Hrant Dink Vakfı Tarih ve Hafıza Araştırmaları Teşvik Fonu Amaç Kapsam

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hrant Dink Vakfı Tarih ve Hafıza Araştırmaları Teşvik Fonu Amaç Kapsam"

Transkript

1 Hrant Dink Vakfı Tarih ve Hafıza Araştırmaları Teşvik Fonu Hrant Dink Vakfı destekçilerinden Dr. Alper Öktem in girişimi ve katkılarıyla 2010 yılında hayata geçirilen Tarih Araştırma Teşvik Fonu, 1915 teki vicdanlı davranışların araştırılmasını, o dönemde davranışlarıyla insanlığa örnek olan kişilerin bulunmasını, yaptıklarının günümüzün toplumuyla paylaşılmasını, tarihin bir başka yüzünün yansıtılmasına yönelik araştırmaları desteklemeyi, teşvik etmeyi amaçlamıştı itibariyle bu fonun kapsamı genişletilmiş ve ismi Tarih ve Hafıza Araştırmaları Teşvik Fonu olarak güncellenmiştir te yaşananların insanî boyutlarının günümüze yansımaları, sonraki nesillerde bıraktığı izler ve farklı hatırlanma biçimleri de bu fon tarafından desteklenecek araştırmaların kapsamına alınmıştır. Amaç Teşvik fonunun amacı, planlanmış bir bilimsel çalışma için araştırmacılara burs vermek suretiyle, Türkiye tarihinde, özellikle 1915 te, gizli kalmış vicdani ve insani davranışların araştırılmasını ve gün yüzüne çıkartılmasını sağlamak, 1915 te yaşananların nesillerararası aktarılan izlerinin, özellikle sorumluluk, vicdan ve adalet kavramları etrafında araştırılmasının önünü açmak, her yıl bu alanda bilimsel çalışma yapan araştırmacıları teşvik etmek ve bu çalışmaların kamuoyuna ulaşmasına katkı sağlamaktır. Kapsam Aşağıdaki sorularla sınırlı olmamakla birlikte 1915 te yaşananlara sorumluluk, vicdan ve adalet kavramları çerçevesinde verilen tepkileri ele alan tarih ve hafıza çalışmaları Teşvik Fonu nun kapsamındadır te yaşananlara sorumluluk, vicdan ve adalet kavramlarından yola çıkarak verilen tepkiler neler olmuştur? Ermenilere ve Ermeni varlıklarına yönelik şiddet, yoketme, gasp gibi eylemlere ve emirlere kimler, ne tür gerekçelerle direnmiş, karşı çıkmışlardır? Bu karşı çıkışların ne tür sonuçları olmuştur? 1915 te yaşananların insanî, toplumsal, ekonomik ve siyasî boyutları sonraki nesillerde ne tür izler bırakmıştır? Bu izlerin günümüze yansımaları nasıldır? 1915 in failleri, tanıkları ve muhalifleriyle günümüz nesilleri nasıl ilişkilenmektedir?

2 Sınıf, coğrafi konum, etnik/dinsel/mezhepsel aidiyet ve toplumsal cinsiyet gibi eksenlerin 1915 e dair hafızanın şekillenmesine etkileri neler olmuştur/olmaktadır? 1915 te yaşananların edebiyat, görsel sanatlar, sinema ve tiyatroya yansımaları nasıl olmuştur? Tarihsel olarak ve günümüzde, edebiyat, görsel sanat, sinema ve tiyatro eserlerine yansıyan 1915 temsilleri egemen tarih yazımı ve hafızayla nasıl ilişkilenmiş veya onlardan nasıl ayrışmıştır/ayrışmaktadır? Tarihte yaşananlarla günümüz dünyası arasındaki ilişki farklı yerelliklerde nasıl ifade bulmaktadır? 1915 te yaşananlara ve Ermenilerin Anadolu dan silinen varlığına dair sorumluluk, vicdan ve adalet odaklı ne tür çalışmalar yapılmıştır/yapılmaktadır? Bunların mikro ve makro ölçekte etkileri neler olmaktadır? Hrant Dink Vakfı, bu amaç ve kapsam doğrultusunda jüriyi oluştururken, Türkiye de ve yurtdışında bulunan üniversiteler ve araştırma merkezleriyle işbirliği imkânlarını geliştirmeye devam edecektir. İletişim Halaskargazi Cad. Sebat Apt. No: 74 Kat: 1 Osmanbey Şişli İstanbul Telefon: E-posta : info@hrantdink.org eminekolivar@hrantdink.org Tüm yazışmalarda yukarıdaki bilgiler kullanılmalıdır. Katılım Koşulları 1. Başvuru, tüm araştırmacılara ve üniversite çevrelerine açıktır. 2. Adaylar, fona yalnızca bir çalışma sunabilirler. 3. Birden fazla kişi ortak bir çalışmayla katılabilir. 4. Yapıtlar İngilizce veya Türkçe dillerinden birinde sunulmalıdır. 5. Henüz başlamamış veya devam eden araştırma projeleri için başvuru yapılabilir. Tamamlanmış ve yayınlanmış projeler için fon başvurusu yapılamaz. 6. Başvurular en az yedi sayfa olmalıdır. 7. Son başvuru tarihi 27 Aralık 2013 tür Fonu na başvurmuş olanlar tekrar başvurabilir.

3 Başvuru süreci ve İstenilen Belgeler Başvuru dosyasında, aşağıda belirtilen belgelerden herhangi birinin eksik olması ve/veya belgelerde verilen bilgilerin doğru olmaması durumunda, başvuru geçersiz sayılır. Başvuru dosyasında bulunması gerekenler şunlardır: a. Ayrıntılı özgeçmiş: Bilgisayarla yazılmalı, devam edilen ya da tamamlanan lisans, yüksek lisans veya doktora eğitimleri, iş deneyimleri, varsa yayımlanmış eserlerle ilgili bilgiler mutlaka belirtilmelidir. Birden fazla kişinin ortak çalışmayla katılması halinde, her katılımcı özgeçmişini sunmalıdır. b. Araştırma Özeti: Araştırmanın konusu, metodolojisi ve araştırılan konuda varolan literatüre yapacağı düşünülen katkı hakkında kapsamlı bilgi içermelidir (En az 7 sayfa) 1. Standart A4 boyutundaki sayfa, üst ve soldan 3 cm, alt ve sağdan 2 cm boşluk bırakılarak kullanılmalıdır. 2. Her sayfanın sağ üst köşesine ad ve soyadı yazılmalı, sayfalar numaralandırılmalıdır. 3. Gönderilen araştırma özetleri, varsa görsel malzemeleriyle birlikte, e-posta yoluyla veya CD üzerinde doc veya pdf yazılımında teslim edilebilirler. Ayrıca araştırma özetinin basılı 3 kopyası posta adresine gönderilmelidir. Araştırma özetleri, 27 Aralık 2013 Cuma tarihine kadar postayla veya elden yazışma adresine ulaştırılması gerekmektedir. Postada meydana gelebilecek kayıp ve gecikmeler dikkate alınmayacaktır. Ayrıca, belgelerin e-posta ile veya CD içinde de yollanması beklenir. Başvuru sahipleri, başvurularının durumu konusunda, 2 ay içinde bilgilendirilecektir. Değerlendirme Kriterleri Her yıl Mart ayında Yönetim Kurulu o yılın değerlendirme jürisini oluşturur, jüri başkanını belirler. Yönetim Kurulu ndan bir kişiyi koordinasyon ile görevlendirir. Jüri değerlendirmesinde, aşağıdaki kriterleri göz önünde bulunduracaktır: 1. Araştırma yöntemi, sunuş, kaynak gösterme gibi açılardan bilimsel çalışma ölçütlerine uygunluk 2. Konunun gerçekliği ve özgünlüğü 3. Genel bilgilerin tekrarlanmaması, yalnızca basılmış kaynaklardan derlenmiş olmaması 4. Yeni araştırma ve yoğun emek ürünü olması 5. Gözlem gücü, araştırma derinliği ve yorum düzeyi.

