CUMHURİYETÇİ TÜRK PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI TANITIM KİTAPÇIĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "CUMHURİYETÇİ TÜRK PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI TANITIM KİTAPÇIĞI"

Transkript

1 CUMHURİYETÇİ TÜRK PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI TANITIM KİTAPÇIĞI

2

3 Sevgili dostlar, Cumhuriyetçi Türk Partisi kuruluşundan bu yana ilkelerinden ve üyelerinden güç aldı. Parti içi demokrasi, üyelerimizin kararlılığı ve katılımcılığıyla kökleşti, kurumlaştı. Eşitliğe, adalete, demokrasiye, emeğe, insan hak ve özgürlüklerine olan saygımızla günden güne hep büyüdük. Kıbrıs Türk Toplumu nun varlığını ve kimliğini korumayı, refahını geliştirip sosyal adaleti sağlamayı, bu ülkede kişi hak ve özgürlüklerini, hukukun üstünlüğünü ve demokrasiyi egemen kılmayı amaç edinmekten vazgeçmedik. Bugün Kıbrıs Türk Toplumunun geleceği için her zamankinden çok çalışmamız, çok üretmemiz gereken yeni ve çok önemli bir döneme giriyor, 7 Ocak 2018 Genel Seçimleri nde CTP yi temsil edecek milletvekili adaylarımızı birlikte seçiyoruz. Aday adayı olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, seçilecek adaylarımızı şimdiden tebrik ediyorum. En sade üyesinden yönetim kadrolarına, belediye başkanlarından milletvekillerine kadar tüm arkadaşlarımız aynı mücadele için burada: Ekmek, adalet, haysiyet için! Çalışan, üreten, büyüyen bir toplum için Buradayız. Bugünden yarını kuracağız. Çünkü biz CTP yiz, çalışır yaparız! Tufan Erhürman CTP Genel Başkanı

4

5 LEFKOŞA ADAY ADAYLARI

6 ALİ KARAVEZİRLER 1966 yılında Cihangir de doğdu. Lise öğrenimini Sedat Simavi Meslek Lisesi nde tamamladı. Kıbrıs Türk Elektrik Müteahhitler Birliği Yönetim Kurulu Üyeliği ve Asbaşkanlık görevini yaptı. Cihangir Gençlik Spor Kulübü nde 10 yıl başkanlık yaptı ve başkanlık yaptığı dönemde kulübü Süper Lig e çıkarmayı başardı yılından 2017 Haziran ayına kadar KTFF Asbaşkanlık görevini yürüttü yılından beridir Elektrik Müteahhiti olarak çalışmaktadır. Halen Merkez Yönetim Kurulu nda Mali Sekreter olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır. ALKAN DEĞİRMENCİOĞLU 1969 da Lefke de doğdu yılında Konya Selçuk Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü nden mezun oldu. Milli Eğitim Bakanlığı Okul Sporları Yürütme Kurulu Üyeliği, Lefke Gazi Lisesi Beden Eğitimi Öğretmenliği, Milli Eğitim Bakanlığı Milli Günler ve Okul Sporları Eğitim Öğretim Uzmanlığı, KKTC Ankara Büyükelçiliği Eğitim Kültür Ataşeliği, Milli Günler Okul Sporları Şube Amirliği görevlerini üstlendi. Nisan 2014 te Lefkoşa Kaymakamı, 2016 da Başbakanlık Spor Dairesi Müdürü oldu. Atletizm Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeliği, Denizli Spor Kulübü Genel Sekreterlik ve Antrenörlüğü, KTOEÖS Denetleme Kurulu Başkanlığı ve Disiplin Kurulu Üyeliği, Yalova Spor Kulübü Genç Takım Antrenörlüğü, Atletizm Federasyonu Genel Sekreterliği ve Atletizm Federasyonu Başkanlığı görevlerinde bulundu. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

7 BARIŞ ÖNEL 1991 de Lefkoşa da doğdu. Küçük yaştan itibaren sivil toplum örgütlerinde ve iki toplumlu kamplarda gönüllü olarak çalıştı. TMK dan mezun olduktan sonra Glasgow Üniversitesi Politika bölümünde lisans, King s College Londra da Bölünmüş Toplumlarda Çatışma Çözümü bölümünde yüksek lisans yaptı. Yüksek öğrenimi boyunca Gençlik Örgütü aktivisti olarak parti çalışmalarına katıldı yılında Gençlik Meclisi üyesi ve Gençlik Örgütü Dış İlişkiler Komitesi üyesi olarak aktif yönetim kadrolarına geçti yılında Gençlik Örgütü Merkez Yönetim Kurulu Üyesi seçilerek Dış İlişkiler Sekreterliği görevini üstlendi. Avrupalı Sosyalist ve Sosyal Demokrat Gençlik Örgütleri nin çatı organizasyonu olan Avrupalı Genç Sosyalistler örgütünün Demokrasi ve Aşırı Sağla Mücadele Birimi Başkanlığı nı yürütmektedir. İngilizce ve Fransızca bilmektedir. BENGÜL GARGINSU 1972 yılında Kahramanmaraş ta doğdu. Gaziantep Üniversitesi AÖF İşletme Yönetimi nde okudu. Gaziantep Sosyal Sigortalar Hastanesi nde çalıştı. Gaziantep Atatürkçü Düşünce Derneği nde tiyatro oynadı de Kıbrıs a yerleşti, Yakın Doğu Üniversitesi nde çalıştı yılından 2013 yılına kadar Kemal Saracoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş Vakfı nda gönüllü çalıştı. Aynı dönemde KHYD de görevler aldı yıllarında AML örgün kadın kurslarına katılarak halk sanatları, koza, kurdela işi, lapta işi, lefkara takı tasarım kursları aldı. Birçok sivil toplum örgütlerinde görev aldı. (Doğu Güneydoğu Derneği, Pir Sultan Abdal Derneği) Halen CTP Lefkoşa İlçe Yönetim Kurulu nda Örgüt Sekreterliği ve Parti Meclisi görevi devam etmektedir. Kürtçe biliyor, iki çocuk annesidir.

8 BİRİKİM ÖZGÜR Birikim Özgür, 1978 yılında Lefkoşa da doğdu yılında ODTÜ de Eğitim Bilimleri alanında doktorasını tamamladı yılları arasında Bilkent, ODTÜ ve YDÜ de akademik görevlerde bulundu yıllarında Türkiye de çocuk işçiliğiyle mücadele kapsamında yürütülen uluslararası bir projede Eğitim Uzmanı olarak çalıştı erken genel seçimlerinin ardından 8. Dönem Cumhuriyet Meclisinde CTP Lefkoşa Milletvekili olarak Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi Başkanlığı ve Başkan Vekilliği görevlerini yürüttü, Sayıştay Komitesi ve Trafik Güvenliği ile İlgili Çalışmalarda Bulunmak Üzere Oluşturulan Geçici ve Özel Komitede üye olarak görev aldı. 1. Kalyoncu Hükümetinde Maliye Bakanı olarak görev yaptı. Evli ve bir çocuk babasıdır. DERVİŞ BLADANLI 1970 Lefkoşa doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini Lefkoşa da tamamlamış, Gençlik Merkezi Derneği ile ÜTK içerisinde çeşitli etkinliklerde görev almıştır yılında DAÜ Bilgisayar Programcılığı bölümünden mezun olmuş, yılları arasında Kıbrıs Vakıflar Bankası nda bilgi işlem çalışmaları yürütmüş, 1998 yılında KKTC Merkez Bankası nda bilgi işlem biriminin kurulmasında görev almanın yanı sıra denetleme faaliyetleri ile bilişim bütçesinin hazırlanması, planlanması, projelendirilmesi ve hayata geçirilmesi çalışmalarını üstlenmiştir yılları arasında bankada Bilgi İşlem Birim Yöneticisi olarak görev yapmıştır yılında Anadolu Üniversitesi AÖF İktisat Bölümü nden de mezun olan Derviş Bladanlı, Bilişim Derneği Yönetim Kurulu üyeliğini sürdürmekte olup evli ve iki çocuk babasıdır.

9 DOĞUŞ DERYA 1978 de Lefkoşa da doğdu. İstanbul Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü nden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü nde yüksek lisans yaptıktan sonra Kıbrıs Üniversitesi Türkiye ve Ortadoğu Çalışmaları Bölümü nde Doktora çalışmalarını tamamladı. Kıbrıslı öğrenci hareketinin örgütlendiği ÜTK nın ilk kadın başkanı ve KGP kurucu üyesi olmak yanında, kadın ve çocuk hakları konusunda çalışma yapan birçok sivil toplum örgütünde görev aldı. Kuzey ve Güney Kıbrıs taki üniversitelerde çalıştıktan sonra 2012 yılında Gönyeli SAM ı kurma görevini yürüttü. Milliyetçilik, post-kolonyalizm, toplumsal cinsiyet ve kimlik konularında yerel ve uluslararası yayınları bulunan Doğuş Derya, çok iyi derecede İngilizce bilmekte ve 2013 yılından bugüne CTP Lefkoşa milletvekili olarak görev yapmaktadır. FATMA MİRALAY 1979 da Lefkoşa da doğdu yılında Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü ne girdi yılında UKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi nden mezun oldu ve 2012 yıllarında YDÜ Plastik Sanatlar ve Alan Öğretmenliği Yüksek Lisans programlarından mezun oldu yılında Malta European Institute of Education Avrupa da Sanat Eğitimi üzerinde doktora araştırma programını tamamladı yılında Lefkoşa Belediye Meclis üyeliğine seçildi yılında YDÜ Resim Öğretmenliği Bölüm Başkanlığı görevine getirildi yılında YDÜ Eğitim Programları bölümünde Kuzey-Güney Kıbrıs Sanat Eğitimi üzerine doktora tezini tamamladı. Miralay, 2003 yılından itibaren farklı ülkelerde birçok sanatsal etkinlik ve eğitim konulu bilimsel çalışmalar yapmaktadır. LTB BMÜ Üyesi ve PM Üyesidir.

10 FERİHA TEL 1987 yılında Mağusa da doğdu. Lise eğitimini TMK da tamamladı. İngiltere de Adli Bilimler okudu ve bir yıl araştırma görevlisi olarak çalıştı. CTP Kadın Örgütü Lefkoşa İYK da görev aldı.( ) CTP Gençlik Örgütü MYK üyesi ve Sivil Toplum Örgütleri Sekreteri dir. CTP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi - Sosyal Medya Sekreteridir ve Üreten Yok Olmaz projesini yürütmektedir. İngiltere College of Naturopathic Medicine da Bebek ve Yetişkin Homeopatisi ve Sağlıklı Beslenme kurslarını tamamladı. Mayıs 2012 de Danimarka nın Kopenhag kentinde Organik Kongresi ne temsilci olarak katıldı. Kıbrıs ta Organik Tarım üzerine sertifika programı tamamladı. Şu an Diyaliz ve Böbrek Hastaları Dayanışma Derneği ve Yeşil Barış Hareketi Yönetim Kurulu Üyesidir. Sağlık Dernekleri Platformu temsilcisidir. Çok iyi derecede İngilizce bilmektedir. Bir kız çocuğu annesidir. HASAN ULAŞ ALTIOK 1971 Lefkoşa doğumludur. Ekonomi dalında Doktora derecesine sahiptir. DAÜ Bankacılık ve Finans Bölümü öğretim üyesidir. Yatırım Değerlendirmesi, Risk Analizi ve Kamu Maliyesi alanlarında çalışmalar yürütmektedir. Dünya Bankası ve USAID gibi kuruluşlar tarafından organize edilen çok sayıda uluslararası kalkınma projesinde görev yapmıştır. Bu kapsamda Kanada, Azerbaycan, Güney Afrika, Haiti, Nijerya, Dominik Cumhuriyeti ve Uganda da üst düzey devlet bürokratlarına kamu sektörü yatırımlarının finansal ve ekonomik fizibilite analizleri konulu kurslar vermiştir. CTP de farklı kurullar ve komitelerde görevler almış olan Altıok, başkanlığını da yaptığı DAÜ Akademik Personel Sendikası nın halen yürütme kurulu üyesidir.

