CNN TÜRK TE YENİ YAYIN DÖNEMİ BAŞLADI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "CNN TÜRK TE YENİ YAYIN DÖNEMİ BAŞLADI"
  • Su Koz
  • 8 yıl önce
  • İzleme sayısı:

Transkript

1 1 CNN TÜRK TE YENİ YAYIN DÖNEMİ BAŞLADI CNN TÜRK ün yeni yayın dönemindeki programları ve yeni yüzleri 1 Eylül Salı günü, CNN TÜRK Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ali Birand ın evsahipliğinde Doğan Tv Center da yapılan toplantıda tanıtıldı. Toplantıya CNN TÜRK ün yeni yüzlerinin yanı sıra Star TV İcra Kurulu Başkanı Begümhan Doğan Faralyalı, Star TV İcra Kurulu Üyesi Feryal Pere, Kanal D Genel Yayın Yönetmeni İrfan Şahin, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin, Kanal D Kurumsal İletişim Direktörü Özlem Asmaz, Doğan Yayın Holding Danışma Komitesi Üyesi Nuri Çolakoğlu ve Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Ocakoğlu gibi seçkin davetliler de katıldı. İşte CNN TÜRK ün yeni yayın dönemi programları: HABER TOPLANTISI CNN TÜRK haber mutfağını izleyicilerine açıyor. Hafta içi her gün saat da CNN TÜRK ün haber toplantısı, cnnturk.com üzerinden izleyicilerinin de katılımıyla şekillenecek. GÜNDEMİN RENGİ Rıdvan Akar Pazartesi den Perşembe ye saat da Gündemin Rengi ni ekrana yansıtacak. yedi/24 Yavuz Oğhan ve Erhan Karadağ haftaya damgasını vuran haberleri Cuma günü saat da yedi/24 te ele almaya devam edecek. Haftanın kazananı kaybedeniyle, haftanın olayları ve manşetiyle yedi/24 CNN TÜRK te. Konusunda uzman isimler, söyledikleri dikkatle dinlenen gazeteciler hafta içi her gün CNN TÜRK ekranında gündemin önemli konularını gündemin önemli isimleriyle tartışacak. PERDE ARKASI Fatih Çekirge ve Yavuz Oğhan olayların perde arkasını, anlaşılmayan konuları, kapalı kapılar ardında konuşulan ve gözden kaçanları her Pazartesi saat te CNN TÜRK ekranına taşıyacak.

2 2 TECRÜBE KONUŞUYOR Pazartesi akşamı saat de tecrübeli gazeteciler tecrübelerini konuşturacak. Hasan Cemal ve Cengiz Çandar Tecrübe Konuşuyor da kimsenin ulaşamadığı konuklarla tartışacak. Olay nerede ise Hasan Cemal ve Cengiz Çandar orada olacak, gündemi olayın merkezine taşıyacak. TARAFSIZ BÖLGE Salı gecesi saat de CNN TÜRK te, bir CNN TÜRK klasiği olacak. Ahmet Hakan Tarafsız bir bölge yaratacak ve en çok konuşulan konuyu en az konuşan isimlerle tartışacak. Çarşamba akşamı CNN TÜRK ekranı kadınların! Kadınların başarı hikayelerini Ebru Baki Umuda Kredi programında her Çarşamba da CNN TÜRK te ekrana taşıyacak. ANKARA KULİSİ Siyasetin merkezi Ankara da her şeyi bilen gazeteciler Perşembe günü saat de CNN TÜRK te sözü alacak. Fikret Bila ile Murat Yetkin Ankara Kulisi nde, Ankara kulislerinde konuşulanları konuklarıyla tartışacak. EĞRİSİ DOĞRUSU Gazeteci Taha Akyol, Türkiye yi yönetenler ve gündemi yönlendirenlerden ilk açıklamaları, kritik soruların yanıtlarını Türkiye'yi düşünenlerin ve yönetenlerin programı Eğrisi Doğrusu nda her Cuma saat de yine CNN TÜRK te irdeleyecek. SABA TÜMER LE BU GECE Saba Tümer yine kahkahalarıyla şenlendirecek! Ekranların en güler yüzlü programcısı Saba Tümer yeni yayın dönemine CNN TÜRK'te merhaba diyor. "Saba Tümer'le Bu Gece" hafta içi her gün akşamlarınızın vazgeçilmez neşesi olmaya hazırlanıyor. Birbirinden ünlü konuklar, kahkaha dolu konular, merak edilen sorular ve en güzel seslerden canlı performanslarla Saba Tümer'le Bu Gece, 1 Eylül akşamı saat itibariyle, CNN TÜRK'te... CUMARTESİ-PAZAR Hafta sonları saat 9.00 da ekrana gelecek Cumartesi Pazar programında Ayşegül Savur ve Çınar Oskay, haberden aktüaliteye, kültür-sanattan modaya hayatın renkli bir o kadar da eğlenceli yüzünü sizlere gösterecekler. FARK YARATANLAR Onlar kendileri kadar şanslı olmayanlara, çabaları ile bir şans tanımaya çalıştılar. Üzerlerine vazife olmayan işlere gönüllü oldular. Hiç tanımadıkları insanların hayatlarına varlıkları ve çabaları ile hayat kattılar. Ellerini iyilik için uzattılar. Günlerini bu uğurda harcadılar. Bunu yaparken hiç bir ödül ya da övgü beklentileri yoktu. Cüneyt Özdemir ile Fark Yaratanlar, adsız kahramanları, hayatta fark yaratanları arıyor. Türkiye nin dört bir yanında iyiliğin peşine düşüyor.

3 3 Sabancı Vakfı nın katkılarıyla hazırlanacak olan Fark Yaratanlar Ekim ayından itibaren CNN TÜRK te yayınlanacak. MEDYA MAHALLESİ Medya Mahallesi programında Ayşenur Arslan hafta içi her gün te; gazeteden televizyonlara, dergilerden sinemaya, konuklarla mahallenin nabzını tutmaya devam ediyor. FREKANS yakında CNN TÜRK te! Şafak Ongan ile Kaliteli Müziğin Frekans ı, özel röportajlar, son çıkan albümler, listeler, video klipler, konser görüntüleri ile yakında yeniden CNN TÜRK te... NET TEN HABER Televizyonların tek internet programı Sultan Arınır'ın sunduğu Net ten Haber'de, CNN TÜRK.com da öne çıkan haberler, yapılan anket sonuçları ve en çok okunan günün haberi detaylarıyla hafta içi her gün ekrana geliyor. CNN TÜRK TE HABER CNN TÜRK yeni yayın döneminde; Yeni Gün, gün ortası haberleri ve Ana Haber Bülteni 360º yi ekrana getirmeye devam edecek. 360º 360º, gündeme 360 derecelik bir açıyla bakıyor Hafta içi her gün saat da Şirin Payzın 360º de, gün boyunca yaşananlar daha yalın daha anlaşılır, gölgede kalmış haberler ayrıntılı ve farklı bilgilerle net anlaşılır bir halde ele alınacak. Siyasetten sanata, spordan müziğe, sinemadan sivil topluma birçok konu tartışılacak. Ayrıca, gün boyunca olan bitene anlam kazandıracak, farklı haber dosyalarıyla olaylara her açıdan bakılacak. 360º, yorgun geçen bir günün ardından yormadan haber verirken, bilgilendirip ve eğlendirecek. Ankara da haberin içinde olacak! CNN TÜRK izleyicileri, Ankara haberlerini de Hande Fırat tan öğrenecek. CNN TÜRK, 24 saat boyunca her saat başı Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri İpek Kaplan, Başak Şengül, Seda Öğretir, İnci Özkasnak, Tunç Arslanalp ve Burak Törün ile ekrana taşıyacak. CNN TÜRK TE EKONOMİ CNN TÜRK Ekonomi servisi gün boyu ekonominin nabzını tutmaya; bültenler, programlar ile borsayı, döviz ve faiz piyasalarını izleyicileri için takip etmeye devam ediyor. ParaMetre Hafta içi her gün saat te ParaMetre de, Enis Berberoğlu, Vatan Gazetesi Ankara Temsilcisi Bilal Çetin ile Ankara gündemini değerlendirmeyi sürdürüyor.