4 Teşvik Fonu Teşvik Fonu 4000 Avro dur. Herhangi bir yıl, teşvik fonu verilip verilmeyeceği, jürinin değerlendirme ve kararına bağlıdır. Jüri teşvik fonu verilmeyeceğine karar verse bile, Dr. Alper Öktem, teşvik fonu için taahhüt ettiği kaynağı her yıl aktaracak, verilmeyen miktar Vakıf fonunda tutularak, daha sonraki yıllarda yine teşvik fonu için kullanılacaktır. Değerlendirme sonucunda, birden fazla yapıt teşvik fonuna değer bulunursa, teşvik fonu bu yapıtlar arasında paylaştırılabilir. Koordinatör, jüri değerlendirmesini Şubat 2013 de Yönetim Kurulu na sunar. Nihai karar, jüri değerlendirmesi doğrultusunda, Yönetim Kurulu tarafından verilir. Haklar ve Yükümlülükler Araştırmaya ve sonuçlarına dair her türlü sorumluluk ve telif hakkı araştırmacınındır. Araştırmacı, araştırma süresi bitiminde araştırmaya dair kapsamlı bir rapor sunmakla yükümlüdür. Hrant Dink Vakfı bu raporu veya raporun bir özetini websitesinde yayınlama hakkına sahiptir. Araştırmacı, teşvik edilen araştırmadan üretilen tüm yayınlarda Hrant Dink Vakfı Tarih ve Hafıza Araştırmaları Teşvik Fonu tarafından desteklenmiştir ibaresini kullanmakta yükümlüdür. Sonuçların Açıklanması Teşvik Fonları, Mart 2014 de yapılacak törenle sahiplerine verilecektir. Sonuçlar, tören ve diğer etkinlikler aracılığıyla basına ve kamuoyuna duyurulacaktır. Hrant Dink Vakfı Tarih ve Hafıza Araştırma Teşvik Fonu Jürisi 1. Prof. Dr. Taner Akçam (Clark University) 2. Prof. Dr. Bogos Zekiyan (Venedik Ca' Foscari University) 3. Prof. Dr. Edhem Eldem (Boğaziçi Üniversitesi) 4. Prof. Dr. Raymond Kevorkian (Paris 8 University) 5. Prof. Dr. Hans-Lukas Kieser (Zürich University) 6. Prof. Dr. Arus Yumul (Bilgi Üniversitesi) 7. Doç. Dr. Ayşe Gül Altınay (Sabancı Üniversitesi)

5 Tarih Araştırma Teşvik Fonu Destekçisi Dr. Alper Öktem Hakkında Bilgi Dikili doğumlu. İlkokulu Burdur da okudu. Maarif Koleji ne Eskişehir de başladı, Konya da devam etti ve Kadıköy Maarif Koleji nde bitirdi. Hacettepe Tıp Fakültesi nden 1978 yılında mezun oldu. Almanya da radyoloji ihtisası yaptı li yılların başlarından itibaren işkence nedeniyle hastalanıp Almanya ya sığınan insanlara yardım edenlerden birisi ve Türkiye İnsan Hakları Vakfı nın (TİHV) 20 yılı aşkın zamandır destekçisi. Almanya da bulunan Demokratik Türkiye Forumu derneğinin yönetim kurulu üyesi. Birlik 90/Yeşiller Partisi Eş başkanı Cem Özdemir e, milletvekili seçildiği 1993 yılından beri, özellikle Türkiye de insan hakları, barış ve demokrasi mücadelesi konularında destek olmaya çalışıyor yılında Alman günlük gazetesi Die Tageszeitung un eki olarak dağıtılan haftalık Perşembe gazetesini yayınladı. Perşembe gazetesi Alman toplumu ile göçmenlerin medyada aynı platformlarda eşit düzeylerde buluşmasını sağlamayı, göçmenlerin toplumun eşit üyeleri olması için çaba göstermeyi, bunun için medyada diyalog yollarını geliştirmeyi, diğer yandan özellikle Türkiye deki insan hakları ihlallerini duyurmayı hedefliyordu. Dr. Alper Öktem evli ve iki çocuğu var. Almanya nın Bielefeld kentinde yaşıyor ve radyoloji uzmanı olarak çalışıyor.

Aydın Özel Başak İlkokulu ve Ortaokulu Başak Eğitim Hizmetleri Tic. A. Ş.

Aydın Özel Başak İlkokulu ve Ortaokulu Başak Eğitim Hizmetleri Tic. A. Ş. Aydın Özel Başak İlkokulu ve Ortaokulu Başak Eğitim Hizmetleri Tic. A. Ş. 23.01.2018 Konu : M. Bülent AYAYDIN Ulusal Resim Yarışması Şartnamesi AMAÇ: Aydın Başak Koleji tarafından düzenlenen M. Bülent

Detaylı

2018 YILI ÇEVRE ALANINDAKİ EN BAŞARILI DOKTORA TEZİ ÖDÜLLERİ ESASLARI

2018 YILI ÇEVRE ALANINDAKİ EN BAŞARILI DOKTORA TEZİ ÖDÜLLERİ ESASLARI ÇEVRE VAKFI 2018 YILI ÇEVRE ALANINDAKİ EN BAŞARILI DOKTORA TEZİ ÖDÜLLERİ ESASLARI Amaç Bu ödüllerin amacı, çevre alanında yapılan doktora tezlerinin bilimsel, teknolojik, sosyal ve kültürel katkılarını

Detaylı

YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR" YARIŞMA ŞARTNAMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR YARIŞMA ŞARTNAMESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YEMEKTE DENGE EĞİTİM PROJESİ İYİ UYGULAMALAR" YARIŞMA ŞARTNAMESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Sevgili Öğretmenimiz, Çocuklarımızın yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı geliştirmelerine katkı sağlamak

Detaylı

Düzce Belediyesi En Güzel Lale Yarışması Katılım Formu

Düzce Belediyesi En Güzel Lale Yarışması Katılım Formu Düzce Belediyesi En Güzel Lale Yarışması Katılım Formu Katılımcı Bilgileri Seçici Kurul Rumuz : Fatih ÖZÇELİK Adı Soyadı : Lütfü ŞİMŞEK Adresi : Nurullah ÇELEBİ Posta Kodu : Ömer BAŞER Telefon : Özel ÇELİK

Detaylı

KLİNİK BİYOKİMYA UZMANLARI DERNEĞİ BİLİMSEL ÇALIŞMALARA DESTEK ve ÖDÜL YÖNERGESİ

KLİNİK BİYOKİMYA UZMANLARI DERNEĞİ BİLİMSEL ÇALIŞMALARA DESTEK ve ÖDÜL YÖNERGESİ KLİNİK BİYOKİMYA UZMANLARI DERNEĞİ BİLİMSEL ÇALIŞMALARA DESTEK ve ÖDÜL YÖNERGESİ Amaç MADDE 1 Bu yönerge; Klinik Biyokimya Uzmanları Derneği (KBUD) tarafından desteklenecek bilimsel araştırma ve aktiviteler

Detaylı

GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI YETİŞKİNLER DALINDA VERGİ KONULU ÖZGÜN TİYATRO OYUNU YAZMA YARIŞMASI

GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI YETİŞKİNLER DALINDA VERGİ KONULU ÖZGÜN TİYATRO OYUNU YAZMA YARIŞMASI 1 GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI YETİŞKİNLER DALINDA VERGİ KONULU ÖZGÜN TİYATRO OYUNU YAZMA YARIŞMASI Gelir İdaresi Başkanlığı olarak mükellef odaklı hizmet anlayışı ile vergi bilincinin arttırılması ve vergide

Detaylı

ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KENT REHBERİ YARIŞMASI

ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KENT REHBERİ YARIŞMASI ULUSLARARASI ÖĞRENCİ KENT REHBERİ YARIŞMASI T.C. Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı tarafından, ülkemizde eğitim alan başta Türkiye Burslusu uluslararası öğrenciler olmak üzere

