MF/1. Viessmann Grubu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MF/1. Viessmann Grubu"

Transkript

1 MF/1 Viessmann Grubu

2 Enerji Tüm canlılar için enerji gereklidir. Güçlü bir endüstri, konfor ve refahın temelini konforlu bir ısı, rahatlatıcı bir serinlik, güçlü buhar ve kendi ürettiğiniz elektrik enerjisi oluşturmaktadır. Tüm bunlar Viessmann ürünlerinde mevcuttur.

3 2/3

4 Önsöz Viessmann grubunun üçüncü kuşak yöneticisi Prof. Dr. Martin Viessmann.

5 4/5 Bir aile şirketi olan Viessmann sorumluluk sahibi ve uzun soluklu iş yapış biçimine büyük önem vermektedir. Bu nedenle sürdürülebilirlik öğesi şirket ilkelerimize sıkı sıkıya bağlıdır. Tüm süreçlerde ekonomik, ekolojik ve sosyal, dolayısıyla toplumsal sorumluluklarımızı birbirlerine bağdaştırmaya dikkat ediyoruz. Sistemlerimiz konfor, refah ve güçlü bir sanayinin temelini oluşturmaktadır. Şimdiye kadar eriştiklerimizi temel alarak kendimize iddialı hedefler belirledik. Viessmann gelecekte de esin kaynağı olacak, teknik kilometre taşları belirleyecek ve bunları yaparken de sınırları daima aşacaktır. Viessmann akıllı konforlu ve verimli ısıtma, soğutma, klima, havalandırma ve merkezi olmayan elektrik beslemesi sistemlerinin önde gelen uluslararası üreticilerinden biridir. Prof. Dr. Martin Viessmann

6 Viessmann Grubu Viessmann'ın Allendorf (Eder) fabrikası Şirket Bilgileri Kuruluş yılı: 1917 Personel: Şirket cirosu: 2,1 milyar avro İhracat oranı: %55 11 ülkede 27 üretim tesisi 74 ülkede satış organizasyonu 120 satış ofisi

7 6/7 Tüm enerji türleri ve kapasite aralıkları için ürün programı 116 MW a kadar ısıtma veya 120 t/h e kadar buhar kapasitesine sahip sıvı veya gaz yakıtlı kazanlar 50 MW el kapasitesine kadar kojenerasyon sistemleri 2 MW'a kadar ısı pompaları 50 MW'a kadar odun yakma sistemleri 18 kw el ile 20 MW Gaz kapasitesine kadar biyogaz üretim tesisleri 3000 m 3 /h'e kadar biyogaz şartlandırma tesisleri Termik güneş enerjisi sistemleri Fotovoltaik Aksesuarlar Soğutma tekniği

8 Şirket İlkeleri 1966 yılında şirket ilkeleri adı altında belirlediğimiz, açık ve kesin bir şekilde bağlı olduğumuz değerler bugün de markamızın temelini oluşturmaktadır. Şirket ilkeleri hem iş ortamımız, hem de performansımızın temelini oluşturur. Yenilikçilik Yüksek kalite Sektörümüzün yönlendiricisi ve teknolojik öncüsüyüz. En yüksek kalite ile ısı tekniği ürünleri sunmaktayız. Şirketin her alanında mükemmeliyetçiliği hedeflemekteyiz. Verimlilik Sürdürülebilirlik Yalın şirket yapımız sayesinde kısa proses adımlarıyla çalışıyoruz. Mümkün olan en yüksek verimi hedefliyoruz. Ekonomik, ekolojik ve sosyal sorumluluğumuzun bilincindeyiz.

9 8/9 Viessmann Akademi'de şirket ilkeleri panosu Eksiksiz ürün programı Her ihtiyaca ve talebe uygun çözümler sunmaktayız. Güvenilirlik Bağımsız bir aile şirketi ve güvenilir bir iş ortağıyız.

10 Eksiksiz Ürün Programı 116 MW a kadar ısıtma veya 120 t/h e kadar buhar kapasitesine sahip sıvı yakıtlı kazanlar 116 MW a kadar ısıtma 120 t/h e kadar buhar kapasitesine sahip gaz yakıtlı kazanlar Termik güneş enerjisi sistemleri ve fotovoltaik Müstakil evler Apartmanlar Ticari/Endüstriyel binalar Bölgesel ısıtma sistemleri Verimli sistemlerle özel çözümler Viessmann ın eksiksiz ürün programı, tüm enerji kaynakları ve kullanım alanlarına yönelik olarak verimli sistemlerle özel çözümler sunmaktadır. Önde gelen uluslararası ısı tekniği üreticilerinden olan Viessmann ısıtma, klima / havalandırma, soğutma ve merkezi olmayan elektrik üretimi için akıllı, konforlu ve verimli sistemler sunmaktadır. Viessmann ürünleri ve sistemleri en yüksek verime ve güvenilirliğe sahiptirler. Her şey tek elden Viessmann ürün programında her ihtiyaca uygun ürünler ve sistemler mevcuttur. İster duvar veya yer tipi ısıtma sistemleri olsun, ister müstakil evler, büyük apartmanlar, ticari ve endüstriyel kullanım veya bölgesel ısıtma şebekeleri olsun, modernizasyonda veya yeni binalarda ısıtma, buhar, elektrik ve soğutma gerekiyorsa Viessmann her zaman doğru partnerdir. Eksiksiz ürün programı üstün teknolojiyi sunmakta ve standartları belirlemektedir. Enerjinin verimli kullanılması konusuna odaklanılması, maliyetlerin düşürülmesini, kaynakların ve çevrenin korunmasını sağlamaktadır.

11 10/11 50 MW a kadar odun yakma tekniği, kojenerasyon ve biyogaz üretimi 2 MW a kadar toprak, su ve hava kaynaklı ısı pompaları Isıtma sistemi aksesuarları Klima ve soğutma tekniği Viessmann ın eksiksiz ürün programı: tüm enerji kaynakları ve kullanım alanları için verimli sistemlere özel çözümler Tüm enerji türleri ve kapasite aralıkları için ürün programı 116 MW a kadar ısıtma veya 120 t/h e kadar buhar kapasitesine sahip sıvı veya gaz yakıtlı kazanlar 50 MW el kapasitesine kadar kojenerasyon sistemleri 2 MW a kadar ısı pompaları 50 MW a kadar odun yakma sistemleri 18 kw el ile 20 MW Gaz kapasitesine kadar biyogaz üretim tesisleri 3000 m 3 /h e kadar biyogaz şartlandırma tesisleri Termik güneş enerjisi sistemleri Fotovoltaik Aksesuarlar Soğutma tekniği Bakım ve servis Devreye alma, bakım veya arıza giderme hizmetlerinde partnerlerimiz Viessmann Grubu nun yetkin desteğine tam olarak güvenebilirler. Çalışanlarımız telefonla veya şahsen sizlere ulaşmaya hazırdır. Kullandığımız online enstrümanlar destekleyici bilgiler sunmaktadır. İhtiyaç durumunda yedek parçalar çok hızlı bir şekilde sevk edilebilmektedir. Eğitimler Viessmann Akademisi, işletme seminerlerinden teknik eğitimlere kadar geniş bir eğitim programı sunmaktadır. Böylece partnerlerimizin bilgi seviyesi her zaman güncel tutulabilmektedir.

