UĞUR ȘİRKETLER GRUBU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "UĞUR ȘİRKETLER GRUBU"

Transkript

1 TANITIM KİTİ

2 UĞUR ȘİRKETLER GRUBU Uğur Șirketler Grubu nun temeli, amiral gemisi olan Uğur Soğutma nın 1954 te Nazilli de dondurma makineleri üretimine bașlaması ile atılmıștır. Geçen yıllar içinde soğutmadan, motosiklete, gıda sektöründen sağlık sektörüne kadar birçok alanda faaliyetlerini arttıran Uğur Șirketler Grubu, bünyesindeki firmaları ve 2500 çalıșanı ile 137 ülkeye hizmet vermektedir. Yatırım yaptığı sektörlerde daima lider ve dünyada söz sahibi markalar olușturmayı hedefleyen Uğur Șirketler Grubu; teknoloji ve modern yönetim uygulamalarını, tüm üretim ve hizmet süreçlerinde en etkin șekilde kullanmaktadır. Müșteri beklentilerini en hızlı șekilde karșılayarak sürekli müșteri memnuniyetini sağlamayı ilke edinen Uğur Șirketler Grubu, çevreci ve kaliteli ürünlerle bulunduğu sektörlerde öncü olmuștur.

3 UĞUR ȘİRKETLER GRUBU UĞUR ȘİRKETLER GRUBU VİZYONU Etik ilkelerimiz, hedef ve stratejilerimiz doğrultusunda, müșteri talep ve beklentilerini çevreci ve yenilikçi ürünlerle gerçekleștirirken, faaliyet alanlarımızdaki ulusal pazarlarda 10 yıl içerisinde ilk 3 marka arasında yer almak. UĞUR ȘİRKETLER GRUBU KURUMSAL DEĞERLERİ Girișimcilik Güvenilirlik Yenilikçilik Çevre Bilinci Hizmette ve Üründe Kalite Müșteri Odaklılık Sosyal Sorumluluk Bilinci : Attığımız her adımda, tüm yatırımlarımızda girișimcilik anlayıșını temel alırız. : Müșterilerimizle, tedarikçilerimizle ve çalıșanlarımızla güvenilir ilișkiler sağlarız. : Bulunduğumuz sektörlerde ilkleri sunarak pazara yön vermek daimi hedefimizdir. : Çevreye ve doğaya önem veren bir yaklașımla üretim yaparak, çalıșanlarımızda da bu bilinci oluștururuz. : Bulunduğumuz tüm sektörlerde, kaliteli ürünler sunarak hizmet veririz. : Beklentileri en hızlı șekilde karșılayarak daima müșteri memnuniyetini sağlarız. : Sosyal sorumluluk faaliyetlerine katılır, bu konudaki projeleri destekleriz.

4 UĞUR ȘİRKETLER GRUBU KİLOMETRE TAȘLARI 1954 : Uğur Dondurma Makineleri A.Ș., Aydın Nazilli de ilk dondurma makinesi imalatı ile faaliyetlerine bașladı : Uğur Dondurma Makineleri A.Ș., ilk kez İzmir Enternasyonal Fuarı na katılarak fuar boyunca misafirlere Uğur Dondurma Makineleri ile yapılan dondurmaları ikram etti : Uğur Dondurma Makineleri A.Ș., ilk ihracatını gerçekleștirerek Almanya ya dondurma makineleri gönderdi : Uğur Dondurma Makineleri A.Ș., ilk defa ürünlerini yurt dıșı fuarlarda sergiledi : Uğur Dondurma Makineleri A.Ș., gazetelere ilk dondurma makinesi reklamını verdi : Uğur Dondurma Makineleri A.Ș., televizyonlarda ilk kez reklamlarını yayınlattı.

5 UĞUR ȘİRKETLER GRUBU UĞUR ȘİRKETLER GRUBU KİLOMETRE TAȘLARI 1985 : Uğur Dondurma Makineleri A.Ș., Danimarkalı Derby firması ile lisans anlașması yaptı : Uğur Dondurma Makineleri A.Ș. yeniden yapılanmaya giderek eski ünvanını değiștirdi ve Uğur Soğutma Makinaları Sanayi ve Ticaret A.Ș. adı altında üretime devam etti. Uğur Soğutma, Türkiye nin ilk derin dondurucusunu üretti. Uğur Soğutma, Türkiye genelinde bayilikler vermeye bașlayarak bayilik kanalıyla dağıtım sistemine geçiș yaptı : Uğur Soğutma, dondurma muhafaza kabinleri üretimine bașladı : Uğur Soğutma, Danimarkalı Derby firması ile lisans anlașmasını sonlandırdı : auğur Soğutma, ilk Bayiler Toplantısı nı Kușadası nda düzenledi. Uğur Soğutma, dikey șișe soğutucu kabinlerinin üretimini devreye aldı : Uğur Soğutma, ilk dondurma teșhir reyonlarını üretti : UDS Soğutma Makineleri Ltd. Ști., Ege Serbest Bölge de kuruldu : Kuteks A.Ș., Uğur Șirketler Grubu bünyesine katıldı.

6 UĞUR ȘİRKETLER GRUBU UĞUR ȘİRKETLER GRUBU KİLOMETRE TAȘLARI 2004 : Uğur Motorlu Araçlar Ltd. Ști., Mondial markası ile motosiklet satıșı faaliyetlerine bașladı. Fatih Tekstil, Uğur Soğutma bünyesine katıldı : Uğur Mermer, Nazilli de kurulan tesisi ile üretime bașladı. Mondial, TÜİK verilerine göre Türkiye satıș lideri oldu : Uğur Soğutma, Algida için enerji tasarruflu ve çevreci muhafaza dolapları üretmeye bașladı. Uğur İnșaat, Bodrum Gümüșlük te 8 blok 32 dairelik proje ile faaliyetlerine bașladı. Mondial, TÜİK verilerine göre motosiklet satıșında Türkiye de ikinci kez lider oldu. UMA ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi aldı : Mondial, yeni tesisine tașınarak motosiklet montajına bașladı. Mondial, TÜİK verilerine göre 3. kez Türkiye satıș lideri oldu. Uğur Tekstil, Perdella markası ile yeni ürünlerini piyasaya sundu : Uğur Soğutma, Danimarka firması Frigor u satın aldı.

7 UĞUR ȘİRKETLER GRUBU UĞUR ȘİRKETLER GRUBU KİLOMETRE TAȘLARI Mondial, TÜİK verilerine göre 4. kez Türkiye satıș lideri oldu : Uğur Soğutma, Pepsi ile ortaklașa bir projeye bașlayarak dünyada ve Türkiye de ilk kez %51 tasarruflu șișe soğutucuyu üretti. Mondial, bisiklet üretimine bașladı. Mondial, TÜİK verilerine göre 5. kez Türkiye satıș lideri oldu : Uğur Soğutma; makine kategorisinin ilk kez açılmasıyla, Ege İhracatçı Birlikleri tarafından düzenlenen Yılın En Çok İhracat Yapan Firmaları ödülüne layık görüldü. Uğur Soğutma, Türkiye de ilk kez çevre dostu ve enerji tasarruflu A++ Derin Dondurucuyu pazara sundu. Mondial, kendi motosiklet șasisini üretmeye bașladı. Mondial, ATV modellerini ürün portföyüne ekledi. Uğur Tekstil, Savga markası ile ürettiği ürünlerini pazara sundu. Kuteks, Fortune markası ile ürettiği ürünlerini pazara sundu. Mondial, TÜİK verilerine göre 6. kez Türkiye satıș lideri oldu.

8 UĞUR ȘİRKETLER GRUBU UĞUR ȘİRKETLER GRUBU KİLOMETRE TAȘLARI 2011 : Uğur Soğutma, Yılın En Çok İhracat Yapan Firmaları ödülüne 2. defa layık görüldü. Uğur Soğutma, Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından açıklanan rakamlara göre en çok ihracat yapan 103. kuruluș oldu. Uğur Soğutma, TPE tarafından Tanınmıș Marka statüsüne layık görüldü. Uğur Entegre Gıda, Dallıca da kurulan tesislerinde üretime bașladı. Mondial, TÜİK verilerine göre 7. kez Türkiye satıș lideri oldu. Mondial, TPE tarafından Tanınmıș Marka statüsüne layık görüldü : Uğur Soğutma, ürün çeșitlerine mikrodalga fırın ve klimayı ekledi. Uğur Entegre Gıda, U fresh markası ile ürünlerini piyasaya sundu. Kuteks Daffny markası ile naturel kozmetik ürünlerini piyasaya sundu. Uğur Motorlu Araçlar Ltd. Ști. yeniden yapılanmaya gitti ve Uğur Motorlu Araçlar Tic. A.Ș. olarak faaliyetlerini sürdürmeye bașladı. Uğur Soğutma, TS EN Çevre Yönetim Sistemi Belgesini almaya hak kazandı. Uğur Soğutma, Ege Bölgesi nde makine kategorisinde yılın En Çok İhracat Yapan Firmaları ödülüne 3. defa layık görüldü.

