MEKATRONİK MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ E-BÜLTEN TEMMUZ 2016 TEMMUZ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MEKATRONİK MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ E-BÜLTEN TEMMUZ 2016 TEMMUZ"

Transkript

1 1 MEKATRONİK MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ E-BÜLTEN TEMMUZ 2016 TEMMUZ 2017

2 2 20 TEMMUZ 2016 Derneğimiz Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ömer Yasin ADIGÜZEL, Ahi Sanayici ve İş Adamları Derneği Genel Başkanı Sayın İbrahim ÇAM'ı ve derneğin yönetim kurulunu ziyaret etmiştir. Ahi Sanayici İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu ile karşılıklı hedefler konuşularak ortak emeller üzerine istişarede bulunulmuştur.

3 3 24 TEMMUZ 2016 Derneğimizin destek sponsoru olduğu, Marmara Üniversitesi'nde 2016 yılında birincisi düzenlenen Mekatronik İnovasyon Günleri (MİG) etkinliğine 2017 yılında da sponsor olunmasına karar verildi. Marmara Üniversitesi MİG ekibi ile Kurucu Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ömer Yasin ADIGÜZEL, Kurucu Yönetim Kurulu Bşk. Yrd. Sn. Hakan BAŞARGAN ve Yönetim Kurulu Saymanımız Sn.Zekeriya POLAT MİG'in etkisini, verimini daha da arttırmak adına yapılabilecekleri istişare etmiştir.

4 4 26 TEMMUZ 2016 Kurucu Yönetim Kurulu Üyemiz Prof.Dr.Nihat Akkuş, Türkiyenin en büyük mekatronik platformu olan mekatronikmuhendisligi.com un düzenlediği canlı youtube yayını ile mekatronik mühendisliğinin çalışma alanları, gelecekteki yeri ve benzeri merak edilen pek çok konu hakkında röportaj yapmıştır.

5 5 26 TEMMUZ 2016 Değerli üyelerimize özel imkanlar için 3Dörtgen Firması ile protokol imzalamış bulunmaktayız. 3Dörtgen Firması ile yapılan protokol gereği üyelerimize sağlanan faydalar aşağıdaki gibidir. 3Dörtgen Cafe de Mekatronik Mühendisleri Derneği üyelerine özel %20 indirim sağlanacak. 3D baskı alımında %20 indirim sağlanacak. 3D yazıcılarda %10 indirim sağlanacak.

6 6 27 TEMMUZ 2016 AZE Otomasyon Eğitim ve Danışmanlık firma yöneticisi Sn.Mete SEVİNÇ ile Kurucu Yönetim Kurulu Üyemiz Prof.Dr.Nihat AKKUŞ, Kurucu Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ömer Yasin ADIGÜZEL, Kurucu Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Sn.Hakan BAŞARGAN ve Kurucu Yönetim Kurulu Saymanımız Sn.Zekeriya POLAT derneğimizin hedeflerini konuşarak Mekatronik alanında yapılacak ortak çalışmaları istişare etmişlerdir.

7 7 2 AĞUSTOS 2016 Kurumsal üyemiz olan SMS-TORK firmasıyla yapabileceğimiz eğitim işbirliklerini istişare etmek üzere Kurucu Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Ömer Yasin ADIGÜZEL, Kurucu Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Sn. Hatice Pınar ÜNAL, SMS-TORK Satış Müdürü Sn. Ömer Kaya ve Kurumsal İletişim Direktörü Sn. Gaye Kahraman görüşmüştür. Mekatronik Mühendisleri Derneği yönetimi olarak üyelerimizin kabul ettiği tüzüğümüz gereğince derneğimizin hedefleri doğrultusunda ilerlerken daha hızlı ilerlememizi sağlayan, özveri ile çalışan ve faaliyetlerimizi gerçekleştiren ekibimize bu vesileyle teşekkür ederiz.

8 8 14 AĞUSTOS 2016 İlk Genel Kurulumuz gerçekleştirilerek tüzük değişikliği üyelerimizin onayına sunulmuştur ve aşağıda isimleri yazılı olan kişiler, Mekatronik Mühendisleri Derneği Dönemi Yönetim Kuruluna ve Dönemi Denetleme Kuruluna seçilmiştir.

9 9 MEKATRONİK MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU ASİL Y.K. Başkanı Y.K. Başkan Yardımcısı Y.K. Genel Sekreteri Sn.Ömer Yasin ADIGÜZEL Sn.Ömer KAYA Sn.Hatice Pınar ÜNAL

10 10 MEKATRONİK MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU ASİL Y.K. Saymanı Y.K. Üyesi Y.K. Üyesi Sn.Zekeriya POLAT Prof. Dr. Nihat AKKUŞ Prof. Dr. Şahin YILDIRIM

11 11 MEKATRONİK MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU ASİL Y.K. Üyesi Y.K. Üyesi Y.K. Üyesi Sn.Muhammed Ali AKBAL Sn.Fatih DOĞAN Sn.Sabri YILDIZ

12 12 MEKATRONİK MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU YEDEK 1- Burak GÜL 2- Hakan BAŞARGAN 3- Nazife KARAKOÇ 4- Ferzender VARLİ 5- Müslüm YILDIZBAKAN 6- Emre DÖLEK 7- Beste SEMİZ 8- Tahir URAS 9- Göktuğ AKKUŞ

13 13 MEKATRONİK MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ DENETİM KURULU ASİL 1- Batuhan YILMAZ 2- Şükrü YILLAR 3- Görkem BOZKURT MEKATRONİK MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ DENETİM KURULU YEDEK 1- Mehmet Fatih ADIGÜZEL 2- Fatma Zehra ÜNAL 3- Nihan YAPICI Kurulduğumuz ilk andan itibaren bilim,ilim,teknolojiye verdiğimiz önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede tanındık ve bu ilkelerden asla taviz vermedik. Teknolojide başarı ve sürekliliğin teminatı mühendislerimizin, yolu uygulamadan geçen kaliteli bir eğitim almalarıdır. Bu düşünce ile Mekatronik Mühendisleri Derneği nin eğitim hizmetleri bugün ve gelecekte de devam ettirilecektir.

14 AĞUSTOS 2016 İlk PLC Programlamaya Giriş kursumuzda Kurucu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan BAŞARGAN ile Yönetim Kurulu Üyesi Prof.Dr.Nihat AKKUŞ ve PLC eğitim setlerini hazırlayarak eğitimlerimize destek veren TEKOLAB firmasıyla PLC nin tanıtılması aşamasından örnek uygulamalara kadar birçok konunun ele alındığı verimli bir eğitim gerçekleştirdik.

15 15 25 AĞUSTOS 2016 Robocombo.com Yöneticileri ile Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ömer Yasin ADIGÜZEL görüşerek derneğimizin yeni hedefleri, amaçları ve planları hakkındaki bilgilendirme aşamasından sonra yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında istişarede bulunmuşlardır.

