Gazili Olmak Ayrıcalıktır

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Gazili Olmak Ayrıcalıktır"

Transkript

1 Cilt 2, Sayı 1 4 Ocak 2017 Gazili Olmak Ayrıcalıktır

2 Cilt 2, Sayı 1 Sayfa 2 Değerli Öğretim Üyelerimiz ve Elemanlarımız, Fakültemizin iç haberleşmesini sağlamak, birbirimizden haberdar olmak amacıyla başlattığımız Gazi Farma e-bültenimizin ikinci sayısı, 2017 yılının da ilk sayısı olarak sizlere sunulmuştur. İlk sayısında oldukça olumlu dönüşler alan bültenimizin hazırlanmasında çok emek harcayan değerli Editörlerimiz, Doç.Dr. Gökçen Eren ile Dr. Onur Kenan Ulutaş a ve katkı veren herkese Dekanlığımız adına en içten teşekkürlerimizi bir kez daha ifade etmek isterim. Bu vesile ile Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ailesine mutlu, huzurlu, başarılı bir yıl temenni ederiz. Sevgi ve saygılarımızla, Prof.Dr. İlkay ERDOĞAN ORHAN Dekan V.

3 Sayfa 3 E-GaziFarma Akış - Ceren Ay Kişisel Resim Sergisi Fakültemiz Farmakoloji Anabilim Dalı sekreteri Ceren Ay ın kişisel resim sergisi 28 Kasım-3 Aralık 2016 tarihleri arasında sanatseverlerle buluştu. Fakültemiz üyelerinin de katılımlarıyla yapılan açılış töreni büyük ilgi gördü. Kendisini tebrik ediyor, sanat hayatında başarılar diliyoruz..

4 Cilt 2, Sayı 1 Sayfa 4 Türk Sanat Müziği Koromuz Fakültemiz Türk Sanat Müziği Korosu 2005 yılında Şef Ferruh Kuzey yönetiminde çalışmalarına başlamış ve ilk konserini 2006 yılında vermiştir. Ardından çalışmalara ara vermiş, ancak 2012 yılında tekrar çalışmalara başlamıştır yıllarında büyük çoğunluğunu öğrencilerimizin oluşturduğu ve Fakültemizden de Okan Atay, Deniz S. Doğruer, Fatma Çelik, Gülseren Topçu, Meral Torun, Füsun Acartürk, Yeşim Özkan, İnci Barut, Beril Altun ve Selma Keleş in katılımı ile gerçekleşen iki konser daha vermiştir. Koromuz, 2016 yılında çalışmalarına tekrar başlamış olup, öğrencilerimiz; Burak Arıcı, Emre Tuncel, Eylül Su Saral, Resul Kılınç, Ebru Serhatoğlu, Büşra Nur Kocaoğlan, Elif Dilmaç, Yaren Kılıç, Esra Gizem Yumruk, Abdulbaki Akbaş, Alperen Erkaya ve Fakültemizden Deniz S. Doğruer, Fatma Çelik, Gülseren Topçu ve Yasemin Yılmaz ile çalışmalarına devam etmektedir.

5 Sayfa 5 E-GaziFarma Aralık Ayı Doğum Günü Kutlamaları Fakültemiz Temel Bilimler Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Gülderen Yentür, doğum gününü sevdikleri ile kutladı. Fakültemiz emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bolkan Şimşek doğum gününü Biyokimya Anabilim Dalı üyeleri ile kutladı. Fakültemiz Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tijen Önkol doğum günü pastasını fakültemiz yılbaşı kutlamasında üfledi.

6 Cilt 2, Sayı 1 Sayfa 6 GAZİ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ FARMAEKOL TOPLULUĞU ETKİNLİK HABERLERİ 29 Kasım 2016 ve 5 Aralık 2016 tarihlerinde FarmaEkol topluluğu, fakültemiz konferans salonunda Prof. Dr. İlkay Erdoğan Orhan ve Doç. Dr. Murat Şüküroğlu ile söyleşi düzenlemiştir. 3 Aralık 2016 Cumartesi günü FarmaEkol topluluğu fakültemiz ikinci sınıflar öğrencilerine Hamamönü nde, topluluğun akademik danışmanı Prof. Dr. Tijen Önkol un da katıldığı bir kahvaltı etkinliği düzenlemiştir. 12 Aralık 2016 Pazartesi günü FarmaEkol topluluğunun düzenlediği futbol turnuvaları gerçekleştirilmiştir. Turnuva açılış maçında son dönemlerde ülkemizde yaşanan hain terör saldırılarında hayatını kaybeden tüm şehitlerimiz anıldı. Turnuvaların bitiminde kazanan takıma kupaları ve dereceye giren takımlara da madalyaları takdim edilecektir.

7 Sayfa 7 E-GaziFarma Aralık 2016 tarihlerinde gerçekleşen 9. Bölge Eskişehir Eczacı Odası Gençlik Komisyonu nun düzenlediği ESKON 2016 kongresine fakülte öğrencilerimiz de katılım göstermiştir. 22 Aralık 2016 tarihinde FarmaEkol toğluluğu tarafından düzenlenen diğer bir söyleşi ise Doç. Dr. Orhan Uludağ ile gerçekleştirilmiştir Aralık 2016 tarihinde Türk Eczacıları Birliği tarafından İstanbul da gerçekleştirilen 13. Türkiye Eczacılık Kongresine fakültemiz öğrencileri de katılmıştır. Fakültemiz öğrencilerinden Kürşad Kadir Akbaş, kongre kapsamında gerçekleştirilen gençlik oturumları bilgi yarışmasında birinci olmuştur. FarmaEkol bünyesinde resim, müzik, şiir ve halk dansları grupları oluşturulmuştur. Ayrıca tiyatro topluluğumuz da FarmaEkol bünyesinde çalışmalarına devam edecektir. Gruplarımız alanlarında uzman hocalarımızla çalışmalarını yürütmektedir.

