KABİR BAKIM SÖZLEŞMESİ KARŞIYAKA - CEBECİ MEZARLIĞI SÖZLEŞMESİ----- ANKARA KABİR BAKIM HİZMETLERİ. KABİR BAKIM SÖZLEŞMESİ Sözleşme No:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KABİR BAKIM SÖZLEŞMESİ KARŞIYAKA - CEBECİ MEZARLIĞI SÖZLEŞMESİ----- ANKARA KABİR BAKIM HİZMETLERİ. KABİR BAKIM SÖZLEŞMESİ Sözleşme No:"

Transkript

1 KABİR BAKIM SÖZLEŞMESİ KARŞIYAKA - CEBECİ MEZARLIĞI SÖZLEŞMESİ----- ANKARA KABİR BAKIM HİZMETLERİ KABİR BAKIM SÖZLEŞMESİ Sözleşme No: Bir Tarafta 665. Sk. No:30/4 Hilal Mahallesi Çankaya Ankara adresinde bulunan ANKARA KABİR BAKIM HİZMETLERİ ile diğer tarafta KARŞIYAKA Mezarlığında Madde 4c de ayrıntılı olarak belirtilen Mezarla ilgili olarak iş bu Sözleşme şartları ile mutabık kalınmış ve sözleşme karşılıklı olarak ön yüzü ve arka yüzü okunarak imzalanmıştır. Madde 4c de Ada ve Parsel Numarası Yazılı Aile Bireyime Ait Mezarın Bakımının Yapılması için iş Bu Sözleşme ile ANKARA KABİR BAKIM HİZMETLERİ nin yetkililerine izin veriyorum. 1. KAPSAM İşbu Sözleşme'ye konu olan Hizmetler, Aşağıda Yazılı Yapılacak İşlerin Detayı ile belirlenmiş ve imza altına alınmıştır. İLK DÜZENLEMEDE YAPILACAK İŞLERİN DETAYI Mezar Üzerindeki Mevcut Bitkilerin Peyzaj Mimarınca Değerlendirilmesinin Yapılması ve Fotoğrafının Çekilerek Sizlere Bilgi Verilmesi, Mezar Üstü Eski Çiçeklerin ve Köklü Bitkilerin Çıkarılması (Gül, Çam. Ağaç v.b.), Üst Toprağın En Az ( 3 cm ila 5 cm Arası ) Boşaltılması (Eski ve En Az 3 Ay Bakım Yapılamamış Mezarlar için Geçerli) Mezar Üstü ve Çevresinin İlaçlanması (Sinek v.b) Temmuz ve Ağustosta Dikilecek Mezarlar İçin Mezar Taşının Komple Uygun Kimyasallarla Temizlenmesi (Eski Mezarlar için Geçerli)( Suluk içi ve İki Mezar Arası Bölümlerdeki Siyahlanma Lekeleri Çıktığı Oranda ) Mezar Çevresinin Temizlenmesi (Mezar Ön ve Arka Kısmı ile Yan Kısımlar) Mezar Baş Taşında Silinmiş Yazılar varsa Yazıların Yazı Rengine Göre Kulak Çöpü ve Yağlı Boya ile Boyanması, (Eski Mezar Taşı İçin Geçerlidir. Boyama Elle yapılacak Olup Akmalar Olabilir. Kış Aylarında Bakıma Alınan Mezarlarda Baş Taşı Boyaması Nisan Ayı Gibi Yapılır. ) Mezar Üstüne Çiçek Ekilmeye ve Bakıma Uygun Gübreli Toprak Torf Serilmesi, İlk Düzenlemede Yapılacak İşlere Ek Olarak BRONZ PAKET Mezara Mevsimine Göre Yer Örtücü Bitki Dikimi ; (İLK DİKİM HİZMETİ EKİM-KASIM-ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART AYLARINDA Yapılacak İse SADECE İLK DİKİMDE GEÇERLİ OLMAK KAYDI ile ) Yer Örtücü Bitki Arap Saçı Dikilmesi, (Tekli Mezara Yaklaşık 30 ila 35 Adet, Çiftli Mezara Yaklaşık 80 ila 100 Adet Seyrek Şekilde ) (İLK DİKİM HİZMETİ NİSAN-MAYIS-HAZİRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL AYLARINDA Yapılacak ise Yer Örtücü Bitki Sedum ( Katır Tırnağı ) Dikilmesi, (Tekli Mezara Yaklaşık 30 ila 35 Adet, Çiftli Mezara Yaklaşık 80 ila 100 Adet Seyrek Şekilde ) ve Bakıma Aynı Yer Örtücü Bitki ile Devam Edilmesi ÜYE TARAFINDAN İSTENİR İSE Mezara 1 Adet Minyatür Gül veya 1 Adet Yediveren Gül Dikilmesi, (Kırmızı, Pembe, Sarı veya Beyaz Renk)

2 Not: Mezara Dikili Olan Sedum ( Katır Tırnağı ) Yılda 2 Kez Budanır, İlk Budama Esnasında ; En Az 3 Hafta Sadece Dal Olarak ve Zemindeki Toprakla Birlikte Gözükür ve Yeniden Yeşererek Komple Zemini Kaplar ( Budama Tahmini Haziran Ayı ila Temmuz Ayı Arasında Yapılır. ) İkinci Budama Kışlık Bakım ; Üstü Gübreli Toprakla Kapatılarak Kışlık Bakıma Alınır. Bu Süreç Yaklaşık 2 ila 3 Aydır. Sadece Gübreli Toprak Gözükür. Mart Ayının Üçüncü Haftasından Sonra Tekrar Yeşererek Komple Zemini Kaplamaya Başlar. ( Budama Tahmini Kasım Ayının Başında Yapılır. Budamadan Sonra Mezar Üstü Gübreli Toprakla Kapatılır. Ve Her 15 Günde 1 Bakımda İlaçlı Su ile Gübreli Toprağa Destek Verilir. ) İlk Düzenlemede Yapılacak İşlere Ek Olarak GÜMÜŞ PAKET Mezara Mevsimine Göre Yer Örtücü Bitki Dikimi ; (İLK DİKİM HİZMETİ EKİM-KASIM-ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART AYLARINDA Yapılacak İse SADECE İLK DİKİMDE GEÇERLİ OLMAK KAYDI ile ) Yer Örtücü Bitki Arap Saçı Dikilmesi, (Tekli Mezara Yaklaşık 30 ila 35 Adet, Çiftli Mezara Yaklaşık 80 ila 100 Adet Seyrek Şekilde ) (İLK DİKİM HİZMETİ NİSAN-MAYIS-HAZİRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL AYLARINDA Yapılacak ise Yer Örtücü Bitki Sedum ( Katır Tırnağı ) Dikilmesi, (Tekli Mezara Yaklaşık 30 ila 35 Adet, Çiftli Mezara Yaklaşık 80 ila 100 Adet Seyrek Şekilde ) ve Bakıma Aynı Yer Örtücü Bitki ile Devam Edilmesi ÜYE TARAFINDAN İSTENİR İSE Mezara 1 Adet Minyatür Gül veya 1 Adet Yediveren Gül Dikilmesi, (Kırmızı, Pembe, Sarı veya Beyaz Renk) Mezara Mart Nisan Mayıs Aylarında Yazlık Menekşe veya Petunya Dikilmesi Tekli Mezar için (7 Adet) Çiftli Mezar için (15 Adet) Mezara Haziran, Temmuz,Ağustos,Eylül Aylarında Top Kadife veya Begonya Dikilmesi Tekli Mezar için ( 7 Adet) Çiftli Mezar için (15 Adet) Mezara Ekim Kasım Aylarında Kışlık Minyatür Menekşe Dikilmesi Tekli Mezar için (7 Adet) Çiftli Mezar için (15 Adet) Mezarlara Ekstra İstenirse Tarafınızca Alınması Kaydı ile Kasimpati, Lahana veya Farklı Çiçek Dikilebilinir. Bu çiçeklerin Yaşam Süreçleri (Solma, Kuruma v.b.) ve Çalınması Sorumluluğu Tarafımıza Ait Değildir Not: Mezara Dikili Olan Sedum ( Katır Tırnağı ) Yılda 2 Kez Budanır, İlk Budama Esnasında ; En Az 3 Hafta Sadece Dal Olarak ve Zemindeki Toprakla Birlikte Gözükür ve Yeniden Yeşererek Komple Zemini Kaplar ( Budama Tahmini Haziran Ayı ila Temmuz Ayı Arasında Yapılır. ) İkinci Budama Kışlık Bakım ; Üstü Gübreli Toprakla Kapatılarak Kışlık Bakıma Alınır. Bu Süreç Yaklaşık 2 ila 3 Aydır. Sadece Gübreli Toprak Gözükür. Mart Ayının Üçüncü Haftasından Sonra Tekrar Yeşererek Komple Zemini Kaplamaya Başlar. ( Budama Tahmini Kasım Ayının Başında Yapılır. Budamadan Sonra Mezar Üstü Gübreli Toprakla Kapatılır. Ve Her 15 Günde 1 Bakımda İlaçlı Su ile Gübreli Toprağa Destek Verilir. ) İlk Düzenlemede Yapılacak İşlere Ek Olarak ALTIN PAKET Mevsimine Göre Yılda 4 Kez Tüm Mezar Üstüne Komple Çiçek Dikilmesi ; (Tekli Mezara Yaklaşık 25 ila 30 Adet, Çiftli Mezara Yaklaşık 80 ila 100 Adet Seyrek Şekilde )

