Veri Güvenliği Barracuda

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Veri Güvenliği Barracuda"

Transkript

1 Veri Güvenliği Barracuda Güvenlik Çözümleri: Tüm tehdit vektörlerini güvence altına alın. Barracuda'nın güçlü ve en iyi güvenlik ürünleri, kurumunuzda veya bulutta olsun, e posta, web uygulamaları, uzaktan erişim, web'de gezinme, mobil İnternet ve ağ sınırları gibi kuruluşunuzun tehdit vektörlerini güvence altına alıyor. Barracuda Merkezi Tehdit Değerlendirme desteğiyle donanım, bulut ve sanal teknolojinin avantajlarından yararlanan Barracuda çözümleri, sıfır gün, gelişmiş kötü amaçlı yazılım, otomatik tehdit ve diğer saldırılardan sürekli olarak tehdit koruması sağlar. a.barracuda NextGen Firewall; Gelişmiş Tehdit Koruması ile dağıtık işletmeleri koruyan yeni nesil ağ güvenlik duvarı. NG Firewall, şubeler, merkezi yönetim ve veri merkezleri için tasarlanmış donanım ve sanal modelleri ile kurumun tümünü kapsayan bir kurulum modeli üzerine tasarlanmıştır. Tek bir ara yüz üzerinden, Barracuda NG Control Center ile yöneticiler tek bir noktadan güvenlik, içerik ve trafik yönetim ilkelerini ayarlayabilirler. Güvenliğin ve içerik ilkelerinin tek bir noktadan yönetilmesi; işletme genelinde tutarlı ve kararlı güvenlik yönetimi, birçok ağ üzerinden gerçek zamanlı raporlama ve denetleme, tüm ağda tek bir komutla ilke değişimi ve ayar geri alma özelliği, ağ erişim kontrolü, anti virüs, anti spam ve içerik filtreleme için merkezden yönetilen güncellemeleri sağlar. Barracuda NextGen Firewall F Serisi Dağıtık İşletmeler İçin Gelişmiş Güvenlik ve Trafik Kontrolü F Serisi bulut tabanlı güvenlik duvarları, site yönetimini kolaylaştırırken, çoklu saha kuruluşları ve yönetilen servis sağlayıcıları için BT yükünü azaltarak, site arası bağlantıyı geliştirir ve bulutta barındırılan uygulamalara kesintisiz erişim sağlar. Barracuda NextGen Firewall X Serisi SME'ler için içerik ve erişim ilkeleri zorlayan bulut bağlantılı gelişmiş ağ güvenlik duvarı. Buluta Bağlı, Kullanımı Kolay Yeni Nesil Güvenlik Duvarları.

2 X serisi güvenlik duvarı, küçük ve orta ölçekli şirketlerin IT ile sınırlı ortamlardaki bulut uygulamaları, sanallaştırma ve mobiliteyi güvenli bir şekilde benimsemelerini sağlıyor. Barracuda NextGen Güvenlik Duvarları, kullanıcıları, ağları ve veri merkezi uygulamalarını korumak amaçlı, en ileri düzeyde, ölçeklenebilir güvenlik çözümlerini entegre eden Toplam Tehdit Koruma anlayışının temel taşıdır. Web ve e posta güvenliği, web uygulaması güvenliği ve güvenli uzaktan erişim gibi bileşenleri güvenlik duvarıyla bütünleştirir. Güçlül web arayüzü ve ücretsiz bulut tabanlı merkezi yönetim sayesinde yönetim kolaydır. Tutarlı kullanıcı arabirimleri ve ortak idari iş akışları, basit ve uygun fiyatlı bulut yönetimli bir çözümde trafik optimizasyonu, güvenlik ve bağlantı sağlar. b.barracuda Web Application Firewall; Web sitelerinizi ve barındırılan uygulamalarınızı veri kaybı ve çevrimiçi tehditlere karşı koruyun. Web Uygulamalarınızı Kurum İçi ve Bulutta Güvenli Kılın. Barracuda Web Application Firewall, geliştirme operasyonlarınıza ve uygulama güvenliği ekiplerine dağıtımı ve yönetimi kolay kapsamlı güvenlik sağlar. Fiziksel, sanal ve bulutta Barracuda Web Application Firewall, uygulama açıklarını ortadan kaldırır ve web uygulamalarınızı DDoS, SQL Enjeksiyon, Siteler Arası Komut Dosyası ve diğer ileri düzey saldırılardan korur. c. Barracuda Security Gateway E postaları güvenli hale getirin ve şifreleyin, spamleri durdurun ve DoS saldırılarını ve veri sızıntılarını önleyin. Inbound / Outbound Filtreleme ve Veri Sızıntısının önlenmesini sağlar. Barracuda Security Gateway, kuruluşları, e postayla gelen tehditlerden ve veri sızıntılarından korumak için gelen ve giden tüm e posta trafiğini yöneten ve süzen bir e posta güvenlik ağ geçididir. Tam bir e posta yönetim çözümü olan Barracuda Security Gateway, kuruluşların iletileri şifrelemesine ve posta sunucuları kullanılamaz durumdaysa e postayı biriktirmek için buluttan yararlanmasına olanak tanır. Barracuda Security Gateway, kullanıcı başına veya özellik başına ücret alınmadan sunulur ve aynı zamanda bir sanal cihaz veya bir genel cloud ortamında (Amazon Web Hizmetleri (AWS), Microsoft Azure veya VMware vcloud Air) kullanılabilir. d. Barracuda Web Security Service Kullanıcıları ve verileri çevrimiçi tehditlere karşı koruyan barındırılan web içeriği için güvenlik hizmeti. Bulut Tabanlı Web İçeriği Filtreleme ve Kötü Amaçlı Yazılımdan Koruma.

