T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI"

Transkript

1 MECLİS I Havale Tarihi : Kararın Nosu : Sayılı Belediye Kanununun 19.maddesine göre I.ve II.Meclis Başkan Vekili ile 2 asil ve 2 yedek Meclis Katibinin gizli oy ile seçiminin yapılması. başkanlığında, üyeler,, Ramazan ONTAŞ, İlhan KURAL, Ülkü Belediye Yazı İşleri Müdürlüğünün Başkanlık Makamına vermiş olduğu ve /314 sayılı yazısı ile 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19.maddesine göre Belediye Meclisi seçim sonuçları ilanını takip eden 5.gün Belediye Başkanının Başkanlığında kendiliğinden toplanır. Meclis bu toplantıda, üyeler arasından gizli oyla Meclis birinci ve ikinci Başkan Vekili ile en az iki katip üyeyi ilk iki yıl için görev yapmak üzere seçer. İlk iki yıldan sonra seçilecek Başkanlık Divanı yapılacak ilk Mahalli İdareler seçimine kadar görev yapar. denildiğinden, meclis üyeleri arasından gizli oyla birinci ve ikinci başkan vekili ile iki asil ve iki yedek Meclis Katibi üye seçiminin yapılması istenmektedir Sayılı Belediye Kanununun 19.maddesi ile tarih ve Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan İçişleri Bakanlığı nın Belediye Meclis Çalışma Yönetmeliğine göre yapılan gizli oylama neticesinde Meclis I. Başkan Vekilliğine Meclis Üyelerinden Ülkü YEŞİLTUNA, Meclis II. Başkan Vekilliğine Meclis Üyelerinden Emine KARAKUŞ GÜVEN, Asil Meclis Katipliklerine Meclis Üyelerinden Emine KARAKUŞ GÜVEN ve, Yedek Meclis Katipliklerine Kemal İLHAN ve Ekrem DAŞDEMİR gizli oylama neticesinde 2 yıl süre ile seçilmişlerdir. İşbu kararımızın gereği için bir nüshasının tüm servislere gönderilmesine karar verildi.

2 MECLİS I Havale Tarihi : Kararın Nosu : Sayılı Belediye Kanununun 33.maddesine göre 2 Encümen Üyesinin bir yıllığına gizli oy ile seçiminin yapılması. başkanlığında, üyeler,, Ramazan ONTAŞ, İlhan KURAL, Ülkü Belediye Yazı İşleri Müdürlüğünün Başkanlık Makamına vermiş olduğu tarih ve /313 sayılı yazısı ile 5393 Sayılı Belediye Kanununun 33.maddesinin (b) fıkrasına göre Belediye Meclisi her yıl kendi arasından bir yıl için 2 üyenin Belediye Encümen Üyeliğine gizli oy ile seçilmesi gerekmektedir. Bu nedenle Belediyemiz Meclis Üyelerinin kendi arasından bir yıl görev yapmak üzere Encümen Üyeliği için gizli oylamaya geçildi. Yapılan gizli oylama neticesinde Meclis Üyelerinden Ahmet ORHAN ile Mehmet MADENCİ en çok oy aldıklarından bir yıl görev yapmak üzere Encümen Üyeliklerine seçilmişlerdir. İşbu kararımızın gereği için bir nüshasının tüm servislere gönderilmesine karar verildi.

3 MECLİS I Havale Tarihi : Kararın Nosu : Sayılı Belediye Kanununun 24.maddesine göre 1 yıllığına ihtisas komisyonlarında Plan ve Bütçe Komisyonu, İmar Komisyonu üyelerinin seçiminin yapılması. başkanlığında, üyeler,, Ramazan ONTAŞ, İlhan KURAL, Ülkü Belediye Yazı İşleri Müdürlüğünün Başkanlık Makamına vermiş olduğu tarih ve /315 sayılı yazısı ile 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24.maddesinde Belediye Meclis üyeleri arasından en az 3, en fazla 5 kişiden oluşan ihtisas komisyonları kurulabilir denildiği, komisyonların görev süreleri bir yılı geçmemek üzere ne kadar süre için kurulacağı aynı meclis kararında belirtileceği, ihtisas komisyonları her siyasi parti gurubunun ve bağımsız üyelerin meclisteki üye sayısının meclis üye tam sayısına oranlaması ile oluşturulur denildiği, İl ve İlçe Belediyeleri ile nüfusu in üzerindeki belediyelerde plan ve bütçe ile imar komisyonlarının kurulması zorunludur denilmektedir. Bu nedenle Plan ve Bütçe ile İmar Komisyonlarının kurulması istenilmektedir. Belediye İhtisas Komisyonlarından Plan ve Bütçe Komisyonunda görev yapmak üzere Meclis Üyelerinden,, Alim KARACA, Telat TOPÇUOĞLU ve Adnan Yüksel KOCAPINAR; İmar komisyonunda görev yapmak üzere Meclis Üyelerinden,, İlhan KURAL, Halil ÇALIŞ ve Kemal İLHAN bir yıl süre ile oybirliği ile seçilmişlerdir. İşbu kararımızın gereği için bir nüshasının tüm Müdürlüklere gönderilmesine karar verildi.

4 MECLİS I Havale Tarihi : Kararın Nosu : Sayılı Belediye Kanununun 20.maddesi ile Belediye Çalışma Yönetmeliğinin 6.ve 16.maddesine göre toplantı günü, saati, tatil yapacağı ay ile tutanağın sesli ve görüntülü cizahlarla kayıt edilmesinin belirlenmesi. başkanlığında, üyeler,, Ramazan ONTAŞ, İlhan KURAL, Ülkü Belediye Yazı İşleri Müdürlüğü nün Başkanlık Makamına vermiş olduğu tarih ve /316 sayılı yazısı ile 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20.maddesi ile Belediye Çalışma Yönetmeliğinin 6.ve 16.maddelerine göre toplantı günü, saati, tatil yapacağı ay ile tutanağın sesli ve görüntülü cihazlarla kayıt edilmesinin belirlenmesi istenilmektedir. Belediye Meclisince konunun incelenip müzakere edilmesi sonucunda; Meclis Üyelerinin tamamının ortak teklifi üzerine her ayın ilk mesai günü saat da, Belediye Hizmet Binası Toplantı Salonunda yapılmasına; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesi gereğince yapılan açık oylama sonucunda oybirliği ile kabulüne; İşbu kararımızın gereği için bir nüshasının Tüm Müdürlüklere gönderilmesine karar verildi.

5 MECLİS I Havale Tarihi : Kararın Nosu : Sayılı Belediye Kanununun 56.maddesine göre Belediyemiz faaliyet raporunun görüşülmesi. MECLİS I.BAŞKAN VEKİLİ Ülkü YEŞİLTUNA başkanlığında, üyeler Ülkü YEŞİLTUNA,,,, Ramazan ONTAŞ, İlhan KURAL, Ahmet ORHAN, Alim KARACA, Kemal İLHAN, Musa DOĞAN, Cenk SÖNMEZ, Adnan Yüksel KOCAPINAR, Halil ÇALIŞ, Mehmet MADENCİ, Telat Belediye Yazı İşleri Müdürlüğünün Başkanlık Makamına vermiş olduğu tarih ve /312 sayılı yazısı ile 5393 Sayılı Belediye Kanununun 56.maddesine istinaden Belediye Başkanı 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 41.maddesinin dördüncü fıkrasında belirtilen biçimde stratejik plan ve performans programına göre yürütülen faaliyetleri belirlenmiş performans ölçütlerine göre hedef ve gerçekleşme durumunu ve meydana gelen sapmaların nedenlerini ve belediye borçlarının durumunu açıklayan faaliyet raporunu hazırlar. Faaliyet raporunda bağlı kuruluş ve işletmeler ile belediye ortaklıklarına ilişkin söz konusu bilgi ve değerlendirmelere de yer verilir. Belediye Başkanlığınca hazırlanan Belediyemiz Müdürlüklerine bağlı servisler ile DABEL TUR.VE TİC.A.Ş. nin Ocak 2013-Aralık 2013 döneminde yapılan bir yıllık faaliyet raporları Meclis Üyelerine okunup, onaylandıktan sonra raporun bir örneğinin İçişleri Bakanlığına gönderilmesi ve kamuoyuna da açıklanır denilmektedir. Belediye Meclisimizce konunun incelenip müzakere edilmesi sonucunda; Belediyemizin Ocak 2013-Aralık 2013 dönemine ait bir yıllık faaliyet raporu Meclisimizce uygun bulunmuştur Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesi gereğince yapılan açık oylama sonucunda üyelerden Cenk SÖNMEZ, Musa DOĞAN ve Adnan Yüksel KOCAPINAR çekimser diğer üyelerin oylarıyla oyçokluğu ile kabulüne; İşbu kararımızın bir nüshasının bilgi için İçişleri Bakanlığına, bir nüshasının gereği için Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğüne, bir nüshasının da tüm servislere gönderilmesine karar verildi.

