Kablosuz. Zahmetsiz. En güçlü emiş gücü.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kablosuz. Zahmetsiz. En güçlü emiş gücü."

Transkript

1 2017 Ürün Kataloğu Kablosuz. Zahmetsiz. En güçlü emiş gücü.

2 DYSON HAKKINDA Sör ünvanlı İngiliz James Dyson, bugün dünyada icatları ile adından söz ettiren başarılı bir mühendistir. Farklı düşünmekten ve hata yapmaktan korkmayan karakteri sayesinde dünyanın ilk toz torbasız elektrikli süpürgesini icat etti. Yıllar önce evinde temizlik yaptığı sırada elektrikli süpürgesinin emiş gücünü hızla kaybettiğini gördü. Herkesin göz ardı ettiği ve kabullendiği bu sorunu çözmek için işe koyuldu. Süpürgeyi parçalarına ayırarak yola çıktı. Asla vazgeçmeyerek Ben daha iyisini tasarlayabilirim düşüncesini eyleme döktüğü elektrikli süpürge macerasına 1978 yılında başladı. Süpürge üzerinde çalışırken yaşadığı kasabada, yöresel bir kereste atölyesinin işleyiş sistemi dikkatini çekti. Kütüklerin kesimi esnasında havaya savrulan talaş, anında ayrı bir odacıkta emiliyor ve depolanıyordu. Bu yöntemden ilham alarak, 5 yıl içinde prototipten sonra, nihayet Dual Cyclone teknolojisi ve ilk torbasız elektrik süpürgesini geliştirdi. Uzun yıllar süren çalışmaların ardından James Dyson, 1992 yılında İngiltere nin Malmesbury kasabasında Dyson fabrikasını kurdu. Pazar araştırmacılarının bunun kötü bir fikir olduğunu düşündüğü zamanlarda Dyson, şeffaf hazneyi kullanan ilk markaydı. Şimdilerde, şeffaf hazneleri her yerde görebilirsiniz ancak birçoğu Dyson ın kullandığı uçak camında kullanılan ABS policarbon malzemesini kullanmaz. James Dyson ın keşfettiği ve şimdilerde en ileri seviyede olan patentli siklon teknolojisi, yerçekiminin tam misli gücündeki santrifüj etkisiyle toplu iğne başından kez küçük alerjenleri bile emiş gücünü kaybetmeden yakalar. Dyson mühendisleri o yıllardan beri farklı düşünerek var olan teknolojiyle yetinmeyip, onu sürekli geliştirmenin ve ürünleri daha iyi çalıştırmanın yollarını arıyor. Dyson şirketi, var olan yüzlerce patentine her geçen gün bir yenisini daha ekliyor.

3 HAKMAN ELEKTRONİK 1992 yılında kurulmuş olan Hakman Elektronik, dünya çapında milyonlarca ürünü satılan Dyson markasının Türkiye deki tek yetkili distribütörüdür. Dyson 70 ten fazla ülkede, 4000 den fazla çalışanı ile diğerlerinin göz ardı ettiği günlük problemlere çözümler arar. 20 yılı aşkın tecrübesi ile tüketicilere en iyi hizmeti ve kaliteyi sunmak için çalışmaktadır. Tüm Türkiye de 250 yi aşkın bayisi ve 80 i aşkın yetkili servisi ile tamamen müşteri odaklı bir satış ve servis politikası izlemektedir. %100 müşteri memnuniyeti ilkesini benimsemiş yapısı ile 2013 yılında Dyson ın uluslararası ödüllerinden biri olan Dyson Ruhu (Spirit of Dyson) ödülüne layık görülmüştür.

4 Test... Test... Test... Dyson ürünlerinin her bir parçası aylarca hatta yıllarca yoğun şekilde test edilir. Bünyesinde 1700 bilim adamı ve mühendis çalışan Dyson da test her şeyden önce gelir. Binlerce test arasından özellikle dayanıklılık ve kullanım ömrü testlerini başarıyla geçemeyen hiçbir ürün piyasaya sürülmez. James Dyson ın 1993 yılında icat ettiği dünyanın ilk toz torbasız süpürgesi de benzer bir çalışmanın sonucunda ortaya çıktı: 15 yıllık bir çalışma ve 5127 prototipin ardından... Kesin asla kesin değildir. Dyson fabrikasında üretilen ilk seri üretim modelleri, otomotiv ve uzay sanayinde uygulanan testler gibi acımasız denemelere tabi tutulurlar. Örneğin; Dyson dijital motor 11 yıllık kullanıma eş değer olarak test edilir. Elektrikli süpürgeler, farklı yüksekliklerden olmak üzere, 5000 kez yere atılır. Kablo sistemi, elektrik bağlantılarının sağlam yapıldığından emin olmak için tam 2,5 milyon kez test edilir. İYİ BİR TASARIMDA ÖNEMLİ OLAN NASIL GÖRÜNDÜĞÜ DEĞİL; NASIL ÇALIŞTIĞIDIR. Hızlandırılmış gerçek ortam testinde ise, süpürgenin 10 yıla eş değer ev içi kullanımına ve hor kullanıma dayanıklılığı ölçülür. Özel olarak tasarlanmış odalarda tüm ürünler akustik olarak testten geçirilir. James Dyson

5 Dyson kendi bünyesinde mikrobiyoloji laboratuvarı olan tek elektrikli süpürge üreticisidir. Dyson mikrobiyologları İngiltere Malmesbury de yer alan merkezde bakteri ve alerjenler üzerinde çalışıyor. Mikrobiyologların bu araştırmaları, hijyenik ve anti alerjik teknolojilerin yaratılmasına yardımcı oluyor. Soluduğunuz havadan 150 kat daha temiz hava çıkışı Tüm Dyson süpürgeler evinizdeki tozu, kiri ve mikroskobik partikülleri dahi patentli siklon teknolojisi ile etkin şekilde ayrıştırarak dışarıya soluduğunuz havadan 150 kat daha temiz hava çıkışı sağlar. İngiliz Alerji Federasyonu (British Allergy Foundation-BAF) Dyson dikey ve silindir süpürgeler İngiliz Alerji Federasyonu tarafından onaylıdır. BAF sertifikası alerji rahatsızlığı olan kişilerin yaşadıkları ortamda bulunan alerjenleri temizleyen, azaltan ya da büyük miktarda engelleyen makinelere verilebilen bir onaydır. Allergie Suisse Allergie Suisse, anti alerjik süpürgelerin nasıl çalışması gerektiğine dair belli kriterleri olan bir sertifikadır. Bu onayı alabilmek için süpürgenin sabit emiş gücüne, yüksek toz ayrıştırma performansına ve etkinliğini kaybetmeme özelliklerine sahip olması gereklidir. Avustralya Ulusal Astım Kurulu Onayı Dyson dikey ve silindir süpürgeler Avustralya Ulusal Astım Kurulu tarafından onaylanmıştır. Bu kurul insanların astım ve alerji hastalıkları ile nasıl yollar izleyerek başa çıkabileceklerini anlatan ve araştıran bir topluluktur. Amerika Astım ve Alerji Federasyonu Dyson dikey ve silindir süpürgeler alerjenleri halılardan etkin bir şekilde temizleme standartlarına tamamen uygundur. Bu yüzden Dyson süpürgeler Amerika Astım ve Alerji Federasyonu tarafından astım ve alerji dostu olarak sertifikalandırılmıştır.

6 Toz torbalı elektrikli süpürgeler emiş güçlerini kaybederler. Toz torbalarının gözenekleri tıkanır. Kullanmaya başladığınız andan itibaren, toz torbalı süpürgelerin torbaları üzerindeki küçük gözenekler tozla tıkanmaya başlar ve süpürgenin emiş gücünde düşüş yaşanır. Bazı elektrikli süpürgelerde, güç kaybının %56,3 seviyesine ulaştığı gözlemlenmiştir. Bazı toz torbasız elektrikli süpürgeler ise havadaki tozu ve kiri ayrıştırmak için siklon teknolojisi kullanıyor olsa da etkisiz siklonları tozun ve kirin doğrudan filtreye geçmesine sebep olur. Tıkanan bu filtrelerin bakımı veya değişimi yapılmadığı takdirde toz torbasız süpürgeler de emiş güçlerini kaybeder. Etkisiz siklonlar tozu havadan ayrıştırmaz ve tozu dışarıya verir. Dyson siklonları, diğer tüm süpürgelerden daha fazla toz yakalar. Dyson elektrikli süpürgeler tozu ve kiri yakalamak için filtrelerine ve toz torbalarına güvenerek çalışmaz. Bunun yerine patentli siklon teknolojisi sayesinde güçlü santrifüj etkisi ile saç telinden 200 kata kadar küçük alerjenleri ve mikroskobik partikülleri dahi yakalayarak ayrıştırır. Dyson siklonları tozu havadan etkin şekilde ayrıştırır ve dışarı temiz hava verir.

