ÜYELERİMİZE İNDİRİM UYGULAYAN KURUMLAR RESTAURANT

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÜYELERİMİZE İNDİRİM UYGULAYAN KURUMLAR RESTAURANT"

Transkript

1

2 ÜYELERİMİZE İNDİRİM UYGULAYAN KURUMLAR RESTAURANT 1 İNCİ KORDON BALIK PİŞİRİCİSİ 1 inci Kordon Balık Pişiricisi, üyelerimize rezervasyon aşamasında İnşaat Mühendisi olduklarını belirtmeleri halinde, tüm ürünlerde %15 oranında indirim uygulayacaktır. Bilgi: Umut ULAŞ Adres: Atatürk Cad. No: 196A-198A Alsancak-İZMİR Tel: e-posta: info@birincikordon.com web: EKO PUB EKO PUB, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi üyelerimize, üyelik kartını ibraz etmeleri halinde %10 oranında indirim fırsatı sunuyor. Bilgi: Mehmet BEŞERLER Adres: Plevne Blv. No:1 Alsancak-Konak/İZMİR Tel: LESMİRE CAFE Lesmire Cafe, tüm ürünlerinde üyelerimize %10, genç İMO üyelerimize ise %15 oranında indirim uygulayacaktır. Bilgi: Zülfikar ÇİFTÇİ Adres: Anafartalar Cad. No:228 Z19 Abacıoğlu Hanı Kemeraltı/İZMİR Tel:

3 LEVENT MARİNA Levent Marina jac restoran işletmeciliği adı altında potiri meyhane ve cicogna restoranımızda üyelerinize toplam adisyonda %10 indirim uygulanacaktır. Bilgi: Fethiye GÖLGESİZ Adres: Haydar Aliyev Bulvarı No:4/A Balçova/İZMİR Tel: (0232) e-posta: web: A7 ŞEHİR KULÜBÜ VE TERAS KAFE A7 şehir kulübü ve Teras Kafe, alakart servislerde üyelerimize %20 indirim uygulayacaktır. Bilgi: Bahar ÇAKMAZ Adres: Anadolu Caddesi No:40 C Katı Bayraklı / İZMİR Tel: (0232) e-posta: info@tepekuleizmir.com web:

4 ŞAMDAN CAFE-BAR Şamdan Cafe - Bar, tüm ürünlerinde üyelerimize, üyelik kartını ibraz etmeleri halinde %10 indirim uygulayacaktır. Bilgi: Aydın KOÇ Adres: Atatürk Cad. No: 192/A Alsancak - İZMİR Tel: (0232) e-posta: info@samdancafe.com web: DAĞMARAN KAHVALTI EVİ Köyümüz yerleşim alanı tarihi İpek Yolu üzerinde bulunmakta olup 900 yıllık maziye sahiptir. Bu adı geçen yerlerde yer alan tarihi taş kaldırımlarını hala görmek mümkündür. İzmir Bornova ilçesine uzaklığı 10km dir. Sebzeleri ve meyveleri doyumsuz olup, özellikle susuz büyüyen Balkan domatesini tadan bir daha pazar domatesi yiyememektedir. Köyümüzün çam ağaçlarının ortasında yer almaktadır ve yaklaşık olarak denizden 400m yüksekliktedir. Dağmaran Kahvaltı Evi, üyelerimize %10 indirim uygulayacaktır. Bilgi: Serhat ÖZEL Adres: Çiçekliköy / Yakaköy No:26 Bornova/İZMİR Tel: (0232) e-posta: dagmarankahvaltievi@hotmail.com web:

5 PASTANE SEVİNÇ PASTANESİ Sevinç Pastanesi, İnşaat Mühendisleri Odası üyelerine %10 oranında indirim uygulanacaktır. Bilgi: Hakan ŞENKÖKEN Adres: Ali Çetinkaya Bulv. No:31/A Alsancak / İZMİR Tel: e-posta: info@sevincpastanesi.com.tr web: LEZZETLİ HEDİYE Lezzetli Hediye TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi üyelerine özel 70 TL ve üzeri tüm ürünlerde %20 indirim fırsatı sunuyor. Adres: Adalet Mah. 2132/3 Sk. No:4/A Sultan Apt. Bayraklı, İZMİR Tel: e-posta: izmir@lezzetlihediye.com web:

6 OTOMOTİV ERMAT MOTORLU ARAÇLAR SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. Ermat Motorlu araçlar Ltd. Şti. Çiğli Şubesi bünyesinde üyelerimize 2014 yıl sonuna kadar işçilikten %25, yedek parçadan %15 indirim uygulayacaktır. Bilgi : Kahraman UÇKUN Adres: Balatçık Mah. Anadolu Cad. No:1273 Çiğli/İZMİR Tel: web: OTOKOÇ Otokoç Otomotiv, Türkiye de Otokoç ve Birmot markalarıyla sıfır, ikinci el satışları, Satış Sonrası Destek, Toptan Yedek Parça ve Aksesuar Satışları, Sigorta Finansman, Araç Koruma hizmetleri vermektedir. Aynı zamanda Avis ve Budget markalarıyla da araç kiralama sektörünün öncü ve dinamik markalarıyla hizmet vermektedir. Otokoç şubelerinde Ford ve Volvo markalarıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Otokoç, işçilik ve parça hizmetleri ile TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir şubesi üyelerine %10 indirim fırsatı sunuyor. Bilgi: Salim BAHÇEEVLİ Adres: Kazım Dirik Mahallesi 296 Sokak 1 Bornova / İzmir Tel: web:

7 BİRMOT Birmot şubelerimizde Fiat, Alfa Romeo, Lancia ve Jeep markalarıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Birmot, işçilik ve parça hizmetleri ile TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir şubesi üyelerine %10 indirim fırsatı sunuyor. Bilgi : Mürsel YAKUT Adres: Ankara Asfaltı No:30 Bornova/İzmir Tel: web: BUDGET RENT A CAR Dünyada 128 ülkede 3400 den fazla ofis ile araç kiralama hizmeti veren Budget, Türkiye'de 2007 tarihinden itibaren Koç Holding şirketlerinden Otokoç Otomotiv Ticaret ve Sanayi A. Ş. çatısı altında faaliyetine başlamıştır. Yeni ve periyodik bakımları yapılmış araçlardan oluşan Budget filosu, bir çok değişik tip ve modeldeki araçları ile ihtiyaçlarınıza farklı çözümler sunmakta, Türkiye de 39 noktadan oluşan ofis ağıyla havalimanlarında ve şehir merkezlerinde hizmet vermektedir. Budget, hızla büyüyen araç kiralama sektöründe, kaliteli hizmeti ile müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutarak, öncü marka olmayı hedeflemektedir. Budget, araç kiralamayı kolaylaştıran ek hizmetleri ve 7 gün 24 saat yol yardımı verdiği Tam Destek Hattı ile TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi üyelerine özel %15 indirim fırsatı sunuyor. Bilgi: Levent ŞİR Tel: e-posta: iletisim@budget.com.tr web:

8 TURİZM SETUR SERVİS TURİSTİK A.Ş. Bir Koç Holding Kuruluşu olan SETUR Servis Turistik A.Ş. nin ana faaliyet konuları Seyahat Acentalığı, Duty Free operatörlüğü Setair Hava Taksiciliği ve Marina İşletmeciliği gibi hizmetler sunmaktadır. Üyelerimizin seyahatlarına özel, tüm havayollarına ait uçak bileti satışı, dünya ülkelerine vize hizmetleri, toplantı & etkinlikleri, ulusal ve uluslararası kongre hizmetleri, gemi seyahatleri, yurtiçi yurtdışı tur hizmetleri, yurt dışı eğitim hizmetleri, Türkiye nin en gelişmiş seyahat portalı BookinTurkey.com websitesi ile 7x24 on-line Rezervasyon olanağı sayesinde; yurtiçinde 950, yurtdışında otele rezervasyon, on-line uçak bileti, araç kiralama, transfer hizmetleri sunmaktadır. İnşaat Mühendisleri Odası kimlik kartı olan üyelerimiz özel kurumsal avantajlardan yararlanabileceklerdir. Kendileri ve 1.derece yakınlarının seyahatlerinde, tüm havayollarında geçerli olmak üzere; yurtiçi uçak biletlerinde: 12 TL, yurtdışı uçak biletlerinde: 20.-Euro servis bedeli uygulanacaktır. Ayrıca 9 taksite varan kredi kartı taksit ve öteleme imkanlarından da faydalanabileceklerdir. Otel, cruise, yurtdışı tur alımlarında ise mevcut taksit kampanyalarından faydalanabileceklerdir. Ayrıca; sizler için özel hazırlanan bazı tatil seçeneklerinde erken rezervasyon döneminde ekstra avantaj sağlayacağınız linki aşağıda bulabilirsiniz. Bilgi: Sinem DAĞDELEN Adres: Atatürk Caddesi No:194/A Alsancak,İZMİR Tel: e-posta: SinemE@setur.com.tr web:

