. ;)'~' )-:~;~l.:s::-

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download ". ;)'~' )-:~;~l.:s::-"

Transkript

1 ADNAN MENDERES UNivERSiTESi SE~ATOSUNUN 22/02/2012 T ARiD VE ( ) SAYILI OTURUMUNDA ALINAN KARAR SURETi A~AGIY A <;IKARILMI~TIR. KARARL Universitemiz Aydm Saglik Yuksekokulunun Staj Yonergesi degi~iklik onerisi gorii~uldu. Gorii~meler sonunda; Universitemiz Aydm Saglik Yuksekokulunun Staj Yonergesi'nde yapilmasl onerilen ekteki degi~ikliklerin kabuliine oy birligi ile karar verildi. EsKi ~EKLi YENi ~EKLi Am~ Am~ Madde 1- Bu Yonergenin amacl, Adnan Madde 1- Bu Yonergenin amaci, Adnan Menderes Universitesi Aydm Saglik Menderes Universitesi Aydm Saglik Yuksekokulu ogrencilerinin mesleki bilgi ve Yuksekokulu ogrencilerinin mesleki bilgi ve becerilerini, 9alI~ma ko~ullarmda peki~tirmeleri becerilerini, 9alI~ma ko~ullannda peki~tirmeleri ve i~ ya~aminda uyum saglamalan a91sll1dan ve i~ ya~amlnda uyum saglamalan a91smdan istedilderi tal{dirde yapacaklan stajll1 yontem ve zorn"ln vera se meli olarak yapacaklan stajm ilkelerini belirlemektir. ontem ve ilkelerini belirlemektir. Staj Siiresi ve A~amalan Staj Siiresi ve A~amalan Madde 5- Stajll1 donem ve sureleri ilgili ]YIia~\;-5'... Stajm donem ve siireleri ilgili ''/ \,,- " bolumiin egitim-ogretim programmda belirtilir./' olumun egltiln-ogretim programll1da belirtilir. Staj, bir donem i~in ogreneinin tereihine bagw" S>~--::\q'y \\. ff ~ (.,/~ '';'' -. \. ;' ",7' t f I,;~ y>: 11 \.. u. l. ;)'~' )-:~;~l.:s::-, < ',,' \ "'::::7':J!:~ " i:j / ~i~" - 1"'; -'''''!: ~. ("':,"nr-l ~, Kl4,;.~.:..~...l.:

2 AD NAN MENDERES UNivERSiTESi SE~ATOSUNUN 22/02/2012 TARiH VE ( ) SAYILI OTURUMUNDA ALINAN KARAR SURETi A~AGIY A <;IKARILMI~TIR. KARARLI Oniversitemiz Sake Saghk Hizmetleri Meslek Ytiksekokulu Staj Yanergesi ve Ogrenci Klyafet Yanergesi anerisi garti~tildti. Garli~meler sonunda; Universitemiz Sake Saghk Hizmetleri Meslek Yliksekokulu Staj Yanergesi ve Ogrenci Klyafet Yanergesi'nin anerilen ekteki ~ekli ile kabulune oy birligi ile karar verildi. (Ek-3/a, 3/b)

3 T.C. AONAN MENOERES UNivERSiTESi SOKE SAGLIK HizMETLERi MESLEK YUKSEKOKULU MUOURLUGU SAYI :B30.2.ADOOMDOOOO/ KONU : Staj "'., Kurumunuzda staj yapma istegi taraflnlzdan onaylanan YOksekokulumuz... programl 1./2. slnlf no'lu ogrencisi... 'nln diplomaya on ~art olan 30(otuz) i~ gono olan stajlnl kurumunuzda yapmasl uygun gorolmo~tor Staj tamamladlktan sonra (ek 4'te sunulan Staj Ogrenci Degerlendirme Formu staj yorotocoso taraflndan doldurulur, ek 5'te sunulan Staj Ogrenci Devam Takip <;izelgesi staj yorotocosotaraflndan takip edilir ve staj sonunda onaylanlr; ek 6'te sunulan Staj Raporu ogrenci taraflndan doldurulduktan sonra staj yorotocosotaraflndan onaylanlr) ilgili formlarln staj bitimini takiben en geg bir hafta iginde yoksekokulumuza gonderilmesini arz ve rica ederim. EKLER: EK-1:Staj Yonergesi EK-2:Fotografll Ogrenci Staj Dosyasl EK-3:Kurum Yazlsl EK-4:Staj Ogrenci Degerlendirme Formu EK-5:0grenci Devam Takip <;izelgesi EK-6:Staj Raporu ADRES: Adnan Menderes Oniversitesi Sake Sagllk Hizmetleri Meslek YOksekokulu SOKE/AYDIN Tel: (0256) Faks (0256)

4 T.C. ADNAN MENDERES UNivERSiTESi SOKE SAGLIK HizMETLERi MESLEK YUKSEKOKULU OGRENCi STAJ DOSYASI

5 SOKE SAGUK HizMETLERi MESLEK YUKSEKOKULU MUDURLUGUNE ( BcHtimBa~kanhgma) Yapmakla zorunlu oldugum otuz i~ gtinltik stajlml uygun gortilmesi halinde a~agldaki i~ yerinde yapmak istiyorum. EKLER : EK-l 2 Adet Fotograf Adlm, Soyadlm Programlm Sllllfim Numaram Soke'deki Adresim Stajlml Yapmak istedigim i~ Yerimin Adresi

6 Sayl : Konu : Staj i<;:inba~vuran agrenciniz hakkll1da ADO SOKE SAGUK HizMETLERi MESLEK YUKSEKOKULU MUDURLUGUNE Sake/AYDIN Yuksekokulunuz programl slmf numarall agrencilerinizden 'in staj ba~vurusu incelenerek adl ge<;:enagrencinizin toplam otuz (30) i~ gunu olan stajml.. /.. / /.. /20... tarihleri arasmda i~ yerimizde yapmasl uygun garulmu~tur. Telefon No: Faks No Staj konusu ile ilgili olarak i~ yerimizde ili~ki kurabileceginiz ki~iler. 1. Adl Soyadl 2. Adl Soyadl. Unval1l Unval1l. Tel.No Tel.No... OGRENCiYE SAGLA Y ABiLECEGiMiZ STAJ BA$LANGICINDA OGRENCiDEN OLANAKLAR istedigimiz BELGELER Evet Haylr Evet 1. Ucret ( ) ( ) 1. Fotograf ( ) 2. Yemek ( ) ( ) 2. Nufus Cuzdal1l Sureti ( ) 3. Servis ( ) ( ) 3. S.S.K. Sigorta Kartl ( ) 4. Diger ( ) ( ) 4. ikametgah Belgesi ( ) Diger Not: -Iki bmek diizenlenecek bu form, bir brnek i~ yerinde kalacak, bir brnegi de bgrencimiz araclhgl lie Yiiksekokul MlidOrlOgline gbllderilecektir. -Ogrencinin i~ kazalart ve meslek hastahklartlla kar~1 sigortasl Oniversitemiz RektbrlligO taraf1l1dan kar~lianacakltr. Ogrencinin Ev Telefonu : Ogrencinin Cep Telefonu :

7 T.C. AD NAN MENDERES UNivERSiTESi SOKE SAGLIK HizMETLERi MESLEK YUKSEKOKULU STAJ OGRENCi DEGERLENDiRME FORMU OGRENCiNiN Adl ve soyadl. Programl: Slnlfve numarasl : /. Staj suresi Kurumunuzda staj programl kapsamlnda suresini tamamlayan bgrencinin bilgi, beceri ve stajdan yararlanma derecesini ve ileti$im becerilerini, degerlendirmek amaclyla a$agldaki tabloyu bzenle doldurdugunuz ic;inte$ekkur ederiz..../.... Sta bitirme tarih i./../.. Puan 0 ~rencinin aldl ~I uan ime irmesi Toplam puan Staj YUrUWcUsU: Adl ve soyadl : Unvanl : imza Kurum Yetkilisi : Adl ve soyadl : Unvanl: imza:

8 T.C. ADNAN MENDERES ONivERSiTESi SOKE SAGLIK HizMETLERi MESLEK YOKSEKOKULU STAJ OGRENCi DEVAM TAKip c;izelgesi OGRENCiNiN Adl ve Soyadl :. Programl :. Slnlfl ve Numarasl : /. Staj Tarihi :../.../. ile./.. /. STAJ GONLERi TARiH c;ali$ilan imza imza SiRiM ( Staj YOrOtClcOsOnOn Adl ve Soyadl : imza:

9 T.e. AD NAN MENDERES UNivERSiTESi SOKE SAGLIK HizMETLERi MESLEK VUKSEKOKULU STAJ RAPORU Stal VOrOtQcOsO: Adl Soyadl: Unvanl: imzasl: Staj Formu 6 ** Bu form bgrenci taraflndan doldurulacaktlr. *** Ogrencinin staj soresince yaptlgl boton i~ler bu fqrmda bzetlenecektir.

