GLC. Daha yükseklerde. Daha ileride.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "GLC. Daha yükseklerde. Daha ileride."

Transkript

1 GLC SUV

2 GLC. Daha yükseklerde. Daha ileride. GLC ile her yolculuğu, tamamen yeni bir seviyede karşılayın. İlerici ve atletik, bunun yanı sıra neredeyse tamamen sessiz ve şaşırtıcı derecede verimli Sınıfının en gelişmiş SUV larından biri ile bunların hepsi mümkün. İstek üzerine, örneğin prizden şarj edilebilen hibrit yapı (motor) ve AIR BODY CONTROL havalı süspansiyon ile temin edilebilir. Direksiyonun başına geçin: Hem kaliteli hem de geniş bir iç mekan sizi bekliyor. GLC. Her arazi koşulunun ustası. Her boyutun ustası. ipad için Mercedes-Benz kataloğu uygulaması ve iphone için dijital işletme talimatı Mercedes-Benz Guides ile GLC yi HD büyüleyiciliği ile yaşayın. Her iki uygulama da birçok film, diğer ilave içerikler içerir ve ücretsiz olarak itunes Store dan temin edilebilir.

3 Her açıdan işinin ustası. 2 Mercedes-Benz GLC 250 d 4MATIC Metalik elmas gümüşü Çok kollu AMG tasarımı hafif alaşım jantlara, ARTICO deri/dinamica mikrofiber döşemeye, alüminyum süslemelere sahip AMG dış ve iç mekan tasarım konsepti 8 Mercedes-Benz GLC 350 e 4MATIC designo metalik elmas beyazı designo iç mekana, 5 kollu hafif alaşım jantlara, iki renkli platin beyazı/siyah designo Nappa deri döşemeye, siyah açık damarlı dişbudak ağacından ahşap süslemeye sahip EXCLUSIVE dış mekan tasarım konsepti 16 Mercedes-Benz GLC 250 4MATIC Metalik selenit grisi EXCLUSIVE dış ve iç mekana, 5 kollu hafif alaşım jantlara, eyer kahvesi/siyah deri döşemeye, açık damarlı kahverengi dişbudak ağacından ahşap süslemeye sahip EXCLUSIVE tasarım konsepti Her kilometrenin ustası. 24 Mercedes me 28 Servis ve hizmetler 32 Motorlar, 9G-TRONIC ve 4MATIC 33 Plug-In hibrit 34 AIR BODY CONTROL 35 DYNAMIC SELECT, Off-Road Engineering Paketi 36 Sürüş yardım paketi Plus 37 Entegre güvenlik konsepti 38 LED akıllı ışık sistemi kamera sistemi 40 Bilgi ve eğlence sistemi 42 Mekan konsepti 44 Donanımlar, paketler ve aksesuarlar 56 Jantlar 58 Mercedes-AMG modelleri 70 Teknik değerler 73 Döşemeler ve renkler 58 Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Metalik obsidiyan siyahı 5 çift kollu AMG tasarımı hafif alaşım jantlar, kırmızı süsleme dikişlerine sahip siyah deri döşeme, karbonfiber AMG/alüminyum süslemeler Resimlerde, standart donanım kapsamında olmayan aksesuarlar ve isteğe bağlı donanımlar da gösterilebilir.

4 2 SUV. Bu üç harf, kulağa hiç bu kadar hoş gelmemişti. Rahatsız edici görünmeden üstünlük ve güç yayar. Doğru anlarda geri durarak gururlu ve kendinden emin bir şekilde yönü belirler. Bu, modern lüksün yüksek sanatıdır ve yeni GLC nin biçimsel dilidir. Dik, etkileyici ön bölümü ve üç boyutlu olarak şekillendirilmiş radyatör ızgarası, ona modern bir görünüm katar. Aracın yan tarafındaki net karakter çizgileri ve kaslı yüzeyler, yeni Mercedes-Benz tasarımına özgü olan taklit edilemez bir duygusal netlik oluşturur.

5 3

6 4 Gelecek göz önünde İstek üzerine LED akıllı ışık sistemi temin edilebilir. Belirgin çizilmiş konturlar ve kaliteli modellenmiş ayrıntılar, üç boyutlu tasarım sayesinde aracın benzersiz bir görünüme kavuşmasını sağlar. Ayrıca kullanılan LED ler, geleneksel ışıklara göre çok daha uzun ömürlü ve verim lidir. Sinyal lambası, pozisyon lambası ve gündüz seyir ışığı fonksiyonlarını kapsayan meşale karakteristiktir. Işık içteki kontur akışını takip eder. Bu, hem gündüz hem gece çarpıcı ve çok kaliteli bir Mercedes-Benz tasarımı sağlar.

7 5

8 6 Her sürüşten en iyi performansı elde edin: Orta konsoldaki DYNAMIC SELECT sürüş karakter seçim fonksiyonu üzerinden beş farklı sürüş programı seçilebilir: Comfort, ECO, Individual, Sport, Sport+. Bunlar donanıma bağlı olarak, örneğin tahriki, yürüyen aksamı ve direksiyonu etkiler. Böylece, sürüş deneyimi ideal bir şekilde kişisel ihtiyaca veya dış koşullara uyarlanabilir.

9 Şehir. Doğa. Ve aralarındaki her yer. 7

10 8

11 9 Daha iyi bir dünya yolunda: GLC 350 e 4MATIC. Zamanının bir araç boyu ötesinde: Prizden şarj edilebilen hibrit yapıya (motor) sahip GLC 350 e 4MATIC. 4 silindirli benzinli motordan ve hibrit yapıdan oluşan tahrik kombinasyonu, azami 135 km/saat lik bir hıza kadar tamamen elektrikli bir sürüşü mümkün kılar. Azami 34 km lik bir menzilde size sadece hafif rüzgar sesleri eşlik edecektir. Onun dışında sakinlik ve lokal olarak yakıt tüketmemenin ve emisyon üretmemenin vermiş olduğu iyi his hakimdir. GLC 350 e 4MATIC tarafından sunulan büyüleyici bir deneyim.

12 10 Bildiği tek yön vardır: İleri. Yan rüzgar yardımcısı Aniden ortaya çıkan şiddetli rüzgarlar, bir aracı özellikle yüksek hızlarda şeridinden çıkarabilir. GLC de standart donanım kapsamındaki yan rüzgar yardımcısı sürüş dengesi sağlar. Elektronik denge programı ESP nin bileşenidir ve 80 km/saat lik bir hızdan itibaren düz yolda ve hafif virajlı yolda etkindir. Sürücü, yan rüzgarın yönüne ve şiddetine bağlı olarak aracın rüzgara dönük tarafından gerçekleştirilen frenleme müdahaleleri ile desteklenebilir. Araca etki eden rüzgar asgariye indirilir, sürüş emniyeti ise maksimuma çıkartılır.

13 11

14 12

15 13 Daha yüksekte oturun. Daha derinden parlayın. Daha güçlü parlaklık. Daha fazla derinlik. Daha fazla zarafet ve değer. Bu, asil designo metalik elmas beyazı rengindeki GLC dir. Bu boyamada, renk veren ilk katman, üzerinde bulunan bir parlak inci efektli katman ile kombine edilir. Ardından şeffaf renk ile üç katmanlı bir designo renk olarak sonlandırılır. Ayrıca designo metalik elmas beyazı iki renkli zarif platin beyazı/siyah designo iç mekan ile mükemmel şekilde uyumludur. GLC yi sınıfının en kişisel SUV una dönüştüren birçok renk ve malzeme kombinasyonundan biridir.

16 14 Şehirde yaşam. Açık ara farkla en iyisi.

17 15

18 16 En saf haliyle sürüş keyfi. Yeni havalı süspansiyon sistemi AIR BODY CONTROL ile her yüksekliğin keyfine varın. Sürekli ayarlanabilir sönümlemeye sahip isteğe bağlı havalı süspansiyon, mühendisliğin tüm kurallarını kullanarak yolcuları şımartır. Dinamik bir sürüş deneyimi için aracın arkadan kopması hissedilir derecede azaltılır. Ayrıca yoldaki bozukluklar neredeyse tamamen emilir. Otomatik bir yükseklik ayarı, hıza bağlı olarak daha fazla sürüş dengesi ve daha az tüketim sağlar. Ayrıca taşlı yollarda veya ağır yükte araç yüksekliği, seviye ayar şalteri üzerinden manuel olarak değiştirilebilir. AIR BODY CONTROL havalı süspansiyon sistemine sahip GLC ile rahat bir şekilde sürüşe başlayın ve daha da rahatlamış olarak gideceğiniz yere ulaşın.

19 17

20 18 GLC için her zemin, iyi bir zemindir.

21 19

22 20 GLC nin iç mekanı, olağanüstü yüksek değer algılaması ile etkileyicidir. Bunun ardındaki sır, önünde bulunan yüzeylerdir: Örneğin açık damarlı ahşap, alüminyum veya delikli deri gibi malzemeler, modern lüksü yakından hissetmenizi sağlar.

23 21 DOKUNMATİK KUMANDA PANELİ: SEZGİSEL VE YENİLİKÇİ Jestler, iletişimin en doğal biçimidir. Kısa ve nettirler. Sanki bir otomobil yolculuğu için düşünülmüşler, çünkü yollarda dikkatinize ihtiyacı olan tek şey, trafiktir. Multitouch sensör sistemine sahip dokunmatik kumanda paneli (donanıma bağlı olarak isteğe bağlı donanım), ne istediğinizi anlamak için sadece parmaklarınızın bir veya iki jestine, kısa bir kaydırma hareketine veya parmakların açılmasına ihtiyaç duyar. İster harf ister rakam olsun, el yazınızı bile ayırt eder. Böylece bilgi ve eğlence sisteminin tüm fonksiyonları jestler üzerinden kumanda edilebilir. Benzersiz dokunsal bir deneyimdir ve GLC deki geleceğe yön veren ergonomi için mükemmel bir örnektir.

24 22 57 mm daha fazla diz mesafesi. İster aile ile büyük bir seyahate ister arkadaşlarla büyük bir maceraya gidilsin, GLC de sizi büyük özgürlük bekliyor. Böylece, bir önceki model GLK ya göre hissedilir derecede daha fazla mekan ve daha fazla değişkenlik, birçok şeyi mümkün kılar.

25 4,66 m daha fazla özgürlük. 23

26 24 Dünyamız sizin ellerinizde. Burada her şey sadece sizin etrafınızda döner. Hayatınızı büyüleyici bir şekilde kolaylaştıracak ve zenginleştirecek hizmetlerin, tekliflerin ve yeniliklerin dünyasını keşfedin. Hem de dijital ortamda rahat bir şekilde size ulaşmasını bekleyerek. Böylece bizim dünyamız, sizin dünyanız olur.

27 25

28 26 Ağ ile bağlantılı olan hayatınız böylesine büyüleyici şekilde kolay olabilir. Tüm bağlantı ve mobilite hizmetlerimiz ve başka birçok büyüleyici teklifimiz tek bir yerde ve sadece size özel. İşte bu Mercedes me. Hemen bugün ücretsiz kaydolun ve Mercedes-Benz dünyasını; PC nize veya laptop ınıza ve yoldayken tabletinize, akıllı telefonunuza veya akıllı saatinize getirin. Hayatınızda devamlı değişiklikler olduğundan, biz de hizmetlerimizi sürekli geliştiriyoruz. Şimdi inceleyin: Bireysel ilhamı sadece online olarak yaşamak istemiyor musunuz? Mercedes me Store ları dünya çapında, örneğin Pekin, Moskova ve Hamburg da büyülüyor.