9 KOZMETİK- PARFÜMERİ ESSİ GÜZELLİK MERKEZİ (ALSANCAK ŞUBESİ) Essi güzellik merkezlerinden alacağınız dolgu, botoks, kök hücre, Prp, Fraksiyonel Lazer uygulamalarında %10, cilt bakımı, bölgesel zayıflama, lazer epilasyon, leke tedavileri hizmetlerimizde %30, kalıcı makyaj uygulamalarında %20 ve ürün satışında %10 indirim uygulanacaktır. Bilgi: Gonca EVİRGEN Adres: Kıbrıs Şehitleri Caddesi, No:26, Kat: 1, Daireler: 1-2, Alsancak/İzmir Tel: e-posta: info@essiakademi.com web: NOVAR LAZER EPİLASYON POLİKLİNİĞİ Novar Sağlık Grubuna bağlı tüm polikliniklerimizde, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi üyelerine lazer epilasyonu uygulamaları için %30, cilt tedavi hizmetlerimizde %25 indirim uygulanacaktır. Bilgi: Damla Demir YILMAZ Adres: Ali Çetinkaya Bulvarı Pakkat Apt. No: 25 K:2 Alsancak (Sevinç Pastahanesi Bitişiği) Tel: e-posta: info@novarpoliklinik.com web:

10 EĞİTİM KONAK MERKEZ AKADEMİ Konusunda uzman olan emekli iş müfettişlerinden oluşan akademik kadromuz ile deneyimlerimiz ışığında Avrupa Birliği direktifleri doğrultusunda ve yasalarımızla ülkemiz ihtiyacı olarak gündemimizde bulunan İş Güvenliği Uzmanlığı için merkezimizde eğitim vermekteyiz. Konak Merkez Akademi bünyesinde üyelerimiz için uygulanacak İş Güvenliği Uzmanlığı eğitimi %10 indirimli fiyatı (1.300+Kdv'dir) Adres: Cumhuriyet Bulvarı No: 34 Kat:8/801 Konak İş Merkezi (Konak Pier Karşısı) Konak/İZMİR Tel: e-posta: bilgi@konakmerkezakademi.com.tr web: ÖZER SANAT- CENGİZ ÖZER EĞİTİM MERKEZİ eğitim yılında Fotoğraf ve Photoshop kurslarında üyelerimize %25 indirim uygulanacaktır. Bilgi: Cengiz ÖZER Adres: Cumhuriyet Blv. No:242 Figen Apt. K:1 D:2 Alsancak/İZMİR Tel: e-posta: bilgi@ozersanat.net web:

11 THE ENGLISH ACADEMY İngiliz öğretmenler ile eğitim veren English Academy, TOFEL, TOEIC test merkezidir. Genel İngilizce, Conversation, Sınavlara Hazırlık programları ((TOEFL Test of English as a Foreign Language) ve (TOEICTest of English for International Communication)) bulunmaktadır. Eğitimler Hafta / Kur İndirim Oranı Genel İngilizce 24 kur (1 kur 24 ders saattir) Conversation 12 hafta %20 TOEFL 12 hafta %20 TOEIC 8 hafta %20 %20 / İndirimli kur ücreti 215 TL %8 KDV Dahil Bilgi ve Başvuru: Gamze ASAN Adres: 1374 Sok. No: 18 Kat: 4-5 Selvili İş Merkezi Çankaya Tel: e-posta: gamze.asan@theenglishacademy.com.tr - asangamze@hotmail.com web: KÖPRÜ GÜZEL SANATLAR MERKEZİ Bünyemizde açılan tüm kurslarımızda, İnşaat Mühendisleri Odası üyelik kartını ibraz eden herkese %10 indirim uygulanacaktır. Bilgi: Ahmet Nuri YILDIRIM Adres: Çankaya Mah. 141 Sk. No:33 Küçükyalı-Konak/İZMİR Tel: e-posta: bilgi@kopruguzelsanatlar.com web:

12 İZMİR ALSANCAK FİNAL DERGİSİ DERSANELERİ Kurslarımızda İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi üyelerinin çocukları ve yakınlarına özel %15 indirim uygulanacaktır. Bilgi: Osman OĞUZ Adres: Atatürk Cad. No:398 K:1 Dalyan Gümrük İşhanı Alsancak/İZMİR Tel: e-posta: web: ÇİZGELİKEDİ GÖRSEL KÜLTÜR MERKEZİ Çizgelikedi Görsel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdiğimiz 5 hafta süreli Temel Fotoğraf Bilgileri Seminerlerimiz için seminer ücretimiz, Oda üyeliğini belgeleyen İMO üyelerine, 260 TL yerine %15 indirimle 220 TL olarak; genç İMO üyeleri için de, öğrenci fiyatımız olan 235 TL yerine %15 indirimle 200._ TL olarak uygulanacaktır. Bilgi: Arzu F. Güngör ÇIDAMLI Adres: Gürsel Aksel Blv. 43/C Güzelyalı/İZMİR Tel: e-posta: cizgelikedi@cizgelikedi.com web:

13 BİLGİ DERSANESİ Kurslarımızda İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi üyelerinin çocukları ve yakınlarına özel %30 indirim uygulanacaktır. KURS PROGRAMLARI İLKÖĞRETİM SINIF/SBS 7.SINIF/SBS 8.SINIF SBS 9.SINIF C.tesi 6 SAAT Türkçe Matematik Fen ve Tek. Sosyal Bilgiler İngilizce C.tesi - Pazar 8 SAAT Türkçe Matematik Fen ve Tek. Sosyal Bilgiler İngilizce C.tesi Pazar 10 SAAT Türkçe Matematik Fen ve Tek. TC İnkılap Tarihi İngilizce C.tesi - (6 SAAT) Dil Anlatım Matematik Geometri Fizik Kimya Biyoloji TL TL TL TL LİSE 10.SINIF C.tesi SAY (6 SAAT) Matematik Fizik - Kimya Biyoloji TL C.tesi EA - (6 SAAT) Dil Anlatım Matematik - Tarih Coğrafya TL 11.SINIF C.tesi - Pazar SAY - (10 SAAT) Matematik Geometri Fizik Kimya Biyoloji Matematik 1 - Fizik TL C.tesi - Pazar EA - (10 SAAT) Dil Anlatım Matematik Geometri Tarih Coğrafya Matematik TL YGS LYS 12.SINIF C.tesi Pazar 12 SAAT YGS TL LYS TL H.İÇİ MEZUN 20 SAAT Salı Çarş. Perş. Cuma Bilgi ve Başvuru: Lale TEMELKURAN Adres: Necatibey Blv. No:19/2 Çankaya/İZMİR Tel: e-posta: info@bilgidersanesi.com web: YGS TL LYS TL

14 PEKER KIRTASİYE Karşıyaka çarşında 1981 yılından bu yana hizmet vermekteyiz. Ürün gruplarımız arasında okul kırtasiyesi, büro malzemeleri, bilgisayar sarf malzemeleri, hobi ve sanatsal malzemeler, kartuş ve toner dolumu, renkli fotokopi ve spiral cilt yapımı vardır. Genç İMO üyelerine %10 indirim uyguluyoruz. İMO üyesi şirketlere büro alışverişlerinde %10 indirim ayrıca 100 TL üzeri siparişlerinizde Karşıyaka, Bornova, Çiğli, Konak semtlerine servis yapıyoruz. Bilgi: Hakan PEKER Adres: 1715 Sk. No:12/A Karşıyaka/İZMİR Tel: e-posta: web: SANART KÜLTÜR VE SANAT MERKEZİ Sanart Kültür ve Sanat Merkezi olarak, kurslarımızda İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi üyelerine %15, genç İMO üyelerine ise %20 indirim uygulanacaktır. Bilgi: Ali ÖZTÜRK Adres: 1434 Sok. A Blok No: 9 Kat: 2 Daire: Alsancak İZMİR Tel: e-posta: sanartizmir@gmail.com web:

15 GELİŞİM KOLEJİ Gelişim Koleji olarak, İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi üyelerinin çocuklarına; en az beş ve üzeri gerçekleşecek toplu kayıtlarda her öğrenci için, eğitim ücreti üzerinden %5 oranında kardeş indirimi uygulanacaktır. Bilgi: Özlem TÜRK Adres: Çanakkale Yolu Üzeri Telsiz Mevkii Ulukent-Menemen/İZMİR Tel: e-posta: web: EKİN KOLEJİ Ekin Koleji olarak, İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi üyelerinin çocuklarına; eğitim ücreti üzerinden %10 oranında indirim uygulanacaktır. Bilgi: Filiz REŞİTOĞLU Adres: Seyrek Beldesi - Menemen/İZMİR Tel: e-posta: filizdene@hotmail.com info@ekin.k12.tr web:

16 İ AKADEMİ İ-Akademi 2003 den beri İzmir merkezli TEK Microsoft, Oracle ve Netsis eğitim merkezi olarak eğitim hizmet vermektedir. Kurumumuz United Language Academy markası ile yabancı dil, ayrıca kişisel/kurumsal gelişim eğitimleri alanlarında hizmet vermektedir. Hizmet Alanlarımız : Uygulanacak indirim oranı 1. Netsis Eğitim ve Danışmanlık Hizmeti %15 2. Bilgisayar eğitimleri a. Kariyer paketleri ii. i. Sistem ve Network Uzmanlığı Yazılım ve Veri Tabanı Uzmanlığı Active directory tasarım ve planlama 15% 15% 15% güvenliği, iv. SQL veri tabanı yönetimi, bakımı, v. Oracle uzmanlık eğitimleri 10% N/A vi. programlama ) Web Uzmanlığı ( web tasarım + web 20% vii. Tasarım uzmanlığı ( grafik tasarım + web tasarım ) viii. ix. ii. Teknik çizim ve modelleme uzmanlığı Bilişim güvenliği çözümleri b. Son kullanıcı eğitimleri i. A dan Z ye Excel Microsoft Project İle Proje Yönetimi 15% 20% N/A 15% 20% iii. MEB onaylı Bilgisayar İşletmenlik 20% 3. Yabancı dil Eğitimleri a. İngilizce 15% b. Fransızca N/A c. İspanyolca N/A d. Almanca N/A 4. Kariyer paketleri, a. İnsan kaynakları Uzmanlığı 15% b. Dış Ticaret Uzmanlığı 10% c. Satış Pazarlama Uzmanlığı 15% d. Bilgisayarlı muhasebe 10% 5. Kişisel Kurumsal Gelişim Eğitimleri a. Zaman yönetimi 20% b. Beden dili 20% c. İletişim 20% d. Yöneticinin yol haritası 10% e. TTK, VUK, UFRS, TFRS 15% Bilgi: Süheyla SEBATİ Adres: 1450 Sok. No:12 Alsancak / İZMİR Tel: e-posta: ssabeti@iakademi.com web:

17 ANKARA ÜNİVERSİTESİ (TÖMER) Meslek Odaları üyelerine yabancı dil eğitimlerinde %25 indirim uygulanacaktır. Bilgi: Esin KÖSEOĞLU Adres: Kıbrıs Şehitleri Cad Sk. No:10 Alsancak/İZMİR Tel: e-posta: web: tomer.ankara.edu.tr ADA AKADEMİ İş Güvenliği Kurslarımızda bireysel başvurularda eğitim ücreti 1100 TL dir. Grup halinde gelindiğinde katılımcı sayıları ve ilişkili eğitim fiyat dağılımı aşağıdaki gibi olacaktır kişilik grup TL kişilik grup 900 TL kişilik grup 800 TL kişilik grup 750 TL Bilgi: Gökhan ÖNOĞLU Adres: Irmak Plaza 5500 S. No: 14/E Çamdibi - Bornova / İZMİR Tel: e-posta: bilgi@adaakademi.com web:

18 DETAM DANIŞMANLIK EĞİTİM TEKNİK ARAŞTIRMA MÜH. LTD. ŞTİ. DETAM Danışmanlık olarak; İş Sağlığı ve Güvenliği Sektöründe uzmanlaşmak isteyen üyeleriniz için şu anda 1199+KDV olan kurs ücretimiz Mayıs ayı döneminde 1000+KDV şeklinde kampanyalı fiyat üzerinden ücretlendirilecektir. Daha sonraki dönemlerde ise o dönemdeki kurs ücreti üzerinden %10 oranında indirim fırsatı sunuyoruz. Bilgi: Fatma NADIÇ Adres: Gazi Bulvarı Saraçoğlu Is Merkezi No:110 K:4-5 Konak/IZMIR Tel: e-posta: fatmanadic@detam.com.tr web: OPTİK GİORMANİ OPTİK FORUM ŞUBESİ Giormani Optik firması olarak, İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi üyelerine optik ve güneş gözlüklerinde %20 den %70 e varan indirimler ayrıca kredi kartına taksit olanakları sunulacaktır. Bilgi: Seyhan SAFTÜRK Adres: Kazım Dirik Mah. 372/13 No:21 Bornova/İZMİR Tel: e-posta: seyhansafturk@hotmail.com BULVAR OPTİK Bulvar Optik firması olarak, güneş gözlüğü, optik cam ve çerçeve de olmak üzere gözlüklerde İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi üyelerine %30 indirim uygulayacaktır. Bilgi: Ali EYİN Adres: Talat Paşa Blv 20/B, Alsancak/İzmir Tel: e-posta: bulvar.optik@hotmail.com

19 DEĞİŞİM OPTİK Değişim Optik, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi üyelerine 2014 yılı için %50 oranında indirim uygulayacaktır. BENİX KEMİK ÇERÇEVE: UZAK YAKIN BİR ARADA CAM:300 TL CHANEL6035:750 POLICE GÜNEŞ 1584: 280 TL TOP TEN GÜNEŞ :120 TL CLUB ROMA TİTANYUM: 200 TL İNDİRİMLİ: 25 TL İNDİRİMLİ:150 TL PROMOSYON: 250 TL İNDİRİMLİ: 140 TL PROMOSYON: 30 TL PROMOSYON: 30 TL OPTELLİ GÜNEŞ: 100 TL PROMOSYON: 30 TL ELLESSE TİTANYUM: 150TL PROMOSYON: 50 TL VOGUE GÜNEŞ2406: 200 TL PROMOSYON: 90 TL AMOR TITANYUM LİSTE FİYATI:320 İNDİRİMLİ FİYATI: 160 RAYBAN 3021 LİSTE FİYATI: 280 TL İNDİRİMLİ FİYATI: 140 TL RAYBAN 3025 LİSTE FİYATI: 300 TL İNDİRİMLİ FİYATI: 150 TL HARLEY DAVIDSON 384 LİSTE FİYATI: 280 TL İNDİRİMLİ FİYATI: 140 TL TOMMY HILFIGER 3288 LİSTE: 270 TL İNDİRİMLİ FİYATI: 135 TL PRADA 25l LİSTE FİYATI: 340 TL İNDİRİMLİ FİYATI: 170 TL GANT G 3 LİSTE FİYATI: 400 İNDİRİMLİ FİYATI: 200 TL PRADA 28 L LİSTE FİYATI: 600 TL İNDİRİMLİ FİYATI: 300 TL E.ARMANI 9510: 500 TL İNDİRİMLİ FİYATI: 250 T E.ARMANI 9598: 460 TL İNDİRİMLİ FİYATI: 230 TL E.ARMANI 9521: 405 TL İNDİRİMLİ FİYATI: 200 TL CARRERA 6151: 595 TL PROMOSYON:180 TL CARRERA 7481: 318 TL İNDİRİMLİ FİYATI: 165 TL BURBERRY GÜNEŞ: 350 TL İNDİRİMLİ FİYATI: 175 TL Bilgi: Ayçin EMİR Adres: 846 Sk. No:9/A 1. Beyler Kemeraltı/İZMİR Tel: e-posta: aycinemir@hotmail.com

20 SAĞLIK YAŞAM TIBBİ TAHLİL LABORATUVARI Laboratuvarımızda İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi üyelerine ve yakınlarına TTB asgari ücretinden %20 indirimli laboratuvar hizmeti verilecektir. Bilgi: Uz. Dr. Ali AĞZITEMİZ Adres: Kıbrıs Şehitleri Cad Sokak No: 6/1-2 Alsancak / İzmir Tel: e-posta: info@yasamlab.com.tr web:

21 ÖZEL CTG AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ Özel CTG İzmir ADSM 2010 yılında İzmir Kahramanlar'da açılmış olup 5 katlı binasında Diş Hekimliğinin branşlarında uzman kadrosu ve 35 kişilik bir ekip ile hizmet vermektedir. Panoramik, Sefalometrik ve Periapikal Röntgen yanı sıra 3 Boyutlu Dental Tomografininde kullanıldığı Merkezimizde Genel Anestezi ve Sedasyon ile diş tedavisi uygulamaları yapılmaktadır. Anestezi Uzmanı ve Ameliyathane Hemşiresi Hekim ve Asistanı ile planlamalar doğrultusunda operasyonlar gerçekleştirilebilmektedir. Protez, Implant, Diş Eti Hastalıkları, Endodonti, Ortodonti, Pedodonti, Estetik Diş Hekimliği uygulamaları için taleplerinizde Diş Hekimleri Odası Rehber Tarife ile siz değerli üyelerimiz için asgari ücret tarifesi uygulanacaktır. Akbank, Yapı Kredi, Ziraat, İş Bankası, Finansbank, Garanti Bankası Kartları ile taksitli tedaviler mümkün olup Vale Hizmeti verilmektedir. Bilgi: Gülten KUTLU Adres: 1416 Sokak No:34 Kahramanlar,İzmir Tel: e-posta: info@ctgdental.com gultenkutlu@ctgdental.com web:

22 SPOR MERKEZİ DÜNYA GENÇLİK KAMP HİZMETLERİ İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi üyelerine ve yakınlarına %5 indirim uygulanacaktır. Bilgi: Erkan ATALAY Adres: Yıldız Posta Cd. Emel Apt. A- Blok D:303 K.3 Gayrettepe/İstanbul Tel: e-posta: erkanatalay@dunyagenclikkamp.com.tr web: BUCA MACERA TEPESİ Binicilik, paintball, yüzme, duvar tırmanışı gibi aktivitelerin gerçekleştirilebildiği Buca Macera Tepesi nden Odamız üyelerine, restaurant kısmında %20, diğer aktivitelerde de özel indirimler yapılmaktadır. Adres: Eski Kırıklar Karaağaç Köyü No:1 Buca Tel: (0533) Cüneyt Ceviz / (0507) Erkan Başterzi web:

23 FİT4 LİFE FİTNESSCLUBS Harcamaların yüksek olduğu bu platformda FIT4LIFE farklı bilimsel anlayışı ile sağlıklı yaşam için, siz değerli üyelerimize kampanyaların haricinde liste fiyatı üzerinden %25 indirim uygulayacaktır. Bilgi: Esma ERDOĞAN Adres: Anadolu Caddesi No:23/A Altınyol Corners AVM Bayraklı - İZMİR Tel: e-posta: info@fit4life.com.tr web: www. fit4life.com.tr

24 MAXFİT SPORT CENTER Maxfit Sport Center, yüzme havuzu, saunası, fitness ve salonun tüm grup aktiviteleriyle sizlere sağlıklı bir yaşam sunarken, üyelerimiz için %30 oranında indirim fırsatı sunuyor. İnşaat Mühendislerine Özel Fiyatlarımız; GOLD AİLE PAKETİ (tam gün) 6 TAKSİTLİ 1 YILLIK AİLE PAKETİ YILLIK AİLE PAKETİ 7500 NAKİT FİYATI GOLD AİLE PAKETİ : Anne, baba, 1 veya 2 çocuğu kapsamaktadır. Gold üyelik; salonun tüm grup aktiviteleri,havuz,sauna ve fitnessı (serbest ağırlık, kardio, direnç aletleri ) içermektedir. Salonu kullanma saatleri hafta içi : 07:00-23:00 hafta sonları 08:00-21:00'dir. GOLD ÜYELİK (tam gün) 6 TAKSİTLİ 3 YILLIK GOLD ÜYELİK YILLIK GOLD ÜYELİK AYLIK GOLD ÜYELİK AYLIK GOLD ÜYELİK 595 FİTNESS + SAUNA (tam gün) 6 TAKSİTLİ 3 YILLIK ÜYELİK YILLIK ÜYELİK AYLIK ÜYELİK AYLIK ÜYELİK 420 NAKİT FİYATI NAKİT FİYATI GOLD PAKET : Sadece tek kiş iyi kapsamaktadır. Gold üyelik; salonun tüm grup aktiviteleri,havuz,sauna ve fitnessı (serbest ağırlık, kardio, direnç aletleri ) içermektedir. Salonu kullanma saatleri hafta içi : 07:00-23:00 hafta sonları 08:00-21:00'dir.. FİTNESS +SAUNA : Tek kişiyi kapsamaktadır. İçerisinde fitness (serbest ağırlık, kardio direnç aletleri), sauna, masa tenisini kapsamaktadır. Diğer grup aktiviteleri ve havuz pakete dahil değildir. Salonu kullanma saatleri hafta içi : 07:00-23:00 hafta sonları 08:00-21:00'dir.. GRUP ÇALIŞMALARI 1 aylık 3 aylık STEP AEROBİK PLATES ZUMBA SPİNNİNG ORYANTEL AEROBİK YOGA ÇOCUK YÜZME 100 TL AİKİDO 120 ÇOCUK AİKİDOSU aylık 1 yıllık NAKİT FİYATLARDIR TÜM GRUP AKTİVİTELERİ 8:00 VE 16:00 ARASI % 50 İNDİRİMLİDİR SAUNA SEANS ÜCRETİ 25 TL DIŞARIDAN GETİRİLEN HER GOLD ÜYE İÇİN * 6 aylık kayıtlarda 10 gün hediye üyelik MASAJ + SAUNA 30 DK 50 TL * 1 YILLIK kayıtlarda 1AY hediye üyelik MASAJ + SAUNA 45 DK 75 TL MASAJ + SAUNA 60 DK 100 TL Bilgi: Emel YÜCEL Adres: 243 Sok. No: 17 D:5 Bornova-İzmir Tel: e-posta: maxfitsport@hotmail.com - web:

25 ÇOCUKLAR İÇİN EĞLENCE MERKEZLERİ FAMECİTY BOWLİNG - OYUN PARKI Famecity olarak, üyelerinizin İnşaat Mühendisleri Odası üyelik kartını ibraz etmeleri halinde yaklaşık 1000 metrekare alana yayılan oyun parkımızda, çocuk gelişimi eğitimi almış olan takım arkadaşlarımızın eşliğinde çocuklarınızı bedensel ve zihinsel aktivitelerle eğlenmelerini sağlayan oyun parkı hizmetimizin giriş ücreti üyelerinize özel 17 TL sınırsız (0-8 yaş arası için geçerlidir.) Bowling oyun ücreti 10 TL dir. Bilgi: Semra KOCAKÜLAH Adres: Kazım Dirik Mah. 211 Sok. No:11 Bornova/İZMİR Tel: e-posta: info@famecity.com.tr web: MUZİPO KİDS BORNOVA Muzipo Kids; 18 Ay-12 Yaş aralığındaki çocukların, fiziksel gelişimine hareket eğitimi dersi ile katkıda bulunmakla beraber yaratıcılığını arttırıcı oyun ve atölye çalışmaları ile hem eğlendiriyor hem de her açıdan gelişimlerini sağlıyor. Çocuklar; eğlenceli ve sadece çocuklara özel olan Muzipo Kids merkezlerinde; doğum günü partilerini verebiliyor, grup olarak aktivitelere katılabiliyor, ve hatta Wii bile oynayabiliyorlar. Muzipo Kids İzmir Bornova olarak üyelerinize 6 ay süreliğine oyun grubu ve hareket eğitimi üyeliklerinde %15, doğum günü partilerinde ise %10 oranında indirim fırsatı sunuyoruz. Bilgi: Ebru ÖZEN Adres: Kazım Dirik Mah. 211 Sok. No:11 Bornova / İZMİR Tel: e-posta: izmirbornova@muzipo.com web:

26 KUTUP AYISI DOĞA SPORLARI MALZEMELERİ İnternet sitemizden online yapacağınız alışverişlerde, yeni sezon (indirimsiz ürünlerde) %20, indirimli ürünlerde ise ekstra %5 ile %10 arası indirim uygulanacaktır. Bilgi: Burak TEMİZLER Adres: Selim Ayaydın Cad. Hasan Tanık İş Merkezi No:2 K:3 Bahçelievler- İSTANBUL Tel: e-posta: burak@kutupayisi.com web: DAĞEVİ DOĞA SPORLARI DAĞCILIK MALZEMELERİ Dağevi Doğa Sporları, tüm ürünlerde İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi üyelerine peşin ödemelerde %10 indirim uygulayacaktır. Bilgi: Mustafa Levent HEKİMOĞLU Adres: Mahmut Esat Bozkurt Caddesi No-32B Alsancak / İzmir Tel: e-posta: info@dagevi.com web:

27 DANS - BALE JİMNASTİK - MÜZİK KEMAL ÖZENÇ DANS AKADEMİ Alsancak'ta hizmet vermekte olan Kemal Özenç Dans Akademi; alanında profesyonel eğitmenlerle "Çocuk, Genç, Yetişkin ve Sporcu" sınıflarıyla 7'den 70'e herkese dans eğitimi vermektedir. Düğün Dansı, Salsa, Bachata, Cha Cha Cha, Rumba, Tango, Merengue, Zumba, Rueda de Casino, Pachanga ve Reggaeton gibi latin danslarının yanı sıra Hip-Hop, Break Dans, Halk Dansları ve Oryantal dersleri de verilmektedir. Kemal Özenç Dans Akademisi olarak; kurslarımızda İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi üyelerine özel %25 oranında indirim uygulanacaktır. Bilgi: Kemal ÖZENÇ Adres: Kıbrıs Şehitleri Caddesi No:24 Kamer İş Merkezi K:4 D:8 Alsancak - İzmir e-posta: info@kemalozenc.com web: RESİTAL MÜZİK Müzik kurslarımızda, İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi üyelerine özel %20 oranında indirim uygulanacaktır. Bilgi: Kartal ELİGÜR Adres: Cumhuriyet Bulvarı No: 263 (Ege Palas Oteli İlerisi) Alsancak /İzmir Tel: web:

28 ACIBADEM SİGORTA Acıbadem sigorta; Kişiye Özel Sağlık Sigortalarından TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi üyelerine özel %10 indirim fırsatı sunuyor. Bilgi: Tuğçe SERTOĞLU Adres: Vali Kazım Dirik Caddesi No: 32/A Pasaport Konak/İZMİR Tel: e-posta: tugce.sertoglu@asasigorta.com web: FOTO TAYLAN Kendi alanımızda sektör tecrübesi yüksek ve uzman ekibimiz tarafından verilen hizmetlerimiz; Stüdyo içinde fotoğraf çekimi İç ve dış mekânda fotoğraf çekimi Reklam tanıtım fotoğraf çekimi Mezuniyet, Düğün, Nişan, Sünnet, doğum v.s. fotoğraf çekimleri Kurumsal firmalar için konsept çekimler Profesyonel video çekimleri Düğün organizasyonları Foto Taylan olarak, firmamız yukarıda belirtilen tüm hizmetler için TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası üyelerine özel %15 oranında indirim fırsatı sunuyor. Bilgi: Orhan DEMİR Adres: İnönü Cad. No: 179 Bahçelievler / İZMİR Tel: e-posta: foto_taylan@hotmail.com web:

ÜYELERİMİZE ÖZEL İNDİRİM YAPAN KURULUŞLAR

ÜYELERİMİZE ÖZEL İNDİRİM YAPAN KURULUŞLAR ÜYELERİMİZE ÖZEL İNDİRİM YAPAN KURULUŞLAR ÖZEL TANI KOLEJİ Ortaokul veya lise eğitimi için 2017 2018 öğretim yılında %30 indirim uygulanacaktır. Adres: 8110/1 Sok. No: 12 14 Maltepe Mah. Çiğli / İZMİR

Detaylı

ÜYELERİMİZE ÖZEL İNDİRİM YAPAN KURULUŞLAR

ÜYELERİMİZE ÖZEL İNDİRİM YAPAN KURULUŞLAR ÜYELERİMİZE ÖZEL İNDİRİM YAPAN KURULUŞLAR ÖZEL TANI KOLEJİ Ortaokul veya lise eğitimi için 2017 2018 öğretim yılında %30 indirim uygulanacaktır. Adres: 8110/1 Sok. No: 12 14 Maltepe Mah. Çiğli / İZMİR

Detaylı

ERMAT MOTORLU ARAÇLAR LTD.ŞTİ. ÇİĞLİ ŞUBESİ

ERMAT MOTORLU ARAÇLAR LTD.ŞTİ. ÇİĞLİ ŞUBESİ Kavuklar Otomotiv İnş. Tic. ve San. A.Ş Yetkili servisi olunan markaların (Opel, Citroen, Nissan,Hyundai) servis bakım ve onarım işlemlerinde yedek parçalarda %15 işçilikte %10 indirim, üyelerimize, yakınlarına,

Detaylı

Antalya Tıp Merkezi : Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:156 Kızıltoprak Antalya Telefon :

Antalya Tıp Merkezi : Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:156 Kızıltoprak Antalya Telefon : Antalya Tıp Merkezi Üyelerimize ve ailelerine özel tüm sağlık hizmetleri bedelleri üzerinden Ücretli Hastalarda; *Merkezde verilen tüm poliklinik hizmetlerinde %20 *Laboratuvar tetkiklerinde %15 *Radyolojik

Detaylı

ŞUBEMİZ 12. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇİMLER 15 16 ŞUBAT 2014 DE YAPILDI

ŞUBEMİZ 12. OLAĞAN GENEL KURULU VE SEÇİMLER 15 16 ŞUBAT 2014 DE YAPILDI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

ERASMUS BAHAR TOPLANTISI (8-10 NĐSAN 2010)

ERASMUS BAHAR TOPLANTISI (8-10 NĐSAN 2010) ERASMUS BAHAR TOPLANTISI (8-10 NĐSAN 2010) OTEL BĐLGĐLERĐ Fiyatlara oda+kahvaltı dahildir. Ontur, İzmir Palas ve Ege Sağlık otelleri dışındaki tüm otellerin rezervasyonu aşağıdaki indirimli fiyatlardan

Detaylı

Antalya Tıp Merkezi : Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:156 Kızıltoprak Antalya Telefon :

Antalya Tıp Merkezi : Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:156 Kızıltoprak Antalya Telefon : Antalya Tıp Merkezi Üyelerimize ve ailelerine özel tüm sağlık hizmetleri bedelleri üzerinden Ücretli Hastalarda; *Merkezde verilen tüm poliklinik hizmetlerinde %20 *Laboratuvar tetkiklerinde %15 *Radyolojik

Detaylı

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00 İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

Antalya Tıp Merkezi. Dünyagöz Hastanesi

Antalya Tıp Merkezi. Dünyagöz Hastanesi Antalya Tıp Merkezi Üyelerimize ve ailelerine özel tüm sağlık hizmetleri bedelleri üzerinden Ücretli Hastalarda; *Merkezde verilen tüm poliklinik hizmetlerinde %20 *Laboratuvar tetkiklerinde %15 *Radyolojik

Detaylı

Antalya Tıp Merkezi : Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:156 Kızıltoprak Antalya Telefon :

Antalya Tıp Merkezi : Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:156 Kızıltoprak Antalya Telefon : Antalya Tıp Merkezi Üyelerimize ve ailelerine özel tüm sağlık hizmetleri bedelleri üzerinden Ücretli Hastalarda; *Merkezde verilen tüm poliklinik hizmetlerinde %20 *Laboratuvar tetkiklerinde %15 *Radyolojik

Detaylı

Antalya Tıp Merkezi : Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:156 Kızıltoprak Antalya Telefon :

Antalya Tıp Merkezi : Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:156 Kızıltoprak Antalya Telefon : Antalya Tıp Merkezi Üyelerimize ve ailelerine özel tüm sağlık hizmetleri bedelleri üzerinden Ücretli Hastalarda; *Merkezde verilen tüm poliklinik hizmetlerinde %20 *Laboratuvar tetkiklerinde %15 *Radyolojik

Detaylı

EMO KOCAELİ ŞUBESİ SAKARYA SU SPORLARI KULÜBÜ PROTOKOLÜ SAKARYA

EMO KOCAELİ ŞUBESİ SAKARYA SU SPORLARI KULÜBÜ PROTOKOLÜ SAKARYA EMO KOCAELİ ŞUBESİ KARAMAN KIRTASİYE PROTOKOLÜ KOCAELİ Elektrik Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi ile Karaman Kırtasiye arasında, okul araç gereçlerinde, üyelerimize kolaylık sağlayan protokol imzalandı.

Detaylı

AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI

AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI 2017-2018 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI Üniversitemiz, belirlemiş olduğu kontenjana göre üniversitelerden gelen başvuruları sınıf bazında genel akademik ortalamaya göre değerlendirmektedir.

Detaylı

GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 5.sınıf İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 SINIF ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ

Detaylı

Afili Bankacılık tan Mali Müşavirlerimize Özel Ürün ve Hizmet Ayrıcalıklarımız

Afili Bankacılık tan Mali Müşavirlerimize Özel Ürün ve Hizmet Ayrıcalıklarımız Afili Bankacılık tan Mali Müşavirlerimize Özel Ürün ve Hizmet Ayrıcalıklarımız Mali Müşavirlerimizin çözüm ortağı olmak için yola çıktık Mali Müşavirlerimizin Ana bankası olmayı hedefliyoruz Özel ayrıcalıklar

Detaylı

YEŞİLVADİ SPOR TESİSİ SEANS SAATLERİ VE FİYATLAR

YEŞİLVADİ SPOR TESİSİ SEANS SAATLERİ VE FİYATLAR FİTNESS SAUNABUHAR ODASI SQUASH BAYAN STÜDYO KULÜBÜ BAYAN ERKEK YÜZME BAYAN YÜZME YEŞİLVADİ SPOR TESİSİ SEANS SAATLERİ VE FİYATLAR Pazartesi 07:0014:30 Salı 15:0022:00 Çarşamba 07:0014:30 Perşembe 15:0022:00

Detaylı

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI TMMOB TRABZON İKK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

TMMOB TRABZON İL KOORDİNASYON KURULU TRABZON KENT SORUNLARI RAPORU 2014 HAZIRLIK KOMİSYONU TOPLANTISI TMMOB TRABZON İKK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR İÇİNDEKİLER 1. FİRMA TANITIMI 2. FİRMANIN FAALİYETLERİ 3. FİRMANIN REFERANSLARI RESMİ DOKUMANLAR 4. TURSAB BELGESİ 5. IATA BELGESİ FİRMA TANITIMI 2000 yılında kurulan şirketimiz, inanç turizmin ilk ve

Detaylı

İSMMMO ÜYELERİNE ÖZEL DENTAL TEDAVİLERDE UYGULANMAK ÜZERE İNDİRİM TEKLİFİ

İSMMMO ÜYELERİNE ÖZEL DENTAL TEDAVİLERDE UYGULANMAK ÜZERE İNDİRİM TEKLİFİ İSMMMO ÜYELERİNE ÖZEL DENTAL TEDAVİLERDE UYGULANMAK ÜZERE İNDİRİM TEKLİFİ 14.10.2011 Değerli İSMMMO Üyeleri ne; İSMMMO üyeleri ve birinci derece aile yakınları için yapılacak her türlü dental tedaviyi

Detaylı

Antalya Tıp Merkezi : Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:156 Kızıltoprak Antalya Telefon :

Antalya Tıp Merkezi : Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:156 Kızıltoprak Antalya Telefon : Antalya Tıp Merkezi Üyelerimize ve ailelerine özel tüm sağlık hizmetleri bedelleri üzerinden Ücretli Hastalarda; *Merkezde verilen tüm poliklinik hizmetlerinde %20 *Laboratuvar tetkiklerinde %15 *Radyolojik

Detaylı

Antalya Tıp Merkezi : Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:156 Kızıltoprak Antalya Telefon :

Antalya Tıp Merkezi : Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:156 Kızıltoprak Antalya Telefon : Antalya Tıp Merkezi Üyelerimize ve ailelerine özel tüm sağlık hizmetleri bedelleri üzerinden Ücretli Hastalarda; *Merkezde verilen tüm poliklinik hizmetlerinde %20 *Laboratuvar tetkiklerinde %15 *Radyolojik

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Üniversitemiz, belirlemiş olduğu kontenjana göre üniversitelerden gelen başvuruları sınıf bazında genel

