KAREN MÜHENDİSLİK. Balıkesir Karen Mühendislik Çelik Konstrüksiyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Ltd. Şti.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KAREN MÜHENDİSLİK. Balıkesir Karen Mühendislik Çelik Konstrüksiyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Ltd. Şti."

Transkript

1 KAREN MÜHENDİSLİK Balıkesir Karen Mühendislik Çelik Konstrüksiyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Ltd. Şti.

2 5 BACAKLI DİZİM TEZGAHI Silisli saçların yatay olarak dizildikten sonra dikey konuma getirilmesine yardımcı olan aparattır. Söz konusu aparat BEST firmasının ilk olarak 310 MVA üretimini gerçekleştirmesine yardımcı olmuştur. Bacaklara gelen yükler ile ilgili analizleri hazırlanmıştır.

3 4 KOLLU HASBEL Saç dilimleme makinesinden çıkan dilimlenmiş saçların sıralı olarak toplanmasını sağlayan 4 kollu mekanizmadır.

4 KARE DİZİM MASASI Dağıtım trafoları imalatları için kare bobinlerin dizilip hazırlanması için gerekli olan montaj masasıdır.

5 SİLİNDİR YAPIŞTIRMA MAKİNESİ Çekirdek sarımı için gerekli olan izole katmanlarının silindir haline getirildikten sonra yapıştırılmasını sağlayan makinedir.

6 DAĞITIM TRAFOLARI HİDROLİK SAÇ DİZİM MASASI Dağıtım trafolarının silisli saçlarının dizilerek hidrolik olarak herhangi bir vince ihtiyaç duymadan dik pozisyona getirilmesine yarayan makinedir.

7 YAĞ HORTUMU SARMA MAKİNASI Trafoların yağ dolumu için kullanılan hortumların fabrika içerisinde düzenli durmasını sağlayan aparattır. Bu aparat dolum sırasında hortum boyunun ayarlanmasına destek olmaktadır.

8 TEL FRENLEME VE GERGİ APARATI Sarım sırasında telin operatörün istediği tansiyonda gelmesini sağlayan gergi aparatıdır. Pinömatik sistemdir. Hem dik hemde yatay konumda gergi sağlamaktadır.

9 SHUTTER CHECK VALVE Olağan yağ transfer debisinin üzerinde gerçekleşen ve bir kaza veya kaçak anında ortaya çıkacak olan yüksek yağ geçiş debisini algılayarak geçişi kapatan bir valftir.

10 GEORG SAÇ TAŞIMA WAGONU Georg tarafından yapılmış olan saç dilimleme makinası için hurda toplaması amacı ile kullanılacak küçük bir vagon imalatıdır 90 DERECE KIVIRMA APARATI ( Permütasyon Kalıpları) Sarım sırasında izole edilmiş bakır telin 90 derece yapı ile kıvrılmasına yardımcı olan kıvırma aparatıdır.

11 DAĞITIM 90 DERECE BAKIR KIVIRMA APARATI Silindir kesitli bakır malzemelerin 90 derece kıvrılmasına yardımcı olan aparattır.

12 Z DERECE KIVIRMA APARATI İzoleli bakır tellerin sarım esnasında teknik resim çerçevesinde Z şeklinde kıvrılması yardımcı olan aparattır. İKİNCİ NESİL Z DERECE KIVIRMA APARATI İzoleli bakır tellerin sarım esnasında teknik resim çerçevesinde Z şeklinde kıvrılması yardımcı olan aparattır.

13 BAKIR KIVIRMA PRESİ Bakır tellerin sarım esnasında 90 derece kıvrılmasında yardımcı olacak bir aparattır. AG / YG BAĞLANTI MASASI Kuru trafo imalatları için kare trafoların dizilip hazırlandıktan sonra son montajların yapılması için masadır.

14 AKTİF KISIM PRES APARATI Hazırlanmış olan çekirdeklerin boyunduruk takozlarının montajı sırasında pres elemanları. Proje öncesi analiz yapılarak aparatın yeterliliği kontrol edilmiştir. KARE BOBİN TAMBURLARI Kare bobinler için gerekli olan kare tamburların dizaynının yapılması ve dizaynlar ile ilgili numunelerin hazırlanması.

15 BAKIR FLEXİ KESME DAYAMA APARATI Rulo halinde gelen bakır levhaların uzun şeritler halinde kesilmesine yardımcı olan bir aparattır. BOBİN DİKME APARATI Yatay sarım makinalarında sarılmış olan tamburların montaj için dik pozisyona getirilmesine yardımcı olan aparattır.

16 BOBİN PRES TABLALARI Sarımı yapılarak hazırlanmış olan bobinlerin çekirdek montaj öncesi preslenerek fırınlanmasına yardımcı olan aparatlardır. BOBİN STOK TAŞIMA APARATI Sarım makinelerinde sarılmış olan bobinlerin çekirdek için dik pozisyonda stoklanmasını sağlayan tekerlekli arabalar. Bu arabalar 5 ve 10 ar ton olmak üzere 3 farklı boyda yapılmıştır.

17 BOBİN ÜSTÜ ÇITA YAPIŞTIRMA APARATI Hazırlanmış olan silindir malzemenin üzerine çıtalarının yapıştırılmasını sağlayan aparattır. BOBİN TAŞIMA VE MONTAJ APARATI Trafoların hazırlanmış olan bobinlerinin taşınma ve çekirdek üzerine geçirilerek montaj yapılmasına yardımcı olan aparattır.

18 DİK POZİSYON BOBİN STOKLAMA ELEMANLARI Bobinlerin sarım tamburları veya sarım tamburlarının boş olarak dik pozisyonda stoklanması sağlayan aparattır. Bu aparat sayesinde dik sarım makinalarına tamburlar hızlı bir şekilde yerleştirilmektedir. 20 VE 50 TON KAPASİTELİ KAZAN TAŞIMA RÖMORKLARI Kazanların fabrika içerisinde üretim ile son montaj arasında taşınmasını sağlayan arabalardır.tandem teknoojisi ise konforlu taşıma yapmakdır. Asimetrik döner dingil sistemi ile yüksek bir dönüş kabiliyeti göstermektedir.

19 HAVA YASTIĞI PLATFORMU Hazırlanmış olan trafoların fabrika içerisinde taşınmasını sağlayan havalı sistem için gerekli olan aparattır. BAKIR İZOLASYON MAKİNESİ Dairesel kesitli bakırların üzerlerinin izole malzemesi ile kaplanmasını sağlayan makinedir.

20 BOBİN İZOLASYON DİLİMLEME MAKİNESİ Uzun tambur halinde gelen izolasyon malzemesinin şeritler halinde dilimlenerek tekrar toplanmasını sağlayan makinedir. KAZAN ÇEKİRDEK GEÇİRME KALDIRMA TRAVERSİ Çekirdek kazanlarının montajını 11 metrelik travers ile gerçekleştiren traverslerdir. İki adet lik gruplar halinde yapılmaktadır.

21 KALDIRMA TRAVERSİ 11 METRELİK ( ÇEŞİTLİ TONAJ VE EBATLARDA ) Kazan çekirdek geçirme montajı sırasında kullanılacak büyük traverstir. Traversin analizleri ve analizlere bağlı güçlendirmeleri tarafımızdan ücretsiz olarak yapılmıştır. Çeşitli tonaj ve ebatlarda kaldırma elemanları yapılabilmektedir. MAKARA YATIRMA APARATI Sarım sırasında kullanılacak olan izoleli bakır tellerin paketlerinin yatay veya dikey pozisyona getirilmesini sağlayan makinedir

22 SAÇ DİLİMLEME HİZALAMA Saç dilimleme makinesinde saçların açıcı ile dilimleme bıçakları arasında ki hareketini kolaylaştıran, ayarlanabilir saç destekleme aparatıdır. SAÇ TAŞIMA ÇATALLARI Dizim için gelmiş olan silisli saçların montaj bölgesine taşınmasını sağlayan çatallı taşıma aparatlarıdır.