29 27 Mercedes me connect sizi aracınıza, aracınızı da tüm dünyaya bağlar. Kapsamlı ve konforlu bağlantı hizmetleri aracınızla ilgili sizi çepeçevre destekler, daha fazla güvenlik, daha fazla bağlılık ve daha büyüleyici bir sürüş deneyimi sağlar. Sürüş sırasında da sürekli bağlantıda olmanın verdiği iyi his. Mercedes me connect e dahil olacaklar arasında, bir arıza veya kaza durumunda otomatik destek sağlayabilen temel hizmetlerin yanı sıra, araç ayarlarını akıllı telefon aracılığıyla yapabilmeyi sağlayan Remote Online hizmetleri seçeneği ve çok daha fazlası mevcut olacaktır. Mercedes me inspire, size marka deneyimleri ve ilham verici bir diyalog imkanı sunacak. Size her zaman en iyi çözümleri sunabilmemiz için fikirlerimizi paylaşmak ve sizi neyin heyecanlandırdığını öğrenmek istiyoruz. Bunun için, örneğin klasik otomobil konularının (etkinlikler, seyahatler ve yaşam tarzı alanlarına ait) ötesine uzanan bir topluluk, giderek artan teklifler ve deneyimler geliştiriyoruz. 1 Pazarda temin edilebilirliğine bağlı olarak. Mercedes me move, akıllı mobilite çözüm lerine erişim sunuyor: car2go, Free-floating Carsharing in dünya çapındaki öncüsü ve pazar lideridir. moovel mobilite uygulaması, birbirinden farklı mobilite sağlayıcıların tekliflerini bir araya getirir ve böylece A dan B ye en ideal yolu bulur, mytaxi uygulaması ile taksi çağırabilir, gelişini canlı olarak takip edebilir ve ödemesini kolayca yapabilirsiniz. Mercedes-Benz Rent, yakınınızdaki bir Mercedes-Benz bayisinde her durum için kısa veya uzun süreli bir araç kiralaması sunar. Blacklane üzerinden şoförlü bir Sedan rezerve edebilirsiniz. FlixBus, şehirler arası otobüslerde ucuz, rahat, konforlu ve çevre dostu seyahat etmenize olanak sağlar. Mercedes me assist, aracınızın bakımını son derece kolaylaştıracak. Böylece online olarak yakınınızdaki bir Mercedes-Benz bayisini kolayca bulabilecek ve bir servis randevusu alabilecek siniz. Dijital servis raporu, gerçekleştirilen bakım hizmetleri konusunda sizi her zaman bilgilendirir. Bu rapor, yapılan bir bakımdan sadece bir gün sonra, online olarak kullanımınıza sunulur. Güncel servis raporunun yanı sıra, bakım geçmişinin tamamını ve ayrıca aracınızın servis aralıklarını görebilir ve ihtiyaç halinde çıktısını alabilirsiniz. Mercedes me finance sizi hayalinizdeki otomobile ulaştıracak çeşitli seçenekler sunacak. Mercedes-Benz Bankası/Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, sizinle birlikte, ihtiyaçlarınıza uyarlanmış ideal leasing, finansman ve sigorta çözümünü bulur. Leasing ürünlerimiz, her zaman en yeni araç modellerini kullanmanızı ve bu sırada azami esnekliğin keyfini sürmenizi sağlar. Çünkü aracı satın almak için değil, sadece kullanmak için ödeme yapıyorsunuz ve böylece aylık çekici taksitlerden faydalanıyorsunuz. Finansman tekliflerimizle, yeni Mercedes-Benz inizin ödemesini kişisel finansman planlamanıza uygun şekilde yapabilirsiniz. Bu sırada, seçilen peşinat tutarı ve sözleşme geçerlilik süresi üzerinden aylık taksit lerinizin miktarını birlikte belirleyelim. Cazip koşullara sahip bireysel sigorta çözümlerimiz, bütçeniz ve aracınız için güvenilir bir koruma sunar. Sözleşme bitiminden sonra finansal başvurularınızı çok rahat bir şekilde online yönetebilirsiniz.1

30 28

31 29 Hizmetimiz Mercedes iniz ile mükemmel şekilde uyumludur. Bir otomobilden fazlasını satın alıyorsunuz: Paha biçilemez Mercedes-Benz ortaklığını. Bu sizin için huzur, güvenlik ve özgürlük anlamına gelir. Başka bir deyişle: Bir Mercedes kullanmanın verdiği iyi his. Mercedes iniz için en iyisi. Hiç kimse Mercedes inizi, Mercedes-Benz yetkili servislerindeki tecrübeli uzman çalışanlarımızdan daha iyi tanıyamaz. Kapsamlı hizmet teklifi ve yüksek kalite talebi, aracınızın en iyi durumda olmasını sağlar. Bu nedenle test edilmiş Mercedes-Benz orijinal parçalarına ve özel aletlere güveniyoruz. Sizin için en iyisi. İlk kilometreden itibaren endişesiz bir şekilde yola çıkmak. Bunu size özel uyarlanmış Mercedes-Benz hizmet sözleşmeleri sunar. Bu sırada uzun süreli planlama güvenliğinden, sabit aylık taksitler sayesinde sürekli maliyet kontrolünden ve maliyet şeffaflığından faydalanırsınız. Ayrıca, ilave servis masraflarına karşı ideal şekilde korunmuş olursunuz. Mobiliteniz için en iyisi. Mercedes-Benz Mobilo nun 1 mobilite çözümü ile arızalar, kazalar, küçük aksilikler veya vandalizmde bile tüm Avrupa da rahat bir şekilde seyahat edin. Çünkü Mobilo ile ayrıca yerinde yardıma, bir yedek araca, aracın çektirilmesine veya bir otelde konaklama hakkına sahipsiniz. Mobilo, aracın ilk trafiğe çıkışından sonraki ilk iki yıl için mevcuttur ve her yetkili serviste 30 yıllık bir süreye kadar yenilenebilir. Ne zaman yardıma ihtiyaç duyarsanız, Türkiye içinde numaralı telefon üzerinden bize ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. m Şimdi daha fazla bilgi edinin Mercedes-Benz hizmet sözleşmeleri ile ilgili Mercedes-Benz Yetkili Servisleri nden detaylı bilgi alabilirsiniz. 1 Genel iş koşullarımız geçerlidir. 2 Mobilo hizmetinin kullanım ve geçerlilik şartlarını Mercedes-Benz Yetkili Servisleri nden, MB İletişim Hattı ndan veya mobilo.mercedes-benz.com.tr sitesinden öğrenebilirsiniz.

32 30 Mercedes-Benz olmadan motor sporları nasıl olurdu? Bir otomobil yarışını kazanan ilk otomobil, bir Daimler motoruna sahipti. İlk Mercedes bir yarış otomobiliydi. Gümüş oklar gerçek bir efsane. Mercedes-Benz in motor sporlarıyla bağının ardında büyük bir gelenek yatar. Motor sporları, bugün hala markayı ve üzerinde yıldızı taşıyan her aracı şekillendirmektedir. Markanın benzersiz tarihini ilk elden Stuttgart taki Mercedes-Benz Müzesi nde deneyimleyin. m DAHA FAZLA BİLGİ EDİNİN 130 yılı aşkın süredir dünyayı değiştiren olguya tanıklık edin ve Mercedes-Benz Müzesi nde bir zaman yolculuğuna çıkın. Toplam m 2 alanda 1500 den fazla otomobil sizi bekliyor. Bunların arasında, 1902 yılından kalma, türünün tek örneği olan en eski Mercedes e veya martı kanatlı efsanevi araçlara rastlayabilirsiniz. Yenilikler mekanına hoş geldiniz:

33 31 Motor sporları olmadan Mercedes-Benz nasıl olurdu? 3 Haziran 1934 tarihinde, Nürburgring de düzenlenen uluslararası Eifel yarışında gümüş ok efsanesi doğdu. O, bugün hiç olmadığı kadar canlı: Gümüş oklar atölye ekibi MERCEDES AMG PETRONAS, 2015 yılında Formula 1 de üst üste ikinci kez hem markalar, hem de sürücüler klasmanlarında birinciliği kazandı. Bu başarıların değeri, yarış pistinin çok ötesindedir: Katedilen her metre, örneğin hafif yapı malzemelerinin ve hibrit teknolojisinin seri üretime yönelik gelişimini bir adım daha ileri götürür. m DAHA FAZLA BİLGİ EDİNİN Formula 1 büyüsünü multimedya ortamında yaşayın Mercedes-Benz F1 W07 Hybrid, 2016 sezonu.

34 32 Enerji devrimi. Birinin başlangıcı yapması gerekir. Birçok farklı motor çeşidi, üç farklı yakıt, bir ortak hedef: Bir Mercedes-Benz in benzersiz yüksek sürüş konforunu korumak ve aynı zamanda şaşırtıcı derecede düşük tüketim ve emisyon değerlerine ulaşmak. Bunu, teknolojik zirvesinde yeni bir şanzıman tahrik aksamı bulunan yenilikçi bir paket sağlar: 9G-TRONIC ve 4MATIC. Tüm motorlar şimdiden standart olarak yeni 9G-TRONIC otomatik şanzıman ile donatılmıştır (GLC 350 e 4MATIC te 7G-TRONIC PLUS). Şanzıman teknolojisi alanında bir kilometre taşı. Dokuz ileri vites sayesinde bu otomatik şanzıman; verimliliği, konforu ve dinamiği yeni bir seviyeye taşımaya olanak sağlar. Daha hızlı vites değişimleri ve daha yumuşak vites geçişleri ile büyülemektedir. 9G-TRONIC aynı zamanda yakıt tüketimini düşürmeye katkıda bulunur. 9G-TRONIC ve dört tekerlekten çekiş sistemi 4MATIC in kombinasyonu da en yeniler arasındadır. Sürüş konforundan, sürüş dinamiğinden veya sürüş güvenliğinden ödün vermeden, kompakt yapı tarzı ve sayısız hafif yapı önlemi, emisyon salınımını daha da düşürür. MOTOR YELPAZESİ Dizel: 125 kw lık (170 BG) güce ve 400 Nm lik torka sahip GLC 220 d 4MATIC 150 kw lık (204 BG) güce ve 500 Nm lik torka sahip GLC 250 d 4MATIC 190 kw lık (258 BG) güce ve 620 Nm lik torka sahip GLC 350 d 4MATIC Benzin: 155 kw lık (211 BG) güce ve 350 Nm lik torka sahip GLC 250 4MATIC 180 kw lık (245 BG) güce ve 370 Nm lik torka sahip GLC 300 4MATIC GLC 350 e 4MATIC, 155 kw (211 BG) güce ve 350 Nm lik torka sahip benzinli motor, 85 kw (116 BG) güce ve 340 Nm lik torka sahip elektrik motoru, 235 kw lık (320 BG) güce ve 560 Nm lik torka sahip sistem gücü

