SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ"

Transkript

1 SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK nın Seri:IV, No:41 sayılı Sermaye Piyasası Kanununa Tabi Anonim Ortakların Uyacakları Esaslar Tebliği, Seri:IV, No:56 sayılı Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin Tebliği ve bu tebliğde değişiklik yapılmasına dair Seri:IV, No:57, Seri:IV, No:60 ve Seri:IV, No:61 sayılı tebliğler uyarınca yapılması gereken genel açıklamalar aşağıda bilginize sunulmaktadır: 1. Açıklamanın yapılacağı tarih itibariyle şirketin ortaklık yapısını yansıtan toplam pay sayısı ve oy hakkı, şirket sermayesinde imtiyazlı pay bulunuyorsa her bir imtiyazlı pay grubunu temsil eden pay sayısı ve oy hakkı: Ortağın Unvanı Sermayedeki Payı (TL) Sermayedeki Payı (%) Oy Hakkı Oy Hakkı Oranı (%) İmtiyaz Türü Ataer Holding A.Ş , ,29 İmtiyazlı Değil Halka açık kısım , ,63 İmtiyazlı Değil Erdemir'in elinde olan hisse senetleri , ,08 İmtiyazlı Değil ÖİB (A Grubu) 0,06 0,00 1 0,00 İmtiyazlı Toplam Şirketimiz Yönetim Kurulu, tarih ve 9189 sayılı Kararı ile halihazırda ,- TL olan çıkarılmış sermayemizin, ,- TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanımız içerisinde kalınmak ve sermaye enflasyon düzeltmesi olumlu farkları, özel fonlar ve tevsiyat fonu enflasyon farklarından karşılanmak üzere, %13,2686 oranında, ,- TL arttırılarak ,- TL'ye yükseltilmesine karar vermiştir. Sermaye artırım işlemleri SPK nezdinde devam etmektedir. 2. Şirketin ve şirketin önemli iştirak ve bağlı ortaklıklarının geçmiş hesap döneminde gerçekleşen veya gelecek hesap döneminde planladığı şirket faaliyetlerini önemli ölçüde etkileyecek yönetim ve faaliyetlerindeki değişiklikler ve bu değişikliklerin gerekçeleri ile değişikliğe taraf olan tüm kuruluşların son iki hesap dönemine ilişkin faaliyet raporları ve yıllık finansal tabloları: Şirket faaliyetlerini önemli ölçüde etkileyecek yönetim ve faaliyet değişikliği yoktur ve planlanmamaktadır. 3. Genel kurul toplantı gündeminde yönetim kurulu üyelerinin azli, değiştirilmesi veya seçimi varsa, azil ve değiştirme gerekçeleri, yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilecek kişiler hakkında bilgi: T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın tarih ve /56 sayılı yazısı ile, Şirketimiz Yönetim Kurulu üyesi A Grubu payı üzerinde intifa hakkı sahibi olan T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı kendisi adına hareket etmek üzere temsilcisi Ahmet AKSU'nun bu görevinden ayrıldığını ve yerine Mehmet SARITAŞ'ın aday gösterildiğini bildirilmiş; Ahmet AKSU'ya ait istifa dilekçesi gönderilmiştir. Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun tarih ve 9178 sayılı Kararı ile de, Yönetim Kurulu üyemiz T.C. Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın temsilcisi Ahmet AKSU'nun yerine Mehmet SARITAŞ'ın atanmasının 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 364. maddesi uyarınca Ticaret Sicili'ne tesciline ve ilanına karar verilmiştir.

2 tarihi itibarıyla Ali Husrev Bozer in istifası sebebiyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu üyeliğine tarihli rapor ve Yönetim Kurulu kararı ile Ali Aydın Pandır atanmıştır yılı faaliyetlerine ilişkin tarihinde yapılacak Olağan Genel Kurul da yönetim kurulu üyeliğine aday olan kişilerin özgeçmişleri Ek-1 de yer almaktadır. 4. Pay sahiplerinin, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) nun ve/veya şirketin ilgili olduğu diğer kamu kurum ve kuruluşlarının gündeme madde konulmasına ilişkin talepleri: Olağan Genel Kurul toplantısı için tarafımıza ulaşan bir talep bulunmamaktadır. 5. Gündemde esas sözleşme değişikliği olması durumunda ilgili yönetim kurulu kararı ile birlikte, esas sözleşme değişikliklerinin eski ve yeni şekilleri: Ek-2 de yer almaktadır.

3 EK-1 ÖZGEÇMİŞ Doğum Tarihi : Fatih Osman TAR : Lisans : Boğaziçi Üniversitesi İş İdaresi 1975 Bildiği Yabancı Diller: İngilizce İş Deneyimi Başlangıç ve Bitiş Tarihi Sona Erme Nedeni ERDEMİR Grubundan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, OYAK, ENKA Teknik A.Ş., İstanbul, İnşaat & Mühendislik Şirketi Genel Müdür ve Binagadi Oil Co., Azerbaycan, Petrol & Gaz Üretimi İstifa İstifa Ayrıca, OYAK Grubu Şirketlerinde süreli muhtelif Yönetim Kurulu Başkanlık ve Üyelikleri (temsilen) bulunmaktadır yılsonu itibariyle, devam eden görevleri: GÖREV / Murahhas Aza / Murahhas Aza KURUM Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. İskenderun Demir ve Çelik A.Ş. Erdemir Mühendislik Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. Şirket ve Şirketin ilişkili tarafları ile ilişkisi bulunmamaktadır.

4 ÖZGEÇMİŞ : Nihat KARADAĞ Doğum Tarihi : Yüksek Lisans : İ.Ü. İktisat Fak. Para Banka Bölümü 1990 Lisans : A.Ü. Siyasal Bilg. Fak. İktisat Maliye Bölümü 1974 Bildiği Yabancı Diller: İngilizce İş Deneyimi OYAK Genel Müdürlüğü, Genel Müdür Yardımcısı ING Bank A.Ş., Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı OYAK Bank A.Ş., Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı (Bazı dönemler Ticari-Kurumsal Kredi Tahsis ve İnsan Kaynakları da sorumluluk kapsamında yer almıştır) Başlangıç ve Bitiş Tarihi Sona Erme Nedeni İstifa OYAK Bank Hisselerinin ING Grubuna Satılması Sonucu Banka İsmi Değişikliği Ayrıca, OYAK Grubu Şirketlerinde süreli muhtelif Yönetim Kurulu Başkanlık ve Üyelikleri (temsilen) bulunmaktadır yılsonu itibariyle, devam eden görevleri: GÖREV Yönetim Kurulu Başkan Vekili/ Murahhas Aza / Murahhas Aza KURUM Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. İskenderun Demir ve Çelik A.Ş. OYAK Yatırım Menkul Değerler A.Ş. HEKTAŞ Ticaret T.A.Ş. TUKAŞ Gıda San. ve Tic. A.Ş. Akdeniz Kimya San. ve Tic. A.Ş Akdeniz Kimyasal Ürünler Pazarlama İç ve Dış Tic. A.Ş. Şirket ve Şirketin ilişkili tarafları ile ilişkisi bulunmamaktadır.

