TRÜTZSCHLER TOYOTA. Penye dairesi. Teknik standartlar

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TRÜTZSCHLER TOYOTA. Penye dairesi. Teknik standartlar"

Transkript

1 TRÜTZSCHLER TOYOTA Penye dairesi Teknik standartlar

2 20 Penye dairesi Kapsamlı güçlü yanlar ÇEKIM ÜNITESI TEKNOLOJISI IÇIN DAHA AZ HATA DAHA YÜKSEK VERIMLILIK DEMEKTIR Cer makinesi iplikhanenin kalite filtresi olarak önemli bir fonksiyona sahiptir. Kesin iplik hatalarına neden olan cer şeridindeki hataların önüne geçer. Bir başka deyişle: Cer makinesinden sonra kaliteyi iyileştirmek artık mümkün değildir. Bu yüzden her bir metre şeridin kalitesi son çekim pasajından sonra büyük önem taşımaktadır. Tam bu nokta Trützschler TD 8 regüleli cer makinesinin en kuvvetli yanıdır. Makine iki versiyonda mümkündür m/dak'ya kadar olan yüksek üretim alanı için TD 8 makinesi mü- kemmel çözümdür; penye tesislerinde ise 600 m/dak'ya kadar üretim hızları için TD modeli en ideal makinedir. Her iki makine de kendi kullanım alanlarında uzmandır ve uygun şekilde teçhiz edilmişlerdir.

3 Penye dairesi 21 Gelecek güvencesi aynı zamanda bir teknoloji konusudur Trützschler cer makinelerinin hepsi bilgisayar kumandalı direkt tahriklerle teçhiz edilmiştir. Bu yüzden, diferansiyel dişlisine, açılı dişliye ve ayar makaralarına bel bağlayan konvansiyonel konstrüksiyonlardan çok üstündürler. Buna, pnömatik baskılı çekim ünitesini ve TD 8 regüleli cer makinesindeki giren ve çıkan şeritlerin ölçümü için kullanılan yeni geliştirilen Trützschler sensörleri ile teçhiz edilmiş kısa dalgalı, uyarlanabilir regülasyon sistemini eklemek gerekir. Kompakt yapı formu, gücü ve kolay kumandası sayesinde, regülesiz cer TD 7 de keza yenilikçi bir konsepttir. 3 üzeri 4 çekim ünitesi Süvari silindirler sensörün içine kontrollü bir şerit beslemesi yapar

4 4 Combing Regülesiz Cer TD 7: İstikrarlı verimlilik Regülesiz cer makineleri genellikle hafife alınır ve sadece fiyata önem verilerek imal edilirler. Trützschler faklı bir yaklaşım tarzını tercih etmiştir: Teknolojik ve nitelikli uzlaşmaları önlemek için,td 7 cer makinesi de regüleli cer TD 8 makinesinin çekim ünitesine ve böylece sağladığı bütün avantajlara sahiptir: 3 üzeri 4 çekim ünitesi geometrisi Pnömatik baskılı üst silindirler Dijital kumandalı, bakımdan muaf, son derece dinamik servo tahrik Ana çekim bölgesinde baskı çubuğu Düşük, enerji tasarruflu negatif basınç filtreli mükemmel sürekli emiş sistemi Pnömatik tülbent geçirme Çekim ünitesi direkt kova değiştirici üzerinde Çekim ünitesinin direkt kova değiştiricinin üzerinde konumlandırılması sayesinde, TD 7 regülesiz cer makinesinin bir kova değiştiriciden fazla yer gereksinimi yoktur. Dijital servo tahrik Yoğun enerji ve bakım gerektiren mekanik dişli burada komple iptal edilmiştir. Kova değiştiricideki döner tablanın kendine ait tahriki vardır. Ana tahrik kademesiz kumandalı bir servo motordur. Bu sayede bakım gereksinimi ve mekanik güç aktarımının ortadan kalkması ile akım tüketimi azaltılır. Çekim ünitesinin kova değiştirici üzerinde düzenlenmesi sayesinde TD 7 çok az bir yere ihtiyaç duyar. Şekilde TD 7 regülesiz cer makinesinin belirgin ve kompakt yapısı görülmektedir.

5 Combing 5 Cer makinesi TD 7 dokunmatik ekrandan kullanılır İki çeşit cağlık modeli mevcuttur: 1. Standart giriş, iki sıra, çapı 600 ila 1000 mm arasında olan 6-8 kova için 2. Yeni SERVO CREEL, kendine ait tahriki bulunan şerit girişi, iki sıra, çapı 600 ila 1000 mm arasında olan 6-8 kova için. Konforlu kullanım Çekim ünitesindeki dijital tahrik ile cağlık bölümünün ve kova değiştiricinin seçenek dahilindeki bireysel tahrikleri, devir sayısının kademesiz şekilde ayarlanmasına olanak sağlar. Ayar direkt olarak kullanımı kolay dokunmatik ekrandan gerçekleştirilir. Yine dokunmatik ekrandan cağlık ile çekim ünitesi arasındaki gerginlik çekimini ve döner tablanın hızını (kovanın içindeki şerit istifi geometrisi) kademesiz şekilde ayarlayabilirsiniz. Kumanda personelinin doğrudan görüş alanında bulunan renkli dokunmatik ekrana ilaveten, TD 7 cer makinesi güvenilir bir mikrobilgisayar kontrol ünitesi ile teçhiz edilmiştir. Kumanda, TD 8 makinesinde olduğu gibi yandan gerçekleşir. Çekim ünitesinin yana açılması sayesinde, makine operatörü için ergonomik boş bir çalışma alanı mevcuttur. Çekim ünitesi, Trützschler TD 8 regüleli cer makinesinin çekim ünitesi ile aynıdır.

6 6 Penye dairesi Trützschler-Toyota Superlap TSL 12 ÇOKLU TAHRIK TEKNOLOJISI Yeni geliştirilen Multi-Drive-Sistem Superlap ile yüksek kaliteli vatka üretilmektedir. Bireysel tahrikler çekimin ve gerginliğin pamuk kalitesine ve vatka ağırlığına uyarlanmasına olanak tanır. Her alt prosesin kendine ait tahriki vardır. Çekim üniteleri Baskı kalanderi Alt vatka silindiri Üst vatka silindiri

7 Penye dairesi 7 Bireysel tahrikler vatka oluşumunda optimizasyon için olanak sağlar. Baskı kalanderi Üst vatka silindiri Çekim kafaları 3 üzeri 3 çekim ünitelerine erişim çok kolaydır. Trützschler'de alışılageldiği gibi, üst silindirler ayrı ayarlanabilen pnömatik baskı fonksiyonuna sahiptir.

