C-Serisi Coupé ve Cabriolet

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "C-Serisi Coupé ve Cabriolet"

Transkript

1 C-Serisi Coupé ve Cabriolet

2 Etkisi altına alır ve özgürleştirir. C-Serisi Coupé ve Cabriolet. Bir sürüş deneyimi günümüzde ne kadar etkili olabilir? Zeka ne kadar duygusaldır? Duygularınıza hitap eden tüm formlarının sizi baştan çıkarmasına izin verin. Bu güne kadar geliştirmiş olduğumuz en akıllı teknolojilerin sizi etkilemelerine izin verin: AIRMATIC havalı süspansiyon sistemi ve Intelligent Drive yardımcı sistemleri. C-Serisi Coupé ve Cabriolet nin esintisine kapılın. Anında bilgilendirir. Yeni C-Serisi Coupé yi ve yeni Cabriolet yi ipad inizde keşfedin. Birçok ilave içeriğe sahip Mercedes-Benz katalog uygulaması, ücretsiz olarak itunes Store da temin edilebilir.

3 Büyüleyicilik. 2 Mercedes-Benz C-Serisi Coupé C 300 Metalik selenit grisi AMG tasarım konsepti, çok kollu AMG tasarımı hafif alaşım jantlar, panoramik sunroof, eyer kahvesi/siyah deri döşeme, açık damarlı siyah dişbudak ağacı/alüminyum süslemeler 10 Mercedes-Benz C-Serisi Coupé C 250 d 4MATIC designo metalik sümbül kırmızısı 5 çift kollu hafif alaşım jantlar, panoramik sunroof, porselen rengi/siyah deri döşeme, siyah piyano boyası/alüminyum süslemeler 16 Mercedes-Benz C-Serisi Cabriolet C 400 4MATIC Metalik iridyum grisi AMG tasarım konsepti, çok kollu AMG tasarımı hafif alaşım jantlar, siyah tente, kızılcık kırmızısı/ siyah deri döşeme, açık damarlı siyah dişbudak ağacı/alüminyum süslemeler 22 Mercedes-Benz C-Serisi Cabriolet C 220 d 4MATIC designo metalik elmas beyazı 5 çift kollu himalaya grisi boyalı ve parlak tornalanmış hafif alaşım jantlar, siyah tente, eyer kahvesi deri, siyah konsol döşeme, siyah piyano boyası/alüminyum süslemeler 60 Mercedes-AMG C 63 S Coupé designo metalik elmas beyazı 5 çift kollu AMG Performance dövme jant, mat siyah renkte ve jant flanşı parlak tornalanmış, AMG gece paketi, AMG dış mekan karbon-fiber paketi I + II, kırmızı biber rengi/siyah AMG Nappa deri döşeme, AMG karbon-fiber/alüminyum süslemeler 70 Mercedes-AMG C 63 S Cabriolet designo metalik elmas beyazı 5 çift kollu AMG Performance dövme jant, mat siyah renkte ve jant flanşı parlak tornalanmış, AMG gece paketi, AMG dış mekan karbon fiber paketi I + II, platin beyazı/siyah AMG Nappa deri döşeme, AMG karbon-fiber/alüminyum süslemeler Yenilik. 28 Mercedes me 32 Servis ve hizmetler 36 Motorlar, 9G-TRONIC ve dört tekerlekten çekiş sistemi 4MATIC 38 AIRMATIC dinamik yol tutuş paketi ve DYNAMIC SELECT sürüş karakter programları 40 Mercedes-Benz Intelligent Drive 42 COMAND Online müzik ve eğlence sistemi ve Remote Online bağlantı hizmetleri 44 Burmester Surround ses sistemi ve Cabriolet akustik yenilikleri 46 Donanımlar ve paketler 56 Jantlar 58 Mercedes-AMG modelleri 82 Teknik değerler 85 Döşemeler ve renkler Resimlerde, standart donanım kapsamında olmayan isteğe bağlı donanımlar ve aksesuarlar da gösterilebilir.

4 2 Özlemi temsil eder. Yeni C-Serisi Coupé Gerçek hisler için heyecan verici tasarım. Odak noktasında, benzersiz elmas görünümlü radyatör ızgarasına sahip ön kısım. Akıcı çizgiler ve belirgin omuzlar, arka kısma kadar uzanan gerilimi hiç durmaksızın arttırır. Otantik, güçlü, sürükleyici.

5 3

6 4

7 Mükemmel orantıların simgesi: Yeni C-Serisi Coupé nin arkası, yatay LED arka lambalar ile geniş ve çevik görünür. Bağımsız aynalı çerçevesiz kapılar, böylesine modern bir silüete sahip gerçek bir Coupé için karakteristiktir. Bu güzelliğe doyamayacaksınız. Ancak yeni C-Serisi Coupé yi tam gaz sürüşte yaşama arzusu daha ağır basar. 5

8 6 Dikkati kışkırtır.

9 Her şey sizin için. Göstergelerin dizilimi mükemmel bir şekilde düzenlenmiştir ve kullanımı tamamen sezgiseldir. İsteğe bağlı ön cama yansıtılan sanal gösterge paneli, en önemli bilgileri görüş alanınıza yansıtır. Bunlar, donanıma bağlı olarak hız veya navigasyon hatırlatmalarıdır. Gösterge, gözlerinizin iki metre ilerisinde, motor kaputunun üzerinde süzülüyormuş hissi verir. 7

10 8 Dar dönemeçlerde ve hızlı virajlarda: Entegre koltuk başlıklı Coupé koltukları mükemmel yan destekler ve güçlü renklerle sportif bir görünüm sağlar. Alçak koltuk pozisyonuna uyarlanmış dış aynalar, doğrudan çerçe - vesiz kapılara konumlandırılmıştır. Bu, Coupé büyüleyiciliğinin tipik bir özelliğidir.

11 9

12 10

13 Nabzınız yükseliyor. Ona yetişin. 11

14 12 Zirve. Nihayet nefes alıyorsunuz. Aniden nefesinizi tutuyorsunuz. Bakışlarınız, dinamik olarak tasarlanmış orta konsoldan gümüş krom rengindeki kumanda elemanlarına ve süslemelere kadar, kaliteli iç mekanın benzersiz görünümü üzerinde süzülüyor. Elleriniz, özenle seçilmiş malzemelerin dokunuşunu hissediyor. Ardından 3 kollu çok fonksiyonlu direksiyon simidini tutuyorsunuz. Viraj avı devam ediyor.

15 13

16 14

17 Yılın en etkili 365 günü için hazır olun. 15

18 16

19 13 17 Ona tekrar hayran kalmanızı sağlar. Yeni C-Serisi Cabriolet nin heyecan verici ve kaslı hatları, nefes kesen bir tarzın kanıtıdır. Sadece verdiği keyif ondan daha üstündür: Sürekli dört tekerlekten çekiş sistemi 4MATIC veya AIRMATIC havalı süspansiyon sistemi gibi seçenekler, büyüleyici bir dinamizm sağlar. Bunun için tam otomatik kumaş tenteyi açın ve kelimenin tam anlamıyla sınırsız sürüş keyfinin tadını çıkarın. Bu seride AIRCAP otomatik rüzgar deflektör sistemi veya AIRSCARF ense ısıtma sistemi gibi benzersiz donanımlar şu özelliği öne çıkarır: Cabriolet C ile başlar.

20 18

21 15 19 Hareket keskinliği. Yeni C-Serisi Cabriolet ilk bakışta kalp atışınızı hızlandırır: Elmas görünümlü radyatör ızgarası, saf sürüş keyfinin özel ifadesidir. Motor kaputundaki çarpıcı tasarım hatları tek bir yönü gösterir: İleriyi. Kendinden emin bir şekilde tasarımını taçlandıran hava girişlerini ve standart donanım kapsamındaki yüksek performanslı LED farları.

22 20

23 21 Üstü açık sürüşün büyüleyici yanı, içeriye olan bakıştadır. Davetkar bir iç mekan: Araca binin, nefes alın ve özgür olun. Entegre görünümlü spor koltuklar, alçak bir koltuk pozisyonu ve en saf haliyle bir açık hava deneyimi her kilometrede duygusallığı ve yoğunluğu arttırır. Son derece klasik donanım seçenekleri iç mekanın kalitesini arttırır: Güneş ışınlarını yansıtan deri koltuklar, nefes kesici bir Burmester Surround ses sistemi ve dijital bağlantıya yönelik Mercedes me connect.

24 22 Derin bir nefes alın. Hangi mevsimde olursanız olun, seyahatlerinizde her zaman yazı yaşayacaksınız. İstek üzerine AIRCAP rüzgar deflektör sistemi ve AIRSCARF ense ısıtma sistemi ile her hava koşulunda açık hava keyfi için en akıllı Cabriolet özellikleri temin edilebilir. Yağmur bulutları mı toplanıyor? Tam otomatik kumaş tente 50 km/saat lik bir hıza kadar açılır ve kapanır.

25 Ve nefes kesin. 23

26 24 Ucu bucağı olmayan adrenalin cetvelinde yolculuk. Yol boş, güçlü motorlar etkileyici bir şekilde hızlanır. Yeni C-Serisi Cabriolet viraja girerken neredeyse yana doğru hiç yatmaz, son derece stabildir ve şeritten çıkmaz. Olumsuz yol koşullarında dahi etkileyici çekiş gücü ve hakimiyet hissedersiniz. En gelişmiş motor ve yürüyen aksam sistemleri aracınızda olduğu sürece, neredeyse hiçbir şey bu dinamizmi durduramaz: Sürekli dört tekerlekten çekiş sistemi 4MATIC, Havalı süspansiyon sistemi AIRMATIC ve DYNAMIC SELECT sürüş karakter seçim fonksiyonundan oluşan, bu serideki benzersiz bir teknoloji paketi.

27 25

28 26 Orta konsoldan çok daha fazlası: Bir açık hava sahnesi. Mükemmel şekilde birbirine uyarlanmış malzemeler ve renkler sportif yaşam tarzını yansıtır. Güneş ışınlarını yansıtan eyer kahvesi/siyah veya porselen rengi/siyah deri, bengal kırmızısı/siyah designo Nappa deri gibi özel döşeme renk kombinasyonları ve birçok kaliteli süsleme arasından seçiminizi yapın. Gerçek bir Driver s Car (sürücü aracı) olarak orta konsol, sürücünün etrafında tasarlanmıştır. Kapı ve arka bölüm yan kaplamaları akıcı bir şekilde birbirine geçerek dinamik karakteri vurgular.

29 27

30 28 Dünyamız sizin ellerinizde. Burada her şey sadece sizin etrafınızda döner. Hayatınızı büyüleyici bir şekilde kolaylaştıracak ve zenginleştirecek hizmetlerin, tekliflerin ve yeniliklerin dünyasını keşfedin. Hem de dijital ortamda rahat bir şekilde size ulaşmasını bekleyerek. Böylece bizim dünyamız, sizin dünyanız olur.

31 29

32 30 Ağ ile bağlantılı olan hayatınız böylesine büyüleyici şekilde kolay olabilir. Tüm bağlantı ve mobilite hizmetlerimiz ve başka birçok büyüleyici teklifimiz tek bir yerde ve sadece size özel. İşte bu Mercedes me. Hemen bugün ücretsiz kaydolun ve Mercedes-Benz dünyasını; PC nize veya laptop ınıza ve yoldayken tabletinize, akıllı telefonunuza veya akıllı saatinize getirin. Hayatınızda devamlı değişiklikler olduğundan, biz de hizmetlerimizi sürekli geliştiriyoruz. Şimdi inceleyin: Bireysel ilhamı sadece online olarak yaşamak istemiyor musunuz? Mercedes me Store ları dünya çapında, örneğin Pekin, Moskova ve Hamburg da büyülüyor.

