teknoloji aydınlatma & enerj

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "teknoloji aydınlatma & enerj"

Transkript

1 teknoloji ydınltm & enerj

2

3

4

5 Bugüne kdr geliştirdiğimiz ve sektöre sunduğumuz kıllı kontrol sistemleri ile entegre, inovtif ydınltm çözümlerimiz, yüzlerce projede verimli, güvenli ve çevre ile uyumlu ortmlrın yrtılmsın ktkı sğldı. Işığın ve ışık tnlı teknolojilerin sunduğu olnklrın sürekli ve hızl geliştiği ir dönemde, ydıltmnın insnı ve çevreyi ilgilendiren tüm lnlrd oyndığı önemli rolün ilincindeyiz. Verimli, güvenli ve sürdürüleilir ortmlrın ir prçsı olmy devm edeceğiz.

6 ENDÜSTRİYEL VE MİMARİ AYDINLATMA Endüstriyel ydınltm çözümlerimiz, günümüze kdr inlerce uluslrrsı projede en güvenilir çözüm olrk tercih edilmiştir. Yükselen enerji mliyetlerine krşı, minimum kron izi ırkn kılcı ydınltm sistemlerinin kurulumu, Per ürünlerinin güvenilirliğini grntiler. Işık mühendisliği ilkeleri ile yrtıcı ekiimiz trfındn tsrlnn yenilikçi ydınltm çözümlerimiz, profosyonel lnlrın ydınltm ihtiyçlrını idel düzeyde sğlmk için geliştirilmiştir. Ürünlerimiz, kıs süreli eğilimlerden ziyde, uluslrrsı stndrt ve normlr uygun ve lgıyı en iyi şekilde destekleyen ışık tekniğini ünyesinde rındırır.

7 GÜVENİLİR LED TEKNOLOJİSİ Hızl gelişen ve sürekli değişen LED teknolojisi, Per Aydınltm nın düşünce sistemine yeni kış çılrı getirmiştir. Müşterilerine her zmn en doğru ve en güncel çözümü sunmyı ilke olrk enimsemiş Per Aydınltm, LED teknolojisindeki son gelişmeleri ürünlerine hızl dpte ederek, klite, güvenilirlilik ve kesintisiz performns için tsrlnn ürün gmını sürekli güncel tutmktdır.

8 PROJE & AYDINLATMA TASARIMI PROJE VE TASARIM DESTEĞİ Her projeyi uluslrrsı kriterlerde değerlendiren ve ynı özenle çlışn proje ekiimiz, müşterilerimize ykın ve tm destek sunmktdır. Per Aydınltm, ünyesinde ulundurduğu teknik projelendirme uzmnlrı ile kendi ışık tekniğini, gelişmiş ydınltm sistemlerinin ve kontrol olnklrının ir rd, güvenilir ve en doğru içimde sunumunu ypmktdır. Per Aydınltm, endüstriyel ve mimri lnlrd müşteri tleplerini ve günümüzün getirdiği ydınltm yeniliklere uygun, verimli ve teknolojik ydınltm rmtürleri kullnrk projelendirir. Müşterilerimizin eklentileri projelendirilirken, Düny stndrtlrınd kul görmüş Dilux ve Dilux EVO ydınltm yzılımlrı ile 3 oyutlu modellemeler oluşturrk, ydınltm hesı ypılır. Aydınltm seviyeleri, görsel syısl değerler Autocd progrmı ile ydınltm plnı oluşturulur.

9 BAŞARILI PROJELENDİRME Bşrılı yönetilen ir proje, gereksinim duyuln kriterlerde thhüt edilen fonksiyonlrı yerine getiren ve plnlnn ütçe dhilinde (vey dh z hrcmyl) gerçekleştirileilendir. PROJELENDİRMENİN FAYDALARI - İş gücü, rç-gereç, pr ve ilgiyi etkili içimde kullnmk, - Uygun mliyette, zmnd ve istenilen düzeydeki performns ve klitede müşteri memnuniyetini sğlmk, - Şirket hedeflerine en kıs zmnd ulşılmsın yrdımcı olmk, - Değişen düny teknolojisinde ekonomik ve teknik sınırlmlr krşı ydınltm fliyetinde işletmeyi korum konusund yrdımcı olmk. PROJE YÖNETİMİ Büyük ve krmşık ypılrd ydınltm proje plnı oluşturmktn ziyde, şntiye şmsınd ydınltm uygulmsının, oluşturuln ydınltm yerleşim plnın tm uyumu için proje ekiimiz projenin yönetimine de destek vermektedir. PROJE AŞAMALARI ANALİZ: Ne ypılcğının elirlenmesi, TASARIM: Nsıl ypılcğının elirlenmesi ve ypılck ypının göz önünde ulundurulmsı, PLANLAMA: Ne zmn, ne kdr mliyet ile ypılcğının elirlenmesi, UYGULAMA: Hedefe ulşmk için plnlrın en doğru şekilde hyt geçirilmesi.

10 DAHA NİTELİKLİ IŞIK Aydınltm teknolojisindeki gelişmeler, ışığın sdece syılrl ve çokluklrl çıklnmycğını, unun ynınd görme fizyolojisine etkileri ile ir lgının oluşmsın yol çtığını d göstermektedir. Aydınltm, u konud tsrım ypn uzmnlrın; doğru ydınltm rmtürleriyle çlışmsını gerekli kılmktdır. Per Aydınltm lortuvrlrı, üstün nitellikte ydınltm rmtürleri ile tsrlmnın yolunu çck şekilde donnımlıdır. Per Aydınltm, Işık Mühendisliği lnındki çlışmlrını kendi lortuvrlrınd yptığı ölçme ve değerlendirmelere dyndırmktdır. 2 metre çpındki Ulricht Küresi; ydınltm rmtürlerine it spektrl yni tyfsl ölçümler şt olmk üzere, CCT (enzer renk sıcklığı), CRI (renksel geri-verim indisi), dlg oyu, renk ornlrı ve chromcity yni türsellik ölçümleri ile ışık kynklrının lümen değeri ölçüm çlışmlrın ypm imknı vermektedir.

11 DAHA GÜVENLİ IŞIK Ypılr, elektrik enerjisini ışığ dönüştüren sistemlerle ydınltılmkt ve u d ererinde çeşitli güvenlik kriterleri getirmektedir. Per Aydınltm u güvenlik testlerini, dh şrılı ürün ve dh yüksek seviyede müşteri memnuniyeti sğlmy çlışmktdır. Öncelikli hedefleri; ürün klitesinin sürekli yükseltilmesi ve güvenlik gereksinimlerinin tmmıyl krşılnmsı oln Per Aydınltm lortuvrlrı güvenlik testlerini EN güvenlik stndrtlrın uygun olrk gerçekleştirmektedir. Dh güvenli ydınltm çözümlerine ulşmk, rmtürlerin frklı konulrd testlere ti tutulmsıyl mümkün olikmektedir. Avrup normlrı EN , EN ltınd toplnn u testler ile Per Aydınltm rmtürleri; sıcklık rtışı, nemli ortm, toprk süreklilği, kçk kım, tork, skı kımlrı emniyeti, fiziksel dre, elektrik şoklrın dynım, ylıtım rlıklrı ve korozyon testleri şt olmk üzere 20 nin üstünde frklı konud testten geçmektedir. LED teknolojisiyle erer gelişme gösteren elektronik sürücülerin güvenlik testleri, driver güvenlik stndrtı EN kpsmınd ve DEKRA nın gözetiminde EAE Aydınltm lortuvrlrınd ypılmktdır. CE-LVD lçk gerilim direktiflerine it ypıln ütün testler, Avrup sertifiksyonu için direkt ltypı oluşturmktdır.

12 LED TEKNOLOJİSİ Günümüzdeki ciddi teknolojik değişimlerde ışık kynğı, LED in gelişimi ile enerji kullnımı ve kron emisyonun pozitif etki eden temel elementtir. LED, tsrımcılr ve kullnıcılr için yeni hedefler koymkt, yeni knunlr ve terminolojiler tnımlmktdır. LED rmtürler; led seçiminden optik ve terml çözümlere, elektronik kontrolden otomsyon kdr, ir sistem çözümünün sonucu olrk orty çıkmktdır. Her ir dım diğer dımlrl ilişkili olrk ve optimum şekilde uygulnrk en efektif ve uygun mliyetli çözümü orty çıkrtır. Bu dımlrdn irinin dhi eksik uygulnmsı sit ir verim kyındn rızlı ir ürüne kdr gideilen negtif unsurlrın orty çıkmsın seep olmktdır. RENK CRI / R / Renksel Geriverim: Her ışık kynğı renkleri ne kdr iyi gösterdiklerine göre sınıflndırılır. Bu R ile tnımlnır ve yüksek değerler renkleri dh doğru gösterir. İç mekn ydınltmlrınd minimum R80 gereklidir. R değerini 90 vey üzerine çıkrmk genel olrk mliyet rtışın ve verim düşümüne yol çr. Binning: LED üretim projesi her ir LED in ynı krkterde olmsını grnti edecek doğrulukt değildir. Bu nedenle LED renk, ışık çıkışı ve elektriksel özelliklerine göre gruplnır. Bu grupl inning olrk tnımlnmktdır.

13 STANDARTLAR IEC EN Fotoiyolojik Güvenlik: Işık, enerjinin ir formudur ve fiziksel zrr yol çilmektedir. Bütün ışık kynklrı Risk Gruplrın (RG) sınıflndırılmışlrdır. RG0 ve RG1 tmmen güvenlidir. RG2, ışık kynğın uzun süreli ve direkt olrk kılmdığı sürece (u uyrı yzı & uygun işret ile elirtilmelidir) güvenlidir. Hiçir ışık kynğı RG3 olmmlıdır. LM79: LED in elektriksel ve fotometrik krkterlerinin nsıl ölçüleildiğini tnımlyn Kuzey Amerik stndrtıdır. LM80: LED in lümen krkterinin nsıl ölçüleceğini tnımlyn Kuzey Amerik stndrtıdır. EN 13032: LED in elektriksel ve fotometrik krkterinin nsıl ölçüleildiğini tnımlyn Avrup stndrtıdır. LM79 ile prlellikleri olmsın rğmen, önemli frklılıklrı d vrdır. TM21: LED ışık kynğının uzun süreli lümen düşümünü plnlyn ir Kuzey Amerik teknik genelgesidir (technicl memorndum). Test için gerekli oln irimleri ve unlrın sonuçlrını uzun süreli değerlerinin nsıl güvenli olrk uztılcğını tnımlr. Mksimum uznım test periyodunun 6 ktı kdr olilir stlik ykınsm için st reel test ypılmktdır. GÜVENİLİRLİK LED Sürücü (Driver): LED rmtür şeekeyi LED ışık kynğı için doğru kondisyonlr çeviren ie elektronik içerir. LED rmtürün güvenilirliği ynı zmnd sürücüye de ğlıdır. Sürücü rızlnırs rmtür de rızlncktır. Bu yüzden sürücünün uygun ömür değerinde olduğundn ve kolyc değiştirileildiğinden emin olmk önemlidir. LED Sürüş Akımı: LED in çlışmsı için sürücüden eslenen elektriksel kımdır. Aşırı kım ile sürülen LED lerin ışık çıkışlrı dh yüksektir m ömürleri düşmektedir. Sürüş kımı performns ve ömür değerini krşılyck şekilde seçilmelidir. Ortm Sıcklığı - T: Testler ürünün, tnımlnmış, kendini çevreleyen hv sıcklıklrınd gerçekleştirilmelidir. Bu T olrk tnımlnmış ortm sıcklığıdır. Stndrt T değeri 25 C olrk tnımlnmıştır. Anck test deklre edilen şk ir sıcklık değerinde de ypılilir. Ömür - Lx: LED in ışık çıkışının yeni hlinden verilen yüzde değerine kdr geçireildiği zmn ömür denir. x ışık çıkışının yüzde değeridir. Örneğin, L st: st sonund ışığın çıkışı yeni hlinden %80 ine düştüğü süredir. Junction Sıcklığı - Tj: LED, çip içerisinde, ir rtı ve ir eksi uçtn oluşn mlzeme rsındki ğlntıdır. Işık elektronlrın u iki mlzeme rsınd değişimi ile yyılır. Junction değerindeki sıcklık, ışık çıkışındn emin olmk ve kullnım lnındki ömür ihtiyçlrını krşılyilmek dın kontrol edilmektedir.

14 KATALOG OKUMA KILAVUZU ÜRÜN KOD ANAHTARI Ürün Adı Inch Kelvin Wtt Örnek Kod: HERA Wtt 3000 Kelvin 2 Inch Her Serisi

15 Ürünün Teknik Özellikleri Ürün Adı Ürün Fotoğrfı Ürünün Kodu Ürünün i ve Ölçüleri

16 İÇİNDEKİLER Endüstriyel Aydınltm Serisi Sokk Aydınltm Serisi COB Led Downlight Serisi Led Downlight Serisi Projektör Armtürleri Serisi COB Led Over Plster Serisi Slim Led Downlight Serisi

17 Ry Spot Armtürleri Serisi Led Duvr Apliği Serisi Led Pnel Serisi Sensörlü Aydınltm Serisi Bhçe Armtürleri Serisi 136 Acil Aydınltm 189 Serisi Led Line Serisi Akıllı Ev Sistemleri

18 ÇÖZÜM ORTAKLARIMIZ 1978 yılındn u yn iç ve dış piyslr enjeksiyon döküm ve klıp tsrım ve ypım hizmeti vermekte oln şirket, müşteri odklı üretimi ve kliteli ürün nlyışını ilke edinerek hizmet vermektedir. Gelişen ve sürekli yenilenen teknolojiye ship oln firm, Modern CNC ve üniversl tezghlr ile dontılmış klıphne ölümünde, her türlü metl ve plstik enjeksiyon klıplrının konstrüksiyonunu, simulsyonunu ve imltını deneyimli ve konusund uzmn kdrosu ile gerçekleştirmektedir. Metsn, 34 yıldır ydınltm ürünleri konusund fliyet gösteren sektörün öncü kuruluşlrındndır. Müşteri memnuniyetine odklnrk, kliteli ve güven veren ürünleriyle ydınltm piyssınd öncü olmuştur. Gelişen teknolojiye uyum sğlyrk, çlışmlrını modern zmn uygun olrk gerçekleştirerek u konumunu güçlendirmiştir. LIGHT 212 Aydınltm Sn. ve Tic. A.ş ; Özlem Aydınltm Grup şirketlerinden POLİGHT ve VONEL e krdeş kuruluş olrk 2014 yılınd fliyete şlmıştır. Grup olrk 26 yıllık tecrüeye ship nitelikli uzmn personel ile Düny stndrtlrınd ürettiği ve Türkiye distriütörü olrk ithltını yptığı dış ydınltm ürünlerinin Türkiye genelinde yileri rcılığı ile stışını ypmkt yrıc, Türkmenistn - Kzkistn - Azerycn - Dui - Suudi Aristn ve Romny ülkelerine ihrctını gerçekleştirmektedir.

19 Sokk Aydınltm Serisi teknoloji ydınltm & enerji

20 Ürün Tipi : Cdde Sokk Aydınltm Gövde : Alüminyum Enjeksiyon CRI : >90 Kelvin : Işık Açısı : 150 Led Ömrü : st Renk Seçenekleri Blck Silver White Opsiyonlr Enki 30W Sokk Aydınltm : 30W Lümen : 2700lm / 3600lm Kod : ENKİ-XX-XX Enki 40W Sokk Aydınltm : 40W Lümen : 3600lm / 4800lm Kod : ENKİ-XX-XX Akıllı Işık Prfudr Progrmlnilirlik Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu Enki 50W Sokk Aydınltm : 50W Lümen : 4500lm / 6000lm Kod : ENKİ-XX-XX Enki 65W Sokk Aydınltm : 65W Lümen : 5850lm / 7800lm Kod : ENKİ-XX-XX d Enki 75W Sokk Aydınltm : 75W Lümen : 6750lm / 7800lm Kod : ENKİ-XX-XX : : c: d: 412mm 218mm 74mm 516mm c Enki 90W Sokk Aydınltm : 90W Lümen : 8100lm / 10800lm Kod : ENKİ-XX-XX 20

21 Ürün Tipi : Cdde Sokk Aydınltm Gövde : Alüminyum Enjeksiyon CRI : >90 Kelvin : Işık Açısı : 150 Led Ömrü : st Renk Seçenekleri Blck Silver White Opsiyonlr Frey 100W Sokk Aydınltm : 100W Lümen : 12000lm / 13000lm Kod : FRY-XX-XX Frey 110W Sokk Aydınltm : 110W Lümen : 13200lm / 14300lm Kod : FRY-XX-XX Akıllı Işık Prfudr Progrmlnilirlik Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu Frey 120W Sokk Aydınltm : 120W Lümen : 14400lm / 15600lm Kod : FRY-XX-XX Frey 130W Sokk Aydınltm : 130W Lümen : 15600lm / 16900lm Kod : FRY-XX-XX d Frey 140W Sokk Aydınltm : 140W Lümen : 16800lm / 18200lm Kod : FRY-XX-XX : : c: d: 412mm 218mm 74mm 516mm c Frey 150W Sokk Aydınltm : 150W Lümen : 18000lm / 19500lm Kod : FRY-XX-XX 21

22 Ürün Açıklmsı Köşeli ve küik ypısı, korozyon dynıklı elektrosttik toz oylı gövdesi ile tmmlyıcı ir ydınltm elemnıdır. Kod : BRS-XX-XX Direk Özellikleri En Boy Boy Mlzeme : 80 cm : 350 cm : Elektrosttik Toz Boy : Komple Alüminyum Gövde Armtür Özellikleri Led Ömrü Mlzeme : 30W : st : Alüminyum 22

23 Ürün Açıklmsı Köşeli ve Modern görünüme ship oln ürün lüminyum profilden özenle üretilir.yüksek oylrd iç kısmın giydirilen çelik iç prç ile tn sğlmlığı rttırılmıştır. Asimetrik çısı ile üst düzey ir ışık verimi sğlmktdır. Kod : URN-XX-XX Direk Özellikleri En Boy Boy Mlzeme : 115 cm : 600 cm : Elektrosttik Toz Boy : Komple Alüminyum Gövde Armtür Özellikleri Led Ömrü Mlzeme : 56W / 72W x2 : st : Alüminyum 23

24 Ürün Açıklmsı Köşeli ve Modern görünüme ship oln ürün lüminyum profilden özenle üretilir.yüksek oylrd iç kısmın giydirilen çelik iç prç ile tn sğlmlığı rttırılmıştır. Asimetrik çısı ile üst düzey ir ışık verimi sğlmktdır. Kod : PERİ-XX-XX Direk Özellikleri En Boy Boy Mlzeme : 115 cm : 600 cm : Elektrosttik Toz Boy : Komple Alüminyum Gövde Armtür Özellikleri Led Ömrü Mlzeme : 56W / 72W : st : Alüminyum Soğutucu 24

25

26 Ürün Açıklmsı Köşeli ve küik ypısı, korozyon dynıklı elektrosttik toz oylı gövdesi ile tmmlyıcı ir ydınltm elemnıdır. Kod : MOİ-XX-XX Direk Özellikleri En Boy Boy Mlzeme : 80 cm : 350 cm : Elektrosttik Toz Boy : Komple Alüminyum Gövde Armtür Özellikleri Led Ömrü Mlzeme : 30W : st : Alüminyum 26

