YAZ OKULU PROGRAMLARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "YAZ OKULU PROGRAMLARI"

Transkript

1 2017 YAZ OKULU PROGRAMLARI

2 Farklı Renkleri Hisset

3 İÇİNDEKİLER Önsöz İngiltere İrlanda İsviçre Kanada Toronto Üniversitesi Programı Toronto & Ottowa Programı Toronto Programı Vancouver Programı

4 Sevgili Gençler! Her yıl sunmuş olduğumuz programlarımıza olan yoğun ilginiz bizleri heveslendiriyor daha güzel ve daha farklı içerikli programlar sunmaya teşvik ediyor. Sizlerin bu güzel heyecanı bizlere yansıdığı için sizleri mutlu kılmak adına bizler de oldukça yoğun çalışıyoruz. Bize bu heyecanı yaşattığınız için sizlere ayrıca teşekkür ederiz. Kanada yaz programlarımıza olan ilginiz her yıl arttığı için ESSE ekibi olarak 2017 yaz döneminde diğer yıllara göre daha farklı içerikte ve süresi yine dört hafta olan bir Kanada programı hazırladık. Programımızda öğrencilerimiz bir hafta Ottowa da ve üç hafta Toronto da eğitim alacak. Böylece bu programımızda iki farklı ülke ziyaret edilmiş olunacak. İki farklı şehirde eğitim alınarak beş farklı şehir keşfedilmiş olacak. Eğlenirken yabancı dilinizi geliştirecek ve aynı zamanda birçok farklı yaşam tarzını keşfedeceksiniz. Diğer sunmuş olduğumuz İngiltere ve İrlanda yaz programlarımız da Kanada programlarımız kadar renkli içerikte. Çok farklı renklerde ve içeriklerde programlar hazırladığımız için bu yıl ESSE olarak sloganımızı Farklı Renkleri Hisset olarak belirledik. El ele, bir arada farklı renkleri hissedip yaşayacağımız bir 2017 olmasını diliyoruz. ESSE Ailesi

5 HİZMETLER Eğitim Danışmanlığı Konaklama Organizasyonu Transfer Organizasyonu Vize İşlemleri Uçak Bilet Organizasyonu Sigorta İşlemleri Çeviri Hizmetleri

6 İNGİLTERE Renkli Aktiviteleri ile Cambridge! 2017 yaz dönemi eğitim programımızı, doğal güzelliği ve renkli aktiviteleri ile birçok gencimizi cezbeden Cambridge de gerçekleştireceğiz. Genç öğrencilerimiz eğitimlerini En İyi Zincir Okul alanında birçok kez ödül alan Embassy Dil Okulu nun Bellerbys Kampüsü nde eğitimlerini alacaklar. Programda arzu eden öğrencilerimiz aile yanında, arzu eden öğrencilerimiz ise yurtta konaklamalarını yapacaklardır. LİDER EŞLİĞİNDE 2 Hafta 3 Hafta Şehir Cambridge Cambridge Okul Bellerbys College Bellerbys College Ders Haftada 20 ders Haftada 20 ders Tarih 16 Temmuz-29 Temmuz Temmuz-5 Ağustos 2017 Yaş Konaklama Tek kişi tam pansiyon Tek kişi tam pansiyon Geziler Haftada 2 tam Haftada 2 tam Ücret Pound Pound 2 Hafta 3 Hafta Şehir Cambridge Cambridge Okul BellerbysCollege BellerbysCollege Ders Haftada 20 ders Haftada 20 ders Tarih 16 Temmuz-29 Temmuz Temmuz-5 Ağustos 2017 Yaş Konaklama Yurt- tek kişilik tam pansiyon Yurt-tek kişilik tam pansiyon Geziler Haftada 2 tam Haftada 2 tam Ücret Pound Pound Ücrete; eğitim, tam pansiyon konaklama, eğitim malzemeleri, aktivite ve geziler, havaalanı transferleri, sigorta, vize ücreti, çeviriler, yurtdışı çıkış harcı DAHİLDİR.

7 İRLANDA İrlanda, Avrupa nın en yaşanılası ülkelesinden biri olmakla beraber eşsiz doğa güzelliğine sahiptir. Başkent Dublin de yer alan okulumuz kaliteli eğitim imkanının yanı sıra öğrencilerimize açık ve kapalı spor alanları ile çok keyif alacakları zengin etkinlik, aktivite ve spor yapma imkanı sunmaktadır. Dublin nin kalbinde yer alan okulumuz öğrencilerimize Dublin ni yakında tanıma imkanı sunacaktır. LİDER EŞLİĞİNDE Euro Euro 2 Hafta 3 Hafta Şehir Dublin Dublin Okul St. Patrick s College St. Patrick s College Ders Haftada 20 ders Haftada 20 ders Tarih 9 Temmuz-22 Temmuz Temmuz-29 Temmuz 2017 Yaş Konaklama Yurt-tek kişilik oda-tam pansiyon- Paylaşımlı banyo Yurt-tek kişilik oda-tam pansiyon Paylaşımlı banyo Ücret Euro Euro Ücrete; eğitim, tam pansiyon konaklama, eğitim malzemeleri, aktivite ve geziler, havaalanı transferleri, sigorta, vize ücreti, çeviriler, yurtdışı çıkış harcı DAHİLDİR.

8 İSVİÇRE Leysin American okulu Alp Dağları nın zirvesinde, muhteşem doğal güzelliğe sahip bir okuldur. Okul, öğrencilere sınırsız eğitim, etkinlik ve imkanı sunmaktadır. Leysin American Okulu, her yıl yaz okulu eğitimine yeni programlar ekleyerek öğrencilere anılardan silinmeyecek bir yaz okulu tecrübesi sunmaktadır. Programda öğrencilere; İngilizce ya da Fransızca yabancı dil eğitimi TOEFL, SAT, IB, bilgisayar eğitimi, matematik, sanat, liderlik..gibi yirmiden fazla ders seçeneği sunmakta ve öğrenciler kendi ders programlarını kendileri oluşturmaktadır. Ayrıca, yine öğrenciler kendilerine sunulan çok zengin aktivite, spor ve etkinlik seçenekleri arasından beğendikleri programı seçerek kendi programlarını oluştururlar. Sunulan programlardan bazıları; dağ bisikleti, rafting, buz pateni, tırmanma, voleybol, futbol, dans, yoga, aşçılık..gibi derslerdir. 4 hafta kültür programına katılan öğrenciler 3 haftalık eğitimlerini İsviçre de diğer 1 haftalık eğitimlerini ise Fransa ve ya İtalya gibi ülkelerden birini seçerek kültür eğitimine giderler (Her yıl ülkelere değişiklik gösterebilmektedir). YAŞ 7-18 Program Tarih ve Ücretleri 24 Haziran -15 Ağustos Hafta / CHF 24 Haziran 9 Ağustos Hafta / CHF 24 Haziran - 19 Temmuz Hafta / CHF 24 Haziran - 13 Temmuz Hafta/ CHF 22 Temmuz - 15Ağustos Hafta/ CHF 22 Temmuz - 9 Ağustos Hafta/ CHF Ücrete; eğitim, tam pansiyon, konaklama, aktiviteler, geziler, eğitim materyali, havaalanı transferleri, eğitim sertifikaları DAHİLDİR.

