Moreum Tarama İstasyonu Kullanım Klavuzu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Moreum Tarama İstasyonu Kullanım Klavuzu"

Transkript

1 Moreum Tarama İstasyonu Kullanım Klavuzu

2 Moreum programının PC ye indirilmesi aşağıda ki linkten yapılacaktır

3 Moreum programının kurulacağı Hedef Dizin C:\Program Files\Moreum olarak belirtilmektedir.

4 Şekil-1: Bayi dağıtık tarama kullanıcı giriş ekranı. Alan Adı:DSmart seçilmelidir. Sistemde başka domainler de eklenilmesi mümkündür. Çalışılan alan adı bu liste menüden seçilebilir. Kullanıcı Adı: İlk etapta Bayi olarak kullanıcı adı girilecektir. Her bayi kendi kullanıcı adı ve şifresi ile bağlanabilmesi için merkezi tanımlamalarının yapılması gerekmektedir. Şifre: Kullanıcı adı ve şifre doğrulaması ile sisteme giriş sağlanır. Bayiler için şu anki tanımlı şifre 1 (bir) dir.

5 Şekil-2: Bayi Ana Menü

6 Şekil-3: Tarama Ekranı D-SMART SÖZLEŞME TARAMA EKRANLARI

7 Şekil-4: Tarama Ekranı İşlem Seçimi: Tarama işlemi için D-smart Üyelik Kaydı seçilmelidir.

8 Şekil-5: Dsmart Ek1- SözleşmeTarama Ekranı D-smart Ek1 Formu tarayıcıya yerleştirilerek [+] butunuyla tarama işlemi gerçekleştirilir.

9 Şekil-6: Dsmart Ek Belge -1 Tarama Ekranı D-smart Ek1 Formu tarama işlemi tamamlanmıştır.

10 Şekil-7: D-Smart Sözleşme Tarama Ekranı D-smart Sözleşme tarayıcıya yerleştirilerek [+] butunuyla tarama işlemi gerçekleştirilir.

11 Şekil-8: D-Smart Sözleşme Tarama Ekranı D-smart Sözleşme tarama işlemi tamamlanmıştır

12 Şekil-9: Tarananan Formun Sorgulama Ekranı Taranmış D-smart evraklarının aktarılması için SmartCart No ile Sorgulanarak müşteri bilgilerine ulaşılmalı.

13 Şekil-10: Taramayı Aktarma Ekranı Müşteri bilgilirine ulaşılması durumunda, Sağ bölümde D-smart form görselleri üzerindeki bilgiler kontrol edilerek AKTAR butonuyla işlem tamamlanır.

14 Şekil-11: Yeni İşlem Ekranı Aktarım işlemi tamamlandıktan sonra yeni işlem yapmamız için ekran yenilenecektir.

15 Şekil-12: Aktarım Kuyruğu Ekranı Aktar işlemi sonrası Aktarma Kuyruğu ekranından aktarım durumu takip edilir.

16 Şekil-13: Aktarım Kuyruğu Kullanıcı Görüntüleme Aktarım sağlanan kullanıcı görüntülemek için Show ExportİtemsFields kutucuğu Cliklenerek Mouse sol tuş yardımıyla herhangi bir satır işaretlendiğinde ekranın sağ tarafında kullanıcı bilgileri görüntülenmektedir.

17 Şekil-1: Tarama Ekranı ISS GEÇİŞ BELGESİ TARAMA EKRANLARI İşlem Seçimi: Tarama işlemi için ISS Geçiş seçilmelidir.

18 Şekil-2: Tarama Ekranı Iss Geçiş Formu tarayıcıya yerleştirilerek [+] butunuyla tarama işlemi gerçekleştirilir.

19 Şekil-3: Iss Geçiş Formu Tarama Ekranı Iss Geçiş Formu tarama işlemi tamamlanmıştır.

20 Şekil-4: Nüfus Cüzdanı Fotokopisi Tarama Ekranı Nüfus Cüzdanı Fotokopisi tarayıcıya yerleştirilerek [+] butunuyla tarama işlemi gerçekleştirilir.

21 Şekil-5: Nüfus Cüzdanı Fotokopisi Tarama Ekranı Nüfus Cüzdanı Fotokopisi tarama işlemi tamamlanmıştır.

22 Şekil-6: İmza Sirküsü Tarama Ekranı İmza Sirküleri tarayıcıya yerleştirilerek [+] butunuyla tarama işlemi gerçekleştirilir. İmza Sirküleri Kurumsal abonelikler için geçerlidir.

23 Şekil-7: İmza Sirküsü Tarama Ekranı İmza Sirküleri tarama işlemi tamamlanmıştır.

24 Şekil-8: Tarananan Evrakları Sorgulama Ekranı Taranmış Iss Geçiş evraklarının aktarılması için Adsl Telefon No ile Sorgulanarak müşteri bilgilerine ulaşılmalı.

25 Şekil-9: Taramayı Aktarma Ekranı Müşteri bilgilirine ulaşılması durumunda, Sağ bölümde Iss Geçiş Formu ve Nüfus Cüz. görselleri üzerindeki bilgiler kontrol edilerek AKTAR butonuyla işlem tamamlanır.

26 Şekil-10: Yeni İşlem Ekranı Aktarım işlemi tamamlandıktan sonra yeni işlem yapmamız için ekran yenilenecektir.

27 Şekil-11: Aktarım Kuyruğu Ekranı Aktar işlemi sonrası Aktarma Kuyruğu ekranından aktarım durumu takip edilir.

28 Şekil-12: Aktarım Kuyruğu Kullanıcı Görüntüleme Aktarım sağlanan kullanıcı görüntülemek için Show ExportİtemsFields kutucuğu Cliklenerek Mouse sol tuş yardımıyla herhangi bir satır işaretlendiğinde ekranın sağ tarafında kullanıcı bilgileri görüntülenmektedir.

29 Şekil-13: Aktarım Hatası Taranan Iss Geçiş evraklarını Adsl No ile sorgulamadan aktarmaya kalktığımızda Şekil 13 hatası alınacaktır. Kullanıcı Adsl Nodan sorgulanarak aktarılmalıdır.

30 Şekil-14: Aktarım Hatası Taranan Iss Geçiş evraklarının aktarımında işlem sırası değişirse (Iss geçiş formu taranmadan Nüfus Cüz. taramak) aktarılmak istendiğinde Şekil 14 hatası alınır. Aktarımın düzgün yapılabilmesi için Önce Iss Geçiş Formu taranmalı sonra Nüfus Cüz. taranmalıdır.

31 Şekil-15: Aktarım Hatası Taranan Iss Geçiş formunu sorguladığımızda Şekil 15 hatası alınıyorsa Anka ekranından kullanıcının Hesap durumu kontrol edilmelidir. (Aktarım işlemi daha önce yapılmış olabilir)

32 Şekil-16: Yeni İşlem Seçim Hatası Iss geçiş işlemi sırasında herhangi bir hata yüzünden işlem yarım kaldı, Yeni bir işlem yapmak istediğimizde Şekil 16 hatası alınır.

33 Şekil-17: Yeni İşlem Seçim Hatasını Kaldırma İşlem seçiminden yeni bir işlem yapabilmemiz için bir önceki işlemi (ISS geçiş) sonlandırmalıyız. (Sol tarafta Mavi renkle belirtilen ISS Geçiş Iss Geçiş başlığını mouse sağ tuş yardımıyla silerek işlemi sonlandırmalıyız)

34 Şekil-1: YalınADSL Tarama Ekranı YALIN ADSL DÖNÜŞÜM BELGESİ TARAMA EKRANLARI İşlem Seçimi: Tarama işlemi için Yalın ADSL seçilmelidir.

35 Şekil-2: Yalın ADSL Tarama Ekranı Yalın ADSL Formu tarayıcıya yerleştirilerek [+] butunuyla tarama işlemi gerçekleştirilir.

36 Şekil-3: Yalın ADSL Tarama Ekranı Yalın ADSL Formu tarama işlemi tamamlanmıştır.