27 Ürün Açıklmsı Köşeli ve küik ypısı, korozyon dynıklı elektrosttik toz oylı gövdesi ile tmmlyıcı ir modern ydınltm elemnıdır. Kod : AND-XX-XX Direk Özellikleri En Boy Boy Mlzeme : 160 cm : 350 cm : Elektrosttik Toz Boy : Komple Alüminyum Gövde Armtür Özellikleri Led Ömrü Mlzeme : 30W x2 : st : Alüminyum 27

28 Ürün Açıklmsı Modern tsrımı ile dikkt çeken u ydınltm direği, modern ypılr, peyzj ydınltmsı ve yol kenrı ydınltmsı için tsrlnmış yüksek verimli LED rmtürü ulunn modern ydınltm direğidir. Temperli cm oln rmtürü homojen ve dh verimli ışık sğlr. Kod : PERS-XX-XX Direk Özellikleri En Boy Boy Mlzeme : 60 cm : 400 cm : Elektrosttik Toz Boy : Çelik Boru Gövde Armtür Özellikleri Led Ömrü Mlzeme : 30W : st : Alüminyum 28

29 Ürün Açıklmsı Modern tsrımı ile dikkt çeken u ydınltm direği, modern ypılr, peyzj ydınltmsı ve yol kenrı ydınltmsı için tsrlnmış yüksek verimli LED rmtürü ulunn modern ydınltm direğidir. Temperli cm oln rmtürü homojen ve dh verimli ışık sğlr. Kod : EOLO-XX-XX Direk Özellikleri En Boy Boy Mlzeme : 110 cm : 400 cm : Elektrosttik Toz Boy : Çelik Boru Gövde Armtür Özellikleri Led Ömrü Mlzeme : 30W x2 : st : Alüminyum 29

30 Ürün Açıklmsı Modern ve Dinmik Görüntüsü ile modern ypılr ve çevreleri için uygun ir üründür. Üstün Aydınltm teknolojisi syesinde minimum enerji srfiytı ile mksimum ydınlık sğlr. Kod : THA-XX-XX Direk Özellikleri En Boy Boy Mlzeme : 110 cm : cm : Elektrosttik Toz Boy : Çelik Boru Gövde (Sıck Dldırm Glvniz Op.) Armtür Özellikleri Led Ömrü Mlzeme : 54W : st : Alüminyum 30

31

32 Ürün Açıklmsı Modern tsrımı ile dikkt çeken u ydınltm direği, geniş lnlrın ve peyzj ydınltmsı için tsrlnmış yüksek verimli üç det LED rmtürü ulunn modern ydınltm direğidir. Temperli cm oln rmtürü homojen ve dh verimli ışık sğlr. Kod : AMY-XX-XX Direk Özellikleri En Boy Boy Mlzeme : 110 cm : 400 cm : Elektrosttik Toz Boy : Çelik Boru Gövde Armtür Özellikleri Led Ömrü Mlzeme : 30W x3 : st : Alüminyum 32

33 Ürün Açıklmsı Modern kre ypıd oln u rmtürü, kre profil direk üzerine kominlenmiş modern ydınltm direğidir. Aydınltm direği, modern ypılr, elediye merkezleri, peyzj ydınltmsı ve yürüyüş yollrı için tsrlnmış yüksek verimli LED rmtürü ulunn modern ydınltm direğidir. Kod : OLN-XX-XX Direk Özellikleri En Boy Boy Mlzeme : 70 cm : cm : Elektrosttik Toz Boy : Çelik y d Alüminyum Profil Armtür Özellikleri Led Ömrü Mlzeme : 30W : st : Alüminyum 33

34 Ürün Açıklmsı Komple çelik oru gövde, lüminyum rmtür gövdesi ve LED ydınltm sunr. Kullnıln gövdede sıck dldırm glvniz opsiyoneldir. Aydınltm direği oyu projeye göre şekillendirileilir. Kod : FRN-XX-XX Direk Özellikleri En Boy Boy Mlzeme : 110 cm : cm : Elektrosttik Toz Boy (Sıck Dldırm Glvniz Op.) : Çelik Gövde Armtür Özellikleri Led Ömrü Mlzeme : 42W / 56W : st : Alüminyum 34

35 Projektör Armtürleri Serisi teknoloji ydınltm & enerji

36 Ürün Tipi : Cdde Sokk Projektör CRI : <80 Kelvin : Optikler : Lens Cm : Temperli Cm Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Renk Seçenekleri Blck Silver White Opsiyonlr Dimmer Dli Uyumluluğu Acil Kit Vest 30W Projektör Amtürü : 30W Lümen : 2700lm / 3600lm Kod : VST-XX-XX Vest 40W Projektör Amtürü : 40W Lümen : 3600lm / 4800lm Kod : VST-XX-XX Vest 50W Projektör Amtürü : 50W Lümen : 4500lm / 6000lm Kod : VST-XX-XX d Vest 65W Projektör Amtürü : 65W Lümen : 5850lm / 7800lm Kod : VST-XX-XX Vest 75W Projektör Amtürü : : c: d: 412mm 218mm 74mm 516mm c : 75W Lümen : 6750lm / 7800lm Kod : VST-XX-XX Vest 90W Projektör Amtürü : 90W Lümen : 8100lm / 10800lm Kod : VST-XX-XX 36

37 Ürün Tipi : Cdde Sokk Projektör CRI : <80 Kelvin : Optikler : Lens Cm : Temperli Cm Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Renk Seçenekleri Blck Silver White Opsiyonlr Dimmer Dli Uyumluluğu Acil Kit Virtus 100W Projektör Amtürü : 100W Lümen : 12000lm / 13000lm Kod : VRT-XX-XX Virtus 110W Projektör Amtürü : 110W Lümen : 13200lm / 14300lm Kod : VRT-XX-XX Virtus 120W Projektör Amtürü : 120W Lümen : 14400lm / 15600lm Kod : VRT-XX-XX d Virtus 130W Projektör Amtürü : 130W Lümen : 15600lm / 16900lm Kod : VRT-XX-XX Virtus 140W Projektör Amtürü : : c: d: 412mm 218mm 74mm 516mm c : 140W Lümen : 16800lm / 18200lm Kod : VRT-XX-XX Virtus 150W Projektör Amtürü : 150W Lümen : 18000lm / 19500lm Kod : VRT-XX-XX 37

38 Ürün Tipi : Cdde Sokk Projektör CRI : <80 Kelvin : Optikler : Lens Cm : Temperli Cm Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Renk Seçenekleri Blck Silver White Opsiyonlr Dimmer Dli Uyumluluğu Acil Kit Artemis 35W Projektör Amtürü : 35W Lümen : 4200lm / 4550lm Kod : ART-XX-XX Artemis 50W Projektör Amtürü c Lümen Kod : 50W : 6000lm / 6500lm : ART-XX-XX d : : c: d: e: 215mm 109mm 64mm 144mm 35mm e 38

39 Ürün Tipi : Cdde Sokk Projektör CRI : <80 Kelvin : Optikler : Lens Cm : Temperli Cm Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Renk Seçenekleri Blck Silver White Opsiyonlr Dimmer Dli Uyumluluğu Acil Kit Metis 35Wx2 Projektör Amtürü : 70W Lümen : 8400lm / 10100lm Kod : MTS-XX-XX c Metis 50Wx2 Projektör Amtürü : 100W Lümen : 12000lm / 1300lm Kod : MTS-XX-XX d : : c: d: e: 215mm 300mm 64mm 250mm 35mm e 39

40 Ürün Tipi : Cdde Sokk Projektör CRI : <80 Kelvin : Optikler : Lens Cm : Temperli Cm Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Renk Seçenekleri Blck Silver White Opsiyonlr Dimmer Dli Uyumluluğu Acil Kit Bendis 35Wx3 Projektör Amtürü : 105W Lümen : 12600lm / 13650lm Kod : BND-XX-XX c Bendis 50Wx3 Projektör Amtürü : 150W Lümen : 18000lm / 19500lm Kod : BND-XX-XX d : : c: d: e: 215mm 425mm 64mm 375mm 35mm e 40

41 Ürün Tipi : Cdde Sokk Projektör CRI : <80 Kelvin : Optikler : Lens Cm : Temperli Cm Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Renk Seçenekleri Blck Silver White Opsiyonlr Dimmer Dli Uyumluluğu Acil Kit Eris 35Wx4 Projektör Amtürü : 140W Lümen : 16800lm / 18200lm Kod : ERİS-XX-XX c Eris 50Wx4 Projektör Amtürü : 200W Lümen : 24000lm / 26000lm Kod : ERİS-XX-XX d : : c: d: e: 215mm 425mm 64mm 375mm 35mm e 41

42 Ürün Tipi : Cdde Sokk Projektör CRI : <80 Kelvin : Optikler : Lens Cm : Temperli Cm Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Renk Seçenekleri Blck Silver White Opsiyonlr Dimmer Dli Uyumluluğu Acil Kit Velis 50Wx2 Projektör Amtürü : 600W Lümen : 72000lm / 78000lm Kod : VLS-XX-XX : : 645mm 425mm 42

43

44 Ürün Tipi : Cdde Sokk Projektör CRI : <80 Kelvin : Optikler : Lens Cm : Temperli Cm Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Renk Seçenekleri Blck Silver White Opsiyonlr Dimmer Dli Uyumluluğu Acil Kit Athen 35Wx2 Projektör Amtürü : 70W Lümen : 8400lm / 10100lm Kod : ATH-XX-XX Athen 50Wx2 Projektör Amtürü : 100W Lümen : 12000lm / 1300lm Kod : ATH-XX-XX : : c: d: e: 430mm 109mm 64mm 144mm 35mm c d e 44

45 Ürün Tipi : Cdde Sokk Projektör CRI : <80 Kelvin : Optikler : Lens Cm : Temperli Cm Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Renk Seçenekleri Blck Silver White Opsiyonlr Dimmer Dli Uyumluluğu Acil Kit Vkn 35Wx3 Projektör Amtürü : 105W Lümen : 12600lm / 13650lm Kod : VKN-XX-XX Vkn 50Wx3 Projektör Amtürü : 150W Lümen : 18000lm / 19500lm Kod : VKN-XX-XX : : c: d: e: 645mm 300mm 64mm 250mm 35mm c d e 45

46 Ürün Tipi : Cdde Sokk Projektör CRI : <80 Kelvin : Optikler : Lens Cm : Temperli Cm Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Renk Seçenekleri Blck Silver White Opsiyonlr Dimmer Dli Uyumluluğu Acil Kit Furin 35Wx4 Projektör Amtürü : 140W Lümen : 16800lm / 18200lm Kod : FURİ-XX-XX Furin 50Wx4 Projektör Amtürü Lümen Kod : 200W : 24000lm / 26000lm : FURİ-XX-XX : : c: d: e: 860mm 109mm 64mm 144mm 35mm c d e 46

47 Ürün Tipi : Cdde Sokk Projektör CRI : <80 Kelvin : Optikler : Lens Cm : Temperli Cm Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Renk Seçenekleri Blck Silver White Opsiyonlr Dimmer Dli Uyumluluğu Acil Kit Afrodit 35W Projektör Amtürü : 35W Lümen : 4200lm / 4550lm Kod : AFR-XX-XX Afrodit 50W Projektör Amtürü c Lümen Kod : 50W : 6000lm / 6500lm : AFR-XX-XX d : : c: d: e: 215mm 109mm 64mm 144mm 35mm e 47

48 Ürün Tipi : Prk Bhçe Cdde Sokk Projektör CRI : <80 Kelvin : Optikler : Lens Cm : Temperli Cm Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Renk Seçenekleri Blck Silver White Opsiyonlr Dimmer Dli Uyumluluğu Acil Kit Hermes 35W Projektör Amtürü : 35W Lümen : 16800lm / 18200lm Kod : HRM-XX-XX Hermes 50W Projektör Amtürü c Lümen Kod : 50W : 24000lm / 26000lm : HRM-XX-XX d : : c: d: e: 215mm 109mm 64mm 144mm 35mm e 48

49 Ürün Tipi : Cdde Sokk Projektör CRI : <80 Kelvin : Optikler : Lens Cm : Temperli Cm Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Renk Seçenekleri Blck Silver White Opsiyonlr Dimmer Dli Uyumluluğu Acil Kit Ceres 35W Projektör Amtürü : 35W Lümen : 4200lm / 4550lm Kod : CRS-XX-XX Ceres 50W Projektör Amtürü c Lümen Kod : 50W : 6000lm / 6500lm : CRS-XX-XX d : : c: d: e: 200mm 80mm 80mm 200mm 45mm e 49

50 Ürün Tipi : Cdde Sokk Projektör CRI : <80 Kelvin : Optikler : Lens Cm : Temperli Cm Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Renk Seçenekleri Blck Silver White Opsiyonlr Dimmer Dli Uyumluluğu Acil Kit Ares 35Wx2 Projektör Amtürü : 70W Lümen : 8400lm / 10100lm Kod : ARES-XX-XX Ares 50Wx2 Projektör Amtürü : 100W Lümen : 12000lm / 1300lm Kod : ARES-XX-XX c : : c: d: e: 400mm 80mm 80mm 200mm 45mm e d 50

51 Ürün Tipi : Cdde Sokk Projektör CRI : <80 Kelvin : Optikler : Lens Cm : Temperli Cm Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Renk Seçenekleri Blck Silver White Opsiyonlr Dimmer Dli Uyumluluğu Acil Kit Herkles 35Wx3 Projektör Amtürü : 105W Lümen : 12600lm / 13650lm Kod : HRK-XX-XX Herkles 50Wx3 Projektör Amtürü : 150W Lümen : 18000lm / 19500lm Kod : HRK-XX-XX c : : c: d: e: 600mm 80mm 80mm 200mm 45mm e d 51

52 Ürün Tipi : Cdde Sokk Projektör CRI : <80 Kelvin : Optikler : Lens Cm : Temperli Cm Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Renk Seçenekleri Blck Silver White Opsiyonlr Dimmer Dli Uyumluluğu Acil Kit Ples 35Wx4 Projektör Amtürü : 140W Lümen : 16800lm / 18200lm Kod : PLS-XX-XX Ples 50Wx4 Projektör Amtürü : 200W Lümen : 24000lm / 26000lm Kod : PLS-XX-XX c : : c: d: e: 800mm 80mm 80mm 200mm 45mm e d 52

53 Ürün Tipi : Cdde Sokk Projektör CRI : <80 Kelvin : Optikler : Lens Cm : Temperli Cm Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Renk Seçenekleri Blck Silver White Opsiyonlr Dimmer Dli Uyumluluğu Acil Kit Eros 35Wx2 Projektör Amtürü : 70W Lümen : 8400lm / 10100lm Kod : EROS-XX-XX c Eros 50Wx2 Projektör Amtürü : 100W Lümen : 12000lm / 1300lm Kod : EROS-XX-XX d : : c: d: e: 600mm 80mm 80mm 200mm 45mm e 53

54 Ürün Tipi : Cdde Sokk Projektör CRI : <80 Kelvin : Optikler : Lens Cm : Temperli Cm Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Renk Seçenekleri Blck Silver White Opsiyonlr Dimmer Dli Uyumluluğu Acil Kit Algos 35Wx3 Projektör Amtürü : 105W Lümen : 12600lm / 13650lm Kod : ALG-XX-XX c Algos 50Wx3 Projektör Amtürü : 150W Lümen : 18000lm / 19500lm Kod : ALG-XX-XX : : c: d: e: 800mm 80mm 80mm 200mm 45mm d e 54

55 Ürün Tipi : Cdde Sokk Projektör CRI : <80 Kelvin : Optikler : Lens Cm : Temperli Cm Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Renk Seçenekleri Blck Silver White Opsiyonlr Dimmer Dli Uyumluluğu Acil Kit Limos 35Wx4 Projektör Amtürü : 140W Lümen : 16800lm / 18200lm Kod : LMS-XX-XX c Limos 50Wx4 Projektör Amtürü : 200W Lümen : 24000lm / 26000lm Kod : LMS-XX-XX d 55

56 Endüstriyel Aydınltm Serisi teknoloji ydınltm & enerji

57 Ürün Tipi Gövde Difizör Uygulm Alnlrı Opsiyonlr L1 L2 H : Endüstriyel : Polyester Elektrosttik Toz Boylı : Yüksek Geçirgenlikli Stine PS Opl CRI : >80 Kelvin : Mrketler Eğitim Alnlrı Koridorlr Depolr SwitchDIM Dli Uyumluluğu Acil Kit Horkos 10W Endüstriyel Aydınltm : 10W Lümen : 950lm Kod : HRK-XX-XX Horkos 20W Endüstriyel Aydınltm : 20w Lümen : 1900lm Kod : HRK-XX-XX Horkos 20W Endüstriyel Aydınltm : 20W Lümen : 1920lm Kod : HRK-XX-XX Horkos 40W Endüstriyel Aydınltm : 40W Lümen : 3800lm Kod : HRK-XX-XX Horkos 40W Endüstriyel Aydınltm : 40W Lümen : 3840lm Kod : HRK-XX-XX Horkos 50W Endüstriyel Aydınltm : 50W Lümen : 4800lm Kod : HRK-XX-XX 57

58 Ürün Tipi Gövde Difizör Uygulm Alnlrı Friklr Yüksek Tvnlı Meknlr : Endüstriyel : Polyester Elektrosttik Toz Boylı : Yüksek Geçirgenlikli Stine PS Opl CRI : >80 Kelvin : Hrmoni 10W Endüstriyel Aydınltm : 10W Lümen : 1070lm Kod : HARM-XX-XX Hrmoni 14W Endüstriyel Aydınltm : 14w Lümen : 1600lm Kod : HARM-XX-XX Hrmoni 19W Endüstriyel Aydınltm : 19W Lümen : 12120lm Kod : HARM-XX-XX Opsiyonlr SwitchDIM Dli Uyumluluğu Acil Kit L1 L2 H Hrmoni 19W Endüstriyel Aydınltm : 19W Lümen : 1845lm Kod : HARM-XX-XX Hrmoni 25W Endüstriyel Aydınltm : 25W Lümen : 2660lm Kod : HARM-XX-XX Hrmoni 30W Endüstriyel Aydınltm : 30W Lümen : 2800lm Kod : HARM-XX-XX Hrmoni 39W Endüstriyel Aydınltm : 39W Lümen : 3639lm Kod : HARM-XX-XX Hrmoni 49W Endüstriyel Aydınltm : 49W Lümen : 4600lm Kod : HARM-XX-XX 58

59 Ürün Tipi : Yüksek Tvn CRI : >80 Kelvin : Giriş Voltjı : V 50/60Hz. Uygulm Alnlrı Otoprklr Koridorlr Depolr Belism 60W Endüstriyel Aydınltm : 60W Lümen : 7200lm Kod : BLS-XX-XX Belism 75W Endüstriyel Aydınltm : 75W Lümen : 8600lm Kod : BLS-XX-XX Opsiyonlr Dimmer Dli Uyumluluğu Acil Kit Belism 90W Endüstriyel Aydınltm : 90W Lümen : 10250lm Kod : BLS-XX-XX Belism 120W Endüstriyel Aydınltm : 120W Lümen : 12800lm Kod : BLS-XX-XX Belism 150W Endüstriyel Aydınltm : 150W Lümen : 15060lm Kod : BLS-XX-XX L1 L2 H

60 Ürün Tipi Gövde Difizör : Endüstriyel : Polyester Elektrosttik Toz Boylı : Yüksek Geçirgenlikli Stine PS Opl CRI : >80 Kelvin : Uygulm Alnlrı Otoprklr Koridorlr Depolr Hekte 10W Endüstriyel Aydınltm : 10W Lümen : 950lm Kod : HKT-XX-XX Opsiyonlr SwitchDIM Dli Uyumluluğu Acil Kit Hekte 20W Endüstriyel Aydınltm : 20W Lümen : 1800lm Kod : HKT-XX-XX Hekte 40W Endüstriyel Aydınltm : 40W Lümen : 3760lm Kod : HKT-XX-XX L1 L2 H