8 8 Combing Yeni Superlap Trützschler-Toyota TSL 12 daimi yüksek vatka kalitesini garanti eder Sargının birinci metreden son metreye kadar aynı özellikleri göstermesi gerekir. Bir taraftan düzgün bir vatka ağırlığı diğer taraftan penye makinesinde vatkanın hatasız bir şekilde boşaltılması gerekmektedir. Her iki gereksinimi de karşılayabilmek için Superlap üzerinde vatka oluşum prosesinin senkronize edilmesi gereklidir. Bu işlem özellikle çekim ve kalanderleme prosesleri için geçerlidir. Malzemenin cağlıktan vatka makinesine beslenmesinde liflerin korunması ön plandadır. Penye makinesinde vatkanın kusursuz boşaltılması için mükemmel bir kalanderleme a a a Bireysel şerit gözetim sistemli cağlık b Kalender ünitesi üç basınç noktası kullanır ( ). Kalender silindirleri (a) arasındaki basınç noktalarına ilave olarak vatka silindiri (b) için bir kalenderleme noktası mevcuttur. Cağlığın kelebek formu iyi bir erişim sağlar ve çok az yere ihtiyaç duyar. 600 mm ve 1000 mm kova çapları için cağlık versiyonları mevcuttur. 24, 28 ve 32 kat dublajlama seçilebilir. Her şerit bireysel gözetilir. Bu sayede çok yüksek fonksiyonel güvenilirlik ve kolay bir kullanım sağlanır. Yeni geliştirilen masura besleme ünitesi hızlı bir vatka değişimine mümkün kılar Boş masuralar yandaki bir açıklıktan panelin içine aktarılır. Trützschler tarafından geliştirilen bu sistem vatka değişimi için gerekli olan süreyi azaltır.

9 Combing 9 En son teknoloji kontrol ve konforlu kullanım: Elektrik ve pnömatik kontrol panosu Panonun açılması bir kapıyı açmak kadar kolaydır. Bu sayede makinenin her tarafına erişim mümkündür. Üst silindirler ve kalender silindirleri gibi pnömatik baskı ile çalıştırılan sistemler için kullanılan bütün basınç ayarları kademesiz şekilde pnömatik ünitede ayarlanabilir. 3 üzeri 3 çekim ünitelerinin üst silindirleri, üst çekim ünitesi ile birlikte açılır ve bir butona basmak suretiyle demonte edilebilir. Hareket renkli dokunmatik ekrandan gerçekleştirilir.

10 10 Penye dairesi Mükemmel bir birliktelik TOYOTA PENYE HAZIRLAMA BILGI BIRIKIMI VE TRÜTZSCHLER ÇEKIM SISTEMI TEKNOLOJISI Bazı şeyler birbirine aittir. Tıpkı teknolojik yeni standartlar oluşturan bir penye makinesinin geliştirilmesi için birlikte çalışmaya karar veren TOYOTA ve TRÜTZSCHLER gibi. Ürünün adı: Toyota-Trützschler TCO 12. TCO 12 Toyota şirketinin bilgisini ve uzun yıllara dayanan deneyimini yansıtmaktadır. Japon teknoloji devi tarama prosesindeki ve servo motor teknolojisindeki bir araya getirilmiş teknik bilgilerini ve derin birikimini dokuma makineleri için kullanıyor. Trützschler ise regüleli çekim sistemlerinin geliştirilmesindeki ve imalatındaki tecrübesi ile iş ortaklığı- na katkı sağlıyor. Toyota-Trützschler Penye Makinesi TCO 12 en yüksek performansta dahi aynı kalan, tekrarlanabilen kalite sunmaktadır ve konvansiyonel penye makinelerine göre kullanımı daha kolaydır.

11 Penye dairesi 11 Trützschler'in baskı çubuklu sağlam çekim ünitesi, penye makinesindeki yüksek çekimler için tasarlanmıştır.

12 12 Penye dairesi Koparma silindirlerinin burulması % Konvansiyonel bireysel tahrikte burulma (%100'e eşit) IKIZ TAHRIK KALITE SAPMALARININ ÖNÜNE GEÇEN VE ETKINLIĞI ARTIRAN YENI TAHRIK TEKNOLOJISI İnce yapıdaki koparma silindirlerinin konvansiyonel bireysel tahrik sistemi, aşırı burulmaların oluşmasına yol açar. Bunun sonucu olarak titreşimler, tarama kalitesinde ve döküntü miktarında sapmalar meydana gelir. Konvansiyonel penye makinesinin verimliliği burada büyük ölçüde kısıtlanır. TCO 12 makinesinin yeni konsepti iki kere iki eşzamanlı son derece dinamik servo motorlara dayanmaktadır. Koparma silindirleri iki taraftan ikişer motor vasıtası ile tahrik edilmektedir. Bu sayede eşzamanlı bir çalışma ve tüm tarama kafalarında tam olarak karşılaştırılabilir hareket dizilerin yapılmasına imkan vermektedir. Bireysel tahrik teknolojisinin kullanılması sayesinde hareket dizisi makine kumandası tarafından belirlenebilmektedir. Böylece ilk kez kullanım odaklı bir birleştirme işleminin optimizasyonu mümkün olmaktadır. Olgular: Burulma %25 oranında azaltılır Titreşim %25'ten daha aşağı düşürülür Birleştirme işlemi kolay optimize edilir Kalite ve döküntü miktarı açısından sekiz tarama kafası arasındaki sapma %50 oranından fazla azaltılır Tarama vuruşu 600 ¹/dak değerine yükseltilir

13 Penye dairesi 13 Bireysel tahrik 2-IKIZ TAHRIK Toyota-Trützschler 2-IKIZ TAHRIK sistemi ile burulma % 75 oranında azaltılabilir Tarama kafaları Yuvarlak taraklar ve çene ünitesi de yine iki taraftan tahrik edilir. Burulma aynı şekilde azaltılır. Bireysel tahrikli konvansiyonel bir penye makinesinde burulma Yağ banyolu şanzıman Burulma

14 S P I N N I N G NONWOVENS MAN-MADE FIBERS CARD CLOTHING Fiber preparation - Bale opening - Blending - Cleaning - Opening - Foreign matter separation - Dedusting - Tuft blending - Waste recycling Cards Draw frames Combing machinery Opening/Blending Card feeding Cards/Crosslapping Wet laying lines Web needling Hydro entanglement Chemical bonding Thermobonding Finishing Drying Heatsetting Winding Slitting Staple fiber lines Filament lines - BCF - Industrial yarn Precursor lines Carbon fiber lines Metallic wires - Spinning - Nonwovens/ Longstaple - Open End Flat tops Fillets Carding segments Service machines Service 24/7

TRÜTZSCHLER TOYOTA. Penye dairesi. Teknik veriler

TRÜTZSCHLER TOYOTA. Penye dairesi. Teknik veriler TRÜTZSCHLER TOYOTA Penye dairesi Teknik veriler 24 Combing Regülesiz Cer TD 7 7358 7358 Model: 1000 m/dak'ya kadar sevk hızına sahip regülesiz tek kafalı cer makinesi. Besleme: Standart giriş veya SERVO

Detaylı

Cer TD. Teknik standartlar

Cer TD. Teknik standartlar Cer TD Teknik standartlar 4 Cer makineleri teknolojisi Geniş çaplı üstünlükler CER MAKİNELERİ TEKNOLOJİSİNDE SAĞLANMIŞTIR DAHA AZ HATA DAHA FAZLA VERIMLILIK ANLAMINA GELMEKTEDIR. nin ardından artık kalite

Detaylı

Cer TD. Teknik veriler

Cer TD. Teknik veriler Cer TD Teknik veriler 24 Cer makineleri TD Cer makineleri teknolojisi Cer ünitesi Regüle Kumanda Teknik veriler Trützschler kuruluşunun cer makineleri konseptleri gereği son derece esnekliğe sahiptir.