3 Barracuda'nın güçlü Web Güvenlik Servisi, müşterilere bulut tabanlı, kapsamlı ve yüksek ölçeklenebilir web içerik güvenliği çözümü ile web güvenliğini kolayca ve eksiksiz bir şekilde yönetebilmelerini sağlar. Tek başına bir hizmet olarak veya Yeni Nesil Firewall ile birlikte kullanılabilir. e. Barracuda Web Security Gateway Web politikalarını içerik filtreleme ve uygulama kontrolünde güçlendirir. Aynı zamanda en iyi casus yazılım koruması da sağlar. Filtrelenen İçerik, Kötü Amaçlı Yazılım, Sosyal Medya ve Haksız Uygulama Tehditleri. Barracuda Web Security Gateway, kuruluşların çevrimiçi uygulamalar ve araçlardan, web'den kaynaklı kötü amaçlı yazılımlara ve virüslere, kullanıcı verimliliğini kaybetmeye ve yanlış kullanılmış bant genişliğine maruz kalmadan yararlanmasını sağlar. Web güvenliği ve yönetimi için kapsamlı bir çözüm olarak önde gelen casus yazılımı, zararlı yazılımları ve virüs korumasını güçlü bir politika ve raporlama motoruyla birleştirir. Gelişmiş özellikler, kuruluşların sosyal ağ düzenlemesi, uzaktan filtreleme ve SSL ile şifreli trafikte görünürlük gibi gelişen gereksinimlere uyum sağlamalarını sağlar. Kurumsal ağın dışındaki mobil cihazlar ve masaüstü cihazlar için içerik ve erişim politikalarını zorunlu kılmak için sınırsız uzak kullanıcı lisansı da dahil edilmiştir. Barracuda Web Security Gateway sanal bir cihaz olarak da satılmaktadır. Veri Koruma Çözümleri: İşle ilgili kritik verilerinizi güvence altına alın. Her yerden daha verimli çalışın. Veri Koruma, Barracuda'nın Depolama çözümleri arasında en son yenilikleri kullanarak bugünün modern işgücü taleplerini köprülemektedir. Artık, kullanıcılarınızın tüm cihazları arasında bilgi erişimi gereksinimlerini karşılarken, en önemli işletme verilerinizi, e postalarınızı ve uygulamalarınızı kolayca koruyabilirsiniz. Baracuda'nın bulut bağlantılı, mobil özellikli depolama teknolojisi, BT'yi basitleştirmek ve kullanıcılarınızın nerede olursa olsun daha verimli çalışmasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. a. Barracuda Backup Tüm fiziksel, sanal ve SaaS verilerinizi siber suçlulara, doğal felaketlere, donanım arızalarına ve daha fazlasına karşı korumak için bulut bağlantılı yedekleme çözümü. Tamamen güvenli. Oldukça basit. Tamamen güvenilir. Barracuda Backup, tüm verilerinizi siber suçlulara, doğal felaketlere, donanım hatalarına ve daha fazlasına karşı korumayı her zamankinden daha kolay ve daha ekonomik hale getirir. Fiziksel, sanal, bulut ve SaaS için entegre bir çözümdür ve tüm verilerinizi güvende tutar. b.barracuda Cloud Archiving Service Bünyenizdeki, Bulut ve Hibrit Ortamlarlardaki e postanızı korumanın en kolay yolu.

4 Barracuda Cloud Archive Service, e postaların bulut tabanlı olarak arşivlenmesini sağlar; kuruluşların zorunlu uyumluluk gereksinimlerini karşılamalarına ve ediscovery taleplerini etkili ve kolay bir şekilde ele almalarını sağlar. Barracuda, Office 365 gibi bulut tabanlı e posta hizmetlerini kullanan kuruluşlar için idealdir; arşivlenmiş e postaları, bozulma veya silme riski olmadan ihtiyaç duyulduğu sürece ayrı, güvenli bir depoda saklar. İster kendi Exchange posta sunucunuzu barındırın veya Office 365'ü kullanın, Barracuda Cloud Archive hassas ticari iletişimi ve e posta uyumluluk gereksinimlerini karşılamanın en kolay yoludur. Barracuda ile uyumluluğun kolaylıkla sergilenir. Son kullanıcıların herhangi bir cihazdan arşivlenmiş e postalarını istedikleri zaman arayabilmelerine ve salt okuma erişimine sahip olabilmelerine imkan verir. c.barracuda Message Archiver Uyumluluk ve ediscovery için tek depolama ile tüm e posta iletişimini endeksler ve korur. Verimlilik ve E Discovery için Buluta Bağlı Arşivleme. E posta depolama gereksinimlerinizi azaltın, hukuki düzenleyici gereksinimleri kolayca karşılayın ve adım adım karmaşık e keşif talepleri alın. Barracuda Cloud entegrasyonu, güvenli, uzun vadeli bir depolama sağlar. Ve tüm kullanıcılar, herhangi bir cihazda arşivlenmiş mesajlara anında ve her zaman erişebilir. d.barracuda ArchiveOne E postaların ve dosyaların en iyi koruma, uyumluluk ve ediscovery özellikleri ile bilgi yönetimi. Bilgi Yönetimi, Saklama ve Uyum Kolaylaştırılmıştır. Kuruluşunuzdaki en önemli bilgilerden bazıları genellikle binlerce posta kutusu, ağ dosya sunucusu ve son kullanıcı aygıtı arasında yer alan e postalarda ve belgelerdedir. ArchiveOne, tüm içe aktarma iletişiminiz, belgeleriniz ve diğer yapılandırılmamış verileriniz üzerinde sahiplik ve kontrol hakkı verir. ArchiveOne e postalarınızı ve dosyalarınızı güvenle arşivleyerek, e posta saklama politikalarına uymayı kolaylaştırır ve nerede olursa olsun bilgiyi bulmak kolaydır. Basit ve esnek bir tasarım üzerine kurulu ArchiveOne, kuruluşunuza verilerinizi sahiplenme ve denetleme imkanı verir ve mevzuata uygunluk, veri saklama ve ediscovery için tek bir çözüm sunar. Dosya ve E postanın Şeffaf Arşivlenmesi ile Basit ve Ölçeklenebilir Mimari; Arşivleme, uyumluluk politikaları, arama ve keşfi tek bir platformda bütünleştirir, Dosyalar ve e postalar için canlı ve arşivlenmiş veriler arasında tek bir arama sağlar, Etkin yönetim konsolu, verilerin işletme değeri ile yönetilmesini sağlar, Birden çok Exchange sunucusunda onbinlerce posta kutusuna ölçekler, Performans iyileştirilmiş ve veri yedekleme süreleri kısaltılmıştır, Son kullanıcı için ek bir deneyim gerektirmez. e. Barracuda PST Enterprise

5 Çalışanlar tarafından dağınık PST dosyalarında saklanan e posta verilerini kontrol edin. Bulun, Taşıyın ve PST Dosyalarını Değerlendirin kaldırın. PST Enterprise, PST dosyalarında depolanan ve kuruluşunuza dağılmış e posta verilerini kontrol etmenizi sağlar. Dosyalarıyla ilişkili riskleri ortadan kaldırırken, devam eden maliyetleri de azaltır ve düzenleyici ve e Discovery uyumluluğu için BT gereksinimlerini destekler. Uygulama Dağıtımı Çözümleri: Doğru insanlara zamanında ve Doğru bilgi. Kuruluşlar, kritik önem taşıyan bilgileri, ihtiyaç duyduklarında doğru kişilere ulaştırmayı isterler. Uygulamalar, fiziksel veri merkezlerine, sanal veri merkezlerine ve buluta yayılmış olduğundan, bu bilgileri sunmak giderek zorlaşmaktadır. Barracuda Networks, organizasyonların günümüzün modern ve dağınık uygulama dağıtım mimarileri için trafik yönetimi, erişim kontrolü ve güvenliği kapsayan entegre bir ürün ailesiyle uygulamalara güvenilir, hızlı ve güvenli bir şekilde erişmesini sağlar. a.barracuda Load Balancer ADC Barracuda Load Balancer ADC, 10Gbps'ye kadar tasarlanmış olup sunucu yük dengeleme, erişim kontrolü ve uygulama güvenliği özelliklerini bir araya getirir. Uygulama Ölçeklenebilirliği, Performansı ve Güvenliği Sağlayın. Barracuda Load Balancer ADC, yüksek performanslı, ancak düşük maliyetli uygulama dağıtımı ve güvenlik çözümü arayan kuruluşlar için idealdir. Barracuda Load Balancer ADC, geniş donanım ve sanal model yelpazesiyle tesis içinde veya bulutta konuşlandırılmış olmasına bakılmaksızın yüksek güvenlikli ve ölçeklenebilir uygulama altyapısı oluşturmak isteyen kuruluşlar için maksimum esneklik sağlar. b.barracuda Link Balancer Sürekli kullanılabilirlik ve yüksek bant genişliği garanti ederek birden çok İnternet bağlantısını birleştirir. Maliyet Etkili İnternet Performansı ve Kullanılabilirliği. Barracuda Link Balancer Dengeleyici, ISP kesintileri sırasında bile Internet'in sürekliliğini ve kullanılabilirliğini sağlamak için birden fazla ISS bağlantısındaki trafiği dinamik olarak dengeler. Giden ve gelen trafiği uygun bir şekilde dengeler; böylece kullanıcılar ihtiyaç duyduklarında İnternet erişimine sahip olurlar. Uygulama önceliklendirme ve servis kalitesi (QoS) politikaları, iş için kritik olan uygulama trafiğine öncelik tanır ve uygulamalar bağlantı kesildiğinde bile kullanılabilir kalır. Konfigürasyonda veya topolojide değişiklik yapmadan mevcut şebekelere hızlı ve şeffaf bir şekilde konuşlandırılır. Barracuda Link Balancer, güvenli ve uygun fiyatlı olarak maksimum İnternet erişimi sağlarken bant genişliği yönetimini düzene sokar.