61

62 Ürün Tipi : Yüksek Tvn CRI : >80 Kelvin : Giriş Voltjı : V 50/60Hz. Uygulm Alnlrı Otoprklr Koridorlr Depolr Sedn 60W Endüstriyel Aydınltm : 60W Lümen : 7200lm Kod : SDN-XX-XX Opsiyonlr Dimmer Dli Uyumluluğu Acil Kit Sedn 75W Endüstriyel Aydınltm : 75W Lümen : 7800lm Kod : SDN-XX-XX Sedn 90W Endüstriyel Aydınltm : 90W Lümen : 91200lm Kod : SDN-XX-XX Sedn 120W Endüstriyel Aydınltm : 120W Lümen : 12010lm Kod : SDN-XX-XX L1 L1 L

63 Ürün Tipi : Knopi Altı CRI : >80 Kelvin : Giriş Voltjı : V 50/60Hz. Uygulm Alnlrı Otoprklr Koridorlr Depolr Mnitu 60W Endüstriyel Aydınltm : 60W Lümen : 6100lm Kod : MNT-XX-XX Opsiyonlr Dimmer Dli Uyumluluğu Acil Kit Mnitu 75W Endüstriyel Aydınltm : 75W Lümen : 8250lm Kod : MNT-XX-XX Mnitu 90W Endüstriyel Aydınltm : 90W Lümen : 9800lm Kod : MNT-XX-XX 63

64 Ürün Tipi : Yüksek Tvn CRI : >80 Kelvin : Giriş Voltjı : V 50/60Hz. Uygulm Alnlrı Otoprklr Koridorlr Depolr Hurcn 30W Endüstriyel Aydınltm : 30W Lümen : 3600lm Kod : HRC-XX-XX Opsiyonlr Dimmer Dli Uyumluluğu Acil Kit Hurcn 45W Endüstriyel Aydınltm : 45W Lümen : 4500lm Kod : HRC-XX-XX Hurcn 60W Endüstriyel Aydınltm : 60W Lümen : 6800lm Kod : HRC-XX-XX L1 L1 L2 L

65 LED Downlight Serisi teknoloji ydınltm & enerji

66 Ürün Tipi : Sıv Altı Çerçeve : Çinko Soğutucu : Alüminyum Difüzör : Polikront & Akrilik CRI : >75 / >77 / >82 Kelvin : Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Fotometrik Veri Opsiyonlr 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c Anuis 2 Led Downlight : 6W / 8W / 8W Lümen : 512lm / 532lm / 543lm Işık Açısı : 75 Kod : ANB-02-XX-XX Anuis 3 Led Downlight : 6W / 8W / 8W Lümen : 512lm / 532lm / 543lm Işık Açısı : 80 Kod : ANB-03-XX-XX Anuis 4 Led Downlight : 7W / 10W / 10W Lümen : 631lm / 814lm / 833lm Işık Açısı : 85 Kod : ANB-04-XX-XX Anuis 5 Led Downlight : 9W / 15W / 16W Lümen : 872lm / 1343lm / 1415lm Işık Açısı : 90 Kod : ANB-05-XX-XX Anuis 6 Led Downlight : 9W / 15W / 16W Lümen : 872lm / 1343lm / 1415lm Işık Açısı : 90 Kod : ANB-06-XX-XX Anuis 8 Led Downlight : : c: 65mm 95mm 85mm 70mm 117mm 105mm 75mm 147mm 130mm 75mm 173mm 158mm 85mm 192mm 175mm 80mm 229mm 214mm : 19W / 21W / 23W Lümen : 2088m / 2035lm / 2227lm Işık Açısı : 95 Kod : ANB-08-XX-XX 66

67 Ürün Tipi : Sıv Altı Çerçeve : Çinko Soğutucu : Alüminyum Difüzör : Polikront & Akrilik CRI : >75 / >77 / >82 Kelvin : Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Fotometrik Veri Opsiyonlr 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c Seth 2 Led Downlight : 6W / 8W / 8W Lümen : 521lm / 532lm / 543lm Işık Açısı : 75 Kod : SETH-02-XX-XX Seth 3 Led Downlight : 6W / 8W / 8W Lümen : 512lm / 532lm / 543lm Işık Açısı : 80 Kod : SETH-03-XX-XX Seth 4 Led Downlight : 7W / 10W / 10W Lümen : 631lm / 814lm / 833lm Işık Açısı : 85 Kod : SETH-04-XX-XX Seth 5 Led Downlight : 9W / 15W / 16W Lümen : 872lm / 1343lm / 1415lm Işık Açısı : 90 Kod : SETH-05-XX-XX Seth 6 Led Downlight : 9W / 15W / 16W Lümen : 872lm / 1343lm / 1415lm Işık Açısı : 90 Kod : SETH-06-XX-XX Seth 8 Led Downlight : : c: 65mm 95mm 85mm 70mm 117mm 105mm 75mm 147mm 130mm 75mm 173mm 158mm 85mm 192mm 175mm 80mm 229mm 214mm : 19W / 21W / 23W Lümen : 2088m / 2035lm / 2227lm Işık Açısı : 95 Kod : SETH-08-XX-XX 67

68 Ürün Tipi : Sıv Altı Çerçeve : Çinko Soğutucu : Alüminyum Difüzör : Polikront & Akrilik CRI : >75 / >77 / >82 Kelvin : Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Fotometrik Veri Opsiyonlr 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c Poen 2 Led Downlight : 3W / 3W / 3W Lümen : 270lm / 260lm / 280lm Işık Açısı : 85 Kod : POE-02-XX-XX Poen 3 Led Downlight : 8W / 8W / 8W Lümen : 512lm / 532lm / 543lm Işık Açısı : 80 Kod : POE-03-XX-XX Poen 4 Led Downlight : 7W / 10W / 10W Lümen : 631lm / 814lm / 833lm Işık Açısı : 85 Kod : POE-04-XX-XX Poen 5 Led Downlight : 9W / 15W / 16W Lümen : 872lm / 1343lm / 1415lm Işık Açısı : 90 Kod : POE-05-XX-XX Poen 6 Led Downlight : 14W / 19W / 20W Lümen : 1641lm / 1895lm / 2007lm Işık Açısı : 90 Kod : POE-06-XX-XX Poen 8 Led Downlight : : c: 40mm 84mm 70mm 50mm 112mm 95mm 50mm 131mm 115mm 55mm 159mm 140mm 60mm 118mm 165mm 55mm 240mm 220mm : 21W / 26W / 26W Lümen : 2251lm / 2524lm / 2582lm Işık Açısı : 95 Kod : POE-08-XX-XX 68

69 Ürün Tipi : Sıv Altı Çerçeve : Çinko Soğutucu : Alüminyum Difüzör : Polikront & Akrilik CRI : >75 / >77 / >82 Kelvin : Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Fotometrik Veri Opsiyonlr 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c Put 2 Led Downlight : 6W / 8W / 8W Lümen : 521lm / 532lm / 543lm Işık Açısı : 100 Kod : PUTA-02-XX-XX Put 3 Led Downlight : 7W / 10W / 10W Lümen : 631lm / 814lm / 833lm Işık Açısı : 100 Kod : PUTA-03-XX-XX Put 4 Led Downlight : 9W / 15W / 16W Lümen : 872lm / 1343lm / 1415lm Işık Açısı : 105 Kod : PUTA-04-XX-XX Put 5 Led Downlight : 14W / 19W / 20W Lümen : 1641lm / 1895lm / 2007lm Işık Açısı : 110 Kod : PUTA-05-XX-XX Put 6 Led Downlight : 19W / 21W / 23W Lümen : 2088m / 2035lm / 2227lm Işık Açısı : 110 Kod : PUTA-06-XX-XX Put 8 Led Downlight : : c: 45mm 94mm 85mm 45mm 117mm 105mm 45mm 147mm 130mm 75mm 174mm 158mm 45mm 196mm 175mm 45mm 232mm 214mm : 21W / 26W / 26W Lümen : 2251lm / 2524lm / 2582lm Işık Açısı : 110 Kod : PUTA-08-XX-XX 69

70 Ürün Tipi : Sıv Altı Çerçeve : Çinko Soğutucu : Alüminyum CRI : >75 / >77 / >82 Difüzör : Polikront & Akrilik Kelvin : Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Fotometrik Veri Opsiyonlr 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c Arum 2 Led Downlight : 6W / 8W / 8W Lümen : 512lm / 532lm / 543lm Işık Açısı : 100 Kod : ARM-02-XX-XX Arum 3 Led Downlight : 7W / 10W / 10W Lümen : 631lm / 814lm / 833lm Işık Açısı : 100 Kod : ARM-03-XX-XX Arum 4 Led Downlight : 9W / 15W / 16W Lümen : 872lm / 1343lm / 1415lm Işık Açısı : 105 Kod : ARM-04-XX-XX Arum 5 Led Downlight : 14W / 19W / 20W Lümen : 1641lm / 1895lm / 2007lm Işık Açısı : 110 Kod : ARM-05-XX-XX Arum 6 Led Downlight : 19W / 21W / 23W Lümen : 2088m / 2035lm / 2227lm Işık Açısı : 110 Kod : ARM-06-XX-XX Arum 8 Led Downlight : : c: 45mm 95mm 85mm 45mm 117mm 105mm 45mm 147mm 130mm 45mm 173mm 158mm 45mm 192mm 175mm 45mm 229mm 214mm : 21W / 26W / 26W Lümen : 2251lm / 2524lm / 2582lm Işık Açısı : 110 Kod : ARM-08-XX-XX 70

71

72 Ürün Tipi : Sıv Altı Çerçeve : Çinko Soğutucu : Alüminyum Difüzör : Polikront & Akrilik CRI : >75 / >77 / >82 Kelvin : Giriş Voltjı : V 50/60 Hz Fotometrik Veri Opsiyonlr 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c Momos 2 Led Downlight : 6W / 8W / 8W Lümen : 512lm / 532lm / 543lm Işık Açısı : 75 Kod : MMS-02-XX-XX Momos 3 Led Downlight : 6W / 8W / 8W Lümen : 512lm / 532lm / 543lm Işık Açısı : 80 Kod : MMS-03-XX-XX Momos 4 Led Downlight : 7W / 10W / 10W Lümen : 631lm / 814lm / 833lm Işık Açısı : 85 Kod : MMS-04-XX-XX Momos 5 Led Downlight : 9W / 15W / 16W Lümen : 872lm / 1343lm / 1415lm Işık Açısı : 90 Kod : MMS-05-XX-XX Momos 6 Led Downlight : 9W / 15W / 16W Lümen : 872lm / 1343lm / 1415lm Işık Açısı : 90 Kod : MMS-06-XX-XX Momos 8 Led Downlight : : c: 65mm 94mm 85mm 70mm 117mm 105mm 75mm 147mm 130mm 75mm 174mm 158mm 85mm 192mm 175mm 80mm 232mm 214mm : 19W / 21W / 23W Lümen : 2088m / 2035lm / 2227lm Işık Açısı : 95 Kod : MMS-08-XX-XX 72

73 Ürün Tipi : Sıv Altı Soğutucu : Alüminyum Difüzör : Opl CRI : >80 Kelvin : Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Hdes 2 Led Downlight : 4W Lümen : 460lm / 550lm Kod : HDS-02-XX-XX Fotometrik Veri Hdes 3 Led Downlight : 6W Lümen : 620lm / 740lm Kod : HDS-03-XX-XX Opsiyonlr Hdes 4 Led Downlight : 8W Lümen : 1200lm / 1400lm Kod : HDS-04-XX-XX Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Koridor Fonksiyonu Sensör Hdes 5 Led Downlight : 13W Lümen : 1700lm / 1900lm Kod : HDS-05-XX-XX Hdes 6 Led Downlight : 15W Lümen : 2300lm / 2500lm Kod : HDS-06-XX-XX Hdes 8 Led Downlight : : h: 95mm 85mm 80mm Lümen Kod : 18W : 2450lm / 2650lm : HDS-08-XX-XX 73

74 Ürün Tipi : Sıv Altı Soğutucu : Alüminyum Difüzör : Opl CRI : >80 Kelvin : Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Demeter 2 Led Downlight : 4W Lümen : 460lm / 550lm Kod : DMT-02-XX-XX Fotometrik Veri Demeter 3 Led Downlight : 6W Lümen : 620lm / 740lm Kod : DMT-03-XX-XX Opsiyonlr Demeter 4 Led Downlight : 8W Lümen : 1200lm / 1400lm Kod : DMT-04-XX-XX Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Koridor Fonksiyonu Sensör Demeter 5 Led Downlight : 13W Lümen : 1700lm / 1900lm Kod : DMT-05-XX-XX Demeter 6 Led Downlight : 15W Lümen : 2300lm / 2500lm Kod : DMT-06-XX-XX : : h: 95mm 85mm 100mm Demeter 8 Led Downlight : 18W Lümen : 2450lm / 2650lm Kod : DMT-08-XX-XX 74

75 Ürün Tipi : Sıv Altı Soğutucu : Alüminyum Difüzör : Opl CRI : >80 Kelvin : Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Bi 2 Led Downlight : 4W Lümen : 460lm / 550lm Kod : BİA-02-XX-XX Fotometrik Veri Bi 3 Led Downlight : 6W Lümen : 620lm / 740lm Kod : BİA-03-XX-XX Opsiyonlr Bi 4 Led Downlight : 8W Lümen : 1200lm / 1400lm Kod : BİA-04-XX-XX Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Koridor Fonksiyonu Sensör Bi 5 Led Downlight : 13W Lümen : 1700lm / 1900lm Kod : BİA-05-XX-XX Bi 6 Led Downlight : 15W Lümen : 2300lm / 2500lm Kod : BİA-06-XX-XX Bi 8 Led Downlight : : h: 95mm 85mm 80mm Lümen Kod : 18W : 2450lm / 2650lm : BİA-08-XX-XX 75

76 Ürün Tipi : Gömme Çerçeve : Alüminyum Soğutucu : Alüminyum Difüzör : Polikront 3D & Akrilik CRI : >75 / >82 Kelvin : Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Fotometrik Veri Fors 2 Led Downlight : 6W Lümen : 486lm / 512lm / 563lm Işık Açısı : 100 Kod : FORS-02-XX-XX Opsiyonlr 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu Fors 2 Led Downlight : 8W Lümen : 516lm / 543lm / 570lm Işık Açısı : 100 Kod : FORS-02-XX-XX Fors 3 Led Downlight : 7W Lümen : 600lm / 631lm / 697lm Işık Açısı : 110 Kod : FORS-03-XX-XX Fors 3 Led Downlight c : 10W Lümen : 792lm / 833lm / 875lm Işık Açısı : 110 Kod : FORS-03-XX-XX : : c: 45mm 100mm 85mm 50mm 117mm 105mm 76

77

78 Ürün Tipi : Sıv Altı Soğutucu : Alüminyum Difüzör : Opl CRI : >80 Kelvin : Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Fotometrik Veri Eos 2 Led Downlight : 4W Lümen : 460lm / 550lm Kod : EOS-02-XX-XX Opsiyonlr Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Koridor Fonksiyonu Sensör Eos 3 Led Downlight : 6W Lümen : 620lm / 740lm Kod : EOS-03-XX-XX Eos 4 Led Downlight : 8W Lümen : 1200lm / 1400lm Kod : EOS-04-XX-XX : : h: 95mm 85mm 100mm 78

79 Ürün Tipi : Sıv Altı Soğutucu : Alüminyum Difüzör : Opl CRI : >80 Kelvin : Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Fotometrik Veri Flor 2 Led Downlight : 4W Lümen : 460lm / 550lm Kod : FLR-02-XX-XX Flor 3 Led Downlight : 6W Lümen : 620lm / 740lm Kod : FLR-03-XX-XX Opsiyonlr Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Koridor Fonksiyonu Sensör Flor 4 Led Downlight : 8W Lümen : 1200lm / 1400lm Kod : FLR-04-XX-XX Flor 5 Led Downlight : 13W Lümen : 1700lm / 1900lm Kod : FLR-05-XX-XX : : h: c: 95mm 190mm 100mm 85cm c c Flor 6 Led Downlight : 15W Lümen : 2300lm / 2500lm Kod : FLR-06-XX-XX 79

80 Ürün Tipi : Sıv Altı Soğutucu : Alüminyum Difüzör : Opl CRI : >80 Kelvin : Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Feris 2 Led Downlight : 4W Lümen : 460lm / 550lm Kod : FBR-02-XX-XX Fotometrik Veri Feris 3 Led Downlight : 6W Lümen : 620lm / 740lm Kod : FBR-03-XX-XX Opsiyonlr Feris 4 Led Downlight : 10W Lümen : 1200lm / 1400lm Kod : FBR-04-XX-XX Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Koridor Fonksiyonu Sensör Feris 5 Led Downlight : 15W Lümen : 1700lm / 1900lm Kod : FBR-05-XX-XX Feris 6 Led Downlight : 18W Lümen : 2300lm / 2500lm Kod : FBR-06-XX-XX Feris 8 Led Downlight : : h: 95mm 85mm 80mm Lümen Kod : 20W : 2450lm / 2650lm : FBR-08-XX-XX 80

81 Ürün Tipi : Sıv Altı Soğutucu : Alüminyum Difüzör : Opl 2450lm / 2500lm / 2650lm CRI : >80 Kelvin : Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Fotometrik Veri Nektr 2 Led Downlight : 4W Lümen : 460lm / 550lm Kod : NKT-02-XX-XX Nektr 3 Led Downlight : 6W Lümen : 620lm / 740lm Kod : NKT-03-XX-XX Opsiyonlr Nektr 4 Led Downlight : 10W Lümen : 1200lm / 1400lm Kod : NKT-04-XX-XX Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Koridor Fonksiyonu Sensör Nektr 5 Led Downlight : 15W Lümen : 1700lm / 1900lm Kod : NKT-05-XX-XX Nektr 6 Led Downlight : 18W Lümen : 2300lm / 2500lm Kod : NKT-06-XX-XX Nektr 8 Led Downlight : : h: 95mm 85mm 80mm Lümen Kod : 20W : 2450lm / 2650lm : NKT-08-XX-XX 81

82 Ürün Tipi : Sıv Altı Soğutucu : Alüminyum Difüzör : Opl CRI : >80 Kelvin : Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Fotometrik Veri Nike 2 Led Downlight : 4Wx2 Lümen : (460lm / 550lm) x2 Kod : NİKE-02-XX-XX Nike 3 Led Downlight : 6Wx2 Lümen : (620lm / 740lm) x2 Kod : NİKE-03-XX-XX Opsiyonlr Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Koridor Fonksiyonu Sensör Nike 4 Led Downlight : 10Wx2 Lümen : (1200lm / 1400lm) x2 Kod : NİKE-04-XX-XX Nike 5 Led Downlight : 15Wx2 Lümen : (1700lm / 1900lm) x2 Kod : NİKE-05-XX-XX : : h: c: 95mm 190mm 80mm 85cm c c Nike 6 Led Downlight : 18Wx2 Lümen : (2300lm / 2500lm) x2 Kod : NİKE-06-XX-XX 82