9 UĞUR ȘİRKETLER GRUBU UĞUR ȘİRKETLER GRUBU KİLOMETRE TAȘLARI Mondial, TÜİK verilerine göre 8. kez Türkiye satıș lideri oldu. Uğur Soğutma ISO 500 verilerine göre Türkiye nin en büyük 179. șirketi oldu : Uğur Soğutma, Dünya Gazetesi nin 11. kez ev sahipliğini yaptığı İhracatın Yıldızları organizasyonunda Yeni Pazar Pazar Çeșitliliği kategorisinde birincilik ödülü aldı. Ar-Ge ekibininin çalıșmaları sonucu kurumsal müșterilerine sunduğu özgün tasarım USS 300 DTK CD, Küresel Perakende Pazarlama Birliği tarafından düzenlenen POPAI OMA Yarıșmasında 3.lük ödülünü kazandı. TÜBİTAK ın Teknoloji ve Yenilik Destekleme Programları Bașkanlığı tarafından Uğur Soğutma nın enerji verimliliği sağlayan çalıșmaları için geliștirdiği Nyssa Projesi ne bașarı ödülü verildi. Dünyada devlet destekli ilk markalașma projesi Turquality kapsamında Uğur Marka Desteğine layık görüldü. 5 yeni ülkeye daha ihracat yapılarak Uğur markası ile fiili sevkiyat yapılan gümrüklü bölge sayısı 142 ye çıktı. Türk İklimlendirme Sanayii tarafından Bașarılı İhracatçı Ödülü ne layık görüldü. Uğur Soğutma ISO 500 verilerine göre Türkiye nin en büyük 162. șirketi oldu. Mondial, TÜİK verilerine göre üst üste 9. kez Türkiye satıș lideri oldu.

10 UĞUR ȘİRKETLER GRUBU UĞUR ȘİRKETLER GRUBU KİLOMETRE TAȘLARI Uğur Soğutma, TİM verilerine göre Türkiye nin 116. İhrcatçısı oldu. Uğur Motorlu Araçlar Motovento markasıyla aksesuar piyasasına hızlı bir giriș yaptı : Uğur Soğutma, ürün çeșitlerine dikey derin dondurucu modellerini ekledi. Uğur Soğutma ürün çeșidine USMART klima modellerini ekledi. Uğur Soğutma ISO 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi belgesini almaya hak kazandı. Uğur Motorlu Araçlar ww.kaskcim.com web adresi üzerinde, online satıș mağazası olușturdu. Uğur Motorlu Araçlar KYMCO markası ile Türkiye satıș distribütörlüğü anlașması imzaladı.

11 UĞUR SOĞUTMA 1954 yılında Aydın Nazilli de dondurma makineleri imalatıyla üretime bașlayan Uğur Soğutma bugün, m² faal kapalı alanda, toplam çalıșanı, 834 satıș noktası, 240 a yakın yetkili servis merkezi ile 5 kıtada 137 ülkeye hizmet vermektedir. Günlük 3000 adetlik üretim kapasitesine sahip olan Uğur Soğutma, ticari ve ev tipi soğutucularda 200 ü așkın çeșidi ile geniș bir ürün yelpazesine sahiptir. Uğur Soğutma, Türkiye nin ve dünyanın en büyük markalarına özenli, kaliteli ve kesintisiz hizmet vermektedir. Farklılıklar olușturarak kalıcı üstünlükler sağlamayı ve yükselmeyi her zaman bir ilke olarak benimseyen Uğur Șirketler Grubu nun amiral gemisi Uğur Soğutma; kalitesi, modern üretim teknolojisi ve çağdaș yönetimiyle soğutma alanında dünyanın sayılı șirketlerinden biridir.

12 UĞUR SOĞUTMA UĞUR SOĞUTMA MİSYONU Faaliyet alanlarımızdaki profesyonel yeterliliğimizle kaliteli ve yașama değer katan ürünler sunmak, müșteri ve tedarikçilerimize değer katmak, öğrenen organizasyon kültürünün rekabette etkili güç olacağının bilinciyle, çalıșan memnuniyetini artırmaktır. UĞUR SOĞUTMA VİZYONU Faaliyet alanlarımızdaki pazarlarda, pazar ve rekabet koșulları içerisindeki müșteri beklentilerini sürekli ve kaliteli ürünlerle karșılayarak ulusal liderliğimizi devam ettirirken ticari soğutucular pazarında 10 yıl içinde dünya markaları arasında yer almaktır.

13 UĞUR MOTORLU ARAÇLAR Uğur Șirketler Grubu bünyesindeki Uğur Motorlu Araçlar kendi tescilli, bașlangıç ve lokomotif firması "Mondial" markası ile 2004 yılında motosiklet sektöründe faaliyetlerine bașlamıștır. Uğur Motorlu Araçlar 2006 yılında ulusal ve uluslararası düzeyde uygulanabilen bir yönetim sistemi modeli olan ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ni alarak, sürekli gelișim felsefesini ve kalite anlayıșını geliștirerek müșteri odaklı bir hizmet sunmaktadır. Uğur Motorlu Araçlar 2007 de mevcut üretim tesislerine tașınmıș ve giderek büyüyen șirket; 2010 da kendi motosiklet șasisini üretmeye bașlamıș, aynı yıl içerisinde ATV modellerini de ürün portföyüne eklemiștir. Tüik (Türkiye İstatistik Kurumu) Satıș Verileri ne göre yılları arasında 9 yıl üst üste Türkiye satıș liderliğini edinen UMA (Uğur Motorlu Araçlar) tescilli markası MONDIAL ; 450 satıș noktası, 528 servis merkezi ve 250 yedek parça satıș noktası ile kaliteli ürün ve hizmet anlayıșı önceliğiyle hizmet vermektedir.

14 UĞUR MOTORLU ARAÇLAR UĞUR MOTORLU ARAÇLAR 2013 yılında Motovento markasıyla aksesuar piyasasına da hızlı bir giriș yapan Uğur Motorlu Araçlar, kendi alanında lider olan dünya çapında birçok markanın distribütörlüğünü almıștır. Motovento: kask, kıyafet, ayakkabı, iç giyim gibi yașam stilini yansıtan koruyucu ürünler bașta olmak üzere motosiklet aksesuar ve yedek parça ürünlerinin satıșını hem konsept mağazaları ile yaparken hem de kaliteli, güvenilir ve kullanıcı dostu olan online alıșveriș sitesi web adresi üzerinden de gerçekleștirmektedir. Uğur Motorlu Araçlar 2014 yılında motosiklet sektöründe tüm dünyada faaliyet gösteren Kymco markasının Türkiye distribütörlüğünü de alarak bu değerli markayı da bünyesine katmıștır. Çevreye saygı ve doğal hayatın korunmasına birinci derecede önem veren Kymco, ürettiği scooterler ve motosikletler için geliștirdiği çevre dostu, düșük emisyonlu motorlar ve geri dönüștürülebilir malzemeler ile üretimini gerçekleștiren bir markadır. UMA (Uğur Motorlu Araçlar A.Ș.) 2014 yılının ikinci yarısında web adresi üzerinde, online satıș mağazası olușturarak farklı marka ve model kask çeșitlerini tüketicilerle bulușturmak amacıyla, dünya çapında tanınmıș kask markalarını, distribütörlük anlașmaları ile bir araya getirdi. Bunların arasında Airoh, Just One, Nitek, Origine ve Shiro gibi dünyaca ünlü markalar yer almaktadır. Uğur Motorlu Araçlar; m² alan üzerine kurulu fabrikası ve m² satıș sonrası yedek parça deposu ile kurulduğu yıldan bu yana motosiklet sektörünün ihtiyacı olan yedek parçanın % 80 lik bölümünün piyasaya dağıtımını gerçekleștirirken, distribütörlüğünü aldığı Kymco markası ve ürünlerine ait yedek parçalarının depolarına ilavesi ile de tüketicilerine en iyi hizmeti vermeye, pazardaki gücünü arttırmaya devam etmektedir. UMA, sürekli geliștirdiği modern teknoloji ile üretimlerini sürdürürken, satıș ve teknik hizmet servislerinin tümünde müșteri memnuniyetini en üst seviyede tutmak için çalıșmakta, sektörde lider ve öncü konumunu sağlamlaștırmaktadır. UMA gerçekleștirdiği bayi satıș elemanları ve yetkili servis personelleri, eğitim-tanıtım toplantıları ve çağrı merkezi hizmetleri ile satıșta olduğu gibi satıș sonrasında da hizmette mükemmelliği hedeflemiștir.