8 Cilt 2, Sayı 1 Sayfa 8 Bilimsel Faaliyetler Prof. Dr. Bilge Şener Farmakognozi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Bilge Şener Aralık 2016 tarihleri arasında Karachi- Pakistan da düzenlenen 14th Eurasia Conference on Chemical Sciences isimli sempozyuma Uluslararası düzenleme komitesi üyesi ve kongrenin başkan yardımcısı olarak katılmıştır. Ayrıca bu kongrede Profiling Memory-Enchancement Potential of Selected Turkish Medicinal Plants konulu bir de davetli bildiri sunmuştur. Prof. Dr. Sema Burgaz Farmasötik Toksikoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sema Burgaz, Mutation Research-Genetic Toxicology and Environmental Mutagenesis (Elsevier) dergisinin yayın kurulu üyeliğine seçilmiştir. Prof. Dr. İlkay Erdoğan Orhan 1 Aralık 2016 tarihinde Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) ile Sağlık Ürünleri Derneği (SURDER) tarafından İstanbul da düzenlenen OTC Danışma ve Teknik İstişare Toplantısı na katılmıştır. 8 Aralık 2016 tarihinde Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK) tarafından Ankara da düzenlenen Eczacılıkta Muvazaa ile Etkin Mücadele Çalıştayı na katılmıştır. 9 Aralık 2016 tarihinde Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) tarafından Ankara da düzenlenen Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp ürünlerinin Ruhsatlandırılması Sempozyumu nda panelist olarak yer almıştır. 21 Aralık 2016 tarihinde Türk Eczacıları Birliği (TEB) tarafından İstanbul da düzenlenen 13. Türkiye Eczacılık Kongresi ne katılmıştır Aralık 2016 tarihlerinde 18 Mart Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Çanakkale de düzenlenen Akademisyenler için Proje Hazırlama ve Yürütme Eğitimi nde konuşmacı olarak yer almıştır. 27 Aralık 2016 tarihinde TRT haber kanalında 15 Temmuz Stüdyosu'nda Sn. İbrahim Ersoy ile bitkisel tedavi konusunda Uzman Gözüyle Sağlık programına katılmıştır.

9 Sayfa 9 E-GaziFarma Bilimsel Faaliyetler Prof. Dr. Bensu Karahalil 5 Aralık 2016 tarihinde İstanbul da yapılan Uluslararası Kredi Hareketliliği Bilgilendirme Toplantısına katılmıştır. 9 Aralık 2016 tarihinde Macaristan-Budapeşte de yapılan olan Erasmus Mundus Eğitim çalıştayına katılmıştır. 13 Aralık 2016 tarihinde Bursa da yapılan K103 Yükseköğretim Hareketlilik Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı na katılmıştır. Prof. Dr. İsmet Çok Prof. Dr. Erden Banoğlu Prof. Dr. Esra Akkol Doç. Dr. Ufuk Koca Çalışkan Doç. Dr. Nilüfer Orhan Doç. Dr. İpek Süntar 9 Aralık 2016 tarihinde TÜBA tarafından Ankara Meyra Palas'da düzenlenen Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Ürünlerinin Ruhsatlandırılması Sempozyumu'na katılmışlardır. Doç. Dr. Orhan Uludağ Kıbrıs Türk Eczacılar Birliği'nin Yakındoğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ile birlikte düzenlediği toplantıya Akılcı Antibiyotik Kullanımı isimli sunumuyla davetli konuşmacı olarak katılmıştır.

10 Cilt 2, Sayı 1 Bilimsel Faaliyetler Sayfa 10 Doç. Dr. Ufuk Koca Çalışkan Aralık 2016 tarihlerinde Belçika ve Hollanda'da (Antwerp, Klarenbeek ve Dan Haag) Europees Academi eğiticileriyle Aromaterapi, Fitoterapi, Apiterapi ve Homeopati eğitimcileri ile eğiticilerin eğitimlerini görüşmüştür. Arş. Gör. Dr. Sezer Şenol 8-10 Aralık 2016 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası etkinliğine "Çeşitli Citrus (narenciye) türlerine ait ekstrelerden hareketle anti-aging kozmesötik formülasyonu geliştirilmesi - Vitabell" başlıklı sözlü sunumu ile katılmıştır. Arş. Gör. Dr. Serdar Tort Arş. Gör. Alptuğ Eren Karaküçük ABD Büyükelçilik Konutu nda gerçekleştirilen Global Entrepreneurship Week resepsiyonuna Gazi Teknopark aracılığıyla Fiber Farma İlaç Kozmetik ve Dan. temsilen katılmışlardır. 19 Aralık 2016 Pazartesi günü ATO Congresium'da gerçekleştirilen TechAnkara Proje Pazarı na 592 proje arasından seçilen ve ilk 100 proje arasında yer alan Fiber Farma İlaç Kozmetik ve Dan. ile katılmışlardır.

11 Sayfa 11 E-GaziFarma Fakültemizdeki Faaliyetler 02 Aralık 2016 tarihinde Fakültemizin ev sahipliğinde Ankara Eczacı Odası Ar-Ge Komisyonu tarafından Sektör-Eczacı Buluşması 3 toplantısı gerçekleştirilmiştir. Dekan ve Dekan yardımcılarımız tarafından aşağıda verilen tarihlerde Anabilim Dallarımız ziyaret edilmiş, talep ve istekleri konusunda istişare edilmiştir. 05 Aralık 2016 Farmasötik Kimya & Farmakognozi 06 Aralık 2016 Farmasötik Mikrobiyoloji & Farmasötik Toksikoloji 07 Aralık 2016 Biyokimya & Analitik Kimya & Farmakoloji 13 Aralık 2016 Temel Eczacılık Bilimleri 14 Aralık 2016 Farmasötik Teknoloji Fakülte seminerlerimiz kapsamında, 7 Aralık 2016 tarihinde Dr. Suhaib Shekfeh Structure-based methods for drug development (Virtual Screening and Molecular Dynamics); Promises and Challenges konulu bir seminer vermiştir.

12 Cilt 2, Sayı 1 Sayfa 12 Fakültemizdeki Faaliyetler Dekan ve Dekan yardımcılarımız tarafından 14 Aralık 2016 tarihinde, Türk Eczacıları Birliği (TEB) başkanı Ecz. Sn. Erdoğan Çolak ziyaret edilerek, görüş alışverişinde bulunulmuş ve taleplerimiz iletilmiştir. 20 Aralık 2016 tarihinde Yükseköğretim Kurumu (YÖK) Konferans Salonu nda düzenlenen Tıp- Sağlık Konseyi ne Fakültemizi temsilen Dekan Vekilimiz Prof.Dr. İlkay Erdoğan Orhan katılmıştır. 21 Aralık 2016 tarihinde Bizim Eczacı Dergisi tarafından İstanbul da düzenlenen Altın Havan ödül törenine Fakültemizi temsilen Dekan Vekilimiz Prof.Dr. İlkay Erdoğan Orhan ve Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehtap Uysal katılmıştır. Fakülte seminerlerimiz kapsamında, 21 Aralık 2016 tarihinde Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Karşılaştırmalı Hukuk Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Selin Özden Merhacı, Akademik Çalışmalarda Fikri ve Sınai Haklar konusunda seminer vermiştir. 29 Aralık 2016 tarihinde Rektör yardımcımız Prof. Dr. Sn. Alper Ceylan ın katılımı ile Fakülte Akademik Kurulu gerçekleştirilmiştir.