10 ADNAN MENDERES UNivERSiTESi SOKE SAGLIK HizMETLERi MESLEK YUKSEKOKULU STAJ YONERGESi Dayanak Madde 1- Bu Ybnerge, Adnan Menderes Universitesi On Lisans ve Lisans Egitim-Ogretim ve Smav Ybnetmeligi ile Adnan Menderes Universitesi Ogrenci Staj Ybnetmeligi ve Adnan Menderes Universitesine Bagll Meslek Yuksekokullan Egitim-Ogretim ve Smav Ybnergesi uyannca hazlrlanml~tlr. Ama~ Madde 2- Bu Ybnergenin amaci ; a) Sbke Sagllk Hizmetleri Meslek Yuksekokulu bgrencilerinin Egitim-Ogretim programlarmda belirtilen stajm uygulanmasl ile ilgili esaslan belirlemek, b) Sbke Sagllk Hizmetleri Meslek Yuksekokulu bgrencilerini teorik ve pratik derslerinde aldlklan bilgileri kendi programlan ile ilgili birim, klinik, laboratuvar, ar~iv v.b. uygulama sahalannda kullanabilmelerini saglamak, c) Ogrencilere mezuniyetten sonraki meslek hayatlannda gerekli olacak el becerisini kazandlrmak, gerekli makine, arag geregleri tanltmak ve kullanmayl bgretmek, gall~ma ortamlannl tanlmalannl saglamak, bu ortamda gerekli olan i~birligi ve uyum anlayi~lnl kazandlrmak. Kapsam Madde 3- Bu Ybnerge, Sbke Sagllk Hizmetleri Meslek Yuksekokulu bgrencileri He diger egitim kurumlanndan yuksekokula staj yapmak uzere ba~vuracak bgrencileri kapsar. Tanlmlar Madde 4- Bu Ybnergede gegen ; a) Universite : Adnan Menderes Universitesi, b) Yuksekokul:Adnan Menderes Universitesi Sbke Sagllk Hizmetleri Meslek Yuksekokulu (SSHMYO)nu, c) Yonetim Kurulu : Adnan Menderes Universitesi SSHMYO ybnetim kurulunu, d) Yuksekokul Muduru : Adnan Menderes Universitesi Sake Sagllk Hizmetleri Meslek Yuksekokulu Mudurunu, e) Staj Kurulu : Yuksekokul Muduru yada mudur yardlmclsmm ba~kanllgmda, ilgili bblum ba~kanlan ve staj sorumlulanndan olu~ur. f) Staj Sorumlusu : SSHMYO Muduru tarafmdan gbrevlendirilmi~, ilgili bblum ba~kanl ve/veya bgretim elemanlandlr. g) Staj Yurutucusu : Staj yapllan sagllk biriminde bgrenciye dogrudan dogruya i~ ve gbrev veren ve onu denetleyen ki~idir. h) Staj Veri : Ogrencinin staj yaptlgl yurt igi veya yurt dl~mda staj kurulunca uygun gbrulen kamu ve bzel kurulu~lardlr. Stajm Suresi Madde 5- Staj suresi otuz (30) i~ gunudur. Staj II. veya IV. yanyllm sonunda yapilir. Stajm ba~langlg ve biti~ tarihleri Staj Kurulu tarafmdan belirlenir. Ancak birinci ve ikinci Yllm tum derslerini ba~an ile tamamlaml~ olup stajmda ba~anslz olan bgrencilerin stajl, Staj Kurulunun uygun gbrecegi tarihlerde ve Ybnetim Kurulu Karan ile yaptlnlabilir. Madde 6- Ogrenciler diploma almaya hak kazanabilmek igin Egitim-Ogretim programmda belirtilen stajlnl ba~anyla tamamlamak zorundadlr. Staj Yerleri Madde 7- Stajlar, staj kurulunca uygun gbrulen kamu veya bzel kurulu~larda yapllabilir.

11 Madde 9- Adnan Menderes Universitesi On Lisans ve Lisans Egitim Ogretim ve Sinav Ybnetmeliginin 20. maddesinde belirtilen bzurlerin gerc;:ekle:;;mesidurumunda staj blr sonraki dbneme ertelenir. Staja KaYlt Olma ve Staj Si.iresince Ogrencilerin Uymasl Gereken Kurallar Madde 10- a) Ogrenciler bahar dbnemi kayltlannl yaptlrlrken stajml yapmak istedikleri kurumu belirtir dilekc;:eyle ba:;;vuruda bulunurlar. Toplanan dilekc;:eler staj kurulu tarafmdan degerlendirilerek uygun gbrulen staj yerlerine yuksekokul tarafmdan staj ba:;;vurusu yapilir. b) Ogrenciler staj yerlerini staj kurulunun bilgisi ve onayi olmakslzm degi:;;tiremezler. c) Ogrenciler, staj yaptlklan yerde kendilerine verilen gbrevi zamanlnda ve aksatmadan yaparlar. d) Ogrenciler, staj yaptlklan yerin c;:all:;;maduzenine, disiplinine ve guvenlik kurallanna uyarlar e) Ogrenciler, staj yerlerinde kullandlklan her turlu arac;: ve gereci bzenle kullanmak ve korumakla yukumludurler. Aksine hareket etmeleri halinde dogabilecek kaza ve zararlardan :;;ahsen sorumlu tutulurlar. f) Ogrenciler, staj sonunda staj yerlerinde yaptlklan c;:ail:;;malan staj raporuna yazarak onaylanmak uzere staj yurutucusune teslim ederler. Staj Klyafetleri Madde 11-0grenciler staj yerlerindeki c;:ail:;;ma ko:;;ullanna, yuksekbgretim kurumu klilk-klyafet ybnetmeligine ve Adnan Menderes Universitesi Sbke Sagllk Hizmetleri Meslek Yuksekokulu Klyafet Ybnergesi'ne uygun olarak giyinmek zorundadlrlar. Stajm Denetlenmesi Madde 12- Yuksekokul staj kurulu, yuksekokul mudurunun onaylyla stajm amacma ve kurallanna uygun yurutulebilmesi ic;:ingerekli denetimleri yapabilir. Stajm Degerlendirilmesi Madde 13- Ogrencilerin staj yaptlklan yerlerdeki c;:ail:;;malan; a) Staj yurutucusu taraflndan degerlendirilir. Staj yurutucusu, bgrenciye yuksekokul tarafmdan gbnderilen devam c;:izelgesini imzalatarak devamml takip eder. b) Staj yurutucusu Yuksekokul taraflndan gbnderilen Staj Degerlendirme Formu'nu doldurarak bgrenciye 100 (yuz) tam not uzerinden staj notu verir. c) Stajm ba:;;anll sayllmasl ic;:in 100 uzerinden en az 60 almmasl zorunludul Staj degerlendirme sonuc;:lan ba:;;anil/ba:;;ansiz olarak degerlendirilir. Madde 14- Bu ybnergede yer almayan hususlar staj kurulunun bnerileri uzerine Adnan Menderes Universitesi Ogrenci Staj Ybnetmeligi'nin temel hukumleri c;:erc;:evesinde ybnerge degi:;;ikligi yapllmakslzln Yuksekokul Ybnetim Kurulu tarafmdan karara baglanll Yi.iri.irli.ik Madde 16- Bu Ybnerge, Universite Senatosu tarafmdan kabul edildigi tarihte yururluge girer. Yi.iri.itme Madde 17- Bu Ybnergeyi, Adnan Menderes Universitesi Sbke Sagilk Hizmetleri Meslek Yuksekokulu Muduru yurutur.