33 31 Mercedes me connect sizi aracınıza, aracınızı da tüm dünyaya bağlar. Kapsamlı ve konforlu bağlantı hizmetleri aracınızla ilgili sizi çepeçevre destekler, daha fazla güvenlik, daha fazla bağlılık ve daha büyüleyici bir sürüş deneyimi sağlar. Sürüş sırasında da sürekli bağlantıda olmanın verdiği iyi his. Mercedes me connect e dahil olacaklar arasında, bir arıza veya kaza durumunda otomatik destek sağlayabilen temel hizmetlerin yanı sıra, araç ayarlarını akıllı telefon aracılığıyla yapabilmeyi sağlayan Remote Online hizmetleri seçeneği ve çok daha fazlası mevcut olacaktır. Mercedes me inspire, size marka deneyimleri ve ilham verici bir diyalog imkanı sunacak. Size her zaman en iyi çözümleri sunabilmemiz için fikirlerimizi paylaşmak ve sizi neyin heyecanlandırdığını öğrenmek istiyoruz. Bunun için, örneğin klasik otomobil konularının (etkinlikler, seyahatler ve yaşam tarzı alanlarına ait) ötesine uzanan bir topluluk, giderek artan teklifler ve deneyimler geliştiriyoruz. 1 Pazarda temin edilebilirliğine bağlı olarak. Mercedes me move, akıllı mobilite çözüm lerine erişim sunuyor: car2go, Free-floating Carsharing in dünya çapındaki öncüsü ve pazar lideridir. moovel mobilite uygulaması, birbirinden farklı mobilite sağlayıcıların tekliflerini bir araya getirir ve böylece A dan B ye en ideal yolu bulur, mytaxi uygulaması ile taksi çağırabilir, gelişini canlı olarak takip edebilir ve ödemesini kolayca yapabilirsiniz. Mercedes-Benz Rent, yakınınızdaki bir Mercedes-Benz bayisinde her durum için kısa veya uzun süreli bir araç kiralaması sunar. Blacklane üzerinden şoförlü bir Sedan rezerve edebilirsiniz. FlixBus, şehirler arası otobüslerde ucuz, rahat, konforlu ve çevre dostu seyahat etmenize olanak sağlar. Mercedes me assist, aracınızın bakımını son derece kolaylaştıracak. Böylece online olarak yakınınızdaki bir Mercedes-Benz bayisini kolayca bulabilecek ve bir servis randevusu alabilecek siniz. Dijital servis raporu, gerçekleştirilen bakım hizmetleri konusunda sizi her zaman bilgilendirir. Bu rapor, yapılan bir bakımdan sadece bir gün sonra, online olarak kullanımınıza sunulur. Güncel servis raporunun yanı sıra, bakım geçmişinin tamamını ve ayrıca aracınızın servis aralıklarını görebilir ve ihtiyaç halinde çıktısını alabilirsiniz. Mercedes me finance sizi hayalinizdeki otomobile ulaştıracak çeşitli seçenekler sunacak. Mercedes-Benz Bankası/Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, sizinle birlikte, ihtiyaçlarınıza uyarlanmış ideal leasing, finansman ve sigorta çözümünü bulur. Leasing ürünlerimiz, her zaman en yeni araç modellerini kullanmanızı ve bu sırada azami esnekliğin keyfini sürmenizi sağlar. Çünkü aracı satın almak için değil, sadece kullanmak için ödeme yapıyorsunuz ve böylece aylık çekici taksitlerden faydalanıyorsunuz. Finansman tekliflerimizle, yeni Mercedes-Benz inizin ödemesini kişisel finansman planlamanıza uygun şekilde yapabilirsiniz. Bu sırada, seçilen peşinat tutarı ve sözleşme geçerlilik süresi üzerinden aylık taksit lerinizin miktarını birlikte belirleyelim. Cazip koşullara sahip bireysel sigorta çözümlerimiz, bütçeniz ve aracınız için güvenilir bir koruma sunar. Sözleşme bitiminden sonra finansal başvurularınızı çok rahat bir şekilde online yönetebilirsiniz.1

34 32

35 33 Hizmetimiz Mercedes iniz ile mükemmel şekilde uyumludur. Bir otomobilden fazlasını satın alıyorsunuz: Paha biçilemez Mercedes-Benz ortaklığını. Bu sizin için huzur, güvenlik ve özgürlük anlamına gelir. Başka bir deyişle: Bir Mercedes kullanmanın verdiği iyi his. Mercedes iniz için en iyisi. Hiç kimse Mercedes inizi, Mercedes-Benz yetkili servislerindeki tecrübeli uzman çalışanlarımızdan daha iyi tanıyamaz. Kapsamlı hizmet teklifi ve yüksek kalite talebi, aracınızın en iyi durumda olmasını sağlar. Bu nedenle test edilmiş Mercedes-Benz orijinal parçalarına ve özel aletlere güveniyoruz. Sizin için en iyisi. İlk kilometreden itibaren endişesiz bir şekilde yola çıkmak. Bunu size özel uyarlanmış Mercedes-Benz hizmet sözleşmeleri sunar. Bu sırada uzun süreli planlama güvenliğinden, sabit aylık taksitler sayesinde sürekli maliyet kontrolünden ve maliyet şeffaflığından faydalanırsınız. Ayrıca, ilave servis masraflarına karşı ideal şekilde korunmuş olursunuz. Mobiliteniz için en iyisi. Mercedes-Benz Mobilo nun 1 mobilite çözümü ile arızalar, kazalar, küçük aksilikler veya vandalizmde bile tüm Avrupa da rahat bir şekilde seyahat edin. Çünkü Mobilo ile ayrıca yerinde yardıma, bir yedek araca, aracın çektirilmesine veya bir otelde konaklama hakkına sahipsiniz. Mobilo, aracın ilk trafiğe çıkışından sonraki ilk iki yıl için mevcuttur ve her yetkili serviste 30 yıllık bir süreye kadar yenilenebilir. Ne zaman yardıma ihtiyaç duyarsanız, Türkiye içinde numaralı telefon üzerinden bize ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz. m Şimdi daha fazla bilgi edinin Mercedes-Benz hizmet sözleşmeleri ile ilgili Mercedes-Benz Yetkili Servisleri nden detaylı bilgi alabilirsiniz. 1 Genel iş koşullarımız geçerlidir. 2 Mobilo hizmetinin kullanım ve geçerlilik şartlarını Mercedes-Benz Yetkili Servisleri nden, MB İletişim Hattı ndan veya mobilo.mercedes-benz.com.tr sitesinden öğrenebilirsiniz.

36 34 Mercedes-Benz olmadan motor sporları nasıl olurdu? Bir otomobil yarışını kazanan ilk otomobil, bir Daimler motoruna sahipti. İlk Mercedes bir yarış otomobiliydi. Gümüş oklar gerçek bir efsane. Mercedes-Benz in motor sporlarıyla bağının ardında büyük bir gelenek yatar. Motor sporları, bugün hala markayı ve üzerinde yıldızı taşıyan her aracı şekillendirmektedir. Markanın benzersiz tarihini ilk elden Stuttgart taki Mercedes-Benz Müzesi nde deneyimleyin. m DAHA FAZLA BİLGİ EDİNİN 130 yılı aşkın süredir dünyayı değiştiren olguya tanıklık edin ve Mercedes-Benz Müzesi nde bir zaman yolculuğuna çıkın. Toplam m 2 alanda 1500 den fazla otomobil sizi bekliyor. Bunların arasında, 1902 yılından kalma, türünün tek örneği olan en eski Mercedes e veya martı kanatlı efsanevi araçlara rastlayabilirsiniz. Yenilikler mekanına hoş geldiniz:

37 35 Motor sporları olmadan Mercedes-Benz nasıl olurdu? 3 Haziran 1934 tarihinde, Nürburgring de düzenlenen uluslararası Eifel yarışında gümüş ok efsanesi doğdu. O, bugün hiç olmadığı kadar canlı: Gümüş oklar atölye ekibi MERCEDES AMG PETRONAS, 2015 yılında Formula 1 de üst üste ikinci kez hem markalar, hem de sürücüler klasmanlarında birinciliği kazandı. Bu başarıların değeri, yarış pistinin çok ötesindedir: Katedilen her metre, örneğin hafif yapı malzemelerinin ve hibrit teknolojisinin seri üretime yönelik gelişimini bir adım daha ileri götürür. m DAHA FAZLA BİLGİ EDİNİN Formula 1 büyüsünü multimedya ortamında yaşayın Mercedes-Benz F1 W07 Hybrid, 2016 sezonu.

38 36 Etkili biçimde hızlanır. Yeni C-Serisi Coupé ve Cabriolet gerçek spor motorlar tarafından tahrik edilir. C 300, 180 kw (245 BG) güç sağlar. Turbo beslemeye sahip ağırlığı optimize edilmiş yapı, güç ve tork belirgin şekilde artarken, bir önceki motor nesli ile karşılaştırıldığında düşürülmüş tüketim ve ayrıca azaltılmış emisyonlar sağlar. MOTOR YELPAZESİ Benzin 115 kw (156 BG) güce ve azami 250 Nm torka sahip C kw (184 BG) güce ve azami 300 Nm torka sahip C kw (184 BG) güce ve azami 300 Nm torka sahip C 200 4MATIC 155 kw (211 BG) güce ve azami 350 Nm torka sahip C kw (245 BG) güce ve azami 370 Nm torka sahip C kw (333 BG) güce ve azami 480 Nm torka sahip C 400 4MATIC Dizel 125 kw (170 BG) güce ve azami 400 Nm torka sahip C 220 d 125 kw (170 BG) güce ve azami 400 Nm torka sahip C 220 d 4MATIC 150 kw (204 BG) güce ve azami 500 Nm torka sahip C 250 d 150 kw (204 BG) güce ve azami 500 Nm torka sahip C 250 d 4MATIC (sadece Coupé)

39 37 Kesintisiz tahrik. Dört tekerlekten çekiş sisteminin konforunu, dinamizmini ve özellikle sürüş güvenliğini bir kez deneyimleyen biri kişi, bundan bir daha vazgeçmek istemez. Gaza sonuna kadar bastığınızda, hızlı düzlüklerde, özellikle de kaygan zeminde: Avantajlar neredeyse her sürüş durumunda hissedilebilir. Sürekli dört tekerlekten çekiş sistemi 4MATIC ön ve arka aksa sağladığı 45 : 55 oranında sürekli güç dağılımı sayesinde, özellikle zorlu yol koşullarında çekiş gücünü ve sürüş stabilitesini iyileştirir. Son derece kompakt ve hafif yapı tarzı, verimliliği ve çevikliği optimize eder. Otomatik olarak heyecanlandırır. C-Serisi Coupé ve Cabriolet; sportif sürüş performansları, rahatlatıcı konfor ve zamana uygun verimlilikleri ile otomatik olarak etkileyicidirler. 9 ileri oranlı otomatik şanzıman 9G-TRONIC, motor seçeneğine bağlı olarak standart donanım veya isteğe bağlı donanım kapsamında sunulmaktadır. Hızlı ve neredeyse hissedilmeyen vites geçişleri maksimum spontanlık ve çeviklik sağlar. Ayrıca şanzıman vitesleri tek tek atlayabilir ve bu sayede güçlü ve çevik ara hızlanmalar için çoklu vites küçültme işlemleri mümkün olur.

40 38

41 39 Hava üstünlüğü AIRMATIC dinamik yol tutuş paketi. Arttırılmış süspansiyon, hareket konforu ve üstün sürüş dinamiği özellikleri için özel geliştirilmiş AGILITY CONTROL konforlu süspansiyon sistemi ve isteğe bağlı AIRMATIC dinamik yol tutuşu paketi ile saf dinamizm ve sürüş keyfi yaşayın. Kademesiz sönümleme oranına sahip süspansiyon tam otomatik çalışır. Sönümleme, her tekerlekte güncel sürüşe ve yol durumuna uyum sağlar. DYNAMIC SELECT sürüş karakter seçim fonksiyonuna tek bir dokunuş ile başka bir güç aktarılır: Bireysellik. Bu sırada motorun, yürüyen aksamın (isteğe bağlı AIRMATIC paketi ile birlikte) ve direksiyonun karakteristiği gibi parametreler seçilen sürüş programına uyarlanır. Otomatik şanzıman 9G-TRONIC ile birlikte şanzımanın vites değiştirme özellikleri de değişir. Beş program, isteğe göre seçimler sunar. Bunlar, tüketimi optimize edilmiş programdan çok konforlu ve çevik moda veya daha direkt bir direksiyon karak te ristiği, sportif sert yürüyen aksam uyarlaması ve değiştirilmiş vites geçişleri ile çok sportif Sport+ moduna kadar uzanır. Diğer yürüyen aksam seçenekleri AIRMATIC havalı süspansiyon sisteminin DYNAMIC SELECT sürüş karakter seçim fonksiyonu ile kombinasyonu, isteğe göre bir sürüş deneyimi sağlar. Bir parmak dokunuşu ile beş farklı sürüş programı çağrılabilir: Son derece konforlu, sportif, çok sportif ve verimli. Ayrıca tamamen kişisel bir ayar da mümkündür. Seçilen sürüş programı gösterge tablosunda ve medya ekranında gösterilir. Spor Direct-Steer direksiyon sistemine sahip spor süspansiyon, AGILITY CONTROL konforlu süspansiyon sisteminin sportif versiyonu olarak daha sert uyarlanmış olan süspansiyon ve sönümleme sayesinde daha dinamik bir sürüş tarzı sunar. Adaptif pasif bir sönümleme sistemi, yüksek konfor sunmaya devam eder.

