Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler"

Transkript

1

2

3 Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler DİKKATLİCE OKUYUN VE GELECEKTE TEKRAR İNCELEMEK İÇİN SAKLAYIN. Mikrodalga fırını kullanırken yangın, elektrik çarpması, yaralanma veya aşırı mikrodalga fırın enerjisine maruz kalma tehlikesini önlemek için aşağıdakilerde de dahil, temel güvenlik kurallarına uyun: 1. UYARI: Patlayabileceklerinden sıvılar ve diğer yiyecekler kapalı kaplarda ısıtılmamalıdır. 2. UYARI: Mikrodalga enerjisinin yayılımına karşı koruma sağlayan kapağın sökülmesi ya da her tür servis işlemi sadece yetkili bir kişi tarafından yapılmalıdır. Yetkili servis haricinde birisinin yapması tehlikelidir. Gövdeyi kesinlikle açmayın. Cihaz yüksek gerilimle çalışır. Cihazınızda herhangi bir arıza meydana gelirse, cihazı kendiniz tamir etmeye kalkışmayın. Cihazın içinde kullanıcı tarafından servisi yapılabilecek parça yoktur. 3. Cihaz ve kablosunu 8 yaşından küçük çocukların erişemeyeceği şekilde saklayın. Cihazınızın kablosunun tezgahtan aşağı sarkmasına izin vermeyin. 4. Temizleme ve kullanıcı bakımı 8 yaşından büyük ve gözetim altında olmadıkça çocuklar tarafından yapılmamalıdır. 5. Sadece mikrodalga fırında kullanıma uygun kapları kullanın. 6. Fırın düzenli olarak silinmeli ve yemek atıkları temizlenmelidir. Bu cihaz temiz tutulmadığı takdirde, yüzeyinin kalitesi düşerek cihazın kullanım ömrünü olumsuz etkileyebilir ve tehlikeli durumlara sebep olabilir. 7. AŞIRI MİKRODALGA FIRIN ENERJİSİNE MARUZ KALMAYI ÖNLEME İLE İLGİLİ ÖNLEMLER aşağıda verilmiş olup, dikkatlice takip edin:

4 Cihaz kapağı iyi kapanmalıdır. UYARI: Mikrodalga enerjisi! Kapağı çıkartmayın. Eğer conta aşırı kirlenmişse çalışma sırasında cihazın kapağı artık tam olarak kapanmayacaktır. Contayı daima temiz tutun. 8. Yiyecekleri plastik veya kağıt kaplarda ısıtırken, olası yangın tehlikesine karşı gözünüzü fırından ayırmayın. 9. Duman yayılırsa, fırını kapatın veya fişini prizden çekin ve alevlerin sönmesi için kapağı kapalı tutun. 10. Yiyecekleri çok fazla pişirmeyin. 11. Fırının içini, saklama amaçlı kullanmayın. Ekmek, kurabiye vs. gibi yiyecekleri fırının içinde saklamayın. 12. Fırına koymadan önce kağıt veya plastik kutulardaki/ambalajlardaki bağlantı iplerini çözün ve metal kolları çıkarın. 13. Fırını sadece belirtilen kurulum talimatlarına göre yerleştirin ve kurun. 14. Pişirme sona erdiği halde patlayabileceğinden dolayı kabuklu yumurtaları veya haşlanmış yumurtaları mikrodalga fırınlarda ısıtmayın. 15. Cihazı, bu kılavuzda açıklandığı gibi sadece belirtilen amaçlar için kullanın. Bu cihazın içinde aşındırıcı kimyasal maddeler veya buharlar kullanmayın. Bu fırın, yiyecekleri ısıtmak için özel olarak tasarlanmıştır. Ticari veya laboratuarda kullanım amaçlarına uygun olarak tasarlanmamıştır. Cihazınız kullanım amacının dışında kullanıldığında ve/veya kullanımı başka bir şekilde yapıldığında, tehlikeli durumlar yaratabilir veya tehlikeye neden olabilir. 16. Elektrik kablosu hasar görürse, tehlikeleri önlemek için üretici veya yetkili bir servis ya da yetkili bir teknisyen tarafından değiştirilmelidir. 17. Fırını dışarıda muhafaza etmeyin veya kullanmayın. 18. Fırını suyun yakınında, ıslak bir bodrumda veya yüzme havuzunun yakınında kullanmayın. 19. Fırın çalışırken erişilebilir parçaların sıcaklığı yüksek olabilir. Kabloyu sıcak yüzeylerden uzak tutun ve fırındaki havalandırma deliklerini kapatmayın. 20. Kablonun masanın veya tezgahın kenarından geçmesine izin vermeyin.

5 21. Fırının temiz tutulmaması, yüzeyin bozulmasına ve bunun sonucunda da cihazın kullanım ömrünün kısalmasına ve tehlikelere sebep olabilir. 22. Biberonun ve bebek maması kavanozlarının içindekiler karıştırılmalı veya çalkalanmalıdır ve yanmaları önlemek için bebeğe verilmeden önce mamanın sıcaklığı kontrol edilmelidir. 23. İçeceklerin mikrodalga fırınla ısıtılması gecikmeli kaynamalara sebep olabilir ve bu yüzden kapları tutarken dikkatli olun. 24. UYARI: Bu cihaz 8 yaş üstü çocuklar tarafından sadece, sorumlu bir kişinin nezareti altında veya cihazın güvenli kullanımı konusunda bilgilendirilmiş olmaları ve kullanımdan kaynaklanan tehlikeleri anlamış olmaları halinde kullanılabilir. Bu cihaz, gözetim altında bulundurulmaları ya da cihazın güvenli kullanımı konusunda bilgilendirilmiş olmaları ve içermiş olduğu tehlikeler kendileri tarafından anlaşılması durumunda fiziksel, duyusal veya akli yetenekleri ya da deneyim ve bilgileri yetersiz kişiler tarafından kullanılabilir. 25. Çocukların, cihazla oynamadıklarından emin olunmalıdır. 26. Mikrodalga fırınınızı kabin içine koymayın. 27. Bu cihaz harici zamanlayıcı veya ayrı bir uzaktan kumanda sistemi ile çalıştırılmak için amaçlanmamıştır. 28. Fırın çalışırken kapak veya dış yüzey ısınabilir. Dikkat edilmelidir. 29. Elektrikli cihazların bağlantı kablosunu asla cihaz kapağına sıkıştırmayın. İzolasyon zarar görebilir. Kısa devre, elektrik çarpma tehlikesi! 30. Cihazın üst tarafını eşya koyma yeri olarak kullanmayın. Yangın tehlikesi! 31. Asla yanıcı cisimleri pişirme alanında bulundurmayın. Cihaz devreye alındığında tutuşabilir. Yanma tehlikesi! 32. Mikrodalga cihazını asla döner tabla olmadan kullanmayın. 33. Yiyecekleri asla doğrudan döner tabağın üzerine koymayın. Daima bir kap kullanın. 34. Asla yüksek basınçlı temizleyici veya buhar püskürtücü kullanmayın. Kısa devre, elektrik çarpma tehlikesi! 35. Cihazı düzenli olarak Temizlik ve Bakım bölümünde anlatıldığı gibi düzenli bir şekilde temizleyin. Yetersiz temizlik durumunda yüzey hasar görebilir ve cihaz zamanla paslanabilir.

6 Cihazınızın Kullanım Amacı Bu cihaz elektromanyetik enerji kullanarak yiyecekleri ve içecekleri ısıtmak için iç mekan kullanımına uygundur. Ticari amaç ile kullanılmamalıdır. Belirtilmiş olan açıklamanın dışındaki kullanımlar, kullanım amacına uygun olmayan kullanım olarak kabul edilir. UYARI Cihazınızın kullanım amacının dışında kullanılması, tehlikeli durumlara neden olabilir! Cihazınız kullanım amacının dışında kullanıldığında ve/veya kullanımı başka bir şekilde yapıldığında, tehlikeli durumlar yaratabilir veya tehlikeye neden olabilir. Cihazınızı sadece açıklanan kullanım amacına göre kullanın. Bu kullanım kılavuzunda açıklanmış olan talimatları izleyin. Cihazınızın üretim ve kullanım amacı dışındaki amaçlar için kullanılması sonucunda cihazınızda oluşabilecek olan hasarlar ve arızalardan dolayı sorumluluk kabul edilmeyecektir. Bu tür hasarlar, sadece kullanıcı tarafından karşılanır. Sorumluluk Sınırlaması Bu kılavuzda yer alan tüm teknik bilgiler, kullanım ve montaj talimatları, cihazın çalıştırılması ve bakımı, cihazınızla ilgili son bilgileri içerir. Üretici firma, bu kullanım kılavuzundaki talimatlara uyulmaması, cihazın kullanım amacının dışında kullanılması, yetkili olmayan onarım işlemleri, cihaz üzerinde izin verilmeyen değişiklikler yapılması ve üretici firma tarafından onaylanmamış yedek parçaların kullanılması nedeniyle oluşabilecek hasar ve yaralanmalar için herhangi bir sorumluluk kabul etmez.