9 KANADA Toronto Üniversitesi Sizi dünyanın en prestijli üniversitesinde eğitim almaya davet ediyoruz! Toronto Üniversitesi yaz döneminde dünyanın farklı ülkelerinden gelen gençlere ev sahipliği yaparak çok zengin içerikli yaz okul programı sunmaktadır. Programda arzu eden öğrenciler Genel İngilizce, Akademik İngilizce ya da TOEFL-IELTS gibi sınava hazırlık programlarına katılmaktadır. Öğrenciler eğitim alırken aynı zamanda dünyanın en ünlü üniversitesini yakından tanıma imkanına sahip olurlar. SÜRE 3 HAFTA 01 TEMMUZ -21 TEMMUZ TEMMUZ - 28 TEMMUZ TEMMUZ - 19 AĞUSTOS Eğitim GENEL İNGİLİZCE Yaş 12-14/15-18 Konaklama YURT-TAM PANSİYON TEK KİŞİ Ücret CAD SÜRE 4 HAFTA 4 HAFTA 4 HAFTA Tarih 01 Temmuz-28 Temmuz Temmuz-28 Temmuz Temmuz-28 Temmuz Temmuz-26 Ağustos Temmuz-26 Ağustos Temmuz-26 Ağustos 2017 Eğitim Sınava Hazırlık Programları Genel İngilizce Akademik İngilizce TOEFL VE IELTS 20 Saat 30 Saat Yaş 12-14/ / / Konaklama Yurt-Tam Pansiyon- Tek kişi veya İki Kişi Yurt-Tam Pansiyon- Tek kişi veya İki Kişi Yurt-Tam Pansiyon- Tek kişi veya İki Kişi Ücret CAD CAD 5.625CAD Ücrete; eğitim, yurtta tam pansiyon konaklama, aktiviteler, geziler, eğitim materyali, ön kayıt ücreti, havaalanı transferleri, sağlık sigortası DAHİLDİR. Ücrete; Custodian letter (75 CAD), Kanada vize ücretleri, uçak bileti, cep harçlığı DAHİL DEĞİLDİR.

10 TORONTO & OTTOWA Bu Yaz Hiç Unutulmayacak! Her yıl düzenlediğimiz Kanada Yaz Okul Programlarımız bizi sizlere eşsiz tecrübe yaşatacak ve mutlu edecek programlar hazırlmaya teşvik ediyor yaz dönemi için bir hafta Ottowa, üç hafta Toronto da olmak üzere toplam dört haftalık hazırladığımız Yaz Okul Programımızın siz sevgili gençlerimize hatıralardan silinmeyecek tecrübeler yaşatacağına inanmaktayız. Ottowa da eğitim alırken iki gece üç günlük gezi ile Quebec ve Montreal şehirlerini keşfedecek, Toronto da eğitim alırken Amerikanın en ünlü şehri New York u ziyaret ederek iki ülke beş farklı şehri genç öğrencilerimiz keşfetmiş olacak. LİDER EŞLİĞİNDE 1 Hafta 3 Hafta Şehir Ottowa Toronto Okul CLLC-Ottowa CLLC-Toronto Ders 20 ders 20 ders Tarih 1 Temmuz-8 Temmuz 9 Temmuz-29 Temmuz Yaş Konaklama Aile Yanı-Tek Kişi Tam Pansiyon Aile Yanı-Tek Kişi Tam Pansiyon Geziler Hafta içi 4 yarım gün 2 gece 3 gün Montreal Quebec Hafta içi 4 yarım gün 2 gece 3 gün New York Ücret CAD Ücrete; eğitim, tam pansiyon konaklama, eğitim malzemeleri, aktiviteler, geziler, şehirler arası transferler, havaalanı transferleri, custodian letter, sigorta, Kanada ve Amerika vize ücretleri, yurtdışı çıkış harcı DAHİLDİR.

11 CLLC ile eşsiz bir yaz okulu keyfi! Stefan Ferron CLLC Başkan Yardımcısı Merhaba! Eğer macerayı seviyor ve aynı zamanda kendinizi güvenli ellerde hissetmek istiyorsanız o zaman sizi kesinlikle CLLC Toronto ya davet ediyoruz! Kanada nın kalbinde yer alan Toronto, sunduğu zengin programlar ve aktivite seçenekleri ile aynı zamanda Kanada nın da kültür merkezidir. Toronto dünyanın en yaşanılası kentlerden birisi olmak ile beraber aynı zamanda Kanada nın en güvenli ve en yaşanılası şehirlerinden birisidir. Yaşamdan keyif alırken anı zamanda yabancı dilinizi geliştirmek istiyorsanız Toronto sizlere birçok zengin imkanlar sunacaktır. CLLC Toronto ya vardığınız andan itibaren Toronto maceranız başlayacaktır. Zengin gezi ve aktivite seçeneklerinin yanı sıra CLLC Toronto yeni kampüsünde siz değerli öğrencilere; teknolojik donanımlı sınıflar, geniş dinlenme ve yeme-içme alanları, teknolojik imkanların sunulduğu oturum alanları, uzun bir yolculuğun neden olduğu jet lag ve yorgunluğunuzu üzerinizden atmak için dinleme odaları..vb zengin imkanlar sunmaktadır.

12 CLLC Toronto merkezini eşsiz kılan diğer özelliklerinden birisi de sizi her zaman güler yüzü ile karşılayacak olan ve sizleri evinizde gibi hissettirecek CLLC ekibidir. Ön büro elemanlarından, öğretmen ve akademik kadroya kadar tüm CLLC ekibi bir aile ortamı sunmakla beraber sizi de bu ailenin bir parçası gibi hissettirecektir ama en önemlisi bu aile sizi hedefiniz olan yabancı dilde hedeflediğiniz seviyeye ulaşmanızı sağlayacaktır. Toronto yaz dönemlerinde farklı ve kış dönemlerinde farklı aktivite ve gezilere ev sahipliği yapmaktadır. Yaz okulu programınızda; CN Tower a çıkabilir, Toronto Hayvanat Bahçesi ni ziyaret edebilir, Toronto Adası ve Ripley Akavaryum a gidebilir, Kanada nın en büyük alış-veriş merkezi olan Eaton Center da alış-veriş yapabilir, Rogers da basebol maçına gidip ve Niagara Şelalesi ni ziyaret edebilirsiniz. Ne kadar gezseniz de geride eksik bıraktığınız mutlaka bir şey olacaktır. Her yıl dünyanın dört bir yanından birçok genci okulumuzda ağırlamaktayız. Sizleri de okulumuzda ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız.