5 ÖZGEÇMİŞ : Mehmet SARITAŞ Doğum Tarihi : Yüksek Lisans Lisans : Carnegie Mellon University, ABD, Kamu Yönetimi (MPM) : Ankara Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Maliye Bölümü Bildiği Yabancı Diller: İngilizce, Almanca İş Deneyimi Başlangıç ve Bitiş Tarihi Muhasebat Genel Müdürü Maliye Bakan Danışmanı Gelir İdaresi Daire Başkanı Gelir İdaresi Grup Başkanı Baş Hesap Uzmanı Müsteşar Danışmanı Hesap Uzmanı Diğer Görevler: İş Deneyimi Başlangıç ve Bitiş Tarihi İller Bankası A.Ş (Denetim Kurulu Üyesi) Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.(Yönetim Kurulu Başkanı) TÜPRAŞ Denetim Kurulu Üyesi Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş.(Yönetim Kurulu Üyesi) İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş.(Denetim Kurulu Üyesi) Şirket ve Şirketin ilişkili tarafları ile ilişkisi yoktur.

6 ÖZGEÇMİŞ Doğum Tarihi : Dinç KIZILDEMİR : Lisans : Boğaziçi Üniversitesi İşletme 1975 Bildiği Yabancı Diller: İngilizce İş Deneyimi Başlangıç ve Bitiş Tarihi Sona Erme Nedeni OYAK, Proje ve İştirakler Genel Müdür Yardımcısı OYAK, Yeni İş Geliştirme Danışmanı OYAK Büyük Mağazacılık Ticaret A.Ş.,Genel Müdür OYAK Grup İçi Görev Değişikliği OYAK Grup İçi Görev Değişikliği Ayrıca, OYAK Grubu Şirketlerinde süreli muhtelif Yönetim Kurulu Başkanlık ve Üyelikleri (temsilen) bulunmaktadır yılsonu itibariyle, devam eden görevleri: GÖREV / Murahhas Aza Yönetim Kurulu Başkan Vekili / Murahhas Aza Yönetim Kurulu 1. Başkan Yardımcısı KURUM Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. İskenderun Demir ve Çelik A.Ş. ERDEMİR Madencilik San. ve Tic. A.Ş. ERDEMİR Lojistik A.Ş. ERDEMİR Romania SRL Ayas Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş. İskenderun Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş. OYAK Elektrik Enerjisi Toptan Satış A.Ş. OYAK Pazarlama Hizmet ve Turizm A.Ş. OYAK Girişim Danışmanlığı A.Ş. OYAK Birleşik Enerji A.Ş. Akdeniz Kimya San. ve Tic. A.Ş. Akdeniz Kimyasal Ürünler Pazarlama İç ve Dış Tic. A.Ş. Şirket ve Şirketin ilişkili tarafları ile ilişkisi yoktur.

7 ÖZGEÇMİŞ : Ertuğrul AYDIN Doğum Tarihi : Yüksek Lisans Ankara Üniversitesi SBF İşletme 1994 Lisans : Ankara Üniversitesi SBF İşletme 1990 Bildiği Yabancı Diller: İngilizce İş Deneyimi Başlangıç ve Bitiş Tarihi Sona Erme Nedeni Genel Müdür Vekili, ATAER Holding A.Ş ERDEMİR Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Mali İşler Müdürü, OYAK OYAK Grup İçi Görev Değişikliği Ayrıca, OYAK Grubu Şirketlerinde süreli muhtelif Yönetim Kurulu üyelikleri (temsilen) ve Denetim Kurulu Üyelikleri bulunmaktadır yılsonu itibariyle, devam eden görevleri: GÖREV Denetleme Kurulu Üyesi Gözetim Kurulu Üyesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı KURUM Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. İskenderun Demir ve Çelik A.Ş. Ayas Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş. İskenderun Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş. OYAK Girişim Danışmanlığı A.Ş. OYAK Anker Bank GmbH ATAER Holding A.Ş. OYAK Birleşik Enerji A.Ş. Şirket ve Şirketin ilişkili tarafları ile ilişkisi bulunmamaktadır.

8 ÖZGEÇMİŞ : Fatma CANLI Doğum Tarihi : Yüksek Lisans : Atılım Üniversitesi, İşletme 2006 Lisans : Ankara Üniversitesi, S.B.F. Maliye 1989 Bildiği Yabancı Diller: İngilizce İş Deneyimi Başlangıç ve Bitiş Tarihi Sona Erme Nedeni OYAK Genel Müdürlüğü, İştirakler Müdürü Ayrıca, OYAK Grubu Şirketlerinde süreli muhtelif Yönetim Kurulu üyelikleri (temsilen) ve Denetim Kurulu üyelikleri bulunmaktadır yılsonu itibariyle devam eden görevleri: Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gözetim Kurulu Üyesi Müdürler Kurulu Üyesi Denetleme Kurulu Üyesi Denetleme Kurulu Üyesi Erdemir Mühendislik Yönetim ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. İskenderun Demir ve Çelik A.Ş. OYAK Anker Bank GmbH OYAK Birleşik Enerji A.Ş. Ayas Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş. İskenderun Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş. Vize Agrega Asfalt Madencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Marmara Madencilik San. ve Tic. Ltd. Şti. Aslan Çimento Sağlık Eğitim ve Kültür Vakfı MAİS Motorlu Araçlar İmal ve Satış A.Ş. OYAK Renault Otomobil Fabrikaları A.Ş. Akdeniz Kimya San. ve Tic. A.Ş. Şirket ve Şirketin ilişkili tarafları ile ilişkisi bulunmamaktadır.

