T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI"

Transkript

1 Havale Tarihi : Kararın Nosu : 107 Derece değişikliği yapılarak yeni oluşturulacak olan kadro ihdaslarının güncellenmesinin görüşülmesi. Belediye Yazı İşleri Müdürlüğü nün Başkanlık Makamına vermiş olduğu tarih ve sayılı yazısı ile 22/02/2007 tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Belediye ve Bağlı Kuruluşları İle Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin 9.maddesi ve 11.maddesi uyarınca boş memur kadrolarında sınıf, unvan ve derece değişikliği ile boş memur kadrolarının iptali ve dolu kadrolarda derece değişikliği meclis kararı ile yapılır denilmektedir. Belediyemizde boş bulunan 1 adet G.İ.H. Sınıfı 8.dereceli Şoför kadrosunun iptal edilerek D.H. Sınıfı 3.dereceli İmam kadrosunun ihdas edilmesi ekte sunulan (II) Sayılı boş kadro cetveli kullanılarak unvan ve derece değişikliğinin iptal-ihdas edilerek düzenlenmesi istenilmektedir. Belediye Meclisince konunun incelenip müzakere edilmesi sonucunda; Belediyemizde boş bulunan 1 adet G.İ.H. Sınıfı 8.dereceli Şoför kadrosunun iptal edilerek D.H. Sınıfı 3.dereceli İmam kadrosunun ihdas edilmesine, ekte sunulan (II) Sayılı boş kadro cetveli kullanılarak unvan ve derece değişikliğinin güncellenmesine; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesinin l bendi gereğince yapılan açık oylama sonucunda oybirliği ile kabulüne; İşbu kararımızın gereği için bir nüshasının Yazı İşleri Müdürlüğüne gönderilmesine karar verildi.

2 Havale Tarihi : Kararın Nosu : 108 Belediye Meclisinin tarih ve 106 nolu kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen arsa içindeki otların temizlenmesi ile ilgili komisyon raporunun görüşülmesi. Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğünün Başkanlık Makamına vermiş olduğu tarih ve /116 sayılı yazısı ile ilçemiz yerleşim alanları içerisinde vatandaşlarımıza ait arsalar içerisinde bulunan ot, bitki, dal ve budakların belediyemiz tarafından ücreti karşılığında temizlenmesi talep edilmektedir. Saat ücretinin belirlenmesi için konu Ağustos ayı olağan meclis toplantısında görüşülmüş olup, tarih ve 106 nolu meclis kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmiştir. Plan ve Bütçe Komisyonunun tarihli raporunda; Söz konusu hizmetin Belediyemizce yalnızca tamburla yapılması halinde saati 60 TL+KDV; kepçe ile yapılması halinde saati 100 TL+KDV olması komisyonca uygun görülmüştür. Bu durumun arsa sahiplerine tebliğ edilerek, 1 ay içerisinde Belediyemize müracaat edilmemesi veya kişilerin arsalarının temizliğini yapmaması halinde gerekli temizliğin Belediyemizce yapılarak faturanın arsa sahiplerine tahakkuk ettirilmesi uygun görüldüğü belirtilmiştir. Belediye Meclisince konunun incelenip müzakere edilmesi sonucunda; ilçemiz yerleşim alanları içerisinde vatandaşlarımıza ait arsalar içerisinde bulunan ot, bitki, dal ve budakların Belediyemiz tarafından tamburla temizlenmesi halinde arsa başına 500 m2 ye kadar olarak arsalardan TL+KDV, kepçe ile temizlenmesi halinde saati TL+KDV olarak belirlenmesine; bu durumun arsa sahiplerine tebliğ edilerek, 1 ay içerisinde Belediyemize müracaat edilmemesi veya kişilerin arsalarının temizliğini yapmaması halinde gerekli temizlik Belediyemize yapılarak faturanın arsa sahiplerine tahakkuk edilerek tahsilatının yapılmasına; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesi gereğince yapılan açık oylama sonucunda üyelerinden Cenk SÖNMEZ çekimser, diğer üyelerin oylarıyla oyçokluğu ile kabulüne; İşbu kararımızın gereği için bir nüshasının Temizlik İşleri Müdürlüğüne, bir nüshasının Mali Hizmetler Müdürlüğüne gönderilmesine karar verildi.

3

4 Havale Tarihi : Kararın Nosu : mali yılında uygulanacak olan Katı Atık Toplama ve Bertaraf Ücretinin belirlenmesinin görüşülmesi. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü nün Başkanlık Makamına vermiş olduğu tarih ve /137 sayılı yazısıyla 27 Ekim 2010 tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Atıksu Altyapı ve Evsel Katı Atık Bertaraf Tesisleri tarifelerinin belirlenmesinde Uygulanacak Usul ve Esaslara İlişkin Yönetmeliğe göre Belediyemizce 2015 mali yılında yapılacak olan katı atık toplama ve bertaraf hizmetlerinin tarifelerinin belirlenmesi istenilmektedir. Belediye Meclisince konunun incelenip müzakere edilmesi sonucunda; 2015 mali yılında yapılacak olan Katı Atık Toplama ve Bertaraf Hizmetlerinin tarifelerinin belirlenmesi konusunun incelenmek üzere 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. maddesi ve Belediye Çalışma Yönetmeliğinin 21.maddesi gereğince Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine; yapılan açık oylama sonucunda oybirliği ile kabulüne; İşbu kararımızın gereği için bir nüshasının Temizlik İşleri Müdürlüğüne gönderilmesine karar verildi.

5 Havale Tarihi : Kararın Nosu : 110 Belediye Meclisinin tarih ve 103 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen İmar Komisyonunun tarih ve 7 sayılı raporunun görüşülmesi. Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün Başkanlık Makamına vermiş olduğu tarih ve /884 sayılı yazısı eki İmar Komisyonunun tarih ve 7 sayılı raporunda; Uryan GÖK'ün Belediye Başkanlığına vermiş olduğu tarihli dilekçesinde, sahibi olduğu İlçemiz Merkez Mahallesi 173 ada 1,2,14 ve 15 nolu parsellerin, imar planı gereği 173 ada 13 nolu parselle şuyulu bulunduğu; bu nedenle şuyulu bulunan Belediyemiz mülkiyetindeki 173 ada 13 nolu 91,13 m2 yüzölçümlü parselin satışının yapılmasının Belediye Meclisinde görüşülmesi talep edilmektedir. Bahse konu talep, Belediye Meclisinin tarih ve 103 sayılı kararı ile incelenmek üzere İmar Komisyonuna havale edilmiştir. İmar Komisyonunca yapılan inceleme neticesinde: İlçemiz 30L-IIIa ve 30L- IVb paftalarında yer alan Merkez Mahallesi 173 ada 13 nolu 91,13 m2 yüzölçümlü Belediyemiz adına kayıtlı taşınmazın, 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında Bitişik Nizam Zemin Kat Ticaret Üstü Konut Alanı (4 kat) olarak planlandığı, imar planı gereği Merkez Mahallesi 173 ada 14 ve 15 nolu parseller ile şuyulu bulunduğu tespit edilmiştir sayılı İmar Kanunu'nun 17.maddesinde: Belediye veya valilik, kendi malı olan veya imar planlarının tatbiki sonucu kamulaştırmadan artan parçalarla, istikameti değiştirilen veya kapanan yol ve meydanlarda hasıl olan sahalardan müstakil inşaata elverişli olmayan parçaları, bitişiğindeki arsa veya bina sahibine bedel takdiri suretiyle satmak, gayrimenkul sahiplerinin yola giden yerlerden dolayı tahakkuk eden istihkaklarını bedel takdiri suretiyle değiştirmek ve komşu gayrimenkul sahibi takdir edilen bedelle satın almaktan imtina ederse, şüyulandırıp satmak suretiyle imar planına uygunluğunu temin eder. Bu maddeye göre bedel takdirleri ve bu bedellere itiraz şekilleri 2942 sayılı Kamulaştırma Kanunu hükümlerine göre yapılır. denilmektedir sayılı İmar Kanunu'nun 17.maddesine göre, İlçemiz 30L-IIIa ve 30L-IVb paftalarında yer alan, mülkiyeti Belediyemize ait Merkez Mahallesi 173 ada 13 nolu 91,13 m2 yüzölçümlü parselin, Merkez Mahallesi 173 ada 1, 2, 14 ve 15 nolu parsellerin sahibi Uryan GÖK'e satışının yapılması Komisyonca uygun bulunmuştur. Belediye Meclisince yapılan inceleme ve müzakereler sonucunda; 3194 sayılı İmar Kanunu'nun 17.maddesine göre ilçemiz 30L-IIIa ve 30L-IVb paftalarında yer alan, mülkiyeti Belediyemize ait Merkez Mahallesi 173 ada 13 nolu 91,13 m2 yüzölçümlü parselin, Merkez Mahallesi 173 ada 1, 2, 14 ve 15 nolu parsellerin sahibi Uryan GÖK'e satışının yapılmasına;