12 Yüksek Kalite Verimli üretim süreçlerinde kalite kontrolü

13 12/13 Ürün geliştirme ve üretim Viessmann'da bir takım çalışmasıdır. Her birey kendi yaptığı işin genel sonuçtaki etkisinden sorumludur, kendini sürekli iyileştirerek üretim sürecini şekillendirir. Bu durum çalışanları motive ederek yüksek kaliteyi garantilemektedir. Sonuç olarak müşterilerimize yüksek kalite, enerji tasarruflu ve uzun ömürlü ürünler sunabilmekteyiz. Ürünlerimizin bir çoğu ısı tekniğinin kilometre taşlarını oluşturmaktadır. Üretim aşamasında bir Inox-Radial eşanjör MatriX brülör sayesinde zararlı madde emisyonu düşük yanma

14 Yenilikçilik Eşanjör konusundaki yenilikler: Biferral ısıtma yüzeyinden Inox-Radial eşanjöre

15 14/15 Tüm yakıt tipleri için mümkün olan en verimli ısıtma sistemlerinin geliştirilebilmesi, araştırmalarımızın temelini oluşturmaktadır. Geleceğin zorlayıcı koşulları ve müşterilerimizin gereksinimlerine odaklanarak en iyi teknoloji için standartları belirlemekteyiz. Mümkün olan en çevreci koşulları amaçlayarak, daha verimli teknolojiye ulaşma çabası Viessmann için geleneksel bir sorumluluktur. Yüzde 98'e erişen verim oranlarıyla ısıtma sistemlerimiz, teknik olarak mümkün olan en yüksek seviyeye ulaşmaktadır. Bu yüksek enerji tasarrufu standartlarını elektrik üretimi, soğutma tekniği ve modern buhar santralleri için de hedeflemekteyiz. Amacımız sürekli iyileşmedir. Ürün geliştirme departmanında yüksek kalitenin temelleri atılmaktadır.

16 Sürdürülebilirlik Şirketimizin Allendorf (Eder)'deki enerji santralı 2009, 2011, 2013: En sürdürülebilir ürün için Alman Sürdürülebilirlik Ödülü 2010: Enerji Verimliliği Ödülü 2012: Energy Globe Dünya Ödülü

17 16/17 Sorumluluk almak Viessmann için sürdürülebilir iş yapma biçimini benimsemektir. Sürdürülebilirlik; ekoloji, ekonomi ve sosyal sorumluluk kavramlarının dengelenmesi ve bugünün ihtiyaçlarını karşılarken gelecek nesillerin kaynaklarını etkilememek anlamına gelmektedir. Ekoloji İklimi korumak Kaynak verimliliği Üretim yerinin devamlılığı Efficiency Sosyal sorumluluk Ekonomi Efficiency Plus 2005 yılında geliştirdiği stratejik sürdürülebilirlik projesi Efficiency Plus ile Viessmann, Allendorf- Eder deki üretim merkezinde Almanya nın enerji ve iklim politikalarının 2050 yılı için koyduğu hedeflere, pazardaki mevcut teknolojiler ile bugünden ulaşılabileceğini göstermiştir. Yenilebilir enerji sistemleri kullanarak ve enerji, malzeme ve çalışma verimliliklerini artırarak hem rekabet gücümüzü artırmakta hem de konumumuzu korumaktayız. Stratejik sürdürülebilirlik projesi Efficiency Plus Bilgilerimizden dünya genelinde tüm müşterilerimiz yararlanmaktadır. Ayrıca, iş yerleri ve sanayiler kendi tesislerinde enerji tasarrufunu artırmaya devam etmek ve tüketim giderlerini sürekli olarak düşürmek için, Etanomics enerji yönetimi danışma servisimizden yararlanabilmektedir.

18 Güvenilirlik Viessmann Akademi'de partnerlerimiz kapsamlı olarak eğitilmektedir.

19 18/19 Partnerlik ilişkisi Viessmann için ürünler kadar önemlidir. Bu sebepten Viessmann müşterilerine ürün ve sistemlerin yanı sıra eksiksiz bir servis hizmeti programı sunmaktadır. Bu programa lojistik, bakım ve teknik servis hizmetlerinden pazarlama desteğine kadar her şey dahildir. Politik ve sosyal koşullardaki değişiklikler, artan talepler ve teknik yenilikler eğitim gereksinimini büyük ölçüde arttırmıştır. Viessmann Akademi'de dünyanın dört bir yanından gelen Viessmann çalışanları ve partnerleri eğitilmektedir. Bugün, her yıl dünyanın dört bir yanından gelen uzman, Viessmann Akademi'de toplantılara ve eğitim etkinliklerine katılmaktadır.

20 Çalışanlarımız ve Sorumluluk

21 20/21 Viessmann markası kaliteyi, uzmanlığı ve yenilikçiliği temsil eder. Bu algının her gün yenilenmesini markamıza olan bağlılıklarıyla çalışanlarımız sağlamaktadır. Deneyimli ve genç çalışanların birlikte oluşturduğu takımlar sayesinde pazara yüksek enerji tasarruflu çözümler sunulabilmektedir. Güvenilirlik her çalışan için verilen sözleri ödünsüz olarak yerine getirmek demektir. Daima tarafsız olunmalı ve doğru davranış gösterilmelidir. Burada hedef birlikte başarılı olmaktır. Kişisel sorumluluk teşvik ve talep edilir. Viessmann'ı saygı duyulan bir iş veren yapan işte bu kültürdür. Enerji tasarrufu ve sürdürülebilirlik gibi geleceğin en önemli konularında birlikte çalışmak, bireysel çabayı teşvik eder. Takım çalışması ve bilgi paylaşımı iş yapış biçimimizin temelidir.

22 Tasarım Ürün tasarımı Viessmann ürünleri 40'tan fazla tasarım ödülüne sahiptir.

23 22/23 Karakteristik çift S ile Viessmann logosu yüksek bir akılda kalıcılığa sahiptir. Viessmann bu net, yalın ve işlevsel dizayn ile sadece ürünlerinin mükemmelliğini değil, ayrıca şirketin yenilikçi gücünü ve performansını da vurgulamaktadır. Markanın eşsiz görsel yapısı onu güçlü kılarak, uzun ömürlü olarak tanımlamakta ve olumlu imajını desteklemektedir. Ürünlerin net tasarımı, şirket mimarisi ve hatta fuar standları dahi, Viessmann aile şirketinin duruşunu yansıtmaktadır. Satış ofislerindeki belirgin Viessmann mimarisi Viessmann fuar standları

24 İletişim Spor sponsorluğu

25 24/25 İletişimin her alanında belirgin bir duruşumuz bulunmaktadır. Kurumsal iletişim faaliyetlerimizde basılı dokümanlar, ilanlar, İnternet ve sosyal medya büyük rol oynamaktadır. Her alanda açık bir tasarıma, kolay anlaşılabilirliğe ve şeffaf bilgilere önem vermekteyiz. 20 yılı aşkın süredir spor sponsorluğu pazarlama iletişimimizde önemli rol oynamaktadır. Böylece marka bilinirliğimizi yükselterek oluşturduğumuz olumlu imaj sayesinde partnerlerimizin daha çok kâr etmesini sağlamaktayız. Çok sayıda faydalı bilgi içeren broşürler Teknik dergilerde ilanlar Sosyal medya hesapları

26 Sanat ve Kültür Allendorf'taki şirket merkezinde çeşitli sanatçıların performanslarından oluşan Edition Eurola Isıtma ve yaratıcılık Viessmann'da yakın bir etkileşim içindedir. Burada mühendisler ısı tekniğinin üstün kaliteli ürünlerini yaratmaktadır. Ressamlar ve diğer sanatçılar bu ilişkiyi yorumladıklarında, teknoloji sanata dönüşür.

27 26/27 Allendorf'taki Sanat ve Isıtma sergisi ile Edition Eurola şirketin dış mekanlarında sergilenen sanat eserleri ile tamamlanmaktadır. Sanatla olan bu yakın ilişkinin yanı sıra, kültürel faaliyetler de şirket yapısında önemli bir rol oynamaktadır. Sanat ve Isıtma sergisinde on bir sanatçının eserleri sergilenmektedir.

