Bosch Video Yönetim Sistemi IP ile geleceğinizi güvence altına alıyor

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bosch Video Yönetim Sistemi IP ile geleceğinizi güvence altına alıyor"

Transkript

1 Bosch Video Yönetim Sistemi IP ile geleceğinizi güvence altına alıyor

2 IP video güvenlik sistemleri Hepsini bir araya getirmek Bosch Video Yönetim Sistemi (VMS), IP ağınız üzerinden iletilen tüm IP, video, ses ve güvenlik verilerinizi yönetir. VMS, Bosch IP kameralarını ve video kodlayıcılarını, DVR'ları ve Allegiant matris anahtarlarını sorunsuz şekilde bir araya getirir. Böylece videonun nereden geldiği konusunda endişelenmeniz gerekmez. Mevcut Bosch sistemlerinde Bosch VMS'yi, DVR'larınızı ve Allegiant anahtarlarınızdan oluşan sistemi tamamlamak veya bunların yerine kullanabilirsiniz. Tüm sistemi bir önceki ayarlarına geri dönme özelliği de dahil olmak üzere, konfigürasyon ve yönetimi basitleştiren birçok grafik kullanıcı arabirimi özelliğine sahiptir. IP geleceğinizi güvence altına almak için Bosch VMS ile ideal seçimi yapın.

3 Bosch Video Yönetim Sistemi IP ile geleceğinizi güvence altına alıyor 5 4 / 6

4 4 Bosch Video Yönetim Sistemi IP kameralar, video kodlayıcı ve kod çözücüler 4 Dijital Video Kayıt Cihazları Bosch VMS, tüm Bosch MPEG-4 ve H.64 IP kameraları, dome kameraları, video kodlayıcılar ve kod çözücüleri yönetir. Beyaz dengesi ve arka ışık gibi kamera ayarları da dahil tüm fonksiyonları ve dahili gelişmiş Akıllı Video Analizi'ni konfigüre ve kontrol edebilirsiniz. DVR'lar, yerel ve uzaktan yönetim ve izleme özelliği ile uygun maliyetli dağıtılmış kayıt sağlar. Bosch VMS, Bosch DVR'ların yeni ve mevcut kullanıcılarının tüm güçlü VMS özelliklerinden yararlanmasını sağlar. Yerel / Ağ Üzerinde Video Kaydı 5 Analog matris anahtarları ve CCTV klavyeler Yerel Kayıt Bosch video kodlayıcılar, dahili sabit disk sürücüleri, USB sabit sürücüler veya bellek kartları ile "uçta kayıt" çözümleri sunar. Ağ Üzerinde Video Kaydı Merkezi kayıt seçenekleri sunan her NVR'da, doğrudan NVR sunucusuna bağlı bir veri depolama disk dizisi bulunmaktadır. Bosch Allegiant analog matris anahtarları serisi, fonksiyonellik ve güvenilirlik için sektörde referans noktasıdır. Bosch VMS ile, mevcut kurulu analog sisteminiz yeni IP sisteminize tam olarak entegre edilir. IntuiKey klavyesinin sunduğu basit çalıştırma ve sorunsuz PTZ kontrolü; Allegiant, DVR'ler ve IP kameralar üzerinde eksiksiz kontrol sağlayacak şekilde Bosch VMS'ye eklenmiştir. Bosch VMS, verimliliği artırarak ve yatırımınızı koruyarak eski sisteminize yeni bir yönetim ve izleme seviyesi ekler. 6 Akıllı Video Analiz iscsi ve Video Kayıt Yöneticisi (VRM) Bosch Akıllı Video Analiz (IVA) teknolojisi, kameralarınızı güvenlik ekibinizin aktif üyeleri haline getirir. Bosch IVA, normal olmayan aktiviteleri ve potansiyel tehlikeleri otomatik olarak tanıma ve bunlara yanıt verme özelliği sağlar. IVA, Bosch IP kameralar ve enkoderlere entegredir, bu nedenle uygulama gereksinimlerinizle birlikte ölçeklenir. Maksimum sistem verimliliği sağlayan Bosch IVA, konfigürasyon, gerçek zamanlı olay izleme ve adli arama için benzersiz bir IVA entegrasyon seviyesi sunar. Bosch IP kameralar ve video kodlayıcılar, NVR gereksinimini ortadan kaldırarak, video görüntülerini doğrudan iscsi disk dizilerine gönderebilirler. Tek bir sunucu, Video Kayıt Yöneticisi, yük dengeleme ve arıza durumunda yükü üstlenerek, bu veri depolama aygıtlarını yönetir. Ayrıca, kamera ekledikçe daha fazla veri depolama aygıtı eklemeyi, yedekleme süresini uzatmayı veya video kalitenizi artırmayı kolaylaştırır. VRM, toplam sahip olma maliyeti üzerinde önemli bir etkisi olan ilk kurulum maliyetini ve satış sonrası bakımı kolaylaştırır.

5 Bosch Video Yönetim Sistemi 5 Bosch VMS yazılımı, mevcut IP ağlarının gücünü ve rahatlığını bir arada kullanarak maliyetleri azaltmaktadır. Yazılım yeni teknolojilerle geliştikçe gelecekle uyumlu yatırım. Bosch IP aygıtlarını, DVR'ları ve Allegiant'ı bir araya getirme. Esnek kayıt seçenekleri: İsteğe bağlı olarak "uçta kayıt" veya Direct-to-iSCSI (Doğrudan-iSCSI'ye kayıt) kullanarak VRM veya NVR ile merkezi kayıt arasında seçim yapın. Tüm sistemin kolayca konfigüre edilmesi. Kameralarda veya video kodlayıcılarda dahili Akıllı Video Analizi özelliği.

