Backlink Değerlendirme Algoritmaları

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Backlink Değerlendirme Algoritmaları"

Transkript

1 Backlink Değerlendirme Algoritmaları SEO çalışmalarındaki en etkili faktörlerden birisi şüphesiz ki backlinkler. Ancak her linkin değer olarak eşit olmadığını biliyoruz. Arama motoru algoritmalarının yeni yeni oluşturulduğu ilk yıllarda, tüm linklerin eşdeğer kabul edildiği bir dönemdi yıllarında en çok link alanın en iyi kabul edildiği dönemin ardından artan rekabet ve SEO uzmanı sayısı ile Google daha radikal kararlar alarak daha gelişmiş algoritmalar hazırlamak zorunda kaldı. PageRank'in getirdiği rekabetçi link mantığı ile, PR değeri yüksek yerlerden link alarak SEO işlemlerini sürdüren webmasterlar artık TrustRank'in de dahil olduğu çok karmaşık backlink değerlendirme algoritmalarıyla ilgilenmek zorunda kalıyorlar. Bu alandaki bilgi birikiminizi arttırmak istiyorsanız faydalı bir makale olacağı inancındayım. Güncel olarak Google'ın dikkat ettiği link değerlendirme kriterlerin başında anchor text (yani link alırken, hangi kelime bütünü ile link aldığınız) geliyor. Hedef kelimenizi içeren bir şekilde link almanız, ilgili kelimede üst sırada olmanız için büyük önem arz ediyor. <a href=" kelimeniz</a> Örneğinde gördüğünüz linkin çıktısı olarak; anahtar kelimeniz şeklinde bir link alacaksınız. Elbette bu tek başına yeterli değil, ilgili kelime için hedeflenmiş bir site-içi optimizasyona sahip olmanız da oldukça önemli. Linklerin değerini belirleyen diğer etkenler ise; link aldığınız sitenin Alexa değeri,domain yaşı ve link çıkış sayısı. Elbette bunlar sadece buz dağının görünen tarafı. Başta seomoz olmak üzere pek çok arama motoru otoritelerinin verdiği bilgilere dayanarak hazırladığımız 10 başlıktan oluşan link değerlendirme algoritmaları ile ilgili bilgileri değerlendirerek daha başarılı link kampanyaları oluşturabilirsiniz. Elbette burada listelenen değerlerin hiç bir bilimselliği olmaksızın SEO uzmanlarının tecrübelerine göre oluşturulan değerler olduğunu belirtmek isterim. Ayrıca diagramlarından ve içeriğinden faydalanmamıza izin verdiği için SEOMOZ'a teşekkür ediyoruz. İlgili makalenin tüm diagram ve içeriği izinleri ile alınıp, tarafımızca Türkçe içeriklere göre uygun hale getirilecek şekilde yorumlanıp yayımlanmıştır. Tüm diagramlar Yiğit Konur un kurucusu olduğu seozeo.com ekibi tarafından Türkçe ye çevirilmiştir.

2 1) Üst konumda bulunan linkler daha link değerlidir Pek çok profesyonel SEO danışmanı, güncel olarak Google'ın satın aldığı patentleri inceler. Amerikan Patent Enstitüsü'ne yapılan başvuruları web sitesinden kolaylıkla bulabilirsiniz. Kullanıcı alışkanlıkların link değerlerindeki etkisi konulu patenti inceleyen SEO uzmanlarının yaptığı denemeler sonucu, üstteki grafikteki sonuç ortaya çıkıyor. Aynı web sitesinden dışarıya verilen linklerde üstte olan linklerin daha değerli olduğuna dair bir çıkarım yapılabiliyor.

3 2) Dışarıdan gelen linkler daha link değerlidir PageRank algoritmasına göre iç veya dış linklerin herhangi bir değişime bağlı olmaksızın değerlendirildiğini biliyorduk. Ancak yapılan testler gösteriyor ki, dışarıdan alınan linkler içeride yaptığınız linklerden kesinlikle daha değerli. Bu kural da backlink etkisinin ne derece kritik bir öneme sahip olduğunu vurgular nitelikte.

4 3) Yeni bir siteden link almak önceden aldığınız siteye göre daha değerlidir Çok sayıda siteden link almış olmak siteniz için büyük bir avantaj sağlar. Daha önceden link almış olduğunuz bir siteden link almaktansa, hiç link almadığınız bir site üzerinden link almaya gayret etmelisiniz. PageRank algoritması tarafından doğrulanmasa da günümüzde pek çok SEO uzmanı tarafından geçerli kabul edilen sistem budur. Uzun süredir web ile ilgilenen webmasterların çok sık gördükleri olaylardan biri de sitenin en altından, her sayfada geçerli olan footer linkleri alınmasının siteye olan etkisidir. Ancak günümüzde tüm sitelerden alınan linkler bu algoritmaya uygun bir çözüm değildir.

5 4) Otorite sitelere yakın olan sitelerden gelen linkler daha değerlidir Eğer sıkı bir SEO takipçisiyseniz mutlaka TrustRank hakkında bir şeyler duymuşsunuzdur. Patenti Yahoo'ya ait olan bu teknolojinin bir benzerinin de patenti Google'a ait. Üniversite siteleri ve hükümet sitelerini kök site olarak belirleyen bu spam analiz algoritması, bu tip sitelerden link alan siteleri TrustRank adı verilen bir değer ile koruyor. Buna ek olarak TrustRank ile korunan siteler de link verdikleri siteye küçük bir miktar da olsa TrustRank katkısında bulunuyor. Bu yönüyle PageRank algoritmasına da benzeyen sistemin şematik halini yukarıdaki grafikte görebilirsiniz.

6 5) İçeriğe dahil olan linkler daha değerlidir Uzun yıllar boyunca webmaster forumlarında satılan footer linkleri epeyce popülerdi. Ancak bu tip basit bir mantıkla link almak artık Google'a parayla link satın aldığınızı veya hazır bir sistem/tema hazırlayarak altına link eklediğinizi kanıtlamak niteliğinden öteye bir etki sağlamıyor. Aynı şekilde, dost siteler veya blogroll başlığı altında özellikle Wordpress sitelerde eklenen linkler de eski etkiyi sağlamıyor. Google ve Yahoo gibi popüler arama motorlarının öncelikli olarak inceledikleri içerik alanından link almak her zaman en büyük etkiyi sağlıyor. Yukarıdaki örnekte de gördüğünüz üzere A sitesi, diğer tüm test deneği olan sitelerin üzerinde listeleniyor.