Detaylı

Doğa Koruma Derneği Öykü Yarışması 2016 Katılım Koşulları ve Yarışma Şartnamesi

Doğa Koruma Derneği Öykü Yarışması 2016 Katılım Koşulları ve Yarışma Şartnamesi Doğa Koruma Derneği Öykü Yarışması 2016 Katılım Koşulları ve Yarışma Şartnamesi Yarışmanın Amacı: Doğa Koruma Derneği, Gaziantep merkezli bir sivil toplum kuruluşudur. Bu öykü yarışması; insanlarda çevre

Detaylı

TÜRKİYE DİYABET VAKFI 2015 EN İYİ BİLİMSEL YAYIN DESTEK ÖDÜLÜ

TÜRKİYE DİYABET VAKFI 2015 EN İYİ BİLİMSEL YAYIN DESTEK ÖDÜLÜ TÜRKİYE DİYABET VAKFI 2015 EN İYİ BİLİMSEL YAYIN DESTEK ÖDÜLÜ ARAŞTIRICI BİLGİ FORMU Amaç Türkiye Diyabet Vakfı Diabetes Mellitus En İyi Bilimsel Yayın Destek Ödül Fonu ülkemizde deneysel ve klinik diyebetoloji

Detaylı

"YEMEKTE DENGE EĞİTİMİ PROJESİ EN İYİ UYGULAMA" YARIŞMA ŞARTNAMESİ

YEMEKTE DENGE EĞİTİMİ PROJESİ EN İYİ UYGULAMA YARIŞMA ŞARTNAMESİ "YEMEKTE DENGE EĞİTİMİ PROJESİ EN İYİ UYGULAMA" YARIŞMA ŞARTNAMESİ GİRİŞ Sevgili Öğretmenimiz, Çocuklarımızın yeterli ve dengeli beslenme alışkanlığı geliştirmelerine katkı sağlamak için, Millî Eğitim

Detaylı

11-Fotoğrafların kuruma ulaşımı ve yarışma sonrası hazırlanacak kataloğun katılımcılara gönderilmesi sırasında oluşabilecek hasar veya kayıplardan

11-Fotoğrafların kuruma ulaşımı ve yarışma sonrası hazırlanacak kataloğun katılımcılara gönderilmesi sırasında oluşabilecek hasar veya kayıplardan 11-Fotoğrafların kuruma ulaşımı ve yarışma sonrası hazırlanacak kataloğun katılımcılara gönderilmesi sırasında oluşabilecek hasar veya kayıplardan Ümraniye Belediyesi ve UPI sorumlu olmayacaktır. 12- Fotoğraflarınızı

Detaylı

Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egitimbirsen.org adresinden ulaşılabilecektir.

Yarışma ile ilgili tüm detaylara www.egitimbirsen.org adresinden ulaşılabilecektir. Eğitim-Bir-Sen Örgütlenme Temalı 2. Kısa Film Yarışması Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Örgütlenme Temalı 2. Kısa Film Yarışması na başvurular 15 Eylül 2015 tarihinde başlayacaktır. Sendikamız

Detaylı

Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu Genç Girişimciler Zirvesi Yılın Genç Girişimcisi Ödül Töreni 2011 Adaylık Dosyası

Eskişehir Genç Girişimciler Kurulu Genç Girişimciler Zirvesi Yılın Genç Girişimcisi Ödül Töreni 2011 Adaylık Dosyası Adaylık Dosyası ESKİŞEHİR GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU Türkiye genelinde girişimciliği özendirmek, iş hayatına yeni girişimciler kazandırmak ve yeni iş fırsatları sağlamak amacıyla her ilde Türkiye Odalar

Detaylı

3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME

3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME 3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME AMAC Bu Sene 3.sünü gerçekleştirdiğimiz, «Merter Moda Tasarımcılar Yarışması» Üniversitelerin Moda ve Tekstil bölümünde

Detaylı

EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU

EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU EGE İHRACATÇI BİRLİKLERİ MADEN MÜHENDİSİ UZMAN YARDIMCISI ALIMI DUYURUSU 1- Aşağıda yer alan tabloda gösterildiği şekilde Ege İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcılığı kadrosuna 1 (bir) adet Maden Mühendisi

Detaylı

Aktivist Programı - Başvuru. Kimler Başvurabilir

Aktivist Programı - Başvuru. Kimler Başvurabilir Aktivist Programı - Başvuru Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, Türkiye deki aktif bireylerin, sivil toplum örgütlerinin ve platformların desteklenmesi amacıyla 2012 yılı sonlarında Sivil Düşün AB Programını

Detaylı

BAŞLAMADAN ÖNCE. Telif Hakları

BAŞLAMADAN ÖNCE. Telif Hakları GİRİŞ Sürdürülebilir Havacılık Araştırmaları Dergisi, geniş bir kitleye hitap eden, temel olarak havacılık ve sürdürülebilirlik temasını konu edinen disiplinler arası bir dergidir. Bu derginin amacı, sürdürülebilirlik

Detaylı

BİLGİ SAYFASI 2019 Almanca harici dillerdeki edebiyat çalışmaları için burs

BİLGİ SAYFASI 2019 Almanca harici dillerdeki edebiyat çalışmaları için burs Senato Avrupa ve Kültür Bölümü Bölüm K D - Sanatçılar, Projeler ve Bağımsız Gruplar için Burs BİLGİ SAYFASI 2019 Almanca harici dillerdeki edebiyat çalışmaları için burs 2019 yılında ilk defa, yeterli

Detaylı

PROJE BAŞVURUSU HAZIRLAMA KILAVUZU

PROJE BAŞVURUSU HAZIRLAMA KILAVUZU TÜBİTAK TEKNOLOJİ ve YENİLİK DESTEK PROGRAMLARI BAŞKANLIĞI (TEYDEB) 1514 - GİRİŞİM SERMAYESİ DESTEKLEME PROGRAMI 2013 ÇAĞRISI PROJE BAŞVURUSU HAZIRLAMA KILAVUZU AÇIKLAMALAR 1514 -Girişim Sermayesi Destekleme

Detaylı

11. TEKNOLOJİ ÖDÜLLERİ TANITIM TOPLANTISI. 09-10-11 MAYIS 2013, USİMP KONGRESİ ve GENEL KURULU, Serkan BÜRKEN, TTGV Uzmanı

11. TEKNOLOJİ ÖDÜLLERİ TANITIM TOPLANTISI. 09-10-11 MAYIS 2013, USİMP KONGRESİ ve GENEL KURULU, Serkan BÜRKEN, TTGV Uzmanı 11. TEKNOLOJİ ÖDÜLLERİ TANITIM TOPLANTISI 09-10-11 MAYIS 2013, USİMP KONGRESİ ve GENEL KURULU, Serkan BÜRKEN, TTGV Uzmanı Teknoloji Ödülleri Yürütme Kurulu Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu

Detaylı

GEBZE BELEDİYESİ 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI. Yarışmanın Adı : Fotoğraflarla Değişen Gebze

GEBZE BELEDİYESİ 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI. Yarışmanın Adı : Fotoğraflarla Değişen Gebze GEBZE BELEDİYESİ 1. ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI Yarışmanın Adı : Fotoğraflarla Değişen Gebze Yarışmanın Amacı : Gebze nin tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile kentin turistik değerlerini fotoğraf sanatıyla

Detaylı

TBMM ÇOCUK ANİMASYON VE ÇİZGİ FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

TBMM ÇOCUK ANİMASYON VE ÇİZGİ FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ TBMM ÇOCUK ANİMASYON VE ÇİZGİ FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1. KONU: 2. AMAÇ: Çocuklara yönelik hazırlanan animasyon ve çizgi filmler aşağıda belirtilen konu veya konular çerçevesinde hazırlanacaktır: TBMM