12 Ama(f Madde 1- Ybnergenin amaci, Adnan Menderes Oniversitesi Sbke Sagllk Hizmetleri Meslek Yuksekokulu bgrencilerinin yanyll ir;i meslek derslerinin uygulamalan ve stajlannda uymalan gereken klilk-klyafet ilkelerini belirlemektir. Dayanak Madde 2- Ybnerge, 2547 saylll Yuksekbgretim Kanunu ve Adnan Menderes Oniversitesi Ogrenci Staj Ybnetmeligi hukumlerine gbre hazlrlanml tlr. Kapsam Madde 3- Ybnerge, Sbke Sagllk Hizmetleri Meslek Yuksekokulu bgrencileri ile diger egitim kurumlanndan yuksekokula staj yapmak uzere ba vuracak bgrencileri kapsar. Tanlmlar Madde 4 - Bu Ybnergede adl ger;en ; a) Oniversite : Adnan Menderes Oniversitesi'ni, b) Senato : Adnan Menderes Oniversitesi Senatosu'nu, c) Meslek Yuksekokulu : Adnan Menderes Oniversitesi Sbke Sagllk Hizmetleri Meslek Yuksekokulu (SSHMYO)'nu, d) Yuksekokul Muduru : Adnan Menderes Oniversitesi SSHMYO Mudurunu, e)staj Kurulu : Yuksekokul Muduru ya da mudur yardlmclslnln ba kanllgmda, ilgili bblum ba kanl ve staj sorumlulanndan olu ur. Madde 5- Tlbbi Gbruntuleme Teknikleri, Ameliyathane Hizmetleri ve ilk ve Acil Yard,m programl bgrencilerinin yanyil ir;i uygulamalan ve stajlan slraslnda giyecekleri klyafetlerin bzellikleri a aglda belirtilmi tir : Klyafetler: Tlbbi Gbruntuleme Teknikleri programl bgrencileri k,sa kollu V yaka turkuaz mavisi renginde alt-ust taklm forma; Ameliyathane Hizmetleri, programl bgrencileri k,sa kollu V yaka petrol ye ili renginde alt-ust taklm forma; ilk ve Acil Yardlm programl bgrencileri ust klsa kollu lakost beyaz ti brt ve lacivert pantalondan olu ur. Klyafetlerin Teknik Ozellikleri Tlbbi GoruntUleme Teknikleri Programl: a)klsa Kollu Alt-Ost Forma: Turkuaz mavisi renginde V yakall ust formada sol gbgus ustunde cep, altta sagll sollu iki cep, bayanlarda ust belden oturtmall, sol gbguste "AD NAN MENDERES ONivERSiTESi SOKE SAGLIK HizMETLERi MESLEK YOKSEKOKULU" logosu, uzerinde unvan kokardl ve turkuaz mavisi renginde beli lastikli sagll sollu cepli pantolon. Ameliyathane Hizmetleri Programr: a)klsa Kollu Alt-Ost Forma: Petrol ye i1i renginde V yakall ust formada sol gbgus ustunde cep, altta sagll sollu iki cep, bayanlarda belden oturtmall, sol gbguste "AD NAN MENDERES ONivERSiTESi SOKE SAGLIK HizMETLERi MESLEK YOKSEKOKULU" logosu, uzerinde unvan kokardl ve petrol ye ili renginde beli lastikli sagll sollu cepli pantolon. ilk ve Acil Yardlm Programl: a) Kisa Kollu Til;>ort: Beyaz renkte polo yakall, ur; dugmeli, sol gbguste "AD NAN MENDERES ONivERSiTESi SOKE SAGLIK HizMETLERi MESLEK YOKSEKOKULU" logosu, uzerinde unvan kokardl sag kol omuz altmda kol uzerinde k,rm,zl erit uzerinde beyaz renkte "PARAMEDiK" yazlsl bandl, sol kol omuz altmda kol uzerinde Turk Bayragl (4*7cm) bulunmalldlr. b) Pantolon: Kuma lacivert renkte yandan r;ift cepli, sag arkada dugmeli cep, bel iki yandan lastikli, bnden fermuarll, diz hizasmda yanda sagda kapakll fermateksli cep, diz altmda iki er adet sagll sollu gri fosforlu erit bulunmalldlr. ~. C."*, I

13 Madde 6- Her Or; programda da yanyll ir;i uygulamalannda ogrenciler program ozellikli klyafetleri ve ayakkabl giyerler. Soguk havalarda kurum dl 1 uygulamalarda belirtilen klyafet Ozerine hlrka (siyahbeyaz-iacivert) giyilir. Stajda belirtilen klyafetler ve ayakkabl giyilir. Beden Egitimi dersi ir;in e ofman, ir;ine klsa kollu ti ort ve spor ayakkablsl giyilir. Madde 7- Meslek YOksekokulu ogrencilerinin tamaml yanyll ir;i uygulamalan ve stajlannda meslek yoksekokulu taraflndan hazlrlanan, ogrencinin adl ve soyadl ile devam ettigi programl belirten kimlik kartlnl takmak zorundadlrlar. Madde 8- Ogrenciler Klyafet Yonergesi hokomlerine uygun olarak giydikleri klyafetleri, Oniversite ogrencisine yakl acak temizlik ve ozenle kullanmakla yokomlodorler. Madde 9- Klyafet Yonergesinde belirtilen hususlara uymayanlar hakklnda YOksekogretim Kurumlan Ogrenci Disiplin Yonetmeligi hokomleri uygulanlr. Madde 12- Bu Yonergeyi, Adnan Menderes Oniversitesi Soke Sagllk Hizmetleri Meslek YOksekokulu MOdOrOyOrOtur.

14 ADNAN MENDERES UNivERSiTESi SE~ATOSUNUN 22/02/2012 TARiH VE ( ) SAYILI OTURUMUNDA ALINAN KARAR SURETi A~AGIYA <;IKARILMI~TIR. KARARLII Universitemiz Nazilli iktisadi ve idari Bilimler Faktiltesi <;::a!i~maekonomisi ve Endtistriyel ili~kiler 1. Ogretim Programma Egitim-Ogretim Ytlmda 60 ogrenci almmasl onerisi gorti~tildti. Goru~meler sonunda; Universitemiz Nazilli iktisadi ve idari Bilimler Faktiltesi <;::a!i~ma Ekonomisi ve Endustriyel ili~kiler 1. Ogretim Programma Egitim-Ogretim Yt1mda 60 ogrenci almmasma, karann ve hazlrlanan dosyanm Ytiksekogretim Kurulu Ba~kan!Igma arzma oy birligi ile karar verildi.

15 ADNAN MENDERES UNivERSiTESi SEN.ATOSUNUN 22/02/2012 TARiH VE ( ) SAYILI OTURUMUNDA ALINAN KARAR SURETi A~AGIY A ~IKARILMI~TIR. KARARLIII Universitemiz Nazilli iktisadi ve idari Bilimler Faktiltesi <;::ah~ma Ekonomisi ve Endtistriyel ili~kiler II. Ogretim Programl ayilmasl ve Egitim-Ogretim Yilmda 60 ogrenci almmasl onerisi gorti~tildil. Goril~meler sonunda; aglrhkii olarak farkii bilim alanlanl11 hukuk, iktisat, i~letme, maliye, kamu yonetimi ve bunun gibi ilgilendiren konulan makro ve mikro boyutta, teorik ve pratik yonleri ile ele ahp ogrencileri yah~ma hayatma donammh olarak hazlrlamak amaclyla, Universitemiz Nazilli iktisadi ve idari Bilimler Faktiltesi <;::aii~ma Ekonomisi ve Endilstriyel ili~kiler Programl ayilmasma, Egitim-Ogretim Yilmda 60 ogrenci almmasma, karann ve hazlrlanan dosyanm Ytiksekogretim Kurulu Ba~kanhgma arzma oy birligi ile karar verildi.

16 ADNAN MENDERES UNivERSiTESi SENATOSUNUN 22/02/2012 TARiH VE ( ) SAYILI OTURUMUNDA ALINAN KARAR SURETi ASAGIY A <;::IKARILMISTIR. KARARLIV Nazilli iktisadi ve idari Bilimler FakUltesi Uluslararasl Ticaret ve Finansman I. Ogretim Programma Egitim-Ogretim Ytlmda 60 ogrenci ahnmasl onerisi gorii~iildu. Gorii~meler sonunda; Universitemiz Nazilli iktisadi ve idari Bilimler FakUltesi Uluslararasl Ticaret ve Finansman I.Ogretim Programma Egitim-Ogretim Y t1mda 60 ogrenci almmasma, karann ve hazlrlanan dosyanm YUksekogretim Kurulu Ba~kanhgma arzma oy birligi ile karar verildi.