Kaspersky Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler İçin Güvenlik

Kaspersky Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler İçin Güvenlik Kaspersky Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler İçin Güvenlik 2018 KOBİ'lerin Kendilerine Özgü Sorunları ve Gereksinimleri Vardır Bulut BT'ye Geçiş Basit, hepsi bir arada çözüm Kullandığın kadar öde İzleme

Detaylı

Kaspersky Open Space Security: Release 2. İşletmeniz için birinci sınıf bir BT güvenliği çözümü

Kaspersky Open Space Security: Release 2. İşletmeniz için birinci sınıf bir BT güvenliği çözümü Kaspersky Open Space Security: Release 2 İşletmeniz için birinci sınıf bir BT güvenliği çözümü Güncellenmiş uygulamalar Updated applications Release 2 uygulamaları: Kaspersky Anti-virus for Windows Workstations

Detaylı

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr

WINDESKPORTA. sıgnum. Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi. Uygulama Çözümü. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKPORTA Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi Uygulama Çözümü Kurum içinde veya dışında faaliyet gösteren Çağrı Merkezi ve Müşteri Hizmetleri İletişim Merkezi uygulama alanında, tek bir

Detaylı

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır.

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. windesk.com.tr WINDESKINTEGRA BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. sıgnum WINDESK Süreç Tabanlı Uygulama Platformu

Detaylı

Türkiye Temsilciliği

Türkiye Temsilciliği Türkiye Temsilciliği On-Premise Virtual Appliance Libra Esva On-Premise Sanal Cihazı, işletim sistemi, anti-virüs, anti-spam ve eksiksiz bir yönetim ortamı da dahil olmak üzere tam kapsamlı bir anti-spam

Detaylı

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz;

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz; HAKKIMIZDA SOFTKEY kurumsal teknoloji hizmetlerinde, müşteri odaklı yaklaşımı, rekabetçi fiyatları ve eksiksiz destek hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Sektörün önde gelen teknoloji firmaları ile iş

Detaylı

Bulut Bilişimin Hayatımızdaki Yeri İnternet Haftası Etkinlikleri 17 Nisan 2014. Yard.Doç.Dr.Tuncay Ercan tuncay.ercan@yasar.edu.tr

Bulut Bilişimin Hayatımızdaki Yeri İnternet Haftası Etkinlikleri 17 Nisan 2014. Yard.Doç.Dr.Tuncay Ercan tuncay.ercan@yasar.edu.tr Bulut Bilişimin Hayatımızdaki Yeri İnternet Haftası Etkinlikleri 17 Nisan 2014 Yard.Doç.Dr.Tuncay Ercan tuncay.ercan@yasar.edu.tr SaaS Gündem Kullanım alanları IaaS PaaS Sanallaştırma Hizmet Şekilleri

Detaylı

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür.

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür. Nagios Enterprises, kurumsal ölçekte, BT altyapı gözetiminde endüstri standardı olan Nagios için resmi ürünler, hizmetler ve çözümler sunuyor. Dünya çapında yüz binlerce kullanıcıyla Nagios bilgi teknolojileri

Detaylı

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS 1 KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS Kurumsal unsurlar ve BT üzerindeki etkileri ÇEVİKLİK Hızlı hareket edin, çevik ve esnek olun İşletme sahiplerinin %66'sı kurumsal çevikliğin öncelik olduğunu

Detaylı

KURUMSAL TANITIM. Kasım 2017

KURUMSAL TANITIM. Kasım 2017 KURUMSAL TANITIM Kasım 2017 KISACA TESLAKOM... TESLAKOM KİMDİR? (*) Ref: Tubisad, Deloitte 2017 ELEKTRONİK HABERLEŞME 15 B USD İLETİŞİM TEK. DONANIM 6,4 B USD TÜRKİYE BİLGİ ve İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ SEKTÖRÜ

Detaylı

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr

WINDESKCONCENTO. sıgnum. Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları. windesk.com.tr windesk.com.tr WINDESKCONCENTO Kurumsal İş Süreçleri Uygulamaları Kurumsal İş & Operasyonel süreçlerin performans tabanlı otomasyonu ile hizmet verimliliği ve kalitesinde artış sağlanır. sıgnum WINDESK

Detaylı

1 Milyon Kullanıcıya Nasıl Hizmet Veriyoruz? CloudLMS Teknik Alt Yapı ve Mimarimiz

1 Milyon Kullanıcıya Nasıl Hizmet Veriyoruz? CloudLMS Teknik Alt Yapı ve Mimarimiz 1 Milyon Kullanıcıya Nasıl Hizmet Veriyoruz? CloudLMS Teknik Alt Yapı ve Mimarimiz 300 kurumsal müşterimizde 1 milyonun üzerinde kullanıcıya günlük 250 binin üzerine sunulan video ile sorunsuz ve mükemmel

Detaylı

FORCEPOINT Web Güvenliği FORCEPOINT BULUT VE KURUM İÇİ WEB GÜVENLİĞİ

FORCEPOINT Web Güvenliği FORCEPOINT BULUT VE KURUM İÇİ WEB GÜVENLİĞİ FORCEPOINT Web Güvenliği FORCEPOINT BULUT VE KURUM İÇİ WEB GÜVENLİĞİ Forcepoint Web Güvenliği FORCEPOINT BULUT VE KURUM İÇİ WEB GÜVENLİĞİ İşletmeniz ve verileri sürekli saldırı altındadır. Geleneksel güvenlik

Detaylı

Sisteminiz Artık Daha Güvenli ve Sorunsuz...