6 6 Bosch Video Yönetim Sistemi Güvenlik Yöneticisi "Bosch Video Yönetim Sistemi sayesinde şirketime daha fazla koruma ve entegre kontrol sağlayabiliyorum." Gerçek zamanlı olarak her yerde, her zaman Bosch VMS, güvenlik yöneticileri için büyük bir esneklik sağlar. Kameralar, kayıt cihazları ve görüntü izleme istasyonları, IP ağının herhangi bir yerine yerleştirilebilir. Tüm canlı ve kayıtlı video verileri, herhangi bir konumda tek veya eş zamanlı olarak birden fazla iş istasyonunda görüntülenebilir. Bosch VMS; binalarda, kampüslerde, şehirlerde, ülkelerde ve hatta kıtalarda, sistem genelinde olay ve alarm yönetimi, sistem durumu izleme ve kullanıcı ve öncelik yönetimi olanakları sunmaktadır! Kolay, daha hızlı, uygun maliyetli kurulum Bosch VMS, özel koaksiyel kablo döşeme ihtiyacını ortadan kaldırarak, bugün binaların çoğunda bulunan kapsamlı ağ altyapısını kullanır. Tüm kurulum ve konfigürasyon işlemleri, herhangi bir konumdan gerçekleştirilebilir. Otomatik algılama, IP adreslerinin otomatik atanması ve gelişmiş kopyalama olanakları sistem konfigürasyonunu hızlandırır ve tüm uygulamada süreklilik sağlarken, kurulum ve sistem bakım masrafları önemli ölçüde azalır. 4 5 Bir Güvenlik Yöneticisi için önemli özellikler Konfigürasyon İş Akışı, sistem konfigürasyonu yapılırken yöneticiye yol gösterir. Tatilleri ve özel günleri destekleyen kayıt takvimlerinin grafiksel olarak ayarlanması. Kullanıcı oturum açma takvimleri, otomatik yedekleme takvimleri ve aktif alarm süreleri gibi kuralları desteklemek amacıyla görev takvimleri için ek tanımlamalar. Oluşan her olay, alarm oluşturma, kayıt ve yazılım komutu çalıştırılması üzerinde takvime dayalı kontrol yapılmasına izin verir. IVMD ve IVA için tamamen entegre destek. Tüm konfigürasyon değişiklikleri için, nelerin değiştiğini, kimin değiştirdiğini, ne zaman ve nereden değiştirildiğini görün. Genel izinlerin, kontrol önceliklerinin ve kullanıcı grubu başına kameraya özel izinlerin kolay tahsisi.

7 Bosch Video Yönetim Sistemi 7 Daha az toplam sahip olma maliyeti Tek bir uygulamayla tüm sistemi konfigüre edin. Yazılım geliştikçe gelecekle uyumlu yatırım. VRM kaydı ile donanım maliyetlerinin önemli ölçüde azaltılması. 4 5

8 8 Bosch Video Yönetim Sistemi Kolay kullanım Göreve yönelik kullanıcı arabirimi. CCTV klavye ile kolay kullanım. Alarm senaryolarının akıllı sistem yardımıyla görüntülenmesi.

9 Bosch Video Yönetim Sistemi 9 Güvenlik Operatörü "Bu video yönetim sistemi ile, daha verimli yönetebiliyor ve daha hızlı yanıtlayabiliyorum." Daha kolay, daha etkin kullanım Bosch un video güvenlik uygulaması için kullanıcı arabirimi tasarımındaki bilgi ve deneyimi en üst düzeydedir. Bosch VMS kullanıcı arabirimi ile bu ün bir kez daha onaylanmaktadır. Ergonomik arabirim, personelin sistemi daha etkin ve verimli kullanmasına olanak verirken, video yönetiminin karmaşıklığını azaltır. Bir Güvenlik Operatörü için önemli özellikler Gelişmiş alarm yönetimi. Akıllı Video içerik Analizi (IVA) ile daha önemli olaylara odaklanın. Kullanımı kolay Kullanıcı Arabirimi. 4 CCTV klavyeler ile kolay kullanım. Bosch Akıllı Video Analizi (IVA) Anlaşılır şekilde düzenlenmiş haritaya dayalı kullanım 4

10 0 Bosch Video Yönetim Sistemi BT "Bu video yönetimi sistemi, güvenliği yönetilebilir bir değer haline getiriyor." Standart ağ altyapısı, standart BT (Bilgi Teknolojileri) ekipmanları Bosch VMS, sektör standardı BT sunucuları, depolama ve iş istasyonu bileşenleri kullanmaktadır Böylece mevcut satın alma kanallarınızı ve servis anlaşmalarınızı kullanabilirsiniz. Alternatif olarak Bosch, size eksiksiz şekilde konfigüre edilmiş sunucu ve iş istasyonları sağlayabilir. BT için önemli özellikler Kullanıcılar, Bosch VMS içinden veya mevcut kurumsal kullanıcı yönetim sisteminizden merkezi olarak yönetilebilir. Merkezi olarak yönetilirken, Bosch VMS konfigürasyonuna dokunmadan kullanıcı eklenebilir ve silinebilir. Güvenli ve ağ konusunda sorunsuz Sistem bant genişliğinin verimli kullanılmasını sağlamak için çoklu yayın (Multicast) teknolojisi kullanılabilir. Ek olarak, VMS'deki tüm komutlar, komutlara müdahale edilmesini ve önemli işlemlere izinsiz erişimi engelleyecek şekilde şifrelenmiştir. Bosch VMS, SNMP kullanarak, ağ anahtarları ve RAID dizileri gibi BT donanımınızı izleyebilir. Bir arıza algılanırsa, e-posta veya SMS kullanarak alarm gönderilebilir. İstemci güncellemelerinin merkezi olarak uygulanması İstemci bilgisayarların güncellenmesi oldukça kolaydır; güncellemeleri merkezi sunucuya kurun, güncellemeler otomatik olarak tüm istemci iş istasyonlarına dağıtılır. Bu, zaman ve işgücü tasarrufu sağlar ve tüm istemcilerin doğru uyarlamayı kullanmasını sağlar. Bosch VMS Ağ Taraması kullanarak tüm aygıtların etkili şekilde otomatik algılanması. Bosch VMS yazılım komutları (script) kullanarak kişiselleştirme.

11 Bosch Video Yönetim Sistemi BT (Bilgi Teknolojileri) avantajları Mevcut altyapıda yatırımınızdan en üst düzeyde yararlanma. IT bileşenlerinin sisteme tam entegrasyonu. Ağ yapınızı izleyebilme.

12 Bosch Video Yönetim Sistemi Bosch VMS Her ölçekteki sistem için uygun çözüm Her ölçekteki sistem için uygun çözüm Bosch VMS, yalnızca büyük kuruluşlar için değildir. Dünyanın çeşitli köşelerinde bulunan sınırsız sayıda kamerayı kontrol edebilirken, daha küçük CCTV güvenlik sistemlerinin yönetilmesinde de oldukça verimlidir. Esnek yazılım lisans şeması, artan gereksinimlerinizi karşılamak için kolayca kamera, kullanıcı bilgisayarı ve opsiyonel özellikler eklemenize olanak verir. Tipik Bosch VMS konfigürasyonları Bosch VMS Merkez Sunucu. Bosch VMS NVR. Bosch VMS Kullanıcı Bilgisayarı. Küçük sistem Okul Küçük bir sistem için tipik avantajlar Düşük maliyetli lisanslama modeli. Düşük maliyetli veri depolama seçenekleri (uçta kayıt). Kolay kurulum (kutudan çıktığında kayda hazır).