23 DİKEY TEL AÇICI Bobin sarımı sırasında telin makinaya tekli ve gruplar halinde ve düzgün sarılmasına yardımcı olan arabadır. YATAY TEL AÇICI obin sarımı sırasında telin makinaya tekli ve gruplar halinde ve düzgün sarılmasına yardımcı olan arabadır.

24 SİLİNDİR EMPRENYE KAFESİ Bobinin özel olarak emprenye edilmesini sağlayan kafes türü aparattır. Sızdırmaz özellikte kapalı bir kaptır. SİLİNDİR TRAŞLAMA TEZGAHI Bobin silindirinin dairesle kesite gelmeden önce hem ebatlanması hemde yapışma ağızlarının tıraşlanarak forma getirilmesini sağlayan aparattır.

25 SİLİSLİ SAÇ TAŞIMA VE DEVİRME APARATI Silisli saçların dilimleme tezgahında bulunan açıcı kola takılmasını sağlayan, silisli saçı hem taşıyp hem de çevirebilen bir aparattır PERSONEL PLATFORMU İzole tel ile açıcı arasında personel taşıma ve pozisyonlamaya yardımcı olur. Montaj sırasında çekirdekte her bölgeye ulaşılmasına yardımcı olur.

26 SARIM TAMBURLARI DAİRESEL ( MANDREL ) Bobin sarımı için kullanılan çeşitli çap ve ebatlarda hazırlanmış sarım tamburlarıdır. SİLİSLİ SAC İSTİF PALETLERİ Sac dilimleme sonrasında silisli sacların istiflenmesine ve dizim bölgesine sevkine yardımcı olur.

27 TAMBUR STOKLAMA ARABASI (Sabit Pozisyon) Boş veya dolu tamburların dik konumda stoklanması için sabit pozisyonlu arabalardır. Bu arabalar ölü bölgelere konulacak gerektiği zaman bu ölü bölgelerden çıkartılarak tambur stoğunda MANDREL TAŞIMA ARABASI ( DİKEY ) Boş veya üzerinde ki bobin ile birlikte bulunan tamburların altına yerleştirilen ve tamburların hareketli olarak taşınmasını sağlayan aparattır.

28 MANDREL TAŞIMA ARABASI ( YATAY ) Bobin mandrellerinin yatay konumda vinç gereksinimi duyulmadan sarım makinesine taşınmasına destek verecek ve tamburları boşta stoklayacak arabalardır. TAMBUR TAŞIMA TRAVERSİ Tamburları yatay olarak taşıma amacı ile yapılmış olan traverstir.

29 DEVİRMELİ TEL ÇÖZME APARATI Sarım sırasında hem dik hem de yatay sarıma imkan veren aparattır. TEL FRENLEME VE GERGİYE TEL DESTEKLEME APARATI Devirmeli tel çözücü aparatları için izole telin dağılmasını engelleyen özel ek aparattır

30 ENERPAC PRES SİSTEMİ Sarımda hazırlanmış bobinlerin hazırda bulunan enerpac pres sistemi ile hızlı kullanımını sağlayacak büyük pres aparatıdır. Aparat üzerine enerpac pres pistonları takılmaktadır. Kolay taşıma sehpasıda yer almaktadır. SAÇ DAYAMA APARATI Üst boyunduruk saçlarının dizimi sırasında saçların deforme olmaması amacı ile hazırlanmış bir adet aparattır.

31 BOBİN PRES SİSTEMİ ( ÇEŞİTLİ TONAJ VE BOYUTLARDA ) Bobinlerin fırından önce preslenmesi için kullanılacak preslerdir. Çeşitli boyutlarda ve tonajlarda pres imalatları yapılabilmektedir. BAKIR TEL KIVIRMA PRESİ Bakır tellerin sarım esnasında 90 derece kıvrılmasında yardımcı olacak bir aparattır.

32 KUMLAMA BOYAHANE KAZAN TAŞIMA PALETLERİ Kumlama ve boyahane arasında kumlanan ürünlerin taşınmasını ve bu ürünlerin bu paletler üzerine işlemlerinin yapılmasını sağlamaktadır. İZOLELİ BAKIR TEL DOĞRULTMA APARATI İzole yapılmış bakır telin açma sonrası düzeltilmesi için kullanılan bir aparattır. Düzeltme sonrası tel istenilen boyda kesilmektedir.

33 YÜKLEME RAMPASI Özellikle dağıtım trafolarının kapalı konteynerlere tek giriş bölgesinden yüklenmesine yardımcı olan üründür. Çeşitli tonaj ve boyutlarda üretilebilir. FAN ÇEVİRME MAKİNESİ Trafo fanlarının montaj ve demontajı sırasında ağırlıkları sebebi ile rahat çevrilip işlem yapılmasına olanak sağlayan makinedir.

34 SAC BOY KESME VE DİLİMLEME MAKİNESİ Sacların belirlenen boy ve adette otamatik olarak kesilmesini ve dilimlenmesi sağlayan makinedir. KABLO KANALI DELME MAKİNESİ Aluminyum ve paslanmaz kablo kanallarının trafo üzerine montajı sırasında kablo rekor deliklerinin delinmesine yardımcı olan makinedir..

[ÇÖZÜM ORTAĞINIZ SOLUTION PARTNER]

[ÇÖZÜM ORTAĞINIZ SOLUTION PARTNER] [ÇÖZÜM ORTAĞINIZ SOLUTION PARTNER] KAREN MÜHENDİSLİK çalışmakta olduğu firmaların problemlerini analiz edip, problemin çözümüne yönelik tasarımları ve modellerini hazırlamakta ve bu tasarımların makine

Detaylı

OVESE Mühendislik. Makina, İnşaat, Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti

OVESE Mühendislik. Makina, İnşaat, Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti Makina, İnşaat, Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti Firmamız, demir ve çelik sektörü başta olmak üzere makine imalatı, proje ve danışmanlık hizmeti vermektedir. Çelik Servis Merkezleri alanında büyük deneyime

Detaylı

TOROS TORNA ve KALIP SANAYİİ

TOROS TORNA ve KALIP SANAYİİ 1 2 HAKKIMIZDA 1980 yılında Eskişehir de talaşlı imalat sektöründe hizmet vermek üzere kurulmuş olan Toros Torna, kurucumuz Sn. Yakup Sağdilek in gösterdiği dürüst, titiz ve çözüm odaklı çalışma prensiplerini

Detaylı

BOBİN SARMA MANDRELLERİ

BOBİN SARMA MANDRELLERİ S B M BOBİN SARMA MANDRELLERİ Biz Kimiz SEBA MAKİNA olarak biz 30 yıldır makine sektöründe hizmet vermekteyiz. Ülkemizde kendi alanında kendini marka olarak kabul ettirmiş güzide firmaları ile makine yedek

Detaylı

CSP-FRESNEL KOLLEKTÖR SİSTEMLİ ELEKTRİK TESİSLERİ ÜRETİMARAÇLARI VE DEMİRBAŞ İHTİYAÇLARI. Adedi Tanımı Birim fiyatı (EURO) Tutarı (EURO)

CSP-FRESNEL KOLLEKTÖR SİSTEMLİ ELEKTRİK TESİSLERİ ÜRETİMARAÇLARI VE DEMİRBAŞ İHTİYAÇLARI. Adedi Tanımı Birim fiyatı (EURO) Tutarı (EURO) CSP-FRESNEL KOLLEKTÖR SİSTEMLİ ELEKTRİK TESİSLERİ ÜRETİMARAÇLARI VE DEMİRBAŞ İHTİYAÇLARI Adedi Tanımı Birim fiyatı (EURO) Tutarı (EURO) 2 CNC lazer kesme tezgahı 150.000 300.000 2 CNC torna tezgahı 50.000

Detaylı

TR-TFS-1000 OTOMATİK TEL YÜRÜTME FRENLEME SISTEMİ

TR-TFS-1000 OTOMATİK TEL YÜRÜTME FRENLEME SISTEMİ Yeni nesil yatay bobin sarım makinemizi tasarlarken daha güçlü sarım yapabilmek, güçlü torklar elde ederek geri salınımı olmayan, sarım bittiğinde ise kalıp sökme takma sıkıntısından kurtarmak ilk hedefimizdi.