15 UĞUR MOTORLU ARAÇLAR UĞUR MOTORLU ARAÇLAR MİSYONU Çağdaș yönetim ve kaliteli üretim prensibiyle, koșulsuz müșteri memnuniyetini ön planda tutarak tüm iș ortaklarıyla kârlı ve sürdürülebilir büyüme sağlayan bir marka olmak. UĞUR MOTORLU ARAÇLAR VİZYONU Ekonomik, pratik, keyifli ve çevreye duyarlı bir ulașım aracı olan motosikletin kullanım oranını artırmak.

16 KUTEKS Kurulușu 1984 yılına dayanan șirket, 2002 yılında Uğur Șirketler Grubu na dahil olarak grubun medikal alandaki bașarılı temsilcisi haline gelmiștir. Yapılan yatırımlarla sürekli büyümeye devam eden șirket, 2010 yılında Fortune markasıile pazara yeni medikal ürünler sunmuștur m² açık alan ve m² kapalı alan üzerinde üretim yapan firma, yurt içi satıș noktalarının yanı sıra yurt dıșında da 30 a yakın ülkeye ihracat gerçekleștirmektedir. Kuteks; sargı bezi, steril kompres, elastik bandaj, ortopedik ürünler ve yara bandı gibi medikal ürünlerin üretiminde Türkiye nin lider kurulușudur yılından bu yana Fortune markası ile tansiyon aleti, enjektör, dijital derece gibi ürünleri ithal edip piyasa sunmaktadır. Uluslararası kabul gören ISO 9001:2000 ve ISO 13485:2003 standartlarına ve MDD 93/42/EEC direktifine uygun kurulmuș olup belgelendirilerek tüm yasalve ilgili standartlardaki șartlara uymayı güvence altına alarak sürekliliği ve etkinliğinin sürdürülmesini sağlamaktadır. Firma, müșteri beklentilerini ve yasal yükümlülüklerini sürekli karșılamayı, kaliteyi bir yașam biçimine dönüștürmeyi ve sektöründeki lider firma konumunu sürdürmeyi temel politika olarak benimsemiștir. Bunun için bilgiye, eğitime, teknolojiye ve insana önem veren Kuteks in çalıșanlarının katılımıyla gelișme ve verimlilik sürekli olarak sağlanmaktadır.

17 KUTEKS KUTEKS MİSYONU Kaliteyi bir yașam biçimine dönüștürmek için bilgi, eğitim, teknoloji ve insana önem vererek tüm bölümlerimizde gelișim ve verimliliği çalıșanlarımızın katılımı ile sürekli sağlamak. KUTEKS VİZYONU Müșteri beklentilerini ve yasal yükümlülükleri sürekli karșılayarak, sektöründeki pazar payını arttırarak lider firma konumunu korumaktır. Müșteri odaklı hizmet anlayıșı çerçevesinde eczacılarımızın en büyük tedarikçisi olmayı kendine hedef olarak benimsemiștir.

18 UĞUR ENTEGRE GIDA 2011 yılında Uğur Șirketler Grubu nun çatısı altında Nazilli Dallıca da kurulan Uğur Entegre Gıda, 5000 m² si kapalı olmak üzere toplamda m² alanda faaliyet göstermektedir. Türk Gıda Kodeksine ve Avrupa Birliği standartlarına uygun olarak üretim yapmakta olan Uğur Entegre Gıda, bașta incir ve kestane olmak üzere yurt içinde ve yurt dıșında talep olan bir çok meyvenin kurutulması ve ambalajlanması ile ayrıca bunların ișlenmesi ve paketlenmesi faaliyetlerinde hizmet vermektedir. Uğur Entegre Gıda; ürünlerini 2011 yılı içinde U fresh markası ile sunmaya bașlamıș olup, ilk faaliyet yılında ihracata da bașlamıștır. Türkiye nin kapasite artırımına en uygun tesislerinden birini kurarak sektörde adından bahsettirmeyi bașaran șirket, ihracat kalitesinde üretim yapabilen makine parkuruna sahip ișletmesinde özenle yıkama, ayıklama, kurutma ve laboratuvar tetkik ișlemlerini yapmaktadır.

19 UĞUR ENTEGRE GIDA UĞUR ENTEGRE GIDA MİSYONU Profesyonel yeterliliğimizle kaliteli ürün ve hizmet șartlarını olușturarak,kurumsal müșterilerimizin talep ve beklentilerini sürekli, güvenilir șekilde karșılamak ve çalıșanlarımız ile tedarikçilerimizin memnuniyetini sağlamak UĞUR ENTEGRE GIDA VİZYONU Kurutulmuș gıda sektöründe, müșteri talepleri doğrultusunda ve standartlara uygun șekilde, kaliteli ürünlerimizle iki yıl içinde kurumsal müșterilerin tercih edeceği güvenilir bir șirket olmak.

20 UĞUR ȘİRKETLER GRUBU SOSYAL SORUMLULUK VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKALARI Uğur Șirketler Grubu hayatın her alanını kapsayan; özellikle eğitim, sağlık ve çevre konularında toplumun gelișimi için kurumlar ve dernekler ile birlikte çeșitli projeler gerçekleștirmektedir. Sosyal sorumluluk projelerini faaliyetlerinin bir parçası olarak gören, iș hayatındaki bașarılarını ve inancını sosyal sorumluluk projelerine de yansıtan Uğur Șirketler Grubu, toplumsal duyarlılık bilincinin yaygınlașması için de çaba harcamaktadır. Enerjiyi yarına saklamak ve gelecek nesillere yașanabilir bir çevre bırakabilmek amacıyla enerji verimliliği çalıșmalarına yoğunluk veren Uğur Șirketler Grubu nun bünyesinde yer alan șirketlerde; doğal kaynakları koruma sorumluluğu tüm üretim așamalarında gözetilmekte, hammaddenin bilinçli kullanımı sağlanmaktadır. Doğaya dost uygulamalarla faaliyet göstermeyi amaçlayan Uğur ȘirketlerGrubu, çevreyi ve yeryüzündeki tüm canlıların yașam kalitesini korumayı ve arttırmayı ilke edinmiștir.

21 UĞUR ȘİRKETLER GRUBU İNSAN KAYNAKLARI POLİTİKALARI Uğur Șirketler Grubu, șirketlerinin bașarısının ve rekabet üstünlüğünün mimarı olan çalıșanlarını en değerli varlığı olarak görmektedir ve bunu ana felsefesi olarak belirlemiștir. Doğru ișe doğru insan prensibiyle ülke istihdamına katkıda bulunan, kaliteli insan kaynağının sürekliliğini sağlayan ve çalıșanına değer katan insan kaynakları politikaları ile tercih edilen Uğur Șirketler Grubu; çalıșma arkadașlarının memnuniyetine ve mesleki gelișimine önem vermektedir. Karșılıklı saygı ve güven temelleri üzerine kurulu Uğur Șirketler Grubu, aynı çatı altındaki bütün çalıșanların görev almaktan gurur duyduğu ve bu ayrıcalığı hissettiği örnek bir yapıya sahiptir. İK Yönetimi Değerleri; Dürüst iletișim, Güvenilir İK politikası, Saygılı yaklașım, Eșit davranma, Gizlilik.

22 UĞUR ȘİRKETLER GRUBU İNSAN KAYNAKLARI UYGULAMALARI Çalıșma hayatı ile ilgili olarak yürürlükteki tüm ilgili yasa ve düzenlemelere uyulmasını, Çalıșanların özlük haklarının tam ve doğru biçimde kullanılmasını, Çalıșanlara dürüst ve adil yaklașımı, Güvenli ve sağlıklı bir çalıșma ortamı sağlanmasını, Çalıșanlarının bireysel gelișimi için gerekli șirket içi ve șirket dıșı eğitimlerin alınmasını, Sosyal sorumluluk bilinciyle yer alacakları uygun sosyal ve toplumsal faaliyetlere katılımlarına destek olunmasını, İș hayatı ile özel hayat arasındaki dengeyi gözetmeyi, çalıșma hayatının vazgeçilmez unsurları olarak görmektedir. Uğur Șirketler Grubu İnsan Kaynakları; İșe Alım, Eğitim ve Geliștirme, Ücretlendirme ve Sosyal Haklar, Personel Özlük İșleri, Personel ve İdari İșler, Performans Yönetimi, süreçlerini yürütmektedir.

23 UĞUR ȘİRKETLER GRUBU ÇEVRE VE KALİTE POLİTİKALARI Sürekli iyileșme ilkesi doğrultusunda faaliyetlerini sürdüren grup șirketleri, ürettiği ürünlerde ve tüm süreçlerinde çevreye olan olumsuz etkileri en aza indirgeyebilmek için çalıșmalar yapmaktadır. Yasal mevzuatlara uygunluğunu beyan etmek amacıyla Çevre Yönetim Sistemini olușturan Uğur Soğutma, bu çalıșmaları sonucunda tarihinde TS EN Çevre Yönetim Sistemi sertifikası almaya hak kazanmıștır. Șirketlerde; Atıklar ayrı ayrı biriktirilerek kontrol altında tutulmakta, tehlikeli atıklar ise özel bölgelerde depolanarak çevreye olan zararı en aza indirgenmekte, Çevreci Ofis uygulamalarıyla doğal kaynaklar mümkün olduğunca dikkatli tüketilmekte ve tasarruf sağlanmaktadır. Ülkemizde bir ilki gerçekleștiren ve A++ derin dondurucu üretimini bașlatan Uğur Soğutma, aynı zamanda %51 tasarruflu dünyanın ilk șișe soğutucuları, düșük enerji tüketen muhafaza dolapları, hem sağlığı hem çevreyi koruyan klimaları ile doğaya dost çözümler sunmaktadır.