7 Filtre bakımı yok, emiş gücü kaybı yok! Cinetic uçlu siklonlar toz ayrıştırmada o kadar etkilidir ki motor öncesi filtreye görev düşmez. Tüm toz ayrıştırma işlemi siklonların içinde tamamlanır. 36 adet Dyson Cinetic TM ucu 5000 Hz hızında salınım yaparak mikroskobik tozların birikmesini ve hava akışını engellemesini önler. Bu sayede yıllar geçse bile emiş gücü kaybı yaşanmaz. Dyson mühendislerinin şimdiye kadar ürettiği en küçük ve en verimli siklonlar olan Cinetic uçlu siklonlar, süpürgeniz çalışmaya başladığı andan itibaren titremeye başlar. Siklonların boyutları küçülmesine rağmen bu yüksek titreşim sayesinde siklon uçlarında hiçbir tıkanma yaşanmaz; toz, kir ve mikroskobik partiküller daha etkin şekilde ayrıştırılır. Dışarıya soluduğunuz havadan 150 kat daha temiz hava çıkışı sağlanır. Diğer süpürgeler de emiş gücü kaybı yok iddiasında bulunabilir. Alışılmış süpürgelerin emiş gücü kaybı yok iddiaları sadece bir hazne dolusu toz kriteri ile girdikleri teste dayanır. Bu testi geçen tüm makineler emiş gücü kaybına uğramadıkları iddiasında bulunabilirler. Ball TM teknolojisi, eşyaların etrafından geçmeyi kolaylaştırır. Çıkıntısız gövde de takılmadan ilerlemenize yardımcı olur. Ancak bu süpürgeler 50 gramdan daha az tozla bile emiş gücünü kaybeder. Aynı teste Dyson, 10 yıllık test tozuyla girmiştir. Dyson süpürgeler ömür boyu emiş gücünü kaybetmediğini kanıtlayarak bu testi başarıyla geçmiştir.

8 Bakım gerektirmeyen ve emiş gücünü kaybetmeyen tek elektrikli süpürge. Yıkanması veya değiştirilmesi gereken filtre yok. Torba satın alma derdi yok. Dyson Cinetic Siklon Teknolojisi Dyson Ball Teknolojisi Hijyenik el değmeden hazne temizliği Devrilmeyen gövde tasarımı 1300 W motor gücü TL 250 AW sabit emiş gücü 1,6 litre hazne kapasitesi Musclehead başlık, karbon fiber türbin başlık, tangle free başlık mafsallı sert zemin aparatı, kombine aparat, merdiven aparatı, ara aparat m kablo uzunluğu Dyson Cinetic Siklon Teknolojisi Dyson Ball Teknolojisi Hijyenik el değmeden hazne temizliği Devrilmeyen gövde tasarımı 1300 W motor gücü 250 AW sabit emiş gücü 1,6 litre hazne kapasitesi Musclehead başlık, mafsallı sert zemin aparatı, kombine aparat, merdiven aparatı, yumuşak fırçalı aparat ve ara aparat m kablo uzunluğu TL Radial Root Siklon Teknolojisi Dyson Ball Teknolojisi 750 W motor gücü 259 AW sabit emiş gücü 2 lt hazne kapasitesi Emiş gücü kontrollü, çift modlu zemin aparatı, kombine aparat ve merdiven aparatı 10 m kablo uzunluğu TL

9 Ürün Özellikleri Hijyenik hazne El değmeden, tek seferde hijyenik bir şekilde hazne temizliği için yeniden tasarlandı. Karbon fiber türbin başlık Fırçanın sert naylon kılları halılardaki kirleri çeker, yumuşak karbon fiber lifler ise sert yüzeylerdeki tozu alır. Musclehead zemin aparatı Tüm zemin türlerinde değişmeyen emiş gücü sağlamak için otomatik olarak zemine uyum sağlar. Tangle-free Türbin başlık Evcil hayvan tüylerinin başlık tıkanmadan temizlenmesini sağlar. Ball TM Teknolojisi Daha dengeli tasarım. Dyson Cinetic Big Ball elektrikli süpürgeler, engellere takılmadan kolayca hareket eder. Dyson Cinetic TM Teknolojisi Diğer elektrikli süpürgeleri tıkayan mikroskobik tozları yakalar. Bakım gerektirmeyen ve emiş gücünü kaybetmeyen tek elektrikli süpürge. Mafsallı sert zemin aparatı Ultra ince yapısı sayesinde zor alanlara ulaşır. Yumuşak fırçalı aparat Sert yüzeylerdeki tozları almak için özel olarak tasarlanmıştır. Yıkanması veya değiştirilmesi gereken kirli filtre yok. Verimli toz ayırma işlemi sayesinde diğer elektrikli süpürgeler gibi yıkanması veya değiştirilmesi gereken filtre yoktur. Devrildiğinde kendi kendine düzelen tek elektrikli süpürge. Diğer elektrikli süpürgeler devrildiğinde öyle kalır. Ancak Dyson Cinetic Big Ball elektrikli süpürgeler kendi kendine düzelir. Dahil olanlar Merdiven aparatı, kombine aparat ve ara aparat. Dyson markasının Türkiye deki tek yetkili distribütörü Hakman Elektronik San. ve Tic. A.Ş. tarafından 5 yıl parça ve işçilik garantilidir.

10 Dyson V8 dijital motor Kablosuz elektrikli süpürgeler arasında en yüksek emiş gücünü sunar. 1 Tüm elektrikli süpürgeler, emiş gücünü bir motordan alır. Ancak her motor aynı değildir. Kablolu elektrikli süpürgelerde, şarjlı süpürgeler için uygun olmayan büyük, ağır ve yüksek güç tüketimine sahip motorlar kullanılır. Bazı şarjlı süpürgelerde ise daha küçük ve daha zayıf motorlar kullanılır. Bu süpürgelerin sağladığı emiş gücü, büyük elektrikli süpürgelerle karşılaştırılamayacak kadar düşüktür. Kablosuz. Zahmetsiz. En güçlü emiş gücü. Dyson mühendislerinin devrim niteliğinde bir yenilik tasarlaması gerekiyordu. Bu nedenle tasarıma sıfırdan başlamaya karar verdiler. 10 yıl sonra ve 50 den fazla Dyson motor uzmanının yardımını aldıktan sonra çözüme ulaştılar: Dyson dijital motor. Sıradan motorların yarısı büyüklüğünde olan bu motor, diğer motorlardan üç kat daha hızlıydı ve diğer kablosuz süpürgelerden çok daha yüksek emiş gücü üretiyordu. Yeniliğin son halkası ise Dyson V8 dijital motor. Zaman içinde gücü azalmayan yeni lityum iyon pilleri kullanan bu motor, daha fazla güç ve daha uzun çalışma süresi sunmaktadır. Dyson V8 dijital motor Kablosuz elektrikli süpürgeler arasında en yüksek emiş gücünü sunar. 1 2 Tier Radial Root Siklon Teknolojisi Dyson Dijital Motor V8 40 dk. kullanım süresi Şarj durum göstergesi Hijyenik, tek hamlede hazne temizliği 0,54 lt hazne kapasitesi 115 AW sabit emiş gücü 400 W motor gücü TL 82 dba ses seviyesi Ömür boyu dayanıklı, yıkanabilir motor öncesi filtre - Motor sonrası HEPA filtre Direct Drive Başlık, Soft Roller Başlık, Mini Motorlu Başlık Kombine aparatlar. 2 Tier Radial Siklon Teknolojisi Dyson Dijital Motor V6 2 Tier Radial Siklon Teknolojisi Dyson Dijital Motor V6 Zaman içinde gücü azalmayan lityum iyon piller Yeni lityum iyon piller motora daha uzun süreli ve daha yüksek güç sağlar. 1 Diğer kablosuz saplı elektrik süpürgeleriyle karşılaştırma. IEC e dayalı ve toz torbası doluyken yüklenmiş 5.8 ve 6.9 emiş gücü testi. 100 AW sabit emiş gücü 350 W motor gücü 87dBA Ömür boyu dayanıklı yıkanabilir motor öncesi filtre Motor sonrası HEPA filtre Direct Drive başlık Soft Roller başlık Mini motorlu başlık Kombine aparatlar TL 100 AW sabit emiş gücü 350 W motor gücü 87dBA Ömür boyu dayanıklı yıkanabilir motor öncesi filtre Karbon fiber türbin başlık Mini motorlu başlık Kombine aparatlar TL

11 Ürün Özellikleri Soft roller temizlik başlığı Sert yüzeyler için tasarlanmıştır. Soft roller temizlik başlığı kirleri ve ince tozları aynı anda alır. 40 dakikaya kadar sabit emiş gücü Dyson V8 Absolute kablosuz elektrikli süpürgede kullanılan yeni lityum iyon pil, 40 dakikaya kadar sabit emiş gücü sunar. (Motorlu başlıkla birlikte 25 dakikaya kadar) Kullanışlı şarj istasyonu Makinenizi muhafaza eder ve şarj ederek kullanıma hazırlar. Hijyenik hazne El değmeden, tek seferde hijyenik bir şekilde hazne temizliği için yeniden tasarlandı. Direct-drive temizlik başlığı Fırçanın içinde yer alan güçlü motor, kiri ve tüyleri toplamak için sert naylon kılları halıların içine daldırır. Yumuşak anti statik karbon fiber lifler, sert yüzeylerdeki ince tozu alır. Maksimum güç modu Güç düzeyi seçimi için düğmeyi kaydırın. Daha zorlu görevler için daha yüksek emiş gücü sunar. Zemini, tavanı ve ulaşılması zor alanları temizler. Makinenin ağırlık merkezi bileğe yakın olacak şekilde konumlandırılmıştır. Böylece zemini, tavanı ve ulaşılması zor olanları süpürgenizi dengeli bir şekilde hareket ettirerek kolayca temizleyebilirsiniz. Araba temizliği Pratik yapısıyla arabanızı temizlerken kolaylık sağlar. HEPA Filtre HEPA filtre, alerjenleri yakalar ve soluduğunuz havadan daha temiz bir havayı dışarıya bırakır. Aynı zamanda bir el süpürgesine dönüştürülür. Araba, merdiven gibi farklı alanları temizlemek ve zor olanlara ulaşmak için hızlı bir şekilde el süpürgesine dönüştürülür. Çok yönlü kullanım Kolayca değiştirilebilir aparatlar ile her yerde zahmetsiz temizlik. Dyson markasının Türkiye deki tek yetkili distribütörü Hakman Elektronik San. ve Tic. A.Ş. tarafından 2 yıl parça ve işçilik garantilidir.