11 KADRİ FELLAHOĞLU 1957 de Baf ın Çıralı köyünde doğdu yılında Elazığ Fırat Üniversitesi nden Elektrik Mühendisi olarak mezun oldu. Serbest Mühendislik ve ticaretle uğraştı yıllarında üç yıl süre ile EMO Başkanlığı, yıllarında KTMMOB Genel Başkanlığı yaptı. Yurt içi, Avrupa Birliği, Türkiye Cumhuriyeti ve Güney Kıbrıs taki meslek örgütleri ile pek çok bilimsel ve örgütsel düzeydeki organizasyonlara katıldı. CTP Merkez Yönetim Kurulu üyeliği ve Mali Sekreterliği, Lefkoşa İlçe Başkanlığı görevlerini yürüttü ve 2013 yılları arasında Lefkoşa Milletvekili olarak görev yaptı. Lefkoşa Belediye Başkanlığı seçimini kazanması sebebiyle 11 Nisan 2013 tarihinde milletvekilliği görevinden istifa etti. Halen Parti Meclisi üyesidir. Evli ve iki çocuk babasıdır ve İngilizce bilmektedir. KAZIM ZAİMOĞLU 1957 Lefkoşa da doğdu, 1975 te Ankara ya Eczacılık Yüksek Öğrenimi ne gitmiş, orada aktif olarak AKÖK üyeliği yapmıştır. İskele Ocak Örgütü nün kurulmasında rol almış, burada CTP nin ilk Belediye Başkan adayı olmuştur. Bilahare Gönyeli ye yerleşmiş, yerel seçimlerde Belediye Meclis Üyesi adayı gösterilmiş, CTP Lefkoşa İlçe Yönetimi nde bir dönem çalışmıştır yılında kamu sektörüne girmiş ve bu dönemde önce Açık Öğretim Fakültesi Halkla İlişkiler ardından İşletme Bölümü nden mezun olmuştur. Gönyeli de Spor, Avcılık ve Tenis kulüplerinde ve Atıcılık Federasyonu nda görev almıştır. USAM, Yeşilay ve Larnakalılar Derneği nin kurulmasında görevler üstlenmiştir. Halen bu derneklerde aktif olarak görevler alan Kazım Zaimoğlu, 2017 de emekli olmuştur. İyi derecede İngilizce bilmekte olup, evli ve iki çocuk babasıdır.

12 MEHMET KAYRA 1968 Yılında Limasol un Bladanisya(Çamlıca) Köyü nde doğdu. Mağusa Canbulat Lisesi ve 1990 yılında Ankara GÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi nden mezun oldu. Öğrencilik yıllarında ÜTK da aktif görev aldı ve yöneticilik yaptı ten sonra üniversite yıllarına kadar Türkmenköy de kalan Kayra, 25 yıldan beri Lefkoşa da çalışmakta ve yaşamaktadır. Halen Kooperatif Şirketler Mukayyitliği nde Koop. Baş Müffettişi olarak görev yapmakta olan Kayra, İngilizce biliyor, evlidir ve 16 yaşında bir oğlu vardır. MUHİTTİN TOLGA ÖZSAĞLAM 1974 yılında Lefkoşa da doğdu. DAÜ Uluslararası İlişkiler Bölümü nden 1997 yılında mezun oldu yılında Hacettepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü nde Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Anabilim Dalı nda Doktora eğitimine başladı, doktora sırasında akademik araştırmalarını Rusya nın St. Petersburg Devlet Üniversitesi nde gerçekleştirdi ve doktora tezini 2006 yılında Marmara Üniversitesi nde tamamladı. Lefke Avrupa Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü nde Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktadır. Öğrencilik yıllarında çeşitli öğrenci örgütlerinde yer almış, birçok sivil toplum örgütünde ve basın kuruluşunda çalışmalar yapmıştır yılından itibaren CTP Parti Meclisi Üyeliği görevini yürütmektedir döneminde CTP MYK sında Dış İlişkiler Sekreterliği görevini yürütmüştür. İngilizce, Rusça ve temel düzeyde Yunanca bilmektedir.

13 MUTLU AZGIN 1977 de Lefkoşa da doğdu. Türk Maarif Koleji nden mezun olduktan sonra, DAÜ Uluslararası İlişkiler bölümüne devam etti. London Metropolitan ve Manchester Üniversitesi nde sırasıyla Uluslararası İlişkiler, Küreselleşme ve Toplumbilimleri yüksek lisans programlarını tamamladı yılları arasında CTP Gençlik Örgütü nde Genel Sekreterlikte dahil olmak üzere birçok kademede görev yaptı dan günümüze 5 dönem Parti Meclisi üyeliği görevinde bulundu yılları arasında, ABD Atlanta merkezli çok uluslu Stratejik Gıda Ürünleri şirketinde Orta Doğu ve Türkiye raportörlüğü yaptı yılları arasında Lefkoşa İlçe Başkanlığı görevinde bulundu. Halen Parti Meclisi üyesidir. İngilizce bilmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır. ONAY HACIKÜÇÜK 1967 de Lefkoşa da doğmuştur yılında LTL den mezun olup, 1987 de vatani görevini tamamlamış, 1997 yılında AÜ İktisat Fakültesi nde lisans eğitimi, aynı yılda Atatürk Öğretmen Koleji nde Pedagoji Sertifikası almıştır yılları arasında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Öğretim ve Araştırma Enstitüsü İşletme Bölümü nde Master Of Business Administration (MBA) eğitimini tamamlamıştır yılları arasında Amerikan Elçiliği nde çalışmış olup, 1998 den bugüne Tapu ve Kadastro Dairesi nde kadastro memuru olarak görev yapmaktadır yılında Lefkoşa Özel Eğitim Merkezi nde Okul Aile Birliği Başkanlığı nı üstlenmiş, ayrıca uzun yıllar Cihangir Gençlik Spor Kulübü nde futbolcu ve yönetici olarak görevler almıştır. Evli ve iki kız çocuğu babası olup Cihangir de ikamet etmektedir.

14 ORHUN MEVLİT 1969 da Lefkoşa doğmuştur. Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü mezunudur yılından beri Gençlik Dairesi nde çalışmaktadır. İki toplumlu faaliyetlerde Kıbrıslı Türk ve Rum gençlerinin, spor ve çevre gençlik aktiviteleri ile bir araya gelmesi ve yakınlaşmasında 10 yılı aşkın aktif görev ve inisiyatif almıştır. Profesyonel basketbol koçluğu ve koordinatörlüğü yapmıştır. Alanında uluslararası seminer ve konferanslara katılmış, profesyonelliğine katkı sağlamıştır. İki çocuk babasıdır ÖZDİL NAMİ Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü nde lisans, University of California Berkeley de yüksek lisansını tamamladı. İş hayatına aile şirketinde çalışarak başladı. Üniversitelerde eğitim görevlisi ve 1. Cumhurbaşkanının Siyasi Analiz Görevlisi olarak hizmet verdi. Kıbrıs Türk Ticaret Odası Meclis Üyeliği ve KKTC İşadamları Derneği Başkanlığı yaptı te CTP-BG den Lefkoşa Milletvekili seçildi. Hukuk ve Siyasi İşler Komitesi Başkanlığı, AB Uyum Ad-Hoc Komitesi Başkan Yardımcılığı, AKPA Heyeti Başkanlığı, CTP AB Sosyalist Grup Gözlemci üyeliği, CTP MYK üyeliği ve Dış İlişkiler Sekreterliği görevlerinde bulundu yıllarında Dışişleri Bakanlığı yaptı. 2. ve 4. Cumhurbaşkanları dönemlerinde Kıbrıs Türk tarafı Müzakerecisi oldu. Evli ve bir çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

15 ŞERİFE KORUCAN 1963 Poli-Baf doğumludur. Freie Universitæt Berlin/Almanya da lisans ve yüksek lisans eğitimini İşletme Yüksek Mühendisi unvanı ile tamamladı. Seminarzentrum Göttingen/Almanya da Dış Ticaret te Yöneticilik ve Avrupa Birliği Mevzuatı Uzmanlık eğitimi aldı te Kıbrıs a dönüş yaptı. KOOP- SEN Y. Kurulu Üyeliği yaptı. İki toplumlu barış aktiviteleri ve sendikal faaliyetlerin yanı sıra İki Toplumlu Koro da yer aldı. Kıbrıs kültür-müziğinin yaşatılması amacı ile KIBHAD i kuranlardandır. Lise yıllarında CTP-DGD sempatizanı, de İran Komünist Partisi üyeliği, Alman Komünist Partisi (DKP) nde ortak eylem birliğinde aktif olarak bulundu. Kıbrıs a geri dönüş sonrası CTP ye katıldı. Lefkoşa İYK ve PM üyesidir. Koop. M. Bankası nda çalışmaktadır. Yabancı dil olarak Almanca, İngilizce, Farsça, Azerice ve Yunanca bilmektedir. ÜLKÜ TAŞSEVEN 1986 da, Lefkoşa da doğdu yılında, Lefkoşa Türk Belediyesi Belediye Meclis Üyeliği ne seçildi ve LTB Dış İlişkiler ve Çocuk Hakları Komiteleri ne başkanlık etmektedir. Güney Kıbrıs ta yer alan, Turizm ve Hotel Yönetimi Koleji yüksekokulundan mezun oldu. İkinci lisans eğitimini İngiltere de Salford Üniversitesi Ekonomi bölümünde tamamladı. Yüksek Lisans eğitimini Hollanda, Leiden Üniversitesi nde Avrupa Birliği Çalışmaları üzerine tamamladı. Brüksel ve Avrupa Komisyonu Kıbrıs Temsilciliği nde görev yaptı. Girne Amerikan Üniversitesi ndeki 5 yıllık çalışma süresinde, Kültürel Miras Yönetimi başlığı altında, Lefkoşa Surlariçi bölgesinde geliştirilen projelerin, fikir ekibinde yer aldı ve koordinatörlüğünü yaptı. Halen Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği ve SOS Çocuk Köyü Ortaklığı nda yürütülen Kıbrıs ta Sığınmayı Güçlendirme Projesi nde yine Proje Koordinatörü olarak çalışmaktadır.

16

17 MAĞUSA ADAY ADAYLARI

18 AHMET BİLLUROĞLU 1972 de Serdarlı da doğdu te İstanbul Üniversitesi Tarih Bölümü nden mezun oldu. Yüksek lisansını YDÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Kıbrıs Siyasi Tarihi nde yaptı. Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler Bölümü nü bitirdi. CTP döneminde yazılan Kıbrıs Tarihi ders kitaplarının yazarlarındandır. Türk- Rum anılarından oluşan Bellekten Süzülenler ile KKTC ilanının perde gerisinin incelendiği Kripto Geldi mi? adlı kitapları yayınlandı. ÜTK nın eski genel başkanlarındandır. İki toplumlu Tarihsel Araştırma ve Diyalog Derneği ile Naci Talat Vakfı nda Yönetim Kurulu Üyesi, Serdarlı Gençler Birliği nde ise Başkan olarak görev yaptı. Geçmişte CTP den Serdarlı Belediye Başkanlığı na aday oldu. Parti Eğitim Merkezi nde parti tarihi ile ilgili çalışmaktadır. Türk Maarif Koleji nde tarih öğretmeni olan Ahmet Billuroğlu ayrıca KTOEÖS Yönetim Kurulu Üyesi dir. Evli ve iki kızı vardır. ASIM AKANSOY 1967 yılında Mağusa da doğdu. İstanbul Üniversitesi nde Kimya Mühendisliği okudu yılları arasında Üniversite Temsilciler Konseyi (ÜTK) kuruculuğu, Yönetim Kurulu Üyeliği ve İstanbul Bölge Sorumluluğu görevi yaptı. CTP Gençlik Kolları nın kuruluş sürecinde sorumlu olarak görev aldı yılından itibaren CTP Parti Meclisi, Merkez Yönetim Kurulu Üyelikleri yaptı yılları arasında İkinci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat ın Özel Kalem Müdürü olarak görev aldı yılında CTP Genel Sekreterliği görevini üstlendi yılında Mağusa Milletvekili seçildi yılları arasında İçişleri ve Çalışma Bakanlığı yaptı yılından bu yana Yenidüzen Gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır. İngilizce bilir.