13 Bosch Video Yönetim Sistemi Büyük sistem Havaalanı Büyük bir sistem için tipik avantajlar Toplu işlemler ve birden fazla aygıt kullanımı. Sistem ölçeklenebilirliği. Genişletilebilir veri depolama çözümleri. Dağıtılmış sistem Banka Dağıtılmış bir sistem için tipik avantajlar Kolay genişletilebilirlik. Merkezi konfigürasyon. Uzaktan istemci kullanımı. Merkez ofis Şube ofis Şube ofis

14 Yaratıcılık ve Kalite Geleneği Bosch markası, 00 yıldan uzun bir süredir dünyanın her yerinde kalite ve güven ile birlikte anılıyor. Dünya çapında bir marka olan Bosch, yüksek hizmet ve destek anlayışıyla yenilikçi teknolojiler sunmaktadır. Bosch Güvenlik Sistemleri tüm dünyada kamusal, kurumsal ve konut ihtiyaçlarına yönelik elektronik güvenlik sistemleri ile genel seslendirme ve kongre-konferans çözümleri sunmaktadır. Bosch Güvenlik Sistemleri Daha fazla bilgi için lütfen adresini ziyaret ediniz veya adresine mail atınız. Bosch Security Systems, 008 Hollanda'da basılmıştır Değişiklik yapma hakkı saklıdır VS-EH-tr-0_F0U5986_0

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay

Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Ses yönetimi artık daha kolay 2 Plena Genel Seslendirme Sistemi Easy Line Kaliteli genel seslendirme için pratik bir yol Bölge etiketleme ve ayar göstergeleriyle

Detaylı

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin

Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Her koşulda mesajlarınızı iletin 2 Praesideo Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi İnsanları bilgilendirmenin ve korumanın en iyi yolu

Detaylı

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek

Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi Planlarınız kadar esnek 2 Modüler Yangın Paneli 5000 Serisi ile endişelerinizden kurtulun Sistemi ihtiyaçlarınız belirler sadece size gereken için ödeme yaparsınız Uzak

Detaylı

Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi

Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi Bosch'tan REG-Sentry Otomatik araç geçiş kontrol sistemi 2 Bosch REG-Sentry otomatik araç geçiş kontrol sistemi REG-Sentry, Araç Plakası Tanıma (LPR) tabanlı bir araç geçişi kontrol çözümüdür Eksiksiz

Detaylı

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun

Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun Bosch 1200 Serisi Yangın Paneli Değer verdiklerinizi koruyun 2 1200 Serisi Yangın Paneli Rahatlık kurmak İhtiyaçlarınıza göre tasarlanmış eksiksiz koruma 1200 Serisi Yangın Paneli, yangın koruma için esnek,

Detaylı

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi serisi, okullar,

Detaylı

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm

Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Karşınızda AutoDome Easy Küçük ve orta ölçekli uygulamalar için mükemmel çözüm Ortama uyum sağlamak üzere tasarlanmış PTZ kamera Klasik PTZ Dome kameralar bütçeniz için çok pahalı geliyorsa ve sabit Dome

Detaylı

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması

Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Bosch'tan AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması 2 AEGIS Aydınlatıcılar AEGIS Aydınlatıcılar Güvenlik Aydınlatması Patent bekleyen Constant Light teknolojisi, LED verim kaybını dengeler. Black Diamond

Detaylı

Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol

Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol 2 Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi Güvenliğe giden hızlı yol Bosch Plena Genel Seslendirme ve Acil Anons

Detaylı

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series

Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series Konut güvenliği çözümleri Konut projeleri için Easy Series 2 Easy Series Güvenlik Paneli Kolay ve güvenilir koruma sağlar Konut projelerinize değer katın Prestijli apartman blokları, yüksek binalar ve

Detaylı

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay

Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay Konvansiyonel Yangın Paneli 500 Serisi Alfabe Kadar Kolay 2 Kurulumu, Konfigürasyonu, Bakımı ve Kullanımı Kolay bir Yangın Paneli. Bütün dedektör alanları için durum göstergeli LCD ekran Kolay konfigürasyon

Detaylı

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü

Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü Modüler Tavan Hoparlörü Tüm tavanlar için akıllı ses çözümü 2 Modüler Tavan Hoparlörü Kullanıcıyı düşünerek tasarlanmıştır Neredeyse tüm tavan koşulları için mükemmel Yenilikçi modüler mimari Kolay kurulum

Detaylı

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding

Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür. Dynamic Transcoding Odak noktamız 7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolüdür Dynamic Transcoding 2 Dynamic Transcoding Her zaman, her yerde 7/24 uzaktan erişim ve kontrol Sınırlı bant genişliği mobil cihazlarda HD video yayınlamayı

Detaylı

Kullanım rahatlığı sağlayacak nitelikte Profesyonel video kayıt ve yönetimi

Kullanım rahatlığı sağlayacak nitelikte Profesyonel video kayıt ve yönetimi Kullanım rahatlığı sağlayacak nitelikte Profesyonel video kayıt ve yönetimi 2 Bosch Recording Solutions Herkes için yüksek kaliteli çözümler Geniş kayıt çözümleri ürün yelpazemizden uygulamanıza en uygun

Detaylı

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera

MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera MIC 500 Serisi Sağlam, dış mekanda kullanım amaçlı pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 500 Serisi Gözetim alanında standartları belirler ff Şehir içi kullanıma uyum sağlaması için çekici ve kompakt tasarım ff Sağlam,

Detaylı

Her koşulda mesajlarınızı iletin.

Her koşulda mesajlarınızı iletin. Her koşulda mesajlarınızı iletin. PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi boschsecurity.com PRAESIDEO Dijital Genel Seslendirme ve Acil Anons Sistemi 3 İnsanları bilgilendirir ve korur

Detaylı

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi.

Bosch tan ileri düzey koruma için Yerel Güvenlik Ağı (LSN) teknolojisi ile birlikte kapsamlı, son teknoloji ürünü yangın algılama sistemi. Lüks oteller için özel yangın koruması. Türkiye de bulunan Kempinski Hotel The Dome Bosch tarafından geliştirilmiş, eksiksiz bir yangın algılama sistemi ile korunuyor. Kempinski 2 Bosch tan ileri düzey

Detaylı

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera

MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera MIC 550 Serisi Sağlam, dış mekan hareketli pan-tilt-zoom kamera 2 MIC 550 Serisi Video güvenlik sektöründe standartları belirler Video güvenlik sistemleri içerisinde bulunduğu ortamla uyumlu görünümde

Detaylı

CCS 900 Ultro Toplantı Sistemi Etkin toplantı teknolojisi

CCS 900 Ultro Toplantı Sistemi Etkin toplantı teknolojisi Yaratıcılık ve Kalite Geleneği Bosch markası, 0 yıldan uzun bir süredir dünyanın her yerinde kalite ve güven ile birlikte anılıyor. Dünya çapında bir marka olan Bosch, yüksek hizmet ve destek anlayışıyla

