Mekatronik Mühendisleri Derneği Mart Nisan E Bülten

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Mekatronik Mühendisleri Derneği Mart Nisan E Bülten"

Transkript

1

2 Mekatronik Mühendisleri Derneği Mart Nisan E Bülten 01 Mart 2016 Derneğimizin başvurusunu yaptık ve /156 Kütük Numaramız ile kurulduk.mekatronik Mühendisleri ve Mekatronik ile alakalı ilk ve tek dernek unvanına sahip olduk.tüzük onay sürecimiz başladı. 09 Mart 2016 da Tüzüğümüz onaylandı. 10 Mart 2016 Türkiye de Mekatronik teknolojisini geliştirmeyi hedefleyen, bu teknolojiyi Türkiye sanayisine entegre etmeyi isteyen, Mekatronik Mühendislerinin, teknisyenlerinin, teknikerlerinin ve Mekatronik teknolojisi ile ilgilenen tüm çalışanların/öğrencilerin hakkını savunmayı amaçlayarak faaliyetlerimize başlamak için faaliyet belgemizi aldık. Kurucu yönetimin görev tanımlarının yapılması için yönetim kurulu toplantıı yapılarak ilk genel kurul kadar aşağıdaki şekilde görevlendirme yapılmıştır: Kurucu Y.K. Başkanı: Kurucu Y.K. Başkan Yardımcısı: Sn.Ömer Yasin ADIGÜZEL Sn.Hakan BAŞARGAN

3 Kurucu Y.K. Genel Sekreteri: Sn.Hatice Pınar ÜNAL Kurucu Y.K. Saymanı: Sn.Zekeriya POLAT Kurucu Y.K. Üyesi: Prof.Dr.Nihat AKKUŞ Kurucu Y.K. Üyesi: Prof.Dr.Şahin YILDIRIM Kurucu Y.K. Üyesi: Sn.Muhammed Ali AKBAL Kurucu Y.K. Üyesi: Sn.Fatih DOĞAN

4 Kurucu Y.K. Üyesi: Sn.Sabri YILDIZ 9 kişilik kurucu yönetim kadromuzla mekatroniğe hizmet amacı ile hızla faaliyetlerimize başladık Mart 2016 Sektörün önde gelen fuarlarından olan ve 1556 katılımcıyla ziyaretçinin yer aldığı 23.WIN EURASİA AUTOMATİON Fuarı nda stand açarak değerli takipçilerimizle bir araya geldik.derneğimizi ve hedeflerimizi anlatarak üye omak isteyenlerin üyelik başvurularını aldık.

5 Bu vesile ile yoğun ilginizden ötürü teşekkür ederiz. Takipçilerimizden Sn.Davut Eren Şadoğlu,Sn.Turan Özev ve Sn.Barışcan Oruç, Sn.Fatih Acar ve Sn.Devkan İçli projelerini sergiledi. Destekçilerimizden 3Dörtgen Firması nın ULTİMAKER2 cihazı standımızda fuar süresi boyunca baskı yapmak için bizlerleydi.

6

7 Kuka Almanya'da CCI ve Key Account Manager Turkey görevlerini yürüten Sn.Cuma AY ile Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ömer Yasin ADIGÜZEL ve Yönetim Kurulu Genel Sekreterimiz Sn.Hatice Pınar ÜNAL derneğimizin misyonunu paylaşarak fikir alışverişinde bulundu. Sn.Cuma AY'a Derneğimizin bardağını hediye ettik. Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ömer Yasin ADIGÜZEL Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn.Fikri IŞIK'a derneğimizden bahsetti.

8 Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri İş Geliştirme Yöneticisi Sn. Tolga BizelMitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri İş Geliştirme Yöneticisi Sn. Tolga Bizel standımıza gelerek derneğimiz hakkında bilgi aldı. Yönetim Kurulumuz Sn.Tolga Bizel'e vizyonumuz ve hedeflerimizi anlattı.

9 Konyalı Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı, İstanbul Ticaret Odası Mecis Üyesi Sn.Mustafa BÜYÜKDEDE standımıza gelerek vizyonumuz ve misyonumuzu öğrendi. Sn.BÜYÜKDEDE'ye derneğimizin kupası hediye edilmiştir. Yönetim kurulumuzla hedeflerimizi ve projelerimizi istişare ederek desteklerini gösteren Sn.Mustafa BÜYÜKDEDE'YE derneğimiz adına teşekkürlerimizi sunarız. Konyalı Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı,İstanbul Ticaret Odası Mecis Üyesi SN.Mustafa BÜYÜKDEDE, Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ömer Yasin ADIGÜZEL,Yönetim Kurulu Genel Sekreterimiz Sn.Hatice Pınar ÜNAL ve üyemiz Sn.Mehmet Fatih ADIGÜZEL ile Türkiye'deki en uzun hidrolik silindiri üreten ülkemizde hidrolik konusunda önde gelen firmalardan olan KAYAHAN Firması Genel Müdür Asistanı Sn.Kamil BABACAN'a derneğimizin vizyou ve misyonunu anlatılarak ortak neler yapılabiceği istişare edilmiştir.

10 Konyalı Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı,İstanbul Ticaret Odası Mecis Üyesi SN.Mustafa BÜYÜKDEDE, Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ömer Yasin ADIGÜZEL,Yönetim Kurulu Genel Sekreterimiz Sn.Hatice Pınar ÜNAL ve üyemiz Sn.Mehmet Fatih ADIGÜZEL ile KURTMAN Firma Yetkililerine derneğimizin vizyonu ve misyonu anlatılarak ortak neler yapılabiceği istişare edilmiştir. Konyalı Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı,İstanbul Ticaret Odası Mecis Üyesi Sn.Mustafa BÜYÜKDEDE, Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ömer Yasin ADIGÜZEL,Yönetim Kurulu Genel Sekreterimiz Sn.Hatice Pınar ÜNAL ile Kastaş Sızdırmazlık Teknolojileri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sn.Haydar ATILGAN a derneğimizin vizyonu ve misyonu anlatılarak ortak neler yapılabiceği istişare edilmiştir.

11 Gedik Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Sn.Yrd.Doç.Dr.Savaş DİLİBAL, Gedik Üniversitesi Bilim ve Teknik Kulübü Ekibi standımızı ziyaret etti.sn.dilibal ile dernek olarak destekçisi olacağımız Gedik Üniversitesi tarafından düzenlenecek olan Kasım 2016 tarihlerinde TORK 2016 Türkiye Robot Bilim Konferansı hakkında görüşüldü.

12 Yıldız Teknik Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği çatısı altında kurulmuş Lagari Takımı standımıza uğrayarak projelerini tanıttı. Amerikan Uzay Kurumu (AAS) ile Amerikan Uçak ve Uzay Enstitüsü nün (AIAA) düzenlediği ve NASA nın desteklediği geleneksel bir tasarla yap fırlat öğrenci yarışması olan Cansat Competition 2016 isimli model uydu yarışmasında 100 üzerinden puanla, ön elemelerde dünya 2.' si olarak, Amerika'da düzenlenecek olan final etabına katılmaya hak kazanmıştır. Bu gururu ülkemize ve bölümümüze yaşatan LAGARİ Takımı nı tebrik eder, final etabında başarılar dileriz.

13 Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ömer Yasin ADIGÜZEL FESTO Genel Müdürü Sn.Osman TÜRÜDÜ'ye derneğimizin vizyonunu ve misyonunu paylaşarak FESTO ile yapılabilecek iş birlikleri hakkında konuştu. Derneğimizin bardağı Sn.Osman TÜRÜDÜ'ye armağan edildi. FESTO Didaktik Genel Müdürü Sn.Alpay ÖZKAN ve Eğitim Müdürü Sn.Doğan ERCAN standımıza uğrayarak derneğimizin vizyonunu ve misyonunu Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ömer Yasin ADIGÜZEL,Yönetim Kurulu Genel Sekreterimiz Sn.Hatice Pınar ÜNAL ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sn.Muhammed Ali AKBAL dan dinlemiştir. Sn.Alpay ÖZKAN,FESTO ile derneğimizin yapabileceği işbirliklerini konuşmak üzere derneğimiz yönetim kurulunu davet etmiştir.

14 Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ömer Yasin ADIGÜZEL,Yönetim Kurulu Genel Sekreterimiz Sn.Hatice Pınar ÜNAL Beckhoff Key Account Manager Sn.Faruk AÇMALI ya derneğimizi tanıtarak ortak eğitim çalışması yapılmasını teklif etmiştir. Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ömer Yasin ADIGÜZEL,Yönetim Kurulu Genel Sekreterimiz Sn.Hatice Pınar ÜNAL,Yönetim Kurulu Saymanımız Sn.Zekeriye POLAT TORK Satış Pazarlama Direktörü,Mekatronik MÜhedndisi Sn.Ömer KAYA ya derneğimizi tanıtmıştır.

15 Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ömer Yasin ADIGÜZEL,Yönetim Kurulu Genel Sekreterimiz Sn.Hatice Pınar ÜNAL,Hidrel Hidrolik Elemanlar A.Ş Pazar Geliştirme Müdürü Enver Duygulu ya derneğimizi tanıtmıştır.

16 23 MART 2016 Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ömer Yasin ADIGÜZEL,Dernek Üyemiz Sn.Turan ÖZEV ile birlikte Yıldız Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sn. Prof.Dr.Faruk YİĞİT'i ve YTÜ Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Sn.Doç.Dr.Vasfi Emre ÖMÜRLÜ'yü makamında ziyaret ederek projelerimizi ve hedeflerimizi istişare etmişlerdir.

17 5 NİSAN 2016 Yönetim Kurulu üyemiz Prof.Dr.Şahin Yıldırım ve Genel Sekreterimiz Sn. Hatice Pınar Ünal TET Proje baharındaydı. Prof.Dr.Şahin Yıldırım ;İlk Yerli ve Tek:Dişeti Değerlendirilmesinde Fotografik Görüntüleme Sistemi adlı finale kalan projesinin sunumunu gerçekleştirmiştir. Aynı zamanda Erciyes Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Sn.Ali Osman Uyucu' da TET te finale kalan projesini sunmuştur. Yönetim kurulu üyelerimiz Mucit Sn. Kemal Ergüner ile görüşmeler yapmıştır. Gelişmeler için takipte kalın. 6 NİSAN 2016

18 Yönetim Kurulu Üyemiz Erciyes Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr.Şahin Yıldırım TET Proje Baharı ' nda başarılı olan projesini(türkiye'de ilk ve tek:dişeti Degerlendirilmesinde Fotografik Görüntüleme Sistemi) Harbiye Askeri Müzesi(İstanbul)'da sergilemiştir. 9 NİSAN 2016 Yönetim Kurulu üyemiz Sn.Fatih Doğan,Cumhuriyet Üniversitesi Üniversite Temsilcileri ilk toplantımızı gerçekleştirmiştir.

19 10 NİSAN 2016 Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ömer Yasin ADIGÜZEL,Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sn.Hakan BAŞARGAN,Yönetim Kurulu Saymanımız Sn. Zekeriya POLAT ve Yönetim Kurulu Genel Sekreterimiz Sn.Hatice Pınar ÜNAL 3Dörtgen ailesi ile işbirliği için görüşmüştür. Üyelerimize özel fırsatlar,yapacağımız eğitimler ve işbirliğimizin detayları için takipte kalın,yakında siz değerli üyelerimizle paylaşacağız.

20 11 NİSAN 2016 Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ömer Yasin ADIGÜZEL, Yönetim Kurulu Saymanımız Sn.Zekeriya POLAT ve Yönetim Kurulu Genel Sekreterimiz Sn.Hatice Pınar ÜNAL Robotistan.com ile işbirliği için görüşmüştür. Siz değerli üyelerimize özel fırsatlar için takipte kalın.

21 12 NİSAN 2016 İTÜ nün düzenlediği iş dünyasındaki profesyonellere yönelik Dijital Dönüşüm ve Endüstri 4.0 konulu İş Dünyası Zirvesine derneğimizi temsilen YK Başkanımız Sn.Ömer Yasin Adıgüzel,YK.Başkan Yrd. SN.Hakan Başargan,Y.K. Saymanımız Sn.Zekeriya Polat, Y.K.Asil Üyemiz Sn.Sabri Yıldız katılım göstermiştir. Bu sene ilki gerçekleştirilen ve yaklaşık 400 orta ve üst düzey yönetici katılımcının bulunduğu İTÜ İş Dünyası Zirvesi'nde, dünya ve ülkemiz için önemli konular tartışılmıştır. Zirveye Siemens Genel Müdürü Ali Rıza Ersoy, Intel Genel Müdürü Burak Aydın, GE Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Canan Özsoy, Cisco Türkiye Genel Müdürü Cenk Kıvılcım, Akbank Genel Müdür Yardımcısı Orkun Oğuz gibi isimler konuşmacı olarak katılmış ve "Endüstri 4.0" ın getireceklerini, yapılması gerekenleri,öngörülen gelişmeleri ve hedefleri anlatmıştır.

22 Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ömer Yasin ADIGÜZEL, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sn.Hakan BAŞARGAN, Yönetim Kurulu Saymanımız Sn. Zekeriya POLAT ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sn.Sabri YILDIZ, SIEMENS Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Sn.Ali Rıza ERSOY ile yeni sanayi devrimi "Endüstri 4.0" ın gelişimini istişare etmiştir. Sn.ERSOY Mekatronik Mühendislerinin yeni sanayi devriminin ayrılamaz bir parçası olduğunu söylemiştir.

23 16 NİSAN 2016 Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ömer Yasin ADIGÜZEL 14 ülkede faaliyet gösteren, ABB, Legrand, Nexans, Osram, Philips, Prysmian ve Schneider Electric in kurucu ortakları olduğu ve merkezi İsviçre de bulunan Voltimum un Satış Pazarlama Müdürü Sn.Volkan ÇALLAR ile işbirliği için görüşmüştür NİSAN 2016 Mekatronik Mühendisleri Derneği olarak Karabük Üniversitesi'nde gerçekleşen 3.Ulusal SAF RUN Robot Yarışması'nda standımızla yer aldık. Yönetim Kurulu Genel Sekreterimiz Sn.Hatice Pınar Ünal,dernek direktörlerimiz Sn.Kerem Onurhan Küreşen,Sn.Ferzender Varlı,Sn.Burhan Ülbeği ve Sn.Nazife Karakoç ve tarihlerinde standımızda Karabük Üniversitesi öğrencileri ile buluştu ve derneğimizi tanıttı.

24 Karabük Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Mustafa Yaşar, Karabük Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Sn. Bünyamin Gün, Karabük İl Emniyet Müdürü Sn. Serhat Tezsever, Kardemir A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Sn. Hakan Onur standımıza uğradılar.

25 Endüstri 4.0'ın ayrılmaz bir parçası olan Mekatronik Mühendisleri adına derneğimizi temsilen Yönetim Kurulu Genel Sekreterimiz Sn. Hatice Pınar Ünal ve direktörlerimizden Sn. Nazife Karakoç, Türkiye'nin En Büyük Mühendislik Portalı elektrikport.com Genel Müdürü Sn. Ayça Ayçiçek ve akademik danışmanı Sn. Engin Ayçiçek ile görüşmüştür. Saf Run yarışması ödül töreni gerçekleştirildi. Derneğimiz üyesi Sakarya Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü 1.Sınıf Öğrencisi Sn.Göktuğ AKKUŞ yangın söndüren robot kategorisinde birinci olmuştur. Üyemizi tebrik eder,başarılarının devamını dileriz.

26 Karabük Üniversitesi Rektörü Sn.Prof.Dr.Refik Polat'a Yönetim Kurulu Genel Sekreterimiz Sn.Hatice Pınar Ünal ;direktörlerimiz Sn.Nazife Karakoç, Sn.Abdullah Kılıçaslan,Sn.Kerem Onurhan Küreşen,Sn.Ferzender Varlı tarafından derneğimiz tanıtılmıştır. Karabük Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr.Raif BAYIR,Bölüm Başkan Yardımcısı Sn.Yrd.DoçDr.Ali UYSAL ve Sn.Arş.Gör.Tuncay SOYLU ile hedeflerimizi paylaşarak derneğimizi tanıttık.

27 26 NİSAN 2016 TBMM Meclis Amiri Niğde Milletvekili Sn. Erdoğan Özegen, Sn. Mehmet Fatih Adıgüzel, Mekatonik Mühendisleri Derneği Kurucu Üyemiz Sn. Muhammed Ali Akbal Dernek olarak Niğde Milletvekili Erdoğan Özegeni makamında ziyaret ettik. Derneğimizi tanıttık.

28 27 NİSAN 2016 FESTO Didaktik Genel Müdürü Sn.Alpay ÖZKAN ve Eğitim Sistemleri Müdürü Sn.Doğan ERCAN ın daveti üzerine derneğimizi temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ömr Yasin ADIGÜZEL,Yönetim Kurulu Genel Sekreterimiz Sn.Hatice Pınar ÜNAL ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sn.Prof.Dr.Nihat AKKUŞ FESTO firması na ziyarette bulunmuştur. FESTO ile dernek üyelerimize yapılabilecek özel eğitimler,teknik gezi imkanları vb. konularda görüştük. İlerleyen süreçte yapılacak olan eğitimler ve FESTO tarafından sağlanacak imkanlar siz değerli üyelerimize mail atılacaktır.

29 28 30 NİSAN 2016 Medya sponsoru ve destekleyicisi olduğumuz Marmara Üniversitesi Mekatronik ve İnovasyon Günleri nde stand açarak takipçilerimizle buluştuk. Yönetim Kurulu Genel Sekreterimiz Sn.Hatice Pınar Ünal, Microsoft şirketinde Windows Uygulama Geliştirme Yöneticisi olarak görev yapan Sn. İbrahim Kıvanç ile derneğimiz adına görüştü. Gençlik Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Sn.Emre KAÇAR Derneğimizi tanımak üzere standımıza uğramış ve hedeflerimiz hakkında Yönetim Kurulu Genel Sekretrimiz Sn.Hatice Pınar ÜNAL tarafından bilgilendirilmiştir.

30 Marmara İnovasyon ünlerinde Sumo Robot Kategorisinde dereceye giren KARABELA takımına Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ömer Yasin Adıgüzel ödüllünü ve plaketini vermiştir. Destekçisi olduğumuz Marmara İnovasyon Günleri Etkinliği nde hizmetlerimizden ötürü organizasyon komite başkanı,dernek üyemiz Sn.Chingiz SEYİDBAYLİ tarafından derneğimize verilen plaketi bizi temsilen Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ömer Yasin Adıgüzel almıştır.

MEKATRONİK MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ E-BÜLTEN MAYIS - HAZİRAN

MEKATRONİK MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ E-BÜLTEN MAYIS - HAZİRAN MEKATRONİK MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ E-BÜLTEN MAYIS - HAZİRAN 1 4-5 Mayıs 2016 Ekonomi bakanlığının koordinatörlüğünde TİM(Türkiye İhracatçılar Meclisi) ve OAİB(Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri) organizasyonu

Detaylı

MEKATRONİK MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ E-BÜLTEN TEMMUZ 2016 TEMMUZ

MEKATRONİK MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ E-BÜLTEN TEMMUZ 2016 TEMMUZ 1 MEKATRONİK MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ E-BÜLTEN TEMMUZ 2016 TEMMUZ 2017 2 20 TEMMUZ 2016 Derneğimiz Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ömer Yasin ADIGÜZEL, Ahi Sanayici ve İş Adamları Derneği Genel Başkanı

Detaylı

KAROT ekibi Dünya Şampiyonluğunu Rektör Prof. Dr. Polat ile Paylaştı

KAROT ekibi Dünya Şampiyonluğunu Rektör Prof. Dr. Polat ile Paylaştı KAROT ekibi Dünya Şampiyonluğunu Rektör Prof. Dr. Polat ile Paylaştı Japonya da 17-18 Aralık tarihleri arasında 28 incisi düzenlenen Uluslararası Sumo Robot Yarışması'nda ikinci kez Dünya şampiyonu olan

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU ELEKTRONİK VE OTOMASYON BÖLÜMÜ TANITIM DOSYASI 2016 A. PROGRAMLARIMIZIN TARİHÇESİ VE MİSYONU Programlarımız Kocaeli, Gebze ve İstanbul Sanayi nin yetişmiş

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ. Türkiye İnovasyon Haftası 2015 KBÜELAR Takımı Faaliyet Raporu KBÜ ELAR

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ. Türkiye İnovasyon Haftası 2015 KBÜELAR Takımı Faaliyet Raporu KBÜ ELAR KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Türkiye İnovasyon Haftası 2015 KBÜELAR Takımı Faaliyet Raporu Türkiye İhracatçılar Meclisi(TİM), bölgesel ve sektörel temelde faaliyet gösteren 60 İhracatçı Birliğini, 26 ihracatçı

Detaylı

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi 15 EKİM 2016 PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi Prof. Dr. Gündüz Ulusoy halen Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesidir. 1970 yılında Robert Kolej

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 IFAT EURASIA- 2. ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ FUARI 16-18 Şubat 2017 AKADEMİ ÇEVRE A.Ş. olarak ekibimizle Türkiye de 2. kez gerçekleşen IFAT Eurasia da standımızı kurarak paydaşlarımız,

Detaylı

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu HEYET ZİYARETLERİ. ASO I.Organize Sanayi Bölgesi

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu HEYET ZİYARETLERİ. ASO I.Organize Sanayi Bölgesi 13 HEYET ZİYARETLERİ 13.1. Cibuti Cumhurbaşkanı Ziyareti: Cibuti Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanlığı üst düzey yetkililerinden oluşan 100 kişilik heyet Başkan Vekilimiz Sn.Fahrettin KÜRKLÜ nün evsahipliğinde

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

BİZ KİMİZ? Lagari Takımı (#5278), Yıldız Teknik Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği çatısı altında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur.

BİZ KİMİZ? Lagari Takımı (#5278), Yıldız Teknik Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği çatısı altında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. İÇİNDEKİLER MİSYON, VİZYON ve DEĞERLER... 3 YARIŞMA HAKKINDA BİLGİ... 4 CANSAT 2016 YARIŞMASINA GENEL BAKIŞ... 5 CanSat 2016 Temel Görev... 6 YARIŞMANIN GETİRİLERİ... 7 1 BİZ KİMİZ? Takımı (#5278), Yıldız

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

g r i z u U Z A Y T A K I M I B Ü L E N T E C E V İ T Ü N İ V E R S İ T E S İ

g r i z u U Z A Y T A K I M I B Ü L E N T E C E V İ T Ü N İ V E R S İ T E S İ B Ü L E N T E C E V İ T Ü N İ V E R S İ T E S İ g r i z u - 2 6 3 U Z A Y T A K I M I w w w. g r i z u - 2 6 3. s p a c e i l e t i s i m @ g r i z u - 2 6 3. s p a c e B Ü L E N T E C E V İ T Ü N İ V

Detaylı

aralık 2016 / 2. sayı / üç ayda bir yayınlanır / AdapTTO.net

aralık 2016 / 2. sayı / üç ayda bir yayınlanır / AdapTTO.net aralık 2016 / 2. sayı / üç ayda bir yayınlanır / AdapTTO.net 2. [İmtiyaz Sahibi] Prof.Dr. Tahsin Engin [Yazarlar] Gözde Sofuoğlu Aykut Ulgar [Tasarım] Murat Tamcı Sakarya Üniversitesi Teknoloji Geliştirme

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

26 EKIM TANITIM VE SPONSORLUK DOSYASI ENERJİ ALANINDA UZMAN FİRMALAR VE KONUŞMACI LAR SEKTÖRÜN KALBİ YTU DE ATACAK İKLİMLENDİRME (HVAC)

26 EKIM TANITIM VE SPONSORLUK DOSYASI ENERJİ ALANINDA UZMAN FİRMALAR VE KONUŞMACI LAR SEKTÖRÜN KALBİ YTU DE ATACAK İKLİMLENDİRME (HVAC) ENERJİ İKLİMLENDİRME (HVAC) ALANINDA UZMAN FİRMALAR VE KONUŞMACI LAR 26 EKIM TANITIM VE SPONSORLUK DOSYASI Yıldız Teknik Üniversitesi Oditoryum Sergi Salonu / Beşiktaş SEKTÖRÜN KALBİ YTU DE ATACAK SİZİDE

Detaylı

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

Mayıs Ayı Bülteni MEDİPOL TTO DAN HABERLER. Birlikte Başarıyoruz İTÜNOVA TTO MEDİPOL TTO YU ZİYARET ETTİ

Mayıs Ayı Bülteni MEDİPOL TTO DAN HABERLER. Birlikte Başarıyoruz İTÜNOVA TTO MEDİPOL TTO YU ZİYARET ETTİ http://tto.medipol.edu.tr/ https://www.instagram.com/medipol.tto/ Mayıs Ayı Bülteni Sayı:5 Tarih:01.06.2017 Birlikte Başarıyoruz Öncelikle Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi buluş aşamasından itibaren

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

HABER BÜLTENİ OCAK ŞUBAT 2014. Detaylı Bilgi İçin: Mustafa YİĞİTOĞLU 0352 224 81 12 13 (131) 0534 813 93 50

HABER BÜLTENİ OCAK ŞUBAT 2014. Detaylı Bilgi İçin: Mustafa YİĞİTOĞLU 0352 224 81 12 13 (131) 0534 813 93 50 HABER BÜLTENİ OCAK ŞUBAT 2014 Detaylı Bilgi İçin: Mustafa YİĞİTOĞLU 0352 224 81 12 13 (131) 0534 813 93 50 Erciyes Üniversitesi Genkök Genom ve Kök Hücre Merkezi Akredite Belgesi Aldı Erciyes Teknoloji

Detaylı

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018 TURKLAB Bülten 2018 Ocak-Şubat-Mart Metot Validasyonu Eğitimi 13-14 Şubat 2018 13-14 Şubat 2018 tarihlerinde Metot Validasyonu konulu eğitim gerçekleştirilmiştir. Katılımcılara, TS EN ISO/IEC 17025 standardı

Detaylı

Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013

Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013 Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013 Yüksekokulumuz Projeleri Ankara da Tanıtıldı. Ankara Atatürk Kültür Merkezi nde düzenlenen Kahramanmaraş Tanıtım Günleri nde; Yüksekokulumuzda

Detaylı

YENİ TÜRK TİCARET KANUNU NDA BİLİŞİM UYGULAMALARI 3 SEMİNERİ - 16 EKİM 2012

YENİ TÜRK TİCARET KANUNU NDA BİLİŞİM UYGULAMALARI 3 SEMİNERİ - 16 EKİM 2012 İTO BİLİŞİM Sayı 37 Ekim 2012 Her ayın ilk haftası İTO web sitesinde yayınlanır. YENİ TÜRK TİCARET KANUNU NDA BİLİŞİM UYGULAMALARI 3 SEMİNERİ - 16 EKİM 2012 Ülkemizin 2023 yılında dünyanın en büyük 10

Detaylı

LBG ISTANBUL,YILDIZ PARTNERLİK KİTAPÇIĞI

LBG ISTANBUL,YILDIZ PARTNERLİK KİTAPÇIĞI LBG ISTANBUL,YILDIZ 2018-2019 PARTNERLİK KİTAPÇIĞI YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 1911 den beri, 107 yılı aşan geçmişi ile birlikte, İstanbul da kurulan Yıldız Teknik Üniversitesi eğitim, araştırma ve kültür

Detaylı

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ 1. 2014 Türkiye Kitap Pazarı İstatistikleri Açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ISBN Ajansı, Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü ve Yayımcı Meslek

Detaylı

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2014 ) 5-6 Kasım 2014, İstanbul Fotoğraf: Emrah TAŞKIRAN TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ / 5-6 KASIM Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından üçüncüsü

Detaylı

GÖKYÜZÜNDE FARK YARATANLAR Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kişisel Gelişim Programı

GÖKYÜZÜNDE FARK YARATANLAR Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kişisel Gelişim Programı GÖKYÜZÜNDE FARK YARATANLAR Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kişisel Gelişim Programı Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi,

Detaylı

26.11.2015 22.12.2015 RUS KÖKENLİ VATANDAŞLARLA BİRLİK-BERABERLİK KAHVALTISI 05.12.2015 RUSYA İLE YAŞANAN UÇAK KRİZİ VE SONRASINDA YAŞANAN GELİŞMELER İLE İLGİLİ ALANYA DA YAŞAYAN RUS VATANDAŞLARINA YÖNELİK

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

Türk Armatörler Birliği

Türk Armatörler Birliği Cilt 1, Sayı 10 Bülten Tarihi : 1 KASIM 2016 TAB E-BÜLTEN EKİM 2016 Türk Armatörler Birliği Çebi Denizcilik ve Kaptan Grup Ziyaret Edildi Üye Bilgisi Çalışmalarımız TAB FORUM Toplantımız Deniz Çalışanlarının

Detaylı

DİĞER FAALİYETLER Beyaz Koza Spor Kulübü Bowling Turnuvası Eğitim Kurulunun İngiltere NFPC Eğitim Merkezi Ziyareti

DİĞER FAALİYETLER Beyaz Koza Spor Kulübü Bowling Turnuvası Eğitim Kurulunun İngiltere NFPC Eğitim Merkezi Ziyareti 14 DİĞER FAALİYETLER 14.1. Beyaz Koza Spor Kulübü Bowling Turnuvası Engelli kişilerin topluma kazandırılması yönünde faaliyetlerde bulunan Beyaz Koza Derneğine bağlı kulübün düzenlemiş olduğu Bowling Turnuvasına

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1

MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1 MART E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:3 DÖNEM:1 SAMSUN TEKNOPARK TA GOOGLE HASH CODE ETKİNLİĞİ Google ın her yıl 1 Mart tarihinde tüm dünyada eş zamanlı ve çevrimiçi olarak gerçekleştirdiği teknolojik problem çözme

Detaylı

Ana. Üni. Evrak Tarih ve Sayısı: 24/01/2017-E Sayın Rektörüm,

Ana. Üni. Evrak Tarih ve Sayısı: 24/01/2017-E Sayın Rektörüm, 1 / 2 24.01.2017 17:30 TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik'in mektubu ve Bu Gençlikte İŞ Var! 20... Ana. Üni. Evrak Tarih ve Sayısı: 24/01/2017-E.5466 https://cas.porsuk.anadolu.edu.tr/owa/gensek@anadolu.edu.tr/?ae=ite...

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU ELEKTRONİK VE OTOMASYON BÖLÜMÜ TANITIM DOSYASI 2015 A. PROGRAMLARIMIZIN TARİHÇESİ VE MİSYONU Programlarımız Kocaeli, Gebze ve İstanbul Sanayi nin yetişmiş

Detaylı

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI 2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun organize ettiği, bu yıl Çizgi İzleyen Robot ve Sumo Robot olmak üzere

Detaylı

7.ALÜMİNYUM SEMPOZYUMU YAPILDI

7.ALÜMİNYUM SEMPOZYUMU YAPILDI 7.ALÜMİNYUM SEMPOZYUMU YAPILDI 7.Alüminyum Sempozyumu, 08-09 Ekim 2015 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi, Yeşilköy-İstanbul da Türkiye Alüminyum Sanayicileri Derneği, TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi ve

Detaylı

9. DÖNEM YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

9. DÖNEM YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 9. DÖNEM YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 22.04.2017 Değerli Üyelerimiz, Derneğimiz tüzüğünde belirtilen amaçlar doğrultusunda ahşabın dünyada olduğu gibi ülkemizde de hak ettiği yeri alması için çalışmalarını

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ!

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 SAYI:1 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen MISAD Genel Kurul Toplantısı sektör aktörlerini bir araya getirdi... TEŞEKKÜRLER MİSAD Yönetim Kurulu

Detaylı

7.ALÜMİNYUM SEMPOZYUMU YAPILDI

7.ALÜMİNYUM SEMPOZYUMU YAPILDI 7.ALÜMİNYUM SEMPOZYUMU YAPILDI 7.Alüminyum Sempozyumu, 08-09 Ekim 2015 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi, Yeşilköy-İstanbul da Türkiye Alüminyum Sanayicileri Derneği, TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi ve

Detaylı

AKADEMİK ZAMMI ADIMDA ALDIK

AKADEMİK ZAMMI ADIMDA ALDIK AKADEMİK ZAMMI ADIMDA ALDIK BİR SORUNU DAHA ÇÖZÜME KAVUŞTURDUK Üniversitelerde idari ve akademik personeli bir bütün olarak görüyoruz. 666 Sayılı KHK ile idari personelin ek ödeme oranlarında artış gerçekleştirilirken,

Detaylı

2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU

2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU 2014 MART-NİSAN FAALİYET RAPORU 04 Mart 2014 VII. Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası VII. Türkiye Sektörel Ekonomi Şurası, 4 Mart 2014 tarihinde TOBB Başkanı Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu ev sahipliğinde ve

Detaylı

2-3 EKİM 2018, ANKARA

2-3 EKİM 2018, ANKARA DESTEKLERİYLE ORGANİZATÖR 2-3 EKİM 2018, ANKARA S O N U Ç R A P O R U OPERASYON ve İÇERİK PARTNERİ www.inpps.com ZİRVE HAKKINDA Terörle mücadele, malların dolaşımının kontrolü ve uluslararası sınırlardaki

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI. 1 Aralık 2018 WOW Hotel. satinalmazirvesi.org

SPONSORLUK DOSYASI. 1 Aralık 2018 WOW Hotel. satinalmazirvesi.org SPONSORLUK DOSYASI 1 Aralık 2018 WOW Hotel satinalmazirvesi.org Değerli Yönetici, Sürdürülebilir etik satınalma yaklaşımı çerçevesinde satınalma mesleğini güçlendirme misyonu ile ön plana çıkan TÜSAYDER,

Detaylı

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 08 Ocak 2014 - (A. Murat Ersoy - Hande Tibuk) 2014 CATHIC organizasyonu PR hazırlıklarını yürüten Alkaş firmasından Esra Dalgıç ile Dernek Başkanımız Sayın Murat Ersoy ve

Detaylı

GENÇ PUPA. e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ EKİM SAYI 11

GENÇ PUPA. e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ EKİM SAYI 11 GENÇ PUPA e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ EKİM SAYI 11 1 4 EKİM 2016 Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri Tanıtım ve Bilgilendirme Sunumu 2016 4 EKİM 2016 Kariyer Planlama ve İç Girişimcilik Semineri Key Of Change

Detaylı

7. dönem çalışma raporu EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 104

7. dönem çalışma raporu EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 104 EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI 104 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 7. Dönemi boyunca, EMO-Genç çalışmalarına oldukça önem vermiş oda ile bağlarının gelişmesi yönünde çalışmalar yürütmüştür. Teknik geziler, tanışma toplantıları,

Detaylı

8. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE AYDINLATMA FUARI

8. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE AYDINLATMA FUARI 8. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE AYDINLATMA FUARI 27-30 Eylül 2012 tarihleri arasında organize edilen ve T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından desteklenen Türkiye

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI

Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI Düzce Meslek Yüksekokulu OKUL MÜDÜRÜMÜZ Yrd.DoçDr. Ömer SİVRİKAYA 1 ) 2014, MÜDÜR, DÜZCE ÜNİVERSİTESİ, DÜZCE MESLEK YÜKSEK

Detaylı

Düpol"den Köseköy Myo"ya Ziyaret KAYNAŞLI MYO DAN STANDARD PROFİL E TEKNİK GEZİ Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Lastik ve Plastik Teknolojisi Programı öğretim elemanları ve öğrencileri

Detaylı

2015 Yeniden buluşuyoruz...

2015 Yeniden buluşuyoruz... IV. Elektrik Tesisat Ulusal Kongre ve Sergisi 21-24 Ekim 2015 Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi İzmir 2009 2011 2013 2015 Yeniden buluşuyoruz... TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İzmir Şubesi 1954 TMMOB

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu Teke Yöresi 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açtı. Üreticinin yeni teknolojilerle buluştuğu fuarı ilk gün

Detaylı

WIND ENERGY HAMBURG 2014 RÜZGAR ENERJİSİ FUARI VE KONGRESİ

WIND ENERGY HAMBURG 2014 RÜZGAR ENERJİSİ FUARI VE KONGRESİ WIND ENERGY HAMBURG 2014 RÜZGAR ENERJİSİ FUARI VE KONGRESİ (23-26 EYLÜL 2014) Fotoğraf: Gülşen AKSU WIND ENERGY HAMBURG 2014 RÜZGAR ENERJİSİ FUARI VE KONGRESİ WIND ENERGY HAMBURG 2014 RÜZGAR ENERJİSİ FUARI

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

Bölüm Profili. Gediz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü nde ;

Bölüm Profili. Gediz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü nde ; Bölüm Profili Gediz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü nde ; Lisans Programlarında hazırlık sınıfı dahil 281 öğrenci, Yüksek lisans programlarında 75 i tezli (69 u Türkçe

Detaylı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Koordinatörlüğü

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Koordinatörlüğü Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (TTO) Koordinatörlüğü SANAYİYE BİLGİ VE TEKNOLOJİ TRANSFER ETME temel hedefiyle 2017 yılından itibaren yeni bir dönem başlamıştır. Bilecik Şeyh

Detaylı

SİVİL HAVACILIK KABİN HİZMETLERİ PROGRAMI ETKİNLİKLER. Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri mezunları

SİVİL HAVACILIK KABİN HİZMETLERİ PROGRAMI ETKİNLİKLER. Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri mezunları SİVİL HAVACILIK KABİN HİZMETLERİ PROGRAMI ETKİNLİKLER Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri 2014-2015 mezunları Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri 2014-2015 stajları 7.Kariyer Günleri kapsamında Türk Hava Yolları

Detaylı

T.C. IĞDIR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI PROGRAMLARI DANIŞMA KURULLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak

T.C. IĞDIR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI PROGRAMLARI DANIŞMA KURULLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak T.C. IĞDIR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI PROGRAMLARI DANIŞMA KURULLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç: MADDE 1- Bu yönergenin amacı, Iğdır Üniversitesi Meslek Yüksekokullarındaki

Detaylı

Türk Armatörler Birliği

Türk Armatörler Birliği Cilt 3, Sayı 2-3-4 Bülten Tarihi : NİSAN 2018 TAB E-BÜLTEN ŞUBAT-MART-NİSAN 2018 Türk Armatörler Birliği Türk Armatörler Birliği YÖNETİM KURULU TOPLANTISI Şubat Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, 13 Şubat

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER

SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER SAĞLIK KÜLTÜR ve SPOR DAİRE BAŞKANLIĞININ 2012 YILI SOSYAL FAALİYETLERİNDEN GÖRÜNTÜLER Üniversitemiz Merkez Kütüphane Konferans Salonunda İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından gerçekleştirilen Anılarla

Detaylı

2015 FUAR SONUÇ RAPORU

2015 FUAR SONUÇ RAPORU 2015 FUAR SONUÇ RAPORU Aydınlatma Sektörü ISTANBULLIGHT ta biraraya geldi İstanbulLight 9. Uluslararası Aydınlatma Teknolojileri Fuarı ve Kongresi UBM NTSR Fuarcılık organizatörlüğünde, AGİD (Aydınlatma

Detaylı

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ Amasya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu II. ÖDÜLLÜ PROJE YARIŞMASI BAŞVURU FORMU

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ Amasya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu II. ÖDÜLLÜ PROJE YARIŞMASI BAŞVURU FORMU T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ Amasya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu II. ÖDÜLLÜ PROJE YARIŞMASI BAŞVURU FORMU YARIŞMANIN ADI II. ÖDÜLLÜ PROJE YARIŞMASI Toplum İçin Yeni Teknolojiler Temalı Proje Yarışması.

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU ELEKTRONİK VE OTOMASYON BÖLÜMÜ TANITIM DOSYASI 2016-2017 A. PROGRAMLARIMIZIN TARİHÇESİ VE MİSYONU Programlarımız Yrd. Doç. Dr. Mustafa ÇÖL ün yönetiminde,

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

RÜZGAR ENERJİSİ FUARI VE KONGRESİ

RÜZGAR ENERJİSİ FUARI VE KONGRESİ RÜZGAR ENERJİSİ FUARI VE KONGRESİ Barselona, 10-13 Mart 2014 AVRUPA RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ / 10-13 MART 2014 EWEA 2014 (10-13 Mart) Rüzgar Enerjisi Fuarı ve Kongresi Avrupa Rüzgar Enerjisi Birliği (EWEA)

Detaylı

ETTOM BÜLTEN TEZ NASIL YAZILIR? EĞİTİMİ

ETTOM BÜLTEN TEZ NASIL YAZILIR? EĞİTİMİ M A R K A D E M İ B U L U Ş M A L A R I ETTOM İletişim Bilgileri ESOGÜ Meşelik Yerleşkesi 26040 Eskişehir ettom@ogu.edu.tr www.eskisehirttp.com 0 222 229 39 54 10 Ocak 2018 tarihinde Eskişehir Osmangazi

Detaylı

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni

YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni YALOVA SMMM ODASI 2013 YILI ETKİNLİKLERİMİZ... 05.01.2013 Tarihinde Sakarya SMMM Odasının Yeni Hizmet Binası açılış töreni 08.01.2013 SM ŞERİF ÖZTÜRK RUHSAT TÖRENİ 22.01.2013 Tarihinde Yalova SGK il Müdürlüğü'nün

Detaylı

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI

İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 OKULLARINDA KARNE HEYECANI İlkokul-Ortaokul Bölümünde 9 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri başlamıştır. Sayın Velilerimiz, İlkokul-Ortaokul Bölümünde 09 Şubat 2015 tarihinden itibaren veli-öğretmen görüşmeleri

Detaylı

Güney Kore Ziyaretinden Düşen Notlar

Güney Kore Ziyaretinden Düşen Notlar Güney Kore Ziyaretinden Düşen Notlar Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Hatay Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç.Dr. Zafer Yönden, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi ve Erzin

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. ÜNĠVERSĠTELERLE ġube

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. ÜNĠVERSĠTELERLE ġube ÜNĠVERSĠTELERLE ġube GÜNCESĠ ĠLĠġKĠLER YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2009-2010 ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ 2009-2010 Öğretim yılı Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik- Elektronik Fakültesi

Detaylı

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası Öğrenmek İstiyorum Kampanyası TRABZON DA KAMPANYAYA İLGİ ARTIYOR sağlık üreme sağlığı bilgilerinin girmesine yönelik olarak başlanan Öğrenmek İstiyorum Kampanyası kapsamında Trabzon da ilgi gün geçtikçe

Detaylı

KalDer Türkiye Kalite Derneği

KalDer Türkiye Kalite Derneği KalDer Türkiye Kalite Derneği GençKal KalDer Ana Faaliyet Alanları Rekabet Gücünü Artırmada Destek Faaliyetleri Ulusal Kalite Hareketi Rehberlik Değerlendirme Hizmetleri Kıyaslama Çalışmaları Ulusal ve

Detaylı

8. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi

8. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyumu ve Sergisi TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK TRAFİK GÜVENLİĞİ ETKİNLİĞİ 8. Karayolu Trafik Güvenliği Sektörel Paneller Tiyatro ve Çeşitli Etkinlikler Spot Film Yarışması Sergi ve Fuar Organizasyon: www.karayolutrafiksempozyumu.org

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ. Çağrı Merkezi: 0850 302 67 95

NİSAN AYI BÜLTENİ. Çağrı Merkezi: 0850 302 67 95 NİSAN AYI BÜLTENİ 30 NİSAN 2014 GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEGİ GENEL MERKEZİ Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Er Cihan Namlı Cad.(Dereboyu Cad.) Alaca İş Merkezi 39/8 Şişli, İstanbul Çağrı Merkezi: 0850 302

Detaylı

- 46 - ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ESKİŞEHİR ŞUBESİ 2012-2013 ÇALIŞMA RAPORU

- 46 - ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ESKİŞEHİR ŞUBESİ 2012-2013 ÇALIŞMA RAPORU 11 Ekim 2012 Şube EMO-Genç Komisyonu toplantısı Şube Eğitim Salonunda yapıldı. Şube Örgütlenme Sekreteri Kaan Hürler'in katılım sağladığı toplantıya yaklaşık 40 EMO-Genç üyesi katılım sağlarken, yeni dönem

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI ENEL ELEKTRONİK İŞ YERİNDE ÜYE TOPLANTISI YAPILDI ENEL Elektronik iş yerinde meslektaşlarımızla 7 Temmuz 2010 tarihinde oda çalışmalarını değerlendirmek ve İşyeri temsilcisini

Detaylı

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Temmuz 2014 Faaliyet Raporu

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Temmuz 2014 Faaliyet Raporu UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Temmuz 2014 Faaliyet Raporu GK Faaliyet Raporu Temmuz 2014 2 4 Temmuz 2014 İftar Köln Ditib Merkez Camii UETD GM Genclik Kollarindan Beyza Külünk, Esma Cakmak, Meryem Ates

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 30.09.2014 27.10.2014 PARİS SİAL GIDA FUARINDA ALTSO STANDI İLE YERİMİZİ ALDIK-19-23 EKİM 2014 6552 SAYILI İŞ KANUNU İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE DEĞİŞİKLİK

Detaylı

MÜKAD Mühendis ve Mimar Kadınlar Derneği

MÜKAD Mühendis ve Mimar Kadınlar Derneği Sayı: 1 2018 MÜKAD MÜKAD Haber Bülteni +90 312 434 44 38 www.mukad.org.tr Kültür Mah.Dr. Mediha Eldem Sok. No:62/16 Yenisehir Çankaya/ANKARA KÜNYE Değerli dostlar merhaba, Şu an okumakta olduğunuz bülten,

Detaylı

Müteşebbis Üniversiteliler Bilgi İletişim Topluluğu

Müteşebbis Üniversiteliler Bilgi İletişim Topluluğu Müteşebbis Üniversiteliler Bilgi İletişim Topluluğu www.munbit.org Tanıtım Dosyası 02 Müteşebbis Üniversiteliler Bilgi İletişim Topluluğu MÜNBİT, dünyayı değiştireceğine inanan, engelleri aşacağını bilen,

Detaylı

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1 Ordu Mali Müşavirler Odası Başkanı Bahadır BAŞ, Disiplin Kurulu Başkanı Murat BAŞARAN SAĞRA, Haksız Rekabet Kurulu Başkanı Sayit GÜLTEPE, Etik Kurulu Başkanı

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TRAVEL TURKEY 2015'E KATILDIK. 9. Uluslararası Travel Turkey Turizm Fuarı 10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında İzmir de düzenlendi. Yerli ve yabancı birçok firmaların katıldığı fuarda ilçemizin doğal ve

Detaylı

12-15 Kasım 2017 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AYAZAĞA KAMPÜSÜ SÜLEYMAN DEMİREL KÜLTÜR MERKEZİ

12-15 Kasım 2017 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AYAZAĞA KAMPÜSÜ SÜLEYMAN DEMİREL KÜLTÜR MERKEZİ 12-15 Kasım 2017 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AYAZAĞA KAMPÜSÜ SÜLEYMAN DEMİREL KÜLTÜR MERKEZİ PFZ NEDİR? Pazarlama ve Finans Zirvesi, yaklaşık 2000 üniversite öğrencisini bir araya getiren bir organizasyondur.itü

Detaylı

İskele Kalıp Sanayicileri Derneği (İKSD) Kasım Ayı Bülteni

İskele Kalıp Sanayicileri Derneği (İKSD) Kasım Ayı Bülteni İskele Kalıp Sanayicileri Derneği (İKSD) Kasım Ayı Bülteni ODTÜ- İKSD Ortak Etkinlik Düzenledi İKSD olarak 19 Kasım 2018 tarihinde ODTÜ İnşaat Fakültesi master ve doktora öğrencilerine yönelik etkinlik

Detaylı

Değerli meslektaşlarım,

Değerli meslektaşlarım, Türkiye Deprem Mühendisliği Derneği (TDMD) tarafından 11-13 Ekim 2017 tarihlerinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek olan Dördüncü Uluslararası Deprem Mühendisliği ve Sismoloji

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 25.03.2014 22.04.2014 ALANYA BELEDİYE BAŞKANI ADEM MURAT YÜCEL E HAYIRLI OLSUN TİCARETİ-09 OCAK 2014 30 MART 2014 TARİHİNDE GERÇEKLEŞEN SEÇİMLER SONUCUNDA HİZMET BAYRAĞINI

Detaylı

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası. GMO YÖNETMELİKLERİNİN GÜNCELLENMESİ GÜNDEMİYLE TOPLANTI YAPILDI

ENDAZE. TMMOB Gemi Mühendisleri Odası.  GMO YÖNETMELİKLERİNİN GÜNCELLENMESİ GÜNDEMİYLE TOPLANTI YAPILDI ENDAZE TMMOB Gemi Mühendisleri Odası GMO YÖNETMELİKLERİNİN GÜNCELLENMESİ GÜNDEMİYLE TOPLANTI YAPILDI Gemi ve Deniz Teknolojisi dergisinin özel sayısıdır. Gemi Mühendisleri Odası üyelerine faks ve e-posta

Detaylı