19 AYBİKE YEKTAOĞLU 1982 yılında doğdu. TMK yı bitirdi. Leipzig Üniversitesi, Kimya ve Mineraloji Fakültesi nden mezun oldu. Kanser Araştırmaları ve Doğal Madde Sentezleri üzerine Yüksek Lisans ve Doktorasını tamamladı. Doktora sırasında Berlin Humboldt Üniversitesi nde ortak çalışma ve Girit Üniversitesi nde PhD Erasmus yaptı. Kıbrıslı Gençlik Platformu nun yeniden örgütlenmesi çalışmalarında aktif görev aldı ve yürütme kurulu üyeliği görevinde bulundu. Bir süre YDÜ de, 2013 yılından günümüze ise DAÜ Eczacılık Fakültesi nde Dekan Yardımcısı ve öğretim üyesi olarak çalışmaktadır. YES, Kıbrıs-Alman Forumu ve MHD temsilcilik veya üyeliklerinde bulundu. DAÜ-SEN yönetim ve yürütme kurulu üyesi ve Genel Sekreteri olarak görev yaptı, iki dönem CTP-GÖ Dış İlişkiler Sekreterliği, Lefkoşa İYK üyeliği görevlerinde bulundu. MYK üyesi olup Politika Araştırma-Geliştirme Sekreteri ve CTP-KÖ Genel Sekreteri dir. Evlidir. Çok iyi derecede Almanca ve İngilizce bilmektedir. BEDİA BALSES ÇELİKER 1971 Larnaka doğumludur. Mormenekşe Kadınlar Birliği, Yeniboğaziçi ve Mormenekşe Kültür Sanat Derneği, Kıbrıs Balkanlar Avrasya Türk Edebiyatları Kurumu kurucu üyesidir. KKTC nin ilk uluslararası Slowfood birliği kurucu başkanıdır. Mormenekşe İlkokulu Okul Aile Birliği nde Başkan, DAÜ-DER (kurucu üye), DAÜ-KOOP üyeliği, Yeniboğaziçi Belediyesi festival kültür-sanat komite başkanlığı, basın danışmanlığı ve sakin şehir koordinasyon üyeliği yaptı. Yenidüzen, Kıbrıs ve halen Havadis Gazetesi nde kültür sanat yazarlığı yapmaktadır de Khora Yayınları ndan şiir kitabı yayımlandı. İkinci kitabı (öykü) basım aşamasındadır. Evli ve iki çocuk sahibidir. DAÜ de memur kadrosunda çalışmaktadır. AÖF Sosyoloji Bölümü öğrencisidir. DAÜ de Daülü nün Kariyer Yolculuğu programının yapımcı ve sunucusudur. Kıbrıs Sanatçı ve Yazarlar Birliği denetleme kurulu üyesidir.

20 CEMAL MERT 1966, Limasol doğumludur. Liseyi, Güzelyurt Kurtuluş Lisesi nde tamamladı. İstanbul Tıp Fakültesi mezunudur. Üniversite Temsilciler Konseyi kurucu üyesi ve yöneticisi olarak çalıştı. MYK Eğitim Sekreteri olarak görev yapmaktadır. Mağusa İYK, Sağlık Komitesi, Su Komitesi, Denetleme Kurulu üyelikleri, İki Toplumlu Hasta Hakları Hareketi ve Evrensel Hasta Hakları Derneği kurucu üyeliği ve yöneticiliği, DAÜ VYK üyeliği ve Üniversite Öncesi Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanlığı, Pediatri Kurumu ve Tabipler Odası Başkanlıkları görevlerinde bulundu. ATSEF (Avrupa Türk Sağlık Elemanları Federasyonu) Genel Sekreterlik görevini halen sürdürmektedir. Kanal Sim de, Hipokrat Günlükleri programını hazırlayıp sundu, gazete ve dergilerde makaleleri yayımlandı. Onuncu Köy ve Yöneten Sol isimli kitapları basıldı. İngilizce bilmektedir. Mağusa Tıp Merkezi Hastanesi nde çocuk hekimi olarak çalışmaktadır. CEYHUN ÜMİTER 1975 yılında Mağusa da doğdu. Lise öğrenimini Namık Kemal Lisesi nde tamamladı yılında Hacettepe Üniversitesi Sağlık İdaresi Yüksekokulu ndan mezun oldu yılları arasında Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi ve Polikliniği nde Hastane İdare Amiri olarak görev yaptı yılından beri Gazimağusa Devlet Hastanesi nde Hastane İdare Amiri olarak görev yapmaktadır yıllarında Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Kalkındırma Derneği Yönetim kurulunda faal üye olarak bulundu yılları arasında MTG Spor Kulübünde Sağlık İşleri Sorumluluğu, Genel Sekreterlik ve Asbaşkanlık görevlerini sürdürdü. KKTC Sağlık İdarecileri Derneği kurucu üyesidir. Halen Derneğin Genel Sekreterlik görevini yürütmektedir yılından beri KTAMS yönetim kurulunda Mağusa ve İskele bölge sorumlusudur. Evli ve iki çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

21 DERVİŞ KARACA 1977 tarihinde Mağusa da doğdu. İlkokul 1. sınıfı Alasya İlkokulu nda okuduktan sonra, ilk, orta ve lise öğrenimini İzmir de tamamladı yılında Celal Bayar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü nden mezun oldu yılından itibaren Mağusa Gelir ve Vergi Dairesi nde Kamu Görevlisi olarak görev yapmaktadır yıllarında MTG de yöneticilik yaptı yılından bu yana Çanakkale Türk Spor Kulübünde yönetici ve sporcu sorumlusu olarak görev yapmaktadır. Kamu- Sen de bir dönem işyeri temsilciliği, bir dönem de Yönetim Kurulu Üyeliği ve İskele Bölge Başkanlığı görevlerinde bulundu. ERKUT ŞAHALİ 1973 te doğdu. Mağusa TMK yı bitirdi. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunudur. Marmara Üniversitesi nde Halkla İlişkiler, İstanbul Üniversitesi nde Avrupa Birliği, Manchester Üniversitesi nde İnsan Kaynakları Yönetimi konusunda lisansüstü eğitim aldı. ÜTK Yürütme Kurulu Üyeliği ve Genel Sekreterlik görevlerinde bulundu. Avrupa Konseyi Kıbrıslı Genç Liderler programında oluşturucu üye olarak yer aldı. ABD ve Fransa Dışişleri Bakanlıkları nın Uluslararası Liderlik Programlarına davet edilerek üst düzey temaslarda bulundu. CTP Gençlik Örgütü nün 3.Genel Başkanıdır. Gazimağusa Belediyesi nde 15 yıl Müdür Muavini olarak çalıştı döneminde Mağusa İlçe Başkanlığı nı üstlendi te milletvekili seçildi Tarım, Doğal Kaynaklar ve Gıda Bakanı olarak kabinede görev aldı. MYK da halen Örgüt Sekreteri olarak görev yapmaktadır. İngilizce ve Fransızca bilir. Evli ve bir çocuk babasıdır.

22 MİNE ADALIER 1973 yılında Lefkoşa da doğdu yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Turizm Fakültesi nden mezun oldu de Palm Beach Hotel de resepsiyonist, yılları arasında Altınbaş Bankası nda kasiyer olarak görev yaptı.1996 dan beri Adalıer Ticaret te hayatına yönetici olarak devam etmektedir yılında scuba eğitmeni oldu yılında yüzme eğitmenliğine başladı yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Bölümü nden mezun oldu yılında başladığı Doğu Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Bölümü Eğitmenliği ne halen devam etmektedir yılında Cumhuriyetçi Türk Partisi İlçe Yönetim Kurulu Üyesi oldu. İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk annesidir. ŞİFA ÇOLAKOĞLU 1972 yılında doğdu yılında Gazimağusa Türk Maarif Koleji nden mezun oldu te Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü nü bölüm birincisi olarak bitirdi arasında öğretmenlik ve müdür muavinliği yaptı seçimlerine CTP milletvekili adayı olarak katıldı. Kasım Haziran 2016 yılları arasında Gazimağusa Kaymakamı olarak görev yaptı. Pek çok dernek, sivil toplum örgütünde üye ve yönetici olarak çalıştı. Kıbrıs Türk Halk Dansları Federasyonu ve Otello Çoksesli Korosu nun kurucularındandır. Uluslararası Mağusa Kültür Sanat Festivali Festival Komitesi nde 20 yıl, ÖYAK Bankası nda 9 yıl Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Kültür Dairesi, Kültür Sanat Danışma Kurulu üyesidir. İki erkek çocuk annesidir. İngilizce bilmektedir.

23 TEBERRÜKEN ULUÇAY 1966 yılında Mağusa da doğdu. Ankara Gazi Üniversitesi İktisat Fakültesi Ekonomi Bölümü nden mezun oldu. Yüksek Lisansını DAÜ de tamamladı. Marmara Üniversitesi Avrupa Birliği Enstitüsü nde doktora eğitimine devam etti. GİAD Asbaşkanlığı ve Mağusa Belediyesi Meclis Üyeliği yaptı yılları arasında KKTCELL de Müşteri İlişkileri ve Satış Koordinatörü olarak çalıştı Genel Seçimlerinde CTP Mağusa Milletvekili olarak seçildi ve halen milletvekili olarak görev yapmaktadır. Cumhuriyet Meclisi Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi Üyeliği ve Başkan Vekilliği, Cumhuriyet Meclisi Başkanlık Divanı Üyeliği ve İdare Amirliği görevlerini yürüttü yılları arasında İçişleri Bakanı olarak görev yaptı. Halen MYK üyesi olup Yerel Yönetimler Sekreterliği görevini yürütmektedir. İngilizce bilir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

24

25 GİRNE ADAY ADAYLARI

26 ALPAY ÇELEBİ 1962 yılında Baf ta doğdu. Orta eğitimini Lefkoşa Türk Lisesi nde tamamladı. Hacettepe Üniversitesi İşletme Yönetimi bölümünden 1985 yılında mezun oldu. Tan Ltd. (Bixi Cola) şirketinde Satış Müdür Muavini olarak çalıştı yılından itibaren Gelir ve Vergi Dairesi nde çalıştı. Halen Gelir ve Vergi Amiri mevkiinde bulunmaktadır. Gelir ve Vergi Yasalarının Avrupa Birliği müktesebatına uyarlanmasında Avrupa Birliği, IMF ve Dünya Bankası uzmanları ile çalışmalara katılmıştır. Muhasebe ve Denetim Meslek Yasası nın AB Müktesebatı ile uyumlu olarak hazırlanmasında halen çalışmaktadır. Cypfruvex Ltd. in Yönetim Kurulu Üyeliği ni yapmıştır. Dikmen de faaliyet gösteren Beşparmaklar Derneği nin başkanlığını sürdürmektedir. Göçmenköy - Taşkınköy Kültür Derneği nde halk dansları ekiplerinde yer almaktadır. İyi derecede İngilizce bilmekte olup evli ve iki çocuk babasıdır. ARZU CANKOY 4 Nisan 1965 yılında Karpaz/Yeşilköy de doğdu. Lise eğitimini Mağusa Namık Kemal Lisesi nde tamamladı yılında Atatürk Öğretmen Koleji nden mezun oldu. Öğrencilik yıllarında aktif olarak gençlik örgütlerinde görev aldı yıllarında KTÖS (Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası) yönetim kuruluna seçildi ve 1 yıl süreyle görev yaptı. Sendika, çeşitli dernek ve insiyatiflerde gönüllü olarak çalıştı. 27 yıldır Girne Karaoğlanoğlu İlkokulu nda öğretmenlik ve uzun yıllar Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası nın temsilciliğini yapan Arzu Cankoy, orta derecede Rumca ve İngilizce bilmektedir. Evli ve iki çocuk annesidir.