3 Mart, Nisan, Mayıs Ayları Mayıs, Haziran Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül Ekim, Kasım, Aralık, Ocak, Şubat Arap Saçı Dikilmesi Yazlık Menekşe Minyatür veya Büyük Boy Petunya Top Kadife veya Gölge Adalar için Begonya Kışlık Minyatür Menekşe veya Sadece Yeşil Görünmesi İstenirse İlk Düzenlemede Yapılacak İşlere Ek Olarak ( CEBECİ MEZARLIĞI İÇİN EKONOMİK MİNİ PAKET) EKONOMİK MİNİ PAKET SEÇENEĞİ ( SADECE YER ÖRTÜCÜ BİTKİ DİKİMİ VE YAZIN HAFTADA 1 KEZ KIŞIN 15 GÜNDE 1 KEZ BAKIMLA SAĞLANMAKTADIR. ÇALINMA RİSKLERİ 3 KEZ FİYATA DAHİL OLUP 4 ve ÜZERİ FİYATA DAHİL DEĞİLDİR.) BAKIM SÜRECİMİZ Mezarınızın Yazın (15 NİSAN - 30 EYLÜL ) Haftada 2 Kez Sulanması ( 3 ila 4 Günde 1Kez Bakılması ve Sulanması) (Ekonomik Mini Paket Cebeci Asri Mezarlığı için Haftada 1 Kez Bakımın Yapılması ve Sulanması ) Mezarınızın Kışa Hazırlık Dönemi (01 EKİM - 31 EKİM ) Hafta da 1 Kez Bakılması ve Yer Örtücü Bitkilerin İlaçlı Su İle Bakımının Yapılması (Ekonomik Mini Paket Cebeci Asri Mezarlığı için 15 Günde 1 Kez Bakımın Yapılması ve Sulanması ) Mezarınızın Kışın (01 KASIM 28 ŞUBAT) 15 Günde 1 Kez Bakılması ve Yer Örtücü Bitkilerin İlaçlı Su İle Bakımının Yapılması (Ekonomik Mini Paket Cebeci Asri Mezarlığı için Ayda 1 Kez Bakımının Yapılması ve Sulanması ) Mezarınızın Yaza Hazırlık Dönemi (01 MART- 14 NİSAN ) Haftada 1 Kez Bakımının Yapılması ve Taşlarının Uygun Kimyasallarla Yıkanması (Ekonomik Mini Paket Cebeci Asri Mezarlığı için 15 Günde 1 Kez Bakımın Yapılması ve Sulanması ) Mezar Önü veya Arkasında Bulunan Dikili Ağaç v.s. Varsa ( Haziran- Temmuz Ağustos Aylarında Haftada 1 Kez Sulanması ) (Ekonomik Mini Paket Cebeci Asri Mezarlığı için 15 Günde 1 Kez Bakımın Yapılması ve Sulanması ) Mezar Taşının 15 Günde 1 Temizlenmesi (Ekonomik Mini Paket Cebeci Asri Mezarlığı için Ayda 1 Kez Temizlenmesi ) Mezar Resimlerinin Yazın Ayın (1 ila 10 u ) (15 ila 25 i Arası) Arası Çekilmesi ve Sisteme Yüklenmesi Kışa Hazırlık Dönemi, Kışın ve Yaza Hazırlık Döneminde ( 01 EKİM - 14 NİSAN ) da Ayda 1 Kez Çekilmesi ve Sisteme Yüklenmesi adresindeki Kişisel Sayfanıza Yüklenmesi ( Kış Dönemlerinde Havanın Kar Yağışlı Olması ve Buzlu Olması Halinde Fotoğraf Çekimi Aksayabilir. ) veya ( Fotoğraf Yayınlama Zamanları Çiçek Değişimlerinde, Gübreleme Dönemlerinde ve Yılda 2 Kez Yapılan Taş Temizliği Zamanlarında Aksayabilir. ) ( (Ekonomik Mini Paket Cebeci Asri Mezarlığı için Ayda 1 Kez Yüklenmesi ) Mezar Taşlarının ve Suluğunun Uygun Kimyasallarla Yılda 2 Kez (Mart Sonu ve Ekim) Ayla- rında Temizlenmesi 2. SÜRE İşbu Sözleşme, sözleşme tarihinden itibaren 1 YILLIK (.../.../2016 ile./... /2017 Arası) süre için akdedilmiş olup, taraflardan birisi tarafından süre sonundan en az 1 Ay önce yenileneceği diğer tarafa yazılı olarak bildirilmedikçe kendiliğinden sona erer.

4 İnternet Üzerinden veya Karşılıklı İmzalanan Sözleşmeler Bir Yenisi İmzalandı-ğında Diğer Sözleşme Tüm Hakları İle İptal Olur. Yeni Sözleşmedeki Haklar Ge-çerlidir. Süre Uzatımlarında veya Sadece Makbuz Karşılığı veya Banka Hesap Numaralarımıza Para Ödeyerek Sözleşmesini Uzatan Üyelerimiz Hizmet Şirketine Yeni Sözleşme İmzalamaya Gelmez ise Parayı Ödediği Tarih' deki İnternet Üzerinde adresindeki Üye işlemleri Bölümünde Yazılı Güncel Sözleşme Şartlarını Kabul Etmiş Sayılır ve Bu Şartlardan Sorumludurlar. 3. FİYAT - ÖDEME ve FESİH: 3a) "MÜŞTERİ",. PAKET için Yukarıda Talep Ettiği işlerin ücretini sipariş ve sözleşmenin imzalanması ile beraber...- TL (+ KDV veya KDV DAHİL ) "HİZMET ŞİRKETİ "' ne öder. 7 gün içinde "MÜŞTERİ" (Nakit, Banka Hesap Numarasına (İnternet Sitemiz-deki Hesap Numaralarından Her Hangi Birine) (Türkiye İş Bankası Ankara 4200 Şube Kodu Nolu Hesap Numarası -TR IBAN Numarası - Hesap Sahibi : ANKARA 06 HARİTASI LTD. ŞTİ. ) veya Kredi Kartı ile) "HİZMET ŞİRKETİ "' ne ödeme yapmadığı taktirde işbu sözleşme kendiliğinden fesih olur. Bu durumda "MÜŞTERİ" hiçbir hak iddasında bulunamayacağını peşinen kabul eder. Ödeme Banka Hesap Numarasına veya Makbuz Karşılığı Nakit Kredi Kartı ile Yapılır. Kredi Kartı ile Yapılan Ödemelere Fatura Kesilir. Taksit Sadece Kredi Kartı için Geçerli Olup Taksitli Fiyatlarımız İnternet Sitemizde Mevcuttur. Sözleşme ile ilgili Her Hangi Bir İtirazda Ödeme Belgesini İbraz Edemeyen Müşteri Ödeme Yapmış Sayılmaz ve Sözleşme İmzalanmış Olsa Bile Hükümsüzdür.. 3b) " HİZMET ŞİRKETİ " bu sözleşmede belirtilen yükümlülüklerini yerine getirmediği takdirde, "MÜŞTERİ " " HİZMET ŞİRKETİ" ni uyarabilir ve gerekli aksaklığın giderilmesini sağlayabilir. "HİZMET ŞİRKETİ " verdiği Hizmetten Vazgeçmesi durumunda "HİZMET ŞİRKETİ " Sözleşme Bedeli Üzerinden Aldığı Bedelin 4/2 sini (Dört de İkisini Yani Yarısını ) İlk Düzenleme veya Kıştan Yaza Hazırlık Düzenlemesinde Mezar Bakımında Yapılan Harcama Bedeli Olduğundan Kesinlikle İade Etmez. ( Bu Madde Eski Üyeliğini Yenileyen Müşterilerimiz için de Geçerlidir. ) Geçerlidir. ) Kalan Kısım Sözleşme Süresine Bölünür ve Hizmet Verilen Aylar Düşülerek, Müşterinin Ödeme Yaptığı Şekilde İade Edilir. İadelerde Kredi Kartı ile Ödeme Yapıldı İse Kesinlikle Aynı Kredi Kartına ve Ödeme Silibine İade Yapılır. Her Sözleşme Yenileme Döneminde Mezar ÜYE İsterse veya " HİZMET ŞİRKETİ" Gerekli Gördüğünde Dikim Zamanına Göre Yeniden Düzenler. 3c) "MÜŞTERİ " bu sözleşmede sözleşme süresine mutabık kalacak ve sözleşmenin erken fesh edilmesi durumunda "HİZMET ŞİRKETİ" nden kalan sürenin bedelini talep edemiyecektir. "HİZMET ŞİRKETİ" sözleşme bu madde bendinde sona erse bile sözleşme süresi bitimine kadar hizmetine devam edecektir. 3d) Tarafların "MÜŞTERİ" veya "HİZMET ŞİRKETİ adına ( KABİR BAKIMLTD. ŞTİ. nin Kurucusu Hakan Örnek'in VEFAT ETMESİ veya İŞİ YÜRÜTEMEYECEK KALICI BİR HASTALIĞA KAPILMASI DURUMUNDA Hizmet Akdi O GÜN İTİBARİ ile Sona Erer. " MÜŞTERİ VARİSLERİ " ve "HİZMET ŞİRKETİ " varisleri mevcut yapılan işten eksik kalan süre için, yapılacak ödemeden veya daha sonraki yapılacak işten veya ödemeden iade için birbirlerinden Hak Talep Edemezler. 4. YETKİ: 4a İşbu Sözleşme'den doğan uyuşmazlıkların giderilmesinde ANKARA Mahkemeleri ve İcra Müdürlükleri yetkilidir. 4b İşbu Sözleşme' nin sonuna kadar, taraflar karşılıklı olarak birbirlerinden, bu sözleşmede yer almayan başka taleplerde bulunmazlar.