6 MECLİS I Havale Tarihi : Kararın Nosu : 48 Dalaman Ortaca Bölgesi Turizm Altyapı Hizmet Birliğine Meclis Üyeleri arasından 8 asil 4 yedek üye isminin belirlenmesinin görüşülmesi. başkanlığında, üyeler,, Ramazan ONTAŞ, İlhan KURAL, Ülkü Belediye Yazı İşleri Müdürlüğünün Başkanlık Makamına vermiş olduğu tarih ve sayılı yazısı ile Dalaman Ortaca Bölgesi Turizm Altyapı Hizmet Birliği nin tarih ve M.48.DKT /39 yazısı ile 5355 Sayılı Mahalli İdare Birlikleri Kanununun Ek-1.maddesi gereğince Birliğin tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 2007/13030 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile kurulmuş ve Dalaman Ortaca bölgesinde faaliyetine devam etmekte olduğu bildirilmiştir. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçimleri nedeniyle Birlik Meclisi yeniden oluşturulacağından ve Birlik Tüzüğünün 7.Maddesi gereğince Birlik Meclisinin doğal üyesi olarak bulunduğumuzdan, Birlik Meclisi üyesi olarak 8 asil üye ve 4 yedek üyenin Meclis Üyeleri arasından belirlenerek Dalaman Ortaca Bölgesi Turizm Altyapı Hizmet Birliğine bildirilmesi istenilmektedir. Belediye Meclisince konunun incelenip müzakere edilmesi sonucunda, Dalaman Ortaca Bölgesi Turizm Altyapı Hizmet Birliği ne Birlik Meclisinin doğal üyesi bulunduğumuzdan Birlik Meclisi üyesi olmak üzere Asil Üye olarak Meclis Üyelerinden Ahmet ORHAN, Ramazan ONTAŞ, İlhan KURAL, Ülkü YEŞİLTUNA, Hüseyin ERTUĞRUL, Halil ÇALIŞ, Ekrem DAŞDEMİR ve Telat TOPÇUOĞLU; Yedek Üye olarak Alim KARACA, Mehmet MADENCİ, ve Kemal İLHAN seçilmişlerdir. İşbu kararımızın gereği için bir nüshasının Dalaman Ortaca Bölgesi Turizm Altyapı Hizmet Birliğine gönderilmesine oybirliği ile karar verildi.

7 MECLİS I Havale Tarihi : Kararın Nosu : 49 Ege Belediyeler Birliğine Belediye Meclis Üyeleri arasından 1 asil, 1 yedek üye isminin belirlenmesinin görüşülmesi. başkanlığında, üyeler,, Ramazan ONTAŞ, İlhan KURAL, Ülkü Belediye Yazı İşleri Müdürlüğünün Başkanlık Makamına vermiş olduğu tarih ve sayılı yazısı ile Ege Belediyeler Birliğinin tarih ve sayılı yazısı ile üyesi bulunduğumuz birliğe, yapılan Mahalli İdareler Seçimi nedeni ile Birlik Meclisi, Birlik Encümeni ve Birlik Başkanlığı ndan oluşan organlarının yeniden oluşturulacağı bildirilmektedir. Belediye Başkanlarının belediyelerin tüzel kişiliğini temsilen doğal üyesi bulunmaktadır. Ege Belediyeler Birliğinin Ana Tüzüğünün 8.maddesi gereğince birlik organlarının oluşturulabilmesi için, Belediye Meclis Üyeleri arasından seçilecek, 1 asil ve 1 yedek üyenin isimlerinin belirlenerek Ege Belediyeler Birliğine bildirilmesi istenilmektedir. Belediye Meclisince konunun incelenip müzakere edilmesi sonucunda; Ege Belediyeler Birliğinin Ana Tüzüğünün 8.maddesi gereğince Belediye Meclis Üyelerinden Asil Üye Ülkü YEŞİLTUNA, Yedek Üye görev yapmak üzere seçilmişlerdir. İşbu kararımızın bir nüshasının bilgi için Ege Belediyeler Birliğine, bir nüshasının da Mali Hizmetler Müdürlüğüne gönderilmesine oy birliği ile karar verildi.

8 MECLİS I Havale Tarihi : Kararın Nosu : 50 Tüketici Sorunları Hakem Heyeti Başkanlığına Meclis Üyeleri arasından 1 asil, 1 yedek üye isminin belirlenmesinin görüşülmesi. başkanlığında, üyeler,, Ramazan ONTAŞ, İlhan KURAL, Ülkü Belediye Yazı İşleri Müdürlüğünün Başkanlık Makamına vermiş olduğu tarih ve sayılı yazısı ile Dalaman Kaymakamlığı Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti Başkanlığının tarih ve B.14.TRK /14 sayılı yazısı ile Tüketici Sorunları Hakem Heyetinde görevlendirilen Belediye Meclis Üyesinin 30 Mart 2014 yerel seçimler nedeniyle görevi sona erdiğinden, 4077 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun Tüketici Sorunları Hakem Heyetleri Yönetmeliğinin 7.maddesi gereğince bir asil ve bir yedek üyenin Belediye Meclisi Üyeleri arasından görevlendirilerek Tüketici Sorunları İlçe Hakem Heyeti Başkanlığına bildirilmesi istenilmektedir. Belediye Meclisince konunun incelenip müzakere edilmesi sonucunda; 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun Tüketici Sorunları Hakem Heyetleri Yönetmeliğinin 7.maddesi gereğince Belediye Meclis Üyelerinden Asil Üye olarak Emine KARAKUŞ GÜVEN, Yedek Üye olarak Alim KARACA Tüketici Sorunları Hakem Heyeti Başkanlığında görev yapmak üzere seçilmişlerdir. İşbu kararımızın bir nüshasının Yazı İşleri Müdürlüğüne, bir nüshasının da Dalaman Kaymakamlığına gönderilmesine oybirliği ile karar verildi.

9 MECLİS I Havale Tarihi : Kararın Nosu : Sayılı Kanunun ilgili maddeleri gereğince Belediyemizce görev yapan memurların durumlarının iyileştirilmesi konusunda ücret artışı yapılması ve mutabakat metni imzalanması için Belediye Başkanına yetki verilmesinin görüşülmesi. başkanlığında, üyeler,, Ramazan ONTAŞ, İlhan KURAL, Ülkü Belediyemiz Mali Hizmetler Müdürlüğünün Başkanlık Makamına vermiş olduğu tarih ve sayılı yazısı ile Belediyemizde çalışan memur personelin ekonomik, sosyal ve kültürel düzeylerini yükseltmek, çalışanların ekonomik, demokratik, hukuksal, sosyal hak ve çıkarlarını koruyup geliştirmek amacı ile 5393 Sayılı Belediye Kanununun 14.maddesinde Belediyenin görev ve sorumlulukları arasında sosyal hizmet ve yardım yapmak, aynı kanunun 38.maddesinde Belediye Başkanının görev ve yetkilerinin tanımlandığı (g) bendinde yetkili organlardan karar alınmak şartıyla sözleşme yapmak Belediye Başkanımızın yetkileri arasındadır Sayılı Belediye Kanununun ilgili maddeleri gereğince Belediyemizde görev yapan memurların maaşlarının iyileştirilmesi, çalışma verimliliğini yükselteceğinden bu nedenle memurların durumlarının iyileştirilmesi konusunda ücret artışı yapılması ve mutabakat metni imzalanması için Belediye Başkanına yetki verilmesi istenilmektedir. Belediye Meclisince konunun incelenip müzakere edilmesi sonucunda; 5393 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri gereğince Belediyemizde görev yapan memurların maaşlarının iyileştirilmesi çalışma verimliliği yükselteceğinden bu nedenle memurların durumlarının iyileştirilmesi konusunda ücret artışı yapılması ve mutabakat metni hazırlanması için Belediye Başkanı a yetki verilmesine, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesi uyarınca yapılan açık oylama sonucunda oybirliği ile kabulüne; İşbu kararımızın gereği için bir nüshasının Mali Hizmetler Müdürlüğüne gönderilmesine karar verildi.