Sisteminiz Artık Daha Güvenli ve Sorunsuz... Sisteminiz Artık Daha Güvenli ve Sorunsuz... Asistek Firewall kullanmanın pek çok yararı vardır: Asistek Firewall, tamamen web tabanlı ve esnek yapıya sahip Güvenlik Duvarı servislerini barındırarak çeşitli

Detaylı

Artı. Kurumsal e-posta. Dosya Paylaşımı. Her Yerden Erişim. Teknik Destek. Finansal olarak yedekli SLA. Basit BT Yönetimi. HD Video Konferans

Artı. Kurumsal e-posta. Dosya Paylaşımı. Her Yerden Erişim. Teknik Destek. Finansal olarak yedekli SLA. Basit BT Yönetimi. HD Video Konferans Kurumsal e-posta Dosya Paylaşımı Artı HD Video Konferans Office Masaüstü uygulamaları Office Web uygulamaları Office Mobil Her Yerden Erişim Teknik Destek Basit BT Yönetimi Finansal olarak yedekli SLA

Detaylı

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014

OpenScape 4000 V7. Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Kurumsal Çözümler Her Zaman Fark Yaratır Ocak 2014 OpenScape 4000 V7 Hibrit Dağıtık Yapı Örneği OpenScape 4000 V7 SoftGate IPDA AP 3700 OpenScape Access 3 OpenScape 4000 V7 Sanal Dağıtık

Detaylı

CloudPro Server Backup. Güçlü bir Veri Yedekleme Çözümü ile İş Sürekliliğinizde Devamlılığın Anahtarı

CloudPro Server Backup. Güçlü bir Veri Yedekleme Çözümü ile İş Sürekliliğinizde Devamlılığın Anahtarı CloudPro Server Backup Güçlü bir Çözümü ile İş Sürekliliğinizde Devamlılığın Anahtarı CloudPro Server Backup Uygun Maliyetli Buluta Çözümü Küçük ve orta ölçekli birçok firma, kurumsal seviyede veri yedekleme

Detaylı

Yeni Nesil Felaket Kurtarma Merkezi ve Buluta Geçiş. Ahmet TOPRAKÇI Ezgi CAN Hakan MARANGOZ

Yeni Nesil Felaket Kurtarma Merkezi ve Buluta Geçiş. Ahmet TOPRAKÇI Ezgi CAN Hakan MARANGOZ Yeni Nesil Felaket Kurtarma Merkezi ve Buluta Geçiş Ahmet TOPRAKÇI Ezgi CAN Hakan MARANGOZ İlk Cloud Solution Provider (CSP) 5 Yıl Üst Üste En İyi Bulut Bilişim İş Ortağı Ödülü 16 Gold Yetkinlik 24/7 SLA

Detaylı

Ağ Altyapısını Bulut a Taşıma

Ağ Altyapısını Bulut a Taşıma Ağ Altyapısını Bulut a Taşıma Network Bulut Çözümleri Batu AKALIN Güvenlik ve Ağ Hizmetleri Yöneticisi Anadolu Bilişim Hizmetleri Anadolu Bilişim Hakkında Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin Linkedin: linkedin.com/company/abh

Detaylı

Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz.

Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz. Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz. İletişiminiz ne kadar iyi? Bu, günümüzün mobil ve sanal iş alanı ortamında çalışanları iş ortakları ve müşterileri arasında kesintisiz iletişim

Detaylı

Her koşulda mesajlarınızı iletin.

Her koşulda mesajlarınızı iletin. Her koşulda mesajlarınızı iletin. PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi boschsecurity.com PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi 3 İnsanları bilgilendirir ve korur

Detaylı

Logsign Hotspot. Güvenli, izlenebilir, hızlı ve. bağlantısı için ihtiyacınız olan herşey Logsign Hotspot da!

Logsign Hotspot. Güvenli, izlenebilir, hızlı ve. bağlantısı için ihtiyacınız olan herşey Logsign Hotspot da! Logsign Hotspot Misafir Ağlar İçin Yeni Nesil Bütünleşik Erişim ve Analitik Çözümü Misafir ağların her geçen gün artan ihtiyaçlarını karşılayabilmek için yeni nesil mimari ile tasarlanmış olan Logsign

Detaylı

Vitel. Manage Engine. Opmanager Yönetici Özeti

Vitel. Manage Engine. Opmanager Yönetici Özeti Vitel Manage Engine Opmanager Yönetici Özeti AĞ ve SUNUCU İZLEME YAZILIMI OpManager web-tabanlı, ağ ve sunucu sistemlerini, (routers,firewalls,servers,switches,printers) merkezi bir noktadan izleme ve

Detaylı

Dell EqualLogic PS6010XV Depolama Dizisi

Dell EqualLogic PS6010XV Depolama Dizisi Dell EqualLogic PS6010XV Depolama Dizisi 10GbE Serisinde Yüksek Performanslı Sanallaştırılmış SAN Kapsamlı, zorlu Exchange veritabanı ve sanal sunucu dağıtımları gibi yüksek I/O'lu, büyük ölçekli uygulamalar

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

Yeni Nesil Bir Müşteri Deneyimi Sunmayı Basitleştirin. PureConnect

Yeni Nesil Bir Müşteri Deneyimi Sunmayı Basitleştirin. PureConnect Yeni Nesil Bir Müşteri Deneyimi Sunmayı Basitleştirin PureConnect Müşteri İlişkilerini Sadeleştirin ve Kaliteyi Garantiye Alın PureConnect i hepsi bir arada tek platform mimarisi nedeniyle seçtik. Çok

Detaylı

Servis olarak Altyapı

Servis olarak Altyapı Servis olarak Altyapı Servis olarak Altyapı (Infrastructure as a Servis, IaaS) fiziksel makineler, sanal makineler ve sanal depolama gibi temel kaynaklara erişebilmeyi sağlar. Bu kaynaklardan başka IaaS

Detaylı

Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü

Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Kurumsal firmaların Bilgi Teknolojileri departmanlarından iki kritik beklentisi var: Verilerin

Detaylı

BASITLIK BAŞTAN TANIMLAYIN EN ÖNEMLİ NEDENLER: SANALLAŞTIRILMIŞ ORTAMLAR İÇİN EMC VSPEX BLUE

BASITLIK BAŞTAN TANIMLAYIN EN ÖNEMLİ NEDENLER: SANALLAŞTIRILMIŞ ORTAMLAR İÇİN EMC VSPEX BLUE BAŞTAN TANIMLAYIN BASITLIK ATIK. ÖLÇEKLENEBILIR. GÜVENILIR. EN ÖNEMLİ NEDENLER: SANALLAŞTIRILMIŞ ORTAMLAR İÇİN EMC VSPEX BLUE Basitliği Baştan Tanımlayın: Atik, Ölçeklenebilir ve Güvenilir. Orta Ölçekli

Detaylı

IBM Güvenlik Sistemleri Yeni Nesil Güvenlik Bilgisi Toplama ve Olay Yönetimi

IBM Güvenlik Sistemleri Yeni Nesil Güvenlik Bilgisi Toplama ve Olay Yönetimi Yeni Nesil Güvenlik Bilgisi Toplama ve Olay Yönetimi 6 Aralık 2012 1 2012 IBM Corporation Gündem 2 Günümüzde BT güvenliği gereksinimi IBM güvenlik çerçevesi QRadar: Yeni Nesil Güvenlik Bilgisi Toplama

Detaylı

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com Powered by www.etgigrup.com www.vedubox.com Entegre E-Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sisteminiz 1DK da Hazır! Kolay Basit İnovatif Esnek Entegre Entegre Eğitim Platformu Uzaktan Eğitim, e-eğitim, Online

Detaylı

MailStore tüm şirket e-postalarınızı uzun yıllar güvenle saklayabileceğiniz bir mail arşivleme sistemidir.

MailStore tüm şirket e-postalarınızı uzun yıllar güvenle saklayabileceğiniz bir mail arşivleme sistemidir. Neden MailStore! Hatırlatma : Arşivleme, posta sunucusunda herhangi bir değişiklik gerektirmez MailStore tüm şirket e-postalarınızı uzun yıllar güvenle saklayabileceğiniz bir mail arşivleme sistemidir.

