ALKEV O ZEL ANADOLU LİSESİ VE FEN LIṠESI KAYIT TAKVIṀI VE KILAVUZU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ALKEV O ZEL ANADOLU LİSESİ VE FEN LIṠESI KAYIT TAKVIṀI VE KILAVUZU"

Transkript

1 ALKEV O ZEL ANADOLU LİSESİ VE FEN LIṠESI KAYIT TAKVIṀI VE KILAVUZU Iṛtibat Adresi: Alkent 2000 Mah. Mehmet Yeşilgül Cad. No: Büyükçekmece/İstanbul Telefon: Fax: Web : alkevlisesi@alkev.k12.tr

2 ALKEV ÖZEL ANADOLU VE FEN LIṠESI KAYIT TAKVIṀI Taban puan ilânı 14 Haziran 2017 Web sitesinde duyurulur. YEP ilânı 30 Haziran internet adresinde 1. Ön Kayıt (30 Haziran Temmuz 2017) Okulumuzda ön kayıt başvuruları internetten yapılır. Ön kayıt başvuruları; 30 Haziran günü saat 09:00 itibariyle başlayıp, 3 Temmuz günü saat 15:00 de sona erer. Kesin kayıt ve yedek kayıt listesi, 3 Temmuz günü saat 18:30 da hak edilen burslarla birlikte web sitesinde yayınlanır. 1. Kesin Kayıt 4 Temmuz 2017 Salı tarihinde, saatleri arasında 3 aşamalı olarak gerçekleşir. 1. aşamada, burslu olarak kesin kayıt yaptırmaya hak kazananların kayıtları saat aralığında şahsen ya da vekaleten gerekli evraklarla birlikte okula gelinerek gerçekleşir. Belirtilen saat aralığında kaydı gerçekleşmemiş aday burs hakkını kaybeder. 2. aşamada revize edilen kayıt ve burs listesi saat 11:30 da okulun görünür yerlerinde ve web sitesinde yayınlanır. Revize edilen liste gereği burs oranı değişen ya da burs almaya hak kazanan adayların kayıtları 11:30-14:00 saatleri arasında gerçekleşir. 3. aşamada yeniden revize edilen kayıt ve burs listesi saat 14:30 da okulun görünür yerlerinde ve web sitesinde yayınlanır. Revize edilen liste gereği burs oranı değişen ya da burs almaya hak kazanan adayların kayıtları ise 14:30-17:00 saatleri arasında gerçekleşir. Burslu kayıtların tamamı 1.kayıt gününde gerçekleşir. Asil kayıt listesindeki adayların 1.kayıt gününde okulda olmaları büyük önem arz eder. 1. Kesin / Yedek kayıt 5 Temmuz 2017 Çarşamba Yedek kayıt listesindeki adayların kayıtlarının yapılması. 2. Ön / Kesin / Yedek kayıt 6 Temmuz 2017 Perşembe Çalışma saatleri Saat ve arasında kesin kayıt yapılır. Kesin kayıtlar sonrasında açık kontenjan olması halinde saat itibariyle güncel ön kayıt listesinde yedek durumunda olup okulda bekleyenlerin imzaları alınır. Açık kontenjan kadar öğrencinin kesin kaydı puan sırasına göre yapılır. Saat 18.00'de 3. Ön kayıt taban puanı ve kontenjan ilân edilir. 3. Ön / Kesin / Yedek kayıt 7 Temmuz 2017 Cuma Çalışma saatleri Saat arasında ön kayıt yapılır, en geç saat 12.00'de liste duyurulur, arasında kesin kayıt yapılır. Kesin kayıtlar sonrasında açık kontenjan olması halinde saat itibariyle güncel ön kayıt listesinde yedek durumunda olup okulda bekleyenlerin imzaları alınır. Açık kontenjan kadar öğrencinin kesin kaydı puan sırasına göre yapılır. Saat 18.00'de Serbest kayıt taban puanı ve kontenjan ilân edilir. 10 Temmuz Temmuz 2017 Serbest Kayıt Dönemi Ön / Kesin / Yedek kayıt Çalışma saatleri İlan edilen taban puandaki adayların şahsen okula gelmeleri durumunda kontenjan ve puan sırasına göre kesin kayıtları gerçekleşir.

3 1. TEOG ORTAK SINAVLARI Okulumuza o g renci kayıt kabul isļemleri, taban puan ilanı ve o n kayıt - kesin kayıt yoluyla yapılır. 2. BAS VURU S ARTLARI Okulumuzun ac ıkladıgĭ taban puan ve u zerinde puan almıs her aday öğrenci bas vuruda bulunabilir. 3. YERLES TIṘME PUANLARI Öğrenci kayıtları, kayıt bölgesi şartı dışında resmî okullardaki şartlar esas alınmak, genellik ve eşitlik ilkelerine aykırı olmamak kaydıyla ALKEV Özel Anadolu Lisesi Yerleştirme Puanı (AYP) ve ALKEV Özel Fen Lisesi Yerlesţirme Puanı (AFYP); üstünlüğüne göre kontenjan dahilinde yapılır OKUL YERLEŞTİRME PUANLARI HESAPLAMA FORMÜLLERİ ANADOLU LİSESİ İÇİN; ALKEV Yerleştirme Puanı (AYP), Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sisteminin ortak sınavlar kapsamında sınavı gerçekleştirilen derslerden (Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, TC. İnkılap Tarihi ve Yabancı Dil) alınan puanlar kendi ağırlık katsayıları ile çarpılacaktır. Çarpımların toplamından elde edilen değerin derslerin ağırlık katsayılarının toplamına bölünmesi suretiyle ağırlıklandırılmış ortak sınav puanı 700 tam puan üzerinden hesaplanacaktır. ((( ( (4 X TÜRKÇE X MATEMATİK X FEN X İNKILAP X YABANCI DİL-1+2 X DİN-1) +(4 X TÜRKÇE X MATEMATİK X FEN X İNKILAP X YABANCI DİL X DİN-2))/18))/100)*700 formülasyonu kullanılarak elde edilen Ağırlıklandırılmış Ortak Sınav Puanıdır FEN LİSESİ İÇİN; Ancak ALKEV Yerleştirme Puanı (AFYP), Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sisteminin ortak sınavlar kapsamında sınavı gerçekleştirilen derslerden (Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri) alınan puanlar ders için belirlenen ağırlık katsayıları ile çarpılacaktır. Çarpımların toplamından elde edilen değerler birinci dönem in %30 u; ikinci dönemin %70 i ile toplanarak yerleştirme puanı 1000 tam puan üzerinden hesaplanacaktır. (4 X TÜRKÇE X MATEMATİK X FEN-1) X %30 + (4 X TÜRKÇE X MATEMATİK X FEN-2) X %70 formülasyonu kullanılarak elde edilen ALKEV Fen Yerleştirme Puanıdır. Anadolu Lisesi için 700 puan üzerinden; Fen Lisesi için 1000 Puan üzerinden hesaplanmaktadır.