7 26. Kabinde test edilmedikçe, mikrodalga f r n kabine yerlefltirilmemelidir. 27. BU cihaz harici zamanlay c veya ayr bir uzaktan kumanda sistemi ile çal flt r lmak için amaçlanmam flt r. 28. F r n çal fl rken kapak veya d fl yüzey s nabilir. Yaralanma Riskini Azaltmak çin Topraklama TEHL KE Elektrik Çarpmas Tehlikesi Cihaz n içindeki baz parçalara dokunma ciddi yaralanmaya veya ölüme sebep olabilir. F r n sökmeye çal flmay n. UYARI Elektrik Çarpmas Tehlikesi Topraklaman n yanl fl yap lmas elektrik çarpmas tehlikesine neden olabilir. Cihaz düzgün bir flekilde yerlefltirilip topraklanmadan fifli prize takmay n. TEM ZL K F r n n fiflini prizden çekti inizden emin olun. 1. Kullan mdan sonra f r n n içini nemli bir bezle yavaflça silin. 2. Aksesuarlar sabunlu suyla normal flekilde y kay n. 3. Kapa n çerçevesi, contas ve yak n ndaki parçalar düzenli olarak nemli bir bezle dikkatlice temizlenmelidir. ki yuvarlak uçlu fifl Bu cihaz topraklanmal d r. K sa devre durumunda topraklama, elektrik ak m için bir kaç fl teli sunarak elektrik çarpmas tehlikesini önler. Bu f r n n, topraklama kablosu olan bir elektrik fifli vard r. Bu fifl düzgün tak lm fl ve topraklanm fl bir prize ba lanmal d r. Topraklama talimatlar iyice anlafl lmazsa veya cihaz n düzgün topraklanmas konusunda endifleleriniz varsa, yetkili bir elektrikçiye veya servis teknisyenine baflvurun. Uzatma kablosu kullanmak gerekirse, sadece 3 telli bir uzatma kablosu kullan n. 1. Dü ümlenme veya uzun bir kabloya dolanma riskini azaltmak için, k sa bir elektrik kablosu verilmifltir. 2. Uzun bir kablo veya uzatma kablosu kullan l rsa: 1) Kablonun veya uzatma kablosunun iflaretli voltaj de eri en az cihaz n voltaj de eri kadar olmal d r. 2) Uzatma kablosu, topraklama tipi 3 telli bir kablo olmal d r. 3) Uzun kablo, çocuklar taraf ndan çekilecek veya kazayla üzerine bas lacak flekilde tezgahtan veya masadan afla do ru sarkacak biçimde uzat lmamal - d r. 4

8 D KKAT Yaralanma Tehlikesi Mikrodalga enerjisinin yay l m na karfl koruma sa layan kapa n sökülmesini içeren bak m veya onar m ifllemleri sadece yetkili bir teknisyen taraf ndan yap lmal d r. KAPLAR Mikrodalga f r nda kullan labilecek veya kullan lmayacak kaplar k sm ndaki talimatlara bak n. Mikrodalgada kullan m için güvenli olmayan baz metal olmayan kaplar olabilir. Herhangi bir flüpheniz varsa, ilgili kab afla- daki ifllemi takip ederek test edebilirsiniz. Kap Testi: 1. lgili kapla birlikte, mikrodalga güvenli bir kaba 1 bardak so uk su (250ml) doldurun. 2. F r n maksimum güç seviyesiyle 1 dakika kadar çal flt r n. 3. Kab dikkatli bir flekilde test edin. Bofl kap s cak ise, mikrodalga f r nda kullanmay n dakika piflirme süresini aflmay n. Mikrodalga f r nda kullanabilece iniz kaplar Kaplar Alüminyum folyo Aç klama Sadece sarmak için. Afl r piflirilmelerini önlemek için et veya tavu un ince k s mlar n sarmak için küçük parçalar kullan labilir. Folyo f r n n duvarlar na çok yak nsa k v lc m meydana gelebilir. Folyo f r n n duvarlar ndan en az 2.5cm uzak olmal d r. K zartma taba Yemek tak m Cam kavanozlar Cam F r nda piflirme pofletleri Ka t tabaklar ve fincanlar Ka t havlu Parflömen ka d Plastik Plastik ambalaj Termometreler Ya l ka t Üreticinin talimatlar na uyun. K zartma taba n n alt döner tablan n en az 5mm yukar s nda olmal d r. Yanl fl kullan m döner tablan n k r lmas na sebep olabilir. Sadece mikrodalgada güvenli olanlar. Üreticinin talimatlar na uyun. K r lm fl veya çatlam fl kaplar kullanmay n. Daima kapa aç n. Sadece yiyece i biraz s tmak için kullan n. Ço u cam kavanozlar s ya dayan kl de ildirler ve k r labilirler. Sadece s ya dayan kl cam kaplar. Metal kaplama olmad ndan emin olun. K r lm fl veya çatlam fl kaplar kullanmay n. Üreticinin talimatlar na uyun. Metal ba c klarla kapatmay n. Buhar n kaçmas için, delikler aç n. Sadece k sa süreli piflirme/ s tma için kullan n. Piflirme s ras nda f r n n yan ndan ayr lmay n. Yeniden s tmak ve ya emmek üzere yiyeceklerin üzerini kapatmak için kullan n. Sadece k sa süreli piflirme için kullan n ve f r n n yan ndan ayr lmay n. Hafllama yaparken s çramalar önlemek veya yiyece in üzerini kapatmak için kullan n. Sadece mikrodalgada güvenli olanlar. Üreticinin talimatlar na uyun. Mikrodalga Güvenli olarak iflaretli olmal d r. Baz plastik kaplar, içindeki yiyecek s nd kça yumuflar. Piflirme pofletleri ve s k ca kapat lm fl plastik pofletler, ambalaj üzerinde belirtildi i gibi delinmelidir. Sadece mikrodalgada güvenli olanlar. Piflirme s ras nda nemi muhafaza etmek üzere yiyece in a z n kapatmak için kullan n. Plastik ambalaj malzemesinin yiyece e temas etmesine izin vermeyin. Sadece mikrodalgada güvenli olanlar (et ve fleker termometreleri). S çramalar önlemek veya nemi muhafaza etmek için kullan n. 5

9 Mikrodalga f r nda kullan lmayacak kaplar Kaplar Aç klama Alüminyum tepsi K v lc mlara sebep olabilir. Yiyece i mikrodalgada güvenli bir kaba aktar n. Metal tutamakl K v lc mlara sebep olabilir. Yiyece i mikrodalgada güvenli bir kaba aktar n. yiyecek kartonu Metal veya metal Metal, yiyece i mikrodalga enerjisinden korur. Metal kaplama k v lc mlara kaplamal kaplar sebep olabilir. Metal ba lant ipleri F r nda k v lc mlara ve yang na sebep olabilir. Ka t pofletler F r nda yang na sebep olabilir. Plastik köpük Plastik köpük, yüksek s cakl a maruz kald nda eriyebilir veya f r n n içindeki s v y kirletebilir. Ahflap Ahflap maddeler, f r n n içinde kuruyacak ve çatlayacak veya k r lacakt r. FIRININ AYARLANMASI F r n Parçalar n n ve Aksesuarlar n n Adlar Bütün malzemeleri kartondan ve f r n n içinden ç kar n. F r n n zla birlikte afla daki aksesuarlar verilir: Cam tabla 1 Döner tabla halkas grubu 1 Kullan m K lavuzu 1 F A E D C B G A) Kontrol paneli B) Döner tabla mili C) Döner tabla halkas grubu D) Cam tabla E) Kontrol cam F) Kapak grubu G) Emniyet kilidi sistemi 6

10 Döner Tablan n Yerlefltirilmesi Göbek (alt taraf) Cam tabla Döner tabla mili a. Kesinlikle cam tablay ters yerlefltirmeyin. Cam tabla kesinlikle engellenmemelidir. b. Cam tabla ve döner tabla halkas grubu piflirme s ras nda daima kullan lmal d r. c. Tüm yiyecek ve yiyecek kaplar piflirme için daima cam tablan n üzerine yerlefltirilmelidir. d. Cam tabla ve döner tabla halkas grubu çatlarsa veya k r l rsa, en yak n yetkili servise baflvurun. Döner tabla halkas grubu Tezgah Üstü Kurulum Bütün ambalaj malzemesini ve aksesuarlar ç kar n. F r nda delinme veya kapa n k r lmas gibi bir hasar olup olmad n kontrol edin. Hasarl f r n yerlefltirmeyin. Kurulum 1. Hava girifl ve/veya ç k fl delikleri için yeterince boflluk sunan düz bir zemin seçin. 37.5cm 37.5cm 30cm OPEN F r n ile duvarlar aras nda en az 7.5cm boflluk gereklidir. Bir taraf aç k olmal d r. (1) F r n n üst taraf nda en az 30cm boflluk olmal d r. (2) Ayaklar f r n n alt taraf ndan ç kartmay n. Kabin: Mikrodalga f r n kabini yüzeyindeki koruyucu kaplamay ç kar n. F r n n içindeki magnetronu korumak için aç k kahverengi Mika kaplamay ç karmay n. (3) Hava girifl ve/veya ç k fl deliklerinin engellenmesi f r na zarar verebilir. (4) F r n radyo ve TV den mümkün oldu- unca uza a yerlefltirin. Mikrodalga f r - n n çal flmas radyo veya TV yay n nda parazite neden olabilir. 2. F r n n fiflini standart bir prize tak n. Voltaj ve frekans n, bilgi etiketindeki voltaj ve frekans ile ayn oldu undan emin olun. UYARI: F r n oca n veya di er s üreten cihazlar n üstüne yerlefltirmeyin. F r n bir s kayna n n yak n na veya üstüne yerlefltirilirse, hasar görebilir ve garanti geçersiz olabilir. 7