4 4 ParaMetre de Ekonominin seyrini etkileyecek gündem maddeleri, Para piyasalarında günün beklentileri, Borsa seansının açılışıyla birlikte, hızlı ve güvenilir veri akışı takip edilmeye devam ediliyor. PİYASALAR Deniz Bayramoğlu, İMKB, faiz ve döviz piyasalarını ayrıntılarıyla Piyasalar da hafta içi her gün analiz etmeye devam ediyor. Piyasalar da, borsa ve para piyasalarını etkileyen şirket, dünya ve Türkiye haberleri ekrana taşınıyor. Sadece mali piyasalardaki hareketleri izleyicilere aktarmakla kalmayan Piyasalar, aynı zamanda piyasalara geniş bir perspektiften bakıyor. EBRU BAKİ İLE PARANIN İZİ Ebru Baki nin sunduğu Paranın İzi, hafta içi her gün saat de, güne damgasını vuran gelişmeleri, gün sonunda piyasaların nabzını ekrana taşımaya devam ediyor. Ekonominin ana haber bülteni olan Paranın İzi nde günün flaş haberi, yorumları ve uzman analizleriyle ekrana geliyor. Borsa kapandığında borsa ve para piyasalarının ayrıntıları, Türkiye ekonomisine yön veren isimlerin gündeme ilişkin değerlendirmeleri ile borsa ve piyasalar günü ekonominin ana haber bülteni Paranın İzi ile kapatıyor. CNN TÜRK TE SPOR Spor programlarıyla da CNN TÜRK yeni sezonda önce olacak futbolmania Tutkulu bir yönetici, kariyerli bir sporcu ve usta bir gazeteci her Pazar süper lig maçının ardından CNN TÜRK te futbolmania da buluşacak. Abdurrahim Albayrak, Engin Verel ve Faik Gürses; Nebil Evren in sunduğu futbolmania'da bir araya gelecek. Türk takımlarının Avrupa maceraları, maç özetleri tüm detaylarıyla konuşulacak. ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖZEL Christiano Ronaldo, Messi, Kaka, Eto o, Ronaldinho, Rooney ve bu gezegenin tüm yıldızlarının buluştuğu tek program. Dünyanın en heyecanlı ve kaliteli ligi Şampiyonlar Ligi tüm renkleri ile Şampiyonlar Ligi Özel de. Barış Kuyucu nun sunduğu Şampiyonlar Ligi Özel her Pazar te ekrana geliyor. CNN TÜRK ÜN DENEYİMLİ İSİMLERİ İLE SPOR VİZYON Spor programlarının yanı sıra; her gün ekrana gelen kapsamlı spor bülteni Spor Vizyon da, CNN TÜRK spor spikerleri Alp Özgen, Aylin Pınar Kuyucu, Barış Kuyucu, Nebil Evren ve Tuğba Dural; günün spor gelişmelerini, Türkiye ve dünyanın spor gündemini dönüşümlü olarak canlı yayında aktarıyor. Spor Vizyon, futboldan basketbola, voleyboldan motor sporlarına, tenisten atletizme kadar sporun her dalını tüm ayrıntılarıyla izleyiciyle buluşturuyor. SMAÇ Smaç ta eski Milli Voleybolcu Metin Görgün, her Pazar saat de, haftanın en önemli olayları ve maçlarını konuklarıyla irdeliyor.

5 5 CNN TÜRK ÜN VAZGEÇİLMEZLERİ... Yeni yayın döneminde de CNN TÜRK ün devam eden programları: beşn birk Gazeteciliğin 6 temel sorusu yanıt buluyor. Ne, Nerede, Ne Zaman, Nasıl, Neden ve Kim? Hafta içi her gün saat de Cüneyt Özdemir ile beşn birk da; hayatın farklı renkleri ve yüzleri ekrana geliyor. Sanattan spora, siyasetten popüler kültüre, her alanda konuşulanlar. Merak uyandıran isimler, olaylar. Konu ve konukları izleyiciye yaklaştıran dinamik akış.tartışma, sınırsız sürüyor AFİŞ Sanatın Ana Haber Bülteni Afiş Nur Aydın ın sunumuyla hafta içi her gün saat te, kültür ve sanatın renkli dünyasında yaratıcıların peşinden giderek başarıları, hayalleri, sorunları ve çekişmeleri ekranlara getirmeye devam ediyor. TRENDİKON Eda Taşpınar Trendikon da her Cumartesi saat de, modayla ilgili stilist, manken, fotoğrafçı ya da giyim tarzı beğenilen ve gündemde olan oyuncu ya da şarkıcıyı konuk ediyor. Ve Eda Taşpınar 5100 a SMS atan 100. seyircisiyle alışverişe çıkıp, ona güzel giyinmenin sırlarını anlatıyor. Eda Taşpınar haftanın talihlisine imaj danışmanlığı yapıyor. İŞ TE GÜNDEM İş dünyasını yakın takibe alan iş dünyası programı Merva Ulusoy ile İş te Gündem ise, her Pazar saat te iş dünyasının başarılı bir ismini konuk ediyor. Programda, iş dünyasında kariyeriyle öne çıkan ismin başarı öyküsü, iş dünyasına ve hayata bakışı ekrana taşınıyor. HER YERDE BİR HABER VAR Güven İslamoğlu yine Her Yerde Bir Haber Var da her Cumartesi günü saat de; doğası, tarihi, kültürü ve insanıyla Türkiye yi yeniden keşfediyor. LEZZET DURAKLARI Damakları çatlatan, en güzel, en meşhur lezzetleri sofranıza getiren Lezzet Durakları lezzetçi-gezgin Mehmet Yaşin le her Pazartesi saat da ekrana gelmeye devam ediyor. Türkiye nin her köşesine gidip o yörenin en lezzetli yemeklerinin sırlarını izleyiciyle paylaşan Lezzet Durakları izleyici tam anlamıyla bir lezzet yolculuğuna çıkıyor. HAYATIN TADI Her hafta, ünlü bir konuğun ağırlanacağı Memet Özer ile Hayatın Tadı'nda her Cumartesi saat te; her hafta, tek bir yemek çeşidi inceleniyor ve yapılıyor. Amaç en doğrusunun ve mükemmelinin, en kolay, lezzetinden ödün vermeden en sağlıklı pişirme teknikleri ile hazırlanması. Sonrasında yemekler konuklar ile beraber tadılıyor. Hayatın Tadı nda, doğru pişirme teknikleri ile ilgili önemli tüyolar izleyicilere veriliyor. Aynı zamanda konuklar ile yemek ve yemek kültürü hakkında sohbet ediliyor. Özel dünyaların kapılarını aralayan program.