6 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesi gereğince yapılan açık oylama sonucunda komisyondan geldiği şekliyle oybirliği ile kabulüne; İşbu kararımızın gereği için bir nüshasının İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, bir nüshasının Mali Hizmetler Müdürlüğüne gönderilmesine karar verildi.

7 Havale Tarihi : Kararın Nosu : 111 Atakent Mahallesi Bozöğrü Mevkiinde imar planı ilavesi yapılan alanda bulunan cadde ve sokakların ismi bulunmadığından ilave imar planı içerisinde ismi bulunmayan cadde ve sokaklara isim verilmesi konusunun görüşülmesi. Belediye Meclisimizin tarihli toplantısının 1.ci birleşiminin 1.oturumunda; Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün Başkanlık Makamına vermiş olduğu tarih ve /909 sayılı yazısı ile İlçemiz Atakent Mahallesi Bozöğrü Mevkiinde imar planı ilavesi yapılan alanda bulunan cadde ve sokakların ismi bulunmadığından ilave imar planı içerisinde ismi bulunmayan cadde ve sokaklara isim verilmesi gerektiğinden, konunun Belediye Meclisince görüşülmesi istenilmektedir. Belediye Meclisince konunun incelenip müzakere edilmesi sonucunda; İlçemiz Atakent Mahallesi Bozöğrü Mevkiinde imar planı ilavesi yapılan alanda bulunan cadde ve sokakların ismi bulunmadığından ilave imar planı içerisinde ismi bulunmayan cadde ve sokaklara isim verilmesi talebinin incelenmek üzere; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesi ve Belediye Çalışma Yönetmeliğinin 21.maddesi gereğince İmar Komisyonuna havale edilmesine; yapılan açık oylama sonucunda oybirliği ile kabulüne; İşbu kararımızın gereği için bir nüshasının İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne gönderilmesine karar verildi.

8 Havale Tarihi : Kararın Nosu : 112 Savaş ÇAĞLAYAN' ın Belediye Başkanlığına vermiş olduğu tarihli dilekçesine istinaden Mimari Estetik Komisyonunun tarihli kararının görüşülmesi. Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün Başkanlık Makamına vermiş olduğu tarih ve /913 sayılı yazısı ile Savaş ÇAĞLAYAN ın Belediye Başkanlığına vermiş olduğu tarihli dilekçesinde Merkez Mahallesi 5 ada 138 parselde zemin katı ticaret, üstü konut olan ve yapımında ekte sunulan taslakta görüldüğü üzere zemin katı tek bir blok diğer katları ise 2 blok şeklinde yapmak istediği belirtilmektedir. Söz konusu talep Mimari Estetik Komisyonunun tarihli kararı ile değerlendirilmiş olup komisyon kararında; Savaş ÇAĞLAYAN tarafından Belediyemize sunulan tarihli dilekçede İlçemiz Merkez Mahallesi 5 ada, 138 parsel sayılı taşınmaz üzerinde yapılması planlanan zemin kat ticari, diğer katlar konut kullanımlı yapıda zemin katın tek bir blok halinde, zemin üzerindeki katların ise 2 blok halinde inşa edilmek istendiği belirtilerek konunun incelenerek karar verilmesi talep edilmektedir. İlçemiz Merkez Mahallesi 5 ada, 138 parsel sayılı taşınmaz, imar planında zemin ticaret üzeri konut, 4 kat, bitişik nizam olarak belirlenmiştir. Söz konusu parselin parsel ön cephesinin 64,51 m. olması nedeniyle üzerine yapılacak olan binanın tek bir kütle halinde 4 kat inşa edilmesi durumunda zemin kat üzerinde yapılacak olan katlardaki konutlara ait çoğu piyesin bina içinde yapılacak olan ışıklıklar ile aydınlatılması gerektiği görülmektedir. Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği nin 18. maddesinin son fıkrasında Bir parselde az katlı ana bir kitle üzerinde birden fazla yükselen bloklar tertiplenmesi halinde, bloklar arasında en az yapının ana kitlesi üzerinde kalan bölümlerinin yüksekliklerine göre bu Yönetmelikte belirlenen iki bina arasındaki yan bahçelerin toplamı kadar mesafe bırakılmak zorundadır. denmektedir. İlgili yönetmelik maddesi de dikkate alınarak İlçemiz Merkez Mahallesi 5 ada, 138 parsel sayılı taşınmaz üzerinde yapılması planlanan yapının zemin katının tek bir kitle olarak inşa edilmesine, zemin kat üzerinde inşa edilecek olan 1., 2. ve 3. katların 2 ayrı blok halinde tertiplenmesine, 2 blok arasında minimum 6 metre mesafe bırakılmasına, 6 metre çekme mesafesi içerisine açık veya kapalı çıkma yapılmamasına, zemin kat üzerinde oluşacak olan terasın, zemin kat üzerinde tertiplenecek olan her bir bloktaki bağımsız bölümün kullanımını belirleyecek şekilde parapet duvarlarla veya korkuluklarla ayrılması komisyonca uygun bulunmuştur. Belediye Meclisince konunun incelenip müzakere edilmesi sonucunda; Savaş ÇAĞLAYAN tarihli dilekçesine istinaden Mimari Estetik Komisyonunun tarihli kararının incelenmek üzere; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesi

9 ve Belediye Çalışma Yönetmeliğinin 21.maddesi gereğince İmar Komisyonuna havale edilmesinin yapılan açık oylama sonucunda oybirliği ile kabulüne; İşbu kararımızın gereği için bir nüshasının İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne gönderilmesine karar verildi.