11 Kullan m Talimatlar 1. Saat Ayar Mikrodalga f r n n z elektri e ba lad n zda LED ekranda "0:00" gözükecek ve alarm bir kez çalacakt r. 1) " Saat/ Ön Ayar " tufluna bas n, saat simgesi yan p sönmeye bafllayacakt r. 2) Saati ayarlamak için " " dü mesini çevirin, 0 23 saat aras nda girifl yapabilirsiniz. 3) " Saat/ Ön Ayar " tufluna bas n, saat simgesi yan p sönmeye bafllayacakt r. 4) Dakikay ayarlamak için " " dü mesini çevirin, 0 59 dakika aras nda girifl yapabilirsiniz. 5) Saati ayarlamay bitirmek için " Saat/ Ön Ayar " tufluna bas n. : yan p sönecek ve ayarlad - n z saat görülecektir. Not : 1) Saat ayarlamas n yapmazsan z, f r n n z çal flmayacakt r. 2) Saat ayarlama sürecinde Durdur/Sil tufluna basarsan z, f r n n z otomatik olarak bir önceki konumuna geri dönecektir. 2. Mikrodalga ile Piflirme " Mikrodalga " tufluna bas n, LED ekranda "P100" görülecektir. Diledi iniz gücü seçmek için " Mikrodalga " tufluna bas n veya dü mesini çevirin, dü meye her bast n zda gösterge P100, P80, P50, P30 veya P10 olarak de iflecektir. Daha sonra Baflla/+30SN./Onayla tufluna basarak iflleminizi onaylay n ve dü mesini çevirerek 0:05 95:00 aras ndaki piflirme süresini ayarlay n. Baflla/+30SN./Onayla tufluna bir kez daha basarak iflleminizi onaylay n. Örnek : E er 20 dakikal k piflirme süresi için %80 mikrodalga gücü kullanmak isterseniz, f r n - n z çal flt rmak için afla daki ad mlar takip edin. 1) " Mikrodalga " tufluna bas n, ekranda "P100" görülecektir. 2) " Mikrodalga " tufluna bir kez daha bas n veya f r n n z %80 mikrodalga gücüne ayarlamak için dü mesini çevirin. 3) Onaylamak için Baflla/+30SN./Onayla tufluna bas n, ekranda "P80" görülecektir. 4) F r n ekran nda "20:00" görülene kadar " " dü mesini çevirerek piflirme süresini ayarlay n. 5) Piflirmeyi bafllatmak için Baflla/+30SN./Onayla tufluna bas n. Not: Ayarlanan süre için ad m miktar özellikleri afla daki gibidir dak : 5 saniye dak : 10 saniye dak : 30 saniye dak : 1 dakika dak : 5 dakika 8

12 "Mikrodalga" Özellikleri S ra Ekran P100 P80 P50 P30 P10 Mikrodalga Gücü 100% 80% 50% 30% 10% 3. Izgara veya Kombi Piflirme Izgara/Kombi tufluna bas n, LED ekranda "G" görülecektir. Diledi iniz gücü seçmek için Izgara/Kombi tufluna bas n veya dü mesini çevirin, dü meye her bast n zda gösterge G, C-1 veya C-2 olarak de iflecektir. Daha sonra Baflla/+30SN./Onayla tufluna basarak iflleminizi onaylay n ve dü mesini çevirerek 0:05 95:00 aras ndaki piflirme süresini ayarlay n. Baflla/+30SN./Onayla tufluna bir kez daha basarak piflirmeye bafllayabilirsiniz. Örnek: Piflirme s ras nda 10 dakika %55 mikrodalga gücü ve %45 zgara gücü (C-1) kullanmak istedi inizde f r n n z afla daki ad mlar do rultusunda çal flt rabilirsiniz. 1) Izgara/Kombi tufluna bas n, ekranda G simgesi görülecektir. 2) Izgara/Kombi tufluna tekrar bas n veya dü mesini kombi 1 moduna getirin. 3) flleminizi onaylamak için Baflla/+30SN./Onayla tufluna bas n, ekranda C-1 simgesi görülecektir. 4) F r n ekran nda 10:00 görülene kadar dü mesini çevirerek piflirme süresini ayarlay n. 5) Piflirmeyi bafllatmak için Baflla/+30SN./Onayla tufluna bas n. "Izgara/Kombi" Özellikleri Mikrodalga S ra Ekran Gücü 1 G 0% 2 C-1 55% 3 C-2 36% Izgara Gücü 100% 45% 64% Not: Izgara süresi gecikti inde f r n n z iki kez uyar sinyali verecektir, bu durum normaldir. Izgara yemeklerde en iyi sonucu elde etmek için yeme inizi yerlefltirin, f r n kap s n kapay n, herhangi bir ifllem yap lmazsa f r n n z otomatik olarak piflirmeye bafllayacakt r. 9

13 4. H zl Bafllat 1) F r n n z bekleme durumundayken Baflla/+30SN./Onayla tufluna basarak %100 mikrodalga gücüyle yemek piflirmeye bafllayabilirsiniz. Tufla her bast n zda süre maksimum piflirme süresi 95 dakikaya ulaflana kadar 30 saniye artacakt r. 2) Mikrodalga, Izgara, Kombi piflirme veya zamanl defrost ayarlar nda Baflla/+30SN./Onayla tufluna her bast n zda piflirme süresini 30 saniye artt rabilirsiniz. 3) Bekleme durumunda dü mesini saat yönünün tersine çevirerek %100 mikrodalga gücüyle piflirme süresini ayarlayabilirsiniz. Daha sonra Baflla/+30SN./Onayla tufluna basarak piflirmeye bafllayabilirsiniz. 5. Zamanl Defrost 1) A rl k/zaman/buz çözme tufluna bas n. LED ekranda "def1" görülecektir. 2) 100 gr 2000 gr. aras ndaki yiyecek a rl n seçmek için " " dü mesini çevirin. 3) Baflla/+30SN./Onayla tufluna basarak defrost ifllemini bafllat n. 6. Zamanl Defrost 1) A rl k/zaman/buz çözme tufluna iki kez bas n. LED ekranda "def2" görülecektir. 2) Defrost süresini seçmek için " " dü mesini çevirin. Maksimum süre 95 dakikad r. 3) Baflla/+30SN./Onayla tufluna basarak defrost ifllemini bafllat n. 7. Otomatik Is tma 1) Otomatik Is tma tufluna bas n. LED ekranda "200" görülecektir. 2) Otomatik Is tma tufluna birden fazla bas n ya da yiyecek a rl n seçmek için " " dü mesini çevirin. 400 gr veya 600 gr. seçilebilir. 3) Baflla/+30SN./Onayla tufluna basarak piflirme ifllemini bafllat n. 8. Otomatik Menü 1) dü mesini çevirerek diledi iniz menüyü seçin. Ekranda pizza, patates, et, sebze, bal k, makarna, çorba ve pilav anlam na gelen "A-1" A-8 görünecektir. 2) Baflla/+30SN./Onayla tufluna basarak onaylay n. 3) Menü tablosundaki geçerli a rl ayarlamak için " " dü mesini çevirin. 4) Baflla/+30SN./Onayla tufluna basarak piflirme ifllemine bafllay n. Örnek : Otomatik Menü özelli iyle 350 gr l k bir bal k piflirmek isterseniz 1) Ekranda "A-5" simgesi görünene kadar dü mesini çevirin. 2) Onaylamak için Baflla/+30SN./Onayla tufluna bas n. 10

14 3) Bal n a rl n seçmek için 350 görününceye kadar " " dü mesini çevirin. 4) Piflirme ifllemine bafllamak için Baflla/+30SN./Onayla tufluna bas n. Menü Tablosu Menü A rl k Ekran A-1 Pizza A-2 Patates A-3 Et A-4 Sebze A-5 Bal k A-6 Makarna A-7 Çorba A-8 Pilav 50 g (450 ml. so uk su ile) 100 g (800 ml. so uk su ile) 9. Öncelikli Olarak Yapaca n z Program Ayarlar 1) lk önce saati ayarlay n. (Saat ayarlama bölümüne bak n) 2) Piflirme program n girin. Bu program en fazla iki aflamada ayarlanabilir. Defrost özelli ini piflirme program olarak ayarlayamazs n z. Örnek : E er 7 dakikal k piflirme süresi için %80 mikrodalga gücü kullanmak isterseniz, f r n n z çal flt rmak için afla daki ad mlar takip edin. a. " Mikrodalga " tufluna bas n, ekranda "P100" görülecektir. b. " Mikrodalga " tufluna bir kez daha bas n ya da " " dü mesini çevirerek f r n n z %80 mikrodalga gücüne ayarlay n. c. Baflla/+30SN./Onayla tufluna basarak onaylay n, f r n ekran nda "P 80" görülecektir. 11

15 d. F r n ekran nda "7:00" görülene kadar " " dü mesini çevirerek piflirme süresini ayarlay n. Yukar daki ad mlardan sonra piflirme ifllemine bafllamak için Baflla/+30SN./Onayla tufluna basmamaya dikkat edin. 3) " Saat/Ön Ayar " tufluna bas n. Saat simgesi yan p sönmeye bafllayacakt r. 4) Saati ayarlamak için " " dü mesini çevirin, aras nda süre girifli yapabilirsiniz. 5) " Saat/Ön Ayar " tufluna bas n, dakika simgesi yan p sönmeye bafllayacakt r. 6) Dakikay ayarlamak için " " dü mesini çevirin, aras nda süre girifli yapabilirsiniz. 7) Baflla/+30SN./Onayla tufluna basarak ayarlaman z bitirebilirsiniz. F r n n kap s kapat ld - nda, ayarlad n z saate ulafl l nca alarm iki kez uyar sinyali verecek ve piflirme ifllemi otomatik olarak bafllayacakt r. 10. Çok Aflamal Piflirme Piflirme ifllemi için en fazla 2 aflama ayarlayabilirsiniz. Çok aflamal piflirmede ilk aflaman z defrost ise ilk aflaman n yerini defrost fonksiyonu alacakt r. Örnek: Yiyecekleri 5 dakikal k defrost iflleminden geçirmeniz s ras nda ve 7 dakika %80 mikrodalga gücü kullanmak istedi inizde ifllemi afla da aç klanan flekilde gerçeklefltirebilirsiniz: 1) A rl k/zaman/buz çözme tufluna iki kez bas n. F r n ekran nda "def2" görülecektir. 2) Defrost zaman n seçmek için ekranda 5:00 görülene kadar " " dü mesini çevirin. 3) Mikrodalga tufluna bas n, ekranda P100 görülecektir. 4) Mikrodalga tufluna bir kez daha bas n veya %80 mikrodalga gücünü seçmek için " " dü mesini çevirin. 5) Baflla/+30SN./Onayla tufluna basarak iflleminizi onaylay n, ekranda P 80 görülecektir. 6) Piflirme zaman n seçmek için ekranda 7:00 görülene kadar " " dü mesini çevirin. 7) Baflla/+30SN./Onayla tufluna basarak piflirmeyi bafllatabilirsiniz. Alarm ilk aflama için bir kez uyar sesi verecek, defrost süresi azalmaya bafllayacak, alarm ikinci kez piflirme ifllemi için bir kez daha uyar sesi verecektir. Piflirme ifllemi tamamland nda alarm befl kez uyar sesi verir. 11. Çocuk Kilidi Fonksiyonu Kilitleme : Bekleme durumundayken Durdur/Sil tufluna 3 saniye kadar bas n, çocuk kilidinin aktif hale geldi ini belirten uzun bir sinyal uyar sesi duyulacak ve LED ekranda belirtilecektir. Kilitlemenin ptal Edilmesi : F r n n zda çocuk kilidi aktif durumundayken Durdur/Sil tufluna 3 saniye kadar bas n, çocuk kilidinin iptal edildi ini belirten uzun bir sinyal uyar sesi duyulacakt r. 12