13 Büyülü Kent Toronto! KANADA Toronto güvenli ve huzurlu bir kent olmasının yanı sıra aynı zamanda çok zengin gezi ve aktivite seçeneği sunan büyülü kentlerden birisidir. Öğrencilerimiz, Kuzey Amerika nın Ömür Boyu En İyi Dil Okulu seçilen ILAC Dil Okulu ndakaliteli bir eğitim alma ayrıcalığına da sahip eğitim olurken aynı zamanda Toronto nun bütün güzelliklerini keşfedeceklerdir. LİDER EŞLİĞİNDE 4 Hafta Şehir Toronto Okul ILAC Ders 20 ders Tarih 1 Temmuz-29 Temmuz Yaş Konaklama Aile Yanı-Tek Kişi Tam Pansiyon Geziler 4 yarım 1 tam gün gezileri* Ücret CAD Ücrete; eğitim, tam pansiyon konaklama, eğitim malzemeleri, aktiviteler, geziler, havaalanı transferleri, custodian letter, sigorta, vize ücreti, yurtdışı çıkış harcı DAHİLDİR. *Arzu eden öğrencilerimiz ek ücret ödeyerek 2 gece 3 gün Quebec, Montreal, Ottowa, Amerika da ise 2 gece 3 gün New York gezisine katılabilirler.

14 KANADA Dünyanın En Yaşanılası Şehri Vancouver! Birleşmiş Milletler tarafından birçok kez dünyanın en yaşanılası kenti seçilen Vancouver, gençlerin gezip keşfedeceği muhteşem doğal güzellikler sunmaktadır. Öğrencilerimiz, Kuzey Amerika nın Ömür Boyu En İyi Dil Okulu seçilen ILAC Dil Okulu nda kaliteli bir eğitim alma ayrıcalığına sahip eğitim olurken aynı zamanda Vancouver ın bütün güzelliklerini keşfedeceklerdir. LİDER EŞLİĞİNDE 4 Hafta Şehir Vancouver Okul ILAC Ders 20 ders Tarih 1 Temmuz-29 Temmuz Yaş Konaklama Aile Yanı-Tek Kişi Tam Pansiyon Geziler 4 yarım gün 1 tam gün gezileri Ücret CAD Ücrete; eğitim, tam pansiyon konaklama, eğitim malzemeleri, aktiviteler, geziler, havaalanı transferleri, custodian letter, sigorta, vize ücreti, yurtdışı çıkış harcı DAHİLDİR. *Arzu eden öğrencilerimiz ek ücret ödeyerek 2 gece 3 gün Seattle-Amerika gezisine katılabilirler.

15

16

12-18 Yaş Grubu İngilizce Yaz Okulu Programı

12-18 Yaş Grubu İngilizce Yaz Okulu Programı 12-18 Yaş Grubu İngilizce Yaz Okulu Programı Toronto Üniversitesi İngilizce Yaz Okulu Programı 12 ile 18 yaş arasındaki öğrencilere Temmuz ve Ağustos ayları boyunca farklı seviye ve yoğunlukta İngilizce

Detaylı

Vivez et Parlez Français

Vivez et Parlez Français Vivez et Parlez Français 1993 yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim Yayın ve Dış Ticaret A.Ş Türkiye nin en büyük kuruluşlarını yönetmiş, eğitim konusunda deneyimli yöneticileri, yönetim kurulu üyeleri

Detaylı

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI

MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI EC English Malta http://www.ecenglish.com/younglearners/ MALTA BİREYSEL YAZ OKULLARI Malta nın en gözde okullarından Saint Martin s College da verilen eğitim öğrencilere konforlu ve de güvenli bir alternatif

Detaylı

DİL OKULLARIMIZDAN TÜRK ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROMOSYONLAR!!

DİL OKULLARIMIZDAN TÜRK ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROMOSYONLAR!! DİL OKULLARIMIZDAN TÜRK ÖĞRENCİLERE ÖZEL PROMOSYONLAR!! LSI LANGUAGE SCHOOL INTERNATIONAL 30 Aralık 2016 ya kadar gerçekleşen kayıtlarda İngiltere ve Amerika merkezlerinde eğitim ücretleri üzerinden %25

Detaylı

Summer School. İrlanda. Almanya

Summer School. İrlanda. Almanya Summer School 8-18 İngiltere Amerika Malta yaş g rupla rı için 2014 harik Kanada a bir yaz o kulu İrlanda mace rası... Almanya Summer School 2014 Yaz Okulu Merkezlerimizden Bazıları İngiltere Brunel University

Detaylı

Zoni Vancouver dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz...

Zoni Vancouver dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz... ZONİ DİL OKULU 2012 TÜRKİYE ÖZEL İNDİRİMİ! Zoni Vancouver dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz... 4 HAFTA VE ÜZERİ KAYITLARDA TAM %10 İNDİRİM VANCOUVER Haftada 20

Detaylı

Zoni Vancouver dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz...

Zoni Vancouver dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz... ZONİ DİL OKULU 2012 TÜRKİYE ÖZEL İNDİRİMİ! Zoni Vancouver dil merkezinde almak isterseniz aşağıdaki indirimlerden yararlanabilirsiniz... 4 HAFTA VE ÜZERİ KAYITLARDA TAM %10 İNDİRİM VANCOUVER Haftada 20

Detaylı

Emerald Cultural Institute (ECI)

Emerald Cultural Institute (ECI) Emerald Cultural Institute (ECI) 1986 yılında Dublin de kurulmuş olan The Emerald Cultural Institute, dil okulu olarak uzman kadrosu dünya çapında üne sahiptir. ISO 9001:2000 akrediteli okul olarak hedefi

Detaylı

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada...

Tur Programı. Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Kanada Folyaj Dönemi Avrupa suyunda yıkanmış ülke Kanada... Tarih : 15-10-2017-22-10-2017 Şehirler : Montreal, Ottawa, Quebec City, Toronto Otel : 4* Ulaşım : Türk Hava Yolları tarifeli seferi ile Ücret

Detaylı

Horner School of English

Horner School of English Horner School of English 1993 yılında kurulan ve Horner ailesinin işlettiği bir İngilizce dil okuludur. Okul, Dublin şehir merkezinde yer almakta ve Dublin in ana alışveriş caddesi olan Grafton Street

Detaylı

YAZ KAMPI. İzmir Özel Türk Koleji Eğitim Direktörlüğü 02322440500/1305 Imperial Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 02324640608

YAZ KAMPI. İzmir Özel Türk Koleji Eğitim Direktörlüğü 02322440500/1305 Imperial Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı 02324640608 YAZ KAMPI Ardingly Kolej Kampüsü, Londra ve Brighton a 30 dakika uzaklıkta olan, muhteşem doğal güzellikleriyle ünlü Haywards Heath şehrinde bulunmaktadır. Ardingly Kolej in British Study Centre öğrencileri

Detaylı

Summer School. 8-18 yaş grupları için harika bir yaz okulu macerası... Almanya. İrlanda

Summer School. 8-18 yaş grupları için harika bir yaz okulu macerası... Almanya. İrlanda Summer School 2015 8-18 yaş grupları için harika bir yaz okulu macerası... İngiltere Amerika Malta Kanada İrlanda Almanya Batı Mah,Hatboyu Cad,Pendik İş Merkezi,No:42 Kat:1/67 Pendik - İstanbul(Hızlı Tren

Detaylı

ĠSVĠÇRE DE DĠL EĞĠTĠMĠ

ĠSVĠÇRE DE DĠL EĞĠTĠMĠ ĠSVĠÇRE DE DĠL EĞĠTĠMĠ ALMANCA VE FRANSIZCA DĠL KURSLARI Avrupa'nın bir çok farklı dil konuşulan ülkesi Ġsviçre'de Almanca veya Fransızca dillerinden bir tanesini öğrenmeniz mümkündür. Kış sporlarının

