SİSTEM EĞİTİMLERİ. Sistem Network Bulut Bilişim Siber Güvenlik. Sistem Eğitimleri

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "SİSTEM EĞİTİMLERİ. Sistem Network Bulut Bilişim Siber Güvenlik. Sistem Eğitimleri"

Transkript

1 SİSTEM EĞİTİMLERİ Sistem Network Bulut Bilişim Siber Güvenlik Bilge Adam Akademi nin yeni nesil sistem eğitimleri; sistem, sunucu, veri depolama, sanallaştırma, ağ altyapısı, siber güvenlik ve bulut bilişim konularını içerir. Sadece teknolojinin değil, teknolojinin nasıl kullanılması gerektiğinin de anlatıldığı bu eğitimlerle Microsoft, Huawei, VMware, EC-Council ve LPI gibi devlerin uluslararası geçerlilikteki sertifikalarına sahip olabilirsiniz.

2 Katılımcı Profili Sistem eğitimleri, bu alanda talep gören bir meslek sahibi olmak veya mevcut işini değiştirmek isteyen kişilere önemli bir avantaj sunar. Çünkü Sistem Uzmanı olabilmek için üniversitelerin bilgisayar mühendisliği, bilgisayar sistemleri ve teknolojileri, bilişim sistemleri mühendisliği vb. bölümlerini bitirmiş olmak gerekmez. Üniversitelerin endüstri, makine, fizik, matematik, istatistik, maden, metalürji, işletme, iktisat vb. gibi kariyer seçenekleri kısıtlı bölümlerinden mezun olanların 4-6 aylık MTA, MCSA, MCSE, CEH ve HCNA gibi sistem uzmanlığı sertifikasyon programlarında başarılı olma şansları ve aranılan kişiler olma olasılıkları son derece yüksektir. Eğitimlere Microsoft, Huawei, VMware, EC-Council ve LPI gibi bilişim üreticilerinin en yeni teknolojilerini kullanarak, bilişim altyapılarını uçtan uca tasarlamak, kurmak, yönetmek; BT çözümlerine ve bu alanda en son trendlere hakim olmak isteyenler katılabilir. Sahip olduğu yetkinlikleri Bulut Bilişim ve Siber Güvenlik gibi yeni alanlarda geliştirmek, bu alanlarda kariyer değişimi yapmak isteyenler ise ilgili sertifikasyon programlarına dahil olabilir.

3 Hedefler Sistem Sertifikasyon Programı Şirketlerin ihtiyacı olan PC, laptop, kablosuz erişim noktası, switch, router gibi ağ cihazları; server, storage ürünleri; bulut bilişim hizmetleri ve çözümleri; firewall ve antivirüs gibi siber güvenlik ürünleri ile ilgili satın alma kararı verebilmek. Bunların dikey uzmanlık gerektirmeyenlerinin kurulumlarını yapabilmek; diğerlerini ise karşılaştırma yaparak, tedarikçiler vasıtasıyla kurdurabilmek. Şirketlerin bilişim altyapısındaki cihaz, ürün, çözüm ve sistemleri yönetebilmek. Şirketin tüm verilerini yedekleyebilmek ve yerel iş sürekliliğini sağlayabilmek. Disaster Recovery senaryolarını kurgulayıp hayata geçirebilecek nitelikleri kazanmak. Bilişim uzmanlığı sadece yazılımcı olmak demek değildir. Birkaç bilgisayardan fazlasının kullanıldığı her şirkette bir sistem uzmanına ihtiyaç vardır. Şirket personelinin ve müşterilerinin hizmetlere her yerden, her cihazdan, güvenilir ve kesintisiz olarak erişim sağlaması için gerekli altyapıları kurgulayabilmek. Yetkinliklerinizi Microsoft, Huawei ve VMware gibi bilişim üreticilerinin sertifikaları ile belgelemek.

4 Hedefler Bulut Bilişim Sertifikasyon ProgramıProgramı Siber Güvenlik Sertifikasyon Programı Bulut Bilişim ile ilgili iş ve hizmet modellerini öğrenmek. Kurumsal ağlarda bilgi güvenliği kavramlarını öğrenmek. Bu teknolojilerin temellerine ve teorisine hakim olmak. Kurumların bilgi güvenliği risklerini, anlamak, tespit etmek ve çözüm önerileri sunabilmek. Tek başına çalışan ya da mevcut kurumsal sistemler ile entegre bulut bilişim yapıları tasarlamak, uygulamak ve yönetmek. Sunucu, istemci, ağ cihazları, mobil cihazlar gibi çok çeşitli bileşenlerin güvenliğini denetleyebilmek ve sıkılaştırabilmek. Azure, Office 365 ve Intune gibi tüm dünyada kabul görmüş ve kullanılan teknolojilere hakim olmak. Active Directory, veritabanı ve mesajlaşma servislerinin güvenliğini denetleyebilmek ve sıkılaştırabilmek. Kurumların bulut bilişime geçişi ile ilgili yol haritasını çıkarmak. Beyaz Şapkalı Hackerların kullandığı yöntemleri öğrenerek, kurum içi ve dışı güvenliği kontrol altında tutmak. Kurumun sahip olduğu riskleri bulut bilişim teknolojilerini kullanarak ortadan kaldırmak.

5 Sistem Sertifikasyon Programı Saat Kod Eğitim Süre Tek Alınabilir* Katılım Sertifikası Sertifikasyon Sınavı Uluslararası Sertifika Fundamentals of a Windows Server Infrastructure 40 saat Installing and Configuring Windows saat MCSA: Windows Installation, Storage, and Compute with Windows Server saat Networking with Windows Server saat MCSA: Windows Server Identity with Windows Server saat Administering Microsoft Exchange Server saat MCSE: Productivity Network Associate 40 saat ICND1, H CCENT, CCNA, HCNA Virtualization Technologies RealWorld (VMware Tech) 20 saat 1V0-621 VCA6-DCV Bitirme Projesi 300 saatlik eğitimin sonunda yer alan ve 2 ay süren bitirme projesi ile içerikteki tüm konuların pekiştirilmesi sağlanır. Aynı zamanda tüm içeriğin uygulanmasını gerektiren üst düzey bir gerçek hayat senaryosu olan bu proje sayesinde sektöre hazır hale gelmeniz hedeflenir. 2 ay Sınavlar ve Sertifikalar Bilge Adam Akademi ve Microsoft katılım sertifikalarının yanı sıra aldığınız eğitimlerle ilgili ücretli sınavları yetkili sınav merkezlerinde geçerek, uluslararası sertifikalara sahip olabilirsiniz. Microsoft Bilge Adam Huawei VMware İşaretli eğitimler; sertifikasyon programından bağımsız olarak tek başına alınabilmektedir.