10 Havale Tarihi : Kararın Nosu : 113 Belediye Meclisinin tarih ve 98 nolu kararı ile Eğitim, Kültür, Spor ve Turizm Komisyonuna havale edilen Belediyemiz faaliyetlerinin yayımlanması için faaliyet bülteni çıkartılması konusu ile ilgili Eğitim, Kültür, Spor ve Turizm Komisyonunun raporunun görüşülmesi. Belediye Zabıta Müdürlüğü nün Başkanlık Makamına vermiş olduğu tarihli ve /1033 sayılı yazısı ile Belediye Meclisinin tarih ve 98 nolu kararı ile Eğitim, Kültür, Spor ve Turizm Komisyonu havale edilen Belediyemiz faaliyetlerinin yayımlanması için faaliyet bülteni çıkartılması konusu ile ilgili Eğitim, Kültür, Spor ve Turizm Komisyonunun tarihli raporunda; Belediye Zabıta Müdürlüğü nün Başkanlık Makamına vermiş olduğu tarih ve 916 sayılı yazısı ile Belediyemizce yapılan sosyal kültürel faaliyetlerin duyurulması için faaliyet bülteni çıkarılması ile ilgili talep Belediye Meclisinin tarih ve 98 sayılı kararıyla Belediye Eğitim, Kültür, Spor ve Turizm Komisyonuna havale edilmiş, Komisyonca yapılan değerlendirmede Belediyenin sosyal kültürel ve diğer faaliyetlerinin vatandaşlara duyurulması, Belediyemizin vatandaşlarımıza daha iyi tanıtılması, belediye faaliyetlerinden vatandaşları haberdar etmek için YEŞİL ELMAS ismi altında aylık faaliyet bülteni çıkarılmasına, bültenin 28.5 cmx38 cm ebatlarında, 8 sayfa, 80 gram, 1.sınıf kağıda 4 renk basılarak her ayın ikinci haftasında 1000 adet çıkarılması komisyonca uygun bulunmuştur. Belediye Meclisince konunun incelenip müzakere edilmesi sonucunda; Belediyenin sosyal kültürel ve diğer faaliyetlerinin vatandaşlara duyurulması, Belediyemizin vatandaşlarımıza daha iyi tanıtılması, belediye faaliyetlerinden vatandaşları haberdar etmek için YEŞİL ELMAS ismi altında aylık faaliyet bülteni çıkarılmasına, bültenin 28.5 cmx38 cm ebatlarında, 8 sayfa, 80 gram, 1.sınıf kağıda 4 renk basılarak her ayın ikinci haftasında 1000 adet çıkarılmasına; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesi gereğince yapılan açık oylama sonucunda üyelerden Cenk SÖNMEZ çekimser, diğer üyelerin oylarıyla komisyondan geldiği şekliyle oyçokluğu ile kabulüne; İşbu kararımızın gereği için bir nüshasının Zabıta Müdürlüğüne ve bir nüshasının Mali Hizmetler Müdürlüğüne gönderilmesine karar verildi.

11 Havale Tarihi : Kararın Nosu : 114 Belediye Meclisinin tarih ve 105 nolu kararı ile Eğitim, Kültür, Spor ve Turizm Komisyonuna havale edilen içkili yer bölgesi konusu ile ilgili Eğitim, Kültür, Spor ve Turizm Komisyonunun raporunun görüşülmesi. Belediye Zabıta Müdürlüğü nün Başkanlık Makamına vermiş olduğu tarihli ve /1032 sayılı yazısı eki Eğitim, Kültür, Spor ve Turizm Komisyonunun içkili yer bölgesi ile ilgili tarihli raporunda; Fatmana ATLI nın Belediye Bakanlığına vermiş olduğu tarihli dilekçesi ile ilçemiz Ege Mahallesi Alp Sokağın içkili yer bölgesine dahil edilmesi talep edilmiş, konu ile ilgili olarak Mülki İdare Amirliğine genel güvenlik ve asayiş yönünden görüş sorulmuş, Dalaman Kaymakamlığı İlçe Emniyet Müdürlüğü nün tarih ve (81374)-214/1000 sayılı yazıları ile bahsi geçen yerin genel güvenlik ve asayiş yönünden görüş bildirilmiştir. Konu Belediye Meclisinin tarih ve 105 sayılı kararı ile Belediye Eğitim, Kültür, Spor ve Turizm Komisyonuna havale edilmiştir. İlçemiz Ege Mahallesi Alp Sokağın içkili yer bölgesine alınmasının görüşülmesi sırasında yapılan müzakere sonucunda; Alp Sokağın İlçemiz Ege Mahallesi Atatürk Caddesi ile Şehit Karaoğlanoğlu Caddesi arasında kalmakta olduğundan; söz konusu sokağın şehir merkezinde bulunduğu, ilçemize gelen yerli ve yabancı turistlerin oturup dinlenebilecekleri veya vakit geçirebilecekleri mütevazi mekanların fazla olmadığından, şehir merkezinde dışarıdan gelen yerli ve yabancı turistlerin şehir merkezinde fazla kalmamaktalar, bu da ilçe merkezindeki ticareti olumsuz etkilemektedir. Bahsi geçen sokağın ilçe ekonomisine katkı sağlamak, yurt içinden veya yurt dışından ilçemize ziyarete gelen misafirlerin ilçe merkezinde uzun süreli kalmalarının sağlanması amacıyla İlçemiz Ege Mahallesi Alp Sokağın içkili lokanta, içkili restaurant, içkili kafe ve içkili bar türü işletmelerin açılmasına izin vermek üzere (pavyon ve gazino türü içkili işletmeler hariç) içkili yer bölgesinin içerisine dahil edilmesi komisyonca uygun bulunmuştur. Belediye Meclisince konunun incelenip müzakere edilmesi sonucunda; İlçemiz Ege Mahallesi Alp Sokağın içkili lokanta, içkili restaurant, içkili kafe ve içkili bar türü işletmelerin açılmasına izin vermek üzere (pavyon ve gazino türü içkili işletmeler hariç) içkili yer bölgesinin içerisine dahil edilmesine,

12 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesi gereğince yapılan açık oylama sonucunda üyelerden Cenk SÖNMEZ ret, Adnan Yüksel KOCAPINAR çekimser, diğer üyelerin oylarıyla oyçokluğu ile kabulüne; İşbu kararımızın gereği için bir nüshasının Zabıta Müdürlüğüne gönderilmesine karar verildi.

13 Havale Tarihi : Kararın Nosu : mali yılında Belediyemizce uygulanacak olan vergi, resim, harç tarife cetvelinin belirlenmesinin görüşülmesi. Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğü nün Başkanlık Makamına vermiş olduğu tarihli ve sayılı yazısında 2015 mali yılında Belediyemizce uygulanacak olan vergi, resim, harç tarife cetvelinin belirlenmesi istenilmektedir. Belediye Meclisince konunun incelenip müzakere edilmesi sonucunda; 2015 mali yılında Belediyemizce uygulanacak olan vergi, resim, harç tarife cetvelinin belirlenmek üzere; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesi ve Belediye Çalışma Yönetmeliğinin 21.maddesi gereğince Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine; yapılan açık oylama sonucunda oybirliği ile kabulüne; İşbu kararımızın gereği için bir nüshasının Mali Hizmetler Müdürlüğüne gönderilmesi karar verildi.