Detaylı

Bilgi İşlemde Yeni Bir Çağ. 2012 IBM Corporation

Bilgi İşlemde Yeni Bir Çağ. 2012 IBM Corporation Bilgi İşlemde Yeni Bir Çağ BT İşletim Maliyetleri Dünya Genelinde Sunucu, Güç, Soğutma ve Yönetim İçin Yapılan Harcamalar 100 %8 %29 %63 130 %11 %46 %43 175 %16 %51 %33 217 %12 %66 %22 tahmini 247 %11

Detaylı

BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır.

BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır. BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır. ? NEDEN BİYOMETRİK DOĞRULAMA SUNUCU TABANLI BİYOMETRİK MICROSOFT WINDOWS OTURUM AÇMA UYGULAMASI Biyometrik veri taklit edilemez, şifre gibi unutulamaz!

Detaylı

Venatron Enterprise Security Services W: P: M:

Venatron Enterprise Security Services W:  P: M: VENATRON Enterprise Security Services Ltd. Şti. Danger is a click away. (Tehlike bir tık ötede ) sloganı ile 2011 de Siber Güvenlik sektöründe yerini alan Venatron Security güvenlik ihlallerini önlemek

Detaylı

Selahattin Esim CEO

Selahattin Esim CEO info@esimyazilim.com www.esimyazilim.com Selahattin Esim CEO A private cloud is a new model for IT delivery. It turns a datacenter s infrastructure resources into a single compute cloud and enables the

Detaylı

1. AMAÇ Bu Prosedürün amacı, Aksaray Üniversitesi bünyesinde yürütülen bilgi işlem hizmetlerinin yürütülmesi ile ilgili esasları belirlemektir.

1. AMAÇ Bu Prosedürün amacı, Aksaray Üniversitesi bünyesinde yürütülen bilgi işlem hizmetlerinin yürütülmesi ile ilgili esasları belirlemektir. Sayfa No 1/5 1. AMAÇ Bu Prosedürün amacı, Aksaray Üniversitesi bünyesinde yürütülen bilgi işlem hizmetlerinin yürütülmesi ile ilgili esasları belirlemektir. 2. KAPSAM Bu Prosedür, Aksaray Üniversitesi

Detaylı

İZLEME VE KAYIT YAZILIMI

İZLEME VE KAYIT YAZILIMI İZLEME VE KAYIT YAZILIMI hanwha-security.eu Herkes için kolaylık Tek Çekirdek Sunucu Ücretsiz Deneme 45 gün Tam Özellik Kullanıcı Dostu Oynatma Canlı Arayüz Özellikler Merkezileştirilmiş Yönetim Operatörler

Detaylı

Bosch Video Yönetim Sistemi IP ile geleceğinizi güvence altına alıyor

Bosch Video Yönetim Sistemi IP ile geleceğinizi güvence altına alıyor Bosch Video Yönetim Sistemi IP ile geleceğinizi güvence altına alıyor IP video güvenlik sistemleri Hepsini bir araya getirmek Bosch Video Yönetim Sistemi (VMS), IP ağınız üzerinden iletilen tüm IP, video,

Detaylı

HP Yazılım Zirvesi - İstanbul 20 May 2015 - Wyndham Grand Levent Pınar Uğurlu Kirazcı Yeni Nesil Akıllı Servis Masası

HP Yazılım Zirvesi - İstanbul 20 May 2015 - Wyndham Grand Levent Pınar Uğurlu Kirazcı Yeni Nesil Akıllı Servis Masası HP Yazılım Zirvesi - İstanbul 20 May 2015 - Wyndham Grand Levent Pınar Uğurlu Kirazcı Yeni Nesil Akıllı Servis Masası Yazılım Denetimleri DevOps IT performans metrikleri BYOD Zorunluluk Beklentiler değişiyor...

Detaylı

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli

Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli. Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet Modeli HOŞGELDİNİZ Erdal Kılıç SOFT Gökhan Akça KoçSistem Lojistik ve Taşımacılık Sektöründe Yeni Hizmet

Detaylı

BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır.

BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır. BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır. ? NEDEN BİYOMETRİK DOĞRULAMA SUNUCU TABANLI BİYOMETRİK MICROSOFT WINDOWS OTURUM AÇMA UYGULAMASI Biyometrik veri taklit edilemez, şifre gibi unutulamaz!

Detaylı

Windows Azure Sunumu. Y. Bora Kaykayoğlu Ocak 2018 Kahramanmaraş

Windows Azure Sunumu. Y. Bora Kaykayoğlu Ocak 2018 Kahramanmaraş Windows Azure Sunumu Y. Bora Kaykayoğlu 11-13 Ocak 2018 Kahramanmaraş 25 Cloud Platformları Big Data Bulut Teknolojisi Veri, görsel vs Bulut (Cloud) Teknolojisi; Tüm dünyaya yayılmış ve birbirlerine bağlanarak

Detaylı

Uygulamaları ulut bilişime geçirmeden önce, firmanızın/şirketinizin ya da. işinizin gereksinimlerini göz önüne almanız gerekir. Aşağıda bulut bilişime

Uygulamaları ulut bilişime geçirmeden önce, firmanızın/şirketinizin ya da. işinizin gereksinimlerini göz önüne almanız gerekir. Aşağıda bulut bilişime Bulut Bilişim-Planlama Uygulamaları ulut bilişime geçirmeden önce, firmanızın/şirketinizin ya da işinizin gereksinimlerini göz önüne almanız gerekir. Aşağıda bulut bilişime geçemden önce dikkat edilmesi

Detaylı

Microsoft Office 365 le. Küçük işletmenizi mobil hale getirin MICROSOFT OFFICE 365 LE KÜÇÜK IŞLETMENIZI MOBIL HALE GETIRIN 1

Microsoft Office 365 le. Küçük işletmenizi mobil hale getirin MICROSOFT OFFICE 365 LE KÜÇÜK IŞLETMENIZI MOBIL HALE GETIRIN 1 Microsoft Office 365 le Küçük işletmenizi mobil hale getirin MICROSOFT OFFICE 365 LE KÜÇÜK IŞLETMENIZI MOBIL HALE GETIRIN 1 Şunu kabul edelim: Müşterilerinizin ve çalışanlarınız çoğu zaten mobil. Her gün

Detaylı

IBM BulutHizmetleri. Ali Gündüz IBM Bulut Hizmetleri Ülke Lideri

IBM BulutHizmetleri. Ali Gündüz IBM Bulut Hizmetleri Ülke Lideri IBM BulutHizmetleri Ali Gündüz IBM Bulut Hizmetleri Ülke Lideri Pek çok servis ve kolay kullanım ile Kurumsal bulut kullanımı için geniş hizmet portfolyosu IBM Cloud marketplace IBM ve Üçüncü Partiler

Detaylı

Esnek hibrit bulut sisteminiz için geliştirilmiş sınırsız güvenlik

Esnek hibrit bulut sisteminiz için geliştirilmiş sınırsız güvenlik Kaspersky for Business Esnek hibrit bulut sisteminiz için geliştirilmiş sınırsız güvenlik Kaspersky Hybrid Cloud Security www.kaspersky.com #truecybersecurity Hibrit bulut ortamınız için geliştirilmiş

Detaylı

Türk Telekom Grubu 2011 de %46 pazar payıyla 12 milyar TL gelir elde eden Türkiye deki lider Telekom grubudur

Türk Telekom Grubu 2011 de %46 pazar payıyla 12 milyar TL gelir elde eden Türkiye deki lider Telekom grubudur BuluTT TÜRK TELEKOM Gurubu Türk Telekom Grubu 2011 de %46 pazar payıyla 12 milyar TL gelir elde eden Türkiye deki lider Telekom grubudur Gelirde Türkiye telekom pazarında %46 pazar payı ~15 milyon erişim

Detaylı

Firewall un En Kolay Hali berqnet le Tanışın!