35 GLC 350 e 4MATIC 33 Plug-in hibrit teknolojisi, bir duvar tipi şarj ünitesi üzerinden sadece iki saatte ve normal bir priz üzerinden dört saatte, % 20 den % 100 e 1 kadar hızlı bir harici şarjı mümkün kılar. 1 4 silindirli benzinli motor. 2 Rejeneratif fren sistemi. 3 Elektrik motoru. 4 Yüksek voltajlı lityum iyon akü. 5 Şarj bağlantı noktası. 1 % 20 den % 100 e şarj süresi, elektrik kaynağının gücüne göre 2,0 ila 4,1 saat (400 V/16 A 230 V/8 A) arasında değişir. Plug-in hibrit teknolojisine sahip GLC 350 e 4MATIC. GLC 350 e 4MATIC, her çekişten en iyisini elde eder: Güç, huzur ve aşırı verimlilik. Tahrik ünitesi; 155 kw (211 BG) gücünde 350 Nm lik azami torka sahip, 4 silindirli benzinli motordan ve 85 kw (116 BG) gücünde 340 Nm lik azami torka sahip bir hibrit yapıdan oluşmaktadır. Tamamen elektrikli sürüş esnasında aracın azami hızı 135 km/saat ve menzili en fazla 34 km dir. GLC, hızlı sürüşlerde veya dik yokuşlarda otomatik olarak benzinli motoru devreye alır. Plug-in hibrit teknolojisi, ayrıca 3,0 kw lık bir geleneksel prizde sadece dört saatte % 20 den % 100 e kadar şarj edilmesini mümkün kılar. Sürüş esnasında ayağınızı gaz pedalından çektiğiniz anda, akıllı bir çalıştırma stratejisi sayesinde akü otomatik olarak şarj olur ve araç bu sayede 0 g/km lik lokal bir CO 2 emisyon değerine ulaşabilir. BİRÇOĞU HİBRİTE SAHİP OLABİLİR. ANCAK AKILLI HİBRİT SADECE BİRİNDE VARDIR. Akıllı HİBRİT, elektrik motorunu mümkün olduğunca verimli şekilde kullanmak adına Mercedes-Benz hibrit araçları için öngörülü çalışma stratejisidir. Donanıma bağlı olarak şu fonksiyonları kapsar: Radar destekli elektrik motoru fren fonksiyonu, elektrikli motor frenini ve aracın tahriksiz hareket etme fonksiyonunu en iyi şekilde kullanmak için mesafe takip sisteminin verilerinden yararlanır. Tedbirli bir vites değiştirme stratejisi, vites seçimi için ilave olarak mesafe takip sisteminin verilerini kullanır. Güzergah bazlı bir çalışma stratejisi, akünün şarjını en iyi şekilde kullanmak için navigasyon sisteminin verileri yardımıyla hibrit motor çalışma modlarını optimize eder. Bir ECO yardımcısı sürücüyü dokunsal bir gaz pedalı yardımıyla verimli sürüş tarzı konusunda destekler.

36 34 Havada konfor kokusu var. AIR BODY CONTROL (havalı süspansiyon sistemi). GLC istek üzerine, AIR BODY CONTROL havalı süspansiyon sistemi ile yolcuları, bulutların üzerindeymişçesine taşır. Araç yüklü durumdayken dahi, olağanüstü sürüş konforu sağlar. Otomatik yükseklik ayarı ile güncel hıza bağlı olarak, yakıt tüketimi düşürülebilir ve sürüş emniyeti iyileştirilebilir. İlave olarak, kötü yollara sahip güzergahlarda veya uygun olmayan rampalarda, seviye ayar şalteri ile yerden yükseklik arttırılabilir. Havalı süspansiyon sistemi AIR BODY CONTROL, konforu kısıtlamadan dinamik sürüş tarzını da iyileştirir. Böylece kaçınma manevralarında, yay ve sönümleme kuvvetleri tam otomatik olarak uyarlanır. Bu, aracın kritik durumlarda bile sakin ve kontrol edilebilir kalmasını sağlıyor. Bu sırada, ön ve arka aksta bulunan amortisörlerin ayarı sürekli olarak değiştirilebilir. Havalı süspansiyon üç sertlik kademesinde ayarlanabilir. Sürücü, DYNAMIC SELECT sürüş karakter seçim fonksiyonu üzerinden, konforlu ve sportif arasında çok farklı sürüş özellikleri seçebilir. AIR BODY CONTROL, havalı süspansiyonun çok hoş bir yan etkisidir: Araç hareketsiz durumdayken, sürücü bagajın yüklenmesini ve boşaltılmasını kolaylaştırmak için aracın arka tarafını yaklaşık 40 mm alçaltabilir. Alçaltma şalteri, bagaj sol yan paneldedir. YÜRÜYEN AKSAM VE DİREKSİYON Standart donanım olan AGILITY CONTROL Konforlu Süspansiyon Sistemi, adaptif bir sönümleme sistemi ile yuvarlanma tutumunu, sönümleme etkisini ve stabilizasyonu yol durumuna uygun olarak optimize ederek, dengeli sürüş konforu sağlar. Hıza bağlı servo direksiyonun konforunu, direksiyon simidi açısına bağlı değişken aktarmaya sahip Direct-Steer direksiyon sistemi tamamlar. Bu, örneğin bol virajlı yollarda daha çevik araç tepkisine neden olur ve düz gidişte şerit stabilitesini arttırır. İsteğe bağlı spor süspansiyon, daha sert uyarlanmış olan yaylanma ve sönümleme sayesinde konfordan çok fazla ödün vermeden dinamik sürüşü mümkün kılar.

37 35 Tek tuşla sürüş programının değiştirilmesi. DYNAMIC SELECT. Yürüyen aksamın konforlu, sportif veya tamamen bireysel ayarı, orta konsoldaki DYNAMIC SELECT sürüş karakter seçim fonksiyonu ile çağrılabilir. Comfort sürüş programı sayesinde, son derece dengeli bir sürüş mümkündür. ECO tüm parametreleri düşük yakıt tüketimine yöneltir, çok fonksiyonlu ekrandaki ECO göstergesi verimli bir sürüş tarzını destekler ve motor modeline bağlı olarak aracın tahriksiz hareket etme fonksiyonu etkinleştirilebilir. Sport, ilave olarak alçaltılmış bir yürüyen aksam, sportif sert bir sönümleme uyarlaması (isteğe bağlı AIR BODY CONTROL ile birlikte temin edilebilir), daha doğrudan bir manevra hissi ve ayrıca değişen vites değiştirme zamanları ile öne çıkar. Sport+ son derece sportif bir vites değiştirme ve sönümleme tutumu anlamına gelir. Ayrıca Individual sürüş programı sayesin de sürücü, direksiyon, tahrik aksamı ve yürüyen aksam gibi belirli parametreleri tamamen kendi isteğine göre değiştirebilir. Seçilen sürüş programının medya ekranı üzerinden uygulanması, başlı başına bir deneyimdir. DYNAMIC SELECT sürüş karakter seçim fonksiyonu, isteğe bağlı Off-Road Engineering Paketi ile birlikte temin edilebilir, daha fazla arazi elverişliliği için önceden yapılandırılmış maksimum beş sürüş programı ile donatılmıştır. Bunlar Downhill Speed Regulation (yokuş iniş yardımcısı) veya Off-road şalter bloğu, kontrol düğmesi ve dokunmatik kumanda paneli yardımıyla kumanda edilir. Off-road ayarları, ideal olmayan dış şartlara rağmen ideal bir araç yapılandırmasını mümkün kılar: Seçilebilen programlar şunlardır: Kaygan zemin, Off-road, Römork, Rampa ve ayrıca aracın örneğin derin çamura battığı durumlarda AIR BODY CONTROL ile birlikte Kayalık alan yardımcısı.

38 36 Sürüş yardım paketi Plus. Tehlikeleri azaltmak. Gerektiğinde müdahale etmek. Mümkün olduğunda geri durmak. Bu üstünlük, isteğe bağlı sürüş yardım paketi Plus ın bileşenidir. Sürücünün yükünü hafifleten, kaza tehlikesini azaltan ve yolcular ile diğer trafik katılımcılarının korunmasını iyileştiren güvenlik ve yardımcı sistemlerini kombine eder. Kavşak yardımcısına sahip radar destekli acil fren destek sistemi BAS PLUS ve PRE-SAFE Fren Sistemi, özellikle şehir trafiğinde kavşaklardaki kazalar ile arkadan çarpmaları ve yayalara çarpma tehlikesini azaltabilir. Aktif şerit takip yardımcısı ve Aktif kör nokta yardımcısı, araç istem dışı şeritten çıktığında veya şerit değiştirme durumunda diğer araçlarla ortaya çıkan çarpışma tehlikesinde destek olabilir. Söz konusu bu sistemler, tek taraflı fren müdahalesinde bulunarak, aracın şeride geri dönmesini veya bir kazadan kaçınılmasını sağlayabilir. Nihayetinde PRE-SAFE PLUS olası bir arkadan çarpma durumunda önlemler sağlamak için önleyici yolcu koruma sistemi PRE-SAFE i geliştirir. Direksiyon yardımcısı ve dur-kalk pilotuna sahip takip mesafesi kontrol sistemi DISTRONIC PLUS, öndeki araç ile arasında belirli bir mesafeyi korumak ve şeridin ortasında kalmak için sürücüyü destekleyebilir MERCEDES-BENZ INTELLIGENT DRIVE Stereo kamera ünitesi, yakın ve uzak alan radarları, çepeçevre sensörler, GLC deki sayısız güvenlik ve yardımcı sistemi için temel oluşturur. 1 Çok amaçlı stereo kamera Orta alan algılamalı uzak alan radarı. 3 Yakın alan radarı. 4 Ultrasonik sensörler. 5 Çok modlu radar. 3

39 37 Mercedes-Benz kullanmanın verdiği iyi his. Dünya çapındaki ilk otomobil üreticisi olarak bir entegre güvenlik konsepti geliştirdik. Bunu, kazaları önlemek, tehlikelere karşı en iyi şekilde tepki vermek ve kaza sonuçlarını azaltmak için, Mercedes kullanıcıları ve aynı şekilde tüm diğer sürücüler için yaptık. GÜVENLİ SÜRÜŞ ATTENTION ASSIST konsantrasyon kaybı yardımcısı, özellikle uzun yollarda ve gece sürüşlerinde sürüş güvenliğini arttırabilir. Sürücünün direksiyon tutumu nedeniyle yorgunluğa ve aşırı dikkatsizliğe ait tipik belirtileri algılayabilir ve onu yaklaşan anlık uykuya karşı görsel ve ayrıca sesli olarak ikaz edebilir. ADAPTIVE BRAKE adaptif fren sistemi, akıllı müdahalelerle frenleme gücünü iyileştirir: Islak zeminde fren diskleri kuru tutulur. Sürücü aniden ayağını gaz pedalından çektiğinde, fren balataları otomatik olarak yaklaştırılır ve rampa çıkışlarında aracın geri kayması önlenebilir. İsteğe bağlı takip mesafesi kontrol sistemi DISTRONIC PLUS, özellikle dur kalk trafiğinde öndeki araca olan güvenli mesafeyi korumaya yardımcı olur. Sistem, gerektiğinde kendi başına frenleme yapabilir ve tekrar hızlanabilir. TEHLİKE DURUMUNDA Çarpışma önleme yardımcısı PLUS, arkadan çarpma tehlikesini önlemek veya sonuçlarını azaltmak için kısmi frenleme gerçekleştirebilir. Radar sensör sistemine sahip isteğe bağlı kör nokta yardımcısı trafikteki en büyük tehlike kaynaklarından birini görünür hale getirir. Kör noktada bir araç algılandığında, dış aynada kırmızı renkli bir üçgen yanar. İhtiyaca göre ilave olarak bir sesli uyarı gerçekleşir. Sistem, 30 ila 250 km/ saat hızlarda etkindir. İsteğe bağlı şerit takip yardımcısı 60 ile 200 km/saat arasında şeritten istem dışı çıkıldığını algılayabilir ve sürücüyü direksiyon simidindeki aralıklı titreşimlerle dokunsal olarak uyarabilir. Kör nokta yardımcısı ile şerit takip yardımcısı da isteğe bağlı şerit takip paketinin bileşenidir. İsteğe bağlı yolcu koruma sistemi PRE-SAFE kritik sürüşleri algılayabilir ve kaza tehlikesinde yolcuların korunması için önlemler başlatabilir. Geriye doğru kemer gerdirme veya yan camların otomatik kapatılması bunlardandır. BİR KAZA ANINDA Kapsamlı bir koruma sistemi, yolcuların ve trafikteki diğer katılımcıların yaralanma riskini belirgin bir şekilde azaltabilir. Buna, bir çarpma sırasında otomatik olarak birkaç santimetre yukarı doğru fırlayabilen ve böylece yayaların veya bisiklet sürücülerinin korunmasına yardımcı olan aktif motor kaputu dahildir. Yolcular, dokuz hava yastığı (bunlardan iki tanesi arka bölümdeki isteğe bağlı yan hava yastığıdır) tarafından geniş bir alanda desteklenebilir. BİR KAZA SONRASI Her Mercedes-Benz, ilk yardım konusunda en iyi şekilde eğitilmiştir. Bir kaza durumunda motor otomatik olarak durdurulabilir ve merkezi kilitleme tertibatının kilidi açılabilir, ayrıca ikaz flaşörü tertibatı ve acil durum iç mekan aydınlatması etkinleştirilebilir. Sonunda standart donanım kapsamında entegre edilmiş Mercedes-Benz acil çağrı sistemi (ülkeye özgü), GPS konum verilerini ve önemli araç bilgilerini iletebilir. Fakat umarız buna hiçbir zaman gerek kalmaz.