Detaylı

Dikkatinizi yoğunlaştırın Bosch Akıllı Video Analizi

Dikkatinizi yoğunlaştırın Bosch Akıllı Video Analizi Dikkatinizi yoğunlaştırın Bosch Akıllı Video Analizi 2 Ve harekete geçin Bosch Akıllı Video Analizi ile Sisteminiz ne kadar az veya ne kadar çok kamera kullanıyor olursa olsun, her şeyi etkin şekilde izlemek

Detaylı

Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır. starlight teknolojisi

Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır. starlight teknolojisi Odak noktamız karanlığı tamamen görünür kılmaktır starlight teknolojisi 2 starlight teknolojisi Benzersiz 7/24 kameraları Aydınlatma koşullarından bağımsız olarak net ve işe yarar görüntülere güvenebilseniz

Detaylı

Divar. Uygulama kılavuzu. Divar application guide

Divar. Uygulama kılavuzu. Divar application guide Divar Uygulama kılavuzu Bosch Divar application Divar Ayrıntılı guide Dijital Kayıt Aygıtı Bosch Divar Ayrıntılı Dijital Kayıt Aygıtı Divar (Digital Versatile Recorder), dijital CCTV ye geniş bir kullanıcı

Detaylı

"Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı

Alarm Paneli Devrede Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı "Alarm Paneli Devrede" Easy Series Güvenlik Paneli Güvenliği kolaylaştırır şimdi wlsn özelliğine sahip* * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı 2 Önce güvenlik Doğal olarak, ev veya küçük iş yeriniz için mümkün

Detaylı

LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili.

LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili. LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü En kompakt. En etkili. 2 LC4 Geniş Açılı Tavan Hoparlörü Kompakt, kalite ve eşsiz kapsama Sektör lideri geniş yayılma açısıyla, gerekli hoparlör sayısını azaltır Yüksek

Detaylı

İZLEME VE KAYIT YAZILIMI

İZLEME VE KAYIT YAZILIMI İZLEME VE KAYIT YAZILIMI hanwha-security.eu Herkes için kolaylık Tek Çekirdek Sunucu Ücretsiz Deneme 45 gün Tam Özellik Kullanıcı Dostu Oynatma Canlı Arayüz Özellikler Merkezileştirilmiş Yönetim Operatörler

Detaylı

Bosch Extreme'i aldı Extreme CCTV grubu ürünleri artık Bosch tarafından sunuluyor

Bosch Extreme'i aldı Extreme CCTV grubu ürünleri artık Bosch tarafından sunuluyor Bosch Extreme'i aldı Extreme CCTV grubu ürünleri artık Bosch tarafından sunuluyor 2 I Bosch Extreme'i aldı Bütünlük, Yenilikçilik ve Performans Extreme CCTV, Derwent ve Forward Vision markalarını barındıran

Detaylı

Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir. Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile!

Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir. Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile! Profesyonel Dedektör Serisi Alarm vermesi ve vermemesi gereken zamanları çok iyi bilir Artık sprey algılamalı çok noktalı anti-mask teknolojisi ile! Üstün Bosch teknolojisi yakalama performansını artırır

Detaylı

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 4k ultra HD teknolojisi Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 2 teknolojisi Her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlıyor Büyük bir alanı kapsamak ve uzun bir mesafeden nesneleri tanımlamak

Detaylı

Video Management Software. ÜrünBilgileri

Video Management Software. ÜrünBilgileri Video Management Software Ürün ÜrünBilgileri Broşürü Esnek, Güçlü ve Akıllı Video Management Software, kullanıcıya kullanımı kolay, güçlü ve gelişmiş bir video gözetleme yazılımı sunar. Bu benzersiz özellikler,

Detaylı

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür.

Nagios XI Günümüzün talep gören kurumsal gereksinimleri için en güçlü BT altyapısı gözetim ve uyarı çözümüdür. Nagios Enterprises, kurumsal ölçekte, BT altyapı gözetiminde endüstri standardı olan Nagios için resmi ürünler, hizmetler ve çözümler sunuyor. Dünya çapında yüz binlerce kullanıcıyla Nagios bilgi teknolojileri

Detaylı

IP CCTV Sistemleri IP kamera portföyü

IP CCTV Sistemleri IP kamera portföyü IP CCTV Sistemleri IP kamera portföyü 2 Eksiksiz bir IP kamera portföyü IP CCTV uygulamanız için en iyisi varken neden başka bir ürün seçesiniz? FlexiDome IP bulunduğu çevrede dikkat çekmeyen, mükemmel

Detaylı

Bosch CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi Esnek Çözüm...

Bosch CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi Esnek Çözüm... Bosch CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi Esnek Çözüm... 2 CCS 800 Ultro Toplantı Sistemi...hepsi bir arada çözümle gelen yenilik Mükemmel dijital MP formatında kayıt ve dinleme Dijital akustik geri besleme

Detaylı

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü

Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Bosch Genel Seslendirme Sistemi Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü 2 Akustik mükemmelliğe giden yolda öncü Gelişmiş akustik uzmanlık Tasarımda ve elektro-akustik teknolojisinde 60 yıldan fazla deneyime

Detaylı

wlsn* çift yönlü kablosuz iletişim Daha fazla güvenlik için hızlı yöntem

wlsn* çift yönlü kablosuz iletişim Daha fazla güvenlik için hızlı yöntem wlsn* çift yönlü kablosuz iletişim Daha fazla güvenlik için hızlı yöntem * kablosuz Yerel Güvenlik Ağı 2 wlsn nedir? Bosch Güvenlik Sistemleri nin kablosuz Local Security Network wlsn çözümü, en sok teknoloji

Detaylı

Odak noktamız gerektiğinde sizi uyarmak ve doğru verileri hızlı bir şekilde almanıza yardımcı olmaktır. Akıllı Video Analizi

Odak noktamız gerektiğinde sizi uyarmak ve doğru verileri hızlı bir şekilde almanıza yardımcı olmaktır. Akıllı Video Analizi Odak noktamız gerektiğinde sizi uyarmak ve doğru verileri hızlı bir şekilde almanıza yardımcı olmaktır Akıllı Video Analizi Algı ve yapı ekleme Video gözetim söz konusu olduğunda, konuşulanlar IP ile ilgilidir.

Detaylı

Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz.

Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz. Orta ölçekli şirketler için uçtan uca işbirliği sunuyoruz. İletişiminiz ne kadar iyi? Bu, günümüzün mobil ve sanal iş alanı ortamında çalışanları iş ortakları ve müşterileri arasında kesintisiz iletişim

Detaylı

Bosch Güvenlik Sistemleri Gönül rahatlığınız için kaliteli ürünler

Bosch Güvenlik Sistemleri Gönül rahatlığınız için kaliteli ürünler Bosch Güvenlik Sistemleri Gönül rahatlığınız için kaliteli ürünler 2 Birlikte kendinizi güvende hissedeceğiniz bir firma Bosch Güvenlik Sistemleri'nin üstlendiği sorumluluk, risk altında olan ister can

Detaylı

VIDOS Video Yönetim Sistemi

VIDOS Video Yönetim Sistemi Kapalı Devre TV VIDOS Video Yönetim Sistemi VIDOS Video Yönetim Sistemi Tümü bir arada video yönetim merkezi çözümü Yer haritası tabanlı kullanıcı arayüzü Analog monitör desteği Veritabanı ile sistem yönetimi

Detaylı

Bosch IP CCTV nin geleceği ve IP teknolojisine geçiş. Bosch IP Tabanlı Video Sistemleri Ürün Kılavuzu

Bosch IP CCTV nin geleceği ve IP teknolojisine geçiş. Bosch IP Tabanlı Video Sistemleri Ürün Kılavuzu Bosch IP CCTV nin geleceği ve IP teknolojisine geçiş Bosch IP Tabanlı Video Sistemleri Ürün Kılavuzu 2 3 CCTV teknolojisindeki değişimlere üç temel gereksinim neden olmuştur. Bunların ilki kayıt ve yapılan

Detaylı

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com

Powered by www.etgigrup.com. www.vedubox.com Powered by www.etgigrup.com www.vedubox.com Entegre E-Eğitim Sistemi Uzaktan Eğitim Sisteminiz 1DK da Hazır! Kolay Basit İnovatif Esnek Entegre Entegre Eğitim Platformu Uzaktan Eğitim, e-eğitim, Online

Detaylı

Bosch Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi 1 saniyede o! Görüntüyü her koşulda ekranda ve odakta tutar

Bosch Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi 1 saniyede o! Görüntüyü her koşulda ekranda ve odakta tutar Bosch Yüksek Hızlı Konumlandırma Sistemi 1 saniyede 0 100 o! Görüntüyü her koşulda ekranda ve odakta tutar Yüksek hızlı konumlandırma sistemi 1 saniyede 0-100º! Uygulamaların güvenlik kameralarından sık

Detaylı

NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu. Firma olarak müşterilerine verdiği. Yerleşim ve Eğitim vs.dir.

NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu. Firma olarak müşterilerine verdiği. Yerleşim ve Eğitim vs.dir. HAKKIMIZDA NA GRUP otomasyon ZA akım sistemleri ve Bina Otomasyonu konusunda siz değerli müşterilerine hizmet vermek için kurulmuştur. Sektöreltecrübesi tecrübesi yaklaşık 15 yıldır. Firma olarak müşterilerine

Detaylı

Sony - Biz Güvenlik İzmir Kamera Sistemleri Güvenilir Güvenlik Çözümleri Mobotix Çözümleri

Sony - Biz Güvenlik İzmir Kamera Sistemleri Güvenilir Güvenlik Çözümleri Mobotix Çözümleri Sony Video Güvenlik Gözetim uygulamalarına yönelik ağ tabanlı video güvenlik ürünlerimiz: IP kameraları, ağ kayıt cihazları, CCTV, monitörler, aksesuarlar, kodlayıcılar ve güvenlik yazılımını içerir. Analogdan

Detaylı

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS 1 KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS Kurumsal unsurlar ve BT üzerindeki etkileri ÇEVİKLİK Hızlı hareket edin, çevik ve esnek olun İşletme sahiplerinin %66'sı kurumsal çevikliğin öncelik olduğunu

Detaylı

Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü

Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Kurumsal firmaların Bilgi Teknolojileri departmanlarından iki kritik beklentisi var: Verilerin

Detaylı

Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım

Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım Plena Genel Seslendirme Çözümleri Ses yönetimine esnek bir yaklaşım 2 Plena Genel Seslendirme Çözümleri Kolay genişletilebilir genel seslendirme sisteminiz Yerel süper market, daha büyük bir mağaza zinciri,

Detaylı

Bosch Video Management System

Bosch Video Management System Bosch Video Management System MBV-BPRO-40 tr Yapılandırma Kılavuzu Bosch Video Management System İçindekiler tr 3 İçindekiler 1 Yardım menüsünün kullanımı 11 1.1 Bilgi bulma 11 1.2 Yardım'ın yazdırılması

Detaylı

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Leader in Safe City Technologies Güvenli Şehir Teknolojileri Yönetim Sistemi olan Ekin Red Eagle (OS) şehirdeki tüm sistemler ile iletişim

Detaylı

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ

Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Ekin RED EAGLE (OS) GÜVENLİ ŞEHİR TEKNOLOJİLERİ YÖNETİM SİSTEMİ Leader in Safe City Technologies Güvenli Şehir Teknolojileri Yönetim Sistemi olan Ekin Red Eagle (OS) şehirdeki tüm sistemler ile iletişim

Detaylı

Bir üst düzeye çıkarılmış esneklik MAP 5000 hırsız alarm sistemleri

Bir üst düzeye çıkarılmış esneklik MAP 5000 hırsız alarm sistemleri Bir üst düzeye çıkarılmış esneklik MAP 5000 hırsız alarm sistemleri 2 MAP 5000 Hırsız alarmı sistemleri Yeni standartları belirleyen esnek üstün teknoloji Hırsız alarmı sistemleri modern güvenlik konseptlerinin

Detaylı

MIC400 Sualtı PTZ Kamera

MIC400 Sualtı PTZ Kamera Kapalı Devre TV MIC400 Sualtı PTZ Kamera MIC400 Sualtı PTZ Kamera 25 metreye kadar tamamen suya batırılabilir Fırçasız motor teknolojisi Birçok montaj ve görüntüleme seçeneği Çoklu protokol çalıştırma

Detaylı

İstemci Yönetimi ve Genel Yazdırma Çözümleri

İstemci Yönetimi ve Genel Yazdırma Çözümleri İstemci Yönetimi ve Genel Yazdırma Çözümleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows; Microsoft Corporation kuruluşunun ABD de tescilli ticari markasıdır. Bu

Detaylı

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır.

windesk.com.tr BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. windesk.com.tr WINDESKINTEGRA BT Servis Masası Uygulaması İç ve dış paydaş / müşterilere sunulan Hizmetler için ITIL uyumlu iş sürekliliği artışı sağlanır. sıgnum WINDESK Süreç Tabanlı Uygulama Platformu

Detaylı

Solving Solutions. IP-Video ve Ses video kayıt sistemleri

Solving Solutions. IP-Video ve Ses video kayıt sistemleri saynvr NSV1 Serisi IP-Video ve Ses video kayıt sistemleri Analog kameraların dezavantajları: Düşük çözünürlüklü, Kablo maliyeti, Kayıt imkanı kısıtlılığı Uzun mesafelerde tek bir kablo kullanımında sinyal