Detaylı

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ.

Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ. Öncü Teknolojiler HİDROLİK KOMBİNE MAKASLAR TEK & ÇİFT SİLİNDİR SERİLERİ www.hilalsan.com.tr www.hilalsan.com.tr 1984 yılında kurulan HİLALSAN, manuel sac makasları ile başladığı üretime, bu gün Hidrolik

Detaylı

www.oztasmakina.com.tr

www.oztasmakina.com.tr www.oztasmakina.com.tr 1990 yılında Kütahya Merkez de kurulan, ÖZTAŞ Makina ve Metal Sanayi, kurulduğu yıldan itibaren, sanayi kuruluşlarının Kütahya da ihtiyacı olan makina, malzeme ve ekipmanlara yönelik

Detaylı

ALFABETİK SIRALAMA SIRA İŞÇİLİK UNVANI PUAN GRUP

ALFABETİK SIRALAMA SIRA İŞÇİLİK UNVANI PUAN GRUP 1 AĞIR DONANIM İŞÇİLİĞİ-A 730 VIII 2 AĞIR DONANIM İŞÇİLİĞİ-B 675 VII 3 AĞIR DONANIM İŞÇİLİĞİ-C 610 VI 4 AĞIR VASITA ŞOFÖRLÜĞÜ 635 VII 5 AĞIR VASITA TECRÜBE KONTROLÖRLÜĞÜ 735 VIII 6 AHŞAP AMBALAJ İŞÇİLİĞİ

Detaylı

Samesor - the power of experience. Samesor PreFab Superior www.samesor.com

Samesor - the power of experience. Samesor PreFab Superior www.samesor.com Samesor PreFab Superior Samesor PreFab Superior Çelik Duvar Panelleri ve Aşıklarına ait Bütün Detay Çözümler ve Üretim Kabiliyeti Ticari veya bireysel çok katlı yapılar için prefabrik elemanlar ve çelik

Detaylı

GÜNGÖR MAKİNA ÜRÜN KATALOGU

GÜNGÖR MAKİNA ÜRÜN KATALOGU GÜNGÖR MAKİNA ÜRÜN KATALOGU Revizyon 2014/01 Sayfa-1/61 Design by ec engineering Revizyon 2014/01 Sayfa-2/61 Design by ec engineering ÖNSÖZ 2013 YILINDA KURULAN GÜNGÖR MAKİNA SANAYİİ, METAL İŞLEME MAKİNALARI

Detaylı

KALDIRMA VE TAŞIMA ÜRÜNLERİ KATALOĞU

KALDIRMA VE TAŞIMA ÜRÜNLERİ KATALOĞU KALDIRMA VE TAŞIMA ÜRÜNLERİ KATALOĞU BOZOK MARKALI ÜRÜNLERİMİZ BOZOK, sektöründe lider olmak ve müşterilerinin beklentilerini gerçekleştirebilmek için mühendislik çözümleri sunmaktadır. Bunu yaparken verimlilik,

Detaylı

NETFORM Mühendislik Makina Metal. Firma Sunumu

NETFORM Mühendislik Makina Metal. Firma Sunumu Firma Sunumu 1 NETFORM Faliyet alanı: Metal şekillendirme ve optik ölçüm sistemleri Kuruluş yılı: 2010 Yer: İzmir 2 ÜRÜNLER YAZILIMLAR HİZMETLER EĞİTİMLER 3 Ürünler Soğuk Dövülmüş Alüminyum Parçalar Soğuk

Detaylı

V. DANILEVSKY İMALAT MÜHENDİSLİĞİ

V. DANILEVSKY İMALAT MÜHENDİSLİĞİ tmmob makina mühendisleri odası V. DANILEVSKY İMALAT MÜHENDİSLİĞİ Çeviren: Malt. Müh. Emin Bahadır KANTAROĞLU YAYIN NO: 121 TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI r. J 0CAK1M7 k YAYIN NO: 121 j BASKI: Yom» BMM

Detaylı

PASLANMAZ HASTANE EKİPMANLARI

PASLANMAZ HASTANE EKİPMANLARI PASLANMAZ HASTANE EKİPMANLARI I. Paslanmaz Çelik Hastane Ekipmanları Alet ve İlaç Dolabı Ameliyathane ve müdahale odalarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Dolap AISI 304 kalite 18/8 CrNi paslanmaz

Detaylı

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM

TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM TANITIM KATALOĞU SİZ İSTEYİN BİZ YAPALIM 2 HAKKIMIZDA Ankara Ostim OSB de 1990 yılında kurulan Yeter Makina, talaşlı imalat amacıyla kurulduktan kısa bir süre sonra parça üretimi ve mekanik sistem üretimine

Detaylı

CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Arka Dayama Dili. Acil Stop Butonlu Taşınabilir Ayak Pedalı. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH8 2D

CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Arka Dayama Dili. Acil Stop Butonlu Taşınabilir Ayak Pedalı. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH8 2D CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH8 2D 8 Dokunmatik Renkli Ekran. Manuel büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

HAKKIMIZDA.

HAKKIMIZDA. HAKKIMIZDA Önce vatan anlayışıyla 2011 yılında başladığımız çalışmalara çok yüksek kalite ve hakaniyetli fiyat anlayışımızla yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Özellikle Avrupalıların pazar lideri olduğu

Detaylı

DÖKME REÇİNELİ KURU TİP TRANSFORMATÖRLER

DÖKME REÇİNELİ KURU TİP TRANSFORMATÖRLER DÖKME REÇİNELİ KURU TİP TRANSFORMATÖRLER Dökme Reçineli Kuru Tip Transformatörler Düşük Tesis Maliyeti Yük merkezine yakın yerlere konuşlandırılabilir. Bu nedenle kablo maliyetleri düşüktür. Yağ toplama

Detaylı

NUR-İŞ METAL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

NUR-İŞ METAL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ NUR-İŞ METAL SANAYİ Tel: +90 372 378 1680 Faks: +90 372 378 1690 Mail: nurismetalltd@gmail.com, nurismetalltd@hotmail.com www.nurismetalltd.com NUR-İŞ METAL SANAYİ Nur-İş Metal Sanayi, 1990 yılında Zonguldak

Detaylı

ELEKTROMAGNETİK FRENLER HAKKINDA GENEL BİLGİLER

ELEKTROMAGNETİK FRENLER HAKKINDA GENEL BİLGİLER SUNUM Başlıkları: 1-ELEKTROMAGNETİK FRENLER HAKKINDA GENEL BİLGİLER 2-ELEKTROMAGNETİK FREN SERİLERİ 2-DF SERİSİ YAY BASKILI FRENLER 3-DYF SERİSİ YAY BASKILI FRENLER 4-DAF SERİSİ AKIM BASKILI FRENLER 5-FREN

Detaylı

MAKİNA ELEMANLARI. İŞ MAKİNALARI (Vinç, greyder, torna tezgahı, freze tezgahı, matkap, hidrolik pres, enjeksiyon makinası gibi)