83

84 Ürün Tipi : Gömme Çerçeve : Alüminyum Soğutucu : Alüminyum Difüzör : Polikront 3D & Akrilik CRI : >75 / >82 Kelvin : Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Fotometrik Veri Opsiyonlr 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu Phoos 4 Led Downlight : 9W Lümen : 828lm / 872lm / 959lm Işık Açısı : 105 Kod : PHB-04-XX-XX Phoos 4 Led Downlight : 12W Lümen : 1345lm / 1415lm / 1486lm Işık Açısı : 105 Kod : PHB-04-XX-XX c : : c: 50mm 147mm 130mm 84

85 Ürün Tipi : Gömme Çerçeve : Alüminyum Soğutucu : Alüminyum Difüzör : Polikront 3D & Akrilik CRI : >75 / >82 Kelvin : Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Fotometrik Veri Opsiyonlr 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu Semele 5 Led Downlight : 14W Lümen : 1559lm / 1641lm / 1805lm Işık Açısı : 110 Kod : SML-05-XX-XX Semele 5 Led Downlight : 20W Lümen : 1907lm / 2007lm / 2107lm Işık Açısı : 110 Kod : SML-05-XX-XX Semele 6 Led Downlight : 19W Lümen : 1984lm / 2088lm / 2297lm Işık Açısı : 110 Kod : SML-06-XX-XX Semele 6 Led Downlight : 23W Lümen : 2106lm / 2227lm / 2338lm Işık Açısı : 110 Kod : SML-06-XX-XX Semele 8 Led Downlight c : 21W Lümen : 2138lm / 2251lm / 2476lm Işık Açısı : 110 Kod : SML-08-XX-XX Semele 8 Led Downlight : : c: 45mm 173mm 158mm 50mm 190mm 175mm : 26W Lümen : 2453lm / 2582lm / 2751lm Işık Açısı : 110 Kod : SML-08-XX-XX 85

86 Ürün Tipi : Gömme Çerçeve : Alüminyum Soğutucu : Alüminyum Difüzör : Polikront 3D & Akrilik CRI : >75 / >82 Kelvin : Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Fotometrik Veri Opsiyonlr 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu Enyolios 4 Led Downlight : 9W Lümen : 828lm / 872lm / 959lm Işık Açısı : 110 Kod : ENY-04-XX-XX Enyolios 4 Led Downlight : 16W Lümen : 1345lm / 1415lm / 1486lm Işık Açısı : 110 Kod : ENY-04-XX-XX Enyolios 5 Led Downlight : 14W Lümen : 1559lm / 1641lm / 1805lm Işık Açısı : 110 Kod : ENY-05-XX-XX Enyolios 5 Led Downlight : 20W Lümen : 1907lm / 2007lm / 2107lm Işık Açısı : 110 Kod : ENY-05-XX-XX Enyolios 6 Led Downlight c : 19W Lümen : 1984lm / 2088lm / 2297lm Işık Açısı : 110 Kod : ENY-06-XX-XX Enyolios 6 Led Downlight : : c: 45mm 173mm 158mm 50mm 190mm 175mm : 23W Lümen : 2106lm / 2227lm / 2338 Işık Açısı : 110 Kod : ENY-06-XX-XX 86

87 Ürün Tipi : Gömme Çerçeve : Alüminyum Soğutucu : Alüminyum Difüzör : Polikront 3D & Akrilik CRI : >75 / >82 Kelvin : Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Fotometrik Veri Opsiyonlr 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c Athlente 2 Led Downlight : 6W Lümen : 486lm / 512lm / 563lm Işık Açısı : 100 Kod : ATH-02-XX-XX Athlente 2 Led Downlight : 8W Lümen : 516lm / 543lm / 570lm Işık Açısı : 100 Kod : ATH-02-XX-XX Athlente 3 Led Downlight : 7W Lümen : 600lm / 631lm / 694lm Işık Açısı : 100 Kod : ATH-03-XX-XX Athlente 3 Led Downlight : 10W Lümen : 792lm / 833lm / 875lm Işık Açısı : 110 Kod : ATH-03-XX-XX : : c: 45mm 100mm 85mm 50mm 117mm 105mm 87

88 Slim LED Downlight Serisi teknoloji ydınltm & enerji

89 Ürün Tipi : Sıv Altı Soğutucu : Alüminyum Difüzör : Opl CRI : >70 Kelvin : Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Fotometrik Veri Adonis 2.5 Slim Led Downlight : 3W Lümen : 130lm / 150lm Kod : ADN-02-XX-XX Adonis 3.5 Slim Led Downlight : 6W Lümen : 320lm / 360lm Kod : ADN-03-XX-XX Opsiyonlr Acil Durum Kiti Sensör : 300mm : 285mm h: 25mm Adonis 4 Slim Led Downlight : 9W Lümen : 590lm / 630lm Kod : ADN-04-XX-XX Adonis 5 Slim Led Downlight : 12W Lümen : 850lm / 900lm Kod : ADN-05-XX-XX Adonis 6 Slim Led Downlight : 15W Lümen : 1000lm / 1100lm Kod : ADN-06-XX-XX Adonis 8 Slim Led Downlight : 18W Lümen : 1280lm / 1380lm Kod : ADN-08-XX-XX Adonis 12 Slim Led Downlight : 24W Lümen : 1690lm / 1790lm Kod : ADN-12-XX-XX 89

90 Ürün Tipi : Sıv Altı Soğutucu : Alüminyum Difüzör : Opl CRI : >70 Kelvin : Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Fotometrik Veri Apollon 2.5 Slim Led Downlight : 3W Lümen : 130lm / 150lm Kod : APL-02-XX-XX Apollon 3.5 Slim Led Downlight : 6W Lümen : 320lm / 360lm Kod : APL-03-XX-XX Opsiyonlr Acil Durum Kiti Sensör Apollon 4 Slim Led Downlight : 9W Lümen : 590lm / 630lm Kod : APL-04-XX-XX Apollon 5 Slim Led Downlight : 12W Lümen : 850lm / 900lm Kod : APL-05-XX-XX Apollon 6 Slim Led Downlight : 15W Lümen : 1000lm / 1100lm Kod : APL-06-XX-XX Apollon 8 Slim Led Downlight : : h: c: d: 88mm 88mm 18,5mm 75mm 75mm d c : 18W Lümen : 1280lm / 1380lm Kod : APL-08-XX-XX Apollon 12 Slim Led Downlight : 24W Lümen : 1690lm / 1790lm Kod : APL-12-XX-XX 90

91 Ürün Tipi : Sıv Üstü Soğutucu : Alüminyum Difüzör : Opl CRI : >70 Kelvin : Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Fotometrik Veri Opsiyonlr Acil Durum Kiti Sensör Pn 8 Slim Led Downlight : 18W Lümen : 1280lm / 1380lm Kod : PAN-08-XX-XX Pn 12 Slim Led Downlight : 24W Lümen : 1690lm / 1790lm Kod : PAN-12-XX-XX : 220mm : 75mm h: 36mm 91

92 Ürün Tipi : Sıv Üstü Soğutucu : Alüminyum Difüzör : Opl CRI : >70 Kelvin : Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Fotometrik Veri Opsiyonlr Acil Durum Kiti Sensör Pitho 8 Slim Led Downlight : 18W Lümen : 1280lm / 1380lm Kod : PTH-08-XX-XX Pitho 12 Slim Led Downlight : 24W Lümen : 1690lm / 1790lm Kod : PTH-12-XX-XX : 220mm : 220mm h: 36mm 92

93 COB LED Downlight Serisi teknoloji ydınltm & enerji

94 Ürün Tipi : Sıv Altı Çerçeve : Alüminyum Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 10W Lümen : 880lm CRI : >86 Kelvin : Işık Açısı : 23 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : STT-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : : c: 110mm 78mm 68mm 94

95 Ürün Tipi : Sıv Altı Çerçeve : Alüminyum Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 10W Lümen : 880lm CRI : >86 Kelvin : Işık Açısı : 23 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : SLK-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : : c: 110mm 90mm 82mm 95

96 Ürün Tipi : Sıv Altı Inch : 2 Çerçeve : Çinko Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 10W Lümen : 880lm CRI : >86 Kelvin : Işık Açısı : 26 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : SSH-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : : c: 80mm 84mm 70mm 96

97 Ürün Tipi : Sıv Altı Inch : 2 Çerçeve : Çinko / Metl Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 10W / 20W / 30W Lümen : 880lm / 1760lm / 2640lm CRI : >86 Kelvin : Işık Açısı : 50 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : SRP-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : : c: 85mm 95mm 85mm 85mm 192mm 85mm 85mm 285mm 85mm 97

98 Ürün Tipi : Sıv Altı Inch : 2 Çerçeve : Metl Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 10W Lümen : 880lm CRI : >86 Kelvin : Işık Açısı : 25 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : APİS-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : : c: 85mm 95mm 85mm 98

99 Ürün Tipi : Sıv Altı Inch : 3 Çerçeve : Metl Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 10W Lümen : 880lm CRI : >86 Kelvin : Işık Açısı : 85 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : AKR-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : : c: 50mm 117mm 105mm 99

100 Ürün Tipi : Sıv Altı Inch : 3 Çerçeve : Çinko Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 10W Lümen : 880lm CRI : >86 Kelvin : Işık Açısı : 44 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : ZEUS-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : : c: 85mm 117mm 105mm 100

101 Ürün Tipi : Sıv Altı Inch : 3 Çerçeve : Çinko Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 10W Lümen : 880lm CRI : >86 Kelvin : Işık Açısı : 20 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : SNS-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : : c: 70mm 117mm 105mm 101

102 Ürün Tipi : Sıv Altı Inch : 3 Çerçeve : Çinko / Metl Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 10W / 20W / 30W Lümen : 880lm / 1760lm / 2640lm CRI : >86 Kelvin : Işık Açısı : 20 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : THR-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : : c: 70mm 117mm 105mm 70mm 234mm 105mm 70mm 356mm 105mm 102

103

104 Ürün Tipi : Sıv Altı Inch : 3 Çerçeve : Metl Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 20W / 30W Lümen : 1760lm / 8640lm CRI : >86 Kelvin : Işık Açısı : 20 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : SENT-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : : c: 70mm 234mm 105mm 70mm 350mm 105mm 104

105 Ürün Tipi : Sıv Altı Inch : 3 Çerçeve : Metl Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 20W Lümen : 1760lm CRI : >86 Kelvin : Işık Açısı : 20 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : HLS-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : : c: 70mm 234mm 105mm 105

106 Ürün Tipi : Sıv Altı Inch : 3 Çerçeve : Çinko Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 10W Lümen : 880lm CRI : >86 Kelvin : Işık Açısı : 25 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : URN-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : : c: 65mm 60mm 105mm 106

107 Ürün Tipi : Sıv Altı Inch : 3 Çerçeve : Çinko Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 10W Lümen : 880lm CRI : >86 Kelvin : Işık Açısı : 25 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : PRS-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : : c: 65mm 90mm 105mm 107

108 Ürün Tipi : Sıv Altı Inch : 3 Çerçeve : Çinko Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 10W Lümen : 880lm CRI : >86 Kelvin : Işık Açısı : 20 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : KRN-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : : c: 90mm 117mm 105mm 108

109 Ürün Tipi : Sıv Altı Inch : 4 Çerçeve : Çinko Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 30W / 30W Lümen : 2420lm / 2450lm CRI : >86 / >90 Kelvin : Işık Açısı : 14 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : HEBE-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : : c: 110mm 147mm 130mm 109

110 Ürün Tipi : Sıv Altı Inch : 4 Çerçeve : Çinko Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 30W / 30W Lümen : 2420lm / 2450lm CRI : >88 / >90 Kelvin : Işık Açısı : 72 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : HERA-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : : c: 110mm 147mm 130mm 110

111 Ürün Tipi : Sıv Altı Inch : 4 Çerçeve : Çinko Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 30W / 30W Lümen : 2420lm / 2450lm CRI : >88 / >90 Kelvin : Işık Açısı : 72 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : ORFE-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : : c: 110mm 147mm 130mm 111

112 Ürün Tipi : Sıv Altı Inch : 4 Çerçeve : Çinko Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 10W Lümen : 880lm CRI : >86 Kelvin : Işık Açısı : 85 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : KRK-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : : c: 75mm 131mm 115mm 112

113

114 Ürün Tipi : Sıv Altı Inch : 4 Çerçeve : Çinko Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 10W Lümen : 880lm CRI : >86 Kelvin : Işık Açısı : 22 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : ATE-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu d c : : c: d: 180mm 60mm 130mm 147mm 114

115 Ürün Tipi : Sıv Altı Inch : 5 Çerçeve : Çinko Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 30W / 30W Lümen : 2420lm / 2450lm CRI : >88 / >90 Kelvin : Işık Açısı : 72 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : DİKE-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : : c: 110mm 173mm 158mm 115

116 Ürün Tipi : Sıv Altı Inch : 5 Çerçeve : Metl Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 30W / 30W Lümen : 2420lm / 2450lm CRI : >88 / >90 Kelvin : Işık Açısı : 72 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : HES-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : : c: 110mm 173mm 158mm 116

117 Ürün Tipi : Sıv Altı Inch : 5 Çerçeve : Çinko Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 30W / 30W Lümen : 2420lm / 2450lm CRI : >88 / >90 Kelvin : Işık Açısı : 72 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : HOR-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : : c: 130mm 159mm 140mm 117

118 Ürün Tipi : Gömme Çerçeve : Alüminyum Soğutucu : Alüminyum Difüzör : Polikront 3D & Akrilik : 7W / 10W Lümen : 600lm/ 631lm / 694lm / 792lm / 833lm / 875lm CRI : >75 / >82 Kelvin : Işık Açısı : 10 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : FRN-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : : c: 50mm 117mm 105mm 118

119 Ürün Tipi : Sıv Altı Çerçeve : Alüminyum Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 20W / 20W Lümen : 1730lm / 1750lm CRI : >88 / >90 Kelvin : Işık Açısı : 18 / 22 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : HEPA-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : : c: 100mm 180mm 150x150mm 119

120 Ürün Tipi : Sıv Altı Çerçeve : Alüminyum Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 40W /40W Lümen : 3460lm / 3500lm CRI : >88 / >90 Kelvin : Işık Açısı : 22 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : HMS-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : : c: 100mm 180x310mm 150x285mm 120

121 Ürün Tipi : Sıv Altı Çerçeve : Alüminyum Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 30W / 30W Lümen : 2420lm / 2450lm CRI : >88 / >90 Kelvin : Işık Açısı : 72 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : ASP-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : : c: 115mm 180mm 150x150mm 121

122 Ürün Tipi : Sıv Altı Çerçeve : Alüminyum Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 60W / 60W Lümen : 4840lm / 4900lm CRI : >88 / >90 Kelvin : Işık Açısı : 72 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : RNS-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : : c: 115mm 180x310mm 150x285mm 122

123 Ürün Tipi : Sıv Altı Çerçeve : Alüminyum Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 90W / 90W Lümen : 7260lm / 7350lm CRI : >88 / >90 Kelvin : Işık Açısı : 72 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : KAİ-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : : c: 115mm 180x440mm 150x415mm 123

124 COB LED Sıv Üstü Downlight Serisi teknoloji ydınltm & enerji

125 Ürün Tipi : Sıv Üstü Çerçeve : Alüminyum Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 10W Lümen : 880lm CRI : >86 Kelvin : Işık Açısı : 25 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : HİKE-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : min.180mm : 60mm c: mx.500mm 125

126 Ürün Tipi : Sıv Üstü Çerçeve : Alüminyum Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 30W / 30W Lümen : 2420lm / 2450lm CRI : >88 / >90 Kelvin : Işık Açısı : 72 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : OKE-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : : c: min.160mm 126mm mx.500mm 126

127

128 Ürün Tipi : Sıv Altı Çerçeve : Alüminyum Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 9W / 15W / 16W Lümen : 872lm / 1343lm / 1415lm CRI : >75 / >77 / >82 Kelvin : Işık Açısı : 105 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : POS-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : min.150mm : 126mm c: mx.500mm 128

129 Ry Spot Armtürleri Serisi teknoloji ydınltm & enerji

130 Ürün Tipi : Sıv Üstü Çerçeve : Alüminyum Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 10W Lümen : 880lm CRI : >86 Kelvin : Işık Açısı : 25 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : RİS-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu : : 180mm 60mm 130

131 Ürün Tipi : Sıv Üstü Çerçeve : Alüminyum Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 30W / 30W Lümen : 2420lm / 2450lm CRI : >88 / >90 Kelvin : Işık Açısı : 14 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : ARİS-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu : : 170mm 160mm 131

132 Ürün Tipi : Sıv Üstü Çerçeve : Alüminyum Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 20W / 20W Lümen : 1730lm / 1750lm CRI : >88 / >90 Kelvin : Işık Açısı : 18 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : SENT-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu : : 150mm 100mm 132

133

134 Ürün Tipi : Sıv Üstü Çerçeve : Alüminyum Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 30W / 30W Lümen : 2420lm / 2450lm CRI : >88 / >90 Kelvin : Işık Açısı : 72 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : ERS-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu : : 170mm 160mm 134

135 Ürün Tipi : Sıv Üstü Çerçeve : Alüminyum Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 10W Lümen : 880lm CRI : >86 Kelvin : Işık Açısı : 14 / 22 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : PENT-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu : : 135mm 160mm 135

136 Sensörlü Aydınltm Serisi teknoloji ydınltm & enerji

137 Gövde : Polikron : 12W / 2x25W Difizör : Cm kpk ve Sensör Kelvin : 6500 Lümen : 1000lm / 2100lm Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : LBR-XX-XX Opsiyonlr Kullnım Alnlrı Acil Durum Kiti Yngın Çıkışlrı Koridorlr Blkonlr : h: 300mm 75mm 137

138 LED Line Serisi teknoloji ydınltm & enerji

139 Ürün Tipi : Sıv Üstü Gövde : Alüminyum Profil Difizör : Opl ve Şefff : 14.4W Lümen : 1550lm / 1650lm CRI : >80 Kelvin : Boyut : 100 cm Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : LUNA-XX-XX Opsiyonlr Gizli Işık Dli Uyumluluğu Uygulm Alnlrı Mğzlr Ofisler Alışveriş Merkezleri Müzeler Showroomlr Gleriler : : h: 1000mm 10mm 7mm 139

140 Ürün Tipi : Sıv Üstü Gövde : Alüminyum Profil Difizör : Opl ve Şefff : 14.4W Lümen : 1550lm / 1650lm CRI : >80 Kelvin : Boyut : 100 cm Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : LUKİ-XX-XX Opsiyonlr Gizli Işık Dli Uyumluluğu Uygulm Alnlrı Mğzlr Ofisler Alışveriş Merkezleri Müzeler Showroomlr Gleriler : : h: 1000mm 13mm 20mm 140

141 Ürün Tipi : Sıv Üstü - Srkıt Gövde : Alüminyum Profil Difizör : Opl ve Şefff : 30W Lümen : 3100lm / 3250lm CRI : >80 Kelvin : Boyut : 100 cm Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : LERN-XX-XX Opsiyonlr Uygulm Alnlrı Dli Uyumluluğu Mğzlr Ofisler Alışveriş Merkezleri Müzeler Showroomlr Gleriler : : h: 1005mm 75mm 100mm 141

142 Ürün Tipi : Sıv Üstü - Srkıt Gövde : Alüminyum Profil Difizör : Opl ve Şefff : 30W Lümen : 3100lm / 3250lm CRI : >80 Kelvin : Boyut : 102 cm Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : LARA-XX-XX Opsiyonlr Uygulm Alnlrı Dli Uyumluluğu Mğzlr Ofisler Alışveriş Merkezleri Müzeler Showroomlr Gleriler : : h: 1005mm 75mm 100mm 142