17 ADNAN MENDERES DNiVERSiTESi SEN.ATOSUNUN 22/02/2012 TARiH VE ( ) SAYILI OTURUMUNDA ALINAN KARAR SURETi A~AGIY A <;IKARILMI~TIR. KARARLV Nazilli iktisadi ve idari Bilimler Faktiltesi Uluslararasl Ticaret ve Finansman II. Ogretim Programl as:i1masl ve Egitim-Ogretim Yilmda 60 ogrenci almmasl onerisi gorti~tildti. Gorti~meler sonunda; ba~ta tilkemiz olmak tizere dtinyadaki geli~meler, yeni olu~umlar ve uygulamalar esas almarak, uluslar arasl ticaret ve finansman konulannda en son ve yeni bilgilerle donatilacak uzmanlann yeti~tirilmesi amaclyla, Oniversitemiz Nazilli iktisadi ve idari Bilimler Faktiltesi Uluslararasl Ticaret ve Finansman II.Ogretim Program I as:i1masma, Egitim- Ogretim Y I1mda 60 ogrenci ahnmasma, karann ve hazlrlanan dosyanm Yi.iksekogretim Kurulu Ba~kanlIgma arzma oy birligi ile karar verildi.

18 ADNAN MENDERES UNivERSiTESi SEN~TOSUNUN 22/02/2012 TARiH VE ( ) SAYILI OTURUMUNDA ALINAN KARAR SURETi A~AGIY A <'::IKARILMI~TIR. KARARLVI Egitim FakUltesi Dekanhgmm Rehberlik ve Psikolojik Dam~man!Ik II. Ogretim Program I ayilmasl ve Egitim-Ogretim YIlmda 40 ogrenci almmasl onerisi goru~uldu. GorU~meler sonunda; ogrenci ki~ilik hizmetleri kapsamma ogrencilerin sosyal, kulturel, akademik ve zihinsel geli~melerine katkl saglayacak rehberlik hizmetlerini yurutecek ogretmenler yeti~tirmek amaclyla, Egitim FakUltesi Dekanhgmm Rehberlik ve Psikolojik DanI~manhk II. Ogretim Programl ayilmasma, Egitim-Ogretim YIImda 40 ogrenci almmasma, karann ve hazlrlanan dosyanm YUksekogretim Kurulu Ba~kanhgma arzma oy birligi ile karar verildi.

19 ADNAN MENDERES UNivERSiTESi SENATOSUNUN 22/02/2012 T ARm VE ( ) SAYILI OTURUMUNDA ALINAN KARAR SURETi ASAGIY A <;IKARILMISTIR. KARARLVII Egitim Fakultesi Dekanhgmm ilkogretim Boliimu Okul Oncesi Ogretmenligi II. Ogretim Program I as;iimasl ve Egitim-Ogretim YIimda 80 ogrenci almmasl onerisi gorti~tildti. Goru~meler sonunda; s;agm ~artlanna gore kendilerini geli~tirebilecek gerekli donamm ve motivasyona sahip, edindigi bilgi birikimine gelecek nesillere her Wrlu teknolojik materyali kullanarak aktarma istek ve yeterliliginde bulunan ogretmenler yeti~tirmek amaclyla, Egitim Fakultesi Dekanhgmm ilkogretim Boltimti Okul Oncesi Ogretmenligi II. Ogretim Programl as;iimasma, Egitim-Ogretim YIimda 80 ogrenci almmasma, karann ve hazlrlanan dosyanm Yuksekogretim Kurulu Ba~kanhgma arzma oy birligi ile karar verildi.

20 ADNAN MENDERES UNivERSiTESi SEN~ TOSUNUN 22/02/2012 TARiM VE ( ) SAYILI OTURUMUNDA ALINAN KARAR SURETi ASAGIY A <;IKARILMISTIR. KARARLVI Egitim Fakliltesi DekanlIgmm Rehberlik ve Psikolojik Dam~manlIk II. Ogretim Program I ayilmasl ve Egitim-Ogretim YIimda 40 ogrenci almmasl onerisi gorti~tildti. Gorti~meler sonunda; ogrenci ki~ilik hizmetleri kapsamma ogrencilerin sosyal, ktiltiirel, akademik ve zihinsel geli~melerine katkl saglayacak rehberlik hizmetlerini ytirtitecek ogretmenler yeti~tirmek amaclyla, Egitim Faktiltesi DekanlIgmm Rehberlik ve Psikolojik DaOl~manlik II. Ogretim Program! ayiimasma, Egitim-Ogretim YIlmda 40 ogrenci almmasma, karann ve haz!rlanan dosyanm Ytiksekogretim Kurulu Ba~kanlIgma arzma oy birligi ile karar verildi.

AMELİYATHANE HİZMETLERİ PROGRAMI (BİRİNCİ ÖĞRETİM) DERS PROGRAMI D. KODU DERSİN ADI T U K AKTS D.KODU DERSİN ADI T U K AKTS

AMELİYATHANE HİZMETLERİ PROGRAMI (BİRİNCİ ÖĞRETİM) DERS PROGRAMI D. KODU DERSİN ADI T U K AKTS D.KODU DERSİN ADI T U K AKTS Adnan Menderes Üniversitesi SÖKE SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU I- PROGRAMLAR AMELİYATHANE HİZMETLERİ TIBBİ GÖRÜNTÜLEME TEKNİKLERİ İLK VE ACİL YARDIM İLK VE ACİL YARDIM(İkinci Öğretim) II- ÖĞRENCİ

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNĠVERSĠTESĠ NAZĠLLĠ SAĞLIK HĠZMETLERĠ MESLEK YÜKSEKOKULU YAZ STAJI YÖNERGESĠ

ADNAN MENDERES ÜNĠVERSĠTESĠ NAZĠLLĠ SAĞLIK HĠZMETLERĠ MESLEK YÜKSEKOKULU YAZ STAJI YÖNERGESĠ ADNAN MENDERES ÜNĠVERSĠTESĠ YAZ STAJI YÖNERGESĠ Dayanak Madde 1- Bu Yönerge, Adnan Menderes Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği ile Adnan Menderes Üniversitesi öğrenci

Detaylı

YAŞLI BAKIMI PROGRAMI (BİRİNCİ/İKİNCİ ÖĞRETİM) DERS PROGRAMI

YAŞLI BAKIMI PROGRAMI (BİRİNCİ/İKİNCİ ÖĞRETİM) DERS PROGRAMI Adnan Menderes Üniversitesi NAZİLLİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU I- PROGRAMLAR YAŞLI BAKIMI YAŞLI BAKIMI(İkinci Öğretim) II- ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ 259 YAŞLI BAKIMI PROGRAMI (BİRİNCİ/İKİNCİ ÖĞRETİM)

Detaylı

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1-(1) Bu yönergenin amacı; spor yöneticisi adaylarının eğitim-öğretim programlarında yer alan

Detaylı

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KIRKPINAR BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ UYGULAMA YÖNERGESİ

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ KIRKPINAR BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ UYGULAMA YÖNERGESİ T.C. KIRKPINAR BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı; spor yöneticisi adaylarının

Detaylı

ERZĠNCAN ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK YÜKSEKOKULU UYGULAMA VE STAJ YÖNERGESĠ

ERZĠNCAN ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK YÜKSEKOKULU UYGULAMA VE STAJ YÖNERGESĠ ERZĠNCAN ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK YÜKSEKOKULU UYGULAMA VE STAJ YÖNERGESĠ Amaç ve Kapsam Madde 1- Bu Yönergenin amacı, Erzincan Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu öğrencilerinin sağlık kurum ve kuruluşlarında yapacağı

Detaylı

ÇEVRE SAĞLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI

ÇEVRE SAĞLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI Adnan Menderes Üniversitesi AYDIN SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU I- PROGRAMLAR ÇEVRE SAĞLIĞI FİZYOTERAPİ İLK VE ACİL YARDIM TIBBİ DOKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ II- YAZ

Detaylı

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ 2015 MALATYA

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ 2015 MALATYA T.C. BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ 2015 MALATYA BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ MADDE 1-Amaç (1) Bu Yönergenin