6 Bulut Bilişim Sertifikasyon Programı Saat Kod Eğitim Süre Tek Alınabilir* Katılım Sertifikası Sertifikasyon Sınavı Uluslararası Sertifika Cloud Fundamentals - Office 365 and Intune 20 saat MTA: IT Infrastructure Microsoft Azure Fundamentals 20 saat Enabling and Managing Office saat , MCSA: Office Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions 40 saat MCSA: Cloud Platform Siber Güvenlik Sertifikasyon Programı Saat Kod Eğitim Süre Tek Alınabilir* Katılım Sertifikası Sertifikasyon Sınavı Uluslararası Sertifika Siber Güvenlik Uzmanlığı 120 saat CEH, CND, ISO Microsoft Bilge Adam İşaretli eğitimler; sertifikasyon programından bağımsız olarak tek başına alınabilmektedir.

7 Ek Ders Seçenekleri Kod Eğitim Süre Katılım Sertifikası Sertifikasyon Sınavı Uluslararası Sertifika Implementing and Managing Windows saat Deploying and Managing Windows 10 Using Enterprise Services 40 saat Installing and Configuring Windows Server saat MCSA: Windows Administering Windows Server saat Configuring Advanced Windows Server 2012 Services 40 saat Core Solutions of Microsoft Exchange Server saat Designing and Deploying Microsoft Exchange Server saat Securing Windows Server saat Designing and Implementing a Server Infrastructure 40 saat Implementing an Advanced Server Infrastructure 40 saat MCSA: Windows Server 2012 MCSE: Productivity MCSE: Cloud Platform and Infrastructure ISO27001-F ISO27001: Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Farkındalık Eğitimi 10 saat ISO27001-ID ISO27001: Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi İç Denetçi Eğitimi 20 saat ISO27001-BD ISO27001: Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Baş Denetçi Eğitimi 40 saat IRCA ISMS ISMS Auditor / Lead Auditor CEH EC-Council Certified Ethical Hacker (CEH) 40 saat CHFI EC-Council Computer Hacking Forensics Investigator (CHFI) 40 saat VSICM-6 VMware vsphere: Install, Configure, Manage [V6] 40 saat CEH CHFI 2V0-621 VCP6-DCV LX101 Linux System Administration 1 40 saat LX102 Linux System Administration 2 40 saat ELT-ICND1 Interconnecting Cisco Networking Devices, Part 1 (ICND1) 30 saat ELT-ICND2 Interconnecting Cisco Networking Devices, Part 2 (ICND2) 30 saat LPIC-1 101, 102 LPIC-2 201, ICND ICND2 LPIC-1: Linux Server Professional LPIC-2: Linux Network Professional CCNA Routing and Switching Deploying and Migrating Windows Servers 15 saat Networking with Windows Server saat Active Directory Services with Windows Server saat MCSA: Windows Server Developing Microsoft Azure Solutions 20 saat Implementing Microsoft Azure Infrastructure Solutions 30 saat MCSE: Cloud Platform and Infrastructure Automated Administration with Windows PowerShell 30 saat Advanced Automated Administration With Windows PowerShell 20 saat Supporting and Troubleshooting Windows saat Microsoft Bilge Adam EC - Council VMware IRCA LPI CISCO

8 %63 TÜİK verilerine göre BT sektörünün en büyük sorunu %63 lük işgücü açığı. Sertifikasyon Bilge Adam Akademi Sertifikasyonu Eğitim sonunda, en az %70 devam oranını sağlayan öğrencilerimiz Bilge Adam Akademi Katılım Sertifikası almaya hak kazanırlar. Ayrıca, alınan eğitime göre, ilgili Microsoft Katılım Sertifikası na da sahip olurlar. Sertifikasyon programının belli saatlerinde yapılan uygulama sınavları ve sonunda verilen proje notlarının ortalaması ile oluşan mezuniyet notu 70 ve üstünde olan öğrencilerimiz başarı sertifikası almaya hak kazanırlar. Öğrencilerin, Bilge Adam Akademi nin kendilerine sunduğu başarı sertifikalarını alabilmeleri için, ilgili sözleşme şartlarını sağlayarak, kayıtlı oldukları sertifikasyon programının belirli konularında düzenlenecek olan uygulama sınavlarına katılmaları ve/veya projelerini teslim etmeleri gereklidir. Uluslararası Sertifikasyon Eğitimini aldığınız konulardaki yetkinliğinizi uluslararası düzeyde kanıtlamak için yetkili sınav merkezlerinde düzenlenen ücretli sertifikasyon sınavlarına katılabilirsiniz. Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) sertifikasına sahip olmak; Windows tabanlı kurumsal sistemleri yönetebilmek için gerekli beceriler edinmenin çok ötesinde bir ufuk açar. MCSE eğitimi almak, uzun vadede IT kariyeri yapmayı düşünenler için çok güçlü bir çıkış noktası ve katılımcıların gelecekteki mesleki yaşamlarına yapmış oldukları çok değerli bir yatırımdır. Sistem, sunucu, ağ altyapısı ve güvenlik ürünleri üreten teknoloji devlerinin uluslararası geçerlilikteki sertifikalarına sahip olmanız, yetkinliklerinizi dünyanın her yerinde belgelemenizi sağlar IDC nin yaptığı araştırmaya göre, Türkiye de %30,5 yetenek açığı bulunan sistem ve network alanında uzmana ihtiyaç var. Sertifikasyon programını tamamladıktan sonra ilgili sınavları başarıyla vermeniz halinde aşağıdaki sertifikalara sahip olabilirsiniz: MTA MCSA: Windows 10 MCSA: Windows Server 2016 HCNA-HNTD CCNA VCA6-DCV MCSE: Messaging

9 Kariyer Seçenekleri Günümüzde bilişim sektörü kavramı, çok geniş bir alanı tanımlamaktadır. Teknolojiye, ihtiyaçlara ve kullanılan bileşenlere bağlı olarak, bilişim sektörü içerisinde çok farklı meslekler ortaya çıkabilmektedir. Internet of Things (IoT Nesnelerin İnterneti) ve Endüstri 4.0 ile yakında üretim altyapıları vb. her şey internete bağlanacak ve birbiriyle konuşacak.bu altyapıdan anlayan az sayıda uzmandan biri de siz olun! % 68 TÜBİDER in yaptığı araştırmaya göre, altyapı teknolojilerinde çalışan uzmanların tüm bilişim uzmanlarına oranı %68 dir. Bunun yanında bilgi ve deneyim seviyesi arttıkça, daha farklı organizasyonel seviyelerde çalışmak mümkün olabilmektedir. Genellikle teknik destek uzmanlığı ile başlayan kariyer yolu IT departmanlarında en üst kademe olan Chief Information Officer lığa (CIO) kadar ulaşabilmektedir. Ayrıca bir girişimci olarak kendi Startup ınızı kurmanız da mümkündür. Tüm bunlar, kişilerin kendilerini sürekli geliştirmelerine bağlıdır. Chief Technology Officer (CIO) ve Chief Digital Officer (CDO) unvanları da genellikle yurtdışında yaygınlaşmaya başlamıştır. Sertifikasyon programımızdan mezun olan bir kişi; Teknik Destek Uzmanı Help Desk Uzmanı Sistem Uzmanı Sistem Yöneticisi Network Uzmanı Network ve Güvenlik Uzmanı Siber Güvenlik Uzmanı Bilgi İşlem Müdürü Bulut Bilişim Uzmanı gibi değişik unvanlarla çalışabilmektedir. Bu iş olanakları, şirketlerin IT departmanları gibi hizmet alan veya bilişim destek, teknoloji, eğitim ve danışmanlık firmaları gibi hizmet veren tarafta olabilmektedir. Sürekli gelişen ve dinamik bir sektör olan bilişimde üst seviyelere çıkıldıkça, çalışanların sorumlulukları ve gelirleri artmaktadır. Ayrıca farklı disiplinlerdeki işlerle uğraşıldığı için mesleki tatmini üst düzeyde olmaktadır.