Detaylı

TRÜTZSCHLER TOYOTA. Penye dairesi. Teknik uygulamalar

TRÜTZSCHLER TOYOTA. Penye dairesi. Teknik uygulamalar TRÜTZSCHLER TOYOTA Penye dairesi Teknik uygulamalar 14 Combing Multi-Servo-Tarama = Daha az titreşimde yüksek tarama vuruşu Diğer penye makinelerinde geniş yağ banyolu şanzımanın bulunduğu yerde, TCO 12

Detaylı

TRÜTZSCHLER TOYOTA. Penye dairesi

TRÜTZSCHLER TOYOTA. Penye dairesi TRÜTZSCHLER TOYOTA Penye dairesi Trützschler GmbH & Co. KG Textilmaschinenfabrik P.O. Box 410164 41241 Mönchengladbach, Germany Duvenstr. 82-92 41199 Mönchengladbach, Germany Telefon: +49 (0)2166 607-0

Detaylı

Tarak TC 11. Teknik veriler

Tarak TC 11. Teknik veriler Tarak TC 11 Teknik veriler 52 Tarak TC 11 Tarama Kumanda / kullanım Bakım Tarak TC 11: Teknik veriler 2150 3360 2180 1000 600 3410 Zemin yükü: yakl. 22.540 N/m 2 Ayak başına düşen azami yüzey basıncı:

Detaylı

Harman hallaç. Teknik veriler

Harman hallaç. Teknik veriler Harman hallaç 48 Harman hallaç teknolojisi Tesisi koruyucular Temizleyiciler ve açıcılar Mikserler ve stoklayıcılar Alttaki sayfalarda Trützschler harman hallaç makinalarının en önemli teknik verilerini

Detaylı

Cer TD. Teknik uygulamalar

Cer TD. Teknik uygulamalar Cer TD Teknik uygulamalar 12 Cer makineleri TD Cer makineleri teknolojisi Cer ünitesi Regüle Kumanda Cer ünitesi geometrisinin hedefi: Daha fazla bant düzgünlülügü Trützschler kuruluşu tarafından kendisini

Detaylı

Harman hallaç. Teknik standartlar

Harman hallaç. Teknik standartlar Harman hallaç Teknik standartlar 4 Harman hallaç teknolojisi Kalite, değer artışı, çalışma ömrü masrafları Trützschler'in en güçlü yanları Pamuk kaliteleri değişir fakat sizin değişmeyen iplik kalitesinden

Detaylı

PENYE DAİRESİ GETTING FIBERS INTO SHAPE

PENYE DAİRESİ GETTING FIBERS INTO SHAPE PENYE DAİRESİ GETTING FIBERS INTO SHAPE PENYE DAİRESİ 4 it s true 6 Mükemmel uyum 8 Tek tip penye dairesi 10 1.000 mm ve JUMBO CANS 1.200 mm 12 TWIN Cer TD 9T 14 Truetzschler-Toyota Superlap TSL 12 30

Detaylı

Cer makineleri TD Trützschler GmbH & Co. KG Textilmaschinenfabrik

Cer makineleri TD Trützschler GmbH & Co. KG Textilmaschinenfabrik Cer TD 2 Cer makineleri TD Trützschler GmbH & Co. KG Textilmaschinenfabrik P.O. Box 410164 41241 Mönchengladbach, Germany Duvenstr. 82-92 41199 Mönchengladbach, Germany Phone: +49 (0)2166 607-0 Fax: +49

Detaylı

PENYE DAİRESİ GETTING FIBERS INTO SHAPE

PENYE DAİRESİ GETTING FIBERS INTO SHAPE PENYE DAİRESİ GETTING FIBERS INTO SHAPE PENYE DAİRESİ 4 it s true 6 Mükemmel uyum 8 Tek tip penye dairesi 10 1.000 mm ve JUMBO CANS 1.200 mm 12 TWIN Cer TD 9T 14 Trützschler Superlap TSL 12 30 Vatka taşıma

Detaylı

PENYE TEKNOLOJİSİNDE SÜREKLİ BAŞARI...

PENYE TEKNOLOJİSİNDE SÜREKLİ BAŞARI... PENYE TEKNOLOJİSİNDE SÜREKLİ BAŞARI........................................................................... Penye C A P D Makinalarla Kazanılan Deneyim Dünya genelinde 7 900 Rieter C A P D penye makinası

Detaylı

Cer makineleri TD Trützschler GmbH & Co. KG Textilmaschinenfabrik

Cer makineleri TD Trützschler GmbH & Co. KG Textilmaschinenfabrik Cer TD 2 Cer makineleri TD Trützschler GmbH & Co. KG Textilmaschinenfabrik P.O. Box 410164 41241 Mönchengladbach, Germany Duvenstr. 82-92 41199 Mönchengladbach, Germany Phone: +49 (0)2166 607-0 Fax: +49

Detaylı

Rieter yedek parça + servis

Rieter yedek parça + servis Rieter yedek parça + servis......................... Olağanüstü performans için........................... Rieter. Aile Bayramı.. Mayıs. 2014.. Levent. Turna./ Roger. Eberhart............... 1 Rieter yedek

Detaylı

İçindekiler. Çekim ünitesi 10 Bizim kendini kanıtlamış çekim ünitesi geometrisi Daha da yüksek şerit homojenliği için iyileştirildi

İçindekiler. Çekim ünitesi 10 Bizim kendini kanıtlamış çekim ünitesi geometrisi Daha da yüksek şerit homojenliği için iyileştirildi Cer TD İçindekiler Cer teknolojisi 2 En son düzeyde cer teknolojisi 3 Geleceği olan cer teknolojisi Regülesiz cer 8 Yeni Trützschler Cer TD 02 Çekim ünitesi 10 Bizim kendini kanıtlamış çekim ünitesi geometrisi

Detaylı

CERLER GETTING FIBERS INTO SHAPE

CERLER GETTING FIBERS INTO SHAPE CERLER GETTING FIBERS INTO SHAPE CERLER 4 it s true 6 Teknoloji 10 Çekim ünitesi 12 Ön cerler TWIN CER TD 9T 12 ÖN CER TD 9 15 ÖN CER TD 7 16 18 Regüleli cerleri REGÜLELI CERI TD 8 18 REGÜLELI CERI TD