143 Ürün Tipi : Sıv Üstü - Srkıt Gövde : Alüminyum Profil Difizör : Opl ve Şefff : 14.4W Lümen : 1550lm / 1650lm CRI : >80 Kelvin : Boyut : 100 cm Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : LEDA-XX-XX Opsiyonlr Uygulm Alnlrı Dli Uyumluluğu Mğzlr Ofisler Alışveriş Merkezleri Müzeler Showroomlr Gleriler : : h: 1000mm 65mm 85mm 143

144 Ürün Tipi : Sıv Üstü Gövde : Alüminyum Profil Difizör : Opl ve Şefff : 14.4W Lümen : 1550lm / 1650lm CRI : >80 Kelvin : Boyut : 100 cm Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : LİTA-XX-XX Opsiyonlr Gizli Işık Dli Uyumluluğu Uygulm Alnlrı Mğzlr Ofisler Alışveriş Merkezleri Müzeler Showroomlr Gleriler : : h: 1000mm 12mm 10mm 144

145

146 Ürün Tipi Gövde Difizör : Srkıt : Polyester Elektrosttik Toz Boylı : Yüksek Geçirgenlikli Stine PS Opl CRI : >80 Kelvin : Uygulm Alnlrı Ofisler Koridorlr Opsiyonlr SwitchDIM Dli Uyumluluğu Acil Kit Fivi 11W Led Line : 11W Lümen : 920lm Kod : FİVİ-XX-XX Fivi 17W Led Line : 17W Lümen : 1400lm Kod : FİVİ-XX-XX Fivi 22W Led Line : 22W Lümen : 1800lm Kod : FİVİ-XX-XX Fivi 28W Led Line : 28W Lümen : 2240lm Kod : FİVİ-XX-XX : 900mm-1200mm-1500mm : 59mm 146

147 Ürün Tipi Gövde Difizör : Srkıt : Polyester Elektrosttik Toz Boylı : Yüksek Geçirgenlikli Stine PS Opl CRI : >80 Kelvin : Uygulm Alnlrı Ofisler Koridorlr Eğitim Alnlrı Opsiyonlr SwitchDIM Dli Uyumluluğu Acil Kit Re 11W Led Line : 11W Lümen : 920lm Kod : REA-XX-XX Re 17W Led Line : 17W Lümen : 1400lm Kod : REA-XX-XX Re 22W Led Line : 22W Lümen : 1800lm Kod : REA-XX-XX Re 28W Led Line : 28W Lümen : 2240lm Kod : REA-XX-XX L1 L2 H

148 Ürün Tipi Gövde Difizör Uygulm Alnlrı Ofisler Koridorlr Eğitim Alnlrı Opsiyonlr SwitchDIM Dli Uyumluluğu Acil Kit : Srkıt : Polyester Elektrosttik Toz Boylı : Yüksek Geçirgenlikli Stine PS Opl CRI : >80 Kelvin : Ure 10W Led Line : 10W Lümen : 1070lm Kod : UREA-XX-XX Ure 14W Led Line : 14W Lümen : 1600lm Kod : UREA-XX-XX Ure 19W Led Line : 19W Lümen : 1845lm / 2120lm Kod : UREA-XX-XX Ure 25W Led Line : 25W Lümen : 2660lm Kod : UREA-XX-XX Ure 30W Led Line : 30W Lümen : 2800lm Kod : UREA-XX-XX Ure 39W Led Line : 39W Lümen : 3690lm Kod : UREA-XX-XX L1 L2 H Ure 49W Led Line : 49W Lümen : 4600lm Kod : UREA-XX-XX 148

149 Ürün Tipi Gövde Difizör : Srkıt : Polyester Elektrosttik Toz Boylı : Yüksek Geçirgenlikli Stine PS Opl CRI : >80 Kelvin : Uygulm Alnlrı Ofisler Koridorlr Eğitim Alnlrı Opsiyonlr SwitchDIM Dli Uyumluluğu Acil Kit Selini 20W Led Line : 20W Lümen : 2065lm Kod : SLN-XX-XX Selini 30W Led Line : 30W Lümen : 2820lm Kod : SLN-XX-XX Selini 38W Led Line : 38W Lümen : 2570lm Kod : SLN-XX-XX Selini 45W Led Line : 45W Lümen : 4230lm Kod : SLN-XX-XX L1 L2 H

150 Ürün Tipi : Sıv Üstü - Srkıt Gövde : Alüminyum Profil Difizör : Opl ve Şefff : 14.4W / 30W Lümen : 1550lm / 1650lm / 3100lm / 3250lm CRI : >80 Kelvin : Boyut : 100 cm Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : LETO-XX-XX Opsiyonlr Gizli Işık Dli Uyumluluğu Uygulm Alnlrı Mğzlr Ofisler Alışveriş Merkezleri Müzeler Showroomlr Gleriler : : h: 1000mm 65mm 85mm 150

151

152 Ürün Tipi Gövde Difizör : Srkıt : Polyester Elektrosttik Toz Boylı : Yüksek Geçirgenlikli Stine PS Opl CRI : >80 Kelvin : Uygulm Alnlrı Mrketler Koridorlr Eğitim Alnlrı Opsiyonlr SwitchDIM Dli Uyumluluğu Acil Kit Klotho 22W Led Line : 22W Lümen : 2240lm Kod : KLT-XX-XX Klotho 28W Led Line : 28W Lümen : 2879lm Kod : KLT-XX-XX L1 L2 H

153 Ürün Tipi Gövde Difizör : Srkıt : Polyester Elektrosttik Toz Boylı : Yüksek Geçirgenlikli Stine PS Opl CRI : >80 Kelvin : Uygulm Alnlrı Mrketler Koridorlr Eğitim Alnlrı Opsiyonlr SwitchDIM Dli Uyumluluğu Acil Kit Koios 22W Led Line : 22W Lümen : 2240lm Kod : KOİ-XX-XX Koisos 28W Led Line : 28W Lümen : 2879lm Kod : KOİ-XX-XX L1 L2 H

154 Ürün Tipi Gövde Difizör Uygulm Alnlrı Ofisler Koridorlr Eğitim Alnlrı Opsiyonlr SwitchDIM Dli Uyumluluğu Acil Kit : Srkıt : Polyester Elektrosttik Toz Boylı : Yüksek Geçirgenlikli Stine PS Opl CRI : >80 Kelvin : Atls 10W Led Line : 10W Lümen : 1070lm Kod : ATL-XX-XX Atls 14W Led Line : 14W Lümen : 1600lm Kod : ATL-XX-XX Atls 19W Led Line : 19W Lümen : 1845lm / 2120lm Kod : ATL-XX-XX Atls 25W Led Line : 25W Lümen : 2660lm Kod : ATL-XX-XX A1 A2 L1 L2 H Atls 30W Led Line : 30W Lümen : 2800lm Kod : ATL-XX-XX Atls 39W Led Line : 39W Lümen : 3690lm Kod : ATL-XX-XX Atls 49W Led Line : 49W Lümen : 4600lm Kod : ATL-XX-XX 154

155 Ürün Tipi Gövde Difizör : Srkıt : Polyester Elektrosttik Toz Boylı : Yüksek Geçirgenlikli Stine PS Opl CRI : >80 Kelvin : Uygulm Alnlrı Ofisler Koridorlr Eğitim Alnlrı Opsiyonlr SwitchDIM Dli Uyumluluğu Acil Kit Mitis 22W Led Line : 22W Lümen : 2240lm Kod : MTS-XX-XX Mitis 28W Led Line : 28W Lümen : 2879lm Kod : MTS-XX-XX A1 A2 L1 L2 H

156 LED Pnel Serisi teknoloji ydınltm & enerji

157 Ürün Tipi : Gömme Çerçeve : Alüminyum Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 16W Lümen : 1193lm CRI : >75 Kelvin : Işık Açısı : 110 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : NMS-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : : c: 50mm 180mm 160mm 157

158 Ürün Tipi : Gömme Çerçeve : Alüminyum Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 22W Lümen : 1592lm CRI : >75 Kelvin : Işık Açısı : 110 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : NST-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : : c: 50mm 220mm 200mm 158

159 Ürün Tipi : Gömme Çerçeve : Alüminyum Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 28W Lümen : 2258lm CRI : >75 Kelvin : Işık Açısı : 110 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : İKA-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : : c: 50mm 300mm 280mm 159

160 Ürün Tipi : Gömme Çerçeve : Alüminyum Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 16W Lümen : 1193lm CRI : >75 Kelvin : Işık Açısı : 110 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : HYP-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu c : : c: 50mm 220mm 200mm 160

161 Ürün Tipi : Klipsli Tvn Çerçeve : Alüminyum Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 48W Lümen : 4381lm CRI : >75 Kelvin : Işık Açısı : 110 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : PLO-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu : : 65mm 600mm 161

162 Ürün Tipi : Sıv Üzeri Çerçeve : Sç Difizör : UV Filtreli Opl : 48W Lümen : 3900lm / 4300lm CRI : >80 Kelvin : Boyut : 60x60cm Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : ULT-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Koridor Fonksiyonu Sensör : : c: 12mm 600mm 600mm 162

163

164 Ürün Tipi : Tş Duvr Tvn Çerçeve : Alüminyum Soğutucu : Alüminyum Reflektör : %99 Sf Alüminyum : 48W Lümen : 4381lm CRI : >75 Kelvin : Işık Açısı : 110 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : AİA-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu : : 65mm 595mm 164

165 Ürün Tipi : Sıv Üzeri Çerçeve : Metl Soğutucu : Metl Reflektör : Metl : 28W Lümen : 2258lm CRI : >75 Kelvin : Işık Açısı : 110 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : DİO-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu : : 50mm 286mm 165

166 Ürün Tipi : Sıv Üzeri Çerçeve : Metl Soğutucu : Metl Reflektör : Metl : 28W Lümen : 4381lm CRI : >75 Kelvin : Işık Açısı : 110 Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Kod : ALG-XX-XX Opsiyonlr Fotometrik Veri 1 Stlik Acil Durum Kiti 3 Stlik Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Dim Uyumluluğu : : 60mm 595mm 166

167 Ürün Tipi : Sıv Üzeri Çerçeve : Sç Difizör : UV Filtreli Opl CRI : >80 Kelvin : Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Fotometrik Veri Opsiyonlr Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Koridor Fonksiyonu Sensör Ftum 30W Led Pnel : 30W Lümen : 3300lm / 3600lm Boyut : 60x60 Kod : FTM-XX-XX Ftum 50W Led Pnel : 50W Lümen : 5150lm / 5300lm Boyut : 60x60 Kod : FTM-XX-XX : : 70mm 610mm 167

168 Ürün Tipi : Sıv Üzeri Çerçeve : Sç Difizör : UV Filtreli Opl CRI : >80 Kelvin : Giriş Voltjı : V 50/60 Hz. Fotometrik Veri Fides 18W Led Pnel : 18W Lümen : 1150lm / 1320lm Boyut : 30x30 Kod : FDS-XX-XX Opsiyonlr Fides 30W Led Pnel : 30W Lümen : 2700lm / 2900lm Boyut : 30x60 Kod : FDS-XX-XX Acil Durum Kiti Dli Uyumluluğu Koridor Fonksiyonu Sensör Fides 30W Led Pnel : 30W Lümen : 2700lm / 2900lm Boyut : 30x120 Kod : FDS-XX-XX Fides 64W Led Pnel Lümen Boyut Kod : 64W : 7100lm / 7250lm : 60x120 : FDS-XX-XX : : 70mm 310mm 168

169 Acil Aydınltm ve Yönlendirme Serisi teknoloji ydınltm & enerji

170 Ürün Tipi Akü Ömrü Lümen Giriş Voltjı : Tvn Montj Duvr Montj : 3 St : 2W : 70lm : V 50/60 Hz. Kod: PAP-01 Kod: PAP-02 Kod: PAP-03 Kod: PAP-04 Kod: PAP-05 Kod: PAP-06 Kod: PAP-07 Kod: PAP-08 Ek Özellikler Hreketli Mfsl Sürekli Ynn Kesintide Ynn Kod: PAP-09 Kod: PAP-10 Kod: PAP-11 Kod: PAP-12 Kod: PAP-13 Kod: PAP-14 Kod: PAP-15 Kod: PAP-16 Kod: PAP-17 Kod: PAP-18 Kod: PAP-19 Kod: PAP-20 Kod: PAP-21 Kod: PAP-22 Kod: PAP-23 Kod: PAP-24 : : c: 260mm 190mm 37mm 170

171

172 Ürün Tipi Gövde Akü Ömrü Lümen Giriş Voltjı Kod : Sıv Üstü : Elektrosttik Kplmlı DKP Sç : 3 St : 2x55W : 2x1000lm : V 50/60 Hz. : PAR-XX-XX Ek Özellikler Hreketli Spotlr : : c: 260mm 190mm 37mm 172

173 Ürün Tipi Gövde Akü Ömrü Lümen Giriş Voltjı Kod : Sıv Üstü : Elektrosttik Kplmlı DKP Sç : 3 St : 2x25W : 2x550lm : V 50/60 Hz. : PAT-XX-XX Ek Özellikler Hreketli Spotlr : : c: 260mm 190mm 37mm 173

174 LED Duvr Apliği Serisi teknoloji ydınltm & enerji

175 Ürün Tipi : Bhçe-Duvr Apliği Ürün Kodu : Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 7W Kelvin : Yükseklik : 183*73 mm Koli Adedi : 12 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Kpı Girişi Duvr Apliği Ürün Kodu : Per-LH Per- LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 7W Kelvin : Yükseklik : 160*100*86 mm Koli Adedi : 16 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe-Duvr Apliği Ürün Kodu : Per-LH Per- LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 3.5W / 7W Kelvin : Yükseklik : 106*238 mm Koli Adedi : 16 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck 175

176 Ürün Tipi : Bhçe-Duvr Apliği Ürün Kodu : Per-LH Mlzeme : Alüminyum Alşım : 23W Kelvin : Yükseklik : 170*250 mm Koli Adedi : 8 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe-Duvr Apliği Ürün Kodu : Per-LH Mlzeme : Alüminyum Alşım : 23W Kelvin : Yükseklik : 175*200 mm Koli Adedi : 8 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe-Duvr Apliği Ürün Kodu : Per-LH Mlzeme : Döküm Alşım : 7W Kelvin : Yükseklik : 235*250 mm Koli Adedi : 8 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck 176

177

178 Ürün Tipi : Bhçe-Duvr Apliği Ürün Kodu : Per-LH Per- LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 3.5W / 7W Kelvin : Yükseklik : 65*170*92 mm Koli Adedi : 12 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe-Duvr Apliği Ürün Kodu : Per-LH Mlzeme : Alüminyum Alşım : 23W Kelvin : Yükseklik : 120*250 mm Koli Adedi : 8 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe-Duvr Apliği Ürün Kodu : Per-LH Per- LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 3.5W / 7W Kelvin : Yükseklik : 106*157 mm Koli Adedi : 16 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck 178

179 Ürün Tipi : Bhçe-Duvr Apliği Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 7W / 11W / 12W Kelvin : Yükseklik : 60*100*86 mm Koli Adedi : 12 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe-Duvr Apliği Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 9W Kelvin : Yükseklik : 140*272 mm Koli Adedi : 8 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe-Duvr Apliği Ürün Kodu : Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 12W Kelvin : Yükseklik : 169*219*55 mm Koli Adedi : 8 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck 179

180 Ürün Tipi : Bhçe-Duvr Apliği Ürün Kodu : Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 12W Kelvin : Yükseklik : 250*98*90 mm Koli Adedi : 8 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe-Duvr Apliği Ürün Kodu : Per- LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 9W Kelvin : Yükseklik : 170*250 mm Koli Adedi : 8 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe-Duvr Apliği Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 7W / 12W Kelvin : Yükseklik : 170*200 mm Koli Adedi : 8 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck 180

181

182 Ürün Tipi : Bhçe-Duvr Apliği Ürün Kodu : Per-LH Per- LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 7W Kelvin : Yükseklik : 140*60 mm Koli Adedi : 12 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe-Duvr Apliği Ürün Kodu : Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 9W Kelvin : Yükseklik : 230*80*37 mm Koli Adedi : 16 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe-Duvr Apliği Ürün Kodu : Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 12W Kelvin : Yükseklik : 114*68 mm Koli Adedi : 16 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck 182

183 Ürün Tipi : Bhçe-Duvr Apliği Ürün Kodu : Per-LH Per- LH Per- LH Per- LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 3.5W / 7W / 35W Kelvin : Yükseklik : 106*157 mm Koli Adedi : 16 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe-Duvr Apliği Ürün Kodu : Per-LH Mlzeme : Alüminyum Alşım : 10W Kelvin : Yükseklik : 240*120*45,4 mm Koli Adedi : 8 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe-Duvr Apliği Ürün Kodu : Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 12W Kelvin : Yükseklik : 200*200*180 mm Koli Adedi : 8 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck 183

184 Ürün Tipi : Bhçe-Duvr Apliği Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 7W / 12W Kelvin : Yükseklik : 170*200 mm Koli Adedi : 8 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe-Duvr Apliği Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 3.5W / 7W Kelvin : Yükseklik : 150*60*58 mm Koli Adedi : 24 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe-Duvr Apliği Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 3.5W / 7W Kelvin : Yükseklik : 82*100*43 mm Koli Adedi : 18 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck 184

185

186 Ürün Tipi : Bhçe-Duvr Apliği Ürün Kodu : Per-LH A Per- LH B Per- LH C Mlzeme : Döküm Alüminyum : 7W Kelvin : Yükseklik : 138*44 mm Koli Adedi : 24 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Merdiven Duvr Gömme Apliği Ürün Kodu : Per- LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 12W Kelvin : Yükseklik : 170*250 mm Koli Adedi : 8 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Merdiven Duvr Gömme Apliği Ürün Kodu : Per-LH Per- LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 3.5W / 7W Kelvin : Yükseklik : 220*123*90 mm Koli Adedi : 12 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck 186

187

188 Ürün Tipi : Merdiven Duvr Apliği Ürün Kodu : Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 3.5W Kelvin : Yükseklik : 120*120*52 mm Koli Adedi : 12 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe-Duvr Apliği Ürün Kodu : Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 9W Kelvin : Yükseklik : 236*68*75 mm Koli Adedi : 6 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe-Duvr Apliği Ürün Kodu : Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 12W Kelvin : Yükseklik : 200*220*70 mm Koli Adedi : 8 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck 188

189 LED Bhçe Armtürleri Serisi teknoloji ydınltm & enerji

190 Ürün Tipi : Bhçe Armtürü Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 18W Kelvin : Yükseklik : 70*300 mm Koli Adedi : 9 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe Armtürü Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 9W Kelvin : Yükseklik : 140*60 mm Koli Adedi : 12 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe Armtürü Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 9W Kelvin : Yükseklik : 125*500*260 mm Koli Adedi : 4 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck 190

191 Ürün Tipi : Bhçe Armtürü Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per-LH Per-LH Mlzeme : Alüminyum Alşım : 23W Kelvin : Yükseklik : 120*300 mm Koli Adedi : 8 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe Armtürü Ürün Kodu : Per-LH Per- H Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 7W Kelvin : Yükseklik : 110*300 mm Koli Adedi : 9 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe Armtürü Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 9W Kelvin : Yükseklik : 183*300 mm Koli Adedi : 8 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck 191