37 Şekil-4: Nüfus Cüzdanı Fotokopisi Tarama Ekranı Nüfus Cüzdanı Fotokopisi tarayıcıya yerleştirilerek [+] butunuyla tarama işlemi gerçekleştirilir.

38 Şekil-5: Nüfus Cüzdanı Fotokopisi Tarama Ekranı Nüfus Cüzdanı Fotokopisi tarama işlemi tamamlanmıştır.

39 Şekil-6: Tarananan Formun Sorgulanması Taranmış formun aktarılması için PstnNo(Adsl No) ile Sorgulanarak müşteri bilgilerine ulaşılmalı.

40 Şekil-7: Taramayı Aktarma Ekranı Müşteri bilgilirine ulaşılması durumunda, Sağ bölümde Yalın ADSL form görseli üzerindeki bilgiler kontrol edilerek AKTAR butonuyla işlem tamamlanır. 15

41 Şekil-8: Aktarım Kuyruğu Ekranı Aktar işlemi sonrası Aktarma Kuyruğu ekranından aktarım durumu takip edilir.

42 Şekil-9: Aktarım Kuyruğu Kullanıcı Görüntüleme Aktarım sağlanan kullanıcı görüntülemek için Show ExportİtemsFields kutucuğu Cliklenerek Mouse sol tuş yardımıyla herhangi bir satır işaretlendiğinde ekranın sağ tarafında kullanıcı bilgileri görüntülenmektedir.

43 TARANMIŞ EVRAK AKTARIMI Şekil-1: PC de Taranmış Evrakları Moreum Üzerinden İşleme Alma İşlem seçimi Iss geçiş olarak seçilir (+) butonuyla Tarayıcı ekranı açılır.

44 Şekil-2: PC de Taranmış Iss Geçiş Formunu Moreuma Alma Gelen Tarama ekranı iptal(cancel) edilerek Iss Başvuru-Başvuru Belgesi başlığı oluşturulur.

45 Şekil-3: PC de Taranmış Iss Geçiş Formunu Moreuma Alma Ekranın Sol tarafında oluşturduğumuz Mavi Renkli Iss Başvuru-Başvuru Belgesi başlığı Mouse sağ tuş ile tıklanarak çıkan uyarı kutucuğunda AÇ(Open) ibraresi tıklanır.

46 Şekil-4: PC de Taranmış Iss Geçiş Formunu Moreuma Alma Açılan Ekranda hedef klasör içerisinde yer alan Taranmış ISS Geçiş Formu Mouse ile seçilerek AÇ(Open) butonu tıklanır.

47 Şekil-5: PC de Taranmış Iss Geçiş Formunu Moreuma Alma PC de taranmış hali bulunan Iss Geçiş Formunun Moreum içerisine alınma işlemi tamamlanmıştır.

48 Şekil-6: PC de Taranmış Nüfus Cüzdanı Fot. Moreuma Alma Nüfus Cüzdanı Fot. Aktarımı için Tarama Ekranında Kimlik&İmza Sirküleri seçilir devamında Nüfus Cüzdanı seçilerek (+) butonuyla Tarayıcı ekranı açılır.

49 Şekil-7: PC de Taranmış Nüfus Cüzdanı Fot. Moreuma Alma Gelen Tarama ekranı iptal(cancel) edilerek Kimlik&İmza Sirküleri-Nüfus Cüzdanı başlığı oluşturulur.

50 Şekil-8: PC de Taranmış Nüfus Cüzdanı Fot. Moreuma Alma Ekranın Sol tarafında oluşturduğumuz Mavi Renkli Kimlik&İmza Sirküleri-Nüfus Cüzdanı başlığına Mouse sağ tuş ile tıklanarak çıkan uyarı kutucuğunda AÇ(Open) ibraresi tıklanır.

51 Şekil-9: PC de Taranmış Nüfus Cüzdanı Fot. Moreuma Alma Açılan Ekranda hedef klasör içerisinde yer alan Taranmış Nüfus Cüzdanı Fot. Mouse ile seçilerek AÇ(Open) butonu tıklanması durumunda Nüfus Cüzdanı Fot. Moreuma alınmış olur.

52 Şekil-10: PC de Taranmış İmza Sirkülerini Moreuma Alma İmza Sirkülerinin Aktarımı için Tarama Ekranında Kimlik&İmza Sirküleri seçilir devamında İmza Sirküleri seçilerek (+) butonuyla Tarayıcı ekranı açılır.

53 Şekil-11: PC de Taranmış İmza Sirkülerini Moreuma Alma Gelen Tarama ekranı iptal(cancel) edilerek Kimlik&İmza Sirküleri-İmza Sirküsü başlığı oluşturulur.

54 Şekil-12: PC de Taranmış İmza Sirkülerini Moreuma Alma Açılan Ekranda hedef klasör içerisinde yer alan Taralı İmza Sirküsü Mouse ile seçilerek AÇ(Open) butonu tıklanması durumunda İmza Sirküleri Moreuma alınmış olur.

55 Şekil-13: Taranmış Evrakları Moreuma aktarıp İşleme Alma Tüm evrakların Moreuma aktarım işlemi tamamlanmıştır. ADSL no ile sorgulama ve aktarımla evrakların Merkeze gönderimini gerçekleştirebilirsiniz.

56 TEŞEKKÜRLER

MYLOGO ÜYELİK VE KUR İŞLEMLERİ

MYLOGO ÜYELİK VE KUR İŞLEMLERİ Bölüm MYLOGO ÜYELİK VE KUR İŞLEMLERİ MYLOGO HESAP AÇMA İŞLEMİ www.mylogo.com.tr sayfasına ulaşılarak ana sayfada bulunan kullanıcı bilgileri girişinin yapıldığı menünün altında "Yeni Hesap" butonu ile

Detaylı

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3

İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 İçindekiler Tablosu Talep Destek Yönetim Sistemi Programı...3 1. Özellikler.3 2. Kullanım..3 2.1. Ana Sayfa..5 2.2. Talep Modülü.7 2.3. Takibim Modülü 9 2.4. Takipte Modülü..11 2.5. Silinen Talepler Modülü...11

Detaylı

PRUSA İSG KULLANIM KILAVUZU

PRUSA İSG KULLANIM KILAVUZU PRUSA İSG KULLANIM KILAVUZU Sürüm 0.0.1 İçindekiler Firma İşlemleri :. 1. Firmalar Firma Kayıt Firma Bilgisi Değiştirme 2. Tesisler Tesis Ekle Tesis Düzenle 3. Bölümler Bölüm Ekle Bölüm Düzenle 4. Birimler

Detaylı

AYBEL YAZILIM E-REÇETE PROGRAMI

AYBEL YAZILIM E-REÇETE PROGRAMI AYBEL YAZILIM E-REÇETE PROGRAMI İŞYERİ HEKİMLERİNİN YAPMASI GEREKEN İŞLEMLER E-REÇETE YAZABİLMELERİ İÇİN - E-imza sahibi olmak, Elektronik imza (e-imza) usb dongle cihazınızın bilgisayarınıza tanıtılması

Detaylı

FİNDEKS E BİREYSEL ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU

FİNDEKS E BİREYSEL ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU FİNDEKS E BİREYSEL ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU FİNDEKS E BİREYSEL ÜYE OLMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞVURU EKRANI KULLANIM KILAVUZU Konu Başlıkları GENEL BİLGİ FİNDEKS BİREYSEL

Detaylı

Yürürlük Tarihi: 12/09/2014 - Kodu: 97298233.ED.1.24.1 - Rev. No/Tarihi: 00 1 / 22

Yürürlük Tarihi: 12/09/2014 - Kodu: 97298233.ED.1.24.1 - Rev. No/Tarihi: 00 1 / 22 Başvuru Fişleri ekranında talep edilen işlem için başvuru oluşturulurken, (Ekle) butonuna basılır, Başvuran Adı-Soyadı bölümüne ilgili mahkeme kararı yazılır. Başvuruya Ait Taşınmaz Mal (Zemin Tanım) kısmında