5 4c-a KARŞIYAKA Mezarlığı.. Kapı..Ada Parsel de Mezarı bulunan... ' ye ait mezarlık Sahibinin (Eşi,Çocuğu,Damadı,Gelini) / Vekalet Yetkilisi 4c-b KARŞIYAKA Mezarlığı.. Kapı..Ada Parsel de Mezarı bulunan... ' ye ait mezarlık Sahibinin (Eşi,Çocuğu,Damadı,Gelini) / Vekalet Yetkilisi Cep Telefonu :....Ev-İş Telefonu :.. Adres... veya TC Kimlik No :. Sayın;. ile İşbu Sözleşme, / /2017 tarihinde iki nüsha ve 5 Sayfa olarak düzenlenmiş, taraflar ara-sında imzalanarak hüküm altına alınmıştır. ANKARA KABİR BAKIM HİZMETLERİ MEZAR SAHİBİNİN ( EŞİ-ÇOCUĞU-DAMADI-GELİNİ ADINA / VEKALET YETKİLİSİ) KULLANICI ADI :.. ŞİFRE :... (İLK VERİLEN ) İLETİŞİM : e mail : satis@ankarahosting.com.tr "HİZMET ŞİRKETİ " işbu sözleşmeyle Tüm Türkiye ve Ankara ili ve Taşra İlçelerinde üstlendiği hak ve yükümlülüklerin bir kısmını veya tamamını yetkili kıldığı bir bayisine yaptırabilir, Bu Hizmetin Denetimi ve Kontrolü "HİZMET ŞİRKETİ " ne aittir. Bayinin sözleşmeye ilişkin taahhütleri yerine getirmemesi, Alıcıya karşı, "HİZMET ŞİRKETİ " 'nin sözleşmeden kaynaklanan sorumluluklarını ortadan kaldırmaz. Sipariş edilen ve ücreti "HİZMET ŞİRKETİ "' ne ödenen Hizmet Paketi' nin içerdiği tüm hizmetler "HİZMET ŞİRKETİ " tarafından yerine getirilecektir. Bakım Hizmetinin İnternet sayfamızda size ayrılacak alanda Mezar Resimlerinin Yazın Ayın (1 ila 10 u ) (15 ila 25 i Arası) Arası Çekilmesi ve Sisteme Yüklenmesi Kışa Hazırlık, Kışın ve Yaza Hazırlık Döneminde ( 01 EKİM - 14 NİSAN ) da ise Ayda 1 Kez Çekilmesi ve Sisteme Yüklenmesi adresindeki Kişisel Sayfanıza Yüklenmesi ( Kış Dönemlerinde Havanın Kar Yağışlı Olması ve Buzlu Olması Halinde Fotoğraf Çekimi Aksayabilir. ) veya ( Fotoğraf

6 Yayınlama Zamanları Çiçek Değişimlerinde, Gübreleme Dönemlerinde ve Yılda 2 Kez Yapılan Taş Temizliği Zamanlarında Aksayabilir. ) (Ekonomik Mini Paket Cebeci Asri Mezarlığı için Ayda 1 Kez Yüklenmesi ) İnternet sayfamızda şifre ile girebileceğiniz bir alanın, hatıra fotoğrafınızı ve anılarınızı yayın-lamak için tarafınıza tahsis edilmesi. "HİZMET ŞİRKETİ " imzalı sözleşmeye göre mezarı yerinde görerek incelemelerini yapar ve hava koşulları göz önüne alınarak bakım hizmetlerine başlanır, ve ilk düzenleme 7 işgünü içinde bitirilir. İlk düzenlemenin görülebilmesi için "MÜŞTERİ" davet edilir, gelememesi durumunda meza-rın resmi çekilerek elektronik posta yolu ile "MÜŞTERİ" 'ye gönderilir veya müşteri kendi üye say-fasında inceler. "MÜŞTERİ" ödeme yükümlülüklerini zamanında yerine getirecek olup, aksine bir durumda sözleşmenin fesih edileceğini kabul eder. Kendisine ayrılan İnternet site alanını yasalara aykırı kullanmayacağını, aksine bir durumda kullanımının engelleneceğini peşinen kabul eder. HİZMET ŞİRKETİ" Mezar Bakımlarında Ramazan ve Kurban Bayramına Gelen Dönem-lerde En Son Mezara Arife Gününden 1 veya 2 Gün önce Bakacak Olup Arife Günü ve Bayram Süresince Sulama Çiçek Dikimi v.b. Hizmet Vermeyecektir. Bayramın Bitimini Takip Eden Günde Ada Sıralamasına Göre Gezip Çalınan Çiçek, Sulama Eksiği Olan Mezarlarla Tekrar ilgilenip Eksiklikleri Giderecektir. "HİZMET ŞİRKETİ" "MÜŞTERİ" hizmet taleplerini ve şikayetlerini 7 İş günü içinde sonuçlan-dırıp "MÜŞTERİ"'ye yazılı olarak geçerli mail adresine bilgi verecektir. (Şikayet Konusu Hizmet Verilen Alana "HİZMET ŞİRKETİ" ve "MÜŞTERİ" dışında Üçüncü Şahısların ve Hava Muhalefetinin Yol Açtığı Zararlardan Dolayı Sorumlu Olmayacaktır; ( 28 Derece ve Üstü Sıcaklarda Toprağın Kuruması, Çiçeklerin ve Ekilen Bitkilerin Kuruması, Soğuktan Çiçeklerin Boynunu Bükmesi veya Yapraklarını Dökmesi, Çiçeklerin Çalınması, Üçüncü Şahıslar Tarafından Koparılması ve Zarar Verilmesi, Mezar Taşının Kırılması, Mezar Taşının Pislenmesi, Mezar Taşına ve Toprağına Basılması Mezar Çevresinin Pisletilmesi, Mezar Çevresine Farklı Bir Mezar için Mükerrer Defin Yapılırken Kirletilmesi, Yeni Defin Sahalarında Mezarların Üzerine Çimento Torbası Atlması veya Rügardan Gelmesi v.b.) Durumlarında Hizmet Şirketi Sorumlu Olmayacak, Fakat Hizmetin Aksamaması ve Müşteri Memnuniyeti Üst Seviyede Tutularak Aksaklıklar Tekrar Düzeltilecektir. Konu ile ilgili "Hizmet Şirketi" ve "Müşteri" Hitamlarında Saygı Sınırını Koruyacaktır. "MÜŞTERİ", mezarın güvenliğinden ve Mezara Gelebilecek Hasarlardan (Taş Kırılması, Suluk Çalınması, Baş taşının Oynaması veya Yerinden Çıkması v.b.) Durumlardan "HİZMET ŞİRKETİ " ni sorumlu tutmayacağını beyan ve kabul eder. "HİZMET ŞİRKETİ " bu sözleşmenin maddesindeki süre içinde 7 İş Günü İçinde ilk düzen-leme işini bitiremez ve bitmiş halinin fotoğrafını göndermesse "HİZMET ŞİRKETİ" tahsil ettiği bede-li "MÜŞTERİ"'nin başvurusunu takiben 5 İş Günü İçinde ödeyecektir. "HİZMET ŞİRKETİ" nin tamamiyle kontrolü dışında olmak üzere, internet kullanımından (Türk Telekom,dan kaynaklanan teknik sorunlar, elektrik kesintisi, donanım problemleri, alt yapı sorun-ları, doğal afetler v.s. gibi olaylardan dolayı). Bu ve bunun gibi sebeplerden,"hizmet ŞİRKETİ" hiçbir şekilde sürekli, kesintisiz ve güvenli hizmet vereceğini garanti ve taahhüt edemez. İnternet sayfasında"müşteri"'ye ayrılan bölümde yayınlanacak olan rahmetli özgeçmişi ve vesikalık resim "HİZMET ŞİRKETİ "'ne iletilmelidir."hizmet ŞİRKETİ " eline geçmeyen bilgi ve belgeler sebebiyle sağlayamadığı hizmetlerden sorumlu olmaz.