4 4. KAYITLARLA I LGI LI ESASLAR 4.1. Kayıt kabullerde öğrenci velileri nüfus cüzdanı ve e-okul sistemine giris ic in gerekli belgeleri ibraz edeceklerdir O n kayıtlar, elektronik ortamda internet üzerinden yapılacaktır Kesin kayıtlarda adayların puanlarının es it olması durumunda sırasıyla; * Tu rkcȩ TEOG sınav puanları aritmetik ortalaması, * Matematik TEOG sınav puanları aritmetik ortalaması, * Fen ve Teknoloji TEOG sınav puanları aritmetik ortalaması, * 8.Sınıf Yıl Sonu Başarı Puanı, * 7.Sınıf Yıl Sonu Başarı Puanı, * 6.Sınıf Yıl Sonu Başarı Puanı, Puan eşitliğinin devam etmesi durumunda yaşı küçük olan aday kayıt önceliğine sahip olur O n kayıt sonucunda okula kesin kaydını yaptırıp herhangi bir sebepten dolayı kaydını geri alan adayların u cret iadesi, O zel O g retim Kurumları Yo netmeligĭ nin u cretlerin iadesiyle ilgili 56.maddesi hu ku mlerine go re yapılır. Okullar açıldıktan sonraki dönemde kurumdan kaydın alınması durumunda ücret iadesi, Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliğinin güncel hükümlerine göre yapılır. 1. Kayıt Do nemi: a. 1. O n kayıt, 30 Haziran Temmuz 2017 tarihlerinde yapılacaktır. Okulumuz, yerleştirme puanına 1.o n kayıt dönemi için taban puanını 12 Haziran 2017 tarihinde web sitemizde ilan edilecektir. b. O n kayıt işlemleri, 3 Temmuz 2017 Pazartesi saat da sona erecektir. c. Kayıt-kabul komisyonumuz ön kayıt listelerini asil ve yedek kayıtlar olmak üzere burs oranlarıyla birlikte, 3 Temmuz 2017 Pazartesi tarihinde en gec saat da web sayfamızda yayınlayarak ilan edeceklerdir. d. Kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerin kesin kayıtları 4 Temmuz 2017 Salı tarihinde yapılacaktır.

5 e. Burslu kayıtlar ve 1. Kesin kayıt, 3 aşamada gerçekleşecektir. 1. aşamada, burslu olarak kesin kayıt yaptırmaya hak kazananların kayıtları saat aralığında şahsen ya da vekaleten gerekli evraklarla birlikte okula gelinerek gerçekleşir. Belirtilen saat aralığında kaydı gerçekleşmemiş aday burs hakkını kaybeder. 2. aşamada revize edilen kayıt ve burs listesi saat 11:30 da okulun görünür yerlerinde ve web sitesinde yayınlanır. Revize edilen liste gereği burs oranı değişen ya da burs almaya hak kazanan adayların kayıtları 11:30-14:00 saatleri arasında gerçekleşir. 3. aşamada yeniden revize edilen kayıt ve burs listesi saat 14:30 da okulun görünür yerlerinde ve web sitesinde yayınlanır. Revize edilen liste gereği burs oranı değişen ya da burs almaya hak kazanan adayların kayıtları ise 14:30-17:00 saatleri arasında gerçekleşir. Burslu kayıtların tamamı 1.kayıt gününde gerçekleşir. Asil kayıt listesindeki adayların 1.kayıt gününde okulda olmaları büyük önem arz etmektedir. f. 4 Temmuz 2017 tarihinde Saat da 2. Ön kayıt taban puanı ve kontenjan web sayfasında ilân edilir. 2. Kayıt Do nemi: a. 2. O n kayıt, 5 Temmuz 2017 Çarşamba tarihinde yapılacaktır. b. 5 Temmuz 2017 Çarşamba tarihinde saat de asil ve yedek kayıt listelerini web sayfası üzerinden yayınlar. c. 6 Temmuz 2017 Perşembe tarihinde ve saatleri arasında kesin kayıt yapılır. d. Kesin kayıtlar sonrasında açık kontenjan olması halinde saat itibariyle güncel ön kayıt listesinde yedek durumunda olup okulda bekleyenlerin imzaları alınır. Açık kontenjan kadar öğrencinin kesin kaydı puan sırasına göre yapılır. e. 6 Temmuz 2017 Perşembe Saat 18.00'de 3. Ön kayıt taban puanı ve kontenjan web sayfası üzerinden ilân edilir. Serbest Kayıt Do nemi: a.ilan edilen taban puandaki adayların şahsen okula gelmeleri durumunda kontenjan ve puan sırasına göre kesin kayıtları gerçekleşir.

6 Nakiller : Nakil do neminde onaylı kurum yo netmeliklerimiz çerçevesinde belirtilen ve web sayfamızda ilan edilen kurallar cȩrcȩvesinde kayıt yapılır. Okullarımız belirtilen kontenjanlarını doldurmak zorunda değildir. ALKEV ÖZEL ANADOLU VE FEN LİSESİ KAYIT KABUL KOMİSYONU

ALKEV O ZEL ANADOLU LİSESİ VE FEN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

ALKEV O ZEL ANADOLU LİSESİ VE FEN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2018-2019 ALKEV O ZEL ANADOLU LİSESİ VE FEN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- I rtibat Adresi:

Detaylı

2015-2016 ÖZEL İTALYAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 ÖZEL İTALYAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 ÖZEL İTALYAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Boğazkesen Cad.

