Yüksek yolcu kapasiteli flehir içi ulafl mda yepyeni bir kavram.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yüksek yolcu kapasiteli flehir içi ulafl mda yepyeni bir kavram."

Transkript

1

2

3 fiehir içi ulafl m için gelifltirilen Mercedes-Benz marka araçlardan ve test edilmifl, ileri seviyedeki parçalardan faydalan larak üretilen, yüksek kapasiteli yolcu otobüsü Mercedes-Benz CapaCity, karmafl k ve yüksek maliyetli tafl mac l k çözümlerinden çok farkl d r. Özellikle fazla say da yolcu tafl nan güzergahlar rahatlatmak amac yla gelifltirilen CapaCity, modern alçak taban n sa lad konforu, düflük maliyet özelli i ile birlefltirir. Ana hatlardaki yolcu tafl ma kapasitesini artt ran CapaCity; yak t, sürücü, bak m ve ilk al m masraflar n z azalt r. Yolcular n daha modern bir toplu tafl mac l k çözümü beklentisine cevap verir, ola anüstü kullan m n ve etkileyici tasar m n standartlar n yeniden belirler. Yüksek yolcu kapasiteli flehir içi ulafl mda yepyeni bir kavram. fiehir içi otobüs kavram n n ifllevselli ini artt ran, metrolara hem alternatif hem de destek olan bir çözüm. 193 yolcuya kadar tafl ma kapasitesi, düflük maliyet. Geleneksel körüklü otobüslere efl hareket ve manevra kabiliyeti. Dört aks ve sallanma/savrulma kontrol sistemi ile yüksek yolculuk konforu. Günümüzün teknolojisi ile haz rlanm fl eflsiz bir otobüs.

4 193 kifliye varan yolcu kapasitesi ve ekstra uzunlu u sayesinde al flt n z standartlar geride b rakan CapaCity; ekonomi ve yüksek konfor özellikleri ile di er XXL - ekstra uzun araç seçeneklerinden ayr l r.

5 19.54 m'lik uzunlu u ve dördüncü aks sayesinde 32 tona kadar a rl k tafl ma özelli ine sahip olan CapaCity, günümüzde kullan lan 18 metrelik körüklü otobüslere oranla daha yüksek yolcu tafl ma kapasitesi sunar. Tamamen alçak tabanl CapaCity; m 2 bafl na 8 kiflilik ayakta durma alan kullan ld nda, 13 tonluk faydal yük ve oturma düzenine göre 193'e varan yolcu say s ile standart tafl mac l k kapasitesinde % 40'l k art fl yaratm flt r. CapaCity; ikisi arkada ve ikisi de ön k s mda olmak üzere 4 kap s, basamaks z girifl/ç k fl sistemi, ayakta yolcu, çocuk arabas ve tekerlekli sandalyeye ayr lan alanlar ile h zl yolcu sirkülâsyonu sa lar. CapaCity'nin yüksek kapasitesi, tafl mac k konusunda birçok avantaj beraberinde getirir. Daha az araçla, daha fazla yolcu tafl may gerçeklefltirerek; sat n alma, bak m ve personel masraflar n azalt r ve çevre üzerindeki bask y önemli ölçüde ortadan kald r r. Mevcut durak ve altyap y kullanarak, ilave dönüflüm masraflar n neredeyse tamamen ortadan kald r r.

6 lk bak flta gerçek bir Mercedes-Benz oldu unu belli eden eflsiz ve modern tasar m ile CapaCity, flehir içi toplu tafl mac l n y ld z ailesi içindeki yerini ald. Büyüklü ünün görsel etkisi armonik güzelli iyle bütünleflir. Biçimsel ifadesini oluflturan pürüzsüz yap s, CapaCity'nin dinamik ve zarif çekicili ini ortaya koyar. Mercedes-Benz y ld z n kendinden emin ve çarp c bir flekilde tafl yan üç boyutlu ön panelin dost canl s yüz ü, yumuflak bir flekilde yan duvara do ru uzar.

7 Sabit akslardaki tekerlerin paneller arkas na gizlenmesi arac n uzunlu unu vurgularken, tekerleklere kadar uzanan siyah alanlar sayesinde yan camlar optik olarak büyür. Klima ve fanlar da içeren çat aksam n n etkileyici tasar m, d fl aksamla kusursuz bir uyum içindedir. ç dizayn n en karakteristik özelli i, ola anüstü ferah ve ayd nl k atmosferidir. Tamamen yeni ve modern renklerin birbirleriyle uyumlu kullan m, tasar m gücünü art r r. Tavan, yan duvarlar, taban kaplamas ve koltuk kumafllar n n renk uyumu; atmosferin rahatl na katk da bulunan alüminyum veya pulverize boya ile kapl çelik tutunma borular ile görsel bütünlü ü sa lar. CapaCity; çift kanatl dört kap s, basamaks z girifli, ayakta durma bölgesinde arkaya kadar uzanan alçak taban özelli i ile yolcu inifl binifline h z katar.

8

9 kisi kumanda edilebilen 4 aksl, tek körüklü ve m uzunlu undaki Mercedes-Benz CapaCity; flehir trafi inde, 18 m'lik geleneksel körüklü otobüslerle ayn dönme çap na sahiptir m'lik dönüfl çap, m uzunlu undaki üç aksl Citaro G ve Conecto Körüklü ile tamamen ayn d r. CapaCity'nin idaresi, çift körüklü ve treyler alternatiflerinin idaresinden çok daha kolayd r. CapaCity; flafl rt c derecede küçük olan 22,85 m'lik dönme çap n, en arkada yer alan direksiyondan tahrikli ilave aks ile sa lar.