10 MECLİS I Havale Tarihi : Kararın Nosu : Sayılı Kanun gereğince Devir, Tasfiye ve Paylaştırma Komisyon Kararı doğrultusunda Belediyemiz ile Büyükşehir Belediyesi arasında gerekli düzeltme, devir ve paylaşımların yapılabilmesi için Belediye Başkanına yetki verilmesinin görüşülmesi. başkanlığında, üyeler,, Ramazan ONTAŞ, İlhan KURAL, Ülkü Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğünün Başkanlık Makamına vermiş olduğu tarih ve sayılı yazısı ile 6360 Sayılı On Dört İlde Büyükşehir Belediyesi ve 27 İlçe Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunun Geçici 1.maddesinin 1.fıkrası hükmüne göre oluşan Devir, Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonu 12/02/ /03/2014 tarihleri arasında toplanmış ve İl Belediyesi, İl Özel İdaresi, İlçeler, Belde ve Köylerin mevcut personelini, taşınır ve taşınmazlarını, iş makineleri ve diğer taşıtları ile kamu kurum ve kuruluşlarına olan alacak ve borçlarını ilgisine göre paylaşımını yapmıştır. Hem personel paylaşımı sıkıntısının giderilmesi hem de ileride oluşacak olan hatalı uygulamaların Belediyeler arasında çözümlenmesi için Devir, Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonunun kararı doğrultusunda İlçe ve Büyükşehir belediyesi arasında gerekli düzeltme paylaşımların yapılabilmesi, Belediye Meclislerinden Belediye Başkanlarına yetki verilmesi sonucu iki belediye arasında yapılacak protokol ile giderilebilecektir. Bu nedenle yapılacak ilk meclis toplantısında taşınmaz mallar ile ilgili ortaya çıkabilecek hatalı devir ve paylaştırma işlemlerinin; 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi Kontrol Kanununun 45.maddesi, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 75.maddesi ve konu ile ilgili diğer mevzuat hükümlerine göre ilgili Belediyeler arasında yetkili kurulların kararları ile gerekli düzeltme ve devir işlemlerinin yapılması, personel, taşınır mal, taşıt, iş makinası, hakalacak ve borçlar ve şirket hisseleri ile ilgili devirde olası hatalı uygulamalar ise, bilindiği gibi ilgili belediyeler arasında yetkili kurulların kararları ile gerekli düzeltme ve devir işlemlerinin yapılması konusunda Belediye Başkanına yetki verilmesi istenilmektedir. Belediye Meclisince konunun incelenip müzakere edilmesi sonucunda; 6360 Sayılı On Dört İlde Büyükşehir Belediyesi ve 27 İlçe Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunun Geçici 1.maddesinin 1.fıkrası hükmüne göre oluşan Devir, Tasfiye ve Paylaştırma Komisyonunun Taşınmaz mallar ile ilgili ortaya çıkabilecek hatalı devir ve paylaştırma işlemlerinin; 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi Kontrol Kanununun 45.maddesi, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 75.maddesi ve konu ile ilgili diğer mevzuat hükümlerine göre ilgili Belediyeler arasında yetkili kurulların kararları ile gerekli düzeltme ve devir işlemlerinin yapılması, personel, taşınır mal, taşıt, iş makinası, hak-alacak ve borçlar ve şirket hisseleri ile ilgili devirde olası hatalı uygulamalar ise, bilindiği gibi ilgili belediyeler arasında yetkili kurulların kararları ile gerekli düzeltme ve devir işlemlerinin yapılması konusunda Belediye Başkanı a yetki

11 verilmesine; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesi gereğince yapılan açık oylama sonucunda oybirliği ile kabulüne; İşbu kararımızın gereği için bir nüshasının Mali Hizmetler Müdürlüğüne gönderilmesine karar verildi.

12 MECLİS I Havale Tarihi : Kararın Nosu : 53 Beld.Yazı İşleri Müdürlüğünün talebine istinaden Belediye ve Meclis Başk.' ın sözlü teklifi üzerine 1-Eğitim, Kültür, Sosyal ve Turizm Komis.,2-Hukuk İşl.Komis.,3- Araştırma ve İnceleme Komis.kurulmasının görüşülmesi. başkanlığında, üyeler,, Ramazan ONTAŞ, İlhan KURAL, Ülkü Belediye Yazı İşleri Müdürlüğünün talebine istinaden Belediye ve Meclis Başkanı ın sözlü teklifi ile gündeme alınan Yazı İşleri Müdürlüğünün tarih ve /335 sayılı yazısı ile 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24.maddesinde Belediye Meclis üyeleri arasından en az 3, en fazla 5 kişiden oluşan ihtisas komisyonları kurulabilir denildiği, komisyonların görev süreleri bir yılı geçmemek üzere ne kadar süre için kurulacağı aynı meclis kararında belirtileceği, ihtisas komisyonları her siyasi parti gurubunun ve bağımsız üyelerin meclisteki üye sayısının meclis üye tam sayısına oranlaması ile oluşturulur denildiği, İl ve İlçe Belediyeleri ile nüfusu in üzerindeki belediyelerde plan ve bütçe ile imar komisyonlarının kurulması zorunludur. Bu komisyonların dışında kalan sağlık, eğitim, kültür, çevre komisyonu gibi konularda ihtisas komisyonu kurulması ise belediye meclisinin takdirindedir. denilmektedir. Bu nedenle; 1- Eğitim, Kültür, Spor ve Turizm Komisyonu, 2- Hukuk İşleri Komisyonu, 3- Araştırma ve İnceleme Komisyonu, kurulması istenilmektedir. Belediye Meclisince konunun incelenip müzakere edilmesi sonucunda; 1- Eğitim, Kültür, Spor ve Turizm Komisyonu için Meclis Üyelerinden Emine KARAKUŞ GÜVEN, Alim KARACA, Ülkü YEŞİLTUNA, Musa DOĞAN ve Telat TOPÇUOĞLU; 2- Hukuk İşleri Komisyonu için Meclis Üyelerinden Ahmet ORHAN, Hüseyin ERTUĞRUL, İlhan KURAL, Musa DOĞAN ve Mehmet MADENCİ; 3- Araştırma ve İnceleme Komisyonu için Meclis Üyelerinden Ülkü YEŞİLTUNA, İlhan KURAL,, Ekrem DAŞDEMİR ve Cenk SÖNMEZ bir yıl süre ile seçilmişlerdir. İşbu kararımızın gereği için Tüm Müdürlüklere gönderilmesine oybirliği ile karar verildi.

13 MECLİS I Havale Tarihi : Kararın Nosu : 54 Belediye Yazı İşleri Müdürlüğünün talebine istinaden Beld.ve Mecl.Başkanı ' ın sözlü teklifi üzerine unvan ve derece değişikliği yapılarak oluşturulacak olan kadro ihdaslarının güncellenmesinin görüşülmesi. başkanlığında, üyeler,, Ramazan ONTAŞ, İlhan KURAL, Ülkü Belediye Yazı İşleri Müdürlüğünün talebine istinaden Belediye ve Meclis Başkanı ın sözlü teklifi ile gündeme alınan Yazı İşleri Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı ile 22/02/2007 tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Belediye ve Bağlı Kuruluşları İle Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin 9.maddesi ve 11.maddesi uyarınca boş memur kadrolarında sınıf, unvan ve derece değişikliği ile boş memur kadrolarının iptali ve dolu kadrolarda derece değişikliği meclis kararı ile yapılır denilmektedir. Belediyemizde boş bulunan 1 adet G.İ.H. Sınıfı 3.dereceli Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün iptal edilerek G.İ.H. Sınıfı 1.dereceli Temizlik İşleri Müdürlüğünün ihdas edilmesi, 1 adet G.İ.H. Sınıfı 3.dereceli Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünün iptal edilerek G.İ.H. Sınıfı 1.dereceli Destek Hizmetleri Müdürlüğünün ihdas edilmesi ekte sunulan (II) Sayılı boş kadro cetveli kullanılarak unvan ve derece değişikliğinin iptal-ihdas edilerek düzenlenmesi istenilmektedir. Belediye Meclisince konunun incelenip müzakere edilmesi sonucunda; 22/02/2007 tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Belediye ve Bağlı Kuruluşları İle Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin 9.maddesi ve 11.maddesi gereğince Belediyemizde boş bulunan 1 adet G.İ.H. Sınıfı 3.dereceli Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün iptal edilerek G.İ.H. Sınıfı 1.dereceli Temizlik İşleri Müdürlüğünün ihdas edilmesine, 1 adet G.İ.H. Sınıfı 3.dereceli Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünün iptal edilerek G.İ.H. Sınıfı 1.dereceli Destek Hizmetleri Müdürlüğünün ihdas edilmesine ekte sunulan (II) Sayılı boş kadro cetveli kullanılarak unvan ve derece değişikliğinin iptal-ihdas edilerek düzenlenmesine; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesi gereğince yapılan açık oylama sonucunda oybirliği ile kabulüne; İşbu kararımızın gereği için bir nüshasının Yazı İşleri Müdürlüğüne, bir nüshasının Mali Hizmetler Müdürlüğüne gönderilmesi karar verildi.

14

15 MECLİS I Havale Tarihi : Kararın Nosu : 55 Belediye Yazı İşleri Müdürlüğünün talebine istinaden Belediye ve Meclis Başkanı ' ın sözlü teklifi üzerine DABEL Tur. İnş. ve Tic. A.Ş' de bulunan Dalaman Belediyesine ait hissenin temsil yetkisinin Belediye Başkanı ' a verilmesinin görüşülmesi. başkanlığında, üyeler,, Ramazan ONTAŞ, İlhan KURAL, Ülkü Belediye Yazı İşleri Müdürlüğü nün talebine istinaden Belediye ve Meclis Başkanı ın sözlü teklifi ile gündeme alınan Yazı İşleri Müdürlüğünün Başkanlık Makamına vermiş olduğu tarih ve sayılı yazısı ile DABEL TURİZM İNŞAAT VE TİCARET A.Ş nin tarih ve 2014/26 sayılı yazısına istinaden Belediyemiz DABEL TUR. VE TİC. A.Ş de bulunan Dalaman Belediyesine ait hissesinin temsil yetkisinin Dalaman Belediye Başkanı Muhammet ŞAŞMAZ a yetki verilmesi istenilmektedir. Belediye Meclisince konunun incelenip müzakere edilmesi sonucunda; DABEL TURİZM İNŞAAT VE TİCARET A.Ş nin tarih ve 2014/26 sayılı yazısı ile Belediyemiz DABEL TUR. VE TİC. A.Ş de bulunan Dalaman Belediyesine ait hissesinin temsil yetkisinin Dalaman Belediye Başkanı a verilmesine; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesi gereğince yapılan açık oylama sonucunda oybirliği ile kabulüne; İşbu kararımızın bir nüshasının gereği için bir nüshasının DABEL TURİZM İNŞAAT VE TİCARET A.Ş ne, bir nüshasının da Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğüne gönderilmesine karar verildi.