Detaylı

ÖZEL SAINT MICHEL FRANSIZ LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

ÖZEL SAINT MICHEL FRANSIZ LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 ÖZEL SAINT MICHEL FRANSIZ LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Detaylı

ÖZEL SEV LİSESİ SEV AMERICAN COLLEGE KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

ÖZEL SEV LİSESİ SEV AMERICAN COLLEGE KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2017-2018 ÖZEL SEV LİSESİ SEV AMERICAN COLLEGE KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İRTİBAT ADRESİ : Özel SEV Lisesi Nişantepe Mh. Kerem Sk. 76 Cd. No. 5-9 Çekmeköy /İstanbul TELEFONLAR : 216 625-2700 FAX : 216 625-2749

Detaylı

2015-2016 ÖZEL NOTRE DAME DE SİON FRANSIZ LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 ÖZEL NOTRE DAME DE SİON FRANSIZ LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 ÖZEL NOTRE DAME DE SİON FRANSIZ LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ

Detaylı

2015-2016 ÖZEL SAINT BENOIT FRANSIZ LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 ÖZEL SAINT BENOIT FRANSIZ LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 ÖZEL SAINT BENOIT FRANSIZ LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Kemeraltı

Detaylı

2015-2016 ÖZEL İZMİR AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU : İNÖNÜ CADDESİ NO. 476, 35290 GÖZTEPE / İZMİR

2015-2016 ÖZEL İZMİR AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU : İNÖNÜ CADDESİ NO. 476, 35290 GÖZTEPE / İZMİR 2015-2016 ÖZEL İZMİR AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İRTİBAT ADRESİ : İNÖNÜ CADDESİ NO. 476, 35290 GÖZTEPE / İZMİR TELEFONLAR : 0232 355 0 555 FAX : 0232 355 0 411 http e-mail : www.aci.k12.tr

Detaylı

2015-2016 ÖZEL SAINTE PULCHERIE FRANSIZ LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 ÖZEL SAINTE PULCHERIE FRANSIZ LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 ÖZEL SAINTE PULCHERIE FRANSIZ LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ

Detaylı

2015-2016 ÖZEL SEV LİSESİ SEV AMERICAN COLLEGE KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 ÖZEL SEV LİSESİ SEV AMERICAN COLLEGE KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 ÖZEL SEV LİSESİ SEV AMERICAN COLLEGE KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ :

Detaylı

ÖZEL SEV LİSESİ SEV AMERICAN COLLEGE KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

ÖZEL SEV LİSESİ SEV AMERICAN COLLEGE KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2016-2017 ÖZEL SEV LİSESİ SEV AMERICAN COLLEGE KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İrtibat Adresi :

Detaylı

2015-2016 ÖZEL SEV LİSESİ SEV AMERICAN COLLEGE KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 ÖZEL SEV LİSESİ SEV AMERICAN COLLEGE KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 ÖZEL SEV LİSESİ SEV AMERICAN COLLEGE KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- - İRTİBAT ADRESİ

Detaylı

ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 1 ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT TAKVİMİ TABAN PUAN İLANI 16 HAZİRAN 2015 SALI 1. ÖN KAYIT DÖNEMİ 24 HAZİRAN 2015 ÇARŞAMBA 25 HAZİRAN

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTANBUL ÖZEL SAINT-BENOIT FRANSIZ LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTANBUL ÖZEL SAINT-BENOIT FRANSIZ LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTANBUL ÖZEL SAINT-BENOIT FRANSIZ LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 1 / 5 İSTANBUL ÖZEL SAINT-BENOIT FRANSIZ LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KAYIT TAKVİMİ TABAN PUAN

Detaylı

2015-2016 KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İTÜ GELİŞTİRME VAKFI ÖZEL EKREM ELGİNKAN LİSESİ 2015-2016 KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Telefonlar

Detaylı

2016-2017 ÖĞRETİM YILI İSTANBUL ÖZEL SAINT-MICHEL FRANSIZ LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2016-2017 ÖĞRETİM YILI İSTANBUL ÖZEL SAINT-MICHEL FRANSIZ LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2016-2017 ÖĞRETİM YILI İSTANBUL ÖZEL SAINT-MICHEL FRANSIZ LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İletişim adresi : Abide-i Hürriyet Cad. No:17 34380 Şişli/İSTANBUL Telefon : 0212 248 17 03 Faks : 0212 246 13

Detaylı

ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2016-2017 ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Cengiz

Detaylı

ÖZEL İZMİR AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU. İnönü Cad. No.476 Göztepe, İzmir

ÖZEL İZMİR AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU. İnönü Cad. No.476 Göztepe, İzmir 2017-2018 ÖZEL İZMİR AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İRTİBAT ADRESİ : Özel İzmir Amerikan Koleji İnönü Cad. No.476 Göztepe, İzmir TELEFONLAR : 0232 355 0 555 FAX : 0232 355 0 411 http: www.aci.k12.tr

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTANBUL ÖZEL SAINT-BENOIT FRANSIZ LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 1 / 5 İSTANBUL ÖZEL SAINT-BENOIT FRANSIZ LİSESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KAYIT TAKVİMİ TABAN PUAN

Detaylı

ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU. Caminur Mah. Cengiz Topel Cad. No. 44 Tarsus-Mersin TELEFONLAR :

ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU. Caminur Mah. Cengiz Topel Cad. No. 44 Tarsus-Mersin TELEFONLAR : 2017-2018 ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İRTİBAT ADRESİ :Özel Tarsus Amerikan Koleji Caminur Mah. Cengiz Topel Cad. No. 44 Tarsus-Mersin TELEFONLAR : 324 241 81 81 FAX : 324 241

Detaylı

2016-2017 ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2016-2017 ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2016-2017 ÖZEL TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Cengiz

Detaylı

ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2016-2017 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İRTİBAT ADRESİ : Özel Üsküdar Amerikan Lisesi Vakıf Sokak No:1 Üsküdar, İstanbul TELEFONLAR : 216 333 11 00 FAX : 216 553 18 18 http : www.uaa.k12.tr

Detaylı

TARSUS AMERICAN COLLEGE

TARSUS AMERICAN COLLEGE 2018-2019 ÖZEL TARSUS AMERiKAN KOLEJİ TARSUS AMERICAN COLLEGE OKUL KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İRTİBAT ADRESİ : Özel Tarsus Amerikan Koleji Caminur Mah. Cengiz Topel Cad. No: 44 Tarsus / Mersin TELEFONLAR

Detaylı

ÖZEL AMERI KAN ROBERT LI SESI YERLEŞTİRMEYE ESAS 2. NAKİL DÖNEMİ KILAVUZU

ÖZEL AMERI KAN ROBERT LI SESI YERLEŞTİRMEYE ESAS 2. NAKİL DÖNEMİ KILAVUZU 2017-2018 ÖZEL AMERI KAN ROBERT LI SESI YERLEŞTİRMEYE ESAS 2. NAKİL DÖNEMİ KILAVUZU 1. TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ (TEOG) Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, 8. sınıf öğrencilerinin ortaöğretime

Detaylı

ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 1 ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT TAKVİMİ TABAN PUAN İLANI 16 HAZİRAN 2015 SALI 1. ÖN KAYIT DÖNEMİ 24 HAZİRAN 2015 ÇARŞAMBA 30 HAZİRAN

Detaylı

ÖZEL SEV LİSESİ SEV AMERICAN COLLEGE KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU. İRTİBAT ADRESİ : Özel SEV Lisesi Nişantepe Mh. Kerem Sk.