9 ÖZGEÇMİŞ (BAĞIMSIZ ÜYE) : Doç. Dr. Nazmi Demir Doğum Tarihi : Doktora : ABD-Kaliforniya Üniversitesi 1970 Yüksek Lisans : ABD-Kaliforniya Üniversitesi 1967 Lisans : Ankara Üniversitesi 1962 Bildiği Yabancı Diller: İngilizce, Fransızca İş Deneyimi Bilkent Üniversitesi, Bankacılık ve Finans Bölüm Başkanı ve Öğretim Üyesi ve İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Başlangıç ve Bitiş Tarihi Sona Erme Nedeni Devam ediyor.

10 ÖZGEÇMİŞ (BAĞIMSIZ ÜYE) : Dr. Atilla Tamer Alptekin Doğum Tarihi : Doktora Yüksek Lisans Lisans : North Carolina State University, ABD, Tatbiki Mekanik : Massachusetts Institute of Technology, ABD, Makine Mühendisliği : University of Massachusetts Lowell, ABD, Makine Mühendisliği Bildiği Yabancı Diller: İngilizce İş Deneyimi Başlangıç ve Bitiş Tarihi Sona Erme Nedeni Karsu Tekstil A.Ş., Genel Müdür Sağlık

11 ÖZGEÇMİŞ (BAĞIMSIZ ÜYE) : Ali Aydın Pandır Doğum Tarihi : Lisans : İTÜ, Makine Mühendisliği 1980 Bildiği Yabancı Diller: İngilizce, Almanca İş Deneyimi Başlangıç ve Bitiş Tarihi Sona Erme Nedeni Fiat Türkiye Ülke Başkanı 2012 Devam ediyor. TOFAŞ - CEO Şirket içi atama

12 EK-2

13

14

15

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK nın Seri:IV, No:41 sayılı Sermaye Piyasası Kanununa Tabi Anonim Ortakların Uyacakları Esaslar Tebliği, Seri:IV, No:56 sayılı Kurumsal Yönetim İlkelerinin

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK nın II-17.1 Kurumsal Yönetim Tebliği uyarınca yapılması gereken genel açıklamalar aşağıda bilginize sunulmaktadır: 1. Açıklamanın yapılacağı tarih itibarıyla

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK nın II-17.1 Kurumsal Yönetim Tebliği uyarınca yapılması gereken genel açıklamalar aşağıda bilginize sunulmaktadır: 1. Açıklamanın yapılacağı tarih itibarıyla

Detaylı

ORTAKLAR PAY ADEDİ SERMAYE (TL) % Ordu Yardımlaşma Kurumu 4.081.952.500 40.819.525 53,8. Diğer 3.503.750.838 35.037.508 46,2

ORTAKLAR PAY ADEDİ SERMAYE (TL) % Ordu Yardımlaşma Kurumu 4.081.952.500 40.819.525 53,8. Diğer 3.503.750.838 35.037.508 46,2 SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 SAYILI KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ NİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR. 24.03.2014 OLAĞAN GENEL KURULU a) 28 Şubat 2014 tarih itibariyle şirketimizin

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK nın II-17.1 Kurumsal Yönetim Tebliği uyarınca yapılması gereken genel açıklamalar aşağıda bilginize sunulmaktadır: 1. Açıklamanın yapılacağı tarih itibarıyla

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK nın II-17.1 Kurumsal Yönetim Tebliği uyarınca yapılması gereken genel açıklamalar aşağıda bilginize sunulmaktadır: 1. Açıklamanın yapılacağı tarih itibarıyla

Detaylı

ÜNYE ÇİMENTO SANAYİİ VE TİCARET A.Ş.

ÜNYE ÇİMENTO SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. ÜNYE ÇİMENTO SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Piyasası Kurulu Seri II, No:17.1 Sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği nin 1.3.1 Genel Kurul Başlıklı Maddesi Gereğince Yapılan Duyurudur. 2013 Yılı Olağan Genel

Detaylı

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. Şirketin internet sitesinde, genel kurul toplantı ilanı ile birlikte, mevzuat gereği yapması gereken bildirim ve açıklamalar ; şirketin a) Açıklamanın yapılacağı tarih

Detaylı

Şirketin internet sitesinde, genel kurul toplantı ilanı ile birlikte, mevzuat gereği yapması gereken bildirim ve açıklamalar ;

Şirketin internet sitesinde, genel kurul toplantı ilanı ile birlikte, mevzuat gereği yapması gereken bildirim ve açıklamalar ; II-17.1 Kurumsal Yönetim Tebliğ 1.3.1 Kapsamında yapılan açıklamadır. Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. Şirketin internet sitesinde, genel kurul toplantı ilanı ile birlikte, mevzuat gereği yapması gereken

Detaylı

2015 Yılı Olağan Genel Kurul İlanı Kamuyu Aydınlatma Platformunda 24 Şubat 2016 tarihinde yayımlanmıştır.

2015 Yılı Olağan Genel Kurul İlanı Kamuyu Aydınlatma Platformunda 24 Şubat 2016 tarihinde yayımlanmıştır. MARDİN ÇİMENTO SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Piyasası Kurulu Seri II, No17.1 Sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği nin 1.3.1 Genel Kurul Başlıklı Maddesi Gereğince Yapılan Duyurudur 2015 Yılı Olağan Genel

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 SAYILI KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİNİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR

SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 SAYILI KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİNİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 SAYILI KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİNİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR 31 Mart 2014 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI İLE İLGİLİ

Detaylı

Detay Ana Sayfa Detay

Detay Ana Sayfa Detay English Yardım İletişim BİLDİRİM SORGULARI ŞİRKETLER YATIRIM FONLARI KAP HAKKINDA MEVZUAT VE DÜZENLEMELER Detay Ana Sayfa Detay İmzasız Görüntüle Ek dosyalar HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. / HEKTS [] 28.02.2014

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ NİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR.

SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ NİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR. ADANA ÇİMENTO SANAYİİ TÜRK A.Ş. SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ NİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR. 1.3.1 Şirketin internet sitesinde, genel kurul

Detaylı

ÜNYE ÇİMENTO SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

ÜNYE ÇİMENTO SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ ÜNYE ÇİMENTO SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK nın II-17.1 Kurumsal Yönetim Tebliği uyarınca yapılması gereken genel açıklamalar aşağıda bilginize sunulmaktadır:

Detaylı

OYAK YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş.