Detaylı

haftada 24 ders; liste fiyatı 3180 Kanada Doları, indirimli fiyatı 2775 Kanada Doları

haftada 24 ders; liste fiyatı 3180 Kanada Doları, indirimli fiyatı 2775 Kanada Doları Kanada Promosyonlar ILSC, Toronto - Vancouver - Montreal haftada 24 ders; liste fiyatı 3180 Kanada Doları, indirimli fiyatı 2775 Kanada Doları haftada 30 ders; liste fiyatı 3840 Kanada Doları, indirimli

Detaylı

UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ)

UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ) UNIVERSITY OF EAST LONDON LONDON DOCKLANDS CAMPUS (DOĞU LONDRA ÜNİVERSİTESİ LONDRA DOCKLANDS KAMPÜSÜ) LOKASYON Londra merkezde, Thames Nehri kenarındaki University of East London kampüsünde ayrıca bir

Detaylı

IES - YURTDIŞI EĞİTİM -İNDİRİMLİ OKUL MALİYETLERİ

IES - YURTDIŞI EĞİTİM -İNDİRİMLİ OKUL MALİYETLERİ VANCOUVER ILSC EUROCENTRES LSI KAPLAN INTERNATIONAL Yoğun İngilizce-28 ISY Genel ISY Yoğun Genel İngilizce-24 Fiyat Açıkla FİYAT 1240 1860 2480 3480 4640 5800 İNDİRİMLİ FİYAT 992 1488 1984 2784 3712 4640

Detaylı

Little Britain. Ölüdeniz Fethiye

Little Britain. Ölüdeniz Fethiye Little Britain in Ölüdeniz Fethiye INTERNATIONAL MEDITERRANEAN ACADEMY Turizm cenneti olan Ölüdeniz - Fethiye de yeşil ve mavilikler içerisinde kurulu 33000m2 lik kampüste, İngilizceyi İngilizlerden öğrenmek

Detaylı

Kanada Dünyanın 2. Büyük Ülkesidir. Nüfusu yaklaşık 35 000 000

Kanada Dünyanın 2. Büyük Ülkesidir. Nüfusu yaklaşık 35 000 000 Kanada da Eğitim Kanada Dünyanın 2. Büyük Ülkesidir Nüfusu yaklaşık 35 000 000 Jacques Cartier Jacques Cartier 1535 yılında ilk defa Montreal ayak basan Fransız Kaptan Kanada kelimesi Iroquois dilindeki

Detaylı

İRLANDA DİL OKULLARI

İRLANDA DİL OKULLARI İRLANDA DİL OKULLARI Düşük maliyetle profesyonel öğretmenler ile küçük gruplar halinde İngilizce öğrenin. Bizim yetişkin programlarımız,öğrencilerle bireysel gruplar ve bire-bir kurslar eşliğinde tüm yıl

Detaylı

12 Hafta : 1413 GBP 20 Hafta: 2610 GBP. 20 Hafta: 2070 GBP 24 Hafta : 2876 GBP

12 Hafta : 1413 GBP 20 Hafta: 2610 GBP. 20 Hafta: 2070 GBP 24 Hafta : 2876 GBP SHANE GLOBAL DİL OKULU 2012 TÜRKİYE ÖZEL İNDİRİMİ! Shane Global okulunun Londra veya Hastings merkezlerinde eğitim almak isterseniz %10 indirim kazanıyorsunuz! Ayrıca her 12 haftalık eğitim için 2 hafta

Detaylı

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5

İçindekiler. Dublin de okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 İçindekiler Dublin de okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Dublin de Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Dublin de Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC... sayfa

Detaylı

2 FIRSAT 1 ARADA, Önce Dil Kursu, Sonra Kamp

2 FIRSAT 1 ARADA, Önce Dil Kursu, Sonra Kamp 2 FIRSAT 1 ARADA, Önce Dil Kursu, Sonra Kamp Dil eğitimindeki en büyük sorun KONUŞ (ama) MAK. Bu kampanya sizleri KONUŞTURACAK! Yalnızca GENÇTUR da bulabileceğiniz bu kampanya ile okula gidip eğitim alıyorsunuz,

Detaylı

Kanada Dünyanın 2. Büyük Ülkesidir. Nüfusu yaklaşık

Kanada Dünyanın 2. Büyük Ülkesidir. Nüfusu yaklaşık Kanada Dünyanın 2. Büyük Ülkesidir Nüfusu yaklaşık 36 000 000 Jacques Cartier 1535 yılında ilk defa Montreal ayak basan Fransız Kaptan Kanada kelimesi Iroquois dilindeki Kanata kelimesinden türemiştir;

Detaylı

İNGİLTERE ŞEHİR / OKUL EĞİTİM KONAKLAMA SÜRE ÜCRET. Aile Yanı Tek Kişilik Oda Kahvaltı + Akşam Yemeği LONDON GENEL İNGİLİZCE 20 DERS.

İNGİLTERE ŞEHİR / OKUL EĞİTİM KONAKLAMA SÜRE ÜCRET. Aile Yanı Tek Kişilik Oda Kahvaltı + Akşam Yemeği LONDON GENEL İNGİLİZCE 20 DERS. www.ydsabroad.com ALTERNATİF ŞEHİR / OKUL EĞİTİM İNGİLTERE LONDON STAFFORD HOUSE COLLEGE 1.704 GBP 1.483 GBP 1.784 GBP 1.563 GBP 2.455 GBP 2.098 GBP 2.575 GBP 2.218 GBP 3.240 GBP 2.764 GBP 3.400 GBP 2.924

Detaylı

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI

PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI PHUKET EĞLENCE & DİNLENCE & DENİZ GÜNEŞ KUM HER GÜN HAREKET İMKANI 1.Gün : İstanbul Phuket Tayland a bağlı Phuket adası sizlere çok yönlü bir tatilin fırsatlarını sunan eğlenceli bir ada Her sokağı hareketli,

Detaylı

YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER

YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER 9-16 Yaş Grupları için Antalya Çamyuva da 29 Haziran - 9 Ağustos tarihleri arasında YAZ KAMPI PROGRAMI YOĞUN İNGİLİZCE KURSLARI KAMP DIŞI ETKİNLİKLER katkılarıyla Türkiye nin Quality English İNGİLİZCE

Detaylı

Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi

Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi Kültürel Zenginliklerle Birleştirilmiş Dil Eğitimi Öğrenciler, NESE'de dil öğrenmenin yanı sıra Amerikan kültürünüde öğrenmektedir. Kültürel zenginliklerle birleştirilmiş İngilizce eğitimi, maksimum dil

Detaylı

ABD'de İngilizce Eğitimi

ABD'de İngilizce Eğitimi ABD'de İngilizce Eğitimi Yaklaşık 120,000 öğrenci İngilizce öğrenmek için her yıl ABD ye gelmektedir. Birçoğu ABD deki üniversite ve yüksekokullara giriş için hazırlanmaya; bazıları Amerikan yaşamını tecrübe

Detaylı

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir.