Detaylı

eofis hizmetleri içeriği

eofis hizmetleri içeriği Alternatif çalışma alanları Elektrik, ısınma, soğutma, internet, bina aidatı, stopaj, temizlik, güvenlik, otopark giderlerini düşünmenize gerek yok! eofis size şimdilik Dünya Ticaret Merkezi Yeşilköy de,

Detaylı

HİDAYET TÜRKOĞLU SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

HİDAYET TÜRKOĞLU SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU BAYAN FITNESS BAY FITNESS STEP AEROBİK PİLATES BAYAN YÜZME ERKEK YÜZME HİDAYET TÜRKOĞLU SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi

Detaylı

BAHÇELİEVLER YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

BAHÇELİEVLER YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. KARATE-DO TAEKWONDO PİLATES AERO-DANS BAHÇELİEVLER YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. 11:30-12:30 11:30-12:30

Detaylı

Kurumsal Seyahat Çözümleri

Kurumsal Seyahat Çözümleri Kurumsal Seyahat Çözümleri NİLSİN TUR TURİZM SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Kükürtlü Mah. Kükürtlü Cad. Kısa Sok. Edesen Apt. No : 5/2 Osmangazi / BURSA Tel : 0224 235 30 50 235 20 60 236 50 05 Fax : 0224 235 40 60

Detaylı

TUZLA KAFKALE SPOR KOMPLEKSİ SEANS SAATLERİ VE FİYATLAR

TUZLA KAFKALE SPOR KOMPLEKSİ SEANS SAATLERİ VE FİYATLAR STEP KARATE ERKEK FİTNESS BAYAN FİTNESS TUZLA KAFKALE SPOR KOMPLEKSİ SEANS SAATLERİ VE FİYATLAR Pazartesi 10:00-12:00 12:30-14:30 - - Salı 10:00-12:00 12:30-14:30 15:00-17:00 17:15-22:00 Çarşamba 10:00-12:00

Detaylı

Odamız İle Anlaşmalı Olan Kurumlar 16 ALTINORFOZ OTEL

Odamız İle Anlaşmalı Olan Kurumlar 16 ALTINORFOZ OTEL Odamız İle Anlaşmalı Olan Kurumlar 16 ALTINORFOZ OTEL 15 SAHİL MARTI HOTEL 14 VAKIFBANK ANTAKYA ŞUBESİ İÇİN SON 1 HAFTA 13 SINAV KOLEJİ HATAY KAMPÜSÜ 12 ÖZEL KAYRA ŞEKERLERİ ANAOKULU Kayra Şekerleri

Detaylı

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. WORLD FOOD MOSCOW 2013 MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ

Detaylı

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak

Yüzyılın Fırsatı. Sürekli kazanç imkanı. Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Yüzyılın Fırsatı Sürekli kazanç imkanı Üreticiden Tüketiciye Herkes Sürekli Kazanacak Ücretsiz Üyelik = %25 Bireysel Kazanç = %25 Sermayesiz Ticaret = %25 Lisanslı Kazanç %40 - %80 Sürekli kazanç imkanı

Detaylı

Antalya Tıp Merkezi : Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:156 Kızıltoprak Antalya Telefon :

Antalya Tıp Merkezi : Çaybaşı Mah. Ali Çetinkaya Cad. No:156 Kızıltoprak Antalya Telefon : Antalya Tıp Merkezi Üyelerimize ve ailelerine özel tüm sağlık hizmetleri bedelleri üzerinden Ücretli Hastalarda; *Merkezde verilen tüm poliklinik hizmetlerinde %20 *Laboratuvar tetkiklerinde %15 *Radyolojik

Detaylı

SÖZLEŞME. 6. SENDİKA üyeleri, kalacakları otelde Sendika Üyelik Kartlarını ibraz edeceklerdir.

SÖZLEŞME. 6. SENDİKA üyeleri, kalacakları otelde Sendika Üyelik Kartlarını ibraz edeceklerdir. SÖZLEŞME TARAFLAR OTEL: Taksim Otelcilik A.Ş. (19 Mayıs Cd. Golden Plaza No:3 K:3 Şişli/İSTANBUL) SENDİKA: Petrol-İş Türkiye Petrol Kimya Lastik İşçileri Sendikası (Altunizade Mh. Kuşbakışı Cd. No:23 Üsküdar/İSTANBUL)

Detaylı

SKAL ANTALYA KULÜBÜ YÖNETİMİ NE

SKAL ANTALYA KULÜBÜ YÖNETİMİ NE SKAL ANTALYA KULÜBÜ YÖNETİMİ NE Konu Hk. :Skal Antalya Kulübü Üyeleri ne Özel Jinefem Tıp Merkezi nde Uygulanacak İndirimler Özel Jinefem Tıp Merkezi,01.03.2004 tarihinde faaliyetine başlamış, her yıl

Detaylı

HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. PİLATES STEP AEROBİK BAY FİTNESS BAYAN FİTNESS HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. 08:00-17:00

Detaylı

Antalya Tıp Merkezi. Dünyagöz Hastanesi

Antalya Tıp Merkezi. Dünyagöz Hastanesi Antalya Tıp Merkezi Üyelerimize ve ailelerine özel tüm sağlık hizmetleri bedelleri üzerinden Ücretli Hastalarda; *Merkezde verilen tüm poliklinik hizmetlerinde %20 *Laboratuvar tetkiklerinde %15 *Radyolojik

Detaylı

HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. PİLATES STEP-AEROBİK ERKEKK FITNESS BAYAN FITNESS HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. Salı 08:30-10:15

Detaylı

HAMZA YERLİKAYA SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

HAMZA YERLİKAYA SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU HALI SAHA 2 HALI SAHA 1 BAYAN FİTNESS BAY FİTNESS HAMZA YERLİKAYA SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

Detaylı

HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. PİLATES STEP-AEROBİK ERKEKK FITNESS BAYAN FITNESS HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. 10:30-12:15

Detaylı

BAHÇELİEVLER YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

BAHÇELİEVLER YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. KARATE-DO TAEKWONDO PİLATES AERO-DANS BAHÇELİEVLER YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. 19:30-20:30 Çarşamba

Detaylı

Hobi Kulüpleri. Psikolojik Destek. Kişisel Çözüm Danışmanı VIP Hizmetler Alışveriş İndirimi. Medikal Asistans

Hobi Kulüpleri. Psikolojik Destek. Kişisel Çözüm Danışmanı VIP Hizmetler Alışveriş İndirimi. Medikal Asistans Hobi Kulüpleri Vakıf Emeklilik te bireysel emeklilik sözleşmesi bulunanlar ayrıcalıklı Yaşam Kulüpleri dünyasında kapsamlı sağlık hizmetlerinden danışmanlığa, eğitimden spora birçok alanda hayatlarına

Detaylı

GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ

GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ Doğuş markası, eğitime adanmış yarım asra yaklaşan bir anlam ifade etmektedir. Doğuş Üniversitesi eğitimde ilklerin sahibi, yeniliklerin öncüsü olarak, geçmişinden

Detaylı

HALKALI KAPALI YÜZME HAVUZU ÜCRETLİ SEANS SAATLERİ VE FİYATLARI

HALKALI KAPALI YÜZME HAVUZU ÜCRETLİ SEANS SAATLERİ VE FİYATLARI KICK-BOKS PİLATES STEP-AEROBİK ERKEK FITNESS BAYAN FITNESS HALKALI KAPALI YÜZME HAVUZU ÜCRETLİ SEANS SAATLERİ VE LARI TESİ 18:00 22:00 18:00 22:00 18:00 22:00 18:00 22:00 18:00 22:00 10:00-22:00 10:00-22:00

Detaylı

asr-ı Konforlu ınaş8 bir yasam...

asr-ı Konforlu ınaş8 bir yasam... Konforlu bir yasam... 8 K Serisinin Harikası... EN SON NE ZAMAN... Evinize giderken heyecan duydunuz? Kınaş ta lüks ve konfor anlamına gelen K serisinin son üyesi çok yakında; Pervane bölgesinde 4+1 195

Detaylı

YEŞİLVADİ SPOR TESİSİ SEANS SAATLERİ VE FİYATLAR

YEŞİLVADİ SPOR TESİSİ SEANS SAATLERİ VE FİYATLAR FİTNESS SAUNABUHAR ODASI SQUASH BAYAN STÜDYO KULÜBÜ BAYAN ERKEK YÜZME BAYAN YÜZME YEŞİLVADİ SPOR TESİSİ SEANS SAATLERİ VE FİYATLAR Pazartesi 07:3014:30 Salı 15:0022:00 Çarşamba 07:3014:30 Perşembe 15:0022:00

Detaylı

ŞİRKET GRUP ÜYELİK BİLGİLERİ

ŞİRKET GRUP ÜYELİK BİLGİLERİ ŞİRKET GRUP ÜYELİK BİLGİLERİ Branşlara üyelik ile ilgili Formları Kulübümüzün Ofis bölümünden temin edebilirsiniz. Misafir, Üye ile birlikte günlük giriş yapabilir. Her birim için ayrıntılı bilgileri Halkla

Detaylı

2015-2016 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI

2015-2016 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI 2015-2016 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI Üniversitemiz, belirlemiş olduğu kontenjana göre Üniversitelerden gelen başvuruları sınıf bazında genel akademik ortalamaya göre değerlendirmektedir.