OYAK YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. OYAK YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 SAYILI KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ NİN 1.3.1 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR. 30/03/2018 tarihinde yapılacak 2017 Faaliyet

Detaylı

ASLAN ÇİMENTO ANONİM ŞİRKETİ

ASLAN ÇİMENTO ANONİM ŞİRKETİ ASLAN ÇİMENTO ANONİM ŞİRKETİ SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 SAYILI KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİNİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR 29 Mart 2019 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN OLAĞAN

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ NİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR.

SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ NİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR. ADANA ÇİMENTO SANAYİİ TÜRK A.Ş. SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ NİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR. 1.3.1 Şirketin internet sitesinde, genel kurul

Detaylı

BOLU ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş.

BOLU ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. BOLU ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 SAYILI KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ NİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR. 2016 Yılı Olağan Genel Kurul ilanı Kamuyu Aydınlatma

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU SERİ: IV, NO: 56 SAYILI TEBLİĞİNİN 1.3 GENEL KURULA KATILIM HAKKI BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR

SERMAYE PİYASASI KURULU SERİ: IV, NO: 56 SAYILI TEBLİĞİNİN 1.3 GENEL KURULA KATILIM HAKKI BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR SERMAYE PİYASASI KURULU SERİ: IV, NO: 56 SAYILI TEBLİĞİNİN 1.3 GENEL KURULA KATILIM HAKKI BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR 29 MART 2013 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ NİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR.

SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ NİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR. ADANA ÇİMENTO SANAYİİ TÜRK A.Ş. SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ NİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR. 1.3.1 Şirketin internet sitesinde, genel kurul

Detaylı

ADANA ÇİMENTO SANAYİİ TÜRK A.Ş.

ADANA ÇİMENTO SANAYİİ TÜRK A.Ş. ADANA ÇİMENTO SANAYİİ TÜRK A.Ş. SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ NİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR. 2018 Yılı Olağan Genel Kurul ilanı Kamuyu Aydınlatma

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 SAYILI KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİNİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR

SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 SAYILI KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİNİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 SAYILI KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİNİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR 25 MART 2016 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI İLE İLGİLİ

Detaylı

MARDİN ÇİMENTO SANAYİİ VE TİCARET A.Ş.

MARDİN ÇİMENTO SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. MARDİN ÇİMENTO SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Piyasası Kurulu Seri II, No:17.1 Sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği nin 1.3.1 Genel Kurul Başlıklı Maddesi Gereğince Yapılan Duyurudur 2018 Yılı Olağan Genel

Detaylı

ADANA ÇİMENTO SANAYİİ TÜRK A.Ş. 1.3 Genel Kurul

ADANA ÇİMENTO SANAYİİ TÜRK A.Ş. 1.3 Genel Kurul ADANA ÇİMENTO SANAYİİ TÜRK A.Ş. 1.3 Genel Kurul 1.3.1 Şirketin internet sitesinde, genel kurul toplantı ilanı ile birlikte, şirketin mevzuat gereği yapması gereken bildirim ve açıklamaların yanı sıra,

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 SAYILI KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ NİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR

SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 SAYILI KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ NİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 SAYILI KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ NİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR. 31/03/2017 OLAĞAN GENEL KURULU a) 09/03/2017 tarih itibariyle şirketimizin

Detaylı

Sermaye Piyasası Kurulu Seri IV, No:56 Sayılı Tebliği nin 1.3 Genel Kurula Katılım Hakkı Başlıklı Maddesi Gereğince Yapılan Duyurudur

Sermaye Piyasası Kurulu Seri IV, No:56 Sayılı Tebliği nin 1.3 Genel Kurula Katılım Hakkı Başlıklı Maddesi Gereğince Yapılan Duyurudur Mardin Çimento Sanayii ve Ticaret A.Ş. Sermaye Piyasası Kurulu Seri IV, No:56 Sayılı Tebliği nin 1.3 Genel Kurula Katılım Hakkı Başlıklı Maddesi Gereğince Yapılan Duyurudur 2012 Yılı Olağan Genel Kurul

Detaylı

ORTAKLAR PAY ADEDİ SERMAYE (TL) % Ordu Yardımlaşma Kurumu ,48 53,8. Diğer ,90 46,2

ORTAKLAR PAY ADEDİ SERMAYE (TL) % Ordu Yardımlaşma Kurumu ,48 53,8. Diğer ,90 46,2 HEKTAŞ TİCARET T.A.Ş. SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 SAYILI KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ NİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR. 31.03.2017 OLAĞAN GENEL KURULU a. Açıklamanın yapılacağı

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 SAYILI KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ NİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR. 29.

SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 SAYILI KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ NİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR. 29. SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 SAYILI KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ NİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR. 29.03.2016 OLAĞAN GENEL KURULU a) 02.03.2016 tarih itibariyle şirketimizin

Detaylı

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. Şirketin internet sitesinde, genel kurul toplantı ilanı ile birlikte, mevzuat gereği yapması gereken bildirim ve açıklamalar ; şirketin a) Açıklamanın yapılacağı tarih

Detaylı

BOLU ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş.

BOLU ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. BOLU ÇİMENTO SANAYİİ A.Ş. SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 SAYILI KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ NİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR. 2017 Yılı Olağan Genel Kurul ilanı Kamuyu Aydınlatma

Detaylı

İmtiyazlı pay grubunu (A Grubu) temsil eden pay sayılarının gösterildiği tablo aşağıda yer almaktadır

İmtiyazlı pay grubunu (A Grubu) temsil eden pay sayılarının gösterildiği tablo aşağıda yer almaktadır ULUSOY ELEKTRİK İMALAT TAAHHÜT VE TİCARET A.Ş. Sermaye Piyasası Kurulu Seri II No:17.1 Sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği nin 1.3.1. Genel Kurul Başlıklı Maddesi Gereğince Yapılan Duyurudur 2015 Yılı Olağan

Detaylı

EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş.

EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş. EGELİ & CO. YATIRIM HOLDİNG A.Ş. a) Şirketin ortaklık yapısını yansıtan toplam pay sayısı ve oy hakkı, şirketin sermayesinde imtiyazlı pay bulunuyorsa her bir imtiyazlı pay grubunu temsil eden pay sayısı

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun, Kurumsal Yönetim Tebliğinin (II-17.1) sayılı Tebliğinin 1.3.1 maddesi uyarınca yapılması gereken ek açıklamalar aşağıda bilginize

Detaylı

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş.

EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 SAYILI KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ NİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURU 2014 Yılı Olağan Genel Kurul ilanı Kamuyu Aydınlatma

Detaylı

Sermayedeki Pay Oranı (%) Sermayedeki Pay Tutarı (TL) MEHMET ALİ YILMAZ 41,28 60.192.996,41 HALKA AÇIK 47,05 68.611.708,00 DİĞER 11,67 17.012.

Sermayedeki Pay Oranı (%) Sermayedeki Pay Tutarı (TL) MEHMET ALİ YILMAZ 41,28 60.192.996,41 HALKA AÇIK 47,05 68.611.708,00 DİĞER 11,67 17.012. SERMAYE PİYASASI KURULU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ TEBLİĞİNİN (SERİ: II NO:17.1) 1.3.1 MADDESİ KAPSAMINDA YAPILAN EK AÇIKLAMALAR SPK nın II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği uyarınca yapılması gereken

Detaylı

TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ NİN 29 MART 2018 TARİHİNDE YAPILACAK OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ NİN 29 MART 2018 TARİHİNDE YAPILACAK OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI TURKCELL İLETİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ NİN 29 MART 2018 TARİHİNDE YAPILACAK OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2017 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 29 Mart 2018

Detaylı

Mardin Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Mardin Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. Mardin Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. Şirketin internet sitesinde, genel kurul toplantı ilanı ile birlikte, şirketin mevzuat gereği yapması gereken bildirim ve açıklamalar; a) Açıklamanın yapılacağı tarih

Detaylı

OY ADEDİ YÜZDE DAĞILIM A ,52 % 39, % 16,34 B ,97 % 90,

OY ADEDİ YÜZDE DAĞILIM A ,52 % 39, % 16,34 B ,97 % 90, ADANA ÇİMENTO SANAYİİ TÜRK A.Ş. 1.3 Genel Kurula Katılım Hakkı 1.3.2 Şirketin internet sitesinde, genel kurul toplantı ilanı ile birlikte, şirketin mevzuat gereği yapması gereken bildirim ve açıklamaların

Detaylı

MARDĠN ÇĠMENTO SANAYĠĠ VE TĠCARET A.ġ. Sermaye Piyasası Kurulu Seri II, No:17.1 Sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği nin

MARDĠN ÇĠMENTO SANAYĠĠ VE TĠCARET A.ġ. Sermaye Piyasası Kurulu Seri II, No:17.1 Sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği nin MARDĠN ÇĠMENTO SANAYĠĠ VE TĠCARET A.ġ. Sermaye Piyasası Kurulu Seri II, No17.1 Sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği nin 1.3.1 Genel Kurul BaĢlıklı Maddesi Gereğince Yapılan Duyurudur 2013 Yılı Olağan Genel

Detaylı

BAGFAŞ BANDIRMA GÜBRE FABRİKALARI A.Ş.

BAGFAŞ BANDIRMA GÜBRE FABRİKALARI A.Ş. BAGFAŞ BANDIRMA GÜBRE FABRİKALARI A.Ş. SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 SAYILI KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ NİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR. Şirketin 2017 Yılı Olağan Genel

Detaylı

ENKA İNŞAAT ve SANAYİ A.Ş. GENEL KURUL İLANI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

ENKA İNŞAAT ve SANAYİ A.Ş. GENEL KURUL İLANI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI ENKA İNŞAAT ve SANAYİ A.Ş. GENEL KURUL İLANI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI a) Şirketin ortaklık yapısını yansıtan toplam pay sayısı ve oy hakkı, ortaklık sermayesinde imtiyazlı pay bulunuyorsa her bir imtiyazlı

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri:IV, No: 56 Sayılı Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin

Detaylı

TEKSTİL BANKASI A.Ş. NİN 22 MAYIS 2015 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

TEKSTİL BANKASI A.Ş. NİN 22 MAYIS 2015 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI TEKSTİL BANKASI A.Ş. NİN 22 MAYIS 2015 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Piyasası Kurulu nun (SPK) II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği uyarınca yapılması gereken

Detaylı

Yönetim Kurulumuzun 31.12.2007 Tarih ve 34 Sayılı Toplantısı'nda; Yönetim Kurulumuzun 26.12.2007 Tarih ve 33 Sayılı Toplantısı'nda;

Yönetim Kurulumuzun 31.12.2007 Tarih ve 34 Sayılı Toplantısı'nda; Yönetim Kurulumuzun 26.12.2007 Tarih ve 33 Sayılı Toplantısı'nda; Yönetim Kurulumuzun 31.12.2007 Tarih ve 34 Sayılı Toplantısı'nda; Yönetim Kurulumuzun, 08.03.2006 tarih ve 11 sayılı toplantısında yapılmasına karar verdiği; haddehanede ikinci soğutma platformu ve ek

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK nın II-17.1 Kurumsal Yönetim Tebliği uyarınca yapılması gereken genel açıklamalar aşağıda bilginize sunulmaktadır: 1. Açıklamanın yapılacağı tarih itibarıyla

Detaylı

ORTAKLAR PAY ADEDİ SERMAYE (TL) % OYAK Girişim Danışmanlığı A.Ş. 8.154.182.924 81.541.829,25 81,54. Diğer 1.845.817.076 18.458.

ORTAKLAR PAY ADEDİ SERMAYE (TL) % OYAK Girişim Danışmanlığı A.Ş. 8.154.182.924 81.541.829,25 81,54. Diğer 1.845.817.076 18.458. SERMAYE PİYASASI KURULU II-17.1 SAYILI KURUMSAL YÖNETİM TEBLİĞİ NİN 1.3 GENEL KURUL BAŞLIKLI MADDESİ GEREĞİNCE YAPILAN DUYURUDUR. 24.03.2014 OLAĞAN GENEL KURULU a) 03 Mart 2014 tarihi itibariyle şirketimizin

Detaylı

ARMADA BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 'NİN 2016 OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA AİT GÜNDEM

ARMADA BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 'NİN 2016 OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA AİT GÜNDEM ARMADA BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 'NİN 2016 OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA AİT GÜNDEM 1) Açılış ve Toplantı Başkanlığı nın seçilmesi, 2) Genel Kurul Toplantı Tutanağının imzalanması

Detaylı

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. Sayfa No: 1

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. Sayfa No: 1 Sayfa No: 1 Kısaca Bank Asya Asya Katılım Bankası A.Ş. nin kurulmasına 11 Nisan 1996 tarih ve 96/8041 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla izin verilmiş, söz konusu karar 25 Nisan 1996 tarihli Resmi Gazete