16 AĞUSTOS 2016 Derneğimizin, Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Sn. Hatice Pınar Ünal, Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Muhammed Ali Akbal, Celal Bayar Üniversitesi Temsilcimiz Sn. Mert Güler, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Temsilcimiz Sn. Müslüm Yıldızbakan, Afyon Kocatepe Üniversitesi Temsilcimiz Sn. Mustafa Aktaş ile birlikte İzmir Mini Maker Faire de açtığımız stantta derneğimizi tanıttık.

17 17 23 EYLÜL 2016 Elektrik Teknolojileri & Bina Otomasyon Fuarı'nın Değerli Mekatronik Mühendisliği Öğrencileri ve Mezunları için önemli bir fuar olan EBO 2016 destekçisi olduk.

18 18 29 EYLÜL 2 EKİM Eylül-2 Ekim tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde 20. kez düzenlenen Sayılı fuarlardan olan ISAF de stant açtık.derneğimizin Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ömer Yasin ADIGÜZEL, Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Sn. Hatice Pınar ÜNAL'ın da katılımlarıyla ISAF 2016'da açmış olduğumuz standımızda derneğimizin tanıtımını gerçekleştirdik

19 19 1 EKİM 2016 Yönetim Kurulu Başkanımız Sn.Ömer Yasin ADIGÜZEL önderliğinde yönetim ekibimiz Robot Yatırımları Zirvesi 2016 ya katılmıştır. MITSUBISHI TÜRKİYE Genel Müdür Yardımcısı Sn. Tolga BİZEL ile görüşerek Mekatronik alanında yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarede bulunmuşlardır.

20 20 1 EKİM devamı İstanbul Gedik Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Savaş DİLİBAL, Mekatronik Mühendisliği Bölümü Hocaları Yrd. Doç. Dr. Haydar ŞAHİN ve Yrd. Doç. Dr. Serpil YILMAZ ile Mekatronik Mühendisliğinin gelişimi ve İstanbul Gedik Üniversitesi Mekatronik Mühendisleri Bölümü ile yapılabilecek çalışmaları istişare etmişlerdir.

21 21 1 EKİM devamı Derneğimizin Kurumsal Üyesi SMSTORK Firmasını ve Başkan Yardımcısımız Sn. Ömer KAYA nın standını ziyaret ettik.

22 22 19 EKİM 2016 Mekatronik Mühendisleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Fatih Doğan, Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Muhammed Ali Akbal, Yedek Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Nazife Karakoç, Sn. Beytullah Nalbant, Yedek Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Ferzender Varli, Instagram Editörü Sn. Kübra Abukan ile birlikte WIN 2017 Fuarları için Karabük te planlama toplantısı yapılmıştır.

23 23 22 EKİM 2016 İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü'nde gerçekleşen ve destekçisi olduğumuz Iztech Roboleague 2016 etkinliğinde Celal Bayar Üniversitesi Temsilcimiz Sn. Mert GÜLER önderliğinde stant açtık, derneğimizi tanıttık.

24 24 27 EKİM 2016 Autodesk Gold Partneri Desita Yazılım Mühendislik firması Satış ve Pazarlama Direktörü Sn. Arif AKAY ve Mekatronik Mühendisleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Muhammed Ali AKBAL birlikte Autodesk programları ve ortak yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarede bulunmuşlardır.

25 25 2 KASIM 2016 İstanbul Gedik Üniversitesi ev sahipliğinde Pendik GreenPark Otel & Kongre Merkezinde gerçekleşen Mekatronik Mühendisleri Derneği olarak desteklediğimiz ve medya sponsoru olduğumuz, 3. Türkiye Robotbilim Konferansına (ToRK-2016) katılım gerçekleştirdik. Detaylı bilgi için Tıklayın!

26 26 2 KASIM devamı

27 27 12 KASIM 2016 Değerli üyemiz Sn.Beytullah Nalbant Karabük Üniversitesi Mekatronik Kulübü Başkanı seçilmiştir. Başkanımız Sn.Ömer Yasin Adıgüzel, tebrik plaketlerini derneğimiz adına teslim etti. Karabük Üniversitesi Mekatronik Kulübü nü seçilmiş yönetim kurulu başkanı Sn.Beytullah Nalbant nezdinde tebrik eder ve başarılı bir dönem geçirmelerini dileriz.

28 28 21 KASIM 2016 Mekatronik Mühendisleri Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Muhammed Ali Akbal, Ankara Temsilcimiz Sn. Tahir Uras ve Ankara'da bulunan üyelerimiz ile Ankara'da yapılabilecekler konusu istişare edildi. Eğitim, ziyaret ve katılım konuları ele alındı.

29 29 8 ARALIK 2016 Mekatronik Mühendisleri Derneği olarak destekleyeni olduğumuz,16-19 Mart 2017'de TÜYAP ta yapılacak olan WIN Avrasya Otomasyon 2017 Fuarı için yapılabilecek çalışmalar istişare edilerek panel yapılması kararlaştırıldı. Görüşmeyi derneğimiz adına Yönetim Kurulu Genel Sekreterimiz Sn. Hatice Pınar ÜNAL Hannover Messe Fuar Yetkilileri Sn. Cemre ULUDERE ve Sn. Merve GÖZ ile gerçekleştirmiştir.

30 30 29 ARALIK 2016 Mekatronik Mühendisleri Derneği olarak partneri olduğumuz Endüstri 4.0 Platformunun 2016'ya veda kahvaltısına, ardından da Endüstri 4.0 'ın Türkiye'deki gelişimi ve ilerleyişi hakkındaki toplantısına katıldık. Derneğimizi temsilen Kurucu Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Hakan BAŞARGAN Endüstri 4.0'ın Türkiye'deki uygulamaları ve geleceği hakkında fikirlerimizi dile getirdi.

31 31 20 OCAK 2017 Kutlusan Kafes Ekipman ve Hayvancılık San. Ve Tic. A.Ş. firmasi ile Endüstri 4.0 alanında yapilabilecek ortak çalışmalar adına derneğimizi temsilen Kurucu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Sn.Hakan BAŞARGAN ve Yönetim Kurulu Genel Sekreterimiz Sn.Hatice Pınar ÜNAL, Kutlusan Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Sn.Hasan BÜYÜKKUTLU ve Üretim Müdürü Sn.Hakan ÖMÜR ile görüşmüştür.

32 32 22 OCAK 2017 Video Eğitim Portalıyla protokol imzalayarak mekatronik.videoegitim.com internet sitemizi hizmete açtık. SOLİDWORKS,CATİA,AUTOCAD,TEKNİK RESİM BİLGİSİ,CV HAZIRLAMA-İŞ BULMA,İŞ İNGİLİZCESİ,PROJE YÖNETİMİ,SIFIRDAN İNGİLİZCE,İNGİLİZCE EMAİL HAZIRLAMA eğitimleri ve daha fazla konuda eğitimi üyelerimizin ücretsiz olarak yararlanabilmesini sağladık. Giriş bilgilerinizi mail atarak ulaşabilirsiniz.