10

11 CapaCity, frenleme durumunda ABS ve ASR ile entegre, denenmifl ve onaylam fl elektronik kontrollü EBS fren sistemine sahiptir. fianz mana entegre Retarder sistemi, fren pedal üzerinden devreye girer. Tüm tekerlerde disk fren ve standart olarak ba ms z ön süspansiyon bulunur. CapaCity'ye yüksek manevra kabiliyeti sa layan elektro-hidrolik kontrollü arka aks konfigürasyonu; ileri yönde sürüflte ekstra sürüfl dengesi ve yol tutuflu sa lar. Ba ms z flasi ve tepkisi de iflken olan sars nt emicilerle sa lanan sallanma/savrulma kontrol sistemi ile donat lan ön süspansiyonlar, mükemmel güvenlik ve konfor seviyesi sunar. Sistem; sars nt sönümleme karakteristiklerini, sürüfl ve yük durumuna göre ayarlar. Frenleme ve viraj dönüflleri esnas nda daha s k bir sönümleme sa lanarak güvenlik seviyesi artt r l rken, di er sürüfl durumlar nda yumuflak sönümleme ile yolculu un çok daha konforlu olmas sa lan r. Körüklü otobüslerin genelinde gözlemlenen savrulma, yalpalama hareketleri ve dikey hareketler hissedilir ölçüde azal r. Teker yüklerindeki de iflikliklerin azalt lmas sayesinde yollar n y pranma oran azal r. Bu sistem, ba ms z ön süspansiyonlar ile flehir içi toplu tafl mac l a yeni standartlar getiren bir yolculuk konforu sunar. Di er sürüfl posizyonlar nda amortisörler, daha hassas bir reaksiyon gösterir ve mükemmel bir sürüfl konforu sa lar.

12 CapaCity'nin tek körüklü olmas, manevralar daha kolay ve güvenli hale getirir. CapaCity'nin geri manevra kabiliyeti de çift körüklü ve treylerli araçlardan üstündür. Geri gidifl manevras, genifl görüfl aç s na sahip Omnicam kamera sistemiyle desteklenmektedir. Ekranda ayn direksiyon aç s n n korunmas durumunda hangi rotan n izlenece i, sanal bir patikayla gösterilir. Sürücü, genifl aç l görüfle sahip Omnicam kamera sisteminden gelen görüntüye, floför mahallinde yer alan LCD ekrandan bakarak, geri sürüflü kolayl kla ve emniyetle gerçeklefltirir.

13 CapaCity'nin gücü; arka k sm nda bulunan ve üçüncü aks tahrik eden, 12 litre hacimli s ra tipi, 6 silindirli Mercedes-Benz motorundan gelir. Ekonomik ve temiz motor, SCR kataliz yöntemli BlueTec-Dizel teknolojisine sahiptir ve Euro IV veya Euro V emisyon standartlar ndad r. CapaCity'nin 260 kw (354 hp)'l k motor ç k fl, arac n daha k sa olan üç aksl Citaro G'ye eflde er performans ve çekifl de erleri elde etmesini sa lar. Günümüzde özellikle büyük flehirlerde giderek büyüyen bir sorun olan çevre kirlili ine karfl CapaCity, kullan c lar na Euro IV veya Euro V emisyon de erlerine sahip motor seçenekleri sunar. Mercedes-Benz flehir içi otobüslerinde denenmifl ve onaylanm fl Mercedes-Benz parçalar n n kullan ld CapaCity'nin bak m kolay ve ömür devir maliyeti düflüktür. Yol altyap s nda herhangi bir de ifliklik gerektirmez. Bak m atölyelerinde büyük de iflikliklere gereksinim duyulmaz. Tüm Mercedes-Benz yetkili bayileri, sat fl ve servis noktalar CapaCity için de hizmet vermeye haz rd r. Yolcu bafl na de erlendirme yap ld nda CapaCity, al m ndan kullan m ve personel giderlerine kadar paran za ayr bir de er kazand r r.

14 Teknik ve Donan m Özellikleri Boyutlar Uzunluk Genifllik Yükseklik (Klima sistemi dahil) Aks mesafesi ön aks - 2. aks Aks mesafesi 2. aks - tahrik aks Aks mesafesi tahrik aks - ilave aks Ön / arka uzunluk Yaklaflma / uzaklaflma aç s Dönüfl çap (min.) Lastikler Taban yüksekli i (yol zemininden) Kap -1, girifl yüksekli i (yana yatma olmadan) Kap -2 ve 4 girifl yüksekli i (yana yatma olmadan) Aykata durma yüksekli i ön / arka Koltuk say s / ayakta durma yerleri / toplam Bofl araç a rl / azami araç a rl mm mm mm mm mm mm mm / mm 7 / 7 22,850 mm 275 / 70R 22,5 340 mm 320 mm 340 mm mm 43 / 150 / kg / kg CapaCity Dönme Dairesi Depo kapasiteleri Dizel yak t AdBlue katk maddesi Kap lar Kap geniflli i (Tüm kap lar) Aktarma organlar Motor (Euro V / Euro IV) Güç Motor hacmi Silindir dizilimi Yatay azami tork, 1100 d/d'da fianz man Akslar Ön aks Orta aks Tahrikli aks lave aks Direksiyonlanabilir akslar Fren Sistemi EBS / ABS / ASR, Durak Freni Retarder 300 lt. 45 lt mm OM 457 hla 260 kw (354 PS) cm 3 6 / s ral 1600 Nm ZF HP ileri Ba ms z süspansiyon ZF RL 75 EC ZF AVN 132 ZF AV 132/87 ZF RL 75/A 1. ve 4. akslar fianz mana entegre, fren pedal üzerinden tahrikli Dönme dairesi B= Dönme dairesi C= Daire yüzeyi geniflli i D= Ön tekerlek iz dairesi E= Aks mesafesi, ön m+n=arka ucun dönme mesafesi Opsiyonel Donan m Euro V motor Elektrik kumandal tavan kapaklar Araç Filo Yönetim Sistemi (FMS) Kaza Kay t Sistemi (Kara Kutu) 22,850 mm 7,418 mm 19,088 mm mm 1,825mm+4,165mm= 5,990mm

15

16 Daha fazla bilgi için Mercedes-Benz otobüs temsilcilerine baflvurunuz veya internet adresimizi ziyaret ediniz. Üretici firman n önceden belirtmeden; model, teknik özellikler, donan m ve aksesuar de iflikli i yapma hakk sakl d r. Bu doküman n bas m ndan ( ) sonra üzerinde de ifliklikler olmufl olabilir. Sat c n n veya üreticinin, siparifli veya siparifl edilen mal tan mlamak için kulland iflaret veya numaralardan herhangi bir hak iddia edilemez. fiekiller ve resimler, standart kapsam d fl nda olan aksesuarlar ve özel donan mlar içerebilir. Renk farkl l klar bask tekni inden kaynaklanmaktad r. Mercedes-Benz Türk A.fi. Pazarlama Merkezi TEM Otoyolu Had mköy Ç k fl Mercedes Caddesi Bahçeflehir stanbul Telefon Faks Bilgi Hatt

Onun için engel yok. Conecto.