10 Dolu dolu geçen, çok faydalı, kaliteli, güzel bir eğitim süreci oldu. Bilge Adam hayatıma vizyon kattı. Ayşe KULABAŞ Sistem Mezunu, İş Çözümleri Danışmanı

SİSTEM EĞİTİMLERİ. Sistem Network Siber Güvenlik Bulut Bilişim. Sistem Eğitimleri

SİSTEM EĞİTİMLERİ. Sistem Network Siber Güvenlik Bulut Bilişim. Sistem Eğitimleri SİSTEM EĞİTİMLERİ Sistem Network Siber Güvenlik Bulut Bilişim Bilge Adam Akademi nin yeni nesil sistem eğitimleri; sistem, sunucu, veri depolama, sanallaştırma, ağ altyapısı, siber güvenlik ve bulut bilişim

Detaylı

SİSTEM EĞİTİMLERİ. Sistem Bulut Bilişim Ağ Siber Güvenlik. Sistem Eğitimleri

SİSTEM EĞİTİMLERİ. Sistem Bulut Bilişim Ağ Siber Güvenlik. Sistem Eğitimleri SİSTEM EĞİTİMLERİ Sistem Bulut Bilişim Ağ Siber Güvenlik Bilge Adam Akademi nin yeni nesil sistem eğitimleri; sunucu ve istemci işletim sistemleri, sunucu servisleri, depolama, bilgisayar ağları, bulut

Detaylı

Ahmet Burak URAL Bilgisayar Mühendisi Sistem, Ağ ve Güvenlik Uzmanı

Ahmet Burak URAL Bilgisayar Mühendisi Sistem, Ağ ve Güvenlik Uzmanı Ahmet Burak URAL Bilgisayar Mühendisi Sistem, Ağ ve Güvenlik Uzmanı Not: +90 (555) 866 48 25 www.burakural.com 2017 Kişisel Bilgilerim Eğitim : Üniversite (Lisans) - (Bilgisayar Mühendisi) Medeni : Bekar

Detaylı

Altyapı & İletişim Sistemleri. Kurumsal Eğitim Kataloğu Son Kullanıcı Sistemleri Veri Merkezi & Operasyon

Altyapı & İletişim Sistemleri. Kurumsal Eğitim Kataloğu Son Kullanıcı Sistemleri Veri Merkezi & Operasyon Altyapı & İletişim Sistemleri Kurumsal Eğitim Kataloğu 2017 Son Kullanıcı Sistemleri Veri Merkezi & Operasyon Bulut Bilişim İş Verimliliği CLIENT MANAGEMENT SON KULLANICI SİSTEMLERİ & KURUMSAL CİHAZ YÖNETİMİ

Detaylı

Kurumsal Referanslar. Bilge Adam Akademi Hakkında. Neden Bilişim Eğitimi? Eğitim Anlayışımız. Kurumsal Eğitim Çözümleri.

Kurumsal Referanslar. Bilge Adam Akademi Hakkında. Neden Bilişim Eğitimi? Eğitim Anlayışımız. Kurumsal Eğitim Çözümleri. 02 Bilge Adam Bilişim Grubu Hakkında 04 Kurumsal Referanslar 06 Bilge Adam Akademi Hakkında 08 Neden Bilişim Eğitimi? 16 Eğitim Anlayışımız 18 Kurumsal Eğitim Çözümleri 20 Sertifikalar 22 Mezuniyet Sonrası

Detaylı

Sürücü Belgesi B. Şehir Ankara. Bitiş Tarihi Hala çalışıyorum. Firma Sektörü Bilişim Danışmanlığı. Bitiş Tarihi Firma Sektörü Bilişim

Sürücü Belgesi B. Şehir Ankara. Bitiş Tarihi Hala çalışıyorum. Firma Sektörü Bilişim Danışmanlığı. Bitiş Tarihi Firma Sektörü Bilişim İletişim Bilgileri Selahattin Kaya E-Posta Adresi selahattin.kaya06@gmail.com Doğum Tarihi 12/07/1990 Telefon 90 (554) 382 85 07 Adres Türkiye - Ankara - Çankaya Web Sayfam http://selahattinkaya.com Kişisel

Detaylı

Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık

Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık DİJİTAL MEDYA VE E-GİRİŞİM EĞİTİMLERİ Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık Sosyal medya uygulamaları temelli Dijital Medya ve E-Girişim eğitimleriyle satış ve pazarlamada en önemli kanal

Detaylı

Kurumsal Referanslar. Bilge Adam Akademi Hakkında. Neden Bilişim Eğitimi? Eğitim Anlayışımız. Kurumsal Eğitim Çözümleri.

Kurumsal Referanslar. Bilge Adam Akademi Hakkında. Neden Bilişim Eğitimi? Eğitim Anlayışımız. Kurumsal Eğitim Çözümleri. İçindekiler 02 Bilge Adam Bilişim Grubu Hakkında 04 Kurumsal Referanslar 06 Bilge Adam Akademi Hakkında 08 Neden Bilişim Eğitimi? 16 Eğitim Anlayışımız 18 Kurumsal Eğitim Çözümleri 20 Sertifikalar 22 Mezuniyet

Detaylı

Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık

Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık DİJİTAL MEDYA VE E-GİRİŞİM EĞİTİMLERİ Sosyal Medya SEO İçerik Pazarlama Dijital Reklamcılık Sosyal medya uygulamaları temelli Dijital Medya ve E-Girişim eğitimleriyle satış ve pazarlamada en önemli kanal

Detaylı

2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme BIM

2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme BIM TEKNİK ÇİZİM VE 3D EĞİTİMLERİ 2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme BIM Uluslararası trendler ve sektör ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmış Teknik Çizim ve 3D eğitimlerimiz; Autodesk ve Adobe

Detaylı

Grafik Tasarım Baskı Teknikleri Web Tasarım Mobil Site Tasarımı

Grafik Tasarım Baskı Teknikleri Web Tasarım Mobil Site Tasarımı WEB VE GRAFİK EĞİTİMLERİ Grafik Tasarım Baskı Teknikleri Web Tasarım Mobil Site Tasarımı Bilge Adam Akademi nin sektör ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmış ve uygulamaya dayalı Web ve Grafik eğitimleri;

Detaylı

ISCOM Kurumsal ISCOM KURUMSAL BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM KATALOĞU

ISCOM Kurumsal ISCOM KURUMSAL BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM KATALOĞU 2018 ISCOM Kurumsal ISCOM KURUMSAL BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ EĞİTİM KATALOĞU MİCROSOFT SİSTEM EĞİTİM HİZMETLERİ... 3 MİCROSOFT YAZILIM DANIŞMANLIĞI EĞİTİM HİZMETLERİ... 5 ORACLE EĞİTİM HİZMETLERİ... 7 JAVA