7 6) Yazı linkler daha değerlidir Yaklaşık 5 sene önce, toplist ve dizinlerin çok popüler olduğu bir dönemdi. Onlarca toplist ve dizin, kayıt sonrasında genellikle resim şeklinde linkler içeren kodları iletirler ve alt etiketi olarak anchor textleri olan "site ekle, dizin" gibi kelimeleri belirtirlerdi. Bunun çok yaygınlaşması ve global pazarda da etkili bir tekniğe dönüşmesi üzerine Google'ın resim linklerine verdiği değer de oldukça azaldı. Genellikle yönlendirme amacıyla da kullanılan resim ögelerinin etkili olmadığını yinelemekte fayda var.

8 7) Popüler sitelerden alınan linkler değerlidir (alt sayfalarından alınsa bile) PageRank sisteminin getirdiği bir diğer mantık da, PR değeri yüksek sayfalardan alınan linklerin en etkili olacağıydı. Sistem en başlarda bu şekilde işliyorken, artık böyle olduğunu söyleyemeyiz. Domain adresine ait anasayfanın PageRank değerini merkez kabul ederek, alt sayfalar üzerinden backlink kampanyası yaratmanız oldukça faydalı geri dönüşler sağlayacaktır. Özellikle blog sitelerinde yayımlanan tanıtım yazıları gibi link building ögelerinin aktif kullanımının getirdiği geri dönüşler, bu tekniğin ne denli önemli olduğunu gösteriyor.

9 8) Gizli linkler edinmekten kaçının SEO'nun etkisi öylesine yaygınlaştı ki, artık hackerlar sistemine girdikleri sayfalara geçici süreyle orada kalacak indexler atmak yerine kendilerine ait olmayan sayfalardan görünmez linkler satmayı tercih ediyorlar. Özellikle 2007 yılında bu işi yapan pek çok kişinin inanılmaz trafikler alması ve bu durumun spam raporlarıyla dikkat çekmesi sonucu Google'ın radikal önlemler aldığı biliniyor. Bu sebepten ötürü, kesinlikle gizli linkler almaktan kaçının. Bu tip linklerin sitenize hiç bir yararı olmadığı gibi hukuksal olarak da başınızı belaya sokabilirler.

10 9) Otorite sitelerden kısa sürede güncel linkler alın Kısa sürede çok sayıda link almak SEO açısından zararlı olarak kabul edilse de, yapılan denemeler tam tersini gösteriyor. Özellikle otorite sitelerin alt sayfalarından alınan çok sayıda linkin kısa bir sürede sağlanıyor olması, arama motoru örümceklerinin algoritmalarına göre sitenin trend bir alanda aktif olduğuna yönelik bir etkide bulunuyor. Bu tekniği PR Ajansları ile kullanarak pek çok rakibinizin üstünde yer alabilmeniz mümkün. Advertorial olarak da bilinen, içerik içerisinde yer alan reklamları pek çok haber sitesi yayımlıyor. Şayet bültenlere link ekletebilirseniz, SEO açısından oldukça güzel dönüşler sağlayabilirsiniz. Genellikle bu yöntem ile edinilen linkler geçici olarak etkili olsa da, çok rekabetli bir kelimede üst sıralarda yer almak için uğraşmıyorsanız kalıcı sonuçlar da elde edebilirsiniz.

11 10) Spam sayfalara link vermekten çekinin Arama motorlarını manipüle etmek amacıyla spam yapan web sitelerine veya çok fazla linki bulunan ürün gruplarına ait kelime gruplarıyla ilgili linklere sitenize yer veriyor olmanız, link verdiğiniz diğer sitenin link etkisini düşüreceği gibi linki barındıran sitenin de sıralama kaybetmesine neden olur. Link kampanyanızı yaratırken, link aldığınız sitelerin link çıkışı yaptığı diğer adreslere sadece o sayfa için değil site genelinde incelemelisiniz. Kendi sitelerinizde de kesinlikle bu tip sitelerin linklenmesine izin vermeyiniz. Bu yazı dahilinde backlinklerin hangi algoritmalarla, nasıl değerlendirildiğine yönelik pek çok bilgiyi sizinle paylaşmaya çalıştık. Link kampanyalarınızı oluştururken, bu detayları atlamamanızı ve link kampanyanızı buna göre düzenlemenizi öneriyoruz.

Seo Eğitimi (300 Sattlik Eğitim) Seo. Genel Amaçları. Seo da Kullanılan Terimler. Nedir? Nasıl Çalışır? Nasıl Olmalıdır?

Seo Eğitimi (300 Sattlik Eğitim) Seo. Genel Amaçları. Seo da Kullanılan Terimler. Nedir? Nasıl Çalışır? Nasıl Olmalıdır? Seo Eğitimi (300 Sattlik Eğitim) Seo Genel Amaçları Seo da Kullanılan Terimler Nedir? Nasıl Çalışır? Nasıl Olmalıdır? Sitenizi Google 'a kaydetmek. Meta Tag Meta Tag kullanımları Dinamik yapılı meta tag

Detaylı

Mustafa Köksal Alaturka Dijital Kurucu Ortağı

Mustafa Köksal Alaturka Dijital Kurucu Ortağı Mustafa Köksal Alaturka Dijital Kurucu Ortağı SEO Nedir? Türkçe karşılığı Arama Motoru Optimizasyonu dur. Organik arama sonuçlarında, sayfaların sıralamasını belirleyen faktörlerin tamamına verilen isimdir.

Detaylı

2 SEO YOL HARITASI 21 Seo Çalışmasının Aşamaları 21 Ön Analiz Ve Araştırma 21 Planlama 23 Çalışmanın Uygunlanması Ve İzlenmesi 24

2 SEO YOL HARITASI 21 Seo Çalışmasının Aşamaları 21 Ön Analiz Ve Araştırma 21 Planlama 23 Çalışmanın Uygunlanması Ve İzlenmesi 24 İÇİNDEKİLER VII İÇİNDEKİLER 1 GİRİŞ 1 Gerekli Bilgiler 1 Arama Motorları Nasıl Çalışır? 3 Tarama ve Dizine Kaydetme 4 Karmaşık Algoritmalar 4 Spamlar ve Kurallar 6 Seo Terimleri 8 Neden Seo? 14 2 SEO YOL

Detaylı

SEO NEDİR? Altavista nın diğer arama motorlarından farklı olduğu alanlar:

SEO NEDİR? Altavista nın diğer arama motorlarından farklı olduğu alanlar: SEO NEDİR? İlk arama motoru 1990 yılında karşımıza çıktı, adı Archie. Archie, bildiğimiz arama motorlarından çok farklıydı ve sadece dosya arama işlerinde kullanılabiliyordu. Yani bilgisayarınızda bir

Detaylı

info@ph1istanbul.com

info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com DİJİTAL DÜNYA YA DAİR NE VARSA.. Mevcut Durum Analizi Algı Yönetimi Sürdürülebilir İlişkiler Hedef Kitle Analizi Dijital Strateji Kurulumu Marka Konumlandırma Rakip

Detaylı

Blogger bunu uyguluyor!

