SABAH RAPORU - 08/05/2017

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SABAH RAPORU - 08/05/2017"

Transkript

1 SABAH RAPORU - 08/05/2017 TÜRKİYE Gündem Başbakan Binali Yıldırım: Yeni eknmik refrm paketi hazırlanıyr. Seçim geçti, artık geçim zamanı. Üretim refrmu paketi hazırlandı. Bir-iki hafta içinde çıkar. Yatırımlar hızlanmalı. Eknmi Bakanı Nihat Zeybekci: Türkiye'de her şey ve siyaset çk hızlı nrmalleşecek. Seçim var diye yatırımlar durmayacak, faizler yükselmeyecek. Yüzde 5,6 rtalama büyüme, Türkiye'ye yetmiyr. G20 ülkelerinin en iyi 4'üncüsüyüz 2016'da. 15 Temmuz ihanetine rağmen her şeye rağmen 2,9 büyüdü. İşsizlik rakamı maalesef iyi değil. Türkiye her yıl bir milyn istihdam üretmek zrunda. Öyleyse büyümemiz lazım de yüzde 5'ler seviyesine, ndan snra da yüzde 6 patikasına dğru çıkarmamız lazım. Bist100 #Bist100 94, puandan açılarak güne +404,24 puan ile başladı (+%0,43) Burada yer alan bilgiler SpekulaTR tarafından bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır. Yatırım bilgi, yrum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, prtföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yrum ve tavsiyeler, yrum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Herhangi bir yatırım aracının alımsatım önerisi ya da getiri vaadi larak yrumlanmamalıdır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun lmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun snuçlar dğurmayabilir. Burada yer alan fiyatlar, veriler ve bilgilerin tam ve dğru lduğu garanti edilemez; içerik, haber verilmeksizin değiştirilebilir. Tüm veriler, SpekulaTR tarafından güvenilir lduğuna inanılan kaynaklardan alınmıştır. Bu kaynakların kullanılması nedeni ile rtaya çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir. çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir.

2 Endeks, Cuma günü gerçekleşen işlemlerde 890 puan yükselişle 93,928 puan seviyesinden kapanış gerçekleştirdi. Endeksin 93,000 seviyesinden verdiği tepki lumlu. 94,700 direnç seviyesinin geçilmesi durumunda 95,400 seviyeleri tekrar zrlanabilir. Olası yükselişlerde ise kar satışı denenebilir. Gün içi ilk direnç nktamız 94,700 seviyesinde bulunuyr. Snraki direnç nktamız ise 95,400 puan seviyesidir. Gün içi ilk destek nktamız 93,000 seviyesinde bulunuyr. Snraki destek nktamız ise 92,200 puan seviyesidir. Tahviller 2 senelik: % 11,09 10 senelik: % 10,24 USDTRY (-%0,21) Destek ,50 Direnç 3,55-3, ,63 Burada yer alan bilgiler SpekulaTR tarafından bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır. Yatırım bilgi, yrum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, prtföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yrum ve tavsiyeler, yrum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Herhangi bir yatırım aracının alımsatım önerisi ya da getiri vaadi larak yrumlanmamalıdır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun lmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun snuçlar dğurmayabilir. Burada yer alan fiyatlar, veriler ve bilgilerin tam ve dğru lduğu garanti edilemez; içerik, haber verilmeksizin değiştirilebilir. Tüm veriler, SpekulaTR tarafından güvenilir lduğuna inanılan kaynaklardan alınmıştır. Bu kaynakların kullanılması nedeni ile rtaya çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir. çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir.

3 ABD ABD brsaları, istihdam rakamlarının açıklanmasının ardından Cuma günkü seansı küçük kazançlarla kapadı. Yine de gelen raprlar Dw Jnes endüstri endeksi ni (DIJA) 21,000 in üzerine çıkarmaya yetti. ABD'de tarım dışı istihdam, Mart ayındaki kötü verilerin ardından Nisan için beklentilerin üzerinde geldi. Mart ayı için tarım dışı istihdam verisi 77 bine revize edilirken, bu rakam Nisan için ise 211 bin ldu. Beklenti 170, ,000 aralığındaydı. İşsizlik de % 4.4'e gerileyerek, Mayıs 2007'den bu yanaki en düşük seviyeleri gördü. Ortalama saatlik ücretler aylık %0.3 ile beklentiler dğrultusunda, yıllık % 2.5 ile % 2.7'lik beklentinin altında arttı. Yıllık artış Ağusts'tan beri görülen en düşük seviye ldu. Birçk Fed yetkilisinden de merkez bankasının duruşuna dair alışılan yrumlar geldi. Bullard, prtflynun daraltılmasına başlanması gerektiği yönündeki duruşunu tekrarladı. Rsengren de daraltmanın görece erken başlaması gerektiğini söyledi. Williams ın da bunun 2017 içinde gerçekleşmesi gerektiğini söyledi. Kanada, ABD ye ithal edilen bazı kereste ürünlerine rtalama yüzde 20 gümrük vergisi getirilmesine karşılık vermeye hazırlanıyr. Kanada Başbakanı Trudeau, ülkesinden termal kömür ihraç eden ABD li şirketleri engellemeye hazırlandıklarını açıkladı. Burada yer alan bilgiler SpekulaTR tarafından bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır. Yatırım bilgi, yrum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, prtföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yrum ve tavsiyeler, yrum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Herhangi bir yatırım aracının alımsatım önerisi ya da getiri vaadi larak yrumlanmamalıdır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun lmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun snuçlar dğurmayabilir. Burada yer alan fiyatlar, veriler ve bilgilerin tam ve dğru lduğu garanti edilemez; içerik, haber verilmeksizin değiştirilebilir. Tüm veriler, SpekulaTR tarafından güvenilir lduğuna inanılan kaynaklardan alınmıştır. Bu kaynakların kullanılması nedeni ile rtaya çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir. çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir.