192 Ürün Tipi : Bhçe Armtürü Ürün Kodu : Per-LH Per- LH Per- LH Per- LH Mlzeme : Alüminyum Alşım : 23W Kelvin : Yükseklik : 125*500 mm Koli Adedi : 4 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe Armtürü Ürün Kodu : Per-LH Per- LH Per- LH Per- LH Mlzeme : Alüminyum Alşım : 23W Kelvin : Yükseklik : 175*300 mm Koli Adedi : 8 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe Armtürü Ürün Kodu : Per-LH Per- LH Per- LH Per- LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 9W Kelvin : Yükseklik : 150*500*260 mm Koli Adedi : 4 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck 192

193

194 Ürün Tipi : Bhçe Armtürü Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 7W Kelvin : Yükseklik : 70*300 mm Koli Adedi : 9 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe Armtürü Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 7W Kelvin : Yükseklik : 70*300 mm Koli Adedi : 9 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe Armtürü Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 7W Kelvin : Yükseklik : 70*500 mm Koli Adedi : 9 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck 194

195 Ürün Tipi : Bhçe Armtürü Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 9W Kelvin : Yükseklik : 200*500*80 mm Koli Adedi : 4 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe Armtürü Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 9W Kelvin : Yükseklik : 90*500 mm Koli Adedi : 9 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe Armtürü Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 7W Kelvin : Yükseklik : 235*500 mm Koli Adedi : 6 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck 195

196 Ürün Tipi : Bhçe Armtürü Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 7W Kelvin : Yükseklik : 110*500 mm Koli Adedi : 4 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe Armtürü Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 7W Kelvin : Yükseklik : 110*500 mm Koli Adedi : 4 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe Armtürü Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per-LH Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 10W / 12W Kelvin : Yükseklik : 75*500*156 mm Koli Adedi : 4 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck 196

197

198 Ürün Tipi : Bhçe Armtürü Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per-LH Per-LH Per-LH Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 9W Kelvin : Yükseklik : 120*500 mm Koli Adedi : 4 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe Armtürü Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 7W Kelvin : Yükseklik : 183*500 mm Koli Adedi : 4 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe Armtürü Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 9W Kelvin : Yükseklik : 75*500*156 mm Koli Adedi : 4 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck 198

199 Ürün Tipi : LED Kzıklı Ağç Çim Spotu Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 3,5W Kelvin : Yükseklik : 66*100*278 mm Koli Adedi : 16 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : LED Duvr Spotu Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per- LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 7W Kelvin : Yükseklik : 66*100 mm Koli Adedi : 18 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : LED Ağç-Çim Spotu Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 7W / 9W / 12W / 18W Kelvin : Yükseklik : 64*100*180 mm Koli Adedi : 8 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck 199

200 Ürün Tipi : Bhçe Armtürü Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 9W / 11W Kelvin : Yükseklik : 125*500 mm Koli Adedi : 4 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe Armtürü Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per-LH Per-LH Mlzeme : Alüminyum Alşım : 23W Kelvin : Yükseklik : 175*500 mm Koli Adedi : 4 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe Armtürü Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 7W / 11W Kelvin : Yükseklik : 100*500 mm Koli Adedi : 12 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck 200

201

202 Ürün Tipi : LED Cephe ve Kzıklı Ağç Spotu Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 9W Kelvin : Yükseklik : 134*64*303 mm Koli Adedi : 12 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : LED Cephe ve Kzıklı Ağç Spotu Ürün Kodu : Per-LH Pe- LH Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 9W Kelvin : Yükseklik : 200*64*303 mm Koli Adedi : 12 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : LED Duvr Spotu Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 3,5W Kelvin : Yükseklik : 66*100*278 mm Koli Adedi : 16 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck 202

203 Ürün Tipi : Ağç-Çim Spotu Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 3.5W Kelvin : Yükseklik : 65*100*110 mm Koli Adedi : 12 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Ağç-Çim Spotu Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum :7W / 9W / 12W / 18W Kelvin : Yükseklik : 100*180mm Koli Adedi : 12 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Ağç-Çim Spotu Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 12W / 18W Kelvin : Yükseklik : 66*100*278 mm Koli Adedi : 12 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck 203

204 Ürün Tipi : LED Kzıklı Ağç Çim Spotu Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 3,5W Kelvin : Yükseklik : 66*100*278 mm Koli Adedi : 16 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : LED Duvr Spotu Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per- LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 7W Kelvin : Yükseklik : 66*100 mm Koli Adedi : 18 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : LED Ağç-Çim Spotu Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 7W / 9W / 12W / 18W Kelvin : Yükseklik : 64*100*180 mm Koli Adedi : 8 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck 204

205

206 Ürün Tipi : Bhçe Armtürü Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per-LH Per-LH Mlzeme : Alüminyum Alşım : 18W Kelvin : Yükseklik : 72*300mm Koli Adedi : 4 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe Armtürü Ürün Kodu : Per-LH Per-LH Per-LH Mlzeme : Döküm Alüminyum : 9W / 11W Kelvin : Yükseklik : 66*100 mm Koli Adedi : 4 Renk : Silver Gry Drk Gry Blck Ürün Tipi : Bhçe Armtürü Ürün Kodu : Per-AX 3016 Mlzeme : Alüminyum Boy : Elektrosttik Toz Boy : 4W / 12W Kelvin : Yükseklik : 15*100 mm Koli Adedi : 4 Led Ömrü : st Ürün Açıklmsı: Günümüz modern lnlrı için frklı olrk tsrlnmış oln modern ollrd tipi ydınltm türüdür. 4W - 12W Power LED olrk uygulm ypılır. Per AX-3016 frklı modern olrk tsrlnmış modern ir ydınltm ürünüdür. Peyzj lnı ydınltmsı, yürüyüş yollrı kenrlrı için idel olrk üretilmiş ollrd ydınltmsıdır. Temperli cm ile homojen ir ydınltm lnı sunr u versiyond güç 12W ışık gücüdür. 206

207 Ürün Tipi : Bhçe Armtürü Ürün Kodu : Per-AX 3018 Mlzeme : Alüminyum Boy : Elektrosttik Toz Boy : 4W / 12W Kelvin : Yükseklik : 15*70 mm Koli Adedi : 4 Led Ömrü : st Ürün Tipi : Bhçe Armtürü Ürün Kodu : Per-AX 3002 Mlzeme : Alüminyum Boy : Elektrosttik Toz Boy : 4W / 12W Kelvin : Yükseklik : 20*100 mm Koli Adedi : 4 Led Ömrü : st Ürün Tipi : Bhçe Armtürü Ürün Kodu : Per-AX 3009 Mlzeme : Alüminyum Boy : Elektrosttik Toz Boy : 4W / 12W Kelvin : Yükseklik : 12*100 mm 12*80 mm Koli Adedi : 4 Led Ömrü : st Ürün Açıklmsı: Günümüz modern lnlrı için frklı olrk tsrlnmış oln modern ollrd tipi ydınltm türüdür. 4W - 12W Power LED olrk uygulm ypılır. Per AX-3018 frklı modern olrk tsrlnmış modern ir ydınltm ürünüdür. Peyzj lnı ydınltmsı, yürüyüş yollrı kenrlrı için idel olrk üretilmiş ollrd ydınltmsıdır. Eloksllı difüzörleri ile ışık yyılmsını sğlr. Ürün Açıklmsı: Günümüz modern ypılrı ve meknlrı için küik köşeli profil ypısı ile uyum içinde oln modern çim ydınltmsıdır. 4W - 12W power LED olrk uygulm ypılır. Per AX-3002 küik görünümünde tsrlnmış modern ir üründür. Peyzj lnı ydınltmsı için idel olrk üretilmiş ollrd ydınltmsıdır. Temperli cm ile homojen ir ydınltm lnı sunr u versiyond güç 12Wışık gücüdür. Ledil Strd serisi lens ile irlikte güçlü ve verimli ir ışık sunilir. Ürün Açıklmsı: Günümüz modern ypılrı ve meknlrı için küik köşeli profil ypısı ile uyum içinde oln modern çim ydınltmsıdır. 12W power LED olrk uygulm ypılır. Per AX frklı modern olrk tsrlnmış modern ir üründür. Peyzj lnı ydınltmsı, yürüyüş yollrı kenrlrı için idel olrk üretilmiş ollrd ydınltmsıdır. Temperli cm ile homojen ir ydınltm lnı sunr u versiyond güç 12W ışık gücüdür. 207

208 Akıllı Ev Sistemleri

209 Akıllı ev sistemleriyle, gece yttığınızd tek tuşl tüm ışıklrınızı kptilirsiniz. Kullndığımız sensörler syesinde siz evde yokken çık kln ışıklrınız otomtik olrk kpnır ve tsrruf sğlrsınız. Hırsızlık vey yngın gii istenmeyen durumlrd lrm sisteminizin devreye girmesiyle evinizdeki ütün ışıklr çılilir. Hreket ve ışık sensörleri syesinde ışıklrınız gündüz kplıyken, güneş tmy şldığı nd ulunduğunuz odnın ışığı yvş yvş çılilir. Ytk şucunuzd ve/vey ev kpısının ynınd ulunn ir tuşl evdeki ütün ışıklrı kolyc söndüreilirsiniz. Renk kontrollü RGB LED ürünlerimizi kullnrk evinizdeki ışığın renginden miktrın kdr her konud kontrolü tmmen elinizde tutilirsiniz. Aydınltm Kontrol Güvenlik Isıtm ve Soğutm Enerji Tsrrufu ve Çevre Dostu Konfor Moil ve İnterkom ile Kontrol Bin Yönetim Sistemleri 209

210 REFERANSLARIMIZ

CTK Aydınlatma & Enerji, gerekli gördüğü uygun değişiklikleri önceden bildirmeden yapma hakkına sahiptir. Katalogta yer alan ürünler ve detaylar

CTK Aydınlatma & Enerji, gerekli gördüğü uygun değişiklikleri önceden bildirmeden yapma hakkına sahiptir. Katalogta yer alan ürünler ve detaylar CTK Aydınlatma & Enerji, gerekli gördüğü uygun değişiklikleri önceden bildirmeden yapma hakkına sahiptir. Katalogta yer alan ürünler ve detaylar hakkında bilgi almak için lütfen iletişime geçiniz. REFERANSLARIMIZ

Detaylı

Bahçe Aydınlatma. Duvar Aydınlatma Lineer Aydınlatma Projektör Aydınlatma Endüstriyel Aydınlatma. Dış Aydınlatma Ürünleri Kataloğu

Bahçe Aydınlatma. Duvar Aydınlatma Lineer Aydınlatma Projektör Aydınlatma Endüstriyel Aydınlatma. Dış Aydınlatma Ürünleri Kataloğu Bçe Aydınltm Duvr Aydınltm Lineer Aydınltm Projektör Aydınltm Endüstriyel Aydınltm STARTUP Ürünleri Ktloğu 2018 İçindekiler Önsöz...s 3 Bçe Aydınltm Ürünleri Yürüme yolu ()...s 4-9 Set /Duvr Üstü...s 10-13

Detaylı

Enerji verimli park, bahçe, yol ve sokak çözümleri için DİM KONTROL ÇÖZÜMLERİ DİMKO

Enerji verimli park, bahçe, yol ve sokak çözümleri için DİM KONTROL ÇÖZÜMLERİ DİMKO Enerji verimli prk, bhçe, yol ve sokk çözümleri için DİM KONTROL ÇÖZÜMLERİ DİMKO Işığın ve ışık mühendisliğinin heyecn verici ortmınd çevre, sokk, site, üretim tesisleri, prk ve bhçeler için LED teknolojisi

Detaylı

BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: FAX:

BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: FAX: BEMAK OTOMASYON TIC.LTD.STI. UCEVLER MH. 56. SK. AKNIL PLAZA NO 1B NILUFER BURSA - TURKEY - PHONE: +90 224 443 56 06 FAX: +90 224 443 56 07 emk@emkotomsyon.com - www.emkotomsyon.com - www.emkelektromrket.com

Detaylı

VESTEL LED AYDINLATMA / 2013 LED AYDINLATMA 2013

VESTEL LED AYDINLATMA / 2013 LED AYDINLATMA 2013 VESTEL LED AYDINLATMA / 2013 LED AYDINLATMA 2013 VESTEL DOST TEKNOLOJİDEN YENİ ÇÖZÜMLER Türkiye nin lider teknoloji şirketlerinden Vestel, hytı kolylştırck kıllı çözümler üretmek için durmdn çlışıyor.

Detaylı

MİSYON & VİZYON DEĞERLER

MİSYON & VİZYON DEĞERLER kser LED ve Elektronik.Ş. İkitelli O.S.. Eski Turgut Özl Cddesi No:22D İkitelli, şkşeir / İstnbul Tel: 444 9 3 Fx: 444 9 3 (114) info@oxironled.com.tr www.oxironled.com.tr HKKIMIZD Sektörün en genç ve

Detaylı

LED AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ ENDÜSTRİYEL ALANLAR

LED AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ ENDÜSTRİYEL ALANLAR LED AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ ENDÜSTRİYEL ALANLAR 2 EAE Endüstriyel Alnlr Endüstriyel Alnlr Özel LED Armtürler Endüstriyel ofis lnlrının uygun şekilde ydınltılmsı sdece ireylerin sğlığı için değil, işgücü verimliliği,

Detaylı

EAE de YENİ NE VAR? 2017 yeni ürün broşürü

EAE de YENİ NE VAR? 2017 yeni ürün broşürü EAE de YENİ NE VAR? 2017 yeni ürün roşürü YENİLİĞİN GÜCÜ Led teknolojisinin ş döndürücü ir hızl sürekli değişim ve gelişim gösterdiği içinde yer ldığımız u dönem, ilişim teknolojilerinin endüstride skın

Detaylı

LED Projektör. GigaTera. LED Aydınlatma beyond light 1

LED Projektör. GigaTera. LED Aydınlatma beyond light 1 LED Projektör LED Aydınlatma 2017-2018 beyond light 1 İçindekiler Ürünler Açık / Kapalı Saha Aydınlatma WAPA... 8 Geniş Saha Aydınlatma MAHA... 12 SUMA... 16 Stadyum Aydınlatma SUFA-A... 20 SUFA-X...

Detaylı

AYDINLATMA UZMANLIĞI ENERJİ VERİMLİLİĞİ YARATAN ÇÖZÜMLER

AYDINLATMA UZMANLIĞI ENERJİ VERİMLİLİĞİ YARATAN ÇÖZÜMLER AYDINLATMA UZMANLIĞI ENERJİ VERİMLİLİĞİ YARATAN ÇÖZÜMLER Bugüne kadar geliştirdiğimiz ve sektöre sunduğumuz akıllı kontrol sistemleri ile entegre, inovatif aydınlatma çözümlerimiz, yüzlerce projede verimli,

Detaylı

luxtra www.asyatrafik.com.tr Luxtra rkasıdır

luxtra www.asyatrafik.com.tr Luxtra rkasıdır luxtra 2 Luxtra bir Asy a Trafik Sinyali zas yon ma rkasıdır. 2014 www.asyatrafik.com.tr ÜRÜN KATALOĞU 2014 LUXTRA LED Aydınlatma Sistemleri Hakkımızda Luxtra LED li Aydınlatma Armatürleri; Türk mühendisler

Detaylı

LED AYDINLATMA 2016/2

LED AYDINLATMA 2016/2 LED AYDINLATMA 2016/2 L E D A Y D I N L A T M A 2 0 1 6 / 2 EAE, gerekli gördüğü uygun değişiklikleri önceden ildirmeden ypm kkın izdir. Ktlogd yer ln ürünler ve detylr kkınd ilgi lmk için lütfen iletişime

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü. Doç. Dr. Nil ARAS ENM411 Tesis Planlaması 2015-2016 Güz Dönemi

Anadolu Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü. Doç. Dr. Nil ARAS ENM411 Tesis Planlaması 2015-2016 Güz Dönemi Andolu Üniversitesi Mühendislik Fkültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Doç. Dr. Nil ARAS ENM411 Tesis Plnlmsı 2015-2016 Güz Dönemi 2 Tesis (fcility) Tesis : Belli bir iş için kurulmuş ypı Tesis etmek :

Detaylı

L E D A Y D I N L A T M A

L E D A Y D I N L A T M A LED AYDINLATMA 2016 L E D A Y D I N L A T M A 2 0 1 6 / 1 EAE, gerekli gördüğü uygun değişiklikleri önceden ildirmeden ypm kkın izdir. Ktlogd yer ln ürünler ve detylr kkınd ilgi lmk için lütfen iletişime

Detaylı

Endüstriyel Aydınlatmaları

Endüstriyel Aydınlatmaları Endüstriyel Aydınlatmaları E ndüstriyel uygulamalar da profesyonel düzeyle binlerce deneyimimizi şimdi yeni teknoloji olan Led ışık kaynakları ile tanıştırıyoruz. Led armatürlerimizin tasarımını yaparken,

Detaylı

SİM LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ

SİM LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ SİM LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ simled.com.tr ÜRÜN KATALOĞU 2015-2016 SİMLED Aydınlatma Sistemleri olarak Ledli Aydınlatma Ürünleri ile ilgili çözümler üretiyoruz. Sektördeki 5 yılı aşan tecrübemizle ve

Detaylı

GÖZÜ YÜKSEKLERDE OLANLARA...

GÖZÜ YÜKSEKLERDE OLANLARA... GÖZÜ YÜKSEKLERDE OLANLARA... SRound SRound SRound, (@70 0 C'de) 60.000 saati aşan armatür ömrü sayesinde flouresanlı armatürlere nazaran 2 kat, metal halideli armatürlere nazaran 6 kat daha uzun ömürlüdür.