33 33 24 OCAK 2017 Mekatronik Mühendisleri Derneği olarak partnerimiz 3Dörtgen Firması ile ortak olarak düzenlediğimiz, katılım sertifikalı 3D Printer Seminerimizi gerçekleştirdik.

34 34 27 OCAK 2017 Derneğimizin Saymanı Sn.Zekeriya POLAT, Genel Sekreteri Sn.Hatice Pınar Ünal,Karabük Üniversitesi üyelerimizden Sn.Beytullah NALBANT ve Sn.Ferzender VARLİ ile Kurumsal üyemiz "SMS-TORK" firması genel müdürü ve kurucu Sn.Enver KAYA'yı ziyaret ederek hedeflerimiz ve ortak çalışmalarımız konusunda istişarede bulunmuştur.

35 35 2 ŞUBAT 2017 Avrasya'nın Lider Sanayi Etkinliği olan "INSIDE 3D PRINTING", "Robotik" gibi tematik bölümlerle Mekatronik alanı için verimli olacağına inandığımız "WIN Metal Working Fuar"ında Mekatronik Mühendisleri Derneği olarak yer aldık.

36 36 15 ŞUBAT 2017 Ankara daki üretim gücünü dünyanın en kapsamlı panayırında sergilemek ve tüm Ankaralılara maker ruhunu yaşatmak için düzenlenen Ankara Mini Maker Fair'da Mekatronik Mühendisleri Derneği olarak yer aldık.

37 37 17 ŞUBAT 2017 Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Ömer Yasin ADIGÜZEL, Yönetim Kurulu Genel Sekreterimiz Sn. Hatice Pınar ÜNAL ve Eğitim Direktörümüz Sn. Nihan YAPICI ile Kurumsal üyemiz olan Robotistan kurucu ortağı Sn. İlge İPEK ile yapılabilecek ortak çalışmalar ve hakkında istişarede bulunulmuştur.

38 38 4 MART 2017 Mekatronik Mühendisleri Derneği Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Sn. Hatice Pınar Ünal, Yönetim Kurulu Saymanı Sn. Zekeriya Polat, Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Fatih Doğan, Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Muhammed Ali Akbal, Ankara sorumlumuz Sn. Tahir Uras, Üyemiz Sn. Muhammed İbiş, Üyemiz Sn. Onur Aksoy, Üyemiz Sn. Merve Kabak, Üyemiz Sn. Zeynep Menekşe Üyemiz Sn. M Davut Davutli katılımları ile Derneği Ankara Temsilciliği konusunda istişarede bulunulmuştur.

39 39 5 MART 2017 Mekatronik Mühendisleri Derneği Yönetim Kurulu Saymanı Sn. Zekeriya POLAT, Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Fatih DOĞAN, Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Ali AKBAL ve Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Sn. Hatice Pınar ÜNAL Karabük üyelerimizi ziyaret etmiştir ve direktörlük konusunda istişarede bulunulmuştur.

40 40 10 MART 2017 Mekatronik Mühendisleri Derneği olarak partnerimiz Makerhane ile ortak düzenlediğimiz Arduino Başlangıç Eğitimimiz gerçekleşti.

41 MART 2017 Destekleyicisi olarak yer aldığımız ve yaklaşık 78 bin ulusal- uluslararası ziyaretçiye ev sahipliği yapan bu büyük fuarda geçen yıl olduğu gibi bu yılda standımızla yer alarak mekatronik ile ilgili kurumlarla, mezunlarla, öğrencilerle, akademisyenlerle mekatroniğin sanayide yerini ve gelişimi için neler yapılması gerektiğini istişare ederek, rotamızı oluşturduk. Bu sene farklı olarak derneğimiz 18 Mart 2017 tarihinde yapılan ve büyük ilgi gören Endüstri 4.0 Sürecinde Sektörel Trendler ve Eğitim Konulu panelimiz ile alışılagelmiş etkinliklere yeni bir soluk katarak akademi, öğrenci ve sanayi temellerini bir araya getirip fikirlerini aktarmasını sağladık. Panel sonucunda akademi, sanayi ve izleyici görüşlerinin mekatronik alanının geleceğin bölünmez bir parçası olacağı noktasında aynı olduğunu gördük.

42 MART devamı

43 MART devamı

44 MART devamı

45 MART devamı

46 MART devamı

47 47 21 MART 2017 Mekatronik Mühendisleri Derneği olarak 4B Mühendislik CEO'su Sn.Eray ERTEN, Derneğimizin Yönetim Kurulu Üyesi Sn.Muhammed Ali AKBAL, Derneğimizin Bilişim Direktörü Sn.Ferzender VARLİ, Derneğimizin Hibe Programları Direktörü Sn.Beytullah NALBANT, Instagram Koordinatörü Sn.Kübra ABUKAN ile birlikte 4B Mühendislik ile Derneğimizin ortak çalışmaları konusu ele alınmıştır.

48 48 22 NİSAN 2017 Mekatronik Mühendisleri Derneği ve Marmara Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Kulübü ile yönetim kurulu üyemiz Prof. Dr. Nihat AKKUŞ tarafından verilen Mekatronik Sistemlerde Ölçme Teknikleri Semineri gerçekleştirdik.

49 Nisan 2017 Kurulduğumuzdan beri katılım sağladığımız Marmara İnovasyon Günlerinde bu yılda yer aldık. Marmara Üniversitesi Mekatronik Mühendisliği Kulübü Başkanı Sn. Ramazan Mollaoğlu tarafından derneğimiz adına plaketi almak için Sn. Zekeriya Polat'a takdim edilmiştir.

50 50 1 Mayıs 2017 Dernek Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Yasin Adıgüzel ve Yönetim Kurulu Genel Sekreterimiz Hatice Pınar Ünal, Gedik Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi (GUYEM) Müdürü Nejat Şener ve STEM eğitmen eğitimcisi Ferhat Kamış ile görüşerek Genç nesilleri Endüstri 4.0 için geleceğe nasıl hazırlamalıyız? konusunu istişarede bulunmuştur.

51 51 3 Mayıs 2017 Mekatronik Mühendisleri Derneği Manisa Celal Bayar Üniversitesi ekibimiz, Ege Bölgesi Sorumlumuz Mert Güler önderliğinde Kutlusan Kafes Ekipmanları A.Ş. firması Teknik İşlerden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Hakan Ömür ile Ege Bölgesinde yapılabilecek ortak faaliyetleri istişarede bulunmuştur.

52 Mayıs B Mühendislik CEO'su Eray ERTEN ile Dernek Üyelerimizden Emre Dölek ve Müslüm Yıldızbakan Malatya Robocot 2017 etkinliğinde Derneğimiz ve 4B Mühendislik olarak neler yapılabileceği hakkında istişarede bulunmuştur.