Blogger bunu uyguluyor! Giriş Merhaba backlinkagi.com projemizin ilk adımını atmış bulunmaktasınız. Aramıza hoş geldiniz diyorum. Öncelikle sizlere bu projenin nasıl geliştiğini ve neye dayanarak oluşturulduğunu anlatacağım.

Detaylı

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir.

Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital pazarlama bir satış yöntemi değil; ulaşılan sonuçları sayesinde satış artışı sağlayan, bir ilişkilendirme ve iletişim sürecidir. Dijital Pazarlama, rekabet avantajı için yeni kaynaklara ulaşımı

Detaylı

Vsp Teknoloji Son sistem güvenlik duvarlarıyla korunmaktadır, Kullanıcı bilgilerini doğru girdiğinde giriş sayfasına bağlanacaktır.

Vsp Teknoloji Son sistem güvenlik duvarlarıyla korunmaktadır, Kullanıcı bilgilerini doğru girdiğinde giriş sayfasına bağlanacaktır. Üye Girişi Vsp Teknoloji Son sistem güvenlik duvarlarıyla korunmaktadır, Kullanıcı bilgilerini doğru girdiğinde giriş sayfasına bağlanacaktır. Giriş Sayfası Sayfa ayarlarını buradan yapabilirsiniz. Anahtar

Detaylı

Arama Sonuçlarında Üst Sıralarda Olmak. Temel SEO Çalışması

Arama Sonuçlarında Üst Sıralarda Olmak. Temel SEO Çalışması Arama Sonuçlarında Üst Sıralarda Olmak Temel SEO Çalışması 2 SEO (Search engine optimization), kısaltmasıdır. Arama motorları SEO işlemleri ile web sitelerini daha kolay bir şekilde taraması için yapılan

Detaylı

AJANS SUNUMU.

AJANS SUNUMU. AJANS SUNUMU SİZİN İÇİN NELER YAPIYORUZ! WEB SİTE TASARIMI WEB SİTE YAZILIMI SOSYAL MEDYA İÇERİK YÖNETİMİ E-TİCARET YÖNETİMİ SEO DİJİTAL MEDYA REKLAMLARI E-POSTA PAZARLAMA Pazarlama ürettiğiniz şey neyse,

Detaylı

NELER SAĞLIYORUZ? SEKTÖR ANALİZİ SİTE ANALİZLERİ TAM ESNEKLİK TAM DESTEK

NELER SAĞLIYORUZ? SEKTÖR ANALİZİ SİTE ANALİZLERİ TAM ESNEKLİK TAM DESTEK webtures.com NELER SAĞLIYORUZ? SEKTÖR ANALİZİ Çalışmaya başlamadan önce sektör ve rakip analizler ile sitenizin sektörde ki konumunu nokta atışı test ederek, tüm eksiklere göre çalışma planlamasını gerçekleştiriyoruz.

Detaylı

toplam tutar : 40 * 1 ad. = 40 Dolar + Panda içerik kalite analizi hediye

toplam tutar : 40 * 1 ad. = 40 Dolar + Panda içerik kalite analizi hediye Merhaba sayın.. Sitenizin büyük penaltı cezası almış olduğu söylenemez. Bu güzel bi haber. Bunu da ekteki raporlardan rahatlıkla anlayabilirsiniz. Ancak yine de zararlı linklerin temizlenmesini tavsiye

Detaylı

Kasım Müslüm ASLANTÜRK https://www.seosefi.com

Kasım Müslüm ASLANTÜRK https://www.seosefi.com SEO Nedir? Kasım 16 2016 Müslüm ASLANTÜRK https://www.seosefi.com SEO veya Arama motoru optimizasyonu arama sonuçlarını iyileştirmek için yapılan teknik çalışmalardır. Search Engine Optimization kelimelerinin

Detaylı

Ajans Sunumu İstanbul, 2015

Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Ajans Sunumu İstanbul, 2015 Biz Kimiz? Dijital dünyanın afacanları, sorunlarınızın çözüm ortaklarıyız. Minik ofisimize sığdırdığımız kocaman dünya ile deli dolu, enerjik bir ekibiz. Tüm bu enerjimizi,

Detaylı

Dijital Dönüşüm Adımları

Dijital Dönüşüm Adımları Dijital Dönüşüm Adımları Başlarken 1 GÖRSEL YENİLİKLER Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfının dijital dünyasının görsel olarak yenilenme süreci 2 ALTYAPI & KULLANIM Yenilenen ve aktif kullanıma geçen modellerin

Detaylı

SEO! Arama Motoru Optimizasyonu

SEO! Arama Motoru Optimizasyonu SEO! Arama Motoru Optimizasyonu Ömer Özkan Şakar Head of Operations @ Teknokrasi HAKKIMDA EĞİTİM Koç Üniversitesi BA in Business Administration Universitat Pompeu Fabra MSc in Management KARİYER Sahibinden

Detaylı

SEO Arama Motoru Optimizasyonu

SEO Arama Motoru Optimizasyonu SEO Arama Motoru Optimizasyonu Ömer Özkan Şakar Head of Operations @ Teknokrasi EĞİTİM HAKKIMDA Koç Üniversitesi BA in Business Administration Universitat Pompeu Fabra MSc in Management KARİYER Sahibinden

Detaylı

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com

İnteraktif Pazarlama Stratejimiz. www.grafiketinteractive.com İnteraktif Pazarlama Stratejimiz amaç Neden İnteraktif Pazarlama? Günümüz Dünyasında internet, hızlı bilgi paylaşımı ve iletişimin yanısıra, pazarlama ve satış alanında çok ciddi avantajlar geliştirmiştir.

Detaylı

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ SEO ve Sosyal Medya Tanıtım Semineri SEMİNER SÜRESİ 2 SAAT BİLGİYAZAN YAZILIM EĞİTİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ Eğitim Ücreti: Ücretsiz Eğitim Programının Amacı: SEO Sosyal Medya Dijital Pazarlama Sanatı

Detaylı

WebSiteDefender ile Web Uygulama Güvenliği

WebSiteDefender ile Web Uygulama Güvenliği WebSiteDefender ile Web Uygulama Güvenliği Merhabalar. Bu makalemizde, Acunetix firması tarafından web uygulama güvenliği ve kötü amaçlı yazılımlardan korunmak için hazırlanmış olan Web Site Defender ı

Detaylı

SEO SÖZLÜĞÜ Deniz COŞKUN SEO SÖZLÜĞÜ. Yazar: Deniz COŞKUN

SEO SÖZLÜĞÜ Deniz COŞKUN SEO SÖZLÜĞÜ. Yazar: Deniz COŞKUN SEO SÖZLÜĞÜ Yazar: Deniz COŞKUN Bu kitap tamamı ile ücretsiz olup istenilen yerde istenilen miktarda dağıtılabilir. Yalnız kitabın içeriğini değiştirmek kesinlikle yasaktır. İstenilen yerinden kitabın

Detaylı

Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital Pazarlama Ajansı Ocak 2018 Strateji ve Hizmetler Dijital Pazarlama Ajansı Eda Kara Marketing Director Reklam taktikleri ve dijital çözümler İçindekiler 4 01 Hakkımızda Naapsak Sosyal Medya Ajansı hakkında merak 04 Müşteriler

Detaylı

DOMAİN SEO: ALAN ADI İLE İLGİLİ SEO ÖLÇÜTLERİ

DOMAİN SEO: ALAN ADI İLE İLGİLİ SEO ÖLÇÜTLERİ DOMAİN SEO: ALAN ADI İLE İLGİLİ SEO ÖLÇÜTLERİ Domain SEO rehberinde; domain yani alan adı ile ilgili en etkili arama motoru sıralama ölçütlerini, Sercan Şanal'ın benzersiz anlatımıyla keşfedeceksiniz!