40 38 Zekası ile parıldar. İsteğe bağlı donanım LED akıllı ışık sistemi benzersiz tasarımı, çok düşük enerji tüketimi ve uzun ömürlülüğü ile uzun süren bir etki bırakır. Fakat her şeyden önce, daha fazla görünürlük ve güvenlik sunar. Kısa far, dönüş yaparken ve virajlarda, otomatik olarak ışık ve sürüş koşullarına uyarlanır. Coming Home fonksiyonu, telsiz anahtar ile aracın kilitleri açılırken ve kapatılırken, mavi bir LED araç yerini bulma aydınlatması ile sürücüyü karşılar. İsteğe bağlı adaptif uzun far yardımcısı, karşıdan gelen araç sürücülerinin gözlerini kamaştırmayacak şekilde, fakat yolu her zaman mükemmel aydınlatarak ışığı dağıtır. LED akıllı ışık sistemi Tamamen somut haliyle LED akıllı ışık sistemi: 1 Şehirler arası yollarda yolun sol kenarı, özellikle sis lambası açıkken de belirgin şekilde daha iyi aydınlatılır. 2 Otoyollarda görüş mesafesi yüzde 60 a kadar artar. 3 Aktif viraj lambası virajlardaki güvenliği arttırır. 4 Dönüş lambası kavşaklardaki dönüşlerde, daha iyi bir yanal aydınlatma ile güvenliği arttırır. Genişletilmiş sis farı fonksiyonu, sisten yansıyan ışığın gözü kamaştırmasını azaltır. Buna ilave olarak, istek üzerine adaptif uzun far yardımcısı temin edilebilir: Uzun far açıkken, karşıdan gelen araç sürücülerinin gözlerini kamaştırmadan, farlarda mümkün olan en iyi aydınlatma mesafesini sağlar. DAHA FAZLA IŞIK İsteğe bağlı adaptif uzun far yardımcısı, trafikteki diğer katılımcıların gözlerini kamaştırmadan sürekli olarak açık uzun far ile sürüş yapılmasına olanak sağlar. Böylece her zaman farların mümkün olan en iyi aydınlatma mesafesi sürücünün kullanımına sunulur. Bu fonksiyon, 30 km/saat lik bir hızdan itibaren yol aydınlatması olmayan yollarda etkin durumdadır.

41 Dünyaya daha geniş bir açıdan bakın. 39 İsteğe bağlı 360 kamera sistemi, ağ ile birbirine bağlı dört yakın alan kamerası yardımıyla gerçeğe yakın bir çepeçevre bakış ile park etme ve manevra yapma imkanı sunar. Araç ve çevresi, isteğe bağlı bilgi ve eğlence sistemi COMAND Online ın ekranında kuş bakışı olarak gösterilebilir. Cam çizgisinin altında kalan engeller de sürücü için görünür hale gelir. Bu, örneğin kaldırım kenar taşlarına yanaşırken yardımcı olur. Bir kamera, önde, radyatör ızgarasının ortasına monte edilmiştir, dış aynaların her birinde birer tane ve arka bagaj kapağının ortasında bir tane daha bulunmaktadır. Çeşitli görüntülerde, park etmeyi kolaylaştıran ilave yardımcı çizgiler ekrana getirilir. Direksiyon çevrildiğinde aracın hareket edeceği alan da gösterilir. Görüntüler, örneğin ileri ve geri vites arasında geçiş yapıldığında otomatik olarak değişir ve tek tek de seçilebilir. Park etmek Bundan daha kolay ne olabilir ki? İsteğe bağlı olarak temin edilebilen PARKTRONIC destekli aktif park yardımcısı hem park yeri aramasını hem de park yerine girmeyi ve park yerinden çıkmayı kolaylaştırır. İstek üzerine aracı otomatik olarak boylamasına ve yanlamasına park yerlerine yönlendirir ve bu sırada manevra ve fren işlerini sürücüden devralır. Geri geri park etmek ve manevra yapmak, isteğe bağlı geri görüş kamerası ile belirgin şekilde daha kolay ve emniyetlidir. Bir kapak ile korunmaktadır ve geri vitese takıldığında otomatik olarak dışarı sürülür ve medya ekranında sürücüye aracın arkasında kalan alanı dinamik yardımcı çizgiler ile gösterir.

42 40 Akıl ve duygusallık. GLC deki bilgi ve eğlence sistemi. Gözlerinizi yoldan ayırmadan en önemli sürüş bilgilerinin gözünüzün önünde olması, isteğe bağlı ön cama yansıtılan sanal gösterge paneli sayesinde mümkündür. Sürücünün görüş alanına, yaklaşık 21 x 7 cm boyutunda bir görüntü yansıtır. Bu görüntü, yaklaşık iki metre ileride, motor kaputunun üzerinde havada süzülüyor gibi algılanır. Gösterge yüksek çözünürlükte ve renklidir. Donanıma bağlı olarak, örneğin navigasyon hatırlatmaları, hız, hız sınırları veya TEMPOMAT ya da takip mesafesi kontrol sistemi DISTRONIC PLUS ayarları gösterilir. Tüm bilgiler gözünüzün önünde, kulağınızda ise inanılmaz bir ses. İsteğe bağlı Burmester Surround ses sisteminin keyfine varın. 13 yüksek performanslı hoparlörden, 9 kanallı bir DSP amp lifikatörden ve 590 W lık bir çıkış gücünden oluşan olağanüstü bir ses deneyimi. İç mekanı bir konser salonuna dönüştüren, mükemmel şekilde birbirine uyarlanmış elektronik ve akustik öğeler. İster öndeki, ister arkadaki koltuklarda, Surround fonksiyonu sizi iyi hissettiren üç boyutlu bir sese dönüşür. GLC DEKİ MULTİMEDYA Navigasyon ön hazırlığı, telefon, müzik, video, internet. Bunların hepsi isteğe bağlı bilgi ve eğlence sistemi COMAND Online da mevcuttur. Gösterim, yüksek çözünürlükte ve renkli olarak 8,4 inç boyutundaki bir merkezi ekranda gerçekleşir. Yeni dokunmatik kumanda paneli üzerinden gerçekleşen kumanda kolay ve sezgiseldir. 7 inç büyüklüğündeki medya ekranı ile multimedya sistemi Audio 20 USB, internet özelliklidir ve Bluetooth üzerinden mobil cihazlara bağlanmayı mümkün kılar. Navigasyon montaj ön donanımı dahil, 7 inç büyüklüğündeki medya ekranı ile Audio 20 CD olarak isteğe bağlı donanım. İstek üzerine dokunmatik kumanda paneli ile de temin edilebilir. Kullanıcı dostu navigasyon, hassas harita verileri ve mükemmel yol kılavuzluğu isteğe bağlı Garmin MAP PILOT, bir Garmin navigasyon sisteminin tüm avantajlarını Audio 20 CD ye aktarır, istek üzerine dokunmatik kumanda paneli ile temin edilebilir.

43 41

44 42

45 43 Özel hissettiren bir iklim. Geniş cam yüzeyleri ile isteğe bağlı panoramik sunroof, özellikle aydınlık ve samimi bir ambiyans sağlar. Arka alandaki sabit bir cam tavandan ve öndeki bir elektrikli sürgülü cam sunroof tan oluşur. Güneşten koruyan elektrikli iki stor perde, güçlü güneş ışınlarında gölge sağlar. Sürgülü cam sunroof, kaldırılmış konumdayken kendini otomatik olarak üç kademe halinde güncel sürüş hızına göre uyarlar. Cam tavan, yüksek hızda alçalır. İç mekandaki gürültü seviyesi ve hava sirkülasyonu azalır. Tersi durumda, düşük hızda tekrar kalkar. İsteğe bağlı AIR-BALANCE iyonizasyon ve kokulandırma paketi 1 ile tamamen bireysel bir kokulandırma mümkündür. Kişisel tercihe ve ruh haline bağlı olarak son derece kaliteli dört oda kokusu 2 arasından seçim yapılabilir. Bunun haricinde, hava kalitesi iyonizasyon ve ayrıca dış ve iç havanın ideal filtrelenmesi ile iyileştirilebilir. YÜKLEMEYE DAVET İsteğe bağlı EASY-PACK elektrikli açılan ve kapanan bagaj kapağı bir düğmeye basılarak açılabilir ve kapatılabilir ve böylece bagaj kolayca yüklenebilir ve kolayca boşaltılabilir. Bagaj, sınıfının en genişleri arasındadır. Arka koltuk sırt dayanakları tamamen yatırıldığında, yükleme için azami 1600 litrelik yükleme alanı hacmi kullanıma sunulur. Yükleme alanı açıklığının ve yükleme alanı genişliğinin büyütülen ölçüleri, bagajın yüklenmesini ve boşaltılmasını kolaylaştırır. Yükleme alanının konforlu kullanımı için yan kaplamanın solunda ve sağında çok fonksiyonlu çıtalar bulunmaktadır. Burada donanıma bağlı olarak, arka koltuk sırt dayanaklarının kilidini açmak ve yükleme kenarını alçaltmak için şalterler ve ayrıca çanta kancaları ve 12 voltluk priz yerleştirilmiştir. 1 Türkiye de sunulmamaktadır. 2 Türkiye de temin edilememektedirler.