7 HİZMET ŞİRKETİ "MÜŞTERİ"nin sözleşmedeki Ödeme yükümlülüklerini yerine getirmediği takdirde, "HİZMET ŞİRKETİ " sözleşmeyi tek taraflı fesih etmesini ve herhangi bir tazminat talebinde bulunmayacağını peşinen kabul eder. Taraflar arasındaki işbu sözleşmeye ilişkin yapılacak faaliyete ilişkin her türlü yazışma bilgi ve belgeler, T.C. Resmi kurum ve daireleri dışında üçüncü kişilere aktarılamaz, paylaşılamaz ve bilgi verilemez.türk Ticaret Kanunu'nun haksız rekabete ilişkin sır saklama sorumluluğu içinde değerlendirilecek bu hükme aykırı davranışlar "MÜŞTERİ"'nin "HİZMET ŞİRKETİ "'nin aykırılığını teşkil edecek olup, taraflar bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceklerdir. "Hizmet Şirketi" Bu Sözleşme ile Hizmet Verdiği Mezarın Bakımlı ve Bakımsız Mezar Fotoğraflarını Kendi İnternet Sitesinde Fotoğ-raf Albümünde ve Resmi Kayıtlı Ofis - Bürolarında ve Broşürlerinde Yayınlayabilecektir. Taraflar arasındaki tüm yazışmalar tarafların işbu Sözleşme'de yazılı adreslerine yapılır. Ta-raflar tebligat adreslerinde meydana gelen değişiklikleri diğer tarafa yazılı olarak bildirmedikçe mevcut adreslere yapılan tebligatlar geçerlidir. MEZAR BAKIMI - ANKARA KABİR BAKIMI - KARŞIYAKA MEZARLIĞI - CEBECİ ASRİ MEZARLIĞI

BURSA MEZAR YAPIM VE BAKIM HİZMETLERİ

BURSA MEZAR YAPIM VE BAKIM HİZMETLERİ SAYI Mezar Bakım Sözleşmesi 1.KAPSAM İşbu Sözleşme'ye konu olan hizmetler, aşağıdaki gibi yapılacaktır. Detayı ile belirlenmiş ve imza altına alınmıştır. Açıklaması yapılan mezarın bakımı ve resim çekimi

Detaylı

A R E S TECHNOLOGY & MONEY

A R E S TECHNOLOGY & MONEY Sayfa 1 / 5 A R E S TECHNOLOGY & MONEY FRANCHİSİNG SÖZLEŞMESİ DÜĞÜN SİTESİ İÇİNDİR Sayfa 2 / 5 A T M - ARES TECHNOLOGY MONEY DÜĞÜN PROJESİ İÇİN FRANCHİSİNG SÖZLEŞMESİDİR. 1 - TARAFLAR A) Franchising Veren

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi

Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Ofisim.com Kullanım Sözleşmesi Bu Sözleşme, Ofisim.com 'un Müşteri ye CRM hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar üzerinde tam bir

Detaylı

PLAYSTATION KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

PLAYSTATION KİRALAMA SÖZLEŞMESİ PLAYSTATION KİRALAMA SÖZLEŞMESİ BU SÖZLEŞME MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VE GÜVENLİĞİ ESAS ALINARAK 4822 SAYILI KANUNLA DEĞİŞİK 4077 SAYILI TÜKETİCİNİN KORUNMASI HAKKINDA KANUN KAPSAMINDA TÜKETİCİNİN MENFAATİ GÖZETİLEREK

Detaylı

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; Akaretler, Süleyman Seba Cad. Bjk Plaza B Blok K:1 34357, Beşiktaş/İstanbul adresinde yerleşik

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 - TARAFLAR SATICI Ünvanı : Adresi : MERSİS No : Telefon : FAX : E-posta : ALICI Adı soyadı : Adresi : Telefon : E-mail : MADDE 2 - KONU İşbu sözleşmenin konusu, ALICI'

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR Hizmet Veren : ABP Ölçü ve Kontrol Sistemleri İth. Paz. Tur. Tic. Ltd. Şti. Hizmet Alan : 2. HİZMET SÖZLEŞMESİ Bu sözleşme Eskişehir Yolu 17. Km Çamlık Park

Detaylı

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar

DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ. 1. Taraflar DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ. E-BAYİ SÖZLEŞMESİ 1. Taraflar Bir taraftan, GÜLLÜBAĞLAR MAH. ANKARA CAD. MUAZZAM SOK. NO:2/1 DÜKKAN NO:4 PENDİK /İSTANBUL adresinde mukim DESTEK KIRTASİYE TİC. LTD. ŞTİ.

Detaylı

Ofisim.com Kullanım Şartları

Ofisim.com Kullanım Şartları Ofisim.com Kullanım Şartları Versiyon 60104-1 İşbu sözleşme, Müşteri ye Ofisim.com 'un çevrimiçi hizmetlerinin satış ve kullanım şartlarını düzenlemektedir. Müşteri ve Ofisim.com, aşağıda belirtilen şartlar

Detaylı

ÖZGÜRLÜK BİZDE KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

ÖZGÜRLÜK BİZDE KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ÖZGÜRLÜK BİZDE KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ Özgürlük Bizde Kampanyası ndan ( Kampanya ) Şirketimiz adına AVEA ya taşınması için talepte bulunduğumuz ve taşınması gerçekleştirilmiş veya yeni hat alımı suretiyle

Detaylı

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme; a) Türk hukukuna uygun olarak kurulmuş,... adresinde mukim.. (bundan böyle KURUMSAL BAŞVURU SAHİBİ (KBS) olarak anılacaktır) ve, b) Türk hukukuna

Detaylı

KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Blackberry 9360 Blackberry 9790 Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, Ek-2 de listesi verilen GSM hatlarım

Detaylı

KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ABONE BİLGİ FORMU Firma Unvanı :... Firma Yetkili Web Mail :... Telefon Faks GSM Adres İlçe/İl Vergi Dairesi Vergi No Faaliyet Alanı OFİSASSİST İŞ YAZILIMLARI

Detaylı

DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır)

DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır) DURMAPAY HİZMET KULLANIMI SÖZLEŞMESİ (bundan sonra Sözleşme olarak anılacaktır) İşbu Sözleşme,(a) Vatan Caddesi Midilli Sokak No:4/B Odunpazarı/Eskisehir adresinde mukim Durma Bilgi ve İletişim Teknolojileri

Detaylı

NOKİA C1-01 KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

NOKİA C1-01 KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ NOKİA C1-01 KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. (Bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır) tarafından 09.06.2011 tarihinden itibaren düzenlemekte olan Nokia C1-01 Kampanyası ndan (Bundan

Detaylı

Turkcell Superonline HD Konuşma Kampanyası Taahhütnamesi

Turkcell Superonline HD Konuşma Kampanyası Taahhütnamesi Turkcell Superonline HD Konuşma Kampanyası Taahhütnamesi Kampanya 15.11.2012-01.08.2015 tarihleri arasında geçerlidir. HD Konuşma Kampanyası kapsamında, mevcut fiber internet hizmetimi devam ettirerek

Detaylı

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ

TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ TEKNİK SERVİS VE BAKIM SÖZLEŞMESİ PARÇA HARİÇ : SÖZLEŞME NO : 1. TARAFLAR : 2. SİSTEM : 1.1 Bir tarafta ticari ikametgahı AKŞEMŞETTİN MAH. ÇAĞLAYAN CAD. NO: 21/A Sincan / ANKARA olan YEDİEL ISITMA SOĞUTMA

Detaylı

Alan Adı / Domain Kayıt Tescil Sözleşmesi. etmek, yenilemek, transfer etmek veya toplu transfer etmek veya sözleşme konusu diğer

Alan Adı / Domain Kayıt Tescil Sözleşmesi. etmek, yenilemek, transfer etmek veya toplu transfer etmek veya sözleşme konusu diğer Alan Adı / Domain Kayıt Tescil Sözleşmesi 1. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI Bu alanadı sözleşmesi (bundan sonra kısaca sözleşme" olarak anılacaktır), bir taraftan, alanadı tahsis etmek, yenilemek, transfer etmek

Detaylı

VODAFONE Blackberry 9320 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE Blackberry 9320 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone Blackberry 9320 Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

Turkcell Superonline Bilgisayar Kampanyası Taahhütnamesi. Kampanya Şartları

Turkcell Superonline Bilgisayar Kampanyası Taahhütnamesi. Kampanya Şartları Turkcell Superonline Bilgisayar Kampanyası Taahhütnamesi Kampanya Şartları 1. Kampanya 06.06.2014 01.10.2014 tarihleri arasında geçerli olup kampanya kapsamında sunulan ürünler stoklar ile sınırlıdır.

Detaylı

VODAFONE SAMSUNG GALAXY POCKET CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE SAMSUNG GALAXY POCKET CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Samsung Pocket Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

3. Partilere Ürün Sevkiyatı Sözleşmesi

3. Partilere Ürün Sevkiyatı Sözleşmesi Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş. MADDE 1. TARAFLAR Bir tarafta, Saray Mahallesi Site Yolu Sokak Anel İş Merkezi No:5 Kat 8 34768 Ümraniye İSTANBUL adresinde mukim Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş.

Detaylı

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ KURUMSAL BAŞVURU SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR İşbu Sözleşme; a) Türk hukukuna uygun olarak kurulmuş, adresinde mukim (bundan böyle KURUMSAL BAŞVURU SAHİBİ (KBS) olarak anılacaktır) ve, b) Türk hukukuna uygun

Detaylı

IX. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI PROTOKOLÜ

IX. TÜRK ÜNİVERSİTELERİ TANITIM FUARI PROTOKOLÜ Katılımcı Bilgileri: Madde 1. (Taraflar) Trucas UG ( Fuar şirketi olarak anılacaktır ) tarafından gerçekleştirilecek olan Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı na katılan firmalar (Katılımcı olarak anılacaktır)

Detaylı

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ:

MADDE 4 - MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ: MADDE 1 - SÖZLEŞMENİN TARAFLARI SATICI: MISIR ÇARŞISI BAHARAT İTH. İHR. LTD. ŞTİ. Adresi: Selanik cad. 14/C Kızılay-ANKARA ALICI: Müşteri MADDE 2 - SÖZLEŞMENİN KONUSU: İş bu sözleşmenin konusu, Alıcının

Detaylı

MESAFELİ TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ

MESAFELİ TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ MESAFELİ TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ BAŞVURU VE İLETİŞİM BİLGİLERİ Başvuru No: Ad: TCKN Soyad: Ev Adresi: İş Adresi: Cep Telefonu: İş Telefonu: Ev Telefonu: İletişim Adresi: İletişim Telefonu: İletişim

Detaylı

PORTE OSGB EĞİTİM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, MÜŞTERİ TAKSİTLİ SATIŞ ÜYELİĞİ VE TAKSİTLİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

PORTE OSGB EĞİTİM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, MÜŞTERİ TAKSİTLİ SATIŞ ÜYELİĞİ VE TAKSİTLİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ PORTE OSGB EĞİTİM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, MÜŞTERİ TAKSİTLİ SATIŞ ÜYELİĞİ VE TAKSİTLİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ Sözleşmenin Tarafları: Bir tarafta Porte Osgb Eğitim ve Ticaret Ltd. Şti. (Bundan sonra kısaca

Detaylı

1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ 1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. ye; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. nin (bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır) 08.11.2011 tarihinden

Detaylı

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com.

6166 sk. No:24/F Karacaoğlan Mh. Işıkkent- İZMİR TEL: (0232) 472 14 22-23 FAX: (0232) 472 01 10 * www.naturak.com.tr * info@naturak.com. MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1 - SATICI Ünvanı Naturak Gıda Pazarlama Sanayi Ticaret Anonim Şirketi (b2b.naturak.com.tr) Adresi Karacaoğlan Mah. 6166 Sk. No24/F Işıkkent-Bornova / İZMİR

Detaylı

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.

SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. SÖZLEŞME İKİ NUSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. İstenilen Evraklar: Şirketler için; Vergi levhası fotokopisi İmza sirküleri fotokopisi (İmza sirkülerinde ki imza ile sözleşmedeki imza aynı olmalıdır)

Detaylı

SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR.

SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. SÖZLEŞME MUTLAKA İKİ (2) NÜSHA OLARAK DOLDURULUP GÖNDERİLMELİDİR. Ayrıca aşağıdaki belgeler sözleşme ile birlikte mutlaka gönderilmelidir. - Vergi Levhası - Ticaret Sicil Gazetesi - İmza sirküleri (sözleşmedeki

Detaylı

Bölüm 1 de ürün gereklilikleri ve müşteri talepleri doğrultusunda en az 3 (üç) adet alternatif tasarım ortaya konacaktır.

Bölüm 1 de ürün gereklilikleri ve müşteri talepleri doğrultusunda en az 3 (üç) adet alternatif tasarım ortaya konacaktır. TASARIM PROJESİ TEKLİF FORMU Tasarımcı: Bahaeddin Önal Musteri:... Projenin Adı ve Tanımı:... Projenin Aşamaları: Ücret (TL) Süre (İş Günü) Bölüm 1 : Konsept Tasarıma Karar verilmesi Bölüm 2 : Tasarım

Detaylı

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır).

1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle kısaca DARÜŞŞAFAKA olarak anılacaktır). DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ MEZAR YAPIM, BAKIM VE ONARIM HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan

Detaylı

iphone 5S/5C/4S İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (KURUMSAL)

iphone 5S/5C/4S İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (KURUMSAL) iphone 5S/5C/4S İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ (KURUMSAL) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) iphone 5S, iphone 5C, iphone 4S İnternet Paketli Cihaz Kampanyalarından ( Kampanya

Detaylı

E-Dönüşüm Merkezi Müşteri Sözleşmesi Sayfa 1 / 6

E-Dönüşüm Merkezi Müşteri Sözleşmesi Sayfa 1 / 6 1. TARAFLAR 1.1....... Adres : Telefon : Fax : E-mail : Yukarıda açık adresi, telefon, fax ve e-mail i bulunan...... bundan sonra MÜŞTERİ olarak anılacaktır.

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Benim İşim Samsung Galaxy S III Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi

Detaylı

DİYABET PAKETİ (24 AY) KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

DİYABET PAKETİ (24 AY) KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ DİYABET PAKETİ (24 AY) KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin 20 Aralık 2017 tarihine kadar geçerli olacak ( AVEA ) DİYABET PAKETİ 24 AY KAMPANYASI ndan ( Kampanya )... adresinde mukim...