13 Sayfa 13 E-GaziFarma Fakültemizdeki Faaliyetler 29 Aralık 2016 tarihinde Ankara Eczacı Odası sponsorluğunda Benhür Altınok tarafından emek verilerek yapılan ve Fakültemizin akademik binasının girişine taktırılan Atatürk panosunun açılışı yapılmıştır.

14 Cilt 2, Sayı 1 Sayfa 14 Fakültemizdeki Faaliyetler 29 Aralık 2016 tarihinde fakültemiz akademik ve idari personelin katılımıyla 11. Geleneksel Yıl Sonu Kokteyli düzenlenmiştir. Sayın Dekan ve Dekan Yardımcılarımızın 2017 dileklerini sundukları açılışın ardından fakültemiz personeli gönlünce eğlendiler. Fakültemizin tüm mensuplarına 2017 nin başarı, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi dileklerimizle...

15 Kısa kısa kısa. Farmakognozi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nilüfer Orhan ve Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burcu Çalışkan ın doçent kadrosuna atamaları gerçekleşmiştir. Analitik Kimya Anabilim Dalı Yüksek Lisans Öğrencisi Esin Nagihan Kasap, 19 Aralık 2016 tarihinde Prof. Dr. Nusret Ertaş danışmanlığında tamamlanan "Manyetik Nanopartikül ve Kuantum Noktacığı Kullanarak Mikroçip Tabanlı Bakteri Tayini" isimli tezi, Tez Savunma Sınavında oy birliği ile başarılı bulunmuştur. Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Serdar Tort, 26 Aralık 2016 tarihinde Prof. Dr. Füsun Acartürk danışmanlığında tamamlanan "Elektro-Çekim Yöntemiyle Hazırlanan Nanolif Yara Örtülerinin In vitro/in vivo Değerlendirilmesi " isimli tezi, Tez Savunma Sınavında oy birliği ile başarılı bulunmuştur. Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi Gülen Melike Demir, 30 Aralık 2016 tarihinde Prof. Dr. Tuncer Değim danışmanlığında tamamlanan "Kanser Tedavisinde Etkili Nanopartikül ve Kuantum Noktacıklarının Geliştirilmesi" isimli tezinin Tez Savunma Sınavında oy birliği ile başarılı bulunmuştur. Ocak ayında doğan, Arş. Gör. Dr. Tuba İnceçayır a (1 Ocak), Arş. Gör. Hasya Nazlı Ekin e (1 Ocak), Prof. Dr. Nilgün Günden Göğer e (19 Ocak), Arş. Gör. Dr. Hilal Torul a (21 Ocak), Prof. Dr. Fatma Akar a (29 Ocak) yeni yaşlarının sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi dileklerimizle.. Bülten Cilt 2 Sayı 1 4 Ocak 2017 Aylık yayınlanır. Her hakkı, Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ne aittir. Editörler Doç. Dr. Gökçen Eren Dr. Onur Kenan Ulutaş Telefon: 0 (312) Faks: 0 (312) E-posta: farmabulten@gazi.edu.tr Web adresi: pharmacy.gazi.edu.tr

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi1982 yılında 41 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameyi kanunlaştıran 2809 sayılı kanunla kurulmuştur. Müessese 1968 yılında Anadolu

Detaylı

KARAR NO TOPLANTI SAYISI KARAR TARİHİ

KARAR NO TOPLANTI SAYISI KARAR TARİHİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU KARARI KARAR NO TOPLANTI SAYISI KARAR TARİHİ 862 21.03.2014 1. Fakültemiz Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı öğretim elemanı Dr.Ecz.Şeyda AKKUŞ ARSLAN nın 05/03/2013 tarihinde

Detaylı

Eczacılık Akademisi, Türkiye de eczacılık alanında bilimsel gelişmeye katkıda bulunmak ve

Eczacılık Akademisi, Türkiye de eczacılık alanında bilimsel gelişmeye katkıda bulunmak ve Eczacılık Akademisi ECZACILIK AKADEMİSİ Eczacılık Akademisi, Türkiye de eczacılık alanında bilimsel gelişmeye katkıda bulunmak ve eczacılık camiasının eğitimine akademik kuruluşlarla ortaklaşa katkı ve

Detaylı

3.ULUSAL REÇETE DIŞI FARMASÖTİK ÜRÜNLER VE MEDİKAL MALZEMELER KONGRESİ

3.ULUSAL REÇETE DIŞI FARMASÖTİK ÜRÜNLER VE MEDİKAL MALZEMELER KONGRESİ ANKARA ECZACI ODASI TRABZON ECZACI ODASI 3.ULUSAL REÇETE DIŞI FARMASÖTİK ÜRÜNLER VE MEDİKAL MALZEMELER KONGRESİ 14.ULUSAL HASTA BİLGİLENDİRME YARIŞMASI BİLİMSEL PROGRAM & BİLDİRİ ÖZETLERİ Katıl, Dinle,

Detaylı

T.C. Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi BİLGİLENDİRME ve İSTİŞARE TOPLANTISI

T.C. Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi BİLGİLENDİRME ve İSTİŞARE TOPLANTISI T.C. Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi BİLGİLENDİRME ve İSTİŞARE TOPLANTISI Prof.Dr.Hasan AKAN Dekan V. Dekanlık ataması 1 Temmuz 2016 15 Temmuz olayları nedeniyle istifa 27 Temmuz da yeniden

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ FARMAEKOL TOPLULUĞU YÖNERGESİ

GAZİ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ FARMAEKOL TOPLULUĞU YÖNERGESİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ FARMAEKOL TOPLULUĞU YÖNERGESİ Topluluğumuz; Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin, Eczacılık mesleğine olan ilgisini artırmak, mesleki eğitimi evrensel

Detaylı

Fakültemizden Haberler

Fakültemizden Haberler M. Ü. E C Z A C I L I K F A K Ü L T E S İ H A B E R B Ü L T E N İ Temmuz 2018-Eylül 2018 Sayısı, No: 29 http://eczacilik.marmara.edu.tr TEB Eczacılık Akademisi den Fakültemize Türk Eczacıları Birliği Özel

Detaylı

TEB Eczacılık Akademisi 2015 Yılı Bilim Hizmet ve Teşvik Ödülleri Sahiplerine Takdim Edildi