ÖZEL SEV LİSESİ SEV AMERICAN COLLEGE KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU. İRTİBAT ADRESİ : Özel SEV Lisesi Nişantepe Mh. Kerem Sk. 2018-2019 ÖZEL SEV LİSESİ SEV AMERICAN COLLEGE KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İRTİBAT ADRESİ : Özel SEV Lisesi Nişantepe Mh. Kerem Sk. 76 Cd. No. 5-9 Çekmeköy / İstanbul TELEFONLAR : 216 625-2700 FAX : 216

Detaylı

TEOG Sınavına Girmiş 8. Sınıf Öğrencilerimiz İçin Bazı Özel Okulların Taban Puan, Ön Kayıt Ve Kayıt İle İlgili Duyuruları

TEOG Sınavına Girmiş 8. Sınıf Öğrencilerimiz İçin Bazı Özel Okulların Taban Puan, Ön Kayıt Ve Kayıt İle İlgili Duyuruları TEOG Sınavına Girmiş 8. Sınıf Öğrencilerimiz İçin Bazı Özel Okulların Taban Puan, Ön Kayıt Ve Kayıt İle İlgili Duyuruları ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ BAŞVURULARI 2016-2017 I. Ön Kayıt Dönemi Taban Puanları

Detaylı

2015-2016 TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 TARSUS AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Cengiz Topel

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI.. LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI.. LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI.. LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İletişim adresi : Telefon : Faks : Url : Kayıtlar süresince e-posta : Okul açıldığında e-posta : 2018-2019 ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKULLAR KAYIT

Detaylı

2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Özel Üsküdar

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İELEV ÖZEL ANADOLU LİSESİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İELEV ÖZEL ANADOLU LİSESİ 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İELEV ÖZEL ANADOLU LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İletişim adresi : Ensar Cad. No:4/3 Nişantepe Mah. B Blok Çekmeköy / İstanbul - 34794 Telefon : (0216) 304 30 92-93-94

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İletişim adresi : Telefon : Faks : Url : Kayıtlar süresince e-posta : Okul açıldığında e-posta : l ŞAHKULU BOSTAN SOK. NO:8 TÜNEL/BEYOĞLU/İSTANBUL

Detaylı

2014-2015 ÖZEL OKULLAR BAŞVURU KILAVUZU

2014-2015 ÖZEL OKULLAR BAŞVURU KILAVUZU 2014-2015 ÖZEL OKULLAR BAŞVURU KILAVUZU 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İÇİN ÖZEL ORTAÖĞRETİM OKULLARINA TEOG ÖZEL OKULLAR MODELİNE GÖRE ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME AMACIYLA ÖZEL OKULLAR KAYIT KOMİSYONU TARAFINDAN

Detaylı

ÖZEL GALİLEO GALİLEİ İTALYAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

ÖZEL GALİLEO GALİLEİ İTALYAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2018-2019 ÖZEL GALİLEO GALİLEİ İTALYAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 1 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ

Detaylı

ÖZEL GALİLEO GALİLEİ İTALYAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

ÖZEL GALİLEO GALİLEİ İTALYAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2018-2019 ÖZEL GALİLEO GALİLEİ İTALYAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 1 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTANBUL ÖZEL SAINT-MICHEL FRANSIZ LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İletişim adresi Telefon Faks Url Kayıtlar süresince e-posta Okul açıldığında e-posta : Abide-i Hüriyet

Detaylı

2015-2016 ÖZEL İZMİR AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU : İNÖNÜ CADDESİ NO. 476, 35290 GÖZTEPE / İZMİR

2015-2016 ÖZEL İZMİR AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU : İNÖNÜ CADDESİ NO. 476, 35290 GÖZTEPE / İZMİR 2015-2016 ÖZEL İZMİR AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İRTİBAT ADRESİ : İNÖNÜ CADDESİ NO. 476, 35290 GÖZTEPE / İZMİR TELEFONLAR : 0232 355 0 555 FAX : 0232 355 0 411 http e-mail : www.aci.k12.tr

Detaylı

ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT KILAVUZU

ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT KILAVUZU 2016-2017 ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT KILAVUZU 1 ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT TAKVİMİ (TABLO 1) TABAN PUAN İLANI 17 HAZİRAN 2016 CUMA 25 HAZİRAN CUMARTESİ Toplantıya katılım için online başvuru;

Detaylı

ÖZEL OKULLAR BAŞVURU KILAVUZU

ÖZEL OKULLAR BAŞVURU KILAVUZU 2012 ÖZEL OKULLAR BAŞVURU KILAVUZU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İÇİN ÖZEL ORTAÖĞRETİM OKULLARINA 8. SINIF SBS SONUCUNA GÖRE ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME AMACIYLA ÖZEL OKULLAR KAYIT KOMİSYONU TARAFINDAN HAZIRLANMIŞTIR.