MAKİNA ELEMANLARI. İŞ MAKİNALARI (Vinç, greyder, torna tezgahı, freze tezgahı, matkap, hidrolik pres, enjeksiyon makinası gibi) MAKİNA ELEMANLARI Makina: Genel anlamda makina; enerji veya güç üreten, ileten veya değiştiren sistemdir. Örneğin; motor, türbin, jeneratör, ısı pompası, elektrik makinası, tekstil makinası, takım tezgâhı,

Detaylı

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman Güçlü Hedefler İçin Her Zaman OTOMOTİV SANAYİ MAKİNA VE YEDEK PARÇA İMALATÇILARI ISITMA, SOĞUTMA, HAVALANDIRMA VE KLİMA SANAYİ ENDÜSTRİYEL MUTFAK PANO VE TABELA İMALATÇILARI RAF VE RAF AKSESUAR İMALATÇILARI

Detaylı

MACH_FLAP

MACH_FLAP www.machinno.com.tr MACH_FLAP İÇİNDEKİLER MACH_BUTTERFLY Kelebek Klape MACH_DIVERTER Pantolon Klape MACH_SLIDING Sürgülü Klape MACH_BUTTERFLY Kelebek Klape Kelebek klapeler (vanalar) endüstriyel uygulamalarda

Detaylı

LABORATUVARDA YAPILAN ANALİZLER

LABORATUVARDA YAPILAN ANALİZLER Laboratuvar Adı: Yapı Malzemesi ve Beton Laboratuvarı Bağlı Olduğu Kurum: Mühendislik Fakültesi- İnşaat Mühendisliği Bölümü Laboratuvar Sorumlusu: Yrd. Doç. Dr. M. Haluk Saraçoğlu E-Posta: mhsaracoglu@dpu.edu.tr

Detaylı

Information Technology Solutions

Information Technology Solutions Information Technology Solutions 10035 Sokak No: 3 A.O.S.B Çiğli / İzmir TÜRKİYE Posta Kodu : 35620 Tel :+90 232 328 23 86 Faks: +90 232 328 28 12 www.atekmuhendislik.com.tr info@atekmuhendislik.com Şirketimiz

Detaylı

www.kocsantrafo.com TRANSFORMATÖR KATALOĞU

www.kocsantrafo.com TRANSFORMATÖR KATALOĞU TRANSFORMATÖR KATALOĞU ÜRÜN RESİMLERİ KOÇSAN Trafoda imalatı yapılan tüm ürünler başlangıç safhasından bitip test edilen ana kadar kendi alanlarında tam donanımlı personeller ve makinalar tarafından yapmaktadır.

Detaylı

1979 yılında küçük bir işletme olarak metal sektöründe faaliyet göstermeye başlayan Formmetal, 1980 yılında traktör yan sanayi olarak soğuk şekillendirilmiş yedek parça üretimine geçti. 1993 yılında Ostim

Detaylı

1954 1957 1976 1982 1996 1998 TSE EN ISO 9002 1999 2003 2004 TS EN ISO 9001:2000 2005 2006 ISO/TS 16949:2002 2009 ISO

1954 1957 1976 1982 1996 1998 TSE EN ISO 9002 1999 2003 2004 TS EN ISO 9001:2000 2005 2006 ISO/TS 16949:2002 2009 ISO TERBAY 1954 yılında İzmir de soğuk demir atölyesi olarak kuruldu. Türkiye nin sanayi ve ekonomik büyümesine paralel olarak şirketin faaliyetleri genişledi. Firmamız 1972 yılından beri mevcut yerinde faaliyet

Detaylı

KAYALAR GENEL MAKĐNA

KAYALAR GENEL MAKĐNA KAYALAR GENEL MAKĐNA OTOMOTĐV YEDEK PARÇA SAN. TĐC. LTD. ŞTĐ Firmamız 1990 yılında özel takım üretimi ile ticaret hayatına başlamıştır. Makine parkurunu gelişen tekneloji ile güçlendirilerek.2000 yılında

Detaylı

TARIM MAKİNALARI KALIP SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.

TARIM MAKİNALARI KALIP SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. TARIM MAKİNALARI KALIP SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. İşletmenizdeki Çözüm Ortağınız HAKIMIZDA Firmamız 1989 yılında ÖZAPALILAR TARIM LTD. ŞTİ. adı altında faaliyetine başlamıştır. 27 sene gibi uzun bir süre

Detaylı

ÇAMAŞIR MAKİNESİ / BULAŞIK MAKİNESİ KURUTMA MAKİNESİ BUZDOLABI

ÇAMAŞIR MAKİNESİ / BULAŞIK MAKİNESİ KURUTMA MAKİNESİ BUZDOLABI Su giriş bağlantıları Tahliye bağlantısı Gerektiği durumlarda uzun su giriş hortumu / uzun tahliye hortumu (İlk 30 gün içerisinde) ÇAMAŞIR MAKİNESİ / BULAŞIK MAKİNESİ Musluk temini ve montajı Temiz su

Detaylı

TR-AKS-400 YENI NESIL AYARLI KALIPLAR

TR-AKS-400 YENI NESIL AYARLI KALIPLAR Yıllardır edindiğimiz tecrübelere istinaden yeni nesil kalıpları geliştirme ihtiyacı hissettik. Mevcut çalışma sistemlerinde sıklıkla karşılaştığımız arızalar ve sonucunda karşımıza çıkan iş kayıplarını

Detaylı

Tarih İŞYERİ AMİRİ Konunun adı MÜHÜR-İMZA

Tarih İŞYERİ AMİRİ Konunun adı MÜHÜR-İMZA PRESLER Sac levhaların kabartma, bükme, oluk açma, kesme vb şekillendirme işlemlerinde işlemin karakteristiğine göre çeşitli türden presler kullanılmaktadır. Bu işlemlerde diğer önemli nokta da belli bir

Detaylı

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH12 2D 12 Dokunmatik Renkli Ekran. Otomatik büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı

KIRAY MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Edirne Cad. No: 96/A Ergene Tekirdağ mail: Tel. Fax

KIRAY MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Edirne Cad. No: 96/A Ergene Tekirdağ mail: Tel. Fax KIRAY MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Edirne Cad. No: 96/A Ergene Tekirdağ mail: satis@kiraymakina.com Tel. Fax. 0 282 673 71 88 Özellikle Avrupalıların pazar lideri olduğu ve ön planda kaldığı ülkemizde yerli

Detaylı

TRS METAL MAKİNA PLASTİK KALIP İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kurumsal; TRS İleri Tasarım ve İmalat Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti., Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesinde tamamı kapalı olan 800m² alana

Detaylı

NUR İŞ METAL SANAYİ ve TİCARET LTD.ŞTİ.