TEB Eczacılık Akademisi 2015 Yılı Bilim Hizmet ve Teşvik Ödülleri Sahiplerine Takdim Edildi TEB Eczacılık Akademisi 2015 Yılı Bilim Hizmet ve Teşvik Ödülleri Sahiplerine Takdim Edildi Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi tarafından 2005 yılından bu yana her yıl, eczacılık bilimleri alanında

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

İSTANBUL BAROSU SAĞLIK HUKUKU MERKEZİ

İSTANBUL BAROSU SAĞLIK HUKUKU MERKEZİ 1 İSTANBUL BAROSU SAĞLIK HUKUKU MERKEZİ FAALİYET RAPORU (Eylül 2014 Haziran 2015) 1.) İstanbul Barosu Yönetim Kurulu nun 15.01.2015 tarihli Kararı ile; Sağlık Hukuku Merkezi Başkanlığı görevine Av. Ümit

Detaylı

Cilt 2, Sayı 2 3 Şubat 2017 Gazi Gelecektir...

Cilt 2, Sayı 2 3 Şubat 2017 Gazi Gelecektir... Cilt 2, Sayı 2 3 Şubat 2017 Gazi Gelecektir... Sayfa 2 E-GaziFarma GPSS 2017 Bu sene ikincisi yapılacak olan Gazi Eczacılık Sempozyum Serisi nin web sitesi güncellenerek Bildiri Özeti yükleme sistemi tüm

Detaylı

2 Eylül 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısına katılım sağlandı. 2 dosya görüşüldü. 1 kesinti, 1 ödeme kararı alındı.

2 Eylül 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısına katılım sağlandı. 2 dosya görüşüldü. 1 kesinti, 1 ödeme kararı alındı. ÇALIŞMA RAPORU 2 Eylül 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısına katılım sağlandı. 2 dosya görüşüldü. 1 kesinti, 1 ödeme kararı alındı. 2 Eylül 2016 Ankara'da yapılan Smart Eczane Programına katılan Ecz.Gürkan

Detaylı

5 Aralık 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve kesinti kararı alındı.

5 Aralık 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve kesinti kararı alındı. ÇALIŞMA RAPORU 5 Aralık 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve kesinti kararı alındı. 5 Aralık 2016 Odamız ve Marmara Ün. Sürekli Eğitim Mrk (MÜSEM) işbirliği ile eczacılarımıza

Detaylı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü etkinliklerinde düzenlenen 1 Mayıs yürüyüşüne Adana Eczacı Odası olarak katıldık.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü etkinliklerinde düzenlenen 1 Mayıs yürüyüşüne Adana Eczacı Odası olarak katıldık. 01 MAYIS 2017 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü etkinliklerinde düzenlenen 1 Mayıs yürüyüşüne Adana Eczacı Odası olarak katıldık. 03 MAYIS 2017 Denetleme Kurulu Başkanları toplantısı 3 Mayıs 2017 Çarşamba

Detaylı

1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı.

1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı. 1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı. 1 Mart 2018 Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği'nde yer alan tıbbi cihazların da satış ve tanıtımlarının

Detaylı

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ YÖNETİM Dekan Prof. Dr. Aziz TEKİN Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ali SARI Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Emine YAĞMUR Fakülte Sekreteri Nezihe ER (16/02/2015 e kadar) Fakülte Sekreteri V.

Detaylı

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2012 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

ÇALIŞMA RAPORU EKİM 2017

ÇALIŞMA RAPORU EKİM 2017 2 Ekim 2017 Yönetim Kurulumuz İznik İlçesi ziyareti gerçekleştirdi. Bölgesel sorunların da görüşüldüğü toplantıda Ecz. Emel Bektaş'ın İlçe Temsilciliği görevine devam etmesine karar verildi. 2 Ekim 2017

Detaylı

Sayın Katılımcı, Prof.Dr.Özgen Özer. Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı Başkanı & Kozmetoloji Bilim Dalı Başkanı

Sayın Katılımcı, Prof.Dr.Özgen Özer. Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı Başkanı & Kozmetoloji Bilim Dalı Başkanı Sayın Katılımcı, E.Ü.Eczacılık Fakültesi Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı/Kozmetoloji Bilim Dalı tarafından 15-17 Mayıs 2015 tarihinde E.Ü.Atatürk Kültür Merkezi nde düzenlenecek olan 3. Ege Kozmetik

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

ARALIK 2018 ÇALIŞMA RAPORU

ARALIK 2018 ÇALIŞMA RAPORU ARALIK 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/B Kat:3 MERSİN MESAP TOPLANTILARI Her hafta

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /01-12

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /01-12 TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 06.01.2017 01 2017 01/01-12 Eğitim Bilimleri Enstitüsü Yönetim Kurulu Enstitü Müdürü Doç. Dr. Hakan KOÇ başkanlığında 06.01.2017 tarihinde saat 10.30 da toplanarak

Detaylı

2014 2. 5 NİSAN 2014 TEB

2014 2. 5 NİSAN 2014 TEB 3 NİSAN 2014 Oda Başkanımız Ecz.Ersun ÖZKAN, Genel Sekreterimiz Ecz. Ö.Mürsel YALBUZDAĞ ve Yönetim Kurulu üyemiz Ecz. Erdem KIZILTEPE; Bolu da yapılan 2. Eczacı Odası Yönetici Eğitimi Seminerlerine katıldı.3

Detaylı

Arı Çalıştayı (Vet-Arı)

Arı Çalıştayı (Vet-Arı) Arı Çalıştayı (Vet-Arı) 17-18 Ekim 2014 ANKARA Veteriner Farmakoloji ve Toksikoloji Derneği öncülüğünde Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğrenci Topluluğu VetAnka ile birlikte organize edilen Arı

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU Yrd. Doç. Dr. Mehmet ALTINÖZ Müdür Vekili Ankara, 18 Eylül 2012 1976 dan günümüze Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu; Büro Yönetimi ve Yönetici

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER Üniversitemiz Merkez Kütüphane Konferans Salonunda İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Anılarla

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

Odamız Eğitim Komisyonu ve Pfizer İlaç Firması ile birlikte düzenlenen AÇIK ECZANE konulu eğitim toplantısı Adana Sheraton Otelde gerçekleşti.