Detaylı

ŞİFRE SIFIRLAMA SEÇENEKLERİNİ DÜZENLEME

ŞİFRE SIFIRLAMA SEÇENEKLERİNİ DÜZENLEME ŞİFRE SIFIRLAMA SEÇENEKLERİNİ DÜZENLEME http://portal.hacettepe.edu.tr adresinden geçici şifre almak ya da şifrenizi sıfırlamak istediğinizde Şekil 1.1 de gösterilen butona tıklanması gerekmektedir. Şekil

Detaylı

TEKNİK DOSYA UYGUNLUK YAZISI BAŞVURU

TEKNİK DOSYA UYGUNLUK YAZISI BAŞVURU TEKNİK DOSYA UYGUNLUK YAZISI BAŞVURU 1 TEKNİK DOSYA UYGUNLUK YAZISI BAŞVURUSU Başvuru için «https://basvuru.tse.org.tr/uye/» adresinden TSE 360 sistemine kayıt olunması ve kullanıcı adı ve şifre ile giriş

Detaylı

Atatürk Üniversitesi Merkezi Kütüphane Kitap Katalog Tarama Programı Kullanım Kılavuzu

Atatürk Üniversitesi Merkezi Kütüphane Kitap Katalog Tarama Programı Kullanım Kılavuzu Atatürk Üniversitesi Merkezi Kütüphane Kitap Katalog Tarama Programı Kullanım Kılavuzu Katalog Tarama Taramalarınızı katalog tarama ekranından ya da açacağınız özel oturumunuzdan gerçekleştirebilirsiniz.

Detaylı

Chronos Çalışan Kullanım Kılavuzu

Chronos Çalışan Kullanım Kılavuzu Chronos Çalışan Kullanım Kılavuzu Döküman Bilgisi Hazırlayan: Beste Öztamur Ünvan: Proje Yön Döküman versiyonu: 2.2 Versiyon Geçmişi Ver. No. Ver. Tarihi Revize Eden Açıklama 1.0 15.11.2013 Beste Öztamur

Detaylı

Tüm personel kendi KEP hesapları üzerinden mevcut ve önceki maaş bordrolarını görüntüleyebilecektir.

Tüm personel kendi KEP hesapları üzerinden mevcut ve önceki maaş bordrolarını görüntüleyebilecektir. Mikro e-bordro Nedir? E-Bordro Uygulaması, Mikro Personel Programı tarafından oluşturulan maaş bordrolarının, otomatik olarak personel kartında tanımlı KEP adresi üzerinden toplu gönderimini sağlar. Mikro

Detaylı

AXA OTOMATİK KATILIM KOLAY ADIM EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 2018

AXA OTOMATİK KATILIM KOLAY ADIM EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 2018 AXA OTOMATİK KATILIM KOLAY ADIM EKRANI KULLANIM KILAVUZU AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. 2018 Online Kolay Adım ekranına «https://www.axahayatemeklilik.com.tr» Adresine bağlanarak ulaşabilirsiniz. Kolay Adım

Detaylı

DESTEK DÖKÜMANI GO 3 DEMO KURULUMU VE AYARLARI

DESTEK DÖKÜMANI GO 3 DEMO KURULUMU VE AYARLARI GO 3 DEMO KURULUMU VE AYARLARI GO 3 demo setinin çalışması için öncelikle bilgisayarda veya sunucuda Microsoft Sql Server ın kurulu olması gerekmektedir.eğer mevcut değil ise aşağıdaki linklerden kurulum

Detaylı

Chronos Yönetim ekranları kullanım Kılavuzu

Chronos Yönetim ekranları kullanım Kılavuzu Chronos Yönetim ekranları kullanım Kılavuzu Döküman Bilgisi Hazırlayan: Burcu Altay Ünvan: Yazılım Geliştirme Danışmanı Döküman versiyonu: 1.1 Versiyon Geçmişi Ver. No. Ver. Tarihi Revize Eden Açıklama

Detaylı

İçindekiler: Görseller:

İçindekiler: Görseller: İçindekiler: Sayfa No Amaç... 2 MKYS Kullanıcı Girişi... 2 MKYS Ana Sayfa... 2 Ulaşım Araçları Giriş... 3 Ulaşım Araçları Veri Sorgulama... 3 Ulaşım Araçları Veri Girişi... 4 Detay Bilgileri Girişi...

Detaylı

DESTEK DÖKÜMANI START DEMO KURULUMU VE AYARLARI

DESTEK DÖKÜMANI START DEMO KURULUMU VE AYARLARI START DEMO KURULUMU VE AYARLARI START demo setinin çalışması için öncelikle bilgisayarda Microsoft Sql Server ın kurulu olması gerekmektedir.eğer mevcut değil ise aşağıdaki linklerden kurulum dosyası ve

Detaylı

ENTEGRE ÇEVRE BİLGİ SİSTEMİ (EÇBS) KAYIT İŞLEMLERİ. agid_yk agidyk

ENTEGRE ÇEVRE BİLGİ SİSTEMİ (EÇBS) KAYIT İŞLEMLERİ.   agid_yk agidyk ENTEGRE ÇEVRE BİLGİ SİSTEMİ (EÇBS) KAYIT İŞLEMLERİ EÇBS de İlk Kez Firma Kaydı Oluşturma EÇBS de İlk Kez Firma Kaydı Oluşturma Firma Yetkilisi www.ecbs.cevre.gov.tr üzerinden e-devlet şifresi ile EÇBS

Detaylı

İ ZMİ R KÂ Tİ P ÇELEBİ Ü Nİ VERSİ TESİ ÜZÂKTÂN EĞ İ Tİ M Sİ STEMİ Ö Ğ RENCİ KÜLLÂNİM KİLÂVÜZÜ

İ ZMİ R KÂ Tİ P ÇELEBİ Ü Nİ VERSİ TESİ ÜZÂKTÂN EĞ İ Tİ M Sİ STEMİ Ö Ğ RENCİ KÜLLÂNİM KİLÂVÜZÜ İ ZMİ R KÂ Tİ P ÇELEBİ Ü Nİ VERSİ TESİ ÜZÂKTÂN EĞ İ Tİ M Sİ STEMİ Ö Ğ RENCİ KÜLLÂNİM KİLÂVÜZÜ İçindekiler 1. Giriş... 3 2. Portal / Ana sayfa... 3 2.1 Sisteme Giriş Yapılması... 3 2.2 Sisteme Giriş Yapılamaması...

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü. Hasta Hakları ve Tıbbi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü. Hasta Hakları ve Tıbbi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı HASTA BAŞVURU BİLDİRİM SİSTEMİ (HBBS) KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER (Başlık üzerine CTRL + Mouse sol tıklama ile ilgili sayfaya gidilir.) 1. HASTA BAŞVURU BİLDİRİM SİSTEMİ (HBBS) 3 2. PERSONEL GİRİŞİ/PERSONEL

Detaylı

PAKET SERİ DENEME SINAVI INTERNET MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU. Sayfa - 1 -

PAKET SERİ DENEME SINAVI INTERNET MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU. Sayfa - 1 - PAKET SERİ DENEME SINAVI INTERNET MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU Sayfa - 1 - İÇİNDEKİLER Yeni aktivasyon... 2 Sisteme giriş... 6 Şifre hatırlatma... 7 Sınavlarım... 8 Sınav girişi... 8 Sınav sonucu... 10 Konu

Detaylı

VET ON KULLANIM KLAVUZU

VET ON KULLANIM KLAVUZU VET ON KULLANIM KLAVUZU TEMEL KULLANIM BİLGİLERİ Sürüm: Ön İzleme.1 Not: Ön İzleme sürümü için oluşturulmuş dokümandır. Release sürüm notlarını içermez. Zaman içerisinde klavuz içerisinde yer alan bilgiler

Detaylı

WINDOWS VE PARDUS İÇİN İMZAGER KURULUM TALİMATI

WINDOWS VE PARDUS İÇİN İMZAGER KURULUM TALİMATI Doküman Kodu Yayın Numarası Yayın Tarihi TALM-001-053 0 03.01.2012 DEĞİŞİKLİK KAYITLARI Yayın No Yayın Nedeni Yayın Tarihi 0 İlk Çıkış 03.01.2012 TALM-001-053 03.01.2012 2/15 İÇİNDEKİLER 1 Giriş...4 2