4 Brsalar Dw Jnes 21,006 (+0.26%) S&P 2399,3 (+0,41%) NASDAQ 6100 (+0,42%) Kurlar DXY 98,66 (+0,09%) Eurusd 1,0983 (-0,14%) AVRUPA Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Pr's (S&P), İtalya'nın uzun dönem yabancı ve yerli para cinsinden kredi ntunun "BBB-" seviyesinde krunduğu, görünümünün de "durağan" lduğunu bildirdi. Almanya nın Schleswig-Hlstein eyaletinde yapılan seçimlerde zafer, Başbakan Angela Merkel in liderliğini yaptığı Hristiyan Demkrat Birlik (CDU) partisinin ldu. Ssyal Demkratlar y kaybına uğrarken, AfD ise meclise girmeyi başardı. Fransa da, merkezdeki "En Marche" (Yürüyüş) hareketinin lideri Emmanuel Macrn, ikinci turda yüzde 64,16 y alarak cumhurbaşkanı seçildi. 39 yaşındaki Macrn, Fransa'nın tarihindeki en genç cumhurbaşkanı lacak. Macrn, "Açık çek almadığımın farkındayım. Cumhuriyeti kruyacağım" dedi. Eur, Macrn un seçilmesine lumlu tepki gösterse de, yükseliş cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turuna göre daha hafifti. Eur, Burada yer alan bilgiler SpekulaTR tarafından bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır. Yatırım bilgi, yrum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, prtföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yrum ve tavsiyeler, yrum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Herhangi bir yatırım aracının alımsatım önerisi ya da getiri vaadi larak yrumlanmamalıdır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun lmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun snuçlar dğurmayabilir. Burada yer alan fiyatlar, veriler ve bilgilerin tam ve dğru lduğu garanti edilemez; içerik, haber verilmeksizin değiştirilebilir. Tüm veriler, SpekulaTR tarafından güvenilir lduğuna inanılan kaynaklardan alınmıştır. Bu kaynakların kullanılması nedeni ile rtaya çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir. çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir.

5 Trump ın ABD Başkanı seçilmesi snrasında ilk kez 1.10 dların üzerine çıktı. Brsalar: DAX: (- %0,87) FTSE100: 7294,6 (- %0,04) CAC4:0 5405,3 (- %0.5) IBEX35: 11,102 (- %0.31) ASYA Fransa daki Macrn zaferinin ardından Asya brsaları haftaya yüksekten işlem görerek başladı. Çin'de ihracat Nisan ayında, küresel talepteki tparlanmanın etkisiyle, Mart ayında gördüğü iki yılın en yüksek seviyesine göre biraz azalmasına karşın, güçlü knumunu krudu. İhracatlar (Yıllık/Nisan): % 8.0 (Beklenti: % 10.4, Önceki: % 16.4) İthalatlar (Yıllık/Nisan): % 11.9 (Beklenti: % 18.0, Önceki: % 20.3) Ticaret Dengesi (Nisan): 38,05B (Beklenti: 35,50B, Önceki: 23,93B) Verilerin açıklanmasının ardından Asya hisseleri kazanca geçti. Aralık 2015 ten bu yanaki en yüksek değere gün içi değerine ulaşan Nikkei de Çin verilerinin ardından yükseldi. Çin devlet tahvillerinin geliri de yükseldi. 5 seneliklerde Ocak 2015, 10 seneliklerde Temmuz 2015 ten bu yanaki en yüksek değerler görüldü. Burada yer alan bilgiler SpekulaTR tarafından bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır. Yatırım bilgi, yrum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, prtföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yrum ve tavsiyeler, yrum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Herhangi bir yatırım aracının alımsatım önerisi ya da getiri vaadi larak yrumlanmamalıdır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun lmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun snuçlar dğurmayabilir. Burada yer alan fiyatlar, veriler ve bilgilerin tam ve dğru lduğu garanti edilemez; içerik, haber verilmeksizin değiştirilebilir. Tüm veriler, SpekulaTR tarafından güvenilir lduğuna inanılan kaynaklardan alınmıştır. Bu kaynakların kullanılması nedeni ile rtaya çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir. çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir.

6 Avustralya ANZ İş İlanları (Aylık): % 1,4 (Önceki: % 0,8) İnşaat İzinleri (Aylık/Mart): - %13,4 (Beklenti: - %4,0, Önceki: % 8,9) NAB İşletme Güveni (Nisan):13 (Önceki: 6) NAB İşletme Anketi (Nisan): 14 (Önceki: 14) Bireysel Knut Onayları (Mart): - % 4,3 (Önceki:% 5,0) Brsalar NIKKEI225 19,895 (+2.31%) Şanghay 3078 (-0,79%) ASX (-0,23%) Kurlar USDJPY 112,71 (+0,01%) USDAUD 1,3503 (+0,28%) USDCNY 6,9023 (+0,01%) EMTİA Altın fiyatları, Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Macrn'un Le Pen'i geride bırakmasının ardından, bazı yatırımcıların düşüş beklentisi ile açtıkları pzisynları kapatmaları ile birlikte, erken saatlerdeki kayıplarını geri alarak yükseldi. 1229,66 (+0,13%) Burada yer alan bilgiler SpekulaTR tarafından bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır. Yatırım bilgi, yrum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, prtföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yrum ve tavsiyeler, yrum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Herhangi bir yatırım aracının alımsatım önerisi ya da getiri vaadi larak yrumlanmamalıdır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun lmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun snuçlar dğurmayabilir. Burada yer alan fiyatlar, veriler ve bilgilerin tam ve dğru lduğu garanti edilemez; içerik, haber verilmeksizin değiştirilebilir. Tüm veriler, SpekulaTR tarafından güvenilir lduğuna inanılan kaynaklardan alınmıştır. Bu kaynakların kullanılması nedeni ile rtaya çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir. çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir.