Odamız Eğitim Komisyonu ve Pfizer İlaç Firması ile birlikte düzenlenen AÇIK ECZANE konulu eğitim toplantısı Adana Sheraton Otelde gerçekleşti. 02 MART 2017 Odamız Eğitim Komisyonu ve Pfizer İlaç Firması ile birlikte düzenlenen AÇIK ECZANE konulu eğitim toplantısı Adana Sheraton Otelde gerçekleşti. 4 MART 2017 Odamız üyelerinden Ecz. Raziye KÖKSAL

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi e-bülten Akdeniz University International Relations Office @AkdenizUni_IRO YENİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİMİZ ÜNİVERSİTEMİZDE Bu yıl 12 Mayıs 2018 tarihinde

Detaylı

KALİTE ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ

KALİTE ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ Üniversitemizin Kalite Koordinatörlüğü, Kalite Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Gülbahar Üçler tarafından Fakültemizin kalite çalışmaları yerinde değerlendirildi. Değerlendirmeye Dekan Yardımcımız Yrd. Doç. Dr.

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

VETERİNER FARMAKOLOJİ VE TOKSİKOLOJİ DERNEĞİ 7. OLAĞAN GENEL KURULU

VETERİNER FARMAKOLOJİ VE TOKSİKOLOJİ DERNEĞİ 7. OLAĞAN GENEL KURULU 7. OLAĞAN GENEL KURULU 7. Olağan Genel Kurul Programı 10:00-10:10 Açılış ve Saygı Duruş 10:10-10:45 Veteriner Sağlık Ürünlerinde Güncel Mevzuat Konuşmacı: Mustafa Yıkılmaz- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

Kuruluş. Misyon. Vizyon. Amaçlar ve Hedefler. Eğitim-öğretim alt yapısı. Fakülte Bina Proje Süreci. Akademik Kadro Dağılımı.

Kuruluş. Misyon. Vizyon. Amaçlar ve Hedefler. Eğitim-öğretim alt yapısı. Fakülte Bina Proje Süreci. Akademik Kadro Dağılımı. Kuruluş Misyon Vizyon Amaçlar ve Hedefler Eğitim-öğretim alt yapısı Fakülte Bina Proje Süreci Akademik Kadro Dağılımı Eylem Planı Stratejik Plan Faaliyet Raporu KURULUŞ Kuruluş Raporunun Hazırlanması Ve

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

20 MAYIS 2013 Yönetim Kurulumuzca, 20 Mayıs 2013 Pazartesi gününden itibaren eczanelerimizin kapanış saati saat 19.00 olarak belirlenmiştir.

20 MAYIS 2013 Yönetim Kurulumuzca, 20 Mayıs 2013 Pazartesi gününden itibaren eczanelerimizin kapanış saati saat 19.00 olarak belirlenmiştir. 1 MAYIS 2013 Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü nde Adana Eczacı Odası olarak meslektaşlarımızla birlikte 1 Mayıs ta alanlarda buluştuk, Uğur Mumcu Meydanı nda yapılan yürüyüşe katıldık. 9

Detaylı

ECZACILIK FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ve DEĞERLENDİRME (1 Temmuz Haziran 2016)

ECZACILIK FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ve DEĞERLENDİRME (1 Temmuz Haziran 2016) T.C İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ve DEĞERLENDİRME (1 Temmuz 2015 30 Haziran 2016) T.C İSTANBUL MEDİPOL ÜNİVERSİTESİ I.BÖLÜM -GENEL BİLGİLER -FAALİYETLER T.C

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Araştırmaları Geliştirme Komisyonu

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Araştırmaları Geliştirme Komisyonu Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Araştırmaları Geliştirme Komisyonu ÜYELER Prof Dr Emine EFE (Başkan) Prof Dr Kamile KABUKÇUOĞLU Prof Dr Selma ÖNCEL Doç Dr Ayşegül İŞLER DALGIÇ Doç Dr Filiz KANTEK

Detaylı

Böyle bir organizasyonda sizlerin desteği bizim daha büyük işler yapmamıza olanak sunacaktır ve bizleri çok mutlu edecektir.

Böyle bir organizasyonda sizlerin desteği bizim daha büyük işler yapmamıza olanak sunacaktır ve bizleri çok mutlu edecektir. SPONSORLUK DOSYASI Sayın Yetkili, Cumhuriyet in ilk üniversitesi olan Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencileri olarak 20 Nisan 2019 tarihinde PharmAnkara kongresini düzenliyoruz. Uluslararası

Detaylı

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik.

Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk. MMO Antalya Şube olarak üyelerimizle birlikte Geleneksel Kahvaltı etkinliğimizi Arıca Çiftlik te gerçekleştirdik. 27. Geleneksel Meslek Odaları Halı Saha Turnuvası nda Master ve Gençler kategorisinde 3 takımımız sahaya çıktı e-bülten 1-15 Nisan 2018 / Sayı 1 Üyelerimizle kahvaltıda buluştuk MMO Antalya Şube olarak

Detaylı

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Kodu A Puan Grubu ARAŞTIRMA VE YAYIN ETKİNLİKLERİ A1. Makaleler A1.1 SCI (Science Citation Index)- Expanded, SSCI (Social Science

Detaylı

ATAMIZI ÖZLEM VE SAYGIYLA ANDIK

ATAMIZI ÖZLEM VE SAYGIYLA ANDIK Ocak 2017 İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Tarafından Hazırlanmıştır. ATAMIZI ÖZLEM VE SAYGIYLA ANDIK 10 Kasım 1938 Perşembe günü saat 09.05'te yaşamını yitiren, Türkiye Cumhuriyeti'nin

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. Şükrü Oğuz ÖZDAMAR Prof. Dr. Banu DOĞAN GÜN Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Doç. Dr. Atilla ALPAY Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALİHOĞLU (Dekan

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ SAĞLIK VE TIP ALANINDA BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR SEMPOZYUMU DAVET

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ SAĞLIK VE TIP ALANINDA BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR SEMPOZYUMU DAVET AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ SAĞLIK VE TIP ALANINDA BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR SEMPOZYUMU Değerli Meslektaşlarımız, DAVET Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırmaları Geliştirme Komisyonu nun Akdeniz

Detaylı

GPSS 2017 Kongre Hazırlıkları Hızla Devam Ediyor

GPSS 2017 Kongre Hazırlıkları Hızla Devam Ediyor Cilt 1, Sayı 1 1 Aralık 2016 Sayfa 2 E-GaziFarma FABAD Konferans Serisi başladı.. Farmasötik Bilimler Ankara Derneği nin 2016-2017 yılı konferans serisine ait program belli oldu. Konferans serisine, 17

Detaylı

3 MART 2014 Odamızda Sosyal Faaliyetler Komisyonu tarafından Ritim ve Perküsyon kursu başladı.

3 MART 2014 Odamızda Sosyal Faaliyetler Komisyonu tarafından Ritim ve Perküsyon kursu başladı. 3 MART 2014 Odamızda Sosyal Faaliyetler Komisyonu tarafından Ritim ve Perküsyon kursu başladı. 4 MART 2014 Çukurova Üniversitesi Dekan Yardımcısı Ecz. Eda KUMCU ve Yardımcı Doç.Dr. Sinem BÜYÜKNACAR Yönetim

Detaylı

Yönetim Kurulumuz Ceyhan Temsilcilik Binasında eczacılarımız ile toplantı yaptı. Toplantıda yaşanan son gelişmeler meslektaşlarımıza aktarıldı.