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir. Woodlinecamp,2005 yılından bu güne 7-17 yaş arasındaki kampçılara hizmet vermekte ve bünyesinde bulundurduğu otel ile sadece çoçuk ve gençlik tatil kampı olarak Türkiye de tek olma özelliğine sahiptir.çocuk

Detaylı

study@ili.ca www.ili.ca

study@ili.ca www.ili.ca Halifax nerededir? Halifax sahili Halifax hakkında Büyükşehir Kuruluş: 1749 Ilıman iklim Nüfusu 400.000 35.000 üniversite öğrencisi 5 Üniversite ve kolej Atlantik Kanada'sının en büyük şehri Devlet işleri,

Detaylı

Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar)

Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar) ingiltere PDrtsmouth Kurs Programi Tiel Yaz Okulu Kurs Programi 2013 (Ücrete Dahil Olanlar) Yer : ingiltere. Portsmouth Okul : University of Portsmouth Konaklama : University of Portsmouth Kampüsünde tam

Detaylı

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD

10-17 Yaş Grubu ICEP WORLD ICEP WORLD Yurtdışı Eğitim ve Kariyer Merkezi 1986 dan günümüze Haziran - Eylül ayları nda 10-18 yaş çocuklarımızın ve gençlerimizin, farklı kültürden gelen öğrenci gruplarıyla birlikte hem İngilizce öğrenerek

Detaylı

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Pheri Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Marmara da ay ışığında dans Pheri Yatçılık adından sıkça söz ettirmiş ve dizayn ödülü almış tekneleriyle, İstanbul Boğaz'ının eşsiz güzelliğini

Detaylı

-AKADEMİK PROGRAMLAR-

-AKADEMİK PROGRAMLAR- VARNA İŞLETME ÜNİVERSİTESİ (VARNA UNIVERSITY OF MANAGEMENT VUM ) Varna İşletme Üniversitesi, Bulgaristan ın Varna, Dobrich ve Sofya şehirlerinde kampüsleri olan bir yüksek öğrenim kurumudur. 1996 yılında

Detaylı

Süha Derbent ile Rwanda da Dağ Gorilleri Çekimi. Kigali (2) / Nyungwe National Park (2) / Volcanoes National Park (2) 6 Gece 7 Gün

Süha Derbent ile Rwanda da Dağ Gorilleri Çekimi. Kigali (2) / Nyungwe National Park (2) / Volcanoes National Park (2) 6 Gece 7 Gün Süha Derbent ile Rwanda da Dağ Gorilleri Çekimi Kigali (2) / Nyungwe National Park (2) / Volcanoes National Park (2) 6 Gece 7 Gün BU SEYAHATTE... Primatların en büyüğü ve insana en yakın canlı türü olan

Detaylı

İçindekiler. New York da okul gezisi. 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 2 *** New York da Eğitici Tatil. 8 gün/ 7 gece 2014/15...

İçindekiler. New York da okul gezisi. 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 2 *** New York da Eğitici Tatil. 8 gün/ 7 gece 2014/15... İçindekiler New York da okul gezisi 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 2 *** New York da Eğitici Tatil 8 gün/ 7 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** New York da Yaz Okulu 11 gün/ 10 gece 2014/15

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017 SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ 12 15 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve süslü kasabaları ile sizi kendisine hayran bırakacak.

Detaylı

ESL programın direktörü olarak, Arkansas State Üniversitesi nin TICE uluslararası ingilizce programına hoşgeldiniz diliyorum.

ESL programın direktörü olarak, Arkansas State Üniversitesi nin TICE uluslararası ingilizce programına hoşgeldiniz diliyorum. ESL programın direktörü olarak, Arkansas State Üniversitesi nin TICE uluslararası ingilizce programına hoşgeldiniz diliyorum. Programımızın size akademik ve sosyal başarı için gerekli ingilizce dil yeteneğini

Detaylı

İngiltere de Üniversite Eğitiminin Avantajları

İngiltere de Üniversite Eğitiminin Avantajları İngiltere de Üniversite Eğitiminin Avantajları Lisans eğitim 3 yıl! İngiltere'de lisans programları 3 yıl sürmektedir. Böylelikle Türkiye de 4 senede tamamlayacağınız üniversite eğitiminizi İngiltere'de

Detaylı

LONDRA. » Program Tarihleri: Tarihi siz belirlersiniz. Londra'ya varışınızın akabinde ilk Pazartesi günü program başlatılır.

LONDRA. » Program Tarihleri: Tarihi siz belirlersiniz. Londra'ya varışınızın akabinde ilk Pazartesi günü program başlatılır. HER ŞEY DAHİL PROGRAMI LONDRA» Dönemler ve Ücretler: 3 Hafta - 2190 6 Hafta - 2890 10 Hafta - 3890» Program Tarihleri: Tarihi siz belirlersiniz. Londra'ya varışınızın akabinde ilk Pazartesi günü program

Detaylı

TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik

TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI 2017 Spor Sanat Doğa İngilizce Liderlik TED OKULLARI ULUDAĞ YAZ KAMPI 2017 Bir kamp çok şey değiştirir! 38 farklı kampüste dünya standartlarında nitelikli eğitim programları

Detaylı

Çeyrek asırdır Türkiye de eğitimin ciddi bir iş olduğunun farkında olan Bilfen Liseleri; evrensel ilkeler ışığında, spora, müziğe, sanata ve kültürel

Çeyrek asırdır Türkiye de eğitimin ciddi bir iş olduğunun farkında olan Bilfen Liseleri; evrensel ilkeler ışığında, spora, müziğe, sanata ve kültürel Çeyrek asırdır Türkiye de eğitimin ciddi bir iş olduğunun farkında olan Bilfen Liseleri; evrensel ilkeler ışığında, spora, müziğe, sanata ve kültürel etkinliklere meraklı; yabancı dili iyi konuşan, akademik

Detaylı

Ecole Lémania LEMANIA YAZ KAMPI İSVİÇRE

Ecole Lémania LEMANIA YAZ KAMPI İSVİÇRE Ecole Lémania Fondée en 1908 LEMANIA YAZ KAMPI İSVİÇRE ULUSLARARASI YAZ KAMPI 2017 14 yaş ve üstü öğrenciler için - Yeni IELTS PROGRAMI / Yoğun İngilizce ve Fransızca Kursları - AKTİVİTELER ECOLE LEMANIA

Detaylı

Sky olarak bizim limitimizi gökyüzü kabul eder ve her bir müşterilerimize istekleri ve hedefleri çerçevesinde özel programlar sunarız.