28 Türkiye Satış Organizasyonu Viessmann, Türkiye deki faaliyetlerine 1994 yılında başlamıştır. 20 yıldır pazarda başarılı bir şekilde faaliyet gösteren Viessmann Türkiye'nin günümüzde ülke genelinde 10 adet bölge müdürlüğü bulunmaktadır. Viessmann Türkiye modern, çevre dostu bir ısı tekniği kültürü için sorumluluklarının bilincinde çalışmalarını sürdürmektedir. Ürün ve hizmetlerimiz Gaz yakıtlı duvar tipi cihazlar, kombiler, büyük güçte duvar tipi cihazlar ve kaskad sistemleri, orta güçte kazanlar, boylerler, güneş kolektörleri, ısı pompaları, klimalar, soğuk odalar Enerji kaynaklarından bağımsız ve teknolojik açıdan çok yönlü danışmanlık Kapsamlı eğitim ve seminerler STANBUL Avrupa STANBUL Anadolu SAMSUN BURSA ANKARA MANISA FABRIKASI KA KONYA ANTALYA ADANA

29 Referanslar 28/29 TBMM Ankara Zorlu Center İstanbul Anıtkabir Ankara Hotel Çırağan Kempinski İstanbul

30 Manisa Fabrikası Viessmann'ın yaklaşık 50 milyon TL yatırım ile kurmuş olduğu ve gaz yakıtlı duvar tipi cihaz üretiminin gerçekleştiği fabrikanın açılışı 2013 Eylül ayında siyaset ve iş dünyasının üst düzey temsilcilerinin de katıldığı bir törenle açılmıştır. Bu yeni fabrika Viessmann grubunun en modern üretim tesislerinden biridir ve yaklaşık metrekare kapalı alana sahiptir. Burada konvansiyonel kazanların yanı sıra, birçok Avrupa ülkesinde bu kazanların yerini almakta olan yeni yüksek verimli yoğuşmalı kazanlar da üretilmektedir. Yüksek kalite standardı Diğer tüm Viessmann fabrikalarında olduğu gibi, Manisa'da da Vitotop üretim sistemi uygulanmaktadır. Burada ana düşünce, sürekli iyileştirme sürecinin yanı sıra değer katan süreçlere odaklanmak ve israftan kaçınmaktır. Yani, ürünün müşteri için değerini arttırmayan, sadece maliyeti yükselten tüm süreçlerden kaçınılmaktadır. Bu sayede Viessmann sadece Türkiye pazarı için değil, diğer pazarlar için de yüksek kaliteli ve aynı zamanda uygun fiyatlı ürünler üretebilmek için en iyi koşullara ulaşabilmektedir.

31 30/31 Manisa fabrikasında ayrıca, diğer fabrikalardaki geliştirme uzmanları ile aynı ağ içerisinde çalışan bir araştırma ve geliştirme takımı ile sistem deneyleri ve test laboratuvarı bulunmaktadır. Bu takımın görevi gaz yakıtlı duvar tipi cihazları daha da optimize etmek, yenilikler gerçekleştirmek ve ürün programını global anlamda değişen pazar gereksinimlerine uyarlamaktır. Yenilenebilir enerji sistemleriyle ısıtma ve soğutma Beş adet hava/su kaynaklı ısı pompası ile ısıtılan ve soğutulan fabrikada gaz, sıvı ya da katı yakıt gibi fosil yakıtlar kullanılmamaktadır. Yaz aylarında ısı pompaları ile iç ortam hava sıcaklığı dış hava sıcaklığının 10 C ye kadar altına inecek şekilde düzenlenir. Binanın dış cephesi ısı yalıtımlıdır; tüm pencereler üç kat camdan oluşmaktadır. Sürdürülebilir, sertifikalı bina tasarımı Manisa fabrikası sürdürülebilir bina konsepti için en yeni standartları yerine getirmektedir. Daha planlama aşamasında belirlenen iddialı hedefler doğrultusunda pazarda mevcut olan teknolojiler kullanılarak, en yüksek verim taleplerini ve yapı standartlarını yerine getiren sürdürülebilir bir bina inşa edilmiştir. Binanın yönü tespit edilirken dahi, maksimum seviyede güneş enerjisi kullanımına olanak veren ve istenmeyen her türlü ısıtmadan kaçınılabilecek yön seçilmiştir. Viessmann sürdürülebilirliğe verdiği büyük önem nedeniyle, inşaatta sadece çevre dostu, düşük zararlı madde içeren ve geri dönüşümlü inşaat malzemeleri kullanmıştır. Üretim alanları da dahil olmak üzere tüm çalışma alanları bol miktarda gün ışığı alacak şekilde tasarlanmıştır ve büyük camlarla ayrılan alanlar yüksek bir şeffaflık sağlamaktadır. Çatıya, fabrikanın elektrik enerjisi gereksiniminin büyük bir kısmını sağlayan fotovoltaik paneller yerleştirilmiştir. Üretim Lean Production üretim konseptinin en yeni standartlarına göre tasarlanmıştır.

32 Viessmann Isı Teknikleri Ticaret A.Ş. Şerifali Mah. Söyleşi Sok. No: Ümraniye-İstanbul/Türkiye Tel: Faks: E-posta: Viessmann Manisa Isı Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Manisa Organize Sanayi Bölgesi IV.Kısım Hasan Türek Bulvarı No: Manisa/Türkiye Tel: Faks: E-posta: TR 04/2014 İçerik telif hakkı yasası ile korunmaktadır. Kopyalamak ve diğer şekillerde kullanmak için önceden onay alınması gerekir. Değişiklik yapma hakkı saklıdır.

Sürekli yüksek verim, Uzun ömür

Sürekli yüksek verim, Uzun ömür VITODENS 100-W Doğalgazlı yoğuşmalı kombi / ısıtıcı Bacalı veya hermetik işletme için Modülasyonlu, paslanmaz çelik silindirik brülörlü Inox-Radial paslanmaz çelik eşanjör Anma ısı gücü aralığı: 7,3 30

Detaylı

Vitopend 100-W, farklı kapasitelerdeki yüksek kaliteli model seçenekleriyle her türlü bireysel ısıtma ihtiyacına cevap verebilmektedir.

Vitopend 100-W, farklı kapasitelerdeki yüksek kaliteli model seçenekleriyle her türlü bireysel ısıtma ihtiyacına cevap verebilmektedir. VITOPEND 100-W Gaz yakıtlı kombi, Tip WHKB Yüksek sıcak su konforu Bacalı veya hermetik işletme için Modülasyonlu, atmosferik brülörlü Anma ısı gücü aralığı: 10,5 30 kw (9 000 25 800 kcal/h) Yüksek sıcak

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları

Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Making Modern Living Possible Danfoss tan Doğa Dostu Isıtma Çözümleri DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Danfoss Isıtma Çözümleri Türkiye www.danfoss.com.tr Danfoss DHP-AQ Havadan Suya Isı Pompaları Yaşam

Detaylı

Şirketin kuruluşundan bugüne kadar geçirdiği evreler ve yurtdışı ve yurtiçinde gerçekleştirilen yatırımlar

Şirketin kuruluşundan bugüne kadar geçirdiği evreler ve yurtdışı ve yurtiçinde gerçekleştirilen yatırımlar Esen Bulca, Trakya Cam Pazarlama Müdürü Şirketin kuruluşundan bugüne kadar geçirdiği evreler ve yurtdışı ve yurtiçinde gerçekleştirilen yatırımlar Şişecam Grubu bünyesinde düzcam üretim ve pazarlama faaliyetleri,

Detaylı

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Viessmann Akademi Program 2015