53 53 7 Mayıs 2017 Dernek Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Yasin ADIGÜZEL ve Yönetim Kurulu Saymanı Zekeriya POLAT ve Derneğimizin Eğitim Koordinatörü Nihan YAPICI, Dernek Üyemiz aynı zamanda Big Bang 2016 kazananı ve Next Horizon firması Kurucusu Davut Şadoğlu ile ortak yapabileceğimiz çalışmalar ve dernek üyelerimizin iş ve stajyer olarak firmasında yer alabilmesi hakkında istişare edilmiştir.

54 54 10 Mayıs 2017 Dernek Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Yasin ADIGÜZEL ve Yönetim Kurulu Saymanı Zekeriya POLAT ve Derneğimizin Eğitim Koordinatörü Nihan YAPICI, İTÜ Çekirdek Big Bang 2016 kazananlarından Tarsus İnc. firması Kurucusu Yağmur Burak Yaldız ve ekip arkadaşlarıyla ortak yapabileceğimiz eğitim çalışmaları ve dernek üyelerimizin iş ve stajyer olarak firmasında yer alabilmesi hakkında istişare edilmiştir.

55 55 12 Mayıs 2017 Kırklareli Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü, SMS TORK ve Mekatronik Mühendisleri Derneği nin ortaklaşa gerçekleştirdiği Endüstriyel Akışkan Ölçüm ve Kontrolü etkinliğimizi Kırklareli Üniversitesi nde gerçekleştirdik. Etkinlikte SMS TORK Firmasının engin bilgilerini aktarırken Üye İlişkileri Direktörümüz Sn. Fatma Zehra ÜNAL tarafından derneğimiz Kırklareli Üniversitesi öğrencilerine tanıtıldı.

56 56 12 Mayıs devamı

57 57 25 Mayıs 2017 Savunma Sanayii Müsteşarlığı Müsteşar Yardımcısı Sn. Dr. Celal Sami Tüfekçi, Derneğimizin Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Muhammed Ali Akbal, Derneğimizin Ankara Sorumlusu Sn. Tahir Uras, Üyemiz Sn. Onur Aksoy'un katılımları ile Mimar ve Mühendisler Grubunun "Savunma Sanayiinde Teknolojik Üstünlük" adı altında düzenlediği etkinlikte derneğimiz, Sn. Müsteşar Yardımcımıza tanıtıldı.

58 58 1 HAZİRAN 2017 Manisa Celal Bayar Üniversitesi Temsilcimiz Sn. Mert Güler önderliğinde, Ege bölgesindeki üyelerimiz ile Kutlusan Kafes A.Ş (İzmir) fabrikasına teknik gezi gerçekleştirmiştir. Üretim sahalarını gezen üyelerimiz, kafes sistemleri ve ekipmanlarının üretimi ile fabrikada kullanılan otomasyon sistemlerini gözlemleyerek teknik bilgiler edinmişlerdir.

59 59 18 HAZİRAN 2017 Üyelerimizle iftar davetimize Başkanımız Sn. Ömer Yasin Adıgüzel, Saymanımız Sn. Zekeriya Polat, Genel Sekreterimiz Sn. Hatice Pınar Ünal, direktörlerimiz ve üyelerimiz katılım göstermiştir. İftar yemeğinde yaz döneminde yapılacak çalışmalar, derneğimizin güncel durumu ve sektörün gelişimi konularında üyelerimiz ile istişarede bulunulmuştur.

60 60 5 TEMMUZ 2017 Pi Gençlik Derneği tarafından organize edilen genç işsizlik, sektördeki işsizlik sorunu, arz ve talep arasındaki uyuşmazlık, mesleki eğitimin yaygınlaşması gibi büyük sorunların ele alınacağı toplantılar ve eğitimler düzenleyerek gençlerle fikir alışverişi sağlayacak "Genç Bak iş" projesi kapsamında düzenlenen toplantıya derneğimiz adına Hibe Programları Direktörümüz Sn. Beytullah Nalbant gitmiştir.

61 TEMMUZ 2017 Türkiye de ilk defa gerçekleştirilen Üniversite Tercih Bilgilendirme projemiz ile Temmuz 2017 tarihleri arasında gençlerimizle birlikteydik. Üniversite temsilcilerimiz, yaklaşık 81 ilden başvuran öğrencilerimizle bire bir görüşmeler yaparak tercih kararlarında destek oldular. Bölümümüzü tercih ederek aramıza katılan ve bize danışan tüm öğrencileri tebrik eder, eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

62 62 TEŞEKKÜR Faaliyetlerimizi gerçekleştirmemize katkı sağlayan, aşağıda isimleri yazılı olan gönüllü üyelerimize teşekkür ederiz. MEKATRONİK MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU Burak GÜL Hakan BAŞARGAN Nazife KARAKOÇ Ferzender VARLİ Müslüm YILDIZBAKAN Emre DÖLEK Beste SEMİZ Tahir URAS Göktuğ AKKUŞ Batuhan YILMAZ Şükrü YILLAR Görkem BOZKURT Mehmet Fatih ADIGÜZEL Fatma Zehra ÜNAL Nihan YAPICI Abdullah KILIÇASLAN Beytullah NALBANT Ceren TAÇYILDIZ Cihan Berk ALAKUZU Enes YAVUZ Fatih KARAHOCA Kardelen Aslı ALMASULU Kerem Onurhan KÜREŞEN Kübra ABUKAN Mert GÜLER Mert ŞENGÖÇMEN Murat ÖZDURSUN Mustafa KAYA Rıza OKKA Sefa ÖZMARASALI Rıfat BAKACAK Onur GÜRELİ

63 63 TEŞEKKÜRLER E-Bültenimizi okuduğunuz için teşekkür ederiz.

MEKATRONİK MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ E-BÜLTEN MAYIS - HAZİRAN

MEKATRONİK MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ E-BÜLTEN MAYIS - HAZİRAN MEKATRONİK MÜHENDİSLERİ DERNEĞİ E-BÜLTEN MAYIS - HAZİRAN 1 4-5 Mayıs 2016 Ekonomi bakanlığının koordinatörlüğünde TİM(Türkiye İhracatçılar Meclisi) ve OAİB(Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri) organizasyonu

Detaylı

Mekatronik Mühendisleri Derneği Mart Nisan E Bülten

Mekatronik Mühendisleri Derneği Mart Nisan E Bülten Mekatronik Mühendisleri Derneği Mart Nisan E Bülten 01 Mart 2016 Derneğimizin başvurusunu yaptık ve 34 221/156 Kütük Numaramız ile kurulduk.mekatronik Mühendisleri ve Mekatronik ile alakalı ilk ve tek

Detaylı

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 IFAT EURASIA- 2. ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ FUARI 16-18 Şubat 2017 AKADEMİ ÇEVRE A.Ş. olarak ekibimizle Türkiye de 2. kez gerçekleşen IFAT Eurasia da standımızı kurarak paydaşlarımız,

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

MÜKAD Mühendis ve Mimar Kadınlar Derneği

MÜKAD Mühendis ve Mimar Kadınlar Derneği Sayı: 1 2018 MÜKAD MÜKAD Haber Bülteni +90 312 434 44 38 www.mukad.org.tr Kültür Mah.Dr. Mediha Eldem Sok. No:62/16 Yenisehir Çankaya/ANKARA KÜNYE Değerli dostlar merhaba, Şu an okumakta olduğunuz bülten,

Detaylı

-224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ

-224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ . -224 YENİ ÜYE KAYDI -1557 Sİ FAAL OLMAK ÜZERE TOPLAM ÜYE SAYIMIZ 1744-408 KAPASİTE RAPORU -130 EKSPERTİZ RAPORU -83 ADET FİİLİ TÜKETİM BELGESİ MUHTELIF KONULARDA 25 EĞİTİM DÜZENLENDİ.493 SANAYİCİMİZ

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100.

İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100. İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100. yıldönümü kapsamında Çanakkale Valiliği öncülüğünde, 2015 Koordinasyon

Detaylı

SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ

SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ Ülkemizde kurumsallaşmış bazı fuar ve sergilere Şubemizce her yıl düzenli olarak katılım ve destek sağlanmaktadır. Fuarların yanısıra, Şubemiz tarafından organize edilen teknik

Detaylı

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ!

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 SAYI:1 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen MISAD Genel Kurul Toplantısı sektör aktörlerini bir araya getirdi... TEŞEKKÜRLER MİSAD Yönetim Kurulu

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ HEREKE MESLEK YÜKSEKOKULU ELEKTRONİK VE OTOMASYON BÖLÜMÜ TANITIM DOSYASI 2016 A. PROGRAMLARIMIZIN TARİHÇESİ VE MİSYONU Programlarımız Kocaeli, Gebze ve İstanbul Sanayi nin yetişmiş

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

Sayı: 71 Şubat Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 71 Şubat Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 71 Şubat 2018 Sosyal Medyada

Detaylı

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 08 Ocak 2014 - (A. Murat Ersoy - Hande Tibuk) 2014 CATHIC organizasyonu PR hazırlıklarını yürüten Alkaş firmasından Esra Dalgıç ile Dernek Başkanımız Sayın Murat Ersoy ve

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ. Çağrı Merkezi: 0850 302 67 95

NİSAN AYI BÜLTENİ. Çağrı Merkezi: 0850 302 67 95 NİSAN AYI BÜLTENİ 30 NİSAN 2014 GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEGİ GENEL MERKEZİ Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Er Cihan Namlı Cad.(Dereboyu Cad.) Alaca İş Merkezi 39/8 Şişli, İstanbul Çağrı Merkezi: 0850 302

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

1 Şubat 2015 Karadeniz İpek Yolu Koridoru projesine ilişkin ilerleme raporu Avrupa Birliği ve Avrupa Birliği Bakanlığı`na gönderildi.

1 Şubat 2015 Karadeniz İpek Yolu Koridoru projesine ilişkin ilerleme raporu Avrupa Birliği ve Avrupa Birliği Bakanlığı`na gönderildi. 2015 YILI FAALİYET RAPORU OCAK 7 Ocak 2015 Karadeniz İpek Yolu Koridoru projesi, Merkezi Finans ve İhale Birimi ile yapılan görüşmeler sonrasında 7 Nisan 2015 tarihine kadar uzatıldı. ŞUBAT 1 Şubat 2015

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI ENEL ELEKTRONİK İŞ YERİNDE ÜYE TOPLANTISI YAPILDI ENEL Elektronik iş yerinde meslektaşlarımızla 7 Temmuz 2010 tarihinde oda çalışmalarını değerlendirmek ve İşyeri temsilcisini

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ 1. 2014 Türkiye Kitap Pazarı İstatistikleri Açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ISBN Ajansı, Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü ve Yayımcı Meslek

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU

2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 2014 MAYIS-HAZİRAN FAALİYET RAPORU 08 Mayıs 2014 (Turgut Gür) T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Avrupa Birliği işbirliğinde geliştirilen TUYUP: Turizm Sektöründe

Detaylı

Sayı: 15 NİSAN 2013. 14 Nisan 2013 Pazar Günü Mesleğimiz İçin Taksim deydik.

Sayı: 15 NİSAN 2013. 14 Nisan 2013 Pazar Günü Mesleğimiz İçin Taksim deydik. 14 Nisan 2013 Pazar Günü Mesleğimiz İçin Taksim deydik. 14 Nisan 2013 Pazar günü saat:12.00 de Galatasaray Lisesi önünde meslektaşlarımızla toplanarak, balonlar pankartlar eşliğinde İstiklal Caddesi boyunca

Detaylı

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı ETKİNLİK BÜLTENİ 1 Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 2008

Detaylı

2.9. EMO-GENÇ ETKİNLİKLERİ

2.9. EMO-GENÇ ETKİNLİKLERİ 2.9. EMO-GENÇ ETKİNLİKLERİ Şube sınırlarımız içerisindeki Anadolu, Eskişehir Osmangazi, Dumlupınar ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitelerinde eğitim gören EMO-Genç üyelerimize çeşitli etkinlikler düzenlenmiş

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET BÜLTENİ 2010-2011

DİCLE ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET BÜLTENİ 2010-2011 DİCLE ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET BÜLTENİ 2010-2011 Dicle Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi, Dicle Üniversitesi AB Proje Ofisi tarafından

Detaylı

9. DÖNEM YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

9. DÖNEM YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 9. DÖNEM YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 22.04.2017 Değerli Üyelerimiz, Derneğimiz tüzüğünde belirtilen amaçlar doğrultusunda ahşabın dünyada olduğu gibi ülkemizde de hak ettiği yeri alması için çalışmalarını

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

CeBIT Bilişim Eurasia 2014

CeBIT Bilişim Eurasia 2014 CeBIT Bilişim Eurasia 2014 FUAR KAPANIŞ RAPORU 11 14 Eylül İstanbul,Turkiye cebitbilisim.com CeBIT Bilişim Eurasia 2014 Kabuk Değiştirdi Sadece İş Dünyası %100 B2B konsepti Fuar ve Konferanslar CeBIT Global

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu Yeditepe Üniversitesi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlileri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer ŞENGÜL, 21 Şubat 2013 Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Gıda

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret TRAVEL TURKEY 2015'E KATILDIK. 9. Uluslararası Travel Turkey Turizm Fuarı 10-13 Aralık 2015 tarihleri arasında İzmir de düzenlendi. Yerli ve yabancı birçok firmaların katıldığı fuarda ilçemizin doğal ve

Detaylı

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018 TURKLAB Bülten 2018 Ocak-Şubat-Mart Metot Validasyonu Eğitimi 13-14 Şubat 2018 13-14 Şubat 2018 tarihlerinde Metot Validasyonu konulu eğitim gerçekleştirilmiştir. Katılımcılara, TS EN ISO/IEC 17025 standardı