Detaylı

Card Clothing Nonwovens Kimyasal tarak

Card Clothing Nonwovens Kimyasal tarak Card Clothing Nonwovens Kimyasal tarak C D E R S T 2 Card Clothing Nonwovens Card Clothing Nonwovens 3 4 Yenilikler 8 Servis 12 Kalite 16 Krempel garnitürleri 22 T-Winder 23 Aletler ve teçhizat 24 Hijyen

Detaylı

Çapa Makineleri. Güvenli. Kolay Kullanım. Yüksek Kalite. Ergonomik. Etkin Satış Sonrası

Çapa Makineleri. Güvenli. Kolay Kullanım. Yüksek Kalite. Ergonomik. Etkin Satış Sonrası Güvenli En son ve yüksek güvenlik seviyesine sahip güvenlik standartlarına uygunluk. Kolay Kullanım Alüminyum şanzıman kutuları sayesinde hafif ve kolay kullanım. Yüksek Kalite Kaliteli hammaddeler ile

Detaylı

J 20 Hava-Jetli İplik Makinası

J 20 Hava-Jetli İplik Makinası J 20 Hava-Jetli İplik Makinası......................... Mükemmel Com4 jet iplikleri için verimlilik artışı ve yeni sarım sistemi........................... Rieter. Aile Bayramı. Türkiye.. Mayıs. 2014.

Detaylı

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim

Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim TEKNOPAC 300 Elektronik Paketleme makinesi tam otomatik besleme ünitesiyle birlikte, yüksek üretim Kapasitesi için, düzgün ürünleri sarmak üzere tasarlanmıştır. Konsol tasarımı, modüler yapısı, yüksek

Detaylı

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH

Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Servoprese Dönüştürmek Pres Sürücüsü PSH Presinizi Yenilikçi Bir Anlayışla Kontrol Edin. Yenilikçilik PSH Pres sürücüsünde Servopompalar klasik valf ve kontrol teknolojisinin yerini alır. Bu

Detaylı

MIG / MAG 350NC. Ürün Resimleri. Açıklama

MIG / MAG 350NC. Ürün Resimleri. Açıklama MIG / MAG 350NC MIG / MAG 350 NC, ince ve orta kalınlıktaki demir, aluminyum ve paslanmaz metallerin özlü ve normal tellerle kaynağında kullanılabilen, profesyonel, kolay kullanımlı, kompakt, güvenilir,

Detaylı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı

HAMUR HAZIRLAMA GRUBU (SYM) Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı Undan... Pişkin Lezzete. Sağlıkla! HAMUR HAZIRLAMA GRUBU () Spiral Yoğurma Makinesi (KDM) Kaldırma Devirme Makinesi (AHM) Ara Aktarma Hunisi / (SKC) Su Karıştırma Cihazı KDM / AHM / SKC AHM KDM SKC SPİRAL

Detaylı

İplik Hazırlık E 36 OMEGAlap. E 36 OMEGAlap. Penye hazırlık makinası. En yüksek performans için eşsiz sarım teknolojisi

İplik Hazırlık E 36 OMEGAlap. E 36 OMEGAlap. Penye hazırlık makinası. En yüksek performans için eşsiz sarım teknolojisi İplik Hazırlık E 36 OMEGAlap E 36 OMEGAlap Penye hazırlık makinası En yüksek performans için eşsiz sarım teknolojisi Rieter tarafından geliştirilen eşsiz kayış sarım teknolojisi yüksek performanslı penye

Detaylı

İplik Hazırlığı. OMEGAlap E 36. OMEGAlap E 36. Penye Hazırlık Makinası. En yüksek performans için eşsiz sarım teknolojisi

İplik Hazırlığı. OMEGAlap E 36. OMEGAlap E 36. Penye Hazırlık Makinası. En yüksek performans için eşsiz sarım teknolojisi İplik Hazırlığı OMEGAlap E 36 OMEGAlap E 36 Penye Hazırlık Makinası En yüksek performans için eşsiz sarım teknolojisi Rieter tarafından geliştirilen eşsiz kayış sarım teknolojisi, yüksek performanslı penye

Detaylı

www.haus.com.tr DDE SERİSİ

www.haus.com.tr DDE SERİSİ www.haus.com.tr DDE SERİSİ HAUS DEKANTÖRLERİ, SEKTÖRDE YENİ STANDARTLAR BELİRLİYOR Modern ve yüksek performanslı HAUS dekantörler, kentsel ve endüstriyel atık su ile içme suyu arıtma tesisleri için tasarlanmıştır.

Detaylı

ÜRETİM HATTINDA MİL ŞEKLİNDEKİ PARÇALAR İÇİN MAKSİMUM HASSASLIK. MAHR'DAN MİL METROLOJİSİ

ÜRETİM HATTINDA MİL ŞEKLİNDEKİ PARÇALAR İÇİN MAKSİMUM HASSASLIK. MAHR'DAN MİL METROLOJİSİ M a r S h a f t. M i l Ö l ç me M a k i n e l eri ÜRETİM HATTINDA MİL ŞEKLİNDEKİ PARÇALAR İÇİN MAKSİMUM HASSASLIK. MAHR'DAN MİL METROLOJİSİ MARSHAFT ürünleri ile ilgili en güncel bilgilere web sitemizden

Detaylı

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ

CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ ENDÜSTRİYEL VİNÇLER NÜKLEER VİNÇLER LİMAN VİNÇLERİ AĞIR YÜK FORKLİFTLERİ SERVİS TAKIM TEZGAHI SERVİSİ CXT UNO TEK BİR KOMPAKT PAKETTE UZUN YILLARIN DENEYİMİ 2 Konecranes CXT UNO HAYATİ ÖZELLİKLERE ODAKLANMA

Detaylı

Kuluçkahaneler ve Balık Çiftlikleri için Merkezi ve Kendiliğinden Hareketli Yemleme Sistemleri

Kuluçkahaneler ve Balık Çiftlikleri için Merkezi ve Kendiliğinden Hareketli Yemleme Sistemleri www.akuamaks.com Kuluçkahaneler ve Balık Çiftlikleri için Merkezi ve Kendiliğinden Hareketli Yemleme Sistemleri 2 Amacımız çözüm ortağı olduğumuz, Feeding Systems SL firması ile beraber, Su Ürünleri Sektörüne

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

REDLINE HVAC ++ PROLINE.

REDLINE HVAC ++ PROLINE. REDLINE HVAC ++ PROLINE www.gaztekmakina.com.tr Kaynaklı İmalat Sektöründe Üretim Yapan Siz Değerli Müşterilerimizin Üretim Standartlarını Geliştirmek Amacı İle Kaliteli, Hızlı Ve Ekonomik Çözümler Sunan

Detaylı

Upper. Otomatik Bariyerler

Upper. Otomatik Bariyerler otomatik bariyerler: Yetki kontrolü için en iyi çözüm Özel alanlar, ticari veya sanayi kuruluşları, genellikle yetkisiz kişilerin araç park alanlarına girmelerini engellemek için yetki kontrolüne gerek

Detaylı

KOMPLE SİSTEM YENİLİKLERİ

KOMPLE SİSTEM YENİLİKLERİ KOMPLE SİSTEM YENİLİKLERİ SPIDERweb - İplikhane Kontrol Sistemi- geleceğin iplikhanesini izlemek için yeni fonksiyonlar Rieter SPIDERweb İplikhane Kontrol Sistemi elyaftan ipliğe ve dört eğirme teknolojisini

Detaylı

Haitian Mars Serisi. Haitian Partner: HAITIAN INTERNATIONAL HOLDINGS LIMITED Unit 1105 Level 11 Metroplaza Tower 2 223 Hing Fong RD Kwai Fong N.