16 Ar za giderme Mikrodalga f r n TV yay n n etkiliyor Sönük f r n lambas Kapakta buharlaflma, ç k fllardan s cak hava ç k fl F r n, içinde yiyecek olmadan kazayla çal flt r ld. Normal Mikrodagla f r n çal fl rken radyo ve TV yay n etkilenebilir. Bu, mikser, elektrikli süpürge ve elektrikli fan gibi küçük elektrikli cihazlar n parazitine benzer. Bu normaldir. Düflük güçlü mikrodalga piflirme esnas nda, f r n lambas sönük görünebilir. Bu normaldir. Piflirme s ras nda, yiyecekten buhar ç kabilir. Buhar n ço u havaland rma deliklerinden ç kacakt r. Ancak, bir k sm da f r n kapa gibi so uk yerlerde birikecektir. Bu normaldir. F r n, içinde yiyecek olmadan çal flt rmak yasakt r. Bu, çok tehlikelidir. Sorun Olas Sebebi Çözüm (1) Elektrik fifli iyice tak lmam fl. Fifli prizden ç kar n. 10 saniye sonra tekrar tak n. F r n çal flm yor. (2) Sigorta atm fl veya devre kesicisi çal fl yor. Yetkili Servis Ça r n F r n s nm yor. Mikrodalga f r n çal flt nda cam döner tabla ses ç kar yor (3) Prizde sorun var. (4) Kapak düzgün kapat lmam fl. (5) Kirli makara sürgüsü ve f r n taban. Prizi di er elektrikli cihazlarla test edin. Kapa iyice kapat n. Kirli parçalar temizlemek için Mikrodalga F r n n Bak m k sm na bak n. Elektrikli ve Elektronik Cihazlar n (WEEE) Elden Ç kar lmas yönergesine göre, eski Elektrikli ve Elektronik Cihazlar ayr olarak toplanmal ve ifllenmelidir. leride bu ürünü elden ç karman z gerekti inde, lütfen evsel at klarla birlikte atmay n. Bu ürünü WEEE toplama noktalar na gönderin PN:

17

18 Bu cihazın çevreye uygun bir şekilde atılması Ürünün üzerinde veya bilgi etiketinde yer alan bu işaret, bu cihazın kullanım ömrünün sonunda diğer evsel atıklarla birlikte atılmaması gerektiğini belirtmektedir. Kontrol edilmeyen atık imhasının çevreye veya insan sağlığına olası zararlarını önlemek için, lütfen bu cihazı diğer atık türlerinden ayırın ve malzeme kaynaklarının sürdürülebilir tekrar kullanımını desteklemek için sorumlu bir şekilde yeniden dönüşüme kazandırılmasını sağlayın. Bu cihazın çevresel olarak güvenli geri dönüştürme için nereye ve nasıl götüreceğiniz konusunda bilgi almak üzere, ürünü satın aldığınız bayi veya yerel kuruluşlarla iletişim kurun. Bu ürün, geri dönüşüm için diğer ticari atıklarla karıştırılmamalıdır. Üretim Yeri Guangdong Midea Microwave and Electrical Appliances Manufacturing Co., Ltd. Adres : 6 Yong An Road, Beijiao, Shunde, Foshan, , Guangdong, P.R. China Tel : Faks : Üretici Firma Vestel Ticaret A.Ş. Adres : Zorlu Plaza Avcılar 34310, İstanbul, Türkiye Tel : Faks : (0212) Cihazınızın T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü nce tespit ve ilan edilen kullanım ömrü (cihazın fonksiyonlarını yerine getirebilmesi için gerekli yedek parça bulundurma süresi) 10 yıldır.

19

20

VESTEL MW 20- S KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANT

VESTEL MW 20- S KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANT VESTEL MW 20- S KULLANIM KILAVUZU GARANT 2 YIL AfiIRI M KRODALGA FIRIN ENERJ S NE MARUZ KALMAYI ÖNLEME LE LG L ÖNLEMLER (a) Tehlikeli mikrodalga enerjisine maruz kalma tehlikesi oldu undan, bu f r n kapa

Detaylı

VESTEL MW 23-X KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANT

VESTEL MW 23-X KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANT GARANT 2 YIL VESTEL MW 23-X KULLANIM KILAVUZU GÜVENL KLE LG L ÖNEML B LG LER UYARI Mikrodalga f r n kullan rken yang n, elektrik çarpmas, yaralanma veya afl r mikrodalga f r n enerjisine maruz kalma tehlikesini

Detaylı

VESTEL 25G MİKRODALGA FIRIN KULLANIM KILAVUZU 2 YIL

VESTEL 25G MİKRODALGA FIRIN KULLANIM KILAVUZU 2 YIL VESTEL AMWX- 25G MİKRODALGA FIRIN KULLANIM KILAVUZU 2 YIL AfiIRI M KRODALGA FIRIN ENERJ S NE MARUZ KAL- MAYI ÖNLEME LE LG L ÖNLEMLER (a) Tehlikeli mikrodalga enerjisine maruz kalma tehlikesi oldu undan,

Detaylı

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları Güvenlik Talimatları Bu cihaz sadece ev tipi kullanımlar içindir. Bu cihazı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen güvenlik önerilerini ve kullanım talimatlarını

Detaylı

VESTEL AMWX-20G MİKRODALGA FIRIN KULLANIM KILAVUZU 2 YIL

VESTEL AMWX-20G MİKRODALGA FIRIN KULLANIM KILAVUZU 2 YIL VESTEL AMWX-20G MİKRODALGA FIRIN KULLANIM KILAVUZU 2 YIL AŞIRI MİKRODALGA FIRIN ENERJİSİNE MARUZ KALMAYI ÖNLEME İLE İLGİLİ ÖNLEMLER a. Tehlikeli mikrodalga enerjisine maruz kalma tehlikesi olduğundan,

Detaylı

VESTEL YER VANTiLATÖRÜ

VESTEL YER VANTiLATÖRÜ VESTEL YER VANTiLATÖRÜ KULLANIM KILAVUZU AIRMASTER 16 GARANTİ 2 YIL UYARI: Yangın, elektrik çarpması veya kişisel yaralanma risklerini azaltmak için: a) Bu vantilatörü herhangi bir hız kontrol cihazı ile

Detaylı

Güvenlik Bilgileri. Uyarılar. Kullanmadan Önce

Güvenlik Bilgileri. Uyarılar. Kullanmadan Önce Bu cihaz, ev tipi kullanım içindir, ticari kullanım için uygun değildir. Kullanma kılavuzunu itinalı bir şekilde okuyunuz ve ileride lazım olma ihtimaline karşı saklayınız! Güvenlik Bilgileri Uyarılar

Detaylı

VESTEL V-BRUNCH SERiSi 1000 BEYAZ TÜRK KAHVESi MAKiNESi

VESTEL V-BRUNCH SERiSi 1000 BEYAZ TÜRK KAHVESi MAKiNESi VESTEL V-BRUNCH SERiSi 1000 BEYAZ TÜRK KAHVESi MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL Bu cihazı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Cihazınızdan en iyi şekilde yararlanabilmeniz için, cihazınızı kullanmaya

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere saklayın. ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı çalıştırmadan önce tüm talimatları okuyun. Bu talimatları ileride yararlanmak

Detaylı

Dikkat GÜVENLİKLE İLGİLİ ÖNLEMLER

Dikkat GÜVENLİKLE İLGİLİ ÖNLEMLER Dikkat Cihazınızın yanlış kullanımı nedeniyle herhangi bir zarar gelmemesi için, cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen bu talimatları dikkatlice okuyun. Özellikle cihazınızla ilgili güvenlik talimatlarını

Detaylı

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 1. Hazne kapağı 2. Hazne 3. Üst kapak 4. Filtre 5. Cam sürahi Bu kahve makinesini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 CMY

Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 CMY Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 C M Y CM MY CY CMY K Cihazınızın Özellikleri ve Yapısı: Cihazınız, ısı ayarı, sprey özelliği, kuru ütüleme, değişken buhar, ani buhar vb gibi birçok fonksiyona sahiptir.