Detaylı

Temel Muhasebe İleri Muhasebe SAP Logo Tiger Enterprise

Temel Muhasebe İleri Muhasebe SAP Logo Tiger Enterprise MUHASEBE VE ERP EĞİTİMLERİ Temel Muhasebe İleri Muhasebe SAP Logo Tiger Enterprise Bilge Adam Akademi nin Muhasebe ve ERP eğitimleri; şirketlerin ihtiyaç duyduğu, hem muhasebe alanında teorik bilgiye sahip

Detaylı

Temel Muhasebe İleri Muhasebe SAP Logo Tiger Enterprise

Temel Muhasebe İleri Muhasebe SAP Logo Tiger Enterprise MUHASEBE VE ERP EĞİTİMLERİ Temel Muhasebe İleri Muhasebe SAP Logo Tiger Enterprise Bilge Adam Akademi nin Muhasebe ve ERP eğitimleri; şirketlerin ihtiyaç duyduğu, hem muhasebe alanında teorik bilgiye sahip

Detaylı

Veri Merkezi & Sanallaştırma

Veri Merkezi & Sanallaştırma Veri Merkezi & Sanallaştırma Kurumsal Eğitim Kataloğu 2017 SERVER & STORAGE Temel Eğitimler HCS-Field-Server (Huawei) Uzmanlık Eğitimleri HCS-Field-Server 2 Gün HCNP Constructing Unified Storage Network

Detaylı

2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme 3D Printing

2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme 3D Printing 3D VE TEKNİK ÇİZİM EĞİTİMLERİ 2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme 3D Printing 3D ve Teknik Çizim eğitimlerimiz; Autodesk ve Adobe nin yeni teknolojilerini içerir. Uluslararası trendler ve sektör

Detaylı

T.C. EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ SINAV DUYURUSU

T.C. EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ SINAV DUYURUSU T.C. EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ SINAV DUYURUSU Emniyet Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Daire Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, 31/12/2008 tarih ve 27097 sayılı

Detaylı

2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme 3D Printing

2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme 3D Printing 3D VE TEKNİK ÇİZİM EĞİTİMLERİ 2D Teknik Çizim 3D Modelleme 3D Görselleştirme 3D Printing Uluslararası trendler ve sektör ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmış 3D / Teknik Çizim eğitimlerimiz; Autodesk

Detaylı

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz;

HAKKIMIZDA. Misyonumuz; Vizyonumuz; HAKKIMIZDA SOFTKEY kurumsal teknoloji hizmetlerinde, müşteri odaklı yaklaşımı, rekabetçi fiyatları ve eksiksiz destek hizmeti sunmak amacıyla kurulmuştur. Sektörün önde gelen teknoloji firmaları ile iş

Detaylı

Veri Analizi Raporlama Excel Word PowerPoint Outlook

Veri Analizi Raporlama Excel Word PowerPoint Outlook MICROSOFT OFFICE EĞİTİMLERİ Veri Analizi Raporlama Excel Word PowerPoint Outlook Bilge Adam Akademi nin Microsoft Office eğitimleri ile Microsoft un güncel Excel, Word, PowerPoint ve Outlook programlarını

Detaylı

YAZILIM EĞİTİMLERİ. Masaüstü Veritabanı Web Mobil Programlama. Yazılım Eğitimleri

YAZILIM EĞİTİMLERİ. Masaüstü Veritabanı Web Mobil Programlama. Yazılım Eğitimleri YAZILIM EĞİTİMLERİ Masaüstü Veritabanı Web Mobil Programlama Yazılım sektöründeki uzmanların yeni teknolojilere, programlama dillerine ve uygulama geliştirme bilgisine hakim olmaları beklenmektedir. Bilge

Detaylı

Bilgi Güvenliği. Kurumsal Eğitim Kataloğu Siber Güvenlik Farkındalığı

Bilgi Güvenliği. Kurumsal Eğitim Kataloğu Siber Güvenlik Farkındalığı Bilgi Güvenliği Kurumsal Eğitim Kataloğu 2017 Siber Güvenlik Farkındalığı Dijital Adli Bilişim Uyumluluk & Sertifikasyon Güvenli Yazılım Geliştirme Siber Saldırı & Savunma SİBER GÜVENLİK Son Kullanıcılar

Detaylı

Erdem Gündoğan Sistem Mühendisi - Ağ Yönetici

Erdem Gündoğan Sistem Mühendisi - Ağ Yönetici Erdem Gündoğan Sistem Mühendisi - Ağ Yönetici Adres Bilgileri : Fatih 34260 Fatih - İstanbul(Avr.) - Türkiye Ev Telefonu : 90 (212) 621 87 45 Cep Telefonu : 90 (552) 697 02 26 90 (532) 697 02 26 E-Posta

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKASYON YOLU

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKASYON YOLU BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SERTİFİKASYON YOLU HAZIRLIK EL KİTABI Faruk Çubukçu Bilgi Teknolojileri Özel Eğitim Danışmanlık Limited Şirketi 1374 Sokak No: 18, Selvili İş Merkezi, Kat 7 No: 702 (Hilton Arkası)

Detaylı

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ SINAV DUYURUSU

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ SINAV DUYURUSU T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ SINAV DUYURUSU İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere, 31/12/2008 tarih ve 27097 sayılı Resmi

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI. Mustafa Çetinkaya

BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI. Mustafa Çetinkaya BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI Mustafa Çetinkaya Bilgi Teknolojisi Altyapısı Kurumların bilgi sistemi uygulamaları için platform sağlayan teknoloji kaynaklarıdır. Donanım, Yazılım, Danışmanlık Eğitim, Öğretim

Detaylı

Neden Bilişim Eğitim Merkezi?

Neden Bilişim Eğitim Merkezi? KUR N GELECE SETUP YOUR FUTURE Neden Bilişim Eğitim Merkezi? Bilişim Eğitim Merkezi, Sistem 360 Eğitim Programını Türkiye de geliştiren ve uygulayan tek Microsoft Gold for Learning Partner olan kurumdur.

Detaylı

Bilgi Teknolojisi Altyapısı. Tarihi Gelişim. Tarihi Gelişim. Bulut Servis Sağlayıcı. Bulut Bilişim

Bilgi Teknolojisi Altyapısı. Tarihi Gelişim. Tarihi Gelişim. Bulut Servis Sağlayıcı. Bulut Bilişim Bilgi Teknolojisi Altyapısı Kurumların bilgi sistemi uygulamaları için platform sağlayan teknoloji kaynaklarıdır. Donanım, Yazılım, Danışmanlık Eğitim, Öğretim BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI Mustafa Çetinkaya

Detaylı

%100 Öğrenme garantisi verir.