14 Havale Tarihi : Kararın Nosu : 116 Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü' nün yazılı talebine istinaden Belediye ve Meclis Başkanı ' ın teklifi üzerine cenaze işleri (mezar, tahta, kefen ve şehir içi şehir dışı cenaze nakli) hizmetlerinin ücretinin belirlenmesinin görüşülmesi. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü nün yazılı talebine istinaden Belediye ve Meclis Başkanı ın teklifi üzerine Temizlik İşleri Müdürlüğü nün Başkanlık Makamına vermiş olduğu tarih ve /138 sayılı yazısı ile Temizlik İşleri Müdürlüğü cenaze işleri (mezar, tahta, kefen ve şehir içi-şehir dışı cenaze nakli) hizmetlerinin ücretinin belirlenmesi istenilmektedir. Belediye Meclisince konunun incelenip müzakere edilmesi sonucunda; cenaze işleri (mezar, tahta, kefen ve şehir içi-şehir dışı cenaze nakli) hizmetlerinin ücretinin belirlenmek üzere; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesi ve Belediye Çalışma Yönetmeliği nin 21.maddesi gereğince Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine; yapılan açık oylama sonucunda oybirliği ile kabulüne; İşbu kararımızın gereği için bir nüshasının Temizlik İşleri Müdürlüğüne gönderilmesine karar verildi.

15 Havale Tarihi : Kararın Nosu : 117 Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün yazılı talebine istinaden Belediye ve Meclis Başkanı ' ın teklifi ile 6360 Sayılı Kanunla Belediyemize geçmiş olan Kapıkargın Mah.Termal Tesis hizmeti, Sarsala Koyu işletmeciliği, kafetarya, yeme-içme yerleri, konaklama tesisleri vb.konularda hizmet vermek üzere Bütçe İçi İşletme Kurulmasının görüşülmesi. Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğü nün yazılı talebine istinaden Belediye ve Meclis Başkanı ın teklifi üzerine Mali Hizmetler Müdürlüğü nün Başkanlık Makamına vermiş olduğu tarih ve /1391 sayılı yazısında 6360 Sayılı On Üç İlde Büyükşehir Belediyesi ve Yirmi Altı İlçe Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun hükümleriyle 2014 yerel seçimleriyle Belediyemize ilçe sınırları dahilinde köylerin mahalleye dönüşerek bağlanmasıyla birlikte Belediyemizin sorumluluk sahasının genişlemesiyle bütçe giderlerimizin bütçe gelirlerimize oranla hızlı artacağı, bütçe gider-gelir açığımızın büyüyerek Belediyemizin mali yapısını ve nakit akışını olumsuz yönde etkileyecek ve diğer hizmetlerimizi aksatacağı hususunda ekonomik anlamda düzenleyici tedbirler alınması gerekmektedir. Bünyemize geçmiş olan Kapıkargın Mahallesi Termal Tesis hizmeti, Sarsala Koyu İşletmeciliği, kafeterya, yeme-içme yerleri konuklama tesisleri vb. konularında hizmet vermek üzere Bütçe İçi İşletme kurularak bütçemizi olumlu yönde etkileyecek adımlar atılması gerekmektedir. Konunun Belediye Meclisince görüşülmesi istenilmektedir. Belediye Meclisince konunun incelenip müzakere edilmesi sonucunda; 6360 Sayılı Kanunla Belediyemize geçmiş olan Kapıkargın Mahallesi Termal Tesis hizmeti, Sarsala Koyu işletmeciliği, kafetarya, yeme-içme yerleri, konaklama tesisleri vb. konularda hizmet vermek üzere Bütçe İçi İşletme Kurulması talebinin incelenmek üzere; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesi ve Belediye Çalışma Yönetmeliğinin 21.maddesi gereğince Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine; yapılan açık oylama sonucunda oybirliği ile kabulüne; İşbu kararımızın gereği için bir nüshasının Mali Hizmetler Müdürlüğüne gönderilmesine karar verildi.

16

17 Havale Tarihi : Kararın Nosu : 118 Mazaretleri nedeniyle toplantıya katılamayan Meclis Üyelerinin mazeretli sayılmasının görüşülmesi. Meclis Üyelerimizden Alim KARACA ve Halil ÇALIŞ ın mazeretleri nedeniyle toplantıya katılamamalarından dolayı mazeretli sayılmasına; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesi gereğince yapılan açık oylama sonucunda oybirliği ile kabul edildi. İşbu kararımızın gereği için bir nüshasının Yazı İşleri Müdürlüğüne gönderilmesine.

18 Havale Tarihi : Kararın Tarihi : Kararın Nosu : 119 Belediye ve Meclis Başkanı ' ın sözlü teklifi üzerine gündeme alınan İlçemiz Kültür Merkezi ile Şehit Mehmetçik Parkı' nın isminin değiştirilmesinin görüşülmesi. YEŞİLTUNA, Ahmet ORHAN, Alim KARACA, Cenk SÖNMEZ, Adnan Yüksel KOCAPINAR, Halil ÇALIŞ, Mehmet MADENCİ, Telat TOPÇUOĞLU Belediye Meclisimizin tarihli toplantısının 2.ci birleşiminin 1.oturumunda; Belediye ve Meclis Başkanı ' ın sözlü teklifi üzerine gündeme alınan İlçemiz Kültür Merkezi ile Şehit Mehmetçik Parkı' nın isminin değiştirilmesi konusunun görüşülmesine geçildi. Belediye Meclisince konunun incelenip müzakere edilmesi sonucunda; İlçemiz Kültür Merkezi ile Şehit Mehmetçik Parkı nın isminin değiştirilmesi konusu incelenmek üzere; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesi ve Belediye Çalışma Yönetmeliğinin 21.maddesi gereğince Eğitim, Kültür, Spor ve Turizm Komisyonuna havale edilmesine; yapılan açık oylama sonucunda oybirliği ile kabulüne; İşbu kararımızın gereği için bir nüshasının Zabıta Müdürlüğüne gönderilmesine karar verildi.