Yönetim Kurulumuz Ceyhan Temsilcilik Binasında eczacılarımız ile toplantı yaptı. Toplantıda yaşanan son gelişmeler meslektaşlarımıza aktarıldı. 03 EKİM 2012 Yönetim Kurulumuz Ceyhan Temsilcilik Binasında eczacılarımız ile toplantı yaptı. Toplantıda yaşanan son gelişmeler meslektaşlarımıza aktarıldı. 04 EKİM 2012 Yönetim Kurulumuz bölgemizde Edak

Detaylı

Yönetim Kurulumuz Diş Hekimleri Oda Başkanlığına seçilen Dt.Fatih GÜLER i ve Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Yönetim Kurulumuz Diş Hekimleri Oda Başkanlığına seçilen Dt.Fatih GÜLER i ve Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti. 2 ŞUBAT 2015 Yönetim Kurulumuz, Adana Valimiz Sayın Mustafa BÜYÜK ü ziyaret etti.ziyarette; son günlerde nöbetçi eczanelerimizde yaşanan soygun olayları hakkında Sayın Valimize bilgi verilerek, gerek eczanelerde

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü ECZACILIK ANABİLİM DALLARI LİSANSÜSTÜ BİLİMSEL HAZIRLIK DERSLERİ

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü ECZACILIK ANABİLİM DALLARI LİSANSÜSTÜ BİLİMSEL HAZIRLIK DERSLERİ T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü ECZACILIK ANABİLİM DALLARI LİSANSÜSTÜ BİLİMSEL HAZIRLIK DERSLERİ Eczacılık Anabilim Dalları Bilimsel Hazırlık Programı en az 14,

Detaylı

2013 Kış Etkinlikleri

2013 Kış Etkinlikleri KARTAL ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi 2013 Kış Etkinlikleri İlk Dönem Sonu Eğitim sistemimizde seçkin bir yere sahip olan İmam Hatip Liseleri içerisinde ayrı bir konumda bulunan

Detaylı

KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU

KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/B Kat:3 MERSİN 14. TÜRKİYE ECZACILIK KONGRESİ

Detaylı

29 Ocak İlaç Araştırmaları Hakkında Yönetmelik 23 Aralık Klinik Araştırmalar Hakkında Yönetmelik İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü nün

29 Ocak İlaç Araştırmaları Hakkında Yönetmelik 23 Aralık Klinik Araştırmalar Hakkında Yönetmelik İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü nün 29 Ocak1993 - İlaç Araştırmaları Hakkında Yönetmelik 23 Aralık 2008 - Klinik Araştırmalar Hakkında Yönetmelik İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü nün 29 Aralık 1995 gün ve 51748 sayılı Genelgesi İlaç ve

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 7. TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 02 Temmuz 2011 tarihinde, Van da düzenlenen Van, Hakkâri, Muş, Ağrı, Bitlis İlleri Enerji Forumu na Temsilcilik heyeti ve üyelerce

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER PROGRAMI TÜRÜ Başlama Tarihi ETKİNLİĞİN Bitiş Tarihi 2 Mart 2017 13:00 T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI MART AYI KÜLTÜREL ETKİNLİKLER SAAT YAPILACAK ETKİNLİĞİN TANIMI YER "TAGEM'

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

03 MART 2015 Yönetim Kurulumuz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hüseyin SÖZLÜ yü ziyaret etti.

03 MART 2015 Yönetim Kurulumuz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hüseyin SÖZLÜ yü ziyaret etti. 03 MART 2015 CHP Adana İl Başkanlığı görevine atanan Oda Eski Başkanımız Sayın Ecz. Burhanettin BULUT ve CHP Adana İl Yönetimi, Odamızı ziyaret etti. Yapılan ziyarette; yaklaşan genel seçimlerle ilgili

Detaylı

ŞUBAT 2018 ÇALIŞMA RAPORU

ŞUBAT 2018 ÇALIŞMA RAPORU ŞUBAT 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN LİDERLİK VE SİYASET AKADEMİSİ EĞİTİMİ

Detaylı

EYLÜL E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:9 DÖNEM:1

EYLÜL E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:9 DÖNEM:1 EYLÜL E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:9 DÖNEM:1 ISIF 18 de OMÜ-TTO rüzgârı Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi nin (OMÜ-TTO), 3. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı nda (ISIF 18) 1 altın 1 gümüş 3

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Vekili Prof.Dr. Süleyman SEYDİ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

A Fakülte Altyapı Geliştirme ve İşleyişine Yönelik Çalışmalar A1

A Fakülte Altyapı Geliştirme ve İşleyişine Yönelik Çalışmalar A1 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ EYLEM PLANI KISA DÖNEM (0 6 AY) A Fakülte Altyapı Geliştirme ve İşleyişine Yönelik Çalışmalar A1 Bina projesinin tamamlanması Prof.Dr. Nuran ÖĞÜLENER a, b, Yapı

Detaylı

Yönetim Kurulunun Atanması. DİMER Kuruluş. Merkezin Kuruluşu Atamaların Yapılması Amaçları. YK atamaları 10 Kasım 2009 da yapılmıştır.