Detaylı

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI

MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ (KULLANICI MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1.TARAFLAR İşbu sözleşme ve eki Gizlilik Politikası ndan oluşan işbu MOBİKASABA KULLANICI SÖZLEŞMESİ ("KULLANICI SÖZLEŞMESİ"), KASABA BİLGİ TEKNOLOJİLERİ TİC A.Ş. ("MOBİKASABA")

Detaylı

VODAFONE KURUMSAL IPHONE 3GS KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI 24 / 36 AYLIK KURGU TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE KURUMSAL IPHONE 3GS KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI 24 / 36 AYLIK KURGU TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Kurumsal iphone 3GS Kampanyası Ek Ödeme Kurgusu ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek-2 de listesi verilen GSM hatlarımız

Detaylı

VODAFONE 958 BRANDY KURUMSAL CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 958 BRANDY KURUMSAL CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone 958 Brandy Kurumsal Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek-2 de listesi verilen GSM hatlarımız için

Detaylı

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ SUNUCU KİRALAMA SÖZLEŞMESİ MADDE 1. TARAFLAR 1- SERVİS SAĞLAYICI : HOSTBEY YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ (Sözleşmenin bundan sonraki bölümünde kısaca "Hostbey)"

Detaylı

ATAÇLAR TAHSİLAT SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ

ATAÇLAR TAHSİLAT SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ ATAÇLAR TAHSİLAT SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; Tekstilkent Koza Plaza A Blk.Kat:19 No:71 Esenler-İSTANBUL adresinde yerleşik ATAÇLAR İLETİŞİM

Detaylı

KURUMSAL İŞ BİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ

KURUMSAL İŞ BİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ KURUMSAL İŞ BİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ Bir tarafta Bir tarafta Büyük İstanbul Otogarı No: 49 / 50 Bayrampaşa / Esenler / İstanbul adresinde mukim İSTANBUL METRO TURİZM SEYAHAT LİMİTED ŞİRKETİ (ki bundan sonra

Detaylı

SERVİS ve BAKIM SÖZLEŞMESİ

SERVİS ve BAKIM SÖZLEŞMESİ SERVİS ve BAKIM SÖZLEŞMESİ Gülbağ Mah. Esentepe Cad. Karanfil Sk. No:8/1 Mecidiyeköy / İstanbul adresinde faaliyet gösteren ARMAK Büro Mak. Ltd.Şti. (Bundan sonra ARMAK olarak adlandırılacaktır.) ile...

Detaylı

KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL TİCARİ PROGRAMLAR KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ABONE BİLGİ FORMU Firma Unvanı :... Firma Yetkili Web Mail :... Telefon Faks GSM Adres İlçe/İl Vergi Dairesi Vergi No Faaliyet Alanı OFİSASSİST İŞ YAZILIMLARI

Detaylı

TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ. Kredi Tipi

TÜKETİCİ KREDİSİ EK SÖZLEŞMESİ. Kredi Tipi Başvuru Bilgileri Başvuru No Ad TCKN İletişim Bilgileri Ev Adresi İş Adresi Cep Telefonu İş Telefonu Ev Telefonu İletişim Telefonu İletişim Adresi İletişim Eposta Adresi KEP Adresi TÜKETİCİ KREDİSİ EK

Detaylı

OFİSTE NET TARİFE İLE CİHAZ HEDİYE KAMPANYA TAHHÜTNAMESİ

OFİSTE NET TARİFE İLE CİHAZ HEDİYE KAMPANYA TAHHÜTNAMESİ OFİSTE NET TARİFE İLE CİHAZ HEDİYE KAMPANYA TAHHÜTNAMESİ TURKCELL İletişim Hizmetleri A.Ş (bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır.) tarafından 03.10.2011-03.11.2011 tarihleri arasında düzenlenmekte olan

Detaylı

EĞİTİM KONFEDERASYONU & UNİACADEMY EĞİTİM HİZMETLERİ SAN.VE TİC. LTD. ŞTİ. SÖZLEŞME FORMU

EĞİTİM KONFEDERASYONU & UNİACADEMY EĞİTİM HİZMETLERİ SAN.VE TİC. LTD. ŞTİ. SÖZLEŞME FORMU MADDE 1 KONU: SÖZLEŞME FORMU.../.../20.. İş bu sözleşme UNİACADEMY EĞİTİM HİZMETLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ile arasında yapılan karşılıklı işbirliği ve Eğitim programları konusunu kapsayan, Tedarikçi &

Detaylı

24 AYLIK OFİS ÇÖZÜMLERİ TARİFE TAAHHÜTNAMESİ

24 AYLIK OFİS ÇÖZÜMLERİ TARİFE TAAHHÜTNAMESİ 24 AYLIK OFİS ÇÖZÜMLERİ TARİFE TAAHHÜTNAMESİ TURKCELL İletişim Hizmetleri A.Ş. nin (bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır) sunmakta olduğu 24 Aylık Tarifesi nden (Bundan böyle Tarife olarak anılacaktır)

Detaylı

MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ

MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ MAL SATIŞ SÖZLEŞMESİ Madde 1 SÖZLEŞMENİN TARAFLARI ve TARAFLARIN BİLGİLERİ İşbu sözleşme, bir tarafta GÜRGENLER İNŞAAT VE TESİSAT MALZ.SAN VE TİC A.Ş (bundan sonra GÜRGENLER olarak yazılacaktır) ile diğer

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Samsung Galaxy S3 Kampanya Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım Samsung Galaxy S3 Kampanya Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Samsung Galaxy S III Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip

Detaylı

İHALE İLANI ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. TİC. A.Ş. 2015 ŞUBAT

İHALE İLANI ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. TİC. A.Ş. 2015 ŞUBAT İHALE İLANI ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. TİC. A.Ş. 2015 ŞUBAT ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ TİCARET A.Ş. (İHALE KOMİSYONU) BAŞKANLIĞI NDAN ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ TİCARET A.Ş. NİN ENA ELEKTRİK ÜRETİM LİMİTED

Detaylı

SAHRA TELEKOM TİC. LTD. ŞTİ.

SAHRA TELEKOM TİC. LTD. ŞTİ. HİZMET TİPİ SAHRA TELEKOM TİC. LTD. ŞTİ. TELEFON ABONELİĞİ BAŞVURU FORMU Tarih : ( ) SABİT TELEFON HİZMETİ ABONE BİLGİLERİ ( ) KURUMSAL ( ) BİREYSEL ( ) CALLSHOP ( ) CALLCENTER Şirket Adı: Yetkili Kişinin

Detaylı

SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ

SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ 1. SÖZLEŞMENİN TARAFLARI Bir taraftan ARTI 1 GARANTİ TEKNİK SERVİS HİZM.VE İLETİŞİM ARAÇLARI PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (İşbu sözleşmede kısaca ARTI 1 GARANTİ olarak

Detaylı

E-Dönüşüm Merkezi Müşteri Sözleşmesi Sayfa 1 / 6

E-Dönüşüm Merkezi Müşteri Sözleşmesi Sayfa 1 / 6 1. TARAFLAR 1.1....... Adres : Telefon : Fax : E-mail : Yukarıda açık adresi, telefon, fax ve e-mail i bulunan...... bundan sonra MÜŞTERİ olarak anılacaktır.

Detaylı

VODAFONE 958 BRANDY CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 958 BRANDY CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone 958 Brandy Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip

Detaylı

Satış Sözleşmesi SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI:

Satış Sözleşmesi SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: Ünvanı: Sürekli Eğitim ve Kalite Derneği İktisadi İşletmesi Adresi: Bosna Hersek Mahallesi Kamer Sokak Feriz Sitesi 8/4 Selçuklu/ KONYA Telefon: 332 241

Detaylı

AVEA INTOUCH 2 İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (Bireysel)

AVEA INTOUCH 2 İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (Bireysel) AVEA INTOUCH 2 İNTERNET PAKETLİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ (Bireysel) AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) AVEA intouch 2 Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname

Detaylı

Kredi ve Taksit Kart ile Ödeme Sözleşmesi

Kredi ve Taksit Kart ile Ödeme Sözleşmesi Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş. MADDE 1. TARAFLAR Bir tarafta, Saray Mahallesi, Site Yolu Sokak, Anel İş Merkezi, No:5 K:8 34768 Ümraniye İSTANBUL adresinde mukim Tech Data Bilgisayar Sistemleri A.Ş.