12 Dyson Air Multiplier Teknolojisi Alışılmış Fanlar Dyson Fanlar Hava sadece yer değiştirmiyor; aynı zamanda çoğaltılıyor. Hava, dairesel diyafram açıklığından geçerek hızlanır. Hızlanan hava, fanın etrafında ve arkasında alçak basınç alanı oluşturarak uçak kanadı şeklindeki rampadan geçer. Hava basıncındaki değişim, ortamdaki havayı hava akımının içine sürükleyerek güçlü ve kesintisiz serin hava yaratır. Pervane yok. Kesintili hava yok. Havayı kesen pervaneler yerine, Dyson fanlarda kesintisiz hava akımı yaratan Air Multiplier teknolojisi kullanılmıştır. Air Multiplier Teknolojisi Kesintisiz hava akımı Pervanesiz, güvenli tasarım Salınım özelliği Hava akımı kontrolü Uzaktan kumanda Dijital / Fırçasız Motor Temizlenmesi kolay 60 W motor gücü dba ses seviyesi 2 yıl garanti TL Temizlemesi kolay; temizlemesi zahmetli ızgaralar yok. Güvenli ve dengeli Tek dokunuşla eğilme; sıkıştırmaya gerek yok. Hassas ısı kontrolü

13 Dyson Air Multiplier Teknolojisi Air Multiplier Teknolojisi Hızlı ve eşit ısı dağılımı. Yüksek hızlı hava akımı ile etkili serinlik. Kesintisiz hava akımı Pervanesiz, güvenli tasarım Salınım özelliği Hava akımı kontrolü Uzaktan kumanda Dijital / fırçasız motor Temizlenmesi kolay Isıtma modunda 2000 W, serinletme modunda 30 W motor gücü dba ses seviyesi 2 yıl garanti TL Geniş ısı dağılımı için AM09, Air Multiplier teknolojisini kullanır. Bu sayede odanın her tarafında sıcaklığı hemen hissedersiniz. Serinletici fan özelliği kullanıldığında, etkili bir şekilde serinletecek güçlü hava akımına ve yüksek hızda hava sirkülasyonuna sahiptir. Görünür bir ısı kaynağı veya hızlı dönen pervaneler yoktur. Devrilmesi durumunda otomatik olarak çalışmayı durdurur. Isıtma modu Alışılmış fanlı ısıtıcıların çoğu tüm odayı kısa sürede ısıtamaz, çünkü havayı verimsiz şekilde dağıtarak dönen pervanelere sahiplerdir. AM09 geniş ısı dağılımı için etrafındaki havayı çoğaltan Air Multiplier teknolojisini kullanır. Tüm odayı hızla eşit oranda ısıtır. Serinletme modu Bazı fanlı ısıtıcılar aynı zamanda serinletici fan olarak da çalıştıklarını iddia ederler. Fakat çoğunun hava akımı ve verdikleri havanın hızı düşük olduğundan etkisiz serinlik sağlarlar. AM09, Air Multiplier teknolojisi ile saniyede 170 litre hava üfleyerek etkili şekilde serinletir.

14 0.1 mikrona kadar küçük potansiyel zararlı partikülleri hapseder. Havada bulunan 0.1 mikron boyutundaki alerjenleri ve zararlı ultra ince partikülleri bile %99.95 oranında hapseder Bakteriler, virüsler,ultra ince partiküler, kimyasallar ve kokular. Zehirli duman ve kokuları hapseder Aktive edilmiş karbon granülleri kötü kokuları hapseder. Yıl boyunca temizler Yıl boyunca 1-3 kademe ayarında, oda içerisinde temiz havanın dolaşmasını sağlar. İhtiyaç duyduğunuzda serinletir. Zahmetli ürün bakımına son Günde 12 saat kullandığınızda, filtrenizi yılda 1 değiştirmeniz yeterli olacaktır. Air Multiplier Teknolojisi Hava Temizleyici Fan 360 Glass HEPA filtre Salınım özelliği Uzaktan kumanda Led gösterge Uzaktan kumanda ile açma/kapama, salınım, hava akış hızı ayarı ve zamanlayıcı Quiet Mark Sessizlik sertifikası Enerji tasarrufu Akustik olarak yeniden tasarlanmış fırçasız DC motor Fan Modu TL Toksin kümelerini ve kokuları hapseder. En az yer kaplayan hava temizleyici. Bütün odada eşit hava sirkülasyonu. Quiet Mark sertifikalı ilk hava temizleyici. Sağlık Onayları

15 Kablosuz Süpürgeler Silindir Süpürgeler Dyson DC33c Origin Dyson Cinetic Big Ball Parquet Dyson Big Ball Animal Pro Dyson ÜRÜN DC33c TEKNOLOJİSİ Origin Root Cyclone Radial Root Cyclone 2 Tier Radial Root Cyclone Ball Dyson KULLANIM DC33c UYGUNLUĞU Origin Halıda Sert Zeminlerde Evcil Hayvan Besleyen Evlerde Alerji Hastası Olanlarda Dyson APARATLAR DC33c Origin Çift Modlu Zemin Aparatı Emiş Gücü Kontrollü Çift Modlu Zemin Aparat Musclehead Aparat Yassı Alçak Zemin Aparatı Türbin Başlık Karbon Fiber Türbin Başlık Sert Zemin Aparatı Mafsallı Sert Zemin Aparatı Mini Türbin Başlık Tangle Free Merdiven-Döşeme Aparatı Kombine Aparat

16 BAŞLIKLAR VE APARATLAR YASSI ALÇAK ZEMİN TEMİZLEME APARATI İnce ve pratik yapısıyla mobilya ve diğer eşyalarınızın altında kalan zor alanlara kolayca erişmenizi sağlar EV TEMİZLEME KİTİ 3 adet Dyson temizleme başlığından oluşur: Yüksek yer temizleme aparatı Yumuşak fırçalı aparat İnatçı kir fırçası Uyumlu olduğu modeller: DC33, DC52, BIG BALL ANIMAL, BIG BALL PARQUET 139,00 TL Uyumlu olduğu modeller: DC33, DC52, BIG BALL ANIMAL, BIG BALL PARQUET, V6+, V6 ANIMAL, V6 TOTAL CLEAN 249,00 TL KARBON FİBER TÜRBİN BAŞLIK TANGLE FREE TÜRBİN BAŞLIK Yenilenmiş karbon fiber türbin başlık tüm zeminlere uygun olarak tasarlanmıştır. Karbon fiber fırça ince tozları sert zeminlerden temizlerken; naylon kıllar ise halılardaki ve zemindeki kirleri temizler. Bir zemin türünden diğerine geçerken başlık değiştirmenize gerek yoktur. İçerisinde tüylerin birbirine dolanmadığı tek başlıktır. Fırça, içinde birbirinin tersi yönünde dönen başlıklar sayesinde tüyleri halılardan ve döşemelerden fırça içinde hiç dolaşıklık yaratmadan temizler. Diğer mini türbin başlıklarından daha fazla tüyü haznede toplar. Oynar başlığı pürüzlü yüzeylerde zeminle tam bir temas sağlar böylelikle fırça mobilyaların önüne, yanına ve kenarlarına da erişerek tüyleri tüm köşelerden toplar. Uyumlu olduğu modeller: DC33, DC37, 52 ALLERGY, BIG BALL ANIMAL PRO, BIG BALL PARQUET 399,00 TL Kutu içinden çıkan modeller: BIG BALL ANIMAL Uyumlu olduğu modeller: DC33, DC52 ALERGY, BIG BALL PARQUET, 159,00 TL ÇİFT MODLU ZEMİN TEMİZLEME APARATI Tüm zemin türlerinden yüksek miktarda kiri toplar. Farklı zemin türlerine uyum sağlar EVCİL HAYVAN APARATI Aparatın tarayarak topladığı tüyler doğrudan makinenizin haznesine gönderilir. Böylece, köpeğinizin tüyleri yere dökülmeden ve kirlilik yaratmadan kolayca toplanmış olur. Ayrıca köpeğinize de zarar vermezsiniz. Kutu içinden çıkan modeller: DC33 ALERGY Uyumlu olduğu modeller: DC33 ORIGIN, DC52 ANIMAL, BIG BALL ANIMAL, BIG BALL PARQUET 229,00 TL Uyumlu olduğu modeller: DC33, DC52, BIG BALL ANIMAL, BIG BALL PARQUET 179,00 TL

17 EMİŞ GÜCÜ KONTROLLÜ ÇİFT MODLU APARAT Tüm zemin türlerinde kullanılan manuel bir başlıktır. İnatçı kirlerde Max. konumuna getirilerek daha güçlü bir emiş sağlar YATAK KOLTUK TEMİZLEME APARATI Dyson süpürgenizin borusuna ya da hortumuna takılarak kullanılır. Koltuk, yatak gibi yüzeylerdeki alerjenleri ve tozları temizler. Kutu içinden çıkan modeller: DC33 ORIGIN Uyumlu olduğu modeller: DC33, DC52, BIG BALL ANIMAL, BIG BALL PARQUET, V6+, V6 ANIMAL, V6 TOTAL CLEAN 259,00 TL Uyumlu olduğu modeller: DC33, DC52, BIG BALL ANIMAL, BIG BALL PARQUET, V6+, V6 ANIMAL, V6 TOTAL CLEAN 69,00 TL MAFSALLI SERT ZEMİN TEMİZLEME APARATI Mafsallı sert zemin aparatı kiri ve tozu ahşaptan ve diğer hassas zeminlerden nazikçe temizlemek için yumuşak naylon kıllara sahiptir. Mobilyaların ve eşyaların arasındaki zor alanlara erişmek için ultra ince bir profile sahip olup180 o hareket edebilme kabiliyetine sahiptir. İki kıl perdesi vardır. Birincisi büyük kir yığınlarını toplarken, ikincisi emiş gücü sızıntısını önlemek amacıyla fırçanın zemine yapışmasını sağlar KIVRILABİLEN DAR ALAN APARATI Kalorifer arkası, dolap araları gibi ulaşılması zor, dar ve tozlu alanları derinlemesine temizler. Kutu içinden çıkan modeller: BIG BALL PARQUET, BIG BALL ANIMAL Uyumlu olduğu modeller: DC33, DC52 ALERGY 79,00 TL Uyumlu olduğu modeller: DC33, DC52, BIG BALL ANIMAL, BIG BALL PARQUET 99,00 TL ŞARJLI EL SÜPÜRGESİ SETİ YUMUŞAK FIRÇALI APARAT 3 farklı Dyson temizleme başlığı ve kıvrılabilen ek borudan oluşur: Yumuşak Fırçalı Aparat İnatçı Kir Fırçası Yatak/Koltuk Temizleme Aparatı Kıvrılabilen Ek Boru Dyson dikey ve silindir süpürgelerde kullanılmak üzere, temizliğe ve toz almaya yardımcı bir aparat olarak tasarlanmıştır. Düz ve hassas yüzeylerdeki toz ve alerjenleri temizler. Uyumlu olduğu modeller: DC62, V6+, V6 ANIMAL, V6 TOTAL CLEAN 249,00 TL Uyumlu olduğu modeller: DC33, DC52, BIG BALL ANIMAL, BIG BALL PARQUET, V6+, V6 ANIMAL, V6 TOTAL CLEAN 79,00 TL