Detaylı

ANESTEZİ PROGRAMI (I. ÖĞRETİM) DERS PROGRAMI

ANESTEZİ PROGRAMI (I. ÖĞRETİM) DERS PROGRAMI Adnan Menderes Üniversitesi AYDIN SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU I- PROGRAMLAR ANESTEZİ ÇEVRE SAĞLIĞI DİYALİZ FİZYOTERAPİ İLK VE ACİL YARDIM TIBBİ DOKÜMANTASYON VE SEKRETERLİK TIBBİ DOKÜMANTASYON

Detaylı

T.C. BĠLECĠK ġeyh EDEBALĠ ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK HĠZMETLERĠ MESLEK YÜKSEKOKULU ĠLK VE ACĠL YARDIM PROGRAMI DÖNEM ĠÇĠ MESLEKĠ UYGULAMALARI YÖNERGESĠ

T.C. BĠLECĠK ġeyh EDEBALĠ ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK HĠZMETLERĠ MESLEK YÜKSEKOKULU ĠLK VE ACĠL YARDIM PROGRAMI DÖNEM ĠÇĠ MESLEKĠ UYGULAMALARI YÖNERGESĠ T.C. BĠLECĠK ġeyh EDEBALĠ ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK HĠZMETLERĠ MESLEK YÜKSEKOKULU ĠLK VE ACĠL YARDIM PROGRAMI DÖNEM ĠÇĠ MESLEKĠ UYGULAMALARI YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE

Detaylı

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ SPOR YÖNETİCİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1-(1) Bu yönergenin amacı; spor yöneticisi

Detaylı

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK DÖNEM İÇİ UYGULAMALARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK DÖNEM İÇİ UYGULAMALARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK DÖNEM İÇİ UYGULAMALARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı, Bilecik Şeyh

Detaylı

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ T.C. BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı; antrenör adaylarının eğitim-öğretim

Detaylı

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ UYGULAMALI DERSLER VE İŞ YERİNDE UYGULAMA YÖNERGESİ

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ UYGULAMALI DERSLER VE İŞ YERİNDE UYGULAMA YÖNERGESİ T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ UYGULAMALI DERSLER VE İŞ YERİNDE UYGULAMA YÖNERGESİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1- (1) Bu yönergenin

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam Ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam Ve Tanımlar SAKARYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK/EBELİK BÖLÜMÜ 8. YARIYIL UYGULAMA (İNTÖRNLÜK) YÖNERGESİ (22.01.2015 Tarih, 442 Sayılı Ve 24 Numaralı Üniversite Senato Kararı) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ BUCAK ZELİHA TOLUNAY UYGULAMALI TEKNOLOJİ VE İŞLETMECİLİK YÜKSEKOKULU İŞBAŞINDA EĞİTİM YÖNERGESİ

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ BUCAK ZELİHA TOLUNAY UYGULAMALI TEKNOLOJİ VE İŞLETMECİLİK YÜKSEKOKULU İŞBAŞINDA EĞİTİM YÖNERGESİ MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ BUCAK ZELİHA TOLUNAY UYGULAMALI TEKNOLOJİ VE İŞLETMECİLİK YÜKSEKOKULU İŞBAŞINDA EĞİTİM YÖNERGESİ Amaç MADDE 1 (1) Bu yönerge; Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Zeliha

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ T.C. SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı; Antrenör adaylarının eğitim-öğretim programlarında

Detaylı

UFUK ÜNİVERSİTESİ HEMŞİRELİK YÜKSEKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YARIYIL İÇİ UYGULAMALARI VE YAZ STAJ YÖNERGESİ

UFUK ÜNİVERSİTESİ HEMŞİRELİK YÜKSEKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YARIYIL İÇİ UYGULAMALARI VE YAZ STAJ YÖNERGESİ UFUK ÜNİVERSİTESİ HEMŞİRELİK YÜKSEKOKULU EĞİTİM-ÖĞRETİM YARIYIL İÇİ UYGULAMALARI VE YAZ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç Madde 1- Bu Yönergenin amacı, Hemşirelik Yüksekokulunun Üniversite

Detaylı

KÖŞK MYO ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ

KÖŞK MYO ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ KÖŞK MYO ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ KÖŞK MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ Dayanak MADDE 1- Bu Yönerge ; a) Adnan Menderes Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği, b) Adnan

Detaylı

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ STAJ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı; antrenör adaylarının eğitim-öğretim programlarında

Detaylı

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU YIL İÇİ VE YAZ DÖNEMİ MESLEKİ UYGULAMA YÖNERGESİ

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU YIL İÇİ VE YAZ DÖNEMİ MESLEKİ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR Madde 1- Amaç: Bu yönergenin amacı, Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu öğrencilerinin yıl içi ve yaz dönemi mesleki uygulamalarında yapacakları çalışmalarla

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ ATÇA MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ ATÇA MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ ÖĞRENCİ STAJ YÖNERGESİ Dayanak Madde 1-Bu Yönerge; a) Adnan Menderes Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim Sınav Yönetmeliğinin 14.maddesi, b) Adnan Menderes Üniversitesine Bağlı Meslek Yüksekokulları

Detaylı

SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İŞYERİ EĞİTİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İŞYERİ EĞİTİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar SAKARYA UYGULAMALI BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İŞYERİ EĞİTİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) İşyeri Eğitimi nin amacı Teknoloji Fakültesi Öğrencileri

Detaylı

T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ ESASLARI

T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ ESASLARI T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Yaz stajı, Artvin Çoruh Üniversitesi Sağlık Hizmetleri

Detaylı

TÜRK ALMAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İşletme Bölümü Staj Yönergesi

TÜRK ALMAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İşletme Bölümü Staj Yönergesi Amaç ve Kapsam TÜRK ALMAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İşletme Bölümü Staj Yönergesi BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak MADDE 1 - Bu Yönerge, Türk-Alman Üniversitesi İktisadi ve

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER. Amaç

BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER. Amaç T.C ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ OKUL DENEYİMİ VE ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI YÖNERGESİ ERZİNCAN 2016 BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ MESLEKİ UYGULAMALAR DERSİ YÖNERGESİ ( tarih, 457 sayılı ve 01 numaralı Üniversite Senato Kararı)

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ MESLEKİ UYGULAMALAR DERSİ YÖNERGESİ ( tarih, 457 sayılı ve 01 numaralı Üniversite Senato Kararı) SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İŞLETME FAKÜLTESİ MESLEKİ UYGULAMALAR DERSİ YÖNERGESİ (03.12.2015 tarih, 457 sayılı ve 01 numaralı Üniversite Senato Kararı) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE

Detaylı

SENATO 2014/2-X

SENATO 2014/2-X 12.02.2014 SENATO 2014/2-X BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEKİ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı,

Detaylı

HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1. Bu yönergenin amacı Hasan Kalyoncu Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin

Detaylı

İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI MESLEKİ UYGULAMALAR EĞİTİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI MESLEKİ UYGULAMALAR EĞİTİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI MESLEKİ UYGULAMALAR EĞİTİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç MADDE 1- (1) Öğrencilerin alacakları İşyeri Uygulamaları içerikli dersler

Detaylı

T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU Ek 2. İş Yeri Eğitimi Dosyası Kapak Sayfası T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU İŞ YERİ EĞİTİMİ RAPOR DOSYASI ÖĞRENCİNİN Adı Soyadı : Programı : Numarası : Fotoğraf (Zorunlu) ADI

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI MESLEKİ UYGULAMALAR ve MESLEKİ EĞİTİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI MESLEKİ UYGULAMALAR ve MESLEKİ EĞİTİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar KARABÜK ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI MESLEKİ UYGULAMALAR ve MESLEKİ EĞİTİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Öğrencilerin üçüncü veya dördüncü yarıyıllarda

Detaylı

YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 Bu Yönergenin amacı; Meslek yüksekokullarında öğrenim gören öğrencilerin öğrenim

Detaylı

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU ÇOCUK GELİŞİMİ BÖLÜMÜ UYGULAMALI DERSLER VE İŞ YERİNDE UYGULAMA DERSİ YÖNERGESİ

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU ÇOCUK GELİŞİMİ BÖLÜMÜ UYGULAMALI DERSLER VE İŞ YERİNDE UYGULAMA DERSİ YÖNERGESİ T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU ÇOCUK GELİŞİMİ BÖLÜMÜ UYGULAMALI DERSLER VE İŞ YERİNDE UYGULAMA DERSİ YÖNERGESİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1

Detaylı

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ

T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ T.C. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ VETERİNER FAKÜLTESİ STAJ DOSYASI STAJER ÖĞRENCİNİN : Adı Soyadı Öğrenci No Sınıfı İkametgah Adresi :.. :.. :.. :...... Buraya Stajer Öğrencinin Fotoğrafı Yapıştırılacak (Tel

Detaylı

12.02.2014 SENATO 2014/2-X BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEKİ ÖĞRETİM UYGULAMA YÖNERGESİ

12.02.2014 SENATO 2014/2-X BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEKİ ÖĞRETİM UYGULAMA YÖNERGESİ 12.02.2014 SENATO 2014/2-X BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU MESLEKİ ÖĞRETİM UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM KAPSAM. MADDE 1: Bu yönerge Gazi Üniversitesi Ön Lisans, Lisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliği uyarınca hazırlanmıştır.