7 Petrl fiyatları, sektörün önde gelen isimlerinin yaptığı arzın azaldığı haberlerinin ardından yükselerek tparlandı. Gldman Sachs Grup Inc. ve Citigrup Inc., ham petrl piyasasının sıkılaşmakta lduğunu ve geçen hafta fiyatların beş ayın en düşük seviyesine inmesine neden lan satış dalgasının temel göstergelere dayanmadığını kaydetti. Petrl geçen hafta, OPEC in Kasım ayında üretimi azaltma knusunda anlaşmaya varmasından önceki seviyelere inmesi ile birlikte, üst üste üçüncü haftayı da kayıpla geçti. OPEC, küresel arz fazlasını kısmaya yönelik çabalarının ABD'de artan üretim ile dengeleneceği endişesi ile, 25 Mayıs'ta Viyana'da gerçekleştireceği tplantıda, Haziran ayında sna erecek üretim kısıntısı anlaşmasının uzatılmasına karar verebilir. Suudi Arabistan Petrl Bakanı, petrle yönelik talebin yakın zamanda artacağından kuşku duymadığını söyledi. Geçen seneki düşük değerlerden snra petrl piyasası gelişmeye devam edecek. Piyasa, yeniden dengelenmeye dğru ilerliyr. En kötüsü arkamızda kaldı. Arzın kısıntısı anlaşmasına katılan üreticiler, kararlara bağlılık gösterdi ve yüksek disiplin sergiledi. Bakan ın yrumları ham petrl petrl fiyatlarına biraz destek sağladı. Brent 49,19 (-0,40%) WTI 46,25 (-0,45%) Burada yer alan bilgiler SpekulaTR tarafından bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır. Yatırım bilgi, yrum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, prtföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yrum ve tavsiyeler, yrum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Herhangi bir yatırım aracının alımsatım önerisi ya da getiri vaadi larak yrumlanmamalıdır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun lmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun snuçlar dğurmayabilir. Burada yer alan fiyatlar, veriler ve bilgilerin tam ve dğru lduğu garanti edilemez; içerik, haber verilmeksizin değiştirilebilir. Tüm veriler, SpekulaTR tarafından güvenilir lduğuna inanılan kaynaklardan alınmıştır. Bu kaynakların kullanılması nedeni ile rtaya çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir. çıkabilecek hatalardan SpekulaTR srumlu değildir.

SABAH RAPORU - 02/05/2017

SABAH RAPORU - 02/05/2017 SABAH RAPORU - 02/05/2017 TÜRKİYE Gündem: Wikipedia ülkede yasaklandı Cuma günü açıklanan enflasyn raprunda, 2017 için enflasyn tahmini % 8'den % 8.5'e, 2018 için de % 6'dan % 6.4'e yükseltildi. Gıda enflasynu

Detaylı

SABAH RAPORU - 09/05/2017

SABAH RAPORU - 09/05/2017 SABAH RAPORU - 09/05/2017 TÜRKİYE Gündem Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşğlu, ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillersn ile telefnda görüştü. Diplmatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Çavuşğlu'nun ABD'li mevkidaşı

Detaylı

SABAH RAPORU - 27/04/2017

SABAH RAPORU - 27/04/2017 SABAH RAPORU - 27/04/2017 TÜRKİYE Veriler TCMB Geç Likidite Penceresi faiz ranını 50 baz puan artış ile yüzde 11,75 den yüzde 12,25 e yükseltti TCMB Nisan ayı tplantısında geç likidite faiz ranında 50

Detaylı

SABAH RAPORU - 05/04/2017

SABAH RAPORU - 05/04/2017 SABAH RAPORU - 05/04/2017 TÜRKİYE Gündem Zeybekci: Yüzde 6 ve üzerinde büyümek zrundayız http://spekulatr.cm/haberler/537/ Cumhurbaşkanı Başdanışmanı: Merkez Bankası'nın elindeki araçların yeterliliğini

Detaylı

SABAH RAPORU - 04/05/2017

SABAH RAPORU - 04/05/2017 SABAH RAPORU - 04/05/2017 TÜRKİYE Gündem Mdy s Türk bankacılık sekörü hakkında rapr yayınladı. http://spekulatr.cm/haberler/524/ Enflasyn düşmediği süre yatırımcılar TCMB'nin sıkı para plitikasını sürdürmeye

Detaylı

SABAH RAPORU - 25/04/2017

SABAH RAPORU - 25/04/2017 SABAH RAPORU - 25/04/2017 TÜRKİYE Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Murat Çetinkaya: Yılın ikinci çeyreğinden itibaren iktisadi faaliyette kademeli bir tparlanma öngörüyruz. Sn 5 yıllık

Detaylı

SABAH RAPORU - 28/04/2017

SABAH RAPORU - 28/04/2017 SABAH RAPORU - 28/04/2017 TÜRKİYE TÜİK verilerine göre eknmik güven endeksi yıl başından bu yana izlediği yükseliş trendine devam ederek Nisan ayında da % 3.6 artış gösterdi ve 99.5 ldu. Nisan ayında Tüketici

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 9 Ağustos 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi. Dün küresel piyasalarda ABD Başkanı Trump rüzgarı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 9 Ağustos 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi. Dün küresel piyasalarda ABD Başkanı Trump rüzgarı Günlük Bülten 9 Ağustos 2017 Çarşamba Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Dün küresel piyasalarda ABD Başkanı Trump rüzgarı esti. Günlük ABD Başkanın Bülten Kuzey Kore yi hedef alan açıklamaları sonrasında

Detaylı

Çin de Tüketici fiyatları endeksi (TÜFE) beklentilerin üzerinde Ağustos ayında hızlanarak yıllık %2 ye yükseldi.

Çin de Tüketici fiyatları endeksi (TÜFE) beklentilerin üzerinde Ağustos ayında hızlanarak yıllık %2 ye yükseldi. Ekonomik Gündem DOLAR/TL, dünkü kuvvetli alımlarını bugüne taşıyarak Asya seansında en yüksek 3.0653 seviyesinin test ederek tarihi zirvesini yeniledi. Gelişmekte olan ülke para birimlerinde ise değer

Detaylı

Ġtalya BaĢbakanı Berlusconi ülkesinde borç krizinin çözümüne yönelik olarak atılacak adımları açıkladı. Buna göre:

Ġtalya BaĢbakanı Berlusconi ülkesinde borç krizinin çözümüne yönelik olarak atılacak adımları açıkladı. Buna göre: Günün Önemli Haberleri Amerika da açıklanan 3. çeyrek büyüme ranı yıllık bazda beklentiler dahilinde %2.5 larak açıklandı. Haftalık işsizlik maaşı başvuruları da yine beklentiler dahilinde 403 bin larak

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 16 Mart 2018 Cuma. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 16 Mart 2018 Cuma. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 16 Mart 2018 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten ABD Günlük Enerji Enformasyon Bülten İdaresinin açıkladığı verilere göre geçen sene ABD'nin ham petrol ihracatı bir önceki yıla

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 22 Aralık 2017 Cuma. Piyasa Gündemi. Küresel piyasalarda endeksler düşüşe ara verdi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 22 Aralık 2017 Cuma. Piyasa Gündemi. Küresel piyasalarda endeksler düşüşe ara verdi Günlük Bülten 22 Aralık 2017 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Küresel piyasalarda endeksler düşüşe ara verdi Günlük Bülten dolar ve altın yatay seyrederken Petrol fiyatları yükselmeye devam

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 5 Ocak 2018 Cuma. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 5 Ocak 2018 Cuma. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 5 Ocak 2018 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Küresel piyasalarda dün endeksler yükselmeye devam etti, altın ve petrol fiyatları yeni zirveler test etti. Günlük Bülten ABD de

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 15 Ağustos 2017 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 15 Ağustos 2017 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 15 Ağustos 2017 Salı Piyasa Gündemi Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 2,41 artışla 109.537,36 puandan tamamladı. Günlük Bülten BIST 100 endeksi önceki kapanışa göre 2.574,26

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 22 Kasım 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 22 Kasım 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 22 Kasım 2017 Çarşamba Piyasa Gündemi Uluslararası piyasalarda haftanın ikinci gününde hisse senetleri ve tahviller değer kazanırken dolar önemli para birimleri karşısında yatay hareket etti.