27 ÇELEN ÖZKAYNAK 1969 yılında Lefkoşa da doğdu. 16 yıllık bankacılık mesleğinden şube müdürü olarak ayrıldı ve kendi işyerini açtı. Halen takı tasarımı ve el sanatları eğitimi vermeye devam etmektedir. Uzun yıllar CTP nin çeşitli kademelerinde görev yaptı. Şu anda Dikmen Belediyesi Meclis Üyeliği, Parti Meclisi Üyeliği ve CTP Kadın Örgütü Genel Başkanlığı görevlerini yürütmektedir. FAZİLET ÖZDENEFE 1980 yılında doğdu. Chevening bursu ile İngiltere de Hukuk eğitimi aldı yılında Warwick Üniversitesi nden mezun oldu yılından itibaren Girne de avukat olarak çalıştı. AB Hukuku üzerine eğitim programlarına katıldı. Annan Planı Referandumu öncesinde kurulan komitelerde yer aldı. Kıbrıslı Türk İnsan Hakları Vakfı ve Kıbrıs Türk Kadın Dayanışma Konseyi kurucu üyesidir. İki toplumlu projelerde, Sosyalist Enternasyonal ve Avrupa Sosyalistleri Partisi nde CTP yi temsil etti. Girne İlçesi ve Kadın Örgütünde görevler aldı. Halen MYK üyesi ve Basın, Yayın ve Propaganda Sekreteri dir Genel Seçimlerinde Girne Milletvekili seçildi. Dilekçe ve Ombudsman Komitesi Başkanlığı ve Hukuk ve Siyasi İşler Komitesi üyeliği dahil olmak üzere Mecliste çeşitli komitelerde görev aldı.

28 MEHMET ENVERGİL 26 Şubat 1962 tarihinde Larnaka da doğdu yılında Larnaka dan göç ederek Girne de ikamet etmeye başladı. Orta öğrenimini Girne Anafartalar Lisesi nde, yüksek öğrenimini İTÜ İnşaat Fakültesi nde tamamladı yılında inşaat mühendisi olarak mezun olduktan sonra askerlik görevini yaptı yılları arasında Şehir Planlama Dairesi nde, yılları arasında Girne Kaymakamlığı nda inşaat mühendisi olarak çalıştı döneminde Girne Kaymakamı olarak görev yaptı. İTÜ de öğrenci temsilciliği, Kıbrıs a yerleştikten sonra Devrimci Gençlik Derneği nde üye olarak, GGKSD de yönetici olarak yer aldı. KTAMS da 15 yıl Yönetim ve Yürütme Kurulları nda bulundu. Kaymakamlık görevinden sonra Girne İnisiyatifi nde aktif olarak yer almaya başladı. Evli ve iki çocuk babasıdır. MUSTAFA ERGÜVEN 1982 yılında Lefkoşa da doğdu. Türk Maarif Koleji nden mezun oldu yılında Yakın Doğu Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği Güverte bölümünden mezun oldu. Daha sonra Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü nde yüksek lisansını tamamladı. Uluslararası bir denizcilik şirketinin gemilerinde bir süre çalıştıktan sonra Kıbrıs a dönerek özel bir denizcilik şirketinde çalışmaya başladı. Halen aynı şirkette genel müdür vekili olarak çalışmaktadır. CTP Parti Meclisi üyesi ve Girne İlçe Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk babasıdır. İngilizce biliyor.

29 SALİH İZBUL 1957 senesinde Limasol da doğdu yılında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi nden mezun oldu. Lisan öğrenimi ve mesleki çalışmalar için bir yıl Almanya da bulundu da ihtisasını tamamlayıp Kıbrıs a döndü yılında Cengiz Topel Hastanesi nde göreve başladı yılında Girne Akçiçek Hastanesi ne tayin oldu ve 14 Aralık 2003 e kadar burada görev yaptı yılında Amerika da mesleki çalışmalarda bulundu. 2003, 2005, 2009 ve 2013 Genel Seçimleri nde CTP den Girne Milletvekili seçildi. Avrupa Parlamentosu Sosyalist Grup gözlemci üyeliği yaptı. 15 Temmuz 2015 tarihinde kurulan CTP-UBP Koalisyon Hükümetinde Sağlık Bakanı olarak görev aldı. Evli ve iki çocuk babasıdır. İngilizce ve Almanca bilmektedir. SALİH SARPTEN 7 Aralık 1970 Limasol doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini Girne de tamamladıktan sonra 1992 de İstanbul Üniversitesi, Fizik Bölümü nden mezun oldu. Üniversite öğrenci örgütü ÜTK da İstanbul Üniversitesi Temsilcisi oldu. Lapta Yavuzlar Lisesi nde Fizik Öğretmeni, Atatürk Öğretmen Akademisi nde öğretim görevlisi olarak görev yaptı yılları arasında KTOEÖS de Yönetim Kurulu üyesi ve Örgütlenme Sekreteri görevlerinde bulundu. Eğitimde Program Geliştirme alanında yüksek lisans sahibidir. Eğitim Yönetimi alanında doktora çalışmalarının yanı sıra Kıbrıs Eğitim Araştırmaları Birliği, Genel Sekreterlik görevini sürdürmektedir. Eğitim bilimleri alanında çok sayıda yayını ve bilimsel makalesi bulunmaktadır. Halen Talim ve Terbiye Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır. Evli ve 1 çocuk babasıdır. İngilizce bilmektedir.

30 ŞEHAN TOMGÜSEHAN 1986 da Girne de doğdu. Girne Anafartalar Lisesi nden sonra Leeds Metropolitan Üniversitesi İşletme Fakültesi nde okudu, akabinde bir buçuk yıllık muhasebe eğitimi aldı yılında kendi ofisini açarak muhasebeci olarak çalışmaya başladı yılında yetkili Muhasip Murakıp olma hakkını kazandı. Halen kendi iş yerinde çalışmakta ve ayrıca Hukuk eğitimi almaktadır. Sırası ile CTP Gençlik Örgütü Girne İlçesi Sosyal Hizmetler Sorumlusu ve Dış İlişkiler Sekreteri, Gençlik Örgütü Örgüt Sekreteri, Gençlik Örgütü Girne İlçesi İlçe Sekreteri ve İlçe Başkanı olarak görev aldı. Halen Gençlik Örgütü Genel Başkanı, Parti Meclisi Üyesi ve Merkez Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevler üstlenmiştir. Evli ve iyi derecede İngilizce bilmektedir. ZİYA TÜZEL 1969 yılında Sinde de doğdu. Çocukluk ve gençliği Vadili de geçti. Hacettepe Üniversitesi Matematik bölümünden mezun oldu yılından Erenköy Lisesi nde öğretmenliğe başladı. Halen Girne Anafartalar Lisesi nde matematik öğretmeni olarak görev yapmaktadır yılları arasında KTOEÖS da Örgütlenme Sekreteri, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. İki toplumlu birçok projede aktif olarak görev aldı. Vadili de ve Girne Halk Evi nde futbol oynadı. Girne Spor Birliği ve Girne Tenis Akademisi nin kuruluşunda görev aldı ve halen bu kulüplerde asbaşkan olarak görev yapmaktadır yılında ÖYAK (Öğretmenler Yardımlaşma Kooperatifi) Yönetim Kurulu na seçildi yılından itibaren ÖYAK Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Ziya Tüzel İngilizce bilmektedir. Evli ve bir çocuk babasıdır ve halen Çatalköy de ikamet etmektedir.

31

32

33 İSKELE ADAY ADAYLARI

34 BİRAY HAMZAOĞULLARI 1962 yılında Erenköy de doğdu. Orta ve lise öğrenimini Lefkoşa Türk Maarif Koleji nde tamamladı. Askerlik görevini yaptıktan sonra ailesine ait otobüs işletmesinde çalışmaya başladı. Erenköy Spor Kulübü nde Yönetim Kurulu Üyesi ve Başkanı, Erenköy İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı ve Çiftçiler Birliği nde Asbaşkan ve Basın Sorumlusu olarak görev yaptı yılları arasında Erenköy Lisesi nde Okul Aile Birliği Başkanlığı görevinde bulundu yılında CTP-BG den Belediye Başkan Adayı oldu. Kamu Araçları ve İşletmeciler Birliği nde başkanlık yaptı tarihinde CTP İskele milletvekili olarak seçildi. Halen milletvekilliği görevini yürütmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce ve Rumca bilmektedir. HÜSEYİN MÜLAZİM 1963 te Arpalık ta doğdu. Güzelyurt Kurtuluş Lisesi nden mezun oldu. Sağlık Bakanlığı nda çalıştı. Uzun yıllar CTP nin birçok kadrolarında görev aldı. Halen İskele İlçe Başkanlığı görevini yürütmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

35 MEHMET CEYLANLI 1959 yılında Büyükkonuk ta doğdu. NKL den sonra Ankara Gazi Üniversitesi Elektrik Mühendisliği nden 1982 de mezun oldu. Askerlik sonrası Telekomünikasyon Dairesi nde 18 yıl mühendis olarak çalıştı. Sivil toplum örgütleri ile Tel-Sen de görevler aldı CTP İskele Milletvekili seçildi. CTP nin çeşitli organlarında sorumluluklar üstlendi te BTHK ya Cumhuriyet Meclisi nce seçilip yönetim kurulunda yer aldı. Evli ve 2 çocuk babasıdır. REŞAT OĞUZ 1972 yılında Lefkoşa da doğdu yılında ailesi ile birlikte İskele ye yerleşti. Lise yıllarında Larnaka Gençler Birliği Kulübü nde futbol oynadı yılında Ankara da Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümü nden mezun oldu. Türkiye de ikamet ettiği 15 yıl boyunca Galatasaray ve Fenerbahçe spor kulüplerinde lisanslı sporcu olarak ulusal ve uluslararası yarışmalara katıldı. Türkiye Milli Takımı nda 100 den fazla kez milli formayı giydi yılında Kıbrıs a döndükten sonra Doğu Akdeniz Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu nda spor rekreasyonu programında 4 yıl boyunca öğretim görevlisi olarak çalıştı. Larnaka Gençler Birliği ve Mağusa Türk Gücü futbol takımlarında performans antrenörü olarak görev aldı. Halen KKTC Spor Dairesi nde devlet memuru olarak çalışmaktadır. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

36 SEDAT KILIÇ 1969 Diyarbakır da doğdu. Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği mezunudur te Cumhuriyet Orta Okulu nda öğretmenliğe başladı. Maraş Gençlik ve Mormenekşe kulüplerinde uzun yıllar futbol oynadı. Futbol Antrenörü ve Spor Yazarlığı nın yanı sıra, Voleybol Federasyonu MHK Asbaşkanı ve Uluslararası Voleybol Hakemi ve eğitmenidir. KTSYD, Antrenörler Derneği üyeliğiyle birlikte, Yenidüzen Gazetesi nde köşe yazarlığı ve Sim TV de spor programları yaptı. Yeni Boğaziçi Belediyesi Festival Komitesi ve Cittaslow Yeni Boğaziçi komitesinde görev aldı. KTOEÖS da iki dönem Yönetim ve Yürütme Kurulu Üyesi olarak görev yaptı. Son olarak Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevinde bulundu. Evli ve iki çocuk babasıdır. SELDA ŞAFAK Selda Şafak, 27 Temmuz 1966 tarihinde Mehmetçik te doğmuştur. Namık Kemal Lisesi nden mezun olduktan hemen sonra iş hayatına atılmıştır yılına kadar Ticaret Bankası LTD Mehmetçik Şubesi Müdüresi, ardından yılları arasında Kıbrıs Vakıflar Bankası nın farklı şubelerinde müdürlük görevine devam etmiştir. Uzun yıllar banka sektöründeki hizmetlerinin ardından emekliye ayrılmıştır. Pek çok sivil toplum kuruluşu ve yardım kuruluşlarında kurucu üyeliği ve başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. CTP de örgüt başkanlığı görevini yürütmüştür; kadın örgütünde hizmet vermiştir. Liderlik, halkla ilişkiler, bankacılık sektörü ve müşteri hizmetleri dallarında eğitim programlarına katılmış, sertifikalar almıştır. Şu sıralar, DAÜ de Uluslararası Ticaret ve Finans Bölümü nde lisans eğitimi görmektedir. Evli ve bir çocuk annesidir.