24 UĞUR ȘİRKETLER GRUBU UĞUR ȘİRKETLER GRUBU ÇEVRE POLİTİKALARI Faaliyetlerini yerine getirirken, çevre ile ilgili tüm yasal düzenlemelere ve diğer gerekliliklere uymak, Çalıșanların çevre bilincini arttırarak, çevresel performansı sürekli iyileștirmek, Enerji sarfiyatı azaltılmıș çevre dostu ürünler geliștirmek, Küresel kaynakları verimli kullanmakve geri kazanımı özendirmek, Atıkların kontrolünü sağlayarak, çevresel kirliliği önlemek ve kaynağında en aza indirmek, Çevre Yönetim Sistemini ilgili birimlere açık tutarak toplumsal bilinçlenmeyi sağlamak, Çevre Yönetim Sisteminin sürekliliğini sağlamak, belirli aralıklarla gözden geçirerek amaç ve hedeflere ulașmaktır.

25 UĞUR ȘİRKETLER GRUBU UĞUR ȘİRKETLER GRUBU ÇEVRE POLİTİKALARI Kalite Kalite Yönetim Sistemi Müșteriler İnsan Kaynağı Tedarikçiler Sürekli iyileștirme Doğal çevre : Kalite, Uğur Șirketler Grubu nda bir yașam biçimidir. : Uluslararası kabul görmüș olan TS - EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi standardına göre kurulu olan Kalite Yönetim Sistemini sürdürmek, geliștirmek ve sonuçlarını ölçülebilir, kıyaslanabilir verilerle takip etmektir. : Satıș öncesi ve satıș sonrası faaliyetlerde, müșterilerinin ihtiyaç ve beklentilerini en iyi șekilde karșılamak, müșterilerine en ekonomik hizmeti vermektir. : En değerli varlığı insan kaynağıdır. Güvenilir bir İK Politikası izlenmesi, personel memnuniyetinin ve sürekliliğinin sağlanması, personelin motivasyon ve aidiyet duygusunun arttırılması, personelin görev ve sorumluluklara ait yetkinliklerinin belirlenmesi ve geliștirilmesini sağlamaktır. : Stratejik ortakları olarak gördüğü tedarikçileriyle karșılıklı iș ilișkilerini geliștirmek ve sıkı bir ișbirliği içerisinde olmak, onlarla büyüyüp gelișmektir. : Proseslerinin her evresinde ölçülebilir gelișmeler sağlamak, yenilikçi ve rekabetçi bir çizgide olmak, hedeflerle ilerlemek, sistemleri sürekli iyileștirmek, ürünlerinde ve insan kaynağında gelișimin sürekliliğini sağlamak, sürekli iyileștirmeyi bir yașam biçimi olarak benimsemektir. : Öncelikle çalıșma birimlerinden bașlayarak doğal çevreyi korumak ve gelecek nesillere yașanabilir bir doğa bırakmaktır.

26

KP.UB.049_00. KP : Kitapçık UB : Uğur Bilgilendirme 049: Kitapçık Numarası 00 : Revizyon Numarası

KP.UB.049_00. KP : Kitapçık UB : Uğur Bilgilendirme 049: Kitapçık Numarası 00 : Revizyon Numarası KP.UB.049_00 KP : Kitapçık UB : Uğur Bilgilendirme 049: Kitapçık Numarası 00 : Revizyon Numarası KP.UB.049_00 05.10.2016 TANITIM KİTİ Uğur ketler Grubu nun t ral olan Uğur Soğutma nın 1954 te de dondurma

Detaylı

www.ozturkmakmetal.com KURUMSAL KİMLİĞİMİZ Firmamız 1989 yılında Öztürk Makina adıyla kurulmuş olup bu tarihten itibaren çeşitli sektörlerdeki firmaların ihtyaçları doğrultusun da sac parçaların Cnc Panç

Detaylı

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon

HAKKIMIZDA. Üretim Planı. Misyon Vizyon. Showroom. Ülkeler. Standlar. İnovasyon institutional AQUA COSMETICS TM Copyright 2014 aquacosmetic.com 04 Üretim Planı Avrupa kalite standartlarına uygun, en gelişmiş çevre dostu donanımları ve kozmetik ürünlerinin otomatik üretimi, ambalaj

Detaylı

H A K K I M I Z D A. www.encmetal.com

H A K K I M I Z D A. www.encmetal.com www.encmetal.com H A K K I M I Z D A Firmamız 1984 yılından itibaren Ankara'da Erdal Madencilik Met. San. Tic. Ltd. Şti hurda metal ve maden sektöründe faaliyetlerini sürdürmektedir. başarısını daha ileriye

Detaylı

Hakkımızda Misyon - Vizyon

Hakkımızda Misyon - Vizyon 1 Hakkımızda Etiket ve ambalaj ürünleri sektöründe uzun yıllar geçirmiş olmanın verdiği tecrübe, deneyim ve bilgi birikimini 1998 yılında Otomasyon Etiket Baskı Ambalaj San. ve Tic. Ltd. Şti. ismi altında

Detaylı

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI

KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI KARPA & VENA ORTAK GIRIŞIMI yılların birikimi tek bir çatı altında KARPA & VENA YAPI ORTAK GİRİŞİMİ hakkımızda İnşaat sektöründe 20 yılı aşkın süredir geniş bir yelpazede hizmet veren KARPA YAPI VE VENA

Detaylı

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI Sürdürülebilirlik vizyonumuz 150 yıllık bir süreçte inşa ettiğimiz rakipsiz deneyim ve bilgi birikimimizi; ekonomiye, çevreye, topluma katkı sağlamak üzere kullanmak, paydaşlarımız

Detaylı

ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017

ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017 ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017 Giriş Tarihçe Çevre Politikası Çevresel Etkiler Atık Yönetimi Veriler Eğitimler ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017 Ulus Metal çevre ile ilgili faaliyetlerini web sayfası aracılığıyla,

Detaylı

1990 dan beri gazbeton sektörümüzün dayanıșması ve gelișimi için iș bașındayız.

1990 dan beri gazbeton sektörümüzün dayanıșması ve gelișimi için iș bașındayız. TÜRKİYE GAZBETON ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ 1990 dan beri gazbeton sektörümüzün dayanıșması ve gelișimi için iș bașındayız. Gazbeton Üreticileri Birliği Derneği Kasım 1990 tarihinde, ülkemizdeki gazbeton yapı

Detaylı

MİSYON VİZYON KALİTE

MİSYON VİZYON KALİTE kaplanplastik.com HAKKIMIZDA 1979 yılında kurulmuş olan kaplan plastik, kurulduğu günden beri izlemiş olduğu yenilikçi, sürdürülebilir ve hep daha iyisini üretme politikası sayesinde Türkiye nin en büyük

Detaylı

Vizyonumuz; Misyonumuz; Firma Politikamız;

Vizyonumuz; Misyonumuz; Firma Politikamız; www.demirel-insaat.com FİRMAMIZ HAKKINDA Firmamız 2013 yılında kurulmuş olup, Resmi ve özel sektöre ait alt yapı ve üst yapı inşaat işleri, sulama hatları, içme suyu ishale hatları DEMİREL İNŞAAT' ın başarı

Detaylı

Galip KOKULU - Genel Sekreter Yardımcısı

Galip KOKULU - Genel Sekreter Yardımcısı Galip KOKULU - Genel Sekreter Yardımcısı Yasal Dayanak EBSO, tüzel kişiliğe sahip kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Oda nın yasal dayanağını; 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

Detaylı

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR 2015 Ürün Kataloğu Çiğdem Dedeoğlu Design PR Çiğdem Dedeoğlu Design PR Tarihçe Kaliteli hizmet sloganını kendisine ilke edinen AY-KA KAPI 1992 yılından bu yana Malatya da çelik kapı sektöründe ciddi mesafeler

Detaylı

Yüz güldüren hizmet için...

Yüz güldüren hizmet için... Yüz güldüren hizmet için... HAKKIMIZDA Şener Otomotiv olarak otomotiv, savunma sanayi ve makine sektörüne hizmet vermek amacıyla 1983 yılında İstanbul Balat da kurulmuş ve şu anda 3500m2 kapalı alana sahip

Detaylı

Tarihçemiz yılında Gestetner Holding PLC. firmasının aldığı bir karar ile; Bilar, yerel sermayeye devir edilmiştir.

