BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ AKADEMİK YILI FAALİYET RAPORU. Aralık 2017

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ AKADEMİK YILI FAALİYET RAPORU. Aralık 2017"

Transkript

1 AKADEMİK YILI FAALİYET RAPORU Aralık 2017

2 BAUM - GENEL BİLGİLER

3

4 Türkiyede örnekler BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ Kuruluş: Bilgisayar Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi tarihinde sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak kurulmuştur. Merkezin Amacı: Bilgisayar Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi; Üniversite öğretim elemanlarının yapacakları ulusal ve uluslararası düzeydeki akademik araştırma ve eğitim çalışmalarına bilgisayar desteği vermek, Üniversitenin fakülte, yüksekokul ve diğer birimlerine bilgisayar desteği vererek, yönetim, öğrenci işleri ve sağlık hizmetlerinin çağdaş düzeye çıkmasına katkıda bulunmak, ulusal ve uluslararası bilgisayar ağlarına bağlanarak, Üniversitenin ulusal ve uluslararası Üniversitelerle bilgi ve teknoloji transferine katkıda bulunmak, kamu ve özel kuruluşların gereksinim duyduğu her türlü bilgi işlem hizmetlerine katkıda bulunmak, bu konularda araştırmalar yapmak, yapılan araştırmalara destek vermek, bu kuruluşların elemanlarını eğitmek, sorunlarına çözüm önerileri getirmek, bilgisayar ve bilgi işlem konularında yayınlar yapmak ve yapılan yayınlara destek vermek amacıyla kurulmuştur. Etkinlik Alanı: Bilgisayar teknolojisinin gelişmesine katkıda bulunacak araştırmaları yapar ve bu tür araştırmaları destekler. Bilgisayar ve bilgi işlem ile ilgili konularda yayın faaliyetlerini sürdürür, konferanslar verir, uluslararası ve ulusal düzeyde kongreler düzenler. Bu konularda yapılan çalışmaları destekler. Kamu ve özel kuruluşların ihtiyaç duyduğu her türlü bilgisayar programlarının hazırlanmasına yardımcı olur. Uzman sistemler konusunda inceleme ve çalışmalar yapar.

5 BAUM - AKADEMİK FAALİYETLER

6 2017 Yılı Karakoç M., Aksoy A., Şen M.E.A., Günay M., "Outcome Focused Computer Based Assessment System using Intelligent Shuffling Algorithm", 26th International Congress of Educational Sciences (ICES-UEBK 2017), ANTALYA, TÜRKIYE, Nisan 2017, pp.1-1 Aksoy A., Günay M., Karakoç M., "A Flexible Questions Stroage Hierarchy for Computer Based Assessment Systems ", International Conference on Engineering Technologies ICENTE 17, KONYA, TÜRKIYE, 7-9 Aralık 2017, pp Yılı Computer Based Assessment and Computerized Adaptive Testing, BAUM Research Project, Devam Ediyor, Alperen AKSOY Big Blue Button ile Uzaktan Eğitim Sistemi, BAUM Projesi, Devam Ediyor, Tuvana ÖZDOĞAN

7 BAUM - PROJELER

8 Elektronik Sınav Sistemi

9 Elektronik Sınav Sistemi, üniversitemizde sınavların elektronik ortamda gerçekleştirilip, değerlendirilmesi ve kazanımlarının çıkarılmasını amaçlayan bir çalışmadır.

10 TÖMER Belge Yükleme/Sorgulama Paneli

11 TÖMER Sertifika Yükleme Programı; Akdeniz Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezinin düzenlediği sertifika belgelerinin sisteme yüklenmesine olanak tanır.

12 TÖMER Sertifika Yükleme Programı ile sisteme yüklenen belgelere, belge doğrulama işlemini gerçekleştirerek rahatlıkla ulaşabiliriz.