Detaylı

FİNANSBANK A.Ş TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

FİNANSBANK A.Ş TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI FİNANSBANK A.Ş. 17.01.2018 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Aşağıdaki gündem maddelerini görüşerek karara bağlamak üzere Ortaklarımız Genel Kurulu nun Olağanüstü olarak,

Detaylı

ARENA BİLGİSAYAR SAN. VE TİC. A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN ORTAKLAR GENEL KURULU OLAĞAN TOPLANTI DAVETİ

ARENA BİLGİSAYAR SAN. VE TİC. A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN ORTAKLAR GENEL KURULU OLAĞAN TOPLANTI DAVETİ ARENA BİLGİSAYAR SAN. VE TİC. A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN ORTAKLAR GENEL KURULU OLAĞAN TOPLANTI DAVETİ Şirket imiz Ortaklar Genel Kurulu nun Olağan Toplantısı, gündemde yazılı konuları görüşmek ve karara

Detaylı

UFUK YATIRIM YÖNETİM VE GAYRİMENKUL A.Ş Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına İlişkin Bilgilendirme Dokümanı

UFUK YATIRIM YÖNETİM VE GAYRİMENKUL A.Ş Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına İlişkin Bilgilendirme Dokümanı UFUK YATIRIM YÖNETİM VE GAYRİMENKUL A.Ş. 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına İlişkin Bilgilendirme Dokümanı 2017 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Sayın Pay Sahiplerimiz,

Detaylı

SERMAYE PİYASASI KURULU

SERMAYE PİYASASI KURULU SERMAYE PİYASASI KURULU 2008/17 HAFTALIK BÜLTEN 21/04/2008 25/04/2008 A. 02.01.2008 25.04.2008 TARİHLERİ ARASINDA KAYDA ALMA KARARI VERİLEN İHRAÇ TALEPLERİ: Tablo: 1 (YTL) Talep Edilen Kurul Kaydına Alınan

Detaylı

ARMADA BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 'NİN 2017 OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA AİT GÜNDEM

ARMADA BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 'NİN 2017 OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA AİT GÜNDEM ARMADA BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ 'NİN 2017 OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA AİT GÜNDEM 1) Açılış ve Toplantı Başkanlığı nın seçilmesi, 2) Genel Kurul Toplantı Tutanağının imzalanması

Detaylı

2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına İlişkin Bilgilendirme Dokümanı

2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına İlişkin Bilgilendirme Dokümanı 2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına İlişkin Bilgilendirme Dokümanı MAKİNA TAKIM ENDÜSTRİSİ ANONİM ŞİRKETİ Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan 2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet Sayın Pay

Detaylı

KOMBASSAN HOLDİNG A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

KOMBASSAN HOLDİNG A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI KOMBASSAN HOLDİNG A.Ş. 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI 27/04/2017 tarihinde yapılacak 2016 Yılı Olağan Genel Kurul İlanı Kamuyu Aydınlatma Platformunda 27/03/2017 tarihinde yayımlanmıştır.

Detaylı

SPK Uyarınca Yapılacak Ek Açıklamalara ĠliĢkin Duyuru

SPK Uyarınca Yapılacak Ek Açıklamalara ĠliĢkin Duyuru SPK Uyarınca Yapılacak Ek Açıklamalara ĠliĢkin Duyuru Sermaye Piyasası Kurulu nun II-17.1 Kurumsal Yönetim Tebliği uyarınca 12 Şubat 2014 tarihinde yapılacak Olağanüstü Genel Kurul a ilişkin yapılması

Detaylı

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. 2010 YILI III. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. 2010 YILI III. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. 2010 YILI III. ARA DÖNEM KONSOLİDE FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem : 01 Ocak 2010 30 Eylül 2010 Bankanın Ticaret Unvanı : Asya Katılım Bankası A.Ş. Genel Müdürlük Adresi

Detaylı

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş YILI I. ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş YILI I. ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. 2010 YILI I. ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem : 01 Ocak 2010 31 Mart 2010 Bankanın Ticaret Unvanı : Asya Katılım Bankası A.Ş. Genel Müdürlük Adresi : Küçüksu

Detaylı

VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU

VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER I. Genel Bilgiler a) Rapor Dönemi b) Şirket Bilgileri c) Şirketin Sermaye ve Ortaklık

Detaylı

Sermaye Piyasası Kurulu nun tarih ve 334 sayılı izni ile kayıtlı sermaye sistemine geçilmiştir.

Sermaye Piyasası Kurulu nun tarih ve 334 sayılı izni ile kayıtlı sermaye sistemine geçilmiştir. 1.3 Genel Kurula Katılım Hakkı 1.3.2 Şirketin internet sitesinde, genel kurul toplantı ilanı ile birlikte, şirketin mevzuat gereği yapması gereken bildirim ve açıklamaların yanı sıra, aşağıdaki hususlar

Detaylı

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

FFK FON FİNANSAL KİRALAMA A.Ş Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına İlişkin Bilgilendirme Dokümanı

FFK FON FİNANSAL KİRALAMA A.Ş Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına İlişkin Bilgilendirme Dokümanı FFK FON FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına İlişkin Bilgilendirme Dokümanı 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BĐLGĐLENDĐRME DOKÜMANI Sayın Pay Sahiplerimiz, Şirketimizin

Detaylı

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. 2010 YILI II. ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. 2010 YILI II. ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. 2010 YILI II. ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem : 01 Ocak 2010 30 Haziran 2010 Bankanın Ticaret Unvanı : Asya Katılım Bankası A.Ş. Genel Müdürlük Adresi : Küçüksu

Detaylı

ANONİM ŞİRKETİ NİN 2016 YILINA AİT TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

ANONİM ŞİRKETİ NİN 2016 YILINA AİT TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ ve TİCARET ANONİM ŞİRKETİ NİN 2016 YILINA AİT 28.07.2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimiz Olağan Genel

Detaylı

KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş. BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Giriş : Şirketimizin 2014 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı aşağıdaki gündem maddelerini görüşüp karara bağlamak üzere 25.03.2015 Çarşamba

Detaylı

KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. 31 TEMMUZ 2015 TARİHLİ YILLARI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME NOTU

KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. 31 TEMMUZ 2015 TARİHLİ YILLARI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME NOTU KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. 31 TEMMUZ 2015 TARİHLİ 2013-2014 YILLARI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME NOTU 1. 31 TEMMUZ 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz

Detaylı

KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. 15 EYLÜL 2017 TARİHLİ 2015 VE 2016 YILLARI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME NOTU

KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. 15 EYLÜL 2017 TARİHLİ 2015 VE 2016 YILLARI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME NOTU KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş. 15 EYLÜL 2017 TARİHLİ 2015 VE 2016 YILLARI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME NOTU 1. 15 EYLÜL 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz

Detaylı

EGELĠ & CO. TARIM GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. OLAĞAN ORTAKLAR GENEL KURULU N ĠLANI ĠLE BĠRLĠKTE WEBSĠTESĠNDE YAYINLANACAK DÖKÜMANLAR

EGELĠ & CO. TARIM GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. OLAĞAN ORTAKLAR GENEL KURULU N ĠLANI ĠLE BĠRLĠKTE WEBSĠTESĠNDE YAYINLANACAK DÖKÜMANLAR EGELĠ & CO. TARIM GĠRĠġĠM SERMAYESĠ YATIRIM ORTAKLIĞI A.ġ. OLAĞAN ORTAKLAR GENEL KURULU N ĠLANI ĠLE BĠRLĠKTE WEBSĠTESĠNDE YAYINLANACAK DÖKÜMANLAR a) ġirketin ortaklık yapısını yansıtan toplam pay sayısı

Detaylı

BATISÖKE SÖKE ÇİMENTO SANAYİİ T. A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI

BATISÖKE SÖKE ÇİMENTO SANAYİİ T. A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI BATISÖKE SÖKE ÇİMENTO SANAYİİ T. A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN ORTAKLAR OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTI ÇAĞRISI Şirketimizin Olağan Genel Kurul Toplantısı, 2014 yılı faaliyetleri ile ilgili olarak aşağıdaki

Detaylı

TEK-ART İNŞAAT TİCARET TURİZM SANAYİ VE YATIRIMLAR A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

TEK-ART İNŞAAT TİCARET TURİZM SANAYİ VE YATIRIMLAR A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN TEK-ART İNŞAAT TİCARET TURİZM SANAYİ VE YATIRIMLAR A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Şirketimiz Ortaklar Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara bağlamak üzere 03.11.2017

Detaylı

ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 1. Raporun dönemi : 01/01/2012-30/09/2012 2. Ortaklığın Ünvanı : ATA YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 3. Dönem içinde yönetim ve denetleme kurullarında görev alan Başkan ve üyelerin, murahhas üyelerin

Detaylı

AK B TİPİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

AK B TİPİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 SERİ:XI NO:29 SAYILI TEBLİĞE İSTİNADEN HAZIRLANMIŞ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 AK B TİPİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. (YENİ UNVAN:EGELİ & CO. B TİPİ MENKUL KIYMET YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. ) 01.01.2012-30.06.2012 DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU A. GİRİŞ 1. Ak B Tipi Yatırım Ortaklığı

Detaylı

Sicil No: Ticaret Ünvanı KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

Sicil No: Ticaret Ünvanı KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Sicil No: 1073 Ticaret Ünvanı KÜTAHYA PORSELEN SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin 2015 hesap dönemi Olağan Genel Kurul Toplantısı, 29.03.2016 günü, saat

Detaylı

NUROL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2015 YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

NUROL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2015 YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI NUROL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 2015 YILI GENEL KURUL BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri : III no 48.1 sayılı Sermaye Piyasası

Detaylı

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. Ünye Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. Şirketin internet sitesinde, olağanüstü genel kurul toplantı ilanı ile birlikte, şirketin mevzuat gereği yapması gereken bildirim ve açıklamalar ; a) Açıklamanın yapılacağı

Detaylı

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT ANONİM ŞİRKETİ TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA AİT BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT ANONİM ŞİRKETİ TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA AİT BİLGİLENDİRME DOKÜMANI AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT ANONİM ŞİRKETİ 21.03.2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA AİT BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Sicil No:27158 (İstanbul) Şirketimizin 2016 Yılı Ortaklar Olağan Genel Kurulu 21

Detaylı

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2018 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR.

GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/ /03/2018 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. GENTAŞ GENEL METAL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 01/01/2018 31/03/2018 ARA DÖNEMİ FAALİYET RAPORUDUR. Dönem İçinde Yönetim Kurullarında Görev Alan Üyeler : Yönetim Kurulu : Ahmet KAHRAMAN Sn. Ahmet KAHRAMAN,

Detaylı

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. 2015 YILI II. ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU. Raporun Ait Olduğu Dönem : 01 Ocak 2015 30 Haziran 2015

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. 2015 YILI II. ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU. Raporun Ait Olduğu Dönem : 01 Ocak 2015 30 Haziran 2015 ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. 2015 YILI II. ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem : 01 Ocak 2015 30 Haziran 2015 Bankanın Ticaret Unvanı Genel Müdürlük Adresi : Asya Katılım Bankası A.Ş. : Saray

Detaylı

Madde 1.1 in birinci paragrafı aģağıdaki Ģekilde güncellenmiģtir.

Madde 1.1 in birinci paragrafı aģağıdaki Ģekilde güncellenmiģtir. TÜRKĠYE Ġġ BANKASI A.ġ. NIN BANKA BONOSU VE/VEYA ISKONTOLU TAHVĠLLERĠ VE/VEYA TAHVĠLLERĠNĠN HALKA ARZINA ĠLĠġKĠN SERMAYE PĠYASASI KURULU TARAFINDAN 16.01.2012 TARĠHĠNDE ONAYLANAN 17.01.2012 TARĠHĠNDE TESCĠL

Detaylı

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. 2010 YILI III. ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. 2010 YILI III. ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. 2010 YILI III. ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU Raporun Ait Olduğu Dönem : 01 Ocak 2010 30 Eylül 2010 Bankanın Ticaret Unvanı : Asya Katılım Bankası A.Ş. Genel Müdürlük Adresi : Küçüksu

Detaylı

İSTANBUL ALTIN RAFİNERİSİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN

İSTANBUL ALTIN RAFİNERİSİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN İSTANBUL ALTIN RAFİNERİSİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Sicil No: 349744 İSTANBUL ALTIN RAFİNERİSİ ANONİM ŞİRKETİ'nin Olağan Genel Kurul toplantısı 21 /04.2015 tarihinde Saat 15:00 da 29