18 YÜKSEK YER TEMİZLEME APARATI Farklı açılarda kolaylıkla dönerek dolap üstleri, kapı çerçeveleri ve abajur gibi erişilmesi zor ve yüksek alanlardaki toz, kir ve alerjenleri temizler. Dyson süpürgenizin hortumuna ya da borusuna takılarak kullanılır MİNİ TÜRBİN BAŞLIK Makine çalıştırıldığında dönerek hareket eden fırça mekanizması ve gelişmiş toz toplama performansı ile ince tozları, kirleri ve evcil hayvan tüylerini aracınızdan temizler. Uyumlu olduğu modeller: DC33, DC52, BIG BALL ANIMAL, BIG BALL PARQUET, V6+, V6 ANIMAL, V6 TOTAL CLEAN 89,00 TL Uyumlu olduğu modeller: DC33,DC52, BIG BALL ANIMAL, BIG BALL PARQUET 199,00 TL ARABA TEMİZLEME SETİ İNATÇI KİR FIRÇASI 3 adet Dyson temizleme başlığından oluşur: Dar Alan Temizleme Aparatı İnatçı Kir Aparatı Mini Turbin Başlık Halı ve sert zeminlerdeki kurumuş çamur gibi inatçı kirleri temizler. Uyumlu olduğu modeller: DC33, DC52, BIG BALL ANIMAL, BIG BALL PARQUET, V6+, V6 ANIMAL, V6 TOTAL CLEAN 319,00 TL Uyumlu olduğu modeller: DC33, DC52, BIG BALL ANIMAL, BIG BALL PARQUET, V6+, V6 ANIMAL, V6 TOTAL CLEAN 69,00 TL SOFT ROLLER BAŞLIK Başlık, ince tozları ve iri kirleri eş zamanlı olarak temizlemesini sağlayan yumuşak naylon dokudan oluşan silindirin üzerinde dizilmiş anti statik karbon fiber fırça şeritlerinden oluşur. Başlığın silindir fırçası yumuşak dokulu naylon ile kaplıdır. Fırçanın lifleri iri taneli kirleri kavrayarak başlığın alt kısmına oradan da yüksek emiş gücü ile süpürgeye gönderir. Kutu içinden çıkan modeller: V6 TOTAL CLEAN Uyumlu olduğu modeller: V6+, V6 ANIMAL, V6 TOTAL ANIMAL 599,00 TL

19 Bize Ulaşın Dyson Destek Hattı Çalışma saatleri: Hafta içi Sorularınız ve destek için Dyson müşteri hizmetlerini arayabilir; web sitelerimizi ziyaret edebilirsiniz: facebook.com/dysonturkiye youtube.com/user/dysonturkiye Tüm Dyson silindir ve dikey model süpürgeler 5 yıl garantili olup; şarjlı süpürgeler ve Air Multiplier modelleri ise 2 yıl garantilidir. Fiyatlarımız TL cinsinden olup tavsiye edilen KDV dahil perakende satış fiyatlarıdır. Dyson, yetkili distribütöre önceden haber vermeksizin ürün kodu, rengi, görünümü, model ve fiyatları değiştirme hakkına sahiptir. Ürünler stoklarla sınırlıdır. Yazım ve basım işlemlerinden kaynaklanan hatalardan Yetkili Distribütör sorumlu değildir.

Filtre bakımı gerektirmeyen Torba satın alınmayan ve Emiş gücünü kaybetmeyen Tek elektrikli süpürge

Filtre bakımı gerektirmeyen Torba satın alınmayan ve Emiş gücünü kaybetmeyen Tek elektrikli süpürge Emiş gücünü kaybetmeyen elektrikli süpürge Ürün Kataloğu 2014-4 Filtre bakımı gerektirmeyen Torba satın alınmayan ve Emiş gücünü kaybetmeyen Tek elektrikli süpürge DYSON HAKKINDA Sör ünvanlı İngiliz James

Detaylı

Filtre bakımı gerektirmeyen torba satın alınmayan ve emiş gücünü kaybetmeyen tek elektrikli süpürge

Filtre bakımı gerektirmeyen torba satın alınmayan ve emiş gücünü kaybetmeyen tek elektrikli süpürge Emiş gücünü kaybetmeyen elektrikli süpürge Ürün Kataloğu 2016 Filtre bakımı gerektirmeyen torba satın alınmayan ve emiş gücünü kaybetmeyen tek elektrikli süpürge DYSON HAKKINDA Sör ünvanlı İngiliz James

Detaylı

Saç kurutma yeniden tasarlandı.

Saç kurutma yeniden tasarlandı. 2018 Ürün Kataloğu Saç kurutma yeniden tasarlandı. DYSON HAKKINDA Sör ünvanlı İngiliz James Dyson, bugün dünyada icatları ile adından söz ettiren başarılı bir mühendistir. Farklı düşünmekten ve hata yapmaktan

Detaylı

Gücü çok, torbası yok.

Gücü çok, torbası yok. Gücü çok, torbası yok. Fakir Commander 2400 Cyclonic Kuru Vakum Süpürgesi Toz torbasız Fakir Commander 2400, güçlü motoru ve cyclonic filtresi sayesinde sabit yüksek emiş gücü sağlıyor. Yani toz haznesi

Detaylı

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner.

KM 120/150 R D. Otomatik temizleme fonksiyonlu ana rulo fırça. Konforlu çalışma alanı. Hidrolik kaldıraçlı konteyner. 1200 mm yan fırça çalışma genişliği ile kompakt, modern ve esnek süpürücü elektrikli süpürge. Orta ölçekli alanlardan geniş alanlara ve bina dışı alanlara kadar profesyonel kullanım için. 1 2 3 4 1 2 Otomatik

Detaylı

T 10/1. Kolay kullanım için ayak pedalı. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner

T 10/1. Kolay kullanım için ayak pedalı. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner Fonksiyonelliği, güçlü emiş gücü ve dayanıklılığı ile öne çıkan T 10/1 kuru elektrikli süpürge, ergonomik tasarımı ile oteller ve temizlik firmaları için ideal bir seçenektir. 1 2 1 Kolay kullanım için

Detaylı

KM 100/100 R D. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, m²/sa alanlar için idealdir. Tampon.

KM 100/100 R D. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, m²/sa alanlar için idealdir. Tampon. Konforlu bir kullanım sağlayan binicili tip süpürücü iç ve dış alanlarda, 8000-10400m²/sa alanlar için idealdir. 1 2 3 4 1 2 Tampon Temizlik esnasında süpürücüyü ve nesneleri korur Otomatik filtre temizleme

Detaylı

T 10/1. Ekstra rahatlık için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı

T 10/1. Ekstra rahatlık için ayak pedalı. Darbeye dayanıklı konteyner. Eğilmeye gerek kalmadan çalışma için ayak pedalı Fonksiyonelliği, güçlü emiş gücü ve dayanıklılığı ile öne çıkan T 10/1 kuru elektrikli süpürge, ergonomik tasarımı ile oteller ve temizlik firmaları için ideal bir seçenektir. 1 Ekstra rahatlık için ayak

Detaylı

BV 5/1 VAKUM MAKINESI

BV 5/1 VAKUM MAKINESI Sırta takılan BV 5/1, temizliğin güç olduğu sinema, tiyatro salonları, uçak kabinleri, otobüs ve tren kompartımanları gibi dar alanlarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. 1 Patentli Sırt Hava Akım Sistemi

Detaylı

Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık.

Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık. Onu kablodan sizi ayak bağından kurtardık. Yeni Bosch Athlet kablosuz dikey süpürge, her yere ulaşma konforunu ve 2400 Watt* lık elektrikli süpürge ile aynı temizlik performansını bir arada sunar. www.bosch-home.com/tr

Detaylı

BV 5/1 VAKUM MAKINESI

BV 5/1 VAKUM MAKINESI Sırta takılan BV 5/1, temizliğin güç olduğu sinema, tiyatro salonları, uçak kabinleri, otobüs ve tren kompartımanları gibi dar alanlarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. 1 Patentli Sırt Hava Akım Sistemi

Detaylı

Ev Tipi Elektrikli Süpürgeler

Ev Tipi Elektrikli Süpürgeler serisi, mükemmel temizlik isteyenler için üretilmiştir. Alerjiden rahatsız olanlar için Animal modeli Fransız Alerji Derneği (AFPRAL) tarafından tavsiye edilmiştir. Daha etkili bir HEPA filtre kullanan

Detaylı

T 12/1 eco!efficiency

T 12/1 eco!efficiency Yüksek verimli ve sessiz yeni Kärcher T12/1; oteller, restoranlar, ofisler, dükkanlar, hastanelerde kullanılabilir. Manevra kabiliyeti önde ve arkada bulunan 2'şer tekerlek ile sağlanmıştır. 1 Enerji tasarrufu

Detaylı

T 17/1. Geniş tank kapasitesiyle uzun süreli kullanım olanağı sağlayan güçlü kuru elektrikli süpürge. Ana filtre. Makine üzerinde kablo muhafaza

T 17/1. Geniş tank kapasitesiyle uzun süreli kullanım olanağı sağlayan güçlü kuru elektrikli süpürge. Ana filtre. Makine üzerinde kablo muhafaza Geniş tank kapasitesiyle uzun süreli kullanım olanağı sağlayan güçlü kuru elektrikli süpürge. 1 2 3 4 1 Ana filtre 3 Makine üzerinde kablo muhafaza 2 Geniş, değiştirilmeyen ana filtre sayesinde makinenin

Detaylı

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre.

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde bulundurur. 1 Yüzer kartuş filtre 3 Dayanıklı tampon Geniş kartuş filtre sürekli vakum gücü sağlar. Taşma

Detaylı

T 15/1. Elektronik fırça aşırı yüklenme koruması. Entegre aksesuar muhafaza

T 15/1. Elektronik fırça aşırı yüklenme koruması. Entegre aksesuar muhafaza 59 db (A) ses seviyesi ile çok sessiz çalışır. Bu özellik kullanıcıların, otel koridorları, fuayeler, hastaneler, butikler gibi çalışırken sessizlik sağlanması gereken her mekan için uygundur. 1 Elektronik

Detaylı

AERO 21 Küçük ve etkili

AERO 21 Küçük ve etkili AERO 21 Küçük ve etkili Yenilenen AERO serisi Yenilenen AERO serisi, kompakt ve çok amaçlı bir ıslak&kuru vakum makinesi olarak tasarlanmıştır. AERO modeli, aşağıdaki özellikleri ile öne çıkmaktadır; Kompakt

Detaylı

T 12/1. Temiz egzoz gazı için HEPA filtresi. Ana filtre. Elektrikli emiş fırçaları için adaptör. Ekstra rahatlık için ayak pedalı

T 12/1. Temiz egzoz gazı için HEPA filtresi. Ana filtre. Elektrikli emiş fırçaları için adaptör. Ekstra rahatlık için ayak pedalı Yeni Kärcher T 12/1, son derece verimli ve sessiz bir elektrikli süpürgedir. Ünite, kolay kullanım için kullanışlı basmalı bir anahtara ve maksimum manevra kabiliyeti için iki arka tekerlek ve iki ön tekerleğe

Detaylı

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt)

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt) İÇİNDEKİLER TEMİZLİK SETLERİ... 4 MOPLAR... 6 APARATLAR... SAPLAR... 14 CAM TEMİZLİK ÜRÜNLERİ... 16 TEMİZLİK BEZLERİ... 18 SÜNGER VE OVMA ÜRÜNLERİ... 20 Temizlik Setleri Mop Temizleme alanı genişletilmiş

Detaylı

Kusursuz biçimde kayar, hassas biçimde tıraş eder

Kusursuz biçimde kayar, hassas biçimde tıraş eder Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Islak/kuru tıraş için elektrikli tıraş makinesi SkinGlide Halkaları GentlePrecisionPRO Bıçaklar SmartClick hassas düzeltici SmartClean Sistemi S7710/26 Kusursuz

Detaylı

Minik boyut, dev performans

Minik boyut, dev performans küçük alanlar için idealdir. Evinizde yeterli alanınız yok ve küçük bir elektrikli süpürge mi arıyor sunuz? Dar alanlar için yüksek manevra kabiliyetine mi ihtiyacınız var? O zaman sizin için ideal bir

Detaylı

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik

IV 100/40 M B1. Manüel filtre temizleme. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Güvenli elektrikli süpürge sistemleri. Güvenlik IV 100/40 M B1, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Bu elektrikli süpürge, özellikle Bölge 2 ST 1, ST 2 ve ST 3 toz patlama sınıflarında

Detaylı

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100 / 40. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/40, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Elektrikli süpürge düz yüzeylerde bir kişi tarafından, hiç yormadan kullanılabilir. Dayanıklı

Detaylı

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre.

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde bulundurur. 1 Yüzer kartuş filtre 3 Dayanıklı tampon Geniş kartuş filtre sürekli vakum gücü sağlar. Taşma

Detaylı

IV 100/75. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100/75. Bakım gerektirmeyen doğrudan tahrik. Düşük işletme maliyeti için manüel filtre çırpma. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/75, çok sağlam bir endüstriyel elektrikli süpürgedir. Çeşitli hedef gruplarda çok yönlü kullanılabilir. Son derece uzun ömürlü bir yan kanal üfleyici ile sürülmektedir. Güçlü motoru nedeniyle sürekli

Detaylı

Bütün temizlik. yöntemleri

Bütün temizlik. yöntemleri FAKİR BUHARLI TEMİZLEYİCİLER Bütün temizlik yöntemleri www.facebook.com/fakirevaletleri www.twitter.com/fakirevaletleri www.fakir.com.tr Fakir Steam Mop Buharlı temizliğin en pratik hali! Fakir Steam Mop

Detaylı

NT 70/2. Entegre aksesuar muhafaza. Ergonomik itme kolu. Dayanıklı tampon. Entegre tahliye hortumu. Aksesuar bölmelerine sahip geniş konteyner

NT 70/2. Entegre aksesuar muhafaza. Ergonomik itme kolu. Dayanıklı tampon. Entegre tahliye hortumu. Aksesuar bölmelerine sahip geniş konteyner 70 litre konteyner kapasitesi ile NT 70 serisi, yüksek emiş gücü gerektiren tüm inatçı kirlerin vakumlanması için geliştirilmiştir. Tek, çift ve 3 motorlu versiyonları bulunmaktadır. 1 Entegre aksesuar

Detaylı

BİREBİR KASET TİPİ KLİMALAR

BİREBİR KASET TİPİ KLİMALAR BİREBİR KASET TİPİ KLİMALAR TEKNOLOJİ Geniş Üfleme Ağzı Estetik Dizayn Düşük Ses Seviyesi Hava Üfleme Kontrolü Otomatik Yükseklik Ayarı Daha uzak atış mesafesi Ölü hacim bırakmama Homojen ısı dağılımı

Detaylı

Her türlü kirliliğe karşıyız, gürültü dahil.

Her türlü kirliliğe karşıyız, gürültü dahil. Her türlü kirliliğe karşıyız, gürültü dahil. Yeni Bosch Relaxx x toz torbasız elektrikli süpürge, 71 db ile hem çok sessiz, hem çok güçlü. www.bosch-home.com/tr Etkili emiş gücüyle gerçek sessizlik bir

Detaylı

Yeni Roxx x ile diğer torbasız süpürgeler arasındaki fark kolayca anlaşılır.

Yeni Roxx x ile diğer torbasız süpürgeler arasındaki fark kolayca anlaşılır. Yeni Roxx x ile diğer torbasız süpürgeler arasındaki fark kolayca anlaşılır. Bosch un yeni toz torbasız elektrikli süpürgesi Roxx x, zorlu tadilat artıklarında bile gösterdiği üstün performansla sizi şaşırtacak.

Detaylı

NT 70/2. Entegre aksesuar muhafaza. Ergonomik itme kolu. Dayanıklı tampon. Entegre tahliye hortumu. Aksesuar bölmelerine sahip geniş konteyner

NT 70/2. Entegre aksesuar muhafaza. Ergonomik itme kolu. Dayanıklı tampon. Entegre tahliye hortumu. Aksesuar bölmelerine sahip geniş konteyner 70 litre konteyner kapasitesi ile NT 70 serisi, yüksek emiş gücü gerektiren tüm inatçı kirlerin vakumlanması için geliştirilmiştir. Tek, çift ve 3 motorlu versiyonları bulunmaktadır. 1 Entegre aksesuar

Detaylı

NT 70/3. Entegre aksesuar muhafaza. Ergonomik itme kolu. Dayanıklı tampon. Entegre tahliye hortumu. Aksesuar bölmelerine sahip geniş konteyner

NT 70/3. Entegre aksesuar muhafaza. Ergonomik itme kolu. Dayanıklı tampon. Entegre tahliye hortumu. Aksesuar bölmelerine sahip geniş konteyner 70 litre konteyner kapasitesi ile NT 70 serisi, yüksek emiş gücü gerektiren tüm inatçı kirlerin vakumlanması için geliştirilmiştir. Tek, çift ve 3 motorlu versiyonları bulunmaktadır. 1 Entegre aksesuar

Detaylı

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre.

NT 27/1. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde. Yüzer kartuş filtre. Güçlü ıslak-kuru elektrik süpürgesi pek çok kullanışlı aksesuarları standart olarak ürün paketinde bulundurur. 1 Yüzer kartuş filtre 3 Dayanıklı tampon Geniş kartuş filtre sürekli vakum gücü sağlar. Taşma

Detaylı

IV 100/55 M B1. Dirençli ve çok yönlü alanı. Aksesuarlar için makinenin şasisinde kullanışlı saklama. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri

IV 100/55 M B1. Dirençli ve çok yönlü alanı. Aksesuarlar için makinenin şasisinde kullanışlı saklama. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri IV 100/55 M B1, farklı hedef grupların ihtiyaçlarını karşılayan çok dayanıklı bir endüstriyel elektrik süpürgesidir. Özellikle 2 ST 1, ST 2 ve ST 3 patlama sınıflarında bulunan tozlar için geliştirilmiştir.