Detaylı

GÜNE BAŞLARKEN 20 Ocak 2010

GÜNE BAŞLARKEN 20 Ocak 2010 GÜNE BAŞLARKEN 20 Ocak 2010...eknmikarastirma@halkbank.cm.tr... YURTİÇİ GELİŞMELER Yurtiçi Piyasalar-Döviz B ankalararası döviz piyasasında dlar kuru bugün açılışta, eur dlar paritesinin aşağı yönlü hareketine

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 17 Mayıs 2018 Perşembe. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 17 Mayıs 2018 Perşembe. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 17 Mayıs 2018 Perşembe Piyasa Gündemi Küresel piyasalarda dün borsalar yükseldi. Dolar değer kazanırken, petrol fiyatlarındaki gevşeme yerini yükselişe bıraktı. Günlük Bülten ABD Borsaları

Detaylı

Ekonomik Gündem. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standart & Poors Türkiye nin kredi notlarını teyit etti ve negatif görünümünü korudu.

Ekonomik Gündem. Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standart & Poors Türkiye nin kredi notlarını teyit etti ve negatif görünümünü korudu. Ekonomik Gündem Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standart & Poors Türkiye nin kredi notlarını teyit etti ve negatif görünümünü korudu. Geçen haftanın son işlem gününde açıklanan ABD İstihdam

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 25 Eylül 2017 Pazartesi. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 25 Eylül 2017 Pazartesi. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 25 Eylül 2017 Pazartesi Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Almanya'da dün yapılan genel seçimin sandık çıkış anketlerine göre, Başbakan Angela Merkel'in liderliğindeki

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem Ekonomik Gündem Küresel hisse senetlerinde toparlanmalar dün hız kazandı. Çin borsalarının öncülüğünde Avrupa ve ABD borsalarında değer kazançları haftaya yapılacak FED toplantısı öncesinde piyasaların

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 3 Temmuz 2017 Pazartesi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 3 Temmuz 2017 Pazartesi Günlük Bülten 3 Temmuz 2017 Pazartesi Piyasa Gündemi Borsa geçen haftayı yükselişle kapadı. BIST 100 endeksi haftanın son işlem gününde yüzde 0,25 yükselişle 100 bin 440 puandan kapandı. Günlük Bülten

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Aralık 2015 Çarşamba

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Aralık 2015 Çarşamba Günlük Bülten 9 Aralık 2015 Çarşamba Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten Önümüzdeki hafta gerçekleşecek Fed toplantısında açıklanacak kritik faiz kararı öncesi yön arayan uluslararası

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 23 Ekim 2017 Pazartesi. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 23 Ekim 2017 Pazartesi. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 23 Ekim 2017 Pazartesi Piyasa Gündemi Küresel piyasalar geçtiğimiz haftayı rekorlar ile kapattı. Yeni haftada gündem yoğun. Japonya seçimlerinin etkileri ECB faiz kararı ve ABD büyüme verileri

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 12 Eylül 2017 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 12 Eylül 2017 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 12 Eylül 2017 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Haftanın ilk işlem gününde risk iştahı arttı, borsalar yükseldi, dolar değer kazandı. Günlük Bülten Küresel piyasalarda dün ABD

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 17 Mayıs 2016 Salı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 17 Mayıs 2016 Salı Günlük Bülten 17 Mayıs 2016 Salı Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi Yeni haftaya dün yurt içindeki siyasi gelişmeler ve ekonomik veriler ile başladık. Ak Parti tarafında olağan üstü

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem Ekonomik Gündem Uluslararası Kredi Derecelendirme kuruluşu Moody s Belçika, Avrupa Birliği, Macaristan, Senegal ve İsviçre için ülke görünüm raporlarını açıklayacak. Fitch Ratings Letonya, Standard and

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 13 Temmuz 2016 Çarşamba

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 13 Temmuz 2016 Çarşamba Günlük Bülten 13 Temmuz 2016 Çarşamba Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi İçindekiler Brexit sonrası oluşan kaosun ortadan kalkmaya başlaması, Japonya Merkez Bankası nın ekonomik teşvik

Detaylı

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Janet Yellen, politika faizini 2019'un sonuna kadar yılda birkaç kez artırmayı öngördüklerini bildirdi.

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Janet Yellen, politika faizini 2019'un sonuna kadar yılda birkaç kez artırmayı öngördüklerini bildirdi. Ekonomik Gündem Petrol fiyatları, özel sektör verisine göre ABD'de Petrol stoklarının geçen hafta düşüş göstermesi ve OPEC ve diğer üreticilerin arz fazlasını azaltmak için üretimi kısması ile birlikte,

Detaylı

26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Ak Parti oyların yaklaşık %50 sini alarak tek başına iktidar oldu.