Detaylı

Talimatlar. Cihazınızın Güvenliği. Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen

Talimatlar. Cihazınızın Güvenliği. Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen Talimatlar Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatları tamamen ve dikkatlice okuyun. Bu kılavuz cihazınızın bir parçasıdır. Bu kılavuzu ileride

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI

ÖNEMLİ GÜVENLİK UYARILARI Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce, cihazın kurulumu, kullanımı ve bakımı sırasındaki açıklamaları ve güvenliğiniz ile ilgili bilgileri içeren bu kılavuzu dikkatlice okuyun. Bu kılavuzu ileride yararlanmak

Detaylı

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler Değerli Müşterimiz, Radyatör ısıtıcı cihazımızı tercih etmekle, kaliteli bir VESTEL ürünü satın almış bulunmaktasınız. Cihazınızı hızlı bir biçimde tanımak ve cihazınızın tüm fonksiyonlarından eksiksiz

Detaylı

Talimatlar. Cihazınızın Güvenliği. Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen

Talimatlar. Cihazınızın Güvenliği. Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen GARANTİ 2 YIL Talimatlar Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatları tamamen ve dikkatlice okuyun. Bu kılavuz cihazınızın bir parçasıdır. Bu

Detaylı

VESTEL V-COOK SERİSİ 3000 INOX EL BLENDERI KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ

VESTEL V-COOK SERİSİ 3000 INOX EL BLENDERI KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ VESTEL V-COOK SERİSİ 3000 INOX EL BLENDERI KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen bu kullanım talimatlarının tamamını dikkatlice okuyun.

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ Cihazınızı kullanmadan önce bu kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere saklayın. BU CİHAZ SADECE EV TİPİ KULLANIMLAR İÇİNDİR. ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ UYARILARIN AÇIKLANMASI

Detaylı

Beyaz utu KK02.pdf 3 14.02.2011 17:10 CMY

Beyaz utu KK02.pdf 3 14.02.2011 17:10 CMY Beyaz utu KK02.pdf 3 14.02.2011 17:10 C M Y CM MY CY CMY K Cihazınızın Özellikleri ve Yapısı: Cihazınız, ısı ayarı, sprey özelliği, kuru ütüleme, değişken buhar, ani buhar vb gibi birçok fonksiyona sahiptir.

Detaylı

Cihazın fişini prize takın. Suyu kaynatmak için AÇMA/KAPAMA düğmesine basın. Düğme AÇMA konumundayken pilot ışığı yanacaktır.

Cihazın fişini prize takın. Suyu kaynatmak için AÇMA/KAPAMA düğmesine basın. Düğme AÇMA konumundayken pilot ışığı yanacaktır. Önemli Cihazınızı ilk kez kullanmadan önce bu talimatları dikkatlice okuyun. Su ısıtıcısını elektriğe bağlamadan önce tanıtım levhasında belirtilen voltajın, elektrik şebekenizin voltajıyla uyduğundan

Detaylı

VESTEL V-BRUNCH SERiSi 1000 INOX ÇAY MAKiNESi

VESTEL V-BRUNCH SERiSi 1000 INOX ÇAY MAKiNESi VESTEL V-BRUNCH SERiSi 1000 INOX ÇAY MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL Talimatlar Dikkat: Bu cihazı güvenli olarak kullanmak için cihazınızı kullanmadan önce lütfen aşağıdaki talimatları tamamen

Detaylı

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX EKMEK KIZARTMA MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX EKMEK KIZARTMA MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX EKMEK KIZARTMA MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 1. Kendinden Ayarlı Ekmek Kılavuzu 5. Isıtma Düğmesi 2. Geniş Yuvalar 6. Defrost Düğmesi 3. Kontrol Kolu 7. İptal

Detaylı

Güvenliğiniz İçin. Dikkat:

Güvenliğiniz İçin. Dikkat: Dikkat: Güvenliğiniz için, lütfen bu cihazı kullanmadan önce aşağıda açıklanan kullanım talimatlarının tümünü okuyun. Bu kullanım kılavuzu cihazınızın bir parçasıdır. Bu kullanım kılavuzunu gelecekte başvurmak

Detaylı

VESTEL V-COOK SERİSİ 2000 BEYAZ MİKSER KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ

VESTEL V-COOK SERİSİ 2000 BEYAZ MİKSER KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ VESTEL V-COOK SERİSİ 2000 BEYAZ MİKSER KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 3 4 5 0 1 2 3 4 5 Turbo 1 2 6 2 Cihazınızın Açıklanması 1. Ana Gövde 6. Kaydırmaz taban 2. Tutma Sapı 7. Hamur karıştırıcı (büyük

Detaylı

VESTEL VANTİLATÖR KULLANIM KILAVUZU GA RA NT İ 2 YIL

VESTEL VANTİLATÖR KULLANIM KILAVUZU GA RA NT İ 2 YIL VESTEL VANTİLATÖR KULLANIM KILAVUZU Vestel Cool Fan MV GA RA NT İ 2 YIL DĠKKAT Cihazınızı güvenli bir Ģekilde kullanmak için lütfen bu kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere

Detaylı

Uyarı Su ısıtıcısını sadece su ısıtmak için kullanın.

Uyarı Su ısıtıcısını sadece su ısıtmak için kullanın. GARANTİ 2 YIL Önemli Cihazınızı ilk kez kullanmadan önce bu talimatları dikkatlice okuyun. Su ısıtıcısını elektriğe bağlamadan önce tanıtım levhasında belirtilen voltajın, elektrik şebekenizin voltajıyla

Detaylı

VESTEL VANTİLATÖR KULLANIM KILAVUZU GA RA NT İ 2 YIL

VESTEL VANTİLATÖR KULLANIM KILAVUZU GA RA NT İ 2 YIL VESTEL VANTİLATÖR KULLANIM KILAVUZU Vestel Cool Fan AV GA RA NT İ 2 YIL DĠKKAT Cihazınızı güvenli bir Ģekilde kullanmak için lütfen bu kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyun. UYARILAR 1. Vantilatörü çalışır

Detaylı

Cihazınızın Tanıtılması

Cihazınızın Tanıtılması GARANT 2 YIL Cihazınızı kullanmadan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere saklayın. Cihazınızın Tanıtılması 1. Tutamak 2. Ön Kapak 3. Açma/Kapama Düğmesi 4. Devir Ayar Düğmesi

Detaylı

VESTEL MW 17-W MİKRODALGA FIRIN KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL MW 17-W MİKRODALGA FIRIN KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL MW 17-W MİKRODALGA FIRIN KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL AfiIRI M KRODALGA FIRIN ENERJ S NE MARUZ KALMAYI ÖNLEME LE LG L ÖNLEMLER (a) Tehlikeli mikrodalga enerjisine maruz kalma tehlikesi oldu undan,

Detaylı

GARANTİ 2 YIL VESTEL WAKE UP DESIGNER ÇALAR SAATLİ RADYO KULLANIM KILAVUZU

GARANTİ 2 YIL VESTEL WAKE UP DESIGNER ÇALAR SAATLİ RADYO KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL WAKE UP DESIGNER ÇALAR SAATLİ RADYO KULLANIM KILAVUZU SAATL RADYO KULLANIM KILAVUZU Ayd nlatmal Gösterge Alarm veya Radyo AM/FM Radyo Al c s Erteleme fonksiyonu (5 dakika daha uyumak

Detaylı

Kullanım Talimatları, güvenlik konusunda önemli notları ve cihazın doğru kullanımı için gereken bilgileri içerir!

Kullanım Talimatları, güvenlik konusunda önemli notları ve cihazın doğru kullanımı için gereken bilgileri içerir! 2 Cihazınızın parçaları a Konsantratör b Hava giriş ızgarası c Kilitleme özellikli SOĞUK ÜFLEME basmalı düğmesi d 2 aşamalı kaydırmalı sıcaklık / hava akımı düğmesi e Asma halkası Güvenliğiniz için! Kullanım

Detaylı

V-Brunc serisi.pdf :03 VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 M BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI KULLANIM KILAVUZU CMY GARANTİ 2 YIL

V-Brunc serisi.pdf :03 VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 M BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI KULLANIM KILAVUZU CMY GARANTİ 2 YIL V-Brunc serisi.pdf 2 15.02.2011 10:03 VESTEL C V-BRUNCH SERİSİ 1000 M Y CM MY BEYAZ NARENCİYE SIKACAĞI CY CMY K KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Cihazınızın elektrik bağlantısını

Detaylı

Önsöz. Sayın Kullanıcımız,

Önsöz. Sayın Kullanıcımız, Önsöz Sayın Kullanıcımız, Elektronik tartı cihazımızı tercih etmekle, kaliteli bir VESTEL ürünü satın almış bulunmaktasınız. Cihazınızı hızlı bir biçimde tanımak ve cihazınızın tüm fonksiyonlarından eksiksiz

Detaylı

elero SoloTel Kullan m talimat Lütfen kullan m k lavuzunu saklay n z!

elero SoloTel Kullan m talimat Lütfen kullan m k lavuzunu saklay n z! SoloTel elero Kullan m talimat Lütfen kullan m k lavuzunu saklay n z! elero GmbH Antriebstechnik Linsenhofer Str. 59 63 D-72660 Beuren info@elero.de www.elero.com 309400 Nr. 18 101.5401/0305 çerik Güvenlik

Detaylı

VESTEL V-CARE SERİSİ 1000 LİLA SAÇ KURUTMA MAKİNESİ KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL V-CARE SERİSİ 1000 LİLA SAÇ KURUTMA MAKİNESİ KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-CARE SERİSİ 1000 LİLA SAÇ KURUTMA MAKİNESİ KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 2 Cihazınızın parçaları a Konsantratör b Hava giriş ızgarası c Kilitleme özellikli SOĞUK ÜFLEME basmalı düğmesi d 2 aşamalı