Detaylı

DENEY 3: EŞDEĞER DİRENÇ, VOLTAJ VE AKIM ÖLÇÜMÜ

DENEY 3: EŞDEĞER DİRENÇ, VOLTAJ VE AKIM ÖLÇÜMÜ A. DENEYĠN AMACI : Direnç devrelerinde eşdeğer direnç ölçümü ypmk. Multimetre ile voltj ve kım ölçümü ypmk. Ohm knununu sit ve prtik devrelerde nlmy çlışmk. B. KULLANILACAK AAÇ VE MALZEMELE : 1. DC güç

Detaylı

HPS1Y-AC SERIES. Ledli Yol Aydınlatma Armatürleri. Genel Özellikler. LED Sayısı. Ürün Kodu Güç Lumen Optik Ağırlık

HPS1Y-AC SERIES. Ledli Yol Aydınlatma Armatürleri. Genel Özellikler. LED Sayısı. Ürün Kodu Güç Lumen Optik Ağırlık Ledli Yol Aydınlatma Armatürleri HPS1Y-AC SERIES HPS1Y-84S-40-AC-XX-AS 40 W 4.800 lm AS 6 Kg >90 84S HPS1Y-84S-60-AC-XX-AS 60 W 7.200 lm AS 6 Kg >90 84S HPS1Y-84S-75-AC-XX-AS 75 W 9.100 lm AS 6 Kg >90

Detaylı

B - GERĐLĐM TRAFOLARI:

B - GERĐLĐM TRAFOLARI: ve Seg.Korum_Hldun üyükdor onrım süresinin dh uzun olmsı yrıc rnın izole edilmesini gerektirmesi; rızlnmsı hlinde r tdiltını d gerektireilmesi, v. nedenlerle, özel durumlr dışınd tercih edilmezler. - GERĐLĐM

Detaylı

KENTSEL LED AYDINLATMA ELEMANLARI

KENTSEL LED AYDINLATMA ELEMANLARI KENTSEL LED AYDINLATMA ELEMANLARI H A K K I M I Z D A Son yıllarda gelişen ve günümüzde kullanım alanları oldukça artan aydınlatma teknolojisi; LED aydınlatma sistemleridir. Düşük enerji kullanarak uzun

Detaylı

KENTSEL LED AYDINLATMA ELEMANLARI

KENTSEL LED AYDINLATMA ELEMANLARI KENTSEL LED AYDINLATMA ELEMANLARI H A K K I M I Z D A Son yıllarda gelişen ve günümüzde kullanım alanları oldukça artan aydınlatma teknolojisi; LED aydınlatma sistemleridir. Düşük enerji kullanarak uzun

Detaylı

SLIM PANEL LED DOWNLIGHT

SLIM PANEL LED DOWNLIGHT bestar.com.tr SLIM PANEL LED DOWNLIGHT Dekoratif difüzör 04.4850 18W 1200LM 4000K LED SLİM DOWNLIGHT 18W 4000K 1200lm 205mm 160 h: 13 mm Dekoratif difüzör 04.4840 18W 1200LM 4000K LED SLİM DOWNLIGHT 18W

Detaylı

LINA tasarımındaki şıklık ve kibar hatları ile beraber otopark, teknik hacim, koridor, LINA ETANJ

LINA tasarımındaki şıklık ve kibar hatları ile beraber otopark, teknik hacim, koridor, LINA ETANJ LINA ETANJ LINA ETANJ LINA tasarımındaki şıklık ve kibar hatları ile beraber otopark, teknik hacim, koridor, ulaşılması zor makina parkurları, üretim hatları ve saçak altı gibi birçok uygulamayı başarı

Detaylı

Luxtra bir Asya Trafik A.Ş. markasıdır

Luxtra bir Asya Trafik A.Ş. markasıdır Luxtra bir Asya Trafik A.Ş. markasıdır. 2 2018 www.asyatrafik.com.tr ÜRÜN KATALOĞU 2018 Hakkımızda Luxtra LED li Aydınlatma Armatürleri; Türk mühendisler tarafından tasarlanıp, Türkiye de yüksek kalite

Detaylı

05-07 MAYIS 2016 LÜTFI KIRDAR ULUSLARARASI KONGRE VE SERGI SARAYI, ISTANBUL ULUSLARARASI TATLI VE ATISTIRMALK ÜRÜNLER FUARI SPONSORLUK FIRSATLARI

05-07 MAYIS 2016 LÜTFI KIRDAR ULUSLARARASI KONGRE VE SERGI SARAYI, ISTANBUL ULUSLARARASI TATLI VE ATISTIRMALK ÜRÜNLER FUARI SPONSORLUK FIRSATLARI I L T A T I L T A T urı Ürünler nfcks k lı m ır nd S e Atıst sı Ttlı irv For Sweets r r l s Ulu ionl F Internt 05-07 MAYIS 2016 LÜTFI KIRDAR ULUSLARARASI KONGRE VE SERGI SARAYI, ISTANBUL ULUSLARARASI TATLI

Detaylı

a a a a a a www.inka-paletten.com P A L E T Y P A L E T Ahşap paletlerle rekabet edebilir fiyattadır İç içe geçebildiğinden daha az stok yeri tutar

a a a a a a www.inka-paletten.com P A L E T Y P A L E T Ahşap paletlerle rekabet edebilir fiyattadır İç içe geçebildiğinden daha az stok yeri tutar Y P A L E T Ahşp pletlerle rekbet edebilir fiyttdır İç içe geçebildiğinden dh z stok yeri tutr Konteynırlr uygun ebtlr CP3, CP5 Çevreyle Dost Düny çpınd kıs sürede teslimt Isıl işlem,fümigsyon gerektirmez,

Detaylı

GÖZÜ YÜKSEKLERDE OLANLARA...

GÖZÜ YÜKSEKLERDE OLANLARA... GÖZÜ YÜKSEKLERDE OLANLARA... SRound SRound EAE Aydınlatma, endüstriyel aydınlatma alanında yeni nesil ledli armatürü SRound'u sunuyor. Tek noktadan montaj edilerek daha hızlı devreye alınabilen SRound,

Detaylı

Sokak Aydınlatmaları

Sokak Aydınlatmaları Sokak Aydınlatmaları S okak aydınlatması uygulamalar da profesyonel düzeyle binlerce deneyimimizi şimdi yeni teknoloji olan Led ışık kaynakları ile tanıştırıyoruz. Led armatürlerimizin tasarımını yaparken,

Detaylı

GÖZÜ YÜKSEKLERDE OLANLARA...

GÖZÜ YÜKSEKLERDE OLANLARA... GÖZÜ YÜKSEKLERDE OLANLARA... SRound SRound EAE Aydınlatma, endüstriyel aydınlatma alanında yeni nesil ledli armatürü SRound'u sunuyor. Tek noktadan montaj edilerek daha hızlı devreye alınabilen SRound,

Detaylı

Sizin için düşündük, DAHA YAŞANABİLİR BİR İÇİN... tasarladık, uyguladık. Fermada bir YMB markasıdır.

Sizin için düşündük, DAHA YAŞANABİLİR BİR İÇİN... tasarladık, uyguladık. Fermada bir YMB markasıdır. www.fermada.com.tr DAHA YAŞANABİLİR BİR İÇİN... Sizin için düşündük, tasarladık, uyguladık Fermada bir YMB markasıdır. YMB Teknolojik Ürünler Pazarlama San. Tic. A.Ş., A Grup bünyesindeki özgün ürünlerin

Detaylı

Sylvac Visio. Kullanıcı dostu. Entegre üç farklı aydinlatma. teknik uzmanlıðı. Atölye ve Laboratuar Uygulamalari Ýçin Görüntülü Ölçüm Sistemlerİ

Sylvac Visio. Kullanıcı dostu. Entegre üç farklı aydinlatma. teknik uzmanlıðı. Atölye ve Laboratuar Uygulamalari Ýçin Görüntülü Ölçüm Sistemlerİ 1969 dn beri hsss ölçüm cihzlrının İsviçre li üreticisi Sylvc Visio Atölye ve Lbortur Uygulmlri Ýçin Görüntülü Ölçüm Sistemlerİ Optİk mkinlr uygulnn sylvc teknik uzmnlıðı 1969 dn beri hsss ölçüm cihzlrı

Detaylı

ELEKTRİK DAĞITIM ȘİRKETLERİNİN SORUMLULUĞUNDAKİ YOL AYDINLATMASINA İLİȘKİN KURALLARIN İRDELENMESİ

ELEKTRİK DAĞITIM ȘİRKETLERİNİN SORUMLULUĞUNDAKİ YOL AYDINLATMASINA İLİȘKİN KURALLARIN İRDELENMESİ ELEKTRİK DAĞITIM ȘİRKETLERİNİN SORUMLULUĞUNDAKİ YOL AYDINLATMASINA İLİȘKİN KURALLARIN İRDELENMESİ M. Akif ȘENOL 1 Ercüment ÖZDEMİRCİ 2 M. Cengiz TAPLAMACIOĞLU 3 1 Enerji ve Tbii Kynklr Bknlığı, Ankr, 2

Detaylı

CoreLine Panel LED için doğru tercih

CoreLine Panel LED için doğru tercih Lighting CoreLine Panel LED için doğru tercih CoreLine Panel İster yeni bir bina için isterse mevcut bir alanın yenilenmesi için olsun; müşteriler, kaliteli ışık sunan ve enerji ve bakım maliyetlerinden

Detaylı

İnşaat Sektörüne Özgü İş Güvenliği Yönetim Sisteminin Aksiyomatik Tasarım İlkeleriyle Oluşturulması

İnşaat Sektörüne Özgü İş Güvenliği Yönetim Sisteminin Aksiyomatik Tasarım İlkeleriyle Oluşturulması İnşt Sektörüne Özgü İş Güvenliği Yönetim Sisteminin Aksiyomtik Tsrım İlkeleriyle Oluşturulmsı Öğr. Gr. Mert UZUN (mertuzunn@gmil.com) Doç. Dr. Selçuk ÇEBİ (scebi@yildiz.edu.tr) İçindekiler Amç Yöntem Bulgulr

Detaylı

DIŞ AYDINLATMA İÇ AYDINLATMA YOL AYDINLATMA WALLWASHER & LİNEER PROJEKTÖR BAHÇE AYDINLATMA DUVAR ARMATÜRLERİ YERE GÖMME TÜNEL KANOPİ ARMATÜRLERİ

DIŞ AYDINLATMA İÇ AYDINLATMA YOL AYDINLATMA WALLWASHER & LİNEER PROJEKTÖR BAHÇE AYDINLATMA DUVAR ARMATÜRLERİ YERE GÖMME TÜNEL KANOPİ ARMATÜRLERİ LİTPA Aydınltm, 1992 yılınd ydınltm rmtürleri üretimi ve ticreti için kurulmuştur. Meknlrın ışıksl ihtiyçlrın cevp vermek ve ydınltm problemlerine çözümler sunmk sıl mcımız ve ilkemizdir. Klite ve uygun

Detaylı

2014 Entek LED İç Aydınlatma Kataloğu

2014 Entek LED İç Aydınlatma Kataloğu 2014 Entek LED İç Aydınlatma Kataloğu INDEXINDEX Hakkımızda Sertifikalarımız 04 05 Led Ampuller Asil Serisi Zarif Serisi Kararlı Serisi 06 07 08 Downlight Görkemli Serisi Alımlı Serisi Sade Serisi Papatya

Detaylı

IŞIĞIN OLDUĞU HER YERDE...

IŞIĞIN OLDUĞU HER YERDE... IŞIĞIN OLDUĞU HER YERDE... İÇİNDEKİLER PROJEKTÖR 5 SOKAK LAMBASI 13 ENDÜSTRİYEL SARKIT 17 KANOPİ AYDINLATMA 21 PANEL AYDINLATMA 27 LINEER BAR 37 LED FLORESAN 47 LED MODÜL 53 DOWNLIGHT 57 WALLWASHER 75

Detaylı

Yerel Topluluklar ve Yönetimler Arasında Sınır-Ötesi Đşbirliği Avrupa Çerçeve Sözleşmesine Ek Protokol

Yerel Topluluklar ve Yönetimler Arasında Sınır-Ötesi Đşbirliği Avrupa Çerçeve Sözleşmesine Ek Protokol Yerel Topluluklr ve Yönetimler Arsınd Sınır-Ötesi Đşirliği Avrup Çerçeve Sözleşmesine Ek Protokol Strsourg 9 Xl 1995 Avrup Antlşmlrı Serisi/159 Yerel Topluluklr vey Yönetimler rsınd Sınır-ötesi Đşirliği

Detaylı

CoreLine Downlight LED için açık tercih

CoreLine Downlight LED için açık tercih Lighting CoreLine Downlight LED için açık tercih CoreLine Downlight CoreLine Downlight sıva altı armatür serisi, CFL-ni/CFL-i tabanlı downlight armatürlerinin yerini almak üzere tasarlanmıştır. Bunların

Detaylı

Kesintisiz aydınlatma

Kesintisiz aydınlatma Kesintisiz aydınlatma Kesintisiz aydınlatma... Süpermarket ve endüstriyel sektörde genel aydınlatmada ekonomik çözümler sunar. Sarkıt ve yüzeye montaj seçenekleri ile kullanıcıya kolaylık sağlar. 5 Aydınlatmada

Detaylı

Kesintisiz aydınlatma

Kesintisiz aydınlatma Kesintisiz aydınlatma Kesintisiz aydınlatma... Süpermarket ve endüstriyel sektörde genel aydınlatmada ekonomik çözümler sunar. Sarkıt ve yüzeye montaj seçenekleri ile kullanıcıya kolaylık sağlar. 5 Aydınlatmada

Detaylı

CoreLine Downlight LED için açık tercih

CoreLine Downlight LED için açık tercih Lighting CoreLine Downlight LED için açık tercih CoreLine Downlight CoreLine Downlight sıva altı armatür serisi, CFL-ni/CFL-i tabanlı downlight armatürlerinin yerini almak üzere tasarlanmıştır. Bunların

Detaylı

StyliD PremiumWhite moda sektörü için mükemmel ışık kalitesi ve enerji tasarrufu birleşimi

StyliD PremiumWhite moda sektörü için mükemmel ışık kalitesi ve enerji tasarrufu birleşimi Lighting StyliD PremiumWhite moda sektörü için mükemmel ışık kalitesi ve enerji tasarrufu birleşimi StyliD PremiumWhite Mağazanız için enerji tasarrufundan taviz vermeden, yüksek kalitede ışık ve renksel

Detaylı

Bahçe Mah. Soğuksu Cad. No:73 MERSİN www.sratanitim.com info@sratnitim.com. Tel :0.324 336 41 24 :0.324 336 41 26 Gsm :0.

Bahçe Mah. Soğuksu Cad. No:73 MERSİN www.sratanitim.com info@sratnitim.com. Tel :0.324 336 41 24 :0.324 336 41 26 Gsm :0. Tnıtım Bhçe Mh. Soğuksu Cd. No:73 MERSİN www.srtnitim.com info@srtnitim.com Tel :0.324 336 41 24 :0.324 336 41 26 Gsm :0.532 592 60 05 çık hvdki prestijiniz 1 Tnıtım ,Büfe Durk Rket 118 x 178 cm Gintbord

Detaylı

CoreLine Recessed Spot; LED için net seçenek

CoreLine Recessed Spot; LED için net seçenek Lighting CoreLine Recessed Spot; LED için net seçenek CoreLine Recessed Spot CoreLine Recessed Spot, halojen temelli aydınlatma armatürlerinin yerini almak üzere tasarlanan sıva altı spot aydınlatma ürün

Detaylı

Kalite Politikamız. *Her zaman kalite de öncü olmak.

Kalite Politikamız. *Her zaman kalite de öncü olmak. Kalite Politikamız *Her zaman kalite de öncü olmak. *Aydınlatma Armatürleri ve Komponentleri İthalat, İmalat ve Satış işlerinin belirlenen hedefler doğrultusunda en doğru ulusal ve uluslararası mevzuatlara

Detaylı

ŞERİT LEDLER (12V)

ŞERİT LEDLER (12V) ŞERİT LEDLER (12V) www..com.tr 1 ŞERİT LEDLER (12V) ŞERİT LEDLER (12V) 3528 TEK ÇİP ÜRÜN KODU LED LUMEN K ORUMA SINIFI FİYAT 3528-İÇ 4 2.60 TL 3528-DIŞ 4 5.00 TL DOUBLE PCB ÜRÜN KODU 5050-İÇ 5050-DIŞ 5050-RGB

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNŞAAT TEKNOLOJİSİ İKLİM VE MİMARİ DURUM RENK TASARIMI 582YIM446

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNŞAAT TEKNOLOJİSİ İKLİM VE MİMARİ DURUM RENK TASARIMI 582YIM446 T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İNŞAAT TEKNOLOJİSİ İKLİM VE MİMARİ DURUM RENK TASARIMI 582YIM446 Ankr, 2011 Bu modül, mesleki ve teknik eğitim okul/kurumlrınd uygulnn Çerçeve Öğretim Progrmlrınd yer ln yeterlikleri

Detaylı

REVOLED-S. Endüstride Işık Mühendisliği

REVOLED-S. Endüstride Işık Mühendisliği REVOLED-S Endüstride Işık Mühendisliği REVOLED-S YÜKSEK TAVAN LED ARMATÜRÜ Led de Endüstri Devri başladı Endüstriyel uygulamalar da profesyonel düzeyle binlerce deneyimimizi şimdi led leknolojinin en

Detaylı

Luxar LED Armatür Ürün Kodlaması

Luxar LED Armatür Ürün Kodlaması Ürün Kodu Yapısı: AAAA-BBB-CCDDEFG-III Luxar LED Armatür Ürün Kodlaması AAAA: Seri 1001: İnci Armatür 1300: Sıva altı Kesintisiz Opal Armatür 1310: Sıva altı Kesintisiz Parabolik Armatür 1400: Sıva üstü

Detaylı

CoreLine Panel LED için doğru tercih

CoreLine Panel LED için doğru tercih Lighting LED için doğru tercih İster yeni bir bina için isterse mevcut bir alanın yenilenmesi için olsun; müşteriler, kaliteli ışık sunan ve enerji ve bakım maliyetlerinden önemli ölçüde tasarruf sağlayan

Detaylı

www.asyatrafik.com.tr

www.asyatrafik.com.tr 2 2016 www.asyatrafik.com.tr ÜRÜN KATALOĞU 2016 Hakkımızda Luxtra LED li Aydınlatma Armatürleri; Türk mühendisler tarafından tasarlanıp, Türkiye de yüksek kalite standartlarında üretilmektedir. Ürünlerimiz,

Detaylı

CoreLine Downlight LED için açık tercih

CoreLine Downlight LED için açık tercih Lighting LED için açık tercih sıva altı armatür serisi, CFL-ni/CFL-i tabanlı downlight armatürlerinin yerini almak üzere tasarlanmıştır. Bunların çekici TCO özelliği müşterilerin LED'e geçmesine yardımcı

Detaylı

CoreLine Downlight LED için açık tercih

CoreLine Downlight LED için açık tercih Lighting CoreLine Downlight LED için açık tercih CoreLine Downlight CoreLine Downlight sıva altı armatür serisi, CFL-ni/CFL-i tabanlı downlight armatürlerinin yerini almak üzere tasarlanmıştır. Bunların

Detaylı

US AYDINLATMA ÜRÜN KATALOĞU. www.usaydinlatma.com

US AYDINLATMA ÜRÜN KATALOĞU. www.usaydinlatma.com US AYDINLATMA ÜRÜN KATALOĞU www.usaydinlatma.com US AYDINLATMA Toplamda 10 yılı aşkın sektörel deneyimi, en güncel çözümleri üretebilme esnekliği ve müşteri odaklı projelendirme anlayışıyla,yenilenen aydınlatma

Detaylı

DENEY 2 OHM YASASI UYGULAMASI

DENEY 2 OHM YASASI UYGULAMASI T.C. Mltepe Üniversitesi Mühendislik ve Doğ Bilimleri Fkültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü ELK 201 DEVRE TEORİSİ DERSİ LABORATUVARI DENEY 2 OHM YASASI UYGULAMASI Hzırlynlr: B. Demir Öner Sime

Detaylı

Firmamız sürekli Ar-Ge çalışmalarına devam etmekte, bunun ışığında mevcut ürünlerini geliştirmekte ve yeni ürünlerini portföyüne eklemektedir.

Firmamız sürekli Ar-Ge çalışmalarına devam etmekte, bunun ışığında mevcut ürünlerini geliştirmekte ve yeni ürünlerini portföyüne eklemektedir. Tel : 022 324 44 23 Fax : 022 528 59 05 Email : info@yazled.com Web : HAKKIMIZDA Yazled San. Tic. Ltd. Şti. olarak ledli aydınlatma ürünleri ile ilgili çözümler üretiyoruz. Sektörde 10 yılı aşan tecrübemizle

Detaylı

İntegral Uygulamaları

İntegral Uygulamaları İntegrl Uygulmlrı Yzr Prof.Dr. Vkıf CAFEROV ÜNİTE Amçlr Bu üniteyi çlıştıktn sonr; düzlemsel ln ve dönel cisimlerin cimlerinin elirli integrl yrdımı ile esplnileceğini, küre, koni ve kesik koninin cim

Detaylı

IŞIĞIN OLDUĞU HER YERDE...