16 MECLİS I Havale Tarihi : Kararın Nosu : 56 Belediye Yazı İşleri Müdürlüğünün talebine istinaden Belediye ve Meclis Başkanı ' ın sözlü teklifi üzerine Meclis Üyeleri arasından Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilecek olan Ramazan ONTAŞ' a verilecek aylığın belirlenmesinin görüşülmesi. başkanlığında, üyeler,, Ramazan ONTAŞ, İlhan KURAL, Ülkü Belediye Yazı İşleri Müdürlüğü nün talebine istinaden Belediye ve Meclis Başkanı ın sözlü teklifi ile gündeme alınan Yazı İşleri Müdürlüğünün Başkanlık Makamına vermiş olduğu tarih ve sayılı yazısı ile 5393 Sayılı Belediye Kanununun 49.maddesinin 7.fıkrasında Norm kadrosunda Belediye Başkan Yardımcısı bulunan Belediyelerde Norm Kadro sayısına bağlı kalınmaksızın; Belediye Başkanı, zorunlu gördüğü takdirde, nüfusu e kadar olan Belediyelerde bir, nüfusu arasında olan Belediyelerde iki, nüfusu arasında olan belediyelerde üç, nüfusu ve fazla olan belediyelerde dört Belediye Meclis Üyesini Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirebilir. Bu şekilde görevlendirilen meclis üyelerine Belediye Başkanına verilen ödeneğin 2/3 ünü aşmamak üzere Belediye Meclisi tarafından belirlenecek aylık ödenek verilir ve taleplerine göre bir sosyal güvenlik kurumu ile ilişkilendirilir. Bu şekilde görevlendirme, memuriyete geçiş, sözleşmeli veya işçi statüsünde çalışma dahil ilgililer açısından herhangi bir hak teşkil etmez ve Belediye Meclisinin görev süresini aşamaz. Sosyal Güvenlik prim ve benzeri giderlerden kurum karşılıkları belediye bütçesinden karşılanır denilmektedir. Bu nedenle Belediyemizde Meclis Üyeleri arasından Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilecek olan Ramazan ONTAŞ a verilecek olan aylığın belirlenmesi istenilmektedir. Belediye Meclisince yapılan inceleme ve müzakereler sonucunda; Belediyemizde Meclis Üyeleri arasından Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilecek olan Ramazan ONTAŞ a verilecek olan aylık ödeneğin Belediye Başkanına verilen ödeneğin 2/3 oranında ödenmesine; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesi gereğince yapılan açık oylama sonucunda oybirliği ile kabulüne; İşbu kararımızın gereği için bir nüshasının Mali Hizmetler Müdürlüğüne, bir nüshasının da Yazı İşleri Müdürlüğüne gönderilmesine karar verildi.

17 MECLİS I Havale Tarihi : Kararın Nosu : 57 Belediye ve Meclis Başkanı ' ın Belediye Meclis Başkanlığına vermiş olduğu tarihli dilekçesinde 2014 yılında uygulanmak üzere imar ile ilgili ücret tarifelerinin yeniden değerlendirilerek belirlenmesinin görüşülmesi. başkanlığında, üyeler,, Ramazan ONTAŞ, İlhan KURAL, Ülkü Belediye ve Meclis Başkanı ın Belediye Meclis Başkanlığına vermiş olduğu tarihli dilekçesinde 2014 yılında uygulanmak üzere, Belediye Meclisinin tarih ve 106 sayılı kararı ile belirlenen İmar ile ilgili ücret tarifelerinin yeniden değerlendirilmesi istenilmektedir. Belediye Meclisince yapılan inceleme ve müzakereler neticesinde; Belediye Başkanı ın 2014 yılında uygulanmak üzere; Belediye Meclisinin tarih ve 106 sayılı kararı ile belirlenen İmar ile ilgili ücret tarifelerinin yeniden değerlendirilmesi talebinin incelenmek üzere 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18. maddesi ve Belediye Çalışma Yönetmeliğinin 21.maddesi gereğince Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar Komisyonuna havale edilmesine yapılan açık oylama sonucunda oybirliği ile kabulüne; İşbu kararımızın gereği için bir nüshasının İmar ve Şehircilik Müdürlüğüne gönderilmesine karar verildi.

18 MECLİS I Havale Tarihi : Kararın Nosu : 58 Beld.Mali Hizm.Müdürlüğünün talebine istinaden Beld.ve Mec.Başk.' ın sözlü teklifi üzerine yeni kurulacak olan iki adet Müdürlük için 2014 mali yılı bütçesine ek bütçe yapılmasının görüşülmesi. başkanlığında, üyeler,, Ramazan ONTAŞ, İlhan KURAL, Ülkü Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğü nün talebine istinaden Belediye ve Meclis Başkanı ın sözlü teklifi ile gündeme alınan Mali Hizmetler Müdürlüğü nün Başkanlık Makamına vermiş olduğu tarih ve / sayılı yazısında Belediyemizin Nisan-2014 ayında yapılacak olan toplantısında Belediyemizin Büyükşehir İlçe Belediyesi olmasından dolayı norm kadro gereği yeni kurulacak olan iki adet Müdürlük için 2014 mali yılı bütçesine 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesinin (b) bendine ve Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliği nin 37.maddesi gereğince ek bütçe yapma yetkisinin Belediye Meclisinde olması nedeniyle ek bütçesinin görüşülmesi istenilmektedir. Belediye Meclisince yapılan inceleme ve müzakereler neticesinde; Belediyemiz 2014 mali yılı bütçesine lik aşağıdaki listede bulunan kalemlere ek bütçe yapılmasına; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesi gereğince yapılan açık oylama sonucunda üyelerden Cenk SÖNMEZ çekimser diğer üyelerin oylarıyla oyçokluğu ile kabulüne; Ek Bütçenin onaylanmak üzere Büyükşehir Belediye Başkanlığına gönderilmesine; İşbu kararımızın gereği için bir nüshasının Mali Hizmetler Müdürlüğüne gönderilmesine karar verildi. EK BÜTÇE GELİR , Genel Bütçeli İdarelerden Alınan Proje Yardımları , Merkezi İdare Vergi Gelirlerinden Alınan Paylar ,00 GİDER , KİRLİLİĞİN AZALTILMASI HİZMEERİ , PERSONEL GİDERLERİ ,00

19 Temel Maaşlar , Zamlar ve Tazminatlar , Sosyal Haklar , Ek Çalışma Karşılıkları 1.000, Sürekli İşçi Ücretleri , Sürekli İşçi Sosyal Hak , Sürekli İşç.Fazl.Mesai , Sürekli İşç.Ödül ve İkramiye , SGK DEVLET PRİMİ GİDER , SGK Prim Ödemeleri , Sağlık Prim Ödemeleri , İşsizlik Sigorta Fonu 5.000, Sosyal Güvenlik Prim Ödem , MAL VE HİZMET ALIM GİDERLERİ , Büro Mal. Alımları 2.000, Temizlik Mal.Alımları , Elektrik Alımları 5.000, Diğer Tük.Mal.ve Mal.Alım , Yurtiçi Geçici Görev Yolluğu 2.000, İlan Giderleri 3.000, Telefon Abonelik Kull.Ücrt , DESTEK HİZMEERİ , PERSONEL GİDERLERİ , Temel Maaşlar , Zam ve Tazminatlar , Sosyal Haklar ,00

20 Sürekli İşçi Ücretleri , Sürekli İşçi.Sosyal Hakları , Sürekli İşçilerin Fazla Mesai , Sürekli İşçilerin Ödül İkram , SGK DEVLET PRİMİ GİDERLERİ , SGK Prim Ödemeleri , Sağlık Prim Ödemeleri , İşsizlik Sigortası Fonu , SGK Prim Ödemeleri , MAL VE HİZMET ALIM GİDERLERİ , Büro Mal.Alım.Giderleri , Akaryakıt ve Yağ Alımları , Elektrik Alımları , Diğer Tüketim Mal ve Mal. Alım , Yurtiçi Geçici Görev Yolluğu 3.000, Mahkeme Giderleri 5.000, İlan Giderleri 5.000, Telefon Giderleri 5.000, Yük Taşıma Giderleri 5.000, Taşıt Kiralama Giderleri , Kurslara Katılım Giderleri 5.000, Büro ve İşyeri Mal Malz.Alımları , Avadanlık ve Yedek Parça Alım , Diğer Dayanıklı Mal ve Mal.Alım , Mak.Tec.Bakım Onarım Gid , Taşım Bakım Onarım Gid ,00

21 İş Makinası Onarım Gid , Diğer Bakım Onarım Giderleri , SERMAYE GİDERLERİ , Kara Taşıt Alımları ,00 (2 Kamyon-1 Çöp Aracı-1Yol Süpürme Aracı-1 Kepçe-1 Binek Araç-1 Ambulans) Hareketli İş Makinası Alımları , Kereste Ürünleri Alımı , Metal Ürün Alımları , Diğer Alımları , Proje Giderleri , Müşavir Firma ve Kiş.Öde , İnşaat Malzemeleri , Elektrik Tesisat Giderleri , Sıhhi Tesisat Giderleri ,00 TOPLAM : ,00

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 22.03.2017 Kararın Nosu : 23 5393 Sayılı Belediye Kanununun 33.maddesine göre 2 Encümen Üyesinin bir yıllığına gizli oy ile seçiminin yapılması. başkanlığında, üyeler,, Ramazan