Viessmann Akademi Program 2015 Viessmann Akademi Program 2015 Viessmann Teknik Eğitim Programı 2015 Değerli Viessmann Partnerleri, Viessmann Türkiye olarak hazırladığımız yeni teknik eğitim programımızı sizlere sunuyoruz. Bu eğitim

Detaylı

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Patentli alufer teknolojisi ile yüksek verim, düşük emisyon 1 CompactGas ın (1000-2800) avantajları Hoval CompactGas; konfor,ekonomi, güvenilirlik ve teknik

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz [ Hava ] [ Su ] Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı Logatherm WPLS Isıtma bizim işimiz Tüm yıl boyunca konfor için yenilenebilir enerjiye yer

Detaylı

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas 15-2000 kw Kapasite Aralığı 1 Neden UltraGas? Patentli Alufer ısı eşanjörü teknolojisi ile UltraGas yoğuşmalı kazanlar, yüksek verimlilik ve uygun maliyetli

Detaylı

Konya Sanayi Odası. Ocak 2013. Enis Behar Form Temiz Enerji enis.behar@formgroup.com twitter/enisbehar

Konya Sanayi Odası. Ocak 2013. Enis Behar Form Temiz Enerji enis.behar@formgroup.com twitter/enisbehar Konya Sanayi Odası Ocak 2013 Enis Behar Form Temiz Enerji enis.behar@formgroup.com twitter/enisbehar FORM TEMİZ ENERJİ FORM ŞİRKETLER GRUBU 6 farklı şirketten oluşmaktadır; İklimlendirme Cihazları Satışı

Detaylı

ÇEVRE DOSTU BİNALARDA ENERJİ VERİMLİLİĞİ VE ÖRNEK UYGULAMALAR Seda YÖNTEM / EKODENGE A.Ş.

ÇEVRE DOSTU BİNALARDA ENERJİ VERİMLİLİĞİ VE ÖRNEK UYGULAMALAR Seda YÖNTEM / EKODENGE A.Ş. ÇEVRE DOSTU BİNALARDA ENERJİ VERİMLİLİĞİ VE ÖRNEK UYGULAMALAR Seda YÖNTEM / EKODENGE A.Ş. Sağlıklı Fiziki Çevreler için Sürdürülebilirlik Esasları Binanın güneşe göre konumlandırılması ve şekillenmesi,

Detaylı

Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansmanı Programı DESIGNED BY SUPPORTED BY IMPLEMENTED BY

Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansmanı Programı DESIGNED BY SUPPORTED BY IMPLEMENTED BY Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansmanı Programı DESIGNED BY SUPPORTED BY IMPLEMENTED BY Özel Kredi Programı TurSEFF? Programın Yapısı 240 Mio luk Fon ÜcretsizTeknik Destek Paketi KOBİ lerde EV ve YE

Detaylı

İçindekiler THISION L ECO. THISION L ECO kw 130-1,100 kw TRIGON XL kw 300-4,600 kw R R ,890 kw 1,2-15 mw.

İçindekiler THISION L ECO. THISION L ECO kw 130-1,100 kw TRIGON XL kw 300-4,600 kw R R ,890 kw 1,2-15 mw. Fiyat Listesi 2018 İçindekiler THISION L ECO TRIGON XL R3400 - R3600 65-130 kw Sayfa 10 Yüksek verim Düşük emisyon Modüler konsept Akıllı kontrol Kompakt tasarım 4,6 mw a kadar kaskad sistemler %110,4

Detaylı

Viessmann Akademi Program 2013

Viessmann Akademi Program 2013 Viessmann Akademi Program 2013 Viessmann Teknik Eğitim Programı 2013 Değerli Viessmann Partnerleri, Viessmann Türkiye olarak hazırladığımız yeni teknik eğitim programımızı sizlere sunuyoruz. Bu eğitim

Detaylı

www.hs-sevikenerji.com

www.hs-sevikenerji.com Kendi Elektriğinizi Güneş Enerjisi ile Kendiniz Üretin www.hs-sevikenerji.com www.hs-sevikenerji.com HŞ Güneş Enerjisi Sistemleri Yenilenebilir Enerji Üretimi Ltd. Şti. HŞ Güneş Enerjisi Sistemleri, Emmvee

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi

Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi Soğutma 400 kw a kadar Kapasitesi 50-400kW EC ADYABATİK EC FAN Canovate Dolaylı Adyabatik Soğutma Sistemi -IAC Serisi Canovate Veri Merkezi Klima Santrali Çözümleri Canovate IAC serisi İndirekt Adyabatik

Detaylı

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri [ Hava ] Şema Sayfaları Başlık şablonu Folio Medium [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri Isıtma Bizim İşimiz Üflemeli Brülörlü Çelik Kazanlar Merkezi ısıtmada

Detaylı

Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansmanı Programı

Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansmanı Programı Antalya 7 Mayıs 2015 Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansmanı Programı DESIGNED BY SUPPORTED BY IMPLEMENTED BY Özel Kredi Programı TurSEFF? Programın Yapısı 310M luk Fon ÜcretsizTeknik Destek Paketi KOBİ

Detaylı

VITOCLIMA 300-S/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri

VITOCLIMA 300-S/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri VITOCLIMA 300-S/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri climate of innovation Bir aile firması olan Viessmann, üç nesil boyunca konforlu, ekonomik ve çevre dostu bir şekilde ısı elde etmeyi ve

Detaylı

İçindekiler. 1 Tarihçe. Neden Kneer-Südfenster. Dağıtım Kanalları. Üretim Tesisleri. Referanslar. Ürünler. Pencereler. Kapılar.

İçindekiler. 1 Tarihçe. Neden Kneer-Südfenster. Dağıtım Kanalları. Üretim Tesisleri. Referanslar. Ürünler. Pencereler. Kapılar. Kneer-Südfenster... İçindekiler 1 Tarihçe 3 2 3 4 5 6 7 8 9 Neden Kneer-Südfenster Dağıtım Kanalları Üretim Tesisleri Referanslar Ürünler Pencereler Kapılar Aksesuarlar 4 5 6 9 15 16 31 35 2 Kneer-Südfenster

Detaylı

YAŞAM İÇİN ENERJİ KGM HAKKINDA 1

YAŞAM İÇİN ENERJİ KGM HAKKINDA 1 YAŞAM İÇİN ENERJİ KGM HAKKINDA 1 İÇİNDEKİLER: KGM HAKKINDA ENERJİNİN YENİ ADI: KGM TÜRKİYE NİN ENERJİSİ TEK HAKKINDA HEP UCUZLAYAN TEK ELEKTRİK KUSTO GROUP HAKKINDA GLOBAL ADIMLAR, YEREL ÇÖZÜMLER DÜNYADA

Detaylı

ISKAV ISITMA SOĞUTMA KLİMA ARAŞTIRMA VE EĞİTİM VAKFI TEKNİK EĞİTİM PROGRAMI / 2013-2014 EKİM 2013 KASIM 2013

ISKAV ISITMA SOĞUTMA KLİMA ARAŞTIRMA VE EĞİTİM VAKFI TEKNİK EĞİTİM PROGRAMI / 2013-2014 EKİM 2013 KASIM 2013 TEKNİK EĞİTİM PROGRAMI 2013 / 2014 EKİM 2013 1 25 Ekim 13 Cuma Soğutmanın Temel İlkeleri 2 30 Ekim 13 Çarşamba Havalandırma Sistemlerinde ve Klima 3 31 Ekim 13 Perşembe Soğutma Sistemlerinde Otomatik Kontrol

Detaylı

Viessmann Akademi Program 2017

Viessmann Akademi Program 2017 Viessmann Akademi Program 2017 Viessmann Teknik Eğitim Programı 2017 Değerli Viessmann Partnerleri, Viessmann Türkiye olarak hazırladığımız yeni teknik eğitim programımızı sizlere sunuyoruz. Bu eğitim

Detaylı

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir.