Sky olarak bizim limitimizi gökyüzü kabul eder ve her bir müşterilerimize istekleri ve hedefleri çerçevesinde özel programlar sunarız. Sky Management olarak ilk amacımız Londra nın merkezinde House of Parliment, London Eye, Big Ben, Victoria gibi noktalara sadece 5 dakika yürüme mesafesinde bulunan Millbank Tower daki ofisimizden müşterilerimize

Detaylı

5 YILDIZLI PAUL GAUGUIN İLE LOS ANGELES, TAHİTİ VE BORA BORA

5 YILDIZLI PAUL GAUGUIN İLE LOS ANGELES, TAHİTİ VE BORA BORA 5 YILDIZLI PAUL GAUGUIN İLE LOS ANGELES, TAHİTİ VE BORA BORA 03 Mart 2016 tarihinden itibaren HER PERŞEMBE Hareket! Dünyada siyah incinin bulunduğu tek ada olarak bilinen Tahiti ve Fransız Polinezyası

Detaylı

JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI

JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI JUNIOR SUMMER PROGRAM 13-17 YAŞ ARASI www.atlantissummer.com LONDRA ŞEHRİ 13 İLE 17 YAŞLARI ARASINDAKİ GENÇLER BU YAZ TATİLİNDE SİZLERİ İNGİLTERE'NİN BAŞKENTİ VE DÜNYA ŞEHRİ LONDRA' YA BEKLİYORUZ!.. HAFTADA

Detaylı

YAZ AKADEMİSİ TÜRK VE AMERİKALI ÖĞRENCİLER RUTGERS YAZ AKADEMİSİ'NDE BULUŞUYOR

YAZ AKADEMİSİ TÜRK VE AMERİKALI ÖĞRENCİLER RUTGERS YAZ AKADEMİSİ'NDE BULUŞUYOR YAZ AKADEMİSİ 2015 TÜRK VE AMERİKALI ÖĞRENCİLER RUTGERS YAZ AKADEMİSİ'NDE BULUŞUYOR RUTGERS YAZ AKADEMİSİ NEDİR? Rutgers Yaz Akademisi, Rutgers Üniversitesi ve Tektas Consulting LLC işbirliği ile Türk

Detaylı

İçindekiler. Bordeaux da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Bordeaux da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15...

İçindekiler. Bordeaux da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Bordeaux da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... İçindekiler Bordeaux da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Bordeaux da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Bordeaux da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15 SC...

Detaylı

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA Giverny - Saint Michel St.Malo Deauville Trouville Honfleur Rouen 26-29 Nisan 2018 3 gece 4 gün Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı

Detaylı

Konaklama. Süreler (Hafta) & Fiyatlar (CAD) Kayıt. Ücreti Ücreti. 4 8 12 24 36 Aile Yurt

Konaklama. Süreler (Hafta) & Fiyatlar (CAD) Kayıt. Ücreti Ücreti. 4 8 12 24 36 Aile Yurt Genel İngilizce 20 Ders 1340 2680 4020 8040 12060 150 220-180 - 85 - Genel İngilizce 30 Ders 1540 3080 4620 9240 13860 Calgary Haflifax Genel İngilizce 27 Saat 1416 2832 4068 7896 11844 150 220 80 187-100

Detaylı

Ekip çalışması sayesinde Butterfly Travel markasını daha ilerilere taşımak.

Ekip çalışması sayesinde Butterfly Travel markasını daha ilerilere taşımak. 1 HAKKIMIZDA Uzun yıllardan bu yana sektörde hizmet veren firmamız yılların verdiği tecrübe ve güven ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı kendisine ilke edinmiştir. Sektörde birçok firma arasından

Detaylı

UBC Derecenize Doğru İlk Adımınız BAŞLANGIÇ NOKTANIZ

UBC Derecenize Doğru İlk Adımınız BAŞLANGIÇ NOKTANIZ UBC Derecenize Doğru İlk Adımınız BAŞLANGIÇ NOKTANIZ Uluslararası Birinci Sınıf Öğrencileri İçin Yenilikçi, Entegre Bir Program ULUSLARARASI PROGRAM UBC lisans programınıza İngilizce dil eğitimi ile akademik

Detaylı

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri)

GENEL İNGİLİZCE PROGRAMI (Yetişkin Öğrenciler 16 Yaş Üzeri) Mentora Language Schools Fethiye 30.000 m2 alana yayılan kampüsü ile doğa içerisinde (en yakın yerleşime yürüme mesafesinde) alışılmışın dışında bir öğrenme deneyimi sunuyor. 8-16 yaş arası öğrencilerimiz

Detaylı

Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi...

Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi... İngiltere & İskoçya & Kuzey İrlanda - İrlanda Dağların ardındaki okyanusların arasında kalmış yemyeşil ve masmavi bir doğanın tertemiz doğasında bir nefesten ötesi... Tarih : 09-06-2018-16-06-2018 Şehirler

Detaylı

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 BURSA: Uludağ Yaz Kampı İSTANBUL: Bağlarbaşı Yaz Okulu Beykoz Summer City Camp Koç Topluluğu şirketlerinin katılımı ile kurulan, çalışanların yanı sıra çalışan

Detaylı

5 HAFTALIK PROGRAM 8 HAFTALIK PROGRAM. Fiyata Dahil olanlar. Aile yanında konaklama ile 6.000 US $ Yurtta konaklama ile 6.500 US $

5 HAFTALIK PROGRAM 8 HAFTALIK PROGRAM. Fiyata Dahil olanlar. Aile yanında konaklama ile 6.000 US $ Yurtta konaklama ile 6.500 US $ Öğrencilerimiz Kanada da yılın 12 ayı açık olan profesyonel İngilizce eğitim kurumlarında eğitim alacaktır. Genel anlamdaki yaz okulları ile arasındaki en büyük farklar; Bütün sene boyunca açık olan okullarda

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, MEB YLSY Projesi kapsamında lisansüstü öğrenim görmek üzere

Detaylı

ATLAS YURTDIŞI EĞİTİM AMERİKA DA YAZ OKULU ALTERNATİFLERİ

ATLAS YURTDIŞI EĞİTİM AMERİKA DA YAZ OKULU ALTERNATİFLERİ ATLAS AMERİKA DA YAZ OKULU ALTERNATİFLERİ AMERİKA NEW YORK St.-Giles Columbia University www.stgiles-international.com YAŞ GURUBU: 14-17 22 Haziran 03 Ağustos 2014 St Giles New York yaz okulu, Ivy League

Detaylı

Yurtdışında Lise Eğitimi.

Yurtdışında Lise Eğitimi. Yurtdışında Lise Eğitimi www.facebook.com/yurtdisiacilim YURTDIŞINDA LİSE EĞİTİMİ Yurtdışında Lise Eğitimine Genel Bakış Yurtdışında Lise Eğitimi, bir öğrenci için kişisel geleceğinin belirlenmesi adına

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü

Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü Süha Derbent Organizasyonu ile Uganda da Dağ Gorilleri Yürüyüşü Entebbe (1) / Bwindi (4) BU SEYAHATTE... Dünya Doğayı Koruma Vakfı WWF in Afrika nın Yeşil Kalbi olarak adlandırdığı volkanik altyapılı ormanlarda

Detaylı

Süha Derbent ile Rwanda da Dağ Gorilleri Çekimi. Kigali (2) / Nyungwe National Park (3) / Volcanoes National Park (1) 6 Gece 7 Gün

Süha Derbent ile Rwanda da Dağ Gorilleri Çekimi. Kigali (2) / Nyungwe National Park (3) / Volcanoes National Park (1) 6 Gece 7 Gün Süha Derbent ile Rwanda da Dağ Gorilleri Çekimi Kigali (2) / Nyungwe National Park (3) / Volcanoes National Park (1) 6 Gece 7 Gün BU SEYAHATTE... Primatların en büyüğü ve insana en yakın canlı türü olan