NUR İŞ METAL SANAYİ ve TİCARET LTD.ŞTİ. Aşağıda makine parkurumuz ve yapmış olduğumuz işlerden çeşitli resimler bulunmaktadır. NUR-İŞ METAL SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. olarak talaşlı imalat, çelik konstrüksiyon imalatı ve işlemesi, döküm malzeme

Detaylı

www.borusanmuhendislik.com ÜRETİM ve DAHA FAZLASI Endüstriyel Tesis Kurulumu ve Fabrika Taşıma Planlı Bakım, Montaj, Demontaj, Revizyon Makine ve Ekipman İmalatı Borulama Tasarım Rulo ve Levha Sac Taşıma

Detaylı

1

1 www.mymlift.com.tr 1 Kanca Altı Ekipmanları 8 Ayarlanabilir Düz Travers (Model 1) 9 Ayarlanabilir H Travers 10 Zincirli Traversler MYMLIFT C kancalar, tonglar, traversler, blok kavrayıcıları, kat platformları

Detaylı

Boru Bükme Makinaları

Boru Bükme Makinaları boru bükme makinası boru bükebilme sıkma makarası motor tahrikli motor ile hassas büküm fren balatası soğutma fanı Motor ile The Precision of Degree With Brake Motor büküm Motor Max.gücü 190 bending kw

Detaylı

AKSESUARLAR BAZA AKSESUARLARI. Materyal. Gerekli : Montajında M12 x 30 vida ve pul gereklidir. Sf **

AKSESUARLAR BAZA AKSESUARLARI. Materyal. Gerekli : Montajında M12 x 30 vida ve pul gereklidir. Sf ** BAZA AKSESUARLARI SABİT BAZA : 3,00 mm Galvaniz sac + RAL 7012 boya : Baza genişlik : 2 adet baza ve bağlantı parçaları. Baza derinlik : 2 adet baza ve bağlantı parçaları. Gerekli : Montajında M12 x 30

Detaylı

Pres ile İlgili Herşey. PRES AKSESUARLARI ve EKİPMANLARI. www.promakmakina.com

Pres ile İlgili Herşey. PRES AKSESUARLARI ve EKİPMANLARI. www.promakmakina.com Pres ile İlgili Herşey PRES AKSESUARLARI ve EKİPMANLARI www.promakmakina.com HIZLI KALIP DEĞİŞTİRME SİSTEMLERİ Hızlı Kalıp Değiştirme Sistemleri Eksantrik Preslerde Hidrolik Preslerde Sıcak Dövme Preslerinde

Detaylı

200 Amper Kaynak Pensesi

200 Amper Kaynak Pensesi KP 00 00 Amper Hafif tip hizmet pensesidir. Isı deformasyonundan korunmuş, izole edilmiş ve kuvvetlendirilmiş yay. 3 Endüstriyel tüm alanlarda sürekli elektrot kaynağına elverişli malzeme 4 Tam izole 5,5

Detaylı

Mühendislik Birimleri Laboratuarları 1. İnşaat Mühendisliği Birimi Laboratuarları Yapı Malzemeleri ve Mekanik Laboratuarı

Mühendislik Birimleri Laboratuarları 1. İnşaat Mühendisliği Birimi Laboratuarları Yapı Malzemeleri ve Mekanik Laboratuarı Mühendislik Birimleri Laboratuarları 1. İnşaat Mühendisliği Birimi Laboratuarları Mühendislik Birimleri bünyesinde yer alan İnşaat Mühendisliği Birimi Laboratuarları: Yapı Malzemeleri ve Mekanik Laboratuarı,

Detaylı

Ri4Power ISV dağıtım panosu

Ri4Power ISV dağıtım panosu Ri4Power ISV dağıtım panosu Dikili tip dağıtım panosu Modüler pano sistemi TS 8, bkz. sayfa 75 Sistem panosu SE 8, bkz. sayfa 81 Montaj setleri, bkz. sayfa 298 Duvar tipi dağıtım panosu Temel kompakt kumanda

Detaylı

İçerik. Bünyemizde mevcut diğer hizmetler. Şirket yapısı Hakkımızda Üretim olanakları. Dövme ürünler. Isıl İşlem

İçerik. Bünyemizde mevcut diğer hizmetler. Şirket yapısı Hakkımızda Üretim olanakları. Dövme ürünler. Isıl İşlem Grup Tanıtımı İçerik Şirket yapısı Hakkımızda Üretim olanakları Bünyemizde mevcut diğer hizmetler Dövme ürünler Isıl İşlem Haddelenmiş ürünler (sac, plaka, slab) Testere kesim (büyük çap) Yuvarlak malzeme

Detaylı

ÜNİTELER KATALOĞU ÜSTÜN KALİTE, YÜKSEK VERİM

ÜNİTELER KATALOĞU ÜSTÜN KALİTE, YÜKSEK VERİM KATALOĞU ÜSTÜN KALİTE, YÜKSEK VERİM HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA 2011 yılında başladığımız çalışmalara çok yüksek kalite ve hakkaniyetli fiyat anlayışımızla tüm enerjimizle çalışmaya devam ediyoruz. Özellikle

Detaylı

Makine mühendisliği. Bitlis Anadolu Lisesi-Fen bilimeri. Yabancı Dil İngilizce[okuma : 8, dinleme : 7,yazma :7] Upper intermadiate

Makine mühendisliği. Bitlis Anadolu Lisesi-Fen bilimeri. Yabancı Dil İngilizce[okuma : 8, dinleme : 7,yazma :7] Upper intermadiate KĠġĠSEL Emrah ġefkatlioğlu Adres : Sakarya Mahallesi 930.Sk No:8/11 MELİKGAZİ-KAYSERİ Cep : 532 298 28 95 E-Posta : esefkatlioglu@meliksah.edu.tr GENEL Eğitim durumu : Üniversite(Mezun) Doğum Tarihi :

Detaylı

İşimiz Gücümüz Vinç YILDIRIM VINÇ MAKINE ELEKTRIK

İşimiz Gücümüz Vinç YILDIRIM VINÇ MAKINE ELEKTRIK İşimiz Gücümüz Vinç YILDIRIM VINÇ Karlıktepe Mah. Sarıçimen Sok. No:4/1 Kartal / İstanbul Tel - Fax : 0216 353 88 94 İşimiz Gücümüz Vinç Hakkımızda Elektrikli Vinç sektöründe uzun yıllar elde ettiğimiz

Detaylı

www.gunmak.com.tr Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler

www.gunmak.com.tr Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler www.gunmak.com.tr Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Pompalar Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler Müşteri ihtiyaçlarını yakından takip eden ve ihtiyaca

Detaylı

Kolon Bom Sistemleri Kolon-Bom sistemleri Kolon-Bom sistemleri

Kolon Bom Sistemleri Kolon-Bom sistemleri Kolon-Bom sistemleri Kolon Bom Sistemleri Kolon-Bom sistemleri gerekli kaynak şartlarını oluşturmak için iş parçası üzerinde uygun şekilde yerleştirilen otomatik kaynak kafasıyla çevirici ve/veya pozisyonlama donanımı ile

Detaylı

SON TEKNOLOJİ İLE DONATILMIŞ MAKİNE PARKI VE PROFESYONEL EKİBİMİZLE İMALATTA KALİTENİN ÖNCÜSÜ OLMAK İÇİN VARIZ.

SON TEKNOLOJİ İLE DONATILMIŞ MAKİNE PARKI VE PROFESYONEL EKİBİMİZLE İMALATTA KALİTENİN ÖNCÜSÜ OLMAK İÇİN VARIZ. SON TEKNOLOJİ İLE DONATILMIŞ MAKİNE PARKI VE PROFESYONEL EKİBİMİZLE İMALATTA KALİTENİN ÖNCÜSÜ OLMAK İÇİN VARIZ. İSKENDERUN TİCARET VE SANAYİ ODASI NO: 011581 Organize Sanayi Bölgesi İş Merkezi No:13-14

Detaylı

NEDEN KONTROL EDİLMELİDİR?