Detaylı

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları

Elektrikli Cihazlarla İlgili Genel Güvenlik Talimatları GARANTİ 2 YIL Güvenlik Talimatları Bu cihaz sadece ev tipi kullanımlar içindir. Bu cihazı satın aldığınız için teşekkür ederiz. Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen güvenlik önerilerini ve kullanım

Detaylı

MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. # 1.#

MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. # 1.# MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. # 1.# A. Mikrodalganızı Tanıyın Ankastre Mikrodalga Kullanma Kılavuzu Mod. MW7880 Digital Gösterge Mikrodalga/ Izgara/Kombo Defrost / Çözme Timer / Saat Durdurma Başlatma Yuvarlak

Detaylı

Hamur karıştırıcıların veya çırpıcıların kullanılması

Hamur karıştırıcıların veya çırpıcıların kullanılması Bu cihaz, ev tipi kullanım içindir, ticari kullanım için uygun değildir. Kullanma kılavuzunu itinalı bir şekilde okuyunuz ve ileride lazım olma ihtimaline karşı saklayınız! Güvenlik Bilgileri Cihazınızı

Detaylı

KULLANICI TALİMATLARI HMG 280 X

KULLANICI TALİMATLARI HMG 280 X KULLANICI TALİMATLARI HMG 280 X MUHTEMELEN MARUZ KALABİLECEKLERİNİZDEN KAÇINMANIZ İÇİN ÖNLEMLER AŞIRI MİKRODALGA ENERJİSİ (a) Bu fırını kapağı açıkken çalıştırmayın. Mikrodalga enerjisi zarar verici sonuca

Detaylı

VESTEL. V-CARE SERiSi 2000 CAM ELEKTRONİK TARTI KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-CARE SERiSi 2000 CAM ELEKTRONİK TARTI KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-CARE SERiSi 2000 CAM ELEKTRONİK TARTI KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL CİHAZINIZIN ÇALIŞTIRILMASI ADIM 1. Kesin bir ölçme işlemi yapabilmeniz için tartınızı her zaman ahşap veya mermer gibi sert

Detaylı

Bu cihazı güvenli bir şekilde kullanabilmeniz için, lütfen kullanım kılavuzundaki talimatlara uyduğunuzdan emin olun.

Bu cihazı güvenli bir şekilde kullanabilmeniz için, lütfen kullanım kılavuzundaki talimatlara uyduğunuzdan emin olun. GARANTİ 2 YIL Bu cihazı güvenli bir şekilde kullanabilmeniz için, lütfen kullanım kılavuzundaki talimatlara uyduğunuzdan emin olun. Bu ürünün kullanımı süresince bu açıklamalara dikkat edin. Bu açıklamalar,

Detaylı

LBX-0601. www.loobex.com

LBX-0601. www.loobex.com LBX-0601 www.loobex.com İÇERİK Giriş.2 Kullanma Talimatları 2 Temizleme Talimatları 4 Kireç Temizleme Talimatları..4 Cihaz Parçaları.5 Sorun Giderme 6 BUHARLI STERİLİZATÖR KURUTUCU - BEBEK MAMASI ISITICISI

Detaylı

! Mikrodalga Kullanma Kılavuzu!

! Mikrodalga Kullanma Kılavuzu! MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. # 1.# Mikrodalga Kullanma Kılavuzu Mod. BO243MW A. Kullanma Talimatları 1. Saati Ayarlama: Mikrodalga ilk çalıştırıldığı zaman, ekran 0:00 ı gösterecek ve bir kez sinyal sesi duyulacak.

Detaylı

VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 BEYAZ SEMAVER

VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 BEYAZ SEMAVER VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 1000 BEYAZ SEMAVER KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL Cihazınızın Tanıtımı A Seramik Kapak G Musluk B Filtre H Gösterge C Seramik Çaydanlık I Taban Kapağı D Çaydanlık Muhafazası J Taban

Detaylı

MODEL: MIKRODALGA FRANKE FMW 20 SC G XS

MODEL: MIKRODALGA FRANKE FMW 20 SC G XS Mikrodalga Fırın KULLANMA TALİMATI MODEL: MIKRODALGA FRANKE FMW 20 SC G XS Mikrodalga fırınınızı kullanmadan önce bu talimatları dikkatle okuyun ve güvenli bir yerde saklayın. Bu talimatlara uyarsanız

Detaylı

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler

Güvenlikle İlgili Önemli Bilgiler Değerli Müşterimiz, Elektrikli süpürge cihazımızı tercih etmekle, kaliteli bir VESTEL ürünü satın almış bulunmaktasınız. Cihazınızı hızlı bir biçimde tanımak ve cihazınızın tüm fonksiyonlarından eksiksiz

Detaylı

VESTEL V-COOK SERiSi 1000 BEYAZ EL BLENDER SETi

VESTEL V-COOK SERiSi 1000 BEYAZ EL BLENDER SETi VESTEL V-COOK SERiSi 1000 BEYAZ EL BLENDER SETi KULLANIM KILAVUZU GA RA NT İ 2 YIL Güvenlik Önlemleri Bu cihazı kullanmadan önce bu kullanım talimatlarını dikkatlice okuyun. Bu kullanım kılavuzunu, garanti

Detaylı

MD 20 DB Mikrodalga Fırın MD 20 DG Mikrodalga Fırın KULLANIM KILAVUZU

MD 20 DB Mikrodalga Fırın MD 20 DG Mikrodalga Fırın KULLANIM KILAVUZU MD 20 DB Mikrodalga Fırın MD 20 DG Mikrodalga Fırın KULLANIM KILAVUZU Değerli Müşterimiz, Mikrodalga cihazımızı tercih etmekle kaliteli bir VESTEL ürünü satın almış bulunmaktasınız. Cihazınız, gerekli

Detaylı

HAIR DRYER IONIC HD 6080 TÜRKÇE

HAIR DRYER IONIC HD 6080 TÜRKÇE HAIR DRYER IONIC HD 6080 TÜRKÇE TR A B C D E F 3 TÜRKÇE 18-23 4 GÜVENLİK Cihazı kullanırken lütfen aşağıdaki talimatlara dikkat edin: 7 Bu cihaz yalnızca evde kullanım için tasarlanmıştır. 7 Cihazı banyoda,

Detaylı

VESTEL V-PRESS SERiSi 2000 KIRMIZI BUHARLI TEMiZLEYiCi

VESTEL V-PRESS SERiSi 2000 KIRMIZI BUHARLI TEMiZLEYiCi VESTEL V-PRESS SERiSi 2000 KIRMIZI BUHARLI TEMiZLEYiCi KULLANIM KILAVUZU GA RA NT İ 2 YIL Genel Açıklamalar 1. Tutma Kancası 2. Tutma Sapı 3. Elbise Askısı 4. Elbise Askısı Tuşu 5. Pantolon Kelepçesi 6.

Detaylı

Cihazınızın Parçalarının İsimleri

Cihazınızın Parçalarının İsimleri Cihazınızı çalıştırmadan önce lütfen bu kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyun ve ilerde yararlanmak için saklayın. Cihazınızın Parçalarının İsimleri 1. Su Eksik Göstergesi (sarı) 2. Isıtma Göstergesi (kırmızı)

Detaylı

VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 4000 SİYAH SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU

VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 4000 SİYAH SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU VESTEL V-BRUNCH SERİSİ 4000 SİYAH SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU Önsöz Sayın Kullanıcımız, Su Isıtıcı (Kettle) cihazımızı tercih etmekle, kaliteli bir VESTEL ürünü satın almış bulunmaktasınız. Cihazınızı

Detaylı

VESTEL EV S NEMA HOPARLÖR SET. HT Cube 9 KULLANIM KILAVUZU

VESTEL EV S NEMA HOPARLÖR SET. HT Cube 9 KULLANIM KILAVUZU VESTEL EV S NEMA HOPARLÖR SET HT Cube 9 thalatç Firma: VESTEL Dayan kl Tüketim Mallar Pazarlama A.fi. Merkez: Zorlu Plaza Avc lar 34310 stanbul Tel: (212) 456 22 00 Faks: (212) 422 02 03 www.vestel.com.tr

Detaylı

VESTEL V-COOK SERİSİ 3000 INOX SOLO BLENDER KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ

VESTEL V-COOK SERİSİ 3000 INOX SOLO BLENDER KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ VESTEL V-COOK SERİSİ 3000 INOX SOLO BLENDER KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL İçindekiler Güvenliğiniz İçin Parçaların Açıklanması Cihazınızın Özellikleri İlk Kullanımınızdan Önce Cihazınızın Kurulumu Cihazınızın

Detaylı

VESTEL MW 20-MW MİKRODALGA FIRIN

VESTEL MW 20-MW MİKRODALGA FIRIN VESTEL MW 20-MW MİKRODALGA FIRIN KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL GÜVENL KLE LG L ÖNEML B LG LER D KKATL OKUYUN VE LER DE YARARLANMAK ÜZERE SAKLAYIN. - UYARI: F r n n z kombinasyon modunda kullan ld nda,

Detaylı

Bu kullanım kılavuzunu her zaman cihazınızla birlikte muhafaza edin.