46 44

47 45 Standart donanım. Bu sınıfta benzersiz kapsama sahip bir güvenlik donanımı. Her sürüşü biraz daha rahat hale getiren konfor özellikleri. Birçok faydalı ayrıntı ve son derece kaliteli bir ustalık. Tüm bunlar GLC de standart donanım olarak sunulmaktadır. Günden güne sorumluluğunun bilincinde olan, heyecanlandıran ve lüks bir sürüş için. DIŞ MEKANDA ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER Mat iridyum grisi renginde görsel araç altı korumasına sahip gövde renginde ön tampon Mat iridyum grisi renginde çift çıtalı radyatör ızgarası Siyah cam çerçeveleri Mat iridyum grisi renginde görsel araç altı korumasına sahip gövde renginde arka tampon 235/65 R 17 lastikleri olan, 10 kollu, vanadyum grisi boyalı hafif alaşım jantlar (GLC 350 e 4MATIC modeli 235/60 R 18 lastiklere sahiptir) İÇ MEKANDA ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER Siyah Aberdeen kumaşı döşemeleri olan koltuklar Siyah deriden 3 kollu çok fonksiyonlu direksiyon simidi Siyah hava çıkış yeri halkalarına sahip siyah gösterge paneli 13,97 cm (5,5 inç) büyüklüğünde çok fonksiyonlu ekrana sahip gösterge tablosu Siyah piyano boyası renginde süslemelere sahip siyah orta konsol Kristal grisi kumaş tavan döşemesi

48 46 Dış ve iç mekan EXCLUSIVE tasarım konsepti. Parlak bir görünüm: Yoğun krom, zarif deri ve asil tasarlanmış ahşap süsleme parçaları ile EXCLUSIVE tasarım konsepti modern lüksün çok özel bir hissini yayar. DIŞ MEKANDA ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER Mat iridyum grisi iki çıtalı ve krom süslemelere sahip radyatör ızgarası Önde ve arkada krom renkli görsel araç altı koruması Parlatılmış alüminyumdan cam çerçevesi ve kapı üst kenarı süsleme çıtası Alüminyum kaplı tavan rayı, yüzeye bitişik 235/60 R 18 lastikleri olan 5 kollu, vanadyum grisi boyalı ve parlak tornalanmış hafif alaşım jantlar Tampona sabitlenerek entegre edilmiş iki adet görülebilir egzoz çıkışına sahip paslanmaz çelikten egzoz tertibatı veya iki süsleme egzoz çıkışı (dizel motorlarda) İÇ MEKANDA ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER ARTICO deri/siyah veya siyah/espresso kahvesi Grenoble kumaşı döşemeleri olan özel tasarım detaylı koltuklar Siyah veya espresso kahvesi deriden 3 kollu çok fonksiyonlu direksiyon simidi Gösterge panelinin üst kısmı ve kapı üst kenarı, kontrast renkte süsleme dikişleri olan ARTICO deridir Kahverengi ıhlamur ağacından ahşap süslemeler Kristal grisi, siyah veya porselen rengi kumaştan tavan döşemesi

49 47

50 48

51 49 AMG dış ve iç mekan tasarım konseptleri. Sportiflikten daha fazlasını istek üzerine AMG dış ve iç mekan tasarım konseptleri sağlar. Performans odaklı tasarım, özel motor sporu ve yüksek teknolojik bileşenler SUV daki S yi vurgular. m SAF AMG Sayfa 58 den itibaren AMG büyüleyiciliğinin tamamını keşfedin. DIŞ MEKANDA ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER Önde ve arkada krom dolgulu görsel AMG araç altı korumasından oluşan AMG tasarımı Mat iridyum grisi renginde iki çıtalı ve krom süslemelere sahip radyatör ızgarası Parlatılmış alüminyumdan cam çerçevesi ve kapı üst kenarı süsleme çıtası Alüminyum kaplı tavan rayı, yüzeye bitişik 235/55 R 19 lastikleri olan 5 çift kollu, titan grisi boyalı ve parlak tornalanmış AMG tasarımı hafif alaşım jantlar İÇ MEKANDA ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER ARTICO deri/dinamica mikrofiber döşemeleri ve gri kontrast süsleme dikişleri olan özel tasarım detaylı koltuklar Alt tarafı düzleştirilmiş, 3 kollu, siyah deri kaplı vites değiştirme kulakçıklarına sahip çok fonksiyonlu spor direksiyon simidi Açık renk alüminyum süslemeler Siyah tavan döşemesi Siyah kauçuk giydirmeli, polisajlı paslanmaz çelikten AMG spor pedal tertibatı

52 50 OFF-ROAD dış mekan tasarım konsepti. Her şey böyle başladı: Çarpıcı tasarım elemanları ile OFF-ROAD tasarım konsepti, maceraperest liği uyandırır ve Mercedes-Benz in zaten efsanevi olan arazi uzmanlığını yansıtır. İlave olarak isteğe bağlı temin edilebilen Off-Road Engineering Paketi, gerçek arazi sürüş kabiliyetini mükemmel şekilde tamamlar. DIŞ MEKANDA ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER Daha büyük yaklaşma açısına sahip ön tampon Mat iridyum grisi renginde iki çıtalı ve krom süslemelere sahip radyatör ızgarası Önde ve arkada krom renkli görsel araç altı koruması Parlatılmış alüminyumdan cam çerçevesi ve kapı üst kenarı süsleme çıtası Alüminyum kaplı tavan rayı, yüzeye bitişik 235/60 R 18 lastikleri olan 5 kollu, tremolit grisi boyalı ve parlak tornalanmış hafif alaşım jantlar Tampona sabitlenerek entegre edilmiş iki adet görülebilir egzoz çıkışına sahip paslanmaz çelikten egzoz tertibatı veya iki süsleme egzoz çıkışı (dizel motorlarda)

53 51

54 52 designo. İster zarif siyaha bürünmüş ister asil platin beyazına, designo tasarım paketleri ile GLC nin iç mekanını büyüleyici özel bir yere dönüştürün. Taklit edilemez yüksek kalitedeki Nappa deri, özel süsleme parçaları ve birçok sıra dışı ayrıntı yolcuları el işi sanatının tüm kurallarına göre şımartır. İki renkli platin beyazı/siyah designo iç mekan Beyaz süsleme dikişlerine sahip baklava desenli platin beyazı/siyah designo Nappa deri koltuklar Ön ve arka koltukların koltuk sırt dayanaklarında designo arması Siyah deriden 3 kollu çok fonksiyonlu spor direksiyon simidi Gösterge panelinin üst kısmı ve kapı üst kenarları, kristal grisi kontrast renkte süsleme dikişleri olan siyah ARTICO deridir Baklava desenli kapı orta panelleri ve beyaz süsleme dikişli platin beyazı kapı kol dayanakları siyah designo iç mekan Kristal grisi kontrast renkte süsleme dikişlerine sahip baklava desenli siyah designo Nappa deri koltuklar Ön ve arka koltukların koltuk sırt dayanaklarında designo arması Siyah deriden 3 kollu çok fonksiyonlu direksiyon simidi Gösterge panelinin üst kısmı ve kapı üst kenarları, kristal grisi kontrast renkte süsleme dikişleri olan siyah ARTICO deridir Kristal grisi kontrast süsleme dikişlerine sahip siyah orta kol dayanağı Kristal grisi kontrast renkte süsleme dikişlerine sahip baklava desenli siyah kapı orta panelleri

55 53 Gece paketi. Gece paketi (isteğe bağlı olarak EXCLUSIVE dış mekan tasarım konsepti veya AMG dış mekan tasarım konsepti ile birlikte temin edilebilir), birçok siyah tasarım elemanı ile GLC nin sportif ve etkileyici karakterinin altını çizer. Jantlar, süslemeler veya camlar burada her şey bir miktar daha fazla göze çarpar. DIŞ MEKANDA ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER Parlak siyah renkte iki çıtalı ve krom süslemelere sahip radyatör ızgarası Önde ve arkada siyah renkli araç altı koruması Parlak siyah renkli dış aynalar Kapı üst kenarı süsleme çıtası ve cam çerçevesi parlak siyah renktedir B direğinden itibaren karartılmış, ısı yalıtımlı cam Siyah tavan rayı, mat toz boyalı 235/55 R 19 lastikleri olan 5 kollu, parlak siyah boyalı ve parlak tornalanmış hafif alaşım jantlar (EXCLUSIVE dış mekan tasarım konsepti ile birlikte temin edilebilir), isteğe bağlı: 255/45 R 20 lastikleri olan 5 kollu, siyah boyalı ve parlak tornalanmış hafif alaşım jantlar 235/55 R 19 lastikleri olan 5 çift kollu, parlak siyah boyalı ve parlak tornalanmış AMG tasarımı hafif alaşım jantlar (AMG dış mekan tasarım konsepti ile birlikte temin edilebilir), isteğe bağlı: 255/45 R 20 lastikleri olan çok kollu, parlak siyah boyalı ve parlak tornalanmış AMG tasarımı hafif alaşım jantlar

56 54 İsteğe bağlı donanımlar. İster ince detaylar, benzersiz bir atmosfer ister akıllı teknik çözümler olsun, imkanlar neredeyse sınırsızdır. Buradaki kataloğa, fiyat listesine veya adresine göz atın. GLC yi tamamen kendi kişisel isteklerinize göre tasarlayın LED yüksek performanslı farlar, çarpıcı görünümün yanı sıra geniş bir ışık dağılımı, gün ışığına benzer bir ışık rengi ve düşük bir enerji tüketimi ile geceleri daha fazla güvenlik sunar. LED teknolojisine sahip arka lambalar görsel vurgular sağlar ve görülebilirliği iyileştirir. 2 Şehirler arası yolda ve otoyolda, dönüşlerde ve virajlarda en iyi görüş için LED akıllı ışık sistemi otomatik olarak kendini ışık ve sürüş koşullarına uyarlar. Çarpıcı görselliğinin yanı sıra, LED teknolojisi daha az göz kamaştırırken daha fazla ışık saçar. 3 Ambiyans aydınlatması, rahatlatıcı, dolaylı ışığı ile benzersiz bir rahatlatıcı ortam sağlar. Tamamen isteğe göre bir ışık ortamı oluşturmak için üç farklı renk ve beş ışık şiddeti arasından seçim yapılabilir. 4 İsteğe bağlı EASY-PACK elektrikli açılan ve kapanan bagaj kapağı bir düğmeye basılarak açılabilir ve kapatılabilir ve böylece bagaj kolayca yüklenebilir ve kolayca boşaltılabilir. 5 Panoramik sunroof: Bu tavan sistemi, geniş cam yüzeyleri ile iç mekanda son derece aydınlık ve samimi bir ambiyans sağlar. Arka alanda sabit bir panoramik cam tavandan ve iç mekanın kişisel olarak havalandırılmasına yönelik, önde elektrikle çalışan bir sürgülü cam sunroof tan oluşur.