Detaylı

ÜYE FİRMA İŞLEMLERİ 1

ÜYE FİRMA İŞLEMLERİ 1 1 Hazırlayan Tarih İmza Özge Bakülüer Gözden Geçiren Tarih İmza Devrim Erdönmez Onaylayan Tarih İmza İDARE 2 Revizyon Takip Tablosu Güncel Revizyon Yayımlanma Tarihi Açıklama 1.0 İlk revizyon 3 İÇİNDEKİLER

Detaylı

Kod Listeleri Genel Yapısı

Kod Listeleri Genel Yapısı Fiş listelerinde anlatıldığı gibi pull down menüden fiş menü tercihleri veya görsel menüden Yeni, Değiştir, İzle, Sil, Kopyala butonları kullanılırsa fiş giriş ekranı açılır. Fiş giriş ekranları kullanıldığı

Detaylı

AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (TADİLAT) Başvuru

AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (TADİLAT) Başvuru AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (TADİLAT) Başvuru 1 AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (TADİLAT) Başvurusu Başvuru için «https://basvuru.tse.org.tr/uye/» adresinden TSE 360 sistemine kayıt olunması

Detaylı

ATIK TAŞIMA ARACI UYGUNLUK BELGESİ FİRMA BAŞVURUSU

ATIK TAŞIMA ARACI UYGUNLUK BELGESİ FİRMA BAŞVURUSU ATIK TAŞIMA ARACI UYGUNLUK BELGESİ FİRMA BAŞVURUSU 1 ATIK TAŞIMA ARACI UYGUNLUK BELGESİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Atık Taşıma Aracı Uygunluk Belgesi başvurusu yapabilmek için TSE 360 sistemine kayıt olunması

Detaylı

ELEKTRONİK DOLAŞIM BELGESİ OLUŞTURMA VE TOBB MEDOS SİSTEMİNDEN ONAY, VİZE, YAZDIRMA İŞLEMLERİ MEDOS ŞİFRE OLUŞTURMA

ELEKTRONİK DOLAŞIM BELGESİ OLUŞTURMA VE TOBB MEDOS SİSTEMİNDEN ONAY, VİZE, YAZDIRMA İŞLEMLERİ MEDOS ŞİFRE OLUŞTURMA ELEKTRONİK DOLAŞIM BELGESİ OLUŞTURMA VE TOBB MEDOS SİSTEMİNDEN ONAY, VİZE, YAZDIRMA İŞLEMLERİ Bu dokümanda aşağıdaki konular anlatılacaktır: 1- MEDOS şifre oluşturma 2- Elektronik Dolaşım Belgesi oluşturma,

Detaylı

AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Yeni Başvuru)

AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Yeni Başvuru) AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Yeni Başvuru) 1 AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu Başvuru için «https://basvuru.tse.org.tr/uye/» adresinden TSE 360 sistemine kayıt olunması ve

Detaylı

e-defter Uygulaması Elektronik Başvuru Rehberi Versiyon 1.0

e-defter Uygulaması Elektronik Başvuru Rehberi Versiyon 1.0 e-defter Uygulaması Elektronik Başvuru Rehberi Versiyon 1.0 Nisan 2014 ANKARA Versiyon: 1.0.1 / 11 GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI e-defter Uygulaması Elektronik Denetim Başvuru ve Uyum Rehberi Yönetimi Daire

Detaylı

Mükellef OKS BES Firması ile sözleşme imzalar ( OKS BES + Mükellef )

Mükellef OKS BES Firması ile sözleşme imzalar ( OKS BES + Mükellef ) DES Kullanım Klavuzu Mükellef OKS BES Firması ile sözleşme imzalar ( OKS BES + Mükellef ) OKS BES Firması gelen sözleşme ile ilgili kendi iç iş süreçlerini tamamlar. ( OKS BES ) OKS BES Firması entegrasyona

Detaylı

TÜZEL KİŞİLERDE ÜNVAN DEĞİŞİKLİĞİ; tüzel kişiliğin sicilde tescilli unvanının ibraz edilen yetki belgesine göre değiştirilmesi işlemidir.

TÜZEL KİŞİLERDE ÜNVAN DEĞİŞİKLİĞİ; tüzel kişiliğin sicilde tescilli unvanının ibraz edilen yetki belgesine göre değiştirilmesi işlemidir. TÜZEL KİŞİLERDE ÜNVAN DEĞİŞİKLİĞİ; tüzel kişiliğin sicilde tescilli unvanının ibraz edilen yetki belgesine göre değiştirilmesi işlemidir. GEREKLİ BELGELER AÇIKLAMALAR 1-)Kimlik Belgesi Firma temsilcisi

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ. Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkik Kılavuzu

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ. Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkik Kılavuzu 2015 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ Bütünleşik Kalite Yönetim Sistemi İç Tetkik Kılavuzu GİRİŞ... 2 1.1 AMAÇ...2 2. SİSTEME GİRİŞ... 2 DOKÜMAN YÖNETİMİ... 4 3.1 İÇ TETKİK EKRANI...4 İÇ TETKİK... 5 4.1 İÇ TETKİK

Detaylı

BAKANLIK MERKEZ TEŞKİLATI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV MODÜLÜNE İLİŞKİN YARDIM DÖKÜMANI

BAKANLIK MERKEZ TEŞKİLATI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV MODÜLÜNE İLİŞKİN YARDIM DÖKÜMANI BAKANLIK MERKEZ TEŞKİLATI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV MODÜLÜNE İLİŞKİN YARDIM DÖKÜMANI 1. Sınav Kaydının Açılması: İşlemler Şubesi tarafından sınav başvuru tarihleri belirlenerek e-içişleri

Detaylı

Bireysel İnternet Şubesi

Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi Bireysel İnternet Şubesi kanalı üzerinden Otomatik Katılım kapsamındaki sözleşmeniz için katkı payı tutarı kesinti oranınızı değiştirebilirsiniz. 1 2 Ziraat Emeklilik web sitesinde

Detaylı

GÜMRÜKLERDE İTHAL ARAÇ İNCELEMESİ BAŞVURU

GÜMRÜKLERDE İTHAL ARAÇ İNCELEMESİ BAŞVURU GÜMRÜKLERDE İTHAL ARAÇ İNCELEMESİ BAŞVURU 1 GÜMRÜKLERDE İTHAL ARAÇ İNCELEMESİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Gümrüklerde İthal Araç İncelemesi başvurusu yapabilmek için TSE 360 sistemine kayıt olunması ve başvuruda

Detaylı

ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3

ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3 İçindekiler Tablosu ELEKTRA LOGO AKTARIM PROGRAMI...3 1. Özellikler.. 3 2. Kullanım...4 2.1. Elektra Fatura Aktarım Modülü.5 2.2. Mahsup Fişi Modülü.7 2.3. Bavel Fatura XML Modülü.9 2 ELEKTRA LOGO AKTARIM

Detaylı

TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU KOZMETİK FAALİYETLERİ ELEKTRONİK İŞLEM SÜREÇLERİNE İLİŞKİN KILAVUZ

TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU KOZMETİK FAALİYETLERİ ELEKTRONİK İŞLEM SÜREÇLERİNE İLİŞKİN KILAVUZ TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU KOZMETİK FAALİYETLERİ ELEKTRONİK İŞLEM SÜREÇLERİNE İLİŞKİN KILAVUZ Amaç MADDE 1- (1) Bu Kılavuz, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Kozmetik Ürünler Dairesi Başkanlığı

Detaylı

TIBBİ MALZEME RAPORU

TIBBİ MALZEME RAPORU SISOFT HEALTHCARE INFORMATION SYSTEMS SİSOFT SAĞLIK BİLGİ SİSTEMLERİ TIBBİ MALZEME Sayfa No : 2 / 11 DEĞİŞİKLİK N0 TARİH YAYIN VE DEĞİŞİKLİK İÇERİĞİ DEĞİŞİKLİĞİ YAPAN 0 21.05.2018 İlk yayın Aşkın Mustafa