Tarihçemiz yılında Gestetner Holding PLC. firmasının aldığı bir karar ile; Bilar, yerel sermayeye devir edilmiştir. Tarihçemiz Bilar, 1974 yılında Koç Holding bünyesinde kurulmuştur. 1993 yılına kadar RICOH marka büro makinalarının Türkiye distribütörlüğünü sürdürmüş, 1993 yılında Koç Holding in sektörel çalışma stratejisi

Detaylı

Tel : Web site :

Tel : Web site : E-mail : info@ahss.com.tr Tel : 0 216 527 1829 Web site : www.agaoglusilah.com.tr Ağaoğlu Havacılık ve Savunma Sanayi 2018 HAKKIMIZDA 2011 yılında silah yan sanayisine parça imalatı yapmak amacıyla kurulan,

Detaylı

HANAY TARIM MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ

HANAY TARIM MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ www.hanay.com.tr 2 HANAY TARIM 2007 yılında Malazgirt e kurulan Hanay Tarım Makinaları Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. kurulduğu günden itibaren tarım aletleri alanında etkili ve saygın bir yer edinerek Bölgenin

Detaylı

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor

Tanıtım Kitapçığı. Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Tanıtım Kitapçığı Gayrimenkul Sektörü Değişime Startkey Çatısı Altında Hazırlanıyor Değerli Girişimcilerimiz STARTKEY, 2013 yılında, gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın zamandır deneyime sahip olan Yönetim

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

HAKKIMIZDA. Sizin Hayalleriniz. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Hayalleriniz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Uluslararası teknik standartlara

Detaylı

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir.

Antak Enerji 40.000KW lık yani 40MW/ Yıl Üretim kapasitesine sahiptir. Şirket Profili Antak Enerji, Akdeniz Bölgesinde Fotovoltaik Modül üretim tesislerini kuran ve üretime başlayan ilk Türk firmasıyız. Firmamız Fotovoltaik modül üretim sektöründe 2010 yılından beri sürdürmektedir.

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

ISO 9001:2000 KYS nedir, ne yapılacaktır?

ISO 9001:2000 KYS nedir, ne yapılacaktır? ISO 9001:2000 KYS nedir, ne yapılacaktır? 1 Giriş Kurumumuz ISO 9001 Standardı na uyum sağlanması, Ülkeler arası sınırların ortadan kalkmakta olduğu günümüz dünyasında eğitimde rekabet gücümüzün artmasını

Detaylı

Baykal Makine Tanıtım Sunumu

Baykal Makine Tanıtım Sunumu Baykal Makine Tanıtım Sunumu İçindekiler Kurumsal Yapı Markalar, Global Faaliyet Ağı ve Pazar Konumu Teknoloji ve Yenilikler Kurumsal Sosyal Sorumluluk Kurumsal Yapı Logo-Type Hakkımızda Misyonumuz Vizyonumuz

Detaylı

Duvarların içindeki sağlık...

Duvarların içindeki sağlık... KONUTLAR, İŞ MERKEZLERİ, ENDÜSTRİYEL ALANLAR... 2005 den bu yana sağlıklı yapıları sağlıklı yaşamlara dönüştürüyoruz www.sfsmekaniktesisat.com.tr AİLESİ SFS Ailesi Günümüz dünyasının baş döndüren teknolojik

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı

www.evrekateknik.com.tr Mekanik Tesisat alanında sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Evreka Teknik; faaliyetlerine 1997 yılında, Ankara Ostim de ısıtma soğutma malzemesi satış ve servis hizmetleri

Detaylı

Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler

Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler Vizyon, Misyon, Strateji, Değerler Vizyonumuz Müşterilerin ürünlerini ve çevrelerini korumak ve güzelleştirmek için güvendikleri, yüksek kalitede, yenilikçi ve sürdürülebilir çözümleri tutarlı şekilde

Detaylı

TDM BUMESH TARIM MAKİNALARI TECHNICS.

TDM BUMESH TARIM MAKİNALARI TECHNICS. BUMESH TECHNICS & TDM TARIM MAKİNALARI Tamamen Kendi Mühendislerimiz Tarafından Dizayn Edilen BALYA MAKİNASI MARKASI UTM UTM TARIM MAKİNALARI A.Ş. 2014 yılında, kurucuları ve personelinin uzun yıllara

Detaylı

SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş.

SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş. SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş. Sunar Turizm Ve Gıda Hizmetleri A.Ş bir Asmar Holding A.Ş kuruluşudur. Sunar Gıda 2007 yılında kurulmuş, kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önemi ve zoru

Detaylı

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK 2008463026 NUR BANU BURAK 2008463050 SİNEM GÖKSU 2008463052 GONCA GÜLENÇ 2009463126 VİLDAN BAL

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK 2008463026 NUR BANU BURAK 2008463050 SİNEM GÖKSU 2008463052 GONCA GÜLENÇ 2009463126 VİLDAN BAL ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK 2008463026 NUR BANU BURAK 2008463050 SİNEM GÖKSU 2008463052 GONCA GÜLENÇ 2009463126 VİLDAN BAL TARİHÇESİ 2003 yılı Temmuz ayında kurulmuş olan, Kaynak Holding bünyesinde

Detaylı

E.G.O. Grubu Kurumsal İlkeleri

E.G.O. Grubu Kurumsal İlkeleri E.G.O. Grubu Kurumsal İlkeleri 1. Müşterimizin hizmetindeyiz! 2. Yenilikçi bir kültüre sahibiz ve gelecek için fikirlerimiz var 3. EGO nun en değerli varlığı biz çalışanlarıyız 4. Tüm iş faaliyetlerimizde

Detaylı

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir.

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir. FİRMA TANITIM Kuruluşundan itibaren doğru işi zamanında teslim etme anlayışı başarı odaklı yaklaşımıyla sektörün yetkin şirketlerinden biri haline gelmiştir. Şirket politikası gereği yalnız inşaat sektöründe

Detaylı

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir A HOŞGELDİNİZ Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir Egsan Egzoz Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Otomotiv sektörünün talebi olan egzoz sistemleri üretimini yapmak için 1989 da kuruldu.

Detaylı

Hoşgeldiniz. Yön.Krl.Bşk. Dr.Ahmet Aydemir 7 Aralık 2012

Hoşgeldiniz. Yön.Krl.Bşk. Dr.Ahmet Aydemir 7 Aralık 2012 Hoşgeldiniz Yön.Krl.Bşk. Dr.Ahmet Aydemir 7 Aralık 2012 Tarihçe Samsun Sağlık sektöründe 40 yıllık bir üretim tecrübesine sahiptir. Özellikle silah yapım ustalarının cerrahi alet üretimine yönlendirilmesiyle

Detaylı

1960 lardan... 1966: İlk Türk yapımı otomobil; Anadol

1960 lardan... 1966: İlk Türk yapımı otomobil; Anadol 1960 lardan... 1966: İlk Türk yapımı otomobil; Anadol 1966 yılında, Koç Topluluğu, ilk Türk yapımı otomobil Anadol u Otosan A.Ş. fabrikalarında üretti. Büyük bir coşkuyla karşılanan ve üretildiği yıllar

Detaylı

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Firma Tanıtımı BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Adres: Telefon: 0232 479 58 10 Faks: 0232 479 25 85 E-Posta: info@bozdagendustri.com Otomotiv sektöründeki güçlü tedarikçiniz. Bozdağ

Detaylı

TSE ve RAL-GZ 607/03 belgeleri alınmış olan ürünlerin ISO 9001 ve ISO 9000 kalite yönetim sistemi üzerinde çalışmalar başlatılmıştır.