Detaylı

Flisy ile merkezi süpürgenizi açın, kapayın.

Flisy ile merkezi süpürgenizi açın, kapayın. Flisy ile merkezi süpürgenizi açın, kapayın. Teknoloji harikası, üstelik çok hafif Elektronik parçalar için ömür boyu garanti Geleneksel kumandalı hortumlar gibi, hortum boyutunda sınırlama yok, istediğiniz

Detaylı

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01 Döküm Fırını Tamir ve İmalatı Sağlık Bakanlığı Onaylı Toz Maskeleri Toz ve Çapak Gözlükleri İş Güvenliği Malzemeleri Santrifüj Bakın ve Onarımı Her Türlü Kumlama Bakım ve Onarımı www.sertekniklab.com DÖKÜM

Detaylı

2012 SAMSUNG KLİMALAR

2012 SAMSUNG KLİMALAR 2012 SAMSUNG KLİMALAR Kaliteli Bir Yasam için Akıllı Çözümler samsung.com.tr facebook.com/samsungtürkiye Samsung Smart Klimalar Samsung Beyaz ailesinin yeni smart klimaları farklı mekanlara uygun sık

Detaylı

B 60 Akülü. 4 aküden biri seçilebilir. Eco!efficiency modu

B 60 Akülü. 4 aküden biri seçilebilir. Eco!efficiency modu Akülü, 60 litre tanka sahiparkadan itmeli zemin bakım ve temizlik otomatı. 1000-2500 m² alanların temizliği için idealdir. Disk ya da rulo fırça ile kullanılabilir. 28.000,00 TL (+KDV) 1 4 aküden biri

Detaylı

Endüstriyel vakumlu temizlik makineleri

Endüstriyel vakumlu temizlik makineleri Bu vakum makinesi neredeyse zarar verilemeyecek kadar sağlamdır bu sayede zorlu koşullarda ve ağır şartlarda kullanılabilir. Özel uygulamalar için alerjilere karşı da koruma sağlayan iki özel egzost filtresinden

Detaylı

ÜSTÜN PERFORMANS YENİLİKÇİ GÜÇ. Yenilikçi Vortex Teknolojisine sahip ince tozları bile ayıran Miele Blizzard CX1 toz torbasız elektrikli süpürge.

ÜSTÜN PERFORMANS YENİLİKÇİ GÜÇ. Yenilikçi Vortex Teknolojisine sahip ince tozları bile ayıran Miele Blizzard CX1 toz torbasız elektrikli süpürge. ÜSTÜN PERFORMNS YENİLİKÇİ GÜÇ Yenilikçi Vortex Teknolojisine sahip ince tozları bile ayıran Miele Blizzard CX1 toz torbasız elektrikli süpürge. En Yüksek Performans, Güç, İnovasyon Miele, Blizzard CX1

Detaylı

Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı

Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı Yüksek toz konsantrasyonlarında en iyi teknik çözüm Geniş filtreleme yüzeyi ve kompakt tasarım Uzun ömür ve ağır çalışma şartları için güçlü yapı Alanın kısıtlı olduğu yerlerde en iyi çözüm Düşük sarfiyat

Detaylı

Endüstriyel Vakum Makineleri

Endüstriyel Vakum Makineleri Bu vakum makinesi neredeyse zarar verilemeyecek kadar sağlamdır bu sayede zorlu koşullarda ve ağır şartlarda kullanılabilir. Özel uygulamalar için alerjilere karşı da koruma sağlayan iki özel egzost filtresinden

Detaylı

Toz Boya Kabinleri ve Ekipman Aksesuarları

Toz Boya Kabinleri ve Ekipman Aksesuarları Toz Boya Kabinleri ve Ekipman Aksesuarları Toz Kabinleri Hava Akışları Toz Boya kabinleri havayı fabrika içinden kabine çeker ve fazla spreylenmiş tozu ve etraftaki kirleri toplarlar. En az hava akış gereksinimi

Detaylı

Minimum güç kullanımı ile maksimum kazanç.

Minimum güç kullanımı ile maksimum kazanç. Minimum güç kullanımı ile maksimum kazanç. Yeni Bosch yüksek basınçlı yıkama cihazları. Yeni Aquatak Go. Küçük, mobil ve çok güçlü. Bu yüksek basınçlı yıkama cihazı ile ileri geri itmeyi unutun. Aquatak

Detaylı

Her harekette mükemmellik

Her harekette mükemmellik Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () SmartClean PLUS Sistemine sahip, Aquatec Islak ve Kuru tıraş özellikli tıraş makinesi V-Track Precision Bıçaklar 8 yönlü Contour Detect Başlıklar SmartClean

Detaylı

NT 48/1. Konteyner boşaltma. Aksesuar bölümü. Sıvı tahliyesi için kolaylıkla erişilebilir tahliye hortumu

NT 48/1. Konteyner boşaltma. Aksesuar bölümü. Sıvı tahliyesi için kolaylıkla erişilebilir tahliye hortumu Çok güçlü, fonksiyonel ve sağlam olan makine, ergonomik tasarımı ve motor teknolojisi ile özel işler için tasarlanmıştır. Özel ticarethaneler, temizlikçiler, otomotiv sektörü için idealdir. 1 Konteyner

Detaylı

Milyonlarca müşterinin tercihi, şimdi GD930Q ile ultra sessiz

Milyonlarca müşterinin tercihi, şimdi GD930Q ile ultra sessiz Ticari elektrikli ler 15 litrelik geniş toz torbası kapasitesi ile sağlam ve dayanıklı bir makinedir. Zeka ürünü tasarımı, hava akım şeklini optimize ederken enerji kaybını mutlak bir minimuma indirir.

Detaylı

Milyonlarca müşterinin tercihi, şimdi GD930Q ile ultra sessiz

Milyonlarca müşterinin tercihi, şimdi GD930Q ile ultra sessiz Ticari elektrikli ler 15 litrelik geniş toz torbası kapasitesi ile sağlam ve dayanıklı bir makinedir. Zeka ürünü tasarımı, hava akım şeklini optimize ederken enerji kaybını mutlak bir minimuma indirir.

Detaylı

DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU E-HAVUZ MARKET

DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU E-HAVUZ MARKET DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU İçindekiler 1. Genel Bilgi 2. Özellikleri 3. Uyarılar ve Önlemler 3.1 Uyarılar 3.2 Önlemler 4. Robot parçaları 5. Robotun Kullanımı 5.1 Kurulum 5.2 Robotu Havuza

Detaylı

DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU

DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU DOLPHİN WAVE 100 ROBOT KULLANMA KILAVUZU İçindekiler 1. Genel Bilgi 2. Özellikleri 3. Uyarılar ve Önlemler 3.1 Uyarılar 3.2 Önlemler 4. Robot parçaları 5. Robotun Kullanımı 5.1 Kurulum 5.2 Robotu Havuza

Detaylı

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack 50cm'lik çalışma genişliği ve 40 litrelik tank kapasitesine sahiptir. Arkadan ittirmeli bir makinenin manevra kabiliyetine sahip ve aynı zamanda binicili tip bir makine

Detaylı

Endüstriyel Vakum Makineleri

Endüstriyel Vakum Makineleri modelindeki elektronik kontrol paneli, gerçek zamanlı olarak vakum gücünün verimliliğini ölçer. 50-100lt hazne, yer çekimi yüklemeli boşaltım sistemi (plastik torba ya da Longopac), L-M-H sertifikaları,

Detaylı

Nano-TiO2 Hava Temizleyici YH31XPTAA

Nano-TiO2 Hava Temizleyici YH31XPTAA Nano-TiO2 Hava Temizleyici YH31XPTAA KULLANMA KILAVUZU Cihazı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatli bir şekilde okuyunuz ve daha sonra başvurmak üzere saklayınız. Ürünümüzü seçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

Dolphin Supreme Ailesi

Dolphin Supreme Ailesi Dolphin Supreme Ailesi Dolphin Supreme Ailesi Supreme M4 pro Supreme M3 Supreme M5 Dolphin Supreme M3 Özellikleri 10m uzunluğa kadar havuzlar için tavsiye edilir Kombine fırça tüm yüzeylere uyumludur Filtrasyon

Detaylı

Hotpoint. hotpoint.com.tr

Hotpoint. hotpoint.com.tr Hotpoint hotpoint.com.tr HOTPOİNT YENİ NESİL BUZDOLABI HIGH DEFINITION SOĞUTMA FONKSİYONEL DİZAYN STİL HIGH DEFINITION SOĞUTMA Maksimum besin tazeliğini sağlama Bakteri ve kötü kokuları önleme ve dolap

Detaylı

güvenebileceğiniz servis.

güvenebileceğiniz servis. %100 güvenebileceğiniz servis. Bosch Servis, yaygın servis ağı ve 2 saat aralığında randevu sistemi ile haftanın 7 günü hizmetinizdedir. 444 6 333 Küçük ev aletlerinin evden teslim alınarak onarılması

Detaylı

Oldukça küçük Oldukça etkili

Oldukça küçük Oldukça etkili Merkezi Vakum Sistemleri Oldukça küçük Oldukça etkili www.sistemairturkiye.com Büyük düşünün, En iyisini satın alın... Wolly2, mükemmel kurulum kolaylığı sağlayan tasarımı, sessiz çalışma ve çok değişik

Detaylı

MITSUBISHI ELECTRIC YENİ KİRİGAMİNE MSZ-FH SERİSİ

MITSUBISHI ELECTRIC YENİ KİRİGAMİNE MSZ-FH SERİSİ MITSUBISHI ELECTRIC YENİ KİRİGAMİNE MSZ-FH SERİSİ Sağlıklı nefes alın, sağlıklı ve konforlu yaşayın Yeni Kirigamine ile tanışın Mitsubishi Electric Klimalar tüm dünyada kusursuz konfor sağlayan yüksek

Detaylı

IVR 40/15 Pf. Siklon benzeri ön ayırma sistemi tasarım. Sağlam malzeme ve endüstriyel kullanım için uygun

IVR 40/15 Pf. Siklon benzeri ön ayırma sistemi tasarım. Sağlam malzeme ve endüstriyel kullanım için uygun IVR 40/15 Pf IVR 40/15 Pf: uzun süre kullanılabilecek endüstriyel elektrikli süpürge. Üretim alanlarında ve makinelerin çevresinde bulunan ince tozları çeker. Yüksek kaliteli yan kanal üfleyici ve cep

Detaylı

ISITICI SERPANTİNLİ HAVA PERDELERİ GENEL TİP 2011.01

ISITICI SERPANTİNLİ HAVA PERDELERİ GENEL TİP 2011.01 ISITICI SERPANTİNLİ HAVA PERDELERİ GENEL TİP 2011.01 HAVA PERDELERİ Yaz sıcağı Kışın sıcak hava Kış soğuğu Egsoz gazları Temiz hava Toz Duman Kokular Yazın soğuk hava Sinekler, böcekler Hava Perdesi Nedir?