42 40 Kazasız sürüş yolunda. Mercedes-Benz Intelligent Drive. Mercedes-Benz Intelligent Drive, mümkün olan her yerde destek sağlar. Tüm sükunetinizi koruyarak dikkatli olmak, hiçbir şeyi kaçırmamak. Gerektiğinde müdahale etmek. Mümkün olduğunda müdahale etmemek. Bu üstünlük, isteğe bağlı Sürüş Yardım Paketi Plus ın bileşenidir: Sürücünün yükünü hafifleten ve onu destekleyen akıllı sürüş yardım ve güvenlik sistemlerinden oluşan bir kombinasyon. Direksiyon yardımcısı ve dur-kalk pilotuna sahip takip mesa fesi kontrol sistemi DISTRONIC PLUS, öndeki araç ile arasındaki mesafeyi korumak ve şeritte kalmak için sizi destekler. Kavşak yardımcısına sahip radar destekli acil fren destek sistemi BAS PLUS ve PRE-SAFE Fren Sistemi, şehir trafiğinde kavşaklardaki kazalar ile arkadan çarpmaları ve yayalara çarpma tehlikesini azaltır. Aktif şerit takip yardımcısı ve aktif kör nokta yardımcısı, istem dışı şeritten çıkma veya şerit değiştirme durumunda diğer araçlarla ortaya çıkan çarpışma tehlikesinde destek sunar. Son olarak PRE-SAFE PLUS, arkadan çarpma durumunda koruma önlemleri sağlamak için önleyici yolcu koruma sistemi PRE-SAFE i geliştirir. MERCEDES-BENZ INTELLIGENT DRIVE Stereo kamera ünitesi, yakın ve uzak alan radarları, çepeçevre sensörler, C-Serisi Coupé ve Cabriolet deki sayısız güvenlik ve yardımcı sistemi için temel oluşturur. 1 Çok amaçlı stereo kamera. 2 Orta alan algılamalı uzak alan radarı. 3 Yakın alan radarı. 4 Ultrasonik sensörler. 5 Çok modlu radar kamera sistemi.

43 41 Mercedes-Benz kullanmanın verdiği iyi his. Dünya çapındaki ilk otomobil üreticisi olarak bir entegre güvenlik konsepti geliştirdik. Bunu, kazaları önlemek, tehlikelere karşı en iyi şekilde tepki vermek ve kaza sonuçlarını azaltmak için, bir Mercedes-Benz in yolcuları ve aynı şekilde tüm diğer trafik katılımcıları için yaptık. Güvenli sürüş Standart donanım kapsamındaki ATTENTION ASSIST konsantrasyon kaybı yardımcısı, özellikle uzun yollarda ve gece sürüşlerinde sürüş güvenliğini arttırabilir. Sürücünün direksiyon tutumu nedeniyle yorgunluğa ait tipik belirtileri algılayabilir ve onu yaklaşan anlık uykuya karşı görsel ve ayrıca sesli olarak ikaz edebilir. Tehlike durumunda Aktif şerit takip yardımcısı şeritten istem dışı çıkıldığını algılayabilir, sürücüyü direksiyon titreşimleri ile dokunsal olarak ikaz edebilir ve tek taraflı fren müdahaleleri ile aracın tekrar şeride yönlendirilmesine katkı sağlayabilir. Kör noktadaki araçlar Aktif kör nokta yardımcısı trafikteki en büyük tehlike kaynaklarından birini görünür hale getirir. Bu sayede, örneğin şerit değiştirmelerde sürücüyü ikaz edilebilir ve tek taraflı fren müdahaleleri ile bir çarpışma tehlikesinin önlenmesine yardımcı olabilir. Aktif şerit takip yardımcısı ve aktif kör nokta yardımcısı isteğe bağlı olarak temin edilebilen sürüş yardım paketi Plus ın bileşenidir. Standart donanım kapsamındaki COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS çarpışma önleme yardımcısı, önde giden bir araca veya hareketsiz bir engele olan mesafe azaldığında, sürücüyü görsel olarak ikaz eder. Algılanan bir çarpışma tehlikesinde sürücünün frenlemesi desteklenebilir ve tepki alınmadığında, hız bağımsız olarak azaltılabilir. İsteğe bağlı temin edilebilen önleyici yolcu koruma sistemi PRE-SAFE kritik sürüş durumlarını önceden algılayabilir ve olası bir kaza tehlikesinde yolcuların korunması için önlemleri başlatabilir. Buna, örneğin geriye doğru kemer gerdirme veya açık yan camların otomatik olarak kapatılması dahildir. Bir kaza anında Bir yaya veya bisiklet sürücüsü araç ile ön taraftan çarpışırsa birçok model seçeneğinde aktif motor kaputunun arka alanı kaldırılabilir. Bir çarpışmayı daha erken önlemek ve böylece yaralanma riskini azaltmak için, motora olan arttı rılmış mesafe sayesinde ilave bir deformasyon odası oluşur. Bir kaza sonrası Bir kaza durumunda motor otomatik olarak durdurulabilir, ikaz flaşörü tertibatı ve ayrıca acil durum iç mekan aydınlatması etkinleştirilebilir ve merkezi kilitleme tertibatının kilidi açılabilir. Sonunda entegre Mercedes-Benz acil çağrı sistemi, GPS konum verilerini ve önemli araç bilgilerini iletebilir. m EMİN OLMAK LAZIM Mercedes-Benz TechCenter da neredeyse tüm güvenlik teknolojileri için bilgilendirici animasyon filmleri bulabilirsiniz. SİZİN İÇİN VARIZ Yolda yardıma ihtiyacınız olduğunda numaralı ücretsiz iletişim hattından her an Mercedes-Benz Service24h hizmetine ulaşabilirsiniz. Entegre telematik hizmeti Mercedes-Benz Contact, bir mobil telefon ile bağlantılı olarak sizi müşteri hizmetlerimize otomatik olarak da bağlayarak önemli araç ve konum verilerini iletebilir.

44 42

45 Mükemmel bir şekilde birbirine bağlanmış. Yüksek bir hassasiyetle. 43 Güncel bilgiler, kapsamlı iletişim ve en iyi eğlence: C-Serisi Coupé ve Cabriolet nin multimedya sistemleri, sizi istediğiniz gibi şımartır. İsteğe bağlı COMAND Online müzik, eğlence sistemi ve navigasyon ön hazırlığı, internet erişimi ve birinci sınıf müzik keyfi sunar. Remote Online, akıllı telefonunuzu kullanarak, örneğin araç konumu fonksiyonu ve kapıları uzaktan kilitleme ve kilidini açma sayesinde aracınız ile iletişim halinde kalmanızı sağlar. COMAND Online ı kullanmak için, Multitouch sensör sistemine sahip dokunmatik kumanda paneli ile birkaç basit jest yeterlidir. Ne istediğinizi anlayabilmek için sadece parmaklarınızın bir veya iki dokunuşuna, kısa bir kaydırma hareketine veya parmakların açılmasına ihtiyaç duyar. İster harf, ister rakam olsun, el yazınızı bile ayırt eder. COMAND Online. Navigasyon ön hazırlığı, telefon, müzik, video, internet. Sürücü, isteğe bağlı bilgi ve eğlence sistemi ile bu ve daha birçok başka fonksiyona doğrudan erişime sahiptir. Gösterim, yüksek çözünürlükte ve renkli olarak 21,3 cm (8,4 inç) boyutundaki bir medya ekranında gerçekleşir. Multitouch sensör sistemine sahip yeni dokunmatik kumanda paneli üzerinden gerçekleşen kullanım, kolay ve sezgiseldir. Dokunmatik kumanda paneline sahip Audio 20 CD. Bu isteğe bağlı multimedya sistemi eğlence, bilgi ve iletişimi birleştirir. İnternet özelliği, radyo, çift tuner, CD sürücüsü ve 17,8 cm (7 inç) boyutundaki medya ekrana sahip Audio 20 CD, Bluetooth üzerinden mobil cihazlara bağlanmayı da mümkün kılar. İsteğe bağlı ön cama yansıtılan sanal gösterge paneli; hız gibi önemli bilgileri ve donanıma bağlı olarak hız sınırlarını, navigasyon hatırlatmalarını ve ayrıca yardımcı sistemleri sürücünün görüş alanına yansıtır. Bu gösterge, yaklaşık iki metre ileride, motor kaputunun üzerinde havada süzülüyor gibi algılanır.

46 44 Kulaklarınıza inanamayacaksınız. İsteğe bağlı Burmester Surround ses sistemi en yüksek beklentilere sahip dinleyicileri bile şımartıyor. 13 yüksek performanslı hoparlörden, Surround fonksiyonundan, 9 kanallı bir DSP amplifikatörden ve 590 W çıkış gücünden oluşan olağanüstü bir ses deneyiminin keyfine varın. Rahatsız edici dış seslerin mümkün olduğunca engellenmesi amacıyla C-Serisi Cabriolet için kumaş akustik tente temin edilebilir. Bu sayede ses konforu neredeyse C-Serisi Coupé nin seviyesine ulaşır. Bu tente, yüksek hızda dahi en üst düzeyde müzik zevki için, neredeyse C-Serisi Coupé nin seviyesinde bir ses konforu sağlar. Benzersiz bir üstü açık sürüş için isteğe bağlı donanımlar AIRCAP rüzgar deflektör sistemi, tente açık durumdayken arka bölüm de dahil olmak üzere iç mekandaki türbülansları azaltır. AIRCAP şalterine basıldığında ön camdaki bir rüzgar lameli kalkar ve arka bölüm koltuk başlıklarının arkasına yerleştirilmiş arka rüzgar deflektörü yukarıya doğru sürülür. Tam otomatik kumaş akustik tente, akustik olarak etkili yalıtım ve sönümleme malzemelerinden oluşan çok katmanlı yapısı ile öne çıkar. Bu tente, en yüksek havalandırma ve ses konforu gereksinimlerini karşılar. Kumaş akustik tente; siyah, lacivert, koyu kahverengi ve koyu kırmızı renklerinde temin edilebilir. Sürücü ve ön yolcu için AIRSCARF ense ısıtma sistemi, üstü açık sürüşü düşük sıcaklıklarda da keyfe dönüştürür. Koltuk başlıklarındaki hava çıkışlarından gelen sıcak hava, tıpkı görünmez bir atkı gibi sürücünün ve ön yolcunun boynu ve ensesi üzerine serilir. İstenilen yoğunluk üç kademede ayarlanabilir.

47 45

48 46

49 47 Anında etkiler: Standart donanım. C-Serisi Coupé ve Cabriolet; siyah benekli elmas görünümlü radyatör ızgarası, 17 inç hafif alaşım jantları ve daha birçok şey ile, henüz fabrikadan çıkmadan heyecan yaratır. m Daha fazla bilgi edinin Standart donanımın tamamı için, lütfen online olarak da görebileceğiniz fiyat listesine bakın. DIŞ MEKANDA ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER Siyah krom beneklere sahip elmas görünümlü radyatör ızgarası ve mat iridyum grisi boyalı çıta Yüksek performanslı LED farlar (sadece Cabriolet) Dört yatay uzanan LED ışık şeridine sahip LED arka lamba Ayrı duran dış aynalara sahip çerçevesiz kapılar Parlatılmış alüminyumdan süsleme Alçaltılmış AGILITY CONTROL konforlu süspansiyon sistemi 225/50 R 17 lastikleri olan 10 kollu hafif alaşım jantlar İç mekanda öne çıkan özellikler Entegre görünümlü Coupé veya Cabriolet koltukları ve tekli arka koltuklar Otomatik kemer getirici (Cabriolet, Coupé için isteğe bağlı) Siyah deriden 3 kollu çok fonksiyonlu direksiyon simidi Siyah piyano boyası süslemeler Katlanabilir arka koltuk sırt dayanakları Siyah ARTICO deri/norwich kumaş döşeme Kristal grisi kumaş tavan döşemesi Siyah tam otomatik kumaş tente (Cabriolet)

50 48 Mükemmel şekilde tanımlanmış: AMG tasarım konsepti. AMG. Dinamik görünümün en sportif kısaltması. Güçlü AMG tasarım konsepti, kendini belirgin AMG gövde kiti ile her açıdan en iyi formunda gösterir. m Saf AMG Sayfa 58 den itibaren AMG büyüleyiciliğinin tamamını keşfedin. DIŞ MEKANDA ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER AMG ön tampon eteği, AMG yan marşpiyel kaplamaları ve AMG arka tampon eteğinden oluşan AMG gövde kiti Önde 225/45 R 18 ve arkada 245/40 R 18 lastikleri olan, 5 kollu, titan grisi boyalı ve parlak tornalanmış AMG tasarımı hafif alaşım jantlar İsteğe bağlı: Önde 225/40 R 19 ve arkada 255/35 R 19 lastikleri olan çok kollu, titan grisi ve parlak tornalanmış AMG tasarımı hafif alaşım jantlar Krom beneklere ve entegre Mercedes yıldızına sahip elmas görünümlü radyatör ızgarası Alçaltılmış spor süspansiyon ve spor Direct-Steer direksiyon sistemi Tampona sabitlenerek entegre edilmiş iki adet görülebilir egzoz çıkışına sahip egzoz tertibatı İç mekanda öne çıkan özellikler Siyah ARTICO deri/dinamica mikrofiber döşeme Alt tarafı düzleştirilmiş 3 kollu, siyah deriden, tutma yeri derin işlemeli çok fonksiyonlu spor direksiyon simidi İki tüp tasarımlı yuvarlak göstergelere sahip gösterge tablosu Siyah açık damarlı dişbudak ağacından ahşap/alüminyum süslemeler Polisajlı paslanmaz çelikten AMG spor pedal tertibatı Siyah kumaş tavan döşemesi Daha fazla atmosfer ve güvenlik için iç mekan aydınlatma paketi