Detaylı

2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Özel Üsküdar

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL İTALYAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İletişim adresi :Tom Tom Kaptan Sok. No:3 Boğazkesen, Beyoğlu - İstanbul Telefon :(212) 244 13 01 Faks :(212) 245 25 48 Url :

Detaylı

ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT KILAVUZU

ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT KILAVUZU 2017-2018 ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT KILAVUZU 1 ÖZEL AMERİKAN ROBERT LİSESİ KAYIT TAKVİMİ (TABLO 1) TABAN PUAN İLANI 14 HAZİRAN 2017 ÇARŞAMBA I. 17 HAZİRAN 2017 CUMARTESİ II. 1 TEMMUZ 2017 CUMARTESİ

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İSTANBUL ÖZEL SAINT BENOIT FRANSIZ LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 1 / 5 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KAYIT TAKVİMİ TABAN PUAN İLANI 27 HAZİRAN 2018 1. ÖN KAYIT DÖNEMİ 27

Detaylı

ÖZEL OKULLAR BAŞVURU KILAVUZU

ÖZEL OKULLAR BAŞVURU KILAVUZU 2013 ÖZEL OKULLAR BAŞVURU KILAVUZU 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İÇİN ÖZEL ORTAÖĞRETİM OKULLARINA 8. SINIF SBS SONUCUNA GÖRE ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME AMACIYLA ÖZEL OKULLAR KAYIT KOMİSYONU TARAFINDAN HAZIRLANMIŞTIR.

Detaylı

2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2015-2016 ÖZEL ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- İRTİBAT ADRESİ : Özel Üsküdar

Detaylı

TEOG ÖZEL OKULLAR MODELİ İLE ÖĞRENCİ ALACAK ÖZEL OKULLARIN KAYIT TAKVİMİ 2016

TEOG ÖZEL OKULLAR MODELİ İLE ÖĞRENCİ ALACAK ÖZEL OKULLARIN KAYIT TAKVİMİ 2016 TEOG ÖZEL OKULLAR MODELİ İLE ÖĞRENCİ ALACAK ÖZEL OKULLARIN KAYIT TAKVİMİ 2016 1)TABAN PUAN İLANI Haziran 2016 2). ÖN KAYIT DÖNEMİ Haziran 2016 Temmuz 2016 Özel Okullar Kayıt Komisyonunca alınacak karara

Detaylı

MALAZGİRT MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

MALAZGİRT MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ MALAZGİRT MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleştirileceklerdir. 2014-2015 eğitim - öğretim yılından

Detaylı

2016-2017 ÖZEL İZMİR AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU

2016-2017 ÖZEL İZMİR AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU 2016-2017 ÖZEL İZMİR AMERİKAN KOLEJİ KAYIT TAKVİMİ VE KILAVUZU İRTİBAT ADRESİ : Özel İzmir Amerikan Koleji İnönü Caddesi No: 476 Göztepe - İZMİR TELEFONLAR : 232 355 0 555 FAX : 232 355 0 411 http : www.aci.k12.tr

Detaylı

ÖZEL OKULLAR BAŞVURU KILAVUZU

ÖZEL OKULLAR BAŞVURU KILAVUZU 2010 ÖZEL OKULLAR BAŞVURU KILAVUZU 2010-2011 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İÇİN ÖZEL ORTAÖĞRETİM OKULLARINA 8.SINIF SBS SONUCUNA GÖRE ÖĞRENCİ YERLEŞTİRME AMACIYLA KAYIT KOMİSYONU TARAFINDAN HAZIRLANMIŞTIR. 1 KOMİSYON

Detaylı

LİSE VE FEN LİSESİ BAŞARI BURSU YÖNETMELİĞİ

LİSE VE FEN LİSESİ BAŞARI BURSU YÖNETMELİĞİ LİSE VE FEN LİSESİ BAŞARI BURSU YÖNETMELİĞİ SON REVİZE TARİHİ: 28.08.2014 REVİZE SAYISI: 18 YAYIN TARİHİ: 28.08.2014 SAYFA SAYISI: 10 HAZIRLAYAN: TERAKKİ VAKFI ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ LİSESİ ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ

Detaylı

LİSE VE FEN LİSESİ BAŞARI BURSU YÖNETMELİĞİ

LİSE VE FEN LİSESİ BAŞARI BURSU YÖNETMELİĞİ LİSE VE FEN LİSESİ BAŞARI BURSU YÖNETMELİĞİ SON REVİZE TARİHİ: 08.08.2014 REVİZE SAYISI: 17 YAYIN TARİHİ: 08.08.2014 SAYFA SAYISI: 9 HAZIRLAYAN: TERAKKİ VAKFI ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ LİSESİ ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ

Detaylı

YAKUPLU Kemal Arıkan Ortaokulu rehberlik servisi

YAKUPLU Kemal Arıkan Ortaokulu rehberlik servisi YAKUPLU Kemal Arıkan Ortaokulu rehberlik servisi KAMİL ÖZKAN MERCİN (Rehber Öğretmen) (GÜNCELLENME TARİHİ 7 KASIM 2015) 2015-2016 Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni

Detaylı

ĐTÜ GELĐŞTĐRME VAKFI OKULLARI ĐZMĐR ÖZEL ANADOLU LĐSESĐ

ĐTÜ GELĐŞTĐRME VAKFI OKULLARI ĐZMĐR ÖZEL ANADOLU LĐSESĐ ĐTÜ GELĐŞTĐRME VAKFI OKULLARI ĐZMĐR ÖZEL ANADOLU LĐSESĐ 2016-2017 KAYIT TAKVĐMĐ VE KAYIT KABUL YÖNERGESĐ ĐTÜ GELĐŞTĐRME VAKFI OKULLARI ĐZMĐR ÖZEL ANADOLU LĐSESĐ KAYIT KABUL YÖNERGESĐ A ) Lise Kayıt Kabul

Detaylı

EVRİM OKULLARI REHBERLİK SERVİSİ

EVRİM OKULLARI REHBERLİK SERVİSİ EVRİM OKULLARI REHBERLİK SERVİSİ TEOG Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş Modeli TEOG, sınav ile öğrenci alan liselere giriş için uygulanan seçme ve yerleştirme işlemidir. Yerleştirme puanı (YEP) Ortaöğretime

Detaylı

Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş

Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş TEOG 2016-2017 Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş TEOG AMACI NEDİR? Sınav ile öğrenci alan okullara girmek için uygulanan seçme ve yerleştirme işleminin sistemli halidir. TEOG UYGULAMASI 2013-2014 eğitim

Detaylı

TEOG (Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş) Sistemi

TEOG (Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş) Sistemi TEOG (Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş) Sistemi 2017 2018 14 Eylül 2017 Hazırlayan: Eğitim Uzmanı Oktay Aydın Terakki Vakfı Okulları Yurtiçi Üniversite Danışmanı www.egitimvegelecek.com Terakki de Temel

Detaylı

ÖĞRETİM YILI ORTAK SINAVLARI;

ÖĞRETİM YILI ORTAK SINAVLARI; 2016-2017 ÖĞRETİM YILI ORTAK SINAVLARI; TEOG NEDİR? (TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ) 8. sınıf öğrencileri için yapılan 12 merkezi ortak sınavın kısa adıdır. Merkezi ortak sınavın yapılacağı

Detaylı

Madde 6- Yerleştirmeye esas olan puanın hesaplanması için aşağıdaki üç puan belli ağırlıklarla çarpılarak toplamı alınacaktır.