Detaylı

Network IP Çözümleri Digital Signage

Network IP Çözümleri Digital Signage Altındağ Mh. Yüzüncü Yıl Cd. İlke Apt. No: 31/7 Antalya / Türkiye T. 242 247 5001 F. 242 247 5002 aira@aira.com.tr Network IP Çözümleri Digital Signage Index 1. Network / Ağ Çözümleri 1.1 Wireless / Kablosuz

Detaylı

Kaspersky Open Space Security: Release 2. İşletmeniz için birinci sınıf bir BT güvenliği çözümü

Kaspersky Open Space Security: Release 2. İşletmeniz için birinci sınıf bir BT güvenliği çözümü Kaspersky Open Space Security: Release 2 İşletmeniz için birinci sınıf bir BT güvenliği çözümü Güncellenmiş uygulamalar Updated applications Release 2 uygulamaları: Kaspersky Anti-virus for Windows Workstations

Detaylı

Access Professional Edition. İşletmenizle birlikte büyüyen esnek geçiş kontrol sistemi.

Access Professional Edition. İşletmenizle birlikte büyüyen esnek geçiş kontrol sistemi. Access Professional Edition İşletmenizle birlikte büyüyen esnek geçiş kontrol sistemi www.boschsecurity.com Access Professional Edition: Kolay ve sezgisel kartlı geçiş yönetimi için ideal çözüm İhtiyaçlarınızla

Detaylı

VISISYS. Akıllı Görüntüleme Sistemleri

VISISYS. Akıllı Görüntüleme Sistemleri VISISYS Akıllı Görüntüleme Sistemleri 2008 Gözlem Teknolojileri: İhtiyaçlarınıza uygun Yürürlükteki Güvenlik yatırımlarını geliştirme Güvenlik İşletim Sistemi Açık Dağıtım Mimarisi Olay güdümlü Sistem

Detaylı

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU

AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU AKUVOX R29 KAPI ÖNÜ ZİL PANELİ KULLANICI KILAVUZU Versiyon: V1.1 Tarih: 09.07.2018 Yetkili Email: info@akuvoxinterkom.com. Yetkili Telefon: 0212 216 4466 KULLANIM KILAVUZU HAKKINDA R29 Serisi Kullanım

Detaylı

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010

NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010 NComputing Erişim Cihazları Maksimum Esneklik ve Tasarruf Eylül 2010 Copyright 2010 dojop Teknoloji Hizmetleri Tic. Ltd. Şti Bilgi Teknolojilerinizde Devrim Yapın NComputing Erişim cihazları kişisel çalışma

Detaylı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı

Kodak 1500. Ağıziçi Kamera. İdeal sohbet başlatıcısı Kodak 1500 Ağıziçi Kamera İdeal sohbet başlatıcısı Her görüntüyü mükemmel bir görüntü haline getirin Gerçek Otomatik Odaklanma İnsan gözü gibi, kameranın patentli Likit lens teknolojisi kamera ile görüntüsü

Detaylı

Bosch Video Management System. tr Yapılandırma Kılavuzu

Bosch Video Management System. tr Yapılandırma Kılavuzu Bosch Video Management System tr Yapılandırma Kılavuzu Bosch Video Management System İçindekiler tr 3 İçindekiler 1 Yardım menüsünün kullanımı 12 1.1 Bilgi bulma 12 1.2 Yardım'ın yazdırılması 13 2 Giriş

Detaylı

Network IP Çözümleri Digital Signage

Network IP Çözümleri Digital Signage Altındağ Mh. Yüzüncü Yıl Cd. İlke Apt. No: 31/7 Antalya / Türkiye T. 242 247 5001 F. 242 247 5002 aira@aira.com.tr Network IP Çözümleri Digital Signage Index 1. Network / Ağ Çözümleri 1.1 Yapısal Kablolama

Detaylı

Bosch Video Management System. tr Yapılandırma Kılavuzu

Bosch Video Management System. tr Yapılandırma Kılavuzu Bosch Video Management System tr Yapılandırma Kılavuzu Bosch Video Management System İçindekiler tr 3 İçindekiler 1 Yardım menüsünün kullanımı 13 1.1 Bilgi bulma 13 1.2 Yardım'ın yazdırılması 14 2 Giriş

Detaylı

Bosch Video Management System. Kullanım Kılavuzu

Bosch Video Management System. Kullanım Kılavuzu Bosch Video Management System tr Kullanım Kılavuzu Bosch Video Management System İçindekiler tr 3 İçindekiler 1 Yardım menüsünün kullanımı 10 1.1 Bilgi bulma 10 1.2 Yardım'ın yazdırılması 11 2 Giriş 12

Detaylı

Bosch Video Management System. Yapılandırma Kılavuzu

Bosch Video Management System. Yapılandırma Kılavuzu Bosch Video Management System tr Yapılandırma Kılavuzu Bosch Video Management System İçindekiler tr 3 İçindekiler 1 Yardım menüsünün kullanımı 11 1.1 Bilgi bulma 11 1.2 Yardım'ın yazdırılması 12 2 Giriş

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-1632 MAXLOGIC SUPERVISOR ÇEVRE SİSTEMLER İLE ENTEGRE GRAFİKSEL İZLEME VE YÖNETİM ML-1632 Supervisor yazılımı; akıllı adresli yangın algılama sistemlerindeki yangın ve hata olaylarının

Detaylı

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma

İŞ YERİNDE GELİŞİM. Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İŞ YERİNDE GELİŞİM Yeni, gelişmiş iletişim teknolojilerine adapte olma İş gücünüz, müşterileriniz, ortaklarınız ve tedarikçileriniz, farklı konumlara dağılmış durumda ve hareketli. Akıllı telefonlar ve

Detaylı

AutoDome Modüler Kamera Sistemi. Sizi geleceğe taşımaya hazır tek kamera sistemi

AutoDome Modüler Kamera Sistemi. Sizi geleceğe taşımaya hazır tek kamera sistemi Modüler Kamera Sistemi Sizi geleceğe taşımaya hazır tek kamera sistemi Modüler Kamera Sistemi CCTV dünyası asla aynı kalmayacak Hiçbir zaman demode olmayacak bir CCTV sistemi hayal edin. İşlevselliği yükseltebilmenizi,

Detaylı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı

Bina Teknolojileri. Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Bina Teknolojileri Sintony 60: Güvenlik tasarım ile tanıştı Yaşam kalitesi İhtiyaçlarımı karşılayacak, evimin tasarımıyla uyumlu, kullanımı kolay ve güvenli bir çözüm istiyorum. İhtiyaç Evinizde yüksek

Detaylı

Misafirlerinize internet hizmeti sunmanın en güvenli yolu!