TSE ve RAL-GZ 607/03 belgeleri alınmış olan ürünlerin ISO 9001 ve ISO 9000 kalite yönetim sistemi üzerinde çalışmalar başlatılmıştır. ACCADO, 2009 yılında Türkiye deki PVC Pencere ve Kapı sektöründeki kuruluşların koşulsuz müşteri memnuniyetlerini ve beklentilerini karşılayabilmek üzere 8000 m² kapalı alanda Antalya da kuruldu. Teknoloji

Detaylı

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr Doğru Çözüm MADEN MAKİNE İNŞAAT TAAHHÜT MÜMESSİLLİK SAN. TİC. İTHALAT VE İHRACAT LTD. ŞTİ. Adres: ASO 2. ve 3. OSB Alcı Mah. 2000. Cad. No: 8 Sincan / ANKARA Tel: 0312 267 12 10-641 40 10 Faks: 0312 267

Detaylı

ZOSER YAPI Çağdaş yaşam alanları sunar. GOLDENLINE KONUTLARI

ZOSER YAPI Çağdaş yaşam alanları sunar. GOLDENLINE KONUTLARI ZOSERYAPI ZOSER YAPI Çağdaş yaşam alanları sunar. GOLDENLINE KONUTLARI 4 zoser yapi GOLDENLINE ZOSER YAPI İnşaat sektörüne ilk girişimiz ilk olarak 1979 yılında taşeron firma olarak başladı. Daha sonraki

Detaylı

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız :

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız : HAKKIMIZDA Ankara merkezli Barkur Enerji-Petrol, her tür ve büyüklükte yapım sözleşmelerini yürütme yeteneğine sahip dinamik ve güçlü bir kadroyla hizmet vermektedir. Gerek yurt içi ofisleri ve gerekse

Detaylı

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık Tesis yönetim hizmetleri, ülkemizin gelecek dönemde daha da önem vereceği bir dışarıdan temin kalemi olacaktır. Sektörde olan bizler, deneyimimizle bu sektöre değer katmaya devam edeceğiz. HAKKIMIZDA Tüm

Detaylı

İnşaatta Kalite Yaklaşımları Geleceğe Bakış. Hüseyin BİLMAÇ İMSAD YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI

İnşaatta Kalite Yaklaşımları Geleceğe Bakış. Hüseyin BİLMAÇ İMSAD YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI İnşaatta Kalite Yaklaşımları Geleceğe Bakış Hüseyin BİLMAÇ İMSAD YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI Kalitenin Tanımı iyi, lüks, pahalı, sahip olmak istenen, en iyisi... sürekli gelişim, müşteri odaklı, çalışanlarına

Detaylı

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ

HAKKIMIZDA TEMİZLİK HİZMETLERİ HAKKIMIZDA Sağlık hizmetleri / özel hastane yöneticiliği başta olmak üzere hizmet sektörünün çeşitli alanlarında edindiğimiz bilgi deneyim ve tecrübenin gücünden yararlanarak yatırım ve ticaret yolculuğuna

Detaylı

Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm.

Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm. Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm. www.nuryap.com nur yapı biz kimiz? Başarılarını 1985 yılından bu yana sürdüren Nur Yapı, tek kişilik bir ofiste şahıs firması olarak Setdar ANAÇAL tarafından kurulup, o

Detaylı

ISO NEDİR? TSE, ISO nun üyesi ve Türkiye deki tek temsilcisidir. EN NEDİR?

ISO NEDİR? TSE, ISO nun üyesi ve Türkiye deki tek temsilcisidir. EN NEDİR? ISO Türk Standardları Enstitüsü 132 sayılı kuruluş yasası ile kendisine verilen Standardlara uygun ve kaliteli üretimi teşvik edecek her türlü çalışmayı yapmak ve bunlarla ilgili belgeleri düzenlemek görevini

Detaylı

Yeni üretim hattı ile kapasite artısı aylık ve yıllık ciromuzda en az %20'lik artış sağlanmıştır.

Yeni üretim hattı ile kapasite artısı aylık ve yıllık ciromuzda en az %20'lik artış sağlanmıştır. TR52 (Konya, Karaman) Düzey 2 Bölgesi için, bölgesel gelişmeyi hızlandırmak, bölgesel gelişmenin sürdürülebilirliğini sağlamak, bölgeler arası ve bölge içi gelişmişlik farklarını azaltmak amacıyla çalışmalarını

Detaylı

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini İnşaat Ltd. Şti. 1 2 1983 yılında kurulan firmamız, inşaat sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini ve bilgi birikimini hem sektörün gelişimi için harcamakta hem

Detaylı

leri RAYINA koyma vakti geldi... fmdemiryolu.com

leri RAYINA koyma vakti geldi... fmdemiryolu.com leri RAYINA koyma vakti geldi... fmdemiryolu.com Kalite Politikamız Temel ilkelerimiz; - Yapılan işi, doğru ve zamanında yapmak. - Müşterinin istekleri doğrultusunda, isteklerinin doğru analiz edilmesi

Detaylı

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK PROF.DR.MUSTAFA YAŞAR TINAR

ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK PROF.DR.MUSTAFA YAŞAR TINAR ÜCRET SİSTEMLERİ VE VERİMLİLİK PROF.DR.MUSTAFA YAŞAR TINAR 2008463096 SAİM ŞENOL 2008463085 KÜBRA ÖZKAN 2008463056 MERAL GÜLTEKİN 2008463071 SİNEM KISACIK 1944 yılında Abdurrahman SARAR'ın Eskişehir'de

Detaylı

Yenilikçi Çözüm Ortağınız

Yenilikçi Çözüm Ortağınız Yenilikçi Çözüm Ortağınız www.goldgirisim.com GOLD GİRİŞİM HAKKIMIZDA GOLD ORGANİZASYON TEMİZLİK TEKSTİL PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş. olarak; Verdiğimiz hizmetlerde, ilgili sektörlerden pay almanın, rekabet

Detaylı

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz!

Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

Formplast üretimli her ürün çok titiz ve sabırlı bir çalışmanın ürünüdür ve kalitesi uluslararası belgeler ile onaylanmıştır.

Formplast üretimli her ürün çok titiz ve sabırlı bir çalışmanın ürünüdür ve kalitesi uluslararası belgeler ile onaylanmıştır. E N D Ü S T R İ Y E L Y A L I T I M D A Ç Ö Z Ü M O R T A Ğ I N I Z HAKKIMIZDA Formplast 1991 yılından bu yana, yarı mamul olarak ithal ettiği yalıtım malzemeleri ve yapışkanları kendi tesislerinde müşterilerin

Detaylı

İnci Akü A.Ş. Kurumsal Tanıtım Sunumu. Değişimde çevik olan, başarıda öncü olur 2015

İnci Akü A.Ş. Kurumsal Tanıtım Sunumu. Değişimde çevik olan, başarıda öncü olur 2015 İnci Akü A.Ş. Kurumsal Tanıtım Sunumu Değişimde çevik olan, başarıda öncü olur 2015 İndeks I. İnci Holding ve Grup Şirketleri II. Vizyon-Misyon III. Organizasyon Şeması IV. Tarihçe V. Operasyonlar VI.

Detaylı

MAKEL DÜNYASININ MİMARİ BOYUTU

MAKEL DÜNYASININ MİMARİ BOYUTU MAKEL DÜNYASININ MİMARİ BOYUTU MAKEL DÜNYASININ MİMARİ BOYUTU THE NETHERLANDS Dünya için üretiyoruz! "Dünya için üretiyoruz" sloganı ile Türkiye ve dünya pazarlarında faaliyet gösteren MAKEL bugün olduğu

Detaylı

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti.

Adımız kalite! Her biri sektöründe lider üstün nitelikli birçok firma kurumsal internet çözümlerinde Egebilgi yi tercih etti. Şirketinizin prestijini, özgünlüğünü internet ortamında yansıtmak bizim işimiz! Kurumsal ve tam profesyonel bir çözüm arıyorsanız, uzun soluklu ve kaliteli işleri hayata geçirmek adına Egebilgi sizleri

Detaylı

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com 20. yıl Merkez Sarıgazi Cad. Bulgurlu Mah. No: 39 34696 Çamlıca - Üsküdar İstanbul / TÜRKİYE Tel: +90 (216) 524 12 24 Fax: + 90 (216) 524 12 80-81 Depolama ve Laboratuvar Tesisleri GEBKİM İhtisas Organize

Detaylı

(3) Ray Sigorta A.Ş. bünyesinde, her seviyede sürdürülen, iç ve dış seçme ve yerleştirme uygulamaları bu yönetmelik kapsamındadır.

(3) Ray Sigorta A.Ş. bünyesinde, her seviyede sürdürülen, iç ve dış seçme ve yerleştirme uygulamaları bu yönetmelik kapsamındadır. Amaç ve Kapsam MADDE 1 - (1) Ray Sigorta A.Ş. temel değerlerini; Biz Aileyiz, Dürüstüz, Etik değerlere saygılıyız, Adiliz, Şeffaf ve Paylaşımcıyız, Birlikte güçlüyüz, Yaratıcı ve Üretkeniz, İnsana değer

Detaylı

YurtbaY Şİrketler Grubu.Ş.