26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Ak Parti oyların yaklaşık %50 sini alarak tek başına iktidar oldu. Ekonomik Gündem 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Ak Parti oyların yaklaşık %50 sini alarak tek başına iktidar oldu. Fitch İsviçre ve Kazakistan ın kredi notunu teyit etti. Kolombiya Merkez Bankası

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 30 Kasım 2016 Çarşamba

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 30 Kasım 2016 Çarşamba Günlük Bülten 30 Kasım 2016 Çarşamba Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Piyasa Gündemi Bülten Uluslararası piyasalar dün makro ekonomik veri olarak yoğun bir günü geride bıraktı. Almanya Kasım TÜFE ve ABD

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 08 Haziran 2015 Pazartesi

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 08 Haziran 2015 Pazartesi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler Piyasa Gündemi Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Dolar Yen Teknik Analiz Haftanın ilk işlem gününde dikkatler günlerdir beklenen

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 10 Ocak 2018 Çarşamba. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 10 Ocak 2018 Çarşamba. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 10 Ocak 2018 Çarşamba Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Amerikan Petrol Enstitüsü tarafından Haftalık Ham Petrol Stokları nın açıkladığı verilerde ham petrol stoklarının

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 2 Haziran 2017 Cuma. Hazırlayan. Özhan MADENOĞLU

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 2 Haziran 2017 Cuma. Hazırlayan. Özhan MADENOĞLU Günlük Bülten 2 Haziran 2017 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda veri akışının yoğun olduğu bir gün geride kalırken ADP Tarım Dışı İstihdam Değişiğimi ve FED Başkanlarından

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 10 Mart 2017 Cuma

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 10 Mart 2017 Cuma Günlük Bülten 10 Mart 2017 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda dün Avrupa Merkez Bankası(ECB) faiz kararı ve Avrupa Merkez Bankası(ECB) Başkanı Mario Draghi nin konuşmaları

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Ocak 2017 Pazartesi. Hazırlayan. Özhan MADENOĞLU

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Ocak 2017 Pazartesi. Hazırlayan. Özhan MADENOĞLU Günlük Bülten 9 Ocak 2017 Pazartesi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Piyasa Gündemi Bülten Uluslararası piyasalar yoğun veri akışının olduğu bir haftayı geride bırakırken piyasalarda FED FOMC Toplantı

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 14 Eylül 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 14 Eylül 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 14 Eylül 2017 Perşembe Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Dün piyasalarda ABD hisseleri rekor seviyelerden dönerken Avrupa da karışık seyir hakimdi. Günlük Bülten ABD hisselerinde hafta

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 13 Şubat 2018 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 13 Şubat 2018 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 13 Şubat 2018 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Küresel piyasalarda dün endeksler değer kazanırken dolar gevşedi. Günlük Bülten ABD borsaları geçen haftadaki sert düşüşün ardından

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 3 Kasım 2017 Cuma. Piyasa Gündemi. Uluslararası piyasalarda dikkatler bugün açıklanacak

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 3 Kasım 2017 Cuma. Piyasa Gündemi. Uluslararası piyasalarda dikkatler bugün açıklanacak Günlük Bülten 3 Kasım 2017 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda dikkatler bugün açıklanacak Günlük Bülten olan ABD tarım dışı istihdam verisinde olacak. Veri saat 15:30

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 1 Ağustos 2016 Pazartesi

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 1 Ağustos 2016 Pazartesi Günlük Bülten 1 Ağustos 2016 Pazartesi Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi İçindekiler Geçtiğimiz hafta merkez bankaları kararlarını takip ettiğimiz piyasalarda bu hafta da veri gündemi açısından

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 05 Mayıs 2015 Salı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 05 Mayıs 2015 Salı G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Dolar Yen Teknik Analiz Piyasa Gündemi Küresel piyasalar gün içinde açıklanan yoğun veri

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem Ekonomik Gündem DOLAR/TL sabah saatlerinde Asya seansında 2.9986 seviyesini görerek rekor seviye olan 3.0031 seviyesine bir hayli yaklaştı. Dünkü kötü gelen enflasyon rakamları Asya seansında fiyatlanmaya

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 16 Mayıs 2016 Pazartesi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 16 Mayıs 2016 Pazartesi Günlük Bülten 16 Mayıs 2016 Pazartesi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi Cuma günü EURO bölgesi Gayri Safi yurtiçi Hasıla verisi beklentinin çok altında ve ABD Perakende satışlar verisi

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 15 Kasım 2016 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 15 Kasım 2016 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 15 Kasım 2016 Salı Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten Uluslararası piyasalar dün veri akışı açısından sakin bir günü geride bıraktı. ABD 10 yıllık tahvillerindedeki değerlenmenin

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 9 Kasım 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 9 Kasım 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 9 Kasım 2017 Perşembe Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Küresel piyasalarda dün ABD hisseleri yükseldi, Avrupa yatay seyretti Günlük Bülten ABD endeksleri güne düşüş ile başlamasına

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 30 Aralık 2014 Salı. İçindekiler

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 30 Aralık 2014 Salı. İçindekiler i İçindekiler Piyasa Gündemi Piyasa Gündemi Yılın son haftası olması nedeniyle sakin seyreden piyasalarda yoğun olmayan veri gündeminin de etkisiyle düşük hacim devam ediyor. Sabah erken saatlerde açıklanarak

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 19 Eylül 2017 Salı. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 19 Eylül 2017 Salı. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 19 Eylül 2017 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda dolar endeksi ABD hazine tahvillerinin etkisiyle yükseldi. Yatırımcı dikkatleri, 19-20 eylül

Detaylı

Ekonomik Takvim

Ekonomik Takvim Ekonomik Gündem Asya hisse senedi yatırımcıları, ABD hisse senetlerinin Fed Başkanı Janet Yellen'ın faiz artırımına giden yolda ağırlığını koymaya hazırlanması ile birlikte geri çekilmesinin ardından,

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 25 Ekim 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 25 Ekim 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 25 Ekim 2017 Çarşamba Piyasa Gündemi Küresel piyasalarda dün ABD ve Avrupa endeksleri yükselirken Yen deki zayıflama nedeni ile Japonya Nikkei endeksi yükselişini sürdürdü. Günlük Bülten

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 10 Ağustos 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi. Dün küresel piyasalarda hisse senetleri değer

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 10 Ağustos 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi. Dün küresel piyasalarda hisse senetleri değer Günlük Bülten 10 Ağustos 2017 Perşembe Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Dün küresel piyasalarda hisse senetleri değer kaybetti, Günlük hazine tahvilleri Bülten yükselirken güvenli liman olarak

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Haziran 2016 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Haziran 2016 Perşembe Günlük Bülten 9 Haziran 2016 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi İçindekiler Yurtiçinde dün TÜİK tarafından açıklanan Nisan ayı Sanayi Üretimi verisi yıllık bazda %0,7 ile piyasa

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 13 Temmuz 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 13 Temmuz 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 13 Temmuz 2017 Perşembe Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Geçtiğimiz Günlük günde küresel Bülten piyasalar, Fed Başkanı Yellen in açıklamaları ile yön buldu. Yellen in enflasyon hedefine