6 6 IŞILTILAR Tahire Demircan ile Işıltılar da, her Cumartesi saat te, çok özel kişilerin daha önce ele alınmamış bilinmeyen yönleri ve hayatlarındaki dönüm noktaları ekrana geliyor. İŞ SEYAHATİ Cem Seymen ile İş Seyahati, 15 günde bir Pazar günleri saat de, daha önce gündeme gelmemiş ama hayal dünyamızda hep yer etmiş coğrafyalara yolculuk yapıyor. Türk işadamlarının keşfettiği ve iş yaptığı coğrafyalara yapılan yolculuklarda, bu farklı ülkeler iş potansiyeli boyutuyla inceleniyor ve gidenlerin minimum bütçe ile en kaliteli hayatı nasıl yaşayacağının ayrıntıları ele alınıyor. Bir işadamının eline bavulunu alıp evinden çıktığı andan itibaren ihtiyaçlarını ve başına gelenleri bir senaryo dahilinde ekrana geliyor. İşadamının gittiği ülkedeki kabarık telefon faturalarına nasıl çözüm bulacağına yönelik ipuçları da veriliyor. Merak ettiğiniz soruların tümü İş Seyahati programında yanıt buluyor. ORADAYDIM Türkiye nin yakın tarihine yansıyan olayları, yaşayanların ve tanıkların anlatımıyla ele alan, Soner Yalçın ın hazırladığı Oradaydım belgeseli, her Cumartesi saat da, her bölümünde gündemi sarsan olayların bilinmeyen yönlerini, tanıklarıyla ekrana getirmeyi sürdürüyor. YAŞAMA SEVİNCİ Dr. Elif Ilgaz Aydınlar ile Yaşama Sevinci, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat de, Yaşamımızı tehdit eden sağlık problemleri ne yer vermeye devam ediyor. CHECK-UP Leyla Ataman ile CHECK-UP, her Cumartesi saat te, konusunun uzmanı doktorlarla günceli, merak edilen sağlık sorunlarını konuşuyor. Sağlık dünyasının kapıları CHECK-UP la aralanıyor. Programda, her hafta seçilen farklı tıp dosyalarıyla sağlık sorunlarına derinlemesine yer veriliyor. Uzman doktorların deneyimleri ve yorumlarıyla akıllardaki sorular yanıtlanıyor. BAŞARIYA DOĞRU Üniversiteye ve liseye hazırlanan adaylara Sait Gürsoy Başarıya Doğru da; zaman zaman teknik bilgiler verirken, sınavlarda dikkat edilmesi gerekenleri, seçecekleri okulların özelliklerini, genç aile iletişimi konularında hem adayları hem de aileleri bilgilendiriyor. Lise adayları için özel okul, üniversite öğrencileri için üniversite tanıtımları ekrana taşınıyor. Tüm bunlarla birlikte; dil okulları, yurt dışı eğitimi gibi konular da programda ele alınıyor. Adaylar, anneler, babalar ve eğitimciler A dan Z ye programda kendilerini buluyor. SANAYİ ROTASI Cem Seymen ile Sanayi Rotası, her Cuma saat da, ekonomiye yön veren isimlerin gündeme ilişkin görüş ve değerlendirmelerini, sadece Türkiye'nin değil dünyanın da farklı kentlerinde bulunan Türk yatırımcıların ve sanayicilerin başarı hikayelerini ekrana getiriyor. KOKPİT CNN TÜRK TE UÇMAYA DEVAM EDİYOR! Uğur Cebeci ile Türkiye nin havacılık programı Kokpit, 15 günde bir Pazar günleri CNN TÜRK te ekrana geliyor. Yapımcılığını Doğan Haber Ajansı Genel Müdürü Uğur

7 7 Cebeci nin gerçekleştirdiği program, yayına başladığı 1997 den bu yana kesintisiz 12 yıldır ekranlara geliyor. Sunuculuğunu Emel Özuğur, yönetmeliğini Murat Özfilizler, genel koordinatörlüğünü de Tolga Özbek in yaptığı program, Türkiye de havacılığın sevilmesine ve yaygınlaşmasına önemli katkısı oldu. Evet, şimdi kalkış zamanı. Koltuğunuzu dik duruma getirin, kemerlerinizi bağlayın. SINAV GÜNLÜĞÜ Alev Nallar ın hazırlayıp sunduğu üniversite sınav yolculuğunda adayların en güvenilir başvuru kaynağı Sınav Günlüğü nde, İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim Görevlisi Burak Kılanç eğitimle ilgili tüm soruları, her Pazar saat te, canlı yayında cevaplandırıyor. Fatih Türkmenoğlu, toplumun nabzını CNN TÜRK te tutmaya devam ediyor. Tüm sektörlerdeki son gelişmeler, öne çıkan şirketler, şirket evlilikleri gibi konuları ele alan ÖZEL SEKTÖR, Noyan Doğan ın sunduğu BAKIŞ, Sami Altınkaya ile ÇIKIŞ YOLU ekrana gelmeye devam edecek. Ve tabii ki; hava durumu tahminleri için Meteroloji Mühendisi Bünyamin Sürmeli yine CNN TÜRK ekranlarında olacak. Görselleri ve toplantıdaki sunumu CNN TÜRK Basın Odası ndan alabilirsiniz:

TÜRK NEFROLOJİ DERNEĞİ

TÜRK NEFROLOJİ DERNEĞİ TÜRK NEFROLOJİ DERNEĞİ 2013 YILI DÜNYA BÖBREK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ TELEVİZYON REKLAMI 08-14 Mart tarihleri arasında televizyon kanallarında reklam kuşağında yayınlanmak üzere bir reklam filmi hazırlandı.

Detaylı

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu Yeditepe Üniversitesi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlileri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer ŞENGÜL, 21 Şubat 2013 Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Gıda

Detaylı

Manisa'da ilk antrenman

Manisa'da ilk antrenman 19 NİSAN 2013 Manisa'da ilk antrenman Akhisar Belediye ve Gençlikspor maçı hazırlıklarını bugün saat 20:00 de basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Karakartallar maçlar için ilk hazırlığı Manisa'da

Detaylı

Toprak Kısa Film ve Belgesel Yarışması

Toprak Kısa Film ve Belgesel Yarışması Toprak Kısa Film ve Belgesel Yarışması 01 Temmuz 03 Kasım 2014 1-BİZ KİMİZ? Toprak Kısa Film ve Belgesel Yarışması, Türkiye nin ilk Tarım ve Hayvancılık Kanalı Bereket Televizyonu adına RFTech Reklam,

Detaylı

4. B Ö L Ü M B a s ı n d a T Ü R S A B

4. B Ö L Ü M B a s ı n d a T Ü R S A B 4. BÖLÜM B a s ı n d a T Ü R S A B TARİH KANAL PROGRAM EKİM 2006 EKİM 2005 HABERTÜRK UYANDIRMA SERVİSİ KASIM 2006 KASIM 2005 KANALTÜRK SÖZ MECLİSİ 07 KASIM 2005 HABERTÜRK EKONOMİ GÜNDEMİ 16 KASIM 2005

Detaylı

HÜRRİYET GAZETESİ OKUR PROFİLİ 01.09.2011 31.08.2012

HÜRRİYET GAZETESİ OKUR PROFİLİ 01.09.2011 31.08.2012 HÜRRİYET GAZETESİ OKUR PROFİLİ 01.09.2011 31.08.2012 1.8 MİLYON KİŞİ her gün Hürriyet okur... AB sosyo-ekonomik statü grubunda 650 bin kişi ile en yüksek erişim (SES 2012) Yüksek eğitimli okurlarda en

Detaylı

SPOR PROGRAMLARINDAN OLUŞAN SPOR REKLAM PAKET KAMPANYAMIZ

SPOR PROGRAMLARINDAN OLUŞAN SPOR REKLAM PAKET KAMPANYAMIZ SPOR PROGRAMLARINDAN OLUŞAN SPOR REKLAM PAKET KAMPANYAMIZ PROGRAM ADI: PROGRAM GÜNÜ: FUTBOL GECESİ - CÜNEYT ŞEN PAZARTESİ-23:10 PROGRAM ADI: PROGRAM GÜNÜ: GOL SALI-20:30 PROGRAM ADI: PROGRAM GÜNÜ: TOP

Detaylı

Sayı: 15 NİSAN 2013. 14 Nisan 2013 Pazar Günü Mesleğimiz İçin Taksim deydik.