%100 Öğrenme garantisi verir. 17.yıl İş Ortaklarımız Başaran Bilişim Akademisi, 17 yıllık eğitim deneyimi ile sürekli gelişen bilişim ve teknoloji alanında yetkin bireyler yetiştirmek için bireysel ve kurumsal eğitim ihtiyaçlarına

Detaylı

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Deadato & Burak Bestel

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Deadato & Burak Bestel BT Yönetim Sistemleri Nil Neli Deadato & Burak Bestel Nil Neli Deadato Kurucu Ortak İstanbul Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu İstanbul Kültür Üniversitesi Kalite ve Üretim Yönetimi Yüksek Lisans 8 senelik

Detaylı

TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME KABLO TV VE İŞLETME A.Ş. İŞÇİ STATÜSÜNDE PERSONEL ALIM İLANI (Kablo Hizmetleri) İlan Numarası. İşgücü Sayısı.

TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME KABLO TV VE İŞLETME A.Ş. İŞÇİ STATÜSÜNDE PERSONEL ALIM İLANI (Kablo Hizmetleri) İlan Numarası. İşgücü Sayısı. TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME KABLO TV VE İŞLETME A.Ş. İŞÇİ STATÜSÜNDE PERSONEL ALIM İLANI () İlan KBL - 1 Kablo Sistemleri Altyapı ve İşletme 8 Elektrik, Elektronik, Elektrik/Elektronik, Elektronik Haberleşme,

Detaylı

TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME KABLO TV VE İŞLETME A.Ş. İŞÇİ STATÜSÜNDE PERSONEL ALIM İLANI (Bilişim Hizmetleri)

TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME KABLO TV VE İŞLETME A.Ş. İŞÇİ STATÜSÜNDE PERSONEL ALIM İLANI (Bilişim Hizmetleri) TÜRKSAT UYDU HABERLEŞME KABLO TV VE İŞLETME A.Ş. İŞÇİ STATÜSÜNDE PERSONEL ALIM İLANI (Bilişim Hizmetleri) İlan BİL - (İdari Süreç) Satınalma süreçleri ve/veya ihale konusunda deneyimli Şartname/sözleşme

Detaylı

YAZILIM EĞİTİMLERİ. Masaüstü Veritabanı Web Mobil Programlama. Yazılım Eğitimleri

YAZILIM EĞİTİMLERİ. Masaüstü Veritabanı Web Mobil Programlama. Yazılım Eğitimleri YAZILIM EĞİTİMLERİ Masaüstü Veritabanı Web Mobil Programlama Yazılım sektöründeki uzmanların yeni teknolojilere, programlama dillerine ve uygulama geliştirme bilgisine hakim olmaları beklenmektedir. Bilge

Detaylı

intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu Bilişimde doğru çözüm ortağınız

intercomp.com.tr İşinizi büyütmenin en hızlı yolu Bilişimde doğru çözüm ortağınız En doğru Teknoloji Yatırımı için Intercomp'u tercih edin! biz kimiz? Kuruluş, 1993, Bilişim 500 sıralamasında bilişim hizmetleri sıralamasında ilk 30 da, Sistem Entegratörü, 45 kişiden oluşan seritifikalı

Detaylı

Java. Hakkımızda. Java Eğitimi

Java. Hakkımızda. Java Eğitimi JAVA Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi temellerini istihdam ve verimlilik odaklı bir yapı üzerinde atmış ve verdiği eğitimlerle

Detaylı

ENSTİTÜMÜZDE DIŞ İNCELEME UZMANI GÖREVLENDİRİLMESİNE İLİŞKİN DUYURU

ENSTİTÜMÜZDE DIŞ İNCELEME UZMANI GÖREVLENDİRİLMESİNE İLİŞKİN DUYURU ENSTİTÜMÜZDE DIŞ İNCELEME UZMANI GÖREVLENDİRİLMESİNE İLİŞKİN DUYURU 132 sayılı Türk Standardları Enstitüsü Kuruluş Kanununun 10/A maddesi uyarınca, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı nda BAMS projesi kapsamında

Detaylı

Microsoft OFFICE. Bilişim Eğitim Merkezi Microsoft un Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir.

Microsoft OFFICE. Bilişim Eğitim Merkezi Microsoft un Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Microsoft OFFICE Bilişim Eğitim Merkezi Microsoft un Türkiye deki Yetkili Eğitim Merkezidir. Hakkımızda 1999 yılında bilişim teknolojileri alanında eğitim vermek amacıyla kurulan Bilişim Eğitim Merkezi

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI. Mustafa Çetinkaya

BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI. Mustafa Çetinkaya BİLGİ TEKNOLOJİSİ ALTYAPISI Mustafa Çetinkaya Bilgi Teknolojisi Altyapısı Kurumların bilgi sistemi uygulamaları için platform sağlayan teknoloji kaynaklarıdır. Donanım, Yazılım, Danışmanlık Eğitim, Öğretim

Detaylı

Antalya Tıp Bilişim Kongresi Kasım Can AKSOY IT Network (CTO / STL)

Antalya Tıp Bilişim Kongresi Kasım Can AKSOY IT Network (CTO / STL) Can AKSOY IT Network (CTO / STL) can.aksoy@sisoft.com.tr SisoftHealthCare Technology Mobilite Apple iphone Apple ipad IP-Phone Tablet PC Android Windows CE Sisoft Hastane Bilgi Sistemi Sağlık bilgi sistemleri

Detaylı

aselsan Açık Pozisyonlar Bilgi Teknolojileri (BT) Denetçisi İç Denetçi

aselsan Açık Pozisyonlar Bilgi Teknolojileri (BT) Denetçisi İç Denetçi Açık Pozisyonlar Bilgi Teknolojileri (BT) Denetçisi aselsan ASELSAN'ın İç Denetim Bölümü'nde görevlendirilmek üzere aşağıdaki niteliklere sahip adaylara ihtiyaç bulunmaktadır. Üniversitelerin Bilgisayar

Detaylı

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz

AJANDA HAKKIMIZDA EĞİTİMLERİMİZ. Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz. Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz AJANDA HAKKIMIZDA Biz Kimiz? Vizyonumuz Misyonumuz Değerlerimiz EĞİTİMLERİMİZ Eğitim Bölümlerimiz Eğitim İçeriklerimiz BİZ KİMİZ? Eğitim Sektöründe 11 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip olarak yola

Detaylı

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından: Başkanlığımızda istihdam edilmek üzere, 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli sistem programcısı

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından: Başkanlığımızda istihdam edilmek üzere, 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli sistem programcısı Yükseköğretim Kurulu Başkanlığından: Başkanlığımızda istihdam edilmek üzere, 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi uyarınca sözleşmeli sistem programcısı alınacaktır. Sözleşmeli sistem programcısı "Sözleşmeli

Detaylı

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ GİRİŞ SINAVI İLANI

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ GİRİŞ SINAVI İLANI ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ GİRİŞ SINAVI İLANI Bakanlığımız Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin

Detaylı

BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU BİLİŞİM PERSONELİ ALIMINA İLİŞKİN SINAV BROŞÜRÜ

BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU BİLİŞİM PERSONELİ ALIMINA İLİŞKİN SINAV BROŞÜRÜ BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMU BİLİŞİM PERSONELİ ALIMINA İLİŞKİN SINAV BROŞÜRÜ Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunda istihdam edilmek üzere, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 6

Detaylı

T.C. SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı. BASIN İLAN KURUMUNA (Alemdar Mah. Dr. Eminpaşa Sk. No: Sultanahmet / İSTANBUL))

T.C. SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı. BASIN İLAN KURUMUNA (Alemdar Mah. Dr. Eminpaşa Sk. No: Sultanahmet / İSTANBUL)) Evrak Tarih ve Sayısı: 25/07/2018-4998 T.C. SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı *BENUMT4J* Sayı : 68457622-823.02 Konu : Bilişim Personel Alım İlanı BASIN İLAN KURUMUNA (Alemdar Mah.