Detaylı

2KiloMavi de. Misafir Yazarlık. Eylül 2012. 2kilomavi.wordpress.com

2KiloMavi de. Misafir Yazarlık. Eylül 2012. 2kilomavi.wordpress.com de Misafir Yazarlık Eylül 2012 de Misafir Yazarlık Nedir? Misafir yazarlık, de yazar olmayan takipçilerimizin yazdıkları herhangi bir yazılarının de yayınlanması anlamına gelir. Kendi bloğunuz olsun ya

Detaylı

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ SUNUM DOSYASI Sosyal Medya Kanallarımız Günlük olarak milyonlarca insan tarafından kullanan tüm sosyal medya ortamlarında HEM BİLGİSAYAR HEM DE MOBİL CİHAZLARDA en sık kullanılan

Detaylı

1 SEO101 - Adım Adım SEO Uygulama SEO101 ADIM ADIM SEO ATALAY SIDAR

1 SEO101 - Adım Adım SEO Uygulama SEO101 ADIM ADIM SEO ATALAY SIDAR 1 SEO101 - Adım Adım SEO Uygulama SEO101 ADIM ADIM SEO UYGULAMA ATALAY SIDAR İstanbul - 2018 Atalay SIDAR 2 T. C. Kültür ve Turizm Bakanlığı yayıncı belgesi: 32156 bétik: 127 Yazar: Atalay SIDAR Dizer

Detaylı

Aramanın Anatomisi 1

Aramanın Anatomisi 1 Aramanın Anatomisi 1 Arama Motorlarının Tarihçesi İlk arama motoru 1990 yılında, Kanada Montreal Üniversitesi Web Crawler, Washington Üniversitesi (Altavista satın aldı) Lycos, Infoseek ve Altavista geliştirildi.

Detaylı

LSI Keywords İle Sitenizin Sıralamasını Ve Trafiğini Arttırın

LSI Keywords İle Sitenizin Sıralamasını Ve Trafiğini Arttırın LSI Keywords İle Sitenizin Sıralamasını Ve Trafiğini Arttırın Giriş Her web sitesi sahibi, Seo açısından anahtar kelimelerin önemi çok iyi bilir. Fakat içeriğinizi optimize etmek için kullandığınız ana

Detaylı

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri

E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri E-Ticaret Kiti Satış Ortaklığı Tavsiyeleri Ürün Sitesi www.eticaretkiti.com Ürün Fiyatları 1797 TL - 2397 TL - 3497 TL Satış Başına Kazanç %20 Satış Oranı Satış Ortaklığı Başvuru Satış Artıran Etkenler

Detaylı

seozeo data-driven SEO agency

seozeo data-driven SEO agency M e r h a b a SEO da performans gösteren içerikler üretmek Mehmet Aktuğ SEOzone Meetups #2 30 Haziran 2015 seozeo data-driven SEO agency Ben Kimim? Mehmet Aktuğ Operasyon Yöneticisi, SEOZEO Doğru bilinen

Detaylı

Youtube Neden Önemli? Önemli, çünkü sabit kazanç mümkün. İster ev hanımı olun, ister sabit bir işi olmayan biri, Youtube sizin için önemli bir kazanç

Youtube Neden Önemli? Önemli, çünkü sabit kazanç mümkün. İster ev hanımı olun, ister sabit bir işi olmayan biri, Youtube sizin için önemli bir kazanç Hakan TOPUZOĞLU Giriş İnternet girişimciliği sunumlarımızda, para kazanma yöntemlerinden biri olarak, video ile para kazanmaktan bahsetmiştik. Bu sunumumuzda, internetten youtube ile para kazanma konusunda

Detaylı

Adım Adım Kılavuzu. 1. Adım. 2. Adım. 3. Adım. 4. Adım. 5. Adım. 6. Adım

Adım Adım Kılavuzu. 1. Adım. 2. Adım. 3. Adım. 4. Adım. 5. Adım. 6. Adım Adım Adım Kılavuzu 1. Adım Teknik hataların giderilmesi 2. Adım Server, IP ve Google Kayıt optimizasyonu 3. Adım İçerik Pazarlama ve itibar yönetimi 4. Adım Sosyal Medya Planlama 5. Adım Performans Değerlendirme

Detaylı

SEO Nedir? SEO = Pazarlama + Strateji

SEO Nedir? SEO = Pazarlama + Strateji Đlk öncelikle günümüzde sürekli güncel olarak değişen ve yakın zamanda Google un 6 Milyon internet adresini sildiği yeni veritabanıyla internet hayatına yeni projelerle yeniliklerle girmek için SEO sizin

Detaylı

2 SEO DOSTU SİTE YAPMAK

2 SEO DOSTU SİTE YAPMAK İÇİNDEKİLER VII İÇİNDEKİLER KISIM I: TEMEL SEO 1 1 TEMEL BİLGİLER 3 Arama Motorlarının Amacı 4 Kullanıcıların Amacı 4 Sizin Amaçlarınız 7 Arama Motorları Nasıl Çalışır? 9 Google 11 Google ın Anlamı 11

Detaylı

Adslock.com İçerik Kilitleme. Nasıl Kullanılır? Nasıl Kazanılır?