51 49

52 50 Anında ilham verir: İsteğe bağlı donanımlar. Daha fazla ışık ve atmosfer. Daha fazla güvenlik ve konfor. Daha fazla stil ve kolaylık. Tüm bunlar C-Serisi Coupé ve Cabriolet için isteğe bağlı donanımlar ile mümkündür. İsteğe bağlı donanımların diğer öne çıkan özellikleri Geniş cam yüzeyleri ile panoramik sunroof, C-Serisi Coupé nin iç mekanında aydınlık ve samimi bir ambiyans sağlar. LED akıllı ışık sistemi; değişken ışık dağılımı, aktif viraj lambası fonksiyonu, karayolu farı, otoyol farı ve dönüş lambası, geniş sis farları, dinamik aydınlatma mesafesi ayarı ve mavi karşılama lambası ile en iyi görüşü sağlar. Geri geri park etmek ve manevra yapmak, geri görüş kamerası ile belirgin şekilde daha kolay ve güvenlidir. Geri vitese takıldığında otomatik olarak devreye girer ve ekranda sürücüye aracın arkasında kalan alanı dinamik yardımcı çizgiler ile gösterir. Mükemmel şekilde sahneye koyulmuş: İsteğe bağlı ambiyans aydınlatması, dolaylı yumuşak ışığı ve aydınlatmalı kapı eşikleri ile iç mekanın tamamında benzersiz bir keyif oluşturur. Üç farklı renk ve beş karartma kademesi arasından seçim yapılabilir. Elektrikli olarak ayarlanabilir hafızalı sürücü ve ön yolcu koltuğu, koltuk pozisyonunun ve koltuk başlığının konforlu şekilde ve bireysel olarak uyarlanmasını mümkün kılar. Ayarlar üç kişiye kadar kayıt edilebilir ve her an tekrar çağrılabilir. Aktif park yardımcısı hem park yeri aramasını hem de boylamasına ve yanlamasına park yerlerine park edilmesini ve boylamasına park yerlerinden çıkılmasını kolaylaştırır. Aracı otomatik olarak park yerlerine yönlendirir ve bu sırada manevra ve fren işlerini sürücüden devralır.

53 51

54 52 Sportif kişisel: Style paketi. C-Serisi Coupé için Style paketi, aracın sportifliğini ve kişiselliğini bir kez daha arttırmaya yönelik birbiriyle mükemmel bir biçimde uyumlu birçok donanım içermektedir. Coupé karakteristiğindeki entegre tasarımı koltuklar, fındık kahvesi/siyah ARTICO deri/dinamica mikrofiber döşemesi ile öne çıkmaktadır ve turkuaz renkte vurgulayıcı dikişlere sahiptir. Bir bakışta öne çıkan özellikler Turkuaz kontrast renkte süsleme dikişlerine sahip çift renkli siyah/fındık kahvesi ARTICO deri/dinamica mikrofiber koltuklar Kapı orta panelleri, kapıların kol dayanakları ve orta kol dayanağı turkuaz kontrast renkte süsleme dikişlerine sahip fındık kahvesi renginde ARTICO deri Turkuaz kontrast renkte süsleme dikişleri olan fındık kahvesi renginde kenarlara sahip paspaslar Siyah kumaş tavan döşemesi

55 Bengal kırmızısı bir rüya. designo iç mekan. 53 designo, dünyayı özel bir yer yapıyor. C-Serisi Coupé ve Cabriolet için bengal kırmızısı/siyah designo Nappa derisi döşemesinden oluşan özel bir iç mekan seçiminize sunulmuştur. Bu iç mekan; baklava deseni, delikler ve kontrast renkte süsleme dikişleri gibi kaliteli ayrıntıları ile etkileyici ve sportif bir ortam oluşturur. Yakından büyüleneceksiniz. Mercedes-Benz bayiniz, orijinal numunelerle sizi bilgilendirmekten memnun olacaktır. Bir bakışta öne çıkan özellikler Delikli baklava desenli sırt dayanağına ve mindere sahip bengal kırmızısı/ siyah designo Nappa deri koltuklar, siyah kontrast renkte süsleme dikişleri olan koltuk dış yanakları ve koltuk başlıkları Kapı orta panelleri baklava deseninde, kapıların kol dayanakları ve orta kol dayanağı Nappa görünümlü ARTICO deridir Gösterge panelinin üst kısmı ve kapı üst kenarları, kontrast renkte süsleme dikişleri olan siyah ARTICO deridir Ön ve arka koltukların koltuk sırt dayanaklarında designo armaları Ön paspaslarda designo plakası bulunan Nappa görünümlü siyah ARTICO deri kenarlara ve kırmızı kontrast renkte süsleme dikişlerine sahip siyah designo kadife paspaslar

56 54 Gecenin kendisi kadar heyecan verici. Gece Paketi. Çarpıcı siyah tasarım elemanları C-Serisi Coupé nin sportif ve etkileyici karakterini vurguluyor. B direğinden itibaren koyu renkli camlar ve parlak tornalanmış siyah boyalı hafif alaşım jantlar gibi tasarım elemanları, etkileyici vurgular oluşturur. Gece Paketi, AMG gövde kiti ile mükemmel bir uyum içerisindedir ve sadece AMG tasarım konsepti ile birlikte temin edilebilir. Bir bakışta öne çıkan özellikler Parlak siyah süslemelere sahip AMG ön tampon eteği Krom beneklere ve entegre Mercedes yıldızına sahip, parlak siyah çıtalı elmas görünümlü radyatör ızgarası ve krom süslemeler B direğinden itibaren karartılmış, ısı yalıtımlı cam 225/45 R 18 (ön) ve 245/40 R 18 (arka) lastikleri olan, 5 kollu, parlak siyah boyalı ve parlak tornalanmış AMG tasarımı hafif alaşım jantlar 225/40 R 19 (ön) ve 255/35 R 19 (arka) lastikleri olan çok kollu, parlak siyah boyalı ve parlak tornalanmış AMG tasarımı hafif alaşım jantlar (isteğe bağlı) Difüzöre sahip parlak siyah arka tampon eteği Siyah dış ayna (metalik obsidiyan siyahı ile bağlantılı olarak gövde renginde boyalı) Kapı üstü kenarı süsleme çıtası ve cam çerçevesi parlak siyah renktedir

57 Hep taklit edildi Asla onun seviyesine ulaşılamadı: Orijinal aksesuarlar. 55 Mercedes-Benz orijinal aksesuarları sayesinde sonraki hafta sonu gezisi için veya günlük zorluklara karşı en iyi şekilde hazırlanmıştır. Tüm seçenekleri adresi altında bulabilirsiniz. Bir bakışta öne çıkan özellikler Ahenkli bir şekilde entegre edilmiş tavan ve zarif arka spoyler Coupé ye daha sportif bir görünüm kazandırıyor. 225/40 R 19 (ön) ve 245/35 R 19 (arka) lastikleri olan, siyah boyalı ve jant flanşı parlak tornalanmış 10 kollu hafif alaşım jant. Mercedes-Benz tasarımındaki Alustyle temel taşıyıcı C-Serisi Coupé nin karoserine göre birebir uyarlanmıştır. Bu birçok Mercedes-Benz nakliye çözümlerinin temelini oluşturuyor ve kolaylıkla monte edilebilir. Çarpışma testinde test edilmiştir ve kilitlenebilir. C-Serisi Coupé nin konforlu kayak ve snowboard taşıyıcısı, azami altı çift kayak (kayak geometrisine bağlı olarak) veya dört snowboard için uygundur. Pratik dışarı çekme fonksiyonu sayesinde eşyalar kolayca yüklenebilir ve indirilebilir. Kilitlenebilir. Konforlu ve kilitlenebilir arka bisiklet taşıyıcısı, isteğe bağlı olarak iki veya üç bisikletin güvenli bir şekilde taşınabilmesine olanak sağlıyor. Montajı, römork tertibatının üzerine yapılır. Bisiklet rayı başına azami 30 kg yükleme kapasitesi E-Bike için de uygundur. Akıllı kaydırma mekanizması sayesinde bagaj hala açılabilir. Taşıyıcı, bagaj alanında, yazlıkta veya evde fazla yer kaplamadan saklanabilmeleri için rahatlıkla katlanabilir.

58 56 25R R11 22R R17 R48 R32 R90 R97 Stilinizi mükemmel bir şekilde tamamlayın. Sadece teknik olarak bile jantlar vazgeçilmezdir. Fakat duygusal olarak da birçok kişi için şunlar geçerlidir: Hayalinizdeki otomobil için neredeyse hiçbir şey mükemmel jant kadar önemli değildir. Bu nedenle sizin için birbirinden çekici seçenekleri bir araya getirdik. Standart ve isteğe bağlı donanımlar 25R 225/50 R 17 lastikleri olan 10 kollu, vanadyum grisi boyalı hafif alaşım jant (Mercedes-AMG modelleri hariç standart donanım) R48 225/50 R 17 lastikleri olan 5 çift kollu, himalaya grisi ve parlak tornalanmış hafif alaşım jant (isteğe bağlı donanım; Mercedes-AMG modelleri için temin edilemez) R11 225/50 R 17 lastikleri olan 5 çift kollu, vanadyum grisi hafif alaşım jant (isteğe bağlı donanım; Mercedes-AMG modelleri için temin edilemez) R32 Önde 225/45 R 18 ve arkada 245/40 R 18 lastikleri olan 5 kollu, vanadyum grisi hafif alaşım jant (isteğe bağlı donanım; Mercedes-AMG modelleri için temin edilemez) 22R Önde 225/45 R 18 ve arkada 245/40 R 18 lastikleri olan 5 çift kollu, himalaya grisi ve parlak tornalanmış hafif alaşım jant (isteğe bağlı donanım; Mercedes-AMG modelleri için temin edilemez) R90 225/40 R 19 (ön) ve 245/35 R 19 (arka) lastikleri olan 5 çift kollu, himalaya grisi boyalı ve parlak tornalanmış hafif alaşım jant (isteğe bağlı donanım; Mercedes-AMG modelleri için temin edilemez) R17 Önde 225/40 R 19 ve arkada 245/35 R 19 lastikleri olan 5 çift kollu, tremolit grisi ve parlak tornalanmış hafif alaşım jant (isteğe bağlı donanım; Mercedes-AMG modelleri için temin edilemez) R97 Önde 225/40 R 19 ve arkada 245/35 R 19 lastikleri olan 10 kollu, himalaya grisi ve parlak tornalanmış hafif alaşım jant (isteğe bağlı donanım; Mercedes-AMG modelleri için temin edilemez)

59 RXC AMG /45 R 18 (ön) ve 245/40 R 18 (arka) lastikleri olan, 5 kollu, titan grisi boyalı ve parlak tornalanmış AMG tasarımı hafif alaşım jant (isteğe bağlı AMG tasarım konseptinin bileşeni; Mercedes-AMG C 43 için parlak siyah boyalı jant 661 olarak standart donanım kapsamında temin edilebilir) Önde 225/40 R 19 ve arkada 255/35 R 19 lastikleri olan çok kollu, titan grisi ve parlak tornalanmış AMG tasarımı hafif alaşım jant (isteğe bağlı donanım; Mercedes-AMG C 43 için jant 605 olarak temin edilebilir) Önde 225/40 R 19 ve arkada 255/35 R 19 lastikleri olan çok kollu, parlak siyah boyalı ve parlak tornalanmış AMG tasarımı hafif alaşım jant (isteğe bağlı donanım; Mercedes-AMG C 43 için jant 606 olarak temin edilebilir) /40 R 19 (ön) ve 255/35 R 19 (arka) lastikleri olan 5 çift kollu, parlak siyah boyalı ve parlak tornalanmış AMG tasarımı hafif alaşım jant; titan grisi boyalı ve parlak tornalanmış jant 644 olarak da temin edilebilir /40 R 18 (ön) ve 285/35 R 18 (arka) lastikleri olan 10 kollu, titan grisi boyalı ve parlak tornalanmış AMG tasarımı hafif alaşım jant /35 R 19 (ön) ve 285/30 R 19 (arka) lastikleri olan 5 çift kollu, titan grisi boyalı ve parlak tornalanmış AMG tasarımı hafif alaşım jant 4, /35 R 19 (ön) ve 285/30 R 19 (arka) lastikleri olan çapraz kollu, titan grisi boyalı ve parlak tornalanmış AMG dövme jant; arkada 285/30 R 20 lastikleri olan jant 766 olarak da temin edilebilir /35 R 19 (ön) ve 285/30 R 19 (arka) lastikleri olan çapraz kollu, mat siyah boyalı ve parlak tornalanmış AMG dövme jant; 285/30 R 20 (arka) lastikleri olan jant 767 olarak da temin edilebilir 6 RXC 255/35 R 19 (ön) ve 285/30 R 20 (arka) lastikleri olan 5 çift kollu, mat siyah boyanmış ve parlak tornalanmış AMG Performance dövme jant 7 m Diğer jantları aksesuar programımızda adresi altında veya Mercedes-Benz bayinizde bulabilirsiniz. 1 Mercedes-AMG C 63/C 63 S için temin edilemez. 2 Mercedes-AMG C 43 4MATIC için isteğe bağlı donanım. 3 Mercedes-AMG C 63 için standart donanım. 4 Mercedes-AMG C 63 S için standart donanım. 5 Mercedes-AMG C 63 için isteğe bağlı donanım. 6 Mercedes-AMG C 63/C 63 S için isteğe bağlı donanım. 7 Mercedes-AMG C 63 S için isteğe bağlı donanım.