Haitian Mars Serisi. Haitian Partner: HAITIAN INTERNATIONAL HOLDINGS LIMITED Unit 1105 Level 11 Metroplaza Tower 2 223 Hing Fong RD Kwai Fong N. HAITIAN INTERNATIONAL HOLDINGS LIMITED Unit 1105 Level 11 Metroplaza Tower 2 223 Hing Fong RD Kwai Fong N.T haitian@mail.haitian.com www.haitian.com Haitian Partner: HT 080515-TV NINGBO HAITIAN HUAYUAN

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

İplik hazırlık E 86 Penye Makinası E 86. ROBOlap opsiyonlu E 86 penye makinası. Daha iyi tarama işlemi

İplik hazırlık E 86 Penye Makinası E 86. ROBOlap opsiyonlu E 86 penye makinası. Daha iyi tarama işlemi İplik hazırlık E 86 Penye Makinası E 86 ROBOlap opsiyonlu E 86 penye makinası Daha iyi tarama işlemi E 86 penye makinasının maksimum üretimi 90 kg/saat penye şerididir. Bu sayede mevcut penye makinalarıyla

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler.

Yenilikçi Teknolojiler. Yenilikçi Teknolojiler. CNC Hidrolik Abkant Pres EcoBend, hem standart hem de opsiyonel olarak sunduğu donanım özellikleri ile kullanıcı dostu olmaya ve ekonomik anlamda iºletmenize vermiº olduğu güç ile

Detaylı

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D

CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Kürsü tip Ergonomik Ayak pedalı. Arka Dayama Dili. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH12 2D CNC ABKANT PRES ULTIMATE SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH12 2D 12 Dokunmatik Renkli Ekran. Otomatik büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı

TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma

TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma Profesyonel temizleme ve dezenfeksiyon teknolojisi TopLine Hastalar ve hasta bakım personeli için etkin koruma TopLine ürün portföyü www.meiko.com.tr TopLine Kirli temizlik odaları için güvenilir hijyen

Detaylı

Ring İplikçilik G 32 Ring İplik Makinası. Yüksek kaliteli ipliklerin ekonomik üretimi

Ring İplikçilik G 32 Ring İplik Makinası. Yüksek kaliteli ipliklerin ekonomik üretimi Ring İplikçilik G 32 Ring İplik Makinası G 32 Ring İplik Makinası Yüksek kaliteli ipliklerin ekonomik üretimi 2 Rieter. G 32 Ring İplik Makinası Rieter. G 32 Ring İplik Makinası 3 Rieter Yetkinliğin rahatlığı

Detaylı

TIEFENBACH. Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite. Yeni altyapımızla geleceğe hazırız

TIEFENBACH. Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite. Yeni altyapımızla geleceğe hazırız TIEFENBACH Başarımızın Sırrı Yüksek Kalite Tiefenbach Control Systems firması 1950 yılında DR. H Tiefenbach adıyla kurulmuştur. Bugün 90 uzman personeli ile özellikle üstün yeraltı elektrohidrolik sistemleri

Detaylı

MAYER PANEL EBATLAMALARIN GENEL AVANTAJLARI:

MAYER PANEL EBATLAMALARIN GENEL AVANTAJLARI: MAYER PANEL EBATLAMALARIN GENEL AVANTAJLARI: Makine gövdesi AL160 makine ana gövdesi çoklu desteklidir. PS2Z makine gövdesi Temel makine gövdesi 33mm. ağır işçilik tipi sanayi çeliğindendir. Testere taşıyıcı

Detaylı

ÜRETİM SÜREÇLERİNİ GÖZLEMLEMEK VE KONTROL ETMEK İÇİN KABLOSUZ ÇÖZÜM

ÜRETİM SÜREÇLERİNİ GÖZLEMLEMEK VE KONTROL ETMEK İÇİN KABLOSUZ ÇÖZÜM NETWORKER GÖZLEMLEME SİSTEMİ ÜRETİM SÜREÇLERİNİ GÖZLEMLEMEK VE KONTROL ETMEK İÇİN KABLOSUZ ÇÖZÜM Her tür makinene de kullanılabilir Kullanıcının bilgisayarına ilave bir yazılım yüklenmesi gerekmiyor Bağımsız

Detaylı

ultra hafif kompozit silindirler

ultra hafif kompozit silindirler ultra hafif kompozit silindirler YENİLİKÇİ ÜRÜN Ürünlerimizin yenilikçiliği, çok hafif kompozit silindirler konusundaki uzun yılar süren araştırma ve geliştirme çalışmalarının sonucudur. Üretim prosesi,

Detaylı

YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI RÜZGAR ENERJİSİ SİSTEMLERİ Eğitim Merkezi Projesi

YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI RÜZGAR ENERJİSİ SİSTEMLERİ Eğitim Merkezi Projesi YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI RÜZGAR ENERJİSİ SİSTEMLERİ Eğitim Merkezi Projesi Konu Başlıkları Enerjide değişim Enerji sistemleri mühendisliği Rüzgar enerjisi Rüzgar enerjisi eğitim müfredatı Eğitim

Detaylı

Basınç farkı=çalışma basıncı (PA,B)-Şarj basıncı (PSp)+Güvenlik payı Ayar Diyagramı

Basınç farkı=çalışma basıncı (PA,B)-Şarj basıncı (PSp)+Güvenlik payı Ayar Diyagramı 1 Pistonlu pompa ve motorlarla sağlanacak hidrostatik tahrik aracın sürüşünde birçok avantaj getirmektedir. İyi bir sürüş konforu ve yüksek çalışma hızı yönündeki talepler hidrostatik tahrikle çalışan

Detaylı

Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız AKYUREKEXCELL ELEME MAKİNELERİ SERİSİ

Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız AKYUREKEXCELL ELEME MAKİNELERİ SERİSİ Tohum İşleme ve İyileştirme Teknolojik Çözüm Ortağınız AKYUREKEXCELL ELEME MAKİNELERİ 200-210-220 SERİSİ AKYÜREK EXCELL 200 Serisi Süper Hassas Eleme Makineleri Akyürek Excell Süper Elekleri her tür kuru

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ

Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ Yeni YENİ AKTAŞ OTOMOTİV SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ROPA MAKİNALARI TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRÜ Söküm bıçağı, kademesiz hidrolik şanzıman tahriklidir. Tek sıralı, bağımsız şekilde söküm yapmak da mümkündür. (Söküm

Detaylı

UTILITYSERİSİ. Tam ve yarı otomatik şerit testere makineleri. Üst Baskı Aparatı* Basınçlı bor yağ temizleme sistemi Talaş temizleme fırçası

UTILITYSERİSİ. Tam ve yarı otomatik şerit testere makineleri. Üst Baskı Aparatı* Basınçlı bor yağ temizleme sistemi Talaş temizleme fırçası 6 20 7 2 V T C AL UID OL OLL 2 Tam ve yarı otomatik şerit testere makineleri UTILITYSERİSİ Ön mengene Talaş konveyörü Aydınlatma lambası Besleme konveyörü 19 Üst Baskı Aparatı Basınçlı bor yağ temizleme

Detaylı

SB-D 22. Çift Kafalı Cer Makinası SB-D mm'ye Kadar Eşsiz Kova Değiştiricili Çift Kafalı Cer Makinası

SB-D 22. Çift Kafalı Cer Makinası SB-D mm'ye Kadar Eşsiz Kova Değiştiricili Çift Kafalı Cer Makinası İplik Hazırlık Çift Kafalı Cer Makinası SB-D 22 SB-D 22 Çift Kafalı Cer Makinası SB-D 22 1 000 mm'ye Kadar Eşsiz Kova Değiştiricili Çift Kafalı Cer Makinası Sadece 2,98 m makina genişliği ve benzersiz

Detaylı

KIRAY MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Edirne Cad. No: 96/A Ergene Tekirdağ mail: Tel. Fax

KIRAY MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Edirne Cad. No: 96/A Ergene Tekirdağ mail: Tel. Fax KIRAY MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Edirne Cad. No: 96/A Ergene Tekirdağ mail: satis@kiraymakina.com Tel. Fax. 0 282 673 71 88 Özellikle Avrupalıların pazar lideri olduğu ve ön planda kaldığı ülkemizde yerli

Detaylı

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa FW102 SAÇILAN IŞIK-TOZ ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FW102 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FW102 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL

YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER GX 2-7 EP G 7-15 EL YAĞ ENJEKSIYONLU DÖNER VIDALI KOMPRESÖRLER YENI G SERISI İşin gereğini ve daha fazlasını yerine getirebilmek için yeni nesil G serisinde Atlas Copco'nun güçlü döner vida elemanı ve modelinde gelişmiş bir

Detaylı

Çok Amaçlı Çözgü Makineleri

Çok Amaçlı Çözgü Makineleri Çok Amaçlı Çözgü Makineleri MW700 + MW1000 Elastik ve elastik olmayan ipliklerin makara ve leventlerin üzerine çözgü hazırlanmasında kullanılır Makine Konsepti MW700 ve MW1000 çözgü makinelerimiz, yüksek

Detaylı

The experts in rubber and silicone moulding» BENCHMARK S3 benzersiz»

The experts in rubber and silicone moulding» BENCHMARK S3 benzersiz» The experts in rubber and silicone moulding» BENCHMARK S3 benzersiz» BENCHMARK S3 Yeni Standartlar Göz ve Kulaklar için BENCHMARK S3 DESMA nın tamamen yeni özellikler içeren dikey bir makinesidir. ServoGear,

Detaylı

pozisyon ve markalama metninde değişim yapılabilir.

pozisyon ve markalama metninde değişim yapılabilir. Tablalı Markalama Sistemi NetMarker NetMarker Kompakt yapılı tablalı Markalama Sistemi Yaratıcı (inovasyon) ve network kabiliyetine sahip CNC- tablalı markalama sistemi NetMarker yüksek markalama kalitesinin

Detaylı

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu

1. Ürün Bilgisi. Şekil 1: AVS Pano Dış Görünümü. EPC-6 Kontrol Paneli. Manuel / Otomatik / Kapalı / Seçici / Çalıştırma Butonu AVS Kontrol Panosu 1. Ürün Bilgisi AVS; değişken hızlı kontrol sayesinde yüksek enerji tasarrufu sağlayan, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan, bir pompa kontrol

Detaylı

SRV2 +2 FONKSİYON. Servo Motor Eğitim Seti. Tamamen mekatronik özel tasarım. Pratik Becerileri kazanmak ve Proje Odaklı Uzmanlık İçin

SRV2 +2 FONKSİYON. Servo Motor Eğitim Seti. Tamamen mekatronik özel tasarım. Pratik Becerileri kazanmak ve Proje Odaklı Uzmanlık İçin SRV2 Servo Motor Eğitim Seti Tamamen mekatronik özel tasarım Pratik Becerileri kazanmak ve Proje Odaklı Uzmanlık İçin %100 kendi imalatımız +2 FONKSİYON Pnömatik 2.eksen Vakumlu Parça Tutma Eğitim Seti

Detaylı

EPLC-6 Kontrol Paneli

EPLC-6 Kontrol Paneli EPLC-6 Kontrol Paneli 1. Ürün Bilgisi EPLC-6, 4.3 TFT dokunmatik ekrana sahip özel tasarlanmış PLC ve röle modülünden oluşan bir pompa kontrol ünitesidir. Dokunmatik PLC ünitesi pano kapağına, röle modülü

Detaylı

Rieter Open End Makinaları

Rieter Open End Makinaları Rieter Open End Makinaları......................... Son teknolojinin sağladığı ekonomik avantajlar........................... Rieter. Aile Bayramı.. Mayıs. 2014.. Erman. Coşkun. / Stephan. Weidner-Bohnenberger...............

Detaylı

AX Taşlama/Fırçalama Makineleri. Modern Parlatma Hatları için Modüler Çözümler

AX Taşlama/Fırçalama Makineleri. Modern Parlatma Hatları için Modüler Çözümler AX Taşlama/Fırçalama Makineleri Modern Parlatma Hatları için Modüler Çözümler Çözümlerimiz Yeni IMEAS AX makinaları, rulolar, plakalar ve platinler gibi yassı metallerin parlatılmasında en son teknolojiyi

Detaylı

EPOCA 6. BRODE MAKİNASINDA ZİRVE.

EPOCA 6. BRODE MAKİNASINDA ZİRVE. EPOCA 6. BRODE MAKİNASINDA ZİRVE. TR Textile Creations for the Future. Brodeye ilham verir Güncel pazar ihtiyaçları ve brode makinaları konusundaki 150 yıldan fazla deneyimini birleştiren Saurer Embroidery

Detaylı

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans

Kazandıran Güç MS SERİSİ. Redüktörlü Giyotin Makas. Yüksek Hız Doğru Verimli Performans Kazandıran Güç MS SERİSİ Redüktörlü Giyotin Makas Yüksek Hız Doğru Verimli Performans 1 2 Kazandıran Güç Durmazlar son teknoloji ile donatılmış CNC makineleri, deneyimli mühendisleri ve yalın üretim teknikleriyle

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

DEMIRCAN İplik Kovaları & Tekstil Arabaları nda Uluslararası Kalite

DEMIRCAN İplik Kovaları & Tekstil Arabaları nda Uluslararası Kalite İplik Kovaları ile ilgili her türlü ihtiyacın en büyük çözüm kaynağı Open-End Kovası Çekme Kovası Tarak Kovası Delikli Kova Tow Kovası İplik Kovası Aksesuarları Yay Kapak Tekerlek Çap: 350 mm.-1200 mm.

Detaylı

BREZİLYADAN GELEN KALİTE

BREZİLYADAN GELEN KALİTE BREZİLYADAN GELEN KALİTE Inovasyon Çift Katmanlı Ürünler Penye Makinesi Koparma Silindirleri İçin Cot PL-572/Soft Dış: 72 shore A (Kırmızı) / İç: 50 shore A (Siyah) Cot PL-975/Soft Dış: 75 shore A (Açık

Detaylı

HAKKIMIZDA.

HAKKIMIZDA. HAKKIMIZDA Önce vatan anlayışıyla 2011 yılında başladığımız çalışmalara çok yüksek kalite ve hakaniyetli fiyat anlayışımızla yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Özellikle Avrupalıların pazar lideri olduğu

Detaylı

NEW HOLLAND. TDS Serisi

NEW HOLLAND. TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi NEW HOLLAND TDS Serisi New Holland TDS Serisi tüm modellerinde standart olarak sunulan turbo-intercooler aspirasyon sistemine sahip motorlar sayesinde yüksek performans yakıt ekonomisi

Detaylı

SLC400G SLC600G. Akıllı Linear Akıllı Akım

SLC400G SLC600G. Akıllı Linear Akıllı Akım SLC400G SLC600G Akıllı Linear Akıllı Akım EDM Tel Erozyon Teknolojisinde Son Nokta 2 Anahtar Teslimi Makine Konsepti EDM Profesyonelleri için Üretildi SLC Konseptinin odak noktası performans, Ekonomik

Detaylı

ÖZÇAĞDAŞ MAKİNA SANAYİ SHRİNK AMBALAJ MAKİNALARI

ÖZÇAĞDAŞ MAKİNA SANAYİ SHRİNK AMBALAJ MAKİNALARI K2 TAM OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K1 YARI OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K4 MABİLYA İÇİN TAM OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K3 MABİLYA İÇİN YARI OTOMATİK SHRİNK AMBALAJ MAKİNASI K5 L-KESİM TÜNELİ

Detaylı

30 kw - 90 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans.

30 kw - 90 kw Vidalı kompresörler. İnsanlar. Tutku. Performans. 30 kw - 90 kw Vidalı kompresörler İnsanlar. Tutku. Performans. İnsanlar. Tutku. Performans. Siz ihtiyaçlarınızı belirleyin, 30-90kW yağ enjeksiyonlu vidalı kompresör ürün yelpazemiz oldukça geniştir; ancak

Detaylı

haus.com.tr YENİ DDE SERİSİ

haus.com.tr YENİ DDE SERİSİ haus.com.tr YENİ DDE SERİSİ SEKTÖRDE YENİ STANDARTLARI HAUS DEKANTÖRLERİ BELİRLİYOR Modern ve yüksek performanslı HAUS dekantörler, kentsel ve endüstriyel atık su ile içme suyu arıtma tesislerinde kullanılmak

Detaylı

compact smile Profesyonel takım ayarlama ve ölçümü konusunda olmazsa olmaz mini cihaz

compact smile Profesyonel takım ayarlama ve ölçümü konusunda olmazsa olmaz mini cihaz compact smile Profesyonel takım ayarlama ve ölçümü konusunda olmazsa olmaz mini cihaz 02 03 smilecompact Orijinal ZOLLER Mutlak hassasiyet, kolay kullanım, hızlı sonuçlar. Bunlar, ZOLLER-ayar ve ölçme

Detaylı

FBF ITALIA YENİ BUFFALO SERİSİ Nİ DİĞERLERİNDEN AYIRAN TEKNOLOJİK FARKLILIKLAR

FBF ITALIA YENİ BUFFALO SERİSİ Nİ DİĞERLERİNDEN AYIRAN TEKNOLOJİK FARKLILIKLAR FBF ITALIA YENİ BUFFALO SERİSİ Nİ DİĞERLERİNDEN AYIRAN TEKNOLOJİK FARKLILIKLAR TEKNOLOJİK FARKLILIKLAR YENİ MODEL BOFFALO tipinde kullanılan KRANK Teknolojisi Dünyada hiçbir Homojenizatör üreticisinde

Detaylı

iplasma PLAZMA-OXY KESİM

iplasma PLAZMA-OXY KESİM iplasma PLAZMA-OXY KESİM 1950 1971 1974 1981 1994 2001 2003 2011 MVD ilk makinasını imal etmiştir. İlk sac işleme makinası olan sac delme presini imal etmiştir. Ana üretim konusu olan ağır tip abkant presler

Detaylı

Boru Bükme Makinaları

Boru Bükme Makinaları boru bükme makinası boru bükebilme sıkma makarası motor tahrikli motor ile hassas büküm fren balatası soğutma fanı Motor ile The Precision of Degree With Brake Motor büküm Motor Max.gücü 190 bending kw

Detaylı

CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Arka Dayama Dili. Acil Stop Butonlu Taşınabilir Ayak Pedalı. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH8 2D

CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER. Arka Dayama Dili. Acil Stop Butonlu Taşınabilir Ayak Pedalı. Alt Dar Tabla CYBELEC TOUCH8 2D CNC ABKANT PRES ADVANCED SERİSİ STANDART ÖZELLİKLER CYBELEC TOUCH8 2D 8 Dokunmatik Renkli Ekran. Manuel büküm sekans ile 2D Grafik profil oluşturma Büküm sekansları ve programları hafızaya alınabilir.

Detaylı

RSB-D 24. RSB-D 24 Çift Kafalı Regüleli Cer Makinası. İki kafada da tek kafadan alınan regüle kalitesi

RSB-D 24. RSB-D 24 Çift Kafalı Regüleli Cer Makinası. İki kafada da tek kafadan alınan regüle kalitesi RSB-D 24 RSB-D 24 Çift Kafalı Regüleli Cer Makinası İki kafada da tek kafadan alınan regüle kalitesi Çift kafalı regüleli bir cer makinası için makinanın iki tarafının birbirinden bağımsız olarak çalışması

Detaylı

N S s e r i s i NS366. 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ. Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme

N S s e r i s i NS366. 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ. Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme N S s e r i s i 3 ve 4 İSTASYONLU THERMOFORM MAKİNELERİ NS366 Tek Makine ile tüm thermoform mamullerini üretebilme Düşük maliyetli, hijyenik seri üretim Servo motor teknolojisi ile yüksek hızda çalışma

Detaylı

Yeni Itema R9500p Daha İyi, Daha Akıllı, Daha Hızlı Dokuma

Yeni Itema R9500p Daha İyi, Daha Akıllı, Daha Hızlı Dokuma perf ormanslı yük sek kaliteli güçlü Yeni Itema R9500p Daha İyi, Daha Akıllı, Daha Hızlı Dokuma Dokuma 2012 nin sonlarına doğru piyasaya sunulduğundan bu yana; Itema R9500, dokuma tarihininin en çok satılan,

Detaylı

Tailor-made Rubber Extrusion

Tailor-made Rubber Extrusion Tailor-made Rubber Extrusion Kablo Üretim Tesisleri TR Kablo ekstruderi Rubicon lastik veya silikondan kablo, tel kaplama için özel uyarlanmış ekstruder ve ekstruder kalıpları üretmektedir. Lastik ekstruder

Detaylı

ÜNİTELER KATALOĞU ÜSTÜN KALİTE, YÜKSEK VERİM

ÜNİTELER KATALOĞU ÜSTÜN KALİTE, YÜKSEK VERİM KATALOĞU ÜSTÜN KALİTE, YÜKSEK VERİM HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA 2011 yılında başladığımız çalışmalara çok yüksek kalite ve hakkaniyetli fiyat anlayışımızla tüm enerjimizle çalışmaya devam ediyoruz. Özellikle

Detaylı

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw

SD130. Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw SD130 Volvo sıkıştırıcılar 12,8-13,3 t 119 kw Santrifüj gücü Yüksek santrifüj gücü ile yüksek silindir ağırlığının birleşimi, mükemmel sıkıştırmayı kolaylaştırır ve malzeme hedef derinliğine daha az geçişte

Detaylı

Otomatik moment değiştiriciler

Otomatik moment değiştiriciler Otomatik moment değiştiriciler ANA FONKSİYON GRUPLARI 1. Hidrodinamik moment değiştirici (Trilok moment değiştirici), 2. Gereken sayıda kademeleri olan dişli grubu (genel olarak lamelli kavramalarla ve

Detaylı

KOMPAKT ÇÖZÜMLERİ OTOMASYON CONTROLLED BY

KOMPAKT ÇÖZÜMLERİ OTOMASYON CONTROLLED BY KOMPAKT OTOMASYON ÇÖZÜMLERİ CONTROLLED BY TYPE #1 Tek makine uygulamaları için mükemmel çözüm Yüksek hızda yükleme & boşaltma 4 kg parça yükleme & boşaltma kapasitesi Torna, freze ve taşlama tezgahları

Detaylı

Her uygulama için optimum bir çözüm

Her uygulama için optimum bir çözüm Technical Textiles Benninger Technical Textiles Proses iş akışı Her uygulama için optimum bir çözüm Yağ sökme Ön yıkama Hazırlık yıkaması Elastanın serbest bırakılması Yağ kalıntılarının miktarını azaltır

Detaylı

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn

MST. SERİSİ kva 1-30 kva 3:3 FAZ 1:1 FAZ STATİK VOLTAJ REGÜLATÖRÜ. Tüm Elektrikli Cihazlar için Güvenilir Statik Dizayn MST SERİSİ 0-000 kva -0 kva : MEDİKAL ENDÜSTRİ ULAŞIM TOWER PF= 0.8 GÜÇ FAKTÖRÜ Service SERVİS ÖZELLİKLER Mikroişlemci Kontrollü Voltaj Regülasyonu Hassas Çıkış Voltaj Kontrolü Tristör ve SMPS Teknolojisi

Detaylı

YENİ. Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi. RM1059 tr

YENİ. Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi. RM1059 tr YENİ Tooldyne Uzmanından takım balans sistemi RM1059 tr Tooldyne Daha az balanssızlık sayesinde daha iyi işleme kalitesi Yüksek hızda işleme günümüzde metal ve plastiklerin ekonomik şekilde işlenmesi için

Detaylı

VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2

VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2 VOLÜMETRİK DEBİMETRE KDDM 2 Volümetrik debimetre nedir?? Fark basınç ölçümü ile hava akış verimini kontrol etmenizi sağlayan, bakım gerektirmeyen, yenilikçi bir Pnömatik otomasyon kontrol sistemidir, bu

Detaylı

ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM

ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM TUR www.sepro-group.com ROBOTLARDA SINIRSIZ SEÇİM Sepro her çeşit enjeksiyon makinesini, yeni veya mevcut makineleri her boyutta (5000 Ton a kadar) ve tüm markalarda donatmaktadır.

Detaylı

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans

DPU 90. DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU 90 Ters Çevrilebilir Vibrasyonlu Kompaktörler DPU90: Kumlu zeminler için yüksek frekans DPU90 vibrasyonlu kompaktör, kumlu zeminlerin sıkıştırılması için uzmandır. Alt gövde dengelidir, hafiftir ve

Detaylı

İplik Hazırlık. Çift Kafalı Cer Makinası SB-D 26 SB-D 26. Çift Kafalı Cer Makinası SB-D 26. Minimum yer kullanımı ile en yüksek verimlilik

İplik Hazırlık. Çift Kafalı Cer Makinası SB-D 26 SB-D 26. Çift Kafalı Cer Makinası SB-D 26. Minimum yer kullanımı ile en yüksek verimlilik İplik Hazırlık Çift Kafalı Cer Makinası SB-D 26 SB-D 26 Çift Kafalı Cer Makinası SB-D 26 Minimum yer kullanımı ile en yüksek verimlilik Çift kafalı cer makinası, bir önceki model ile karşılaştırıldığında

Detaylı

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü

Lachenmeier Stretch Hood T1. Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood T1 Küçük ve güçlü Lachenmeier Stretch Hood Stretch hood teknolojisi palet sarma yöntemlerinin diğer türlerine göre önemli avantajlar sunmaktadır. Film ve enerji tüketiminde tasarruf

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

Galileo. Cer Makineleri. Penye Bölümü. Tekli çıkış DF1 Regüleli tekli çıkış DFR1. Vatka Batör LW3 Penye makinesi CM600

Galileo. Cer Makineleri. Penye Bölümü. Tekli çıkış DF1 Regüleli tekli çıkış DFR1. Vatka Batör LW3 Penye makinesi CM600 Cer Makineleri Tekli çıkış DF1 Regüleli tekli çıkış DFR1 Penye Bölümü Vatka Batör LW3 Penye makinesi CM600 İçindekiler Marzoli s. 04 Cer Makineleri Cer makinesi DF1 - DFR1 s. 07 s. 13 ss. 14 Penye Bölümü

Detaylı

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama Güvenilirlik İleri teknoloji ürünü BAYKON Otomatik Kontrol Terazileri, en zorlu koşullarda yıllarca sorunsuz hizmet verecek şekilde tasarlanmış,

Detaylı

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler

Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Yenilikçi Teknoloji, Yenilmez Güç! Mini Lastikli Yükleyici, Mini Teleskobik Lastikli Yükleyici ve Telehandler Faaliyetlerine, 1925 yılında, Almanya nın Gutmadingen şehrinde traktör üretimi ile başlayan

Detaylı