Adslock.com İçerik Kilitleme. Nasıl Kullanılır? Nasıl Kazanılır? Adslock.com İçerik Kilitleme Nasıl Kullanılır? Nasıl Kazanılır? İçerik Kilitleme Yöntemleri Tüm sayfayı kilitleme Link kısaltma Tüm sayfayı kilitleme Makale, blog yazıları, download linkleri gibi değerli

Detaylı

SERVĠS KULLANIM KĠTAPCIĞI. www.hemende.com. Websiteniz için Arama Motoru Optimizasyon Merkezi

SERVĠS KULLANIM KĠTAPCIĞI. www.hemende.com. Websiteniz için Arama Motoru Optimizasyon Merkezi SERVĠS KULLANIM KĠTAPCIĞI www.hemende.com Websiteniz için Arama Motoru Optimizasyon Merkezi 2016 hemende.com 0212 911 65 17 Backlink Alım / Satım Servisleri Backlink Nedir? İnternet üzerinde alan adı tahsisi

Detaylı

Kurulum 14 FTP ye Bağlanmak ve Dosyaları Atmak 14 Veritabanı Oluşturulması ve Bağlanıp Kurulumun Tamamlanması 15

Kurulum 14 FTP ye Bağlanmak ve Dosyaları Atmak 14 Veritabanı Oluşturulması ve Bağlanıp Kurulumun Tamamlanması 15 vii 1 İçerik Yönetim Sistemi Nedir? 2 WordPress Nedir? 2 WordPress Kısa Tarihi 3 WordPress Gücünü Nereden Alıyor? 3 WordPress ile Neler Yapabiliriz? 4 Kişisel Blog 4 Kurumsal Blog 4 Kurumsal Site 4 Tanıtım

Detaylı

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU Doktor Web Tasarım ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Her doktorun ihtiyacı olan doktor web sitesi, hasta ve doktor arasındaki

Detaylı

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz.

Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI Makul bütçelerle, maksimum verim sağlamak bizim işimiz değil, hobimiz. TANITIM DOSYASI BİZ KİMİZ? Başarı Bilişim, web sitesi tasarımı ve dijital pazarlama konularında 18 yılı aşan tecrübe

Detaylı

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi

Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Google Adwords Reklam Stratejileri ve Markalar İçin Önemi Türkiye de İnternet Kullanımı Potansiyel Müşterileriniz Artık Size İnternet Üzerinden Ulaşıyor Amacınız işletmenizin daha fazla ulaşılır olmasını

Detaylı

NEDEN DOĞULİNE. Detaylı Analiz. Doğru Planlama. Hedef Kitleye Uygunluk. Doğru İçerik Stratejisi. 7/24 Destek. Deneyimli Ekip

NEDEN DOĞULİNE. Detaylı Analiz. Doğru Planlama. Hedef Kitleye Uygunluk. Doğru İçerik Stratejisi. 7/24 Destek. Deneyimli Ekip NEDEN DOĞULİNE Detaylı Analiz Yapılan tüm çalışmaların temeli ve ilk adımı, detaylı analizdir. Analiz adımında, ürünün teknik, anahtar kelime, UI & UX, backlink, hedef kitle ve rakip analizi yapılır. Analiz

Detaylı

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için...

Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... Sanal dünyada sağlıklı çözümler için... http://www.okaynet.net MERHABA OkayNet Bilişim Hizmetleri olarak iş yerinizi yeniden inşa ediyoruz. Duvarlarınızı yıkıyor, çerçevelerinizi değiştiriyor ve masalarınızı

Detaylı

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ

Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? HASHTAG KULLANIM REHBERİ HASHTAG KULLANMA REHBERİ 1 Hashtag ile ilgili bilmeniz gereken herşey Ne zaman hashtag yapmalıyım, nasıl hashtag oluşturmalıyım? #HASHTAG Hangimiz günlük olarak kullandığımız sosyal medya platformlarında

Detaylı

IRMAK HANDAN iarslanoglu@boomads.com. : @irmakhandan

IRMAK HANDAN iarslanoglu@boomads.com. : @irmakhandan IRMAK HANDAN iarslanoglu@boomads.com : @irmakhandan What s yours? Bulunduğumuz çağın ekosisteminin özünde «paylaşmak» ve «konuşmak» yer alıyor. TÜKETİCİ HİKAYELERİ HİKAYELERİN GÜCÜ NEREDEN GELİYOR? EĞLENCELİ

Detaylı

WordPress ile Web Sayfası Tasarımı

WordPress ile Web Sayfası Tasarımı WordPress ile Web Sayfası Tasarımı WordPress nedir? WordPress, dünyada en çok kullanılan blog sistemlerinden biridir, açık kaynaklı ve ücretsiz olarak dağıtılmaktadır.wordpress açık kaynaklı bir yazılım

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz

KULLANIM KILAVUZU. VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz KULLANIM KILAVUZU VSP Teknoloji ile sıfır hatada Dünya standartlarında web kalite politikasına uygun web sitesi oluşturabileceksiniz Kullanıcı dostu kontrol panelli dünya standartlarında web tasarım uygulaması.

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. Global All-Star Ödülü kazandı. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme

Detaylı

http://bizimguru.com Giriş Arama motorları daha da akıllandıkça, arama motoru optimizasyonu (SEO) da zamanla çok daha kolaylaşmaya başladı. Özellikle Wordpress kullanıcıları için öne çıkan bir SEO eklentisi

Detaylı

Google ın 200 Sıralama Kriteri

Google ın 200 Sıralama Kriteri Google ın 200 Sıralama Kriteri Google arama sonuçlarını listelerken belirli kriterler kullanır. Kullanıcıların aradıkları kelimelere en yakın listelemeyi yapan arama motorunun en önemli 200 kriteri ise

Detaylı

Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı

Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı Sosyal Medya Uzmanlığı - Müfredat // Ders Saati: 48 Saat Orhan Akkuş - Sosyal Beyin 23 Ocak 2015 Sosyal Medya Uzmanlığı Ders Programı Sosyal Medyada Uzmanı Nedir? Ne İş yapar? Ders Saati ( 2 Saat) Giriş

Detaylı

Fortune 100 Türkiye Firmalarının Web Sitesi Temel Kullanılabilirlik Araştırması

Fortune 100 Türkiye Firmalarının Web Sitesi Temel Kullanılabilirlik Araştırması Fortune 100 Türkiye Firmalarının Web Sitesi Temel Kullanılabilirlik Araştırması a d s o l u t i o n s Araștırma Hakkında Bu araştırma, MoreClick Google Certified Company tarafından, Türkiye'nin önde gelen

Detaylı

Dijital Dönüşüm Aralık 2017

Dijital Dönüşüm Aralık 2017 Dijital Dönüşüm Aralık 2017 Başlarken 1 İSTATİSTİKİ BİLGİLER Dijital Medya kullanım & etkileşim oranları ile aya özel genel trend analizleri 2 ALTYAPI & GÖRSEL YENİLİKLER Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfının

Detaylı

DİJİTAL PAZARLAMA. İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi

DİJİTAL PAZARLAMA. İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi DİJİTAL PAZARLAMA İnternet çağının yeni pazarlama yöntemi DİJİTAL ÇAĞ Dijitalleşme süreci internetin günlük hayatımıza girmesi ile başladı. Bu ilk dönemde şirketler tek taraflı iletişim sağlayan kurumsal

Detaylı

S E O Search Engine Optimization (Arama Motoru Optimizasyonu)