Detaylı

HOLDİNG CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ HOLDİNG CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ

HOLDİNG CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ HOLDİNG CİHAZ KAMPANYALARI TAAHHÜTNAMESİ Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Holding Cihaz Kampanyaları ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli,

Detaylı

Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ. Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza

Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ. Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza Tarih:... /... /... İŞ SÖZLEŞMESİ Ad Soyad Kaşe - İmza Ad Soyad Kaşe - İmza 1 heytalks HİZMET İŞBİRLİĞİ SÖZLEŞMESİ Amaç : Bu sözleşme Müşteri heytalks ilişkisinin temel ilkelerine, ticari ve hukuki açıklık

Detaylı

MUHTELİF ASFALT KAPLAMA VE PARK SAHASI İŞLERİ SÖZLEŞMESİ (TASLAK)

MUHTELİF ASFALT KAPLAMA VE PARK SAHASI İŞLERİ SÖZLEŞMESİ (TASLAK) TUSAŞ - TÜRK HAVACILIK VE UZAY SANAYİİ A.Ş Kazan ANKARA MUHTELİF ASFALT KAPLAMA VE PARK SAHASI İŞLERİ SÖZLEŞMESİ (TASLAK) İDARE :TUSAŞ - Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. YÜKLENİCİ : TUSAŞ-Türk Havacılık

Detaylı

CRM PROGRAMI KULLANIM SÖZLEŞMESİ

CRM PROGRAMI KULLANIM SÖZLEŞMESİ CRM PROGRAMI KULLANIM SÖZLEŞMESİ 1. TARAFLAR 1.1 CRM Uygulaması, OFİSASSİST İŞ YAZILIMLARI TİC. LTD. ŞTİ. nın lisanslı bir iş uygulamasıdır. OFİSASSİST olarak anılacaktır. 1.2 Cihaz ve yazılım uygulamalarını

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ACİL DESTEK VE SAĞLIK HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ACİL DESTEK VE SAĞLIK HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1 : TARAFLAR İşbu Sözleşme; DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ACİL DESTEK VE SAĞLIK HİZMET ALIM SÖZLEŞMESİ 1. DARÜŞŞAFAKA Cad. No:14 Maslak-Sarıyer / İstanbul adresinde mukim DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ (bundan böyle

Detaylı

emarka İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. Bayilik Sözleşmesi www.iletimerkezi.com www.emarka.com.tr

emarka İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. Bayilik Sözleşmesi www.iletimerkezi.com www.emarka.com.tr emarka İletişim ve Bilgi Teknolojileri A.Ş. Bayilik Sözleşmesi www.iletimerkezi.com www.emarka.com.tr Bu sözleşme Zuhuratbaba Cd. No:13 Kat 2 D.4 34147 Bakırköy / İstanbul adresinde mukim, EMARKA İletişim

Detaylı

e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ

e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ e-icrapro SATIŞ SÖZLEŞMESİ A. SÖZLEŞMENİN KONUSU İşbu sözleşme e-icrapro UYAP entegrasyon yazılımı ürününün satışı, kurulumu ile tarafların karşılıklı yükümlülüklerini düzenlemektedir. B. TARAFLAR 1. ZİRVE

Detaylı

KONTRATLI SES ABONELERİNE ÖZEL TURKCELL T20 KAMPANYASI

KONTRATLI SES ABONELERİNE ÖZEL TURKCELL T20 KAMPANYASI KONTRATLI SES ABONELERİNE ÖZEL TURKCELL T20 KAMPANYASI Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. (Bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır) tarafından15.07.2011 tarihinden itibaren düzenlemekte olan Kontratlı

Detaylı

KAYIT FORMU VE KATILIM SÖZLEŞMESİ

KAYIT FORMU VE KATILIM SÖZLEŞMESİ KAYIT FORMU VE KATILIM SÖZLEŞMESİ Adı-Soyadı : Erkek Bayan Doğum Tarihi : / / T.C. Kimlik No : Mezun Olduğu Okul : Çalıştığı Kurum : Pasaport No : Pasaport Türü : Genel Yeşil Kırmızı Cep Telefon No : Ev

Detaylı

BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ ÖDEME HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ(Tacirler İçin)

BANKACILIK İŞLEMLERİ SÖZLEŞMESİ EKİ ÖDEME HİZMETLERİ SÖZLEŞMESİ(Tacirler İçin) 1. Taraflar Bu ek sözleşme ( Ek Sözleşme ), FİNANSBANK A.Ş ( Banka ) ile aşağıda imza kısmında adı geçen Müşteri arasında, Banka ile imzaladığınız/imzalayacağınız Bankacılık İşlemleri Sözleşmesi nin (

Detaylı

KULLANICI SÖZLEŞMESİ

KULLANICI SÖZLEŞMESİ KULLANICI SÖZLEŞMESİ 1 - Taraflar 1.1: Bu sözleşme hizmetler bölümünde belirtilen hizmetleri (Hizmetler olarak anılacaktır) sağlayan www.heryersms.com (bundan sonra Heryer SMS olarak anılacaktır) ile yeni

Detaylı

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ ALANI TESİSLER VE İŞLETMELER MÜDÜRLÜĞÜ SEVGİLİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ ŞARTNAMESİ GENEL ŞARTLAR

T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ ALANI TESİSLER VE İŞLETMELER MÜDÜRLÜĞÜ SEVGİLİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ ŞARTNAMESİ GENEL ŞARTLAR T.C. KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ATATÜRK KÜLTÜR MERKEZİ ALANI TESİSLER VE İŞLETMELER MÜDÜRLÜĞÜ SEVGİLİLER GÜNÜ ETKİNLİKLERİ ŞARTNAMESİ GENEL ŞARTLAR Madde 1- Döner Sermaye İşletmesi Merkez Müdürlüğünün

Detaylı

OFİSTEN HER YÖNE PAKETLERİ İLE HEDİYE CİHAZ KAMPANYASI TAHHÜTNAMESİ

OFİSTEN HER YÖNE PAKETLERİ İLE HEDİYE CİHAZ KAMPANYASI TAHHÜTNAMESİ OFİSTEN HER YÖNE PAKETLERİ İLE HEDİYE CİHAZ KAMPANYASI TAHHÜTNAMESİ TURKCELL İletişim Hizmetleri A.Ş (bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır.) tarafından 26.04.2013-30.06.2013 tarihleri arasında düzenlenmekte

Detaylı

VODAFONE SAMSUNG GALAXY POCKET S5301 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE SAMSUNG GALAXY POCKET S5301 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone Samsung Galaxy Pocket S5301 Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım

Detaylı

TURKCELL KARGO TAKİP CİHAZ TEMLİKLİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

TURKCELL KARGO TAKİP CİHAZ TEMLİKLİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ TURKCELL KARGO TAKİP CİHAZ TEMLİKLİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. ye; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.(bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır) tarafından 05.09.2011 tarihinden

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İHTİYAÇ KREDİSİ Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı TAHSİL EDİLECEK FAİZ ÜCRET ve MASRAF TUTARLARI (*): FAİZİN/MASRAFIN/ÜCRETİN FAİZ MASRAF

Detaylı

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ

GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ GENEL HİZMET SÖZLEŞMESİ MADDE 1: SÖZLEŞMENİN TARAFLARI 1.1: Hizmet sağlayan, bundan böyle sözleşmede NETİNTERNET olarak anılacaktır. Ünvan : Netinternet Bilgisayar Telekomünikasyon San. ve Tic. Ltd. Şti.