19 Havale Tarihi : Kararın Tarihi : Kararın Nosu : 121 Belediye Meclisinin tarih ve 117 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen 6360 Sayılı Kanunla Belediyemize geçmiş olan Kapıkargın Mahallesi Termal Tesis hizmeti, Sarsala Koyu işletmeciliği, kafetarya, yeme-içme yerleri, konaklama tesisleri vb. konularda hizmet vermek üzere Bütçe İçi İşletme Kurulması ile ilgili komisyon kararının görüşülmesi. YEŞİLTUNA, Ahmet ORHAN, Alim KARACA, Musa DOĞAN, Cenk SÖNMEZ, Adnan Yüksel KOCAPINAR, Halil ÇALIŞ, Mehmet MADENCİ, Telat TOPÇUOĞLU Belediye Meclisimizin tarihli toplantısının 2.birleşiminin 1.oturumunda; Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünün tarihli ve /1405 sayılı yazısı ile Belediye Meclisinin tarihli ve 117 sayılı kararıyla Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Bütçe İçi İşletme Kurulması ile ilgili komisyon raporunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 15. Maddesinin (a) bendi gereğince ilçe halkımızın mahalli müşterek nitelikteki ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla her türlü faaliyet ve girişimde bulunmak yine aynı kanunun 18. Maddesi (i) bendi gereğince Bütçe içi İşletme kurulmasına karar vermek Belediye Meclisinin görevleri arasında sayması nedeni ile 6360 Sayılı on üç ilde Büyükşehir Belediyesi ve yirmi altı ilçe kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun hükümleriyle 2014 yerel seçimleriyle Belediyemize ilçe sınırları dahilinde Köylerin Mahalleye dönüşerek bağlanmasıyla birlikte Belediyemizin sorumluluk sahasının genişlemesiyle bütçe giderlerimizin bütçe gelirlerimize oranla hızlı artacağı, Bütçe gider-gelir açığımız büyüyerek Belediyemizin mali yapısını ve nakit akışını olumsuz yönde etkileyecek ve diğer hizmetlerimizi aksatacağı hususunda ekonomik anlamda düzenleyici tedbirler alınması gerekmektedir. Bünyemize geçmiş olan Kapukargın Mah. Termal Tesis hizmeti, Sarsala Koyu İşletmeciliği, Kafeterya, yeme içme yerleri, konaklama tesisleri, açık alan işletmeciliği ve organizasyon konularında hizmet vermek üzere Bütçe içi İşletme kurularak bütçemizi olumlu yönde etkileyecek adımlar atılmasına, bu nedenle; Belediye Meclisimizin tarih ve 117 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen Bütçe içi İşletme kurulması komisyonumuzca uygun bulunmuş olup; Dalaman Belediyesi Sosyal, Kültürel ve İktisadi İşletmesi isimli Bütçe içi İşletme kurulması komisyonca uygun görülmüştür. Belediye Meclisince konunun incelenip müzakere edilmesi sonucunda; Dalaman Belediyesi Sosyal, Kültürel ve İktisadi İşletmesi isimli Bütçe İçi İşletme kurulmasına ve bu hizmetlerin yapılmasına, bu hususta alınan kararın 5393 Sayılı Belediye Kanununun 71.maddesi gereğince İçişleri Bakanlığından izin alınmasına;

20 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesi gereğince yapılan açık oylama sonucunda oybirliği ile kabulüne; İşbu kararımızın gereği için bir nüshasının Mali Hizmetler Müdürlüğüne gönderilmesine karar verildi.

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 26.10.2016 Kararın Nosu : 92 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü' nün 24.10.2016 tarih ve E.11827418 sayılı yazısı ile Belediye Meclisimizin 01.06.2016 tarih ve 67 sayılı kararı ile Halk

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 12.07.2017 Kararın Nosu : 53 Belediye Meclisinin 03.07.2017 tarih ve 49 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Atatürkçü Düşünce Derneği' nin büro talebine ait

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 22.02.2016 Kararın Nosu : 28 Muğla Büyükşehir Belediyesine devredilen tenis kortu alanı dışında kalan kısımların Büyükşehir Belediyesine devrinin iptal edilmesinin görüşülmesi.

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 22.08.2016 Kararın Nosu : 77 Meclis Üyelerinden Mehmet MADENCİ, Halil ÇALIŞ, Nadi UYSAL ve Ekrem DAŞDEMİR üyesi bulundukları Milliyetçe Hareket Partisi nden istifa etmiş olduğundan,

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 17.05.2016 Kararın Nosu : 63 Belediye Meclisinin 02.05.2016 tarih ve 59 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen Kargınkürü Mahallesi 102 ada 112 ve 113 parsel 1/1000 ölçekli

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 26.07.2016 Kararın Nosu : 72 Meclis Üyelerinden Hüseyin ERTUĞRUL bulunduğu Cumhuriyet Halk Partisi' nden istifa etmiş olduğundan, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24.maddesi ile

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 25.11.2015 Kararın Nosu : 91 Belediyemizin 2016 mali yılında vermiş olduğu hizmetlerden dolayı alınması gereken fiyat tarife cetvellerine ek gelir ücretlerinin belirlenmesinin

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 24.06.2016 Kararın Nosu : 68 Belediye Meclisinin 01.06.2016 tarih ve 66 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen konuya ilişkin İmar Komisyonu' nun 22.06.2016 tarih ve

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 11.08.2017 Kararın Nosu : 62 Belediye Meclisi' nin 01.08.2017 tarih ve 56 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen Altıntas Mahallesi yer altı nakil hattı 1/1000 ölçekli

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 09.11.2016 Kararın Nosu : 98 Belediye Meclisinin 01.11.2016 tarih ve 95 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen sokak ismi ile ilgili 09.11.2016 tarih ve 12 sayılı İmar

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 08.04.2014 Kararın Nosu : 43 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19.maddesine göre I.ve II.Meclis Başkan Vekili ile 2 asil ve 2 yedek Meclis Katibinin gizli oy ile seçiminin yapılması.

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 22.03.2017 Kararın Nosu : 23 5393 Sayılı Belediye Kanununun 33.maddesine göre 2 Encümen Üyesinin bir yıllığına gizli oy ile seçiminin yapılması. başkanlığında, üyeler,, Ramazan

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 16.02.2017 Kararın Nosu : 17 Dolu kadro iptal-ihdasının görüşülmesi. başkanlığında, üyeler,, İlhan KURAL, Hüseyin ERTUĞRUL, Ahmet Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'

Detaylı

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları 06.06.2017 Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları KARAR NO 66 TARİH VE NOSU 15.05.2017 / 4212 İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ DEVİR İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ne ait 15.05.2017

Detaylı

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ KARAR NO 75 TARİH VE NOSU 10.06.2015/ 3118 KÜLTÜR MAHALLESİ DUDAYEV CADDESİNİN İMAR KOMİSYONUNA HAVALESİ 2 İmar Komisyonu ile ilgili evrakların Görüşülmesi 10.06.2015 tarih ve 3118 sayılı müzekkeresi meclise

Detaylı

Emine KARAKUŞ GÜVEN MECLİS KATİBİ

Emine KARAKUŞ GÜVEN MECLİS KATİBİ MECLİS I Havale Tarihi : 25.04.2014 Kararın Nosu : 59 Belediyemize ait memur ve işçi kadro ihdasları ile kadrolarının güncellenmesinin görüşülmesi. başkanlığında, üyeler,, Ramazan ONTAŞ, İlhan KURAL, Ülkü

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :680 KARAR 680: Gülbahçe Mahallesi ve Karapınar Mevkii 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planının daha detaylı incelenmek üzere gündemde bırakılmasına, İmar Komisyonu Raporu doğrultusunda işaret oylamayla

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Eylül 2015 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 13 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR- Yaşar KESKİN- Feruze DUMAN Mustafa TOKSÖZ - Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 147 KARAR 147 - Meclis Üyesi, Çağlagül ÖZÇELİK in mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No : 148 KARAR 148 Urla Belediye Meclisi nin 13.11.1986 tarih ve 1986/5

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü ODUNPAZARI KAYMAKAMLIK MAKAMINA ESKİŞEHİR

T.C. ESKİŞEHİR ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü ODUNPAZARI KAYMAKAMLIK MAKAMINA ESKİŞEHİR Sayı : 87287600.301.05.02-385 05/09/2014 ODUNPAZARI KAYMAKAMLIK MAKAMINA Odunpazarı Belediye Meclisimizin; 03 Eylül 2014 Tarihli Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı 17 nci birleşim 1 nci oturumunda alınan