Bu kullanım kılavuzunu her zaman cihazınızla birlikte muhafaza edin. Sayın Kullanıcımız, Semaver cihazımızı tercih etmekle, kaliteli bir VESTEL ürünü satın almış bulunmaktasınız. Cihazınızı hızlı bir biçimde tanımak ve cihazınızın tüm fonksiyonlarından eksiksiz faydalanmak

Detaylı

VESTEL V-CARE SERİSİ 2000 BEYAZ SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ

VESTEL V-CARE SERİSİ 2000 BEYAZ SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ VESTEL V-CARE SERİSİ 2000 BEYAZ SAÇ DÜZLEŞTİRİCİ KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 2 KİLİTLİ 3 Cihazınızın parçaları a AÇMA/KAPATMA düğmesi b AÇMA/KAPATMA gösterge ışığı (kırmızı) c Tutma Sapı d Düzleştirme

Detaylı

LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI. www.loobex.com

LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI. www.loobex.com LBX-0612 EV&ARABA İÇİN BİBERON ISITICISI Lütfen biberon ve mama ısıtıcısını kullanmadan önce bu kullanma talimatlarını dikkatlice okuyun. www.loobex.com Bu ısıtıcı ile her çeşit bebek maması ve içeceğini

Detaylı

Cihaz n z n parçalar. Bu talimatlarda kullan lan semboller

Cihaz n z n parçalar. Bu talimatlarda kullan lan semboller 2 Cihaz n z n parçalar a. Konsentratör b. Mavi gösterge ledi (SOĞUK ÜFLEME) c. Yeşil gösterge ledi (İYON FONKSİYONU) d. Çıkarılabilir Hava Giriş Izgarası e. Çıkartma düğmesi f. Kilit fonksiyonlu Soğuk

Detaylı

CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 TÜRKÇE

CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 TÜRKÇE CURLS & VOLUME HAIR STYLER HS 3120 TÜRKÇE A B C D E F 1 2 3 GÜVENLİK Lütfen cihazı kullanmadan önce bu kullanma kılavuzunu tam olarak okuyun! Hatalı kullanımdan kaynaklanan hasarları önlemek için tüm

Detaylı

Kullanım Kılavuzu. İçindekiler 1 o Cihaz Tanımı ve Aksesuarlar 2 o Cihaz Tanımı 3 o Güvenlik notları 3. Kireçlenme hakkında önemli hatırlatmalar 8

Kullanım Kılavuzu. İçindekiler 1 o Cihaz Tanımı ve Aksesuarlar 2 o Cihaz Tanımı 3 o Güvenlik notları 3. Kireçlenme hakkında önemli hatırlatmalar 8 Kullanım Kılavuzu İçindekiler İçindekiler 1 o Cihaz Tanımı ve Aksesuarlar 2 o Cihaz Tanımı 3 o Güvenlik notları 3 MONTAJ o Koşullar 4 o Musluğa su bağlantısının yapılması 4 Kullanım o Kuru buhar ile temizleme

Detaylı

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. 9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ Cihazınızı kullanmaya başlamadan önce lütfen bu kullanım talimatlarının tamamını dikkatlice okuyun. Bu kullanım kılavuzunu, garanti belgenizi, faturanızı ve eğer mümkünse cihazınızın

Detaylı

Güvenlik Uyar lar. Cihaz n z n Teknik Özellikleri. Cihaz n z n Kullan lmas. Bak m ve Temizlik. Tüketici Hizmetleri > 7. Güvenlik Uyar lar >4-5

Güvenlik Uyar lar. Cihaz n z n Teknik Özellikleri. Cihaz n z n Kullan lmas. Bak m ve Temizlik. Tüketici Hizmetleri > 7. Güvenlik Uyar lar >4-5 Ekmek K zartma Makinas Kullanma K lavuzu BKK 09 Lütfen önce bu k lavuzu okuyun! De erli Müflterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrolünden geçirilmifl olan ürününüzün size en iyi verimi

Detaylı

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 2000 SiYAH SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 2000 SiYAH SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-BRUNCH SERiSi 2000 SiYAH SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL Cihazınızın Tanıtımı A Muhafaza B Kapak C Süzgeç girişi D Kettle ağzı E Kapak açma düğmesi F Tutma Sapı G Su seviye göstergesi

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU CAM SERAMIK OCAKLAR 126 X 136 X 137 X

KULLANMA KILAVUZU CAM SERAMIK OCAKLAR 126 X 136 X 137 X KULLANMA KILAVUZU CAM SERAMIK OCAKLAR 16 X 136 X 137 X CAM SERAM K ANKASTRE OCAK (PR 58 B-16 X Ç N )! KURULUM Tüm kurulum ifllemleri (elektrik ba lant lar ) yürürlükteki kanun ve yönetmeliklere uygun olarak

Detaylı

Kullanım kılavuzu MWE 22 EGL MWE 22 EGR

Kullanım kılavuzu MWE 22 EGL MWE 22 EGR Kullanım kılavuzu TR MWE 22 EGL MWE 22 EGR Fırınınızın açıklaması 6 1 2 3 4 5 1. Kilit mangalları 4. Seramik taban 2. Kapı pencere camı 5. Kontrol paneli 3. Açılır ızgara 6. Raf 1. Start/Stop düğmesi 5.

Detaylı

Alt n Öneriler Basit baz önerileri dikkate alarak can ve mal güvenli inizi etkin bir flekilde artt rabilirsiniz.

Alt n Öneriler Basit baz önerileri dikkate alarak can ve mal güvenli inizi etkin bir flekilde artt rabilirsiniz. Alt n Öneriler Basit baz önerileri dikkate alarak can ve mal güvenli inizi etkin bir flekilde artt rabilirsiniz. Gazl cihazlar n za ba lad n z gaz hortumu boyunun maksimum 150cm. olmas na ve hortum ba

Detaylı

HAIR DRYER IONIC HD 6862

HAIR DRYER IONIC HD 6862 HAIR DRYER IONIC HD 6862 TR G F E D B C A 3 TÜRKÇE 12-15 4 GÜVENLIK Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Bu cihaz, sadece evde kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Detaylı

Soğuklarda sıcacık ve keyifle kullanmanız dileğiyle. AYIŞIĞI CONCEPT. www.ayisigiconcept.com

Soğuklarda sıcacık ve keyifle kullanmanız dileğiyle. AYIŞIĞI CONCEPT. www.ayisigiconcept.com KULLANIM KILAVUZU 1 Değerli Müşterimiz: Bu kullanım kılavuzu Ayışığı Concept in tüm ısıtıcı masa modelleri için hazırlanmıştır. Güvenlik kuralları ve standartlarına uygun imal edilen yüksek kaliteli ve

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz AEG-ELECTROLUX EOB3612X EU R05 http://tr.yourpdfguides.com/dref/623003

Kullanım kılavuzunuz AEG-ELECTROLUX EOB3612X EU R05 http://tr.yourpdfguides.com/dref/623003 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya AEG-ELECTROLUX EOB3612X EU R05 için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki AEG-ELECTROLUX EOB3612X EU R05 tüm sorularınızı (bilgi, özellikler,

Detaylı

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AEF 490 AEF 890 İÇİNDEKİLER I Fritözün Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 5 III Teknik

Detaylı

Türkçe PG191. LCD Monitör. H zl Bafllatma K lavuzu

Türkçe PG191. LCD Monitör. H zl Bafllatma K lavuzu PG191 LCD Monitör H zl Bafllatma K lavuzu Güvenlik Bilgisi Monitörü ayarlamadan önce, paket ile birlikte gönderilen tüm belgeleri dikkatlice okuyunuz. Yang n veya elektrik çarpmas riskini önlemek için,

Detaylı

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151

ACİL DURUM LAMBASI / LED-151 Özellikler 400 mah kapasiteli, bakım gerektirmeyen ve uzun ömürlü batarya 500 Şarj batarya ömrü Yüksek ışık veren, enerji tasarrufu sağlayan, uzun ömürlü 15+1 LED 15 LED ve 1 LED aydınlatma şeklinde 2

Detaylı

KULLANMA VE BAKIM KİTABI

KULLANMA VE BAKIM KİTABI KULLANMA VE BAKIM KİTABI FRİTÖZ (GAZLI) G Ü R Ç E L İ K Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında önemli bilgiler

Detaylı

BANKET ARABASI (ELEKTRİKLİ)

BANKET ARABASI (ELEKTRİKLİ) KULLANMA VE BAKIM KİTABI BANKET ARABASI (ELEKTRİKLİ) Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında önemli bilgiler

Detaylı

VESTEL V-CARE SERİSİ 3000 SİYAH SAÇ KURUTMA MAKİNESİ KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ

VESTEL V-CARE SERİSİ 3000 SİYAH SAÇ KURUTMA MAKİNESİ KULLANIM KILAVUZU 2 YIL GARANTİ VESTEL V-CARE SERİSİ 3000 SİYAH SAÇ KURUTMA MAKİNESİ KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 2 Cihazınızın parçaları a Konsentratör b Mavi gösterge lambası SOĞUK c Yeşil gösterge lambası İYON d Çıkarılabilir Hava

Detaylı

HAIR DRYER TRAVEL Move HD 2509

HAIR DRYER TRAVEL Move HD 2509 HAIR DRYER TRAVEL Move HD 2509 TR E F B D C A 3 TÜRKÇE 14-17 4 HAIR DRYER HD 2509 Güvenlik Cihazı kullanırken lütfen aşağıdaki bilgilere dikkat edin: 7 Bu cihaz yalnızca evde kullanım için tasarlanmıştır.