S E O Search Engine Optimization (Arama Motoru Optimizasyonu) S E O Search Engine Optimization (Arama Motoru Optimizasyonu) 1 S E O Nedir? SEO Arama Motoru Optimizasyonu tümcesinin baş harflerinden oluşan bir ifadedir. Pazarlama amacıyla uygulanır ve Web sayfaları

Detaylı

Dijital Pazarlama Türkiye de ve dünya çapında markanızın tüm dijital platformlarda yapılacak pazarlama faaliyetlerinin tümü SEO (arama motoru optimizasyonu), SEM (arama motoru pazarlaması), influencer

Detaylı

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu

DESKPORT. Bilișim Hizmetleri. 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu 2014 Yılı Hizmet Tanıtım Kataloğu info@deskport.net BİZ KİMİZ? Biz Kimiz? Deskport Bilişim ekibinin karakteristik özellikleri olan; özgüven, çalısma azmi, tecrübe ve liderlik vasıflarımızla amacımız, müşterilerimizi

Detaylı

Nebim Yazılımları için Versiyon Güncelleme ve Destek

Nebim Yazılımları için Versiyon Güncelleme ve Destek Nebim Yazılımları için Versiyon Güncelleme ve Destek VERSİYON VE GÜNCELLEMELER NebimExtra versiyon güncelleme, bakım ve destek anlaşması sayesinde, lisansladığınız Nebim V3 yazılımının güncel versiyonlarını

Detaylı

Google Adwords. Yalnızca Sonuç Aldığınızda Para Ödersiniz. Neden Adwords?

Google Adwords. Yalnızca Sonuç Aldığınızda Para Ödersiniz. Neden Adwords? 1 Google Adwords Adwords, Google'ın reklamcılık ürünüdür. Adwords ile Google arama sonuçlarında, görüntülü reklamcılık ağında, YouTube'da, Google Play'de ve diğer web sitelerinde reklamlarınızı yayınlayabilirsiniz.

Detaylı

YAZTEK RENTACAR SİSTEMİ V1 SİSTEM ÖZELLİKLERİ

YAZTEK RENTACAR SİSTEMİ V1 SİSTEM ÖZELLİKLERİ YAZTEK RENTACAR SİSTEMİ V1 SİSTEM ÖZELLİKLERİ Blok Yapısı Sitede Sağ Altta Bulunan Kampanyalı Araçlar-En Çok Kiralananlar-Bizim Seçtiklerimi Alanlarını Silebilir Yerine Yenisini Oluşturabilirsiniz Açtığınız

Detaylı

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ

PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST PROGRAMA GENEL BAKIŞ PARTNERSFIRST, IŞ ORTAKLARIMIZIN ZEBRA UZMAN BASKI ÇÖZÜMLERININ DEĞERINI GELIŞTIRMEYE VE MÜŞTERI MEMNUNIYETINI ARTTIRMAYA YARDIMCI OLMAK ÜZERE TASARLANMIŞ BIR KANAL PROGRAMIDIR.

Detaylı

Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı

Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı Google Ads Müşteri Bilgilendirme Dökümanı 1 Google Ads Ads, Google'ın reklamcılık ürünüdür. Ads ile Google arama sonuçlarında, görüntülü reklamcılık ağında, YouTube'da, Google Play'de ve diğer web sitelerinde

Detaylı

Seo Raporu istanbuldiyet.com

Seo Raporu istanbuldiyet.com Seo Raporu istanbuldiyet.com Oluşturulduğu Tarih: 30 Ekim 2015 01:41 Seo Puanı 62/100 SEO İçeriği Title Yunus KAPAR Diyet Diyetisyen istanbul Diyet Online Diyet Uzunluk : 64 Süper, sayfa başlığınız 10-70

Detaylı

KAAN GÜLTEN kimdir? ÖNSÖZ BÖLÜM 1 SEO TERİMLERİ

KAAN GÜLTEN kimdir? ÖNSÖZ BÖLÜM 1 SEO TERİMLERİ KAAN GÜLTEN kimdir? Seo sektörü ile ilgili çalışmalara 2007 yılında başlayan yazar, sektöre 2009 yılında Seohocasi.com sitesiyle aktif olarak giriş yapmıştır. Sitesinde, yürüttüğü çalışmalar kapsamında

Detaylı

Mikro Ayarları. Mikro Programının kurulu olduğu veritabanı ve web servisi için bağlantı ayarlarının yapıldığı menüdür.

Mikro Ayarları. Mikro Programının kurulu olduğu veritabanı ve web servisi için bağlantı ayarlarının yapıldığı menüdür. Mikro Ayarları Mikro muhasebe sistemini kullanan müşterilemizin, muhasebe sistemleri ile E Ticaret sitesi arasındaki entegrasyon parametrelerini tanımladıkları menüdür. Bu menü altındaki alt menüler kullanılarak

Detaylı

Tanıtım ve Yayın İlkeleri Kitapçığı

Tanıtım ve Yayın İlkeleri Kitapçığı Tanıtım ve Yayın İlkeleri Kitapçığı Tanıtım ve Yayın İlkeleri Kitapçığı İçindekiler Bölümü A-Bölümü -Psikopress.com'da -Psikopress.com Güncel Yazılarda -Psikopress.com Kütüphane'de -Psikopress.com Sözlük'te

Detaylı

Website Yorumu seoniva.com

Website Yorumu seoniva.com Website Yorumu seoniva.com Oluşturma Tarihi Ağustos 17 2015 22:08 PM Seo Skoru54/100 SEO İçeriği Başlık Profesyonel SEO Danışmanlığı - SEO'da Uzman Çözüm! Uzunluk : 55 Mükemmel, site başlığınız 10

Detaylı

Web Tasarım. Web Tasarım Proje Süreci. Demo Çalışması

Web Tasarım. Web Tasarım Proje Süreci. Demo Çalışması Web Tasarım Gelişen internet teknolojileri ile birlikte firmalar, kişiler, çeşitli kuruluşlar veya çeşitli organizasyonlar web tasarım dünyasında yer kapma yarışını hızlandırıyorlar. Bu yarışta yer alabilmek

Detaylı

Seo Raporu halikoltukyikama.com

Seo Raporu halikoltukyikama.com Seo Raporu halikoltukyikama.com Oluşturulduğu Tarih: 03 Mayıs 2015 05:39 Seo Puanı 42/100 SEO İçeriği Title Helal Halı Yıkama 378 21 21 HELAL HALI YIKAMA Uzunluk : 45 Süper, sayfa başlığınız 10-70 karakter

Detaylı

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir.