57 55 Orijinal aksesuarlar. Ne kadar çok farklı yoldan giderseniz gidin, orijinal aksesuarların yelpazesi de bir o kadar geniş olacaktır. Her bir aksesuar ürünü, Mercedes-Benz in yüksek kalite standartlarına göre GLC için özel olarak geliştirilmiştir. Tüm seçenekleri adresi altında bulabilirsiniz. 1 İsteğe bağlı olarak iki veya üç bisikletin taşınabilmesi için kilitlenebilir arka bisiklet taşıyıcısı. Römork tertibatına rahat montaj. Bisiklet rayı başına azami yükleme kapasitesi 30 kg dır ve bundan dolayı çoğu E-Bike için uygundur. Kaydırma mekanizması sayesinde bagajın açılması hala mümkündür. Taşıyıcı, fazla yer kaplamadan saklanabilmesi için katlanabilir. 2 Tavan spoyleri dikiz aynasındaki görüş alanını olumsuz etkilemeden araca daha dinamik ve sportif bir görünüm katar. Yüksek kaliteli astar mükemmel bir boyama hazırlığı sunar. Parlak krom kaplı arka süsleme çıtası. Aracınızın tüm krom süsleme parçaları ile uyumludur. 3 Portbagaj son derece uzun ömürlü malzemeden yapılmıştır ve her iki tarafı da kilitlenebilir. Hacmi yaklaşık 330 lt dir, azami yükleme kapasitesi 50 kg dır (lütfen aracınızın müsaade edilen tavan yükünü dikkate alın). Ray taşıyıcısı Alustyle Easy-Fix. Rüzgar sesini hissedilir derecede azaltan ve Mercedes-Benz inize mükemmel olarak uyan, uçak tasarımından esinlenilerek yeni geliştirilmiş aerodinamik profile sahip çok fonksiyonlu alüminyum taşıyıcı. Portbagaj, kayak ve snowboard taşıyıcıları veya bisiklet taşıyıcıları gibi birçok Mercedes-Benz taşıma çözümü için temel oluşturan, tamamen aracınızın karoserine uyarlanmış ray taşıyıcısı. Çarpışma testinde test edilmiştir. Kilitlenebilir

58 56 25R R41 R31 48R R39 R04 R96 R26 75R 41R Jantlar. STANDART VE İSTEĞE BAĞLI DONANIMLAR Mantıken bakıldığında jantlar olmadan olmaz. Fakat duygusal olarak da birçok kişi için şunlar geçerlidir: Hayalinizdeki otomobil için neredeyse hiçbir şey jant seçimi kadar önemli değildir. Bunu çok iyi anlayabiliyoruz ve karar vermenizi ürün yelpazemiz ile mümkün olduğunca kolaylaştırmak istiyoruz. 25R 235/65 R 17 lastikleri olan 10 kollu, vanadyum grisi boyalı hafif alaşım jant (GLC 220 d 4MATIC, GLC 250 d 4MATIC ve GLC 250 4MATIC için standart donanım) R04 235/65 R 17 lastikleri olan 5 çift kollu, tremolit grisi boyalı ve parlak tornalanmış hafif alaşım jant (isteğe bağlı donanım) R41 235/60 R 18 lastikleri olan 10 kollu, vanadyum grisi boyalı hafif alaşım jant (isteğe bağlı donanım; GLC 350 e 4MATIC için standart donanım) R96 235/60 R 18 lastikleri olan 5 kollu, vanadyum grisi boyalı hafif alaşım jant (isteğe bağlı donanım; EXCLUSIVE dış mekan tasarım konseptinin bileşeni) R31 235/60 R 18 lastikleri olan 5 kollu, tremolit grisi boyalı ve parlak tornalanmış AMG tasarımı hafif alaşım jant (isteğe bağlı donanım; OFF-ROAD tasarım konseptinin bileşeni) R26 235/55 R 19 lastikleri olan 10 kollu, mat himalaya grisi boyalı hafif alaşım jant (isteğe bağlı donanım) 48R 235/55 R 19 lastikleri olan 5 kollu, tremolit grisi boyalı ve parlak tornalanmış hafif alaşım jant (isteğe bağlı donanım) 75R 235/55 R 19 lastikleri olan çok kollu, tremolit grisi boyalı ve parlak tornalanmış hafif alaşım jant (isteğe bağlı donanım) R39 235/55 R 19 lastikli 5 kollu, siyah boyalı ve tornalanmış hafif alaşım jant (EXLUSIVE dış mekan tasarım konseptine sahip gece pake tinin bileşeni; AMG tasarım konsepti için temin edilemez) 41R 255/45 R 20 lastikleri olan 5 çift kollu, tremolit grisi boyalı ve parlak tornalanmış hafif alaşım jant (isteğe bağlı donanım) R61 255/45 R 20 lastikleri olan 5 kollu, tremolit grisi boyalı ve parlak tornalanmış hafif alaşım jant (isteğe bağlı donanım) FABRİKA ÇIKIŞLI AKSESUARLAR 29R 255/45 R 20 lastikleri olan 5 kollu, siyah boyalı ve parlak tornalanmış hafif alaşım jant (isteğe bağlı donanım)

59 57 R R 99R/RTB 92R 93R 684 AMG /55 R 19 lastikleri olan 5 çift kollu, titan grisi boyalı ve parlak tornalanmış AMG tasarımı hafif alaşım jant (AMG dış mekan tasarım konseptinin bileşeni) 99R 235/55 R 19 lastikleri olan 5 çift kollu, parlak siyah boyalı ve parlak tornalanmış AMG tasarımı hafif alaşım jant (isteğe bağlı donanım ve AMG dış mekan tasarım konseptine sahip gece paketinin bileşeni) RTB 235/55 R 19 (ön) ve 255/50 R 19 (arka) lastikleri olan 5 çift kollu, parlak siyah boyalı ve parlak tornalanmış AMG tasarımı hafif alaşım jant (Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC için standart donanım) /45 R 20 lastikleri olan çok kollu, titan grisi boyalı ve parlak tornalanmış AMG tasarımı hafif alaşım jant (AMG dış mekan tasarım konsepti için isteğe bağlı donanım) 92R 255/45 R 20 (ön) ve 285/40 R 20 (arka) lastikleri olan çok kollu, titan grisi boyalı ve parlak tornalanmış AMG tasarımı hafif alaşım jant (Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC için isteğe bağlı donanım) /45 R 20 lastikleri olan çok kollu, parlak siyah boyalı ve parlak tornalanmış AMG tasarımı hafif alaşım jant (AMG dış mekan tasarım konsepti için isteğe bağlı donanım) 93R 255/45 R 20 (ön) ve 285/40 R 20 (arka) lastikleri olan çok kollu, parlak siyah boyalı ve parlak tornalanmış AMG tasarımı hafif alaşım jant (Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC için isteğe bağlı donanım) /40 R 21 (ön) ve 285/35 R 21 (arka) lastikleri olan 5 çift kollu, titan grisi boyalı ve parlak tornalanmış AMG tasarımı hafif alaşım jant (Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC için isteğe bağlı donanım) /40 R 21 (ön) ve 285/35 R 21 (arka) lastikleri olan 5 çift kollu, parlak siyah boyalı ve parlak tornalanmış AMG tasarımı hafif alaşım jant (Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC için isteğe bağlı donanım) m Diğer jantları, aksesuar programımızda bulabilirsiniz. Mercedes-Benz orijinal aksesuarlar ile ilgili bilgileri internet adresi altından veya doğrudan Mercedes-Benz bayinizden edinebilirsiniz.

60 58 Sıra dışı. Sporcu. Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC. Mercedes-AMG, sadece performans araçları üreticisi değildir, AMG verilmiş bir sözdür. Her defasında bir adım daha ileri gidileceğinin sözü. Çok fazla şey beklemek ve her şeyini vermektir. Bu şekilde sıra dışı insanlar için sıra dışı otomobiller üretiyoruz. Bunu yaparken yepyeni bir şey ortaya çıkarıyoruz. Karşı koyulmaz spor aracı karakterine sahip bir SUV. Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC ailesine hoş geldiniz. AMG dünyasına hoş geldiniz.

61 59

62 60 Kazanan tip. İster kısa, ister uzun mesafelerde olsun, yeni Mercedes-AMG GLC 43 te bulunan çift turbo beslemeli V6 motor her koşulda yeterli güç sağlar. Motor, 270 kw lık (367 BG) güç ile 520 Nm tork oluşturur ve 0 dan 100 km/saat e 4,9 saniyede hızlanır. AMG DYNAMIC SELECT mükemmel bir sürüş hissi sağlar. Bir düğmeye basarak, aracı konforlu verimlilikten aşırı sportife kadar o anki ruh halinize göre uyarlayabilirsiniz. Buna uygun akustiği ses sistemi nizin High End hoparlöründen değil, seçilen sürüş programına uyum sağlayan ve değişken olarak ayarla nabilen AMG spor egzoz tertibatından seçebilirsiniz. Bu, her durumda sürüş keyfi anlamına geliyor.

63 61

64 62

65 63 Büyüleyici sportiflik. Profesyonel sporcular potansiyellerini gizleyemezler. Bunu daha ilk görüşte fark edersiniz. Tıpkı Mercedes-AMG GLC 43 te olduğu gibi. Çarpıcı ön bölüm; AMG ye özgü A-Wing şeklindeki tampon etekleri, büyük hava girişleri ve baklava desenli AMG ızgara ile vurgulanmıştır. Krom süslemelere ve beneklere sahip elmas görünümlü özel radyatör ızgarası, görsel olarak öne çıkar. Mercedes-AMG GLC 43 ün sadece görüntüsü bile sizi şaşkına çevirir.

66 64 Güç. Mekan. Profesyonel bir sporcu malzemeleri olmadan bir hiçtir. Bu nedenle Mercedes-AMG GLC 43 ün sürücüsü ön göğüsten her şeyi bekleyebilir: Yüksek kaliteli işçilik, birinci sınıf tasarım ve mükemmel kullanım. Örneğin isteğe bağlı olarak temin edilebilen Nappa deri/dinamica mikrofiber AMG Performance direksiyon simidi, son derece sportif sürüş manevraları için bile mükemmel tutuş sunar. AMG gösterge tablosu ile önemli sürüş bilgileri her zaman gözünüzün önündedir. Araçtan bir daha asla inmek istemeyebilirsiniz.

67 65

68 66 Mücadeleci ruhu. Hızın korunması. Kısa yavaşlamalar. Tam hızlanma: Gerçek bir Mercedes-AMG de bulunan motor tüm taleplerinizi karşılamak zorundadır. Hem de en üst seviyede. Bu nedenle Mercedes-AMG GLC 43 te bulunan 3,0 litrelik çift turbo beslemeli V6 motor, düşürülmüş yakıt tüketimi ve yükseltilmiş sürüş dinamiği için son derece modern bir enjeksiyon tekniğine sahiptir. Bu dinamizmin ortaya çıkması için elektronik olarak kumanda edilen AMG spor süspansiyon ile AMG Performance 4MATIC mükemmel bir uyum içerisinde çalışır. Kısaca söylemek gerekirse, SUV sınıfında standartlar belirleyen konsantre bir teknolojidir.

69 67

70 68

71 69 Tutku, paylaşılırsa büyür: AMG Private Lounge, AMG nin dünya çapındaki bir topluluğudur. Burada, AMG müşterileri birinci sınıf etkinliklerde bir araya gelirler ve Online platformda Affalterbach daki en yeni gelişmeleri paylaşırlar. Bu sırada özel tekliflerden ve AMG nin merkezi ile doğrudan kurmuş olduğunuz bağlantıdan faydalanabilirsiniz: AMG sürüş akademisi (AMG Driving Academy) eşsiz bir takım ruhunu temsil eder: Aynı sizin gibi performans tutkunları ile yarış pistlerinde ve dünyanın en heyecan verici yerlerinde düzenlenen etkinliklerde sürüş bilgilerinizi iyileştirin. Dünyanın en hızlı ailesi olan World s Fastest Family nin bir parçası olun: Daha fazlasını mı istiyorsunuz? AMG, AMG Customer Sports programı ile profesyonel motor sporları için bir platform ve Mercedes-AMG GT3 ile kendisinin tasarladığı bir yarış otomobili sunar. Komple entegre edilmiş bir servis dünyası, en yüksek seviyede motor sporu sağlar: AMG Performance Studio da, mükemmel şekilde isteklerinize göre tasarlanmış otomobiller üretiyoruz. Uzmanlarımızın yaratıcılığı sınır tanımıyor Burada, özel teknoloji bileşenlerinden olağan dışı boyamalara ve en eşsiz iç mekan paketine kadar, en üst seviyede el işçiliği kalitesinde eşi benzeri olmayan araçlar üretilir. AMG dünyasına giriş yapın. Sürüş performansını keşfedin. Biz sadece otomobil üretmiyoruz. Hayalleri gerçeğe dönüştürüyoruz.