Madde 6- Yerleştirmeye esas olan puanın hesaplanması için aşağıdaki üç puan belli ağırlıklarla çarpılarak toplamı alınacaktır. MUTFAK SANATLARI VE YÖNETİMİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ KABULÜ VE YERLEŞTİRME PUANLARININ TESPİTİ ESASLARI (2013-2014 Öğretim Yılı) Madde 1- Başvuracak adayların ön kayıt işlemlerinde, içinde Ortaöğretim Başarı Puanı

Detaylı

İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ORTAOKULU EKİM 2015

İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ORTAOKULU EKİM 2015 İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT ORTAOKULU EKİM 2015 TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ PSİKOLOJİK DANIŞMA ve REHBERLİK BÖLÜMÜ İçindekiler TEOG Modelinin Amaçları TEOG Modelinin Uygulanması TEOG Modelinde

Detaylı

Anılan tarihlerde kesin kayıtlarını yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybeder.

Anılan tarihlerde kesin kayıtlarını yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybeder. MARMARA ÜNİVERSİTESİ VE MİMAR SİNAN GÜZEL SANATLAR ÜNİVERSİTESİ İŞBİRLİĞİ İLE YÜRÜTÜLECEK 2017-2018 PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI BAŞVURU DUYURUSU Marmara Üniversitesi ile Mimar Sinan

Detaylı

TEMEL ÖĞRETİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ REHBER ÖĞRETMEN MUSTAFA KESTANE

TEMEL ÖĞRETİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ REHBER ÖĞRETMEN MUSTAFA KESTANE TEMEL ÖĞRETİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ 2016-2017 REHBER ÖĞRETMEN MUSTAFA KESTANE 2016-2017 Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) geçiģ sistemi olan TEOG sınavı ile yerleģtirileceklerdir.

Detaylı

TEOG ile İlgili Ebeveynlerin Bilmeleri Gerekenler

TEOG ile İlgili Ebeveynlerin Bilmeleri Gerekenler Ortak Sınavları Tanıyalım TEOG ile İlgili Ebeveynlerin Bilmeleri Gerekenler 2013-2014 yılından itibaren uygulanmaya başlanan, 6 temel ders için, 8. sınıfta öğretmen tarafından dönemsel olarak yapılan sınavlardan

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARINA GEÇİŞ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî ve özel ortaöğretim

Detaylı

MEB 2014 TEOG Tercih İşlemleri

MEB 2014 TEOG Tercih İşlemleri TEOG sonuçları açıklandı. TEOG Tercih işlemleribugün başlıyor. Ortaöğretime geçiş yapacak öğrenciler için tercih işlemleri hangi tarihler arasında olacak? TEOG Tercih sıralaması nasıl yapılacak? Liselerin

Detaylı

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU. İLBAP ve TEOG BİLGİLENDİRME SUNUMU

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU. İLBAP ve TEOG BİLGİLENDİRME SUNUMU ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU İLBAP ve TEOG BİLGİLENDİRME SUNUMU TÜRKİYE DE SINAV SİSTEMİ 1997-2004 Yılları Arasında Liselere Geçiş Sistemi (LGS) 2005-2008 Yılları Arasında Ortaöğretim Kurumları Sınavı

Detaylı

MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU

MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU Seher BAYRAM Mevlüt ARSLAN (Rehber Öğrt) Müdür Yardımcısı (GÜNCELLENME TARİHİ 16 Haziran 2016) 2016 TEOG DE PUANLAR NASIL HESAPLANACAK? 2016 TEOG DE PUANLAR NASIL HESAPLANACAK?

Detaylı

Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleģtirileceklerdir.

Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleģtirileceklerdir. TEOG SINAVI 2016-2017 Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleģtirileceklerdir. 2016-2017 eğitim - öğretim yılından başlayarak 6 temel

Detaylı

Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) Sistemi

Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) Sistemi Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) Sistemi 2016 Hazırlayan: Eğitim Uzmanı Oktay Aydın Terakki Vakfı Okulları Yurtiçi Üniversite Danışmanı TERAKKİ DE TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ (TEOG)

Detaylı

Sınav Öncesi Velilere Öneriler

Sınav Öncesi Velilere Öneriler Sınav Öncesi Velilere Öneriler ÖZDEN AKSUNGUR (GÜNCELLENME TARİHİ 13 KASIM 2015) 2015-2016 Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan TEOG ile yerleştirileceklerdir.

Detaylı

Mazeret Sınavlarının Uygulanması

Mazeret Sınavlarının Uygulanması Mazeret Sınavlarının Uygulanması 1 Geçerli bir mazereti sebebiyle merkezi sınava giremeyen öğrenciler için önceden belirlenen bir hafta sonunda mazeret sınavı yapılacaktır. Merkezi sınava giremeyen öğrencilerden

Detaylı

SPOR LİSESİ ÇIKIŞLI ADAYLARIN DİKKATİNE!!!