37 YALÇIN KÖMÜRCÜGİL 1970 yılında İskele ye bağlı Kilitkaya köyünde doğdu. İlköğretimini Kilitkaya İlkokulu nda tamamladıktan sonra, orta ve lise eğitimine Dr. Fazıl Küçük Meslek Lisesi nde devam edip 1988 yılında mezun oldu. İki yıl Doğu Akdeniz Üniversitesi nde eğitim gördükten sonra bazı özel sebeplerden ötürü eğitimini yarım bırakıp yılları arasında askerliğini yaptı ve aynı yıl, Kooperatif Harup Fabrikası nda geçici memur olarak işe başladı yılından beri Bölüm Şefi olarak çalışmaya devam etmektedir. Kooperatif çalışanlarının sendikası olan KOOP SEN Yönetim Kurulu Üyesidir. Evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

38

39 GÜZELYURT ADAY ADAYLARI

40 ARMAĞAN CANDAN 1975 yılında Girne de doğdu. Güzelyurt Türk Maarif Koleji ve Kurtuluş Lisesi nde eğitim gördükten sonra Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü nden mezun oldu. Aynı alanda İngiltere de master yaptı. Brüksel, İstanbul ve Almanya da Avrupa Birliği uzmanı olarak çalıştı. KKTC Cumhurbaşkanlığı AB İşleri Sorumlusu olarak görev yaptı. Gönyeli Belediyesi nde Dış İlişkiler Koordinatörlüğü görevini üstlendi yılından bu yana CTP Güzelyurt milletvekilidir. Meclis te AB ye Uyum Komitesi Başkanlığı, Ekonomi-Maliye-Bütçe ve Plan Komitesi ile Trafik Komitesi Üyeliği yaptı, ayrıca Cumhuriyet Meclisi ni Avrupa Parlamentosu nda temsil etti. CTP MYK Üyesi ve Dış İlişkiler Sekreteridir. Üniversitedeyken Temsilciler Konseyi Başkanlığı da yapan Armağan Candan, çok iyi derecede İngilizce, orta derecede Almanca bilmektedir. HÜSEYİN ERÇAL 1954 yılında Bağlarbaşı (Malya) köyünde doğdu. Toplumlar arası çatışmalar nedeni ile çocukluğu Malya, Paramal ve Kandu köylerinde geçti.1972 de Limasol 19 Mayıs Lisesi nden mezun oldu, yılları arasında İstanbul Tıp Fakültesi ve Haseki Hastanesi nde tıp eğitimini tamamladı ve 2013 yılları arasında Güzelyurt ta özel kliniğinde ve Cengiz Topel Hastanesi nde İç Hastalıkları Uzmanı olarak çalıştı. Öğrencilik yılları ve çalışma hayatı boyunca İstanbul-İKÖK, KTTB, GÜKAD, BÜY, Aydınköy-Malya Spor Kulübü, Serbest Çalışan Hekimler Birliği, İskele Doktorlar Sitesi, Güzelyurt Hekim-Der, CTH Kalkındırma Derneği yönetim kurullarında Başkan, Asbaşkan ve Yönetim Kurulu Üyeliği kademelerinde bulundu yılındaki Genel Seçimlerde CTP Güzelyurt Milletvekili seçildi. Evli ve iki çocuk sahibi olup İngilizce bilmektedir.

41 MEHMET ÇAĞLAR 1959 Piskobu doğumlu Çağlar, ortaokulu Limasol, liseyi Güzelyurt ta bitirmiş, lisans, yüksek lisans, doktora eğitimlerini ODTÜ de tamamlamış, DAÜ de göreve başladığı 2000 yılına kadar Ankara da öğretim üyesi olarak çalışmıştır. DAÜ Eğitim ve PDR Bölümleri Kurucu Başkanlığı, Eğitim Koordinatörlüğü, DAÜ-SEN Başkanlığı, AÖA Yönetim Kurulu Üyeliği ve Çevre Koruma Derneği kuruculuğu yapan Çağlar, 2003 seçimlerinde CTP Milletvekili seçilmiş, KKTC-TC Dostluk Grubu Başkanlığı, CTP-PM Üyeliği, MYK Eğitim Sekreterliği ve CTP Meclis Grubu Başkan Vekilliği görevlerini yürütmüş, Avrupa Konseyi nde halen Parlamenter ve komitelerde üyelik görevlerini yürütmektedir. Matematik ve eğitim alanlarında 100 ün üzerinde kitabı ve uluslararası bilimsel makalesi bulunan Çağlar, 2000 yılından beri Yeni Düzen gazetesinde köşe yazarıdır öncesi YDÜ ve 2016 sonrası LAÜ de kısmi zamanlı lisansüstü ders veren Profesör Çağlar iyi derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve iki kız çocuğu babasıdır.

42

43 LEFKE ADAY ADAYLARI

44 SALAHİ ŞAHİNER 1980 Lefkoşa doğumludur. ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümü nden mezun oldu. İstanbul da yazılım mühendisi olarak çalıştı. Öğrenci Temsilcileri Konseyi nde (ÖTK) görev aldı. Ülkede çeşitli sivil toplum örgütleri ile birlikte mücadele verdi. Narenciye üretimi ile meşgul olan Şahiner, Doğancı da ikamet etmektedir. İyi derecede İngilizce bilmektedir. TEOMAN OKTAY 1958 yılında Yeşilyurt ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Lefke de tamamladıktan sonra yılları arasında Ankara Mimarlık Mühendislik Akademisi İnşaat Bölümü nden mezun oldu. Askerliğini yaptıktan sonra Nisan 1983 te işe başladığı Lefke Belediyesi nde halen Lefke Belediyesi İdare Amiri olarak görev yapmaktadır. Lefke ve yöresinde bölge sorunları için vakıf, dernek ve sivil toplum örgütlerinin kuruluş ve yönetimlerinde bulundu, başkanlık görevleri üstlendi. Bölge gençliği için spor kulüplerinin, satranç derneklerinin kuruluşu, yönetimi ve başkanlığını yaptı. Gençliğin günümüze uygun tesislerde spor yapmaları için kalıcı spor tesisleri yapımına arkadaşları ile öncülük etti. Bölge sivil inisiyatifinin, ülke genelindeki sorunların çözülmesi için bölge dışındaki sivil toplum örgütleri ile iş birliği içinde çalışmalar yaptı. Evli ve 2 çocuk sahibidir.

45

46

47

48 CUMHURİYETÇİ TÜRK PARTİSİ

AVNI KAHYA ARDEŞEN BELEDIYE BAŞKAN ADAYI Yılında Ardeşen de doğdu.

AVNI KAHYA ARDEŞEN BELEDIYE BAŞKAN ADAYI Yılında Ardeşen de doğdu. ARDEŞEN AVNI KAHYA 07.11.1962 Yılında Ardeşen de doğdu. İlk orta öğrenimi mi Ardeşen de Liseyi Rize de tamamladı. Siyasete 1978 de Milli Türk Talebe Birliği ile başladı, 1994 yılında Refah Partisinde Teşkilat

Detaylı

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya Dr. Mehmet ÖZDEMİR Hacettepe Üniversitesi Sosyal ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyoloji bölümünü 1973 yılında bitirdi. Aynı üniversitede Siyaset, Kültür ve Edebiyat Sosyolojisi dallarında yüksek lisans

Detaylı

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER Tarık Volkan Cengen 93 1976 yılında İstanbul da doğdu. 1986-1993 yılları arasında İstanbul Lisesi nde okudu. 1998 yılında İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü nden makina mühendisi

Detaylı

NO BRANŞ SIRA KKTC ŞAMPİYON TAKIMLARI 1 YAKIN DOĞU İLKOKULU

NO BRANŞ SIRA KKTC ŞAMPİYON TAKIMLARI 1 YAKIN DOĞU İLKOKULU NO BRANŞ SIRA KKTC ŞAMPİYON TAKIMLARI 1 YAKIN DOĞU İLKOKULU 1 ATLETİZM KÜÇÜK KIZ 2 ATLETİZM KÜÇÜK ERKEK 3 ATLETİZM YILDIZ KIZ 4 ATLETİZM YILDIZ ERKEK 5 ATLETİZM GENÇ KIZ 6 ATLETİZM GENÇ ERKEK 7 8 9 10

Detaylı

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding Burcu Geriş 1999 da Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. London Business School ve Columbia Business School dan MBA derecesi

Detaylı

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer Prof. Dr. Ersin Tan 1959 yılında Ankara da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini TED Ankara Kolejinde yaptıktan sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine girmiş ve 1982 yılında mezun olmuştur. 1982-1984

Detaylı

c. Muhtemel Münhal Yeri : Güzelyurt Türk Maarif Koleji + Erenköy Lisesi (1)

c. Muhtemel Münhal Yeri : Güzelyurt Türk Maarif Koleji + Erenköy Lisesi (1) KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI GENEL ORTAÖĞRETİM DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ VE MESLEKİ TEKNİK ÖĞRETİM DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI MUHTEMEL ÖĞRETMEN MÜNHALLERİ COĞRAFYA

Detaylı

PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015

PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015 PROF. DR. SERPİL UĞUR BAYSAL IN ÖZGEÇMİŞİ, 14 Ocak 2015 Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Sosyal Pediyatri Bilim Dalı ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ : ERGÜN KAĞITÇIBAŞI : BURSA DOĞUM TARİHİ : 01 / 01 / 1934 ÖĞRENİM DURUMU : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı, Çemtaş Çelik Makina A.Ş. de Yönetim Kurulu

Detaylı

KKTC MİLLİ EĞİTİM GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI 2012-2013 ÖĞRETİM YILI (EYLÜL 2012-OCAK 2013) HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANI

KKTC MİLLİ EĞİTİM GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI 2012-2013 ÖĞRETİM YILI (EYLÜL 2012-OCAK 2013) HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANI Sıra No SÜRESİ (gün) Katılması Gereken kişi Sayısı KKTC MİLLİ EĞİTİM GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI -2013 ÖĞRETİM YILI (EYLÜL -OCAK 2013) HİZMETİÇİ EĞİTİM PLANI Faal. No EĞİTİM FAALİYETİNİN ADI KATILACAK OLANLAR

Detaylı

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi)

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU, 01.03.1957 tarihinde Rize, Güneysu da doğdu. 1982 yılında Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi nde Makine Mühendisliği bölümünden

Detaylı

Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi.

Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi. Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi. İlkokulu 1976-81 yılları ve ortaokulu 1981-1984 yılları arasında Karabük te tamamladı. İstanbul Maliye Meslek

Detaylı

YEREL YÖNETİMLERDE STRATEJİK PLAN ve UYGULAMA ÖRNEKLİ PERFORMANS ESASLI BÜTÇE. Dr. Ali İhsan ÖZEROĞLU Hatice KÖSE

YEREL YÖNETİMLERDE STRATEJİK PLAN ve UYGULAMA ÖRNEKLİ PERFORMANS ESASLI BÜTÇE. Dr. Ali İhsan ÖZEROĞLU Hatice KÖSE YEREL YÖNETİMLERDE STRATEJİK PLAN ve UYGULAMA ÖRNEKLİ PERFORMANS ESASLI BÜTÇE Dr. Ali İhsan ÖZEROĞLU Hatice KÖSE İstanbul, 2014 İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... 13 YEREL YÖNETİMLER EVRENSEL BİLDİRGESİ... 15 GİRİŞ...

Detaylı

Ö Z G E Ç M İ Ş. Derece Alan Üniversite Yıl

Ö Z G E Ç M İ Ş. Derece Alan Üniversite Yıl Ö Z G E Ç M İ Ş 1. Adı soyadı: Nidai ŞEMİ 2. Doğum Tarihi: 11 Mayıs 1958 3. Ünvanı: Yardımcı Doçent 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Yüksek Lisans Doktora Matematik Matematik Matematik

Detaylı

AKYAKA ERGÜDER TOPTAŞ Kars Akyaka Doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Akyaka da tamamlamıştır. Ticaretle uğraşmaktadır.