Onun için engel yok. Conecto. Onun için engel yok. Conecto. Üretici firman n önceden belirtmeden model, teknik özellikler, donan m ve aksesuar de iflikli i yapma hakk sakl d r. Bu doküman n bas m ndan (Kasım/2013) sonra üzerinde de

Detaylı

Unimog U 4000. Direksiyon Hidrolik servo direksiyon.

Unimog U 4000. Direksiyon Hidrolik servo direksiyon. Unimog U 4000 Unimog U 4000 2,5 ton kategorisinde Üstün arazi kabiliyetli (4x4) taktik tekerlekli En çetin koflullarda kendini spatlam fl güvenilir teknoloji TSK ya 10.000 i aflk n Unimog U4000 teslim

Detaylı

άretici firman n φnceden belirtmeden model, teknik φzellikler, donan m ve aksesuar de iflikli i yapma hakk sakl d r. Bu dokόman n bas m ndan (Nisan 2012) sonra όzerinde de ifliklikler olmufl olabilir.

Detaylı

Konfor, ferahlık ve rahatlık

Konfor, ferahlık ve rahatlık Konfor, ferahlık ve rahatlık Pratik kapılar yana kayıp açıldığında geniş bir çalışma alanı sizi bekliyor. Geniş mesafe dolayısıyla rahat biniş-iniş ve esnek koltuk kapasitesi seçenekleri. 540mm Sınıfının

Detaylı

AVENUE LF KÖRÜKLÜ. Konforlu ve Keyifli...

AVENUE LF KÖRÜKLÜ. Konforlu ve Keyifli... AVENUE LF KÖRÜKLÜ Konforlu ve Keyifli... Konforlu ve keyifli... TEMSA nın Adana daki Ar-Ge merkezinde geliştirilen, çevreci motoru, yakıt tasarrufu, düşük işletme giderleri ve üstün teknolojik özellikleriyle

Detaylı

HAF F T CAR ARAÇ LAST KLER ÜRÜN KATALO U

HAF F T CAR ARAÇ LAST KLER ÜRÜN KATALO U KONTROLSÜZ GÜÇ, GÜÇ DE LD R www.pirelli.com.tr HAF F T CAR ARAÇ LAST KLER ÜRÜN KATALO U 2008 Hafif ticari araç geliflimi Hafif ticari araç kategorisi çok genifl yelpazedeki araçlar kapsamaktad r: Ticari

Detaylı

TOURMALİN. Her Şehre Yakışır...

TOURMALİN. Her Şehre Yakışır... TOURMALİN Her Şehre Yakışır... Her şehre yakışır... Orta mesafe seyahatlerin vazgeçilmezi olan Tourmalin, tasarım, güvenlik, konfor, bagaj kapasitesi ve teknolojik donanımları ile müşterilere %100 memnuniyet

Detaylı

206 Sedan. Peugeot. Peugeot'yu seçmek, bir tasar m ya da teknolojiden fazlas n seçmek demek. Güzellik. Tutku. Güven. Zeka.

206 Sedan. Peugeot. Peugeot'yu seçmek, bir tasar m ya da teknolojiden fazlas n seçmek demek. Güzellik. Tutku. Güven. Zeka. 206 Sedan Peugeot Peugeot'yu seçmek, bir tasar m ya da teknolojiden fazlas n seçmek demek. Peugeot yu seçmek. Modellerimizde bulunan dört de eri; estetik, dinamizm, güvenilirlik ve yenili i yaflam biçimi

Detaylı

AVENUE LF CNG Keyifli Yolculuklar...

AVENUE LF CNG Keyifli Yolculuklar... AVENUE LF CNG Keyifli Yolculuklar... Yolculuklar Avenue LF CNG ile daha keyifli Doğalgazla çalışan Avenue LF CNG, çevreci özelliğinin yanı sıra güçlü ısıtma-soğutma sistemi ve ergonomik koltukları ile

Detaylı

MD9 LE. Ayrıcalıklı Ulaşım...

MD9 LE. Ayrıcalıklı Ulaşım... MD9 LE Ayrıcalıklı Ulaşım... Ayrıcalıklı ulaşım... Alçak tabanlı girişi, modern tasarımı ve ferah iç hacmiyle yolculuğun standartları değişiyor. Fark yaratıyor... Bilinen tüm standartları yükselten, teknik

Detaylı

İdeal toplu taşıma aracı

İdeal toplu taşıma aracı TR İdeal toplu taşıma aracı ATAK, 60 kişilik yolcu kapasitesi, engelli erişimine uygun alçak tabanlı yapısı, aracın arkasında konumlandırılmış ekonomi, performans ve sessiz yolculuk sağlayan motoru ve

Detaylı

A Product of Hard Work JCB FASTRAC 3230 XTRA

A Product of Hard Work JCB FASTRAC 3230 XTRA A Product of Hard Work JCB FASTRAC 3230 XTRA Sektörün en geniş kabini, yüksek verimli klima, maksimum konfor Traktörün ortasına yerleştirilmiş kabin Kullanımı son derece kolay kontrol paneli ve renkli

Detaylı

Yeni Tourismo. Teknik ve donanım özellikleri.

Yeni Tourismo. Teknik ve donanım özellikleri. Yeni Tourismo. Teknik ve donanım özellikleri. Araç özellikleri Tourismo 15 RHD Motor: Mercedes-Benz OM 470 FE (Euro 6) Yükseklik: 3.680 mm İç Yükseklik: 2.010 mm Genişlik: 2.550 mm 3.315 mm 6.090 mm 12.295

Detaylı

Yüksek tavan, yüksek konfor...

Yüksek tavan, yüksek konfor... Fark yaratıyor... Bilinen tüm standartları yükselten, teknik ve tasarım özellikleriyle fark yaratan MD9 LE otomatik şanzımanı, bağımsız ön aksı, yükseklik ayarlı direksiyonu, geniş sürücü bölgesi ve ergonomik

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

Common Rail ve Intercooler teknolojisiyle bütünleşen motor. Güç Yönetim Sistemi.