60 58 Meydan okumaktan asla vazgeçme: Mercedes-AMG C-Serisi Coupé ve Cabriolet. Mercedes-AMG, sadece performans araçları veya spor otomobil üreticisi değildir, AMG verilmiş bir sözdür. Bir adım daha ilerlemek için, tekrar tekrar zorlukların üzerine gitmenin sözüdür. Beklentilerini yüksek tutmak ve her şeyini vermektir. Bu şekilde, sıra dışı insanlar için sıra dışı otomobiller üretiyoruz. Yeni Mercedes-AMG C-Serisi Coupé ve Cabriolet de, C 43 ten C 63 S ye kadar her anı ve her metreyi en iyi şekilde değerlendirme konusunda oldukça iddialıdır. AMG dünyasına hoş geldiniz.

61 59

62 60 TASARIM

63 61 En güzel haliyle adrenalin. Özel anlar, daha araca binmeden bir kalp çarpıntısı ile başlar. Mercedes-AMG C 63 Coupé nin ilk bakışta yansıttıkları arasında alçak gönüllülük yoktur. Motor kaputu üzerinde güç bombeleri, AMG ye özgü A harfi yapısında ön tampon eteği, AMG yazılı, çarpıcı çift çıtalı radyatör ızgarası. Belirgin şekilde genişletilmiş karoserde de, dış görünüşe bakarak iç değerler hakkında tahminde bulunabilirsiniz. Bu performans sporcusunun sürüş performansları, görünüşünün verdiği sözü yerine getiriyor: Saf performans.

64 62 Frenlemeyi hızlandırdık. Kendi yoluna gitmek isteyen biri güçlü olmalıdır, ancak kontrol olmadan gücün anlamı yoktur: Mercedes-AMG C 63 Coupé nin yüksek performanslı AMG fren sistemi, çepeçevre içten havalandırmalı ve delikli fren diskleri ile donatılmıştır ve mükemmel bir frenleme sağlar. İsteğe bağlı yüksek performanslı AMG seramik kompozit fren sistemi ayrıca, standart fren sistemine kıyasla % 30 luk bir ağırlık avantajı ile tıpkı motor sporlarında olduğu gibi bir frenleme performansı sunar. Her şeyi ortaya koymak söz konusu olunca, mühendislerimiz sizin için durmak bilmeden çalışır.

65 63

66 64 Mükemmelin peşinde. 375 kw (510 BG) ile. Bir saniye. C 63 S nin 4,0 litrelik çift turbo beslemeli V8 motoru tüm gücünü ortaya çıkartıyor. İki saniye. Elektronik olarak kumanda edilen diferansiyel kilidi motor gücünü arka aksa aktarır ve her iki 20 inç lik tekerleklere en iyi çekiş gücünü sağlar. Üç saniye. Race Start fonksiyonuna sahip 7 ileri oranlı AMG SPEEDSHIFT MCT spor şanzıman vites geçişlerini en kısa sürede gerçekleştirir. Üç virgül dokuz saniye. 100 km/saat ve saf otomobil tutkusunu yaşamaya hazır olun.

67 65

68 66 Daha fazla güç. Daha fazla tutku. Daha az taviz. Aşırılıklar için üretilmiş: Mercedes AMG C 63 Coupé nin motor kaputunun altında, tamamen yeni geliştirilmiş 4,0 litrelik çift turbo beslemeli bir AMG V8 motor yatıyor. Bu kompakt motor bir kez uyandığında S Model de, azami 375 kw (510 BG) güç ve 700 Nm torktan oluşan bir performans aralığı ile sürücü kampında saygı uyandırır. Her bir motor AMG nin One Man One Engine felsefesine göre el işçiliği ile üretilir. Bu ellerin motor gövdesi üzerindeki imzasını, verilmiş bir söz olarak algılayabilirsiniz: Her AMG, daha fazla güç için tutku ile üretilir. GÜÇ SARHOŞLUĞU

69

70 68 Standart donanımda performans. Bir sıralama, üç birincilik. Tüm Mercedes-AMG C-Serisi Coupé ve Cabriolet ler tutarlı bir şekilde iddialı sürüş performanslarına yönelik tasarlanmış özel bir otomobil grubunun üyesi olduğu için, bu seriye hayranlık duymak ne kadar kolaysa, en sevdiğiniz modeli seçmek de bir o kadar zordur. Mercedes-AMG C 43, AMG genleri ve performanslı V6 motoru ile hırslı sürücülerin AMG dünyasına giriş yapmasını kolaylaştırıyor. Mercedes-AMG C 63 ve C 63 S Coupé ve Cabriolet ler çok daha fazla güç ve benzersizlik barındırıyor. Her model için geçerli olan: Üstü kapalı veya açık olsun; yarış sporu duygusu her daim sizinle beraberdir. Performans ise sizin en iyi yol arkadaşınızdır.

71 69 Motor ve sürüş performansı Mercedes-AMG C 63 S Coupé/Cabriolet Mercedes-AMG C 63 Coupé/Cabriolet Mercedes-AMG C 43 Coupé/Cabriolet Motor 4,0 litrelik AMG çift turbo beslemeli V8 motoru 4,0 litrelik AMG çift turbo beslemeli V8 motoru 3,0 litrelik çift turbo beslemeli V6 motoru Motor hacmi (ccm) Güç (kw/bg) 375/ / /367 Tork (Nm d/dk. da) de de de 520

72 70 Bakışların odak noktası. İç güzellikten önemli değerler de var. Mercedes-AMG C 63 Cabriolet nin göze çarpan tasarımı yeni standartlar belirler. A-Wing dizaynlı büyük hava girişlerine sahip ön tampon eteği ve dinamik, keskin hatlı yan çizgi, net bir biçimsel dilin izindedir. Üstü açık olarak daha fazla bakışı üzerine çeken, tutarlı bir şekilde tanımlanmış eşsiz hatlara sahip bir otomobil.

73 71

74 72

75 Performansın yeni hali. 73 C 63 Cabriolet, her bakış açısından meydan okur ve üç difüzör kanadına sahip geniş ve kaslı arka kısmı veya güçlü görünümünün altını işitsel olarak da çizen isteğe bağlı devreye alınabilen AMG Performance egzoz tertibatı gibi çarpıcı ayrıntılarla ikna edicidir. Sesin kaynağı ve sonsuz çekiş gücünün garantisi: Tamamen yeni geliştirilmiş 4,0 litrelik çift turbo beslemeli AMG V8 motor S Model lerinde 375 kw (510 BG) ve 700 Nm tork ile meydan okuyanlara neredeyse hiç şans bırakmıyor.

76 74 Dinamizm

77 75 Kalıpların dışında düşünenlerden kalıplarına sığmayan sürücüler için. AMG DYNAMIC SELECT in Race sürüş programında elektronik denge programı (ESP ) Sport Handling Mode a geçiş yapar ve bu sayede sadece ESP nin daha sonraki müdahalelerine müsaade etmez, aynı zamanda arka aksa daha fazla tahrik gücü sağlar. Spor Cabriolet nin tüm çevikliğini üstü açık olarak daha yoğun hissedersiniz.

78 76

79 77 Gerçek değerler içten gelir. En güzel aralar her zaman yeni bir rekor süreyle biter. C 63 Cabriolet nin isteğe bağlı AMG Performance spor koltukları size tam uyum sağlar ve yüksek çapraz dinamizmde dahi en iyi yan desteği sunar. Spor hıza duyarlı direksiyon simidinin kesin geri bildirimi ile birlikte biz üzerimize düşen her şeyi yaptık. Geriye tek bir soru kalıyor: Siz de hazır mısınız?

80 78

81 79 Yarış teknolojileri. Artık trafiğe çıkış iznine sahip. Bizzat Mercedes-AMG C 63 Coupé ve C 63 Cabriolet için geliştirilmiş arka aks ve daha geniş lastikler, daha fazla sürüş dinamiği sağlar. AMG arka aks mekanik diferansiyel kilidi, her sürüş durumunda ve özellikle de sportif sürüş tarzında çekiş gücünü iyileştirir. S modelinde, değişken kilitleme etkisine sahip elektronik olarak kontrol edilen diferansiyel kilidi çok daha hassas ve hızlı bir şekilde ayarlama yapar. Bunun sonucu daha fazla çekiş gücü ve daha yüksek viraj hızlarıdır. AMG RIDE CONTROL sertliği seçilebilen süspansiyon sistemi, bir tuşa basılmasıyla üç adaptif süspansiyon ayarı kademesi sunar. Böylece araç, her zaman ideal olarak yola ve günlük formunuza uyarlanmıştır. Öne çıkan başka bir gelişmemiz, 8 silindirimizdir. Konsantre enerji, ama tüketim ve emisyonlarda cimri. AMG, bu şekilde yeni standartlar belirler. Sadece yarış pistinde değil.

82 80

83 81 Tutku, paylaşılırsa büyür: AMG Private Lounge, AMG nin dünya çapındaki bir topluluğudur. Burada, AMG müşterileri birinci sınıf etkinliklerde bir araya gelirler ve Online platformda Affalterbach daki en yeni gelişmeleri paylaşırlar. Bu sırada özel tekliflerden ve AMG nin merkezi ile doğrudan kurmuş olduğunuz bağlantıdan faydalanabilirsiniz: AMG sürüş akademisi (AMG Driving Academy) eşsiz bir takım ruhunu temsil eder: Aynı sizin gibi performans tutkunları ile yarış pistlerinde ve dünyanın en heyecan verici yerlerinde düzenlenen etkinliklerde sürüş bilgilerinizi iyileştirin. Dünyanın en hızlı ailesi olan World s Fastest Family nin bir parçası olun: Daha fazlasını mı istiyorsunuz? AMG, AMG Customer Sports programı ile profesyonel motor sporları için bir platform ve Mercedes-AMG GT3 ile kendisinin tasarladığı bir yarış otomobili sunar. Komple entegre edilmiş bir servis dünyası, en yüksek seviyede motor sporu sağlar: AMG Performance Studio da, mükemmel şekilde isteklerinize göre tasarlanmış otomobiller üretiyoruz. Uzmanlarımızın yaratıcılığı sınır tanımıyor Burada, özel teknoloji bileşenlerinden olağan dışı boyamalara ve en eşsiz iç donanımlara kadar, en üst seviyede el işçiliği kalitesinde eşi benzeri olmayan araçlar üretilir. AMG dünyasına giriş yapın. Sürüş performansını keşfedin. Biz sadece otomobil üretmiyoruz. Hayalleri gerçeğe dönüştürüyoruz.