IŞIĞIN OLDUĞU HER YERDE... Profesyonel Aydınlatma Çözümleri 2013 LED Aydınlatma Ürün Kataloğu IŞIĞIN OLDUĞU HER YERDE... İÇİNDEKİLER PROJEKTÖR 5 SOKAK LAMBASI 13 ENDÜSTRİYEL SARKIT 17 KANOPİ AYDINLATMA 21 PANEL AYDINLATMA 27 LINEER

Detaylı

DENEY 6 THEVENIN, NORTON, DOĞRUSALLIK VE TOPLAMSALLIK KURAMLARININ UYGULAMALARI

DENEY 6 THEVENIN, NORTON, DOĞRUSALLIK VE TOPLAMSALLIK KURAMLARININ UYGULAMALARI T.C. Mltepe Üniversitesi Mühendislik ve Doğ Bilimleri Fkültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü ELK 201 DEVRE TEORİSİ DERSİ LABORATUVARI DENEY 6 THEVENIN, NORTON, DOĞRUSALLIK VE TOPLAMSALLIK KURAMLARININ

Detaylı

Basınç Elemanları Elastik ve inelastik burkulma Etkili Boy. Bölüm 4. Yrd. Doç. Dr. Muharrem Aktaş 2009-Bahar

Basınç Elemanları Elastik ve inelastik burkulma Etkili Boy. Bölüm 4. Yrd. Doç. Dr. Muharrem Aktaş 2009-Bahar Bsınç Elemnlrı Elstik ve inelstik burkulm Etkili Boy Bölüm 4 Yrd. Doç. Dr. Muhrrem Aktş 009-Bhr Yısl çelik elemnlrının, eğilme momenti olmksızın sdece eksenel bsınç kuvveti ltınd olduğu durumlr vrdır.

Detaylı

SmartBalance sıva altı performans ile akıllı tasarımı bir araya getirir

SmartBalance sıva altı performans ile akıllı tasarımı bir araya getirir Lighting SmartBalance sıva altı performans ile akıllı tasarımı bir araya getirir SmartBalance, recessed Birçok insan, reflektörlü çözümlere alternatif, ışık yüzeyine sahip sıva altı armatürler uygulama

Detaylı

LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ VE ENERJİ VERİMLİLİĞİ. Ares Aybar Kıdemli Optik Tasarım Mühendisi Vestel LED Aydınlatma Ar-Ge Tasarım Grubu

LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ VE ENERJİ VERİMLİLİĞİ. Ares Aybar Kıdemli Optik Tasarım Mühendisi Vestel LED Aydınlatma Ar-Ge Tasarım Grubu LED AYDINLATMA SİSTEMLERİ VE ENERJİ VERİMLİLİĞİ Ares Aybar Kıdemli Optik Tasarım Mühendisi Vestel LED Aydınlatma Ar-Ge Tasarım Grubu Tufandan Önce Wikipedia 2 LED Aydınlatma Sistemleri ve Enerji Verimliliği

Detaylı

Tablo 1: anket sorularına verilen cevapların % de dağılımı Anket soruları. % c. % a. % b

Tablo 1: anket sorularına verilen cevapların % de dağılımı Anket soruları. % c. % a. % b PROJENİN ADI: Kimy Öğretiminde Alterntif Öğretim Metodu PROJE AMACI: Kimy öğretiminde lterntif uygulm olrk nimsyon sunumu tekniğinin uygulnilirliğini örneklerle göstermek ve dh iyi nsıl öğreteilirim sorusun

Detaylı

VEKSAN, bu ürün hakkında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve bu değişikliği derhal uygulama hakkını saklı tutar. /

VEKSAN, bu ürün hakkında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve bu değişikliği derhal uygulama hakkını saklı tutar. / LOFT TR EN VEKSAN, bu ürün hakkında önceden haber vermeksizin değişiklik yapma ve bu değişikliği derhal uygulama hakkını saklı tutar. / VEKSAN keeps it s right to make changes and apply immediately without

Detaylı

Yüksek sayıda makalelerin sırrı

Yüksek sayıda makalelerin sırrı Yüksek syıd mklelerin sırrı Prof. Dr. Metin Blcı Türk ilim cmisının 2010 yılınd en çok yyın yptığı ilk 10 ilimsel derginin nlizini yptı. Bun göre toplm 21.529 mklenin %10 unun çok düşük düzeyde ve üstelik

Detaylı

Mustafa YAĞCI, yagcimustafa@yahoo.com Parabolün Tepe Noktası

Mustafa YAĞCI, yagcimustafa@yahoo.com Parabolün Tepe Noktası Mustf YĞCI www.mustfgci.com.tr, 11 Ceir Notlrı Mustf YĞCI, gcimustf@hoo.com Prolün Tepe Noktsı Ö nce ir prolün tepe noktsı neresidir, onu htırltlım. Kc, prolün rtmktn zlm ve zlmktn rtm geçtiği nokt dieiliriz.

Detaylı

StoreFlux mağaza mimarisine mükemmel uyum sağlayan güçlü LED accent aydınlatma

StoreFlux mağaza mimarisine mükemmel uyum sağlayan güçlü LED accent aydınlatma StoreFlux mağaza mimarisine mükemmel uyum sağlayan güçlü LED accent aydınlatma StoreFlux rim StoreFlux, mağazanızın ve sergilenen ürünlerinizin güzel görünmesini sağlayan yüksek kaliteli ışık sağlamak

Detaylı

Gerçek ışık hattı - zarif, enerji verimli ve ofis aydınlatma normlarıyla uyumlu

Gerçek ışık hattı - zarif, enerji verimli ve ofis aydınlatma normlarıyla uyumlu Lighting Gerçek ışık hattı - zarif, enerji verimli ve ofis normlarıyla uyumlu TrueLine, yüzeye montaj Mimarlar üzerinde çalıştıkları yerlerin iç mimarisine uygun çözümlerine ihtiyaç duyuyor. Zarif bir

Detaylı

EcoStyle verimli ve uygun fiyatlı

EcoStyle verimli ve uygun fiyatlı Lighting EcoStyle verimli ve uygun fiyatlı EcoStyle Perakendeciler, geleneksel teknolojilere göre makul geri ödemeli düşük maliyetli bir LED vurgu aydınlatması çözümü arar. EcoStyle sayesinde artık bakım

Detaylı

DENEY 2 Wheatstone Köprüsü

DENEY 2 Wheatstone Köprüsü 0-05 Güz ULUDĞ ÜNİESİTESİ MÜHENDİSLİK FKÜLTESİ ELEKTİK-ELEKTONİK MÜHENDİSLİĞİ ÖLÜMÜ EEM0 Elektrik Devreleri Lorturı I 0-05 DENEY Whetstone Köprüsü Deneyi Ypnın Değerlendirme dı Soydı : Deney Sonuçlrı (0/00)

Detaylı

CoreLine Waterproof LED'e dönüşüm için optimum çözüm

CoreLine Waterproof LED'e dönüşüm için optimum çözüm Lighting LED'e dönüşüm için optimum çözüm İster yeni bir bina için isterse mevcut bir alanın yenilenmesi için olsun, müşteriler kaliteli ışık sunan, enerji ve bakım maliyetlerinden önemli ölçüde tasarruf

Detaylı

Sıv Altı Ofis Armtürler Reessed Mounted Offie Luminires Isoled Bklight Pnel Serisi Isoled Bklight Pnel Series Elektrosttik toz oy kplı metl Eletrostti powder oted metl SMD mid power 80 IP40 UV ışınlrın

Detaylı

KIVIRMA İŞLEMİNİN ŞEKİL ve BOYUTLARI

KIVIRMA İŞLEMİNİN ŞEKİL ve BOYUTLARI 2011 Şut KIVIRMA İŞEMİNİN ŞEKİ ve BOYUTARI Hzırlyn: Adnn YIMAZ AÇINIM DEĞERERİ 50-21 DİKKAT: İyi niyet, ütün dikkt ve çm krşın ynlışlr olilir. Bu nedenle onucu orumluluk verecek ynlışlıklr için, hiçir

Detaylı

SRK LED aydınlatma ürünleri Omega Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından özel olarak EDS Aydınlatma Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına üretilmektedir.

SRK LED aydınlatma ürünleri Omega Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından özel olarak EDS Aydınlatma Sanayi ve Ticaret A.Ş. adına üretilmektedir. Teknolojinin hız kesmeyen ilerlemesine paralel olarak tüketiciye sunulan ürün ve hizmet yelpazesinde de sürekli bir gelișim yașanmaktadır. Biz, yılların tecrübesiyle hem ürünleri hem de müșterilerin ihtiyaçlarını

Detaylı

Yüksek Tavan Aydınlatma Armatürleri Saver Square E128

Yüksek Tavan Aydınlatma Armatürleri Saver Square E128 Yüksek Tavan Aydınlatma Armatürleri Saver Square E28 Uygulamanız için en doğru ve ihtiyacınız olan lümeni seçmenize olanak sağlayan Saver Square serisi ürünlerimiz fonksiyonel yapısı, estetik tasarımı,

Detaylı

CoreLine Wall-mounted LED için doğru seçenek

CoreLine Wall-mounted LED için doğru seçenek Lighting CoreLine Wall-mounted LED için doğru seçenek CoreLine Wall-mounted İster yeni bir bina için isterse mevcut bir alanın yenilenmesi için olsun, müşteriler kaliteli ışık sunan ve enerji ve bakım

Detaylı

Akaryakıt İstasyonları LED Aydınlatma Çözümleri

Akaryakıt İstasyonları LED Aydınlatma Çözümleri Akaryakıt İstasyonları LED Aydınlatma Çözümleri Maksimum enerji tasarrufu ve satışta pozitif etki Doğru Aydınlatma Doğru aydınlatma tekniği uygulanan satış alanlarında, ışık konforu, güvenlik hissi ve

Detaylı

SOKAK AYDINLATMA ARMATÜRÜ LXDA SK1-30

SOKAK AYDINLATMA ARMATÜRÜ LXDA SK1-30 LED AYDINLATMA SISTEMLERI Luxtra LED li Aydınlatma Armatürleri; Türk mühendisler tarafından tasarlanıp, Türkiye de yüksek kalite standartlarında üretilmektedir. Ürünlerimiz, geleneksel armatürlere göre

Detaylı

INSA 473 Çelik Tasarım Esasları. Kirişler

INSA 473 Çelik Tasarım Esasları. Kirişler INSA 473 Çelik Tsrım Esslrı Kirişler Eğilmeye Çlışn Elemnlr Ylnızc eğilme momenti etkisinde oln elemnlr, eğilmeye çlışn elemnlr, kiriş dı verilmektedir. Çelik ypılrd kullnıln kirişler; 1) Dolu gövdeli

Detaylı

63032 / 63932 ELEKTRONİK SICAKLIK KONTROL CİHAZI KULLANIM KILAVUZU

63032 / 63932 ELEKTRONİK SICAKLIK KONTROL CİHAZI KULLANIM KILAVUZU 63032 / 63932 ELEKTRONİK SICAKLIK KONTROL CİHAZI KULLANIM KILAVUZU www.omk.com.tr 01.08.2014 V3185 / V4185 VARİL ISITICISI KULLANIM KILAVUZU OMAK MAKİNA SANAYİİ ve TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ DR. MEDİHA ELDEM

Detaylı

YENILEME PAZARINDA HELLA

YENILEME PAZARINDA HELLA YENILEME PAZARINDA HELLA www.hell.com MÜŞTERİLERİMİZ, TİCARİ FAALİYETLERİMİZİN MERKEZİNDE Teknolojiye yönelik tlepler sürekli büyümekte, bun bğlı olrk rçlr ve prç pzrı d olmk üzere, teknik krmş rtmkt.

Detaylı

Yüksek performanslı LED Salyangoz spot

Yüksek performanslı LED Salyangoz spot Lighting Yüksek performanslı LED Salyangoz spot LuxSpace Accent Compact Dirsek Perakendeciler yükselen enerji fiyatlarıyla gitgide daha fazla mücadele etmek zorunda kalıyorlar. Aynı zamanda, alışık oldukları

Detaylı

CoreLine SlimDownlight - LED'e dönüş için optimum çözüm

CoreLine SlimDownlight - LED'e dönüş için optimum çözüm Lighting CoreLine SlimDownlight - LED'e dönüş için optimum çözüm ultra ince sıva altı armatür serisi, CFL-ni/CFL-I teknolojisini kullanan downlight aydınlatma armatürlerinin yerini almak üzere tasarlanmıştır.

Detaylı

İŞ ETKİ ÇİZGİSİ TEOREMİ. Balıkesir Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Müh. Bölümü Balıkesir, TÜRKİYE THEOREM OF WORK INFLUENCE LINE

İŞ ETKİ ÇİZGİSİ TEOREMİ. Balıkesir Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Müh. Bölümü Balıkesir, TÜRKİYE THEOREM OF WORK INFLUENCE LINE BAÜ Fen Bil. Enst. Dergisi (006).8. İŞ ETKİ ÇİZGİSİ TEOREMİ Scit OĞUZ, Perihn (Krkulk) EFE Blıkesir Üniversitesi Mühendislik Mimrlık Fkültesi İnşt Müh. Bölümü Blıkesir, TÜRKİYE ÖZET Bu çlışmd İş Etki Çizgisi

Detaylı

SmartBalance gömülü performans ile akıllı tasarımı bir araya getirir

SmartBalance gömülü performans ile akıllı tasarımı bir araya getirir Lighting SmartBalance gömülü performans ile akıllı tasarımı bir araya getirir Birçok insan, örtücü tipi çözümlere bir alternatif olarak bir ışık yüzeyine sahip gömülü armatürler uygulama eğilimindedir.

Detaylı

Profesyoneller için Aydınlatma

Profesyoneller için Aydınlatma Profesyoneller için Aydınlatma İÇİNDEKİLER STARK SM 10 STARK HP Blok 12 STARK HP Tekli 14 STARK 8 MP 16 STARK 16 MP 18 STARK Duo 20 STARK Trio 22 Profesyoneller için Aydınlatma GATA 70 24 GATA 90 26 GATA

Detaylı

Yeni Bir Çağın Başlangıcı APUS AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ v1

Yeni Bir Çağın Başlangıcı APUS AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ v1 Yeni Bir Çağın Başlangıcı AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ 2017 v1 2003 de İstanbul da kurulan TTAF ; profesyonel led aydınlatma uygulamaları, ileriteknoloji bağlantı elemanları ve kablo gruplama konusunda müşterilerine

Detaylı

THÉVENİN, NORTON, MAKSİMUM GÜÇ TEOREMİ ve DEVRE PARAMETRELERİ

THÉVENİN, NORTON, MAKSİMUM GÜÇ TEOREMİ ve DEVRE PARAMETRELERİ DENEY NO: 4 THÉENİN, NORTON, MAKSİMUM GÜÇ TEOREMİ ve DERE PARAMETRELERİ Mlzeme ve Cihz Litei:. 330 direnç det. k direnç 3 det 3.. k direnç det 4. 3.3 k direnç det 5. 5.6 k direnç det 6. 0 k direnç det

Detaylı

1. Değişkenler ve Eğriler: Matematiksel Hatırlatma

1. Değişkenler ve Eğriler: Matematiksel Hatırlatma DERS NOTU 01 Son Hli Değildir, tslktır: Ekleme ve Düzenlemeler Ypılck BİR SOSYAL BİLİM OLARAK İKTİSAT VE TEMEL KAVRAMLAR 1 Bugünki dersin işleniş plnı: 1. Değişkenler ve Eğriler: Mtemtiksel Htırltm...

Detaylı

RASYONEL SAYILAR KESİR ÇEŞİTLERİ. www.unkapani.com.tr. 1. Basit Kesir. olduğuna göre, a, b tamsayı ve b 0 olmak üzere, a şeklindeki ifadelere

RASYONEL SAYILAR KESİR ÇEŞİTLERİ. www.unkapani.com.tr. 1. Basit Kesir. olduğuna göre, a, b tamsayı ve b 0 olmak üzere, a şeklindeki ifadelere RASYONEL SAYILAR, tmsyı ve 0 olmk üzere, şeklindeki ifdelere kesir denir. y kesrin pyı, ye kesrin pydsı denir. Örneğin,,,, kesirdir. kesrinde, py kesir çizgisi pyd, 0, 0 ise 0 0 dır.,, 0, syılrı irer 0

Detaylı

Design. Aydınlığın Yeni Yüzü... Led Aydınlatma Armatürleri Kataloğu Environmentalist

Design. Aydınlığın Yeni Yüzü... Led Aydınlatma Armatürleri Kataloğu Environmentalist ı ş v e i ç m e k a n a y d ı n l a t m a a r m a t ü r l e r i n d e k a l i t e l i v e g ö z a l ı c ı t a s a r ı m l a r Led Aydınlatma Armatürleri Kataloğu High Performance Calculated Low energy

Detaylı

Sanayi de Işık Mühendisliği

Sanayi de Işık Mühendisliği Sanayi de Işık Mühendisliği YÜKSEK TAVAN LED ARMATÜRÜ Led de Endüstri Devri başladı Endüstriyel uygulamalar da profesyonel düzeyle binlerce deneyimimizi şimdi Led teknolojinin en üst sınırına dayanmış

Detaylı

CoreLine SlimDownlight - LED'e dönüş için optimum çözüm

CoreLine SlimDownlight - LED'e dönüş için optimum çözüm Lighting CoreLine SlimDownlight - LED'e dönüş için optimum çözüm CoreLine SlimDownlight CoreLine SlimDownlight ultra ince sıva altı armatür serisi, CFL-ni/CFL-I teknolojisini kullanan downlight aydınlatma

Detaylı

CoreLine Recessed Spot; LED için net seçenek

CoreLine Recessed Spot; LED için net seçenek Lighting CoreLine Recessed Spot; LED için net seçenek CoreLine Recessed Spot CoreLine Recessed Spot, halojen temelli armatürlerinin yerini almak üzere tasarlanan bir sıva altı spot ürün grubudur. Halojene

Detaylı

Enerji verimli park, bahçe, yol ve sokak çözümleri için DİM KONTROL ÇÖZÜMLERİ DİMKO

Enerji verimli park, bahçe, yol ve sokak çözümleri için DİM KONTROL ÇÖZÜMLERİ DİMKO Enerji verimli park, bahçe, yol ve sokak çözümleri için DİM KONTROL ÇÖZÜMLERİ DİMKO Işığın ve ışık mühendisliğinin heyecan verici ortamında çevre, sokak, site, üretim tesisleri, park ve bahçeler için LED

Detaylı

CoreLine Recessed LED'e dönüş için optimum çözüm

CoreLine Recessed LED'e dönüş için optimum çözüm Lighting CoreLine Recessed LED'e dönüş için optimum çözüm CoreLine Recessed İster yeni bir bina için isterse mevcut bir alanın yenilenmesi için olsun, müşteriler kaliteli ışık sunan, enerji ve bakım maliyetlerinden

Detaylı

CoreLine Wall-mounted LED için doğru seçenek

CoreLine Wall-mounted LED için doğru seçenek Lighting CoreLine Wall-mounted LED için doğru seçenek CoreLine Wall-mounted İster yeni bir bina için isterse mevcut bir alanın yenilenmesi için olsun, müşteriler kaliteli ışık sunan ve enerji ve bakım

Detaylı

Styrosan, T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı izniyle gıda ambalajı ve Belgeli ısı yalıtım malzemesi üreten bir Bloksan A.Ş kuruluşudur.

Styrosan, T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı izniyle gıda ambalajı ve Belgeli ısı yalıtım malzemesi üreten bir Bloksan A.Ş kuruluşudur. D eğerli Müşterimiz; Styrosn; Gıd mbljı ve ısı ylıtım mlzemesi üreten tüm yönetici ve çlışnlrın ktılımıyl müşterilerin ihtiyç ve beklentilerini krşılyn, ürün ve hizmetleri hızlı ve htsız olrk uygun fiyt,

Detaylı