Common Rail ve Intercooler teknolojisiyle bütünleşen motor. Güç Yönetim Sistemi. Common Rail ve Intercooler teknolojisiyle bütünleşen motor. 69 dba ya düşürülmüş sessiz kabin içi. Kontrol kolayl ğ sağlayan kumanda kollar. Güç Yönetim Sistemi. Tamamı yüksek verim sağlayan modelleriyle

Detaylı

21 Ekim 2004 tarihli 25620 say l Araç mal, Tadil ve Montaj Hakk nda Yönetmelik ölçü ve a rl klar flöyle tan mlamaktad r.

21 Ekim 2004 tarihli 25620 say l Araç mal, Tadil ve Montaj Hakk nda Yönetmelik ölçü ve a rl klar flöyle tan mlamaktad r. ÖLÇÜ VE A IRLIKLAR Yük ve yolcu tafl mac l n n daha güvenli ve konforlu yap lmas n sa layacak temel unsur ise yönetmeliklerde belirtilen kriterlere uymak ve afl r yükleme yap lmas n önlemektir. Yürürlükte

Detaylı

SAFİR PLUS ve SAFİR PLUS VIP. Yepyeni Yüzüyle Yollarda...

SAFİR PLUS ve SAFİR PLUS VIP. Yepyeni Yüzüyle Yollarda... SAFİR PLUS ve SAFİR PLUS VIP Yepyeni Yüzüyle Yollarda... Safir Plus ile yolculuğunuz daha konforlu... Beklenti ve taleplerin her gün arttığı yolcu taşımacılığı sektöründe Temsa, yolculuk keyfinin tanımını

Detaylı

PRESTİJ SX CITY. Yolculuklar Daha Prestijli...

PRESTİJ SX CITY. Yolculuklar Daha Prestijli... PRESTİJ SX CITY Yolculuklar Daha Prestijli... Sağlam gövde, ferah iç hacim... Prestij SX City, düşük yakıt tüketimi, güçlü performansı, yüksek yolcu kapasitesi ve düşük işletme giderleriyle operatörüne

Detaylı

Scania İnşaat Araçları. Mikser Serisi

Scania İnşaat Araçları. Mikser Serisi Scania İnşaat Araçları Mikser Serisi İnşaat Sektörünü İleriye Taşıyoruz. Dünyanın her yerinde şantiye sahalarında zor işlerde kullanılmakta olan Scania araçlarına her gün rastlayabilirsiniz. Dayanıklılık,

Detaylı

İdeal toplu taşıma aracı

İdeal toplu taşıma aracı TR İdeal toplu taşıma aracı ATAK, 6 kişilik yolcu kapasitesi, engelli erişimine uygun alçak tabanlı yapısı, aracın arkasında konumlandırılmış ekonomi, performans ve sessiz yolculuk sağlayan motoru ve bağımsız

Detaylı

OPALİN CITY. Ulaşımın Yeni Starı...

OPALİN CITY. Ulaşımın Yeni Starı... OPALİN CITY Ulaşımın Yeni Starı... Beklentilerin çok ötesinde... Toplu taşımacılık sektöründe sürekli artan beklentilere en iyisini üreterek cevap veren Temsa, bu kez de Opalin City ile yolculuk keyfini

Detaylı

En konforlu yolculuklar. Maksimum konfor

En konforlu yolculuklar. Maksimum konfor TR En konforlu yolculuklar STAR, 31 kişiye kadar yolcu taşıma kapasitesi, geniş ve konforlu koltuk aralıkları ve farklı oturum alternatifleri ile turizm, personel ve şehirler arası taşımacılıktaki ihtiyaçlara

Detaylı

En konforlu yolculuklar

En konforlu yolculuklar TR Maksimum konfor STAR, 31 kişilik yolcu kapasitesi, 4,25 m 3 lük yüksek kapasiteli ve kesintisiz bagajı, aracın arkasında konumlandırılmış ekonomi, performans ve sessiz yolculuk sağlayan motoru, bağımsız

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

Alçak tabanlı modern iç tasarım. İdeal toplu taşıma aracı

Alçak tabanlı modern iç tasarım. İdeal toplu taşıma aracı TR Alçak tabanlı modern iç tasarım ATAK, binişleri ve inişleri kolay hale getiren Alçak Taban özelliği ile yolculara büyük kolaylık sunuyor. Aracın giriş ve çıkış kapıları arasındaki koridorda herhangi

Detaylı

SAFİR ve SAFİR VIP. Yolculuk Keyfinin Tanımı...

SAFİR ve SAFİR VIP. Yolculuk Keyfinin Tanımı... SAFİR ve SAFİR VIP Yolculuk Keyfinin Tanımı... Safir VIP ile yolculuğunuz daha konforlu... Beklenti ve taleplerin her gün arttığı yolcu taşımacılığı sektöründe Temsa, yolculuk keyfinin tanımını değiştiriyor

Detaylı

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN!

İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! İŞİNİZİ ZİRVEYE ÇIKARIN! DFSK Mini Maxi Güçlü Motor Mini Maxi'nin DK1506 motoru, Dual VVT teknolojisi ile orta, düşük ve yüksek devirlerde mükemmel bir tork çıkışı sağlayarak güçlü

Detaylı

Benzersiz Kamera ve Ifl n Teknolojisi BFH 2000. Lastik-Jant Ar za Tespit ve Balans Makinas

Benzersiz Kamera ve Ifl n Teknolojisi BFH 2000. Lastik-Jant Ar za Tespit ve Balans Makinas Benzersiz Kamera ve Ifl n Teknolojisi BFH 2000 Lastik-Jant Ar za Tespit ve Balans Makinas BFH 2000 Lastik-Jant Ar za Tespit ve Balans Makinas Müflteri memnuniyeti Otomotiv teknolojisindeki sürekli geliflim,

Detaylı

SAFİR ve SAFİR VIP. Yolculuk Keyfinin Tanımı...

SAFİR ve SAFİR VIP. Yolculuk Keyfinin Tanımı... SAFİR ve SAFİR VIP Yolculuk Keyfinin Tanımı... Safir VIP ile yolculuğunuz daha konforlu... Beklenti ve taleplerin her gün arttığı yolcu taşımacılığı sektöründe Temsa, yolculuk keyfinin tanımını değiştiriyor

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

Şasi kamyon 8 2 RADT-AR Yüksek RADT-GR Yüksek 43 43, RAPDT-GR Yüksek Orta

Şasi kamyon 8 2 RADT-AR Yüksek RADT-GR Yüksek 43 43, RAPDT-GR Yüksek Orta ÇEKİŞ / ŞASİ YÜKSEKLİĞİ / DİNGİL MESAFESİ (boyutlar dm olarak verilmiştir) Şasi kamyon 4 2 RAD-L90 Yüksek 34 35 37 40 43 46 49 52 56 60 RAD-GR Yüksek 34 37 40 43 46 49 52 56 60 63 65 67 Orta 37 40 43 46

Detaylı

AVENUE LF Konforun Tanımı...