Detaylı

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA

Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 4* IZMAILOVO ALFA Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 24 AĞUSTOS 2014 TK417 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 08:30 DA MOSKOVA YA HAREKET VARIŞ : 12:20 29 AĞUSTOS 2014 TK414 SEFER SAYILI UÇAĞI İLE 13:30 DA İSTANBUL A HAREKET VARIŞ:

Detaylı

KUZEY KIBRIS TURKCELL PAKET / TARİFE TAAHHÜTNAMESİ

KUZEY KIBRIS TURKCELL PAKET / TARİFE TAAHHÜTNAMESİ KUZEY KIBRIS TURKCELL PAKET / TAAHHÜTNAMESİ İşbu Taahhütname, Kıbrıs Mobile Telekomünikasyon Ltd. den (bundan böyle KKTCELL olarak anılacaktır) EK-1 de belirtilen paket/tarifeden bireysel ve/veya kurumsal

Detaylı

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1. TANIMLAR KİRAYA VEREN: Ticaret Unvanı: Mobicar Araç Paylaşım Hizmetleri A.Ş. Adresi: Eski Büyükdere Cad. Ayazağa Yolu

Detaylı

VODAFONE SMART TAB 10 KAMPANYASI GENÇLİK TEKLİFİ TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE SMART TAB 10 KAMPANYASI GENÇLİK TEKLİFİ TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Smart Tab 10 Kampanyası Gençlik Teklifi nden (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: Ünvanı: HOMEND ELEKTRİKLİ CİHAZLAR SAN. VE TİC. A.Ş

MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: Ünvanı: HOMEND ELEKTRİKLİ CİHAZLAR SAN. VE TİC. A.Ş MESAFELİ SATIŞ SÖZLEŞMESİ MADDE 1- TARAFLAR 1.1. SATICI: Ünvanı: HOMEND ELEKTRİKLİ CİHAZLAR SAN. VE TİC. A.Ş Adresi: MERKEZ MAH. ERSEVEN SOK. NO:8 KAĞITHANE / İSTANBUL Telefon: 0850 222 32 45 Fax: 0212

Detaylı

TAAHHÜTNAME Tarife Taahhütname

TAAHHÜTNAME Tarife Taahhütname TAAHHÜTNAME AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Aşımsız 5GB Taahhütlü Modemli Tarife sinden ( Tarife ) işbu taahhütnamede ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı bildiğimi,

Detaylı

M2M STANDART TARIFE PAKETLERI KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

M2M STANDART TARIFE PAKETLERI KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ M2M STANDART TARIFE PAKETLERI KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. ye; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. nin (bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır) 10.08.2018 tarihinden itibaren

Detaylı

ERTEM BİLGİSAYAR LTD.ŞTİ. BAYİ ÜYELİK SÖZLEŞMESİ

ERTEM BİLGİSAYAR LTD.ŞTİ. BAYİ ÜYELİK SÖZLEŞMESİ ERTEM BİLGİSAYAR LTD.ŞTİ. BAYİ ÜYELİK SÖZLEŞMESİ 1-Taraflar Bir taraftan, Hastane Cd. 5221 Sk. No:14 Mersin adresinde mukim ERTEM BİLGİSAYAR LTD.ŞTİ. (Bundan böyle ERTEM olarak anılacaktır.) ile diğer

Detaylı

M2M PAKETLERİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

M2M PAKETLERİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. ye; M2M PAKETLERİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. nin (bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır)... tarihinden itibaren düzenlemekte olduğu M2M

Detaylı

KURUMSAL JET MODEM 4+4 KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL JET MODEM 4+4 KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL JET MODEM 4+4 KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Kurumsal Jet Modem Kampanyası ndan ( Kampanya )... adresinde mukim... ünvanlı şirket olarak işbu Taahhütname de

Detaylı

MADDE 1- TARAFLAR ve AMAÇ

MADDE 1- TARAFLAR ve AMAÇ MADDE 1- TARAFLAR ve AMAÇ Bu sözleşme, bir taraftan (Bundan böyle İşveren olarak anılacaktır.) ile diğer taraftan (Bundan böyle Taşeron olarak anılacaktır.) arasında, sözleşme konusunu teşkil eden iş ile

Detaylı

ENIGMA KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

ENIGMA KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ENIGMA KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. (Bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır) tarafından... tarihinden itibaren düzenlemekte olan Enigma Kampanyası ndan (Bundan böyle Kampanya

Detaylı

Yalıhost Bilişim ve Internet Hizmetleri Telefon: 0232 306 22 44 Mail: bilgi@yalihost.net www.yalihost.net www.yalibilisim.com

Yalıhost Bilişim ve Internet Hizmetleri Telefon: 0232 306 22 44 Mail: bilgi@yalihost.net www.yalihost.net www.yalibilisim.com 1. TARAFLAR 1.1. Bu sözleşme hizmetler bölümünde belirtilen hizmetleri sağlayan Yalıhost Bilişim Hizmetleri ile Yeni kullanıcı ol bölümünde detayları ile belirtilen kişi/kurum (Müşteri olarak anılacaktır)

Detaylı

ALTYAZILI / DUBLAJLI FİLM KOPYALARININ ÖDÜNÇ VERİLMESİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME

ALTYAZILI / DUBLAJLI FİLM KOPYALARININ ÖDÜNÇ VERİLMESİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME ALTYAZILI / DUBLAJLI FİLM KOPYALARININ ÖDÜNÇ VERİLMESİNE İLİŞKİN SÖZLEŞME Madde 1 Sözleşmenin Tarafları Bu sözleşme bir tarafta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı adına Sinema Genel Müdürlüğü (bundan sonra

Detaylı

KURUMSAL CİHAZ MENÜSÜ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL CİHAZ MENÜSÜ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL CİHAZ MENÜSÜ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Kurumsal Cihaz Menüsü Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında

Detaylı

DAVAPRO DAVA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ

DAVAPRO DAVA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ DAVAPRO DAVA TAKİP YAZILIMI SATIŞ SÖZLEŞMESİ A- TARAFLAR : 1-ZİRVE BİLGİSAYAR TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ ( Hacettepe Üniversitesi İvedik OSB Teknokenti 1368. Cadde No : 61 Kat : 3 Ofis No : 15 İvedik / ANKARA)

Detaylı

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION

14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION 14.TABRIZ MED INT.EXHIBITION FUAR TARİHİ 04-07 EYLÜL 2014 TUR TARİHİ 03-08 EYLÜL 2014 Türk Hava Yolları ile direkt uçuş; 03 EYLÜL 2014 TK882 SEFER SAYILI UÇAĞ I I LE 00:25 DE TEBRI Z E HAREKET VARIŞ 04:25

Detaylı

1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ 1 MBİT/S HIZ SINIRLI KONTRATLI İNTERNET PAKETİ KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ A.Ş. ye; Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. nin (bundan böyle TURKCELL olarak anılacaktır) 08.11.2011 tarihinden

Detaylı

VESTEL CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ZORLU ELEKTRİK ENERJİSİ İTHALAT İHRACAT VE TOPTAN TİCARET ANONİM ŞİRKETİ NE Elektrik enerjisi tedariki için, Zorlu Elektrik Enerjisi İthalat İhracat ve Toptan Ticaret

Detaylı

Ticari Yazılım Kullanım Sözleşmesi

Ticari Yazılım Kullanım Sözleşmesi Madde 1 - Taraflar Ticari Yazılım Kullanım Sözleşmesi 1.1 Telif Hakki Sahibi: KMK Bilgi Teknolojileri A.Ş. Ticaret Sicil No:970475 Adresi: Maltepe - İSTANBUL Telefon: 0 216 504 21 21 E-mail: bilgi@kmk.net.tr

Detaylı

Solucan Haber Mayıs ve Haziran Kampanyası! Memnuniyet Garantili!*

Solucan Haber Mayıs ve Haziran Kampanyası! Memnuniyet Garantili!* Solucan Haber Mayıs ve Haziran Kampanyası! Memnuniyet Garantili!* Merhaba, Kırmızı Solucan ve Gübresi Ticareti yapan bir firma olarak kazancınızı arttırmak ve daha çok müşteriye erişmek istiyorsanız, Türkiye

Detaylı

Data Media Bilgi İşlem Merkezi. Müşteri Bilgileri. Müşteri İsmi Şirket Adres DESTEK ALAN. Telefon Kullanıcı Sayısı

Data Media Bilgi İşlem Merkezi. Müşteri Bilgileri. Müşteri İsmi Şirket Adres DESTEK ALAN. Telefon Kullanıcı Sayısı PROGRAM ÖDEME DESTEK ALAN Sayın Data Media Yazılımları Kullanıcısı, Uzun bir süredir sizlere vermekte olduğumuz hizmetlerin devamını sağlayabilmek, Telefon destek servisimizden (mesai saatleri içinde)

Detaylı

KURUMSAL CİHAZ MENÜSÜ KAMPANYASI

KURUMSAL CİHAZ MENÜSÜ KAMPANYASI KURUMSAL CİHAZ MENÜSÜ KAMPANYASI AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Kurumsal Cihaz Menüsü Kampanyası ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımızı

Detaylı