Detaylı

2013 Yılı Faaliyet Raporu

2013 Yılı Faaliyet Raporu 2013 Yılı Faaliyet Raporu İSKENDERUN DEMİR VE ÇELİK ANONİM ŞİRKETİ Sayfa No: 1 A- Genel Bilgiler 1. Rapor Dönemi : 01/01/2013-31/12/2013 2. Ticaret Unvanı : İskenderun Demir ve Çelik Anonim Şirketi Ticaret

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU (EK/2) Tarih : 16.02.2009 VIII, No: 39 sayılı Tebliği uyarınca nin 2008/04 Dönemine ilişkin Geçici vergi beyannamesi ek te sunulmuştur. Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun Seri: VIII,

Detaylı

EREĞLİ DEMİR VE ÇELİK FABRİKALARI T.A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN HİSSEDARLAR GENEL KURULU OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI DAVETİ

EREĞLİ DEMİR VE ÇELİK FABRİKALARI T.A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN HİSSEDARLAR GENEL KURULU OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI DAVETİ EREĞLİ DEMİR VE ÇELİK FABRİKALARI T.A.Ş. YÖNETİM KURULU NDAN HİSSEDARLAR GENEL KURULU OLAĞANÜSTÜ TOPLANTI DAVETİ Şirketimiz Hissedarlar Genel Kurulu nun Olağanüstü Toplantısı, aşağıda belirtilen gündemde

Detaylı

TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER

TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER TUKAŞ GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ'NDEN ORTAKLARIN YENİ PAY ALMALARINA İLİŞKİN SİRKÜLER ÇIKARILMIŞ SERMAYEMİZ 37.650.000 LİRASI NAKİT KARŞILANMAK SURETİYLE 62.350.000 LİRADAN 100.000.000 LİRAYA

Detaylı

QNB FİNANSBANK A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

QNB FİNANSBANK A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI QNB FİNANSBANK A.Ş. 29.03.2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Bankamız 2017 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı, gündemdeki maddeleri görüşmek ve karara bağlamak üzere

Detaylı

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. 1 OCAK HAZİRAN 2010 KONSOLİDE II. ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. 1 OCAK HAZİRAN 2010 KONSOLİDE II. ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU ASYA KATILIM BANKASI A.Ş. 1 OCAK 2010 30 HAZİRAN 2010 KONSOLİDE II. ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER GENEL BİLGİLER 1 Asya Katılım Bankası A.Ş. ve Tarihsel Gelişimi Sermaye ve Ortaklık Yapısı Şube

Detaylı

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI Sicil No:27158 (İstanbul)

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI Sicil No:27158 (İstanbul) AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA ÇAĞRI Sicil No:27158 (İstanbul) Şirketimizin 2017 Yılı Ortaklar Olağan Genel Kurulu 14 Mart 2018

Detaylı

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN ÖZEL HESAP DÖNEMİ 16.11

FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN ÖZEL HESAP DÖNEMİ 16.11 YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 01.06.2016 31.05.2017 ÖZEL HESAP DÖNEMİ 16.11.2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI DAVET DUYURUSU Şirketimizin

Detaylı

Saygılarımızla, BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş.

Saygılarımızla, BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI ANONİM ŞİRKETİ 25 MART 2019 TARİHLİ 2018 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2018 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

IŞIKLAR ENERJİ VE YAPI HOLDİNG A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

IŞIKLAR ENERJİ VE YAPI HOLDİNG A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2016 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 21 Nisan 2017 Cuma günü saat 14:00 de Beybi Giz Plaza. Dereboyu Cad. Meydan

Detaylı

ŞİRKETİN ÜNVANI : HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1

ŞİRKETİN ÜNVANI : HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Sayfa No: 1 Sayfa No: 1 I.GİRİŞ HEDEF GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 01/01/2013-30/06/2013 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1.Raporun Dönemi : 01.01.2013 30.06.2013 2.Ortaklığın Unvanı : Hedef Girişim Sermayesi Yatırım

Detaylı

2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına İlişkin Bilgilendirme Dokümanı

2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına İlişkin Bilgilendirme Dokümanı 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına İlişkin Bilgilendirme Dokümanı MAKİNA TAKIM ENDÜSTRİSİ ANONİM ŞİRKETİ Yönetim Kurulu Başkanlığı ndan 2015 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet Sayın Pay

Detaylı

ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 2017 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2017 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 8 Mayıs 2018 Salı günü saat 13:30 da Dereboyu Cad. Meydan Sok. Beybi Giz Plaza.

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Sayfa No: 1 GENEL BİLGİLER Raporun Dönemi 01.01.2013 30.09.2013 dönemi faaliyet sonuçlarını içermektedir. Ortaklığın Ünvanı Pimaş Plastik İnşaat Malzemeleri A.Ş. Ticaret Sicil Numarası 18825/23244 Merkez

Detaylı

Türk Ekonomi Bankası A.Ş. nin ortaklık yapısı Hissedar Sermaye Tutarı (TL) Hisse Adedi Sermaye Oranı (%) TEB Holding A.Ş. (eski

Türk Ekonomi Bankası A.Ş. nin ortaklık yapısı Hissedar Sermaye Tutarı (TL) Hisse Adedi Sermaye Oranı (%) TEB Holding A.Ş. (eski TÜRK EKONOMİ BANKASI ANONİM ŞİRKETİ PAYLARININ ZORUNLU ÇAĞRI YOLUYLA BNP PARİBAS FORTİS YATIRIMLAR HOLDİNG A.Ş. VE BNPP YATIRIMLAR HOLDİNG A.Ş. TARAFINDAN DEVRALINMASINA İLİŞKİN BİLGİ FORMU SERMAYE PİYASASI

Detaylı

İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI İŞ FİNANSAL KİRALAMA A.Ş. 2015 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2015 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul toplantısı, ekte sunulan gündem maddelerini görüşüp

Detaylı

A ,65 Aydıner İnşaat A.Ş 28,

A ,65 Aydıner İnşaat A.Ş 28, SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun ve Seri:II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim İlkeleri nin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin Tebliğ i hükümleri gereği yapılması

Detaylı

Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı

Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı Şirketimizin 2016 yılı faaliyet dönemi Olağan Genel Kurulu, Mahmutbey Mahallesi 2655..Sokak No:3 Bağcılar / İstanbul adresinde 28 Nisan 2017 günü saat 14:00 de aşağıda

Detaylı

EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NİN 28.04.2015 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NİN 28.04.2015 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş NİN 28.04.2015 TARİHİNDE YAPILACAK OLAN 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI 1 Genel Kurul İlanı EURO TREND YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş YÖNETİM KURULU

Detaylı