BİRİNCİ BÖLÜM KAPSAM. MADDE 1: Bu yönerge Gazi Üniversitesi Ön Lisans, Lisans Öğretim ve Sınav Yönetmeliği uyarınca hazırlanmıştır. GAZİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ FTR 405 KLİNİK UYGULAMA I VE FTR 406 KLİNİK UYGULAMA II DERSİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM KAPSAM MADDE 1: Bu yönerge Gazi

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ BUCAK ZELİHA TOLUNAY UYGULAMALI TEKNOLOJİ VE İŞLETMECİLİK YÜKSEKOKULU İŞBAŞINDA EĞİTİM YÖNERGESİ

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ BUCAK ZELİHA TOLUNAY UYGULAMALI TEKNOLOJİ VE İŞLETMECİLİK YÜKSEKOKULU İŞBAŞINDA EĞİTİM YÖNERGESİ MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ BUCAK ZELİHA TOLUNAY UYGULAMALI TEKNOLOJİ VE İŞLETMECİLİK YÜKSEKOKULU İŞBAŞINDA EĞİTİM YÖNERGESİ Amaç MADDE 1 (1) Bu yönerge; Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bucak Zeliha

Detaylı

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ

T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ T.C. ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ Kapsam Madde 1- Bu Yönerge, Meslek Yüksekokullarında bulunan programların gerektirdiği nitelikteki STAJ uygulamalarını ve bu uygulamaların

Detaylı

AYDIN MiLL} EGiTiMMUnURLUGU ve OKAN UNiVERSiTESi LisANSUSTU EGiTiM PROGRAMI isbirligi PROTOKOLU

AYDIN MiLL} EGiTiMMUnURLUGU ve OKAN UNiVERSiTESi LisANSUSTU EGiTiM PROGRAMI isbirligi PROTOKOLU AYDIN MiLL} EGiTiMMUnURLUGU ve OKAN UNiVERSiTESi LisANSUSTU EGiTiM PROGRAMI isbirligi PROTOKOLU Protokoliin Konusu Maddel Bu protokol, Aydm Milli Egitim Mlidiirlligii ile Olean Dniversitesi arasmda lisanslistli

Detaylı

BEZMİALEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ

BEZMİALEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BEZMİALEM VAKIF ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Kısaltmalar Amaç MADDE 1 Bu Yönergenin amacı; Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Önlisans

Detaylı

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YAZ STAJI YÖNERGESİ

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YAZ STAJI YÖNERGESİ T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YAZ STAJI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MANİSA SAĞLIK YÜKSEKOKULU EBELİK BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ

T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MANİSA SAĞLIK YÜKSEKOKULU EBELİK BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ T.C. CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ MANİSA SAĞLIK YÜKSEKOKULU EBELİK BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ MANİSA- 2015 1 ÖNSÖZ Bu form, klinik uygulama alanında ebelik öğrencilerinin objektif olarak değerlendirebilmeleri amacıyla

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI (ÇAP) YÖNERGESİ

BARTIN ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI (ÇAP) YÖNERGESİ BARTIN ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI (ÇAP) YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı üniversitede Çift Anadal Programı açılması ve yürütülmesine ilişkin esasları belirlemektir. Kapsam MADDE 2-

Detaylı

T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU Form No: 5. Zorunlu Staj Dosyası Kapak Sayfası T.C ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI ÖĞRENCİNİN Adı Soyadı : Programı : Numarası : ADI : ADRESİ : TELEFON : STAJ YAPILAN İŞ YERİNİN ( )

Detaylı

FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ STAJ ve KLİNİK UYGULAMA YÖNERGESİ

FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ STAJ ve KLİNİK UYGULAMA YÖNERGESİ FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ STAJ ve KLİNİK UYGULAMA YÖNERGESİ AMAÇ VE KAPSAM Madde 1 Bu yönergenin amacı Şifa Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü Öğretim

Detaylı

TÜRK ALMAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İşletme Bölümü Staj Yönergesi

TÜRK ALMAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İşletme Bölümü Staj Yönergesi TÜRK ALMAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İşletme Bölümü Staj Yönergesi Amaç ve Kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam MADDE 1 - Bu Yönerge, Türk-Alman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SİVASLI MESLEK YÜKSEKOKULU ( STAJ DOSYASI )

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SİVASLI MESLEK YÜKSEKOKULU ( STAJ DOSYASI ) T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ SİVASLI MESLEK YÜKSEKOKULU ( STAJ DOSYASI ) ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI : PROGRAMI : SINIFI : NUMARASI :... DOĞUMYERİ YILI : STAJ TARİHİ :../././ /... STAJ YERİNİN ADI VE ADRESİ Telefon

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ T.C.

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ T.C. T.C. ÇANAKKALE TEKNİK BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU ÇANAKKALE MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE ÇANAKKALE 2008 Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Sayı : 48084712.304.03-417../../201

Detaylı

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL PROGRAMI YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- Bu Yönergenin amacı; Kastamonu Üniversitesinde bir lisans programını başarıyla sürdüren öğrencilerin, gerekli şartları sağladıkları ve

Detaylı

BEYKOZ LOJİSTİK MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BEYKOZ LOJİSTİK MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BEYKOZ LOJİSTİK MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ Madde 1- Amaç: Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Bu yönergenin amacı, Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin, eğitim ve öğretimleri süresince

Detaylı

T. C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ İŞ YERİNDE UYGULAMA DERSİ YÖNERGESİ

T. C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ İŞ YERİNDE UYGULAMA DERSİ YÖNERGESİ T. C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ YÜKSEKOKULU SAĞLIK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ İŞ YERİNDE UYGULAMA DERSİ YÖNERGESİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1 - (1) Bu yönergenin

Detaylı

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI 07.11.2013 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI Eğitim Komisyonu Tarihi: 07.11.2013 Eğitim Komisyon Karar No: 489 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Fakülte Kurulu nun Aile ve Tüketici Bilimleri Staj Yönergesi

Detaylı

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ BOZDOĞAN MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI ADI SOYADI ÖĞRENCİ NO BÖLÜM PROGRAM STAJ YAPILAN KİŞİ/KURUM/FİRMA

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ BOZDOĞAN MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI ADI SOYADI ÖĞRENCİ NO BÖLÜM PROGRAM STAJ YAPILAN KİŞİ/KURUM/FİRMA T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ BOZDOĞAN MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ DOSYASI ADI SOYADI ÖĞRENCİ NO BÖLÜM PROGRAM STAJ YAPILAN KİŞİ/KURUM/FİRMA ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ BOZDOĞAN MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE AMAÇ: T.C. ÇOCUK BAKIMI VE GENÇLİK HİZMETLERİ BÖLÜMÜ ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMI STAJ ESASLARI Öğrencilerin teorik bilgilerini uygulama ve beceri kazandırmaya yönelik bir biçimde

Detaylı

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ DİPLOMA, DİPLOMA DEFTERİ, GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİ VE DİĞER BELGELERİN DÜZENLENMESİNE İLİŞKİN YÖNERGE

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ DİPLOMA, DİPLOMA DEFTERİ, GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİ VE DİĞER BELGELERİN DÜZENLENMESİNE İLİŞKİN YÖNERGE DÜZCE ÜNİVERSİTESİ DİPLOMA, DİPLOMA DEFTERİ, GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİ VE DİĞER BELGELERİN DÜZENLENMESİNE İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin

Detaylı

T.C PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK

T.C PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK T.C MİMARLIK ve TASARIM FAKÜLTESİ FAKÜLTE STAJ YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı, Pamukkale Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi öğrencilerinin staj uygulama esaslarının düzenlenmesinde

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar AMAÇ Madde 1- Bu yönergenin amacı; Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek

Detaylı

AMASYA ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ

AMASYA ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ AMASYA ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI STAJ YÖNERGESİ Amaç Madde- 1 Bu Yönergenin amacı, Amasya Üniversitesi ne bağlı meslek yüksekokullarında öğrenim gören öğrencilerin; okulda kazanmış oldukları bilgi

Detaylı

T.C. NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI AMAÇ VE KAPSAM

T.C. NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI AMAÇ VE KAPSAM T.C. NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI AMAÇ VE KAPSAM Madde 1 Bu esaslar Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Ön Lisans, Lisans Eğitim-Öğretim

Detaylı

SĠĠRT ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK YÜKSEKOKULU EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YARIYIL ĠÇĠ UYGULAMALARI VE YAZ STAJI YÖNERGESĠ

SĠĠRT ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK YÜKSEKOKULU EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YARIYIL ĠÇĠ UYGULAMALARI VE YAZ STAJI YÖNERGESĠ SĠĠRT ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK YÜKSEKOKULU EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YARIYIL ĠÇĠ UYGULAMALARI VE YAZ STAJI YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM YARIYIL ĠÇĠ UYGULAMALARI Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - Bu Yönergenin

Detaylı

MEVLÂNA ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukukî Dayanak, Tanımlar

MEVLÂNA ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukukî Dayanak, Tanımlar MEVLÂNA ÜNİVERSİTESİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukukî Dayanak, Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı; Mevlâna Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin

Detaylı

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÇİFT ANADAL VE YAN DAL UYGULAMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÇİFT ANADAL VE YAN DAL UYGULAMA YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ LİSANS ÇİFT ANADAL VE YAN DAL UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi

Detaylı

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE

T.C. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ ÇANAKKALE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE MÜDÜRLÜĞÜ STAJ DOSYASI ÇANAKKALE TEKNİK PROGRAMLAR BÖLÜMÜ FOTOĞRAFÇILIK VE KAMERAMANLIK PROGRAMI ENDÜSTRİYE DAYALI EĞİTİM (EDE-STAJ) ESASLARI AMAÇ: Yüksekokulumuz Teknik Programlar Bölümünde öğrenim gören

Detaylı

1. Ek 1: İki adet okul müdür yardımcısına imzalatılarak staj yapılacak kuruma verilecek (Bir tanesi okuldaki evrak kayıtta kalacak).

1. Ek 1: İki adet okul müdür yardımcısına imzalatılarak staj yapılacak kuruma verilecek (Bir tanesi okuldaki evrak kayıtta kalacak). STAJ BAŞVURU İŞLEMLERİ 1. Ek 1: İki adet okul müdür yardımcısına imzalatılarak staj yapılacak kuruma verilecek (Bir tanesi okuldaki evrak kayıtta kalacak). 2. Ek 2: Staj yapılacak kuruma imzalatılacak.

Detaylı

İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Dayanak

İKİNCİ BÖLÜM. Amaç, Dayanak GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK VE ULAŞTIRMA YÜKSEKOKULU GÜVERTE ÖĞRENCİ KIYAFET YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Dayanak Madde 1 - Bu yönergenin amacı, Denizcilik ve Ulaştırma Yüksekokulu Güverte

Detaylı

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Uygulama Yönergesi I.GENEL HÜKÜMLER

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Uygulama Yönergesi I.GENEL HÜKÜMLER İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Uygulama Yönergesi I.GENEL HÜKÜMLER AMAÇ Madde 1- Yönergenin amacı İstanbul Arel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu Hemşirelik

Detaylı

T.C. ZİRVE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ

T.C. ZİRVE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ T.C. ZİRVE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ VE GEMİ MAKİNELERİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ KIYAFET YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER AMAÇ Madde 1 Bu

Detaylı

ATILIM ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEK OKULU STAJ YÖNERGESİ

ATILIM ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEK OKULU STAJ YÖNERGESİ (25.02.1998 gün ve 02 Sayılı Senato kararı) Amaç Genel Hükümler ATILIM ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEK OKULU STAJ YÖNERGESİ I. Kapsam MADDE 1- (1) Bu yönerge Atılım Üniversitesi Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SAMSUN SAĞLIK YÜKSEKOKULU BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SAMSUN SAĞLIK YÜKSEKOKULU BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SAMSUN SAĞLIK YÜKSEKOKULU BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönergenin amacı, Ondokuz Mayıs

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BÖLÜM STAJ YÖNERGESİ

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BÖLÜM STAJ YÖNERGESİ T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BÖLÜM STAJ YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı, Akdeniz Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği

Detaylı

T.C. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ BES ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERS YÖNERGESİ

T.C. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ BES ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERS YÖNERGESİ T.C. AKSARAY ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ BÖLÜMÜ BES 434 - ÖĞRETMENLİK UYGULAMASI DERS YÖNERGESİ AKSARAY - 2017 AKSARAY ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU

Detaylı

T.C. AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU YAZ STAJI YÖNERGESİ

T.C. AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU YAZ STAJI YÖNERGESİ T.C. AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU YAZ STAJI YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü öğrencilerinin almış

Detaylı

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ VE EĞİTİM UYGULAMA YÖNERGESİ

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ VE EĞİTİM UYGULAMA YÖNERGESİ ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ VE EĞİTİM UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde l- (1) Bu Yönergenin amacı, Alanya

Detaylı

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ İŞ YERİNDE UYGULAMA DERSİ YÖNERGESİ

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ İŞ YERİNDE UYGULAMA DERSİ YÖNERGESİ T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK MİMARLIK FAKÜLTESİ İŞ YERİNDE UYGULAMA DERSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1. Bu Yönerge den amaç, öğrencilerin alanlarıyla

Detaylı

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ DİPLOMALAR VE EĞİTİM ÖĞRETİM DURUMUNU GÖSTEREN DİĞER BELGELER YÖNERGESİ

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ DİPLOMALAR VE EĞİTİM ÖĞRETİM DURUMUNU GÖSTEREN DİĞER BELGELER YÖNERGESİ AÇIKLAMA Bu taslak, Hacettepe, Ankara, İstanbul ve Sakarya Üniversitelerinin ilgili düzenlemeleri gözden geçirilmek suretiyle, Yönerge hazırlama komisyonu üyeleri ve öğrenci işleri daire başkanı tarafından

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ AYDIN SAĞLIK YÜKSEKOKULU EĞİTİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ AYDIN SAĞLIK YÜKSEKOKULU EĞİTİM YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ AYDIN SAĞLIK YÜKSEKOKULU EĞİTİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin amacı, Adnan Menderes Üniversitesine bağlı Aydın Sağlık

Detaylı

T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YARIYIL İÇİ MESLEKİ UYGULAMA ESASLARI

T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YARIYIL İÇİ MESLEKİ UYGULAMA ESASLARI T.C. ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YARIYIL İÇİ MESLEKİ UYGULAMA ESASLARI Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1 - (1) Bu esasların amacı; Artvin Çoruh

Detaylı

Üniversitemiz Senatosunun 15.01.2013 tarih ve 04/39 sayılı karar ekidir. KAFKAS ÜNİVERSİTESİ ÖZEL ÖĞRENCİ YÖNERGESİ

Üniversitemiz Senatosunun 15.01.2013 tarih ve 04/39 sayılı karar ekidir. KAFKAS ÜNİVERSİTESİ ÖZEL ÖĞRENCİ YÖNERGESİ Üniversitemiz Senatosunun 15.01.2013 tarih ve 04/39 sayılı karar ekidir. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam KAFKAS ÜNİVERSİTESİ ÖZEL ÖĞRENCİ YÖNERGESİ MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin

Detaylı

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL PROGRAMLAR İŞ YERİ EĞİTİMİ UYGULAMA YÖNERGESİ

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL PROGRAMLAR İŞ YERİ EĞİTİMİ UYGULAMA YÖNERGESİ PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL PROGRAMLAR İŞ YERİ EĞİTİMİ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 (1) Öğrencilerin akademik takvimde belirtilen sürelerde alacakları