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 13 Nisan 2015 Pazartesi

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 13 Nisan 2015 Pazartesi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Dolar Yen Teknik Analiz Piyasa Gündemi Haftanın ilk işlem gününde ekonomik verilerle yön

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 23 Mart 2018 Cuma. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 23 Mart 2018 Cuma. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 23 Mart 2018 Cuma Piyasa Gündemi Gece açılış sonrasında Dolar, Euro, Sterlin gibi majör pariteler TL karşısında tarihi rekor kırdı. Usdtry 4,0360, Eurtry 4.9745,Gbptry ise 5,6927 seviyelerine

Detaylı

Esentepe Mah. Ali Kaya Sok. Polat Plaza A Blok No: 1A/52 Kat 4 Şişli / İstanbul Tel: (0212)

Esentepe Mah. Ali Kaya Sok. Polat Plaza A Blok No: 1A/52 Kat 4 Şişli / İstanbul Tel: (0212) GÜNLÜK EKONOMİ TAKVİMİ SAAT ÜLKE VERİ ÖNEM BEKLENEN ÖNCEKİ 10:00 TRY Sanayi Üretimi (Yıllık) (Şub ) AZ 2,6% 11:00 EUR İtalya Sanayi Üretimi (Yıllık) (Şub ) AZ 2,7% -0,5% 11:00 EUR İtalya Sanayi Üretimi

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem Ekonomik Gündem Petrol fiyatları son 3 gündür arka arakaya yaşanan yükselişlerle son 25 yılın en büyük 3 günlük çıkışını gerçekleştirdi. Opec in adil fiyatlar ulaşmak için görüşmelere hazır olduğunu belirtmesi

Detaylı

Başbakan Ahmet Davutoğlu hükümet kurma görevini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a iade etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu hükümet kurma görevini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a iade etti. Ekonomik Gündem Başbakan Ahmet Davutoğlu hükümet kurma görevini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan a iade etti. TCMB faiz değişikliğine gitmeyerek 1 haftalık repo faizini %7.50 seviyesinde, faiz koridorunun

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 12 Temmuz 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 12 Temmuz 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 12 Temmuz 2017 Çarşamba Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Geçtiğimiz Günlük günde Avrupa Bülten borsalarında yatay seyir devam ederken ABD hisselerinde Başkan Trump ile ilgili haberlerin

Detaylı

Çin den sonra Avustralya ekonomisinde ki büyüme yavaşlama eğilimi içerisinde girdi.

Çin den sonra Avustralya ekonomisinde ki büyüme yavaşlama eğilimi içerisinde girdi. Ekonomik Gündem Küresel piyasalar Çin ile yatıp kalkmaya başladılar. Yeni ayın ilk işlem gününde Çin imalat sanayi verisini son 3 yılın en düşüğünde gelmesi global borsa endekslerinde yeni satışların tetiklenmesine

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 8 Haziran 2016 Çarşamba

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 8 Haziran 2016 Çarşamba Günlük Bülten 8 Haziran 2016 Çarşamba Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi Dün piyasalarda Euro bölgesinden gelen büyüme verileri önemli veriler arasındaydı. Çeyreklik %0,6 ve yıllık

Detaylı

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 10 Temmuz 2014

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 10 Temmuz 2014 GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 10 Temmuz 2014 09.07.2014 Açılış Kapanış % USD 1,36121 1,36414 0,21 ALTIN 1319,00 1327,58 0,65 USDTRY 2,12412 2,11475 0,44 TRY 2,89253 2,88537 0,24 USDJPY 101,856 101,570 0,06 GBPUSD

Detaylı

FED in Temmuz ayında gerçekleştirdiği toplantı tutanaklarında oluşan şartlarla beraber faiz artışına yaklaşıldığı ifadeleri geçiyor.

FED in Temmuz ayında gerçekleştirdiği toplantı tutanaklarında oluşan şartlarla beraber faiz artışına yaklaşıldığı ifadeleri geçiyor. Ekonomik Gündem FED in Temmuz ayında gerçekleştirdiği toplantı tutanaklarında oluşan şartlarla beraber faiz artışına yaklaşıldığı ifadeleri geçiyor. DOLAR/TL paritesi Asya seansı işlemlerinde 3 fiyat seviyesini

Detaylı

FED in faizi Eylül de artırma ihtimali veri sonrası yüzde 26 dan yüzde 34 e yükseldi. G20 den Çin e kur savaşları için ciddi uyarılarda bulunuldu.

FED in faizi Eylül de artırma ihtimali veri sonrası yüzde 26 dan yüzde 34 e yükseldi. G20 den Çin e kur savaşları için ciddi uyarılarda bulunuldu. Ekonomik Gündem Geçen hafta Cuma günü ABD de açıklanan Tarım Dışı rakamları beklentilerin altında kalarak Ağustos ayında 173 bin kişi arttı. 215 lik artış beklentisine karşın Temmuz ayındaki yukarı yöndeki

Detaylı

Çin de Eylül ayında hem ithalat hem de ihracat geriledi. Goldman Sachs raporuna göre finansal krizin üçüncü dalgası yaşanıyor.

Çin de Eylül ayında hem ithalat hem de ihracat geriledi. Goldman Sachs raporuna göre finansal krizin üçüncü dalgası yaşanıyor. Ekonomik Gündem Japonya Merkez Bankası son faiz toplantısı tutanaklarını açıkladı. Tutanaklara göre TÜFE de negatif değer enflasyon trendinde değişiklik anlamına gelmiyor ifadeleri kullanıldı. Çin de Eylül

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 11 Aralık 2017 Pazartesi. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 11 Aralık 2017 Pazartesi. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 11 Aralık 2017 Pazartesi Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Petrol fiyatları, ABD'de aktif petrol sondaj kuyusu sayısının üç ayın zirvesine çıkmasıyla OPEC in oluşan arz

Detaylı

Dün gece açıklanan FED Tutanaklarında, FED in global ekonomik yavaşlamanın ABD ekonomisini vurmayacağından emin olmak istiyor sonucuna varıldı.