Sayı: 15 NİSAN 2013. 14 Nisan 2013 Pazar Günü Mesleğimiz İçin Taksim deydik. 14 Nisan 2013 Pazar Günü Mesleğimiz İçin Taksim deydik. 14 Nisan 2013 Pazar günü saat:12.00 de Galatasaray Lisesi önünde meslektaşlarımızla toplanarak, balonlar pankartlar eşliğinde İstiklal Caddesi boyunca

Detaylı

2013 Kış Etkinlikleri

2013 Kış Etkinlikleri KARTAL ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi 2013 Kış Etkinlikleri İlk Dönem Sonu Eğitim sistemimizde seçkin bir yere sahip olan İmam Hatip Liseleri içerisinde ayrı bir konumda bulunan

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi11 EKİM Antalya kampı başladı

Beşiktaş Gazetesi11 EKİM Antalya kampı başladı Antalya kampı başladı SPOR KARAKARTALLAR, lige hazırlıklarını milli maç için verilen aranın ardından Antalya kampında sürdürüyor. Siyah-Beyazlı ekip Xanthe Resort Hotel de akşam idmanı ile antrenmanlara

Detaylı

DÜZEY B1 Avrupa Konseyi Ortak Dil Ölçütleri Çerçevesinde BÖLÜM 4 SINAV GÖREVLİSİNİN KİTAPÇIĞI. Dönem Kasım 2009 DİKKAT

DÜZEY B1 Avrupa Konseyi Ortak Dil Ölçütleri Çerçevesinde BÖLÜM 4 SINAV GÖREVLİSİNİN KİTAPÇIĞI. Dönem Kasım 2009 DİKKAT ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ Milli Eğitim ve Din İşleri Bakanlığı Devlet Dil Sertifikası DÜZEY B1 Avrupa Konseyi Ortak Dil Ölçütleri Çerçevesinde BÖLÜM

Detaylı

alan takımların maç programı ise şöyle aktarılıyor: 13 EKİM CUMAR- TESİ 12:00 Ankaraspor Beşiktaş (U-15) Aktepe Sahası 13:45 Ankaraspor

alan takımların maç programı ise şöyle aktarılıyor: 13 EKİM CUMAR- TESİ 12:00 Ankaraspor Beşiktaş (U-15) Aktepe Sahası 13:45 Ankaraspor Gençler göz dolduruyor SPOR KARAKARTAL IN genç isimleri sahada ter döküyor. Genç oyuncular hafta sonu top koşturacak. Futbol Altyapı Takımlarının 10. hafta maç programları belli oldu. Siyah Beyazlı ekibin

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 03.11.2012 Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Belediyesi'nde belgesel film gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. Levent Kültür Merkezi'nde sinema gösterimleri için de Salkım

Detaylı

BİR ACAYİP SOYGUN ADANA İŞİ. - Basın Toplantısı Haber Küpürleri. - 12.Ocak 2015 Adana Hilton Otel

BİR ACAYİP SOYGUN ADANA İŞİ. - Basın Toplantısı Haber Küpürleri. - 12.Ocak 2015 Adana Hilton Otel BİR ACAYİP SOYGUN ADANA İŞİ - Basın Toplantısı Haber Küpürleri - 12.Ocak 2015 Adana Hilton Otel 13.01.2015 Salı Adana İşi nde acayip soygun Bir Acayip Soygun Adana İşi adlı uzun metraj filmin çekimleri

Detaylı

BASIN SPONSORLUĞU DOSYASI

BASIN SPONSORLUĞU DOSYASI 20-23 MAYIS 2017 DÜNYADA YANKI UYANDIRAN BİR ETKİNLİK 1998 yılından bugüne Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali sinemanın görsel gücünden yararlanarak kadının toplumsal konumunu sorgulamayı,

Detaylı

ONLINE^^TV= Galatasaray - Bursaspor maçi canli izle

ONLINE^^TV= Galatasaray - Bursaspor maçi canli izle ONLINE^^TV= Galatasaray - Bursaspor maçi canli izle 2-23- 2018 https://tinyurl.com/y74yepkw https://tinyurl.com/y74yepkw Galatasaray Bursaspor maçı canlı izle Galatasaray Bursaspor bein Galatasaray Bursaspor

Detaylı

Festivalin Tarihçesi

Festivalin Tarihçesi Festivalin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11 yıl boyunca dünyadan ve

Detaylı

Soner Sevgili Eğitim 1983-1994 Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo- Tv ve Sinema Bölümü. Deneyim

Soner Sevgili Eğitim 1983-1994 Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo- Tv ve Sinema Bölümü. Deneyim Soner Sevgili Eğitim 1983-1994 Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo- Tv ve Sinema Bölümü Deneyim 2012 İstanbul - Bir tür görüntülü İstanbul ansiklopedisi olan Zümrüd- ü Anka belgesel dizisinin yönetmeni

Detaylı

Giovanni dışında bütün örenciler çok çalışıyor. O hiç çalışmıyor ama sınıfın en başarılı öğrencisi. Çok iyi Türkçe konuşuyor.

Giovanni dışında bütün örenciler çok çalışıyor. O hiç çalışmıyor ama sınıfın en başarılı öğrencisi. Çok iyi Türkçe konuşuyor. OKUMA - ANLAMA: ÖĞRENCİLER HER GÜN NELER YAPIYORLAR? 1 Türkçe dersleri başladı. Öğrenciler her gün okula gidiyorlar, yeni şeyler öğreniyorlar. Öğretmenleri, Nazlı Hanım, her Salı ve her Cuma günü sınav

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 11 ( 17 Nisan 02 Mayıs 2017 ) Sayfa 1 GENEL 18 Nisan Salı günü ilkokul ve ortaokul öğrencilerimizin katılımı ile Bayan Voleybol A Milli Takım Pasörü Naz Aydemir Akyol u konuk ettik. İbrahim

Detaylı

Proje konusu. Sportive markası ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek.

Proje konusu. Sportive markası ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Proje ismi Ballbasket bol spor Proje konusu Sportive markası ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Logo Birbirleriye gençliğin selamlaşma hareketiyle havaya sıçrayarak

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

UYG 100 ÜNİVERSİTE YAŞAMINA GİRİŞ IUL 100 INTRODUCTION TO UNIVERSITY LIFE DERSİ

UYG 100 ÜNİVERSİTE YAŞAMINA GİRİŞ IUL 100 INTRODUCTION TO UNIVERSITY LIFE DERSİ UYG 100 ÜNİVERSİTE YAŞAMINA GİRİŞ IUL 100 INTRODUCTION TO UNIVERSITY LIFE DERSİ SEVGİLİ ÖĞRENCİ- LERİMİZ... Liselerinizden mezun olup Üniversiteye başladığınız şu günler sizler için çok heyecan verici

Detaylı

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister...