Firewall un En Kolay Hali berqnet le Tanışın! Firewall un En Kolay Hali berqnet le Tanışın! Kolay Kurulum ve Kolay Yönetim Yasalara Uygun Loglama (5651) Mobil Raporlama Uygulaması Ücretsiz Teknik Destek Türk Lirası Fiyatlar %100 Yerli AR-GE 0850 577

Detaylı

Windows Server 2012: Sanallaştırmanın ötesine geçin. Oğuz Pastırmacı IT Pro Teknolojileri Yöneticisi Microsoft Türkiye

Windows Server 2012: Sanallaştırmanın ötesine geçin. Oğuz Pastırmacı IT Pro Teknolojileri Yöneticisi Microsoft Türkiye Windows Server 2012: Sanallaştırmanın ötesine geçin Oğuz Pastırmacı IT Pro Teknolojileri Yöneticisi Microsoft Türkiye Endüstrideki trendler ve zorluklar Windows Server 2012: Sanallaştırmanın ötesinde Eksiksiz

Detaylı

Bilgi ve Bilgisayar Sistemleri Güvenliği (Information and Computer Systems Security)

Bilgi ve Bilgisayar Sistemleri Güvenliği (Information and Computer Systems Security) Bilgi ve Bilgisayar Sistemleri Güvenliği (Information and Computer Systems Security) Bu bölümde; Bilgi Güvenliği ve Önemi Güvenliğin Sınıflandırılması, Bilgi Güvenliği Tehditleri, İhtiyaç Duyulan Alanlar,

Detaylı

HP kimlik doğrulamalı baskı çözümleri

HP kimlik doğrulamalı baskı çözümleri HP kimlik doğrulamalı baskı çözümleri Hangi kimlik doğrulamalı baskı çözümü işiniz için doğru olanı? HP işinizin eşsiz olduğunu çok iyi biliyor. İşte bu nedenle kimlik doğrulamalı baskı dağıtımını yapmanız

Detaylı

PC Dağıtımı Olması Gerektiği Gibi. Derya Güngörmüş : Service Sales Executive

PC Dağıtımı Olması Gerektiği Gibi. Derya Güngörmüş : Service Sales Executive PC Dağıtımı Olması Gerektiği Gibi Derya Güngörmüş : Service Sales Executive Dell EMC Hizmetleri Dijital teknolojilerinizin hızlı adaptasyon ve optimizasyonunu sağlıyoruz DANIŞMANLIK Veri, analitik, uygulamalar,

Detaylı

Bilişim. Elektronik Belge Yönetim Sistemi

Bilişim. Elektronik Belge Yönetim Sistemi Bilişim Elektronik Belge Yönetim Sistemi Elektronik Belge Yönetimi 2 Elektronik Belge Yönetim Sistemi; İdarelerin faaliyetlerini yerine getirirken oluşturdukları her türlü dokümantasyonun idare faaliyetlerinin

Detaylı

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN

Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN Epson Toplantı Çözümleri İNSANLARI, MEKANLARI VE BİLGİYİ BİR ARAYA GETİRİN SUNUMLARI SOHBETE, FİKİRLERİ YARATICILIĞA VE VERİMLİLİĞİ ÜRETKENLİĞE DÖNÜŞTÜRÜN YARATIN, BİRLİKTE ÇALIŞIN VE PAYLAŞIN İnsanlar,

Detaylı

StruxureWare TM Data Center Expert. Veri Merkezi Altyapı Yönetimi (DCIM) Yazılımı. www.apc.com/struxureware

StruxureWare TM Data Center Expert. Veri Merkezi Altyapı Yönetimi (DCIM) Yazılımı. www.apc.com/struxureware Veri Merkezi Altyapı Yönetimi (DCIM) Yazılımı IT sistemleri yoluyla binadaki güç, soğutma, güvenlik ve enerji kullanımlarını izlemenizi ve kontrol etmenizi sağlayan uçtan uca veri merkezi altyapı yönetimi

Detaylı

Yeni Nesil Arşiv Altyapı Çözümleri

Yeni Nesil Arşiv Altyapı Çözümleri Yeni Nesil Arşiv Altyapı Çözümleri Serkan Kantarcıoğlu Sistem Mühendisi 1 ipad KAZANMAK için 1 - @EMCTurkey hesabını takip etmelisiniz. 2 - Tweetinizde 4 noktayı belirtmeyi unutmayın! Soru Görseli ( soru

Detaylı

Mobil Cihazlardan Web Servis Sunumu

Mobil Cihazlardan Web Servis Sunumu Mobil Cihazlardan Web Servis Sunumu Özlem Özgöbek Ege Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 2010 İnternet erişiminin yaygınlaşması ve artık mobil cihazlar üzerinden bile yüksek hızlı veri iletişimine

Detaylı

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Leader in Safe City Technologies Güvenli Şehir Teknolojileri Yönetim Sistemi olan Ekin Red Eagle (OS) şehirdeki tüm sistemler ile iletişim

Detaylı

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Leader in Safe City Technologies Güvenli Şehir Teknolojileri Yönetim Sistemi olan Ekin Red Eagle (OS) şehirdeki tüm sistemler ile iletişim

Detaylı

Microsoft 20687A Configuring Windows 8

Microsoft 20687A Configuring Windows 8 Microsoft 20687A Configuring Windows 8 Module 1: Windows 8 Kurulumu Windows 8 Tanıtımı Windows 8 kurulum için hazırlanması Windows 8 kurulumu Otomatik Windows 8 kurulumu Windows 8 in etkinleştirilmesi

Detaylı

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T47 PC, güçlü Intel J1900 2GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard işletim sistemi kullanır. SC-T47, Citrix ICA/HDX, VMware PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak ağ protokollerinin

Detaylı

Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü

Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Kurumsal firmaların Bilgi Teknolojileri departmanlarından iki kritik beklentisi var: Verilerin

Detaylı

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın.