Detaylı

DENİZ LİSESİ KOMUTANLIĞI

DENİZ LİSESİ KOMUTANLIĞI DENİZ LİSESİ KOMUTANLIĞI Geleceğin deniz subaylarının yetiştirildiği ilk eğitim yuvası olan ve kökleri Barbaros a, Turgut Reis e, Piri Reis e uzanan şerefli bir geçmişe sahip Deniz Lisesi, İstanbul Heybeliada

Detaylı

2015 ULUSLARARASI YAZ OKULLARI YURT DIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI

2015 ULUSLARARASI YAZ OKULLARI YURT DIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI 2015 ULUSLARARASI YAZ OKULLARI YURT DIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI MERAK 2-4 süre ile devam eden, 12-19 yaş grubuna yönelik, Öğrencinin yabancı dilini geliştirmesi, pratik kazanması, farklı kültürleri tanıması

Detaylı

TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI

TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI ETKİNLİK ADI: AC MILAN JUNIOR CAMP TÜRKİYE TÜRÜ: FULL PANSİYON KONAKLAMALI AC MILAN FUTBOL OKULU+ İNGİLİZCE DİL KAMPI LOKASYON: IM ACADEMY - FETHİYE KAMP DÖNEMLERİ: 1- I. Dönem : 11.08.2013 18.08.2013

Detaylı

YETİŞKİN PROGRAMLARI BULGARIA RUSSIA Kirklareli Edirne Bartin Sinop Kastamonu

YETİŞKİN PROGRAMLARI BULGARIA RUSSIA Kirklareli Edirne Bartin Sinop Kastamonu YETİŞKİN PROGRAMLARI ULGARIA Kirklareli Sinop RUS İZMİR DALAMAN HAVALİMANI FETHİYE ANTALYA ANTALYA HAVALİMANI Eskisehir Ankara Kirsehir Nevsehir Nigde Mersin CYPRUS Yozgat TURKEY Adana TÜRKİYE Kayseri

Detaylı

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15...

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... İçindekiler Edinburgh da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Edinburgh da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017-2018 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI sahibi olabilirler. Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, MEB YLSY Projesi kapsamında lisansüstü

Detaylı

BRIGHTON & HOVE INTERACTIVE ENGLISH LANGUAGE SCHOOL

BRIGHTON & HOVE INTERACTIVE ENGLISH LANGUAGE SCHOOL BRIGHTON & HOVE INTERACTIVE ENGLISH LANGUAGE SCHOOL Okul sahile birkaç dakika yürüyüş mesafesinde yer almaktadır. Özel bir okul olan Interactive English Language School sadece yetişkinlere yönelik eğitim

Detaylı

BÜMED GÖCEK PORTVİLLE TATİL VİLLALARI DEVRE-TATİL PROJESİ SUNUMU

BÜMED GÖCEK PORTVİLLE TATİL VİLLALARI DEVRE-TATİL PROJESİ SUNUMU BÜMED GÖCEK PORTVİLLE TATİL VİLLALARI DEVRE-TATİL PROJESİ SUNUMU İkarus efsanesinin geçtiği Fethiye körfezinde sırtını görkemli dağlara ve ulu çam ormanlarına dayayarak oniki adalara kucak açmış,uluslararası

Detaylı

Yurt Dışında Yüksek Lisans Yapmak

Yurt Dışında Yüksek Lisans Yapmak On5yirmi5.com Yurt Dışında Yüksek Lisans Yapmak Yüksek lisans eğitiminize yurt dışında devam etmek istiyorsanız, işte bilmeniz gereken herşey... Yayın Tarihi : 27 Ağustos 2010 Cuma (oluşturma : 8/18/2015)

Detaylı

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ

AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ AMERİKA KEREM GÖRSEV İLE NEW YORK TA JAZZ 19-24 NİSAN 2017 PROGRAM 19 Nisan // İstanbul dan hareket Atatürk Havalimanı, Yurdışı gidiş terminali, Türk Havayolları kontuarında buluşma. Bilet ve bagaj işlemlerimizin

Detaylı

EĞİTİM SİSTEMİ İNCELEME GEZİSİ, KANADA 9-15 Nisan 2018 Son Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2018

EĞİTİM SİSTEMİ İNCELEME GEZİSİ, KANADA 9-15 Nisan 2018 Son Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2018 EĞİTİM SİSTEMİ İNCELEME GEZİSİ, KANADA 9-15 Nisan 2018 Son Kayıt Tarihi: 9 Şubat 2018 Bilgi ve Kayıt İçin Aşağıdaki İletişim Bilgileri Üzerinden Hazal Aslı ALİMOĞLU ile irtibat kurunuz hazal@abacusyed.com

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Nairobi (2) / Masai Mara (3) 5 Gece 6 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI GAZİ ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 MEB / YLSY YABANCI DİL KURSU TANITIMI sahibi olabilirler. Gazi Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu olarak, MEB YLSY Projesi kapsamında lisansüstü öğrenim

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

BAYRAM'DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM'DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM'DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari

Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Süha Derbent Danışmanlığında Botswana da Helikopter ile Foto safari Johannesburg (1) / Maun (9) BU SEYAHATTE... Okavango Deltası Afrika daki en büyük tatlı su alanı olup dünyanın denize açılmayan en büyük

Detaylı

ALSACE NOEL PAZARLARI

ALSACE NOEL PAZARLARI ALSACE NOEL PAZARLARI 13 16 ARALIK 2017 REN NEHRİ GÜZELLEMESİ STRASBOURG & RIQUEWIHR & COLMAR & TRIBERG 13 16 ARALIK 2017 13 Aralık 2017 Çarşamba 09:55 Gidiş - 16 Aralık 2017 Cumartesi 22:45 İstanbul Varış

Detaylı

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi

Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Oslo (1) / Alta (5) 6 Gece 7 Gün Tur Özeti Tur Adı: Süha Derbent ile Kuzey Norveç te Fotograf Çekimi Tur Tarihi: 6 Gece 7 Gün Tur Fiyatı: Zorluk Derecesi:

Detaylı

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar

Tur Programı. İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Norveç Fiyortları İlginç bir şekilde sakin ve mütevazi, fiyortlar, dağlar ve kuzey ışıkları ile masalsı bir diyar Tarih : 02-08-2017-06-08-2017 Şehirler : Bergen, Flam, Hardanger, Oslo Otel : 4* Ulaşım

Detaylı

İngiltere: web tanıtım sayfası : http://ingilteredilokulu.avrupadilleri.com/ 4 Hafta: Ülke İngiltere

İngiltere: web tanıtım sayfası : http://ingilteredilokulu.avrupadilleri.com/ 4 Hafta: Ülke İngiltere Fiyat 1.855 Fiyat 1.795 Şartlar Rezidans Daire Konaklama + Ders Kitapları + Fiyat 3.375 Fiyat 3.255 Fiyat 1.990 Fiyat 1.850 Şartlar Rezidans Daire Konaklama + Ders Kitapları + Fiyat 3.830 Fiyat 3.350 Fiyat

Detaylı

TRU da Dil ve Kültür. Üniversite Yaşamına Hazırlanın!