72 70 Teknik değerler. Dizel motorlar GLC 220 d 4MATIC GLC 250 d 4MATIC GLC 350 d 4MATIC Silindir yerleşim düzeni/sayısı Sıralı 4 Sıralı 4 V6 Toplam silindir hacmi (cm 3 ) Nominal güç 1 [kw (BG) d/dk. da] Elektrik motoru nominal gücü [kw (BG) d/dk. da] Sistem gücü kw (BG) d/dk. da Nominal tork 1 [Nm d/dk. da] Elektrik motoru nominal tork (Nm d/dk. da) 125 (170)/ / (204)/ / (258)/ / Şanzıman 9G-TRONIC 9G-TRONIC 9G-TRONIC Hızlanma km/saat (sn.) 8,3 7,6 6,2 Azami hız yakl. (km/saat) Ön aks, arka aks lastik ebadı 235/65 R /65 R /65 R 17 Yakıt Dizel Dizel Dizel Yakıt tüketimi 2 (lt/100 km) şehir içi/şehir dışı/karma 6,3 5,5/5,1 4,7/5,5 5,0 6,3 5,5/5,1 4,7/5,5 5,0 7,2 6,8/5,7 5,3/6,2 5,9 NEDC Enerji tüketimi (kwh/100 km 3 ) Elektrik tahrikli menzil (km 3 ) CO 2 emisyonları 2 (g/km) karma Emisyon sınıfı 4 /Verimlilik sınıfı 5 Euro 6/C Euro 6/C Euro 6/D Depo hacmi (isteğe bağlı/(lt) (bunun yakl. rez. kısmı) 50 (66)/7,0 50 (66)/7,0 66/7,0 Bagaj hacmi (lt) Dönüş çapı (m) 11,80 11,80 11,80 Uzunluk 6 /Ayna dahil genişlik 6 (mm) 4656/ / /2096 Aks mesafesi 6 (mm) İz açıklığı, ön 6 /arka 6 (mm) 1621/ / /1617 Boş ağırlık 7 (kg)/müsaade edilen toplam ağırlık (kg) 1845/ / /2500 Römork yükü, frenlenmemiş/frenlenmiş (kg) 750/ / /2500 Motor için en iyisi: Mercedes-Benz orijinal motor yağları. 1 Nominal güç ve nominal tork ile ilgili 595/2009 (AT) talimatının geçerli olan metnine göre veriler. 2 Yakıt tüketimi ve CO 2 emisyonları ile ilgili verilen değerler, öngörülen ölçme yöntemine ( 2 Nrn. 5, 6, 6a Pkw-EnVKV yönetmeliğinin geçerli olan metnine göre) göre belirlenmiştir. Bilgiler münferit bir araç için olmayıp bir teklifin parçasını oluşturmaz, sadece çeşitli araç tipleri arasında karşılaştırma yapma amaçlıdır. 3 Bilgiler elektrik motoruna yöneliktir. 4 Bu değer, sadece Avrupa Birliği içerisinde geçerlidir. Ülkelere özgü farklılıkların olması mümkündür. 5 Ölçülmüş CO 2 emisyonlarına dayanarak, aracın kütlesi dikkate alınarak

73 71 Benzinli motorlar Plug-In hibrit GLC 250 4MATIC GLC 300 4MATIC Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC GLC 350 e 4MATIC Silindir yerleşim düzeni/sayısı Sıralı 4 Sıralı 4 V6 Sıralı 4 Toplam silindir hacmi (cm 3 ) Nominal güç 1 [kw (BG) d/dk. da] Elektrik motoru nominal gücü [kw (BG) d/dk. da] Sistem gücü kw (BG) d/dk. da Nominal tork 1 [Nm d/dk. da] Elektrik motoru nominal tork (Nm d/dk. da) 155 (211)/ / (245)/ / (367)/ / (211)/ (116)/ (320)/ / / Şanzıman 9G-TRONIC 9G-TRONIC 9G-TRONIC 7G-TRONIC PLUS Hızlanma km/saat (sn.) 7,3 6,5 4,9 5,9 Azami hız yakl. (km/saat) Ön aks, arka aks lastik ebadı 235/65 R /65 R /55 R 19, 255/50 R /60 R 18 Yakıt Süper benzin Süper benzin Süper plus benzin Süper benzin Yakıt tüketimi 2 (lt/100 km) şehir içi/şehir dışı/karma 8,5 8,1/6,3 5,6/7,1 6,5 9,3 8,9/6,7 6,2/7,7 7,2 11,2 10,8/7,3 6,9/8,7 8,3 / /2,7 2,5 10 NEDC Enerji tüketimi (kwh/100 km 3 ) 15,2 13,9 Elektrik tahrikli menzil (km 3 ) CO 2 emisyonları 2 (g/km) karma Emisyon sınıfı 4 /Verimlilik sınıfı 5 Euro 6/D Euro 6/C Euro 6/D Euro 6/A Depo hacmi (lt) (bunun yakl. rez. kısmı) 66/7,0 66/7,0 66/7,0 50/7,0 Bagaj hacmi (lt) Dönüş çapı (m) 11,80 11,80 11,80 11,80 Uzunluk 6 /Ayna dahil genişlik 6 (mm) 4656/ / / /2096 Aks mesafesi 6 (mm) İz açıklığı, ön 6 /arka 6 (mm) 1621/ / / /1605 Boş ağırlık 7 (kg)/müsaade edilen toplam ağırlık (kg) 1735/ / / /2605 Römork yükü, frenlenmemiş/frenlenmiş (kg) 750/ / / /2000 belirlenmiştir. 6 Belirtilen ölçüler ortalama değerlerdir. Temel donanıma sahip ve yüksüz durumdaki araçlar için geçerlidir. 7 Boş ağrılık ile ilgili değerler, 92/21/AT yönetmeliğinin (sürüşe hazır durumdaki kütle, yakıt deposu yüzde 90 oranında dolu, sürücü dahil, 68 kilogram, ve bagaj, 7 kilogram) metnine göre standart donanıma sahip araçlar içindir. İsteğe bağlı donanımlar ve aksesuarlar bu değeri genel olarak arttırır ve böylece yük kapasitesi buna göre azalır. 8 Elektronik olarak sınırlandırılmıştır. 9 Sadece yüksek voltajlı akünün tamamen dolu olması durumunda geçerlidir. 10 Gerçek sürüşte, sertifikalı standart değerler ile karşılaştırıldığında farklılıklar ortaya çıkabilir. Gerçek değerler, çok sayıda bireysel faktörden etkilenir, örneğin bireysel sürüş tarzı, çevre ve yol koşulları. Ayrıntılı teknik değerleri adresinde bulabilirsiniz.

74 72 Ölçüler Tüm veriler milimetre cinsindendir. Verilen ölçüler ortalama değerlerdir. Temel donanıma sahip ve yüksüz durumdaki araçlar için geçerlidir.

75 Standart donanım EXCLUSIVE tasarım konsepti 1 73 Döşemeler ve süslemeler. Döşemeler 001 Siyah Aberdeen kumaş 101 Siyah ARTICO deri İpek beji/espresso kahvesi ARTICO deri Espresso kahvesi/siyah ARTICO deri İpek beji/siyah ARTICO deri Siyah deri 1, Espresso kahvesi/siyah deri 1, İpek beji/espresso kahvesi deri 1, Eyer kahvesi/siyah deri 1, İpek beji/siyah deri Siyah deri Siyah ARTICO deri/grenoble kumaş 1, Espresso kahvesi/siyah ARTICO deri/grenoble kumaş 1, Siyah ARTICO deri/dinamica mikrofiber Siyah ARTICO deri/dinamica mikrofiber Siyah designo Nappa deri 1, İnci platin beyazı/siyah designo Nappa deri 1, 2 Süslemeler H80 Siyah piyano boyası süslemeler H07 Parlak kahverengi ıhlamur ağacından ahşap süslemeler 1, Açık damarlı siyah dişbudak ağacından ahşap süslemeler 1 H09 Açık damarlı kahverengi dişbudak ağacından ahşap süslemeler Parlak kahverengi ceviz ağacından ahşap süslemeler 1 H24 Parlak açık kahverengi ıhlamur ağacından ahşap süslemeler Siyah piyano boyası/alüminyum süslemeler1, 4, 5 H73 Karbon-fiber AMG/alüminyum süslemeler İsteğe bağlı donanım. 2 Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC için isteğe bağlı donanım. 3 EXCLUSIVE iç mekan tasarım konseptleri için standart donanım. 4 Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC için standart donanım. 5 AMG iç mekan tasarım konsepti için standart donanım. 6 EXCLUSIVE iç mekan tasarım konseptleri ve siyah designo iç mekan için standart donanım

76 AMG tasarım konsepti 1 designo 1 Süslemeler 74 H H H H H73

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri Kod 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 14U 15U 16U 17U Akıllı telefon entegrasyon paketi Benz Link

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri 201 Siyah deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U 26U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim hizmeti Akıllı telefon entegrasyonu paketi

Detaylı

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri Yeni S-Serisi Donanım Özellikleri 801 Siyah nappa deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 11R 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim

Detaylı

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri S-Serisi Donanım Özellikleri Kod 801 Siyah Nappa Deri 501 Siyah Exclusive Nappa Deri 11R 14U 15U 16U 17U 19 inç, çok kollu hafif alaşım jantlar Akıllı telefon entegrasyonu Benz link ön hazırlığı Apple

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Daha yükseklerde. Daha ileride. Yeni GLC ile her yolculuğu, tamamen yeni bir seviyede karşılayın. Her zamankinden daha da gelişmiş ve daha atletik, ancak neredeyse

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak.

Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak. GLE. Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak. Dinamizm. Atılganlık. Her şeyi oluruna bırakma sanatı. Bu yetenekleri birleştirebilenler etraflarına huzur yayar, elde edilenlerin değerini bilir ve her

Detaylı

Her arazinin üstesinden gelecek kadar iyi formda.

Her arazinin üstesinden gelecek kadar iyi formda. GLC Coupé Her arazinin üstesinden gelecek kadar iyi formda. Bir Coupé gibi dinamik, bir SUV kadar güçlü. Sadece kulağa benzersiz gelmiyor, sürüşü de aynı şekildedir. Modern lüksü, yeni büyüleyici şekliyle

Detaylı

Kusursuz zarafet. Mükemmel orantılar ve sade tasarlanmış yüzeyler tümüyle kendine has bir yan görünüm ve büyüleyici bir Cabriolet tasarımı sağlar.