YurtbaY Şİrketler Grubu.Ş. Yurtbay Şİrketler Grubu.Ş. Mutluluğa Mutluluğa açılan kapı YURTBAY ŞİRKETLER GRUBU Süreklİ ve sürdürülebilir büyümesini tescilleyen, Türkİye nin 507. büyük sanayi kuruluşu. Yurtbay Yapı A.Ş., Yurtbay Şirketler

Detaylı

Bağdat Caddesi Aksan Apt. No:326 D:14 Caddebostan Kadıköy/İSTANBUL

Bağdat Caddesi Aksan Apt. No:326 D:14 Caddebostan Kadıköy/İSTANBUL Bağdat Caddesi Aksan Apt. No:326 D:14 Caddebostan Kadıköy/İSTANBUL Şirket Ünvanı : Mert Group İnşaat, Elektronik Ve Enerji San. Tic. Ltd. Şti. Adres : Bağdat Caddesi Aksan Apt. No:326 D:14 Caddebostan

Detaylı

Kurumsal Eğitimlerimiz

Kurumsal Eğitimlerimiz 2017 Kurumsal Eğitimlerimiz İçindekiler YÖNETİCİLİK ve YÖNETİM BECERİLERİ EĞİTİMLERİ... 11 Yöneticilik ve Liderlik Eğitimi... 11 Finansçı Olmayanlar için Finans Yönetimi Eğitimi... 12 Yönetimde Temel Yaklaşımlar

Detaylı

TRS METAL MAKİNA PLASTİK KALIP İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kurumsal; TRS İleri Tasarım ve İmalat Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti., Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesinde tamamı kapalı olan 800m² alana

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

İKLİMLENDİRME KAPSAMI ISITMA, SOĞUTMA, HAVALANDIRMA, KLİMA, DERİN DONDURUCULAR, SOĞUTUCULAR, TESİSAT SİSTEMLERİ VE YALITIM

İKLİMLENDİRME KAPSAMI ISITMA, SOĞUTMA, HAVALANDIRMA, KLİMA, DERİN DONDURUCULAR, SOĞUTUCULAR, TESİSAT SİSTEMLERİ VE YALITIM İKLİMLENDİRME KAPSAMI ISITMA, SOĞUTMA, HAVALANDIRMA, KLİMA, DERİN DONDURUCULAR, SOĞUTUCULAR, TESİSAT SİSTEMLERİ VE YALITIM İKLİMLENDİRME SANAYİİ İHRACATÇILARI BİRLİĞİ (TURKISH HVAC-R EXPORTER S UNION)

Detaylı

YÖN GRUP wwww.yongrup.com

YÖN GRUP wwww.yongrup.com Geleceğe birlikte YÖN verelim YÖN GRUP wwww.yongrup.com HAKKIMIZDA 2000 yılında kurulan Yön Grup, merkez ofisi Ankara da bulunan ve bünyesinde farklı kuruluşları barındıran bir grup şirketidir. Şirketimiz

Detaylı

Sürdürülebilirlik Raporu 2016

Sürdürülebilirlik Raporu 2016 Sürdürülebilirlik Raporu 2016 1 KALİTE POLİTİKAMIZ Turizm sektöründe yabancı misafirlerin dinlenme ve eğlence amaçlı konaklama ihtiyaçlarına hizmet eden Palmiye Hotels yönetimi olarak; Turizm sektöründeki

Detaylı

Markalaşma ve Sürdürülebilirlik Projesi KAGÜM

Markalaşma ve Sürdürülebilirlik Projesi KAGÜM Markalaşma ve Sürdürülebilirlik Projesi KAGÜM YOL HARİTAMIZ MARKALAŞMA İşletme bazında Faaliyetler Bölgesel Faaliyetler SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK Neden MARKALAŞMA? Markalaşma sürecinde, yerli ve yabancı turistin

Detaylı

2015 YILI FAALİYET RAPORU KAYNAKLARI

2015 YILI FAALİYET RAPORU KAYNAKLARI INSAN KAYNAKLARI İSMMMO da İnsan Kaynakları Yönetimi; kurum için en etkili iş gücünü bulmak, geliştirmek ve bunun sürekliliğini sağlamak amacıyla ortaya konan faaliyetler bütünü olarak tanımlanmaktadır.

Detaylı

Kariyerine en TEPE den başla!

Kariyerine en TEPE den başla! Kariyerine en TEPE den başla! Tepe Savunma ve Güvenlik, çağdaş, yeniliklere açık, girişimci, kendini ve sistemi geliştirmeyi hedefleyen, vizyon sahibi yani tam da senin gibi kişilerle çalışıyor. Tepe Savunma

Detaylı

Teknoloji Partneri. Çözüm Ortağı

Teknoloji Partneri. Çözüm Ortağı Mühendislik Çözümleri OTO M A S YO N Teknoloji Partneri MÜHENDiSLiK Çözüm Ortağı DA N I S M A N L I K www.inovamuhendislik.net KURUMSAL Endüstride ve sanayide kullanılan ve üretilen makine, sistem ve ekipmanlarda

Detaylı

Türkiye nin parlayan yıldızı...

Türkiye nin parlayan yıldızı... Türkiye nin parlayan yıldızı... Serüven Eski Sanayide alınan bir dükkan ile başladı. 1965 İlk fuara katılımımızı gerçekleştirdik. 1980 1982 İlk yurtdışı ihracatımızı gerçekleştirdik. 1983 Gömlek fabrikamızda

Detaylı

VESTEL ŞİRKETLER GRUBU

VESTEL ŞİRKETLER GRUBU İÇİNDEKİLER : VESTEL ŞİRKETLER GRUBU VESTEL ELEKTRONİK TARİHÇE VİZYON/MİSYON FAALİYET ALANLARI ÜRÜN KATEGORİSİ TASARIM YÖNÜ İLE VESTEL TASARIM FABRİKASI VİZYON/MİSYON VESTEL ŞİRKETLER GRUBU VESTEL ELEKTRONİK

Detaylı

İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL. VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş.

İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL. VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş. İSO İNOVASYON ÖDÜLLERİ: BÜYÜK ÖDÜL VİKO Elektrik ve Elektronik Endüstrisi San. Tic. A.Ş. Sektörünün lider kuruluşu VİKO 1980 yılında kurulmuş olup, İstanbul Sancaktepe'de 60.000 metrekare kapalı alanda

Detaylı

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015

Şirket. Profili. Bir Bakışta MCI. Finansal Bilgiler. Sektör Bilgileri. Online ve Offline Arasında Köprü Kurmak. Basın Kiti 2015 Şirket Profili Basın Kiti 2015 Bir Bakışta MCI MCI, stratejik ilişki ve aktivasyon çözümleri sunma hususunda dünya lideri olup toplantı, etkinlik, dernek ve kongre sektörlerinde 1987'den beri yeniliklere

Detaylı

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak.

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. 1 Misyon Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. Sahip olduğumuz prensiplerin ışığında, sürdürülebilirlik çerçevesinde, müşterilerimize verimlilik sunmak. 2

Detaylı

ATAŞLAR GRUP TANITIM SUNUMU

ATAŞLAR GRUP TANITIM SUNUMU ATAŞLAR GRUP TANITIM SUNUMU www.abdurrahmanatas.com.tr ATAŞLAR GRUP KURUMSAL HAKKIMIZDA Ataşlar gurubun temelleri 30 yıl önce Kurucumuz Sayın Abdurrahman ATAŞ tarafından atılmış o günden bu güne, sektördeki

Detaylı

47 yıllık güvence.. www.wagger.com.tr THINK BIG HOLD THE WORLD

47 yıllık güvence.. www.wagger.com.tr THINK BIG HOLD THE WORLD 47 yıllık güvence.. www.wagger.com.tr THINK BIG HOLD THE WORLD 1 Think Big Hold The World Wagger Attachmens LİDER ATAŞMAN ÜRETİCİSİ Gülmak İstif Makinaları, forklift ve iş makinalarına yönelik bakım ve

Detaylı

KALİTE BİRİM SORUMLULARI EĞİTİMİ

KALİTE BİRİM SORUMLULARI EĞİTİMİ KALİTE BİRİM SORUMLULARI EĞİTİMİ 2018/I (05.09.18) Ülkü SU BİLGİN CICP-MHU Stratejik Yönetim ve Planlama Birimi Yöneticisi TANIŞMA.. EĞİTİM PLANI Eğitimin amacı Kalite Yönetim Sistemi o Nedir? o Sistem:

Detaylı

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W.

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. w w w. a s s a m u h e n d i s l i k. c o m Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. 0262 331 87 00 0532 772 87 01 info@assamuhendislik.com KURUMSAL

Detaylı

EN-ER GRUP ŞİRKET TANITIMI. Atık Su Teknolojileri, Renk Giderimi ve Atık Su Geri Kazanımı Semineri

EN-ER GRUP ŞİRKET TANITIMI. Atık Su Teknolojileri, Renk Giderimi ve Atık Su Geri Kazanımı Semineri EN-ER GRUP ŞİRKET TANITIMI Atık Su Teknolojileri, Renk Giderimi ve Atık Su Geri Kazanımı Semineri EN-ER GRUP ŞİRKET PROFİLİ EN-ER Grup, En-Er Mühendislik A.Ş., Alme Kimyasal Maddeler Ltd.Şti ve de Hidrosis

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

2003 yılında Akustik Danışmanlık ve Uygulama hedefiyle kuruldu. 2004 de Ode Bayiliği, 2005 de Mason Industries ve Mercer Rubber Türkiye temsilciliği,

2003 yılında Akustik Danışmanlık ve Uygulama hedefiyle kuruldu. 2004 de Ode Bayiliği, 2005 de Mason Industries ve Mercer Rubber Türkiye temsilciliği, DKM MARKA SUNUMU DKM İnşaat Taah.ve Danışmanlık Paz.San.Tic.Ltd.Şti. Çamlık Mah.İkbal Cad.Dinç Sok.No:25 Kat: 2-3 Ümraniye/İstanbul Türkiye T+90 216 508 20 50 F+90 216 508 20 51 www.dkminsaat.com 2003

Detaylı

Hakkımızda. www.kita.com.tr. KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir.