Google Scripts. Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Google Scripts Neticaret Sistemine Google Analytics ve AdWords sistemleriyle ilgili 3 yeni parametre eklenmiştir. Yeni eklenen paremetrelere Neticaret Sistemi Yönetimi Paneli > Tanımlar bölümü altında

Detaylı

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34

[E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar. Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 [E-Katalog Tanıtım Sayfası] Ayser Bilgisayar Cumhuriyet Meydanı No:41 Kat:2 0286 217 60 34 Neden Ayser Bilgisayar? Bundan 10 yıl önce insanlar bir ürün almak için mağaza mağaza dolaşırlar ve farklı fiyatları

Detaylı

Anchor text nedir? En Detaylı Anchor Text Kullanım Kılavuzu

Anchor text nedir? En Detaylı Anchor Text Kullanım Kılavuzu İçindekiler Anchor Text Nedir?... 2 Anchor Text Niçin Önemlidir?... 2 Penguin Güncellemesi Öncesi Anchor Text Kullanımı... 3 Google Penguin 1.0 Güncellemesi... 3 Penguin Algoritması Nasıl Çalışır?... 3

Detaylı

DİJİTAL REKLAM AJANSI. Büyümeye giden yoldaki kapıları reklam anahtarı ile açın! www.reklamanahtari.com

DİJİTAL REKLAM AJANSI. Büyümeye giden yoldaki kapıları reklam anahtarı ile açın! www.reklamanahtari.com DİJİTAL REKLAM AJANSI Büyümeye giden yoldaki kapıları ile açın! www.reklamanahtari.com Başlarken... İÇİNDEKİLER 02 Başlarken Mükemmel bir iş çıkartmanın tek yolu, yaptığınız işi sevmekten geçer. Popüler

Detaylı

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA

YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYADİJİTALPAZARLAMA YVM MEDYA CREATIVE AJANS info@yvmedya.com SUNDUĞUMUZ ÇÖZÜMLER MARKA DEĞERİNİZ BİZİMLE YÜKSELSİN Şirketlerin sosyal medyayı aktif olarak kullanımı ve kurumsal bir kimlik oluşturması

Detaylı

Doğru tercihleri kariyersite de bulabilirsin. MomentSoft Bilişim Hizmetleri A. Ş. 2014

Doğru tercihleri kariyersite de bulabilirsin. MomentSoft Bilişim Hizmetleri A. Ş. 2014 Doğru tercihleri kariyersite de bulabilirsin 2014 İzlenecek yol Sistemi nasıl kullanıırm? 1 2 Üye ol Profil oluştur 3 Puanına uygun tercih kriterlerini belirle 4 Tercih grubunu oluştur 5 Tercih listeni

Detaylı

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz

Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz Biz Kimiz? Ekibimizi yakından tanıyın: adresgezgini.com/ekibimiz 2007 Ekip 35 kişiye, müşteri sayısı 10.000'e ulaştı. AdresGezgini A.Ş. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü, Teknoloji Geliştirme Bölgesi nde

Detaylı

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k.

Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. BİZ KİMİZ? Turizm ve havacılık sektörüne ge rdiğimiz yenilikçi yazılım çözümleriyle müşterilerimizin markalarına değer katmak için yola çık k. Tur operatörü, seyahat acentesi ve konsolidatörlerle (uçuş

Detaylı

Doğru tercihleri kariyersite de bulabilirsin. MomentSoft Bilişim Hizmetleri A. Ş. 2014

Doğru tercihleri kariyersite de bulabilirsin. MomentSoft Bilişim Hizmetleri A. Ş. 2014 Doğru tercihleri kariyersite de bulabilirsin 2014 İzlenecek yol Sistemi nasıl kullanıırm? 1 2 Üye ol Profil oluştur 3 Mobil ödeme yap 4 Puanına uygun tercih kriterlerini belirle 5 Tercih grubunu oluştur

Detaylı

OTOMATİK SEO ÜST SIRALARA YÜKSELİN

OTOMATİK SEO ÜST SIRALARA YÜKSELİN OTOMATİK SEO ÜST SIRALARA YÜKSELİN Otomatik SEO hizmetimiz sayesinde belirleyeceğiniz SINIRSIZ anahtar kelime için AYLIK çalışmalar yaparak, en yüksek potansiyele sahip olan kelimelerde sizi üst sıralara

Detaylı

Zeki Gülen Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gazetecilik Ana Bilim Dalı, Bilişim

Zeki Gülen Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gazetecilik Ana Bilim Dalı, Bilişim Zeki Gülen Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, Gazetecilik Ana Bilim Dalı, Bilişim Görme Engelli Görme engelli kime denir? Demografik yapıdaki yerleri ve veriler Dünyadaki durum Türkiye deki

Detaylı

Avrupa Birliğine Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurulu Toplantısı

Avrupa Birliğine Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurulu Toplantısı Avrupa Birliğine Uyum Danışma ve Yönlendirme Kurulu Toplantısı Sakarya Ticaret Borsası Sakarya da Tarım ve Hayvancılık Sektör Analizi ve Öneriler Raporu Projesi 1. Proje fikrini oluşturan sorunları nasıl

Detaylı

Hulusi Altunyurt. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi. İş Tecrübeleri 1 / 6. Firmanız için; Sunucu Yönetimi

Hulusi Altunyurt. İletişim Bilgileri. Kişisel Bilgiler. Özet Bilgi. İş Tecrübeleri 1 / 6. Firmanız için; Sunucu Yönetimi İletişim Bilgileri Hulusi Altunyurt E-Posta Adresi drkcrs@hotmail.com Doğum Tarihi 09/04/1990 Telefon 90 (543) 711 16 11 Adres Türkiye - Ankara - Etimesgut Web Sayfam www.altunyurt.com Kişisel Bilgiler

Detaylı

SİTE DIŞI SEO VE BİLİNMEYENLERİ

SİTE DIŞI SEO VE BİLİNMEYENLERİ İçindekiler İçindekiler SİTE DIŞI SEO VE BİLİNMEYENLERİ Giriş.................................................................................. Backlink Alımında Dikkat Edilmesi Gerekenler................................................

Detaylı

ASSAM YÖNERGESİNE EK-T ASSAM WEB SİTESİ YÖNERGESİNE LAHİKA-2 WEB SİTESİ MAKALE EKLEME KILAVUZU 8.4.2014. www.assam.org.tr ASSAM

ASSAM YÖNERGESİNE EK-T ASSAM WEB SİTESİ YÖNERGESİNE LAHİKA-2 WEB SİTESİ MAKALE EKLEME KILAVUZU 8.4.2014. www.assam.org.tr ASSAM YÖNERGESİNE EK-T ASSAM WEB SİTESİ YÖNERGESİNE LAHİKA-2 WEB SİTESİ MAKALE EKLEME KILAVUZU 8.4.2014 ASSAM İçindekiler Önsöz... 3 ASSAM Web Sitesinde Makale Yayınlamak... 4 ASSAM Web Sitesine Nasıl Girerim?...