Kusursuz zarafet. Mükemmel orantılar ve sade tasarlanmış yüzeyler tümüyle kendine has bir yan görünüm ve büyüleyici bir Cabriolet tasarımı sağlar. E-Serisi Cabriolet Kusursuz zarafet. Mükemmel orantılar ve sade tasarlanmış yüzeyler tümüyle kendine has bir yan görünüm ve büyüleyici bir Cabriolet tasarımı sağlar. Beklentiler: duyumsal ve net. Organik

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium Örnek resim Örnek resim Özet Motor GLK 350 CDI 4MATIC Premium Renk Siyah Jantlar 19 inç, 5 üçlü kollu hafif alaşım jantlar Döşeme Siyah DINAMICA kumaş / ARTICO suni deri Süslemeler Alüminyum Süslemeler

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Bakışları kaçınılmaz kılar.

Bakışları kaçınılmaz kılar. E-Serisi Coupé Geleceğin ikonu. Kaliteli elmas görünümlü radyatör ızgarası ve isteğe bağlı MULTIBEAM LED farlar uzakları aydınlatır: Başka hiçbir Coupéʼde aynı oranda bu kadar dinamik, konforlu ve emniyetli

Detaylı

C Coupé GLC GL Coupé

C Coupé GLC GL Coupé GLC Coupé Tipik Mercedes ne demektir? İlk otomobil. İlk yıldız. Ölçütler belirleyen bir sürüş konforu ve benzer hiçbir otomobilin sunmadığı bir güvenlik donanımı. Ancak Mercedes daha fazlası anlamına gelir:

Detaylı

Yeni Mercedes-Benz tasarım felsefesinin klasik bir örneği.

Yeni Mercedes-Benz tasarım felsefesinin klasik bir örneği. E-Serisi Coupé Yeni Mercedes-Benz tasarım felsefesinin klasik bir örneği. Modern tarzı ve zarif sportifliği temsil eder. Mütevazi zarafetindeki mükemmel orantılar ve atletik stil elemanları sayesinde E-Serisi

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Yeni C-Serisi. Hissedilir derecede daha klas.

Yeni C-Serisi. Hissedilir derecede daha klas. C-Serisi. Yeni C-Serisi. Hissedilir derecede daha klas. Dirence karşı zarif manevralar yapan bir aerodinamizme sahip, gelişime adını veren üstün hafiflik. İstek üzerine, akıllı ve düzgün dozajlanmış bir

Detaylı

Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar

Style donanım seviyesine ek olarak 16 aluminyum jantlar 17 Aluminyum jantlar Style Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır yan aynalar Karartılmış arka camlar "Ford Power" anahtarsız çalıştırma sistemi Elektrikli,

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Style Titanium Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır

Detaylı

En büyük zorlukların üstesinden gelmek ve bunun çok kolay görünmesini sağlamak, büyük bir sanattır. Bu büyüleyiciliği, daha önce sizi hiç olmadığı

En büyük zorlukların üstesinden gelmek ve bunun çok kolay görünmesini sağlamak, büyük bir sanattır. Bu büyüleyiciliği, daha önce sizi hiç olmadığı E-Serisi Sedan En büyük zorlukların üstesinden gelmek ve bunun çok kolay görünmesini sağlamak, büyük bir sanattır. Bu büyüleyiciliği, daha önce sizi hiç olmadığı kadar destekleyen, yükünüzü hafifleten

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

OPEL Astra Classic ][][

OPEL Astra Classic ][][ OPEL Astra Classic ][][ Astra Classic ][][ nin sunduğu keyif sınırsız. Yüksek standartları ve üstün özellikleri ile son derece etkileyici bir otomobil. Astra Classic ][][! Çarpıcı bir görünüm, üstün bir

Detaylı

Sprinter Servis Donanım Özellikleri

Sprinter Servis Donanım Özellikleri Plus Plus Plus Model 516 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil Adaptive ESP EBD (Elektronik Güç Dağılımı) Rüzgar savrulma asistanı

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

Burada herkes kendi gibi olabilir.

Burada herkes kendi gibi olabilir. Yeni B-Serisi Kim ne derse desin. Her şey mükemmel olduğunda hiçbir şeyi açıklamak zorunda olmazsınız. Ne hayatınızı, ne tarzınızı, ne de eşi benzeri olmayan güvenliğe ve konfora sahip olan otomobilinizi.

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

Fiyat Listesi Temmuz 17

Fiyat Listesi Temmuz 17 Fiyat Listesi Temmuz 17 Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve

Detaylı

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu

Yenilenen Corolla Teknik ve Donanım Tablosu Teknik özellikler 1.33 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort 1.6 VVT-i Comfort Extra 1.6 VVT-i Elegant Düz Vites Düz Vites Düz Vites Otomatik Vites Düz Vites Otomatik Vites ÖLÇÜLER Boy x En x Yükseklik mm 4545

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ 2 MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör

Detaylı

C-Serisi Coupé ve Cabriolet

C-Serisi Coupé ve Cabriolet C-Serisi Coupé ve Cabriolet Etkisi altına alır ve özgürleştirir. C-Serisi Coupé ve Cabriolet. Bir sürüş deneyimi günümüzde ne kadar etkili olabilir? Zeka ne kadar duygusaldır? Duygularınıza hitap eden

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

CITROËN BERLINGO COMBI

CITROËN BERLINGO COMBI CITROËN BERLINGO COMBI MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör ızgarası

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS

tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS Yeni Tourliner. Keyifli bir yolculuk zamanı ETKİLEYİCİ BİR OTOBÜS Yeni Tourliner ilk bakışta hayranlık uyandırır. Sadece ekstra yüksek yolculuk konforu, mükemmel

Detaylı

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI EKİM AYI FİYATLARI Yeni 208 LİSTE SATIŞ OTOMATİK VİTES Benzin 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp 46.950 TL 46.950 TL 43.500 TL 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik 208 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN!

DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN! DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN! LÜKÜN ZEVKİNİ ÜRÜN! Bagaj alanı, ihtiyaca göre koltuklar değişik konumlarda yatırılarak optimum seviyede kullanılır. GENİŞ İÇ HACİM Rodius un ön ve arka bölümünün havalandırması

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI!

MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! MACERA HİÇ BU KADAR ÇEKİCİ OLMAMIŞTI! ZEKASI İÇİNDE SAKLI! MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru

Detaylı

Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde

Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde İlan no: 386944 Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde Sahibinden Mercedes - Benz C C 180 2014 model 46000 km de. İSTOÇ OTO 144.500 TL İlan tarihi: 1 Şubat 2017 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA!

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! HEYECAN VERİCİ İÇ TASARIM MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru duyarlılık

Detaylı

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP

NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP NEMO COMBI X 1.3 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1248 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 190 / 1750 Vites kutusu 5 ileri düz vites Uzunluk - Genişlik (mm)

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Sınırları aş. Fazlası ol.

Sınırları aş. Fazlası ol. C-Serisi Sınırları aş. Fazlası ol. Söz konusu diğerlerinden daha iyi olmak değildir. Söz konusu olduğundan daha iyi olmaktır. Önemli olan budur. Hem sporda hem yolda. Yeni C-Serisi, mükemmel orantıları,

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

CLA Coupé ve Shooting Brake

CLA Coupé ve Shooting Brake CLA Coupé ve Shooting Brake Rock yıldızı. Yeni nesil Rock yıldızları için sahne açılsın: CLA Shooting Brake ve CLA Coupé. Pek az kişinin bu kadar çok takipçisi vardır. Sportif tasarım bir kez daha vurgulandığı

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Yeni Mercedes-AMG GT.

Yeni Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T Yeni Mercedes-AMG GT. Handcrafted by racers. S Sizi büyülemek için geldi. Geldi. Affalterbach ın bu konu hakkındaki beyanı: Uzun motor kaputu, iyice geriye doğru konumlandırılmış ön

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN.

DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. KOŞULSUZ ÖZGÜRLÜK DAHA HAFİF, DAHA SPORTİF, DAHA KOMPAKT VE DAHA AKILLI. YENİ FORZA 250 İLE LİMİTSİZSİN. Forza 250 üstün GT konforu, üst düzey güvenlik sağlayan teknolojik donanımları, seçkin ve aerodinamik

Detaylı

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG

Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG İlan no: 302363 Seat Leon 1.6 lt TDI CR 105 hp Style DSG Sahibinden Garantisi Devam eden, SEAT LEON 1.6 TDI 105 HP DSG S&S, 2013 64.000 TL İlan tarihi: 9 Haziran 2016 İlan detayları İlan detayları İl Adana,

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX...

Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX... Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX... Ford B-MAX 2010 yılında Cenevre fuarında konsept araç olarak ilk kez tanıtıldığında eşsiz tasarımı sayesinde büyük hayranlık uyandırmış ve tüm otomobilseverlerin

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Motor / Şanzıman. Astra HB Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Dizel ) Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Dizel )

Motor / Şanzıman. Astra HB Black Edition HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Dizel ) Corsa Enjoy HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Dizel ) CORSA Perakende Fiyat Corsa Essentia 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 98.900 94.900 Corsa 1.4 90 HP Otomatik Şanzıman AT-6 ( Benzin ) 105.900 101.900 Corsa 1.2 70 HP Manuel Şanzıman MT-5 ( Benzin

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP

YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP YENİ BERLINGO PANELVAN X 1.6 HDi 75 HP TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 75 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 185 / 1500 Maksimum hız (km/s) 162 0-100 km/s hızlanma

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline İlan no: 209679 Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline Sahibinden Kiralık Scirocco - SİYAH - Günlük : 149 TL Haftalık : 148 TL Aylık : 147 TL BEYAZ - GRİ - UYGUN FİYAT GARANTİ İlan tarihi: 17 Ekim

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 MİNİBÜS Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium

Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium İlan no: 216074 Ford Mondeo 1.6i EcoBoost 160 HP Titanium Sahibinden BUZ BEYAZ 2011 Mondeo 1.6 EcoBoost Titanium 50.000 KM 52.500 TL İlan tarihi: 3 Aralık 2014 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

Honda Civic 1.6 Premium

Honda Civic 1.6 Premium İlan no: 244217 Honda Civic 1.6 Premium Sahibinden Direkt Sahibinden, Honda Civic Premium 1.6 i-vtec, Manuel 42.900 TL İlan tarihi: 26 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları İl Tekirdağ, Çerkezköy,

Detaylı

LandRover Range Rover Sport 3.0 TDV6 245 HP Autobiography + Bodykit

LandRover Range Rover Sport 3.0 TDV6 245 HP Autobiography + Bodykit İlan no: 209682 LandRover Range Rover Sport 3.0 TDV6 245 HP Autobiography + Bodykit Sahibinden Kiralık Range Rover Sport - Günlük : 249 TL Haftalık : 248 TL Aylık : 247 TL Vouge - SİYAH - BEYAZ - KIRMIZI

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak

Trend donanım seviyesine ek olarak Trend Elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar Gövde rengi ön tampon Ford kolay yakıt sistemi Sol ve sağ sürgülü kapı Yukarı açılır camlı bagaj kapısı Sürücü ve ön yolcu hava yastığı Yol bilgisayarı Tek dokunuşla

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia RS Fabia RS Fabia RS, güvenli viraj geçişlerine imkan tanıyan döner modüllü halojen projektör farlara sahiptir. RS logolu ön ızgara dostça bir görünüm verirken, sağlam ön tamponu

Detaylı

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA

CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA CITROËN C5 1.6 THP 156 HP CONFORT BVA TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1.598 Maksimum güç (Hp.din/dev. dak.) 156 / 6.000 Maksimum tork (Nm/dev. dak.) 240 / 1.400-4.000 Uzunluk - genişlik (mm) 4.779-1.860

Detaylı