AVENUE LF Konforun Tanımı... AVENUE LF Konforun Tanımı... Toplu taşımacılıkta yeni bir soluk... Temsa nın Adana daki Ar-Ge merkezinde geliştirilen Avenue LF, toplu taşımacılığa yeni bir soluk getiriyor. Avenue LF, çevreci motoru,

Detaylı

ARKADAN MOTORLU OTOBÜS İşiniz için en ekonomik ve konforlu çözüm

ARKADAN MOTORLU OTOBÜS İşiniz için en ekonomik ve konforlu çözüm ARKADAN MOTORLU OTOBÜS İşiniz için en ekonomik ve konforlu çözüm TR En Konforlu Seyahatler STAR, 3 kişiye kadar olan yolcu kapasitesi, geniş ve rahat diz mesafesi ve zemindeki raylı sistem sayesinde yerleşimde

Detaylı

H-2A Alüminyum Koltuk De ne i - Ekonomik

H-2A Alüminyum Koltuk De ne i - Ekonomik H-1 A aç Koltuk De ne i F r nlanm fl gürgenden,verniklenerek yap lan de ne in yüksekli inin ve el tutma yerinin ayar mümkündür. De nek alt na kauçuk vakumlu lastik tak lm fl olup koltukalt na gelen k sma

Detaylı

Kablo Kanal Sistemleri

Kablo Kanal Sistemleri Schneider Electric Kablo Kanal Sistemleri Katalog Sistem kanalları Yapısal kablolamada uzman çözümler PKS Ultra Yeni tasar m ile daha estetik daha fazla kablo tafl ma kapasitesi (11x0) ve çevreye sayg

Detaylı

Beklentilerinizi Yükseltmenin Zaman Geldi

Beklentilerinizi Yükseltmenin Zaman Geldi Sahip Olduðunuzla Gurur Duyacaks n z... Beklentilerinizi Yükseltmenin Zaman Geldi Farmall U ve Farmall U Pro Güç ve Konfor Bir Arada 2 ayrı beygir seçeneði bulunan Farmall U ve Farmall U Pro serisi gücün,

Detaylı

Keşke Kelimesini Unutun!

Keşke Kelimesini Unutun! OPTUM CVX Serisi Keşke Kelimesini Unutun! Yeni Case IH Optum CVX Serisi; yeni, sınıfında fark oluşturan kaporta dizaynı, farklı tasarımı, güçlü ve ekonomik motor gücü seçenekleri, her türlü koşulda etkin

Detaylı

AVENUE LF Konforun Tanımı...

AVENUE LF Konforun Tanımı... AVENUE LF Konforun Tanımı... Toplu taşımacılıkta yeni bir soluk... Temsa nın Adana daki Ar-Ge merkezinde geliştirilen Avenue LF, toplu taşımacılığa yeni bir soluk getiriyor. Avenue LF, çevreci motoru,

Detaylı

tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS

tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS tourliner SINIFININ LİDERİ 13 METRE VIP CLASS Yeni Tourliner. Keyifli bir yolculuk zamanı ETKİLEYİCİ BİR OTOBÜS Yeni Tourliner ilk bakışta hayranlık uyandırır. Sadece ekstra yüksek yolculuk konforu, mükemmel

Detaylı

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi Motor Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü 123.5 kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi 0.35-1.18 m 3 M320D2 Çalısma Ağırlığı * 18 850-19 800 kg * Çalısma ağırlığı ve kepçe makine konfigürasyonuna göre değisebilir. Caterpillar

Detaylı

MARATON. Uzun Yolların Yeni Starı...

MARATON. Uzun Yolların Yeni Starı... MARATON Uzun Yolların Yeni Starı... Maraton yeniden yollarda... Güç ve estetiği bir arada yansıtan çizgilerle donatılan Maraton, sürücü ve yolcularına eşsiz bir seyahat deneyimi yaşatmak için tasarlandı.

Detaylı

www.mercedes-benz.com.tr Mercedes-Benz Orijinal Ya lar

www.mercedes-benz.com.tr Mercedes-Benz Orijinal Ya lar www.mercedes-benz.com.tr Mercedes-Benz Orijinal Ya lar Kazand ran Güç Mercedes-Benz orijinal ya lar arac n z üreten uzmanlar taraf ndan, gelifltirilmifltir. Mercedes-Benz in dilinden en iyi Mercedes-Benz

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

P-1 Anatomik Boyun Yast Büyük. P-2 Anatomik Boyun Yast Küçük. Anatomik Yast klar. P-3 Anatomik Boyun Yast Çocuk

P-1 Anatomik Boyun Yast Büyük. P-2 Anatomik Boyun Yast Küçük. Anatomik Yast klar. P-3 Anatomik Boyun Yast Çocuk P-1 Anatomik Boyun Yast Büyük Sürekli elastik ve fleklini koruyabilen poliüretan köpükten üretilen yast k özel tasarlanan ergonomik flekliyle omuz ve boyun bölgesinin gevflemesini sa lar. Fermuarl, kolayl

Detaylı

PARS 8X8 TAKTIK TEKERLEKLI ZIRHLI ARAÇ

PARS 8X8 TAKTIK TEKERLEKLI ZIRHLI ARAÇ PARS 8X8 32 TAKTIK TEKERLEKLI ZIRHLI ARAÇ TEMEL ÖZELLİKLER Şoför/Komutan için mevcut durum bilgisi sağlayan önde ve arkada iki adet termal ve CCD gündüz kameraları Tüm tekerleklerden direksiyon kontrolü

Detaylı

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites

Trend X. 8 İleri Otomatik Şanzıman ile Döner Vites Konsolu Direksiyondan kumandalı otomatik vites Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

YEN B R YAfiAM SANATI.