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Haziran 2015 Pazartesi günü saat 18:00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

01 ARALIK 2017-MECLİS KARARLARI ÖZETİ

01 ARALIK 2017-MECLİS KARARLARI ÖZETİ 01 ARALIK 2017-MECLİS KARARLARI ÖZETİ 1- Odunpazarı Belediyesi 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notları Revizyonuna İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi, Mimarlar Odası Eskişehir Şubesi tarafından

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 09.01.2014 Kararın Nosu : 16 Belediye Meclisinin 02.01.2014 tarih ve 10 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen konuya ilişkin İmar Komisyonunun 09.01.2014 tarih ve 17

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :37 KARAR 37 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ocak ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 1 Şubat 2016 Pazartesi günü

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 23.02.2015 Kararın Nosu : 21 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18/d maddesi uyarınca, Belediyemiz tarafından yürütülmekte olan havalimanı taksi işletmeciliğine ait 2015 yılı için

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 336 Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinin görüşülmesi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 25.01.2017 Kararın Nosu : 13 Almanya' nın Berlin Şehrinde 08-12 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan İTB seyahat fuarına katılacak olan heyetin belirlenmesinin görüşülmesi.

Detaylı

02.09.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI

02.09.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI TARİHLİ MECLİS KARARLARI Karar No. 458 Özü : günlü meclis toplantısına katılamayan Üye İbrahim Güney, Mehmet Tosun, Bahadır Yantaç, Mustafa Küçükoğlu, Can Kasapoğlu, Ercan Merthatun un mazeretli sayılmalarına

Detaylı

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13 Karar No : 13 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 60 Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Değişikliği Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Sarıçam İlçe Belediye

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 8 Belediye Meclisi, Ocak ayı toplantısının 1 inci birleşim ve 1inci oturumda görüşülmesine geçilen ve gündemin 5 inci bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergeleri Görüşülmesi 1inci maddesinde yer

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, İptal-İhdas. : Olağan

Karar Tarihi : Karar No : Toplantı Tipi Konu. : Norm Kadro, İptal-İhdas. : Olağan Karar Tarihi : 01.11.2016 Karar No : 41850698.301.05-188 : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, İçişleri Bakanlığı Belediye ve Bağlı

Detaylı

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI I TARİHİ 03.07.2014 NO 22 KONUSU E SEVK EDİLEN DİLEKÇE (CENK DEMİRKUTLU NUN İMAR DEĞİŞİKLİĞİ TALEBİ) Gündem maddesi olarak, Cenk DEMİRKUTLU nun 12.06.2014 tarih ve 10 sayılı dilekçesi ile 130 Ada 9 parsel

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 23.03.2016 Kararın Nosu : 36 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19.maddesine göre I. ve II. Meclis Başkan Vekili ile en az 2 asil 2 yedek Meclis Kâtibinin gizli oy ile ilk Mahalli

Detaylı

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü 2014 Yılı Gelir ve Gider Kesin Hesabı

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü 2014 Yılı Gelir ve Gider Kesin Hesabı Karar No : 46 Konusu : Kesin Hesap cetveli. Karar Tarihi : 05/05/2015 Saati : 09:47 Evrak No : 1428 Dönemi : Mayıs 2015 Geliş Tarihi : 21/04/2015 Toplantı No : 1 Dairesi : Yazi İşleri Müd. Birleşim No

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2011 TARİHLİ ARALIK AYININ 2. BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2011 TARİHLİ ARALIK AYININ 2. BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİNİN 07/12/2011 TARİHLİ ARALIK AYININ 2. BİRLEŞİMİNE AİT KARAR TUTANAĞIDIR Belediye Meclisimiz Belediye Başkanı Sayın K. Sıtkı KÜRÜM ün Başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü ODUNPAZARI KAYMAKAMLIK MAKAMINA ESKİŞEHİR

T.C. ESKİŞEHİR ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü ODUNPAZARI KAYMAKAMLIK MAKAMINA ESKİŞEHİR Sayı : 87287600.301.05.02-382 05/09/2014 Konu : Karar Özeti ODUNPAZARI KAYMAKAMLIK MAKAMINA Odunpazarı Belediye Meclisimizin; 01 Eylül 2014 Tarihli Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı 16 ncı birleşim 1

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 57 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR-Yaşar KESKİN- Feruze DUMAN- İsmail KAHYA- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile 2017

Detaylı

BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ

BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ BELEDİYENİN ADI:ERGENE BELEDİYE BAŞKANLIĞI BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ SNO KARAR TARİHİ KARAR NO 1 07012015 01 KARARIN KONUSU Meclis Üyeleri Merdin CANTAŞ, Selami YILDIZ ve Erol YÜRÜK ün toplantıya

Detaylı

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir.

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir. Karar Tarihi : 02.01.2017 Karar No : 41850698.301.05-1 : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2016 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve

Detaylı

T.C. ESENLER BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. ESENLER BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA KONUNUN ÖZÜ: Esenler Menderes Mahallesinde 15 metrelik yol açılmasına ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli plan değişikliği hk. TEKLİF: Esenler Belediye Meclisinin 5. Seçim Yılı 2. Dönem 2015 Senesi Mayıs

Detaylı

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR Karar Tarihi Ve Sayısı (04.01.2016) (2016-1/1-1) Konusu: (Gündeme İlave Madde: Yerleşik Alan

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 28 : İller Bankasından Araç Ve İş Makinesi Alımı İçin Kredi Kullanılması Hususunun Görüşülmesi Destek Hizmetleri Müdürlüğümüzün Araç ve İş Makinesi Alımı Hususunda kredi

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R Sayı: M.01.1.ABB.0.10.01-050.01.04-141 10.09.2012 Özü: İsim verilmesi Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.09.2012 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 10.09.2012 tarih ve M.01.1.ABB.010.01-301.01-151 sayılı

Detaylı

Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı

Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Baki ERGÜL-Belediye ve Meclis Başkanı ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Kamil GÜRBÜZ -Ayten KESKİN - Hüseyin MİNOĞLU-Zeynel

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-125 10.06.2013 Özü: İsim verilmesi K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.06.2013 tarihli oturumunda okunan, Şehit Komiser Mustafa

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 70 ÖZÜ : (Önerge) Belediyemizce Yapılacak Asfalt Yapım İşi İçin İhtiyaç Duyulan Ödeneğin; İller Bankası, Yurt İçindeki Fonlardan, Özel Veya Kamu

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 19 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1inci maddesinde yer alan Encümene iki üye seçimine ilişkin 27/03/2018 tarih ve 3449 sayılı Yazı İşleri Müdürlüğü ifadeli

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi;

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI. Sayı : E Konu :MBB Meclis Toplantısı. Sayın Meclis Üyesi; T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Sayı :56567348-105.02-E.4154 07.12.2018 Konu :MBB Meclis Toplantısı Sayın Meclis Üyesi; Muğla Büyükşehir Belediye Meclisimiz, aşağıdaki gündemde bulunan konuları

Detaylı

Ergün DOĞAN Meclis Katibi

Ergün DOĞAN Meclis Katibi Tarihi 02.09.2016 Sayısı 51 Özü İlçemiz Merkez mahallelerini kapsayan toplamda 103 adet sokak ve mevcutta bulunan caddelerin isimlerinin onaylanması hususunun görüşülmesi, Gündemin 3. Maddesi; Gündemimizin

Detaylı

Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 41850698.301.05-192. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama.

Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 41850698.301.05-192. Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. Karar Tarihi : 03.11.2014 Karar No : 41850698.301.05-192 Konu : Taşınmaz Mal Alımı-Satımı-Tahsis ve Kiralama. KARAR : Mülkiyeti Belediyemize ait Dumlupınar Mahallesi 24 L 3 pafta 14085 ada 7 parsel nolu

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ HACILAR BELEDİYE MECLİSİ T U T A NA K Karar Tarihi : 01.08.2016 Divan Hakan Recep AYKUT, H.Osman ÖVÜÇ, Ömer PINAR, Belediye Meclisi 01.08.2016 Pazartesi günü saat 16.00 da 2016 dönemi 8 inci Toplantı 1 inci oturumunu yapmak üzere

Detaylı

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ=========================

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= ======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= Toplantı Dönemi : 2018 yılı Kasım Ayı Birleşim : 13 Oturum : 1 Tarihi : 05.11.2018 Karar Sayıları : 464, 465, 466, 467, 468, 469 ÖDEMİŞ

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 02 Eylül 2016 Cuma günü saat 18.00 da Belediye Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında Kültür

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R Sayı: M.01.1.ABB.0.10.01-050.01.04-264 12.12.2011 Özü: Geçici ve Mevsimlik İşçi Büyükşehir Belediye Meclisinin 12.12.2011 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 12.12.2011 tarih ve M.01.1.ABB.0.10.01-301.01-208

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 50 Belediye Meclisi, Ağustos ayı toplantısının 1 inci birleşim ve 1 inci oturumunda görüşülmesine geçilen ve gündemin 5 inci bölümüne Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi geçmeden önce

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 22.01.2016 Kararın Nosu : 15 Derece değişikliği yapılarak yeni oluşturulacak olan memur kadrolarının güncellenmesinin görüşülmesi. Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 161 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 104 Mülkiyeti Maliye Hazinesine Erzurum ili Palandöken ilçesi Güzelyurt Mahallesi, 1153 Parsel Belediyemiz sınırları içerisinde olup, 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımız dışındadır.çevre

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 03 Mart 2017 Cuma günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 01 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR- Mustafa TOKSÖZ - İsmail KAHYA- Doğan SAYDAM- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 15 Mülkiyeti Alparslan KÜNİ ve hissedarlarına ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi, Ada: 5937, Parsel:1 da kayıtlı taşınmaz 18 İ-III 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı.

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı. T.C. Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı. Ertekin ŞAN, Oktay BAĞCI, Yünüs GÖRGÜLÜ, Semra ULUTAŞ, Murat UĞUR(İzinli), Erdoğan Mali Hizmetler Müdürlüğü nün 26.08.2013

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :249 KONUSU: 2. İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporlarının görüşülmesi r) İlimiz, Menteşe İlçesi, İkizce Mahallesi, Enişdibi Mevkiinde yer

Detaylı

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN Karar Tarihi : 01.05.2015 24344638-301.05/ Karar No: 2015 / : 1. birleşim Türkeli Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20.nci maddesi gereğince 01.05.2015 Cuma günü saat 15:00 da Belediye Başkanlığı

Detaylı

Karar Tarihi : Karar Numarası :148. Gündemin 3. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve

Karar Tarihi : Karar Numarası :148. Gündemin 3. maddesinde yer alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarih ve Sinop Belediye Meclisini Teşkil edenlerin Adı ve Soyadı BAŞKAN : Baki ERGÜL-Belediye ve Meclis Başkanı. ÜYELER : Rahmi BALFİDAN - Ziya BİLGİLİ - Necati CANEL- Kamil GÜRBÜZ -Ayten KESKİN Hüseyin MİNOĞLU-Zeynel

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 87 : KADRO İHDASI (EKONOMİST) Gündeme konu olan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün, 24.08.2016 tarih ve 905 sayılı Ekonomist Kadrosunun İhdası hakkındaki teklif yazısı,

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi.

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi. Karar Tarihi : 01.07.2014 Karar No : 41850698.301.05-112 Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi. KARAR : 22.02.2007 tarihli ve 26442 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Norm Kadro İlke ve Standartlarına

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 297 KARAR 297: Meclis i Yılmaz KARAKOYUNLU, Çağlagül ÖZÇELİK, Mehmet BİLGİN, Bülent ONAT ın mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No: 298 KARAR 298 : İlçenin

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Ekim 2015 Perşembe günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 37 KARAR 37 İlçenin Altıntaş Mahallesi, 509 ada, 13 ve 14 parsel sayılı, Hazine adına kayıtlı taşınmazların E:0.10, hmax: 6.50 m yapılaşma şartı ile Spor Alanı olarak düzenlenerek imar ada sınırlarının

Detaylı

T.C. ADANA İLİ SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ M ECLİ S

T.C. ADANA İLİ SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ M ECLİ S T.C. ADANA İLİ SEYHAN İLÇE BELEDİYESİ M ECLİ S Sayı:58 03.07.2014 Özü: İmar plan değişikliği KARAR Belediye Meclisi Genel Kurulunda okunan İmar, Tüketiciyi Koruma, Hesap İnceleme, İnsan Hakları, Emlak,

Detaylı

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 90 Erzurum ili Palandöken ilçesi Solakzade Mahallesi, 757 ada, 10 Parselde kayıtlı tarla vasfındaki taşınmaz İ46-B 11-D 2-B 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ayrık nizam 2 kat TAKS: 0.20,

Detaylı

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ

KARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince MAYIS 2008 Ayı toplantısının 2. OTURUMUNU 07 Mayıs 2008 Çarşamba günü saat 13.30 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R I Karar No :338 KONUSU: 1. İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporlarının görüşülmesi. ö)ilimiz Milas İlçesi, Ulaş Mahallesi sınırlarında yer alan N19C1-C2

Detaylı

T.C. FATSA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. FATSA BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. FATSA BELEDİYESİ MECLİS KARARI DÖNEMİ / TOPLANTI AYI : 2017-9/Eylül KARAR TARİHİ : 13/09/2017 BİRLEŞİM TARİHİ : 13/09/2017 KARAR NO : 2017-9/2-43 BİRLEŞİM : 2 KONUSU: 1/1000 Ölçek İlave ve Revizyon

Detaylı

200,00 TL 100,00 TL 150,00 TL 75,00 TL 100,00 TL 50,00 TL 50,00 TL 25,00 TL 10.000,00 5.000,00 5000,00 2.500,00 2.500,00 1.250,00 1000,00 500,00

200,00 TL 100,00 TL 150,00 TL 75,00 TL 100,00 TL 50,00 TL 50,00 TL 25,00 TL 10.000,00 5.000,00 5000,00 2.500,00 2.500,00 1.250,00 1000,00 500,00 Karar Tarihi : 05/01/2015 Karar Numarası : 01 (Sayfa :1 ) yapmak, gündeminde bulunan konular ile gündeme getirilecek konuları görüşmek üzere 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. ve 21. maddeleri ile 2014/090