Detaylı

BAHÇELİEVLER YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

BAHÇELİEVLER YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. AERO-DANS BAHÇELİEVLER YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. 19:30-20:30 Çarşamba 11:30-12:30 19:30-20:30

Detaylı

HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. BOSU PİLATES STEP AEROBİK BAY FİTNESS BAYAN FİTNESS HALKALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. tesi

Detaylı

Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlılı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında

Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlılı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında BAY FİTNESS BAYAN FİTNESS ÇOCUK YÜZME BAYAN YÜZME ERKEK YÜZME KARTAL HASAN DOĞAN SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek

Detaylı

Sayın Katılımcı, Ek Faydanın Sağlanacağı Hesap ve/veya Ürünler Sağlık Kulübü:

Sayın Katılımcı, Ek Faydanın Sağlanacağı Hesap ve/veya Ürünler Sağlık Kulübü: Sayın Katılımcı, Sahip olduğunuz emeklilik planında Yaşam Kulüpleri Hizmet Paketi uygulaması bulunmaktadır. Söz konusu uygulama, aşağıda belirlenen esas ve usullere göre Şirketimizce yapılan hediye ürün

Detaylı

MÜLK BİLİRKİŞİ SEÇİMİ

MÜLK BİLİRKİŞİ SEÇİMİ İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

HASAN DOĞAN SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ

HASAN DOĞAN SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ ÇOCUK YÜZME 4-12 YAŞ BAYAN YÜZME 13+ YAŞ ERKEK YÜZME 13+ YAŞ HASAN DOĞAN SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

Detaylı

OCT Organisation Congress Travel

OCT Organisation Congress Travel OCT Organisation Congress Travel OCT müşterilerinin vazgeçilmez çözüm ortağı olma hedefini 1996 yılından bu yana tutkuyla sürdürmektedir. Bu dinamizm ve butik hizmet anlayışı ile OCT imza attığı yüzlerce

Detaylı

Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlıklı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında 15TL

Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlıklı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında 15TL PİLATES ÇOCUK YÜZME ( 06-12 YAŞ ) BAYAN YÜZME ERKEK YÜZME PENDİK KURTKÖY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

Detaylı

ŞİRKET ÖZEL ÜYELİK BİLGİLERİ

ŞİRKET ÖZEL ÜYELİK BİLGİLERİ ŞİRKET ÖZEL ÜYELİK BİLGİLERİ Branşlara üyelik ile ilgili Formları Kulübümüzün Ofis bölümünden temin edebilirsiniz. Misafir, Üye ile birlikte günlük giriş yapabilir. Her birim için ayrıntılı bilgileri Halkla

Detaylı

HASAN DOĞAN SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ

HASAN DOĞAN SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ ÇOCUK YÜZME 4-12 YAŞ BAYAN YÜZME 13+ YAŞ ERKEK YÜZME 13+ YAŞ HASAN DOĞAN SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

Detaylı

2. Sınıf 3. Sınıf 4. Sınıf 5. Sınıf. Yurt Dışı 5.yy. Yurt İçi 3. yy. Yurt Dışı 9.yy. Yurt Dışı 3.yy. Yurt İçi 7. yy. Yurt İçi 5. yy. Yurt İçi 9.

2. Sınıf 3. Sınıf 4. Sınıf 5. Sınıf. Yurt Dışı 5.yy. Yurt İçi 3. yy. Yurt Dışı 9.yy. Yurt Dışı 3.yy. Yurt İçi 7. yy. Yurt İçi 5. yy. Yurt İçi 9. Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet 2 YGS-3 3 1 Adalet Meslek Yüksekokulu Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri 2 YGS-5 2 1 Atatürk Eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenliği (Almanca) 4 DİL-1 2 1 2 1 Atatürk Eğitim

Detaylı

ENKA SPOR KULÜBÜ ŞİRKET ÜYELİĞİ ÜYELİK BİLGİLERİ

ENKA SPOR KULÜBÜ ŞİRKET ÜYELİĞİ ÜYELİK BİLGİLERİ ENKA SPOR KULÜBÜ ŞİRKET ÜYELİĞİ 2013-2014 ÜYELİK BİLGİLERİ Kulüp Üyeliği ve branşlara üyelik ile ilgili Formları Kulübümüzün Ofis bölümünden temin edebilirsiniz. Misafir, Asil Üye ile birlikte günlük giriş

Detaylı

Kartal Anaokulu. Çavuşoğlu Mah. Subay Evleri Merih Cad. No:32 (216) 306 71 85

Kartal Anaokulu. Çavuşoğlu Mah. Subay Evleri Merih Cad. No:32 (216) 306 71 85 KOÇ EĞİTİM KOLEJİ ANKARA AÇILIYOR! ANAOKULU İLKÖĞRETİM OKULU LİSE ve ANADOLU LİSESİ YENi Maltepe Anaokulu Maltepe İlkögretim Maltepe Lise Cevizli, Fatih Cd. Atilla Sk No:8 Tel: (216) 441 48 48 Bahçeşehir

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI UYGUN GÖRÜLEN ÖNLİSANS VE LİSANS KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI UYGUN GÖRÜLEN ÖNLİSANS VE LİSANS KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI UYGUN GÖRÜLEN ÖNLİSANS VE LİSANS KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU 2. Sınıf Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet 2 YGS-3 0 3 Adalet Meslek Yüksekokulu Ceza İnfaz

Detaylı

SEFAKÖY KAPALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

SEFAKÖY KAPALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU ÇOCUK YÜZME (4-6 YAŞ) ÇOCUK YÜZME (7-12 YAŞ) BAY YÜZME BAYAN YÜZME SEFAKÖY KAPALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlıklı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında

Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlıklı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında BAY FITNESS BAYAN FITNESS STEP AEROBİK PİLATES BAYAN YÜZME ERKEK YÜZME HİDAYET TÜRKOĞLU SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi

Detaylı

Ege Üniversitesi Egitim Fakültesi

Ege Üniversitesi Egitim Fakültesi T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ A. Kuruluş 1998 yılında kurulan Fakültemiz, lisans ve lisansüstü eğitim programlarıyla güçlenerek gelişmektedir. Fakültemiz lisans programlarına 1999-2000 öğretim

Detaylı

HALKALI KAPALI YÜZME HAVUZU SEANS SAATLERİ VE FİYATLARI

HALKALI KAPALI YÜZME HAVUZU SEANS SAATLERİ VE FİYATLARI KICK-BOKS PİLATES STEP-AEROBİK ERKEK FITNESS BAYAN FITNESS HALKALI KAPALI YÜZME HAVUZU SEANS SAATLERİ VE LARI TESİ - - - - 18:00 22:00 SALI - - - - 18:00 22:00 ÇARŞAMBA - - - - 18:00 22:00 PERŞEMBE - -

Detaylı

KARTAL HASAN DOĞAN SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

KARTAL HASAN DOĞAN SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU STEP - AEROBİC BAY FİTNESS BAYAN FİTNESS ÇOCUK YÜZME ( 2012-2013 ) ÇOCUK YÜZME ( 06-12 YAŞ ) BAYAN YÜZME YÜZME KARTAL HASAN DOĞAN SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI

Detaylı

ENKA ÇALIŞANLARI VE ENKALI ASİL ÜYELİK BİLGİLERİ

ENKA ÇALIŞANLARI VE ENKALI ASİL ÜYELİK BİLGİLERİ ÇALIŞANLARI VE LI ASİL ÜYELİK BİLGİLERİ Kulüp Üyeliği ve branşlara üyelik ile ilgili Formları Kulübümüzün Ofis bölümünden temin edebilirsiniz. Misafir, Asil Üye ile birlikte günlük giriş yapabilir. Her

Detaylı

Zimmer Institute Gold Education Advanced Implant Course

Zimmer Institute Gold Education Advanced Implant Course 2 6 EYLÜL 2014 Zürih-İsviçre () Eğitmenler Prof. Dr. Aslan Yaşar Gökbuget (Periodontolog) Prof. Dr. Selim Pamuk (Protez Uzmanı) Event Schedule 1. GÜN / 3 Eylül 2014 08.00 08.15 08.30 08.45 09.00 Enstitüye

Detaylı

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi. Turizm Fakültesi

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi. Turizm Fakültesi İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi Çiğli/İzmir Temmuz 2012 İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi; 14.07.2010 tarihinde kabul edilen ve 22.07.2010 tarihinde Resmi Gazete de yayınlanan

Detaylı

SİLİVRİKAPI BUZ PİSTİ VE SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

SİLİVRİKAPI BUZ PİSTİ VE SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU PİLATES ERKEK FİTNESS BAYAN FİTNESS SİLİVRİKAPI BUZ PİSTİ VE SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. 13:00-17:00

Detaylı

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim

KURUMSAL MBA Decor MBA Yapı Dekorasyon Mobilya Turz. San. ve Tic. Ltd. Şti. MBA Decor MBA Decor Üretim KURUMSAL MBA Decor; 2005 yılı içerisinde Mustafa Güven ile temelleri atılarak Güven Dekorasyon ile faaliyet göstermeye başlamıştır. Ticari kariyeri öncesi Tepe HOME başta olmak üzere bir çok kurumsal firmada

Detaylı

ESENLER SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

ESENLER SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. BAYAN FİTNESS ÇOCUK YÜZME (7-12 YAŞ) ÇOCUK YÜZME (4-6 YAŞ) BAYAN YÜZME BAY YÜZME ESENLER SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi

Detaylı

SEFAKÖY KAPALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

SEFAKÖY KAPALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU ÇOCUK YÜZME (4-6 YAŞ) ÇOCUK YÜZME (7-12 YAŞ) BAY YÜZME BAYAN YÜZME SEFAKÖY KAPALI YÜZME HAVUZU PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek

Detaylı

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlıklı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında Aylık 60 TL

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlıklı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında Aylık 60 TL STEP-AEROBİC PİLATES KARATE BAY FİTNESS BAYAN FİTNESS PENDİK SAHİL SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

Detaylı

MALTEPE SAHİL SPOR TESİSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ. SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

MALTEPE SAHİL SPOR TESİSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ. SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. ERKEK FİTNESS BAYAN FİTNESS MALTEPE SAHİL SPOR TESİSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. Pazartesi Salı 14:00-17:00

Detaylı

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız.