84 82 Coupé teknik değerler. Dizel motorlar Benzinli motorlar C 220 d C 220 d 4MATIC C 250 d C 250 d 4MATIC C 180 C 200 Silindir yerleşim düzeni/sayısı Sıralı 4 Sıralı 4 Sıralı 4 Sıralı 4 Sıralı 4 Sıralı 4 Toplam silindir hacmi (cm 3 ) Nominal güç 1 [kw (BG) d/dk. da] 125 (170)/ (170)/ (204)/ (204)/ (156)/ (184)/5500 Nominal tork 1 [Nm d/dk. da] 400/ / / / / / Hızlanma km/saat (sn.) 7,8 [7,5] [7,6] [6,7] [6,9] 8,5 [8,8] 7,7 [7,3] Azami hız yakl. (km/saat) 234 [234] [230] [247] [240] 225 [223] 237 [240] Yakıt tüketimi 3 (lt/100 km) şehir içi şehir dışı karma 5,3 5,0 [5,7 5,4] 3,9 3,6 [4,2 3,7] 4,4 4,1 [4,7 4,4] [5,8 5,4] [4,6 4,2] [5,0 4,6] [5,5 5,0] [4,5 4,0] [4,8 4,4] [5,8 5,4] [4,6 4,2] [5,0 4,6] 7,2 6,8 [7,8 7,5] 5,0 4,4 [5,4 4,9] 5,8 5,3 [6,3 5,9] 7,5 6,8 [7,9 7,5] 4,9 4,4 [5,2 4,7] 5,9 5,3 [6,2 5,8] CO 2 emisyonları 3 (g/km) karma [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] Emisyon sınıfı 4 /Verimlilik sınıfı 5 Euro 6/B [Euro 6/B] [Euro 6/C] [Euro 6/C] [Euro 6/C] Euro 6/C [Euro 6/C] Euro 6/C [Euro 6/C] Benzinli motorlar C 200 4MATIC C 250 C 300 C 400 4MATIC Mercedes-AMG C 43 4MATIC Mercedes-AMG C 63 Mercedes-AMG C 63 S Silindir yerleşim düzeni/sayısı Sıralı 4 Sıralı 4 Sıralı 4 V6 V6 V8 V8 Toplam silindir hacmi (cm 3 ) Nominal güç 1 [kw (BG) d/dk. da] 135 (184)/ (211)/ (245)/ (333)/ (367)/ (476)/ (510)/ Nominal tork 1 [Nm d/dk. da] 300/ / / / / / / Hızlanma km/saat (sn.) [7,5] [6,8] [6,0] [4,9] [4,7] [4,0] [3,9] Azami hız yakl. (km/saat) [229] [250] 2 [250] 2 [250] 2 [250] 2 [250] 2 [250] 2 Yakıt tüketimi 3 (lt/100 km) şehir içi şehir dışı karma [9,2 8,8] [6,1 5,7] [7,2 6,8] [8,0 7,5] [5,3 4,7] [6,3 5,8] [8,7 8,3] [5,7 5,1] [6,8 6,3] [10,9 10,6] [6,2 5,8] [8,0 7,6] [10,8 10,6] [6,4 6,2] [8,0 7,8] [11,9 11,4] [7,1 6,9] [8,9 8,6] CO 2 emisyonları 3 (g/km) karma [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] [200] Emisyon sınıfı 4 /Verimlilik sınıfı 5 [Euro 6/D] [Euro 6/C] [Euro 6/D] [Euro 6/E] [Euro 6/E] [Euro 6/F] [Euro 6/F] [11,4] [6,9] [8,6] Motor için en iyisi: Mercedes-Benz orijinal motor yağları. 1 Nominal güç ve nominal tork ile ilgili 595/2009 (AT) talimatının geçerli olan metnine göre veriler. 2 Elektronik olarak sınırlandırılmıştır. 3 Yakıt tüketimi ve CO 2 emisyonları ile ilgili verilen değerler, öngörülen ölçme yöntemine ( 2 Nrn. 5, 6, 6a Pkw-EnVKV yönetmeliğinin geçerli olan metnine göre) göre belirlenmiştir. Bilgiler münferit bir araç için olmayıp bir teklifin parçasını oluşturmaz, sadece çeşitli araç tipleri arasında karşılaştırma yapma amaçlıdır. 4 Bu değer, sadece Avrupa Birliği içerisinde geçerlidir. Ülkelere

85 83 Cabriolet teknik değerler. Dizel motorlar Benzinli motorlar C 220 d C 220 d 4MATIC C 250 d C 180 C 200 C 200 4MATIC Silindir yerleşim düzeni/sayısı Sıralı 4 Sıralı 4 Sıralı 4 Sıralı 4 Sıralı 4 Sıralı 4 Toplam silindir hacmi (cm 3 ) Nominal güç 1 [kw (BG) d/dk. da] 125 (170)/ (170)/ (204)/ (156)/ (184)/ (184)/5500 Nominal tork 1 [Nm d/dk. da] 400/ / / / / / Hızlanma km/saat (sn.) 8,3 [8,2] [8,1] [7,2] 8,9 [8,9] 8,2 [7,8] [8,0] Azami hız yakl. (km/saat) 231 [231] [225] [243] 222 [220] 235 [233] [227] Yakıt tüketimi 3 (lt/100 km) şehir içi şehir dışı karma 5,7 5,4 [5,7 5,2] 4,3 3,9 [4,8 4,3] 4,8 4,5 [5,2 4,6] [6,1 5,8] [4,9 4,7] [5,3 5,0] [5,7 5,2] [5,0 4,3] [5,2 4,6] 7,8 7,6 [7,9 7,7] 5,4 5,1 [5,7 5,3] 6,3 6,0 [6,5 6,2] 7,7 7,5 [8,1 7,8] 5,5 5,1 [5,5 5,1] 6,3 6,0 [6,5 6,1] [9,5 9,1] [6,5 6,1] [7,5 7,2] CO 2 emisyonları 3 (g/km) karma [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] Emisyon sınıfı 4 /Verimlilik sınıfı 5 Euro 6/C [Euro 6/C] [Euro 6/C] [Euro 6/C] Euro 6/C [Euro 6/C] Euro 6/C [Euro 6/C] [Euro 6/D] Benzinli motorlar C 250 C 300 C 400 4MATIC Mercedes-AMG C 43 4MATIC Mercedes-AMG C 63 Mercedes-AMG C 63 S Silindir yerleşim düzeni/sayısı Sıralı 4 Sıralı 4 V6 V6 V8 V8 Toplam silindir hacmi (cm 3 ) Nominal güç 1 [kw (BG) d/dk. da] 155 (211)/ (245)/ (333)/ (367)/ (476)/ (510)/ Nominal tork 1 [Nm d/dk. da] 350/ / / / / / Hızlanma km/saat (sn.) [6,9] [6,4] [5,2] [4,8] [4,2] [4,1] Azami hız yakl. (km/saat) [244] [250] 2 [250] 2 [250] 2 [250] 2 [250] 2 Yakıt tüketimi 3 (lt/100 km) şehir içi şehir dışı karma [8,2 7,8] [5,7 5,2] [6,6 6,2] [8,9 8,6] [6,0 5,6] [7,1 6,7] [11,2 10,9] [6,6 6,3] [8,3 8,0] [11,2 11,0] [6,9 6,7] [8,4 8,3] [12,4 12,0] [7,5 7,2] [9,3 8,9] CO 2 emisyonları 3 (g/km) karma [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] [208] Emisyon sınıfı 4 /Verimlilik sınıfı 5 [Euro 6/C] [Euro 6/D] [Euro 6/E] [Euro 6/E] [Euro 6/F] [Euro 6/F] özgü farklılıkların olması mümkündür. 5 Ölçülmüş CO 2 emisyonlarına dayanarak, aracın kütlesi dikkate alınarak belirlenmiştir. Köşeli parantez içindeki değerler, isteğe bağlı otomatik şanzıman ile bağlantılı olan motorlara yöneliktir. Ayrıntılı teknik değerleri adresinde bulabilirsiniz. [12,0] [7,2] [8,9]

86 84 Coupé ölçüleri. Cabriolet ölçüleri Tüm veriler milimetre cinsindendir. Verilen ölçüler ortalama değerlerdir. Temel donanıma sahip ve yüksüz durumdaki araçlar için geçerlidir.

87 Döşemeler ve süslemeler. ARTICO deri/ Norwich kumaşı ARTICO deri 85 Döşemeler siyah 1, 2 siyah1, 2, 3 ipek beji/siyah1, 2, 3 kristal grisi/siyah1, 2, 3 eyer kahvesi/siyah1, 2, 3 siyah 2, 3 kristal grisi/siyah 2, 3 eyer kahvesi/siyah 2, 3 porselen rengi/siyah 2, 3 kızılcık kırmızısı/siyah 2, 3 siyah 2, 4 siyah 5, 6 siyah 7 siyah 8 siyah 9 fındık kahvesi/siyah 10 siyah6, 11 siyah 6 inci platin beyazı/siyah6, 11 kırmızı biber rengi/siyah6, 11 bengal kırmızısı/siyah1, 2, 3 Süslemeler H73 AMG karbon-fiber/alüminyum süslemeler 3 H84 AMG mat gümüş cam elyafı/alüminyum süslemeler Siyah piyano boyası/alüminyum süslemeler3, 5, 7, 9 H09 Açık damarlı kahverengi dişbudak ağacından ahşap süslemeler1, 2, Siyah açık damarlı dişbudak ağacından ahşap/alüminyum süslemeler4, 6, 8, 11 H07 Çizgisel yapılı parlak kahverengi ıhlamur ağacından ahşap süslemeler 3 H80 Siyah piyano boyası süslemeler 1, 2 1 Mercedes-AMG C 43 4MATIC için temin edilemez. 2 Mercedes-AMG C 63/63 S için temin edilemez. 3 İsteğe bağlı donanım. 4 Mercedes-AMG C 43 4MATIC için isteğe bağlı donanım. 5 Mercedes-AMG C 63 için standart donanım. 6 Mercedes-AMG C 63 S için isteğe bağlı donanım. 7 Mercedes-AMG C 63 S için standart donanım. 8 AMG iç mekan tasarım konsepti ile birlikte standart donanım. 9 Mercedes-AMG C 43 4MATIC için standart donanım. 10 Mercedes-Benz C-Serisi Coupé için isteğe bağlı donanım Style paketi bileşeni. 11 Mercedes-AMG C 63 için isteğe bağlı donanım

88 Güneş ışınlarını yansıtan deri ARTICO deri/ DINAMICA mikrofiber Güneş ışınlarını yansıtan AMG Nappa deri Güneş ışınlarını yansıtan designo Nappa deri Süslemeler 86 H H H H07 H

89 Opak renkler Metalik renkler 2 designo renkler 2 Tente renkleri 87 Renkler Opak renkler Siyah 1 Kutup beyazı Metalik renkler Obsidiyan siyahı İridyum grisi Sitrin kahvesi 1 Kavansit mavisi 1 Parlak mavi Elmas gümüşü 1 Selenit grisi designo renkler designo mat kaşmir beyazı 3 designo mat selenit grisi 4 designo metalik elmas beyazı designo mat iridyum grisi 5 designo metalik sümbül kırmızısı 6 Tente renkleri Siyah kumaş tente 7, 8 Koyu kahverengi kumaş akustik tente 8 Koyu kırmızı kumaş akustik tente 8 Lacivert kumaş akustik tente Mercedes-AMG C 63/C 63 S ile birlikte temin edilemez. 2 İsteğe bağlı donanım. 3 Sadece Mercedes-AMG C 63/C 63 S Cabriolet ile birlikte temin edilebilir. 4 Mercedes-AMG C 63/C 63 S Cabriolet ile birlikte temin edilemez. 5 Sadece Mercedes-AMG C 63/C 63 S Coupé ile birlikte temin edilebilir. 6 Mercedes-AMG C 63/C 63 S Coupé ile birlikte temin edilemez. 7 Standart donanım olarak siyah kumaş tente. 8 İsteğe bağlı donanım olarak kumaş akustik tente (kod 6U1). 996

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri Kod 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri

Detaylı

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri

E-Serisi Sedan Donanım Özellikleri 401 Siyah deri / Valence kumaş döşeme E 350 + 601 Siyah ARTICO deri / DINAMICA mikrofiber kumaş döşeme, siyah konsol 561 siyah nappa deri döşeme 14U 15U 16U 17U Akıllı telefon entegrasyon paketi Benz Link

Detaylı

Her arazinin üstesinden gelecek kadar iyi formda.

Her arazinin üstesinden gelecek kadar iyi formda. GLC Coupé Her arazinin üstesinden gelecek kadar iyi formda. Bir Coupé gibi dinamik, bir SUV kadar güçlü. Sadece kulağa benzersiz gelmiyor, sürüşü de aynı şekildedir. Modern lüksü, yeni büyüleyici şekliyle

Detaylı

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri Yeni S-Serisi Donanım Özellikleri 801 Siyah nappa deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 11R 14U 15U 16U 17U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim

Detaylı

Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak.

Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak. GLE. Özgürlüğü içine çekmek. Özgürlüğü yaymak. Dinamizm. Atılganlık. Her şeyi oluruna bırakma sanatı. Bu yetenekleri birleştirebilenler etraflarına huzur yayar, elde edilenlerin değerini bilir ve her

Detaylı

Kusursuz zarafet. Mükemmel orantılar ve sade tasarlanmış yüzeyler tümüyle kendine has bir yan görünüm ve büyüleyici bir Cabriolet tasarımı sağlar.