Detaylı

350Şimdi ÖTV ye ek. Beklentiniz serinlikten fazlasıysa; aradığınız havayı temizleyen Beko klima! yanındayız. TL ye varan indirimlerle.

350Şimdi ÖTV ye ek. Beklentiniz serinlikten fazlasıysa; aradığınız havayı temizleyen Beko klima! yanındayız. TL ye varan indirimlerle. Beklentiniz serinlikten fazlasıysa; aradığınız havayı temizleyen Beko klima! 350Şimdi ÖTV ye ek Temmuz 2017 TL ye varan indirimlerle Kampanya 1 31 Temmuz 2017 tarihleri arasında geçerlidir. 350 TL indirim

Detaylı

350Şimdi ÖTV ye ek. Beklentiniz serinlikten fazlasıysa; aradığınız havayı temizleyen Beko klima! yanındayız. TL ye varan indirimlerle.

350Şimdi ÖTV ye ek. Beklentiniz serinlikten fazlasıysa; aradığınız havayı temizleyen Beko klima! yanındayız. TL ye varan indirimlerle. Beklentiniz serinlikten fazlasıysa; aradığınız havayı temizleyen Beko klima! 350Şimdi ÖTV ye ek ğustos 2017 TL ye varan indirimlerle Kampanya 1 31 ğustos 2017 tarihleri arasında geçerlidir. 350 TL indirim

Detaylı

Cihazınızın Tanıtılması

Cihazınızın Tanıtılması GARANT 2 YIL Cihazınızı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere saklayın. Cihazınızın Tanıtılması 1. Tutamak 2. Ön Kapak 3. Açma/Kapama Düğmesi 4. Devir Ayar Düğmesi

Detaylı

NT 65/2 Ap. NT 65/2 Ap çok güçlü iki motora sahip profesyonel kullanımlar için uygun, ıslak-kuru tip elektrik süpürgesidir.

NT 65/2 Ap. NT 65/2 Ap çok güçlü iki motora sahip profesyonel kullanımlar için uygun, ıslak-kuru tip elektrik süpürgesidir. NT 65/2 Ap çok güçlü iki motora sahip profesyonel kullanımlar için uygun, ıslak-kuru tip elektrik süpürgesidir. 1 Hortum askısı 3 Yağa dayanıklı entegre tahliye hortumu Emiş hortumu makine üzerinde muhafaza

Detaylı

emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01

emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01 emura DAIKIN EMURA. FORM. İŞLEV. YENİDEN TANIMLANDI EMURA www.isisan.com 01 TÜM YIL BOYUNCA KESİNTİSİZ KONFOR. Yeni Daikin Emura duvar tipi klima ünitesi, mühendislik harikası ileri teknolojinin, simgesel

Detaylı

TEKNOLOJİDE ÖNDE www.rifade.com.tr

TEKNOLOJİDE ÖNDE www.rifade.com.tr TEKNOLOJİDE ÖNDE www.rifade.com.tr RİFADE ısı sistemleri her türlü ısınma ve ısıtma ihtiyacınızı karşılayacak çözümler üretmektedir. Eğer siz özel bir çözüm ve size özel bir hizmeti istiyorsanız doğru

Detaylı

Armatür & Duş sistemleri

Armatür & Duş sistemleri Armatür & Duş sistemleri Banyo ve mutfaklarda kaliteli, güvenli, hijyenik ve pratik çözümler sunan Kale Armüterler; hem estetik görünüm hem de tasarrufu ön planda tutan bir anlayışla tasarlandılar. En

Detaylı

Beko inverter klimalarda Ağustos ayına özel 400 TL ye varan indirim fırsatı!

Beko inverter klimalarda Ağustos ayına özel 400 TL ye varan indirim fırsatı! Beko inverter klimalarda Ağustos ayına özel 400 TL ye varan indirim fırsatı! Ağustos 2016 Ionizer+ otomatik temizleme teknolojisine sahip Beko inverter klimalarla tanışma zamanı! Ağustos ayına özel 400

Detaylı

Endüstriyel vakumlu temizlik makineleri

Endüstriyel vakumlu temizlik makineleri IVB 5 ve IVB 7 M/H,daha sık ve daha çesitli temizlik talebi olanlar için idealdir.ivb 5/7 şirketinizdeki,atölyenizdeki,garajınızdaki,üretim sahanızdaki bütün büyük işlerin üstesinden gelir.ayrıca bu yüksek

Detaylı

TİP GENİŞLİK (mm) Güç (W/m²) Uzunluk (m) Toplam Güç Toplam Aktif. (W) Eset 60-1,5/50

TİP GENİŞLİK (mm) Güç (W/m²) Uzunluk (m) Toplam Güç Toplam Aktif. (W) Eset 60-1,5/50 ECOFILM Isıtma Folyoları En yeni teknolojilerden yararlanılarak üretilen Ecofilm ısıtma folyoları, özellikle büyük yüzeylerin ısıtılmasında kullanılıyor. Bu ısıtma sistemleri; grafit kaplamalı polyester

Detaylı

Dolphin Wave 30, Wave 50, Wave 100 Serisi

Dolphin Wave 30, Wave 50, Wave 100 Serisi Dolphin Wave 30, Wave 50, Wave 100 Serisi Dolphin Wave 30, Wave 50, Wave 100 Wave 100 Wave 50 Wave 30 Wave 30 Wave 30 piyasaya çıkış yılı- 2010 Dizayn ailesi - Wave Ailesi Model amaçları: 15m uzunluğa

Detaylı

www.haus.com.tr DDE SERİSİ

www.haus.com.tr DDE SERİSİ www.haus.com.tr DDE SERİSİ HAUS DEKANTÖRLERİ, SEKTÖRDE YENİ STANDARTLAR BELİRLİYOR Modern ve yüksek performanslı HAUS dekantörler, kentsel ve endüstriyel atık su ile içme suyu arıtma tesisleri için tasarlanmıştır.

Detaylı

TEMMUZ 2016 arcelik.com.tr TL ye VARAN TEMMUZ AYINA ÖZEL YÜKSEK ENERJI TASARRUFLU INVERTER KLİMALARDA 400 TL YE VARAN İNDİRİM!

TEMMUZ 2016 arcelik.com.tr TL ye VARAN TEMMUZ AYINA ÖZEL YÜKSEK ENERJI TASARRUFLU INVERTER KLİMALARDA 400 TL YE VARAN İNDİRİM! TEMMUZ 2016 arcelik.com.tr 444 0 888 400 TL ye TEMMUZ AYINA ÖZEL YÜKSEK ENERJI TASARRUFLU INVERTER KLİMALARDA 400 TL YE 02 Klimalar TEMMUZ AYINA ÖZEL 400 TL INDIRIMLI ARÇELİK KLIMALAR! 3.168 2.768 12610

Detaylı

Bastırın ve daha fazla kazıyın tamamen size kalmış.

Bastırın ve daha fazla kazıyın tamamen size kalmış. Bastırın ve daha fazla kazıyın tamamen size kalmış. Çok amaçlı zımpara PSM 10,8 LI PowerAutomatic ile. YENİ! Çok amaçlı zımpara PSM 10,8 LI. Onunla kablosuz, kullanışlı ve son derece rahat biçimde zımparalarsınız.

Detaylı

NT 75/2 Ap Me Tc. NT 75/2 Ap çok güçlü iki motora sahip profesyonel kullanımlar için uygun, ıslak-kuru tip elektrik süpürgesidir.

NT 75/2 Ap Me Tc. NT 75/2 Ap çok güçlü iki motora sahip profesyonel kullanımlar için uygun, ıslak-kuru tip elektrik süpürgesidir. NT 75/2 Ap Me Tc NT 75/2 Ap çok güçlü iki motora sahip profesyonel kullanımlar için uygun, ıslak-kuru tip elektrik süpürgesidir. 1 2 3 4 1 2 Makine üzerinde pratik aksesuar muhafaza Makine üzerinde pratik

Detaylı

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim BR 400'ün gelişmiş modeli olan BR 40/10, sınıfının en ekonomik makinesi olarak sunuluyor. Kompakt ve güçlü makine 400 mm çalışma genişliği ve 10+10 litrelik bir tank hacmine sahiptir. 1 Güçlü ve hızlı

Detaylı

HAVUZ TEMİZLEYİCİLER, ROBOTLAR 2016

HAVUZ TEMİZLEYİCİLER, ROBOTLAR 2016 HAVUZ TEMİZLEYİCİLER, ROBOTLAR 2016 AVANTAJLARLA Cenap Şahabettin cd. No:69 Koşuyolu 34718 İSTANBUL - TÜRKİYE Tel: 0216. 326 95 15-326 87 60 Fax: 0216. 428 80 16 E-posta: info@erkoc.net OSPA DİP TEMİZLEYİCİ

Detaylı

Verimli Kümesler İçin Isı Geri Kazanım Cihazı

Verimli Kümesler İçin Isı Geri Kazanım Cihazı VERİMLİ KÜMES SİSTEMLERİ Verimli Kümesler İçin Isı Geri Kazanım Cihazı www.tavsan.com.tr Isı geri kazanım entegreli, yüksek ve dengeli ısıtma sistemi. Dikili tip ve diğer kombinasyonlar ile mükemmel çevreci.