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 26.10.2016 Kararın Nosu : 92 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü' nün 24.10.2016 tarih ve E.11827418 sayılı yazısı ile Belediye Meclisimizin 01.06.2016 tarih ve 67 sayılı kararı ile Halk

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 09.11.2016 Kararın Nosu : 98 Belediye Meclisinin 01.11.2016 tarih ve 95 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen sokak ismi ile ilgili 09.11.2016 tarih ve 12 sayılı İmar

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 16.02.2017 Kararın Nosu : 17 Dolu kadro iptal-ihdasının görüşülmesi. başkanlığında, üyeler,, İlhan KURAL, Hüseyin ERTUĞRUL, Ahmet Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 23.03.2016 Kararın Nosu : 36 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19.maddesine göre I. ve II. Meclis Başkan Vekili ile en az 2 asil 2 yedek Meclis Kâtibinin gizli oy ile ilk Mahalli

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 22.08.2016 Kararın Nosu : 77 Meclis Üyelerinden Mehmet MADENCİ, Halil ÇALIŞ, Nadi UYSAL ve Ekrem DAŞDEMİR üyesi bulundukları Milliyetçe Hareket Partisi nden istifa etmiş olduğundan,

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 11.08.2017 Kararın Nosu : 62 Belediye Meclisi' nin 01.08.2017 tarih ve 56 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen Altıntas Mahallesi yer altı nakil hattı 1/1000 ölçekli

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 01 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR- Mustafa TOKSÖZ - İsmail KAHYA- Doğan SAYDAM- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile

Detaylı

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KONU : 5393 sayılı Belediye Kanununun 18 nci maddesi ile Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 36 ncı maddesine istinaden mütenevvi müdürlüklerden mütenevvi kalemler arasında ödenek aktarılması.

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 12.07.2017 Kararın Nosu : 53 Belediye Meclisinin 03.07.2017 tarih ve 49 sayılı kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Atatürkçü Düşünce Derneği' nin büro talebine ait

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 25.11.2015 Kararın Nosu : 91 Belediyemizin 2016 mali yılında vermiş olduğu hizmetlerden dolayı alınması gereken fiyat tarife cetvellerine ek gelir ücretlerinin belirlenmesinin

Detaylı

T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ. Mehmet GÜLDALI Harun SARI Ali YÖN

T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ. Mehmet GÜLDALI Harun SARI Ali YÖN T.C. ERDEMLİ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ 08/04/2014 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISI KARAR ÖZETLERİ MECLİS BAŞKANI : Mükerrem TOLLU Belediye Başkanı MECLİS ÜYELERİ Serdar ARSLAN Duran KARA Veli ŞAHMAN Şevk ŞEVK

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 22.02.2016 Kararın Nosu : 28 Muğla Büyükşehir Belediyesine devredilen tenis kortu alanı dışında kalan kısımların Büyükşehir Belediyesine devrinin iptal edilmesinin görüşülmesi.

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 26.07.2016 Kararın Nosu : 72 Meclis Üyelerinden Hüseyin ERTUĞRUL bulunduğu Cumhuriyet Halk Partisi' nden istifa etmiş olduğundan, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24.maddesi ile

Detaylı

ÖDENEK CETVELİ ( TEKLİF)

ÖDENEK CETVELİ ( TEKLİF) I II III IV V I II III IV I I II III IV Bütçe Ödeneği Harcama Bütçe Ödeneği Harcama 46 20 23 MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ 100.000.000,00 19.503.478,95 90.000.000,00 28.466.285,23 151.000.000,00 161.167.680,00

Detaylı

2013 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2013 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN ANA BÜTÇE KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik

2013 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2013 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN ANA BÜTÇE KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik 46 07 01 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 650.000.000 02 ÖZEL KALEM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 5.336.000 01 GENEL KAMU HİZMETLERİ 5.336.000 1 Yasama ve Yürütme Organları,Finansal ve Mali İşler,Dışişleri Hizmetleri 5.336.000

Detaylı

2016 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2016 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik

2016 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2016 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik 2016 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2016 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik I II III IV I II III IV Kodu I II III IV Açıklaması 46 07 01 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 05/01/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Kozluk Mahallesi İmar Plan Tadilatına Ait Komisyon

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 24.06.2016 Kararın Nosu : 68 Belediye Meclisinin 01.06.2016 tarih ve 66 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen konuya ilişkin İmar Komisyonu' nun 22.06.2016 tarih ve

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/04/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/04/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 04/04/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Erenler Mahallesi 1085 Sokakta Bulunan Parka İsim

Detaylı

ACIPAYAM BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI BÜTÇE GİDERLERİ ACIPAYAM BELEDİYE BAŞKANLIĞI

ACIPAYAM BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI BÜTÇE GİDERLERİ ACIPAYAM BELEDİYE BAŞKANLIĞI KOD AÇIKLAMA 2016 Harcamaların I II III IV % Oranları 01 Personel Giderleri 7,977,997.64 17.62 02 Sosyal Güvenlik Kurumlarına Devlet Primi Giderleri 1,476,182.21 3.26 03 Mal ve Hizmet Alım Giderleri 13,523,585.11

Detaylı

2014 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2014 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik

2014 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2014 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik 46 07 01 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 903.000.000 01 GENEL SEKRETERLİK 3.031.000 01 GENEL KAMU HİZMETLERİ 3.031.000 1 Yasama ve Yürütme Organları,Finansal ve Mali İşler,Dışişleri Hizmetleri 3.031.000

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20 Karar No : 20 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 5.ve 19.maddesi uyarınca görev süreleri tamamlanan 1. Meclis Başkan Vekili ve 2. Meclis Başkan Vekilinin

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 17.05.2016 Kararın Nosu : 63 Belediye Meclisinin 02.05.2016 tarih ve 59 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen Kargınkürü Mahallesi 102 ada 112 ve 113 parsel 1/1000 ölçekli

Detaylı

-KARAR- ADAYLAR PARTİSİ ALDIĞI OY Yusuf KILIÇ AKPARTİ 22 Ebru ATEŞ AKPARTİ 22 Bilal EKEN AKPARTİ 22 Ahmet KESER AKPARTİ 22

-KARAR- ADAYLAR PARTİSİ ALDIĞI OY Yusuf KILIÇ AKPARTİ 22 Ebru ATEŞ AKPARTİ 22 Bilal EKEN AKPARTİ 22 Ahmet KESER AKPARTİ 22 KARAR TARIHI : 07/04/2014 KARAR NOSU : 61 ÖZÜ: Açılış ve Yoklama Belediye Meclis Başkanı Dr Tuncay ACEHAN 6.Dönem 5.Birleşim 1.oturum meclis toplantısı açılışını yaparak, meclis üyelerini saygı duruşuna

Detaylı

Dönemi 2017 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 1 Birleşim 1 Oturum Özü T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR.

Dönemi 2017 Tarihi Saat 14:00 Sayısı 1 Birleşim 1 Oturum Özü T.C. AKÇADAĞ BELEDİYESİ BELEDİYE MECLİSİ KARAR. Tarihi 06.01.2017 Sayısı 1 Oturum Özü 5393 sayılı Belediye Kanununun 25. Maddesi gereği Denetim Komisyonuna üye seçimi (Gizli Oylama) yapılması. Akçadağ Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, Belediye Meclis

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI ÖZETİ Havale Tarihi : 21.09.2017 Belediye Meclisi' nin 05.09.2017 tarih ve 68 nolu kararı ile Plan ve Bütçe Kararın Tarihi : 02.10.2017 Komisyonuna

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 18.12.2015 Kararın Nosu : 1 Belediyemiz 2015 mali yılındaki gelir ve giderleri ile hesaplarının incelenmesi için 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25.maddesi gereğince gizli oy ile

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 06/04/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 06/04/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 06/04/2015 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1-2014 Yılına Ait Denetim Komisyonu Raporu 2- Seçimlerin

Detaylı

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2017 YILI BÜTÇESİ GİDER EKONOMİK SINIFLANDIRMASI CETVELİ

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2017 YILI BÜTÇESİ GİDER EKONOMİK SINIFLANDIRMASI CETVELİ 01 PERSONEL GİDERLERİ 235.086.904,00 01 1 MEMURLAR 94.035.681,00 01 1 1 Temel Maaşlar 32.795.580,00 01 1 1 01 Temel Maaşlar 32.795.580,00 01 1 2 Zamlar ve Tazminatlar 33.140.766,00 01 1 2 01 Zamlar ve

Detaylı

EVSEL KATI ATIK TOPLAMA VE NAKLİ HİZMET BEDELİ TARİFELERİNİN BELİRLENMESİ İLE İLGİLİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU

EVSEL KATI ATIK TOPLAMA VE NAKLİ HİZMET BEDELİ TARİFELERİNİN BELİRLENMESİ İLE İLGİLİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU T.C. ANTAKYA BELEDİYE MECLİSİ DÖNEMİ ARALIK 2014 BİRLEŞİM 21 OTURUM 1 TOPLANTI TARİHİ 05.12.2014 GÜNDEM MADDE NO 1 KARAR NO 84 ÖZÜ ANTAKYA BELEDİYESİ EVSEL KATI ATIK BERTARAF TESİSLERİ TARİFESİNİN GÖRÜŞÜLMESİ

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Havale Tarihi : 26.08.2014 Kararın Nosu : 107 Derece değişikliği yapılarak yeni oluşturulacak olan kadro ihdaslarının güncellenmesinin görüşülmesi. Belediye Yazı İşleri Müdürlüğü nün Başkanlık Makamına

Detaylı

T.C. DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1

T.C. DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1 MECLİS I Karar Tarihi :01/02/2018 Karar Numarası : 9 Gündem No/Sıra : 9-1 KONUSU: PARKA İSİM VERİLMESİ (Kore Gazisi Feti BOZKURT) Yazı İşleri Müdürlüğünün 25/01/2018 tarih ve E-8121 sayılı Park isimlendirmesi

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 25.01.2017 Kararın Nosu : 13 Almanya' nın Berlin Şehrinde 08-12 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenecek olan İTB seyahat fuarına katılacak olan heyetin belirlenmesinin görüşülmesi.

