effeturizm.com.tr Tel: Faks: Prof.Vehbi Sarıdal Sk.No:10/C KADIKÖY İSTANBUL

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "effeturizm.com.tr effe@effeturizm.com.tr Tel: 216 450 18 48 Faks:216 450 18 47 Prof.Vehbi Sarıdal Sk.No:10/C KADIKÖY İSTANBUL"

Transkript

1 effeturizm.com.tr Tel: Faks: Prof.Vehbi Sarıdal Sk.No:10/C KADIKÖY İSTANBUL

2 Kalitemiz 1985 Yılında sosyal çevremizin talepleri ile başlayan ulaşım hizmetleri faaliyetimiz güvenilir, değerleri yüksek, adına yakışan ve felsefesine uygun iş yapma anlayışını dinamik kurumsal bir yapıya dönüştürmeyi hedefleyerek; 2004 yılı içerisinde girmiş olduğumuz yeni yapılanma süreci ile ileriki yıllara misyonumuzu taşıyacak genç, dinamik ve daha güçlü bir yapıya geçişin başlangıcını oluşturmuştu. Büyümeyi hedefleyerek, günümüze kadar başarılı yükseliş grafiği sergiledik. Mutlak müşteri memnuniyeti için kalite sisteminin kurulumunu sağlayarak danışmanlar eşliğinde Word Certification Service tarafından belgelendirilerek, ilk İSO 9001:2000 kalite belgesine sahip olan firmaların arasında olduk. İSO 9001:2000 kalite standartlarını uygularken, (TSE) Türk Standartları Enstitüsün den de Hizmet Yeterlilik Belgesini alarak tescilli turizm firmaları arasında yer aldık. Güvenliği uluslararası norm ve standartlarda uygulayarak, çevre dostu ulaşımı destekliyoruz. Misyonumuz ulaşımda prömiyer hizmet sunarak belirlenen standartları aşmak, tercih nedeni olmaktır.. Effe Turizm, TSE ve İSO 9001:2000 standartlarındaki hizmet kalitesini farklı anlayışıyla sunmaktadır. Bizler Effe ekip üyeleri olarak yaratıcı, yenilikçi, sorumluluk sahibi değerleri yüksek çalışkan insanlarız. Kurum kültürümüzü biz çalışanların ortak inançları ve değerleri var eder. Kaliteyi uluslararası standartlara ve değerlere uygun olarak gerçekleştirmek için her birimiz mükemmeli yakalamaya çalışırız. Hizmet verdiğimiz ulaşım sektöründe faaliyetlerimizle ilgili müşteri istek ve memnuniyetsizliklerinin yasal şartlar çerçevesinde; tarafsız ve gizlilik ilkelerinden ödün vermeden müşteri memnuniyetine dönüştürülmesini ve tekrarlanmamasını Effe Turizm olarak taahhüt ediyoruz. Kalite Hedeflerimiz Güvenlik önlemleri en yüksek düzeyde hizmet vermek. Ekip üyelerinin mesleki eğitimlerini artırmaya yönelik programlar oluşturmak. Kişisel gelişimlerini sağlayarak verimliliğini arttırmak, Kalite Yönetim Sistemi nin etkinliğini sürekli arttırmak, Çalışan sağlığı ve güvenliği uygulamalarını sürekli iyileştirmek, Çevreci uygulamaların devamını sağlamak, Effe Turizm, TSE ve İSO 9001 : 2000 standartlarındaki hizmet kalitesini farklı anlayışıyla sunmaktadır. PROJE YÖNETİCİSİ Planlanan hedefe ulaşmak için doğru çözümün tespiti kadar, doğru ekibin seçimi de önemlidir. Effe Turizm Ltd. Şti. i ulaşım sisteminde proje yöneticisi olarak ÜDY ( Üst Düzey Yönetici ) belgesine sahip profesyonel bir yönetici ve iki yardımcısı ile hizmet verecektir. Proje ekibimiz en yeni teknolojiler, araçlar, yöntemler ve örnek uygulamalar konusunda gerekli tüm eğitimlere sahip olarak hizmet vermektedirler. Deneyim başarının anahtarıdır ilkesinden hareketle, uzman kadromuzun tümü alanında deneyimli ve en az bir projeyi başarıyla tamamlamış kişilerden oluşmaktadır. Ortak noktaları başarıya ulaşmayı amaçlamış ekip ruhudur.

3 REFERANSLARIMIZ... 2M MAKİNA

4 TRANSFER HİZMETLERİ İstanbul gibi metropol bir şehirde araç sayısının giderek artması, teknik altyapı yetersizliği, trafik kurallarına uyulmaması,otopark sorunu gibi nedenler ulaşımı yaşantımızın en büyük zorluklarından biri haline getirmiştir.. Firmamız, bireysel yada kurumsal ulaşım ihtiyaçlarınız için deneyimli kadrosu ve araçlarıyla sizlere güvenli ve rahat ulaşım hizmeti vermektedir. Havalimanı Transfer Hizmeti Farklı seçeneklerle zamanında güvenli ve profesyonel bir havaalanı transfer hizmeti vermekteyiz. Yurt dışından gelen şirket misafirlerinizin, iş ortaklarınızın veya özel (VIP) çalışanlarınızın, yabancı dil bilen ekibimiz tarafından havalimanında karşılayarak otel veya belirteceğiniz bir adrese ulaştıralım.yada uçak yolculuğunuzdaki konfor evinizin kapısında başlasın isterseniz havaalanına sizi biz bırakalım. First Class Taşıma Hizmeti Ayrıcalık isteyenlere yönelik adresten konforlu, güvenli, zamanında, profesyonel hizmet için varız.müşterilerimizin gereksiz yere zamanını ve enerjisini yitirmeden, verim kaybına uğramadan asli görevine motive olması için deneyimli ve seçkin kadromuz ile 7 Gün 24 Saat seyahatlerinizde güvenli ve rahat ortamda yolculuk yapmanızı sağlamak başlıca hedefimizdir. Yemek,Konser Organisazyonları Özel gecelerde park sorunu yaşamadan gönül rahatlığıyla eğlenmek istemez misiniz? Ya da akşamları dışarı çıkıp,(alkol alırsam) eve nasıl dönerim stresi olmadan dilediğiniz gibi bir gece geçirmeye ne dersiniz? İhtiyacınız olan aracı söyleyin deneyimli şoförlerimiz sizi istediğiniz yere ulaştırsın. Özel şoför hizmeti Yoğun iş temponuz içinde misafirlerinizi kendi aracınızla karşılamak veya başka bir yere ulaştırmak için vaktiniz yoksa, çok önemli bir görüşmeniz var ve gideceğiniz adreste park sıkıntısı yaşanıyor ise veya uzun yolda araç kullanmak istemiyorsanız EFFE TURİZM şoförlü araç kiralama hizmeti ayrıcalığından yararlanabilirsiniz. Şirket yemekleri,bayi toplantıları Şirketinizin özel günlerinde, kuruluş yıldönümlerinde, sene sonu eğlencelerinde, bayilerinizle düzenlediğiniz toplantı ve eğlencelerde ihtiyacınıza uygun araçlarımızdan biri ile misafirleriniz yorulmadan güvenli bir şekilde evlerine ulaştıralım. Toplantı ve seminerler,eğitim organizasyonları Düzenlemiş olduğunuz toplantı yada seminerler için iş adamlarını,devlet adamlarını,şirket temsilcilerini ve diğer misafirlerinizi biz karşılayalım.tercih ettiğiniz aracımızla, güleryüzlü deneyimli (isterseniz yabancı dil bilen) şoförümüzle ulaşımı sağlayalım.siz seminerlerinize odaklanın, gerisini biz halledelim İş gezileri İş gezileri,kültürel geziler ve şehir dışı toplantıları gibi çeşitli organizasyonlarınızda deneyimli uzun yol şoförlerimiz, konforlu ve lüks araçlarımızla 7 gün 24 saat hizmetinizdeyiz.vip araçlarımızla ve bölgelerini iyi bilen eğitimli deneyimli personelimiz,iş gezileri süresince konuklarınıza farklı bir hizmet alıyor olmanın ayrıcalığını yaşatacaklardır...

5 PERSONEL SERVİS HİZMETİ İşletmenize özel ulaşım planlaması DÜNYANIN EN KALABALIK METROPOLLERİNDEN OLAN İSTANBUL DA ULAŞIMI SORUN OLMAKTAN ÇIKARTIP KEYİFLİ BİR YOLCULUĞA DÖNÜŞTÜRÜYORUZ... Hiçbir işletmenin birbirine benzemediği kendisine özgü bir yapısı olduğu göz ardı edilmeden,en doğru ulaşım projesi oluşturulur. PROJE YÖNETİCİMİZ Planlanan hedefe ulaşmak için doğru çözümün tespiti kadar, doğru ekibin seçimi de önemlidir. Effe Turizm Ltd. Şti. i ulaşım sisteminde, proje yöneticisi olarak Üst Düzey Yönetici belgesine sahip profesyonel yönetici ve yardımcısı hizmet verecektir. SİGORTA; Araçlarımız Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Mesuliyet Sigortası,Zorunlu Karayolları Taşımacılık Mali Sorumluluk Sigortası ve Zorunlu Koltuk Ferdi Kaza Sigortası Kurumsal Sigorta tarafından yapılmaktadır. ÖNCELİĞİMİZ ;GÜVENLİK,GÜVENİLİRLİK VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ... KURUMSAL SEYEHAT HİZMETLERİ Ulusal ve uluslararası sivil toplum örgütleri, uluslararası kuruluşlar, konsolosluklar, şirket ve holdingler, bankalar, hastaneler, kongre ve turizm acenteleri, yemeklere, toplantılara ve kongrelere katılacak olan iş adamlarını, devlet adamlarını ve diğer VIP konuklara kaliteli karşılama, transfer ve gezi hizmetleri sunmaktayız VIP araçlarımızla ve bölgelerini iyi bilen eğitimli deneyimli personelimizle, Kurumsal Seyahat Programı dahilinde her türlü ulaşım ihtiyaçlarını düzenli sözleşme esasına göre karşılamayı teklif ediyoruz. Misafirlerinizi karşıladığımız andan itibaren sizi temsil ettiğimizin bilincinde olarak gidecekleri yere kadar eşlik ediyor ve gerekli bilgilendirmeyi yaparak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yaptığımıza inanıyoruz. Her transferimizin organizasyonun bir parçası olduğunu ve işimizin kesinlikle hata kabul etmediğinin bilincindeyiz.transferde hata olması durumunda bütün organizasyonun etkileneceğini biliyoruz ve bu sebeple işimizi büyük bir titizlilikle yapıyoruz. Firmamızın şoförleri, sürücülük konusunda uzmanlardan profesyonel eğitim almış, hizmet verdiği şehri iyi bilenler arasından seçilmektedir. Şoförlerimiz takım elbiseli, trafik kurallarına %100 uyum içinde sizi güvenli bir şekilde istediğiniz yere ulaştırır, ve sizlerle misafirleriniz arasında köprü oluştururlar.

6 İZLENİYORSUNUZ... Sizlere daha kaliteli hizmet sunabilmek için araçlarımızda GPRS Araç takip sistemi bulunmaktadır.aracın konumunun yanı sıra hız,rota takibi,ani fren uyarıları,park bilgileri internet üzerinden ve cep telefonu ile firma yöneticileri tarafından takip edilmektedir.acil durumlarda yada ihtiyaç halinde araç sürücüsü ile iletişim kurulmaktadır. SİGORTA GÜVENCESİ Kurumsal Sigorta olarak her türlü risklerden uzak kalınmasını temenni ederek, Effe Turizm Ltd. Şti. nin hizmeti esnasında talep edeceği aşağıda belirtilmiş olan veya gerekli olacak ürünlerimizi artırılmış limitleri ile sizlere sunmaktayız. Trafik Sigortası Araç Kasko Sigortası Ferdi Koltuk Sigortası Ferdi Kaza Sigortası İşveren Mali Sorumluluk Sigortası Firmamızın tüm sigorta hizmetleri KURUMSAL SİGORTA firması tarafından yapılmaktadır.

7 ARAÇLARIMIZ ARAÇLARIN STANDARTLARA UYGUNLUĞU Araçların tamamı bakımlı olup, resmi gazetede İçişleri bakanlığı tarafından yayınlanmış olan Personel servis araçları ve Okul servis araçları hizmet yönetmeliği ile ilgili kanun, yönetmelik ve hükümlerine uygun imali yapılmış, yetkili makamlarca araçlarda bulundurulması zorunlu donanımlara sahiptirler. ARAÇ EVRAKLARIN TESLİMİ Hizmet verecek her araca ait, vasıf ve özelliklerini içeren bir dosya hazırlanıp; Ruhsat bilgileri, Trafik sigorta bilgileri, Kasko sigortası bilgileri, Koltuk sigortası bilgileri (her koltuğa TL tedavi masraflarını içeren),araç güzergah izin belgeleri onaylı birer nüshası hizmet verilecek kuruma veya işletmenin ilgili makamına teslim edilmektedir. ARAÇLARIN KOLTUK SAYISI VE EMNİYET KEMERİ Her araç taşınan sayısı ile eşit koltuğa sahip olup,her koltukta V tipi 3 nokta emniyet kemeri bulunmaktadır. Anaokulu öğrencilerine özel 4 nokta emniyet kemeri ilave olarak uygulanmaktadır. ARAÇ KAPILARI Araçların tamamı personel / okul taşıtı şartlarına haiz olarak orijinal imal edilmiştir. Araç kapıları otomatik olarak sadece sürücü denetiminde açılacak şekilde imal edilmiş olup sesli ve ışıklı ikaz sistemine sahiptirler. ARAÇLARDA KIŞ LASTİĞİ UYGULAMASI Araçlarımız Ekim ayı son haftası itibari ile kış lastikleri takılmaktadır. Alınan zincir takma eğitimlerini yineleyerek kış şartlarına sürücüler hazırdırlar. Mart ayı son haftasında kış lastiklerini çıkartarak radiyal lastikler takılırlar. ARAÇ KLİMASI Araçlarımızın tamamı klimalı ve rutin kontrolleri zorunlu olarak yapılmaktadır. ARAÇ CAMLARI Araç içi camların içeriden açılması acil çıkış haricinde güvenlik nedeni ile engellenmiştir

8 ARAÇ MARKALARI Volkwagen (Volt/Crafter), Mercedes (Sprinter), Ford (Transit), Renault (Master), Fiat (Ducato) ve Peugeot (Boxer) araçlarla hizmet verilemektedir. ARAÇLARIN MODELİ Araçların her biri yüksek modelli olup, kalite standartları gereği üç yaşından büyük araçla hizmet verilmeyecektir. ARAÇ DENETİMİ Araç kontrolleri rutin olarak yapılacak olup, formlar dahilinde kayda geçirilip araç dosyasında saklanacak ve bir kopyası haftalık/aylık müdürlüğe teslim edilecektir. ARAÇLARDA AYAKTA YOLCU Araç içinde hiç kimse ayakta yolculuk yapamaz. Emniyet kemeri takılmadan araç hareket edemez. ARAÇLARA LİSTE DIŞINDA BİNİLME- MESİ Araç içinde isim listesi dahilinde görevli personel, hizmetli çalışanların ve ismi verilen misafir dışında kimse alınmaz. SERVİS ARAÇLARININ HAZIRDA BEKLEMESİ Ulaşım hizmetlerini yerine getiren araçlar belirli park alanında bekletileceklerdir. Olası bir olumsuzluk senaryosuna göre müdürlüğün yazılı izni olmadan park alnını terk etmeyeceklerdir. İLAVE SUNULACAK OLAN HİZMETLER ENGELLİ ÖĞRENCİLERİN ULAŞIMLARININ SAĞLANMASI Ulaşımda bir ilki gerçekleştirerek engelli öğrencilerin özel donanımlı araçla diğer öğrencilerle beraber ulaşımlarını sağlamayı hedeflemekteyiz. Bu sayede engelli öğrencilerin sosyal gelişimlerini normal tamamlamalarında katkımızın olmasını istedik. ULAŞIMINDA YEDEK ARAÇLAR Ulaşım hizmetleri sırasında her hangi bir sebepten dolayı servisin aksaması halinde anında devreye girmesi için iki araç değişik bölgelerde hızlı müdahale edebilmeleri için hazırda bekletilecektir. RİNG SERVİS ARAÇLARI Hizmet verilecek kuruma veya işletmenin merkezinden kayıt dönemi ve özellik arz eden günlerde İstanbul un belirlenen merkezlerine belirlenecek saatlerde veli ulaşımını sağlamak üzere istenilmesi halinde araç tahsis edilebilecektir. ACİL DURUM HAZIRLIĞI Araçlarda acil durum seti, suni solunum aleti bulunmaktadır. Araçlarda acil durumlar için içecek ve gıda paketi aylık yenilenerek muhafaza edilmektedir. ARAÇLARDA REKLAM UYGULAMASI Araçlarımızı hizmet vereceği kuruma veya işletmenin reklam ve logoları için ilgili makamlardan izinleri alınarak hazır durumda bekletilirler.

9 SÜRÜCÜLERİMİZ SÜRÜCÜ PROFİLİMİZ Sürücü seçiminde fiziksel performans ve becerilerini ön plana çıkartan, mükemmel iletişim kurabilen işini zevkle idare eden, güven veren görünüm sergileyen gelişmeye açık insanlar ekibimizin tercih sebebi olmaktadır. Bizim ekibimize katılmayı, bir parçası olmayı tercih edenler sabıka, alkol ve uyuşturucu, GBT gibi gerekli olan tüm sorgulamaları yapılıp,sağlık bakanlığı hastanelerinden de muayeneleri yapıldıktan sonra bizim gelişmiş teorik ve uygulamalı eğitim programımıza katılarak başarıyla bitirip nitelikli birer üyemiz olarak hizmete başlarlar. Tüm sürücüler firmamızın uyguladığı Sürücü Değerlendirme Programında yılda bir kez gözden geçirilirler. Sürüş becerileri test edilir, öğrenci ilişkileri denetlenir pedagog tarafından eğitime tabi tutulur, güvenlikten ödün verenler risk alanında olduğu için değerlendirici tarafından ilişiği kesilmesi yönünde rapor verilir. Personel Kıyafeti Hizmet verecek olan sürücülerimiz,hizmetleri süresince firmamız tarafından verilmiş olan tek tip kravat ve gömlek giyeceklerdir. Personel İletişimi Proje kapsamında hizmet veren tüm sürücü ve proje sorumlusunda hizmetleri süresince açık vaziyette GSM telefonu bulunacaktır.bu telefon numaraları hizmet başlangıcı ile evrak teslim aşamasında ilgili müdürlüğünüze teslim edilecektir. Sürücü yeterliliğinin belirlenmesi için geniş kapsamlı sorgulamalar: Adli Makamlar tarafından verilen Sabıka Sorgulaması (Altı ayda bir yenilenmesi zorunludur) Emniyet Trafik Şubesi tarafından verilen GBT Sorgulaması (Yıllık yenilenmesi zorunludur) SGK Hastane Kurulu tarafından verilen Sağlık Sorgulaması (Yıllık yenilenmesi zorunludur) SGK Hastane Kurulu tarafından verilen Bağımlılık Sorgulaması (Yıllık yenilenmesi zorunludur) SGK Laboratuarları tarafından verilen Portör Sorgulaması (Yıllık yenilenmesi zorunludur) Pedagoglarca yapılan Psikiyatrik Testlerin sorgulaması (İlk İşe katılımda zorunludur) İleri Sürüş Teknikleri Eğitmenleri tarafından verilen Raporları (Altı ayda bir yenilenmesi zorunludur) MEB tarafından verilen eğitim düzeyi Sorgulaması (İlk İşe katılımda zorunludur) UB tarafından verilen SRC Ticari Araç Kullanma Belgesi (İlk İşe katılımda zorunludur) Ulaşımı sağlananların ve sağlayanların güvenliği bizim önceliğimizdir!

10 EĞİTİMLERİMİZ Milyonlarca kişinin hayatını emanet ettiği öğrenci ve personel taşıyan sürücülerin Avrupa standartlarında bilinçli birer sürücü olmalarını amaçlayan eğitimler sayesinde, trafik kazalarının önlenmesi hedeflenmektedir. EĞİTİM ANLAYIŞIMIZ Amacımız var olabilecek olumsuzluklara çözüm üretebilecek personelin önceden hazırlanmasıdır. Ulaşım hizmetleri kapsamında, doğru ekibin seçimi kadar, güvenlik bilinci en yüksek derecede olan eğitimli bir kadro oluşumunu gerçekleştirmekte bir o kadar önemlidir. Effe Turizm personelinin tamamı, yıllık eğitim programı dahilinde profesyonel eğitmenler tarafından hazırlanmaktadır. Effe Turizm konusunda uzman eğitmenler tarafından hazırlanan eğitim programının her aşamasında bulunarak başarılı olmuş ve rutin eğitimlerine devam eden nitelikli personelin yetiştirilmesine öncülük yaparak hizmet kalitesini yükseltmektedir. Yıllık devam eden eğitim programlarımız: Okul taşıtı Sürücü ve Rehber yardımcı personel gelişim eğitimi Sürücü ve Rehber yardımcı personelin Teknik Gelişim eğitimini planlanan periyotlarla almaları zorunludur. Kaza olasılıkları Çarpışmadan korunma Çarpışma analiz ve alınacak tedbirler Kaza senaryoları Çarpışmanın üç etabı Fiziksel ve ruhsal koşullar Yangın oluşumu,mücadele yöntemleri, riskleri Yangın söndürücü maddeler,kullanım teknikleri Yangında insan sağlığı, davranışları Yangın tahliye yöntemleri,donanımları Yangında ilkyardım uygulamaları. İleri sürüş tekniği Sürücü Eğitimi Okul Taşıtı sürücülerine yönelik Defansif Sürüş Teknikleri Eğitimi ndeki amaç, araçlarda bulunan güvenlik ekipmanlarının işlevi ve kullanımı hakkında sürücülerin bilinçlendirilmesi ve riskli durumların önceden algılanmasını sağlamaktır.

11 KALİTE VE ONUR BELGELERİMİZ...

12 İşletmenize özel ulaşım planlaması DÜNY ANIN EN KAL ABALIK METROPOLLERİNDEN OLAN İST ANBUL DA ULAŞIMI SORUN OLM AKT AN ÇIKARTIP KEYİFLİ BİR YOLCULUĞ A DÖNÜŞTÜRÜYORUZ... PROJE YÖNETİCİMİZ Planlanan hedefe ulaşmak için doğru çözümün tespiti kadar, doğru ekibin seçimi de önemlidir.effe Turizm Ltd. Şti. i ulaşım sisteminde proje yöneticisi olarak Üst Düzey Yönetici belgesine sahip profesyonel yönetici ve yardımcısı hizmet verecektir. SİGORTA; Araçlarımız Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Mesuliyet Sigortası,Zorunlu Karayolları Taşımacılık Mali Sorumluluk Sigortası ve Zorunlu Koltuk Ferdi Kaza Sigortası Kurumsal Sigorta tarafından yapılmaktadır. DENETLEME; Effe Turizm araçlarda görevli personelini kalite standartları çerçevesinde denetler. Servis takibi Alınış/Bırakılış saat raporu. Araçlarda görevli personelini kıyafet kontrolü Araçların temizlik formları onayı. Araç tamiri formlarla takibi. HİÇBİR İŞLETMENİN BİRBİRİNE BENZE- MEDİĞİ KENDİSİNE ÖZGÜ BİR YAPISI OL- DUĞU GÖZARDI EDİLMEDEN,EN DOĞRU ULAŞIM PROJESİ OLUŞTURULUR. ARAÇ FİLO DEĞİŞİM PROGRAMI KALİTE STANDARTLARIMIZ GEREĞİ ÜÇ YILLIK PERİYOTLARDA DÜZENLİ BİR FİLO YENİLEME PROGRAMI MEVCUT- TUR.MODERN ARAÇLARLA MÜŞTERİLERİMİZE HİZMET SUN- MAKTAYIZ. ARAÇLARIN GÜVENLİK ÖZELLİKLERİ ARAÇLARIMIZIN TAMAMINDA KONUMUNUN VE HIZININ KAYIT ALTINA ALINMASINI VE İLGİLİLERCE TAKİBİNİN YA- PILMASINI SAĞLAYAN GPS SİSTEMİ BULUNMAKTADIR. ULUSLAR ARASI KALİTE STANDARTLARI GEREĞİ EN YÜKSEK DÜZEYDE GÜVENLİK,TİTİZLİK VE MÜŞTERİ HİZMETLERİ STAN- DARTLARINA DUYARLI PERSONELLE HİZMET VERMEKTEYİZ. ÖNCELİĞİMİZ ;GÜVENLİK,GÜVENİLİRLİK VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ... ARAÇLARIMIZDA GPS SİSTEMİ BULUNMAKTADIR.WEB SAYFAMIZDAN SERVİS ARACINIZIN TRAFİK SEYRİNİ İZLEYEBİLİRSİNİZ. Prof. Vehbi Sarıdal Sk. No:10/C Kadıköy - İSTANBUL TEL: (216) FAKS: (216)

13 DERNEK,VAKIF, ŞİRKET,OKUL VEYA GENİŞ AİLELER, ARKADAŞ GRUPLARI... Hiç tanımadığınız insanlar ile birarada olmak yerine dostlarınızla seyahat etmek en doğal hakkınız. Üstelik D2 Belgeli araçlar ve profesyonel personelimizle. PROF.VEHBİ SARIDAL SOK.NO:10/C KADIKÖY

14 HAFTASONU PROGRAMINIZI SİZ YAPIN, ULAŞIMI BİZE BIRAKIN.. ULUDAĞ ÇANAKKALE ABANT POLENEZKÖY ILGAZ MAŞUKİYE AĞVA SAFRANBOLU gezi organizasyonlarınızda deneyimli şoförlerimiz, konforlu ve lüks araçlarımızla 7 gün 24 saat hizmetinizdeyiz. KARTEPE Şirketinizin özel günlerinde, kuruluş yıldönümlerinde, sene sonu eğlencelerinde, bayilerinizle düzenlediğiniz toplantı ve eğlencelerde ihtiyacınıza uygun araçlarımızdan biri ile misafirleriniz yorulmadan güvenli bir şekilde evlerine ulaştıralım.

15 Doğayla baş başa hafta sonu organizasyonlarınızda deneyimli şoförlerimiz, konforlu ve lüks araçlarımızla 7 gün 24 saat hizmetinizdeyiz. Tel: Faks: Prof.Vehbi Sarıdal Sk.No:10/C KADIKÖY İSTANBUL effeturizm.com.tr effe@effeturizm.com.tr effe@ttmail.com

Problem değil çözüm üretiyoruz. Problem değil çözüm üretiyoruz. GROUP

Problem değil çözüm üretiyoruz. Problem değil çözüm üretiyoruz. GROUP Problem değil üretiyoruz. Problem değil çözüm çözüm üretiyoruz. GROUP HAKKIMIZDA İSTAŞ TURİZM, Kurulduğu günden bu yana turizm, personel ve öğrenci taşımacılığı konularında faaliyet gösteren bir kuruluştur.

Detaylı

Araçlarımızdaki her personel için ferdi sigorta ve koltuk sigortası mevcuttur, proje sorumlularımız düzenli kontrollerini yaparlar.

Araçlarımızdaki her personel için ferdi sigorta ve koltuk sigortası mevcuttur, proje sorumlularımız düzenli kontrollerini yaparlar. WWW.KESKİNTUR.COM 01.03.2006 yılında kurulan firmamızın önceliği, güven ve dürüstlüğü ilke edinmektir. Yaptığımız işlerle hep daha iyisini yapmayı hedeflemekteyiz. İşimizde kullandığımız araçların emniyetli

Detaylı

Turbüs ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI. Ulaşım Hizmetleri

Turbüs ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI. Ulaşım Hizmetleri Turbüs ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI Ulaşım Hizmetleri HAKKIMIZDA '' BİR SERVİS ARACINDA NELER OLMALI '' Düşüncesiyle yola çıkarak önce güvenlik, daha sonra kalite ve yenilikçilik anlayışından vazgeçmeden Seçkin

Detaylı

PERSONEL TAŞIMACILIĞI ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI GEZİLER - TURLAR ÖZEL TRANSFER HİZMETLERİ

PERSONEL TAŞIMACILIĞI ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI GEZİLER - TURLAR ÖZEL TRANSFER HİZMETLERİ PERSONEL TAŞIMACILIĞI ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI GEZİLER - TURLAR ÖZEL TRANSFER HİZMETLERİ FAALİYET ALANLARIMIZ PERSONEL SERVİS TAŞIMACILIĞI ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI AVM TAŞIMACILIĞI ÖZEL TRANSFER HİZMETLERİ SAĞLIK

Detaylı

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar

Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Güven ve Konfor ile Sorunsuz Yolculuklar Hakkımızda İstaş Turizm şehir içi personel ve öğrenci taşımacılığı, toplu taşımacılık sektörlerinde faaliyetini gerçekleştirmektedir. Misyonu sektöründe ayrıcalıklı,

Detaylı

SEYAHAT İÇİN EN KONFORLU YÖNTEM

SEYAHAT İÇİN EN KONFORLU YÖNTEM SEYAHAT İÇİN EN KONFORLU YÖNTEM - Gate Transfer Istanbul'daki seyahatleriniz için konforlu, kolay kullanımlı ve kişiye özel transfer hizmeti sunmaktadır. - Sektörünün lideri olan onlarca kurumun seçkin

Detaylı

profesyonellerin tercihi www.bagisturizm.com.tr

profesyonellerin tercihi www.bagisturizm.com.tr profesyonellerin tercihi www.bagisturizm.com.tr profesyonellerin tercihi HAKKIMIZDA Firmamız 1998 yılında Personel Taşımacılığı sektöründe hizmet vermeye başlamış olup Türkiye nin gözde, özel ve kamu kuruluşlarının

Detaylı

GEZİLERDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KONULAR

GEZİLERDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KONULAR GEZİLERDE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN KONULAR 1- Kursun bulunduğu İlçe sınırları içinde yapılacak gezilerle ilgili onay, Kurs yöneticiliğinin teklifi üzerine İl/İlçe Müftülüğünce verilir. 2- İl sınırları dışına

Detaylı

Geçmişten. geleceğe. ilklerle dolu. yolculuktur. bir

Geçmişten. geleceğe. ilklerle dolu. yolculuktur. bir Geçmişten geleceğe ilklerle dolu bir yolculuktur Bir servis düşleyin..! Nelerin olmasını isterdiniz? Düşüncesiyle yola çıktık. 1986 yılından bugüne önce güvenlik ve kalite, sonra yenilik ve gelişim vazgeçemediğimiz

Detaylı

Ekip çalışması sayesinde Butterfly Travel markasını daha ilerilere taşımak.

Ekip çalışması sayesinde Butterfly Travel markasını daha ilerilere taşımak. 1 HAKKIMIZDA Uzun yıllardan bu yana sektörde hizmet veren firmamız yılların verdiği tecrübe ve güven ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı kendisine ilke edinmiştir. Sektörde birçok firma arasından

Detaylı

Taşımacılığın prestiji... Sizin Prestijiniz

Taşımacılığın prestiji... Sizin Prestijiniz Taşımacılığın prestiji... Sizin Prestijiniz ...:::FİRMA ÖZGEÇMİŞİ Firmamız 1987 yılında hizmete başlamış olup, Personel, Öğrenci, Turizm taşımacılığını başarı ile sürdürmektedir. Turizm, Resmi ve Özel

Detaylı

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler

Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler Tüm Kurumsal İşlerinizde Profesyonel Çözümler www.faktorgrup.com İşlerinizde Profesyonel Çözümler Değerli yöneticiler, Bildiğiniz gibi, içinde yaşadığımız yüzyılda modern işletmecilik kavramı beraberinde

Detaylı

1. Yurtiçi yolcu taşımacılığı konusunda faaliyet gösteren sürücülerin, sahip olması gereken Mesleki Yeterlilik Belgesi aşağıdakilerden hangisidir?

1. Yurtiçi yolcu taşımacılığı konusunda faaliyet gösteren sürücülerin, sahip olması gereken Mesleki Yeterlilik Belgesi aşağıdakilerden hangisidir? 1. Yurtiçi yolcu taşımacılığı konusunda faaliyet gösteren sürücülerin, sahip olması gereken Mesleki Yeterlilik Belgesi aşağıdakilerden hangisidir? A) SRC2 Belgesi B) SRC3 Belgesi C) SRC4 Belgesi D) SRC5

Detaylı

kaynakları insan Hizmet ve kalite sunumu sizlere kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak.

kaynakları insan Hizmet ve kalite sunumu sizlere kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak. insan kaynakları Hizmet ve kalite sunumu sizlere kendinizi özel hissetmenizi sağlayacak. Tüm Türkiye de hızlı bir şekilde sonuca ulaşacağınız tek nokta. Tüm hizmetlerimizde iletişim farkını yaşıyacaksınız.

Detaylı

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR

İÇİNDEKİLER RESMİ DOKUMANLAR İÇİNDEKİLER 1. FİRMA TANITIMI 2. FİRMANIN FAALİYETLERİ 3. FİRMANIN REFERANSLARI RESMİ DOKUMANLAR 4. TURSAB BELGESİ 5. IATA BELGESİ FİRMA TANITIMI 2000 yılında kurulan şirketimiz, inanç turizmin ilk ve

Detaylı

Hep Beraber, Hep Birlikte... HAKKIMIZDA

Hep Beraber, Hep Birlikte... HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Hep Beraber, Hep Birlikte... Güven ve konfordan ödün vermeden süratli hizmetin adresi olan firmamızın araç filosu tüm Dünya koşullarında kendilerini ispatlamış, güvenlik ve konforda otomotiv

Detaylı

Kuruluşundan bu yana gelişimini sürdürmüş olan DM EFE GROUP, müşteri

Kuruluşundan bu yana gelişimini sürdürmüş olan DM EFE GROUP, müşteri 10.. yıl TARİHÇEMİZ Şirketimiz, 2007 yılında Özel Güvenlik Hizmetleri vermek amacı ile Efe Güvenlik Hizmetleri Tic. LTD.ŞTİ. ünvanıyla kurulmuş olup, gelişen ve değişen hizmet sektöründe, müşteri talepleri

Detaylı

A.G.D GRUP TEKNİK-TEMİZLİK-PEYZAJ GÜVENLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

A.G.D GRUP TEKNİK-TEMİZLİK-PEYZAJ GÜVENLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.G.D GRUP TEKNİK-TEMİZLİK-PEYZAJ GÜVENLİK DANIŞMANLIK HİZMETLERİ A.G.D GRUP olarak; Güvenlik Sektöründe Lider Kuruluşlara, Danışmanlık, İnsan Kaynakları Yönetimi ve Çözüm Ortaklığı hizmeti vererek faaliyete

Detaylı

EDRİNE ENERJİ İNŞ. TAHH. MÜH. TUR. TEM. REST. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.

EDRİNE ENERJİ İNŞ. TAHH. MÜH. TUR. TEM. REST. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. EDRİNE ENERJİ İNŞ. TAHH. MÜH. TUR. TEM. REST. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. 25 yıllık ticari deneyimi ile Araç Kiralama sektöründe saygın firmalarından biridir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışıyla

Detaylı

Kurumsal Seyahat Çözümleri

Kurumsal Seyahat Çözümleri Kurumsal Seyahat Çözümleri NİLSİN TUR TURİZM SAN.TİC.LTD.ŞTİ. Kükürtlü Mah. Kükürtlü Cad. Kısa Sok. Edesen Apt. No : 5/2 Osmangazi / BURSA Tel : 0224 235 30 50 235 20 60 236 50 05 Fax : 0224 235 40 60

Detaylı

İSG Sürücü El Kitabı KALİTELİ VE GÜVENLİ ULAŞIM HİZMETLERİ İÇİN

İSG Sürücü El Kitabı KALİTELİ VE GÜVENLİ ULAŞIM HİZMETLERİ İÇİN İSG Sürücü El Kitabı KALİTELİ VE GÜVENLİ ULAŞIM HİZMETLERİ İÇİN Bu kitapçıkta neler var? Hazırlamış olduğumuz bu kitapçıkta müşterilerimize daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla sizler için hazırlamış

Detaylı

ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş.

ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş. ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş. 25 yıllık ticari deneyimi ile Araç Kiralama sektöründe saygın firmalarından biridir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışıyla hizmet verdiği alanlarda ilklerin de uygulayıcısı

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞINA

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞINA KARABÜK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞINA.. Kulübü olarak.../ /20... tarihinde a teknik / sosyal gezi talebimiz bulunmaktadır. Gezi ile ilgili detaylar formda belirtilmiştir. Bilgilerinize

Detaylı

Personel Servisi Değerlendirme Formu

Personel Servisi Değerlendirme Formu 1. AMAÇ Sayfa: 1 / 5 Bu çalışmanın amacı firmamızın güvenliği açısından uygunluğunu denetlemek ve eksikliklerin belirlenerek giderilmesi konusunda çalışmalar yapmaktır. 2. FİRMA BİLGİLERİ Ünvanı : Adresi

Detaylı

ŞOFÖRLERİ İÇİN HAZIRLANMIŞ TAZELEME VE PSİKO DESTEK EĞİTİM PROGRAMI. Hazırlanan bu eğitim programı ile. şoförlerinin,

ŞOFÖRLERİ İÇİN HAZIRLANMIŞ TAZELEME VE PSİKO DESTEK EĞİTİM PROGRAMI. Hazırlanan bu eğitim programı ile. şoförlerinin, ŞOFÖRLERİ İÇİN HAZIRLANMIŞ TAZELEME VE PSİKO DESTEK EĞİTİM PROGRAMI 1. AMAÇ: Hazırlanan bu eğitim programı ile. şoförlerinin, a. Kişisel yeteneklerinin ve bilgi seviyesinin farkına varması, b. Güvenli

Detaylı

Sayın Yetkili, 02 Aralık 2011

Sayın Yetkili, 02 Aralık 2011 , 1971 YILINDAN BUGÜNE 40 YILLIK TECRÜBENİN VERMİŞ OLDUĞU ÜSTÜN DENEYİMİ GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. ; YEPYENİ BİRVİZYONLA; DEĞİŞİK SEKTÖRLERDE BÜYÜME

Detaylı

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. WORLD FOOD MOSCOW 2013 MOSKOVA 15 20 EYLÜL 2013 TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ

Detaylı

19 MAYIS MAHALLESİ SÜMER SOK. SÜMKO SİTESİ G-4 BLOK D:6 KADIKÖY-İSTANBUL Tel: 0 216 478 34 75-0 216 478 34 78 Fax:0 216 478 34 77 E- Posta:

19 MAYIS MAHALLESİ SÜMER SOK. SÜMKO SİTESİ G-4 BLOK D:6 KADIKÖY-İSTANBUL Tel: 0 216 478 34 75-0 216 478 34 78 Fax:0 216 478 34 77 E- Posta: Tel: 0 216 478 34 75-0 216 478 34 78 Fax:0 216 478 34 77 E- Posta: info@lidergd.com Web: www.lidergd.com LİDER GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş. sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde gayrimenkul değerlemesi

Detaylı

YAZAR HAKKINDA... V ÖN SÖZ... VII ŞEKİLLER LİSTESİ... XI RESİMLER LİSTESİ... XV TABLOLAR LİSTESİ... XIX KISALTMALAR... XXIII GİRİŞ...

YAZAR HAKKINDA... V ÖN SÖZ... VII ŞEKİLLER LİSTESİ... XI RESİMLER LİSTESİ... XV TABLOLAR LİSTESİ... XIX KISALTMALAR... XXIII GİRİŞ... İÇİNDEKİLER YAZAR HAKKINDA... V ÖN SÖZ... VII ŞEKİLLER LİSTESİ... XI RESİMLER LİSTESİ... XV TABLOLAR LİSTESİ... XIX KISALTMALAR... XXIII GİRİŞ... 1 BÖLÜM 1: YOLCU TAŞIMACILIĞI TARİHİ, ÖNEMİ VE GELECEĞİ...

Detaylı

Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahat ve etkinlikleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim.

Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahat ve etkinlikleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim. Genious of Corporate Travel and Event Management Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahat ve etkinlikleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim. Turkey Partner Of Hakkımızda Donelli,bir çoğu kendi

Detaylı

5 Yıl Garantili Ultra Servis. Blue Card. Kapınızdaki Servis. Havalimanındaki Servis. Ücretsiz Check-up Before Service. Ön Muayene

5 Yıl Garantili Ultra Servis. Blue Card. Kapınızdaki Servis. Havalimanındaki Servis. Ücretsiz Check-up Before Service. Ön Muayene 5 Yıl Garantili Ultra Servis Blue Card Kapınızdaki Servis Havalimanındaki Servis HAVALİMANINDAKİ SERVİS Ücretsiz Check-up Before Service Hyundai nizi güvenliğiniz ve konforunuz için her türlü detayı düşünerek

Detaylı

1983 ten bu yana. Personel ve Okul Servis Hizmeti nde Çeyrek Asırlık Tecrübe

1983 ten bu yana. Personel ve Okul Servis Hizmeti nde Çeyrek Asırlık Tecrübe 1 983 1983 ten bu yana Personel ve Okul Servis Hizmeti nde Çeyrek Asırlık Tecrübe 1983 yılından bu yana 1 983 Servis hizmeti konusunda çeyrek asra ulaşan tecrübe ve uzmanlığımız, 1983 yılında İleri İplik

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak.

Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. 1 Misyon Gümrük müşavirliği sektöründe, yenilikçi yaklaşımlarla kalıcı üstünlükler yaratmak. Sahip olduğumuz prensiplerin ışığında, sürdürülebilirlik çerçevesinde, müşterilerimize verimlilik sunmak. 2

Detaylı

VİZYONUMUZ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı iş sağlığı ve güvenliği Türkiye de İş Sağlığı ve Güvenliği Kültürü

VİZYONUMUZ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı iş sağlığı ve güvenliği Türkiye de İş Sağlığı ve Güvenliği Kültürü DEĞERLERİMİZ 2 VİZYONUMUZ Müşterilerimizin beklentilerini ulusal ve uluslararası mevzuat çerçevesinde değerlendiriyoruz. Gelişmiş çağdaş ülkelerdeki uygulamaları irdeleyip mükemmel çözümler sağlayarak,

Detaylı

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Pheri Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Marmara da ay ışığında dans Pheri Yatçılık adından sıkça söz ettirmiş ve dizayn ödülü almış tekneleriyle, İstanbul Boğaz'ının eşsiz güzelliğini

Detaylı

YÖNETİM HİZMETLERİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ TEMİZLİK HİZMETLERİ PEYZAJ HİZMETLERİ GÜVENLİK HİZMETLERİ TEKNOLOJİK HİZMETLER BAŞKANIN MESAJI Uzun yılların vermiş olduğu deneyimimizi insanı merkeze alan, sürdürülebilir

Detaylı

YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri. http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/

YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri. http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/ YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/ HAKKIMIZDA; Araç Filo Yönetim sektöründe hizmet veren Yeşil Filo Yönetim Hizmetleri,eşsiz filo

Detaylı

3 Profesyonel Rehberlik Hizmetleri

3 Profesyonel Rehberlik Hizmetleri 1 Biz & Neler yapıyoruz... 3 Profesyonel Rehberlik Hizmetleri 5 Avantajlı Konaklama Hizmetleri 8 Alan Kargolama ve Transfer Hizmetleri 10 Araç ve Otobüs Kiralama Hizmetleri 13 Düğün, Nikah ve Balayı Organizasyon

Detaylı

Güvenlik Bizim İşimiz

Güvenlik Bizim İşimiz T K ÖZEL GÜVENLİK TK ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. Güvenlik Bizim İşimiz Güvenli b ir gelecek için her zaman yanınızdayız. Güvenli b ir gelecek için her zaman yanınızdayız. Sizin yerinize düşünüyor,

Detaylı

TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVAYOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

TÜRK HAVAYOLLARI İLE İZMİR ÇIKIŞLI MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVAYOLLARI İLE İZMİR ÇIKIŞLI MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVAYOLLARI İLE İZMİR ÇIKIŞLI MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI

Detaylı

T.C. ULAŞıM KOORDİNASYON MERKEZİ KARARI

T.C. ULAŞıM KOORDİNASYON MERKEZİ KARARI istanbul BÜYÜ~ŞE~iR BELEDIVESI T.C İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIGI ULAŞıM KOORDİNASYON MERKEZİ KARARI UKOME KARARI TARİH 23.1 1.2012 SAYı 2012/10-13 UKOME, İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanlığı

Detaylı

YÖN GRUP wwww.yongrup.com

YÖN GRUP wwww.yongrup.com Geleceğe birlikte YÖN verelim YÖN GRUP wwww.yongrup.com HAKKIMIZDA 2000 yılında kurulan Yön Grup, merkez ofisi Ankara da bulunan ve bünyesinde farklı kuruluşları barındıran bir grup şirketidir. Şirketimiz

Detaylı

İŞTE YOL GÜVENLİĞİ. Hepimizin sorumluluğu

İŞTE YOL GÜVENLİĞİ. Hepimizin sorumluluğu İŞTE YOL GÜVENLİĞİ Hepimizin sorumluluğu BİZ KİMİZ? FUNDACIÓN MAPFRE(MAPFRE VAKFI) 1975 yılında MAPFRE tarafından kurulmuş olup, İspanya ve diğer ülkelerde toplum ve bireylerin refahına aşağıdaki amaçlar

Detaylı

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş.

TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM A.Ş. TÜRK HAVA YOLLARI İLE MURANO TURİZM; ÜSTÜN DENEYİMİNİ, GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. MURANO TURİZM; YEPYENİ BİR VİZYONLA; YURTİÇİ-YURTDIŞI FUAR GEZİLERİ,

Detaylı

Kuruluşumuzun amacı, beklentileriniz doğrultusunda kaliteli hizmeti siz değerli müşterilerimize sorunsuz ve en uygun şekilde sunmaktır.

Kuruluşumuzun amacı, beklentileriniz doğrultusunda kaliteli hizmeti siz değerli müşterilerimize sorunsuz ve en uygun şekilde sunmaktır. Değerli Müşterimiz; Günümüz iş dünyasının hızlı temposunda kuruluşlar arasında daha iyiye ulaşma çabası, belirlenen amaçlara ulaşma yolundaki rekabet, sonuçta ulaşılan başarı ve bu başarının değerini belirleyen

Detaylı

Delme patlatmanın önemli bir aşaması olan rok kaya delici makinelerle ilgili şirketimiz kiralama ve satış

Delme patlatmanın önemli bir aşaması olan rok kaya delici makinelerle ilgili şirketimiz kiralama ve satış DELPA GRUP Maden Müşavirlik - Delme Patlatma Hizmetleri Ürün ve Hizmetin Mükemmel Uyumu www.delpagrup.com DELPA GRUP Delme patlatma sektörünün bütün unsurlarının bir birleşimi olarak doğmuş ve sektörde

Detaylı

Genious of corporate travel. Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahatleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim.

Genious of corporate travel. Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahatleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim. Genious of corporate travel Siz sadece işinizle ilgilenin. Biz seyahatleriniz ile ilgili tüm detayları organize edelim. Hakkımızda Donelli, portföyünde farklı sektörlerde faaliyet gösteren Ulusal ve Uluslararası

Detaylı

RUTİN İLAÇLAMA FUMİGASYON VE DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ. FİRMA TANITIM DOSYASI

RUTİN İLAÇLAMA FUMİGASYON VE DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ. FİRMA TANITIM DOSYASI RUTİN İLAÇLAMA FUMİGASYON VE DANIŞMANLIK LTD. ŞTİ. FİRMA TANITIM DOSYASI 2017 İÇİNDEKİLER 1. FİRMA HAKKINDA GENEL BİLGİLER 2. FİRMANIN KISA GEÇMİŞİ VE HEDEFLERİ 3. FİRMANIN FALİYET ALANLARI 4. FİRMANIN

Detaylı

Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills

Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills CATERING16:Layout 1 12/15/15 1:02 PM Page 1 Kalite doğru ürün yada hizmeti, müşterinin eline doğru zamanda ve doğru fiyatla koymaktır. Charles A. Mills CATERING16:Layout 1 12/15/15 1:02 PM Page 2 02 CATERING16:Layout

Detaylı

Resepsiyon Hizmetleri

Resepsiyon Hizmetleri Resepsiyon Hizmetleri 2 31 Hoşgeldiniz Çözüm odaklı resepsiyon görevlileriyle çalışmak kurumun pozitif imaj yaratmak adına atabileceği en büyük adımdır. İmaj kapıda başlar ve ilk izlenimin ikinci bir şansı

Detaylı

ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI

ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI SIRA NO 1 2 3 4 HİZMETİN ADI Trafik ve Denetim ile İlgili Şikayet ve Talep Değerlendirme Ulaşım Koordinasyon ile İlgili Şikayet ve Talep Değerlendirme Ulaşım Planlama ile İlgili Şikayet ve Talep Değerlendirme

Detaylı

ERA AKADEMİ İNSAN KAYNAKLARI Kayışdağı Cad. Uğur Bey Apt. No:98 Kat:3 Daire:8 Ataşehir /İSTANBUL Tel: 0216 577 79 76-77 Faks: 0216 577 79 78

ERA AKADEMİ İNSAN KAYNAKLARI Kayışdağı Cad. Uğur Bey Apt. No:98 Kat:3 Daire:8 Ataşehir /İSTANBUL Tel: 0216 577 79 76-77 Faks: 0216 577 79 78 KADROLU PERSONEL VE DÖNEMSEL İŞGÜCÜ TEMİNİ Günümüz iş dünyasında her konuda olduğu gibi insan kaynakları konusunda da esnek uygulamalara ihtiyaç duyulmaktadır. İnsan kaynakları uygulamalarında benimsenecek

Detaylı

TOURMALİN. Her Şehre Yakışır...

TOURMALİN. Her Şehre Yakışır... TOURMALİN Her Şehre Yakışır... Her şehre yakışır... Orta mesafe seyahatlerin vazgeçilmezi olan Tourmalin, tasarım, güvenlik, konfor, bagaj kapasitesi ve teknolojik donanımları ile müşterilere %100 memnuniyet

Detaylı

Sürücü ve Araç Güvenliği

Sürücü ve Araç Güvenliği STANDARD LME-12:001902 Utr Dzl. B İçindekiler 1 Giriş... 3 2 Gereksinimler... 3 3 Araç Kullanma Yönetimi... 4 3.1 Yüksek Riskli Sürücüleri Yönetme... 4 3.2 Araca bağlı telsiz kapsama araştırmaları... 4

Detaylı

Resmi Gazete nin 14.09.2004 tarih ve 25583 sayıyla yayınlanan yönetmelik: Sağlık Bakanlığından: Sürücü Davranışlarını Geliştirme Eğitimi Yönetmeliği

Resmi Gazete nin 14.09.2004 tarih ve 25583 sayıyla yayınlanan yönetmelik: Sağlık Bakanlığından: Sürücü Davranışlarını Geliştirme Eğitimi Yönetmeliği Resmi Gazete nin 14.09.2004 tarih ve 25583 sayıyla yayınlanan yönetmelik: Sağlık Bakanlığından: Sürücü Davranışlarını Geliştirme Eğitimi Yönetmeliği BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç Madde

Detaylı

İzin yolu çile yolu olmaktan çıkıyor!

İzin yolu çile yolu olmaktan çıkıyor! İzin yolu çile yolu olmaktan çıkıyor! Araçları ile Türkiye ye gidecek olan vatandaşlarımız yola çıkmadan sigorta ve asistans ihtiyaçlarını karşılayacak, yola huzurla çıkacak. Büyük heyecanla beklediğimiz

Detaylı

Nisan ANTALYA OKUL SERVİS ŞOFÖRLERİ EĞİTİCİ EĞİTİMİ SEMİNERİ

Nisan ANTALYA OKUL SERVİS ŞOFÖRLERİ EĞİTİCİ EĞİTİMİ SEMİNERİ Nisan 2015 - ANTALYA OKUL SERVİS ŞOFÖRLERİ EĞİTİCİ EĞİTİMİ SEMİNERİ 2 OKUL SERVİS ARAÇLARI HİZMET YÖNETMELİĞİ 28 Ağustos 2007 tarihli ve 26627 sayılı Resmi Gazete 3 Yasal Dayanaklar: 26.09.2011 tarihli

Detaylı

Sayın Yetkili, 05 Aralık 2011. Ekte, özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Berlin programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız.

Sayın Yetkili, 05 Aralık 2011. Ekte, özel olarak hazırlamış olduğumuz 4 gecelik Berlin programımız ile ilgili detaylı programı dikkatinize sunarız. , 1971 YILINDAN BUGÜNE 40 YILLIK TECRÜBENİN VERMİŞ OLDUĞU ÜSTÜN DENEYİMİ GENÇ, DİNAMİK EKİBİ VE SÜREKLİ GELİŞEN HİZMET KALİTESİ İLE GÜNÜMÜZE TAŞIMAKTADIR. ; YEPYENİ BİRVİZYONLA; DEĞİŞİK SEKTÖRLERDE BÜYÜME

Detaylı

Tesis Yönetim Hizmetleri. Bordrolama Hizmetleri. Personel Ulaşım Hizmetleri

Tesis Yönetim Hizmetleri. Bordrolama Hizmetleri. Personel Ulaşım Hizmetleri Tesis Yönetim Hizmetleri Bordrolama Hizmetleri Personel Ulaşım Hizmetleri YESU Nedir? İstanbul un Beykoz ilçesinde bulunan YUŞA tepesi, Boğaziçi nin sahile en yakın ve en yüksek tepesidir. Uygarlıklar,

Detaylı

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Hizmet Standartları Tablosu

T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Hizmet Standartları Tablosu T.C. MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ULAŞIM DAİRESİ BAŞKANLIĞI Hizmet Standartları Tablosu SIRA NO 1. T Plaka Devirleri 2. S Plaka Devir HİZMETİN ADI İSTENİLEN BELGELER 1-Başvuru Formu.(Ek-1) (Devir

Detaylı

İş Güvenliği, Kalite, Çevre, Enerji Yönetimi, Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri

İş Güvenliği, Kalite, Çevre, Enerji Yönetimi, Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri İş Güvenliği, Kalite, Çevre, Enerji Yönetimi, Eğitim ve Danışmanlık Hizmetleri İçindekiler 1 Hakkımızda 4 Hizmetlerimiz 2 Vizyonumuz 5 Referanslarımız 3 Değerlerimiz 6 İletişim 1 Hakkımızda Genç, dinamik

Detaylı

SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş.

SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş. SUNAR TURİZM VE GIDA HİZMETLERİ A.Ş. Sunar Turizm Ve Gıda Hizmetleri A.Ş bir Asmar Holding A.Ş kuruluşudur. Sunar Gıda 2007 yılında kurulmuş, kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önemi ve zoru

Detaylı

AGS. araştırma - danışmanlık - eğitim. AGS Araştırma Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Ltd. Şti.

AGS. araştırma - danışmanlık - eğitim. AGS Araştırma Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Ltd. Şti. AGS Araştırma Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri Ltd. Şti. Hakkımızda AGS, ekonomik ve sosyal alanlarda ulusal ve uluslararası düzeyde pazarlama ve kamuoyu araştırmaları yapmak, danışmanlık ve kurumsal eğitim

Detaylı

HİZMETLERİMİZ;

HİZMETLERİMİZ; 1-2- 3-4- 5-6- 7-8- 9-10- 11- HİZMETLERİMİZ; ENDÜSTRİYEL GÖZETİM VE DENETİM SİSTEM BELGELENDİRME ÜRÜN BELGELENDİRME TEKNİK DANIŞMANLIK EĞİTİM İSG VE ÇEVRESEL ÖLÇÜMLER PERİYODİK KONTROLLER TAHRİBATSIZ TESTLER

Detaylı

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ARAÇ KULLANIM YÖNERGESİ

T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ARAÇ KULLANIM YÖNERGESİ T.C. BATMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ARAÇ KULLANIM YÖNERGESİ 2015 Amaç ve Kapsam MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, makam hizmetine tahsis edilen taşıtların dışında Batman Üniversitesinin sahip olduğu veya

Detaylı

Yenilikçi Çözüm Ortağınız

Yenilikçi Çözüm Ortağınız Yenilikçi Çözüm Ortağınız www.goldgirisim.com GOLD GİRİŞİM HAKKIMIZDA GOLD ORGANİZASYON TEMİZLİK TEKSTİL PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş. olarak; Verdiğimiz hizmetlerde, ilgili sektörlerden pay almanın, rekabet

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

Direct Express Hızlı çözümler

Direct Express Hızlı çözümler Direct Express Hızlı çözümler Sizin için TNT Direkt Ekspres DİREKT: Gönderiler depo ve merkezleri atlayarak doğrudan yurtiçi dağıtım ağlarına gönderilir. EKSPRES:Hızlı, esnek ve güvenilir bir kapıdan kapıya

Detaylı

SOSYAL SORUMLULUK EL KİTABI

SOSYAL SORUMLULUK EL KİTABI SOSYAL SORUMLULUK EL KİTABI Onaylayan : Formplast Yönetim Kurulu Onay Tarihi : 04.05.2017 Sayfa 1 / 5 Sosyal Sorumluluk Politikamız Bu politika Formplast ın, kurumsal sosyal sorumluluk ilkelerimizi ve

Detaylı

Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri

Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri Uluslar arası Organizasyon Hizmetleri Turizm sektörü birikimi ve tecrübesiyle, 2009 Haziran ayı içerisinde Platinyum Turizm A.Ş. ünvanlı kurduğumuz firmayla çalışma hayatına başladık. Çeşitli Kamu Kurumları

Detaylı

ADANA TİCARET ODASI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ

ADANA TİCARET ODASI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ ADANA TİCARET ODASI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ HİZMET ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ Madde 1 Hizmetin Konusu Bu Teknik Şartnamenin konusu Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi (OSGB) hizmeti sunan firmalardan temin edilecek

Detaylı

Aktivitem Catering ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemi standartlarına sahiptir.

Aktivitem Catering ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Sistemi standartlarına sahiptir. HAKKIMIZDA Her türlü organizasyon ve davetlerin ikram servisi konusunda gerekli lezzet, kalite, estetik, hijyen, çabukluk yeteneği ile hizmet anlayışımızı Aktivitem Catering çatısı altında birleştirdik.

Detaylı

www.kerimoglultd.com İçindekiler Genel Bilgi Hakkımızda Vizyon & Misyon Temel Değerlerimiz Çözümlerimiz Organizasyon Şeması Referanslar 1 Hakkımızda Kerimoğlu Elektrik 1994 den beri telekom ve elektrik

Detaylı

V IP. Professional Security Company

V IP. Professional Security Company V IP Professional Security Company Değerli Müşterimiz; G ünümüz iş dünyasının hızlı temposunda kuruluşlar arasında daha iyiye ulaşma çabası, belirlenen amaçlara ulaşma yolundaki rekabet, sonuçta ulaşılan

Detaylı

ServisCell Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sistemi Nedir?

ServisCell Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sistemi Nedir? ServisCell Okul Servisi Çağrı ve Bilgilendirme Sistemi Nedir? ServisCELL, velilerin belirlediği mesafe doğrultusunda, okul servis aracının geldiğini, veli telefonlarına sesli arama ile haber veren, öğrencilerin

Detaylı

Toyota Ayrıcalıklar Dünyasına Hoş Geldiniz!

Toyota Ayrıcalıklar Dünyasına Hoş Geldiniz! Toyota Ayrıcalıklar Dünyasına Hoş Geldiniz! Müşteri Memnuniyeti Toyota dünyanın en çok tercih edilen otomotiv markası çünkü tüketicisini en çok memnun eden marka. Bunun kanıtı ortada: Toyota, Ulusal Kalite

Detaylı

www.navigatour.net Firmanıza özel çözümler için hazırız

www.navigatour.net Firmanıza özel çözümler için hazırız www.navigatour.net Firmanıza özel çözümler için hazırız 1 Bizi daha iyi tanıyın! Navigatour Hakkında; Navigatour Seyahat Acentesi, 1999 yılında uzun yıllar turizme hizmet etmiş, kendi alanındaki profesyonel

Detaylı

h e r ş e y z a m a n ı n d a

h e r ş e y z a m a n ı n d a h e r ş e y z a m a n ı n d a ÖNSÖZ; 2005 Yılında bir damla olarak çıktığımız lezzet yolculuğunda ; çalışanlarımızın emekleri, tedarikçilerimizin destekleri ve müşterilerimizin memnuniyeti sayesinde zamanla

Detaylı

ANTALYA MUSTAFA ADIYAMAN ORTAOKULU ŞİDDETİ ÖNLEME VE AZALTMA EYLEM PLANI

ANTALYA MUSTAFA ADIYAMAN ORTAOKULU ŞİDDETİ ÖNLEME VE AZALTMA EYLEM PLANI 2013-2014 ANTALYA MUSTAFA ADIYAMAN ORTAOKULU ŞİDDETİ ÖNLEME VE AZALTMA EYLEM PLANI ÇALIŞMA TARİHİ (AYLAR) EKİM KASIM AMAÇ Okulda eylem ekibinin oluşturulması ile ilgili çalışmaların yapılması. Tehlike

Detaylı

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI. Ayber M Ü H E N D İ S L İ K

ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI. Ayber M Ü H E N D İ S L İ K ENERJİ ULAŞIM ALTYAPI Ayber M Ü H E N D İ S L İ K Ayber Mühendislik; Ülke ihtiyaçlarına yönelik hizmetler ve yapılar sunan, insanların yaşam kalitesini artıran ve kendini sürekli geliştiren, girişimci,

Detaylı

ÇEVRE VE İŞ GÜVENLİĞİ DAN. MÜH. BEL. LTD. ŞTİ.

ÇEVRE VE İŞ GÜVENLİĞİ DAN. MÜH. BEL. LTD. ŞTİ. ÇEVRE VE İŞ GÜVENLİĞİ DAN. MÜH. BEL. LTD. ŞTİ. Hakkımızda UZD sürdürülebilirlik konusunda, özellikle çevre, iş sağlığı ve güvenliği alanlarında uzmanlaşmış bir yönetim danışmanlığı firmasıdır. İş Sağlığı

Detaylı

ŞİRKET PROFİLİ KET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ

ŞİRKET PROFİLİ KET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ zzet երանգ aku Saveur APORE Bкус SMAK γεύση aroma γεύση вкус Lezzet स व द smag Flavor geschmack SAPORE Saveur երանգ hangi dilde olursa olsun lezzet ŞİRKET PROFİLİ KET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ ŞİRKET PROFİLİ

Detaylı

6 Haziran 2009 tarihinde kurulan Contrans Lojistik, Mayıs 2013 tarihinde Doğa Gümrük Müşavirliği

6 Haziran 2009 tarihinde kurulan Contrans Lojistik, Mayıs 2013 tarihinde Doğa Gümrük Müşavirliği GİRİŞ 6 Haziran 2009 tarihinde kurulan Contrans Lojistik, Mayıs 2013 tarihinde Doğa Gümrük Müşavirliği Ltd. Şti. bünyesine katılmış ve Contrans DGL Lojistik ve Dış. Tic. Ltd. Şti. ismini alarak Doğa Global

Detaylı

ANKARA I İSTANBUL I RİZE I ADANA I İZMİR I HOPA

ANKARA I İSTANBUL I RİZE I ADANA I İZMİR I HOPA ANKARA I İSTANBUL I RİZE I ADANA I İZMİR I HOPA Her detayı düşünülmüş toplantılar, organizasyonlar, projeler ve fazlası... 1998 yılından itibaren hizmet veren EDFA Turizm ve Seyahat Acentası, bugün Türkiye

Detaylı

* İnsan Kaynakları alanında çalışmak isteyen tüm Öğrenci ve Yeni Mezunlar,

* İnsan Kaynakları alanında çalışmak isteyen tüm Öğrenci ve Yeni Mezunlar, İNSAN KAYNAKLARI UZMANLIĞI EĞİTİMİ Rekabetçi ve etkin süreç yönetimi için öncelikli olan entellektüel sermaye olarak kabul edilen insan kaynağı yönetiminde doğru stratejiler oluşturmak günümüz başarılı

Detaylı

ABSAM Sağlık Araştırmaları Merkezi. Danışmanlık Araştırma Eğitim Yazılım Yayın. www.absam.com.tr

ABSAM Sağlık Araştırmaları Merkezi. Danışmanlık Araştırma Eğitim Yazılım Yayın. www.absam.com.tr ABSAM Sağlık Araştırmaları Merkezi Danışmanlık Araştırma Eğitim Yazılım Yayın www.absam.com.tr HAKKIMIZDA ABSAM Sağlık Araştırmaları Merkezi; sağlık, sağlık hizmetleri vesağlık sistemlerinin başta politika,

Detaylı

ULAŞIM PLANLAMA VE RAYLI SİSTEM DAİRE BAŞKANLIĞI ELEKTRONİK ÖDEME SİSTEMLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ULAŞIM PLANLAMA VE RAYLI SİSTEM DAİRE BAŞKANLIĞI ELEKTRONİK ÖDEME SİSTEMLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU ULAŞIM PLANLAMA VE RAYLI SİSTEM DAİRE BAŞKANLIĞI ELEKTRONİK ÖDEME SİSTEMLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 İndirimsiz (Tam)Seyahat Kartı 1- Seyahat kartı satış noktalarından kart bedelini

Detaylı

Şirketiniz için özel olarak hazırlanan teklifimizi bilgilerinize arz ederiz.

Şirketiniz için özel olarak hazırlanan teklifimizi bilgilerinize arz ederiz. İstanbul, 2016 Şirketiniz için özel olarak hazırlanan teklifimizi bilgilerinize arz ederiz. Anadolu Grubu nun 1960 yılından beri sadece otomotiv sektöründe faaliyet gösteren şirketi Çelik Motor; eşsiz

Detaylı

HAKKIMIZDA; MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ DEĞERLERİMİZ. ROLLBLIND CLEANING Profesyonel Temizlik Hizmetleri

HAKKIMIZDA; MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ DEĞERLERİMİZ. ROLLBLIND CLEANING Profesyonel Temizlik Hizmetleri HAKKIMIZDA; 1998 de Sancak Halı Yıkama Olarak Kurulan Firmamız sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi, ROLLBLIND CLEAN- ING markasıyla siz değerli müşterilerine kaliteli hizmet vermeye devam etmektedir. Firmamız

Detaylı

özgür mutlu olun güçlü olun güven neşeli özgür olun güvende olun mutlu olun huzurlu mutlu güç sağlıklı olun başarılı mutlu olun güvende olun

özgür mutlu olun güçlü olun güven neşeli özgür olun güvende olun mutlu olun huzurlu mutlu güç sağlıklı olun başarılı mutlu olun güvende olun lü ol birleşmesi sonucu oluşmuştur. etmektedir. biridir. Yirmi yılı aşkın deneyimle, 30.000 adet kurumsal ve bireysel müşterisinin lü ihtiyacı olan en uygun sigorta teminatını, en uygun fiyatlarla sunmaya

Detaylı

ASYILDIZ Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. 2010 yılında Ataşehir İSTANBUL adresinde kurulmuştur. Aralık 2012 tarihi itibariyle Şirket, mevcut

ASYILDIZ Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. 2010 yılında Ataşehir İSTANBUL adresinde kurulmuştur. Aralık 2012 tarihi itibariyle Şirket, mevcut ASYILDIZ Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. 2010 yılında Ataşehir İSTANBUL adresinde kurulmuştur. Aralık 2012 tarihi itibariyle Şirket, mevcut portföyü ile birlikte devralınmış ve buna paralel olarak

Detaylı

LİBERTY SİGORTA TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM

LİBERTY SİGORTA TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM TÜRKİYE DE BİRLİKTE BÜYÜYELİM Liberty Mutual Insurance Group Amerika Boston merkezli Liberty Mutual Insurance Group, kurulduğu 1912 yılından bu yana insanların daha güvenli ve daha emniyetli hayatlar

Detaylı

DEĞERLİ İŞ ORTAĞIMIZ,

DEĞERLİ İŞ ORTAĞIMIZ, SAFEPLAN DEĞERLİ İŞ ORTAĞIMIZ, FİLO YÖNETİMİ KONUSUNDA HİZMET SAĞLAYICI MARKA OLARAK HEDEFİMİZ, KİRALIK ARAÇLARINIZI MAKSİMUM FAYDAYLA KULLANMANIZDIR. BU SEBEPLE FİLONUZUN BAKIM VE ONARIM İHTİYAÇLARINI

Detaylı

BAŞAK GRUP, kurulduğu tarihten itibaren, tüm sektörlerde var olan ihtiyaçlara en iyi ve hızlı şekilde

BAŞAK GRUP, kurulduğu tarihten itibaren, tüm sektörlerde var olan ihtiyaçlara en iyi ve hızlı şekilde İŞ SAĞLIĞI ve GÜVENLİĞİ TANITIM DOSYASI 2015 BAŞAK GRUP, kurulduğu tarihten itibaren, tüm sektörlerde var olan ihtiyaçlara en iyi ve hızlı şekilde cevap verebilen sayılı kuruluşlardan biridir. İhtiyaç

Detaylı

Düşündüğünüz Yerdeyiz/ We are where you expect

Düşündüğünüz Yerdeyiz/ We are where you expect Düşündüğünüz Yerdeyiz/ We are where you expect Şirket Profili Şirketimiz, ciddi bir kurumsal yapı içerisinde, disiplin ve tecrübe ile çalışan kalifiye personellerden oluşmaktadır. Bu yapılanma içerisinde

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE 2006K-120470 No lu YUUP Projesi Kapsamında temin edilecek olan TARLA-2014TSHZ001 teknik sartname dökünanı numarası ile verilen ARAÇ KİRALAMA

Detaylı

Asgari Genç Sürücü Ehliyet Yılı Ekonomi Konfor Premium Asgari Ehliyet yılı. Sürücü Yaşı

Asgari Genç Sürücü Ehliyet Yılı Ekonomi Konfor Premium Asgari Ehliyet yılı. Sürücü Yaşı ARAÇ KİRALAMA KOŞULLARI Araç gruplarına bağlı minimum yaş ve ehliyet yılı bilgileri aşağıdaki tabloda verilmiştir. Asgari Yaş Asgari Ehliyet yılı Asgari Genç Sürücü Yaşı Asgari Genç Sürücü Ehliyet Yılı

Detaylı

eofis hizmetleri içeriği

eofis hizmetleri içeriği Alternatif çalışma alanları Elektrik, ısınma, soğutma, internet, bina aidatı, stopaj, temizlik, güvenlik, otopark giderlerini düşünmenize gerek yok! eofis size şimdilik Dünya Ticaret Merkezi Yeşilköy de,

Detaylı