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir. Şirket Profili Antak Enerji, Akdeniz Bölgesinde Fotovoltaik Modül üretim tesislerini kuran ve üretime başlayan ilk Türk firmasıyız. Firmamız Fotovoltaik modül üretim sektöründe 2010 yılından beri sürdürmektedir.

Detaylı

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz?

Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? Soğuk zincirinizde tam kontrol sağladığınıza emin misiniz? testo Saveris Retail Chain: kalite yönetiminizde izlenebilirlik ve maksimum verimlilik için dijital çözüm. Kalite yönetiminizi bugün nasıl gerçekleştiriyorsunuz?

Detaylı

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta

THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta Yoğuşmalı kazan Kapasite 66-133kW THISION L ECO Kazan tasarımında son nokta DÜŞÜK EMİSYON YÜKSEK VERİM THISION L ECO Yüksek kapasite Yüksek kullanım esnekliği THISION L ECO, yüksek kaliteli mühendislik

Detaylı

R3400 & R3600. Yüksek kapasiteli, yer tipi yoğuşmalı kazanlar

R3400 & R3600. Yüksek kapasiteli, yer tipi yoğuşmalı kazanlar R3400 & R30 Yüksek kapasiteli, yer tipi yoğuşmalı kazanlar ELCO R3400 R3401 - R3402 - R3403 - R3404 R3405 - R3406 - R3407 - R3408 R3409 - R3410 Yoğuşmalı yer tipi kazan R3401 - R3410 PREMIX SU SOĞUTMALI

Detaylı

Viessmann Akademi Program 2018

Viessmann Akademi Program 2018 Viessmann Akademi Program 2018 Viessmann Teknik Eğitim Programı 2018 Değerli Viessmann Partnerleri, Viessmann Türkiye olarak hazırladığımız yeni teknik eğitim programımızı sizlere sunuyoruz. Bu eğitim

Detaylı

KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR

KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR KALİTEDE ÖNCÜ KURULUŞ ÜNALLAR İNŞAAT KENDİ SEKTÖRÜNDE LİDER MARKALARI KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞIYLA TÜKETİCİSİNE SUNMAKTAN MUTLULUK DUYAR ÜNALLAR İNŞAAT, yurt içinde tamamlamış olduğu projelerle ve yeterli

Detaylı

EKOTEC ISITMA SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ

EKOTEC ISITMA SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ ISITMA SOĞUTMA ÇÖZÜMLERİ ENERJİ KİM? 1999 yılından beri Ekotec yenilenebilir enerji sektöründe çalışmalar yapmaktadır. Avusturya da konut ısıtma soğutma konusunda hizmet veren Ekotec, Avrupa da ki yenilenebilir

Detaylı

Bursa: Üçevler Mah. Esra Sk. No: 8/1 Nilüfer - Bursa T:+90 224 443 27 01 - F: +90 224 443 28 02. Info@asisi.com.tr - info@asisi.com.

Bursa: Üçevler Mah. Esra Sk. No: 8/1 Nilüfer - Bursa T:+90 224 443 27 01 - F: +90 224 443 28 02. Info@asisi.com.tr - info@asisi.com. Bursa: Üçevler Mah. Esra Sk. No: 8/1 Nilüfer - Bursa T:+90 224 443 27 01 - F: +90 224 443 28 02 İstanbul : Haznedar Mah. Bağcılar Cad. Üçler Sit. Gonca Apt. No: 5/5 Bahçelievler - İstanbul T: +90 224 644

Detaylı

ENERJİMİZ PROJENİZ İÇİN

ENERJİMİZ PROJENİZ İÇİN ENERJİMİZ PROJENİZ İÇİN www.zorluenerji.com.tr EPC/Anahtar Teslim Projeler Zorlu Enerji, Zorlu Holding değer ve stratejileri doğrultusunda, iş güvenliği, kalite ve çevreye önem veren anlayışıyla; 1993

Detaylı

BİYO ENERJİ İLE ÇALIŞAN İKLİMLENDİRME VE ELEKTRİK ÜRETİM SANTRALİ. Çevre dostu teknolojiler

BİYO ENERJİ İLE ÇALIŞAN İKLİMLENDİRME VE ELEKTRİK ÜRETİM SANTRALİ. Çevre dostu teknolojiler Çevre dostu teknolojiler Kuruluş yılımız olan 2007 senesi, alarm veren iklim değişimi raporunun Birleşmiş Milletler tarafından açıklanmasının da tarihidir. Aynı zamanda fosil enerji kaynakları miktarının

Detaylı

Duvarların içindeki sağlık...

Duvarların içindeki sağlık... KONUTLAR, İŞ MERKEZLERİ, ENDÜSTRİYEL ALANLAR... 2005 den bu yana sağlıklı yapıları sağlıklı yaşamlara dönüştürüyoruz www.sfsmekaniktesisat.com.tr AİLESİ SFS Ailesi Günümüz dünyasının baş döndüren teknolojik

Detaylı

www.evrekateknik.com.tr Mekanik Tesisat alanında sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Evreka Teknik; faaliyetlerine 1997 yılında, Ankara Ostim de ısıtma soğutma malzemesi satış ve servis hizmetleri

Detaylı

www.enkomekanik.com.tr BİZ KİMİZ Yıllardır çeşitli ülkelerde yatırım yapan Enko Elektromekanik 2016 yılından bu yana Türkiyede de hizmet vermeye başlamıştır. Enko Elektromekanik teknik kadrosu ve başarılı

Detaylı

Biz Kimiz! Misyon & Vizyon

Biz Kimiz! Misyon & Vizyon DKP SİYAH KANAL Biz Kimiz! 2004 Yılında Havalandırma sektöründe siz değerli müştelerimize hizmet vermek üzere kurulan firmamız kuruluşundan itibaren dürüst kaliteli uygun fiyat politikasını prensip edinmiş

Detaylı

SOLAREX15 İstanbul 10 Nisan 2015. Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansmanı Programı

SOLAREX15 İstanbul 10 Nisan 2015. Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansmanı Programı SOLAREX15 İstanbul 10 Nisan 2015 Mustafa SALMAN Marketing Manager Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansmanı Programı DESIGNED BY SUPPORTED BY IMPLEMENTED BY TurSEFF? Programın Yapısı 310M luk Fon ÜcretsizTeknik

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

Müşterimiz Olun, Markanız Olalım

Müşterimiz Olun, Markanız Olalım Modern Mekanlar Müşterimiz Olun, Markanız Olalım Çağımızın hem teknolojik hem de sosyal alanda bizlere getirdiği yenilikler Toplu Yaşam Alanlarının profesyonel yönetimini ihtiyaç haline getirmiştir. Bu

Detaylı

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda.

Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. Broşür Merhaba dediğini görün. Şimdi Cisco TelePresence ile gelecek yanınızda. 2010 Cisco ve/veya bağlı kuruluşları. Tüm hakları saklıdır. Bu belge Genel Cisco Bilgileri ni içerir. Sayfa 1/5 Yeni Çalışma

Detaylı

Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır...

Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır... Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır... Mekanikte çözüm ortağınız... 1992 yılında faaliyetine başlayan Serkon A.Ş., ısıtma-soğutma, havalandırma ve yangın söndürme sistemleri sektörüne hizmet

Detaylı

PowerCEMS100. Online teknik sayfa

PowerCEMS100. Online teknik sayfa Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip PowerCEMS100 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

MARKA SOLAR ENERJI SISTEMLERI

MARKA SOLAR ENERJI SISTEMLERI ENERJİNİZİ ŞANSA BIRAKMAYIN wwwmarkasolarenerjicom MARKA Solar Enerji yenilenebilir (Fotovoltaik) enerji sektöründe faaliyet gösteren dinamik etkin hedef odaklı KONYA Merkezli anahtar teslimi solar montaj

Detaylı

BİYOKÜTLE SİSTEMLERİ VE TÜRKİYE KAZAN SEKTÖRÜ

BİYOKÜTLE SİSTEMLERİ VE TÜRKİYE KAZAN SEKTÖRÜ BİYOKÜTLE SİSTEMLERİ VE TÜRKİYE KAZAN SEKTÖRÜ KBSB Kazan ve Basınçlı Kap Sanayicileri Birliği - 2014 Ahmet Cevat Akkaya www.kbsb.org.tr Milyar Kaçınılmaz Son? Misyon? Tek gerçek kaynak - Dünya Dünya popülasyon

Detaylı

Düşük Sıcaklık Kazanı. Gaz yakıtlı ısıtıcı bacalı ve hermetik işletme için: 10,5 24 kw (9 000 20 600 kcal/h)

Düşük Sıcaklık Kazanı. Gaz yakıtlı ısıtıcı bacalı ve hermetik işletme için: 10,5 24 kw (9 000 20 600 kcal/h) VITOPEND 100-W Gaz yakıtlı kombi / ısıtıcı Bacalı veya hermetik işletme için Modülasyonlu, atmosferik brülörlü Anma ısı gücü aralığı: 10,5 30 kw (9 000 25 800 kcal/h) Düşük Sıcaklık Kazanı Vitopend 100-W,

Detaylı

YÖN GRUP wwww.yongrup.com

YÖN GRUP wwww.yongrup.com Geleceğe birlikte YÖN verelim YÖN GRUP wwww.yongrup.com HAKKIMIZDA 2000 yılında kurulan Yön Grup, merkez ofisi Ankara da bulunan ve bünyesinde farklı kuruluşları barındıran bir grup şirketidir. Şirketimiz

Detaylı

DAIKIN ALTHERMA HİBRİT ISI POMPASI

DAIKIN ALTHERMA HİBRİT ISI POMPASI Isı tüketimi( kwh) DAIKIN ALTHERMA HİBRİT ISI POMPASI Türker Pekgüç Daikin Türkiye Isıtma Ürünleri Şefi İletişim adresi: t.pekguc@daikin.com.tr Daikin Altherma Hibrit Isı Pompası, son teknolojiye sahip

Detaylı

MIDEA TRİ-THERMAL ISI POMPASI TEKNİK KILAVUZ- 2014

MIDEA TRİ-THERMAL ISI POMPASI TEKNİK KILAVUZ- 2014 MIDEA TRİ-THERMAL ISI POMPASI TEKNİK KILAVUZ- 2014 Modern Klima Isı Pompası Teknik Yayınlar 2014/5 MCAC-RTSM-2014-1 Tri-Thermal İçindekiler 1. Bölüm Genel Bilgiler... 1 2. Bölüm Teknik Özellikler ve Performans...

Detaylı

TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ

TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ TMMOB ÇEVRE MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ TURİSTİK İŞLETMELERDE YENİLENEBİLİR ENERJİNİN YERİ UĞUR BURHAN YILDIRIM ÇEVRE YÜK. MÜH. 23 EKİM 2015 ANTALYA Sunum Akışı 1 2 3 4 5 6 Enerji İhtiyacının Temel

Detaylı

Mark Climate Technology Form Endüstri Tesisleri

Mark Climate Technology Form Endüstri Tesisleri RADYANT ISITICILAR Mark Climate Technology 1945 yılında Mark kardeşler tarafından kurulmuş ve geride kalan 70 yılda Hollanda ve Belçika pazarında lider konumuna gelmiştir. Ürünlerin araştırma ve geliştirmesi

Detaylı

Jokey Individual Tasarım ile Tüketiciyi Baştan Çıkarın.

Jokey Individual Tasarım ile Tüketiciyi Baştan Çıkarın. Jokey Individual Tasarım ile Tüketiciyi Baştan Çıkarın. Jokey Individual Ürününüzle dikkat çekin Satış başarınızı katlayın. Ürününüz için özel olarak tasarlanmış benzersiz bir ambalaj tüketiciyi kendine

Detaylı

Topvex ve SoftCooler Modülü

Topvex ve SoftCooler Modülü Fanlar Klima Santralleri Hava Dağıtım Ürünleri Yangın Güvenliği Klima Hava Perdeleri ve Isıtma Ürünleri Tünel Fanları Topvex ve SoftCooler Modülü Her Zaman Doğru Sıcaklık 2 Topvex with SoftCooler Soluk

Detaylı

YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI

YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI ENERJİ Artan nüfus ile birlikte insanların rahat ve konforlu şartlarda yaşama arzuları enerji talebini sürekli olarak artırmaktadır. Artan enerji talebini, rezervleri sınırlı

Detaylı

ENERJİ ÜRETİMİNDE ESCO MODELİ KONFERANS VE ÇALIŞTAYI

ENERJİ ÜRETİMİNDE ESCO MODELİ KONFERANS VE ÇALIŞTAYI Organize edenler Tasarlayan Destekleyen Uygulayan ENERJİ ÜRETİMİNDE ESCO MODELİ KONFERANS VE ÇALIŞTAYI 1 Nisan 2016, Conrad Bosphorus Hotel, Istanbul Ana sponsor Altın sponsorlar Gümüş sponsor Harun AKÇINAR

Detaylı

Mustafa BARAN Ankara Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı

Mustafa BARAN Ankara Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa BARAN Ankara Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Enerji verimliliği / Sanayide enerji verimliliği Türkiye de enerji yoğunluğu Enerji tüketim verileri Türkiye de enerji verimliliği projeleri

Detaylı

BSBEEP Karadeniz Havzası Binalarda Enerji Verimliliği Planı. Faaliyet GA1.3

BSBEEP Karadeniz Havzası Binalarda Enerji Verimliliği Planı. Faaliyet GA1.3 ENPI-Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği Programı 2007-2013 BSBEEP Karadeniz Havzası Binalarda Enerji Verimliliği Planı GA1: Mevcut Dış Durumun Analizi Veri ve Bilgi Toplanması ve Dağıtılması Faaliyet

Detaylı

Viessmann Akademi Program 2019

Viessmann Akademi Program 2019 Viessmann Akademi Program 2019 Viessmann Teknik Eğitim Programı 2019 Değerli Viessmann Partnerleri, Viessmann Türkiye olarak hazırladığımız yeni teknik eğitim programımızı sizlere sunuyoruz. Başvuruların

Detaylı

Online teknik sayfa GM960 PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa GM960 PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Free Joint DC Inverter Viessmann İle tek dış üniteye 5 adede kadar iç ünite kombinasyonu yapabilir, değişken debili soğutucu akışkan teknolojisi ile bireysel iklimlendirmenin

Detaylı

Doğalgaz Kojenerasyon Sistemleri Verimli Alternatif

Doğalgaz Kojenerasyon Sistemleri Verimli Alternatif Doğalgaz Kojenerasyon Modülleri 4.000 kw a kadar der Enerji maliyetlerini düşürün ve kaynakları koruyun www.istockphoto.com Doğalgaz Kojenerasyon Sistemleri Verimli Alternatif Li Verimlilikte Güçlü bir

Detaylı

PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES

PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES PROFESSIONAL SOUND & LIGHT TECHNOLOGIES INFOGROUP olarak,1991 yılından beri elektronik ürünler pazarında, profesyonel ses ürünleri konusunda Dünya nın en önemli mühendislik/tasarım firmaları ile Türkiye