TRU da Dil ve Kültür. Üniversite Yaşamına Hazırlanın! Dil ve Kültür TRU da Dil ve Kültür Üniversite Yaşamına Hazırlanın! Neler kazanacaksınız: > > Gelişmiş sunum becerileri > > Kültürlerarası iletişim konusunda eğitim > > Gerçek yaşam ortamlarında İngilizce

Detaylı

Sziget Break. Obudai - Budapeşte, MACARİSTAN. 12-17 Ağustos, 2015. Avrupa nın en iyi festivallerinden. Muhteşem bir festival deneyimi

Sziget Break. Obudai - Budapeşte, MACARİSTAN. 12-17 Ağustos, 2015. Avrupa nın en iyi festivallerinden. Muhteşem bir festival deneyimi Sziget Break Obudai - Budapeşte, MACARİSTAN 12-17 Ağustos, 2015 Avrupa nın en iyi festivallerinden Muhteşem bir festival deneyimi Avrupa nın en büyük müzik ve kültürel etkinliklerinden olan Sziget, 7 gün

Detaylı

Bronte College // MISSISSAUGA. Collége Jean de Brébeuf // MONTREAL. Dawson College // MONTREAL GRUP / BİREYSEL 12-18 YAŞ YURT

Bronte College // MISSISSAUGA. Collége Jean de Brébeuf // MONTREAL. Dawson College // MONTREAL GRUP / BİREYSEL 12-18 YAŞ YURT kanada Kanada, Amerika kıtasının en kuzeyinde yer almaktadır ve 10 eyalet ile 3 bölgeden oluşmaktadır. Anayasal Monarşi ile yönetilen ülkenin başkenti Ottawa dır. İngilizce ve Fransızca olmak üzere iki

Detaylı

YAŞ GURUBU : 14-17 YAZ OKULUNUN AÇIK OLDUĞU TARİHLER: : 21 Haziran 02 Ağustos 2015

YAŞ GURUBU : 14-17 YAZ OKULUNUN AÇIK OLDUĞU TARİHLER: : 21 Haziran 02 Ağustos 2015 AMERİKA NEW YORK St.-Giles Columbia University www.stgiles-international.com AMERİKA BİREYSEL YAZ OKULLARI St Giles New York yaz okulu, Ivy League nin bir üyesi olan Columbia University Kampüsünde yaz

Detaylı

EULC Board of directors The European Language Center Your possibilities. Avrupa Dil Merkezi

EULC Board of directors The European Language Center Your possibilities. Avrupa Dil Merkezi Avrupa Dil Merkezi Özel dil okulu Avrupa Birliği nin başkenti Brüksel in en uluslararası bölgelerinden biri olan Sint Joost ten Noorden bölgesinde yer alıyoruz Dil eğitim programları ve danışmanlık hizmetleri

Detaylı

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI 25 Mayıs 2017 itibariyle Her Perşembe / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı,

Detaylı

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 827,00 EUR 3.149,96TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Salzburg Salzburg Şehir Turu Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi Ekim 2018

İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi Ekim 2018 İtalyan Lezzetlerinin Peşinde: Murat Yankı ile Piemonte Gurme Gezisi 27-30 Ekim 2018 Slow Food un kurucusu Carlo Petrini nin Ne yersek oyuz felsefesiyle yarattığı markası Eataly işbirliği ve Murat Yankı

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

DORUK YAZ OKULLARI 2015 Yaz Programı

DORUK YAZ OKULLARI 2015 Yaz Programı DORUK YAZ OKULLARI 2015 Yaz Programı Bu yaz çocuğunuzun IQ sunun %13* artmasını ister misiniz? Üstelik eğlenirken, spor yaparken, unutulmaz dostluklar edinirken, genel kültürünü ve tarih bilgisini geliştirirken...

Detaylı

OTOBÜSLE AVRUPA TURLARI

OTOBÜSLE AVRUPA TURLARI EUROPANORAMIC.COM 2019 OTOBÜSLE AVRUPA TURLARI SATIŞ ORTAKLIĞI TEKLİFİ Euro Panoramic, dünyanın farklı coğrafyalarını, dillerini ve kültürlerini yeniden keşfetmek ve de unutulmayacak yol hikayeleri biriktirmek

Detaylı

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2

Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 Salzburg Bled Gölü Ljubljana Turu 2 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 827,00 EUR 3.236,13TL TUR ÖZELLİKLERİ 1. Gün: İstanbul Salzburg Salzburg Şehir Turu Dış hatlar terminalinde SETUR deskinde Setur görevlisi

Detaylı

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu.

İ T A L Y A Yaz Okulu yaş L I G N A N O Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. İ T A L Y A Yaz Okulu 12-18 yaş L I G N A N O 2019 Güzel bir tatil eşliğinde İtalyancanızı geliştirmenin en keyifli yolu ; Lignano Yaz Okulu. Okulumuz Adriatik sahillerinin en gözde turizm mekanı olan

Detaylı

KATALOG ULUSLARARASI PROGRAMLARI 19 / 20 YILI IÇIN

KATALOG ULUSLARARASI PROGRAMLARI 19 / 20 YILI IÇIN KATALOG ULUSLARARASI PROGRAMLARI 19 / 0 YILI IÇIN I II 9 Fakülteler 8 Enstitüler >300 Litvanya daki 1 numaralı teknik üniversite (Reitingai, 018); 017/018 QS Dünya Üniversiteleri Sıralamasına göre dünyanın

Detaylı

2017 İNGİLTERE YAZ OKULU 8-17 yaş arası sıradışı bir yaz macerası yurtdışı eğitim danışmanlığı / education consultancy

2017 İNGİLTERE YAZ OKULU 8-17 yaş arası sıradışı bir yaz macerası yurtdışı eğitim danışmanlığı / education consultancy Epsom College Surrey Felsted School Felsted St John s School Leatherhead Windlesham House West Sussex Vinehall school Hastings 2017 İNGİLTERE YAZ OKULU 8-17 yaş arası sıradışı bir yaz macerası yurtdışı

Detaylı

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil

İçindekiler. Londra da okul gezisi. 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil İçindekiler Londra da okul gezisi 4 gün/ 3 gece 2014/15... sayfa 2 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 5 *** Londra da Eğitici Tatil 6 gün/ 5 gece 2014/15... sayfa 8 ( Kursuyla beraber) 7 gün/ 6 gece 2014/15...

Detaylı

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI

2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI 2013 TEACHER TRAINING & LONDRA DENEYİMİ (PROFESSIONAL DEVELOPMENT) PROGRAMI Program Tarihi Program Ücreti Son Başvuru Tarihi 27 Ocak 2013 / 3 Şubat 2013 (7 Gece) Programın Amaçları Genel Amaçlar ; - İngilizce

Detaylı

2018 TANITIM BROŞÜRÜ ÖZETİ

2018 TANITIM BROŞÜRÜ ÖZETİ 2018 TANITIM BROŞÜRÜ ÖZETİ Bede s Summer School olarak amacımız tüm öğrencilerimize muhteşem ve unutulmaz bir deneyim sunmaktır. Akademik, sosyal ve kişisel becerilerini dikkatle geliştirerek her öğrencinin

Detaylı