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız. reklam& pazarlama Bizim işimiz Tasarımdan yazılıma kadar farklı disiplinlerden oluşan uzman kadromuzla, hizmet standartlarını koruyarak, yüksek kaliteli içerikler yaratmaya odaklanıyoruz. Satış, pazarlama,

Detaylı

AVCILARSPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

AVCILARSPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU ÇOCUK YÜZME (4-6 YAŞ) ÇOCUK YÜZME (7-12 YAŞ) BAY YÜZME BAYAN YÜZME AVCILARSPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için

Detaylı

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI

28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 KUŞADASI 3. ULUSLARARSI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 28 Haziran -4 Temmuz 2010 -KUŞADASI İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için

Detaylı

AVCILAR SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

AVCILAR SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU ÇOCUK YÜZME (4-6 YAŞ) ÇOCUK YÜZME (6-12 YAŞ) BAY YÜZME BAYAN YÜZME AVCILAR SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI GELEN ÖĞRENCİ KONTENJANLARI GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 5.sınıf İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ 4 4 4 OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ 4 4 4

Detaylı

AVCILAR SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

AVCILAR SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU ÇOCUK YÜZME (4-6 YAŞ) ÇOCUK YÜZME (6-12 YAŞ) BAY YÜZME BAYAN YÜZME AVCILAR SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için

Detaylı

EMO KOCAELİ ŞUBESİ EASY SPEAK DİL OKULLARI PROTOKOLÜ KOCAELİ

EMO KOCAELİ ŞUBESİ EASY SPEAK DİL OKULLARI PROTOKOLÜ KOCAELİ EMO KOCAELİ ŞUBESİ EASY SPEAK DİL OKULLARI PROTOKOLÜ KOCAELİ Elektrik Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi ile American Time Dil Okulları (Kocaeli, Düzce, Karabük Şubeleri) arasında, Genel İngilizce Dil Eğitimi

Detaylı

HAKKI BAŞAR SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

HAKKI BAŞAR SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU STEP - AEROBİC PİLATES BAYAN FİTNESS BAY FİTNESS HAKKI BAŞAR SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. tesi

Detaylı

AVCILARSPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

AVCILARSPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. ÇOCUK YÜZME (4-6 YAŞ) ÇOCUK YÜZME (7-12 YAŞ) BAY YÜZME BAYAN YÜZME AVCILARSPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için

Detaylı

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ!

BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! EĞİTİMİN ALTIN MARKASINDA BAŞARI ÖDÜLSÜZ KALMAZ! %100 ÖĞRENİM BURSU FIRSATI ANADOLU LİSESİ TEOG PUANINLA SÜRESİZ BURS KAZAN! GELECEĞE GÜÇLÜ BAŞLA! EN İYİSİNİ SEÇ, DOĞRU KARAR VER ŞANSA İHTİYACIN YOK EĞİTİME

Detaylı

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM

13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 13-18 EYLÜL 2010 - BODRUM 4. ULUSLARARASI SERTİFİKALI İNGİLİZCE KONUŞMA KAMPI 13-18 EYLÜL 2010 -BODRUM İngilizce eğitimi için İngiltere ya da Amerika ya gitme imkanı olmayanlar için büyük fırsat Hem eğlenin

Detaylı

ÇEKMEKÖY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ. SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

ÇEKMEKÖY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ. SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. MİNİK YÜZME (4-6 YAŞ) ÇOCUK YÜZME ERKEK YÜZME BAYAN YÜZME ÇEKMEKÖY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

Detaylı

ÇEKMEKÖY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

ÇEKMEKÖY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. MİNİK YÜZME (4-6 YAŞ) ÇOCUK YÜZME ERKEK YÜZME BAYAN YÜZME ÇEKMEKÖY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

Detaylı

www.navigatour.net Firmanıza özel çözümler için hazırız

www.navigatour.net Firmanıza özel çözümler için hazırız www.navigatour.net Firmanıza özel çözümler için hazırız 1 Bizi daha iyi tanıyın! Navigatour Hakkında; Navigatour Seyahat Acentesi, 1999 yılında uzun yıllar turizme hizmet etmiş, kendi alanındaki profesyonel

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ YAŞAR DOĞU SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ OLİMPİK YÜZME HAVUZU ve SPOR MERKEZİ

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ YAŞAR DOĞU SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ OLİMPİK YÜZME HAVUZU ve SPOR MERKEZİ ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ YAŞAR DOĞU SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ OLİMPİK YÜZME HAVUZU ve SPOR MERKEZİ FİYAT LİSTESİ TESİS ÜYELİK ÜCRETİ ( 1 Kişi - 1 Yıl ) OMÜ Öğrenci, Personel Eşi ve Çocukları : 25.00 OMÜ

Detaylı

İŞ GARANTİLİ ÖZEL LİSE

İŞ GARANTİLİ ÖZEL LİSE ÖZEL DOSYA Özel ANADOLU ÖZEL DOSYA SAĞLIK MESLEK LİSESİ Geleceğin Mesleği eğitim kurumları İŞ GARANTİLİ ÖZEL LİSE Özel DOSYA ANADOLU SAĞLIK MESLEK LİSESİ: HEDEFLER; ÖZEL DOSYA Mezuniyette Hemen İş Gelecek

Detaylı

SPA WI-FI Çocuk Dostu Otel Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Denize Sıfır Konum. 8 adet açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır.

SPA WI-FI Çocuk Dostu Otel Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Denize Sıfır Konum. 8 adet açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır. Otel Bilgisi Sherwood Breezes Resort Sherwood Breezes Resort; Lara Kundu mevkiinde denize sıfır konumda bulunmaktadır. Tesis, 499 odası ile misafirlerine konforlu hizmet sağlamaktadır. Tesis; ana restoran,

Detaylı

KOZMETİK GÜZELLİK FUARI BUCOS Şubat BURSA.

KOZMETİK GÜZELLİK FUARI BUCOS Şubat BURSA. KOZMETİK ve GÜZELLİK FUARI BUCOS 08-11 Şubat 2018 - BURSA www.bucos.org KATILIMCI FİRMA PROFİLİ MERKEZLER * Hekim Klinikleri * Güzellik ve Kozmetik Merkezleri * Diş Hekimi Klinikleri * Estetik ve Güzellik

Detaylı

SĠDE CROWN SERENĠTY YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT

SĠDE CROWN SERENĠTY YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT SĠDE CROWN SERENĠTY 2018 YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT Side Crown Serenity, Manavgat ın doğusuna 15 km, Antalya Havalimanına 55 km ve Antik kent Side merkezine 12 km uzaklıktadır. 18.000 m2 alana kurulmuş

Detaylı

PENDİK KURTKÖY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

PENDİK KURTKÖY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU BAYAN FİTNESS PİLATES BAYAN YÜZME ERKEK YÜZME PENDİK KURTKÖY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. 13:30-14:30

Detaylı

Antalya Tıp Merkezi. Dünyagöz Hastanesi

Antalya Tıp Merkezi. Dünyagöz Hastanesi Antalya Tıp Merkezi Üyelerimize ve ailelerine özel tüm sağlık hizmetleri bedelleri üzerinden Ücretli Hastalarda; *Merkezde verilen tüm poliklinik hizmetlerinde %20 *Laboratuvar tetkiklerinde %15 *Radyolojik

Detaylı

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM

DUBAI. 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 AY DAN TURİZM DUBAI 3 gece (İstanbul Çıkışlı) 28-31 MART 2013 Sayın Yetkili, 15 Şubat 2013 Ekte, grubunuza özel olarak hazırlamış olduğumuz 3 gecelik Dubai programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız.

Detaylı

METİN OKTAY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

METİN OKTAY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU BASKETBOL PİLATES BAYAN FİTNESS BAY FİTNESS METİN OKTAY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. tesi 13:00-15:00

Detaylı

MALTEPE SAHİL SPOR TESİSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

MALTEPE SAHİL SPOR TESİSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU ERKEK FİTNESS BAYAN FİTNESS MALTEPE SAHİL SPOR TESİSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. Pazartesi Salı 14:00-17:00

Detaylı