AKYAKA ERGÜDER TOPTAŞ Kars Akyaka Doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Akyaka da tamamlamıştır. Ticaretle uğraşmaktadır. AKYAKA ERGÜDER TOPTAŞ 1981 Kars Akyaka Doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Akyaka da tamamlamıştır. Ticaretle uğraşmaktadır. Evli ve 3 Çocuk Babasıdır. ARPAÇAY ERÇETİN ALTAY 1964 Kars Arpaçay Doğumludur.

Detaylı

KARAR NUMARASI: Y(K-I)2-2013

KARAR NUMARASI: Y(K-I)2-2013 KARAR NUMARAS: Y(K-)2-203 İDARİ KOORDİNASYON YÖNÜNDEN BAKANLKLARA BAĞL VE/VEYA İLGİLİ KURUM VE KURULUŞLAR (Önerge No:2007/203) (KKTCBb.) Bakanlar Kurulu, Bakanlar Kurulu'nun almış olduğu E-2-2009 sayı

Detaylı

Ş. Serap ÇATALPINAR, İnşaat Mühendisi

Ş. Serap ÇATALPINAR, İnşaat Mühendisi Ş. Serap ÇATALPINAR, İnşaat Mühendisi 1981 yılında İTÜ İnşaat Fakültesinden mezun oldu. Aynı yıl Tes- Kur İnş. Ltd. Şti.nde İzmir Sahil Yolu İnşaatı, Şantiye Şef Yardımcısı olarak çalışmaya başladı. 1983

Detaylı

İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri

İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri Yönetim Kurulu Cemal Gökçe (Yönetim Kurulu Başkanı) Ağrı da doğdu. Liseden sonra öğretmen okulunu bitirdi. Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi nden inşaat

Detaylı

TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ NÖROŞİRÜRJİ UZMANLIĞINDA 40. YIL PLAKET ve TEŞEKKÜR BELGESİ ALAN ÜYEMİZ

TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ NÖROŞİRÜRJİ UZMANLIĞINDA 40. YIL PLAKET ve TEŞEKKÜR BELGESİ ALAN ÜYEMİZ Prof. Dr. Aydın PAŞAOĞLU 1948 yılında doğdu. 1973 de İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi nden mezun oldu. Aynı yıl Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalında asistanlığa başladı.

Detaylı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı 1964 yılında Ankara da doğmuştur. Lisans eğitimini 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü, Psikolojik Danışma ve

Detaylı

Önce evimizin önünü süpürüyoruz

Önce evimizin önünü süpürüyoruz işbirliğiyle 2018 Nitelikli Dıs Ticaret Personeli Sertifika Programı Önce evimizin önünü süpürüyoruz Eğitimin Amacı Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık şirketleri ve Dış Ticarete ilişkin işlemler

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun, Kurumsal Yönetim Tebliğinin (II-17.1) sayılı Tebliğinin 1.3.1 maddesi uyarınca yapılması gereken ek açıklamalar aşağıda bilginize

Detaylı

2015 BAKANLIKLARA BAĞLI DAİRELER TÜZÜĞÜ

2015 BAKANLIKLARA BAĞLI DAİRELER TÜZÜĞÜ 2015 BAKANLIKLARA BAĞLI DAİRELER TÜZÜĞÜ (27.7.2015 R.G. 118 A.E. 496 Sayılı Tüzük) BAKANLIKLARIN KURULUŞ İLKELERİ YASASI (57/1977, 25/1982, 76/1989, 26/1991, 28/1992, 40/1993, 18/1994, 4/1996, 24/1999,

Detaylı

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun olduktan (1972) sonra bir süre aynı bölümde kütüphane memurluğu yaptı (1974-1978). 1976 da Türk

Detaylı

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu.

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. 1976 da Türk Dili ve Edebiyatı Ansiklopedisi nin yayın kurulunda görev aldı. 1981 de doktorasını

Detaylı

TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ (1)

TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ (1) KKTC MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI 2015 2016 ÖĞRETİM YILI GENEL ORTAÖĞRETİM DAİRESİ ve MESLEKİ TEKNİK ÖĞRETİM DAİRESİ MÜDÜRLÜKLERİ KADROLARINDAKİ MUHTEMEL MÜNHALLER TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI ÖĞRETMENLİĞİ (3) c.

Detaylı

TUNCAY LANGAL BİYOGRAFİ & CV

TUNCAY LANGAL BİYOGRAFİ & CV TUNCAY LANGAL BİYOGRAFİ & CV BİYOGRAFİ TUNCAY LANGAL 1978 yılında Bulgaristan göçmeni bir ailenin çocuğu olarak da doğdu. Ticaret Meslek Lisesini bitirdikten sonra Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği

Detaylı

BRANŞ SIRA KKTC ŞAMPİYON TAKIMLARI

BRANŞ SIRA KKTC ŞAMPİYON TAKIMLARI NO BRANŞ SIRA KKTC ŞAMPİYON TAKIMLARI 1 ŞHT. HASAN CAFER İLKOKULKU 1 ATLETİZM KÜÇÜK KIZ 2 ATLETİZM KÜÇÜK ERKEK 3 ATLETİZM YILDIZ KIZ 4 ATLETİZM YILDIZ ERKEK 5 ATLETİZM GENÇ KIZ 6 ATLETİZM GENÇ ERKEK 7

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955 Genelge No: YK-41/2012-2013 Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu 28 Şubat 2013 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU TELSİM SÜPER LİG-TELSİM 1. LİG-TELSİM 2. LİG VE YÜKSELME LİGLERİ KULÜPLERİ YÖNETİM KURULLARI BAŞKANLARINA

Detaylı

Ardahan'lıyum 30 yıldır İstanbul/Gaziosmanpaşa ilçesinde ikamet etmekteyim.

Ardahan'lıyum 30 yıldır İstanbul/Gaziosmanpaşa ilçesinde ikamet etmekteyim. Ardahan'lıyum 30 yıldır İstanbul/Gaziosmanpaşa ilçesinde ikamet etmekteyim. Evli ve 3 çocuk annesiyim. İlköğrenimimi Ardahan'ın Göle ilçesinde, lise öğrenimimi ise İstanbul'un Eyüp ilçesinde tamamladım.

Detaylı

Son Güncelleme Tarihi: 10/09/2015

Son Güncelleme Tarihi: 10/09/2015 DERNEKLER Akçay Kültür Sanat Derneği, 10TL Abonelik: ABONE AKDER5 İptal:IPTAL AKEDR5 Alevi Kültür Merkezi Derneği Aidat Ücretleri: 5 TL, 10 TL Abonelik: ABONE CEMEV10 İptal: IPTAL CEMEV5 Aydınlık Yarınlar

Detaylı

KÜRŞAT ATILGAN ÖMER ÇELĐK AKP

KÜRŞAT ATILGAN ÖMER ÇELĐK AKP KÜRŞAT ATILGAN Kürşat Atılgan, 27 Ağustos 1956 tarihinde Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde doğdu. Babasının adı Mehmet Hakkı, annesinin adı Medine'dir. Hava Pilot Tuğgeneral; 1976 yılında Hava Harp Okulu'ndan

Detaylı

BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER

BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER Bodrum Ticaret Odası Genel Sekreterliğine Prof. Dr. Fuat Önder atandı. Uzun yıllar BODTO nun kalite çalışmalarının başında yer alan Prof. Dr. Fuat Önder, Ankara

Detaylı

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYELERĐ RIDVAN ÇELĐKEL MUKADDES ÇELĐKEL SUAT BAYSAN ATĐLLA ATAMAN TURGUT ALP ÇOLAKOĞLU MAHĐR KEREM ÇELĐKEL AHMET BÜLENT BATUKAN HÜSEYĐN ORUÇ GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU BAŞKANI DENETÇĐ ANEL

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ ŞUBE BAŞKANI

ÖZGEÇMİŞ ŞUBE BAŞKANI ŞUBE BAŞKANI 1955 yılında İstanbul Fatih de doğdum. İlk öğrenimimi Levent, orta öğrenimimi Gültepe de tamamladıktan sonra Gültepe Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünü 1973-1974 yılında bitirdim. İki

Detaylı

CYPRUS TURKISH FOOTBALL ASSOCIATION 1955

CYPRUS TURKISH FOOTBALL ASSOCIATION 1955 07 Mayıs 2009 Genelge No: 100 / 2008 2009 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU TÜRK BANKASI LİGİ, İKİNCİ, ÜÇÜNCÜ VE YÜKSELME LİGİ KULÜPLERİ YÖNETİM KURULLARI BAŞKANLARINA YÖNETİM KURULU KARARLARI Yönetim Kurulu

Detaylı

2013 BAKANLIKLARA BAĞLI DAİRELER TÜZÜĞÜ

2013 BAKANLIKLARA BAĞLI DAİRELER TÜZÜĞÜ 2013 BAKANLIKLARA BAĞLI DAİRELER TÜZÜĞÜ (6.9.2013 R.G. 143 EK III A.E. 466 Sayılı Tüzük) BAKANLIKLARIN KURULUŞ İLKELERİ YASASI (57/1977, 25/1982, 76/1989, 26/1991, 28/1992, 40/1993, 18/1994, 4/1996, 24/1999,

Detaylı

LALE LANGAL BİYOGRAFİ

LALE LANGAL BİYOGRAFİ LALE LANGAL BİYOGRAFİ BİYOGRAFİ LALE LANGAL 1979 yılında Yenierenköy de doğdu. Müzik çalışmalarına 7 yaşında bağlama çalarak başladı. Henüz okul yıllarındayken Yenierenköy Belediyesi Halk Müziği Korosunu

Detaylı

`GENÇ SOLIST KÖMÜRCÜ

`GENÇ SOLIST KÖMÜRCÜ Portal Adres `GENÇ SOLIST KÖMÜRCÜ : www.yenicaggazetesi.com.tr İçeriği : Gündem Tarih : 20.04.2015 : http://www.yenicaggazetesi.com.tr/genc-solist-komurcu-113126h.htm 1/3 `GENÇ SOLIST KÖMÜRCÜ 2/3 `GENÇ

Detaylı

Duyurunun başlangıç tarihi: 25 Ağustos 2015 Son Başvuru Tarihi: 08 Eylül 2015

Duyurunun başlangıç tarihi: 25 Ağustos 2015 Son Başvuru Tarihi: 08 Eylül 2015 Duyurunun başlangıç tarihi: 25 Ağustos 2015 Son Başvuru Tarihi: 08 Eylül 2015 T.C. BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine

Detaylı

HESAP UZMANLARI KURULU BAŞKANLARI

HESAP UZMANLARI KURULU BAŞKANLARI HESAP UZMANLARI KURULU BAŞKANLARI SIRA ADI SOYADI BAŞLAYIŞ TARİHİ AYRILIŞ TARİHİ 1 Ferit MELEN 30.05.1945 31.10.1945 (Vekil) 2 Abbas İDİL 01.11.1945 08.12.1947 3 İsmail Salih ÖZÜT 15.12.1947 23.06.1950

Detaylı

BARODA GELİŞİM GRUBU ADAYLARI BARO BAŞKAN ADAYIMIZ

BARODA GELİŞİM GRUBU ADAYLARI BARO BAŞKAN ADAYIMIZ BARODA GELİŞİM GRUBU ADAYLARI BARO BAŞKAN ADAYIMIZ AV.BİLGİN YEŞİLBOĞAZ 1968 yılında Mersin de doğdu. İlkokulu Mersin Kurtuluş İlkokulu nda, ortaokulu ve liseyi Mersin Gazi Lisesinde okudu.1989 yılında

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Personel Seçme, Yerleştirme ve Mülakat Teknikleri Eğitimi 24 Ekim 2015 Eğitmen: Ebru Deniz Tekman Eğitimin Amacı KKTC de faaliyet gösteren şirketlerin ihtiyaçlarına

Detaylı

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KTTO PROJE, EĞİTİM VE ARAŞTIRMA MERKEZİ Toplantı ve Zaman Yönetimi 20 Haziran 2015 Eğitmen: Ebru Deniz Tekman Eğitimin Amacı Eğitimin amacı katılımcıların, zaman kullanımı konusunda verimliliklerini artırarak,