Detaylı

Güvenilir. www.makroteknik.com.tr. Enerji Tasarruflu Kazanlar

Güvenilir. www.makroteknik.com.tr. Enerji Tasarruflu Kazanlar Güvenilir www.makroteknik.com.tr Enerji Tasarruflu Kazanlar K A Z A N L A R Ekonomik Açıdan Uygun ve Sürdürülebilir Çözümler Sunar Genel piyasa çevre sürdürülebilirliği ve enerji üzerine kurulduğu ve maliyetler

Detaylı

EĞİTİM PROGRAMI ÇERÇEVESİ BİRİNCİ EĞİTİM MODÜLÜ

EĞİTİM PROGRAMI ÇERÇEVESİ BİRİNCİ EĞİTİM MODÜLÜ EK-2 PROGRAMI ÇERÇEVESİ BİRİNCİ MODÜLÜ MÜFREDAT KONUSU MODÜL GENEL Enerji verimliliği mevzuatı, M1 Teorik Enerjide arz ve talep tarafındaki gelişmeler, M1 Teorik Enerji tasarrufunun ve verimliliğin önemi

Detaylı

İnsan Odaklı Yönetim

İnsan Odaklı Yönetim İnsan Odaklı Yönetim Çağımızın hem teknolojik hem de sosyal alanda bizlere getirdiği yenilikler Toplu Yaşam Alanlarının profesyonel yönetimini ihtiyaç haline getirmiştir. Bu ihtiyacın farkındalığı ile

Detaylı

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa MKAS KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa MKAS A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MKAS Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı KOMPLE ÇÖZÜM Isıtma Soğutma Sıhhi Sıcak Su ÇEVRE DOSTU Dünyanın en yüksek COP=4,5 değerine sahip ekonomik sistemlerdir. Yenilenebilir enerji olan Hava ve Güneşten faydalanma Gaz veya yakıt ile ısıtmaya

Detaylı

www.ozturkmakmetal.com KURUMSAL KİMLİĞİMİZ Firmamız 1989 yılında Öztürk Makina adıyla kurulmuş olup bu tarihten itibaren çeşitli sektörlerdeki firmaların ihtyaçları doğrultusun da sac parçaların Cnc Panç

Detaylı

Aluminyum Sektöründe Enerji Yönetimi

Aluminyum Sektöründe Enerji Yönetimi 2015 2015 Aluminyum Sektöründe Enerji Yönetimi Mahmut DEDE Enerji Verimliliği Müdürü 13 Şubat 2015, FSMVÜ İçerik Schneider Electric Neden Enerji Yönetimi? Nasıl Bir Enerji Yönetimi? Aluminyum Sektöründe

Detaylı

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi

Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Karlı Bir Yatırım Yeni Nesil Caria Serisi Caria Serisi ürünleri tasarlarken aklımızda tek bir şey vardı: Minimum kullanıcı müdahelesi Artık yeni nesil Caria serisi kazanlar eskisinden daha fazla konfor

Detaylı

YENİLENEBİLİR ENERJİ İLE HAVUZ ISITMA SİSTELERİ

YENİLENEBİLİR ENERJİ İLE HAVUZ ISITMA SİSTELERİ YENİLENEBİLİR ENERJİ İLE M A HAVUZ ISITMA SİSTELERİ ENERJİ SİSTEMLERİ A.Ş. İsmindeki (Can-inovate) inovasyon ruhu ile hareket eden şirketimiz, 1965 yılından beri elektronik, IT, haberleşme, enerji, inşaat,

Detaylı

NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi

NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi DemirDöküm NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi Şık ve Fonksiyonel Tasarım DemirDöküm Nitron Condense Tabii ki! Üstün Özellikler Tasarruf Farklı Kapasite Seçenekleri 24 ve 28 kw kapasite seçenekleri ile hem

Detaylı

YurtbaY Şİrketler Grubu.Ş.

YurtbaY Şİrketler Grubu.Ş. Yurtbay Şİrketler Grubu.Ş. Mutluluğa Mutluluğa açılan kapı YURTBAY ŞİRKETLER GRUBU Süreklİ ve sürdürülebilir büyümesini tescilleyen, Türkİye nin 507. büyük sanayi kuruluşu. Yurtbay Yapı A.Ş., Yurtbay Şirketler

Detaylı

Biyogaz Kojenerasyon Sistemleri Katma değer sağlayan Enerji

Biyogaz Kojenerasyon Sistemleri Katma değer sağlayan Enerji Kojenerasyon Modülleri 3.000 kw a kadar Biyogaz Kojenerasyon Sistemleri Katma değer sağlayan Enerji yogaz i B k ü ç ü K : Yeni için sistemleri (75 kw) n o y s a r e n Koje Yenilikçi teknolojiler sayesinde

Detaylı

Firma Profili A.P. Bioenergietechnik GmbH

Firma Profili A.P. Bioenergietechnik GmbH Profili A.P. Bioenergietechnik GmbH A.P. Bioenergietechnik GmbH Ulrich Dobler (Satış ve Pazarlama) Trägelhof 2, D-92242 Hirschau Almanya Telefon +49 172 96 729 60 Faks +49 9608 91 33 19 u.dobler@oeko-therm.net

Detaylı

SDA ENERJİ TELEKOMÜNİKASYON

SDA ENERJİ TELEKOMÜNİKASYON SDA ENERJİ TELEKOMÜNİKASYON VİZYONUMUZ SDA Enerji Telekomünikasyon Elektronik İnşaat San. Tic. Ltd. Şti, kuruluş tarihinden itibaren sektörün ileri gelen markaları ile işbirliğine giderek Enerji, Telekomünikasyon

Detaylı

Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi

Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi Gürçelik Sunum 2017 Gürçelik Hakkımızda Ne yapıyoruz Ürün Gruplarımız Markalar, Temsilcilikler, Global Faaliyet ağı ve Pazar Konumumuz Referanslarımızdan,Yenilikçi Ürünler Toplam Kalite Yönetimi Hakkımızda

Detaylı

Teknogen. İçindekiler. Fancoil Kaset Tip Fancoil Döşeme Tip Fancoil Gizli Tavan Tipi Yüksek Basınçlı Tip...

Teknogen. İçindekiler. Fancoil Kaset Tip Fancoil Döşeme Tip Fancoil Gizli Tavan Tipi Yüksek Basınçlı Tip... Fancoil Üniteleri İçindekiler Teknogen Fancoil... 3 Kaset Tip Fancoil... 4 Döşeme Tip Fancoil... 6 Gizli Tavan Tipi... 8 Basınçlı Tip... 10 Duvar tipi... 12, ve landırma sektörünün önde gelen üreticilerinden

Detaylı

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü 2 Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Gelişmiş akustik uzmanlık Tasarımda ve elektro-akustik teknolojisinde 60 yıldan fazla deneyime

Detaylı

Döküm Kazanlar. G115-21 kw BE MAVİ ALEV BRÜLÖRLÜ KAZAN

Döküm Kazanlar. G115-21 kw BE MAVİ ALEV BRÜLÖRLÜ KAZAN Döküm Kazanlar Modern, Yüksek Kaliteli ve İşletme Emniyetli Kazan Dizaynı: EN 303' e uygun test edilmiş, Thermostream Tekniği sayesinde yüksek işletme emniyetine sahip,lpg,sıvıyakıt veya doğalgaza uygun,

Detaylı

ÖZEL GÜVENLİKTE BİLGİSİYLE ÖNCÜ. efa güvenlik. Tel: (+90) Fax: (+90) W: E:

ÖZEL GÜVENLİKTE BİLGİSİYLE ÖNCÜ. efa güvenlik. Tel: (+90) Fax: (+90) W:   E: efa Güvenlik ÖZEL GÜVENLİKTE BİLGİSİYLE ÖNCÜ efa güvenlik Tel: (+90) 212 211 70 09 Fax: (+90) 212 273 09 77 W: www.efaguvenlik.com.tr E: info@efaguvenlik.com.tr KALİTE POLİTİKAMIZ HAKKIMIZDA 2007 yılında

Detaylı

ARKOM Kombinize Değer Katar

ARKOM Kombinize Değer Katar Kombinize Değer Katar içinizi ısıtan öneriler! %30 a varan Değerli müşterilerimiz; Doğalgazı daha verimli, daha tasarruflu ve daha güvenli kullanmaya yönelik öneri ve uyarılarımızı dikkate alınız. Sağlıklı,

Detaylı

Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı

Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı Mustafa Salman Marketing Manager 07 Kasım 2014 Gaziantep Türkiye Sürdürülebilir Enerji Finansman Programı DESIGNED BY SUPPORTED BY IMPLEMENTED BY Program Yapısı Özel Kredi Programı 265M $ lik Fon ÜcretsizTeknik

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

ORGANİZASYON Yer, Tarih İlgili Kişi

ORGANİZASYON Yer, Tarih İlgili Kişi ORGANİZASYON Yer, Tarih İlgili Kişi www.rehau.com Yapı Otomotiv Endüstri REHAU KİMDİR? UNLIMITED POLYMER SOLUTIONS Polimer bazlı çözümlerle, mümkün olanın sınırlarını hergün yeniden tanımlıyoruz. Jobst

Detaylı

ISI SU SES YANGIN YALITIMI ÜRETİCİLERİ, SATICI VE UYGULAYICILARI

ISI SU SES YANGIN YALITIMI ÜRETİCİLERİ, SATICI VE UYGULAYICILARI ISI SU SES YANGIN YALITIMI ÜRETİCİLERİ, SATICI VE UYGULAYICILARI Her tür yalıtım malzemesi üretici, satıcı ve uygulayıcılarını temsil etmektedir. Isı, Su, Ses ve Yangın Yalıtımı olarak dört temel kategoriye

Detaylı

TTGV Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Destekleri

TTGV Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Destekleri TTGV Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği Destekleri Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliğinin Finansmanı Bilgilendirme Toplantısı Ferda Ulutaş Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı Odakule-İstanbul,

Detaylı

Kalıp üretiminde. güvenilir ortağınız

Kalıp üretiminde. güvenilir ortağınız Kalıp üretiminde güvenilir ortağınız Çeliğe şekil veriyoruz Standart kalıp ürünlerinde lider konuma yükselmiş olan Meusburger, yüksek kalitede standart parça üreterek 10.000 i aşan kalıpçı ile çalışmaktadır.

Detaylı

A dan Z ye Sürdürülebilirlik

A dan Z ye Sürdürülebilirlik A dan Z ye Sürdürülebilirlik Ece Sevin, 16.11.2017 ESCARUS TSKB Sürdürülebilirlik Danışmanlığı A.Ş. ESCARUS HAKKINDA Escarus Hizmetlerimiz Tecrübemiz Stratejik Sürdürülebilirlik Operasyonel Sürdürülebilirlik

Detaylı

GDF SUEZ de Su Ayak İzi ve Su Risklerinin Yönetimi. Peter Spalding: HSE Manager, GDF SUEZ Energy International April 2015

GDF SUEZ de Su Ayak İzi ve Su Risklerinin Yönetimi. Peter Spalding: HSE Manager, GDF SUEZ Energy International April 2015 GDF SUEZ de Su Ayak İzi ve Su Risklerinin Yönetimi Peter Spalding: HSE Manager, GDF SUEZ Energy International April 2015 GDF SUEZ Önemli Rakamlar 2013 de 81,3 milyar gelir 147,400 dünyada çalışan sayısı

Detaylı

TTGV ÇEVRE PROJE FAALİYETLERİ VE İŞBİRLİĞİ AĞLARI OLUŞTURULMASI PROJESİ

TTGV ÇEVRE PROJE FAALİYETLERİ VE İŞBİRLİĞİ AĞLARI OLUŞTURULMASI PROJESİ TTGV ÇEVRE PROJE FAALİYETLERİ VE İŞBİRLİĞİ AĞLARI OLUŞTURULMASI PROJESİ ÇİMENTO SEKTÖRÜ ÇEVRE GRUBU MESLEKTAŞLAR TOPLANTISI Emrah Alkaya Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı 12 Ekim 2012 Türkiye Çimento

Detaylı

ŞEHİR YÖNETİMİ Şubat 2018

ŞEHİR YÖNETİMİ Şubat 2018 ŞEHİR YÖNETİMİ Şubat 2018 nin hizmet ve sorumluluk alanları nelerdir? Küresel ve teknolojik değişimlerle birlikte Şehir Yönetimleri nasıl değişmektedir? İdeal nasıl sağlanmalıdır? Ajanda 1. Mevcut Durum

Detaylı

Kurumsal Eğitim ve Gelişim Akademileri Zirvesi

Kurumsal Eğitim ve Gelişim Akademileri Zirvesi Kurumsal Eğitim ve Gelişim Akademileri Zirvesi 19 Mart 2015 / İstanbul Üst Düzey Firmalara Kendinizi Gösterin! Sponsorluk Dosyası INDENSE, Yapılanma ve Sistem kurma aşamasında, iş yapış şekillerinin değiştirilmesi

Detaylı

KONUTLARDA VE SANAYİDE ISI YALITIMI İLE ENERJİ TASARRUFU - SU YALITIMI EĞİTİMİ VE GAP ÇALIŞTAYI

KONUTLARDA VE SANAYİDE ISI YALITIMI İLE ENERJİ TASARRUFU - SU YALITIMI EĞİTİMİ VE GAP ÇALIŞTAYI MARDİN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ (PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ) KONUTLARDA VE SANAYİDE ISI YALITIMI İLE ENERJİ TASARRUFU - SU YALITIMI EĞİTİMİ VE GAP ÇALIŞTAYI TS 825 in Bina Yaklaşımı Her hacim ayrı ayrı

Detaylı

ENERJİ VERİMLİLİĞİ (ENVER) GÖSTERGELERİ VE SANAYİDE ENVER POLİTİKALARI

ENERJİ VERİMLİLİĞİ (ENVER) GÖSTERGELERİ VE SANAYİDE ENVER POLİTİKALARI ENERJİ VERİMLİLİĞİ (ENVER) GÖSTERGELERİ VE SANAYİDE ENVER POLİTİKALARI Erdal ÇALIKOĞLU Sanayide Enerji Verimliliği Şube Müdürü V. Neden Enerji Verimliliği? Fosil kaynaklar görünür gelecekte tükenecek.

Detaylı

Artık Antalya için A sınıfı olan bir klima İstanbul için A sınıfı olmayabilir

Artık Antalya için A sınıfı olan bir klima İstanbul için A sınıfı olmayabilir KLİMALARDA SEZONSAL VERİMLİLİK KRİTERLERİ İLE ENERJİ SINIFLARI DEĞİŞİYOR Artık Antalya için A sınıfı olan bir klima İstanbul için A sınıfı olmayabilir 1 Ocak 2014 te yürürlüğe giren Klimaların Enerji Etiketlemesine

Detaylı

VITOclima 200-s/HE Ticari tip split klima

VITOclima 200-s/HE Ticari tip split klima VITOclima 200-s/HE Ticari tip split klima Bir aile firması olan Viessmann, üç nesil boyunca konforlu, ekonomik ve çevre dostu bir şekilde ısı elde etmeyi ve onu ihtiyaçlar doğrultusunda kullanıma sunmayı

Detaylı