Hakkımızda. www.kita.com.tr. KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir. İstanbul, 2013 Hakkımızda KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir. KITA, taşıma ve lojistik hizmetlerinde mükemmelliği hedef alarak ve kalifiye insan kaynağını en etkin şekilde

Detaylı

KİŞİSEL BAKIM VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş.

KİŞİSEL BAKIM VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş. KİŞİSEL BAKIM VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş. GİRİŞ HAKKIMIZDA MARKALAR ve ÜRÜN GRUPLARI GLOBAL FAALİYET AĞI VE PAZAR KONUMU ÖDÜLLER SERTİFİKALAR KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK GİRİŞ Sora Grup firmalarından

Detaylı

Evrensel Taşınmaz Geliştirme ve Ticaret Ltd. Şti.

Evrensel Taşınmaz Geliştirme ve Ticaret Ltd. Şti. Evrensel Taşınmaz Geliştirme ve Ticaret Ltd. Şti. 2017 EVRENSEL LTD. Evrensel Ltd., müşterilerinin gayrimenkul yatırımlarında yenilikçi, yaratıcı ve güvenilir çözüm ortağıdır. 2009 yılında kurulmuş olan

Detaylı

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları

YÖNETİCİ GELİŞTİRME PLUS. Programın Amacı: Yönetici Geliştirme Eğitimi. Yönetici Geliştirme Uzmanlığı Eğitim Konu Başlıkları. Kariyerinize Katkıları YÖNETİCİ GELİŞTİRME 360 Yönetici Geliştirme Eğitimi İşletmelerde kalıcı başarının sağlanması, kurumun stratejik hedefleri ile uyumlu, yüksek performans göstermeye odaklanmış; motive olmuş takımları oluşturmak

Detaylı

KONYA OTOMOTİV YAN SANAYİ İŞ KÜMESİ

KONYA OTOMOTİV YAN SANAYİ İŞ KÜMESİ KONYA OTOMOTİV YAN SANAYİ İŞ KÜMESİ Ekim 2013 KONYA OTOMOTİV YAN SANAYİ İŞ KÜMESİ Ekim 2013 E-mail:cluster@konyacluster.com Konya Kümelenme Merkezi Konya da kümelenme faaliyetleri 2006-2007 yılında Konya

Detaylı

A.G.D GRUP TEKNİK-TEMİZLİK-PEYZAJ GÜVENLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

A.G.D GRUP TEKNİK-TEMİZLİK-PEYZAJ GÜVENLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.G.D GRUP TEKNİK-TEMİZLİK-PEYZAJ GÜVENLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.G.D GRUP olarak; Güvenlik Sektöründe Lider Kuruluşlara, Danışmanlık, İnsan Kaynakları Yönetimi ve Çözüm Ortaklığı hizmeti vererek faaliyete

Detaylı

2. Gün: Finlandiya Maliye Bakanlığı ve Birimleri

2. Gün: Finlandiya Maliye Bakanlığı ve Birimleri 2. Gün: Finlandiya Maliye Bakanlığı ve Birimleri Virpi Einola-Pekkinen 11.1.2011 1 2 Maliye Bakanlığının Yönetim Birimleri Limited Şirketler Kurumlar Ticari işletmeler ve fonlar HANSEL LTD SATIN ALMA KURUMU

Detaylı

Dünya çapına yayılmış üretim ağımızda son teknolojilerle geliştirdiğimiz ürünler, müşterilerimizin hayatını kolaylaştırıyor.

Dünya çapına yayılmış üretim ağımızda son teknolojilerle geliştirdiğimiz ürünler, müşterilerimizin hayatını kolaylaştırıyor. Dünya çapına yayılmış üretim ağımızda son teknolojilerle geliştirdiğimiz ürünler, müşterilerimizin hayatını kolaylaştırıyor. Feriha Sertçelik Birol Arçelik Ar-Ge Uzmanı Mehmet Cakcak Arçelik Bayi DAYANIKLI

Detaylı

SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş.

SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş. SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş. Sunar Turizm ve Gıda Hizmetleri A.Ş. bir Asmar holding kuruluşudur. Asmar Holding bünyesinde Gürsan Demir Çelik, Aslan Denizcilik, Aslan Gayrimenkul A.Ş., Mardaş, Mardeniz,

Detaylı

Hedef Kalite olarak sizlere;

Hedef Kalite olarak sizlere; Hedef Kalite olarak sizlere; Yönetim Sistemleri (ISO) Danışmanlığı TSE Standartları için Danışmanlık Hizmetleri Eğitim Hizmetleri Belgelendirme Hizmetleri Marka & Patent Tescil Hizmetleri Web Sayfası Tasarımı

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler

Şirket Tanıtım Sunumu. FOG Kurumsal Hizmetler Şirket Tanıtım Sunumu İÇERİK 1. Hakkımızda 2. Vizyon, Misyon ve Değerlerimiz 3. Müşteri Değer Önerimiz 4. Hizmetlerimiz 5. Çalışan Deneyimi 6. Ekibimiz 1. Hakkımızda A.Ş. olarak, gelişimi önemseyen kurumlara,

Detaylı

Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills

Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills CATERING16:Layout 1 12/15/15 1:02 PM Page 1 Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills CATERING16:Layout 1 12/15/15 1:02 PM Page 2 02 CATERING16:Layout

Detaylı

içten dışa sizi yansıtır!

içten dışa sizi yansıtır! içten dışa sizi yansıtır! Çanta Beldesi, Sancaktepe Mah. Gürpınar Cad. No:6 34580 Silivri / Istanbul TURKEY T. +90 212 746 60 60 pbx F. +90 212 746 60 35 www.polipa.com info@polipa.com IML Plastic Packaging

Detaylı

Kurumsal Mükemmellik Yolunda Deneyimler

Kurumsal Mükemmellik Yolunda Deneyimler Kurumsal Mükemmellik Yolunda Deneyimler Kazananlar Konferansı 26 Şubat 2015 Seyhun Araz Üretim Müdürü Coca-Cola İçecek Bursa Fabrika Coca-Cola İçecek Coca-Cola Sistemi içinde en büyük 6. şişeleyici Faaliyet

Detaylı

1954 ten Bugüne TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİCARET AŞ. TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİC. AŞ. RESİM KONULACAK. www.teknikcelik.com

1954 ten Bugüne TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİCARET AŞ. TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİC. AŞ. RESİM KONULACAK. www.teknikcelik.com 1954 ten Bugüne TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİC. AŞ. RESİM KONULACAK TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİCARET AŞ. www.teknikcelik.com *Şirket Profilimiz-Tarihçemiz Lütfü Usta tarafından 1954 yılında İstanbul

Detaylı

EMİSYON ÖLÇÜMLERİ GÜRÜLTÜ VE TİTREŞİM ÖLÇÜMLERİ İMİSYON VE HAVA KALİTESİ ÖLÇÜMLERİ İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ ÖLÇÜMLERİ SGS ÇEVRE

EMİSYON ÖLÇÜMLERİ GÜRÜLTÜ VE TİTREŞİM ÖLÇÜMLERİ İMİSYON VE HAVA KALİTESİ ÖLÇÜMLERİ İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ ÖLÇÜMLERİ SGS ÇEVRE EMİSYON ÖLÇÜMLERİ GÜRÜLTÜ VE TİTREŞİM ÖLÇÜMLERİ İMİSYON VE HAVA KALİTESİ ÖLÇÜMLERİ İŞ SAĞLIĞI VE İŞ GÜVENLİĞİ ÖLÇÜMLERİ SGS ÇEVRE SGS ÇEVRE SGS ÇEVRE LABORATUVARI SGS Çevre Ölçüm ve Analiz Laboratuvarları

Detaylı

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji

KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM. Tek Elden Teknoloji KURUMSAL İŞ ÇÖZÜMLERİNDE 19 YILLIK DENEYİM Tek Elden Teknoloji SİSBİM HAKKINDA Farklı sektör ve ölçekten firmalara tüm teknolojik alt yapıları ile ilgili kurumsal yazılım ve donanım çözümleri sunan IT

Detaylı

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul

Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul Merkez Ofis : Up Hill Towers A1 B Blok No:146 TR- 34746 Ataşehir / Istanbul 27.02.2011 1 Giriş Okosis San. Ve Tic. Ltd. Şirketi, otomasyon sektörü için yazılım ve donanım çözümleri üretmek, konusunda profesyonel

Detaylı