Yönetim Kurulunun Atanması. DİMER Kuruluş. Merkezin Kuruluşu Atamaların Yapılması Amaçları. YK atamaları 10 Kasım 2009 da yapılmıştır. (DİMER) Bilgilendirme Toplantısı Kültür Merkezi R Salonu 7 Nisan 202, Sıhhiye-ANKARA Merkezin Kuruluşu Atamaların Yapılması Amaçları Doç. Dr. S. Sadi SEFEROĞLU, Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri

Detaylı

Necmettin Erbakan Üniversitesi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Necmettin Erbakan Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ulutaş Konya / 2015 Etkinlikler Dosyası Havacılık Semineri (21.12.2015) Fakültemizde

Detaylı

MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR

MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR MESLEK VE UZMANLIK ALANLARIMIZLA İLGİLİ ULUSAL ÖLÇEKLİ KONGRE, KURULTAY, SEMPOZYUM VE ÇALIŞTAYLAR 19 20 TMMOB Makina Mühendisleri Odası, her çalışma döneminde olduğu gibi bu dönemde de örgütsel birikimiyle,

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

aralık 2016 / 2. sayı / üç ayda bir yayınlanır / AdapTTO.net

aralık 2016 / 2. sayı / üç ayda bir yayınlanır / AdapTTO.net aralık 2016 / 2. sayı / üç ayda bir yayınlanır / AdapTTO.net 2. [İmtiyaz Sahibi] Prof.Dr. Tahsin Engin [Yazarlar] Gözde Sofuoğlu Aykut Ulgar [Tasarım] Murat Tamcı Sakarya Üniversitesi Teknoloji Geliştirme

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK FAALİYET RAPORU

ANKARA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK FAALİYET RAPORU ANKARA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK FAALİYET RAPORU ANKARA ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ YÖNETİM Dekan Vekili Prof. Dr. Ayşe ÇAKIR İLHAN Dekan Yardımcısı

Detaylı

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR

Etkinlikler. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi. Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) YAYIN KURULU YAYINA HAZIRLAYANALAR T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr.Mustafa AYDIN (Mütevelli Heyet Başkanı) Etkinlikler Fen-Edebiyat Fakültesi tarafından 18 Mart 2015 tarihinde 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferinin

Detaylı

2014 YILI FAALİYETLER

2014 YILI FAALİYETLER 2014 YILI FAALİYETLER 11 Ocak tarihinde Öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. Harun SAVUT İstanbul Şehzade Camii nde Mevlid Kandili Programına 11 Ocak 2014 tarihinde öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr Zeki

Detaylı

Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013

Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013 Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013 Yüksekokulumuz Projeleri Ankara da Tanıtıldı. Ankara Atatürk Kültür Merkezi nde düzenlenen Kahramanmaraş Tanıtım Günleri nde; Yüksekokulumuzda

Detaylı

Derece Alan Üniversite Mezuniyet Yılı RESİM / SANAT Anadolu Üniversitesi Lisans. GÜZEL Anadolu Üniversitesi Doktora (Bütünleşik 2014 Program) EĞİTİMİ

Derece Alan Üniversite Mezuniyet Yılı RESİM / SANAT Anadolu Üniversitesi Lisans. GÜZEL Anadolu Üniversitesi Doktora (Bütünleşik 2014 Program) EĞİTİMİ 1. Adı Soyadı : Evrim ÇAĞLAYAN 2. Doğum Tarihi : 04.02.1984 3. Unvanı : Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Mezuniyet Yılı RESİM / SANAT Anadolu Üniversitesi Lisans 2006 EĞİTİMİ

Detaylı

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ BTEC BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ 30 Kasım Pazartesi günü saat 17:00 da BTEC Programının öğrenciye kazandırdıkları, programın temel gereklilikleri, başvuru koşulları, BTEC programında ölçme ve

Detaylı

GÜNDEM: 1- Bilgilendirme

GÜNDEM: 1- Bilgilendirme T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 237 Tarih : 14.05.2015 Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Mehmet KÜÇÜK(Başkan) Prof. Dr. Bülent VEREP(Üye)

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Başkent Üniversitesinin Fakülte, Meslek Yüksekokulu, Konservatuvar, Enstitü ve Merkezler gibi akademik birimleri

Detaylı

BİLECİK SMMM ODASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

BİLECİK SMMM ODASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU BİLECİK SMMM ODASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU 07/01/2014 Salı Yönetim Kurulu Toplantımızı Osmaneli İlçesinde yaptık, Yönetim Kurulu Toplantısı sonrasında Osmaneli ndeki meslektaşlar ile bir araya gelip

Detaylı

ANKARA Ü Nİ VERSİ TESİ GÜ ZEL SANATLAR FAKÜ LTESİ EG İ Tİ M-Ö G RETİ M YİLİ AKADEMİ K FAALİ YET RAPÖRÜ

ANKARA Ü Nİ VERSİ TESİ GÜ ZEL SANATLAR FAKÜ LTESİ EG İ Tİ M-Ö G RETİ M YİLİ AKADEMİ K FAALİ YET RAPÖRÜ ANKARA Ü Nİ VERSİ TESİ GÜ ZEL SANATLAR FAKÜ LTESİ 2016-2017 EG İ Tİ M-Ö G RETİ M YİLİ AKADEMİ K FAALİ YET RAPÖRÜ ANKARA Ü Nİ VERSİ TESİ GÜ ZEL SANATLAR FAKÜ LTESİ YÖNETİM Dekan Prof. Dr. Ömer ADIGÜZEL

Detaylı

EKONOMİ KULÜBÜ KENDİNİ KEŞFET GELECEĞİNİ PLANLA KONFERANSLAR SERİSİ

EKONOMİ KULÜBÜ KENDİNİ KEŞFET GELECEĞİNİ PLANLA KONFERANSLAR SERİSİ KENDİNİ KEŞFET GELECEĞİNİ PLANLA KONFERANSLAR SERİSİ 15 Mart 2018 Harran Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda, 15 Mart Perşembe günü Harran Üniversitesi Ekonomi Kulübünün

Detaylı

ETTOM BÜLTEN 2 TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

ETTOM BÜLTEN 2 TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ETTOM BÜLTEN 2 TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Bültenimizin bu sayısında ETTOM olarak yürütmüş olduğumuz faaliyetlerden verdiğimiz eğitimlere kadar geride bıraktığımız dönemdeki

Detaylı

24 MAYIS 2015 DEMOKRATİK SOL PARTİ Adana Milletvekili adayları yaklaşan genel seçimler öncesi Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti.