NEDEN KONTROL EDİLMELİDİR? ENDÜSTRİYEL RAF SİSTEMİ PERİYODİK KONTROLLERİ STANDARTLAR RAF TANIMI PRSES UZMAN DENETÇİ KONTROL VE BAKIM KAYITLARI AKIŞ DİYAGRAMI UYGUN YÜKLEME UYGUNSUZLUKLAR RAF KAZALARI Tuncay Töngel Makina Mühendisi

Detaylı

ARAÇ PLATFORMLARI YÜK PLATFORMLARI HİDROLİK YÜK KALDIRMA MAKİNELERİ ENGELLİ KALDIRMA MAKİNELERİ

ARAÇ PLATFORMLARI YÜK PLATFORMLARI HİDROLİK YÜK KALDIRMA MAKİNELERİ ENGELLİ KALDIRMA MAKİNELERİ ARAÇ PLATFORMLARI YÜK PLATFORMLARI HİDROLİK YÜK KALDIRMA MAKİNELERİ www.zaferli.com ENGELLİ KALDIRMA MAKİNELERİ @ info@zaferli.com MAKASLI YÜK PLATFORMLARI TEK MAKASLI PLATFORM MAKASLI YÜK PLATFORMLARI

Detaylı

Üniversal Kesme Kenetleme ve Şekillendirme Makineleri. Hidrolik ve Mekanik Presler. Özel Makineler

Üniversal Kesme Kenetleme ve Şekillendirme Makineleri. Hidrolik ve Mekanik Presler. Özel Makineler Üniversal Kesme Kenetleme ve Şekillendirme Makineleri Hidrolik ve Mekanik Presler Özel Makineler Sac işlemede geleceğe yön veren üretim sistemleri Kesme, Kenetleme ve Şekillendirme Makineleri Bir çok standart

Detaylı

SOMUN PERÇİNLER SİLİNDİR SOMUN PERÇİNLER ALTIKÖŞE SOMUN PERÇİNLER YARIM ALTIKÖŞE SOMUN PERÇİNLER SIZDIRMAZ SOMUN PERÇİMLER SAPLAMALI SOMUN PERÇİNLER

SOMUN PERÇİNLER SİLİNDİR SOMUN PERÇİNLER ALTIKÖŞE SOMUN PERÇİNLER YARIM ALTIKÖŞE SOMUN PERÇİNLER SIZDIRMAZ SOMUN PERÇİMLER SAPLAMALI SOMUN PERÇİNLER POP PERÇİNLER STANDART POP PERÇİNLER MULTIGRİP PERÇİNLER AHTAPOT PERÇİNLER YARIKLI PERÇİNLER HARDLOCK PERÇİNLER MONOBOLT PERÇİNLER SIZDIRMAZ PERÇİNLER HARDGRIP PERÇİNLER SOMUN PERÇİNLER SİLİNDİR SOMUN

Detaylı

İMALAT TEKNİKLERİ. oksi-asetilen kesim. gaz altı kaynak. gazaltı kaynak. abkant büküm. plazma kesim. talaşlı imalat

İMALAT TEKNİKLERİ. oksi-asetilen kesim. gaz altı kaynak. gazaltı kaynak. abkant büküm. plazma kesim. talaşlı imalat Şirketimiz 2012 yılında kuruldu. İki ortaklı limited bir şirket olan Prama Endüstriyel Makine şu anda Ikitellide faaliyet göstermektedir. Firmamızda 20ye yakın çalışan bulunmaktadır. Toplamda 800 m² imalat

Detaylı

CATCRANE. Güçlü tasarım departmanı sayesinde her işletmenin ihtiyaçlarına göre esnek projelerde zorlanmadan sonuca ulaşılabilmektedir.

CATCRANE. Güçlü tasarım departmanı sayesinde her işletmenin ihtiyaçlarına göre esnek projelerde zorlanmadan sonuca ulaşılabilmektedir. CATCRANE Yıllarca sahip olunan tecrübeleri artık ürüne dönüştürmüş ihtiyaç sahiplerine mühendislik ve kalite adına yeni hızlı ve kalıcı çözümler sunmayı hedeflemiş genç bir firmadır. Güçlü tasarım departmanı

Detaylı

Maden Mühendisliği Bölümü. Maden Mühendisliği Bölümü Kaya Mekaniği Laborattuvarı. 300 tton Kapasitteli Hidrolik Pres

Maden Mühendisliği Bölümü. Maden Mühendisliği Bölümü Kaya Mekaniği Laborattuvarı. 300 tton Kapasitteli Hidrolik Pres Kaya dayanımlarını bulmak için kullanılır. Cihaz 300 ton kapasitelidir. Yükleme hızı ayarlanabilir. Yük okuması dijitaldir. 40 X 40 x 40, 70 X 70 X 70 mm boyutlarında düzgün kesilmiş 10 adet küp numune

Detaylı

Seramik / Banyo. Küvet Kenar Profilleri 02. Küvet Kenar Profilleri Tezgah süpürgelikleri. Küvet - Lavabo Kenar Bantları 04. PVC Fayans Profilleri 05

Seramik / Banyo. Küvet Kenar Profilleri 02. Küvet Kenar Profilleri Tezgah süpürgelikleri. Küvet - Lavabo Kenar Bantları 04. PVC Fayans Profilleri 05 Küvet Kenar Profilleri 02 Küvet Kenar Profilleri Tezgah süpürgelikleri 03 Küvet - Lavabo Kenar Bantları 04 PVC Fayans Profilleri 05 Fayans Profilleri 06 Fayans Profilleri 07 Bitim Profilleri Tesisat Süzgeçleri

Detaylı

Kimya Tartım Sistemi

Kimya Tartım Sistemi Kimya Tartım Sistemi Kimyasal Hammadde Tartım ve Paketleme Sistemi İÇİNDEKİLER İşin Tanımı Prosesin Tanımı (Tesiste İş Akışı) Prosesin Paketleme Kapasitesi Proses Ekipmanlarının Tanıtımı Otomasyon ve Raporlama

Detaylı

ÖZÇAĞDAŞ MAKİNA SANAYİ SHRİNK AMBALAJ MAKİNALARI

ÖZÇAĞDAŞ MAKİNA SANAYİ SHRİNK AMBALAJ MAKİNALARI K2 TAM OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K1 YARI OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K4 MABİLYA İÇİN TAM OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K3 MABİLYA İÇİN YARI OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K5 L-KESİM TÜNELİ

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS Hidrolik Devirmeli Makas HGS Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamış olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 19 den beri

Detaylı

HIRDAVAT, BAĞLANTI ELEMANLARI, İŞ GÜVENLİĞİ VE ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER

HIRDAVAT, BAĞLANTI ELEMANLARI, İŞ GÜVENLİĞİ VE ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER www.karenendustriyel.com KARENENDÜSTRİYEL HIRDAVAT, BAĞLANTI ELEMANLARI, İŞ GÜVENLİĞİ VE ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER 2 BAĞLANTI ELEMANLARI EL ALETLERİ KİMYASAL ÜRÜNLER İŞ GÜVENLİĞİ MARKALARIMIZ DEWALT BLACK&DECKER

Detaylı

FERMANTASYON GRUBU (NDO) Nihai Dinlendirme Odası, (NDO) Nihai Dinlendirme Tüneli

FERMANTASYON GRUBU (NDO) Nihai Dinlendirme Odası, (NDO) Nihai Dinlendirme Tüneli Undan... Pişkin Lezzete. Sağlıkla! FERMANTASYON GRUBU () Nihai Dinlendirme Odası, () Nihai Dinlendirme Tüneli / NDT NİHAİ DİNLENDİRME ODASI Ekmek hamurunun pişirme öncesi ideal hacim ve gözenek yapısına

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/4) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/4) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/4) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon No: Adresi : Plaza Yukarı Dudullu Mah. Tel : 0 216 469 46 66 Faks : 0 216 469 46 67 E-Posta : kys@szutest.com.tr Website : www.szutest.com.tr