Detaylı

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com

0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com 0216 693 08 08 info@ph1istanbul.com Adını aldığı Ph1 gezegenin sahip olduğu 4 güneşi Kalite, Uzmanlık, Güven ve Yenilikçi olarak yörüngesine koyarak, markanızı 4 koldan saracak ve sizi gezegen savaşlarına

Detaylı

GELİŞMİŞ ARAMA MOTORU OPTİMİZASYONU

GELİŞMİŞ ARAMA MOTORU OPTİMİZASYONU GELİŞMİŞ ARAMA MOTORU OPTİMİZASYONU Arama Motoru Optimizasyonu; bir web sitesinin hedef arama kelimelerinde Google,MSN vb. internet kullanıcılarının %95 tercih ettiği Arama Motorları nda ilk bir kaç sayfada,daha

Detaylı

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur.

2011 yılında yeni konsepti ve büyüyen ekibiyle şu anki yüzüne kavuşmuştur. 2002 2005 2008 2011 2014 2016 Adjans Kimdir Dijital reklam ajansı olan Adjans, 2002 yılında dijital dünya sektörüne giriş yapmış ve sektörde hızla yükselerek adını duyurmuş prestijli bir kuruluştur. Markanızı

Detaylı

2-Hafta Temel İşlemler

2-Hafta Temel İşlemler 2-Hafta Temel İşlemler * Html Komutlarının Yapısı * Açıklamalar * Htm Sayfasının Oluşturulması * Temel Html Komutları * Html Sayfalarının Düzenlenmesi * Html Sayfalarının İncelenmesi Html Komutlarının

Detaylı

SEMrush Yıllık E-ticaret Araştırması Trendleri

SEMrush Yıllık E-ticaret Araştırması Trendleri SEMrush Yıllık E-ticaret Araştırması 2018 Trendleri İçindekiler Giriş Metodoloji: Neyi, Nasıl Yaptık E-Ticaret Siteleri Trafik Kaynakları Organik Trafik Dağılımı Masaüstü / Cep Telefonu Organik Trafik

Detaylı

Açılıs Sayfası. Deneyimi

Açılıs Sayfası. Deneyimi Açılıs Sayfası. Deneyimi Açılıs Sayfası Nedir?. Bir kullanıcının sitenize giriş sağladığı sayfaya verilen isimdir. İniş Sayfası (Landing Page) olarak da adlandırılır. Neden Önemlidir? Tıklama oranı yüksek

Detaylı

SEO BACKLINK YARATMA TEKNİKLERİ

SEO BACKLINK YARATMA TEKNİKLERİ SEO KURSU SEO BACKLINK YARATMA TEKNİKLERİ Adres : Yıldız Mah. Asariye Cad. Sinanpaşa Mescidi Sok. No: 4/1 Beşiktaş-İSTANBUL Tel : 0212-2362218 cep : 0545-6400673 Fax : 0212-2362219 E-mail : bilgi@akiza.com

Detaylı

YouTube SEO Kılavuzu. Video İzlenme Oranlarını Artırmak ve Sıralamayı Yükseltmek İçin Etkili İpuçları

YouTube SEO Kılavuzu. Video İzlenme Oranlarını Artırmak ve Sıralamayı Yükseltmek İçin Etkili İpuçları YouTube SEO Kılavuzu Video İzlenme Oranlarını Artırmak ve Sıralamayı Yükseltmek İçin Etkili İpuçları Temel YouTube Arama Motoru Optimizasyonu Kılavuzu İçindekiler 1. Giriş 2. Video Konusu Seçerken Dikkat

Detaylı

SEO ALANLARINA YAZILMASI GEREKENLER

SEO ALANLARINA YAZILMASI GEREKENLER SEO ALANLARINA YAZILMASI GEREKENLER SEO (Search Engine Optimization) yani arama motorları için optimizasyon demektir. Adından da anlışılacağı üzere, E-ticaret sitenizin arama motorlarında yükselmesi ve

Detaylı

E-ticaretSEM & TEB Eğitimleri İstanbul

E-ticaretSEM & TEB Eğitimleri İstanbul 2/65 1 2 3 4 5 6 SOURCE : yilmazbozan.com & Dijitalpazarlama.com.tr & Conversion.com.tr - revolutiondm everything for digital marketing 3/65 1 2 3 4 5 6 SOURCE : yilmazbozan.com & Dijitalpazarlama.com.tr

Detaylı

Altan ÇOLAK Hoşgeldiniz

Altan ÇOLAK Hoşgeldiniz Altan ÇOLAK Hoşgeldiniz E-Ticaretinizden edineceğiniz dönüşümlerinizi etkileyebilecek 12 Madde ve Adwords de işinizi kolaylaştıracak yenilikler. E-ticaret Sitelerinde Dönüşümü Arttırabilen Bazı Tavsiyeler

Detaylı

AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI. tabds.com akiltopu.com

AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI. tabds.com akiltopu.com AKILTOPU & TAB TANITIM DOSYASI tabds.com akiltopu.com AKILTOPU & TAB BİNALAR. BİNALARIN İÇİNDEKİ MEKANLAR. MEKANLARIN İÇİNDEKİ MARKALAR. MARKALARIN İÇİNDEKİ KİMLİKLER. KİMLİKLERİN İÇİNDEKİ HİZMETLER. TAB

Detaylı

İlk Sayfa Tıklanma Oranları Organik/Ücretli Reklam Analizi

İlk Sayfa Tıklanma Oranları Organik/Ücretli Reklam Analizi İlk Sayfa Tıklanma Oranları Organik/Ücretli Reklam Analizi GİRİŞ Bu çalışmada Google Arama Sonuç Sayfaları üzerinde yapılan analizler baz alınarak; Sıralamalara göre güncel tıklanma oranları(ilk 10 ve

Detaylı

TÜRKİYE DE İŞ DÜNYASINDA ÇALIŞANLAR SOSYAL MEDYAYI NASIL KULLANIYOR?

TÜRKİYE DE İŞ DÜNYASINDA ÇALIŞANLAR SOSYAL MEDYAYI NASIL KULLANIYOR? Haziran 2010 SOSYAL MEDYA ARAŞTIRMASI: TÜRKİYE DE İŞ DÜNYASINDA ÇALIŞANLAR SOSYAL MEDYAYI NASIL KULLANIYOR? Proje Koordinatörleri: İndeks Araştırma Ekibi Simge Şahin, İstanbul Bilgi Üniversitesi Giriş:

Detaylı

WEB ARAÇLARI VE UZAKTAN EĞİTİM CEIT357-4.HAFTA

WEB ARAÇLARI VE UZAKTAN EĞİTİM CEIT357-4.HAFTA WEB ARAÇLARI VE UZAKTAN EĞİTİM CEIT357-4.HAFTA 1 Giriş Bu bölümümde günümüzde en çok kullanılan Web araçları tanıtılacak ve anlatılacaktır.bunların eğitimde, özellikle uzaktan eğitimde nasıl kullanıldığından

Detaylı