YEN B R YAfiAM SANATI. 06 / 2009 Bu broflürdeki bilgi ve görüntüler, broflür bas ld nda geçerli olan teknik özellikleri esas al r. Sunulan ekipmanlar versiyonlara göre standart ya da opsiyoneldir. Broflürde yer alan baz foto

Detaylı

Renault Clio V Expression Quickshift

Renault Clio V Expression Quickshift İlan no: 333092 Renault Clio 1.2 16V Expression Quickshift Sahibinden 2007 MODEL CLIO 3 52000 KM 'DE TEMİZ YARI OTOMATİK 31.000 TL İlan tarihi: 15 Aralık 2016 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul,

Detaylı

FORD CARGO KAMU HİZMET ÇÖZÜMLERİ

FORD CARGO KAMU HİZMET ÇÖZÜMLERİ FRD CARG KAMU HİZMET ÇÖZÜMLERİ Değişmez İş rtağınız: Ford Cargo Üst üste 10 yıldır Türkiye nin lider otomotiv markası Ford, 50 yılı aşkın tecrübesiyle kamu kurumlarımızın tüm ihtiyaçlarına en uygun çözümleri

Detaylı

DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ!

DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ! DAKAR RUHUNUN VÜCUT BULMUŞ HALİ! Tasarım ilhamı tamamen CRF450 RALLY yarış motosikletinden alınan CRF250 RALLY, arka ABS iptal seçeneği, çok fonksiyonlu dijital gösterge paneli, 10 litrelik yakıt tankı

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

ÇINAR KOLEJ Ö RENC LER Ç N RENKL B R DÜNYA

ÇINAR KOLEJ Ö RENC LER Ç N RENKL B R DÜNYA ÇINAR KOLEJ Ö RENC LER Ç N RENKL B R DÜNYA B üyükçekmece deki yeni kampüsünü e itim ve ö retime açan, anas n f, ilkö retim, anadolu ve fen liselerini içeren Ç nar Koleji 32 bin metrekarelik alana kurulu

Detaylı

Yeni Puma Tier 4B Serisi. Ne İstediğini Bilenlere...

Yeni Puma Tier 4B Serisi. Ne İstediğini Bilenlere... Yeni PUMA Serisi Yeni Puma Tier 4B Serisi. Ne İstediğini Bilenlere... Yeni Case IH Puma Serisi traktörlerde kullanılan yeni nesil common rail motorlar, gücü ve ekonomiyi bu güne kadar üretilmiş olan en

Detaylı

Dünyaları taşısın diye tasarlandı

Dünyaları taşısın diye tasarlandı Dünyaları taşısın diye tasarlandı Uzun Şasi (5 Euro palet) Kısa Şasi (4 Euro palet) 5 Euro paleti rahatllıkla taşıyabilmeniz için ihtiyaç duyacağınız tüm hacim ve kapasite uzunluk (uzun şasi versiyonu

Detaylı

OPALİN. Standartların Dışında...

OPALİN. Standartların Dışında... OPALİN Standartların Dışında... Standartların dışında... Sağlam gövde yapısı, modern tasarımı, ferah iç hacmi ve konforu ile orta mesafe seyahatlerin vazgeçilmezi olan Opalin, yolculuğun standartlarını

Detaylı

Mercedes E Serisi E 220 CDI Avantgarde

Mercedes E Serisi E 220 CDI Avantgarde İlan no: 234461 Mercedes E Serisi E 220 CDI Avantgarde Sahibinden COMMAND - NAVİGASYON - GERİ GÖRÜŞ - 56.000 Km 207.000 TL İlan tarihi: 11 Mayıs 2015 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Çankaya, Balgat,

Detaylı

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir

Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan

Detaylı

Trend. Koltuğun altında geniş eşya bölmeli ve dışa doğru katlanan tabletli çiftli ön yolcu koltuğu Muhtelif eşya bölmeleri

Trend. Koltuğun altında geniş eşya bölmeli ve dışa doğru katlanan tabletli çiftli ön yolcu koltuğu Muhtelif eşya bölmeleri Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ

FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ FORD TRANSIT KAMYONET TEKNİK VE DONANIM ÖZELLİKLERİ Teknik Özellikler 330S 330S 470ELD Çekiş Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Arka Motor 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue 2.0L EcoBlue

Detaylı

PRESTİJ SD. Rahatlığın Tanımı...

PRESTİJ SD. Rahatlığın Tanımı... PRESTİJ SD Rahatlığın Tanımı... Tasarruflu... Kısa ve orta mesafe taşımacılık alanında, personel taşımacılığı, transfer turları, VIP taşımacılığı ve özel turlara uygun olarak üretilen Prestij SD, konforu

Detaylı

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1

Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 İlan no: 132217 Mercedes Sprinter Küçük Otobüs Ekstra Uzun 16+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL - ESEN TUR - 'DAN 17 KİŞİYİ VE BAGAJINI ALABİLİCEK SPRİNTER İlan tarihi: 17

Detaylı

PRC 100 BOYAMA ROBOTU C.000 KULLANIM KLAVUZU

PRC 100 BOYAMA ROBOTU C.000 KULLANIM KLAVUZU PRC 100 BOYAMA ROBOTU C.000 KULLANIM KLAVUZU NOT PRC 100 KULLANIM KLAVUZU 12 2 11 NOT PROGRAM AYARLARI Ç NDEK LER POWER BUTON 1- Ç NDEK LER... 3 GÖSTERGE Power buton ON konumuna getirildi inde ekranda

Detaylı

Trend. Koltuğun altında geniş eşya bölmeli ve dışa doğru katlanan tabletli çiftli ön yolcu koltuğu Muhtelif eşya bölmeleri

Trend. Koltuğun altında geniş eşya bölmeli ve dışa doğru katlanan tabletli çiftli ön yolcu koltuğu Muhtelif eşya bölmeleri Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

NEW HOLLAND İLAÇLAMA MAKİNELERİ

NEW HOLLAND İLAÇLAMA MAKİNELERİ NEW HOLLAND İLAÇLAMA MAKİNELERİ SA Serisi ATOMİZÖRLER Yüksek hava debisi Üstün manevra kabiliyeti Mükemmel ilaçlama performansı New Holland SA Serisi bağ bahçe atomizörleri asılır tip olarak SA400 ve SA600

Detaylı

Anadolu Landini Hakkında

Anadolu Landini Hakkında Anadolu Landini Hakkında Anadolu Landini Traktör Üretim ve Pazarlama A.Ş., 2017 yılında Anadolu Motor ve İtalyan Argo Tractors firmalarının ortaklığı ile kuruldu. Anadolu Motor; Anadolu Grubu nun otomotiv