Detaylı

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 1: Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki.

MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 1: Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki. MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR SAYISI- 1: Açılış Yoklamanın yapılması ve gündemin tetkiki. Çoğunluk olduğundan oturum açıldı, gündem tetkik edildi. KARAR SAYISI- 2: 2015 Yılı Mart ayı meclis karar özetlerinin

Detaylı

2015 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2015 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik

2015 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2015 YILI ÖDENEK CETVELİ-A KESİNLEŞEN KURUM Fonksiyonel Kod Finans Ekonomik 46 07 01 ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 2.180.872.025 01 GENEL SEKRETERLİK 1.165.000 01 GENEL KAMU HİZMETLERİ 1.165.000 1 Yasama ve Yürütme Organları,Finansal ve Mali İşler,Dışişleri Hizmetleri 1.165.000

Detaylı

T.C. MUDANYA BELEDIYE BASKANLIGI EKONOMİK DÜZEYDE GİDER KESİN HESAP CETVELİ

T.C. MUDANYA BELEDIYE BASKANLIGI EKONOMİK DÜZEYDE GİDER KESİN HESAP CETVELİ MUDANYA BELEDYE BASKANLG.11.27 1/7 24 lenen Temel Maaşlar 1.655.00 345.00 10.00 1.9.00 1.636.8,38 353.1,62 Zamlar ve Tazminatlar 530.00 178.50 5.00 7.50 536.173,73 167.326,27 Sosyal Haklar 1.212.00 227.00

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 23.02.2015 Kararın Nosu : 21 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18/d maddesi uyarınca, Belediyemiz tarafından yürütülmekte olan havalimanı taksi işletmeciliğine ait 2015 yılı için

Detaylı

BÜTÇE GİDERLERİ VE ÖDENEKLERİ CETVELİ

BÜTÇE GİDERLERİ VE ÖDENEKLERİ CETVELİ Kurum / Birim Adi :MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ / MALİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLĞ Bütçe ı / Rapor Tarihleri :2013 / - Sonu İtibariyle Sayfa No:1/128 V V V V V V V AÇKLAMA 46 BELEDİYELER 137.854.872,35 515.251.100,00

Detaylı

BÜTÇE GİDERLERİNİN EKONOMİK SINIFLANDIRILMASI TABLOSU

BÜTÇE GİDERLERİNİN EKONOMİK SINIFLANDIRILMASI TABLOSU Sayfa No:1 / 5 830 01 PERSONEL GİDERLERİ 41,315,953.79 44,609,693.18 830 01 1 MEMURLAR 5,641,495.95 6,236,655.84 830 01 1 1 Temel Maaşlar 3,040,891.55 3,271,081.21 830 01 1 1 01 Temel Maaşlar 3,040,891.55

Detaylı

ISTANBUL BÜYÜKSEHIR BELEDIYESI

ISTANBUL BÜYÜKSEHIR BELEDIYESI Bütçe Giderinin Türü 20 20 2008 830 830 830 830 830 830 830 830 830 830 830 830 830 830 830 830 830 830 830 830 830 830 830 830 830 PERSONEL GIDERLERI MEMURLAR TEMEL MAASLAR TEMEL MAASLAR ZAMLAR VE TAZMINATLAR

Detaylı

T.C. MUDANYA BELEDIYE BASKANLIGI EKONOMİK DÜZEYDE GİDER KESİN HESAP CETVELİ

T.C. MUDANYA BELEDIYE BASKANLIGI EKONOMİK DÜZEYDE GİDER KESİN HESAP CETVELİ MUDANYA BELEDYE BASKANLG.11.27 1/7 25 V AÇKLAMA ile lenen Net Temel Maaşlar 1.798.00 487.0, 63.00 2.222.0, 1.810.251,54 411.752,36 Zamlar ve Tazminatlar 650.00 114.00 15.00 749.00 598.551,73 150.448,27

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 03.01.2012 HUKUK KOMİSYONU-BÜTÇE VE Rapor No : 2012 / 1 TARİFE KOMİSYONU MÜŞTEREK RAPORU KONU : Fazla Çalışma Ücreti. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 22.01.2016 Kararın Nosu : 15 Derece değişikliği yapılarak yeni oluşturulacak olan memur kadrolarının güncellenmesinin görüşülmesi. Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ Karar No : 119 Özü: İlçemiz, İstiklal Mahallesi, 54 pafta, Karar Trh : 2923 no lu parsel. (PİN:4260,7) Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, seçilmiş Tahsin ÇUHADAR, Yusuf KARACA, Adem KÜMBET, Haluk Uğur

Detaylı

T.C. KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL KURULU

T.C. KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL KURULU Karar No : 2014 / 1 Toplantı Tarihi : 12/05/2014 Konu : Başkan Vekilleri Seçimi Toplantı No : 1 Olağan Toplantısının 1 inci maddesinde bulunan Genel Kurul Başkan Vekilleri Seçimi ile ilgili Genel Müdürlüğün

Detaylı

T.C. MUDANYA BELEDIYE BASKANLIGI EKONOMİK DÜZEYDE GİDER KESİN HESAP CETVELİ

T.C. MUDANYA BELEDIYE BASKANLIGI EKONOMİK DÜZEYDE GİDER KESİN HESAP CETVELİ MUDANYA BELEDYE BASKANLG.11.27 1/7 26 EKONOMİK SNF. V AÇKLAMA lenen Net Temel Maaşlar 2.0.00 178.00 65.351,94 2.192.648, 1.899.996,49 292.651,57 Zamlar ve Tazminatlar 718.00 63.00 20.00 761.00 643.660,87

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh :

T.C. SAKARYA SERDİVAN BELEDİYE MECLİSİ. Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh : Karar No : 21 Özü: Meclis 1. ve 2. Başkan Vekili Seçimi. Karar Trh : Belediye Meclisi, ın Başkanlığında, seçilmiş DAĞISTANLI, Hüseyin BAYRAKTAR,, Selvet KARAOĞLU, Ahmet ÇALIŞKAN,, Mehmet KOCABAY, Mahmut

Detaylı

Kosova Cumhuriyeti İpek Belediyesi Kardeş Şehir Olma Talebi

Kosova Cumhuriyeti İpek Belediyesi Kardeş Şehir Olma Talebi T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU 21 Kosova Cumhuriyeti İpek Belediyesi Kardeş Şehir Olma Talebi Kosova Cumhuriyeti İpek Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 02.04.2018 tarihli oturumunda

Detaylı

ÖDENEK CETVELİ (EKONOMİK SINIFLANDIRMA IV. DÜZEY)

ÖDENEK CETVELİ (EKONOMİK SINIFLANDIRMA IV. DÜZEY) KBÖ KBÖ 39 06 ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ 26.326.000 31.820.960 46.381.000 23.834.698 65.073.000 60.808.000 64.538.000 01 ÜST YÖNETİM, AKADEMİK VE İDARİ BİRİMLER 26.326.000 31.820.960 46.381.000

Detaylı

===========================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ=======================

===========================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ======================= ===========================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ======================= Toplantı Dönemi : 2014 yılı Mayıs Ayı Birleşim : 5 Oturum : 1 Tarihi : 05/05/2014 Karar Sayıları : 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ÖDEMİŞ

Detaylı

T C. GÜRSU BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Esas No : 2014/128 ÖZETİ : Yatırım Teşvik Belgesi

T C. GÜRSU BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Esas No : 2014/128 ÖZETİ : Yatırım Teşvik Belgesi Esas No : 2014/128 ÖZETİ : Yatırım Teşvik Belgesi Karar No : 2014/187 Mali Hizmetler Müdürlüğünün; Belediyemizin Yatırım Teşvik Belgesi başvurusu ve kabulü halinde Mali Hizmetler Müdürü M.Nesim CEYLAN

Detaylı

ÖDENEK CETVELİ (EKONOMİK SINIFLANDIRMA IV. DÜZEY)

ÖDENEK CETVELİ (EKONOMİK SINIFLANDIRMA IV. DÜZEY) SONU 39 06 ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ 65.073.000 65.885.813 81.888.000 57.117.817 82.841.000 88.697.000 93.490.000 01 ÜST YÖNETİM, AKADEMİK VE İDARİ BİRİMLER 65.073.000 65.885.813 81.888.000 57.117.817

Detaylı

Emine KARAKUŞ GÜVEN MECLİS KATİBİ

Emine KARAKUŞ GÜVEN MECLİS KATİBİ MECLİS I Havale Tarihi : 25.04.2014 Kararın Nosu : 59 Belediyemize ait memur ve işçi kadro ihdasları ile kadrolarının güncellenmesinin görüşülmesi. başkanlığında, üyeler,, Ramazan ONTAŞ, İlhan KURAL, Ülkü