Detaylı

Doğum Yeri : Gölcük Askerlik Durumu : Yapıldı. Uyruğu : T.C Sürücü Belgesi : B Sınıfı (2001)

Doğum Yeri : Gölcük Askerlik Durumu : Yapıldı. Uyruğu : T.C Sürücü Belgesi : B Sınıfı (2001) ENDER GÖKSEL Adres : Birlik Mah. 415. Cad. Oyak Sitesi 33/4 48. Giriş Birlik /Çankaya ANKARA E-mail : endergoksel@gmail.com Cep Tel : 0533 718 76 07 Ev Tel : 0312 440 63 67 Kişisel Bilgiler Doğum Tarihi

Detaylı

Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü

Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Kurumsal firmaların Bilgi Teknolojileri departmanlarından iki kritik beklentisi var: Verilerin

Detaylı

IT Manager Ünvanına Sahip Olun

IT Manager Ünvanına Sahip Olun IT Manager Ünvanına Sahip Olun örnekler, kısa tanıtımlar www.farukcubukcu-bt.com www.farukcubukcu.com www.edufleks.com Faruk Çubukçu faruk@farukcubukcu.com farukcubukcu@hotmail.com İçerik Neden IT Manager

Detaylı

Bilgi İşlemde Yeni Bir Çağ. 2012 IBM Corporation

Bilgi İşlemde Yeni Bir Çağ. 2012 IBM Corporation Bilgi İşlemde Yeni Bir Çağ BT İşletim Maliyetleri Dünya Genelinde Sunucu, Güç, Soğutma ve Yönetim İçin Yapılan Harcamalar 100 %8 %29 %63 130 %11 %46 %43 175 %16 %51 %33 217 %12 %66 %22 tahmini 247 %11

Detaylı

TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ GİRİŞ SINAVI İLANI

TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ GİRİŞ SINAVI İLANI TÜRKİYE İŞ KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ GİRİŞ SINAVI İLANI Genel Müdürlüğümüz İşgücü Piyasası Bilgi Hizmetleri Dairesi Başkanlığı emrinde istihdam edilmek üzere, 375 sayılı Kanun

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ BAŞVURU VE SINAV KILAVUZU

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ BAŞVURU VE SINAV KILAVUZU MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ BAŞVURU VE SINAV KILAVUZU Bakanlığımız emrinde istihdam edilmek üzere 31.12.2008 tarih ve 27097 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan "Kamu Kurum ve Kuruluşlarının

Detaylı

Dijital Dönüşüm Araştırması

Dijital Dönüşüm Araştırması Dijital Dönüşüm Araştırması Mart, 2017 Digital Age Dijital Dönüşüm Araştırması, ZENNA Kurumsal Marka Yönetimi Araştırmaları ve Danışmanlığı tarafından gerçekleştirilmiştir. Araştırma, Türkiye nin önde

Detaylı

TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ GİRİŞ SINAVI DUYURUSU TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ GİRİŞ SINAVI DUYURUSU Enstitümüz Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı emrinde istihdam edilmek üzere, 31/12/2008 tarih ve 27097 sayılı Resmi Gazete'de

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 657 sayılı Kanunun 4/B maddesi uyarınca istihdam edilmek üzere bilişim personeli ve uzman alınacaktır. Bilişim Personeli 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek altıncı

Detaylı

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ SINAV DUYURUSU

T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ SINAV DUYURUSU T.C. İÇİŞLERİ BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ SINAV DUYURUSU İçişleri Bakaanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, 31/12/2008 tarih ve 27097 sayılı Resmi Gazete de

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ SINAV DUYURUSU

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ SINAV DUYURUSU SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ SINAV DUYURUSU Üniversitemiz Bilgi İşlem Daire Başkanlığı emrinde istihdam edilmek üzere, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek altıncı maddesi

Detaylı

GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ SINAV GİRİŞ DUYURUSU

GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ SINAV GİRİŞ DUYURUSU GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ SINAV GİRİŞ DUYURUSU Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, 375 sayılı

Detaylı

Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü

Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Clonera Bulut Felaket Kurtarma ve İş Sürekliliği Çözümü Kurumsal firmaların Bilgi Teknolojileri departmanlarından iki kritik beklentisi var: Verilerin

Detaylı

Dell EMC VDI Cloud Client Computing Uçtan Uca Çözümler. İsel Horada Dell EMC Forum İstanbul

Dell EMC VDI Cloud Client Computing Uçtan Uca Çözümler. İsel Horada Dell EMC Forum İstanbul Dell EMC VDI Cloud Client Computing Uçtan Uca Çözümler İsel Horada isel.horada@dell.com 03.10.2017 Dell EMC Forum İstanbul Dell, uçtan uca «eksiksiz» bulut masaüstü Sadece Dell... Veri Merkezi Yazılım

Detaylı

TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ TEST VE BELGELENDİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI SIZMA TESTİ UZMANI FAALİYETLERİ

TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ TEST VE BELGELENDİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI SIZMA TESTİ UZMANI FAALİYETLERİ TÜRK STANDARDLARI ENSTİTÜSÜ BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ TEST VE BELGELENDİRME DAİRESİ BAŞKANLIĞI SIZMA TESTİ UZMANI FAALİYETLERİ 1. EĞİTİM TARİHLERİ: Gelen talepler doğrultusunda planlanmaktadır. 2. EĞİTİM SAATİ:

Detaylı

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Deadato & Burak Bestel

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Deadato & Burak Bestel BT Yönetim Sistemleri Nil Neli Deadato & Burak Bestel Nil Neli Deadato Kurucu Ortak İstanbul Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu İstanbul Kültür Üniversitesi Kalite ve Üretim Yönetimi Yüksek Lisans 8 senelik

Detaylı

Grafik Tasarım Baskı Teknikleri Dijital Tasarım UX Tasarım

Grafik Tasarım Baskı Teknikleri Dijital Tasarım UX Tasarım GRAFİK VE DİJİTAL TASARIM EĞİTİMLERİ Grafik Tasarım Baskı Teknikleri Dijital Tasarım UX Tasarım Bilge Adam Akademi nin sektör ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmış ve uygulamaya dayalı Grafik ve Dijital

Detaylı

T.C. SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı. BASIN İLAN KURUMUNA (Alemdar Mah. Dr. Eminpaşa Sk. No: Sultanahmet / İSTANBUL)

T.C. SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı. BASIN İLAN KURUMUNA (Alemdar Mah. Dr. Eminpaşa Sk. No: Sultanahmet / İSTANBUL) Evrak Tarih ve Sayısı: 02/10/2018-6967 T.C. SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ Personel Daire Başkanlığı *BEL9SMN4* Sayı : 68457622-823.02 Konu : Bilişim Personel Alım İlanı BASIN İLAN KURUMUNA (Alemdar Mah.