Detaylı

Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu

Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu Proje Takip Platformu Kullanım Kılavuzu Uygulamaya giriş yapabilmek için https://iskop.istanbul.edu.tr/ adresine girilir. Proje Takip Platformu adlı bölümden Proje Takip Platformu linkine tıklanır. Açılan

Detaylı

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ÖZGEÇMİŞ KULLANICI PANELİ KULLANIM YÖNERGESİ

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ÖZGEÇMİŞ KULLANICI PANELİ KULLANIM YÖNERGESİ T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK PERSONEL ÖZGEÇMİŞ KULLANICI PANELİ KULLANIM YÖNERGESİ Akademik Personel Özgeçmiş Kullanıcı Paneli, Sinop Üniversitesi bünyesinde görev yapan Akademik Personelin Üniversite

Detaylı

Yukarıda bulunan link e tıkladığınızda önünüze gelecek olan ekran aşağıdaki gibi olacaktır;

Yukarıda bulunan link e tıkladığınızda önünüze gelecek olan ekran aşağıdaki gibi olacaktır; 2014 DynEd Kurum Giriş Ekranı ve PLACAMENT TEST İşlem Basamakları http://dyned.eba.gov.tr/eba_dyned/eba/okul_guncelle.xhtml Yukarıda bulunan link e tıkladığınızda önünüze gelecek olan ekran aşağıdaki gibi

Detaylı

AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (TADİLAT) Başvuru

AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (TADİLAT) Başvuru AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (TADİLAT) Başvuru 1 AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (TADİLAT) Başvurusu Başvuru için «https://basvuru.tse.org.tr/uye/» adresinden TSE 360 sistemine kayıt olunması

Detaylı

İçindekiler Hitit Sayım Cihazı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu... 2 Sayım Cihazı Kurulum İşlemleri... 2 Hitit Kurulum işlemleri...

İçindekiler Hitit Sayım Cihazı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu... 2 Sayım Cihazı Kurulum İşlemleri... 2 Hitit Kurulum işlemleri... 1 İçindekiler Hitit Sayım Cihazı Kurulum ve Kullanım Kılavuzu... 2 Sayım Cihazı Kurulum İşlemleri... 2 Hitit Kurulum işlemleri... 5 Cihazdan Sayım İşlemleri... 8 Sayım Dosyasının Hitit e Okutulması...

Detaylı

Zirve e-fatura Portal Paketi V. 1.0.xx

Zirve e-fatura Portal Paketi V. 1.0.xx Zirve e-fatura Portal Paketi V. 1.0.xx Zirve Yazılım paket programlarından, e-fatura gönderim ve alım işlemlerinin yapılabilmesi için iki farklı e-fatura paketi mevcuttur. 1- Zirve e-fatura Entegratör

Detaylı

AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Kapsam Genişletme, Belge İtiraz, Adres/Unvan Güncelleme)

AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Kapsam Genişletme, Belge İtiraz, Adres/Unvan Güncelleme) AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu (Kapsam Genişletme, Belge İtiraz, Adres/Unvan Güncelleme) 1 AİTM Seri Tadilat Tip Onay Belgesi Başvurusu Başvuru için «https://basvuru.tse.org.tr/uye/» adresinden

Detaylı

VIO ERP12 Muhasebe Kurulum

VIO ERP12 Muhasebe Kurulum VIO ERP12 Muhasebe Kurulum VIOERP12 kurulumu başlatılmadan önce windows güvenlik duvarı, antivirus, firewall vb. kurulum esnasında muhtemel engelleme teşkil edebilecek olan araçlar geçici olarak devre

Detaylı

TAŞRA TEŞKİLATI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV MODÜLÜNE İLİŞKİN YARDIM DÖKÜMANI

TAŞRA TEŞKİLATI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV MODÜLÜNE İLİŞKİN YARDIM DÖKÜMANI TAŞRA TEŞKİLATI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV MODÜLÜNE İLİŞKİN YARDIM DÖKÜMANI 1. Sınav Kaydının Açılması: İşlemler Şubesi tarafından sınav başvuru tarihleri belirlenerek e-içişleri sistemi

Detaylı

Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu

Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu 2014 Süha Makina - BayiPos Kullanım Klavuzu Süha Makina BayiPos Sistemi BayiPos, Süha Makina'nın bayilerine ve Süha Makina bayilerinin kendi müşterilerine yapacakları ürün ve hizmet satışlarını kredi kartı

Detaylı

Yürürlük Tarihi: 12/09/2014 - Kodu: 97298233.ED.1.19.5.1 - Rev. No/Tarihi: 00 1 / 27

Yürürlük Tarihi: 12/09/2014 - Kodu: 97298233.ED.1.19.5.1 - Rev. No/Tarihi: 00 1 / 27 Başvuru Fişleri ekranında talep edilen işlem için başvuru oluşturulurken, (Ekle) butonuna basılır, Başvuran T.C. Kimlik bölümüne başvuran kişinin T.C. numarası yazılır butonuna basılır MERNİS de kayıtlı

Detaylı

Broker, Acente, Banka Online Sigortacılık Portali

Broker, Acente, Banka Online Sigortacılık Portali Broker, Acente, Banka Online Sigortacılık Portali www.neosinerji.com.tr / www.babonline.com.tr TEKNİK DESTEK e-mail: acentedestek@mapfregenelsigorta.com tel: 212 334 90 90 MAPFRE GENEL SİGORTA SİSTEME

Detaylı

Kullanım Kılavuzu DEPO AMBAR MODÜLÜ

Kullanım Kılavuzu DEPO AMBAR MODÜLÜ Kullanım Kılavuzu DEPO AMBAR MODÜLÜ Sarus Hastane Bilgi Yönetim Sistemleri tarafından geliştirilmiş olan Depo Ambar Modülü kullanım fonksiyonlarını içermektedir. TEKNORİTMA Koray Tolga DURMUŞ 1.09.2016

Detaylı

İNSAN KAYNAKLARI YAZILIMI PERSONEL BAŞLANGIÇ İŞLEMLERİ KULLANIM KILAVUZU

İNSAN KAYNAKLARI YAZILIMI PERSONEL BAŞLANGIÇ İŞLEMLERİ KULLANIM KILAVUZU Sayfa 1 / 5 İnsan Kaynakları Personel Formu; İnsan Kaynakları Koordinatörlüğü, Destek Hizmetleri Koordinatörlüğü ve Bilgi İşlem Koordinatörlüğü arasındaki turnike, kart basımı, e-posta açılımı, giriş çıkış

Detaylı

1.DERS KATALOG Ders kataloğu ekranında yeni ders tanımlamaları yapılabilir ve Seçmeli havuz dersleri oluşturulabilmektedir.

1.DERS KATALOG Ders kataloğu ekranında yeni ders tanımlamaları yapılabilir ve Seçmeli havuz dersleri oluşturulabilmektedir. İçindekiler DERS KATALOĞU... 2 1.DERS KATALOG... 2 1.1.Ders... 3 1.1.1.Derse ait dil seçenekleri nasıl ve hangi bölümden girilmektedir?... 4 1.2.Dersin Okutulduğu Öğretim Planları... 8 1.3.Dersin İçerikleri...

Detaylı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı

Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı Satış Destek Personeli Eğitim Dökümanı İçindekiler 1. Giriş Ekranı 2. Genel Görünüm 3. Dosyalar 4. Firmalar 5. Aktivasyon 1 6. Aktivasyon 2 1. Giriş Ekranı Redcrm sistemine giriş için kullanılacak linkler

Detaylı

PALET TEYİT EKRANI EĞİTİM NOTU

PALET TEYİT EKRANI EĞİTİM NOTU PALET TEYİT EKRANI EĞİTİM NOTU 1. Adım: Oturumu aç Butonunun üzerini tıklayın. 2. Adım: Kullanıcı adı ve parolanızı ilgili kutucuklara yazın ve Enter tuşuna basın. 3. Adım: 1 Kullanıcı adı ve şifrenizi

Detaylı

Dil değiştiği andan itibaren bilgisayar yeniden başlatılmalıdır.