SPOR LİSESİ ÇIKIŞLI ADAYLARIN DİKKATİNE!!! SPOR LİSESİ ÇIKIŞLI ADAYLARIN DİKKATİNE!!! 2017 ÖSYS Kılavuzunun 54. Sayfasındaki Tablo 3-A da belirtildiği üzere Ortaöğretimde Bazı Alanların Yerleştirmede Ek Puan Alacağı Lisans Programları başlıklı

Detaylı

1.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 2.SINAVLAR 3.SINAVLAR

1.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 2.SINAVLAR 3.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 4.Sınıf TÜRKÇE 1 Mart Salı 4.Sınıf 3 Mart Perşembe 4.Sınıf SOSYAL BİLGİLER 7 Mart Pazartesi 4.Sınıf TRAFİK GÜVENLİĞİ 9 Mart Çarşamba 4.Sınıf MATEMATİK 11 Mart Cuma 4.Sınıf FEN

Detaylı

ÖZEL OKULLAR BAġVURU KILAVUZU

ÖZEL OKULLAR BAġVURU KILAVUZU 2011 ÖZEL OKULLAR BAġVURU KILAVUZU 2011-2012 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI ĠÇĠN ÖZEL ORTAÖĞRETĠM OKULLARINA 8. SINIF SBS SONUCUNA GÖRE ÖĞRENCĠ YERLEġTĠRME AMACIYLA KAYIT KOMĠSYONU TARAFINDAN HAZIRLANMIġTIR. 1 KOMĠSYON

Detaylı

ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ LİSESİ ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ TEPEÖREN ANADOLU LİSESİ ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ FEN LİSESİ BAŞARI BURSU YÖNETMELİĞİ

ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ LİSESİ ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ TEPEÖREN ANADOLU LİSESİ ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ FEN LİSESİ BAŞARI BURSU YÖNETMELİĞİ ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ LİSESİ ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ TEPEÖREN ANADOLU LİSESİ ÖZEL ŞİŞLİ TERAKKİ FEN LİSESİ BAŞARI BURSU YÖNETMELİĞİ YAYIN TARİHİ: 01 Haziran 2018 SAYFA SAYISI: 11 HAZIRLAYAN: TERAKKİ VAKFI ÖZEL

Detaylı

PINAR KOLEJİ TEOG TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ

PINAR KOLEJİ TEOG TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ PINAR KOLEJİ TEOG TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ SİSTEMİ Temel Öğretimden Ortaöğretime Geçiş Modeli (TEOG) 2013-2014 eğitim-öğretim yılından başlayarak 6 temel ders için 8.sınıf öğretmenleri tarafından

Detaylı

TEOG Tercih ve Yerleştirme Sistemi

TEOG Tercih ve Yerleştirme Sistemi Sayın Velimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz, 2013-2014 eğitim öğretim yılında değişen sınav sistemiyle birlikte tercih ve yerleştirme sisteminde de Milli Eğitim Bakanlığı tarafından bazı değişiklikler yapılmıştır.

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ŞANLIURA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ŞANLIURA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ŞANLIURA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖZEL PROGRAM VE PROJE UYGULAYAN HATİCE KÜBRA KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ NİN BÜNYESİNDE BULUNAN KIZ İMAM HATİP ORTAOKULU YAZILI SINAV VE

Detaylı

Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan ORTAK SINAVLAR ile yerleştirileceklerdir.

Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan ORTAK SINAVLAR ile yerleştirileceklerdir. ORTAK SINAVLAR 2016-2017 Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) yeni sınav sistemi olan ORTAK SINAVLAR ile yerleştirileceklerdir. 1.DÖNEM: Kasım 2016 2.DÖNEM: Nisan 2017 Tarihlerinde

Detaylı

GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL HACI LÜTFİYE ŞİRECİ REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ TEOG TERCİH DANIŞMANLIĞI SEMİNERİ

GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL HACI LÜTFİYE ŞİRECİ REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ TEOG TERCİH DANIŞMANLIĞI SEMİNERİ GAZİANTEP ŞEHİTKAMİL HACI LÜTFİYE ŞİRECİ REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ TEOG TERCİH DANIŞMANLIĞI SEMİNERİ Tercih Danışmanlığı Nedir? Tercih Danışmanlığı, tercih yapacak öğrencinin ve ailesinin tercih sürecinde

Detaylı

1-BAŞVURU İŞLEMLERİ ÖN KAYIT KOŞULLARI

1-BAŞVURU İŞLEMLERİ ÖN KAYIT KOŞULLARI BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ RESİM VE BASKI SANATLARI BÖLÜMLERİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT - YETENEK SINAVI UYGULAMA ESASLARI Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Resim

Detaylı

ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SINAV KILAVUZU

ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SINAV KILAVUZU T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2017-2018 ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI SINAV KILAVUZU SAYIN ADAY: Bülent Ecevit Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlığı tarafından

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANTALYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANTALYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANTALYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖZEL PROGRAM VE PROJE UYGULAYAN KEPEZ MAHMUT CELALETTİN ÖKTEN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ VE HAYME ANA KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BÜNYESİNDE

Detaylı

T.C. ADALET BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü Sözleşmeli (657 sk.4/b) Personel İstihdamı Sınav İlânı

T.C. ADALET BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü Sözleşmeli (657 sk.4/b) Personel İstihdamı Sınav İlânı T.C. ADALET BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü Sözleşmeli (657 sk.4/b) Personel İstihdamı Sınav İlânı 1) Adlî yargıda görev yapmak üzere; EK-1/A, B, C listelerde yeri, sayısı, unvanı ve niteliği belirtilen,

Detaylı

Tercih ve Yerleştirme Takvimi

Tercih ve Yerleştirme Takvimi 2014 TEOG Yerleştirme Kılavuzu henüz yayınlanmadığı için resmi değildir. Ancak MEB ile yaptığımız görüşme sonucu edindiğimiz bilgiler aşağıda yer almaktadır. Tercih ve Yerleştirme Takvimi TARİH AÇIKLAMA

Detaylı

2016 TEOG SĠSTEMĠ REHBERLĠK

2016 TEOG SĠSTEMĠ REHBERLĠK 2016 TEOG SĠSTEMĠ REHBERLĠK CANAN HANSOY REHBER ÖĞRETMEN 2015-2016 Öğretim Yılında 8. sınıfta okuyan öğrenciler, Ortaöğretime (Liseye) TEOG ile yerleģtirileceklerdir. 2015-2016 eğitim - öğretim yılından

Detaylı

Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçişte Yeni Sistem

Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçişte Yeni Sistem Sınav Takvimi ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ ORTAK SINAVLARI UYGULAMA TAKVİMİ Sınıf Dönem Sınav Tarihleri Mazeret Sınavı Tarihleri Sınav Sonuçlarının İlanı 8. sınıf I. Dönem 28-29 Kasım 2013 Perşembe -Cuma 14-15 Aralık

Detaylı

Modelin temel niteliği, öğrenci başarısını anlık bir performansa dayalı olarak değil, geniş bir zaman dilimine yayarak belirlemektir.