Detaylı

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU EDİRNE TABİP ODASI 2013 2014 ÇALIŞMA RAPORU Edirne Tabip Odası Yönetim Kurulu görev dağılımı ve diğer organlarda görev alan meslektaşlarımızın isimleri aşağıda ki gibi sıralanmıştır. BAŞKAN GENEL SEKRETER

Detaylı

MEDICA 2011 MEDİKAL ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİ FUARI

MEDICA 2011 MEDİKAL ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİ FUARI MEDICA 2011 MEDİKAL ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİ FUARI MEDICA Medikal Ürün ve Teknolojileri Fuarı 16 19 Kasım 2011 tarihleri arasında Almanya nın Düsseldorf kentinde düzenlenmiştir. 43.kez düzenlenen söz konusu

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

KASIM E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:11 DÖNEM:1 SAMSUN TEKNOPARK TA MARKANI BAŞTAN YARAT EĞİTİMİ

KASIM E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:11 DÖNEM:1 SAMSUN TEKNOPARK TA MARKANI BAŞTAN YARAT EĞİTİMİ KASIM E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:11 DÖNEM:1 SAMSUN TEKNOPARK TA MARKANI BAŞTAN YARAT EĞİTİMİ N11.com un Kurucu Müdürü Ömürden Sezgin, Samsun Teknopark Konferans Salonu nda Markanı Baştan Yarat-Stratejik Pazarlama

Detaylı

Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI

Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI Düzce Üniversitesi Düzce Meslek Yüksekokulu SON ALTI AY SUNUMU VE ÖĞRENCİ BULUŞMASI Düzce Meslek Yüksekokulu OKUL MÜDÜRÜMÜZ Yrd.DoçDr. Ömer SİVRİKAYA 1 ) 2014, MÜDÜR, DÜZCE ÜNİVERSİTESİ, DÜZCE MESLEK YÜKSEK

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ BİTİRME PROJELERİ YARIŞMASI

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ BİTİRME PROJELERİ YARIŞMASI 2013 YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK FAKÜLTESİ BİTİRME PROJELERİ YARIŞMASI 1. YARIŞMANIN AMACI 2. YARIŞMANIN HEDEFLERİ 3. YARIŞMANIN KONUSU 4. YARIŞMAYA KATILIM KOŞULLARI ve ESASLARI 5.

Detaylı

JCI Bahçeşehir 2015 NİSAN MAYIS BÜLTENİMİZ

JCI Bahçeşehir 2015 NİSAN MAYIS BÜLTENİMİZ JCI Bahçeşehir 2015 NİSAN MAYIS BÜLTENİMİZ 01 Nisan Tarihin de www.jcibahcesehir.com Web Sitemiz Aktif hale geldi. ITS Group / JCI Kültür Genel Sekreteri Merve Akman a Çok Teşekkürler! 02 Nisan Tarihinde

Detaylı

Genç Fikirler Kulübü. 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni. Genç Fikirler Kulübü

Genç Fikirler Kulübü. 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni. Genç Fikirler Kulübü 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ GENÇ FİKİRLER KULÜBÜ -2015 Akademik Yılı Bülteni İçindekiler Kulübümüz Hakkında 1 Yönetim Kurulu 2 Bülten

Detaylı

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN BIHE 21.ULUSLARARASI AZERBAYCAN SAĞLIK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi 1 BIHE 21.ULUSLARARASI

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.06.2017-27.07.2017) I- KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER: 23.06.2017-27.07.2017 tarihleri arasında Odamıza; 42 yeni üye kaydedilmiş, 71 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

Detaylı

2 Eylül 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısına katılım sağlandı. 2 dosya görüşüldü. 1 kesinti, 1 ödeme kararı alındı.

2 Eylül 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısına katılım sağlandı. 2 dosya görüşüldü. 1 kesinti, 1 ödeme kararı alındı. ÇALIŞMA RAPORU 2 Eylül 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısına katılım sağlandı. 2 dosya görüşüldü. 1 kesinti, 1 ödeme kararı alındı. 2 Eylül 2016 Ankara'da yapılan Smart Eczane Programına katılan Ecz.Gürkan

Detaylı

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015 6 Mart 2015 Resmi Kurum Ziyaretleri 6 Mart 2015 günü, JCI olarak, JCI Türkiye Başkanımız Ahmet Erhan Tanyeri ile birlikte Vali Vekili Sn. Vedat Müftüoğlu nu ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sn. Atilla

Detaylı

AKADEMİ ÇEVRE. FAALİYET RAPORU 2018 Ocak- Haziran

AKADEMİ ÇEVRE. FAALİYET RAPORU 2018 Ocak- Haziran AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2018 Ocak- Haziran 13 YILLIK TECRÜBE REW- 14. ULUSLARARASI GERİ DÖNÜŞÜM FUARI 15-17 Şubat 2018 AKADEMİ ÇEVRE A.Ş. olarak ekibimizle 14. Uluslararası geri dönüşüm, çevre teknolojileri

Detaylı

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU OCAK 2013 FAALİYET RAPORU 03 Ocak 2013 2012 Yılı Değerlendirme Toplantısı 2012 Yılının İstanbul Turizmi açısından değerlendirilmesinin yapıldığı, İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu nun teşrifleri

Detaylı

E- BÜLTEN. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi. Tarım Öğretiminin Başlangıcı nın 170. Yıldönümü Kutlandı

E- BÜLTEN. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi. Tarım Öğretiminin Başlangıcı nın 170. Yıldönümü Kutlandı E- BÜLTEN Sayı: 01 Ocak 2016 Telefon : 0224 4534741 Fax : 0224 4534500 E-Mail : bursagmo@gmail.com TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi Bursa Şube Yönetim Kurulu,

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ YAŞLILIK ÇALIŞMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (YAŞAM)

ANKARA ÜNİVERSİTESİ YAŞLILIK ÇALIŞMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (YAŞAM) YAŞLILIK ÇALIŞMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (YAŞAM) KURULLAR ONURSAL BAŞKANLAR Ömer ÇELİK Kültür ve Turizm Bakanı Fatma ŞAHİN Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Prof.Dr. Erkan İBİŞ Ankara Üniversitesi

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

Menopoz kitabının satışı sürdürülmektedir. Sayı :1 FLORENCE NİGHTİNGALE HEMŞİRELİK YÜKSEKOKULU MEZUNLARI DERNEĞİ BÜLTENİ HAZİRAN 2003-2005 DÖNEMİNDEKİ FAALİYETLER 1. Mesleki Eğitim Araçlarının Hazırlanması

Detaylı

Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti

Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti H A B E R B Ü L T E N İ Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti Hollanda Türkevi Topluluğu, geçtiğimiz hafta Ankara da hem yeni görevleri dolayısıyla dostları tebrik etmek, hem de gerek mevcut işbirliğinin