Misafirlerinize internet hizmeti sunmanın en güvenli yolu! Misafirlerinize internet hizmeti sunmanın en güvenli yolu! Firmanıza özel karşılama ekranı oluşturabilir, farklı kimlik doğrulama yöntemlerini kolaylıkla belirleyebilirsiniz. İnternet erişimlerini kayıt

Detaylı

Dell EqualLogic PS6010XV Depolama Dizisi

Dell EqualLogic PS6010XV Depolama Dizisi Dell EqualLogic PS6010XV Depolama Dizisi 10GbE Serisinde Yüksek Performanslı Sanallaştırılmış SAN Kapsamlı, zorlu Exchange veritabanı ve sanal sunucu dağıtımları gibi yüksek I/O'lu, büyük ölçekli uygulamalar

Detaylı

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi

Sistem Nasıl Çalışıyor: Araç İzleme ve Filo Yönetim Sistemi arvento Araç Takip ve Filo Yönetim Sistemleri ile araçlarınızı 7 gün 24 saat on-line ve geçmişe yönelik olarak izleyebilir, hızlarını, izlemiş oldukları güzergahı, duraklama yaptıkları yerleri uzaktan

Detaylı

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI

SATIŞ DESTEK DOKÜMANI SATIŞ DESTEK DOKÜMANI ML-1631 MAXLOGIC SUPERVISOR ENTERPRİSE GRAFİKSEL İZLEME VE YÖNETİM YAZILIMI Supervisor Enterpise; akıllı adresli yangın algılama sistemlerindeki yangın, hata olaylarının ve aynı zamanda

Detaylı

1.Baskı Çözümleri: 2. Bilgisayar Bileşenleri: 1.Baskı Ürünleri. 1.1. Faks Cihazları. 1.2. Fotokopi Cihazları. 1.3. Tarayıcılar. 1.4.

1.Baskı Çözümleri: 2. Bilgisayar Bileşenleri: 1.Baskı Ürünleri. 1.1. Faks Cihazları. 1.2. Fotokopi Cihazları. 1.3. Tarayıcılar. 1.4. Yıldırım Bilişim - 2014 1.Baskı Çözümleri: 1.Baskı Ürünleri 1.1. Faks Cihazları 1.2. Fotokopi Cihazları 1.3. Tarayıcılar 1.4. Yazıcılar 2. Bilgisayar Bileşenleri: 2.1. Anakartlar 2.2. Bellekler 2.3. Ekran

Detaylı

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz;

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz; HAKKIMIZDA SOFTKEY kurumsal teknoloji hizmetlerinde, müşteri odaklı yaklaşımı, rekabetçi fiyatları ve eksiksiz destek hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Sektörün önde gelen teknoloji firmaları ile iş

Detaylı

sentry360 2013 Ürün Kataloğu

sentry360 2013 Ürün Kataloğu sentry360 2013 Ürün Kataloğu Hakkında Sentry360 sentry360 Sentry360 uygulama odaklı bir lider geliştiricisi ve üreticisi çok megapiksel güvenlik kameraları ve video yönetim yazılımı ticari ve hükümet pazarlar.

Detaylı

ALCATEL-LUCENT ENTERPRISE AKILLI ANAHTARLAMA TEKNOLOJİSİ BİLGİ İŞLEM İN İŞ YÜKÜNÜ HAFİFLETİCİ YENİLİKÇİ BİR ÇÖZÜM UYGULAMA NOTU

ALCATEL-LUCENT ENTERPRISE AKILLI ANAHTARLAMA TEKNOLOJİSİ BİLGİ İŞLEM İN İŞ YÜKÜNÜ HAFİFLETİCİ YENİLİKÇİ BİR ÇÖZÜM UYGULAMA NOTU ALCATEL-LUCENT ENTERPRISE AKILLI ANAHTARLAMA TEKNOLOJİSİ BİLGİ İŞLEM İN İŞ YÜKÜNÜ HAFİFLETİCİ YENİLİKÇİ BİR ÇÖZÜM UYGULAMA NOTU GİRİŞ Bu belgede, teknolojisinin, şirketlerin Bilgi işlem departmanlarındaki

Detaylı

Solution Ultima ICP-CC488 Güvenebileceğiniz ev güvenliği

Solution Ultima ICP-CC488 Güvenebileceğiniz ev güvenliği Solution Ultima ICP-CC488 Güvenebileceğiniz ev güvenliği Evinizi ve ailenizi korumak artık çok kolay. Kullanıcı dostu Ultima güvenlik sistemi ile herşeyi tek bir dokunuşla halledebilirsiniz. Rahatlayabilirsiniz.

Detaylı

Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü

Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Kurumsal firmaların Bilgi Teknolojileri departmanlarından iki kritik beklentisi var: Verilerin

Detaylı

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü

TURKCELL SIR BAŞLIK ALANI. Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü BAŞLIK ALANI Çağatay AYNUR Turkcell Kurumsal Satış Direktörü Her Yerden Ulaşılabilir Servislerle Yeni Bir Dünya TARIM Mobil Cihazlar Başrolde (Milyon Adet) 1.500 1.000 500 Akıllı Telefonlar Tabletler Bilgisayar

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Plaka Tanıma Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Plaka Tanıma Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş alanındaki tüm araçların

Detaylı

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans

Bilgiyi Keşfedin! Özelleştirme, Eklenti ve Veri Entegrasyonu Kurumsal Seviyede Yönetim ve Performans Bilgiyi Keşfedin! LOGO MIND INSIGHT (powered by Qlik) İŞ ANALİTİĞİ ÜRÜNÜ, HERKESİN SEZGİLERİ İLE ARAŞTIRMA VE KEŞİF YAPMASINI SAĞLAYAN ÇOK ÇEŞİTLİ ESNEK VE İNTERAKTİF GÖRSELLER OLUŞTURABİLECEĞİ YENİ NESİL

Detaylı

Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi

Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi 444 0 262 www.kocsistem.com.tr Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi Nesnelerin İnterneti Çözüm Ailesi KoçSistem Uzaktan Varlık Yönetim Sistemi Sitelink, uzaktaki kritik lokasyonlarınızı tek noktadan izlemek

Detaylı

ALMS SUNUMU KARİYER TEKNOPARK

ALMS SUNUMU KARİYER TEKNOPARK ALMS SUNUMU KARİYER TEKNOPARK www.globaxsoft.com 28.10.2016 1 www.advancity.com.tr HAKKIMIZDA 1999 dan bu yana faaliyet gösteren Advancity uzaktan eğitim ve yazılım çözümleri sunmaktadır. Ofislerimiz:

Detaylı

DCN multimedya Konferans Sistemi Bilgilendir. Etkile. İlham Ver.