FARKIMIZ ; Lezzet için rasyonel çözümler... Biz, iyi yemek sohbetlerinin nesnesi olmaya adayız. Unutmayın, hazır yemek özen ister... Hakkımızda; Catering son yıllarda gelişen yeni bir sektör; yiyecek tedarik etme, yemeklerin hazırlanması ve bu hizmetin üstlenilip sunulması anlamında kullanılıyor. Yani toplu yemek tüketilecek olan bir

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

Birinci Medya Reklam. Markanıza Değer KATALIM. Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399

Birinci Medya Reklam. Markanıza Değer KATALIM. Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399 HABER PORTALINIZ www.kibrisgenctv.com Kıbrıs ta Birinci, Akdeniz de bir inci 90.0* 96.6 Mağusa Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399 Birinci Medya Reklam Markanıza

Detaylı

GÜZ YARIYILI FİNAL TAKVİMİ 03 OCAK SALI

GÜZ YARIYILI FİNAL TAKVİMİ 03 OCAK SALI 7 Ocak 2017, Cumartesi / 10:00-11:45 (ENG 231, CENG 201) 8 Ocak 2017, Pazar / 10:00-11:30 (ENG 131, CENG 101) 7 Ocak 2017, Cumartesi / 10:00-11:00 (ENG 225) 8 Ocak 2017, Pazar/ -14:00 (ENG 125) 7 Ocak

Detaylı

Final Touch. FINISHING SCHOOL by Safak Fisek. Kişisel İmaj Yönetimi ve Zarafet sınıfımız açıldı! 09 Mart 2012 Cumartesi

Final Touch. FINISHING SCHOOL by Safak Fisek. Kişisel İmaj Yönetimi ve Zarafet sınıfımız açıldı! 09 Mart 2012 Cumartesi Final Touch FINISHING SCHOOL by Safak Fisek Kişisel İmaj Yönetimi ve Zarafet sınıfımız açıldı! 09 Mart 2012 Cumartesi Son kayıt tarihi : 05 Mart 2012 Pazartesi Bilgi için telefon : 0 532 287 68 38-0 533

Detaylı

final in başarı geleneği final temel liseleri ile sürüyor...

final in başarı geleneği final temel liseleri ile sürüyor... Sevgili öğrenciler, değerli veliler... Dershanelerin dönüşüm sürecini kamuoyundan takip ettiniz. Biz de final dergisi dershaneleri olarak artık final liseleri ne dönüşüyoruz. final liseleri Hiçbir başarı

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 9 ( 13 Mart - 27 Mart 2017 ) Sayfa 1 ATLETİZM 15 Mart Çarşamba günü okulumuz atletizm sahasında Sarıyer İlçesi 18 Mart Atletizm Yarışları yapıldı. Ortaokul ve liseden toplam 15 öğrencimizin

Detaylı

Jamie Foxx J

Jamie Foxx J Jamie Foxx J - - - - - - - - - - - - - 62 Corinne Foxx 63 Biz müzik ve sinemayı bir araya getiren bir aileyiz. Babam hem eğitimli bir müzisyen hem de bir oyuncu. Gerçekten çok şanslıyım! Corinne Foxx Jamie

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK UYUM HAFTASI ETKİNLİK YERİ 12 15 EYLÜL 2017 Fen SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

GÖRSEL ve İŞİTSEL MEDYADA EMO

GÖRSEL ve İŞİTSEL MEDYADA EMO GÖRSEL ve İŞİTSEL MEDYADA EMO 14 Nisan 2010- EMO 42. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Göltaş ve EMO Enerji Çalışma Grubu Başkanı Olgun Sakarya, Halk TV de yayınlanan Enerji Oyunu adlı programa konuk

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. ve 2007 yılından bu yana Zamalek takımında forma. haklarını elinde bulunduran Yunan menajer Gerasimos Zapatinas, Shikabala'yı

Beşiktaş Gazetesi. ve 2007 yılından bu yana Zamalek takımında forma. haklarını elinde bulunduran Yunan menajer Gerasimos Zapatinas, Shikabala'yı Gündemde Shikabala var BEŞİKTAŞ yönetimi, bir yandan teknik direktör Samet Aybaba'- nın takımda istemediği yabancı oyuncuları göndermeye çalışırken, diğer yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Gündemde

Detaylı

7. VE SPONSORLUK DOSYASI.

7. VE SPONSORLUK DOSYASI. 7. VE SPONSORLUK DOSYASI www.miceodulleri.com NEDİR ACE of M.I.C.E. Awards Etkinlik ve Toplantı Sektörü Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vermeyi, sektörde

Detaylı

IEEE Türkiye Başkanlar Kurultayı

IEEE Türkiye Başkanlar Kurultayı İTÜ IEEE ailesinden merhaba! 1992 yılından beri İTÜ Elektrik-Elektronik Fakültesi nde faaliyet gösteren, teknik üniversite öğrencisinin mesleki ve sosyal açıdan gelişimini hedefleyen sayısız çalışma yapan

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Her Cuma yeni bir film

Beşiktaş Gazetesi. Her Cuma yeni bir film Her Cuma yeni bir film BEŞİKTAŞ Belediye Başkanı İsmail Ünal sinema ile ilgili yeni projesini anlattı. Ünal, "Beşiktaş ta. Sinemamızın son dönemlerde üretilen çağdaş ürünlerini artık Beşiktaş Levent Kültür

Detaylı

FESTİVALİMİZ BU YIL 21-22-23 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAPILIYOR

FESTİVALİMİZ BU YIL 21-22-23 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAPILIYOR FESTİVALİMİZ BU YIL 21-22-23 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAPILIYOR 1 / 29 konuklara kültürel Geleneksel 43.sü ulusal varlıklarımızın düzenlenecek çapta ev hale sahipliği da gelmiş, adını yapmaya olan duyurmuş

Detaylı

Beşiktaş - Bayern Münih maçi canli izle 20 şubat <<< UEFA Şampiyonlar Ligi 2018>>> ==============================================

Beşiktaş - Bayern Münih maçi canli izle 20 şubat <<< UEFA Şampiyonlar Ligi 2018>>> ============================================== Beşiktaş - Bayern Münih maçi canli izle 20 şubat 2018 8 > ============================================== LIVE>>> https://tinyurl.com/yaabu2w8 LIVE>>> https://tinyurl.com/yaabu2w8

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

4. SİHİRLİ MİKROFON RADYO ÖDÜLLERİ

4. SİHİRLİ MİKROFON RADYO ÖDÜLLERİ 4. SİHİRLİ MİKROFON RADYO ÖDÜLLERİ 2016 4. SİHİRLİ MİKROFON RADYO ÖDÜLLERİ BU YIL DA ZORLU CENTER PERFORMANS SANATLARI MERKEZİ NDE! OYLAMA www.sihirlimikrofon.org DA! ÖN ELEME 20-22 OCAK 2016 DA! OYLAMA

Detaylı

YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ

YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ YENİ BİLİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJİ 2015-2016 ŞUBAT AYI BÜLTENİ STAR CLASS BU AYIN TEMASI KENDİMİZİ DÜZENLEME BİÇİMİMİZ ANA HATLARIMIZ *Toplumların ve bireylerin ihtiyaçları farklı meslekleri ortaya çıkarır

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 09 Ekim 2017 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

EYLÜL - EKİM BÜLTENİ

EYLÜL - EKİM BÜLTENİ EYLÜL - EKİM BÜLTENİ İSTANBUL GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEĞİ Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Er Cihan Namlı Caddesi No: 39/8 Şişli/İstanbul 1 GBİ ARTIK BM KÜRESEL İŞBİRLİĞİ AĞI ÜYESİ! DÜNYA BARIŞ GÜNÜNDE FESTİVAL