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

www.tosyovsamsun.org 2006-2008 dönemi faaliyetlerimiz ve hedeflerimiz.

www.tosyovsamsun.org 2006-2008 dönemi faaliyetlerimiz ve hedeflerimiz. www.tosyovsamsun.org 2006-2008 dönemi faaliyetlerimiz ve hedeflerimiz. Saygılarımızla Tosyöv Samsun Destekleme Derneği yön.kur Samsun OMU Mühendislik Fakültesi bünyesinde,işadamları ile buluşması kurum

Detaylı

PROJE DESTEK HİZMETLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

PROJE DESTEK HİZMETLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR PROJE DESTEK HİZMETLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR 24.12.2015 1 24 Aralık 2015 tarihinde Tübitak Ardeb 3001 programına proje yazmak isteyen sanayici, projeyi Tübitak'a göndermeden önce Akademik kuruluna

Detaylı

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları nın on dördüncüsü,

Detaylı

İskele Kalıp Sanayicileri Derneği (İKSD) Kasım Ayı Bülteni

İskele Kalıp Sanayicileri Derneği (İKSD) Kasım Ayı Bülteni İskele Kalıp Sanayicileri Derneği (İKSD) Kasım Ayı Bülteni ODTÜ- İKSD Ortak Etkinlik Düzenledi İKSD olarak 19 Kasım 2018 tarihinde ODTÜ İnşaat Fakültesi master ve doktora öğrencilerine yönelik etkinlik

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

ALTERNATİF NÜKLEER ZİRVE

ALTERNATİF NÜKLEER ZİRVE Nükleerci tekeller tarafından yapılacak olan ve devlet kurumları tarafından da desteklenen IV. Uluslararası Nükleer Santraller Zirvesi, bir soygun organizasyonu toplantısıdır. 16 milyar Dolar tutarında

Detaylı

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi

Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748. Fiili Tüketim Belgesi 1 . Kaydedilen Üye Silinen Üye TOPLAM ÜYE SAYISI 215 91 1748 Kapasite Raporu 425 Adet Ekspertiz Raporu 144 Adet Fiili Tüketim Belgesi 93 Adet 2 3 . 54 TOPLANTI, SEMİNER, PANEL VE KONFERANS DÜZENLENDİ.

Detaylı

KalDer Türkiye Kalite Derneği

KalDer Türkiye Kalite Derneği KalDer Türkiye Kalite Derneği GençKal KalDer Ana Faaliyet Alanları Rekabet Gücünü Artırmada Destek Faaliyetleri Ulusal Kalite Hareketi Rehberlik Değerlendirme Hizmetleri Kıyaslama Çalışmaları Ulusal ve

Detaylı

Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi tarafından düzenlenen Filistin Ulusal Projesi Görüşler ve Perspektifler Sempozyumu Filistin in çeşitli kesimlerinden

Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi tarafından düzenlenen Filistin Ulusal Projesi Görüşler ve Perspektifler Sempozyumu Filistin in çeşitli kesimlerinden Neler Yaptık? Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi, Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı ve Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın himayesinde 15 16 Eylül 2015 tarihleri

Detaylı

EYLÜL E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:9 DÖNEM:1

EYLÜL E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:9 DÖNEM:1 EYLÜL E-BÜLTEN YIL:2018 SAYI:9 DÖNEM:1 ISIF 18 de OMÜ-TTO rüzgârı Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi nin (OMÜ-TTO), 3. İstanbul Uluslararası Buluş Fuarı nda (ISIF 18) 1 altın 1 gümüş 3

Detaylı

TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ETTOM BÜLTEN 4 TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Bültenimizin bu sayısında ETTOM olarak yürütmüş olduğumuz faaliyetlerden verdiğimiz eğitimlere kadar geride bıraktığımız dönemdeki

Detaylı

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. UZUN ZAMANDIR BEKLEDİĞİMİZ TESMER ÇORUM ŞUBESİ BÜNYESİNDE; ODAMIZ 3 MART 2013 TARİHİNDE YAPILACAK

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ BÖLÜM 7 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI. - EMO Genç Etkinliklerimiz

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ BÖLÜM 7 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI. - EMO Genç Etkinliklerimiz TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANTALYA ŞUBESİ BÖLÜM 7 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI - EMO Genç Etkinliklerimiz 9. dönem çalışma raporu / 2010-2011 EMO-GENÇ ETKİNLİKLERİ EMO nun toplumsal yaşamdaki yerini bugünün

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

TÜRKONFED GENEL SEKRETERLER TOPLANTISI ĠÇ VE DIġ ĠLETĠġĠM EĞĠTĠMĠ

TÜRKONFED GENEL SEKRETERLER TOPLANTISI ĠÇ VE DIġ ĠLETĠġĠM EĞĠTĠMĠ TÜRKONFED GENEL SEKRETERLER TOPLANTISI ĠÇ VE DIġ ĠLETĠġĠM EĞĠTĠMĠ 23-25 EKİM 2015 / ALANYA TÜRKONFED Genel Sekreterler Koordinasyon Toplantısı, İç ve Dış İletişim Eğitimi, 23-25 Ekim 2015 tarihleri arasında

Detaylı

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ Yüksekokulumuzda 10 Ocak 2007 günü TEMA Vakfı nın düzenlediği Erozyon, Çevreye Verdiği Zararlar ve Alınabilecek Önlemler konulu seminer verildi. Seminer tema

Detaylı

GENÇ PUPA. e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ EKİM SAYI 11

GENÇ PUPA. e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ EKİM SAYI 11 GENÇ PUPA e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ EKİM SAYI 11 1 4 EKİM 2016 Ar-Ge ve Tasarım Merkezleri Tanıtım ve Bilgilendirme Sunumu 2016 4 EKİM 2016 Kariyer Planlama ve İç Girişimcilik Semineri Key Of Change

Detaylı

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni

2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni 2015 Yılı Nisan Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 4 Nisan 2015 tarihinde ATSO da düzenlenen Güneş Enerjisi Bilgilendirme Semineri Borsamızı temsilen Egemen ARSLANKIRAY

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (29.09.2017-26.10.2017) Oda Meclisimizin 26 Ekim 2017 tarih ve 56 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 29.09.2017-26.10.2017

Detaylı

2012 STRATEJİ VE EYLEM PLANI TOPLANTISI

2012 STRATEJİ VE EYLEM PLANI TOPLANTISI 2012 STRATEJİ VE EYLEM PLANI TOPLANTISI 20 OCAK 2012 Sağlık Turizminin Bakiyesi Dünyada Ciro 100.000.000.000 $ Türkiye de Gelir 1.000.000.000 $ Toplamda 780 Milyon Kişinin Kullandığı Sağlık Turizmi Hizmetlerinde