Detaylı

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak

KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı; Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi

Detaylı

Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Staj Yönergesi 2014 T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ

Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Staj Yönergesi 2014 T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ AMAÇ T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ Madde 1- Bu yönergenin amacı; Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin eğitimöğretim döneminde kazanmış

Detaylı

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ PROGRAMLAR ARASINDA GEÇİŞ, ÇİFT ANADAL, YANDAL İLE DEĞİŞİM PROGRAMLARINA İLİŞKİN UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ

BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ PROGRAMLAR ARASINDA GEÇİŞ, ÇİFT ANADAL, YANDAL İLE DEĞİŞİM PROGRAMLARINA İLİŞKİN UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ PROGRAMLAR ARASINDA GEÇİŞ, ÇİFT ANADAL, YANDAL İLE DEĞİŞİM PROGRAMLARINA İLİŞKİN UYGULAMA ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç Madde 1 (1) Bu yönergenin

Detaylı

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ

T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ T.C. UŞAK ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1 Amaç: Bu yönerge; Uşak Üniversitesi Uzaktan Eğitim Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin,

Detaylı

STAJ BAŞVURU İŞLEMLERİ

STAJ BAŞVURU İŞLEMLERİ STAJ BAŞVURU İŞLEMLERİ 1. Staj yeri öğrenci tarafından bulunur. 2. Sosyal Güvenlik Kurumu na gidilerek Durumunu Bildirir Belge alınarak hazır edilir. 3. Staj yeri program danışmanına onaylatılır. 4. Staj

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. (Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar)

HARRAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. (Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar) HARRAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM (Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar) Amaç MADDE 1- Bu yönergenin amacı; Harran Üniversitesi Sağlık Bilimleri

Detaylı

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ DİPLOMA, DİPLOMA EKİ, GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİ VE DİĞER BELGELERİN DÜZENLENMESİNE İLİŞKİN YÖNERGE

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ DİPLOMA, DİPLOMA EKİ, GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİ VE DİĞER BELGELERİN DÜZENLENMESİNE İLİŞKİN YÖNERGE KAFKAS ÜNİVERSİTESİ DİPLOMA, DİPLOMA EKİ, GEÇİCİ MEZUNİYET BELGESİ VE DİĞER BELGELERİN DÜZENLENMESİNE İLİŞKİN YÖNERGE Kapsam MADDE 1- (1) Bu Yönerge, Kafkas Üniversitesi nin ilgili eğitim - öğretim ve

Detaylı

STAJ DEFTERİ GİRİŞ SAYFASI

STAJ DEFTERİ GİRİŞ SAYFASI Ad ve Soyad Numara Sınıf ve Dönem Telefon E - Posta İŞYERİ ADI SOYADI ÜNVANI FAALİYET ALANI TELEFON ve Web ADRES KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ STAJ DEFTERİ GİRİŞ SI ÖĞRENCİ ve STAJ DEFTERİ BİLGİLERİ Staj Türü

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜRMENE DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ KIYAFET YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜRMENE DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ KIYAFET YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÜRMENE DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DENİZ ULAŞTIRMA İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ KIYAFET YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ Madde 1 a) Bu yönergenin amacı, Karadeniz Teknik

Detaylı

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ STAJ DEFTERİ AMASYA ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ ŞEHİR VE BÖLGE PLANLAMA BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve

Detaylı

Staj Takvimi. İşlem Son Tarih Açıklama

Staj Takvimi. İşlem Son Tarih Açıklama Staj Takvimi İşlem Son Tarih Açıklama Kabul Belgelerinin Yüksekokula Ulaştırılması 1 Haziran 2015 Staj Başvuru Formu (Ek 1-1 Nüsha) İşyeri Kabul Formu (Ek 2-1 Nüsha) (Avukatsa en az 5 yıl süreyle baro

Detaylı

IĞDIR ÜNĠVERSĠTESĠ DĠPLOMA, DĠPLOMA EKĠVE DĠĞER BELGELERĠN DÜZENLENMESĠNE ĠLĠġKĠN YÖNERGE

IĞDIR ÜNĠVERSĠTESĠ DĠPLOMA, DĠPLOMA EKĠVE DĠĞER BELGELERĠN DÜZENLENMESĠNE ĠLĠġKĠN YÖNERGE IĞDIR ÜNĠVERSĠTESĠ DĠPLOMA, DĠPLOMA EKĠVE DĠĞER BELGELERĠN DÜZENLENMESĠNE ĠLĠġKĠN YÖNERGE BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönerge; Iğdır Üniversitesi nde önlisans,

Detaylı

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ. SAĞLIK YÜKSEKOKULU UYGULAMA ve YAZ STAJI YÖNERGESİ

AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ. SAĞLIK YÜKSEKOKULU UYGULAMA ve YAZ STAJI YÖNERGESİ T.C. AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç: Madde 1- Bu Yönergenin amacı, Ahi Evran Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu öğrencilerinin mensubu olacakları hemşirelik, ebelik

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ ALİAĞA MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ ALİAĞA MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ ALİAĞA MESLEK YÜKSEKOKULU STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç: MADDE- 1 : Bu yönergenin amacı, Ege Üniversitesi Aliağa Meslek Yüksekokulu nda öğrenim

Detaylı

YÖNERGE NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜSAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ

YÖNERGE NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜSAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ 26/07/2011 Sağlık Yüksekokulu YÖNERGE NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜSAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ STAJ YÖNERGESİ Amaç MADDE 1 - Staj Sağlık Yüksekokulu nda eğitim-öğretim gören öğrencilerin

Detaylı

ADIYAMAN ÜNIVERSITESI DIPLOMA, SERTIFIKA, GEÇICI MEZUNIYET VE DIĞER BELGELERIN DÜZENLENMESINE İLIŞKIN YÖNERGE

ADIYAMAN ÜNIVERSITESI DIPLOMA, SERTIFIKA, GEÇICI MEZUNIYET VE DIĞER BELGELERIN DÜZENLENMESINE İLIŞKIN YÖNERGE ADIYAMAN ÜNIVERSITESI DIPLOMA, SERTIFIKA, GEÇICI MEZUNIYET VE DIĞER BELGELERIN DÜZENLENMESINE İLIŞKIN YÖNERGE Amaç ve Kapsam Madde 1. Adıyaman Üniversitesi'ne bağlı fakülte, enstitü, yüksekokul ve Devlet

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ GİRİŞ SAYFASI. ÖĞRENCİ ve STAJ DEFTERİ BİLGİLERİ. ÇALIŞMA BÖLÜM veya ALANLARI

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ GİRİŞ SAYFASI. ÖĞRENCİ ve STAJ DEFTERİ BİLGİLERİ. ÇALIŞMA BÖLÜM veya ALANLARI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ STAJ DEFTERİ GİRİŞ SI Ad ve Soyad Numara Sınıf ve Dönem Telefon E - Posta ÖĞRENCİ ve STAJ DEFTERİ BİLGİLERİ Staj Türü İş Günü Sayısı Başlama Tarihi İmza ÇALIŞMA

Detaylı

T.C. BATMAN ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMġĠRELĠK BÖLÜMÜ MESLEKĠ UYGULAMA YÖNERGESĠ

T.C. BATMAN ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMġĠRELĠK BÖLÜMÜ MESLEKĠ UYGULAMA YÖNERGESĠ T.C. BATMAN ÜNĠVERSĠTESĠ SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMġĠRELĠK BÖLÜMÜ MESLEKĠ UYGULAMA YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı; Batman Üniversitesi Sağlık

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Form No: 1. Öğrenci Başvuru Dilekçesi. /./20 SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE Meslek Yüksekokulunuzun...... Programı... nolu öğrencisiyim. Zorunlu Staj yapmak istediğim işletmeye verilmek

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ MESLEKİ UYGULAMA DERSİ YÖNERGESİ ( tarih ve 472 sayı ve 02 Nolu Üniversite Senato Kararı)

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ MESLEKİ UYGULAMA DERSİ YÖNERGESİ ( tarih ve 472 sayı ve 02 Nolu Üniversite Senato Kararı) SAKARYA ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ MESLEKİ UYGULAMA DERSİ YÖNERGESİ (13.10.2016 tarih ve 472 sayı ve 02 Nolu Üniversite Senato Kararı) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1-

Detaylı