Detaylı

OKUL MÜDÜRÜMÜZLE RÖPORTAJ

OKUL MÜDÜRÜMÜZLE RÖPORTAJ OKUL MÜDÜRÜMÜZLE RÖPORTAJ Kendinizden biraz bahseder misiniz? -1969 yılında Elazığ'da dünyaya geldim. İlk orta ve liseyi orada okudum. Daha sonra üniversiteyi Van 100.yıl Üniversitesi'nde okudum. Liseyi

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

Habere göre. Quaresma sözü ortalığı karıştırdı

Habere göre. Quaresma sözü ortalığı karıştırdı 23 MAYIS 2013 Quaresma sözü ortalığı karıştırdı Habere göre Samet Aybaba ile yolları ayırdıktan sonra teknik direktör arayışlarına başlayan Siyah-beyazlı ekibin Başkanı Fikret Orman, teknik direktör arayışlarında

Detaylı

MEDYA TAKİP DOSYASI PROF. DR. SUAT GEZGİN

MEDYA TAKİP DOSYASI PROF. DR. SUAT GEZGİN MEDYA TAKİP DOSYASI PROF. DR. SUAT GEZGİN 2002 GÜNLÜK EVRENSEL [ Ulusal Gazeteler ] Yayın Sayfa No 13 Tarih 01.01.2002 Sayfa 1 / 285 FİNANSAL FORUM [ Ulusal Gazeteler ] Yayın Sayfa No 2 Tarih 06.01.2002

Detaylı

Vivez et Parlez Français

Vivez et Parlez Français Vivez et Parlez Français 1993 yılında kurulan HİT Uluslararası Eğitim Yayın ve Dış Ticaret A.Ş Türkiye nin en büyük kuruluşlarını yönetmiş, eğitim konusunda deneyimli yöneticileri, yönetim kurulu üyeleri

Detaylı

CIO Ödülleri 2014, beşinci kez sahiplerini bulacak. İlki

CIO Ödülleri 2014, beşinci kez sahiplerini bulacak. İlki CIO Ödülleri CIO Ödülleri 2014, beşinci kez sahiplerini bulacak. İlki 2010 yılında düzenlenen CIO Ödülleri, kurumlarında başarılı projelere imza atmış CIO ları onurlandırmayı hedefliyor. Ödül alan CIO

Detaylı

12.00 TÜRK DİLİ Okutman Cem Yılmaz Tüm Bölümler B 407 408 409-410 Yrd. Doç. Orhan Çekiç Tüm Bölümler B 407 408 409 410

12.00 TÜRK DİLİ Okutman Cem Yılmaz Tüm Bölümler B 407 408 409-410 Yrd. Doç. Orhan Çekiç Tüm Bölümler B 407 408 409 410 T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ 2014-2015 GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV TARİHLERİ Saat Dersin Adı Dersin Öğretim Elemanı Bölüm/Sınıf Salon Gözetmen 12 OCAK 2015 PAZARTESİ 09.00 3 D Modelleme Uzman

Detaylı

Yetenekleriniz Konuşsun!

Yetenekleriniz Konuşsun! On5yirmi5.com Yetenekleriniz Konuşsun! ÖSS'de istediğiniz puanı alamadınız, yerleştirmelerde de açıkta kaldınız..."tamam, benim üniversite maceram buraya kadarmış" diyorsanız, yanılıyorsunuz. Yayın Tarihi

Detaylı

KİTAP GÜNCESİ VIII. GELENEKSEL KİTAP GÜNLERİ SAYI:3

KİTAP GÜNCESİ VIII. GELENEKSEL KİTAP GÜNLERİ SAYI:3 KİTAP GÜNCESİ VIII. GELENEKSEL KİTAP GÜNLERİ SAYI:3 Issue #: [Date] MAVİSEL YENER İLE RÖPOTAJ 1. Diş hekimliği fakültesinden mezunsunuz. Bu iş alanından sonra çocuk edebiyatına yönelmeye nasıl karar verdiniz?

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. BASIN ÇALIġMALARI

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. BASIN ÇALIġMALARI BASIN ÇALIġMALARI BASIN AÇIKLAMALARIMIZ 5 Mayıs 2010 Özelleştirme Karşıtı Platform İstanbul Bileşenleri nin Taksim BEDAŞ önünde gerçekleştiği basın açıklaması yoğun bir katılımla yapıldı. Şubemiz üye ve

Detaylı

İlham Veren Konuşmalar içimizde zaten var olan ama bir şekilde atıl kalmış pozitif değerlere devinim kazandıracak ve bu değerleri, başka insanlara

İlham Veren Konuşmalar içimizde zaten var olan ama bir şekilde atıl kalmış pozitif değerlere devinim kazandıracak ve bu değerleri, başka insanlara İlham Veren Konuşmalar içimizde zaten var olan ama bir şekilde atıl kalmış pozitif değerlere devinim kazandıracak ve bu değerleri, başka insanlara ait önemli tecrübelerin bakış açısından bir kez daha okuma

Detaylı

7.2 Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceedings) basılan bildiriler

7.2 Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceedings) basılan bildiriler 1. Adı Soyadı : HALE TORUN 2. Doğum Tarihi : 07.07.1972 3. Ünvanı : Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu : Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Tarih Marmara Üniversitesi 1994 Y.Lisans Radyo Televizyon ve

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 24 Ekim 2016 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2016-2017 eğitim öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için VIII. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın!

Detaylı

Birinci Medya Reklam. Markanıza Değer KATALIM. Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399

Birinci Medya Reklam. Markanıza Değer KATALIM. Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399 HABER PORTALINIZ www.kibrisgenctv.com Kıbrıs ta Birinci, Akdeniz de bir inci 90.0* 96.6 Mağusa Yeni Nesil TV - GençTVExpress Apple Ipad Online SMS EXPRESS CEP ABONE 2399 Birinci Medya Reklam Birinci Medya

Detaylı

DOĞAN YAYIN HOLDİNG A.Ş.

DOĞAN YAYIN HOLDİNG A.Ş. DOĞAN YAYIN HOLDİNG A.Ş. 1 OCAK - 31 MART 2009 ARA HESAP DÖNEMİ FAALİYET RAPORU www.dyh.com.tr İÇİNDEKİLER A. Doğan Yayın Holding A.Ş. Hakkında...4 B. 01.01-30.09.2008 Döneminde Önemli Gelişmeler...8 C.

Detaylı

Zirve Takvimi

Zirve Takvimi 2016-2017 Zirve Takvimi İK profesyonellerinin buluşma noktası... 2016-2017 Zirve Takvimi 13. Seçme Yerleştirme & Yetenek Yönetimi Zirvesi 5-6 Ekim 2016, İstanbul Marriott Hotel Asia Performans, Ücret ve

Detaylı

Mirac Türker. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri

Mirac Türker. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 5. Adres Bilgileri Mirac Türker Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Maltepe - Küçükyalı Ev Telefonu : 90 (216) 366 44 65 Cep Telefonu : 90 (530) 498 74 85 E-Posta : miracakoz@yahoo.com Kişisel Bilgiler Toplam Tecrübe

Detaylı

Sinan- Palladio Conference: Connected Architectural Histories in the Early Modern Eastern Mediterranean

Sinan- Palladio Conference: Connected Architectural Histories in the Early Modern Eastern Mediterranean Sinan- Palladio Conference: Connected Architectural Histories in the Early Modern Eastern Mediterranean 20-21 September 2013, with a trip to Edirne on 22 September Istanbul Bilgi University, Faculty of

Detaylı

MetroCity + Sport 2000 + Nesine.com ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek.