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2013/10-1 (237) Karar Tarihi : 03/10/2013 Karar No : 2013/10-1 (237) Belediye Meclisi 03/10/2013 Perşembe günü saat 14.00 de Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ Başkanlığında, 2013 Yılı Onuncu Birleşimin Birinci Oturumu OLAĞAN olarak, Belediye

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 200 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI Karar tarihi : 04/0/200 Karar sayısı : 200/09 Birleşim : 9 Oturum :.7 : Başkan Değerli arkadaşlar gündemimizin

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MAYIS AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MAYIS AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal-Yakacık Eski:7971 Yeni: 12427 ada 2 parsele ilişkin Eski:7971 Yeni: 12427 ada 1 parsel Maliki Tarafından hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği. TEKLİF: Plan ve Proje

Detaylı

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 6 HAZİRAN 2016 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 6 HAZİRAN 2016 TARİHLİ TOPLANTISININDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ ===========================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ======================= Toplantı Dönemi : 2016 yılı Haziran Ayı Birleşim : 6 Oturum : 1 Tarihi : 06/06/2016 Karar Sayıları : 67, 68, 69, 70, 71 ÖDEMİŞ BELEDİYE

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No: 131 KARAR 131- Meclis Üyesi Ali Muzaffer TUNÇAĞ ve Mehmet DUMAN ın mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No: 132 KARAR 132 Yarımada Belediyeler Birliği nin

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI ÖZETİ Havale Tarihi : 21.09.2017 Belediye Meclisi' nin 05.09.2017 tarih ve 68 nolu kararı ile Plan ve Bütçe Kararın Tarihi : 02.10.2017 Komisyonuna

Detaylı

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 5 MART 2018 TARİHLİ TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 5 MART 2018 TARİHLİ TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ ===========================ÖDEMİŞ ELEDİYESİ======================= Toplantı Dönemi : 2018 yılı Mart Ayı Birleşim : 3 Oturum : 1 Tarihi : 05/03/2018 Karar Sayıları : 27, 28, 29, 30, 31, 32 ÖDEMİŞ BELEDİYE

Detaylı

Karar No:75 Özü: Önergenin gündemin 37. Maddesi olarak görüşülmesine oy birliği ile karar verildiği hk.

Karar No:75 Özü: Önergenin gündemin 37. Maddesi olarak görüşülmesine oy birliği ile karar verildiği hk. 04.02.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI Karar No. 68 Özü : 04.02.2015 günlü meclis toplantısına katılamayan Üye Recep Tokgöz, Nuran Yılmaz, Murat Şimşek, Can Kasapoğlu, Bahadır Yantaç, Ayhan Ateş, Ercan Merthatun

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 153 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 46 KARAR 46- İlçemiz, Sıra Mahallesi 2150 ada 7 parselde bulunan trafo yerinin değiştirilmesi Gediz Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi İzmir İl Tesis Müdürlüğünün 04.01.2013 tarih 273 sayılı yazısı

Detaylı

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2014 YILI EYLÜL AYINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETİ

T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2014 YILI EYLÜL AYINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETİ T.C. BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2014 YILI EYLÜL AYINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETİ Sıra No Karar Tarihi Karar No 1 16.09.2014 130 2 16.09.2014 131 3 16.09.2014 132 4 16.09.2014 133 5 16.09.2014 134

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 20 : Belediyemizin üyesi bulunduğu Hatay Belediyeler Birliği karar organlarında görev almak üzere, 1 asil, 1 yedek üye seçiminin yapılması Belediyemizin hissesi sebebiyle

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No :105 Özü: 1/1000 ölçekli Uygulama Ġmar Planı Tadilatı. Karar Trh : (Ġlçemiz, Arabacıalanı Mahallesi, 1895 ada, 2 no lu Parsel) (PĠN: 6010,38) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Zeynep

Detaylı

T.C. DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ 01/10/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI 10. BİRLEŞİM 1. OTURUM KARAR ÖZETLERİ

T.C. DÖŞEMEALTI BELEDİYESİ 01/10/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI 10. BİRLEŞİM 1. OTURUM KARAR ÖZETLERİ 1- Karar No : 170 ÖZÜ : Meclis Üyesi Suzan KÜÇÜKBAŞKAN ın mazeretli sayılmasına oybirliği ile karar verilerek ve yeterli çoğunluğun katıldığı anlaşılarak Döşemealtı Belediyesinin 01/10/2014 tarihli Meclis

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 114 Mülkiyeti S.S Beyaz Site Konut Yapı Kooperatifine ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Harput Mahallesi, Pafta:72, Ada:5734, Parsel:5 de kayıtlı taşınmaz 18 K-IV 1/1000 ölçekli uygulama imar

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 67 Mülkiyeti Aşkın ALAFTARGİL e ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Osman Gazi Mahallesi, ada: 4472, Parsel: 2- de kayıtlı taşınmaz 16 K-IV 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda blok nizam

Detaylı

2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM

2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM Karar Tarihi : 03.11.2015 Karar No : Konu:2015 Yılı Kasım Ayı Meclis Toplantısı 2015 YILI KASIM AYI MECLİS TOPLANTISI 19. BİRLEŞİM 1. OTURUM BAŞKAN: Sayın Meclis Üyeleri; 5393 sayılı kanunun 20. maddesine

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 51 : 2014 Mali Yılı Kesin Hesabının Görüşülmesi 2014 Mali Yılı Kesin Hesabı 28.04.2015 tarihli oturumu ve 134 sayılı encümen kararında kesin hesaba dair cetvel ve kayıtların

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 7 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 7 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU RAPORU MECLİSİ Tarih : 06.09.2011 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2011 / 7 BÜTÇE VE TARİFE KOMİSYONU KONU : Ödenek Aktarma. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 05.09.2011 tarihli oturumunda incelenmek üzere komisyonumuza

Detaylı

T C. GÜRSU BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Esas No : 2014/128 ÖZETİ : Yatırım Teşvik Belgesi

T C. GÜRSU BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Esas No : 2014/128 ÖZETİ : Yatırım Teşvik Belgesi Esas No : 2014/128 ÖZETİ : Yatırım Teşvik Belgesi Karar No : 2014/187 Mali Hizmetler Müdürlüğünün; Belediyemizin Yatırım Teşvik Belgesi başvurusu ve kabulü halinde Mali Hizmetler Müdürü M.Nesim CEYLAN

Detaylı

Öner YİĞİT Kutbettin HACIYUSUFOĞULLARI Ayla TARHAN İl Genel Meclisi Katip Katip 1. Başkan Vekili

Öner YİĞİT Kutbettin HACIYUSUFOĞULLARI Ayla TARHAN İl Genel Meclisi Katip Katip 1. Başkan Vekili Konu: Program Değişikliği. Toplantı : Mayıs Karar Sayısı : 101 mizin 30.11.2012 tarih ve 277 sayılı kararları ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün 2013 Yılı İş Programında yapımı karara bağlanan Çatak

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :378 KARAR 378 : 6360 Sayılı yasa kapsamında, mesai saatleri dışında yapılacak çalışmalarda, görevli personel için 2016 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu K Cetveline istinaden fazla mesai yaptırılması,

Detaylı