SATIŞ. Microsoft Dynamics CRM. Satış verimliliğini artırın. SATIŞ Microsoft Dynamics CRM Satış verimliliğini artırın. Dinamik İşletme Haline Gelin Çalışanlarınız: Satışa Daha Fazla Zaman Ayırsın Satış ekibinize doğal ve kolay anlaşılabilir bir CRM çözümü verin;

Detaylı

Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ

Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ Cisco Bütünleşik İletişim 9.0 (UC 9.0) İletişim ve işbirliğindeki en son teknoloji olan Cisco Bütünleşik İletişim Sistemi 9.0 (Cisco Unified Communications System

Detaylı

İş Sürekliliği Ve Güvenliği

İş Sürekliliği Ve Güvenliği İş Sürekliliği Ve Güvenliği Emre KUTLU Dataserv Proje Yöneticisi MCT Dataserv Bilişim Teknolojileri http://www.dataserv.com.tr Kolay ve şeffaf bir şekilde çoklu hesap yönetimi Kimlik ve erişim yönetimi

Detaylı

2. hafta Bulut Bilişime Giriş

2. hafta Bulut Bilişime Giriş 1 2. hafta Bulut Bilişime Giriş 3. Bulut Bilişime Duyulan İhtiyaç Son yıllarda veri kullanımında görülen artışlar sayesinde verinin elde edilmesi ve üzerinde analizler yapılarak genel değerlendirmelerde

Detaylı

Kerevitaş Neden ve Nasıl Lotus Domino ya Geçti? İbrahim AYSU Kerevitaş Bilgi Teknolojileri Müdürü

Kerevitaş Neden ve Nasıl Lotus Domino ya Geçti? İbrahim AYSU Kerevitaş Bilgi Teknolojileri Müdürü Kerevitaş Neden ve Nasıl Lotus Domino ya Geçti? İbrahim AYSU Kerevitaş Bilgi Teknolojileri Müdürü Kerevitaş Kerevitaş, dondurulmuş gıda ve konserve gıda sektöründe, SuperFresh markasının üretici firması...

Detaylı

w w w. n a r b u l u t. c o m

w w w. n a r b u l u t. c o m KOLAYCA YÖNETİN! Narbulut un size özel panelinden yetkileriniz dahilinde tüm bilgisayarlarınızın buluta yedeklemelerini kolayca yönetebilir ve kontrollerini yapabilirsiniz. Kullanıcı grupları oluşturabilir,

Detaylı

SAFETICA VERİ SIZINTISI ÖNLEME

SAFETICA VERİ SIZINTISI ÖNLEME SAFETICA VERİ SIZINTISI ÖNLEME Hassas verilerinizin rakiplerinizin eline geçmediğinden emin misiniz? Şirketinizin veri sızıntılarına karşı savunmasız olduğu noktaları biliyor musunuz? Şirket kaynaklarınız

Detaylı

Bu sorunlardan herhangi birini yaşıyor musunuz?

Bu sorunlardan herhangi birini yaşıyor musunuz? Bu sorunlardan herhangi birini yaşıyor musunuz? Outlook unuz yavaş açılıyor veya yavaş mı çalışıyor? Personeliniz ile birlikte e-postaları da mı işten ayrılıyor? E-posta kayıplarının önüne geçemiyor musunuz?

Detaylı

Bilgisayar Ağları ve Ağ Güvenliği DR. ÖĞR. ÜYESİ KENAN GENÇOL HİTİT ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜH.

Bilgisayar Ağları ve Ağ Güvenliği DR. ÖĞR. ÜYESİ KENAN GENÇOL HİTİT ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜH. Bilgisayar Ağları ve Ağ Güvenliği DR. ÖĞR. ÜYESİ KENAN GENÇOL HİTİT ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜH. TCP/IP (Transmission Control Protocol/Internet Protocol) Bilgisayarlar arasında veri haberleşmesini

Detaylı

Elektronik Bilgi Hizmetleri ve Erişim Yönetimi

Elektronik Bilgi Hizmetleri ve Erişim Yönetimi Elektronik Bilgi Hizmetleri ve Erişim Yönetimi Yaşar Tonta H.Ü. Kütüphanecilik Bölümü tonta@hacettepe.edu.tr http://yunus.hacettepe.edu.tr/~tonta/tonta.html Erişim Yönetimi Sorunu Dijital kütüphaneler,

Detaylı

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin 2 Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi İnsanları bilgilendirmenin ve korumanın en iyi yolu

Detaylı

Güvenli İnternet Teknolojileri. Kurumsal Şirket Tanıtımı

Güvenli İnternet Teknolojileri. Kurumsal Şirket Tanıtımı Güvenli İnternet Teknolojileri Kurumsal Şirket Tanıtımı - Hakkımızda - Vizyon & Misyon - Tarihçe INDEX - Faaliyetlerimiz - Marka - Hizmetlerimiz - Sistem Destek ve Uzmanlıklarımız - Kurumsal Danışmanlıklarımız

Detaylı

BULUT BİLİŞİM VE BÜYÜK VERİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI. Ekim 2017

BULUT BİLİŞİM VE BÜYÜK VERİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI. Ekim 2017 BULUT BİLİŞİM VE BÜYÜK VERİ ARAŞTIRMA LABORATUVARI Ekim 2017 Bulut Bilişim ve Büyük Veri Araştırma Laboratuvarı (B3LAB) Kamunun ihtiyaçları doğrultusunda, açık kaynak kodlu ve güvenli çözümler için Ar-Ge

Detaylı

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay 2 Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Kaliteli genel seslendirme için pratik bir yol Bölge etiketleme ve ayar göstergeleriyle

Detaylı

www.labristeknoloji.com

www.labristeknoloji.com www.labristeknoloji.com İçerik Üretici Profili Bilişim Güvenlik Sektörü Hakkında Ürünler ve Hizmetler Rekabet Avantajları Şirket Performansı Hedeflerimiz 02.09.2009 www.labristeknoloji.com 2 İçerik Üretici

Detaylı

Windows Depolama Sunucusu 2008 Windows Storage Server 2008 Çözümü. INFOSAFE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ www.infosafe.com.

Windows Depolama Sunucusu 2008 Windows Storage Server 2008 Çözümü. INFOSAFE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ www.infosafe.com. Windows Depolama Sunucusu 2008 Windows Storage Server 2008 Çözümü INFOSAFE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ www.infosafe.com.tr Geri Dönüş Süresi/Geri Dönüş Noktası Tape Bazlı Yedekleme/Kurtarmanın

Detaylı

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih

Vodafone dan Office 365. Satış temsilcisi ismi Tarih Vodafone dan Office 365 Satış temsilcisi ismi Tarih Yeni Office 365 Paketleri Bir işletmenin tüm temel çalışma ihtiyaçlarını karşılayacak üretkenlik paketi Sadece Office uygulamalarını güncellemek isteyen

Detaylı

Orçun M. Özalp 11.08.15 KURUMSAL SUNUM

Orçun M. Özalp 11.08.15 KURUMSAL SUNUM Orçun M. Özalp 1 Ajanda 1 Bulutistan Teknoloji de Yol Arkadaşınız 2 Veri Merkezi Yatırımımız ve Teknik Yetkinlikler 3 Çağrı Merkezi Yatırımımız ve Yardım Masası Hizmetimiz 4 Ürün Kataloğumuz ve İşyerim

Detaylı

(... GÜÇLÜ KORUMA, DÜŞÜK SİSTEM KAYNAĞI KULLANIMI...)