24 MAYIS 2015 DEMOKRATİK SOL PARTİ Adana Milletvekili adayları yaklaşan genel seçimler öncesi Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti. 1 MAYIS 2015 Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma günü olan 1 Mayıs'ta Adana Eczacı Odası olarak Adana Eczane Teknisyenleri Derneği üyeleriyle birlikte alanlardaydık. 4 MAYIS 2015 Oda Başkanımız

Detaylı

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar İ İ İ Ğİ İ Ğ ğ ş ğ ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 1.Eğitim Öğretim Faaliyetleri 2.Sosyal-Kültürel Sportif Faaliyetler 3.Sosyal Okul Proje

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 10. Hafta (8 14 Mart 2010)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 10. Hafta (8 14 Mart 2010) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Haftalık Türkiye - AB Gündemi 10. Hafta (8 14 Mart 2010) 8 MART 2010, PAZARTESİ 09:00-17:00 Avrupa Birliği Genel Sekreterliği

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 25.03.2014 22.04.2014 ALANYA BELEDİYE BAŞKANI ADEM MURAT YÜCEL E HAYIRLI OLSUN TİCARETİ-09 OCAK 2014 30 MART 2014 TARİHİNDE GERÇEKLEŞEN SEÇİMLER SONUCUNDA HİZMET BAYRAĞINI

Detaylı

DEKANLIK. Dekan Prof. Dr.Yılmaz BÜLBÜL 0(462) Dekan Yardımcısı Doç. Dr.Sevilay HİNTİSTAN 0(462)

DEKANLIK. Dekan Prof. Dr.Yılmaz BÜLBÜL 0(462) Dekan Yardımcısı Doç. Dr.Sevilay HİNTİSTAN 0(462) Adres : Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Üniversite Mah. Farabi Cad. No:88 61080 TRABZON Telefon : 0 (462) 230 04 76 / 0(462) 377 88 63 Faks : 0 (462) 230 04 75 E-Posta : sbf@ktu.edu.tr

Detaylı

E- BÜLTEN. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi. Tarım Öğretiminin Başlangıcı nın 170. Yıldönümü Kutlandı

E- BÜLTEN. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi. Tarım Öğretiminin Başlangıcı nın 170. Yıldönümü Kutlandı E- BÜLTEN Sayı: 01 Ocak 2016 Telefon : 0224 4534741 Fax : 0224 4534500 E-Mail : bursagmo@gmail.com TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi Bursa Şube Yönetim Kurulu,

Detaylı

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi

Etkinlikler. T.C İstanbul Aydın Üniversitesi Etkinlikler FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nün düzenlediği XX.Yüzyıl Türk Şiirinin Anlatılmasındaki Güçlükler isimli panel 27 Ekim 2016 Perşembe günü saat 10:00

Detaylı

1 Aralık 2017 SGK'da İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve ödeme kararı alındı.

1 Aralık 2017 SGK'da İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve ödeme kararı alındı. 1 Aralık 2017 SGK'da İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve ödeme kararı alındı. 1 Aralık 2017 Kimya Mühendisleri Odası'nın düzenlediği etkinliğe Oda'mız adına Merkez Heyeti

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

16/12/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

16/12/2010. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 16/12/2010 Kulübümüzün 1259. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

2 MART 2013 Yönetim Kurulumuz ve Gençlik Komisyonumuz İZGÖREN Akademi eğitmenleri tarafından verilen Takım Çalışması konulu eğitime katıldılar.

2 MART 2013 Yönetim Kurulumuz ve Gençlik Komisyonumuz İZGÖREN Akademi eğitmenleri tarafından verilen Takım Çalışması konulu eğitime katıldılar. 2 MART 2013 Yönetim Kurulumuz ve Gençlik Komisyonumuz İZGÖREN Akademi eğitmenleri tarafından verilen Takım Çalışması konulu eğitime katıldılar. 5 MART 2013 Yönetim Kurulumuz Halk Sağlığı Müdürü Sayın Dr.

Detaylı

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ

SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ 1. ULUSAL SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ Kongre Projeler Ka 7 Ma Ankara sspkongre.akf.org facebook.com/sspkongre DANIŞMA KURULU ÜYELERİ Prof. Dr. Sibel Aksu Yıldırım Hacettepe Üniversitesi Prof. Dr. İlhan

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR Doç. Dr. K. Varım NUMANOĞLU (Dekan V.) Prof. Dr. Mustafa AYDIN (Dekan)-(Görevli) Prof. Dr. Z. Nur BANOĞLU () Prof. Dr. Ş. Deniz AKDUMAN () Prof. Dr. Rafet

Detaylı

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ

MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ YÖNETİM Dekan V. Prof. Dr. Aziz TEKİN (01/09/2016 ya kadar asaleten-02/09/2016 dan itibaren vekaleten) Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ali SARI Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Emine YAĞMUR Fakülte

Detaylı

UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ

UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU () YÖNETiM Dekan Prof.Dr. Harun TANRIVERMİŞ Dekan Yardımcısı Doç. Dr. F. Nihan ÖZDEMİR SÖNMEZ Fakülte Sekreteri Vekili Nuri KOCAER Fakülte Yönetim Kurulu Üyeleri

Detaylı

ÖRNEK HEKIM OLMAYA DOĞRU 1. FORUM ÖRNEK HEKIM OLMAYA DOĞRU 2. FORUM ÖRNEK HEKIM OLMAYA DOĞRU 3. FORUM

ÖRNEK HEKIM OLMAYA DOĞRU 1. FORUM ÖRNEK HEKIM OLMAYA DOĞRU 2. FORUM ÖRNEK HEKIM OLMAYA DOĞRU 3. FORUM içindekiler HAKKIMIZDA 2 ÖRNEK HEKIM OLMAYA DOĞRU 1. FORUM 3 ÖRNEK HEKIM OLMAYA DOĞRU 2. FORUM 4 ÖRNEK HEKIM OLMAYA DOĞRU 3. FORUM 5 YABANCI UYRUKLU ASISTAN HEKIMLER IÇIN YENI DÖNEM 6 ÖRNEK HEKIM OLMAYA

Detaylı

Sayı: 69 Aralık 2017

Sayı: 69 Aralık 2017 Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 69 Aralık 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

İBRAHİM ÖNAL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 2011 LYS SONUÇLARI

İBRAHİM ÖNAL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 2011 LYS SONUÇLARI İBRAHİM ÖNAL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 2011 LYS SONUÇLARI S. N. ADI SOYADI ÜNİVERSİTE ADI FAKÜLTE BÖLÜM 1 OĞUZCAN EREN FATİH ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Tıp (Burslu) 2 ÖMER ÖZ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Tıp

Detaylı

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 08 Mayıs 2014 (Turgut Gür) T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Avrupa Birliği işbirliğinde geliştirilen TUYUP: Turizm Sektöründe

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

3-4 Aralık 2017, KONYA

3-4 Aralık 2017, KONYA S.Ü. Teknokent Binası/Konferans Salonu İLETİŞİM: S. Ü. Eczacılık Fakültesi Tel: (0332) 223 3939 Fax: (0332) 223 2499 E-mail: ilacveasicalistayi@gmail.com SELÇUK ÜNİVERSİTESİ Değerli Katılımcılar, Selçuk

Detaylı