Dil değiştiği andan itibaren bilgisayar yeniden başlatılmalıdır. BAŞLARKEN Mac OS 10.9 ve üzeri sürümleri Java 6 ile çalışmamaktadır. Daha önceki sürümlerde Java, Apple firması tarafından sağlanmaktaydı. Fakat Java 7 ve üzeri sürümlerde sağlayıcı Apple değildir ve bu

Detaylı

efinans e-defter Başvuru Süreci

efinans e-defter Başvuru Süreci efinans e-defter Başvuru Süreci e-defter Başvuru Süreci Başvuru Sırasında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar 1. Bilgisayarınızda öncelikle 32 bit Java yüklü olmalıdır. Java yazılımlarının yüklemesi için

Detaylı

Mustafa DAKMAz Uyumsoft Mersis Eğitim ve Uygulama Danışmanı

Mustafa DAKMAz Uyumsoft Mersis Eğitim ve Uygulama Danışmanı Mustafa DAKMAz Uyumsoft Mersis Eğitim ve Uygulama Danışmanı MERSİS sayesinde şirket kuruluş işlemleri artık, online olarak süratli bir şekilde gerçekleşebilecektir. Sisteme giriş, http://mersis.gumrukticaret.gov.tr/

Detaylı

ODD İLETİŞİM UYGULAMASI

ODD İLETİŞİM UYGULAMASI ODD İLETİŞİM UYGULAMASI Çalışmanın amacı, Derneğimizin üyeleri ile gerçekleştireceği duyuru, toplantı ve benzeri faaliyetler kapsamında tüm iletişim platformlarında doğru üye temsilcisine ulaşabilmektir.

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DASDIFFUSION DEPARTMENTAL EDITION 1. FAZ TARAMA PC KURULUM KILAVUZU

TÜRKİYE CUMHURİYETİ ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DASDIFFUSION DEPARTMENTAL EDITION 1. FAZ TARAMA PC KURULUM KILAVUZU TÜRKİYE CUMHURİYETİ ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DASDIFFUSION DEPARTMENTAL EDITION 1. FAZ TARAMA PC KURULUM KILAVUZU Hazırlayan: DAS A.Ş. 1 S a y f a D A S R & D Amaç ve Kapsam Bu doküman ile, Türkiye Cumhuriyeti

Detaylı

BELGE SAHİPLERİNİN MÜNHAL NOTERLİKLERE ATAMA VE VAZGEÇME TALEPLERİNİN VATANDAŞ PORTALI ARACILIĞI İLE ALINMASINA İLİŞKİN AYRINTILI AÇIKLAMA

BELGE SAHİPLERİNİN MÜNHAL NOTERLİKLERE ATAMA VE VAZGEÇME TALEPLERİNİN VATANDAŞ PORTALI ARACILIĞI İLE ALINMASINA İLİŞKİN AYRINTILI AÇIKLAMA BELGE SAHİPLERİNİN MÜNHAL NOTERLİKLERE ATAMA VE VAZGEÇME TALEPLERİNİN VATANDAŞ PORTALI ARACILIĞI İLE ALINMASINA İLİŞKİN AYRINTILI AÇIKLAMA Başvuru öncesi önemli birkaç hatırlatma; Başvuru yapabilmeniz

Detaylı

SAĞLIK KURULU ENGELLİ SAĞLIK KURULU RAPORU

SAĞLIK KURULU ENGELLİ SAĞLIK KURULU RAPORU ENGELLİ RAPORU S İ SO F T S AĞ L I K BİLGİ Sİ S T EMLERİ 2 0 1 9 - AN K AR A ENGELLİ RAPORU Sayfa No : 2 / 18 DEĞİŞİKLİK NO TARİH YAYIN VE DEĞİŞİKLİK İÇERİĞİ DEĞİŞİKLİK YAPAN 00 28.03.2019 Doküman oluşturuldu.

Detaylı

SAP ÜRETİM TEYİT EKRANI EĞİTİM NOTU

SAP ÜRETİM TEYİT EKRANI EĞİTİM NOTU SAP ÜRETİM TEYİT EKRANI EĞİTİM NOTU 1. Adım: Oturumu aç Butonunun üzerini tıklayın. 2. Adım: Kullanıcı adı ve parolanızı ilgili kutucuklara yazın ve Enter tuşuna basın. 3. Adım: 1 Kullanıcı adı ve şifrenizi

Detaylı

BEŞHEKİM GRUP AYBEL YAZILIM İBYS PROGRAMI KULLANIMI

BEŞHEKİM GRUP AYBEL YAZILIM İBYS PROGRAMI KULLANIMI BEŞHEKİM GRUP AYBEL YAZILIM İBYS PROGRAMI KULLANIMI PROGRAM İNDİRME : Beşhekim grup Aybel Yazılım İbys programımızı http://aybelsoft.com/uploads/aybelsoft-ibys.rar linkinden programı indirebilirsiniz.

Detaylı

Primal Pictures Kullanım Kılavuzu. www.primalpictures.com

Primal Pictures Kullanım Kılavuzu. www.primalpictures.com Primal Pictures Kullanım Kılavuzu www.primalpictures.com 2 Başlangıç http://ovidsp.ovid.com adresine gidiniz Kullanıcı adı ve şifrenizi giriniz. Start OvidSP sekmesine tıklayınız Kurumsal IP tanımlı erişim

Detaylı

Yukarıda bulunan link e tıkladığınızda önünüze gelecek olan ekran aşağıdaki gibi olacaktır;

Yukarıda bulunan link e tıkladığınızda önünüze gelecek olan ekran aşağıdaki gibi olacaktır; 2014 DynEd Kurum Giriş Ekranı ve PLACAMENT TEST İşlem Basamakları http://dyned.eba.gov.tr/eba_dyned/eba/okul_guncelle.xhtml Yukarıda bulunan link e tıkladığınızda önünüze gelecek olan ekran aşağıdaki gibi

Detaylı

Sisteme giriş yapıldığında ana sayfa üzerinde işlem menüleri, Hızlı erişim butonları ve mail gönderim istatistikleri yer alır.

Sisteme giriş yapıldığında ana sayfa üzerinde işlem menüleri, Hızlı erişim butonları ve mail gönderim istatistikleri yer alır. Kullanım Kılavuzu 1. Sisteme Giriş... 2 2. JetMail Ana Sayfa... 2 3. Kişi Listesi Ekleme... 3 3.1. Özel Alan Ekleme... 3 3.2. Segment Görüntüleme... 4 3.3. Bounced Kabul Edilen Mailler... 5 4. Kişi Ekleme...

Detaylı

İKİNCİ EL MOTORLU KARA TAŞITI TİCARETİ BİLGİ SİSTEMİ (İETTS) UYGULAMA KULLANICISI YARDIM REHBERİ

İKİNCİ EL MOTORLU KARA TAŞITI TİCARETİ BİLGİ SİSTEMİ (İETTS) UYGULAMA KULLANICISI YARDIM REHBERİ İKİNCİ EL MOTORLU KARA TAŞITI TİCARETİ BİLGİ SİSTEMİ (İETTS) UYGULAMA KULLANICISI YARDIM REHBERİ KAYIT VE GİRİŞ İŞLEMLERİ 1.1. YENİ ÜYELİK: Yeni bir kullanıcının sisteme kayıt olma aşamaları aşağıda belirtilmiştir:

Detaylı

TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU (TİTCK) ELEKTRONİK SÜREÇ YÖNETİM (ESY) PROJESİ ELEKTRONİK BAŞVURU KULLANICI KILAVUZU

TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU (TİTCK) ELEKTRONİK SÜREÇ YÖNETİM (ESY) PROJESİ ELEKTRONİK BAŞVURU KULLANICI KILAVUZU TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU (TİTCK) ELEKTRONİK SÜREÇ YÖNETİM (ESY) PROJESİ ELEKTRONİK BAŞVURU KULLANICI KILAVUZU 1 / 14 Versiyon Tarihçesi Versiyon Değişiklik Yapılan Bölüm/Sayfa Değişiklik Tanımı