Dün gece açıklanan FED Tutanaklarında, FED in global ekonomik yavaşlamanın ABD ekonomisini vurmayacağından emin olmak istiyor sonucuna varıldı. Ekonomik Gündem Dün gece açıklanan FED Tutanaklarında, FED in global ekonomik yavaşlamanın ABD ekonomisini vurmayacağından emin olmak istiyor sonucuna varıldı. ABD Atlanta Fed Başkanı Dennis Lockhart ve

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 14 Ocak 2015 Çarşamba

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 14 Ocak 2015 Çarşamba G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Piyasa Gündemi Küresel piyasalarda düşük petrol fiyatları endişe yaratmaya devam ederken,

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 20 Aralık 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 20 Aralık 2017 Çarşamba. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 20 Aralık 2017 Çarşamba Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Küresel piyasalarda endeksler düşerken dolar değer kaybetti. Günlük Bülten ABD borsaları vergi tasarısının ABD Temsilciler

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem Ekonomik Gündem Haftanın son işlem gününde ekonomik takvimde takip edeceğimiz en önemli, veriler Avrupa seansında sırasıyla Fransa Kamu Bütçesi, İngiltere İnşaat Üretimi, Euro Bölgesi Dış Ticaret Dengesi,

Detaylı

ABD San Francisco FED Başkanı John Williams ve ABD Kansas City FED Başkanı Esther George un konuşmaları bugün takip edilecek.

ABD San Francisco FED Başkanı John Williams ve ABD Kansas City FED Başkanı Esther George un konuşmaları bugün takip edilecek. Ekonomik Gündem Japonya Merkez Bankası para politikasında bir değişikliğe gitmedi. Parasal tabanın yıllık varlık alım miktarını 80 Trilyon Yen artırılması politikasını devam ettirme kararını 1 e karşı

Detaylı

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 09 Aralık 2014

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 09 Aralık 2014 GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 09 Aralık 2014 08.12.2014 Açılış Kapanış % EUR 1,22837 1,23170 0,27 ALTIN 1187,51 1203,12 1,31 TRY 2,25953 2,26808 0,37 EURTRY 2,77554 2,79465 0,68 JPY 121,648 120,685 0,79 1,55759

Detaylı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar Ekonomik Gündem Piyasalar bugün açıklanacak olan tarım dışı istihdam verisini bekliyor. Dün ise ABD'de ISM imalat rakamları 50 seviyesinin altına gerileyerek piyasayı şaşırttı. Hafta boyunca olumlu verilerden

Detaylı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar Ekonomik Gündem Merkez Bankaları toplantılarının takip edileceği kritik haftanın ilk işlem gününde sakin bir seyir söz konusuydu. Geçen hafta Cuma günü açıklanan olumlu ABD enflasyon rakamları sonrası,

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 19 Ocak 2017 Perşembe. Hazırlayan. Özhan MADENOĞLU

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 19 Ocak 2017 Perşembe. Hazırlayan. Özhan MADENOĞLU Günlük Bülten 19 Ocak 2017 Perşembe Piyasa Gündemi Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda dün Avrupa ve ABD tarafından açıklanan makro ekonomik veriler ile FED Başkanı Jannet Yellen in konuşmaları takip

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 8 Ağustos 2016 Pazartesi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 8 Ağustos 2016 Pazartesi Günlük Bülten 8 Ağustos 2016 Pazartesi Piyasa Gündemi Günlük Bülten Yoğun bir veri akışını geride bıraktığımız haftada yurt içinde en önemli haber olarak enflasyon rakamlarını takip ettik. Küresel piyasalarda

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 10 Nisan 2015 Cuma

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 10 Nisan 2015 Cuma G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Dolar Yen Teknik Analiz Piyasa Gündemi Hafta başından bu yana açıklanan makro ve mikro

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem Ekonomik Gündem ABD FED Başkanlarından karışık mesajlar gelmeye devam ediyor. San Francisco Fed Başkanı John Williams bu yıl Fed in faiz artırmasını beklemeye devam ettiğini söylerken, Chicago Fed Başkanı

Detaylı

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 15 Aralık 2014

GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 15 Aralık 2014 GÜNLÜK FOREX BÜLTENİ - 15 Aralık 2014 12.12.2014 Açılış Kapanış % EUR 1,24102 1,24558 0,36 ALTIN 1227,25 1222,35 0,39 TRY 2,27663 2,29703 0,89 EURTRY 2,82747 2,86068 1,17 JPY 118,645 118,808 0,13 GBP 1,57315

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 11 Ağustos 2016 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 11 Ağustos 2016 Perşembe Günlük Bülten 11 Ağustos 2016 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi Küresel piyasalar Fed beklentileri ile birlikte yönünü belirlemeye başladı. Dolar geçen haftaki istihdam verisi

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 2 Kasım 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 2 Kasım 2017 Perşembe. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 2 Kasım 2017 Perşembe Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten ABD Başkanı Donald Trump, twitter hesabından yeni Fed başkan adayını Perşembe günü duyuracağını belirtti. Wall

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 30 Eylül 2016 Cuma

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 30 Eylül 2016 Cuma Günlük Bülten 30 Eylül 2016 Cuma Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Piyasa Gündemi Bülten Küresel piyasalar dün ABD ve Euro Bölgesinden gelen veriler ile FeD Başkanlarının konuşmalarıyla hızlı bir günü geride

Detaylı

Yurt içinde ise yeni kurulan şirketler ile kapanan şirket rakamları ile TCMB anketi aylık TÜFE beklentisi açıklanacak.

Yurt içinde ise yeni kurulan şirketler ile kapanan şirket rakamları ile TCMB anketi aylık TÜFE beklentisi açıklanacak. Ekonomik Gündem Haftanın son işlem gününde ekonomik veri takviminde izlenecek datalar sırasıyla Avrupa seansında Fransa İş Dünyası Güven Endeksi, Euro Bölgesi Cari İşlemler Açığı, ABD seansında ise ABD

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 14 Temmuz 2017 Cuma. Piyasa Gündemi

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. 14 Temmuz 2017 Cuma. Piyasa Gündemi Günlük Bülten 14 Temmuz 2017 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Dün Günlük küresel piyasalarda Bülten sakin bir hava hakimdi. ABD borsaları son yıllardaki bulunduğu rekor seviyelerde tutunmaya

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 25 Nisan 2016 Pazartesi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 25 Nisan 2016 Pazartesi Günlük Bülten 25 Nisan 2016 Pazartesi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi konuşması ve yurtiçinde Merkez Bankasının faiz kararı geçen haftanın

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 29 Aralık 2016 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 29 Aralık 2016 Perşembe Günlük Bülten 29 Aralık 2016 Perşembe Gedik Forex Günlük Bülten Piyasa Gündemi Günlük Bülten Uluslararası piyasalar ABD ve Avrupa piyasalarının Noel tatili sonrası işleme açilmış olmasına rağmen veri akışı