Modelin temel niteliği, öğrenci başarısını anlık bir performansa dayalı olarak değil, geniş bir zaman dilimine yayarak belirlemektir. Eğitimin doğasında var olan değişim ve gelişime paralel olarak, ortaöğretime geçiş modelinin işlevsel, sürdürülebilir ve esnek bir nitelik göstermesi büyük önem taşımaktadır. Bu çerçevede, öğrenci, öğretmen

Detaylı

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU

T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU T.C. KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KILAVUZU HAZİRAN-2013 1 2013-2014 GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ

Detaylı

TEOG tercih ve yerleştirme kılavuzu yayımlandı

TEOG tercih ve yerleştirme kılavuzu yayımlandı On5yirmi5.com TEOG tercih ve yerleştirme kılavuzu yayımlandı Milli Eğitim Bakanlığı, bu yıl ilk kez uygulanan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi doğrultusunda lise tercih ve yerleştirme işlemleri

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SAFRANBOLU FETHİ TOKER GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SAFRANBOLU FETHİ TOKER GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ 1 T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SAFRANBOLU FETHİ TOKER GÜZEL SANATLAR VE TASARIM FAKÜLTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI RESİM BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI KILAVUZU 2017 SINAV BAŞVURU KOŞULLARI 1. Ortaöğretim

Detaylı

2014 YERLEŞTİRME İŞLEMLERİNE DAİR SIKÇA SORULAN SORULAR VE CEVAPLAR. 1. Yerleştirme işlemlerindeki güncellemeye neden ihtiyaç duyulmuştur?

2014 YERLEŞTİRME İŞLEMLERİNE DAİR SIKÇA SORULAN SORULAR VE CEVAPLAR. 1. Yerleştirme işlemlerindeki güncellemeye neden ihtiyaç duyulmuştur? 2014 YERLEŞTİRME İŞLEMLERİNE DAİR SIKÇA SORULAN SORULAR VE CEVAPLAR 1. Yerleştirme işlemlerindeki güncellemeye neden ihtiyaç duyulmuştur? Yerleştirme işlemleri Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Uygulamasında

Detaylı

ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME MERKEZİ

ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME MERKEZİ İZMİR ÖZEL TÜRK KOLEJİ 2014-20152015 TEOG BİLGİLENDİRME SUNUMU İZMİR ÖZEL TÜRK KOLEJİ Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçişte Ortak Sınav Sürecinin tamamlanması ile birlikte 2014-2015 öğretim yılı için ikinci

Detaylı

ERA / 2014 LİSEYE DOĞRU. TEOG Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş. Tercih ve Yerleştirme Sistemi

ERA / 2014 LİSEYE DOĞRU. TEOG Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş. Tercih ve Yerleştirme Sistemi ERA / 2014 LİSEYE DOĞRU TEOG Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Sistemi TEOG Tercih ve Yerleştirme Sistemi Bu sene ilk kez uygulanan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sisteminin

Detaylı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖZEL YETENEK SINAVI KESİN SONUÇ LİSTESİNDE YER ALAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!! (ENGELLİ ADAYLAR HARİÇ) 2017 ÖSYS Kılavuzunun

Detaylı

TED ALİAĞA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KABUL KOŞULLARI OKUL ÖNCESİ İLKOKUL ORTAOKUL LİSE

TED ALİAĞA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KABUL KOŞULLARI OKUL ÖNCESİ İLKOKUL ORTAOKUL LİSE TED ALİAĞA KOLEJİ VAKFI ÖZEL ÖĞRETİM KURUMLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KAYIT KABUL KOŞULLARI OKUL ÖNCESİ İLKOKUL ORTAOKUL LİSE I- OKUL ÖNCESİ BÖLÜMÜ KAYIT KABUL KOŞULLARI Kayıtlarımız 6 Nisan 2015

Detaylı

TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ

TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ TEMEL EĞİTİMDEN ORTAÖĞRETİME GEÇİŞ Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Eğitimin doğasında var olan değişim ve gelişime paralel olarak, ortaöğretime geçişe dair yeni uygulamanın işlevsel, sürdürülebilir

Detaylı

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT İLKÖĞRETİM OKULU YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : 2010-2011 DÖNEMİ : 1

T.C. İSTANBUL VALİLİĞİ İSTEK ÖZEL KAŞGARLI MAHMUT İLKÖĞRETİM OKULU YAZILI SINAV GÜNLERİ ÖĞRETİM YILI : 2010-2011 DÖNEMİ : 1 SINIF ve ŞUBE : 4-A ALANI : TÜRKÇE 26.10.2010 29.11.2010 04.01.2011 2.DERS 4.DERS 3.DERS FEN VE TEKNOLOJİ 25.10.2010 03.12.2010 11.01.2011 PAZARTESİ CUMA 2.DERS 3.DERS 2.DERS MATEMATİK 27.10.2010 07.12.2010

Detaylı

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder.

hak kazandığı takdirde, Fen Bilimleri Enstitüsüne teslim eder. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI İLAN METNİ Üniversitemiz 2013 2014 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Anadolu Üniversitesi ile Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi

Detaylı

TED TRABZON KOLEJİ. Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu

TED TRABZON KOLEJİ. Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu TED TRABZON KOLEJİ Öğrenci Kayıt Kabul Kılavuzu 2017-2018 GİRİŞ Bu kılavuz, bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. TED Trabzon Koleji'ne kayıt yaptırmak isteyen öğrenci velilerini Okulumuza, 2017-2018

Detaylı

Yerleştirme yedek kayıt işlemleri yapılacak mıdır? Yerleştirme işlemleri bir defada yapılacak olup yedek yerleştirme yapılmayacaktır.

Yerleştirme yedek kayıt işlemleri yapılacak mıdır? Yerleştirme işlemleri bir defada yapılacak olup yedek yerleştirme yapılmayacaktır. Yerleştirme takvimi nasıl işleyecek? YERLEŞTİRME İŞLEMLERİ TAKVİMİ Tercihlere Esas Kontenjan Tablolarının İlanı 04 Temmuz 2014 8 inci Sınıf Yerleştirmeye Esas Puanların (YEP) İlanı 07 Temmuz 2014 Yerleştirme

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANTALYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANTALYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANTALYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ ÖZEL PROGRAM VE PROJE UYGULAYAN KEPEZ MAHMUT CELALETTİN ÖKTEN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BÜNYESİNDE BULUNAN İMAM HATİP ORTAOKULU YAZILI SINAV

Detaylı