Detaylı

TRADESOFT BUSINESS SERVICES BACKOFFICE SUPPORT PAKETLERİ

TRADESOFT BUSINESS SERVICES BACKOFFICE SUPPORT PAKETLERİ PAKETLERİ MICROSOFT TEKNIK DANIŞMAN KAYNAĞI Microsoft Danışmanlık Kaynağı Servisimiz, yapılan destek paketi anlaşmasına dahilinde, Microsoft temel altyapı hizmetleri uzmanının (Teknik Müşteri Yöneticisi),

Detaylı

Hakkımızda Yeni trendleri takip ediyoruz Uluslararası standartlarda eğitim

Hakkımızda Yeni trendleri takip ediyoruz Uluslararası standartlarda eğitim Hakkımızda Bilişim alanında yetkin bireyler yetiştirmek için Antalya da 2000 yılında kurulmuştur.60 bilgisayar, 9 derslik, 26 eğitmen, 10.000 i askın mezunu ile Bilişim Eğitimleri alanında Antalya nın

Detaylı

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ GİRİŞ SINAVI İLANI

ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ GİRİŞ SINAVI İLANI ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ GİRİŞ SINAVI İLANI Bakanlığımız Bilgi İşlem Daire Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin

Detaylı

Hakkımızda Yeni trendleri takip ediyoruz Uluslararası standartlarda eğitim

Hakkımızda Yeni trendleri takip ediyoruz Uluslararası standartlarda eğitim Hakkımızda Bilişim alanında yetkin bireyler yetiştirmek için Antalya da 2000 yılında kurulmuştur.60 bilgisayar, 9 derslik, 26 eğitmen, 10.000 i askın mezunu ile Bilişim Eğitimleri alanında Antalya nın

Detaylı

T.C. ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ GİRİŞ SINAVI İLANI

T.C. ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ GİRİŞ SINAVI İLANI T.C. ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ GİRİŞ SINAVI İLANI Bakanlığımız Strateji Geliştirme Başkanlığı nda tam zamanlı olarak istihdam edilmek üzere, 375 sayılı Kanun Hükmünde

Detaylı

Windows Server 2012: Sanallaştırmanın ötesine geçin. Oğuz Pastırmacı IT Pro Teknolojileri Yöneticisi Microsoft Türkiye

Windows Server 2012: Sanallaştırmanın ötesine geçin. Oğuz Pastırmacı IT Pro Teknolojileri Yöneticisi Microsoft Türkiye Windows Server 2012: Sanallaştırmanın ötesine geçin Oğuz Pastırmacı IT Pro Teknolojileri Yöneticisi Microsoft Türkiye Endüstrideki trendler ve zorluklar Windows Server 2012: Sanallaştırmanın ötesinde Eksiksiz

Detaylı

Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ

Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ Bütünleşik İletişim 9.0 İletişimde Yeni Çağ Cisco Bütünleşik İletişim 9.0 (UC 9.0) İletişim ve işbirliğindeki en son teknoloji olan Cisco Bütünleşik İletişim Sistemi 9.0 (Cisco Unified Communications System

Detaylı

TürKOM TEKNOLOJİ ŞİRKETLER GRUBU

TürKOM TEKNOLOJİ ŞİRKETLER GRUBU TürKOM TEKNOLOJİ ŞİRKETLER GRUBU 1. TürKOM BİLGİSAYAR ELEKTRONİK HİZ.LTD.ŞTİ. TürKOM Bilgisayar TürKOM Teknoloji Grubunun ilk şirketidir. 1997 yılında üç mühendis tarafından Denizli merkezli olarak kurulan

Detaylı

Neden Linux Sertifikas ı?

Neden Linux Sertifikas ı? Neden Linux Sertifikas ı? Linux uzmanlarının bilgi seviyesini belirler İstihdama yardım eder Yeni kullanıcılara öğrenme için yol gösterir Eğitim merkezleri ve yayın evleri için model teşkil eder Linux'un

Detaylı

İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere Sahip Olduğunuzdan Emin misiniz?

İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere Sahip Olduğunuzdan Emin misiniz? Türkiye nin en popüler iş arama ve işe alma platformları olan yenibiriş.com da 1500, kariyer.net te ise 2000 e yakın İç Kontrol başlıklı ilan bulunmaktadır. İç Kontrol Uzmanı Pozisyonu İçin Doğru Kriterlere

Detaylı

SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ GİRİŞ SINAVI DUYURUSU

SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ GİRİŞ SINAVI DUYURUSU T.C. Kamu İhale Kurumundan: SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ GİRİŞ SINAVI DUYURUSU Kamu İhale Kurumunda istihdam edilmek üzere; 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 6 ncı maddesi ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarının

Detaylı

Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü. Bilgisayar Mühendisliği

Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü. Bilgisayar Mühendisliği Bilkent Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Bilgisayar Mühendisliği Bilgisayar Mühendisliği Günümüzde, finans, tıp, sanat, güvenlik, enerji gibi bir çok sektör, bilgisayar mühendisliğindeki gelişimlerden

Detaylı

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ ALINACAKTIR

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ ALINACAKTIR ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ ALINACAKTIR Bakanlığımız Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere 31/12/2008 tarih

Detaylı

Ali Akcan. Bilgi İşlem. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 6. Adres Bilgileri

Ali Akcan. Bilgi İşlem. Kişisel Bilgiler. Eğitim Bilgileri 1 / 6. Adres Bilgileri Ali Akcan Bilgi İşlem Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Çekmeköy - Mehmet Akif Mahalles Cep Telefonu : 90 (544) 873 78 88 E-Posta : caylakcan@gmail.com aliakcan@sistemasistani.com Kişisel Web

Detaylı

İÇİNDEKİLER. YAZARLAR HAKKINDA... v. RESİMLER LİSTESİ...xv. 1.1.Bulut Bilişim Kavramının Analizi...1 BÖLÜM 1: TEMELLER...1

İÇİNDEKİLER. YAZARLAR HAKKINDA... v. RESİMLER LİSTESİ...xv. 1.1.Bulut Bilişim Kavramının Analizi...1 BÖLÜM 1: TEMELLER...1 vii İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... iii YAZARLAR HAKKINDA... v İÇİNDEKİLER... vii RESİMLER LİSTESİ...xv BÖLÜM 1: TEMELLER...1 1.1.Bulut Bilişim Kavramının Analizi...1 1.1.1.Bulut Alt-Kavramı...1 1.1.2. Bilişim Alt-Kavramı...3

Detaylı

T.C. AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞINDAN SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ ALIM İLANI

T.C. AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞINDAN SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ ALIM İLANI T.C. AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞINDAN SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ ALIM İLANI Bakanlığımız Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı emrinde istihdam edilmek üzere, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin

Detaylı

UHeM ve Bulut Bilişim

UHeM ve Bulut Bilişim UHeM ve Bulut Bilişim Özden AKINCI Ulusal Yüksek Başarımlı Hesaplama Merkezi (UHeM) Bilim ve Mühendislik Uygulamalar Müdürü 11.07.2012 UHeM hakkında Vizyon: Yüksek başarımlı hesaplama, bilgi teknolojileri

Detaylı

EK:1 ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ ALINACAKTIR

EK:1 ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ ALINACAKTIR EK:1 ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDA İSTİHDAM EDİLMEK ÜZERE SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ ALINACAKTIR Bakanlığımız Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilmek üzere; 31/12/2008

Detaylı

Başkanlığımızda istihdam edilmek üzere, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 6.maddesi uyarınca sözleşmeli bilişim personeli alınacaktır.