Detaylı

ACCO PLUS-V PLUS-V SERİSİ YARI SERT VE YASSI BEZ HORTUMLU YANGIN DOLAPLARI

ACCO PLUS-V PLUS-V SERİSİ YARI SERT VE YASSI BEZ HORTUMLU YANGIN DOLAPLARI SERİSİ YARI SERT VE YASSI BEZ HORTUMLU Bina içi kullanıma uygun tasarlanmış serisi yangın dolapları, hortum serme ve bağlama gibi becerilere sahip eğitimli personeli olmayan yapılar için yarı sert hortumlu

Detaylı

PRES BESLEME SİSTEMLERİ

PRES BESLEME SİSTEMLERİ PRES BESLEME SİSTEMLERİ ADRES Esenşehir Mah.Muradiye Sok. No:56/A ümraniye- istanbul TEL: (0216) 540 67 06 Faks: (0216) 540 67 07 TEL: (0535) 434 44 96 TEL: (0532) 223 74 55 pressline@outlook.com PRESSline

Detaylı

ACCO CUBE CUBE SERİSİ YARI SERT VE YASSI BEZ HORTUMLU YANGIN DOLAPLARI

ACCO CUBE CUBE SERİSİ YARI SERT VE YASSI BEZ HORTUMLU YANGIN DOLAPLARI SERİSİ YARI SERT VE Bina içi kullanıma uygun tasarlanmış serisi yangın dolapları, hortum serme ve bağlama gibi becerilere sahip eğitimli personeli olmayan yapılar için yarı sert hortumlu ve bu becerilere

Detaylı

2. ŞİRKET FAALİYET ALANLARI 4. ORGANİZASYON ŞEMASI 5. PERSONEL KALİFİKASYONU 8. TAMAMLANAN PROJELER 9. DEVAM EDEN PROJELER 9. ŞANTİYELERDEN RESİMLER

2. ŞİRKET FAALİYET ALANLARI 4. ORGANİZASYON ŞEMASI 5. PERSONEL KALİFİKASYONU 8. TAMAMLANAN PROJELER 9. DEVAM EDEN PROJELER 9. ŞANTİYELERDEN RESİMLER İÇİNDEKİLER 1. ŞİRKET PROFİLİ 2. ŞİRKET FAALİYET ALANLARI 3. TİCARET ODASI KAYDI 4. ORGANİZASYON ŞEMASI 5. PERSONEL KALİFİKASYONU 6. EKİPMAN LİSTESİ 7. REFERANSLAR 8. TAMAMLANAN PROJELER 9. DEVAM EDEN

Detaylı

SEÇİL KAUÇUK MESA İMALAT. O-Ring Kaizen. Tik Tak Kalite Ekibi Çemberi

SEÇİL KAUÇUK MESA İMALAT. O-Ring Kaizen. Tik Tak Kalite Ekibi Çemberi SEÇİL KAUÇUK MESA İMALAT O-Ring Kaizen Tik Tak Kalite Ekibi Çemberi TİK TAK KALİTE ÇEMBERİ Sunum Planı Çember Üyelerinin Tanıtılması Çember Konusunun Belirlenmesi Hedefimiz Mevcut Durum Analizi Kullanılan

Detaylı

FEM VE DIN NORMLARI İLE TRANSPORT SİSTEMLERİNİN PROJELENDİRİLMESİ

FEM VE DIN NORMLARI İLE TRANSPORT SİSTEMLERİNİN PROJELENDİRİLMESİ BÖLÜM 12. FEM VE DIN NORMLARI İLE TRANSPORT SİSTEMLERİNİN PROJELENDİRİLMESİ 12. GİRİŞ Kaldırma makineleri ve parçalarının konstrüksiyonunda, sistemin kullanım süresince istenen performansta görevini yerine

Detaylı

ÇİVİ MAKİNASI TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ÇİVİ MAKİNASI TEKNİK ÖZELLİKLERİ ÇİVİ MAKİNASI TEKNİK ÖZELLİKLERİ MODEL TEL ÇAPI MM. ÇİVİ BOYU MM. KESİM ADEDİ DK. ÜRETİM 8 SAAT/KG GÜÇ KW AĞIRLIK KG. H 50 1.20 2. 70 20 60 450 300 550 3 850 H 100 2.40 4.40 60 100 350 480 1.100 7.5 1750

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/3) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/3) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/3) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon No: Muayene Alanı Muayene Türü Standard / Şartname Kaldırma ve İletme Makinaları -Vinç (Gezer Köprülü Vinç, Portal Vinç, Monoray

Detaylı

Information Technology Solutions

Information Technology Solutions Information Technology Solutions 10035 Sokak No: 3 A.O.S.B Çiğli / İzmir TÜRKİYE Posta Kodu : 35620 Tel :+90 232 328 23 86 Faks: +90 232 328 28 12 www.atekmuhendislik.com.tr info@atekmuhendislik.com Şirketimiz

Detaylı

Fırtına 2019 B Profesyonel Zeytin hasat ve budama makinası

Fırtına 2019 B Profesyonel Zeytin hasat ve budama makinası Fırtına 2019 B Profesyonel Zeytin hasat ve budama makinası 2-3 adet zeytin çırpıcı çalıştırabilen 2019 B özel hava kompresörü sayesinde zeytin hasadında yüksek hasat kapasitesi ve performans sağlar. Uzun

Detaylı

MOBİLYA ÜRETİMİNDE KULLANILAN AKSESUARLAR VE GEREÇLER HAZIRLAYAN : ALİ İHSAN KORKMAZ

MOBİLYA ÜRETİMİNDE KULLANILAN AKSESUARLAR VE GEREÇLER HAZIRLAYAN : ALİ İHSAN KORKMAZ MOBİLYA ÜRETİMİNDE KULLANILAN AKSESUARLAR VE GEREÇLER Yardımcı Gereçler A-Vida ve çiviler B-Dübeller ve takozlar C-Çektirmeler ve modül bağlantılar D-Raylar ve makaralar, E-Kilitler F-Düşer kapak makasları,

Detaylı

Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler

Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler www.gunmak.com.tr Robot & Robotik Sistemler Montaj Otomasyonu Dozaj Sistemleri Pompalar Püskürtme Sistemleri Bağlantı Elemanları Endüstriyel Aletletler PRES ÇAKMA SOMUN VE CİVATALAR Otomotiv Beyaz eşya

Detaylı

SHEET-POCKET TM. TELESKOPİK KAPAKLAR Özel Ürünler.

SHEET-POCKET TM. TELESKOPİK KAPAKLAR Özel Ürünler. SHEET-POCKET TM SHEET-POCKET teleskopik kapak çözümü y ekseninde (dikey) yatay işleme merkezlerinde kullanılan en efektif çözümdür. Makina konstrüksiyonundan bağımsız olarak, komple kapalı bir şekilde

Detaylı

ÇİVİ MAKİNASI TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ÇİVİ MAKİNASI TEKNİK ÖZELLİKLERİ ÇİVİ MAKİNASI TEKNİK ÖZELLİKLERİ MODEL TEL ÇAPI MM. ÇİVİ BOYU MM. KESİM ADEDİ DK. ÜRETİM 8 SAAT/KG GÜÇ KW AĞIRLIK KG. H 50 1.20 2. 70 20 60 450 300 550 3 850 H 120 2.40 4.40 60 120 350 480 1.600 7.5 1750

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/5) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/5) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/5) "A Tipi" Muayene Kuruluşu Akreditasyon No Adresi Mavievler Mah. Sancak Sok. No11 Küçükyalı Maltepe 34854 İSTANBUL / TÜRKİYE Tel Faks E-Posta Website 0 216 518 02

Detaylı

uzun vadeli çözüm ortağınız

uzun vadeli çözüm ortağınız Firma Sunumu uzun vadeli çözüm ortağınız 2016 Ozay Dokum www.ozaydokum.com 1 Tarihçe 1993 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2007 2012 2014 2015 Izmir de 400 m 2 lik bir atölyede, Öz-Ay kamlok ve çabuk bağlantı