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :01 KARAR 1 : Meclis Üyesi Yılmaz KARAKOYUNLU, Mehmet BİLGİN ve Günseli ÇELİK in mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oybirliği ile karar verildi. Karar No :02 KARAR 2 : Meclis Üyesi Okan İRGE

Detaylı

İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ

İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ E K O D GİDERİN TÜRÜ HAZİRAN 4 HAZİRAN 5 HAZİRAN DEĞİŞİM % Personel 5.79.8.64,56 5.737.878.33,79 8,69 Memurlar 4.969.736.86, 5.389.58.8,4 8,45 Temel Maaşlar.55.46.99,5.43.59.7,3

Detaylı

GELİRİN TÜRÜ N-2 YILI N-1 YILI CARİ YIL (N)

GELİRİN TÜRÜ N-2 YILI N-1 YILI CARİ YIL (N) FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 01.01.2017-30.06.2017 46.35.13.00 ÇİĞLİ BELEDİYESİ (TL) Hesap Yardımcı Hesap Hesap Yardımcı Hesap GİDERİN TÜRÜ N-2 YILI N-1 YILI CARİ YIL (N) Kodu I II III IV Kodu I II III IV

Detaylı

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 10/10/2014 Cem KARA ( ) Karar No 50

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 10/10/2014 Cem KARA ( ) Karar No 50 GÜNDEM-3: 2015 yılı ve izleyen 2 yıla ait Çatalca Belediyesi Bütçesi ile ilgili Plan ve Bütçe Komisyon raporunun görüşülmesi. TEKLİF: 2015 Yılı Bütçe Tasarısı 26/08/2014 tarih 311 Karar numarası ile Encümenimizde

Detaylı

ÖDENEK CETVELİ (TEKLİF)

ÖDENEK CETVELİ (TEKLİF) GENEL SEKRETERLİK I I II Sİ TEKLİFİ 46 BELEDİYELER 0,00 0,00 1.502.081,00 680.058,79 2.334.779,00 2.107.603,00 2.212.978,00 33 MERSİN BELEDİYELERİ 0,00 0,00 1.502.081,00 680.058,79 2.334.779,00 2.107.603,00

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :30 KARAR 30 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ocak ayı meclis toplantısının birinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 9 Ocak 2015 Cuma günü saat

Detaylı

İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ

İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ E K O D GİDERİN TÜRÜ ARALIK 3 ARALIK ARALIK DEĞİŞİM % Personel 8.856.5.3,7.89.3.77,9 5,5 Memurlar 8.85.88.88,6 9.557.569.9,6 6,77 Temel Maaşlar 3.387.6.3,3.9.939.889,6,59

Detaylı

İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ

İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ E K O D GİDERİN TÜRÜ NİSAN 2014 NİSAN 2015 NİSAN DEĞİŞİM % 1 0 0 0 Personel Giderleri 3.581.104.589,27 3.878.570.869,66 8,31 1 1 0 0 Memurlar 3.397.643.492,44

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Revizyon Uygulama İmar Planına Ait Komisyon Raporu

Detaylı

GELİRİN TÜRÜ N-2 YILI N-1 YILI CARİ YIL (N)

GELİRİN TÜRÜ N-2 YILI N-1 YILI CARİ YIL (N) FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU 01.01.2018-30.06.2018 46.35.13 ÇİĞLİ BELEDİYESİ (TL) 630 01 Personel Giderleri 16.686.599,63 18.091.282,12 11.590.034,41 600 01 Vergi Gelirleri 36.230.963,13 42.369.467,00 40.996.542,94

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Karar No: 206/36 Konu: Meclis Başkan Vekili Seçimi Evrak No: 232 Özet: Meclis. Başkan Vekili ile Meclis 2. Başkan Vekili Seçimi. T E K L İ F VE K A R A R : "5393 sayılı Belediye Kanununun 9. maddesinde

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :96 KARAR 96 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Nisan ayı meclis toplantısının birinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 11 Nisan 2014 Cuma günü

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 02.01.2012 Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in Başkanlığında ve hoş geldiniz sözleri ile başlatıldı. Yoklama yapıldı hazirun listesi meclis

Detaylı

GİDERLERİN EKONOMİK SINIFLANDIRILMASI

GİDERLERİN EKONOMİK SINIFLANDIRILMASI 630 GİDERLER HESABI 179.380.571,37 246.631.591,95 107.250.640,31 630 1 PERSONEL GIDERLERI 49.876.762,78 69.450.540,21 31.982.752,53 630 1 1 MEMURLAR 14.748.996,94 26.851.337,20 13.846.555,23 630 1 1 1

Detaylı

ÖDENEK CETVELİ - A BELEDIYE ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ GENEL KAMU HİZMETLERİ. Yasama ve yürütme organları hizmetleri MAHALLİ İDARELER PERSONEL GİDERLERİ

ÖDENEK CETVELİ - A BELEDIYE ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ GENEL KAMU HİZMETLERİ. Yasama ve yürütme organları hizmetleri MAHALLİ İDARELER PERSONEL GİDERLERİ BELEDYE AÇKLAMA 0 YL 00,000,000.00 KONYA 00,000,000.00 MERAM 00,000,000.00 0 ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ,,.00 0 GENEL KAMU HİZMETLERİ,,.00 Yasama ve Yürütme Organları Finansal ve Mali işler Dışişleri Hizmetleri,,.00

Detaylı

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR

FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR FATSA BELEDİYE MECLİSİNİN 2016 YILI OCAK AYI TOPLANTISININ 04/01/2016 TARİHLİ I. BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLAR Karar Tarihi Ve Sayısı (04.01.2016) (2016-1/1-1) Konusu: (Gündeme İlave Madde: Yerleşik Alan

Detaylı

2015 Meclis Denetim Komisyon Raporu

2015 Meclis Denetim Komisyon Raporu T.C. DIYARBAKIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE MECLISI 2015 Meclis Denetim Komisyon Raporu Denetim Konusu Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığının 2015 Mali Yılı Gelir ve Giderleri İle bunlara ilişkin hesap kayıt

Detaylı

ÖDENEK CETVELİ (EKONOMİK SINIFLANDIRMA IV. DÜZEY)

ÖDENEK CETVELİ (EKONOMİK SINIFLANDIRMA IV. DÜZEY) 38 60 RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ 54.161.000 65.977.840 70.246.000 40.394.142 81.440.000 89.064.000 96.898.000 01 ÜST YÖNETİM, AKADEMİK VE İDARİ BİRİMLER 54.161.000 65.977.840 70.246.000 40.394.142

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 24 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1 inci maddesinde yer alan Birinci ve İkinci Meclis Başkan Vekili seçimine ilişkin 29/03/2016 tarih ve 2798 ayılı Yazı İşleri

Detaylı

İÇİNDEKİLER OCAK 2019 MECLİS KARARLARI... 2

İÇİNDEKİLER OCAK 2019 MECLİS KARARLARI... 2 İÇİNDEKİLER OCAK 2019 MECLİS KARARLARI... 2 1 OCAK 2019 MECLİS KARARLARI DÖNEM TOPLANTI BİRLEŞİM OTURUM K. TARİHİ K. NO 2019 1 1 04.01.2019 1 Meclisimizin 04.01.2019 Cuma Günü Saat: 17.00 de yaptığı 2019

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 19 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1inci maddesinde yer alan Encümene iki üye seçimine ilişkin 27/03/2018 tarih ve 3449 sayılı Yazı İşleri Müdürlüğü ifadeli

Detaylı

T.C. KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yönetim Kurulu Bürosu

T.C. KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yönetim Kurulu Bürosu SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Yönetim Kurulu Bürosu SAYI : M.38.1.KBB.5.01.05.01 /102 22/10/2013 KONU : Genel Kurul Toplantısı Sayın : Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Kurulu gündeminde

Detaylı

K A R A M A N BELEDİYE MECLİS KARAR ÖZETİ

K A R A M A N BELEDİYE MECLİS KARAR ÖZETİ K A R A M A N BELEDİYE MECLİS KARAR ÖZETİ MECLİS BAŞKANI KATİPLER : ERTUĞRUL ÇALIŞKAN : Fadime AKKUŞ- Dede Rıza AKGÜL GELEN ÜYELER : ALİ KONUKSEVEN -ELİFE DİLARA GÜNGÖR- MUZAFFER ÖZDAL- YUSUF ULAŞ- ELMAS

Detaylı

T.C. ESKİŞEHİR ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü ODUNPAZARI KAYMAKAMLIK MAKAMINA ESKİŞEHİR

T.C. ESKİŞEHİR ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü ODUNPAZARI KAYMAKAMLIK MAKAMINA ESKİŞEHİR Sayı : 87287600.301.05.02-382 05/09/2014 Konu : Karar Özeti ODUNPAZARI KAYMAKAMLIK MAKAMINA Odunpazarı Belediye Meclisimizin; 01 Eylül 2014 Tarihli Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı 16 ncı birleşim 1

Detaylı

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI I TARİHİ 03.07.2014 NO 22 KONUSU E SEVK EDİLEN DİLEKÇE (CENK DEMİRKUTLU NUN İMAR DEĞİŞİKLİĞİ TALEBİ) Gündem maddesi olarak, Cenk DEMİRKUTLU nun 12.06.2014 tarih ve 10 sayılı dilekçesi ile 130 Ada 9 parsel