Detaylı

İNTERNETTE B2B İLE İŞİNİZİ BÜYÜTÜN SEMİNERİ

İNTERNETTE B2B İLE İŞİNİZİ BÜYÜTÜN SEMİNERİ Sayı 43 Mayıs 2013 e-bülten İTO BİLİŞİM H e r a y ı n i l k h a f t a s ı İ T O w e b s i t e s i n d e y a y ı n l a n ı r İNTERNETTE B2B İLE İŞİNİZİ BÜYÜTÜN SEMİNERİ Mal ve hizmetlerin üretim, tanıtım,

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ. Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 24 Nisan 2017

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ. Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 24 Nisan 2017 SAĞLIK HİZMETLERİ Sağlık Hizmetleri Bülteni Yıl: 3 Sayı: 24 Nisan 2017 SAĞLIK HİZMETLERİ İAÜ Uluslararası EXPOMED Eurasia Sağlık Fuarı nda Yerini Almıştır 30 Mart 2 Nisan 2017 - Medikal cihaz, ekipman

Detaylı

GENÇ PUPA. e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ KASIM SAYI 12

GENÇ PUPA. e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ KASIM SAYI 12 GENÇ PUPA e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ KASIM SAYI 12 1 1 KASIM 2016 KOSGEB Kocaeli OSB Müdürü Hakan DEMİRCİ den Dinliyoruz Girişimcilik Destek Programı, Ar-ge, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek

Detaylı

SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA

SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA Sigorta Acentelerinin Türkiye Geneline Göre Dağılım Oranı (%) Sigorta Acentelerine İlişkin Bazı Veriler 7.794 Gerçek kişi acente sayısı

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry MART 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 ŞUBAT / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI

TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI Meşrutiyet Caddesi 22/13 Kızılay/ANKARA Tel: 0312 418 28 46-47 Faks : 0312 418 28 43 E-Posta : gidamo@gidamo.org.tr Web : http://www.gidamo.org.tr MERSİN ŞUBE GENEL MERKEZ

Detaylı

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu HEYET ZİYARETLERİ. ASO I.Organize Sanayi Bölgesi

46.Yıl. 2009 Yılı Faaliyet Raporu HEYET ZİYARETLERİ. ASO I.Organize Sanayi Bölgesi 13 HEYET ZİYARETLERİ 13.1. Cibuti Cumhurbaşkanı Ziyareti: Cibuti Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanlığı üst düzey yetkililerinden oluşan 100 kişilik heyet Başkan Vekilimiz Sn.Fahrettin KÜRKLÜ nün evsahipliğinde

Detaylı

GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEĞİ MAYIS AYI BÜLTENİ

GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEĞİ MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYI BÜLTENİ 31 MAYIS 2014 GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEĞİ GENEL MERKEZİ Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Er Cihan Namlı Cad.(Dereboyu Cad.) Alaca İş Merkezi 39/8 Şişli, İstanbul GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ

Detaylı

KAROT ekibi Dünya Şampiyonluğunu Rektör Prof. Dr. Polat ile Paylaştı

KAROT ekibi Dünya Şampiyonluğunu Rektör Prof. Dr. Polat ile Paylaştı KAROT ekibi Dünya Şampiyonluğunu Rektör Prof. Dr. Polat ile Paylaştı Japonya da 17-18 Aralık tarihleri arasında 28 incisi düzenlenen Uluslararası Sumo Robot Yarışması'nda ikinci kez Dünya şampiyonu olan

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 28.03.2017 18.04.2017 ODAMIZ VE ALANYA SOSYAL HİZMET MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN HAYATA GEÇİRİLEN PROJE ÜYELERİMİZE VE VATANDAŞLARIMIZA TANITILDI- 12.04.2017 ODAMIZ VE ALANYA

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

2-3 EKİM 2018, ANKARA

2-3 EKİM 2018, ANKARA DESTEKLERİYLE ORGANİZATÖR 2-3 EKİM 2018, ANKARA S O N U Ç R A P O R U OPERASYON ve İÇERİK PARTNERİ www.inpps.com ZİRVE HAKKINDA Terörle mücadele, malların dolaşımının kontrolü ve uluslararası sınırlardaki

Detaylı

GençKal

GençKal KalDer Türkiye Kalite Derneği GençKal KalDer Ana Faaliyet Alanları Rekabet Gücünü Artırmada Destek Faaliyetleri Ulusal Kalite Hareketi Rehberlik Değerlendirme Hizmetleri Kıyaslama Çalışmaları Ulusal ve

Detaylı

Doktorclub Awards Türkiye nin Sağlık Ödülleri Sponsorluk Dosyası.

Doktorclub Awards Türkiye nin Sağlık Ödülleri Sponsorluk Dosyası. Doktorclub Awards Türkiye nin Sağlık Ödülleri 2019 Sponsorluk Dosyası www.doktorclubawards.com 2 Doktorclub Awards 'Türkiye nin Sağlık Ödülleri o Doktorclub Awards, ülkemizde sağlık sektörü profesyonelleri

Detaylı

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00 İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 30.09.2014 27.10.2014 PARİS SİAL GIDA FUARINDA ALTSO STANDI İLE YERİMİZİ ALDIK-19-23 EKİM 2014 6552 SAYILI İŞ KANUNU İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE DEĞİŞİKLİK

Detaylı

Mayıs Ayı Bülteni MEDİPOL TTO DAN HABERLER. Birlikte Başarıyoruz İTÜNOVA TTO MEDİPOL TTO YU ZİYARET ETTİ

Mayıs Ayı Bülteni MEDİPOL TTO DAN HABERLER. Birlikte Başarıyoruz İTÜNOVA TTO MEDİPOL TTO YU ZİYARET ETTİ http://tto.medipol.edu.tr/ https://www.instagram.com/medipol.tto/ Mayıs Ayı Bülteni Sayı:5 Tarih:01.06.2017 Birlikte Başarıyoruz Öncelikle Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi buluş aşamasından itibaren

Detaylı

06 NİSAN 2011 Yönetim Kurulumuz; Bölgemizde bulunan dağıtım kanalı/kooperatif şube yetkilileri ile fiyat farkı faturaları hakkında görüşme yaptı.

06 NİSAN 2011 Yönetim Kurulumuz; Bölgemizde bulunan dağıtım kanalı/kooperatif şube yetkilileri ile fiyat farkı faturaları hakkında görüşme yaptı. 06 NİSAN 2011 Yönetim Kurulumuz; Bölgemizde bulunan dağıtım kanalı/kooperatif şube yetkilileri ile fiyat farkı faturaları hakkında görüşme yaptı. 07 NİSAN 2011 Genel Sekreterimiz Ecz. Ersun Özkan ve Yönetim

Detaylı

GÖKYÜZÜNDE FARK YARATANLAR Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kişisel Gelişim Programı

GÖKYÜZÜNDE FARK YARATANLAR Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kişisel Gelişim Programı GÖKYÜZÜNDE FARK YARATANLAR Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kişisel Gelişim Programı Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi,

Detaylı

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi 15 EKİM 2016 PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi Prof. Dr. Gündüz Ulusoy halen Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesidir. 1970 yılında Robert Kolej

Detaylı