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 17 Mart 2017 Cuma

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 17 Mart 2017 Cuma Günlük Bülten 17 Mart 2017 Cuma Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda önemli makro ekonomik veriler ve Merkez Bankaları kararları takip edildi ve fiyatlama tarafında hareketli

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 15 Nisan 2016 Cuma

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 15 Nisan 2016 Cuma Günlük Bülten 15 Nisan 2016 Cuma Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Piyasa Gündemi Bülten Veri akışının yoğun olmadığı haftanın son gününde gözler hafta sonunda Doha da üretimin doldurulması görüşmelerini

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 12 Ağustos 2016 Cuma

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 12 Ağustos 2016 Cuma Günlük Bülten 12 Ağustos 2016 Cuma Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Piyasa Gündemi Dün veri akışı açısından sakin geçen bir gün oldu. Yurtiçinde cari açık verisi açıklandı. 4,3 milyar dolar olan

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 15 Mayıs 2015 Cuma

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R. 15 Mayıs 2015 Cuma G E D İ K Y A T I R I M K A L D I R A Ç L I İ Ş L E M L E R İçindekiler i Piyasa Gündemi Euro Dolar Teknik Analiz Dolar Yen Teknik Analiz Piyasa Gündemi Haftanın son işlem gününde takip edilecek ekonomik

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 8 Eylül 2015 Salı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 8 Eylül 2015 Salı Günlük Bülten 8 Eylül 2015 Salı Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Küresel Piyasalarda sabah erken saatlerde Çin tarafında açıklanan ekonomik veriler takip edildi. Ağustos ayı ihracat

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 29 Haziran 2017 Perşembe

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 29 Haziran 2017 Perşembe Günlük Bülten 29 Haziran 2017 Perşembe Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda Euro nun yükselişi devam ediyor. Avrupa Merkez Bankası Başkanı Mario Draghi nin yaptığı

Detaylı

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 22 Haziran 2016 Çarşamba

Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 22 Haziran 2016 Çarşamba Günlük Bülten 22 Haziran 2016 Çarşamba Piyasa Gündemi Günlük Bülten Yellen ın senatoya yaptığı sunum, Draghi nin konuşmaları, Almanya Maliye Bakanı nın açıklamaları günün önemli gelişmeleri arasında olurken

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem Ekonomik Gündem Avustralya Merkez Bankası RBA para politikası kurulu tutanaklarını bugün açıklayacak. Endonezya Merkez Bankası ve Macaristan Merkez Bankası MNB ise faiz kararlarını açıklayacak. Güney Afrika

Detaylı

Esentepe Mah. Ali Kaya Sok. Polat Plaza A Blok No: 1A/52 Kat 4 Şişli / İstanbul Tel: (0212)

Esentepe Mah. Ali Kaya Sok. Polat Plaza A Blok No: 1A/52 Kat 4 Şişli / İstanbul Tel: (0212) GÜNLÜK EKONOMİ TAKVİMİ SAAT ÜLKE VERİ ÖNEM BEKLENEN ÖNCEKİ 14:00 USD MBA 30 Yıllık İpotek AZ 4,22% 14:00 USD MBA İpotek Başvuruları (Haftalık) AZ -1,8% 14:00 USD MBA Satın Alma Endeksi AZ 238,3 14:00 USD

Detaylı

Esentepe Mah. Ali Kaya Sok. Polat Plaza A Blok No: 1A/52 Kat 4 Şişli / İstanbul Tel: (0212)

Esentepe Mah. Ali Kaya Sok. Polat Plaza A Blok No: 1A/52 Kat 4 Şişli / İstanbul Tel: (0212) GÜNLÜK EKONOMİ TAKVİMİ SAAT ÜLKE VERİ ÖNEM BEKLENEN ÖNCEKİ 10:00 EUR Almanya Fabrika Siparişleri (Aylık) (Kas) ORTA -2,3% 4,9% 10:00 EUR Almanya Perakende Satışları (Aylık) (Kas) ORTA -0,6% 2,4% 10:00

Detaylı

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi

Günlük Forex Bülteni. Piyasa Gündemi i İçindekiler Piyasa Gündemi Piyasa Gündemi Haftaya yeni günün ilk saatlerinde açıklanan Japonya verileriyle başladık. TSI 01:50 de gelen ve beklentilerin altında açıklanan büyüme rakamları üst üste 2.

Detaylı

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar Ekonomik Gündem TCMB tarafından gerçekleşen Para Politikası Kurulu Toplantısın da piyasanın beklentileri doğrultusunda marjinal fonlama oranı yüzde 9 dan 8,75 e indirildi. Faiz indirimi kararından hemen

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Kasım 2015 Pazartesi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 9 Kasım 2015 Pazartesi Günlük Bülten 9 Kasım 2015 Pazartesi Piyasa Gündemi Gedik Forex Günlük Bülten Günlük Bülten Yeni haftaya başlarken geçtiğimiz hafta ABD tarafında açıklanarak güçlü gelen istihdam rakamlarının etkilerinin

Detaylı

EURUSD [Euro - US Dolar] Teknik Analiz

EURUSD [Euro - US Dolar] Teknik Analiz Günlük Bülten 14 Temmuz 2015 Salı Piyasa Gündemi Küresel piyasaların uzun zamandır gündemini oluşturan Günlük Bülten Yunanistan belirsizliğinin yarattığı endişeler dün Euro liderleriyle anlaşmanın sağlandığına

Detaylı

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 5 Haziran 2017 Pazartesi

Günlük Bülten. Günlük Bülten. Gedik Forex Günlük Bülten. Piyasa Gündemi. 5 Haziran 2017 Pazartesi Günlük Bülten 5 Haziran 2017 Pazartesi Piyasa Gündemi Günlük Bülten Uluslararası piyasalarda veri akışının yoğun olduğu bir hafta geride kalırken ABD 10 yıllıklarındaki geri çekilmeyle birlikte Dolar ın

Detaylı

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem

GÜNLÜK BÜLTEN. Ekonomik Gündem Ekonomik Gündem S&P, Rusya nın kredi notunu Negatif izleme ile teyit etti. Fitch ise Rusya nın kredi notunu negatif görünüm ile teyit etti. Ayrıca Fitch Çek Cumhuriyeti, Norveç ve İsrail in kredi notlarını

Detaylı