Detaylı

IVC 60/12-1 Tact EC. Sürekli çalışma için tasarlanmıştır. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri. Düz oluklu kompakt filtreli

IVC 60/12-1 Tact EC. Sürekli çalışma için tasarlanmıştır. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri. Düz oluklu kompakt filtreli Kesintisiz çalışma için otomatik filtre temizleme sistemi ve aşınmayan EC motora sahip kompakt endüstriyel elektrikli süpürgedir. Üretim alanlarındaki ince tozlar için idealdir. Aynı zamanda sabit kullanımlar

Detaylı

İÇ ÜNİTE FTXB25A FTXB35A FTXB50A DIŞ ÜNİTE RXB25A RXB35A RXB50A RXB60A

İÇ ÜNİTE FTXB25A FTXB35A FTXB50A DIŞ ÜNİTE RXB25A RXB35A RXB50A RXB60A İÇ ÜNİTE FTXB25 FTXB35 FTXB50 FTXB60 Kapasitesi BTU 1,20 / 2,50 / 3,20 4.000 / 8.500 / 10.900 1,30 / 3,53 / 3,80 4.400 / 12.000 / 12.900 1,88 / 5.45 / 6.20 6.400 / 18.600 / 21.200 2,00 / 6,21 / 6,50 6.800

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Duvar Filtresi - Sf 6 Akrobat Kol - Sf 7. Fan ve Konsol - Sf 8. Sabit Emiş Masaları - Sf 9. Mobil Filtreler - Sf 1-5

İÇİNDEKİLER. Duvar Filtresi - Sf 6 Akrobat Kol - Sf 7. Fan ve Konsol - Sf 8. Sabit Emiş Masaları - Sf 9. Mobil Filtreler - Sf 1-5 Bomaksan; 1986 yılından bugüne HVAC sektöründe Tesisat Mühendisliği alanında, sistem tasarımından uygulamaya kadar tüm süreçleri başarıyla tamamlayan, satış sonrası servis ve bakım hizmetleri ile de müşterileriyle

Detaylı

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Free Joint DC Inverter Viessmann İle tek dış üniteye 5 adede kadar iç ünite kombinasyonu yapabilir, değişken debili soğutucu akışkan teknolojisi ile bireysel iklimlendirmenin

Detaylı

IVC 60/12-1 Tact EC. Sürekli çalışma için tasarlanmıştır. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri. Düz oluklu kompakt filtreli

IVC 60/12-1 Tact EC. Sürekli çalışma için tasarlanmıştır. Çökertme mekanizmasına sahip atık konteyneri. Düz oluklu kompakt filtreli Kesintisiz çalışma için otomatik filtre temizleme sistemi ve aşınmayan EC motora sahip kompakt endüstriyel elektrikli süpürgedir. Üretim alanlarındaki ince tozlar için idealdir. Aynı zamanda sabit kullanımlar

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

TEZGAH ÜSTÜ EMİŞ SİSTEMLERİ

TEZGAH ÜSTÜ EMİŞ SİSTEMLERİ Tüm ortamlar için tezgah üstü emiş sistemleri. Nederman tezgâh üstü sistemler, lehimleme dumanlarının emildiği montaj istasyonlarından çok aşırı ya da zehirli gazlara karşı korumanın hayati olduğu laboratuarlara

Detaylı

Daha Hızlı*, Daha Kolay ve Daha Akıllı

Daha Hızlı*, Daha Kolay ve Daha Akıllı Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Buharlı ütü 50 g/dk buhar; 220 g şok buhar T-ionicGlide taban Otomatik Kapanma ve Kireç önleme 2600 Watt GC4527/00 Daha Hızlı*, Daha Kolay ve Daha Akıllı

Detaylı

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim

BR 40/10 C ADV. Güçlü ve hızlı. Uzun servis ömrü. Ergonomik tutma kolu. Düşük erişim BR 400'ün gelişmiş modeli olan BR 40/10, sınıfının en ekonomik makinesi olarak sunuluyor. Kompakt ve güçlü makine 400 mm çalışma genişliği ve 10+10 litrelik bir tank hacmine sahiptir. 1 Güçlü ve hızlı

Detaylı

TEKNİK DEĞERLER. Derinlik (mm) Genişlik (mm) Yükseklik (mm) 485 mm 485 mm 870 mm AÇIKLAMA. Renkler

TEKNİK DEĞERLER. Derinlik (mm) Genişlik (mm) Yükseklik (mm) 485 mm 485 mm 870 mm AÇIKLAMA. Renkler www.hosseven.com.tr 2 www.hosseven.com.tr TEKNİK DEĞERLER Nominal Isı Güç KW_N 2,2-6,5 Saatlik Tüketim Kg/h 0,6-1,8 Verim % 92-88,5 Maksimum Isıtma Hacmi M3 185 Net Kg kg 82 Baca Çapı mm 80 Besleme Haznesi

Detaylı

ANKA FAN. Pervane Adedi: 6 Kanat Çapı: 1240 mm Motor: 1.5 HP 1.10 KW EnxBoy: Kapasite : m3/h

ANKA FAN. Pervane Adedi: 6 Kanat Çapı: 1240 mm Motor: 1.5 HP 1.10 KW EnxBoy: Kapasite : m3/h FAN SİSTEMİ ANKA FAN Havalandırma Fan (140 140 cm) Tünel ve geçiş havalandırmalarında kullanılan yüksek kapasiteli egzoz fanlardır. Kümeslerin soğutulmasında ve istenilen hava hızının elde edilmesi amacı

Detaylı

Beko Multi Inverter Klimalar şimdi montaj dahil fiyatlarla! Mayıs- Haziran

Beko Multi Inverter Klimalar şimdi montaj dahil fiyatlarla! Mayıs- Haziran Beko Multi Inverter Klimalar şimdi montaj dahil fiyatlarla! Mayıs- Haziran 2018 Multi Inverter Sistem Klimaları ve Teknik Bilgiler Multi Inverter İç Üniteler Sezonsal Enerji Verimliliğine Sahip Beko Multi

Detaylı

Tek Ürünle Tıraş Olun, Şekil Verin ve Vücut Bakımı Yapın

Tek Ürünle Tıraş Olun, Şekil Verin ve Vücut Bakımı Yapın Şu ülkeye ait satış öncesi broşürü: Türkiye () Philips AquaTouch Aquatec Islak ve Kuru tıraş özellikli tıraş makinesi ComfortCut Bıçak Sistemi 40 dakika kablosuz kullanım/1 saat şarj SmartClick sakal şekillendirici

Detaylı

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri

Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri Endüstriyel Havalı Darbeli Vidalama Makineleri KUVVETLİ ALETLER. KOLAY TERCİH. CWC S E R İ PERFORMANS, ERGONOMİ VE DAYANIKLILIK DENGESİNDE SON NOKTA. CWC Serisi güçlü performansı, kaya gibi dayanıklılığı

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

YAZ TEMİZLİĞİ FERAHLIK VEREN BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE. 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye

YAZ TEMİZLİĞİ FERAHLIK VEREN BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE. 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE 19 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: FERAHLIK

Detaylı

ORGANİZE SERİNLİK TEAM

ORGANİZE SERİNLİK TEAM ORGANİZE SERİNLİK TEAM CSH Serisi 360 Hava Üfleme Teknolojisi Standart kaset tipi klimalardan farklı olarak, Diamond Electric kaset tipi split klimalar özel dizaynı ile 8 noktadan 360 derece kesintisiz

Detaylı

HAVUZ TEMİZLEYİCİLER, ROBOTLAR 2016

HAVUZ TEMİZLEYİCİLER, ROBOTLAR 2016 HAVUZ TEMİZLEYİCİLER, ROBOTLAR 2016 AVANTAJLARLA Cenap Şahabettin cd. No:69 Koşuyolu 34718 İSTANBUL - TÜRKİYE Tel: 0216. 326 95 15-326 87 60 Fax: 0216. 428 80 16 E-posta: info@erkoc.net OSPA DİP TEMİZLEYİCİ

Detaylı

IVR-L 100/ çalışma açısı. Suya dayanıklı yan kanal üfleyici. Dolum seviyesi göstergesi. Sağlam ve dayanıklı

IVR-L 100/ çalışma açısı. Suya dayanıklı yan kanal üfleyici. Dolum seviyesi göstergesi. Sağlam ve dayanıklı IVR-L 100/30 güçlü sıvı/metal talaşı çekebilen endüstriyel elektrik süpürgesidir. Sanayide üç vardiya çalışmak üzere kullanım tavsiye edilir. Ekstra uzun kullanım ömrüne sahiptir. 1 360 çalışma açısı 3

Detaylı

Binicili Tip B 90 R Classic Bp. Standart Aksesuarlar: Yürüyüş motoru Otomatik su keser. Teknik Bilgiler

Binicili Tip B 90 R Classic Bp. Standart Aksesuarlar: Yürüyüş motoru Otomatik su keser. Teknik Bilgiler Binicili Tip B 90 R Classic Bp B 90 R, 55-65-75 cm'den oluşan çeşitli fırça kafalarıyla uyumlu, kompakt, akülü zemin bakım ve temizlik otomatıdır. Genişletilmiş tank kapasitesi ile uzun süreli kullanımlar

Detaylı