Detaylı

Güzelbahçe Belediyesi Deniz Festivali Kapsamında Ulusal Fotoğraf Yarışması ve Sergisi

Güzelbahçe Belediyesi Deniz Festivali Kapsamında Ulusal Fotoğraf Yarışması ve Sergisi Güzelbahçe Belediyesi Deniz Festivali Kapsamında Ulusal Fotoğraf Yarışması ve Sergisi Güzelbahçe Belediyesi Güzelbahçe Yaygın Eğitimi Güçlendirme Geliştirme ve Musiki Derneği EFSA İşbirliği ile Güzelbahçe

Detaylı

Yurtdışı Vatandaşlar Burslarının takvimi nasıldır? Değerlendirme ve Mülakat Tarihleri: Aralık 2014 Ocak 2015

Yurtdışı Vatandaşlar Burslarının takvimi nasıldır? Değerlendirme ve Mülakat Tarihleri: Aralık 2014 Ocak 2015 Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın eğitim ve akademik çalışmalarını desteklemek maksadıyla Yurtdışı Vatandaşlar Bursları başlatmıştır. Burs programı

Detaylı

TED ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJESİ

TED ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJESİ TED ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJESİ 1. Proje Hakkında Genel Bilgi PROJE BAŞLIĞI: Başvuru Formu PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ: BAĞLI BULUNDUĞU BİRİM: (Bölüm, Fakülte) DESTEKLEYEN DİĞER KURULUŞLAR: (Kuruluşun

Detaylı

İSTİKLÂL MAHKEMELERİ ULUSLARARASI SEMPOZYUMU

İSTİKLÂL MAHKEMELERİ ULUSLARARASI SEMPOZYUMU İSTİKLÂL MAHKEMELERİ ULUSLARARASI SEMPOZYUMU (10-11 ARALIK 2015 /ADIYAMAN) Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı ve Adıyaman Üniversitesi iş birliğinde 10 11 Aralık 2015 tarihlerinde Adıyaman da İstiklâl

Detaylı

2017 DÜNYA CBS GÜNÜ AKILLI NESİLLER, AKILLI ŞEHİRLER RESİM YARIŞMASI

2017 DÜNYA CBS GÜNÜ AKILLI NESİLLER, AKILLI ŞEHİRLER RESİM YARIŞMASI 17 DÜNYA CBS GÜNÜ AKILLI NESİLLER, AKILLI ŞEHİRLER RESİM YARIŞMASI Yarışmanın Amacı Coğrafi Bilgi Sistemleri konusunda farkındalığı artırmak üzere tüm dünyada Kasım ayı içerisinde kutlanan "Dünya CBS Günü"nü

Detaylı

Şiir ve Öykü Yarışması. Verilen Görselden Hareketle Şiir Yazma Yarışmasına:

Şiir ve Öykü Yarışması. Verilen Görselden Hareketle Şiir Yazma Yarışmasına: YARIŞMAYI DÜZENLEYEN KURUM / KURULUŞ YARIŞMANIN KONUSU YARIŞMANIN AMACI NOTRE DAME DE SİON LİSESİ EĞİTİM VAKFI ÖZEL BAHÇEŞEHİR NESLİN DEĞİŞEN SESİ ORTAOKULU TUVALDEN KALEME ŞİİR VE ÖYKÜ YAZMA YARIŞMASI

Detaylı

Aktivist Programı Destek Talep Rehberi

Aktivist Programı Destek Talep Rehberi Aktivist Programı Destek Talep Rehberi Aktivist Programı - Destek Talebi Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, Türkiye deki aktif bireylerin, sivil toplum örgütlerinin, ağlar ve platformların desteklenmesi

Detaylı

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU

AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU 1- Aşağıda belirtildiği şekilde Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) Genel Sekreterliği'ne 3 (üç) Uzman Yardımcısı, 1 (Bir) Bilgisayar

Detaylı

YILDIRIMDAN KORUNMA VE TOPRAKLAMA DERNEĞİ ULUSAL MAKALE YARIŞMASI TANITIM DÖKÜMANI

YILDIRIMDAN KORUNMA VE TOPRAKLAMA DERNEĞİ ULUSAL MAKALE YARIŞMASI TANITIM DÖKÜMANI YILDIRIMDAN KORUNMA VE TOPRAKLAMA DERNEĞİ ULUSAL MAKALE YARIŞMASI TANITIM DÖKÜMANI İçindekiler 1. GİRİŞ...2 1.1 AMAÇ...2 1.2 KAPSAM...2 2. BAŞVURU SÜRECİ...3 3. YARIŞMA KONULARI...4 4. BAŞVURU İÇİN YAPILMASI

Detaylı

AYP 2017 ÜÇÜNCÜ DÖNEM ALIMLARI

AYP 2017 ÜÇÜNCÜ DÖNEM ALIMLARI AYP 2017 ÜÇÜNCÜ DÖNEM ALIMLARI SIKÇA SORULAN SORULAR VE İLETİŞİM 1. Süreç nasıl işleyecek? Ne tür sınavlar olacak? Başvurular 11 Eylül 13 Ekim 2017 tarihleri arasında başvuru formunun www.isam.org.tr/ayp/basvuru

Detaylı

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından: SOSYAL GÜVENLİK UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından: SOSYAL GÜVENLİK UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından: SOSYAL GÜVENLİK UZMAN YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU Sosyal Güvenlik Uzmanı olarak yetiştirilmek üzere sınavla merkez teşkilatına; hukuk, siyasal bilgiler, iktisat,

Detaylı

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ

LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2017-2018 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ Başvuru Tarihleri: 08.01.2018 17.01.2018 Sınav Tarihleri: Resim Anasanat Dalı Akademik ve Sanatsal Dosya Değerlendirme

Detaylı

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. Başvuru Şekli

YARIŞMA ŞARTNAMESİ. Başvuru Şekli 1 Üniversiteliler Arası %100 Yarışması Türkiye çapındaki tüm üniversite öğrencilerinin katılabileceği yaşam kalitesini geliştirmeyi hedefleyen proje fikirleri yarışmasıdır. Yarışmanın amacı, üniversite

Detaylı

LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN

LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN Süleyman Demirel Üniversitesi Ulusal ve Uluslararası Araştırma Proje Koordinatörlüğü LİSANS ÖĞRENCİLERİ İÇİN 2209/A - Araştırma Projeleri Destek Programı Bilgilendirme Semineri (2015/2. Dönem) 15 Ekim

Detaylı

EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER KONFERANSI 2012

EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER KONFERANSI 2012 EĞİTİMDE İYİ ÖRNEKLER KONFERANSI 2012 İYİ UYGULAMA/MATERYAL BAŞVURULARI İÇİN ÇAĞRI www.egitimdeiyiornekler.org Eğitimde İyi Örnekler Konferansı 2012, 31 Mart 2012 tarihinde Sabancı Üniversitesi yerleşkesinde

Detaylı

HALI Adı Soyadı :... PROFESYONEL KATEGORİ BAŞVURU FORMU TK B. Dosya No :...

HALI Adı Soyadı :... PROFESYONEL KATEGORİ BAŞVURU FORMU TK B. Dosya No :... TK B HALI Adı Soyadı :... Dosya No :... PROFESYONEL KATEGORİ BAŞVURU FORMU İSTANBUL TEKSTİL VE KONFEKSİYON İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ ÇOBANÇEŞME MEVKİİ SANAYİ CAD. DIŞ TİCARET KOMPLEKSİ YENİBOSNA

Detaylı

: 06.08.2012 tarih ve B.05.1.EGM.0.84.2948(64028)-1439 sayılı Bakanlık Oluru.