(... GÜÇLÜ KORUMA, DÜŞÜK SİSTEM KAYNAĞI KULLANIMI...) (... GÜÇLÜ KORUMA, DÜŞÜK SİSTEM KAYNAĞI KULLANIMI...) Programın Özellikleri; En son online tehditlere karşı korunun Endişelenmeden e-posta alıp gönderin, sohbet edin ve web'de gezinin - Norton İtibar Hizmeti:

Detaylı

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar

İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize sınırsız fırsatlar sunar İşletmenize Modern iş çözümleri, kurum içerisindeki insanların verimliliğini arttıracak yeni perspektifler sağlayarak onların tüm potansiyellerini kullanmalarına imkan

Detaylı

Șirket Profilimiz Kusursuz IT Projeleri Kurumsal Sistem Çözümlerimiz Kurumsal Bilișim Hizmetlerimiz İș Ortaklarımız

Șirket Profilimiz Kusursuz IT Projeleri Kurumsal Sistem Çözümlerimiz Kurumsal Bilișim Hizmetlerimiz İș Ortaklarımız Șirket Profilimiz Kusursuz IT Projeleri Kurumsal Sistem Çözümlerimiz Kurumsal Bilișim Hizmetlerimiz İș Ortaklarımız Șirket Profilimiz Novatech Computer Systems, bilișim hizmetleri alanında müșterilerine

Detaylı

Tüm Lokasyonlarınızdaki BT Yönetimini Dinamik Ve Verimli Hale Getirin: Tivoli BigFix. Salih Abamor Yazılım Satış Yöneticisi

Tüm Lokasyonlarınızdaki BT Yönetimini Dinamik Ve Verimli Hale Getirin: Tivoli BigFix. Salih Abamor Yazılım Satış Yöneticisi Tüm Lokasyonlarınızdaki BT Yönetimini Dinamik Ve Verimli Hale Getirin: Tivoli BigFix Salih Abamor Yazılım Satış Yöneticisi Ajanda BigFix Đhtiyaçlar BigFix Çözüm Ailesi BigFix, kurumlar için yüksek performansta

Detaylı

EKLER EK 12UY0106-5/A4-1:

EKLER EK 12UY0106-5/A4-1: Yayın Tarihi: 26/12/2012 Rev. :01 EKLER EK 12UY0106-5/A4-1: nin Kazandırılması için Tavsiye Edilen Eğitime İlişkin Bilgiler Bu birimin kazandırılması için aşağıda tanımlanan içeriğe sahip bir eğitim programının

Detaylı

BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır.

BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır. BioAffix Ones Technology nin tescilli markasıdır. NEDEN BİYOMETRİK?DOĞRULAMA Biyometrik veri taklit edilemez, şifre gibi unutulamaz! Şifre olmadığı için, casus yazılımlara karşı güvenlidir! Biyometrik

Detaylı

MailStore Server. E-posta arşivlemede bir standart

MailStore Server. E-posta arşivlemede bir standart MailStore Server E-posta arşivlemede bir standart 1 10 Verimli E-posta Yönetimi E-posta, sadece iletişim için en önemli yollardan biri değil, aynı zamanda iş hayatının en büyük ve en değerli bilgi kaynaklarından

Detaylı

Mobil Güvenlik ve Denetim

Mobil Güvenlik ve Denetim Mobil Güvenlik ve Denetim IV. Bilgi Teknolojileri Denetim ve Yönetişim Konferansı Ümit Şen, Ernst & Young 14 Mart 2013 Gündem Mobil veri üretimi ve kullanımına ilişkin sayısal bilgiler Mobil cihazlara

Detaylı

Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü

Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü BT hizmetlerini güvence altına alarak her koşulda çalışmasını sağlayan HAZIR KOLAY GERÇEK

Detaylı

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM Tek Elden Teknoloji SİSBİM HAKKINDA Farklı sektör ve ölçekten firmalara tüm teknolojik alt yapıları ile ilgili kurumsal yazılım ve donanım çözümleri sunan IT

Detaylı

Bulut ta Raporlama Bulut ta Kurumsal Performans Yönetimi kurumunuz için uygun mu?

Bulut ta Raporlama Bulut ta Kurumsal Performans Yönetimi kurumunuz için uygun mu? www.pwc.com.tr/cpm Bulut ta Raporlama Bulut ta Kurumsal Performans Yönetimi kurumunuz için uygun mu? Bulut ta Raporlama Bulut ta Kurumsal Performans Yönetimi kurumunuz için uygun mu? Kurumsal performans

Detaylı

EMC Veri Yedekleme ve Arşivleme Çözümleriyle Oyunun Kurallarını Değiştirin

EMC Veri Yedekleme ve Arşivleme Çözümleriyle Oyunun Kurallarını Değiştirin EMC Veri Yedekleme ve Arşivleme Çözümleriyle Oyunun Kurallarını Değiştirin Yedekleme Sisteminizi Dönüştürürken, Kanıtlanmış İş Değeri Yaratabilmek: Gökçe Öztürk Veri Yedekleme ve Kurtarma Bölümü Bölge

Detaylı

İstemci Yönetimi ve Genel Yazdırma Çözümleri

İstemci Yönetimi ve Genel Yazdırma Çözümleri İstemci Yönetimi ve Genel Yazdırma Çözümleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu

Detaylı

Bilgi Servisleri (IS)

Bilgi Servisleri (IS) Bilgi Servisleri (IS) GRID Kullanıcı Eğitimi Boğaziçi Üniversitesi 2007, İstanbul Emrah AKKOYUN Konu Başlığı Neden ihtiyaç duyulur? Kullanıcılar kimlerdir? Bilgi Servisi türleri MDS ve BDII LDAP Bilgi

Detaylı

Dijital Dönüşümde Bulut Şirket!

Dijital Dönüşümde Bulut Şirket! Dijital Dönüşümde Bulut Şirket! Dijital dönüşüme ayak uyduran şirketler yoğun rekabet ortamında zaman, maliyet ve iş gücü avantajı elde etmektedir. eplatform ile dijital dönüşümde güvenilir alt yapı, uzman

Detaylı

MULTI - CORE UTM NİN AVANTAJLARI. Gerçek zamanlı ve kapsamlı tehdit koruması için hız engelleri nasıl aşılır.

MULTI - CORE UTM NİN AVANTAJLARI. Gerçek zamanlı ve kapsamlı tehdit koruması için hız engelleri nasıl aşılır. MULTI - CORE UTM NİN AVANTAJLARI Gerçek zamanlı ve kapsamlı tehdit koruması için hız engelleri nasıl aşılır. İçerik Tablosu Ağ Güvenliği daha karmaşıklaştı UTM bütün paketleri incelediğinde en iyi şekilde

Detaylı

SERVER TANFER. Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk

SERVER TANFER. Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk SERVER TANFER Yazılım Ürünleri Satış Müdürü IBM Türk Rethink IT. Reinvent Business. Onur Buçukoğlu Tivoli Ürün Yöneticisi, Orta ve Doğu Avrupa / Türkiye / Rusya Başlıca Üç Dönüşüm Gerçekleşiyor Akıllı

Detaylı

İstemci Yönetimi ve Mobil Yazdırma Çözümleri

İstemci Yönetimi ve Mobil Yazdırma Çözümleri İstemci Yönetimi ve Mobil Yazdırma Çözümleri Kullanıcı Kılavuzu Telif Hakkı 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun A.B.D de tescilli ticari markasıdır.

Detaylı

Bilgi Teknolojileri Yönetişim ve Denetim Konferansı BTYD 2010

Bilgi Teknolojileri Yönetişim ve Denetim Konferansı BTYD 2010 Bilgi Teknolojileri Yönetişim ve Denetim Konferansı BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİNDE YÖNETİŞİM Ahmet PEKEL, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Bilişim Güvenliği ve Kalite Denetimi Müdürü TÜRKİYE DE İNTERNET KULLANICI

Detaylı