DCN multimedya Konferans Sistemi Bilgilendir. Etkile. İlham Ver. DCN multimedya Konferans Sistemi Bilgilendir. Etkile. İlham Ver. 2 DCN multimedya Konferans Sistemi - Bosch Bilgilendir. Etkile. İlham Ver. Böylece herkesi harekete geçir Birçok toplantı ve konferansın

Detaylı

Wake-On-Lan& LDCM Nedir?

Wake-On-Lan& LDCM Nedir? Wake-On-Lan& LDCM Nedir? Wake-On-Lan - Sıkça Sorulan Sorular Wake-On-LAN özelliği, Wake-On-LAN?ı destekleyen sistemlere, bir Wake-On-LAN paketi gönderip, sonra da müşteriye dosyaları yükleyerek veya müşteriden

Detaylı

Bulut Bilişimin Hayatımızdaki Yeri İnternet Haftası Etkinlikleri 17 Nisan 2014. Yard.Doç.Dr.Tuncay Ercan tuncay.ercan@yasar.edu.tr

Bulut Bilişimin Hayatımızdaki Yeri İnternet Haftası Etkinlikleri 17 Nisan 2014. Yard.Doç.Dr.Tuncay Ercan tuncay.ercan@yasar.edu.tr Bulut Bilişimin Hayatımızdaki Yeri İnternet Haftası Etkinlikleri 17 Nisan 2014 Yard.Doç.Dr.Tuncay Ercan tuncay.ercan@yasar.edu.tr SaaS Gündem Kullanım alanları IaaS PaaS Sanallaştırma Hizmet Şekilleri

Detaylı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı

ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF. Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı ÜRÜN BROŞÜRÜ 7.10.7 SF Atölye Ortamı Koordinat Ölçüm Cihazı Hexagon Metrology 7.10.7 SF Üretim Noktasında Kaliteye Bakış Hexagon Metrology 7.10.7 SF, kalite kontrolü için başka hiçbir CMM in zorlu atölye

Detaylı

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci

SC-T47. Genel Bakış. sertifikası. İnce İstemci Genel Bakış ViewSonic SC-T47 PC, güçlü Intel J1900 2GHz CPU ile Windows 8 Embedded Standard işletim sistemi kullanır. SC-T47, Citrix ICA/HDX, VMware PCoIP ve Microsoft RemoteFX gibi başlıca uzak ağ protokollerinin

Detaylı

Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi

Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi Ekin SAFE TRAFFIC Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi Leader in Safe City Technologies Ekin Kırmızı Işık İhlal Tespit Sistemi, yüksek çözünürlüklü video tabanlı plaka tanıma teknolojisini kullanarak görüş

Detaylı

Ekin PATROL G2 Dünyanın İlk ve Tek Akıllı Mobil Devriye Sistemi. Tamamen Yeni Jenerasyon. Leader in Safe City Technologies

Ekin PATROL G2 Dünyanın İlk ve Tek Akıllı Mobil Devriye Sistemi. Tamamen Yeni Jenerasyon. Leader in Safe City Technologies Ekin PATROL G2 Dünyanın İlk ve Tek Akıllı Mobil Devriye Sistemi Tamamen Yeni Jenerasyon Leader in Safe City Technologies Dünyanın ilk ve tek akıllı mobil devriye sistemi Ekin Patrol G2, tamamen yenilenen

Detaylı

DCN Kablosuz Kongre Sistemi Toplantı yapılan her yerde...

DCN Kablosuz Kongre Sistemi Toplantı yapılan her yerde... DCN Kablosuz Kongre Sistemi Toplantı yapılan her yerde... 2 DCN Kablosuz Kongre Sistemi Kablosuz Kongre Sistemi kolaylık ve esneklikte son nokta Modern, gelecek teknolojisiyle uyumlu çözüm Mekanı hiç etkilemeyen

Detaylı

Vitel. Manage Engine. Opmanager Yönetici Özeti

Vitel. Manage Engine. Opmanager Yönetici Özeti Vitel Manage Engine Opmanager Yönetici Özeti AĞ ve SUNUCU İZLEME YAZILIMI OpManager web-tabanlı, ağ ve sunucu sistemlerini, (routers,firewalls,servers,switches,printers) merkezi bir noktadan izleme ve

Detaylı

Bosch Video Management System. Yapılandırma Kılavuzu

Bosch Video Management System. Yapılandırma Kılavuzu Bosch Video Management System tr Yapılandırma Kılavuzu Bosch Video Management System İçindekiler tr 3 İçindekiler 1 Yardım menüsünün kullanımı 15 1.1 Bilgi bulma 15 1.2 Yardım'ın yazdırılması 16 2 Giriş

Detaylı

Bosch Video Management System. tr Yapılandırma Kılavuzu

Bosch Video Management System. tr Yapılandırma Kılavuzu Bosch Video Management System tr Yapılandırma Kılavuzu Bosch Video Management System İçindekiler tr 3 İçindekiler 1 Yardım menüsünün kullanımı 14 1.1 Bilgi bulma 14 1.2 Yardım'ın yazdırılması 15 2 Giriş

Detaylı

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ

YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM FİLO YÖNETİMİ ARAÇ İZLEME SİSTEMLERİ YÖNTEM M2M ÇÖZÜMLERİ Makineler arası iletişim olarak değerlendirebileceğimiz Yöntem M2M çözümleri sayesinde, sahada bulunan her tür makineden dilediğiniz veriler

Detaylı

Tek Arayüz. Çok Fonksiyon. Kolay Kullanım. Komut Satırı ile Vedalaşın

Tek Arayüz. Çok Fonksiyon. Kolay Kullanım. Komut Satırı ile Vedalaşın Neus Nedir? APN trafiğinizin tüm kontrolü tek arayüzde! Neus un grafik arayüzü, gelişmiş raporlama ve yönetim fonksiyonları sayesinde APN ağlarınızı kolayca yönetin! Tek Arayüz. Çok Fonksiyon. Kolay Kullanım.

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

ÖNDER BİLGİSAYAR KURSU. Sistem ve Ağ Uzmanlığı Eğitimi İçeriği

ÖNDER BİLGİSAYAR KURSU. Sistem ve Ağ Uzmanlığı Eğitimi İçeriği ÖNDER BİLGİSAYAR KURSU Sistem ve Ağ Uzmanlığı Eğitimi İçeriği BÖLÜM 1 KİŞİSEL BİLGİSAYAR DONANIMI 1.1. Kişisel Bilgisayarlar ve Uygulamalar Bilgisayarların Kullanım Şekli ve Yeri Bilgisayar Tipleri (Sunucular,

Detaylı