: 06.08.2012 tarih ve B.05.1.EGM.0.84.2948(64028)-1439 sayılı Bakanlık Oluru. ESKİ YENİ KAPALf YOL Emniyet Genel Müdürlüğü Sayı : B.05.1.EGM.0.84.2948 (64208)-WO3^ f f l-> *~ 712/2012 Konu : 4. Karayolu Trafik Güvenliği Sempozyum ve Sergisi MALİYE BAKANLIĞINA İlgi : 06.08.2012 tarih

Detaylı

Kriton Curi KATI ATIK KİRLENMESİ ARAŞTIRMA VE DENETİMİ TÜRK MİLLİ KOMİTESİ (KAKAD) PROF DR KRİTON CURİ GENÇ ARAŞTIRMACILAR ÖDÜLÜ

Kriton Curi KATI ATIK KİRLENMESİ ARAŞTIRMA VE DENETİMİ TÜRK MİLLİ KOMİTESİ (KAKAD) PROF DR KRİTON CURİ GENÇ ARAŞTIRMACILAR ÖDÜLÜ Kriton Curi KATI ATIK KİRLENMESİ ARAŞTIRMA VE DENETİMİ TÜRK MİLLİ KOMİTESİ (KAKAD) PROF DR KRİTON CURİ GENÇ ARAŞTIRMACILAR ÖDÜLÜ KAKAD hakkında; Katı atık yönetimi, endüstrileşmiş toplumların en önemli

Detaylı

2015 ANTALYA FİLM FORUM YÖNETMELİĞİ (2-5 Aralık 2015)

2015 ANTALYA FİLM FORUM YÖNETMELİĞİ (2-5 Aralık 2015) 2015 ANTALYA FİLM FORUM YÖNETMELİĞİ (2-5 Aralık 2015) A) AMAÇ Antalya Film Forum, öncelikli olarak Türkiye de olmak üzere Türkiye ye yakın coğrafyalarda (Avrupa, Güneydoğu Avrupa, Ortadoğu, Akdeniz ve

Detaylı

26. ANKARA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ 23 Nisan - 3 Mayıs 2015 ULUSAL BELGESEL FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİK

26. ANKARA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ 23 Nisan - 3 Mayıs 2015 ULUSAL BELGESEL FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİK 26. ANKARA ULUSLARARASI FİLM FESTİVALİ 23 Nisan - 3 Mayıs 2015 ULUSAL BELGESEL FİLM YARIŞMASI YÖNETMELİK 1. AMAÇ 23 Nisan 3 Mayıs 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 26. Ankara Uluslararası

Detaylı

T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR

T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR 1 T.C AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI AB YOLUNDA GENÇ İLETİŞİMCİLER YARIŞMASI YARIŞMAYA İLİŞKİN KURALLAR (T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı internet adresinde duyuru ve gerekli tüm bilgiler yer almaktadır. www.ab.gov.tr)

Detaylı

Fethi Gemuhluoğlu Anısına Dostluk Üzerine Üniversite Öğrencileri Arası Deneme Yarışması Şartnamesi

Fethi Gemuhluoğlu Anısına Dostluk Üzerine Üniversite Öğrencileri Arası Deneme Yarışması Şartnamesi Fethi Gemuhluoğlu Anısına Dostluk Üzerine Üniversite Öğrencileri Arası Deneme Yarışması Şartnamesi Yarışmanın Amacı MADDE 1 (1) Fethi Gemuhluoğlu nun Dostluk Üzerine adlı eseri üzerine, eserin ve eserde

Detaylı

HEDİYEM İSTANBUL, AHŞAP OYUNCAK TASARIM YARIŞMASI TEKNİK ŞARTNAMESİ

HEDİYEM İSTANBUL, AHŞAP OYUNCAK TASARIM YARIŞMASI TEKNİK ŞARTNAMESİ HEDİYEM İSTANBUL, AHŞAP OYUNCAK TASARIM YARIŞMASI TEKNİK ŞARTNAMESİ Yarışmanın Adı: Hediyem İstanbul Ahşap Oyuncak Tasarım Yarışması Yarışmanın Konusu: İSTKA Hediyem İstanbul Tasarım ve Modelleme Atölyesi

Detaylı

III.Altın Baret Ödülleri

III.Altın Baret Ödülleri III.Altın Baret Ödülleri ÖDÜL PROGRAMI ŞARTNA MELERİ FOTOĞRAF DALI ÖNLEM, İSG, Yangın Güvenliği, Acil Durum, Çevre ve Risk Yönetimi Dergisi Arme Araştırma Risk Yönetimi Mühendislik Eğitim ve İstisnai Danışmanlık

Detaylı

Düzce Üniversitesi Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yurt Dışından Öğrenci Kabulü Rehberi

Düzce Üniversitesi Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yurt Dışından Öğrenci Kabulü Rehberi Düzce Üniversitesi 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Yurt Dışından Öğrenci Kabulü Rehberi Sevgili Adaylar, 2017-2018 eğitim-öğretim bahar yarıyılında üniversitemizde lisansüstü eğitim başvuruları

Detaylı

TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU

TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU TÜRKİYE İHRACATÇILAR MECLİSİ PERSONEL ALIMI DUYURUSU 1- Türkiye İhracatçılar Meclisi Genel Sekreterliği ne Uzman Yardımcısı ve İdari Memur(Engelli) kadrolarıiçin aşağıda belirtilen kriterler çerçevesinde

Detaylı

PALANDÖKEN BELEDİYESİ LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ

PALANDÖKEN BELEDİYESİ LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ PALANDÖKEN BELEDİYESİ LOGO YARIŞMASI KATILIM ŞARTNAMESİ KONU Erzurum Palandöken Belediyesi için yeni bir logo tasarlamak. AMAÇ Erzurum şehrinin tarihsel süreci göz önüne alındığında Anadolu ve Türk tarihinde

Detaylı

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığından Kurumumuz merkez teşkilatı kadrolarında çalıştırılmak üzere Genel İdare Hizmetleri sınıfından 8 ve 9 uncu derecelerden 200 adet Sosyal Güvenlik Uzman Yardımcısı kadrosuna,

Detaylı

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Kurum i Primemall Alışveriş Merkezi Osmangazi Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. 33.Sok No:71 http://www.primemallgaziantep.com.tr/anasayfa

Detaylı

T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKİYE GENÇLER SU ÖDÜLÜ YARIŞMASI 2014

T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKİYE GENÇLER SU ÖDÜLÜ YARIŞMASI 2014 T.C. ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANLIĞI DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TÜRKİYE GENÇLER SU ÖDÜLÜ YARIŞMASI 2014 AMAÇ: 1997 yılından bu yana her yıl Dünya Su Haftası kapsamında Stockholm Gençler Su Ödülü verilmektedir.

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMU KALİTE KOMİSYONU VE KİDR RAPORLAMA SÜRECİ

YÜKSEKÖĞRETİM KURUMU KALİTE KOMİSYONU VE KİDR RAPORLAMA SÜRECİ YÜKSEKÖĞRETİM KURUMU KALİTE KOMİSYONU VE KİDR RAPORLAMA SÜRECİ 13.04.2016 ANKARA YÜKSEKÖĞRETİM KALİTE KURULU YÜKSEKÖĞRETİM KURUMU KALİTE KOMİSYONU YÜKSEKÖĞRETİM KURUMU KALİTE KOMİSYONU* MADDE 7 (1) Yükseköğretim

Detaylı

4. KARAYOLU TRAFĠK GÜVENLĠĞĠ SEMPOZYUM VE SERGĠSĠ Konu Başlıkları

4. KARAYOLU TRAFĠK GÜVENLĠĞĠ SEMPOZYUM VE SERGĠSĠ Konu Başlıkları EK-1 4. KARAYOLU TRAFĠK GÜVENLĠĞĠ SEMPOZYUM VE SERGĠSĠ Konu Başlıkları 1. Karayolu Güvenliği Yönetimi ve Denetimi Karayolu Trafik Denetimleri Elektronik Denetleme Sistemleri ve Teknoloji Kullanımı Veri