Başkanlığımızda istihdam edilmek üzere, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 6.maddesi uyarınca sözleşmeli bilişim personeli alınacaktır. YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN Başkanlığımızda istihdam edilmek üzere, 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin Ek 6.maddesi uyarınca sözleşmeli bilişim personeli alınacaktır. Bilişim Personeli 375

Detaylı

DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş

DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş DESTEK TANITIM SUNUMU BİLGİSAYAR VE İLETİŞİM HİZMETLERİ TİCARET A.Ş Biz Kimiz? Destek, bilişim sektöründe; danışmanlık, tasarım, satış, kuruluş, network, dış kaynak, teknik ve bakım hizmetleri veren, müşterilerine

Detaylı

İstihdam. Aranılan Nitelikler. Edilecek Personel Sayısı. Personelin Görev Yapacağı Şehir. Öğrenim Durumu. İlan No İşyeri Birimi.

İstihdam. Aranılan Nitelikler. Edilecek Personel Sayısı. Personelin Görev Yapacağı Şehir. Öğrenim Durumu. İlan No İşyeri Birimi. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından: TÜBİTAK BAŞKANLIK BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI VE İDARİ HİZMETLER DAİRE BAŞKANLIĞI İLE TÜBİTAK MARMARA ARAŞTIRMA MERKEZİ BÜNYESİNDE GÖREV

Detaylı

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS

KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS 1 KASPERSKY ENDPOINT SECURITY FOR BUSINESS Kurumsal unsurlar ve BT üzerindeki etkileri ÇEVİKLİK Hızlı hareket edin, çevik ve esnek olun İşletme sahiplerinin %66'sı kurumsal çevikliğin öncelik olduğunu

Detaylı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığından: SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ GİRİŞ SINAVI İLANI I.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığından: SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ GİRİŞ SINAVI İLANI I. Kültür ve Turizm Bakanlığı Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığından: SÖZLEŞMELİ BİLİŞİM PERSONELİ GİRİŞ SINAVI İLANI I. GENEL BİLGİLER 1. Başkanlık, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı nda tam zamanlı

Detaylı

Kerevitaş Neden ve Nasıl Lotus Domino ya Geçti? İbrahim AYSU Kerevitaş Bilgi Teknolojileri Müdürü

Kerevitaş Neden ve Nasıl Lotus Domino ya Geçti? İbrahim AYSU Kerevitaş Bilgi Teknolojileri Müdürü Kerevitaş Neden ve Nasıl Lotus Domino ya Geçti? İbrahim AYSU Kerevitaş Bilgi Teknolojileri Müdürü Kerevitaş Kerevitaş, dondurulmuş gıda ve konserve gıda sektöründe, SuperFresh markasının üretici firması...

Detaylı

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri

Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yazılım Danışmanlık Ltd. Şti. Kurumsal Yönetim Sistemleri Sistemleri Yönetim Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Yönetim Sistemleri Kurumsal Akosis, sektörel olarak farklılık gösteren dinamikler ve iş

Detaylı

FAALİYET ALANI. 20 yılı aşan tecrübeyle tüm faaliyet alanlarımızda profesyonel şekilde çözümler üretmekteyiz. Kendir Grup;

FAALİYET ALANI. 20 yılı aşan tecrübeyle tüm faaliyet alanlarımızda profesyonel şekilde çözümler üretmekteyiz. Kendir Grup; FAALİYET ALANI 20 yılı aşan tecrübeyle tüm faaliyet alanlarımızda profesyonel şekilde çözümler üretmekteyiz. Kendir Grup; Danışmanlık (Enerji & EPDK) Petrol Arama Çıkarma Danışmanlığı Enerji Yatırımları

Detaylı

Dönüşümsel Bulut Yolculuğu: Artık Çok Daha Kolay!

Dönüşümsel Bulut Yolculuğu: Artık Çok Daha Kolay! Dönüşümsel Bulut Yolculuğu: Artık Çok Daha Kolay! Orçun M. Özalp Eylül 2012 0 Kariyerimdeki Dönüşüm (1990 lar - 2012) IT Dış Kaynak Sağlayıcı Veritabanı Üreticisi Telekom Operatörü Sistem Entegratörü Çalıştığım

Detaylı

Cloud Computing and Virtualization. Cloud Computing and Virtualization. Tarkan Eyerci Cybersoft

Cloud Computing and Virtualization. Cloud Computing and Virtualization. Tarkan Eyerci Cybersoft Cloud Computing and Virtualization Tarkan Eyerci Cybersoft İçerik Virtualization (Sanallaştırma) Sanallaştırma Tipleri Faydaları Sanallaştırma Çözümleri Sanallaştırma Çözümü : VirtualBox Sanallaştırma

Detaylı

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Bestel & Burak Bestel

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Bestel & Burak Bestel BT Yönetim Sistemleri Nil Neli Bestel & Burak Bestel Nil Neli Bestel Kurucu Ortak İstanbul Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu İstanbul Kültür Üniversitesi Kalite ve Üretim Yönetimi Yüksek Lisans 8 senelik

Detaylı

Bulut Bilişimin Hayatımızdaki Yeri İnternet Haftası Etkinlikleri 17 Nisan 2014. Yard.Doç.Dr.Tuncay Ercan tuncay.ercan@yasar.edu.tr

Bulut Bilişimin Hayatımızdaki Yeri İnternet Haftası Etkinlikleri 17 Nisan 2014. Yard.Doç.Dr.Tuncay Ercan tuncay.ercan@yasar.edu.tr Bulut Bilişimin Hayatımızdaki Yeri İnternet Haftası Etkinlikleri 17 Nisan 2014 Yard.Doç.Dr.Tuncay Ercan tuncay.ercan@yasar.edu.tr SaaS Gündem Kullanım alanları IaaS PaaS Sanallaştırma Hizmet Şekilleri

Detaylı

Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ Eği3m Dosyası

Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ Eği3m Dosyası Bilgi Güvenliği AKADEMİSİ Eği3m Dosyası www.bga.com.tr egi3m@bga.com.tr @bgakademisi 1 BGA Hakkında 2008 yılında Türkiye'deki bilgi güvenliği sektörüne profesyonel anlamda destek olmak amacıyla yola çıkan

Detaylı

Arş. Gör. Mümine KAYA

Arş. Gör. Mümine KAYA Arş. Gör. Mümine KAYA E-Mail: muminekaya@osmaniye.edu.tr İş Telefonu: 0 (328) 827 10 00-3705 İş Adresi: Osmaniye Korkut Ata Karacaoğlan Yerleşkesi 80000 Merkez / OSMANİYE KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Tarihi

Detaylı