MetroCity + Sport 2000 + Nesine.com ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Proje ismi Ballbasket bol eğlence Proje konusu MetroCity + Sport 2000 + Nesine.com ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Hedef kitle Projeyle, organizasyonun yapılacağı

Detaylı

Ağustos 2011. DemirDöküm Konsey İletişim Bülteni

Ağustos 2011. DemirDöküm Konsey İletişim Bülteni Ağustos 2011 DemirDöküm Konsey İletişim Bülteni İçindekiler Konsey Başkan ının Mesajı...5 Konsey Kick Off..6 Yeni İş Modeli ve VIP Servis Açılışları...7 Konsey ve Komitelerin Tanıtımı..8 Komitelerin Amaçları...10

Detaylı

Sunumda yer alan işbirliği önerileri Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) Yönetim Kurulu onayı ile geçerlilik kazanacak olup, planlama amaçlıdır.

Sunumda yer alan işbirliği önerileri Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) Yönetim Kurulu onayı ile geçerlilik kazanacak olup, planlama amaçlıdır. www.tkyd.org Sunumda yer alan işbirliği önerileri Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) Yönetim Kurulu onayı ile geçerlilik kazanacak olup, planlama amaçlıdır. Projede yer alması öngörülen kişi ve kuruluşlar

Detaylı

Haftasonu Etütleri Başlıyor..

Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Öğrencilerimizin okul dışında kalan zamanlarını etkinliklerle planlayarak geçirmeleri, onların bedensel ve ruhsal gelişmelerinin sağlıklı sürmesine destek olacaktır. Bu öngörüyle

Detaylı

GAZETE KUPÜRLERİ İNTERNET SAYFALARI TV RAPORLARI

GAZETE KUPÜRLERİ İNTERNET SAYFALARI TV RAPORLARI 07-09 Mayıs 2016 GAZETE KUPÜRLERİ TIKLAYINIZ İNTERNET SAYFALARI TIKLAYINIZ TV RAPORLARI TIKLAYINIZ GAZETE KUPÜRLERİ YENİ ŞAFAK Tarih : 08.05.2016 GÜNLÜK ULUSAL GAZETE Sayfa : 1 İSTANBUL Tiraj : 107385

Detaylı

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ GAZETECİLİK BÖLÜMÜ AJANS HABERCİLİĞİ HÜRRİYET GAZETESİ İÇERİK ANALİZİ ÖDEVİ

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ GAZETECİLİK BÖLÜMÜ AJANS HABERCİLİĞİ HÜRRİYET GAZETESİ İÇERİK ANALİZİ ÖDEVİ T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ GAZETECİLİK BÖLÜMÜ AJANS HABERCİLİĞİ HÜRRİYET GAZETESİ İÇERİK ANALİZİ ÖDEVİ ÖĞRETİM GÖREVLİSİ KEMAL ÖZTÜRK HAZIRLAYANLAR OĞUZ GÜLLEB 145112867 HATİCE COŞAR

Detaylı

Burdur Belediyesi ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek.

Burdur Belediyesi ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Proje ismi Ballbasket bol su. Proje konusu Burdur Belediyesi ile iş birliği yapılarak il genelinde basketbol turnuvası düzenlenecek. Hedef kitle Projeyle, organizasyonun yapılacağı il genelinde yaklaşık

Detaylı

Maksimovic in. Sadece dedikodu mu? SIRP oyuncuların Beşiktaş'la ilgili haberleri medyadan. öğrendiklerini söylediği iddia edildi. Kızılyıldız Kulübü

Maksimovic in. Sadece dedikodu mu? SIRP oyuncuların Beşiktaş'la ilgili haberleri medyadan. öğrendiklerini söylediği iddia edildi. Kızılyıldız Kulübü 18-19 MAYIS 2013 Sadece dedikodu mu? Maksimovic in takım arkadaşı 22 yaşındaki Luka Milivojevic de yaptığı açıklamada, Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba nın kendilerini izlemek için Belgrad a geleceğini

Detaylı

SPONSORLUK FIRSATLARI 2013-2014 SEZONU

SPONSORLUK FIRSATLARI 2013-2014 SEZONU SPONSORLUK FIRSATLARI 2013-2014 SEZONU Ünilig, Türkiye'nin üniversitelerarası ilk çok branșlı, deplasmanlı spor ligi olarak Genel Müdürlüğümüz tarafından 2012-13 sezonunda organize edilmeye bașlandı. İlk

Detaylı

ULUSLARARASI ANTALYA BASIN FOTOĞRAFI GÜNLERİ 1-5 NİSAN

ULUSLARARASI ANTALYA BASIN FOTOĞRAFI GÜNLERİ 1-5 NİSAN ULUSLARARASI ANTALYA BASIN FOTOĞRAFI GÜNLERİ 1-5 NİSAN 2015 www.antalyafotografgunleri.com info@antalyafotografgunleri.com ETKİNLİK PROGRAMI 31 Mart 2015, Salı 13.00 Konferans Görsel Gürültü Çağında Foto

Detaylı

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ 2014 2015 SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV

Detaylı

&&##+((((BEIN-LIVE)))) BJK Beşiktaş - Genk Maçı Canlı İzle 08/11/2018

&&##+((((BEIN-LIVE)))) BJK Beşiktaş - Genk Maçı Canlı İzle 08/11/2018 &&##+((((BEIN-LIVE)))) BJK Beşiktaş - Genk Maçı Canlı İzle 08/11/2018 Canlı izle; Genk Beşiktaş Şifresiz Canlı izle GenkBJK izle.. Genk Beşiktaş maçını canlı izlemek ve canlı skor takibini haberimiz üzerinden

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz!

Tüm Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz! İLKOKUL BÜLTENİMİZ LİSE BÜLTENİMİZ İçindekiler Okulumuza Giriş Sınavı... 1 Ara Tatilimiz... 1 Meb Bursu Ve Müzik Eğitimi Başvuruları... 2 15. Geleneksel IB Günü İle Deneyimlerimizi Paylaştık... 2 Dünya

Detaylı

2 MAYIS MAYIS Stratejik Ortak YERLİLİK

2 MAYIS MAYIS Stratejik Ortak YERLİLİK 2 MAYIS 2019 2 MAYIS 2019 YERLİLİK Stratejik Ortak Türkiye nin En Büyük ve En Köklü Odası Türk sanayinin en köklü temsilcilerinden biri olan İstanbul Odası, kurulduğu 1952 yılından bu yana, çalışmalarını,

Detaylı

BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN :Mail gönderiniz. : kguzelis@gmail.com

BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN :Mail gönderiniz. : kguzelis@gmail.com Pazar 11.00-12.00 / Ana Yayın Pazar 11.00-12.00 / Ana Yayın 01.00-02.00 / (Tekrar Yayın) 01.00-02.00 / (Tekrar Yayın) Türkiye nin en eski Ekonomi programı Artık HABERTURK ekranlarında Başarı Öyküleri,Ekonomiye

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 ( 18 Nisan 02 Mayıs 2016 ) Sayfa 1 10. SPOR FESTİVALİ Bu sene 10. su yapılacak olan Spor Festivalimiz, 2 Mayıs Pazartesi başlayacak ve üç gün sürecek. 30 okuldan 400 öğrencinin davet edildiği

Detaylı

Bodrum Deniz Filmleri Festivali

Bodrum Deniz Filmleri Festivali Bodrum Deniz Filmleri Festivali Bodrum da, Türkiye nin ilk deniz temalı festivali olduğu belirtilen Bodrum Deniz Filmleri Festivali başladı. Cinemarine Bodrum da 11 filmin ücretsiz gösterildiği festivalin