Detaylı

Örnek-79. Sayfa No:1 / 6. 2008-2009 - Cari Yıl Yardımcı Hesap Kodu. 2008-2009 - Cari Yıl. Yardımcı Hesap. Hesap Kodu BÜTÇE GELİRİNİN TÜRÜ

Örnek-79. Sayfa No:1 / 6. 2008-2009 - Cari Yıl Yardımcı Hesap Kodu. 2008-2009 - Cari Yıl. Yardımcı Hesap. Hesap Kodu BÜTÇE GELİRİNİN TÜRÜ 830 BÜTÇE HESABI 303,138,520.47 218,365,887.13 177,218,827.30 830 01 PERSONEL 53,132,315.89 60,869,561.14 65,906,398.20 830 01 1 MEMURLAR 7,044,749.59 7,956,369.31 8,601,011.72 830 01 1 1 Temel Maaşlar

Detaylı

6360 SAYILI KANUN UYARINCA 31/03/2014 TARİHİ İTİBARİYLE TÜZEL KİŞİLİĞİ SONA ERECEK KÖY, İL ÖZEL İDARESİ VE BELEDİYELERDE İSTİHDAM EDİLEN PERSONELİN

6360 SAYILI KANUN UYARINCA 31/03/2014 TARİHİ İTİBARİYLE TÜZEL KİŞİLİĞİ SONA ERECEK KÖY, İL ÖZEL İDARESİ VE BELEDİYELERDE İSTİHDAM EDİLEN PERSONELİN 6360 SAYILI KANUN UYARINCA 31/03/2014 TARİHİ İTİBARİYLE TÜZEL KİŞİLİĞİ SONA ERECEK KÖY, İL ÖZEL İDARESİ VE BELEDİYELERDE İSTİHDAM EDİLEN PERSONELİN DEVİR VE NAKİL SÜRECİ Devir ve Nakil Süreci Kapsamında

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 50 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 04.05.2015 tarihli oturumunda okunan parsel 1/1000

Detaylı

FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU

FAALİYET SONUÇLARI TABLOSU Sayfa No:1 / 6 630 01 PERSONEL GİDERLERİ 0.00 41,315,953.79 44,609,693.18 630 01 1 MEMURLAR 0.00 5,641,495.95 6,236,655.84 630 01 1 1 Temel Maaşlar 0.00 3,040,891.55 3,271,081.21 630 01 1 1 01 Temel Maaşlar

Detaylı

KAMU DÜZENİ VE GÜVENLİĞİ MÜSTEŞARLIĞININ TEŞKİLAT VE GÖREVLERİ HAKKINDA KANUN

KAMU DÜZENİ VE GÜVENLİĞİ MÜSTEŞARLIĞININ TEŞKİLAT VE GÖREVLERİ HAKKINDA KANUN KAMU DÜZENİ VE GÜVENLİĞİ MÜSTEŞARLIĞININ TEŞKİLAT VE GÖREVLERİ HAKKINDA KANUN Kanun Numarası : 5952 Kabul Tarihi : 17/2/2010 Yayımlandığı R.Gazete : Tarih: 4/3/2010 Sayı : 27511 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Tanımlar

Detaylı

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları 06.06.2017 Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları KARAR NO 66 TARİH VE NOSU 15.05.2017 / 4212 İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ DEVİR İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ne ait 15.05.2017

Detaylı

İSTANBUL'DAKİ SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ

İSTANBUL'DAKİ SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ İSTANBUL'DAKİ SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ E K O D GİDERİN TÜRÜ EKİM 2014 EKİM 2015 EKİM DEĞİŞİM % 1 0 0 0 Personel Giderleri 8.679.902.494,08 9.588.873.536,32 10,47 1 1 0 0 Memurlar 8.193.250.227,47

Detaylı

Karar No 50 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU

Karar No 50 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON RAPORU GÜNDEM-2): 2017 yılı ve izleyen 2 yıla ait Çatalca TEKLİF: 2017 Yılı Bütçe Tasarısı 23/08/2016 tarih 425 karar numarası ile Encümenimizde görüşülmüş olup, hazırlanan Bütçe tasarısının Mahalli İdareler

Detaylı

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ

T.C. MUT BELEDİYESİ MECLİS KARARI Sahife No: 1 TOPLANTI DÖNEMİ KARAR NO 75 TARİH VE NOSU 10.06.2015/ 3118 KÜLTÜR MAHALLESİ DUDAYEV CADDESİNİN İMAR KOMİSYONUNA HAVALESİ 2 İmar Komisyonu ile ilgili evrakların Görüşülmesi 10.06.2015 tarih ve 3118 sayılı müzekkeresi meclise

Detaylı

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 09/10/2015 Cem KARA ( )

T.C. Belediye Meclisini Teşkil Eden Zevat Karar Tarihi 09/10/2015 Cem KARA ( ) GÜNDEM 1: 2016 yılı ve izleyen 2 yıla ait Çatalca TEKLİF: 2016 Yılı Bütçe Tasarısı 25/08/2015 tarih 353 karar numarası ile Encümenimizde görüşülmüş olup, hazırlanan Bütçe tasarısının Mahalli İdareler Bütçe

Detaylı

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI

T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 2010 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI T.C. GÖLYAKA BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞI 200 YILI EKİM AYI BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTI KARARLARI Karar tarihi : 04/0/200 Karar sayısı : 200/09 Birleşim : 9 Oturum :.7 : Başkan Değerli arkadaşlar gündemimizin

Detaylı

BÜTÇE GİDERLERİNİN EKONOMİK SINIFLANDIRILMASI TABLOSU

BÜTÇE GİDERLERİNİN EKONOMİK SINIFLANDIRILMASI TABLOSU 830 BÜTÇE GİDERLERİ HESABI 226.989.081,78 312.810.764,20 167.315.597,88 830 1 PERSONEL GIDERLERI 49.876.762,78 69.450.646,47 31.977.643,70 830 1 1 MEMURLAR 14.748.996,94 26.851.337,20 13.846.555,23 830

Detaylı

T.C. NAZİLLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. NAZİLLİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 2009/60-1 DAİRESİ : YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ Belediyemiz Meclisi 09.01.2009 Cuma günü saat 20.00 de Aytekin Başkanlık Makamından meclisimize havale olunan Yazı İşleri Müdürlüğü nün 09.01.2009 tarih

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2017-1000 Birleşim Tarihi : 02/01/2017 Birleşim Saati : 19:30 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir.

Denetim Komisyonu çalışmalarında uzman kişi görevlendirilmesine gerek olmadığına oy birliği ile karar verilmiştir. Karar Tarihi : 02.01.2017 Karar No : 41850698.301.05-1 : Seçimler KARAR : 5393 Sayılı Belediye Kanununun 25. maddesi gereği, Belediyemizde 2016 Yılı Gelir ve Giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve

Detaylı

BÜTÇE GİDERLERİNİN EKONOMİK SINIFLANDIRILMASI TABLOSU

BÜTÇE GİDERLERİNİN EKONOMİK SINIFLANDIRILMASI TABLOSU Sayfa No:1 / 5 830 01 PERSONEL GİDERLERİ 60,869,561.14 65,906,398.20 78,874,750.37 830 01 1 MEMURLAR 7,956,369.31 8,601,011.72 12,494,845.06 830 01 1 1 Temel Maaşlar 3,781,914.42 4,093,825.61 4,426,610.72

Detaylı

BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ

BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ BELEDİYENİN ADI:ERGENE BELEDİYE BAŞKANLIĞI BELEDİYE MECLİS KARARLARI ZİMMET DEFTERİ SNO KARAR TARİHİ KARAR NO 1 07012015 01 KARARIN KONUSU Meclis Üyeleri Merdin CANTAŞ, Selami YILDIZ ve Erol YÜRÜK ün toplantıya

Detaylı

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. İNCESU BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü OCAK AYI MECLİS KARAR ÖZETLERİ KARAR 01 Gündemin 1. maddesi;plan ve Bütçe komisyonu üyesi seçilmesine dair nün 28.12.2011 tarih 565 sayılı onayı meclise okundu. 5393 sayılı kanunun 24. maddesi gereğince

Detaylı

İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ

İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ İSTANBUL GENELİNDE SAYMANLIKLARIN BÜTÇE GİDERLERİ E K O D GİDERİN TÜRÜ OCAK 2014 OCAK 2015 OCAK DEĞİŞİM % 1 0 0 0 Personel Giderleri 1.071.862.867,43 1.167.829.232,66 8,95 1 1 0 0 Memurlar 1.038.286.996,43

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN. 09/07/2014 TARİHLİ TOPLANTISININ 1. ve 14/07/2014 TARİHLİ

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN. 09/07/2014 TARİHLİ TOPLANTISININ 1. ve 14/07/2014 TARİHLİ T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN 09/07/2014 TARİHLİ TOPLANTISININ 1. ve 14/07/2014 TARİHLİ 2.BİRLEŞİMİNDE ALINAN KARARLARA AİT ÖZETLER ALINAN KARAR NUMARASI: 2014/85 ÖZETİ: İl Özel İdare

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2019-1000 Birleşim Tarihi : 07/01/2019 Birleşim Saati : 18:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı