T.C. ISPARTA VALİLİĞİ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü. Isparta Davraz Dağı - Karlıyayla Kış Sporları Turizm Merkezi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. ISPARTA VALİLİĞİ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü. Isparta Davraz Dağı - Karlıyayla Kış Sporları Turizm Merkezi"

Transkript

1 T.C. ISPARTA VALİLİĞİ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Isparta Davraz Dağı - Karlıyayla Kış Sporları Turizm Merkezi

2 Isparta Davraz Da - Karl yayla K fl Sporlar Turizm Merkezi 1 Davraz Da ı, 2635 m zirve yüksekli i ile, Akdeniz Bölgesi nin Göller Yöresi nde, E irdir ve Kovada Gölleri arasında yükselen ve Isparta Ovası nı kuflatan da kütlelerinden biridir. Davraz Da ı-karlıyayla Kıfl Sporları Turizm Merkezi, Isparta il merkezinin 26 km güneydo usunda bulunur tarihinde Turizm Merkezi olarak ilan edilmifltir. En yakın yerleflim yeri olan Çobanisa Köyü ne 8 km uzaklıktadır. Kayak Merkezi, Kulovası Yaylasında Davraz Da ı nın kuzey yamacında yer alır. Kayak Merkezinin alanı, tek önemli akarsuyu Ardıçdibi Deresi dir. Hakim bitki örtüsünü, çam, ardıç, sedir ve otsu bitkiler oluflturur. Davraz Kayak Merkezi, Antalya ya yakınlı ı ve geliflmeye müsait konumu nedeniyle ayrı bir avantaja sahiptir. Davraz ın co rafi özellikleri, kayak dıflında di er do a sporlarının da yapılmasına imkân tanımaktadır.

3 2

4 3 Ulaflım Davraz Da ı-karlıyayla Kıfl Sporları Turizm Merkezi, uygun co rafi yapısı ile her seviyedeki kayakçılara hitap eden ve son yıllarda hızla geliflen Türkiye nin en gözde kayak merkezlerinden birisidir. Mükemmel yol ve ulaflım kolaylı ı ile sadece Türkiye nin de il Avrupa, Rusya, Ukrayna ve Ortado u ülkelerinden de yo un ilgi görmeye bafllamıfltır. Kıflın hiçbir zaman kapanmayan ulaflım, asfalt yol ile sa lanmaktadır. Isparta fiehir Merkezine : 26 km Isparta Havalimanına : 50 km E irdir fiehir Merkezine : 23 km Antalya Havalimanına : 125 km Antalya l Merkezine : 140 km uzaklıktadır. Mekanik Tesisler Kayak merkezinde saatte 1000 kifliyi taflıyabilen 1211 m ve saatte 800 kifliyi taflıyabilen 936 m uzunlu unda 2 adet telesiyej, ayrıca saatte 800 kifliyi taflıyabilen 624 m uzunlu unda bir adet teleski (T-Bar) ile 300 er metrelik 2 adet babylift vardır m uzunlu undaki birinci telesiyej, iki kiflilik iskemlelidir ve 1674 m.de bafllayıp, 1961 m.de sona ermektedir. 936 m uzunlu undaki ikinci telesiyej ise, iki kiflilik iskemlelidir ve 1961 m.de bafllayıp, 2150 m.de sona ermektedir. Kayak Merkezinin 3. mekanik tesisi olan 624 m.lik T-Bar ile de, 1961 m.den 2150 m.ye kayarak çıkılabilmektedir. Mekanik tesisler Davraz Da ı-karlıyayla Kıfl Sporları Turizm Merkezi flletme ve Altyapı Hizmet Birli ince iflletilmektedir.

5 4 Pistler Kayak Merkezinde E irdir Gölü nün harika manzarası eflli inde kayak yapılabilir. Davraz Kayak Merkezinde, do al dokunun yumuflaklı ı ve mükemmel kar kalitesi ile yeni bafllayan kayakçılara tehlikesiz rotalar, profesyonel kayakçılara ise gönüllerince kayabilecekleri, ortalama 8 ila 10 km.ye ulaflan benzersiz parkurlar bulunmaktadır. Kayak pistlerinin rakımı, mevcut mekanik tesislerle ulaflılabilen 1650 m ile 2150 m arasında de iflir. Ayrıca çı ve kaybolma tehlikesi olmaması kayakçılar için büyük bir avantajdır. Davraz ın pistleri, amatör veya profesyonel tüm kayakçılara kuzey disiplini, alp disiplini, tur kaya ı ve snowboard yapma imkanı sunmaktadır.

6 5 Kayak merkezindeki; Mavi renkli pistler yeni bafllayan kayakçılar için, Kırmızı renkli pistler orta düzeyli kayakçılar için, Siyah renkli pistler ise usta kayakçılar için uygun olan pistleri göstermektedir. Konaklama ve Di er Hizmetler Kayak Merkezinde, 3 adet da kafeteryası, 4 yıldızlı ve 280 yatak kapasiteli, S. Demirel Üniversitesinin 84 yatak kapasiteli, ayrıca 55 yatak kapasiteli bir oberj olmak üzere 3 adet otel tesisi vardır. Kayak Merkezine 8 km uzaklıkta ve Davraz ın girifl kapısı olan Çobanisa Köyü nde de, do aya uygun 24 yatak kapasiteli, Davras Da Evleri adıyla bilinen bir adet pansiyon yer almaktadır. Ayrıca E irdir ve Isparta da bulunan otellerden de faydalanılmaktadır. Sirene Davras Oteline ait yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, spor merkezi, konferans salonları, oyun salonları, disko, bilardo salonu ve tenis kortu bulunmaktad r. Ayr ca 2 tane Sirene Davras Oteline, 2 tane de l Özel daresine ait olmak üzere 4 adet futbol sahası bulunmaktadır. Kayak Merkezinde kayak antrenörleri, sa lık hizmetleri ve kayak malzeme odası sezon boyunca kayak severlere hizmet etmektedir m.de bulunan kafenin terasında oturarak, telesiyejle gelenleri, kayanları ve afla ıda rengi gün boyunca de iflen E irdir Gölünü seyredebilirsiniz. Bir snowboardcuyu beyaz bir deniz üzerinde kayan bir sürat motoru gibi S çizerek yamaçtan afla ı indi ini seyredebilirsiniz.

7 6 Sirene Davras Oteli

8 7 Isperia Davraz Oteli SDÜ Uygulama Oteli Çobanisa Davras Da Evleri

9 8 Sirene Davras Otel Isperia Davraz Otel SDÜ Uygulama Oteli Çobanisa Davras Evleri Kafeterya : 4 yıldızlı, 280 yatak : Oberj, 55 yatak : 84 yatak : 1 adet Pansiyon, 24 yatak : Da da 3 adet kafeterya vardır. Kayak Sezonu Kayak sezonu Aralık ayında bafllayıp, Nisan ayının sonuna kadar devam etmektedir. Kar kalınlı ı ortalama 50 ila 250 cm arasında de iflir. Kayak Merkezinin Özellikleri Sezon Uzunlu u : Aralık Nisan Kar Kalınlı ı : 0,50 2,50 m Kayak Alanı : 440 ha Kayak Alanı Rakımı : Ort m Zirve : 2635 m (Ulparçukuru Tepesi) Kayak Pistlerinin Rakımı: m m m m m Kayak Pistlerinin Uzunlu u: Ortalama 8 ila 10 km Kayak Türleri: Kuzey Disiplini, Alp Disiplini, Tur Kaya ı, Snowboard. Alternatif Turizm/Spor mkanları Davraz Da ı nda, yazın futbol, da cılık, da bisikleti, trekking, yamaç paraflütü, jeep safari gibi spor dallarında kamp ve turizm amaçlı faaliyetler yapılabilmektedir. Davraz, Türkiye nin profesyonel ve amatör futbol kulüpleri tarafından kamp merkezi olarak tercih edilmektedir. Uygun iklim ve co rafi avantajlarıyla Davraz, yakın gelecekte di er Avrupa futbol takımlarını da misafir etmeye hazırlanmaktadır.

10 9

11 10 Isparta da Single ve Tandem uçuflları fleklinde yamaç paraflütçülü ünün yapıldı ı elveriflli alanlar bulunmaktadır. Bu maksatla çevre illerden Isparta nın de iflik yerlerine gelen hava sporcuları her geçen gün artmaktadır. Yamaç paraflütçülü ü Davraz Da ı Kıfl Sporları Turizm Merkezi nde m do u pistlerinden yapılmaktadır. Uçufl pist alanlarına araçla ulaflım imkânları mevcut olup, Single ve Tandem uçuflları yapılmaktadır. Tandem uçuflları için kalkıfl ve inifl alanları; Davraz Da ı Kayak Evi do u yakasından Kul Ovası nadır. Tırmanıfl Rotaları Davraz a tırmanıfl için tercih edilen üç rotası vardır. Batı Rotası Batı rotası, Isparta-Antalya karayolu üstünde bulunan Sav Kasabasının üstünden bafllar. Kasabanın içinden otomobille ya da yürüyerek, su kayna ına ulaflılır. Kızıl çam fidanlarının arasındaki su kayna ından daha yukarıda su kayna ı bulunmamaktadır. Yaz aylarında günübirlik tırmanılabilecek rota teknik malzeme kullanılmadan tamamlanabilir. Kıfl aylarında kazma ve krampon gerekebilir. Kuzey Rotası Davraz Kayak Merkezinden Kıryayla ya çıkılır. Kıryayla ya hakim Masa Tepe den O laktaflı na çıkılır. O laktaflı ndan doru un bulundu u Ulparçukuru Tepesi nin altına varılır. Kıfl aylarında oluflan kornifller çı düflmesini kolaylafltırdı ından sakıncalı bir rotadır. Do u Rotası Kuzeydeki Kayak Merkezinden do uya do ru tırmanıldı ında Büyük Geven alanına ulaflılır. Büyük Geven alanından sırasıyla Küçük Davraz ve Büyük Davraz doruklarına ulaflılır. Bu rota kıfl tırmanıfllarında güvenli olmasına ra men uzun sürmesi sebebiyle tercih edilmez.

12 l Kültür ve Turizm Müdürlü ü Çelebiler Mah. Damgacı Sok. No:1-3 / ISPARTA Telefon : Faks : e-posta : kulturturizm@isparta.gov.tr Elektronik A : Isparta Valili i : Isparta Müze Müdürlü ü : Yalvaç Müze Müdürlü ü : Uluborlu Müze Memurlu u : E irdir Turizm Danıflma Bürosu : Sirene Davras Otel : Isperia Davraz Otel : SDÜ Davraz Uygulama Oteli : Çobanisa Davras Da Evleri : Metin ve Redaksiyon Abdullah KILIÇ l Kültür ve Turizm Müdürü Zehra TEK N Enformasyon Memuru Foto raflar l Kültür ve Turizm Müdürlü ü Arflivi l Kültür ve Turizm Müdürlü ü nce hazırlanıp l Özel daresi kaynaklarıyla bastırılmıfltır. Ücretsizdir Isparta BASKI: DESEN OFSET A.Ş. (0.312)

www.kuzeydoguanadolu.com Kıs Sporları Merkezi Sen de Kesfet...

www.kuzeydoguanadolu.com Kıs Sporları Merkezi Sen de Kesfet... www.kuzeydoguanadolu.com Kıs Sporları Merkezi Sen de Kesfet... Palandöken Kayak Merkezi 2 Doğal iklim şartları ile 6 ay boyunca kayak yapmaya elverişli kar kalitesi, uzun pistleri ve tesisleri ile dünyanın

Detaylı

THE GREEN PARK KARTEPE SPOR KÖYÜ. Kartepe 5 Yıldızlı Kamp ve Turnuva Merkezi

THE GREEN PARK KARTEPE SPOR KÖYÜ. Kartepe 5 Yıldızlı Kamp ve Turnuva Merkezi THE GREEN PARK KARTEPE SPOR KÖYÜ Kartepe 5 Yıldızlı Kamp ve Turnuva Merkezi Muhteşem Samanlı Dağları nın zirvesinde yer alan, The Green Park Kartepe Resort & SPA, bir tarafta Sapanca Gölü diğer yanda İzmit

Detaylı

Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler

Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler Çocuklarımız eğitim öğretim yılı bittiğinde yorgunluklarını atabilecekleri ve eğlenebilecekleri yaz kamplarını iple çekmektedir.

Detaylı

Kartalkaya Mevkii P.K BOLU, TÜRKİYE

Kartalkaya Mevkii P.K BOLU, TÜRKİYE Otel Adı Adres Grand Kartal Otel Kartalkaya Mevkii P.K. 50 14200 BOLU, TÜRKİYE Telefon +90 374 234 50 50 Faks +90 374 234 50 47 Web Sitesi E-posta www.grandkartal.com info@grandkartal.com Açılış Tarihi

Detaylı

www.egirdiruygulamaoteli.com Sayfa 1

www.egirdiruygulamaoteli.com Sayfa 1 Otelimiz kendine özgü atmosferiyle okulumuzda verilen kaliteli eğitimin sonucunda oluşan ürünü, siz saygıdeğer misafirlerimize öğrencilerimiz aracılığı ile sunmaktan mutluluk duymaktayız. www.egirdiruygulamaoteli.com

Detaylı

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest

Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı. SAHINİnvest Yenİlİkçİ. UZMAN. Başarılı SAHINİnvest 02 03 Siriustown Antalya Kundu da Sİrİustown la Yaşamın Keyfİne Varın! Doğa, kültür ve tarih kokan Antalya da Siriustown Residence ile sunulan kaliteli yaşam ayrıcalıkları

Detaylı

Kaya Palazzo Ski Mountain

Kaya Palazzo Ski Mountain Kaya Palazzo Ski Mountain Otel Özelliklerii Genel Bilgi Dünyanın en ünlü kayak merkezlerinden beklediğiniz ne varsa, çok daha fazlası Kartalkaya'da. Lüks butik dağ oteli konseptiyle Aralık 2011'de hizmete

Detaylı

DAVRAZ DAĞI(ISPARTA) NDA KIŞ TURİZMİ

DAVRAZ DAĞI(ISPARTA) NDA KIŞ TURİZMİ Tourısme De l hıver Sur La Montagne de Davraz (Isparta) DAVRAZ DAĞI(ISPARTA) NDA KIŞ TURİZMİ Tourısme De l hıver Sur La Montagne de Davraz (Isparta) Y.Doç.Dr.Salih CEYLAN Özet Davraz Dağı, Akdeniz Bölgesi

Detaylı

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi

Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi Tusan Beach Resort BAYRAKLIDEDE MAH., S/N - 09400 - KUSADASI / AYDIN, Kusadasi, Kusadasi 300 m uzunluğundaki Mavi Bayrak'lı bir kumsalda kurulu olan Tusan Beach Resort, Ege Denizi'nin ışıltılı sularına

Detaylı

ERZURUM KONAKLI BÖLGESİ KIŞ TURİZM MERKEZİ RAPORU

ERZURUM KONAKLI BÖLGESİ KIŞ TURİZM MERKEZİ RAPORU KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI ERZURUM KONAKLI BÖLGESİ KIŞ TURİZM MERKEZİ RAPORU Turizm Raporları No:2 Süleyman TOY Emine Bilgen EYMİRLİ Murat KARAPINAR Erzurum 2010 KUZEYDO U ANADOLU KALKINMA AJANSI

Detaylı

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace

Otel Bilgisi. Taksim International Abant Palace Otel Bilgisi Taksim International Abant Palace Doğanın tam ortasında, huzurla ve konforun birleştiği bir yer düşünün, işte orası Abant Palace Hotel'dir... Şehirden uzaktan 4 mevsimin güzelliğini yaşamak

Detaylı

Merve Sun Hotel SULEYMAN DEMIREL BUL. YALI MAH. KUMKOY, - 07600 - MANAVGAT, Side, Side

Merve Sun Hotel SULEYMAN DEMIREL BUL. YALI MAH. KUMKOY, - 07600 - MANAVGAT, Side, Side Merve Sun Hotel SULEYMAN DEMIREL BUL. YALI MAH. KUMKOY, - 07600 - MANAVGAT, Side, Side Uzun bir kumsaldan 500 m uzaklıkta Kumköy'de bulunan otel, tarihi Side kent merkezinden yaklaşık 4 km uzaklıkta. Bu

Detaylı

SĠDE CROWN PALACE YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT

SĠDE CROWN PALACE YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT SĠDE CROWN PALACE 2018 YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT Side Crown Palace, Evrenseki turizm merkezinin en güzel yerinde, Manavgat a 12 km, Antalya Havalimanına 55 km ve Side Antik kentine 12 km mesafededir.

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ YAŞAR DOĞU SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ OLİMPİK YÜZME HAVUZU ve SPOR MERKEZİ

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ YAŞAR DOĞU SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ OLİMPİK YÜZME HAVUZU ve SPOR MERKEZİ ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ YAŞAR DOĞU SPOR BİLİMLERİ FAKÜLTESİ OLİMPİK YÜZME HAVUZU ve SPOR MERKEZİ FİYAT LİSTESİ TESİS ÜYELİK ÜCRETİ ( 1 Kişi - 1 Yıl ) OMÜ Öğrenci, Personel Eşi ve Çocukları : 25.00 OMÜ

Detaylı

Göl Manzaralı WI-FI Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Çocuk Dostu Hotel

Göl Manzaralı WI-FI Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Çocuk Dostu Hotel Otel Bilgisi Büyük Abant Oteli Büyük Abant Oteli Abant Gölü Milli Parkı mevkiinde, tertemiz havası ve büyüleyici güzelliği ile misafirlerinin memnuniyetini sağlamaktadır. A'la carte restoranı ve barıyla

Detaylı

Croatia Cavtat FRANKOPANSKA, 10-20210 - CAVTAT, Cavtat, Dubrovnik-Güney Dalmaçya

Croatia Cavtat FRANKOPANSKA, 10-20210 - CAVTAT, Cavtat, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Croatia Cavtat FRANKOPANSKA, 10-20210 - CAVTAT, Cavtat, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Binada 487 oda bulunmaktadır. Tesis şunları sunar: 480 çift yataklı oda ve 7 süit. Bu resort, sıcak güneşli tir aile tatili

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

Alanya / Demirtas: Akdeniz'de harika bir yer engelsiz ve tekerlekli sandalye erişilebilir daireler

Alanya / Demirtas: Akdeniz'de harika bir yer engelsiz ve tekerlekli sandalye erişilebilir daireler Alanya / Demirtas: Akdeniz'de harika bir yer engelsiz ve tekerlekli sandalye erişilebilir daireler Daire sekli: Apartman Kat: 1 Kat Sayisi: 5 Komisyon vardır: hayır Mutfak: Mutfak Mobilyası Banyo: Dus

Detaylı

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli

Denize Sıfır Konum - Özel Kum Plaj - Çocuk Dostu Otel - Su Kaydıraklı Otel - Engelli Dostu Otel - SPA - Toplantı Oteli Otel Bilgisi Limak Limra Otel Limak Limra Hotel & Resort, Antalya nın gözde turizm merkezi olan Kemer Kiriş te hizmet vermektedir. Tarihi Olympos Dağları nın eteklerinde, Akdeniz in mavisine sıfır olarak

Detaylı

ÇINAR KOLEJ Ö RENC LER Ç N RENKL B R DÜNYA

ÇINAR KOLEJ Ö RENC LER Ç N RENKL B R DÜNYA ÇINAR KOLEJ Ö RENC LER Ç N RENKL B R DÜNYA B üyükçekmece deki yeni kampüsünü e itim ve ö retime açan, anas n f, ilkö retim, anadolu ve fen liselerini içeren Ç nar Koleji 32 bin metrekarelik alana kurulu

Detaylı

SĠDE CROWN CHARM YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT

SĠDE CROWN CHARM YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT SĠDE CROWN CHARM 2018 YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT Side Crown Charm tesisimiz 5 yıldızlı olup sayısız aktivitelerle çiftler ve aileler için mükemmel bir tatil imkanı sağlamaktadır. Manavgat şehir merkezine

Detaylı

Lara Family Club KEMERAGZI MAH.TESISLERI CAD., 333-07160 - AKSU - ANTALYA, Lara, Antalya

Lara Family Club KEMERAGZI MAH.TESISLERI CAD., 333-07160 - AKSU - ANTALYA, Lara, Antalya Lara Family Club KEMERAGZI MAH.TESISLERI CAD., 333-07160 - AKSU - ANTALYA, Lara, Antalya Bu modern aile oteli, 2 ayrı bölümden ve 4 bloktan oluşuyor. Otelin özel plajı ve 2 aquaparkı var. Modern bir dekorasyona

Detaylı

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel

Otel Bilgisi. Limak Arcadia Golf Resort Otel Otel Bilgisi Limak Arcadia Golf Resort Otel Etkileyici bir Akdeniz manzarasına karşı, plajın hemen yanında yer alan Limak Arcadia Golf Resort, etkileyici mimarisi ile palmiye ağaçları arasında görkemli

Detaylı

Neden İhtisas Organizasyon?

Neden İhtisas Organizasyon? Neden İhtisas Organizasyon? İhtisas Organizasyon konusunda uzman ve tecrübeli kadrosu ile kamp organizasyonları konusunda hizmetler vermektedir. Firmamiza ait spor salonu - atletizm sahası - kondisyon

Detaylı

Telefon : 210 21 96 Faks : 210 79 81

Telefon : 210 21 96 Faks : 210 79 81 Telefon : 210 21 96 Faks : 210 79 81 Büyük Spor Salonu : 210 21 98 Baraka Spor Salonu : 210 21 94 Spor Merkezi : 210 78 50 Havuz Müdürlüğü : 210 27 36 Tenis Kortları : 210 21 93 Internet Adresi E-posta

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Otel Bilgisi Grand Yazıcı Uludağ Grand Yazıcı Uludağ; Bursa Uludağ 1. Oteller Bölgesi'nde 235 odası ile hizmet vermektedir. Açık büfe olarak hizmet veren restoranında dilediğiniz

Detaylı

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara.

RAMADA RESORT LARA 01.04.2013. 0090 242 352 43 33 www.ramadaresortlara.com. sales@ramadaresortlara.com. reservation@ramadaresortlara. Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 5 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

İksir Resort Town. Daday / Kastamonu

İksir Resort Town. Daday / Kastamonu İksir Resort Town Daday / Kastamonu Daday Kastamonu iline 29 km. mesafede bulunan Daday, en yakın ilçe konumundadır. 3.100 nüfuslu ilçe, Türkiye nin ikinci Göğüs Hastalıkları Hastanesi olan Ballıdağ Sanatoryumuna

Detaylı

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi

Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Le Bleu Hotel & Resort KADINLAR DENIZI MEVKII, 17. SOKAK, 4-09400 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Kusadasi şehrinde bulunan bu tesis, hem iş hem de tatil seyahati için mükemmel bir yerdir. Otel, 1994 yılında

Detaylı

ÖNEMLİ DUYUR AFRODİT SPORTS FARKIYLA SİZE ÖZEL FİZYOTERAPİST TÜM SPORCULARIMIZA ÜCRETSİZ HİZMETİNİZDE DİR

ÖNEMLİ DUYUR AFRODİT SPORTS FARKIYLA SİZE ÖZEL FİZYOTERAPİST TÜM SPORCULARIMIZA ÜCRETSİZ HİZMETİNİZDE DİR ÖNEMLİ DUYUR AFRODİT SPORTS FARKIYLA SİZE ÖZEL FİZYOTERAPİST TÜM SPORCULARIMIZA ÜCRETSİZ HİZMETİNİZDE DİR TÜRKİYE KOÇ SPOR FEST ÜNİVERSİTELER ARASI TÜM MÜSABAKALAR MAYIS AYI - HOTEL 1 Tripolis Hotel Pamukkale

Detaylı

ULUDAĞ ZONE. Tam Pansiyon Plus alkoclar.com.tr KIŞ E-KATALOG

ULUDAĞ ZONE. Tam Pansiyon Plus alkoclar.com.tr KIŞ E-KATALOG ULUDAĞ ZONE Alkoçlar Zone Otel Uludağ 2.Gelişim Bölgesi Alkoçlar Zone Otel Bursa t. +90 224 285 22 88 f. +90 224 285 22 40 2013-2014 KIŞ E-KATALOG Alkoçlar Merkez Sıraselviler Caddesi No:17 Taksim, İstanbul

Detaylı

Esnek Kapadokya Tatili Paketleri. İstediğinizi Seçerek Tatil Paketinizi Kendiniz Oluşturun

Esnek Kapadokya Tatili Paketleri. İstediğinizi Seçerek Tatil Paketinizi Kendiniz Oluşturun Esnek Kapadokya Tatili Paketleri İstediğinizi Seçerek Tatil Paketinizi Kendiniz Oluşturun Eko Transfer Paketi Kayseri Havalimanı, Nevşehir Havalimanı, Nevşehir Otogarı, Ürgüp Otogarı, Göreme Otogarı Otel

Detaylı

SPA WI-FI Çocuk Dostu Otel Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Denize Sıfır Konum. 8 adet açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır.

SPA WI-FI Çocuk Dostu Otel Engelli Dostu Otel Balayı Oteli Denize Sıfır Konum. 8 adet açık yüzme havuzu, kapalı havuz ve çocuk havuzu bulunmaktadır. Otel Bilgisi Sherwood Breezes Resort Sherwood Breezes Resort; Lara Kundu mevkiinde denize sıfır konumda bulunmaktadır. Tesis, 499 odası ile misafirlerine konforlu hizmet sağlamaktadır. Tesis; ana restoran,

Detaylı

Batihan Beach Resort & Spa ILICA MEVKII, LONG BEACH, - 09440 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi

Batihan Beach Resort & Spa ILICA MEVKII, LONG BEACH, - 09440 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Batihan Beach Resort & Spa ILICA MEVKII, LONG BEACH, - 09440 - KUSADASI, Kusadasi, Kusadasi Uzun Plaj üzerinde ideal bir konumda yer alan bu otel, pek çok mağaza, butik, kafe, bar, restoran ve gece kulübüne

Detaylı

Vaziyet Plan Aksüt nflaat Mimarl k Ticaret Limited fiirketi

Vaziyet Plan Aksüt nflaat Mimarl k Ticaret Limited fiirketi Vaziyet Plan AKSÜT NfiAAT VE M MARLIK Aksüt nflaat Mimarl k Ticaret Limited fiirketi Konaklar Mahallesi Ç nar Sokak Emlak Bankas Apt. Kat 1 Daire 2 4. Levent / stanbul Tel: 0212 325 90 62-63 Faks: 0212

Detaylı

Maya World Belek. Non refundable rate Ortalama fiyat Acentaya Öde

Maya World Belek. Non refundable rate Ortalama fiyat Acentaya Öde Maya World Belek AKINLAR MAHALLESI DINLER MERKEZI KARSISI, - - KADRIYE-BELEK / ANTALYA, Belek, Belek Bu club resort, çam ormanları ve çok sayıda doğa gösterileri ile bir turist cenneti ve popüler golf

Detaylı

ERZURUM OTELLER TLF: 0242 324 14 68 FAX: 0 242 324 14 98 ADRES: ÇAĞLAYAN MAHALLESİ 2058 SK. 5/5 MURATPAŞA/ANTALYA

ERZURUM OTELLER TLF: 0242 324 14 68 FAX: 0 242 324 14 98 ADRES: ÇAĞLAYAN MAHALLESİ 2058 SK. 5/5 MURATPAŞA/ANTALYA ERZURUM OTELLER RENAISSANCE POLAT HOTEL Hotel:Özgün dağ oteli mimarisiyle tasarlanan Polat Renaissance; standart, corner ve dubleks suite olmak üzere 234 adet yaz - kış klimatize edilebilir odası ve 693

Detaylı

www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18

www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 www.didimegeyildizi.com +90 256 813 17 18 Tarihin, kültürün ve doğanın destansı aşkı; Türkiye Büyük bir aşkın adıdır Türkiye. Tarihiyle, kültürüyle, insanlarıyla,

Detaylı

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız.

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız. Otel Bilgisi NG Sapanca Wellness & Convention NG Sapanca Wellness & Convention Sakarya nın oksijeni bol tertemiz havasında, yemyeşil ağaçlarla çevrili bir bölgede hizmet vermektedir. Ağaçlar arasına kurulu

Detaylı

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız.

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız. Otel Bilgisi NG Sapanca Wellness & Convention NG Sapanca Wellness & Convention Sakarya nın oksijeni bol tertemiz havasında, yemyeşil ağaçlarla çevrili bir bölgede hizmet vermektedir. Ağaçlar arasına kurulu

Detaylı

HARİTA OKUMA BİLGİSİ

HARİTA OKUMA BİLGİSİ HARİTA OKUMA BİLGİSİ 1. Harita üzerinde gösterilen işaretlerden hangisi uluslararası yol numarasıdır? a) O-3 b) E-80 c) D100 d) K2 2. Yeryüzünün tamamının veya bir parçasının kuşbakışı görünümünün matematiksel

Detaylı

Club Hotel Falcon SIRINYALI MAHALLESI, 1512 SOKAK, 3-07400 - LARA, Antalya City, Antalya

Club Hotel Falcon SIRINYALI MAHALLESI, 1512 SOKAK, 3-07400 - LARA, Antalya City, Antalya Club Hotel Falcon SIRINYALI MAHALLESI, 1512 SOKAK, 3-07400 - LARA, Antalya City, Antalya Antalya falezlerinde kurulu bu şehir oteli muhteşem Akdeniz ve Antalya körfezi manzarasına sahip. Merkezden 5 km

Detaylı

SĠDE CROWN SERENĠTY YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT

SĠDE CROWN SERENĠTY YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT SĠDE CROWN SERENĠTY 2018 YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT Side Crown Serenity, Manavgat ın doğusuna 15 km, Antalya Havalimanına 55 km ve Antik kent Side merkezine 12 km uzaklıktadır. 18.000 m2 alana kurulmuş

Detaylı

BURHAN ERDAYI KAPALI SPOR SALONU

BURHAN ERDAYI KAPALI SPOR SALONU BURHAN ERDAYI KAPALI SPOR SALONU Balıkesir Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı' na ait her türlü spor salonlarının eğitim ve spor amaçlı kullanılması talimatı, öğrencilere ve personele

Detaylı

Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir.

Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir. Flat Seaview 2 Özet Her sabah uyanıp muhteşem deniz manzarasını izlemek! Bu seçkin ve konforlu tatil evi, Asarlık koyun turkuaz suların muhteşem manzarasına sahiptir. Açıklama Balkonda güneş doğarken kahvaltı

Detaylı

CLUB MAGIC LIFE JACARANDA IMPERIAL Fact Sheet / Yaz 2015

CLUB MAGIC LIFE JACARANDA IMPERIAL Fact Sheet / Yaz 2015 World of TUI CLUB MAGIC LIFE JACARANDA IMPERIAL Fact Sheet / Yaz 2015 GENEL BİLGİ Kategori Konsept Açılış Yılı : 2014 Yenilenme Yılı : - : 5 Yıldız : Ultra Herşey Dahil Oda Sayısı : 774 Kredi Kartı : Visa,

Detaylı

Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya

Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Dubrovnik Palace MASARYKOV PUT, 20-20000 - DUBROVNIK, Dubrovnik, Dubrovnik-Güney Dalmaçya Tesis Dubrovnik şehrinde yer almaktadır. Otel, 1972 yılında inşa edildi. Otel, 2014 yılında baştan aşağıya yenilendi.

Detaylı

KARTAL HASAN DOĞAN SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

KARTAL HASAN DOĞAN SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU STEP - AEROBİC BAY FİTNESS BAYAN FİTNESS ÇOCUK YÜZME ( 2012-2013 ) ÇOCUK YÜZME ( 06-12 YAŞ ) BAYAN YÜZME YÜZME KARTAL HASAN DOĞAN SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI

Detaylı

Neden Kampnet Organizasyon?

Neden Kampnet Organizasyon? Neden Kampnet Organizasyon? Kampnet Organizasyon konusunda uzman ve tecrübeli kadrosu ile kamp organizasyonları konusunda hizmetler vermektedir. Organizasyonumuza ait spor salonu - kondisyon merkezimiz

Detaylı

WWW.KAYNASLİKONAKLARİ.COM PROJE HAKKINDA Şaheser Grup Güvencesiyle inşaa edilen Kaynaşlı konakları Bölgenin Turizm cenneti yakın Karadeniz Kaynaşlı sloganıyla çıtayı her geçen gün yükselen Düzce kaynaşlıda

Detaylı

2015 YAZ TANITIM BİLGİLERİ

2015 YAZ TANITIM BİLGİLERİ GENEL Otel Adı: Sherwood Greenwood Resort Kategori: 4 * Hotel Adres: Cumhuriyet Mah.Ahu Ünal Aysal Cad.No:16 07994 Göynük / Kemer / Antalya Telefon: +90 (242) 815 21 25 Faks: +90 (242) 815 16 41 Web Sayfası

Detaylı

Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlılı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında

Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlılı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında BAY FİTNESS BAYAN FİTNESS ÇOCUK YÜZME BAYAN YÜZME ERKEK YÜZME KARTAL HASAN DOĞAN SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC KAYA KONGRE MERKEZİ / İZMİR KAYA KONGRE MERKEZİ ZEMİN KAT SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL) YÜKSEKLİK m ZEMİN

Detaylı

LOKASYON LOUTRAKI SPOR KAMPI

LOKASYON LOUTRAKI SPOR KAMPI YUNAN!STAN KAMPLARI Loutraki Spor Kampı, 1978 yılından beridir amatör ve profesyonel spor kulüplerine ve sporculara takım kampları, yaz kampları, performans kampları konusunda hizmet veren Yunanistan ın

Detaylı

Fön Makinesi Su,Soda,Meyve Suyu(Hergün) Kasa ( Digital kilit Sistemi) Çay Kahve Seti (kettle)

Fön Makinesi Su,Soda,Meyve Suyu(Hergün) Kasa ( Digital kilit Sistemi) Çay Kahve Seti (kettle) Hotel Adı Adres Ülke Telefon Fax Web Side E-mail Genel Müdür e-mail Satış Direktörü e-mail Rezervasyon e-mail Hotel katagori Pansiyon Yüzölçüm Yapım Yılı Son Tadilat Tarihi Çalışılan Pazarlar Evcil Hayvan

Detaylı

Havuz 1 Havuz 2 Havuz 3 (üst sol), 4 (orta), 5 (üst sağ) Relax Havuz. Kaydırak Havuzu 1 Kaydırak Havuzu 2 Kaydırak Havuzu 3 Çocuk Havuzu

Havuz 1 Havuz 2 Havuz 3 (üst sol), 4 (orta), 5 (üst sağ) Relax Havuz. Kaydırak Havuzu 1 Kaydırak Havuzu 2 Kaydırak Havuzu 3 Çocuk Havuzu Konum Botanik Hotel, benzersiz bir doğaya, tarihi zenginliklere sahip bölgemizde 90.000 m² lik yeşil bir alana kurulu, 617 odadan oluşmaktadır. Havalimanı na 90 km, Side ye 30 km, Alanya ya 32 km, mesafededir.

Detaylı

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC

k aya Meetıngs M eetıngs ıncentives ı NCENTIVES CONVENTIONS C ONVENTIONS EXHIBITIONS E TECHNIC k aya Meetıngs ıncentives CONVENTIONS EXHIBITIONS TECHNIC KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ KAYA RAMADA PLAZA KONGRE MERKEZİ A1 KATI SALONLAR ALAN - m 2 TİYATRO SINIF U DÜZENİ BANKET RESEPSİYON (KOKTEYL)

Detaylı

İÇİNDEKİLER BÖLÜM I: TANIM BÖLÜM II: KAPSAM BÖLÜM III: KAYAK MERKEZLERİ 1. Yurtiçi Kayak Merkezleri 1.1. Bolu Kartalkaya 1.2. Bursa Uludağ 1.3.

İÇİNDEKİLER BÖLÜM I: TANIM BÖLÜM II: KAPSAM BÖLÜM III: KAYAK MERKEZLERİ 1. Yurtiçi Kayak Merkezleri 1.1. Bolu Kartalkaya 1.2. Bursa Uludağ 1.3. İÇİNDEKİLER BÖLÜM I: TANIM BÖLÜM II: KAPSAM BÖLÜM III: KAYAK MERKEZLERİ 1. Yurtiçi Kayak Merkezleri 1.1. Bolu Kartalkaya 1.2. Bursa Uludağ 1.3. Erzurum Palandöken 1.4. Kayseri Erciyes 1.5. Kastamonu Ilgaz

Detaylı

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Lisans 2013_ECTS_uyumlu_1403 (Ana Müfredat) - Aktif

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Antrenörlük Eğitimi Lisans 2013_ECTS_uyumlu_1403 (Ana Müfredat) - Aktif 21 uyumlu_1 (Ana Müfredat) - Aktif Genel Toplam Ders Adedi : 9 T : 1 U : 22 : 1 : 2 T+U : 1 1. YARIYIL No Ders Kodu Ders Adı T U L 1 111 2 Spor Bilimine Giriş 2 119 2 Türkçe I : Yazılı Anlatım 2 1111 2

Detaylı

ESKİŞEHİR İLİ DOĞA TURİZMİ MASTER PLANI

ESKİŞEHİR İLİ DOĞA TURİZMİ MASTER PLANI gibidir. Sakarya başı nda turizm hareketliliğine cevap verebilecek konaklama, balık lokantaları, çay bahçeleri, günübirlik piknik ve mesire alanları ve doğal yüzme havuzu vardır. Sakarya Başı Sulak alanında

Detaylı

LARA FAMILY CLUB

LARA FAMILY CLUB Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 15 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

LARA ODALAR ADET BÜYÜKLÜĞÜ

LARA ODALAR ADET BÜYÜKLÜĞÜ HİZMETLERİMİZ BAYİ TOPLANTILARI SEMİNERLER SENDİKA, VAKIF, DERNEK TOPLANTILARI YURTDIŞI TURLARI YURT İÇİ TURLARI GRUPLAR İÇİN GÜNLÜK GEZİ AKTİVİTELERİ TAKIM ÇALIŞMASI İÇERİKLİ EĞLENCE ORGANİZASYONLARI

Detaylı

G R U P F İ Y A T T E K L İ F İ. Termalle gelen sağlık, huzur, mutluluk ve keyifli toplantıların adresi

G R U P F İ Y A T T E K L İ F İ. Termalle gelen sağlık, huzur, mutluluk ve keyifli toplantıların adresi G R U P F İ Y A T T E K L İ F İ Termalle gelen sağlık, huzur, mutluluk ve keyifli toplantıların adresi Kime : Mahmut AKÜLKE Acente / Şirket : TÜRKİYE MOTOSİKLET FEDERASYONU Tel : 0 542 278 04 99 E-mail

Detaylı

KARTEPE KARTEPE KAYAK TURU 1 GECE KONAKLAMALI 2 GÜN SINIRSIZ KAYAK KEYFİ 5 YILDIZLI İZMİT RAMADA HOTEL. 1 gece yarım pansiyon konaklama

KARTEPE KARTEPE KAYAK TURU 1 GECE KONAKLAMALI 2 GÜN SINIRSIZ KAYAK KEYFİ 5 YILDIZLI İZMİT RAMADA HOTEL. 1 gece yarım pansiyon konaklama KARTEPE KARTEPE KAYAK TURU 1 GECE KONAKLAMALI 2 GÜN SINIRSIZ KAYAK KEYFİ 5 YILDIZLI İZMİT RAMADA HOTEL 1 gece yarım pansiyon konaklama (akşam yemeği, açık büfe kahvaltı) 04 ARALIK 2016 İLE 02 NİSAN 2017

Detaylı

RAMADA RESORT LARA

RAMADA RESORT LARA Bölgenin önemli turistik ve tarihi yerleri arasında bulunmamız, hem şehir merkezine hem havaalanına sadece 5 dakika uzaklıkta olmamız bizi en iyi tatil yeri yapıyor. Mavi gökyüzü, benzersiz yeşillik ve

Detaylı

TEVFİK FİKRET OKULLARI 5 YAŞ 12 YAŞ(5.SINIF) ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK KIŞ KAYAK KAMPI (Aileler ile katılım zorunludur.)

TEVFİK FİKRET OKULLARI 5 YAŞ 12 YAŞ(5.SINIF) ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK KIŞ KAYAK KAMPI (Aileler ile katılım zorunludur.) TEVFİK FİKRET OKULLARI 5 YAŞ 12 YAŞ(5.SINIF) ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK KIŞ KAYAK KAMPI (Aileler ile katılım zorunludur.) TFSK ile işbirliği yapılacak olan kış kayak kampımızın detayları aşağıdaki gibidir;

Detaylı

SĠDE CROWN SUNSHINE YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT

SĠDE CROWN SUNSHINE YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT SĠDE CROWN SUNSHINE 2018 YAZ SEZONU HER ġey DAHĠL KONSEPT Gündoğdu turizm merkezinde kurulan tesisimiz, Manavgat a 15 km, Antalya Havalimanı na 55 km ve Side Antik Kentine 12 km uzaklıktadır. 10.000 m2

Detaylı

MALTEPE SAHİL SPOR TESİSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

MALTEPE SAHİL SPOR TESİSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU KORT TENİSİ YETİŞKİN KORT TENİSİ ÇOCUK MALTEPE SAHİL SPOR TESİSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. Pazartesi 15:00-16:00

Detaylı

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI

EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR MÜSABAKALARI EGE ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTELERARASI SPOR 2012-2013 KATILDIĞIMIZ SPOR VE ANTRENÖRLER 1 ATLETİZM Prof. Dr. B. Muzaffer Çolakoğlu, Yrd. Doç. Dr. Ercan Haslofça, Yrd. Doç. Dr. Fehime Haslofça, Arş. Gör. Görkem

Detaylı

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir köşe Çam ağaçlarıyla çevrelenmiş dağ yollarında, kıvrılarak

Detaylı

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir.

Yapmanız gereken tek şey, kamp programımıza kayıt yaptırmak ve bir an önce yaz gelsin artık demektir. Woodlinecamp,2005 yılından bu güne 7-17 yaş arasındaki kampçılara hizmet vermekte ve bünyesinde bulundurduğu otel ile sadece çoçuk ve gençlik tatil kampı olarak Türkiye de tek olma özelliğine sahiptir.çocuk

Detaylı

: CARETTA RELAX OTEL

: CARETTA RELAX OTEL CARETTA RELA OTEL 2017 YAZ - OTEL TANITIM METNİ GENEL BİLGİLER Otel Adı : CARETTA RELA OTEL Kategori : 4 YILDIZLI OTEL Adres : Konaklı Mah. Nergiz Sok.No:1 07490 Alanya / ANTALYA Telefon : 00 90 242 565

Detaylı

Çanakkale ye erişim için birçok seçenek mevcuttur. Havayolu, karayolu ve denizyolu ile Çanakkale ye erişim oldukça kolaydır.

Çanakkale ye erişim için birçok seçenek mevcuttur. Havayolu, karayolu ve denizyolu ile Çanakkale ye erişim oldukça kolaydır. Neden Çanakkale? Çanakkale Boğazının iki kıyısında yer alan, üstün tabiat güzellikleri yanında Türk tarihinde destanlar yazıldığı bir ilimizdir. Fiziki olarak ilin nerdeyse yarısı ormanlarla kaplıdır.

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, 1992 yılında kurulmuş olan bir devlet üniversitesidir. KSÜ bünyesinde Avşar, Bahçelievler ve Karacasu olmak üzere üç kampus bulunmaktadır. KSÜ ana

Detaylı

METİN OKTAY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

METİN OKTAY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU BASKETBOL PİLATES BAYAN FİTNESS BAY FİTNESS METİN OKTAY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. tesi 13:00-15:00

Detaylı

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlıklı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında Aylık 60 TL

Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Pazar Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlıklı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında Aylık 60 TL STEP-AEROBİC PİLATES KARATE BAY FİTNESS BAYAN FİTNESS PENDİK SAHİL SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

Detaylı

Turizm 40>110. MERS N DEN Z SINIR KAPILARINDAN G R fi YAPAN YABANCI TUR STLER N ÜLKE GRUPLARINA GÖRE DA ILIMI

Turizm 40>110. MERS N DEN Z SINIR KAPILARINDAN G R fi YAPAN YABANCI TUR STLER N ÜLKE GRUPLARINA GÖRE DA ILIMI Turizm Mersin ili, co rafi konumu itibariyle, Akdeniz Bölgesi nin Çukurova bölümünün bat s nda Do u Akdeniz Havzas n n önemli bir bölümünü kapsamaktad r. 330 km. lik sahil fleridiyle, Türkiye nin en uzun

Detaylı

a 3 -<» rt3 ft3 Ö o\3 CO o\3 Ö o\3 CO v-< 0x3 Ö V-i -i» 3 Gezi / İlgaz Anadolu'nun Sen Yüce Bir Dağısın 0x3 Ö 0x3 Kitap / Kayıp Gül

a 3 -<» rt3 ft3 Ö o\3 CO o\3 Ö o\3 CO v-< 0x3 Ö V-i -i» 3 Gezi / İlgaz Anadolu'nun Sen Yüce Bir Dağısın 0x3 Ö 0x3 Kitap / Kayıp Gül ft o\ I V-i :p --( a * > Gezi / İlgaz Anadolu'nun Sen Yüce Bir Dağısın Kitap / Kayıp Gül Röportaj / Dr. Süleyman Ozüpekçe El Sanatları / Geleneksel Sanatlarımız/

Detaylı

BODRUM'A LELEG YOLU YAPILIYOR

BODRUM'A LELEG YOLU YAPILIYOR BODRUM'A LELEG YOLU YAPILIYOR BODTO Turizm Altyapı Projelerine Devam Ediyor Bodrum Ticaret Odası nın, 2014-2017 Stratejik Planı amaç ve hedefleri kapsamında, Bodrum da turizm sezonunun uzatılması, sektörün

Detaylı

ORION ALIfiVER fi MERKEZ YANI - ÇORLU www.armadacity.com

ORION ALIfiVER fi MERKEZ YANI - ÇORLU www.armadacity.com 0282 444 69 96 ORION ALIfiVER fi MERKEZ YANI - ÇORLU www.armadacity.com ARMADA CITY B R PROJES D R. Trakya n n en baflar l projesiyle tan fl n. Çorlu nun tam kalbinde, konforla donanm fl, ihtiyac n z olan

Detaylı

HAKKI BAŞAR SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

HAKKI BAŞAR SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU STEP - AEROBİC PİLATES BAYAN FİTNESS BAY FİTNESS HAKKI BAŞAR SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. tesi

Detaylı

KAYA KONGRE MERKEZİ / İZMİR

KAYA KONGRE MERKEZİ / İZMİR TECHNIC KAYA KONGRE MERKEZİ / İZMİR KAYA KONGRE MERKEZİ ZEMİN KAT / KAYA CONVENTION CENTER GROUND FLOOR SALONLAR MEETING HALLS ALAN - m 2 AREA - m 2 TİYATRO THEATRE SINIF CLASSROOM U DÜZENİ U SHAPE BANKET

Detaylı

MERS N DEN Z SINIR KAPILARINDAN G R fi YAPAN YABANCI TUR STLER N ÜLKE GRUPLARINA GÖRE DA ILIMI

MERS N DEN Z SINIR KAPILARINDAN G R fi YAPAN YABANCI TUR STLER N ÜLKE GRUPLARINA GÖRE DA ILIMI Turizm Mersin ili, co rafi konumu itibariyle, Akdeniz Bölgesi nin Çukurova bölümünün bat s nda Do u Akdeniz Havzas n n önemli bir bölümünü kapsamaktad r. 330 km. lik sahil fleridiyle, Türkiye nin en uzun

Detaylı

ODA KATEGORĠLERĠ VE DETAYLARI

ODA KATEGORĠLERĠ VE DETAYLARI FACT SHEET 2015 Otel Adı :The Green Park Hotels & Resort Kartepe Adresi :Kartepe Beldesi Kartepe /Kocaeli Telefon :0 262 315 47 00 Fax :0 262 315 47 01 Mail Adresi :info@thegreenpark.com Web sayfası :www.thegreenpark.com.tr

Detaylı

PALANDÖKEN'E KATKILARIM

PALANDÖKEN'E KATKILARIM nsanlar Yaflad kça Mehmet Ünver PALANDÖKEN'E K fi SEL KATKILARIM lk kez seksenli y llar n ortas nda gitmifltim Palandöken Kayak Merkezi'ne. Da da özel sektöre ait küçük bir otel vard o zamanlar. Telesiyej

Detaylı

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1

SENZA THE INN RESORT & SPA Tel: (242) 528 66 99 -- Fax: (242) 528 58 44 www.senzahotels.com Sayfa 1 Senza The Inn Resort & Spa Hotel Hizmetleri Güzelliğin, ihtişamının, mavinin sonsuzluğuyla buluştuğu özgün mimarisiyle The Inn Resort Hotel, sizleri her anını keyifle geçireceğiniz muhteşem bir tatile

Detaylı

PENDİK KURTKÖY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

PENDİK KURTKÖY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU BAYAN FİTNESS PİLATES BAYAN YÜZME ERKEK YÜZME PENDİK KURTKÖY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. 13:30-14:30

Detaylı

Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlıklı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında

Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlıklı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında BAY FITNESS BAYAN FITNESS STEP AEROBİK PİLATES BAYAN YÜZME ERKEK YÜZME HİDAYET TÜRKOĞLU SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi

Detaylı

MALTEPE SAHİL SPOR TESİSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ. SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

MALTEPE SAHİL SPOR TESİSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ. SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. ERKEK FİTNESS BAYAN FİTNESS MALTEPE SAHİL SPOR TESİSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız. Pazartesi Salı 14:00-17:00

Detaylı

PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA 2015 YAZ KONSEPT

PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA 2015 YAZ KONSEPT PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA 2015 YAZ KONSEPT UZAKLIK TESİSİN AÇILIŞ YILI 01.05.2002 KONUM KONYAALTI RENOVASYON HAVALİMANINA UZAKLIK 20 KM SINIF ŞEHİR MERKEZİNE UZAKLIK 6 KM SEZON ADRES Akdeniz Bulv.1.Sokak

Detaylı

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ

ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ w w w. o h u. e d u. t r NİĞDE Anadolu nun ortasında yer alan Niğde, karayolu ve demiryolu ulaşımı bakımından son derece elverişli bir konuma sahiptir. Kapadokya Bölgesi nin

Detaylı

www.avrasyatermal.com www.avrasyatermal.com 0850 811 84 34 Sizlerin Mutlu, Huzurlu ve Sağlıklı Olmanız İçin Sağlık, otel, devre mülk ve devre tatil olarak projelendirilen Avrasya Termal, Marmara nın

Detaylı

SARIKAMIŞ KAYAK KEYFİ

SARIKAMIŞ KAYAK KEYFİ İZMİR DEN KARS A SUN EXPRESS HAVAYOLLARI İLE AKTARMASIZ UÇUŞ İMKANI!!!!! SARIKAMIŞ KAYAK KEYFİ 4* HABİTAT OTEL DE TAM PANSİYON KONAKLAMA SABAH KAHVALTISI - ÖĞLE YEMEĞİ- 5 ÇAYI AKŞAM YEMEĞİ KARS HAVALİMANI

Detaylı

HAYATI DOLU DOLU YAŞAMAK İÇİN DEĞİŞİME HAZIR MISINIZ?

HAYATI DOLU DOLU YAŞAMAK İÇİN DEĞİŞİME HAZIR MISINIZ? HAYATI DOLU DOLU YAŞAMAK İÇİN DEĞİŞİME HAZIR MISINIZ? HAYAT, VIP KURTKÖY ÜN İÇİNDE. Hayatı en güzel şekilde yaşamak isteyenler için, VIP Kurtköy ü tasarladık. Tamamı 20.000 m² alan üzerine kurulan VIP

Detaylı

VAKFIMIZ SİZ DEĞERLİ PERSONELİMİZ İÇİN DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİNE AİT OLAN GALAXY BEACH OTEL İLE ANLAŞMA YAPMIŞTIR.

VAKFIMIZ SİZ DEĞERLİ PERSONELİMİZ İÇİN DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİNE AİT OLAN GALAXY BEACH OTEL İLE ANLAŞMA YAPMIŞTIR. VAKFIMIZ SİZ DEĞERLİ PERSONELİMİZ İÇİN DEVLET HAVA MEYDANLARI İŞLETMESİNE AİT OLAN GALAXY BEACH OTEL İLE ANLAŞMA YAPMIŞTIR. km, Antalya havaalanına 135 km mesafededir. Galaxy Beach Hotel, Akdeniz'in incisi

Detaylı

Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlıklı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında 15TL

Fiyat: Gündüz, Sporla Sağlıklı Nesillere Doğru Projesi kapsamı altında 15TL PİLATES ÇOCUK YÜZME ( 06-12 YAŞ ) BAYAN YÜZME ERKEK YÜZME PENDİK KURTKÖY SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

Detaylı

http://www.cankiri.gov.tr

http://www.cankiri.gov.tr http://www.cankiri.gov.tr Sayın Valimiz Vahdettin Özcan, Ilgaz Kadınçayırı Yıldıztepe Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi nde yer alan, inşaatı %95 oranında tamamlanan Resmi Kurum Binasında 5 Şubat

Detaylı

Lycus River Thermal Hotel

Lycus River Thermal Hotel TÜRKİYE KOÇ SPOR FEST ÜNİVERSİTELER ARASI TÜM MÜSABAKALAR MAYIS AYI - HOTEL 1 Lycus River Thermal Hotel Lycos Hotel dünyaca ünlü Pamukkale'ye 5 km mesafede kaliteli bir konaklama imkanı sunmaktadır. Tesiste

Detaylı

FACTSHEET. Toplam kapalı alan : 15.000 m 2. : Oda Kahvaltı-Yarım Pansiyon Toplam açık alan : 80.000 m 2

FACTSHEET. Toplam kapalı alan : 15.000 m 2. : Oda Kahvaltı-Yarım Pansiyon Toplam açık alan : 80.000 m 2 1 FACTSHEET GENEL BİLGİLER - İLETİŞİM BİLGİLERİ VE MESAFELER Otel sahibi : Doğan Jeotermal Gruop Sezon : 12 ay Kategori : Özel Belgeli Tesis Toplam kapalı alan : 15.000 m 2 Pansiyon durumu : Oda Kahvaltı-Yarım

Detaylı

HAMZA YERLİKAYA SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU

HAMZA YERLİKAYA SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU HALI SAHA 2 HALI SAHA 1 BAYAN FİTNESS BAY FİTNESS HAMZA YERLİKAYA SPOR KOMPLEKSİ PROGRAM SAATLERİ VE FİYATLANDIRMA LİSTESİ SPORLA SAĞLIKLI NESİLLERE DOĞRU projesi kapsamında bilgi edinmek için tıklayınız.

Detaylı