Detaylı

HAVACILIK UZMAN YARDIMCISI PERSONEL ALIM İLANI

HAVACILIK UZMAN YARDIMCISI PERSONEL ALIM İLANI HAVACILIK UZMAN YARDIMCISI PERSONEL ALIM İLANI ne yarışma sınavı İle 5431 Sayılı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Teşkilat Ve Görevleri Hakkında Kanunun 25inci Maddesi uyarınca İdari Hizmet Sözleşmesinde

Detaylı

YILDIRIM BELEDİYESİ ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

YILDIRIM BELEDİYESİ ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ YILDIRIM BELEDİYESİ ULUSLARARASI KARİKATÜR YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Konu: İnsan olmak İster kendisini modern olarak ister postmodern olarak nitelendirelim, sıklıkla insanlığımızı sorguladığımız bir çağdan

Detaylı

2017 Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Tıp Ödülleri

2017 Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Tıp Ödülleri 2017 Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Tıp Ödülleri Eczacıbaşı Topluluğu, Türkiye de tıp ve eczacılık bilimlerinin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla, 1959 da başlattığı bilime katkı, başarıya ödül geleneğini

Detaylı

DiTiB 2018 ilahiyat YAZ OKULU Kursta Eğitim-Öğretim

DiTiB 2018 ilahiyat YAZ OKULU Kursta Eğitim-Öğretim DiTiB 2018 ilahiyat YAZ OKULU Kursta Eğitim-Öğretim Arapça: Pratik Arapça Kur an-ı Kerim: Tecvid ve Kur an-ı Kerim i Güzel Okuma Akaid: Modern Kelam Problemleri Arapça Akaid Metin Okumaları Fıkıh: Fıkıh

Detaylı

Birinci Bölüm Genel Kurallar

Birinci Bölüm Genel Kurallar KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI ATATÜRK ÖĞRETMEN AKADEMİSİ (25/2006 Sayılı (Değişiklik) Yasası) (Madde: 40 Altında Yönetmelik) Akademik Amaçlı Konferanslara Katılım

Detaylı

DENGELİ BESLENİYORUM RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

DENGELİ BESLENİYORUM RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ DENGELİ BESLENİYORUM RESİM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ÖNSÖZ Değerli Öğretmenler, Millî Eğitim Bakanlığı ile Sabri Ülker Gıda Araştırmaları Enstitüsü Vakfı iş birliğinde yürütülen Yemekte Denge Eğitim Projesi

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI DUYURUSU 1- SINAVA İLİŞKİN BİLGİLER - Atama Yapılacak Kadro Unvanı ve Sayısı: Sosyal Güvenlik Kurumu Müfettiş Yardımcısı, 30 kişi, - Hukuk,

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Uluslararası Akademik İlişkiler Kurulu Başkanlığı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Uluslararası Akademik İlişkiler Kurulu Başkanlığı Tarih ve Sayı: 15/01/2015-12581 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Uluslararası Akademik İlişkiler Kurulu Başkanlığı *BEL937UHY* Sayı :37567810-109.07- Konu :Diğer (109.99) 2015-2016 Erasmus Staj Başvurusu

Detaylı

2015 GENÇ FOTOĞRAFÇILAR ÖDÜLÜ BAŞVURU FORMU

2015 GENÇ FOTOĞRAFÇILAR ÖDÜLÜ BAŞVURU FORMU 2015 GENÇ FOTOĞRAFÇILAR ÖDÜLÜ BAŞVURU FORMU Program Bilgisi: Genç Fotoğrafçılar Ödülü, Türkiye'de Fotoğraf veya Görsel Sanatlar dallarında lisans eğitimi gören öğrencileri teşvik etmek ve desteklemek amacı

Detaylı

TR EN Anasayfa TEV Projelerimiz Eğitim Kurumlarımız Kız Öğrenci Yurtlarımız İletişim GÜNCEL BAĞIŞ

TR EN Anasayfa TEV Projelerimiz Eğitim Kurumlarımız Kız Öğrenci Yurtlarımız İletişim GÜNCEL BAĞIŞ Arama yap TR EN Anasayfa TEV Projelerimiz Eğitim Kurumlarımız Kız Öğrenci Yurtlarımız İletişim GÜNCEL BAĞIŞ Bağış Nasıl Yapılır? Burs Fonlarına Bağış Bağışçı Videoları Bağışçılarımız Hibe ve Vasiyet Kurumlarla

Detaylı

ULUSLARARASI BİLİMSEL ARAŞTIRMA İŞBİRLİĞİ PROJESİ (UBAIP) PROJE BAŞVURU FORMU

ULUSLARARASI BİLİMSEL ARAŞTIRMA İŞBİRLİĞİ PROJESİ (UBAIP) PROJE BAŞVURU FORMU ULUSLARARASI BİLİMSEL ARAŞTIRMA İŞBİRLİĞİ PROJESİ (UBAIP) PROJE BAŞVURU FORMU Projenin Başlığı Proje Yürütücüsü Birim/Bölüm/ABD ( 1 ) Araştırmacı(lar) Proje Türü Proje Grubu Fen ve Mühendislik Bilimleri

Detaylı

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN İLAN AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ ne 2013-2014 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI için Enstitümüz Sanat ve Tasarım, Resim ve Müzik Anasanat Dallarına belirtilen

Detaylı

11. Boğaziçi Buluşması

11. Boğaziçi Buluşması SEMPOZYUM 11. Boğaziçi Buluşması Kadın Perspektifleri: Beden, Şiddet ve Aktivizm 12 13 Aralık 2014 BAŞVURULAR BAŞLADI Türkiye de üniversite gençliğinin özelde Türkiye nin Avrupa Birliği ile ilişkileri,

Detaylı

Başkent Üniversitesi resmi Instagram hesabı için Yeni Yıl Kutlaması temalı gönderi tasarımlarınızı bekliyoruz.

Başkent Üniversitesi resmi Instagram hesabı için Yeni Yıl Kutlaması temalı gönderi tasarımlarınızı bekliyoruz. Başkent Üniversitesi resmi Instagram hesabı için Yeni Yıl Kutlaması temalı gönderi tasarımlarınızı bekliyoruz. Başkent Üniversitesi Resmi Instagram Hesabı Yeni Yıl Kutlaması Gönderi Yarışması 1. Yarışmanın

Detaylı

3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME

3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME 3.TASARIMCILAR YARISMASI 1.6 EYLUL 2015 MERTER YARIŞMA BAŞVURUSU TEKNİK ŞARTNAME AMAC Bu Sene 3.sünü gerçekleştirdiğimiz, «Merter Moda Tasarımcılar Yarışması» Üniversitelerin Moda ve Tekstil bölümünde

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLĐLĐK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2011 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ

ANADOLU HAYAT EMEKLĐLĐK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2011 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ Konu: Hayata Dair 1 - KONU VE AMAÇ ANADOLU HAYAT EMEKLĐLĐK KADIN GÖZÜYLE HAYATTAN KARELER 2011 FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 2011 yılı fotoğraf yarışmasının konusu Hayata

Detaylı

TÜRK DERMATOLOJİ DERNEĞİ BİLİMSEL ETKİNLİKLERE KATILIM VE ARAŞTIRMA DESTEK YÖNERGESİ

TÜRK DERMATOLOJİ DERNEĞİ BİLİMSEL ETKİNLİKLERE KATILIM VE ARAŞTIRMA DESTEK YÖNERGESİ Amaç ve Kapsam TÜRK DERMATOLOJİ DERNEĞİ BİLİMSEL ETKİNLİKLERE KATILIM VE ARAŞTIRMA DESTEK YÖNERGESİ Madde 1-Bu yönerge, Türk Dermatoloji Derneği tarafından, üyelerine verilecek desteklerle ilgili usul

Detaylı

Fotoğraflar belge niteliğinde olacağından, mutlaka çekim yılı ve yeri yazılmalıdır.

Fotoğraflar belge niteliğinde olacağından, mutlaka çekim yılı ve yeri yazılmalıdır. MUFSAD ( Muş Fotoğraf Sanatı Derneği) KIRMIZI AŞK FOTOĞRAF AŞKI LALE İLE BULUŞUYOR, MUŞ LALESİ ÖLÜMSÜZLEŞİYOR 1. YARIŞMANIN ADI: KIRMIZI AŞK 2. KONU: Muş lalesini ölümsüzleştirerek en güzel lalenin seçilmesi.