Detaylı

1- Mezuniyet İşlemleri:

1- Mezuniyet İşlemleri: UBYS üzerinden elektronik ortamda yürütülecek olan online ilişik kesme yapım süreci tamamlanmıştır. Bundan sonra ki süreçte mezuniyet işlemlerinin ve ilişik kesme işlemlerinin tamamlanması online ilişik

Detaylı

MARM ASSISTANCE YOL YARDIM SİSTEMİ

MARM ASSISTANCE YOL YARDIM SİSTEMİ MARM ASSISTANCE YOL YARDIM SİSTEMİ KULLANICI KILAVUZU Nisan 2013 MARM ASSISTANCE BİLGİ TEKNOLOJİLERİ BÖLÜMÜ Yenişehir Mh. Mustafa Akyol Sk. Grup Center İş Mrkz. No:9/158 34912 Kurtköy Pendik/İSTANBUL Tel

Detaylı

Doküman Adı Doküman No İMİ.KY.KV.02 HTYS KULLANICI KLAVUZU

Doküman Adı Doküman No İMİ.KY.KV.02 HTYS KULLANICI KLAVUZU Sayfa No 1/14 KULLANICI EKRANI KULLANICI EKRANLARININ KULLANILMASI ne Giriş İçin Site Adresinin Yazılması İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı tarafından yerine getirilen hizmet ve araç taleplerinin

Detaylı

KBS VEKALET - İKİNCİ GÖREV AYLIĞI İŞLEMLERİ UYGULAMA KILAVUZLARI

KBS VEKALET - İKİNCİ GÖREV AYLIĞI İŞLEMLERİ UYGULAMA KILAVUZLARI KBS VEKALET - İKİNCİ GÖREV AYLIĞI İŞLEMLERİ UYGULAMA KILAVUZLARI Personel Yazılım ve Uygulama Dairesi KASIM -2014 I - VEKALET AYLIĞI FİHRİST 1. Bölüm : Vekalet İşlemleri Bilgi Girişi 1.1. Vekalet Bilgi

Detaylı

AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (KARAYOLU UYGUNLUK) Başvuru

AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (KARAYOLU UYGUNLUK) Başvuru AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (KARAYOLU UYGUNLUK) Başvuru 1 AİTM Münferit Araç Uygunluk Belgesi (KARAYOLU UYGUNLUK) Başvurusu Başvuru için «https://basvuru.tse.org.tr/uye/» adresinden TSE 360 sistemine

Detaylı

SGK BİOMETRİK VERİ DOĞRULAMA SİSTEMİ

SGK BİOMETRİK VERİ DOĞRULAMA SİSTEMİ 1 SGK BİOMETRİK VERİ DOĞRULAMA SİSTEMİ 1 Eylül 2013 tarihi itibari ile yürürlüğe girmiş bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu Biometrik Kimlik Doğrulama Projesi, vatandaşların parmak damar okuma ve biometrik

Detaylı

KAMU HARCAMA ve MUHASEBE BİLİŞİM SİSTEMİNDE VERGİ BORÇU SORGULAMA YETKİLENDİRME ve UYGULAMA KILAVUZU

KAMU HARCAMA ve MUHASEBE BİLİŞİM SİSTEMİNDE VERGİ BORÇU SORGULAMA YETKİLENDİRME ve UYGULAMA KILAVUZU KAMU HARCAMA ve MUHASEBE BİLİŞİM SİSTEMİNDE VERGİ BORÇU SORGULAMA YETKİLENDİRME ve UYGULAMA KILAVUZU EYLÜL 2010 BİM UYGULAMA VE GELİŞTİRME DESTEK ŞUBESİ ve KİMLİK YÖNETİMİ VE BİLGİ GÜVENLİĞİ ŞUBESİ İçindekiler

Detaylı

KURUMSAL YÖNETİM VE YATIRIMCI İLİŞKİLERİ PORTALI YATIRIMCI-GEZGİN ÜYE ÜYELİK KILAVUZU

KURUMSAL YÖNETİM VE YATIRIMCI İLİŞKİLERİ PORTALI YATIRIMCI-GEZGİN ÜYE ÜYELİK KILAVUZU KURUMSAL YÖNETİM VE YATIRIMCI İLİŞKİLERİ PORTALI YATIRIMCI-GEZGİN ÜYE ÜYELİK KILAVUZU İÇİNDEKİLER ÜYELİK... 3 YATIRIMCI ÜYE... 4 e-devlet Şifresi ile Üyelik Kaydı... 4 T.C. Kimlik Numarası ve MKK Şifresi

Detaylı

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI

LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI LOGO TURKCELL AKILLI FAKS ENTEGRASYONU BİLGİ DOKÜMANI Logo Turkcell Akıllı Faks Entegrasyonu Logo Turkcell Akıllı Faks entegrasyonu ile, faks cihazına ihtiyaç duymadan, GO Plus, GO 3, Tiger Plus ve Tiger

Detaylı

BAKANLIK MERKEZ TEŞKİLATI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV MODÜLÜNE İLİŞKİN YARDIM DÖKÜMANI

BAKANLIK MERKEZ TEŞKİLATI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV MODÜLÜNE İLİŞKİN YARDIM DÖKÜMANI BAKANLIK MERKEZ TEŞKİLATI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ SINAV MODÜLÜNE İLİŞKİN YARDIM DÖKÜMANI 1. Sınav Kaydının Açılması: İşlemler Şubesi tarafından sınav başvuru tarihleri belirlenerek e-içişleri

Detaylı

TALEP YÖNETİMİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI

TALEP YÖNETİMİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI TALEP YÖNETİMİ MODÜLÜ KULLANICI EĞİTİM DOKÜMANI Kasım 2013 Sürüm 1.4.0 Tegsoft Talep Yönetimi Modülü Kullanıcı Eğitim Dokümanı Sayfa 2 / 6 İçindekiler 1. Genel Bilgi... 3 2. Tegsoft Sistemine Giriş...

Detaylı

MERSİS UYGULAMA KULLANICISI YARDIM REHBERİ DİĞER DEĞİŞİKLİK BAŞVURUSU İŞLEMLERİ GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI MERSİS UYGULAMASI

MERSİS UYGULAMA KULLANICISI YARDIM REHBERİ DİĞER DEĞİŞİKLİK BAŞVURUSU İŞLEMLERİ GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI MERSİS UYGULAMASI MERSİS UYGULAMA KULLANICISI YARDIM REHBERİ DİĞER DEĞİŞİKLİK BAŞVURUSU İŞLEMLERİ 1. TASFİYE İŞLEMLERİ: DİĞER DEĞİŞİKLİK BAŞVURUSU İŞLEMLERİ Mersis Uygulama Kullanıcısı yetkilisi olduğu aktif durumdaki bir

Detaylı

B2B Portal - Eğitim Dökümanı

B2B Portal - Eğitim Dökümanı B2B Portal - Eğitim Dökümanı Giriş Ekranı; http://www.sirius.info.tr/ ya da http://b2b.sirius.info.tr/ adresinden, verilen kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılır. Şifre Değiştirme; Şifre değişiklik işlemleri

Detaylı

GAP COTTON GAPCOTTON LAB PORTALI. Kullanım Kılavuzu.

GAP COTTON GAPCOTTON LAB PORTALI. Kullanım Kılavuzu. GAP COTTON GAPCOTTON LAB PORTALI Kullanım Kılavuzu www.gapcotton.org İçindekiler İÇİNDEKİLER GAP COTTON... 1 GAPCOTTON LAB PORTALI... 1 Kullanım Kılavuzu... 1 İçindekiler... 2 A. Sunuş... 4 1. Kayıt İşlemi...