Kusursuz zarafet. Mükemmel orantılar ve sade tasarlanmış yüzeyler tümüyle kendine has bir yan görünüm ve büyüleyici bir Cabriolet tasarımı sağlar. E-Serisi Cabriolet Kusursuz zarafet. Mükemmel orantılar ve sade tasarlanmış yüzeyler tümüyle kendine has bir yan görünüm ve büyüleyici bir Cabriolet tasarımı sağlar. Beklentiler: duyumsal ve net. Organik

Detaylı

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri

Mercedes-Maybach S-Serisi Donanım Özellikleri S-Serisi Donanım Özellikleri Kod 801 Siyah Nappa Deri 501 Siyah Exclusive Nappa Deri 11R 14U 15U 16U 17U 19 inç, çok kollu hafif alaşım jantlar Akıllı telefon entegrasyonu Benz link ön hazırlığı Apple

Detaylı

Bakışları kaçınılmaz kılar.

Bakışları kaçınılmaz kılar. E-Serisi Coupé Geleceğin ikonu. Kaliteli elmas görünümlü radyatör ızgarası ve isteğe bağlı MULTIBEAM LED farlar uzakları aydınlatır: Başka hiçbir Coupéʼde aynı oranda bu kadar dinamik, konforlu ve emniyetli

Detaylı

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri

S-Serisi Sedan Uzun Donanım Özellikleri 201 Siyah deri döşeme 501 Siyah Exclusive nappa deri döşeme 08U 09U 14U 15U 16U 17U 26U Uzaktan araç ayar kontrolü hizmetleri Uzaktan araç durum bilgisine erişim hizmeti Akıllı telefon entegrasyonu paketi

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Yeni C-Serisi. Hissedilir derecede daha klas.

Yeni C-Serisi. Hissedilir derecede daha klas. C-Serisi. Yeni C-Serisi. Hissedilir derecede daha klas. Dirence karşı zarif manevralar yapan bir aerodinamizme sahip, gelişime adını veren üstün hafiflik. İstek üzerine, akıllı ve düzgün dozajlanmış bir

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Yeni Mercedes-AMG GT.

Yeni Mercedes-AMG GT. Mercedes-AMG GT. T Yeni Mercedes-AMG GT. Handcrafted by racers. S Sizi büyülemek için geldi. Geldi. Affalterbach ın bu konu hakkındaki beyanı: Uzun motor kaputu, iyice geriye doğru konumlandırılmış ön

Detaylı

X-Class Power Donanım Özellikleri

X-Class Power Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

X-Class Progressive Donanım Özellikleri

X-Class Progressive Donanım Özellikleri ABS (Kilitlenmeyi önleyici fren sistemi) ASR (Antipatinaj sistemi) BAS (Frenleme kuvveti yardım sistemi) ESP (Elektronik dengeleme programı) ETS (Elektronik çekiş sistemi) EBD (Elektronik güç dağılımı)

Detaylı

Burada herkes kendi gibi olabilir.

Burada herkes kendi gibi olabilir. Yeni B-Serisi Kim ne derse desin. Her şey mükemmel olduğunda hiçbir şeyi açıklamak zorunda olmazsınız. Ne hayatınızı, ne tarzınızı, ne de eşi benzeri olmayan güvenliğe ve konfora sahip olan otomobilinizi.

Detaylı

CLA Coupé ve Shooting Brake

CLA Coupé ve Shooting Brake CLA Coupé ve Shooting Brake Rock yıldızı. Yeni nesil Rock yıldızları için sahne açılsın: CLA Shooting Brake ve CLA Coupé. Pek az kişinin bu kadar çok takipçisi vardır. Sportif tasarım bir kez daha vurgulandığı

Detaylı

Yeni Mercedes-Benz tasarım felsefesinin klasik bir örneği.

Yeni Mercedes-Benz tasarım felsefesinin klasik bir örneği. E-Serisi Coupé Yeni Mercedes-Benz tasarım felsefesinin klasik bir örneği. Modern tarzı ve zarif sportifliği temsil eder. Mütevazi zarafetindeki mükemmel orantılar ve atletik stil elemanları sayesinde E-Serisi

Detaylı

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Daha yükseklerde. Daha ileride. Yeni GLC ile her yolculuğu, tamamen yeni bir seviyede karşılayın. Her zamankinden daha da gelişmiş ve daha atletik, ancak neredeyse

Detaylı

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium

Tasarladığınız GLK-Serisi: GLK 350 CDI 4MATIC Premium Örnek resim Örnek resim Özet Motor GLK 350 CDI 4MATIC Premium Renk Siyah Jantlar 19 inç, 5 üçlü kollu hafif alaşım jantlar Döşeme Siyah DINAMICA kumaş / ARTICO suni deri Süslemeler Alüminyum Süslemeler

Detaylı

Vito Tourer Donanım Özellikleri

Vito Tourer Donanım Özellikleri Pro 114 / 116 114 ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik

Detaylı

En büyük zorlukların üstesinden gelmek ve bunun çok kolay görünmesini sağlamak, büyük bir sanattır. Bu büyüleyiciliği, daha önce sizi hiç olmadığı

En büyük zorlukların üstesinden gelmek ve bunun çok kolay görünmesini sağlamak, büyük bir sanattır. Bu büyüleyiciliği, daha önce sizi hiç olmadığı E-Serisi Sedan En büyük zorlukların üstesinden gelmek ve bunun çok kolay görünmesini sağlamak, büyük bir sanattır. Bu büyüleyiciliği, daha önce sizi hiç olmadığı kadar destekleyen, yükünüzü hafifleten

Detaylı

C Coupé GLC GL Coupé

C Coupé GLC GL Coupé GLC Coupé Tipik Mercedes ne demektir? İlk otomobil. İlk yıldız. Ölçütler belirleyen bir sürüş konforu ve benzer hiçbir otomobilin sunmadığı bir güvenlik donanımı. Ancak Mercedes daha fazlası anlamına gelir:

Detaylı

GLC. Daha yükseklerde. Daha ileride.

GLC. Daha yükseklerde. Daha ileride. GLC SUV GLC. Daha yükseklerde. Daha ileride. GLC ile her yolculuğu, tamamen yeni bir seviyede karşılayın. İlerici ve atletik, bunun yanı sıra neredeyse tamamen sessiz ve şaşırtıcı derecede verimli Sınıfının

Detaylı

Sizi yine şaşırtacak.

Sizi yine şaşırtacak. SL Roadster Sizi yine şaşırtacak. Benzersiz çarpıcı görünümü Roadster tutkunlarının en güzel anılarını canlandırıyor. SL, duygularınızı coşturacak iki harf. Açık havada modern lüksü ve sportifliği kutlayan

Detaylı

Özgürlüğün değeri nedir?

Özgürlüğün değeri nedir? S-Serisi Cabriolet Özgürlüğün değeri nedir? Yeni S-Serisi Cabriolet, en üst seviyedeki bu özgürlüğün ispatıdır. Sürüşü paha biçilemez şekilde keyifli hale getiren bir Mercedes. Şıklığı, lüks görünümü ve

Detaylı

Yeni S-Serisi Coupé. Gran Performer.

Yeni S-Serisi Coupé. Gran Performer. S-Serisi. Coupé. Yeni S-Serisi Coupé. Gran Performer. Şaşırtan bir tasarım dili ile başladı her şey. Sportif ve büyük bir Coupé nin kendine özgü orantıları, üzerinde güç bombeleri olan uzatılmış motor

Detaylı

Sınırları aş. Fazlası ol.

Sınırları aş. Fazlası ol. C-Serisi Sınırları aş. Fazlası ol. Söz konusu diğerlerinden daha iyi olmak değildir. Söz konusu olduğundan daha iyi olmaktır. Önemli olan budur. Hem sporda hem yolda. Yeni C-Serisi, mükemmel orantıları,

Detaylı

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri

Vito Mixto/Kombi Donanım Özellikleri Mixto 111 Mixto 114 Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı)

Detaylı

Vito Select Donanım Özellikleri

Vito Select Donanım Özellikleri Güvenlik ABS (Kilitlenmeyi Önleyici Fren Sistemi) ASR (Antipatinaj Sistemi) BAS (Frenleme Kuvveti Yardım Sistemi) 9. Nesil adaptive ESP (Yüke Duyarlı Elektronik Dengeleme Programı) EBD (Elektronik Güç

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Güneşin doğuşunu coşkuyla karşılayın.

Güneşin doğuşunu coşkuyla karşılayın. SLC Roadster Güç ve ritim. Şehrin ritmi birden hızlanmaya başladı, çünkü artık tempoyu yeni SLC belirliyor. Yeni ön kısmı, elmas görünümlü ızgarası ve belirgin krom kanatları ile sokakları canlandırıyor.

Detaylı

Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin.

Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin. Mercedes-Benz Sport. Tutkularınızı takip edin. A-Serinizin atletik görünümünü zarif bir donanım ile taçlandırın. Mercedes-Benz Sport Deri Direksiyon A17246016039E38 / 808 TL Özel, siyah deri kaplamalı

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style Titanium ST-Line Style donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 17 aluminyum alaşım jantlar 18'' Alaşım Jant 19'' alaşım Jant Ön sis farları 8 Dokunmatik

Detaylı

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ

YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ YENİ CITROËN BERLINGO COMBİ 2 MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS

SIMPLY CLEVER. ŠkodaFabia RS. Fabia RS SIMPLY CLEVER ŠkodaFabia RS Fabia RS Fabia RS, güvenli viraj geçişlerine imkan tanıyan döner modüllü halojen projektör farlara sahiptir. RS logolu ön ızgara dostça bir görünüm verirken, sağlam ön tamponu

Detaylı

tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS

tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS Yeni Tourliner. Keyifli bir yolculuk zamanı ETKİLEYİCİ BİR OTOBÜS Yeni Tourliner ilk bakışta hayranlık uyandırır. Sadece ekstra yüksek yolculuk konforu, mükemmel

Detaylı

MINI Cooper S 1.6 175 HP

MINI Cooper S 1.6 175 HP MINI Cooper S 1.6 175 HP Sahibinden SAHİBİNDEN HATASIZ KAZASIZ F1 SANZIMAN İlan no: 236189 57.000 TL İlan tarihi: 28 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Antalya, Konyaaltı Model yılı Ocak 2008

Detaylı

Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX...

Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX... Yaratıcı ruhun eşsiz ürünü FORD B-MAX... Ford B-MAX 2010 yılında Cenevre fuarında konsept araç olarak ilk kez tanıtıldığında eşsiz tasarımı sayesinde büyük hayranlık uyandırmış ve tüm otomobilseverlerin

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde

Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde İlan no: 386944 Mercedes C Serisi C 180 BlueEFFICIENCY Avantgarde Sahibinden Mercedes - Benz C C 180 2014 model 46000 km de. İSTOÇ OTO 144.500 TL İlan tarihi: 1 Şubat 2017 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT

DS3 1.6 e-hdi 92 HP DStyle M/T STT S3 1.6 e-hi 92 HP Style M/T STT TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1560 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak.) 92 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak.) 230 / 1750 Uzunluk - Genişlik (mm) 3948-1715 Yükseklik -

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı

Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Ford Focus 1.6 TDCi 109 HP Titanium 4 Kapı Sahibinden Ford Focus 1.6 TDCi 115 İlan no: 186963 İlan detayları 72.000 TL 17 Şub 2014 72.000 TL 15 Şub 2014 75.000 TL HP Titanium 4 Kapı (2013) İlan tarihi:

Detaylı

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş.

Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Corolla Sizi olmak istediğiniz yere götüren sürüş. Motor Güç Yakıt tüketimi* CO 2 emisyonları* Hızlanma Bulunduğu modeller 1.33 litre benzinli 99 PS 5.6 l/100 km 129 g/km 12.6 saniye Life Dual VVT-i 6/MT

Detaylı

CITROËN BERLINGO COMBI

CITROËN BERLINGO COMBI CITROËN BERLINGO COMBI MODERN ETKİLEYİCİ TASARIM YENİ CITROËN BERLINGO, etkileyici tasarımını yenilenen ön tasarımıyla pekiştiriyor. Keskin hatlı yeni tampon, daha alçak ve genişletilmiş radyatör ızgarası

Detaylı

Yeni GLA. Özgürlük bulaşıcıdır.

Yeni GLA. Özgürlük bulaşıcıdır. GLA-Serisi. Yeni GLA. Özgürlük bulaşıcıdır. Yeni GLA, daha ilk bakışta sonsuz imkanlar sunar. Hangisiyle başlamalı? En iyisi, kaslı olduğu kadar aerodinamik olan tasarımın ileriye atılma arzusu ile başlamalı.

Detaylı

Mercedes C Serisi C 180 Sportcoupe Aut.