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için IX. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın! Uluslararası

Detaylı

Şef Makbul Ev Yemekleri'nin sahibi Pelin Tüzün Quality of magazine'e konuk oldu

Şef Makbul Ev Yemekleri'nin sahibi Pelin Tüzün Quality of magazine'e konuk oldu Şef Makbul Ev Yemekleri'nin sahibi Pelin Tüzün Quality of magazine'e konuk oldu Hayallere inanmam, insan çok çalışırsa başarır Pelin Tüzün, Bebek te üç ay önce hizmete giren Şef makbul Ev Yemekleri nin

Detaylı

Adres...: Tatlısu Mahallesi, Tuncay Sokak, Berat Sitesi, B-3 Blok, Daire:19, Şerifali Ümraniye / İstanbul

Adres...: Tatlısu Mahallesi, Tuncay Sokak, Berat Sitesi, B-3 Blok, Daire:19, Şerifali Ümraniye / İstanbul KİŞİSEL BİLGİLER Ad Soyad...: Zeynep Şahin Tutuk Doğum Tarihi/Yeri.: 26.11.1983 / Ankara Medeni Durum...: Evli Çocuk...: Yok Adres...: Tatlısu Mahallesi, Tuncay Sokak, Berat Sitesi, B-3 Blok, Daire:19,

Detaylı

T.C. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TARİHİNDE YAYIMLANAN ÖĞRETİM ELEMANI (ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ VE OKUTMAN) İLANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

T.C. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ TARİHİNDE YAYIMLANAN ÖĞRETİM ELEMANI (ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ VE OKUTMAN) İLANI ÖN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI T.C. ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 06.09.2013 TARİHİNDE YAYIMLANAN ÖĞRETİM ELEMANI (ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ VE OKUTMAN) İLANI ÖN SONUÇLARI Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan

Detaylı

DIŞ TİCARET 1 DIŞ TİCARET 2

DIŞ TİCARET 1 DIŞ TİCARET 2 DIŞ TİCARET 1 1 PAZARTESİ 2.01.201 :00 İNGİLİZCE-I Öğr.Gör. DEMET BOZOK 2 SALI 2.01.201 :00 GİRİŞİMCİLİK Öğr.Gör. ŞÜKRAN MORGÜL 3 ÇARŞAMBA 30.01.201 11:30 GENEL EKONOMİ Öğr.Gör. KADER AKDAĞ SARI 4 ÇARŞAMBA

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 19 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 19 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 19 OCAK 2018 VELİLERİMİZE HATIRLATMALAR 26 Ocak Karne Günü Okulumuzun karne günü programı aşağıdaki gibidir. Gelmek isteyen tüm velilerimiz karne dağıtımı saatinde öğrencilerimizin

Detaylı

B202 B Pazartesi. T.C. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Akademik Yılı Güz Dönemi Bütünleme Sınavı Görevli Programı

B202 B Pazartesi. T.C. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Akademik Yılı Güz Dönemi Bütünleme Sınavı Görevli Programı Pazartesi 21.01.2019 ler 10:00 1. Sınıf English for Media Studies I Doç. Dr. Mehmet Özçağlayan GZT 10:00 1. Sınıf English for Media Studies I Öğr. Gör. Dr. Müge Yazgan HİT 10:00 1. Sınıf English for Media

Detaylı

Polis, saldırıda. Etiler'de cinayet!..

Polis, saldırıda. Etiler'de cinayet!.. 27 MART 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Etiler'de cinayet!.. OTOMOBİLİYLE seyir halindeyken Erhan Hastürk'e, arkasından gelen bir araçtan ateş açılması sonucu hayatını kaybetti.

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Q7 nin durumu arap saçı. Ben 3 milyona razıyım dedi.

Beşiktaş Gazetesi. Q7 nin durumu arap saçı. Ben 3 milyona razıyım dedi. Q7 nin durumu arap saçı BEŞİKTAŞ IN sorunlu yıldızı Quaresma konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor... Belirsizlik sürüyor. Quaresma nın yıllık geliri 4 milyon 250 bin euroyu buluyordu. Quaresma Beşiktaş

Detaylı

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI X. TKYD KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI 19 OCAK 2017 Intercontinental İstanbul Otel KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ HAKKINDA 2 Türkiye nin önde gelen şirketlerinin yönetim

Detaylı

20-23 MAYIS 2017 SPONSORLUK DOSYASI

20-23 MAYIS 2017 SPONSORLUK DOSYASI 20-23 MAYIS 2017 DÜNYADA YANKI UYANDIRAN BİR ETKİNLİK 1998 yılından bugüne Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali sinemanın görsel gücünden yararlanarak kadının toplumsal konumunu sorgulamayı,

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

VEFÂTININ 20. YILINDA SÂMİHA AYVERDİ ETKİNLİKLERİ

VEFÂTININ 20. YILINDA SÂMİHA AYVERDİ ETKİNLİKLERİ VEFÂTININ 20. YILINDA SÂMİHA AYVERDİ ETKİNLİKLERİ (Etkinliklerin târih ve saatlerinde değişiklik olduğunda ya da yeni bir etkinlik planlandığında liste güncellenmektedir. Son güncelleme: 27 Mart 2013)

Detaylı

İletişim Fakültesi(İ.Ö.) Radyo-Televizyon ve Sinema Lisans 2011 Yılı Müfredatı

İletişim Fakültesi(İ.Ö.) Radyo-Televizyon ve Sinema Lisans 2011 Yılı Müfredatı 11 Yılı Müfredatı Genel Toplam Ders Adedi : 55 T : 1 U : 5 : 97 : T+U : 17 YABANCI DİL HAZIRLIK T U 1 HAZ1 HAZIRLIK SINIFI 1. YARIYIL T U L 1 11E YABANCI DİL I 1119 11T 1111 TÜRK DİLİ I 11T ATATÜRK İLKELERİ

Detaylı

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015. Sponsorluk Dosyası

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015. Sponsorluk Dosyası TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015 Sponsorluk Dosyası Amaç ve Hedeflerimiz Vizyonumuz Türkiye de yatırımcı ilişkileri ile ilişkili farklı hedef kitleleri kurumsal ve bireysel platformda bir araya

Detaylı

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ YARIM ELMA ETKİNLİĞİ 13.09.2014 Salı günü Erciyes Üniversitesi nin ev sahipliğinde hazırlanan Yarım Elma etkinliğine 1.sınıf öğrencilerimiz ile biz de katıldık. Sosyal sorumluluk çalışmalarını her zaman

Detaylı

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 23. Hafta (6 12 Haziran 2011)

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği. Haftalık Türkiye - AB Gündemi 23. Hafta (6 12 Haziran 2011) Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sayın Egemen Bağış ve Avrupa Birliği Genel Sekreterliği Haftalık Türkiye - AB Gündemi 23. Hafta (6 12 Haziran 2011) 6 HAZİRAN 2011, PAZARTESİ 10:00-12:00 Avrupa Birliği Genel

Detaylı

Ekrem İMAMOĞLU Belediye Başkanı

Ekrem İMAMOĞLU Belediye Başkanı MEDYA SPONSORU Dostlarım, Tüm Dünyaya yaymak istediğimiz bir enerji, anlatmak istediğimiz bir mesaj var. Bu; barışın, sevginin, kardeşliğin ve birliğin mesajı. Tüm insanlık için niyetimiz çok net. Barış

Detaylı