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ DİREKTÖRLÜĞÜ İHALE VE TEDARİK MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ DİREKTÖRLÜĞÜ İHALE VE TEDARİK MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU BİLGİ TEKNOLOJİLERİ DİREKTÖRLÜĞÜ İHALE VE TEDARİK MODÜLÜ KULLANIM KLAVUZU 2016 1 İÇİNDEKİLER SATINALMA TALEP GİRİŞİ... 3 TALEPTEN TEKLİF OLUŞTURMA... 11 TALEPTEN SİPARİŞ OLUŞTURMA... 16 2 SATINALMA TALEP

Detaylı

KAMU HARCAMA VE MUHASEBE BİLİŞİM SİSTEMİ SOSYAL HAK VE YARDIM ÖDEMELERİ UYGULAMA KILAVUZU

KAMU HARCAMA VE MUHASEBE BİLİŞİM SİSTEMİ SOSYAL HAK VE YARDIM ÖDEMELERİ UYGULAMA KILAVUZU KAMU HARCAMA VE MUHASEBE BİLİŞİM SİSTEMİ SOSYAL HAK VE YARDIM ÖDEMELERİ UYGULAMA KILAVUZU (Versiyon 4) Muhasebat Genel Müdürlüğü PERSONEL ÖDEMELERİ UYGULAMA DESTEK ŞUBESİ ŞUBAT 2014 http://kbs.muhasebat.gov.tr/index.html

Detaylı

E-Fatura Entegratör Paketi V.1.0.00 Kullanım Kılavuzu

E-Fatura Entegratör Paketi V.1.0.00 Kullanım Kılavuzu E-Fatura Entegratör Paketi V.1.0.00 Kullanım Kılavuzu Zirve e-fatura entegratör paketi Zirve paketlerinde işlem gören ve e-fatura kapsamında olan faturaların gönderilip alınması işlemlerini entegratör

Detaylı

HYS KANITLAYICI BELGE KILAVUZU. TEMMUZ-2014 Uygulama Geliştirme ve Destek Şubesi

HYS KANITLAYICI BELGE KILAVUZU. TEMMUZ-2014 Uygulama Geliştirme ve Destek Şubesi HYS KANITLAYICI BELGE KILAVUZU TEMMUZ-2014 Uygulama Geliştirme ve Destek Şubesi İçindekiler Tablosu GİRİŞ...2 I. BÖLÜM...3 HARCAMA BİRİMİ TARAFINDAN YAPILACAK İŞLEMLER...3 A. Kanıtlayıcı Belge Ekleme...3

Detaylı

KÜTÜPHANE KAYNAKLARINA DIŞARIDAN (PROXY SUNUCU KULLANARAK) BAĞLANMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER A. INTERNET EXPLORER KULLANICILARI İÇİN;

KÜTÜPHANE KAYNAKLARINA DIŞARIDAN (PROXY SUNUCU KULLANARAK) BAĞLANMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER A. INTERNET EXPLORER KULLANICILARI İÇİN; KÜTÜPHANE KAYNAKLARINA DIŞARIDAN (PROXY SUNUCU KULLANARAK) BAĞLANMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER A. INTERNET EXPLORER KULLANICILARI İÇİN; 1. İnternet Explorer açılır. ARAÇLAR > İNTERNET SEÇENEKLERİ iletişim

Detaylı

KASIM 2016 MKYS ZİMMET ANDROID MOBİL UYGULAMASI STOK TAKİP VE ANALİZ DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI

KASIM 2016 MKYS ZİMMET ANDROID MOBİL UYGULAMASI STOK TAKİP VE ANALİZ DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI KASIM 2016 MKYS ZİMMET ANDROID MOBİL UYGULAMASI STOK TAKİP VE ANALİZ DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI İçindekiler UYGULAMANIN AMACI... 2 YETKİLENDİRME... 2 GİRİŞ EKRANI... 3 KAYAN MENÜ VE ANA EKRAN...

Detaylı

V14xx Güncelleme İşlemleri

V14xx Güncelleme İşlemleri V14xx Güncelleme İşlemleri İnternet tarayıcınızdan www.mikro.com.tr web adresine giriş yapınız. Mikro web sayfasında arşivleri (exe) indirmek için MİKROCRM ikonunu mouse ise seçiniz. Açılan sayfada Kullanıcı

Detaylı

e-fatura Başvuru Açıklamalar

e-fatura Başvuru Açıklamalar e-fatura Başvuru Açıklamalar Ocak 2014 e-fatura Başvuru Açıklamalar Versiyon: 11 ANKARA Ocak 2014 GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI Denetim ve Uyum Yönetimi Daire Başkanlığı e-fatura Başvuru Açıklamalar (I) Ocak

Detaylı

SELÇUKLU BELEDİYESİ.

SELÇUKLU BELEDİYESİ. SELÇUKLU BELEDİYESİ WEB KULLANIM KILAVUZU www.selcuklu.bel.tr Elektronik Proje Kontrol Arşivleme Sistemi, Belediye hizmetleri içerisinde yer alan yapı ruhsatı verilmesi, tadilatının yapılması vb. işlemler

Detaylı

Taşınmaz sahibi ile ipotek alacaklısının veya yetkili temsilcilerin kimlik belgeleri

Taşınmaz sahibi ile ipotek alacaklısının veya yetkili temsilcilerin kimlik belgeleri İPOTEK; doğmuş veya ilerde doğması muhtemel bir borç için bir taşınmaz malın teminat gösterilmesidir. İpotek tesisinden sonraki bir zamanda ipotekle ilgili değişiklikler yapılabilir. Bu örnek işlem bedel

Detaylı

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ

ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ TÜZEL KİŞİLER İÇİN WEB ARAYÜZÜ KULLANIM KILAVUZU 1 İçindekiler 1. ULUSAL ELEKTRONİK TEBLİGAT SİSTEMİ HESABI OLUŞTURMA... 3 1.1. E-DEVLET İLE İŞLEM YETKİLİSİ KAYDI OLUŞTURMA...

Detaylı

VİOP SİMÜLASYONU KULLANICI REHBERİ

VİOP SİMÜLASYONU KULLANICI REHBERİ VİOP SİMÜLASYONU KULLANICI REHBERİ İÇİNDEKİLER 1) OYUNA KAYIT... 3 2) SİSTEME GİRİŞ... 4 3) MENÜLER HAKKINDA... 3).1) Giriş... 4 4 3).1).1) Sözleşme Listesi... 5 3).1).2) Grafiksel Veriler... 7 3).2) Emirler...

Detaylı

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.

İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ. 1 - GİRİŞ 1 2 - PORTAL / ANA SAYFA 1 2.1 Sisteme Giriş Yapılması 2 İlgili sayfa ulaşmak için metnin üzerine TIKLAYINIZ.! SİSTEM YÖNETİMİ 1 - GİRİŞ Bu doküman içerisinde, hizmete sunulan Sistem Yönetiminin

Detaylı

Link: ftp://download.logo.com.tr/windows/tools/sql_kurulum/sql_2012_express/

Link: ftp://download.logo.com.tr/windows/tools/sql_kurulum/sql_2012_express/ START DEMO KURULUMU VE AYARLARI START demo setinin çalışması için öncelikle bilgisayarda Microsoft Sql Server ın kurulu olması gerekmektedir.eğer mevcut değil ise aşağıdaki linklerden kurulum dosyası ve

Detaylı

Yürürlük Tarihi: 12/09/2014 - Kodu: 97298233.ED.2.1.1.4.1 - Rev. No/Tarihi: 00 1/28

Yürürlük Tarihi: 12/09/2014 - Kodu: 97298233.ED.2.1.1.4.1 - Rev. No/Tarihi: 00 1/28 Başvuru Fişleri ekranında talep edilen İcrai Haciz Terkini işlemi için başvuru oluşturulurken, (Ekle) butonuna basılarak ilgili bölümlere girişler yapılır. Başvuruya Ait Taşınmaz Mal (Zemin Tanım) bölümüne

Detaylı

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ (EBYS)

ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ (EBYS) ELEKTRONİK BELGE YÖNETİM SİSTEMİ (EBYS) AGENT KULLANIM DOKÜMANI HİZMETE ÖZEL 1/21 Rev. 1 İÇİNDEKİLER 1 İÇİNDEKİLER 2 1.1. AYARLAR... 3 1.2. YENİLE... 7 1.3. BİLDİRİM VE GÖREVLER... 9 1.4. ENVİSİON ANA

Detaylı