Detaylı

İnovasyon Yarışması Şartnamesi

İnovasyon Yarışması Şartnamesi İnovasyon Yarışması Şartnamesi (TİM, İOSB ve BAŞAKŞEHİR İNOVASYON ve TEKNOLOJİ MERKEZİ İŞBİRLİĞİ İLE) 1- ORGANİZASYON İnovasyon Yarışması; * Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) * Başakşehir Belediyesi *Başakşehir

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Genel Sekreterlik DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Genel Sekreterlik DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 20/02/2015-8725 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Genel Sekreterlik *BENUENY8* Sayı :39633678/903.08.01/ Konu :KAKAD Genç Araştırmacılar Ödülü DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Katı

Detaylı

TÜBİTAKTAK projesi hazırlama süreci 1001 örneği. Proje. Proje çeşitleri. Bu sunuda: Genel proje süreci. Doç.Dr. Ercan Kurar

TÜBİTAKTAK projesi hazırlama süreci 1001 örneği. Proje. Proje çeşitleri. Bu sunuda: Genel proje süreci. Doç.Dr. Ercan Kurar TÜBİTAKTAK projesi hazırlama süreci 1001 örneği Doç.Dr. Ercan Kurar Bu sunuda: İ ğ S.Ü.V.F. Genetik Anabilim Dalı İleri Teknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi (İLTEK) Konya 2013 Proje Belirli bir amacı

Detaylı

Geleceğe Değer Kat PHARMETİC FARMAFİKİR PROJESİ. Sunumu, Tanıtımı ve Detaylar

Geleceğe Değer Kat PHARMETİC FARMAFİKİR PROJESİ. Sunumu, Tanıtımı ve Detaylar ÖNSÖZ Geleceğe Değer Kat PHARMETİC FARMAFİKİR PROJESİ Sunumu, Tanıtımı ve Detaylar Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği, Pharmetic Akademi Yürütme Kurulu tarafından 2016 yılında Türkiye ve KKTC Eczacılık

Detaylı

T Ü B İ T A K. TEKNOLOJİ ve YENİLİK DESTEK PROGRAMLARI BAŞKANLIĞI (TEYDEB) 1514- GİRİŞİM SERMAYESİ DESTEKLEME PROGRAMI 2013 YILI ÇAĞRISI

T Ü B İ T A K. TEKNOLOJİ ve YENİLİK DESTEK PROGRAMLARI BAŞKANLIĞI (TEYDEB) 1514- GİRİŞİM SERMAYESİ DESTEKLEME PROGRAMI 2013 YILI ÇAĞRISI T Ü B İ T A K TEKNOLOJİ ve YENİLİK DESTEK PROGRAMLARI BAŞKANLIĞI (TEYDEB) 1514- GİRİŞİM SERMAYESİ DESTEKLEME PROGRAMI 2013 YILI ÇAĞRISI Ülke ekonomisine katma değer sağlayabilecek nitelikte yenilikçi,

Detaylı

Sivil Toplum Afet Platformu (SİTAP) Çalışma Usulleri Belgesi

Sivil Toplum Afet Platformu (SİTAP) Çalışma Usulleri Belgesi Sivil Toplum Afet Platformu (SİTAP) Çalışma Usulleri Belgesi 1. BAŞLIK Platformun adı: Sivil Toplum Afet Platformu (SİTAP) 2. AMAÇ SİTAP ın kuruluş amacı, afet risklerinin azaltılması, afet sonrası müdahale

Detaylı

GENÇLĐK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇ KALEMLER ÖYKÜ YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ

GENÇLĐK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇ KALEMLER ÖYKÜ YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ GENÇLĐK VE SPOR BAKANLIĞI GENÇ KALEMLER ÖYKÜ YARIŞMASI ŞARTNAMESĐ YARIŞMANIN ADI: Genç Kalemler Öykü Yarışması GİRİŞ Gençlerin kültür ve sanat bilincini, sadece popüler olandan yola çıkarak değil, kendi

Detaylı

Doktora /Sanatta Yeterlik sonrası A.1 kategorisinde en az iki etkinlik

Doktora /Sanatta Yeterlik sonrası A.1 kategorisinde en az iki etkinlik HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTME VE ATAMA KRİTERLERİ 2019 GENEL KRİTERLER (Bu kriterleri sağlayamayan adayın başvurusu dikkate alınmayacaktır) ÖN KOŞUL Yardımcı

Detaylı

T.C. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi. Akademik Teşvik Ödeneği Uygulama Usul ve İlkeleri

T.C. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi. Akademik Teşvik Ödeneği Uygulama Usul ve İlkeleri T.C. Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Akademik Teşvik Ödeneği Uygulama Usul ve İlkeleri OCAK-2019 İÇİNDEKİLER 1. Akademik Teşvik Ödeneği Başvuru Takvimi 2. Akademik Teşvik Başvuru ve Değerlendirme Süreci

Detaylı

İSTİHDAM VE SOSYAL YENİLİK PROGRAMI. EMPLOYMENT AND SOCIAL INNOVATION PROGRAMME (EaSI)

İSTİHDAM VE SOSYAL YENİLİK PROGRAMI. EMPLOYMENT AND SOCIAL INNOVATION PROGRAMME (EaSI) İSTİHDAM VE SOSYAL YENİLİK PROGRAMI EMPLOYMENT AND SOCIAL INNOVATION PROGRAMME (EaSI) T.C. ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI AVRUPA BİRLİĞİ ve MALİ YARDIMLAR DAİRESİ BAŞKANLIĞI Hülya TEKİN AB Uzmanı

Detaylı

UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMINI ÖNLEME KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Uyuşturucu madde kullanımını önleme kısa film yarışması.

UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMINI ÖNLEME KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ. Uyuşturucu madde kullanımını önleme kısa film yarışması. UYUŞTURUCU MADDE KULLANIMINI ÖNLEME KISA FİLM YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 1) KONU 2) AMAÇ Uyuşturucu madde kullanımını önleme kısa film yarışması. Uyuşturucu madde bağımlılığının sağlığa, insan ilişkilerine ve

Detaylı

TÜRKİYE DİYABET VAKFI 2015 EN İYİ BİLİMSEL PROJE DESTEK ÖDÜLÜ ARAŞTIRICI BİLGİ FORMU

TÜRKİYE DİYABET VAKFI 2015 EN İYİ BİLİMSEL PROJE DESTEK ÖDÜLÜ ARAŞTIRICI BİLGİ FORMU TÜRKİYE DİYABET VAKFI 2015 EN İYİ BİLİMSEL PROJE DESTEK ÖDÜLÜ ARAŞTIRICI BİLGİ FORMU Amaç "Türkiye Diyabet Vakfı Diabetes Mellitus Bilimsel Proje Destek Ödülü Fonu" ülkemizde deneysel ve klinik diyabetoloji

Detaylı

KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ KÜLTÜR MİRASI DİVRİĞİ KONULU ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ YARIŞMANIN AMACI: İlçe merkezi ve köylerinde bulunan tarihi ve kültürel varlıkların tanıtımı, korunması, gelecek nesillere aktarılması,

Detaylı

GERİ DÖNÜŞÜMÜN MUCİTLERİ 3. ATIK MALZEME PROJE YARIŞMASI 2014-2015

GERİ DÖNÜŞÜMÜN MUCİTLERİ 3. ATIK MALZEME PROJE YARIŞMASI 2014-2015 GERİ DÖNÜŞÜMÜN MUCİTLERİ 3. ATIK MALZEME PROJE YARIŞMASI 2014-2015 YARIŞMANIN ADI: GERİ DÖNÜŞÜMÜN MUCİTLERİ MEV Koleji Özel Güzelbahçe Ortaokulu nun düzenlediği 3. Atık Malzeme Proje Yarışması YARIŞMANIN