Mercedes C Serisi C 180 Sportcoupe Aut. İlan no: 245718 Mercedes C Serisi C 180 Sportcoupe Aut. Sahibinden HATASIZ 2012 C 180 COUPE 156 PS 7G- TRONİC AMG PLUS CGI 115.000 TL İlan tarihi: 15 Eylül 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara,

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK DONANIM BİLGİLERİ CRUZE HATCHBACK 2012 EMİSYON SINIFI ŞANZIMAN MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK YAKIT TIPI Sport AT Sport Plus AT Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön yolcu

Detaylı

Var olmanın yeni hafifliği.

Var olmanın yeni hafifliği. GLS SUV Var olmanın yeni hafifliği. Zamanla, başarıyla ve deneyimle hedefler azalmaz. Sadece, onlara uzanan yol güzelleşir. Daha üstün. Daha güvenli. S-Serisiʼnin SUVʼu yeni GLS ile yoldayken her şey daha

Detaylı

B-Serisi Sports Tourer

B-Serisi Sports Tourer B-Serisi Sports Tourer B-Serisi. Geleceğimiz için en iyisi. Çeviklik ve konfor ile her yolculuğu küçük bir seyahate dönüştüren bir Sports Tourer ile yola çıkın. Sürdürülebilir yenilikçi tahrik teknolojileri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

Fiyat Listesi Şubat 17

Fiyat Listesi Şubat 17 Fiyat Listesi Şubat 17 Style 17 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 6 Yönlü manuel sürücü koltuğu Deri

Detaylı

OPEL Astra Classic ][][

OPEL Astra Classic ][][ OPEL Astra Classic ][][ Astra Classic ][][ nin sunduğu keyif sınırsız. Yüksek standartları ve üstün özellikleri ile son derece etkileyici bir otomobil. Astra Classic ][][! Çarpıcı bir görünüm, üstün bir

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Fiyat Listesi Ocak 17

Fiyat Listesi Ocak 17 Fiyat Listesi Ocak 17 Yüksek Donanım Özellikleri ile Gelen Eşsiz Konfor Style Titanium Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır

Detaylı

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ

YANA OTOMOBILIN TARIHINI YAZAN BIRKA MARKA ARAS NDA YER AL YORUZ RENAULT FLUENCE NEDEN RENAULT? 2 2 FLUENCE AYRINTILAR RENAULT FLUENCE KUSURSUZ AYRINTILAR KONFORLU KONFORU ARTTIRAN DONANIMLAR FAYDALI Renault eco 2 2 2 ALANI 18 > 19 Önde oturan her yolcunun kendisine

Detaylı

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5

YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 YENİ C3 1.4 HDi 70HP COLLECTION EURO 5 TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1398 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 70 / 4000 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 160 / 2000 Uzunluk - Genişlik (mm) 3941-1728 Yükseklik

Detaylı

Mercedes S Serisi S 500 4Matic Aut.

Mercedes S Serisi S 500 4Matic Aut. İlan no: 239810 Mercedes S Serisi S 500 4Matic Aut. Sahibinden 370.000 EUR YALVAÇ GRUP FARKIYLA MERCEDES S500 COUPE 4MATIC AMG İlan tarihi: 3 Temmuz 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul Model

Detaylı

Fiyat Listesi Temmuz 17

Fiyat Listesi Temmuz 17 Fiyat Listesi Temmuz 17 Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve

Detaylı

Tüm hatlarıyla tam bir coupé.

Tüm hatlarıyla tam bir coupé. C-Serisi Coupé Tüm hatlarıyla tam bir coupé. Ok biçiminde uzanan ön kısmıyla alçak bir silüet oluşturuyor. Dik ve ortasında yıldız olan 2 lameli radyatör panjuru, kaslı hatlar, kısa çıkıntılar, güçlü bir

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra CLASSIC III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Elektronik Stabilite

Detaylı

Mutluluğu yolda bulun.

Mutluluğu yolda bulun. E-Serisi. Sedan. Mutluluğu yolda bulun. Gözünüzde bıraktığı ilk izlenimden parmak uçlarınızdaki son karıncalanmaya kadar yeni E-Serisi AVANTGARDE, karşılaşmanın ilk saniyesinden son saniyesine kadar ikna

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Kasım 2016 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S BVM5 Manuel BVM5 Manuel BVM5 Manuel

Detaylı

Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar

Style donanım seviyesine ek olarak 16 aluminyum jantlar 17 Aluminyum jantlar Style Style donanım seviyesine ek olarak 16" aluminyum jantlar 17" Aluminyum jantlar Ön sis farları Elektrikli katlanır yan aynalar Karartılmış arka camlar "Ford Power" anahtarsız çalıştırma sistemi Elektrikli,

Detaylı

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN.

YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. YENİ NISSAN X-TRAIL SENİN HAYALLERİN, SENİN YOLUN. Yeni Nissan X-TRAIL ile hayalindeki yolculuğa çıkmaya hazır mısın? Çünkü sen hazırsan onun yolu, senin

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Beklentilerinizi yükseltin opel astra classic III. Dinamik tasarım, kaliteli mühendislik ve üstün konfor standartlarının birbiriyle eşsiz uyumunu keşfedin. Electronik Stabilite

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 Tam Otomatik LIVE, FEEL LIVE,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T

YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T YENİ C-ELYSÉE 1.2 VTi 72 HP ATTRACTION M/T TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir hacmi (cc) 1199 Maksimum güç (Hp.din/dev.dak) 72/5500 Maksimum tork (Nm/dev.dak) 110/3000 Uzunluk - Genişlik (mm) 4427-1748 Yükseklik

Detaylı

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium

Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend Titanium Grand C-MAX Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak Titanium donanım seviyesine ek olarak 16" Alaşım jantlar Krom barlı ön üst ızgara Kayar arka kapılar Gövde rengi yan aynalar ve kapı

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

Gördüğü yoğun ilginin keyfine varıyor ve şimdi bunun karşılığını fazlasıyla veriyor.

Gördüğü yoğun ilginin keyfine varıyor ve şimdi bunun karşılığını fazlasıyla veriyor. S-Serisi Sedan Gördüğü yoğun ilginin keyfine varıyor ve şimdi bunun karşılığını fazlasıyla veriyor. Her türlü yolda deneyim kazanan birisine daha ne önerebiliriz? Gerçekleşecek her durumu zaten sistemler

Detaylı

Volvo XC 60 2.0 D3 163 HP R-design Otomatik Vites

Volvo XC 60 2.0 D3 163 HP R-design Otomatik Vites İlan no: 207935 Volvo XC 60 2.0 D3 163 HP R-design Otomatik Vites Sahibinden DOKTORDAN ÇOK TEMİZ VOLVO XC60 R DESIGN OCEAN RACE ÖZEL ÜRET 140.000 TL İlan tarihi: 29 Eylül 2014 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline

Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline İlan no: 209679 Volkswagen Scirocco 1.4 TSI 160 HP Sportline Sahibinden Kiralık Scirocco - SİYAH - Günlük : 149 TL Haftalık : 148 TL Aylık : 147 TL BEYAZ - GRİ - UYGUN FİYAT GARANTİ İlan tarihi: 17 Ekim

Detaylı

Trend X Style Titanium

Trend X Style Titanium Trend X Style Titanium Trend X donanım seviyesine ek olarak Style donanımına ek olarak Gövde rengi kapı kolları ve yan aynalar Gecikmeli sönen ön farlar Manüel 4 yönlü sürücü ve ön yolcu koltuğu Elektrikli,

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON 2012 DONANIM BİLGİLERİ CRUZE STATION WAGON EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK 134 g/km Benzin 140PS/103kW@6000rpm 200Nm@1850rpm DONANIM Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir

Detaylı

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive

Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive İlan no: 322902 Alfa Romeo Giulietta 1.6 JTD Distinctive Sahibinden 2015 Model 1,6 JTD Distincsive, HASARSIZ Servis Bakımlı 66.000 TL İlan tarihi: 23 Eylül 2016 İlan detayları İlan detayları İl Model yılı

Detaylı

DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN!

DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN! DAHA DİNAMİK BİR HAYAT TARZI İÇİN! LÜKÜN ZEVKİNİ ÜRÜN! Bagaj alanı, ihtiyaca göre koltuklar değişik konumlarda yatırılarak optimum seviyede kullanılır. GENİŞ İÇ HACİM Rodius un ön ve arka bölümünün havalandırması

Detaylı

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR

YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER VE DONANIMLAR YENİ CITROËN C3 TEKNİK ÖZELLİKLER Ağustos 2017 MODELLER 1.2 PureTech 82 HP 1.6 BlueHDi 75 HP S&S 1.6 BlueHDi 100 HP S&S 1.6 VTi 115 HP EAT6 BVM5 Manuel BVM5

Detaylı

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI

EKİM AYI FİYATLARI 2015 MODEL YILI TAVSİYE EDİLEN LİSTE SATIŞ FİYATI EKİM AYI FİYATLARI Yeni 208 LİSTE SATIŞ OTOMATİK VİTES Benzin 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp 46.950 TL 46.950 TL 43.500 TL 208 ACCESS 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik 208 1.2 PureTech 82 hp ETG5 Otomatik

Detaylı

*Icon paketi ile * 1. Renault R-Link. 7 ekrana dokunarak ya da sesli komutlar ile onunla konușarak yenilikçi ve pratik ișlevlere erișin: multimedya, Tomtom navigasyon, telefon ve Bluetooth bağlantısı.

Detaylı

BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio

BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio İlan no: 209687 BMW 6 Serisi 6.40i Cabrio Sahibinden Kiralık BMW 6.40 - SİYAH - Günlük : 249 TL Haftalık : 248 TL Aylık : 247 TL BEYAZ - UYGUN FİYAT GARANTİSİ İlan tarihi: 17 Ekim 2014 İlan detayları İlan

Detaylı

Mercedes-AMG GT ve GT Roadster

Mercedes-AMG GT ve GT Roadster Mercedes-AMG GT ve GT Roadster Motor sporları ile dünyaya geldi. AMG nin ilk temel taşını, kazanma inancıyla 1967 yılında Hans Werner Aufrecht ve Erhard Melcher yerleştirdi. Birlikte motorların gücünü

Detaylı

Peugeot HDi Premium Otomatik

Peugeot HDi Premium Otomatik Peugeot 308 1.6 HDi Premium Otomatik İlan no: 322237 İlan detayları Sahibinden 47.500 TL 12 Oca 2017 47.500 TL 18 Eyl 2016 52.500 TL ÖZEL ÜRETİM TÜRKİYEDE TEK DİYENLER BİDAHA DÜŞÜNSÜN KAZASIZ İlan tarihi:

Detaylı

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA!

EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! EKSTRA HEYECAN, EKSTRA MACERA! HEYECAN VERİCİ İÇ TASARIM MODUNUZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN, KOLAYCA KULLANIN. Sürücü, üç farklı direksiyon hassasiyetinden (spor, konfor ve normal) birini seçerek en doğru duyarlılık

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası

Trend donanım seviyesine ek olarak 16 Jant 16 Alüminyum alaşımlı jantlar. Otomatik kararan iç dikiz aynası Trend Titanium Trend donanım seviyesine ek olarak 16" Jant 16" Alüminyum alaşımlı jantlar Gövde rengi ön & arka tamponlar Gündüz yanan LED ön farlar Gövde rengi elektrikli, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalar

Detaylı

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport

DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport Yakıt tüketim değerleri, ideal şartlarda ölçülmüş minimum tüketim değerleridir. Kullanım koşulları ve çevresel şartlara göre farklılık gösterebilir. DS5 1.6 e-hdi 115HP BMP6 DSport TEKNİK ÖZELLİKLER Silindir

Detaylı

İlk karşılaşma ile her şeyin farklı olduğunu anlarsınız. Bakışlarınızı duyumsal netlikten, ikonik tasarımdan alamazsınız. Birden tüm benliğinizde

İlk karşılaşma ile her şeyin farklı olduğunu anlarsınız. Bakışlarınızı duyumsal netlikten, ikonik tasarımdan alamazsınız. Birden tüm benliğinizde CLS Coupé İlk karşılaşma ile her şeyin farklı olduğunu anlarsınız. Bakışlarınızı duyumsal netlikten, ikonik tasarımdan alamazsınız. Birden tüm benliğinizde sahip olma isteği uyanır. Bazen bir an yaşamanız

Detaylı

Var olmanın hafifliği.

Var olmanın hafifliği. GLS SUV Var olmanın hafifliği. Zamanla, başarıyla ve deneyimle hedefler azalmaz. Sadece, onlara uzanan yol güzelleşir. Daha üstün. Daha güvenli. S-Serisinin SUV u GLS ile yoldayken her şey daha kolay gelir.

Detaylı