Detaylı

YÜRÜTTÜĞÜ GÖREVLER / AYRILMA NEDENLERİ

YÜRÜTTÜĞÜ GÖREVLER / AYRILMA NEDENLERİ : ERGÜN KAĞITÇIBAŞI : BURSA DOĞUM TARİHİ : 01 / 01 / 1934 ÖĞRENİM DURUMU : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK İşletmeleri A.Ş., Ares Çimento A.Ş., Tunçkül Çimento A.Ş. ve Bursa Beton A.Ş. nde Yönetim Kurulu Başkanı

Detaylı

GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ

GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ Hasan SEZER Prof. Dr. Nuh BOYRAZ Av. Dr. Cahit SULUK HASAN SEZER (Bağımsız Üye Adayı) Özgeçmiş Lisans eğitimini A.İ.T.İ.A. (Gazi Üniversitesi

Detaylı

2011 KADIN İSTATİSTİKLERİ

2011 KADIN İSTATİSTİKLERİ 2011 İSTATİSTİKLERİ PARLAMENTO SEÇİM YILI PARLAMENTODAKİ MİLLETVEKİLİ MİLLETVEKİLİ İÇİNDEKİ PAY ( ) 1935 395 18 4.6 1943 435 16 3.7 1950 487 3 0.6 1957 610 8 1.3 1965 450 8 1.8 1973 450 6 1.3 1991 450

Detaylı

KKTC Kamu İdaresi Teşkilat Şemaları Raporu

KKTC Kamu İdaresi Teşkilat Şemaları Raporu KKTC fokus KKTC Kamu İdaresi Teşkilat Şemaları Raporu T.C. Lefkoşa Büyükelçiliği Yardım Heyeti Başkanlığı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanlık İçindekiler Giriş 4 Bölüm A- Kamu Kurumları ve Daireler

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007 ÖZGEÇMİŞ 1.Adı Soyadı : Gülnur KAPLAN ESEN 2.Doğum Tarihi : 29 Ekim 1968 3.Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4.Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Mimar Sinan

Detaylı

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK 21.09.2018, Adana TOPLANTI KURALLARIMIZ Güven ve Şeffaflık: İlişkilerimiz, güven ve iletişimde şeffaflık ilkelerine dayanmaktadır. Katılımcılık: Üyelerimizin

Detaylı

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ!

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 SAYI:1 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen MISAD Genel Kurul Toplantısı sektör aktörlerini bir araya getirdi... TEŞEKKÜRLER MİSAD Yönetim Kurulu

Detaylı

d. Aranan Nitelikler : Bir üniversitenin ilgili bölümünden mezun olmak

d. Aranan Nitelikler : Bir üniversitenin ilgili bölümünden mezun olmak KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI GENEL ORTAÖĞRETİM DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ VE MESLEKİ TEKNİK ÖĞRETİM DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2017-2018 ÖĞRETİM YILI MUHTEMEL ÖĞRETMEN MÜNHALLERİ COĞRAFYA

Detaylı

Sayfa1. Moleküler Biyoloji ve Genetik (İngilizce) Endüstriyel Tasarım Mühendisliği. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler

Sayfa1. Moleküler Biyoloji ve Genetik (İngilizce) Endüstriyel Tasarım Mühendisliği. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Okul Numarası 346 Üniversite Adı BOĞAZİÇİ Program Adı (İngilizce) 367 BOĞAZİÇİ İktisat (İngilizce) 309 BOĞAZİÇİ Tarih (İngilizce) 465 BOĞAZİÇİ Turizm İşletmeciliği (İngilizce) 494 BOĞAZİÇİ Matematik (İngilizce)

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Girne Amerikan Üniversitesi. Üniversitesi. Doğu Akdeniz

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl. Girne Amerikan Üniversitesi. Üniversitesi. Doğu Akdeniz ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Çiğdem KARAGÜLMEZ SAĞLAM 2. Doğum Tarihi: 12.10.1978 3. Ünvanı: 4. Öğrenim Durumu: Doktora (Devam ediyor) Derece Alan Üniversite Yıl Doktora Beden Eğitimi Öğretimi Girne Amerikan

Detaylı

2013-2015 Dönemi Yönetim Kurulu Üyeleri Ali İlker Elçi 1979 yılında Malatya da doğdu, ilk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2003 yılında İnönü Üniversitesi Kimya Bölümünden mezun oldu ve 2005 Yılında

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI (PROFESÖR, DOÇENT, DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ)

AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI (PROFESÖR, DOÇENT, DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ) İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğünden; AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI (PROFESÖR, DOÇENT, DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ) Üniversitemize; 2547 Sayılı Yüksek Kanunu " Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmelik

Detaylı

yılları arasında Yeni Şafak Gazetesinin İnternet Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi.

yılları arasında Yeni Şafak Gazetesinin İnternet Yayın Yönetmenliği görevini üstlendi. Ertuğrul Acar KISA ÖZGEÇMİŞ İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden 2000 yılında mezun oldu. Medyanın çeşitli kademelerinde muhabirlik, editörlük, köşe yazarlığı ve yöneticilik

Detaylı

Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu www.livsempozyumgunleri.com

Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu www.livsempozyumgunleri.com Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu www.livsempozyumgunleri.com Bilimsel toplantıya katılım için lütfen kayıt yaptırınız. Kayıt için : www.sempozyumgunleri.com Katılım

Detaylı

BÜTÇE ve MALİ KONTROL GENEL MÜDÜRLERİ

BÜTÇE ve MALİ KONTROL GENEL MÜDÜRLERİ BÜTÇE ve MALİ KONTROL GENEL MÜDÜRLERİ SIRA ADI SOYADI BAŞLAYIŞ TARİHİ AYRILIŞ TARİHİ 1 Seyit Ahmet Cemal YEŞİL 01.08.1936 19.09.1938 2 Mehmet Hulusi AYKENT 21.09.1938 22.01.1942 3 Hadi HÜSMAN 22.01.1942

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007 ÖZGEÇMİŞ 1.Adı Soyadı : Gülnur KAPLAN ESEN 2.Doğum Tarihi : 29 Ekim 1968 3.Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4.Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Mimar Sinan

Detaylı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ne hoş geldiniz...

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ne hoş geldiniz... Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti SAĞLIK BAKANLIĞI TURİSTLER İÇİN KKTC SAĞLIK REHBERİ Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ne hoş geldiniz... Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Güneydoğu Avrupa ve Akdeniz'de bulunan

Detaylı

BİRKAN KARADERİ. 11 Ağustos 2008-31 Ekim 2008 TUZLA PİYADE OKULU T.C K.K.K ASTEĞMEN ADAYI TEMEL KURSU, PİYADE ASTEĞMEN.

BİRKAN KARADERİ. 11 Ağustos 2008-31 Ekim 2008 TUZLA PİYADE OKULU T.C K.K.K ASTEĞMEN ADAYI TEMEL KURSU, PİYADE ASTEĞMEN. BİRKAN KARADERİ ADRES: 1. Sokak No:23 Taşkınköy / Lefkoşa İLETİŞİM NUMARALARI: (cep) 05338607457 (ev) 03922255221 (email) oneblood06@hotmail.com birkankaraderi@gau.edu.tr KIŞİSEL BİLGİLER: Yaş: 28 Cinsiyet:

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası 45. Dönem Çalışma Raporu ANILARINA

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası 45. Dönem Çalışma Raporu ANILARINA ANILARINA Ömer Sevkal-84 Ömer Sevkal, 1 Temmuz 1918 tarihinde Şanlıurfa da doğdu. Öğrenim hayatını burslu olarak tamamladı. İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği Bölümü nden 1942 yılında mezun

Detaylı

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar KAL a Bakış OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz 1955 yılında Bakanlığımız tarafından ortaya konan Maarif Kolejleri projesi kapsamında açılmıştır. Türkiye nin dünyaya eğitim alanında kendi tavrını koyduğu en önemli

Detaylı

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ :

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ : ADI SOYADI : YAŞAR KÜÇÜKÇALIK DOĞUM TARĐHĐ : 29.11.1960 ÖĞRENĐM DURUMU : PAZARLAMA ĐŞ VE YÖNETĐMĐ (ĐNGĐLTERE) Birlik Mensucat A.Ş., Lüks Kadife A.Ş., Emintaş A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanı, Birlik Denim

Detaylı

Prof. Dr. Mustafa Şahin kimdir?

Prof. Dr. Mustafa Şahin kimdir? On5yirmi5.com Prof. Dr. Mustafa Şahin kimdir? Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanan Prof. Dr. Mustafa Şahin kimdir? Yayın Tarihi : 13 Ocak 2016 Çarşamba (oluşturma : 1/30/2017) Kişisel Bilgiler Doğum

Detaylı

: Karpaz Meslek Lisesi+Cengiz Topel Endüstri Meslek Lisesi(1) : Lefke Gazi Lisesi (1)

: Karpaz Meslek Lisesi+Cengiz Topel Endüstri Meslek Lisesi(1) : Lefke Gazi Lisesi (1) KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI GENEL ORTAÖĞRETİM DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ VE MESLEKİ TEKNİK ÖĞRETİM DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2018-2019 ÖĞRETİM YILI MUHTEMEL ÖĞRETMEN MÜNHALLERİ COĞRAFYA

Detaylı

Şebinkarahisar lı bir baba ve Rumeli göçmeni bir annenin oğlu, İlk, orta ve lise öğrenimini Özel Tarhan Koleji'nde tamamladı,

Şebinkarahisar lı bir baba ve Rumeli göçmeni bir annenin oğlu, İlk, orta ve lise öğrenimini Özel Tarhan Koleji'nde tamamladı, AHMET BAHA ÖĞÜTKEN 24.DÖNEM İSTANBUL MİLLETVEKİLİ TEŞKİLAT BAŞKAN YARDIMCISI 1961'de İstanbul, Fatih te doğdu, Şebinkarahisar lı bir baba ve Rumeli göçmeni bir annenin oğlu, İlk, orta ve lise öğrenimini

Detaylı

İnan & Aras Hukuk Bürosu

İnan & Aras Hukuk Bürosu İnan & Aras Hukuk Bürosu İnan & Aras, müvekkil ve danışanlarına hukukun her alanında hizmet veren Ankara merkezli bir hukuk bürosudur. Hukuk büromuz, yerli ve yabancı müvekkillerine şirketler hukuku, birleşme

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955 Genelge No: YK-14/2011 2012 Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu 19 Ekim 2011 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU TELSİM SÜPER LİG-TELSİM 1. LİG-TELSİM 2. LİG VE YÜKSELME LİGLERİ KULÜPLERİ YÖNETİM KURULLARI BAŞKANLARINA

Detaylı

HKMO B ü l t e n i Haziran 2002

HKMO B ü l t e n i Haziran 2002 HKMO B ü l t e n i Haziran 2002 1954 yılında Denizli-Acıpayam'da doğdu, 1979 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Harita ve Kadastro Mühendisliği bölümünü bitirdi. 1987 yılı HKMO İzmir Şubesi kurucu üyesi,

Detaylı

ÖZEL ŞARTLAR. Antrenörlük Eğitimi bölümü mezunu. olup, Jimnastik ve Fitness 2. Kademe. Antrenörlük belgesine sahip olmak.