Detaylı

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi 2018 1 Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vakfı Akademik Teşvik Ödeneği 2018 1 1. VAKIF AKADEMİK TEŞVİK ÖDENEĞİ SÜREÇ TAKVİMİ Süreç Son Tarih Vakıf Akademik Teşvik Başvurularının başlama tarihi

Detaylı

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ

GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ GELECEĞİN REKLAMCILARINDAN AFİŞLER KONULU SERBEST AFİŞ YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ Kurum i Primemall Alışveriş Merkezi 15 Temmuz Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. 33.Sok No:71 http://www.primemallgaziantep.com.tr/anasayfa

Detaylı

MEVLANA ÜNİVERSİTESİ İNSAN ARAŞTIRMALARI ETİK KURUL YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

MEVLANA ÜNİVERSİTESİ İNSAN ARAŞTIRMALARI ETİK KURUL YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM MEVLANA ÜNİVERSİTESİ İNSAN ARAŞTIRMALARI ETİK KURUL YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar, Kuruluş ve Temel Etik İlkeler Amaç MADDE 1 (1) Bu yönerge, Mevlana Üniversitesi İnsan Araştırmaları

Detaylı

8. ULUSLARARASI İNCİ KEFALİ GÖÇÜ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

8. ULUSLARARASI İNCİ KEFALİ GÖÇÜ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 8. ULUSLARARASI İNCİ KEFALİ GÖÇÜ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ FOTOĞRAF YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Yarışmanın Adı: En Güzel İnci Kefali Yarışmanın Konusu: İnci Kefali Göçü ve 8. İnci Kefali Göçü Kültür ve Sanat

Detaylı

T Ü B İ T A K 1601 TÜBİTAK YENİLİK VE GİRİŞİMCİLİK ALANLARINDA KAPASİTE ARTIRILMASINA YÖNELİK DESTEK PROGRAMI

T Ü B İ T A K 1601 TÜBİTAK YENİLİK VE GİRİŞİMCİLİK ALANLARINDA KAPASİTE ARTIRILMASINA YÖNELİK DESTEK PROGRAMI T Ü B İ T A K 1601 TÜBİTAK YENİLİK VE GİRİŞİMCİLİK ALANLARINDA KAPASİTE ARTIRILMASINA YÖNELİK DESTEK PROGRAMI ÜNİVERSİTELERDE GİRİŞİMCİLİK SERTİFİKA PROGRAMI OLUŞTURULMASI VE YÜRÜTÜLMESİ ÇAĞRI DUYURUSU

Detaylı

KADIKÖY BELEDİYESİ ULUSAL TİYATRO SAHNE ESERİ (OYUN) YARIŞMASI 2018 ŞARTNAME

KADIKÖY BELEDİYESİ ULUSAL TİYATRO SAHNE ESERİ (OYUN) YARIŞMASI 2018 ŞARTNAME KADIKÖY BELEDİYESİ ULUSAL TİYATRO SAHNE ESERİ (OYUN) YARIŞMASI 2018 ŞARTNAME 1. KONU VE AMAÇ KADIKÖY BELEDİYESİ, sanatçı ve edebiyatçıları teşvik ve desteklemenin, kültürel ortama nitelikli eserler kazandırmanın

Detaylı

KONU VE AMAÇ KATILIM. Yarışmada yaş sınırı yoktur ve katılım ücretsizdir.

KONU VE AMAÇ KATILIM. Yarışmada yaş sınırı yoktur ve katılım ücretsizdir. KONU VE AMAÇ Yirmi iki yaşında olan yarışmamızın bu yıl ki konusunu "Geleneksel Türkiye" ana başlığı altında "İLKBAHAR VE İNSAN" olarak belirledik. Daha önceki yarışmalarımızda da belirttiğimiz gibi kaybolmaya

Detaylı

Safranbolu Belediyesi 15. Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışması

Safranbolu Belediyesi 15. Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışması Safranbolu Belediyesi 15. Altın Safran Ulusal Fotoğraf Yarışması Konu: Kültürel Miras ve Korumacılık tır. Yan Tema: Ustaya Saygı dır. Yarışmanın Amacı: Tüm Dünyanın ortak sorumluluğunda olan somut miras

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SLOGAN YARIŞMASI YÖNERGESİ 2016

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SLOGAN YARIŞMASI YÖNERGESİ 2016 SLOGAN YARIŞMASI YÖNERGESİ 2016 İçindekiler Genel Bilgiler.. 1 Yarışma Kuralları ve Değerlendirmeler. 2 Yarışmanın Süreci ve Yapısı... 4 Esere Ait Haklar. 5 Yarışma Dışı Bırakılacak Eserler. 6 GENEL BİLGİLER

Detaylı

TASARIM YARIŞMASI ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İNEGÖL MESLEK YÜKSEKOKULU VE LETA SANDALYE FİRMASI TARAFINDAN AHŞAP SANDALYE TASARIM YARIŞMASI DÜZENLENMİŞTİR.

TASARIM YARIŞMASI ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İNEGÖL MESLEK YÜKSEKOKULU VE LETA SANDALYE FİRMASI TARAFINDAN AHŞAP SANDALYE TASARIM YARIŞMASI DÜZENLENMİŞTİR. TASARIM YARIŞMASI 1. ULUSAL AHŞAP SANDALYE TASARIM YARIŞMASI ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İNEGÖL MESLEK YÜKSEKOKULU VE LETA SANDALYE FİRMASI TARAFINDAN AHŞAP SANDALYE TASARIM YARIŞMASI DÜZENLENMİŞTİR. YARIŞMANIN

Detaylı

III.Altın Baret Ödülleri

III.Altın Baret Ödülleri III.Altın Baret Ödülleri ÖDÜL PROGRAMI ŞARTNA MELERİ FOTOĞRAF DALI ÖNLEM, İSG, Yangın Güvenliği, Acil Durum, Çevre ve Risk Yönetimi Dergisi Arme Araştırma Risk Yönetimi Mühendislik Eğitim ve İstisnai Danışmanlık

Detaylı

5. (1) Atatürk Öğretmen Akademisi kadrosunda çalışan tam zamanlı akademik personel konferansa katılma desteği için başvurabilir.

5. (1) Atatürk Öğretmen Akademisi kadrosunda çalışan tam zamanlı akademik personel konferansa katılma desteği için başvurabilir. KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM, GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI ATATÜRK ÖĞRETMEN AKADEMİSİ (25/2006 Sayılı (Değişiklik) Yasası) (Madde: 40 Altında Yönetmelik) Akademik Amaçlı Konferanslara Katılım

Detaylı

Uluslararası Sempozyum Duyurusu KADIN ESERLERİ KÜTÜPHANESİ VE BİLGİ MERKEZİ VAKFI VE YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ TARİH BÖLÜMÜ

Uluslararası Sempozyum Duyurusu KADIN ESERLERİ KÜTÜPHANESİ VE BİLGİ MERKEZİ VAKFI VE YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ TARİH BÖLÜMÜ Uluslararası Sempozyum Duyurusu KADIN ESERLERİ KÜTÜPHANESİ VE BİLGİ MERKEZİ VAKFI VE YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ TARİH BÖLÜMÜ 19 20 Nisan 2014/İstanbul /Yeditepe Üniversitesi KADIN HAYATLARINI YAZMAK: OTO/BİYOGRAFİ,

Detaylı

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS PROGRAMLARINA ULUSLARARASI ÖĞRENCİ BAŞVURULARI

2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS PROGRAMLARINA ULUSLARARASI ÖĞRENCİ BAŞVURULARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS PROGRAMLARINA ULUSLARARASI ÖĞRENCİ BAŞVURULARI 1. Başvuru dönemi: 6 Temmuz 2015-7 Ağustos 2015. 2. Adaylar başvuru döneminde, aşağıda listesi verilen evrakları Uluslararası

Detaylı