Detaylı

MAMÜL ADI MODEL TEKNİK ÖZELLİKLER BİRİM 5 TONLUK TARIM RÖMORKU ÇAKIR. 115 cm (Kapak 40 cm İlave 40 cm+35 cm)

MAMÜL ADI MODEL TEKNİK ÖZELLİKLER BİRİM 5 TONLUK TARIM RÖMORKU ÇAKIR. 115 cm (Kapak 40 cm İlave 40 cm+35 cm) MAMÜL ADI MODEL TEKNİK ÖZELLİKLER BİRİM TAVSİYE EDİLEN SATIŞ FİYATI (KDV NAKLİYE HARİÇ) 55-80 Hp 4 TONLUK TARIM RÖMORKU ÇAKIR TÜRKER4T 4 TONLUK TARIM RÖMORKU ÇAKIR TÜRKER4T KASA UZUNLUĞU KASA GENİŞLİĞİ

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/3) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/3) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/3) Akreditasyon No: Adresi Muayene Alanı Muayene Türü Standard / Şartname 1. Kaldırma ve İletme Makinaları 1.A.1.1. Gezer Köprülü Vinç 1.A.1.2 Portal Vinç 1.A.1.3

Detaylı

Pnömatik HIZI+ Hidroliğin GÜCÜ = HIZLI ve GÜÇLÜ dkpower

Pnömatik HIZI+ Hidroliğin GÜCÜ = HIZLI ve GÜÇLÜ dkpower Günümüzde zaman kavramı imalatlarda en önemli kriterlerden birisi haline gelmiştir. Zamandan tasarruf etmek daha düşük maliyetlere ulaşma ve pazarda daha rekabetçi olma yolunda büyük önem taşır. Çabuk

Detaylı

ASKILI KONVEYÖRLER. Askılı Konveyör Detayı. Askılı Konveyör Uygulaması

ASKILI KONVEYÖRLER. Askılı Konveyör Detayı. Askılı Konveyör Uygulaması ASKILI KONVEYÖRLER Askılı Konveyör Uygulaması Askılı Konveyör Detayı Genellikle malzeme, yarı mamül ve mamüllerin boyama, kurutma ve soğutma proseslerinde kullanılmaktadırlar. Montaj hatları için tasarlanan

Detaylı

Samesor PreFab Advanced. Samesor Oy. www.samesor.com

Samesor PreFab Advanced. Samesor Oy. www.samesor.com Samesor PreFab Advanced Samesor PreFab Advanced Esnek üretim hatlarıyla duvarlar için C ve U profilleri, makas ve döşeme profilleri. Duvar, makas ve döşeme profilleri konutlar, villalar, ofisler, iş merkezleri,

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/5) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/5) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/5) 'A Tipi' Muayene Kuruluşu Adresi : Çetin Cad. Yunus Emre Sk. No:2 D:3 Yeni Dudullu Ümraniye 34775 İSTANBUL / TÜRKİYE Tel : 0 216 313 14 20 Faks : 0 216 313 14 33

Detaylı

Kapma ve Makaralar DOĞAN ELEKTRİK-HIRDAVAT. Metal Kapmalar. Yaylı Kapmalar. Yaylı Ek Aparatlar. Hat Makaraları

Kapma ve Makaralar DOĞAN ELEKTRİK-HIRDAVAT. Metal Kapmalar. Yaylı Kapmalar. Yaylı Ek Aparatlar. Hat Makaraları Kapma ve Makaralar Metal Kapmalar Yaylı Kapmalar Yaylı Ek Aparatlar Hat Makaraları DOĞAN ELEKTRİK-HIRDAVAT Alüminyum Kapma 1 Ton Yaylı Kapma 36 Halat ve 1/0-3/0 gibi iletken çekimlerinde kullanılan alüminyum

Detaylı

ipunch CNC TARET PANÇ PRESLER

ipunch CNC TARET PANÇ PRESLER ipunch CNC TARET PANÇ PRESLER 1950 1971 1974 1981 1994 2001 2003 2011 MVD ilk makinasını imal etmiştir. İlk sac işleme makinası olan sac delme presini imal etmiştir. Ana üretim konusu olan ağır tip abkant

Detaylı

ESNEK METAL HORTUMLAR

ESNEK METAL HORTUMLAR ESNEK METAL HORTUMLAR 03.2018 info@ayvaz.com www.ayvaz.com 2 ESNEK METAL HORTUM ESNEK METAL HORTUM SOLAR PANEL SİSTEMLERİ İÇİN İZOLELİ ÇİFTLİ HORTUM 2 IN 1 / ÖRGÜLÜ / 13 MM İZOLASYONLU İzole Kablo Pirinç

Detaylı

KALDIRMA OPERASYONLARINDA (VİNÇ) İŞ GÜVENLİĞİ BURAK KALENDEROĞLU 400514125

KALDIRMA OPERASYONLARINDA (VİNÇ) İŞ GÜVENLİĞİ BURAK KALENDEROĞLU 400514125 KALDIRMA OPERASYONLARINDA (VİNÇ) İŞ GÜVENLİĞİ BURAK KALENDEROĞLU 400514125 TANIM Herhangi bir yükü bulunduğu yerden kaldırıp yer değiştirerek başka bir yere indiren veya istifleyen, gerektiğinde bu yükün

Detaylı

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35

Tahrik Birimleri RIDGID 300 RIDGID 300 RIDGID 300 El Sayfa 34 / 35 Sayfa 34 / 35 Dahil Sayfa 34 / 35 Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları Yiv Açma Ekipmanları RIDGID yiv açma ekipmanları, en karmaşık boru tesisatları için tasarlanmıştır. Bu ekipmanların sağlamlığı, uzun ömürlülüğü ve kullanım kolaylığı

Detaylı

AĞIR YÜK RAF SiSTEMLERi

AĞIR YÜK RAF SiSTEMLERi Kortaş Raf Depo ve Raf Sistemleri; Türkiye ve uluslararası raf imalat, raf sistemleri ve konfeksiyon ekipmanları sektörünün önde gelen sanayicilerindendir. Yıllardır faaliyetlerine verimlilik esasına dayalı

Detaylı

Made in Germany. 1966 yılında Almanya da kurulan BAUDAT, 47 yıldır yüksek kaliteli makaslar ve el aletleri üretmektedir.

Made in Germany. 1966 yılında Almanya da kurulan BAUDAT, 47 yıldır yüksek kaliteli makaslar ve el aletleri üretmektedir. Ürün Kataloğu 2014 1966 yılında Almanya da kurulan BAUDAT, 47 yıldır yüksek kaliteli makaslar ve el aletleri üretmektedir. Elinizin altindaki kalite sloganına sadık kalarak 65 çalışanımızla Almanya daki

Detaylı

St 37 Karbonlu Çelik Malzeme Ara Bağlantı Aparatı Delme ve Bükmenin Teorik ve Deneysel İncelenmesi

St 37 Karbonlu Çelik Malzeme Ara Bağlantı Aparatı Delme ve Bükmenin Teorik ve Deneysel İncelenmesi St 37 Karbonlu Çelik Malzeme Ara Bağlantı Aparatı Delme ve Bükmenin Teorik ve Deneysel İncelenmesi Çağrı BARUT Karabük Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Tasarım Öğretmenliği Cagribarut@hotmail.com

Detaylı

ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ

ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ ALÇI İȘLERİ İÇİN DEKORASYON PROFİLLERİ Köşe leri 9002 köşe bitiş profilidir. Hareketli tavan ve duvar bitişlerinde kullanılır. Tek taraflı uygulanır. 9077 Farklı kanat genişliklerinde üretilen alüminyum

Detaylı