Detaylı

W 100 F - W 120 F - W 130 F W 100 Fi - W 120 Fi - W 130 Fi

W 100 F - W 120 F - W 130 F W 100 Fi - W 120 Fi - W 130 Fi Technische Teknik Özellikler Daten Kaltfräse So uk kazıma W 200makinaları W 100 F - W 120 F - W 130 F W 100 Fi - W 120 Fi - W 130 Fi Teknik Özellikler So uk kazıma makinaları W 100 F, W 120 F, W 130 F

Detaylı

Yüksek performans sunan, çevre dostu teknoloji

Yüksek performans sunan, çevre dostu teknoloji Yüksek performans sunan, çevre dostu teknoloji EURO normlar nelerdir? Tüm dünyada kanun koyucular çevreyi korumak için motorlu araçlar n egzoz sal n mlar n daha az zararl hale getirmeye çal flmaktad r.

Detaylı

NEW HOLLAND. TR6 Serisi

NEW HOLLAND. TR6 Serisi NEW HOLLAND TR6 Serisi New Holland markası, çiftçilerimizden aldığı desteği kendi tecrübesi ile birleştirerek yüksek teknolojiye sahip traktörler üretiyor. NEW HOLLAND TR6 Serisi TR6 Serisi 4 Silindirli

Detaylı

Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1

Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1 İlan no: 218701 Mercedes Viano 2.2 CDI V336 Ambiente Activity Orta 5+1 Sahibinden Mercedes - Benz Viano 2.2 CDI Ambiente Activity Orta 2012 155.000 TL İlan tarihi: 17 Ağustos 2015 İlan detayları İlan detayları

Detaylı

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir.

Trend X. *Broşürde yer alan görseller ile pazara sunulan araçlar arasında donanımsal ve görsel açıdan farklılıklar olabilir. Trend X 16 aluminyum alaşım jantlar Ön sis farları Gündüz yanan LED farlar Elektrikli, ısıtmalı, sinyalli yan aynalar Elektrikli ön ve arka camlar 4 Yönlü manuel sürücü koltuğu Sürücü bel desteği Deri

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Alçak Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Alçak Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Katlanabilir Aynalar

Detaylı

PRESTİJ CITY. Yolculuklar Daha Prestijli...

PRESTİJ CITY. Yolculuklar Daha Prestijli... PRESTİJ CITY Yolculuklar Daha Prestijli... Sağlam gövde, ferah iç hacim... Prestij City, düşük yakıt tüketimi, güçlü performansı, yüksek yolcu kapasitesi ve düşük işletme giderleriyle operatörüne her zaman

Detaylı

Do algaz ve LPG çin. Gaz Yak tl Brülörler. ALG Serisi 30-1.200 kw. GARANTi

Do algaz ve LPG çin. Gaz Yak tl Brülörler. ALG Serisi 30-1.200 kw. GARANTi o algaz ve LPG çin Gaz Yak tl Brülörler ALG Serisi -. kw GARANTi ALG Serisi Gaz Brülörleri leri Teknoloji Gaz brülörleri uzun süreli testler sunucunda gaz konusunda deneyimli uzmanlar taraf ndan gelifltirildi.

Detaylı

OCAK AYINA ÖZEL ÖTV KAMPANYALI T. Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (Destekli Kredi)

OCAK AYINA ÖZEL ÖTV KAMPANYALI T. Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (Destekli Kredi) Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Eflsiz bir otomobil için eflsiz bir finansal paket

Eflsiz bir otomobil için eflsiz bir finansal paket Eflsiz bir otomobil için eflsiz bir finansal paket Mercedes-Benz Finansal Hizmetler olarak konfor, güvenlik ve dinamizmin fl k bir stille tamamland Yeni E-Serisi ne kolayl kla sahip olman z için bu eflfliz

Detaylı

Tek Arka / Çift Arka Teker

Tek Arka / Çift Arka Teker Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

MAGNUM 280 CVX. 280 HP den 380 HP ye kadar uzanan 4 farklı model seçeneğine sahip. Ekipman kullanımında sınırları kaldıran Case IH.

MAGNUM 280 CVX. 280 HP den 380 HP ye kadar uzanan 4 farklı model seçeneğine sahip. Ekipman kullanımında sınırları kaldıran Case IH. MAGNUM CVX Serisi Daha Fazla Verim Daha Fazla Güç ve Performans Daha Fazla Ekonomi MAGNUM 280 CVX MAGNUM 310 CVX MAGNUM 340 CVX MAGNUM 380 CVX Daha fazlasını isteyenlerin markası Case IH Magnum CVX Serisi

Detaylı

Scania İnşaat Araçları. Damper Serisi

Scania İnşaat Araçları. Damper Serisi Scania İnşaat Araçları Damper Serisi İnşaat Sektörünü İleriye Taşıyoruz. Dünyanın her yerinde şantiye sahalarında zor işlerde kullanılmakta olan Scania araçlarına her gün rastlayabilirsiniz. Dayanıklılık,

Detaylı

Traktör AXION 900-800 ARION 600-500 - 400 AXOS 300

Traktör AXION 900-800 ARION 600-500 - 400 AXOS 300 Traktör AXION 900-800 ARION 600-500 - 400 AXOS 300 XERION 5000 / 4500 / 4000 TRAC / TRAC VC 2 0 7 4 8 3 5 6 9 Mercedes-Benz Motor OM 47 LA 5 Şase (XERION 5000 / 4500), maks. 530/490 bg OM 470 LA (XERION

Detaylı

İlan detayları. İlan sahibi yorumları. Kocaeli, Darıca, Darıca, Osmangazi Mah. Model yılı Ocak 2010 66.500 km. Kapı sayısı 5 Koltuk sayısı 5 Sınıf

İlan detayları. İlan sahibi yorumları. Kocaeli, Darıca, Darıca, Osmangazi Mah. Model yılı Ocak 2010 66.500 km. Kapı sayısı 5 Koltuk sayısı 5 Sınıf İlan no: 246525 Hyundai i20 1.2 Team Sahibinden ÖĞRETMEN SAHİBİNDEN LPG li HYUNDAI i20 KM'si DÜŞÜK KAZASIZ 30.500 TL İlan tarihi: 29 Eylül 2015 İlan detayları İlan detayları İl Kocaeli, Darıca, Darıca,