Detaylı

Tavan lambası. Montaj talimatı 91585AB4X5VII

Tavan lambası. Montaj talimatı 91585AB4X5VII Tavan lambası tr Montaj talimatı 91585AB4X5VII 2017-06 Bu kılavuza dair Bu ürün çeşitli emniyet tertibatlarına sahiptir. Yinede güvenlik uyarılarını dikkatle okuyun. Kaza sonucu ortaya çıkabilecek yaralanmaları

Detaylı

Su Perisi WF 5500 KULLANMA KILAVUZU SU F LTREL ELEKTR KL SÜPÜRGE T P WFDC 18

Su Perisi WF 5500 KULLANMA KILAVUZU SU F LTREL ELEKTR KL SÜPÜRGE T P WFDC 18 Su Perisi WF 5500 SU F LTREL ELEKTR KL SÜPÜRGE T P WFDC 18 KULLANMA KILAVUZU Say n dostu; Modern tesislerde üretilmifl ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmifl olan SU PER S WF 5500 Su Filtreli

Detaylı

ÖNEMLİ TALİMATLAR CİHAZI KULLANIRKEN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TALİMATLARA UYUNUZ

ÖNEMLİ TALİMATLAR CİHAZI KULLANIRKEN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TALİMATLARA UYUNUZ ÖNEMLİ TALİMATLAR CİHAZI KULLANIRKEN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TALİMATLARA UYUNUZ 1. BÜTÜN NOTLARI DİKKATLE OKUYUN. 2. SICAK METAL YÜZEYE DOKUNMAYIN. SAPINDAN TUTMALISINIZ. 3. ELEKTRİK ÇARPMASINI ÖNLEMEK İÇİN,

Detaylı

FAYDALI MODEL TESCiLi. SM5 ERA JETT {Elektrikli Piflirici} www.eraizgara.com. Ekonomik Cimri Sa l kl Zahmetsiz

FAYDALI MODEL TESCiLi. SM5 ERA JETT {Elektrikli Piflirici} www.eraizgara.com. Ekonomik Cimri Sa l kl Zahmetsiz Çift yönlü piflirme ile yiyeceklerin her iki taraf n da çevirmeden piflirebilen yeni sistem! FAYDALI MODEL TESCiLi Zamanlay c (Timer) Otomatik kapanma ve uyar zili Üstte ve altta ayr ayr rezistanslar Yap

Detaylı

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 2000 BEYAZ EKMEK KIZARTMA MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 2000 BEYAZ EKMEK KIZARTMA MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-BRUNCH SERiSi 2000 BEYAZ EKMEK KIZARTMA MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 2 3 Cihazınızın Tanıtımı (Şekil 1) A Ekmek yuvası B Isı izolasyonlu dış gövde C Çalıştırma ve ekmek çıkartma kolu

Detaylı

VESTEL LED RAINBOW LAMBA

VESTEL LED RAINBOW LAMBA VESTEL LED RAINBOW LAMBA KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL I. Cihazınızın Temel Fonksiyonları 1. Vazo biçimli lamba 2. Tamamen renk değiştiren dekorasyon lambası ve uyku lambası, kısmen renk değiştiren dekorasyon

Detaylı

STIHL AP 100, 200, 300, 300 S. Emniyet kuralları

STIHL AP 100, 200, 300, 300 S. Emniyet kuralları { STIHL AP 100, 200, 300, 300 S Emniyet kuralları türkçe Içindekiler Orijinal kullanma talimatının tercümesi 1 Emniyet kuralları.................................... 1 1.1 İkaz sembolleri......................................

Detaylı

KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU

KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU 1 5 2 4 3 6 7 8 1. Kilit Düzenekli Kapak 2. Şeffaf Su Seviye Göstergesi 3. Alt Elektrik Tabanı 4. Açma / Kapama Anahtarı 5. Gösterge Lambası 6. Su Filtresi 7. Açık

Detaylı

hp ocak kullanma kılavuzu HP1500W

hp ocak kullanma kılavuzu HP1500W HP2500W HP1000W hp ocak kullanma kılavuzu HP1500W İÇİNDEKİLER Güvenlik Tedbirleri... 4,5,6 Elektrikli Ocağın Hotplate kullanımı... 7 Önemli Uyarılar... 8,9 Sorunlar ve Çözüm Önerileri... 10 Bakım ve Temizlik...

Detaylı

Kullaným talimatlarý SETÜSTÜ OCAK. Ýçindekiler

Kullaným talimatlarý SETÜSTÜ OCAK. Ýçindekiler Kullaným talimatlarý SETÜSTÜ OCAK Türkçe, 1 Ýçindekiler Montaj, 13-16 Yerleþim Elektrik baðlantýsý Gaz baðlantýsý Veri tablosu Gaz beki ve hortum baþý özellikleri Cihazýn tanýtýmý, 17 Genel görünüm Çalýþtýrma

Detaylı

HAMARAT P1500 KULLANMA KILAVUZU KURU T P ELEKTR K SÜPÜRGES T P P 5

HAMARAT P1500 KULLANMA KILAVUZU KURU T P ELEKTR K SÜPÜRGES T P P 5 HAMARAT P1500 KURU T P ELEKTR K SÜPÜRGES T P P 5 KULLANMA KILAVUZU Say n dostu; Modern tesislerde üretilmifl ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmifl olan HAMARAT P 1500 Kuru Tip Elektrik Süpürgemizi

Detaylı

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 TÜRKÇE

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 TÜRKÇE HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 TÜRKÇE G F E A B C D 1 2 3 3 TÜRKÇE 12-15 4 GÜVENLİK Cihazı ilk defa kullanmaya başlamadan önce aşağıdaki uyarıları dikkate alınız: 7 Bu cihaz, sadece evde kullanılmak üzere

Detaylı

testo 316-3 : Soğutma sistemleri için kaçak dedektörü Kullanım kılavuzu

testo 316-3 : Soğutma sistemleri için kaçak dedektörü Kullanım kılavuzu testo 316-3 : Soğutma sistemleri için kaçak dedektörü Kullanım kılavuzu 2 1 İçindekiler 1 İçindekiler...3 2 Güvenlik ve çevre...4 2.1. Doküman hakkında...4 2.2. Güvenliği sağlama...4 2.3. Çevreyi koruma...5

Detaylı

- TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU

- TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU - TESTO 417 - Hava Hızı ve Debisi Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANMA KILAVUZU 1 1. Ürün Açıklaması Testo 417 Testo 416 Pervane Prob Ekran Kontrol tuşları Pil kompartmanı Servis kompartmanı Cihazı açma /

Detaylı

MİKRODALGA FIRIN TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU HMBG 25 GDFW HMBG 25 GDFB

MİKRODALGA FIRIN TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU HMBG 25 GDFW HMBG 25 GDFB MİKRODALGA FIRIN TANITIM VE KULLANIM KILAVUZU HMBG 25 GDFW HMBG 25 GDFB Mikrodalga Fırın KULLANIM KILAVUZU MODEL: HMBG25GDFW HMBG25GDFB Mikrodalga fırınınızı kullanmadan önce bu talimatları dikkatlice

Detaylı

1 - Vitroseramik yüzey 2- Sýcak yüzey ikaz lambasý 3 - Kontrol düðmeleri 4 - Alt muhafaza 5 - Vitroseramik tek bölgeli ýsýtýcý

1 - Vitroseramik yüzey 2- Sýcak yüzey ikaz lambasý 3 - Kontrol düðmeleri 4 - Alt muhafaza 5 - Vitroseramik tek bölgeli ýsýtýcý OCAK AOB-6005 Deðerli Müþterimiz, Beklentinizin üzerinde ürün sunmayý amaç edinen VESTEL, modern tesislerde özenle üretilen ve titiz bir kalite kontrolünden geçirilen ürünleri kullanýmýnýza sunmaktadýr.

Detaylı

GARANTİ 2 YIL VESTEL WAKE UP COOL ÇALAR SAATLİ RADYO KULLANIM KILAVUZU

GARANTİ 2 YIL VESTEL WAKE UP COOL ÇALAR SAATLİ RADYO KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL WAKE UP COOL ÇALAR SAATLİ RADYO KULLANIM KILAVUZU KULLANIM KILAVUZU SES AYAR TUfiU ARAMA TUfiU MP3 YUVASI ODAK DÜ MES PROJEKTÖR Ön taraf Sa taraf AYARLAMA TUfiU FREKANS AYAR TUfiU

Detaylı

Kullanım kılavuzunuz AEG-ELECTROLUX EOB31000X EU ENV0 http://tr.yourpdfguides.com/dref/622830

Kullanım kılavuzunuz AEG-ELECTROLUX EOB31000X EU ENV0 http://tr.yourpdfguides.com/dref/622830 Bu kullanım kılavuzunda önerileri okuyabilir, teknik kılavuz veya için kurulum kılavuzu. Bu kılavuzdaki tüm sorularınızı (bilgi, özellikler, güvenlik danışma, boyut, aksesuarlar, vb) cevaplarını bulacaksınız.

Detaylı

Li-Ion Akkupack. Kullanma Kılavuzu Güvenlik açıklamaları

Li-Ion Akkupack. Kullanma Kılavuzu Güvenlik açıklamaları Li-Ion Akkupack Kullanma Kılavuzu Güvenlik açıklamaları STABILA Lityum İyon Akü Kartuşu ve AC Adaptörü Kullanma Kılavuzu Önemli uyarılar Güvenlik uyarılarını ve Kullanma Kılavuzunu dikkatlice okuyun. Bu

Detaylı

Register your product and get support at www.philips.com/welcome

Register your product and get support at www.philips.com/welcome Register your product and get support at www.philips.com/welcome AE1530 TR Kullanım kılavuzu İçindekiler 1 Cep Radyonuz 4 2 Önemli 5 Güvenlik 5 Bildirim 7 3 Ana menü hakkında genel bilgiler 9 4 Başlarken

Detaylı

ELEKTRĐKLĐ OCAK TR. Kurulum Kullanım Bakım

ELEKTRĐKLĐ OCAK TR. Kurulum Kullanım Bakım ELEKTRĐKLĐ OCAK TR Kurulum Kullanım Bakım Sayın Müşterimiz! Size teşekkür eder, yaptığınız seçimden dolayı da tebrik ederiz. Dikkatle tasarlanmış, en yüksek kaliteye sahip malzemelere göre imal edilmiş

Detaylı

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ELEKTRİKLİ ÇİT BUDAMA MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU TEKNİK ÖZELLİKLER -RTM925- VOLTAJ 230V~50HZ GİRİŞ GÜCÜ 710W BIÇAK UZUNLUĞU 530MM DEVİR HIZI 1600 R/MİN DİŞ ARALIĞI 20MM MAX KESİLECEK ÇALI

Detaylı