ÖZEL ŞARTLAR. Antrenörlük Eğitimi bölümü mezunu. olup, Jimnastik ve Fitness 2. Kademe. Antrenörlük belgesine sahip olmak. İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN: Duyuru Başlama Tarihi :8..05 Son Başvuru Tarihi :04.0.06 Ön Değerlendirme Tarihi :07.0.06 Sınav Giriş Tarihi :.0.06 Sonuç Açıklama Tarihi :4.0.06 MESLEK YÜKSEKOKULU

Detaylı

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın KKB 2012 FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU Gökmen Uçar 18 Sezgin Veysel Sunman Abdurrahman Özciğer Mustafa Aydın YÖNETİM Cantekin Osman Sindel İsmail Hakkı İmamoğlu Ertuğrul Bozgedik 19 KKB 2012 FAALİYET

Detaylı

Genç Doğa Derneği Kapadokya sürdürülebilir kalkınma ve Gençlik Derneği SOSDER-Sosyal faaliyetleri engellenmiş çocuklar Derneği Genç Bilişim Derneği

Genç Doğa Derneği Kapadokya sürdürülebilir kalkınma ve Gençlik Derneği SOSDER-Sosyal faaliyetleri engellenmiş çocuklar Derneği Genç Bilişim Derneği ÖZGEÇMİŞ 1. Soyadı : ULUDOĞAN 2. Adı : MUSTAFA 3. Doğum Tarihi : 20.10.1962 4. Uyruğu : T.C. 5. Öğrenim : FAKÜLTE Öğrenim Ç.Ü.Ziraat Fakültesi (1980-1985) ODTU SEM (02.1999-10.1999) BİLGİ Ü. (09.2006-06.2007)

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955 Genelge No: YK-19/2014-2015 Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu 26 Aralık 2014 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU K-PET SÜPER LİG, K-PET 1.LİG, K-PET 2.LİG VE YÜKSELME LİGLERİ KULÜPLERİ YÖNETİM KURULLARI BAŞKANLARINA

Detaylı

KİŞİSEL BİLGİLER EĞİTİM

KİŞİSEL BİLGİLER EĞİTİM KİŞİSEL BİLGİLER Adı Soyadı : Ahmet Yağlı Doğum Tarihi : 16.09.1977 Doğum Yeri : İzmir E-posta : ahmetyagli@maltepe.edu.tr EĞİTİM 2009 Galatasaray Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku anabilim

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ (CV) I-Kimlik Bilgileri. II-İletişim Bilgileri. III-Eğitim Bilgileri ve Kişisel Nitelikler

ÖZGEÇMİŞ (CV) I-Kimlik Bilgileri. II-İletişim Bilgileri. III-Eğitim Bilgileri ve Kişisel Nitelikler ÖZGEÇMİŞ (CV) % I-Kimlik Bilgileri 1. Adı Soyadı: Miktat BEKTAŞ 2. Doğum Yeri: Konya 3. Doğum Tarihi: 01.01.1957 4. T.C. Kimlik No: 14546585334 II-İletişim Bilgileri 1. Adres: Kütahya Dumlupınar Üniversitesi

Detaylı

Sayıştay. Haber Bülteni. 2 Nevzat Altan 3. Daire. 3 Ali Osman Güçlü Sayıştay. 4 Bekir Aydınlı Sayıştay. Taykan Ataman 5. Daire Başkanlığına Seçildi

Sayıştay. Haber Bülteni. 2 Nevzat Altan 3. Daire. 3 Ali Osman Güçlü Sayıştay. 4 Bekir Aydınlı Sayıştay. Taykan Ataman 5. Daire Başkanlığına Seçildi Temmuz 2010 Yıl: 14 Sayı: 164 Bu Sayıda 1 Taykan Ataman 5. Daire Başkanlığına Seçildi 2 Nevzat Altan 3. Daire Başkanlığına Seçildi İbrahim Kandemir Sayıştay 3 Ali Osman Güçlü Sayıştay Ömer Zengin Sayıştay

Detaylı

NEDEN BOĞAZİÇİ? Özgür düşünceli Araştırmacı Kendine güvenen Önyargısız Topluma saygılı Girişimci. bireyler

NEDEN BOĞAZİÇİ? Özgür düşünceli Araştırmacı Kendine güvenen Önyargısız Topluma saygılı Girişimci. bireyler NEDEN BOĞAZİÇİ? Özgür düşünceli Araştırmacı Kendine güvenen Önyargısız Topluma saygılı Girişimci bireyler NEDEN TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI BÖLÜMÜ? TEL: 0 212 359 66 56 E-posta: tkl@boun.edu.tr Web: www.turkishliterature.boun.edu.tr

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ (Prof. Dr. İsmail CERİTLİ)

ÖZGEÇMİŞ (Prof. Dr. İsmail CERİTLİ) ÖZGEÇMİŞ (Prof. Dr. İsmail CERİTLİ) 1. Doğum Tarihi :6 Şubat 1965 2. İletişim Bilgisi : Cep Tel: 0.533.646 72 75 Web : www.ismailceritli.com 3. Eğitim Durumu : Kurum (Tarihten-Tarihe) Orta Doğu Teknik,

Detaylı

CYPRUS TURKISH FOOTBALL ASSOCIATION 1955

CYPRUS TURKISH FOOTBALL ASSOCIATION 1955 14 Mayıs 2009 Genelge No: 104 / 2008 2009 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU TÜRK BANKASI LİGİ, İKİNCİ, ÜÇÜNCÜ VE YÜKSELME LİGİ KULÜPLERİ YÖNETİM KURULLARI BAŞKANLARINA YÖNETİM KURULU KARARLARI Yönetim Kurulu

Detaylı

4 Nisan 2014, Fantasia De Luxe Hotel, Kuşadası, Aydın

4 Nisan 2014, Fantasia De Luxe Hotel, Kuşadası, Aydın 4 Nisan 2014, Fantasia De Luxe Hotel, Kuşadası, Aydın Prof. Dr. Hasan Işın DENER 1942 yılında Ankara da doğdu. Babası, Mustafa Kemal Atatürk ün eğitimle ilgili konularda danışmanlarından biri, aynı zamanda

Detaylı

MAT-FEN EĞİTİM KURUMLARI YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ

MAT-FEN EĞİTİM KURUMLARI YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ 2007-2008-2009 YILI ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ'Nİ KAZANANLAR 30 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 155 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK

Detaylı

BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER

BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER BODRUM TİCARET ODASINA YENİ GENEL SEKRETER Bodrum Ticaret Odası Genel Sekreterliğine Prof. Dr. Fuat Önder atandı. Uzun yıllar BODTO nun kalite çalışmalarının başında yer alan Prof. Dr. Fuat Önder, Ankara

Detaylı

TBMM MİLLETVEKİLLERİ Cinsiyete göre dağılım. TBMM MİLLETVEKİLLERİ Partilere göre dağılım YEREL YÖNETİMLER KADIN ORANI (%)

TBMM MİLLETVEKİLLERİ Cinsiyete göre dağılım. TBMM MİLLETVEKİLLERİ Partilere göre dağılım YEREL YÖNETİMLER KADIN ORANI (%) TBMM MİLLETVEKİLLERİ Cinsiyete göre dağılım SEÇİM YILI PARLAMENTODAKİ MİLLETVEKİLİ MİLLETVEKİLİ 1935 395 18 4.6 1943 435 16 3.7 1950 487 3 0.6 1957 610 8 1.3 1965 450 8 1.8 1973 450 6 1.3 1991 450 8 1.8

Detaylı

CURRICULUM VITAE. 4. Uyruk : Avusturya (Mavi Kart dolayısıyla çalışma ve oturma serbestisi

CURRICULUM VITAE. 4. Uyruk : Avusturya (Mavi Kart dolayısıyla çalışma ve oturma serbestisi CURRICULUM VITAE 1. İsim : ESRA 2. Soyadı : HASHEMI - SHIRZI 3. Doğum tarihi : 22 Temmuz 1970 4. Uyruk : Avusturya (Mavi Kart dolayısıyla çalışma ve oturma serbestisi mevcuttur) 5. Medeni hali : Bekâr

Detaylı

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası Öğrenmek İstiyorum Kampanyası TRABZON DA KAMPANYAYA İLGİ ARTIYOR sağlık üreme sağlığı bilgilerinin girmesine yönelik olarak başlanan Öğrenmek İstiyorum Kampanyası kapsamında Trabzon da ilgi gün geçtikçe

Detaylı

ÜLKEM SİGORTA KOOPERATİFİ

ÜLKEM SİGORTA KOOPERATİFİ ÜLKEM SİGORTA ÜLKEM SİGORTA KOOPERATİFİ Ülkem Sigorta Kooperatifi acente, profesyonel sigorta yöneticilerinin ve akademisyenlerin bir araya gelmesiyle oluşan 15 kurucu ortak tarafından kurulmuştur. ÜLKEM

Detaylı

YÖNETMELİK İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÖNETMELİK İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 7 Temmuz 2012 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28346 YÖNETMELİK İstanbul Üniversitesinden: İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HASTANELERİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu

Detaylı

2015 Cumhurbaşkanı Adayı. Dört Boyutlu Siyaset

2015 Cumhurbaşkanı Adayı. Dört Boyutlu Siyaset 2015 Cumhurbaşkanı Adayı Dört Boyutlu Siyaset 2015 Cumhurbaşkanı Adayı Mustafa Akıncı Kimdir Mustafa Akıncı, 28 Aralık 1947 yılında Leymosun (Limasol) da doğdu. 1947 Kurucu Meclis e seçilerek görev yaptı.

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955 Genelge No: YK-17/2014-2015 Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu 11 Aralık 2014 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU K-PET SÜPER LİG, K-PET 1.LİG, K-PET 2.LİG VE YÜKSELME LİGLERİ KULÜPLERİ YÖNETİM KURULLARI BAŞKANLARINA

Detaylı

GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 5.sınıf İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 SINIF ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ

Detaylı

2015 Cumhurbaşkanı Adayı. Dört Boyutlu Siyaset

2015 Cumhurbaşkanı Adayı. Dört Boyutlu Siyaset 2015 Cumhurbaşkanı Adayı 2015 C u m h u r b a ş k a n ı Adayı Mustafa Akıncı, 28 Aralık 1947 yılında Leymosun (Limasol) da doğdu. 1947 Kurucu Meclis e seçilerek görev yaptı. 1975 1973 Ortadoğu Teknik Üniversitesi

Detaylı

İBRAHİM ARAP. e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620. 2004-2009 : Dokuz Eylül Üni. Sosyal Bilimler Enst.

İBRAHİM ARAP. e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620. 2004-2009 : Dokuz Eylül Üni. Sosyal Bilimler Enst. İBRAHİM ARAP e-posta: ibrahim.arap@deu.edu.tr Tel: +0. 232. 420 41 80 / 20620 KİŞİSEL BİLGİLER Uyruğu : T.C Doğum Tarihi : 01.02.1972 Doğum Yeri : Mersin Medeni Durumu : Evli ÖĞRENİM 2004-2009 : Dokuz

Detaylı

1936 yılında Kayseri de doğan Hüseyin Bayraktar, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi nden mezun oldu.

1936 yılında Kayseri de doğan Hüseyin Bayraktar, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi nden mezun oldu. ADI SOYADI : HÜSEYİN BAYRAKTAR 1936 yılında Kayseri de doğan Hüseyin Bayraktar, İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi nden mezun oldu. Sanayici ve işadamı olan Hüseyin Bayraktar, Lassa (Brisa)

Detaylı

TÜRKER CEYHUN GÖKSÜGÜR. Telefon: Doğum Tarihi: 2 Haziran 1995

TÜRKER CEYHUN GÖKSÜGÜR.   Telefon: Doğum Tarihi: 2 Haziran 1995 TÜRKER CEYHUN GÖKSÜGÜR Email: cgoksugur@gmail.com Telefon: 5316745263 Doğum Tarihi: 2 Haziran 1995 EĞİTİM Orta Doğu Teknik Üniversitesi Lisans, Psikoloji 2013-Halen Hasan Ali Yücel Anadolu Öğretmen Lisesi

Detaylı

Prof. Dr. Celal GÖLE

Prof. Dr. Celal GÖLE Prof. Dr. Celal GÖLE gole@politics.ankara.edu.tr 1948 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde doğmuş, orta öğrenimini TED Ankara Koleji nde tamamladıktan sonra 1969 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden

Detaylı

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955 Genelge No: YK-64/ Mayıs 2013

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Cyprus Turkish Football Association 1955 Genelge No: YK-64/ Mayıs 2013 Genelge No: YK-64/2012-2013 29 Mayıs 2013 KIBRIS TÜRK FUTBOL FEDERASYONU TELSİM SÜPER LİG-TELSİM 1. LİG-TELSİM 2. LİG VE YÜKSELME LİGLERİ KULÜPLERİ YÖNETİM KURULLARI BAŞKANLARINA YÖNETİM KURULU KARARLARI

Detaylı