Detaylı

ARALIK AYINA ÖZEL ÖTV KAMPANYALI T. Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (Destekli Kredi)

ARALIK AYINA ÖZEL ÖTV KAMPANYALI T. Edilen Anahtar Teslim Fiyatı (Destekli Kredi) Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

SWINGBO-2 SUPRA. Yeni Sisteme sahip Tekerlekli Çocuk Sandalyesi. -7 ile +45 derece arası oturak açısı. Alman malı. by HOGGI

SWINGBO-2 SUPRA. Yeni Sisteme sahip Tekerlekli Çocuk Sandalyesi. -7 ile +45 derece arası oturak açısı. Alman malı. by HOGGI . de www. Alman malı SWINGBO-2 by HOGGI SWINGBO-2 SUPRA Yeni Sisteme sahip Tekerlekli Çocuk Sandalyesi Çocukların taşınmasında partneriniz -7 ile +45 derece arası oturak açısı İtme kolu, çıkarılabilir

Detaylı

BMW 3 Serisi 3.16i 35.490 TL. İlan detayları. Değişensiz Orjinal Salon Paket - M Paket. Sahibinden. İlan tarihi: 11 Ekim 2015.

BMW 3 Serisi 3.16i 35.490 TL. İlan detayları. Değişensiz Orjinal Salon Paket - M Paket. Sahibinden. İlan tarihi: 11 Ekim 2015. BMW 3 Serisi 3.16i Sahibinden Değişensiz Orjinal Salon Paket - M Paket İlan no: 247469 35.490 TL İlan tarihi: 11 Ekim 2015 İlan detayları İlan detayları İl İstanbul, Bahçelievler, Hürriyet, Hürriyet Mah.

Detaylı

MARATON ve MARATON VIP. Uzun Yolların Yeni Starı...

MARATON ve MARATON VIP. Uzun Yolların Yeni Starı... MARATON ve MARATON VIP Uzun Yolların Yeni Starı... Maraton ve Maraton VIP yeniden yollarda... Güç ve estetiği bir arada yansıtan çizgilerle donatılan Maraton ve Maraton VIP, sürücü ve yolcularına eşsiz

Detaylı

Renault Megane 1.6 16V Expression

Renault Megane 1.6 16V Expression Renault Megane 1.6 16V Expression İlan no: 269102 İlan detayları Sahibinden 35.250 TL 17 Şub 2016 35.250 TL 10 Şub 2016 35.500 TL 05 Şub 2016 35.750 TL 05 Şub 2016 36.500 TL sahibinden FULL Renault Megane

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Volkswagen Crafter Turizm 163 HP 16+1 Extra Uzun Şasi Midline (ÖAS klimalı - türbin tavanlı)

Volkswagen Crafter Turizm 163 HP 16+1 Extra Uzun Şasi Midline (ÖAS klimalı - türbin tavanlı) İlan no: 189102 Volkswagen Crafter Turizm 163 HP 16+1 Extra Uzun Şasi Midline (ÖAS klimalı - türbin tavanlı) Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL ASSOY TURİZM'den KİRALIK LUX VIP

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Memnuniyetiniz Önceliğimizdir!

Memnuniyetiniz Önceliğimizdir! Boyutlar Teknik Özellikler Tanım 1. 1 1. 2 1. 3 1. 4 1. 5 1. 6 1. 8 1. 9 Üretici Model Yürüyüş türü: elektrik, dizel, benzin, gaz, manuel Operasyon tipi: el, yaya, ayakta, oturarak, sipariş toplama Yük

Detaylı

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN

DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN DONANIM BİLGİLERİ CRUZE SEDAN 2012 EMİSYON SINIFI CO2 EMISYONU YAKIT TIPI MAKSIMUM GÜÇ (PS) TORK ŞANZIMAN Sport Sport Plus Sürüş Konforu 60/40 Oranında Katlanabilir Arka Koltuklar 4 yönlü ayarlanır ön

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Hyundai i20 1.2 Team

Hyundai i20 1.2 Team İlan no: 275333 Hyundai i20 1.2 Team Sahibinden İlk Sahibinden Yeni İ20 Style Pan MultiMadia Navigasyon 51.500 TL İlan tarihi: 5 Nisan 2016 İlan detayları İlan detayları İl Ankara, Mamak, Mamak Model yılı

Detaylı

WS1028M0 W1028M0 OSW1028M0 2808 9581 3024 10318 874/837 3,59/3,44 3,21/3,61 500/440/400/360 40/37/35/26

WS1028M0 W1028M0 OSW1028M0 2808 9581 3024 10318 874/837 3,59/3,44 3,21/3,61 500/440/400/360 40/37/35/26 VITOCLIM 0S Duvar Tipi Split Klialar Sabit h zl kopresör, R4 so utucu ak flkan kapasitesi: 2,8 3,5 5,3 ve 7,1 k Çevreyle dost R4 so utucu ak flkanl Vitoclia 0S Duvar tipi split klialar, konforlu iklilendire

Detaylı

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1

Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 İlan no: 189193 Volkswagen Caravelle 2.0 TDI 140 HP Comfortline 8+1 Sahibinden Günlük : 99 TL Haftalık : 99 TL Aylık : 99 TL ASSOY TURİZM'den KİRALIK LÜX VIP ARAÇLAR İlan tarihi: 15 Mart 2014 İlan

Detaylı

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu

Deluxe Trend donanım seviyesine ek olarak Sis farları Gümüş renkli radyatör ızgarası Karartılmış arka camlar Deri direksiyon simidi Deri vites kolu Trend ABS + EBD (Elektronik Fren Gücü Dağılımı) ESP (Elektronik Stabilite Programı) Dinamik Tork Kontrolü Viraj Fren Kontrolü HLA (Yokuş Kalkış Desteği) TCS (Motor ve Fren Kontrollü Çekiş Sistemi) ARM

Detaylı

Ekonomik, modern, çok amaçlı. Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü

Ekonomik, modern, çok amaçlı. Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü T480s Ekonomik, modern, çok amaçlı Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü T480s Geçmişinden gelen gücün modern teknoloji ile

Detaylı

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 Yerli Devler Gücüne Güç Katıyor... En güçlü yerli traktörler olarak bilinen New Holland TR6 serisi, performans ve yüksek teknolojinin yanı sıra üstün

Detaylı