13 Dış Kaynaklı Proje Başvuru/Takip Sistemi

14 Dış kaynaklı projeleri özendirme desteği; Akdeniz Üniversitesi öğretim üyeleri, doktora, tıpta/diş hekimliğinde uzmanlık ya da sanatta yeterlik eğitimini tamamlamış araştırmacıların yürütücü veya benzeri bir konumda görev aldığı, Akdeniz Üniversitesi dışındaki ulusal veya uluslararası kurumlarca fon desteği sağlanarak uygulamaya geçirilmiş projeler için uygulama aşamasındayken verilen destektir.

15 Dış Kaynaklı Proje Takip Sistemi ile Proje Başvurusunda bulunup, projenizin onaylanma sürecini takip edebilirsiniz. adresinden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

16 Öğrenci Toplulukları Etkinlikleri Başvuru/Takip Sistemi

17 Öğrenci Toplulukları Etkinlikleri Başvuru ve Takip Sistemi; Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde, öğrencilerin sosyal, kültürel, sportif ve bilimsel alanlarda düzenledikleri etkinliklerinin başvuru, takip ve ilgili web sayfasında duyurulmasına olanak sağlayan bir sistemdir.

18 adresinden Öğrenci Toplulukları etkinliklerine ulaşabilirsiniz.

19 Diploma Takip Sistemi

20 Diploma Takip Sistemi ile öğrencinin kişisel bilgilerine, diploma bilgilerine ve dosya bilgilerine göre işlem yapabilirsiniz.

21 Yoklama Sistemi

22 Akdeniz Üniversitesi Elektronik Yoklama Sistemi, öğrencilerin derse devamlılığını kontrol etme amacını taşıyarak oluşturulmuş bir çalışmadır.

23 Öğretim Elemanı bys.akdeniz.edu.tr alanından kullanıcı adı ve şifresini girerek yoklama alanından ders yoklama işlemini başlatabilir.

24 Akdeniz YÖS Başvuru/Takip Sistemi

25 AKDENİZ YÖS Başvuru/Takip Sistemi; Akdeniz Üniversitesi YÖS Uluslararası Öğrenci Sınavına başvurunuzu online olarak gerçekleştirebileceğiniz bir sistemdir. Web Adresine adresinden ulaşabilirsiniz..

26 Akademik Performans Sorgulama Sistemi

27 Akdeniz Üniversitesi Akademik Performans Sorgulama Sistemine adresinden ulaşabilirsiniz. Veriler akademisyenlerimizin gönderdiği Research ID kullanılarak WOS (Web of Science) 'dan çekilmiştir.

28 AKADEMİK YILI FAALİYET RAPORU Aralık 2017

BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ. Ekim 2018

BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ. Ekim 2018 Ekim 2018 BAUM - GENEL BİLGİLER Türkiyede örnekler Kuruluş: Bilgisayar Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi 18.06.1990 tarihinde 20552 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak kurulmuştur. Merkezin Amacı:

Detaylı

BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ. Şubat 2017

BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ. Şubat 2017 Şubat 2017 Akdeniz Üniversitesi Elektronik Yoklama Sistemi BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ Akdeniz Üniversitesi Elektronik Yoklama Sistemi Akdeniz Üniversitesi Elektronik Yoklama Sistemi,

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİ SINAVI (AKDENİZ YÖS) İŞLEMLERİ BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİ SINAVI (AKDENİZ YÖS) İŞLEMLERİ BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİ SINAVI (AKDENİZ YÖS) İŞLEMLERİ BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ Akdeniz Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Sınavına ilişkin bilgilere https://bys.akdeniz.edu.tr/akus/

Detaylı

BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ AKADEMİK YILI FAALİYET RAPORU. Aralık 2016

BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ AKADEMİK YILI FAALİYET RAPORU. Aralık 2016 BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ 2016 2017 AKADEMİK YILI FAALİYET RAPORU Aralık 2016 BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ BAUM - GENEL BİLGİLER BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA

Detaylı

BĠLGĠSAYAR BĠLĠMLERĠ ARAġTIRMA VE UYGULAMA MERKEZĠ e-eğġtġm KULLANIM KILAVUZU

BĠLGĠSAYAR BĠLĠMLERĠ ARAġTIRMA VE UYGULAMA MERKEZĠ e-eğġtġm KULLANIM KILAVUZU BĠLGĠSAYAR BĠLĠMLERĠ ARAġTIRMA VE UYGULAMA MERKEZĠ e-eğġtġm KULLANIM KILAVUZU Şubat 2017 Türkiyede örnekler BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ e-eğitim Modülü; Öğretim üyeleri ile öğrenciler

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ Akdeniz Üniversitesi Enstitü Başvuru Programına https://bys.akdeniz.edu.tr/enstitu/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ Akdeniz Üniversitesi Enstitü Başvuru Programına https://bys.akdeniz.edu.tr/enstitu/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ ENSTİTÜ PROGRAMI BİLGİSAYAR BİLİMLERİ ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ Akdeniz Üniversitesi Enstitü Başvuru Programına https://bys.akdeniz.edu.tr/enstitu/ adresinden ulaşabilirsiniz.

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AİLESİNE HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AİLESİNE HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AİLESİNE HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ Sevgili Öğrenciler, Yoğun bir çalışma sürecinin ardından, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi sonucunda başarılı olarak Akdeniz Üniversitesi ni kazandınız.

Detaylı

Kurumlar Arası Yatay Geçiş İşlemleri

Kurumlar Arası Yatay Geçiş İşlemleri Kurumlar Arası Yatay Geçiş İşlemleri Üniversitemiz Yükseköğretim Kurumlarının ara sınıflara veya yarıyıllara yatay geçiş için öğrencinin; Ayrılacağı kurumda öğretim süresinde sağladığı genel ağırlıklı

Detaylı

MERSİN ÜNİVERSİTESİ BEDS KULLANIM KILAVUZU

MERSİN ÜNİVERSİTESİ BEDS KULLANIM KILAVUZU MERSİN ÜNİVERSİTESİ BEDS KULLANIM KILAVUZU. Bilimsel Etkinliklere Destek Sistemi ne Giriş 2 Bilimsel Etkinliklere Destek Sistemi ne http://beds.mersin.edu.tr adresinden, gelen ekranda da Mersin Üniversitesi

Detaylı

T.C. İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ ADAYLARININ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU VE KABUL YÖNERGESİ

T.C. İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ ADAYLARININ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU VE KABUL YÖNERGESİ T.C. İSTANBUL YENİ YÜZYIL ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ ADAYLARININ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAŞVURU VE KABUL YÖNERGESİ (Üniversite Senatosunun 27/12/2017 tarih ve 2017/14 sayılı kararı ile kabul

Detaylı

TEL: FAKS: MAİL:

TEL: FAKS: MAİL: DÜZCE ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu TEL: 0 380 514 48 92 FAKS: 0 380 514 48 93 MAİL: sbmyo@duzce.edu.tr WEB: www.sbmyo.duzce.edu.tr DÜZCE ÜNİVERSİTESİ Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu

Detaylı

Uluslararası Öğrenciler için Başvuru Süreci

Uluslararası Öğrenciler için Başvuru Süreci Uluslararası Öğrenciler için Başvuru Süreci 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı LİSANSÜSTÜ PROGRAMLAR AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ Başvuru Tarihleri: Haziran ayı içerisinde üniversitemiz internet sitesinde duyurulacaktır.

Detaylı

Kurumlar Arası Yatay Geçiş İşlemleri

Kurumlar Arası Yatay Geçiş İşlemleri Kurumlar Arası Yatay Geçiş İşlemleri Üniversitemiz Yükseköğretim Kurumlarının ara sınıflara veya yarıyıllara yatay geçiş için öğrencinin; Ayrılacağı kurumda öğretim süresinde sağladığı genel ağırlıklı

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MERKEZİ SINAV PUANI İLE KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ MÜRACAATLARI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MERKEZİ SINAV PUANI İLE KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ MÜRACAATLARI 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MERKEZİ SINAV PUANI İLE KURUMLARARASI YATAY GEÇİŞ MÜRACAATLARI Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans Ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle

Detaylı

AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ BĠLĠMSEL ARAġTIRMA PROJELERĠ KOORDĠNASYON BĠRĠMĠ 2018 YILI UYGULAMA ESASLARI. A. Genel Ġlkeler

AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ BĠLĠMSEL ARAġTIRMA PROJELERĠ KOORDĠNASYON BĠRĠMĠ 2018 YILI UYGULAMA ESASLARI. A. Genel Ġlkeler AKDENĠZ ÜNĠVERSĠTESĠ BĠLĠMSEL ARAġTIRMA PROJELERĠ KOORDĠNASYON BĠRĠMĠ 2018 YILI UYGULAMA ESASLARI A. Genel Ġlkeler Destek Sayısı Limitleri: Proje yürütücüleri yürütmekte olduğu bir projesini başarı ile

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü nün ekli listede belirtilen anabilim dallarına 2008-2009 eğitim-öğretim yılı ikinci (bahar) yarıyılında Lisansüstü

Detaylı

Kurumiçi Yatay Geçiş İşlemleri

Kurumiçi Yatay Geçiş İşlemleri Kurumiçi Yatay Geçiş İşlemleri Bir fakülte, yüksekokul, konservatuvar ve meslek yüksekokulunun kendi bünyesindeki ya da üniversite içinde yer alan diğer fakülte, yüksekokul, konservatuvar veya meslek yüksekokulunun

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AİLESİNE HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AİLESİNE HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ AİLESİNE HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ Sevgili Öğrenciler, Yoğun bir çalışma sürecinin ardından, Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi sonucunda başarılı olarak Akdeniz Üniversitesi ni kazandınız.

Detaylı

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ÖNCELİKLİ ALANLAR ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ALIM İLANI Duyuru başlama tarihi 2.2.207 Son başvuru tarihi 04.0.208 Ön değerlendirme tarihi.0.208 Giriş sınavı (sözlü) tarihi

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİM Ön Lisans ve Lisans Eğitim Öğretim Güz Yarıyılı Yeni Öğrencilerin Kesin Kayıtları ve Yeterlilik Sınavları Bahar Yarıyılı 03-05 Eylül 2018

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. : Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü

ÖZGEÇMİŞ. : Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Tülay GÖRÜ DOĞAN İletişim Bilgileri Adres Telefon Mail : Çukurova Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü : 0322 338 67 77 / 253 : tulaygoru@hotmail.com,

Detaylı

DRC. UNVAN ALES. Öğr.Gör. (Arş.Gör kadrosu karşılık gösterilerek atama yapılacaktır) Yüksek Lisans yapmış olmak Torul MYO/Hukuk Bölümü/ Adalet Pr.

DRC. UNVAN ALES. Öğr.Gör. (Arş.Gör kadrosu karşılık gösterilerek atama yapılacaktır) Yüksek Lisans yapmış olmak Torul MYO/Hukuk Bölümü/ Adalet Pr. Gümüşhane Üniversitesi Rektörlüğünden: DÜZELTME İLANI 25 Mart 2019 tarihli ve 30725 sayılı Resmi Gazetede aslına uygun olarak yayımlanan ilanımızda Üniversitemiz aşağıda belirtilen birimleri için ilan

Detaylı

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU HAZIRLIK SINIFI VE YABANCI DİL DERSLERİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar

T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU HAZIRLIK SINIFI VE YABANCI DİL DERSLERİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar T.C. MALTEPE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU HAZIRLIK SINIFI VE YABANCI DİL DERSLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1 - Bu Yönergenin amacı, T.C. Maltepe Üniversitesinin

Detaylı

ÜNİVERSİTELERDE AKADEMİK YAPILANMA

ÜNİVERSİTELERDE AKADEMİK YAPILANMA ÜNİVERSİTELERDE AKADEMİK YAPILANMA Yükseköğretimde en yüksek eğitim kurumu olan üniversiteler, bilimsel özerkliğe ve kamu tüzel kişiliğine sahip, yüksek düzeyde eğitim-öğretim, bilimsel araştırma, yayın

Detaylı

3-) Üniversite içi Spor Faaliyetlerini koordine etmek; (Turnuvalar Sportif Şenlikler Yarışmalar, Maç organizasyonları, Spor Kursları v.

3-) Üniversite içi Spor Faaliyetlerini koordine etmek; (Turnuvalar Sportif Şenlikler Yarışmalar, Maç organizasyonları, Spor Kursları v. ULUSLARARASI ANTALYA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİRİMİ OLARAK ASLİ GÖREVLERİMİZ ; 1-) Hizmet verdiği kesimin beden sağlıklarını korumak ve geliştirmek, onlara disiplinli çalışma alışkanlığı kazandırmak, spora ilgi

Detaylı

YÖNETİM VE ORGANİZASYON Bölümü Öz Değerlendirme Raporu (2017) 1 Misyonu, Vizyonu, Değerleri ve Hedefleri Misyonu: Çağdaş ve etik değerleri

YÖNETİM VE ORGANİZASYON Bölümü Öz Değerlendirme Raporu (2017) 1 Misyonu, Vizyonu, Değerleri ve Hedefleri Misyonu: Çağdaş ve etik değerleri YÖNETİM VE ORGANİZASYON Bölümü Öz Değerlendirme Raporu (2017) 1 Misyonu, Vizyonu, Değerleri ve Hedefleri Misyonu: Çağdaş ve etik değerleri benimseyen, araştırmacı, üretken, yaratıcı, takım çalışmasına

Detaylı

EK-7 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI

EK-7 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI EK-7 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ 2017 2022 STRATEJİK PLANI Amaç 1. Çağdaş Eğitim Öğretim Faaliyetlerinin Sürekli İyileştirilmesi Hedef 1.1. Küresel Sanat, Bilim ve Dünyasında Yeni Yüzyılın Gereksinmelerini Karşılamaya

Detaylı

BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ BAŞVURU-DEĞERLENDİRME-DESTEK MANİSA-2014

BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ BAŞVURU-DEĞERLENDİRME-DESTEK MANİSA-2014 CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ BAP KOORDİNASYON BİRİMİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ BAŞVURU-DEĞERLENDİRME-DESTEK MANİSA-2014 BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNASYON BİRİMİ NEDİR? Yükseköğretim Kurumları nda

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KASIM 2016

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KASIM 2016 BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ KASIM 2016 AKADEMİK BİRİMLERİMİZ 13 FAKÜLTE 3 ENSTİTÜ 5 YÜKSEKOKUL 1 KONSERVATUAR FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ ( Kuruluş: 1992 ) FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ( Kuruluş: 1992 ) ZONGULDAK

Detaylı

MÜTERCİM (ÇEVİRMEN) Bir dilde yazılı bir metni başka bir dile çeviren kişidir. Mütercim bir dilden, bir başka dile veya dillere çeviri yaparken;

MÜTERCİM (ÇEVİRMEN) Bir dilde yazılı bir metni başka bir dile çeviren kişidir. Mütercim bir dilden, bir başka dile veya dillere çeviri yaparken; TANIM Bir dilde yazılı bir metni başka bir dile çeviren kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN Mütercim bir dilden, bir başka dile veya dillere çeviri yaparken; - Çeviri yapacağı dilde

Detaylı

Gazi Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ELAMANI ALIM İLANI Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve

Gazi Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ELAMANI ALIM İLANI Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve Gazi Üniversitesi Rektörlüğünden: ÖĞRETİM ELAMANI ALIM İLANI Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine; 2547 Sayılı Kanunun ilgili maddeleri ve 09.11.2018 tarihli Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe

Detaylı

ALTINBAŞ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR

ALTINBAŞ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR ALTINBAŞ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTİLME VE ATANMA YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK VE TANIMLAR Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı, Altınbaş Üniversitesi nin doktor öğretim üyesi,

Detaylı

ÜNİVERSİTE KÜTÜPHANE HİZMETLERİ

ÜNİVERSİTE KÜTÜPHANE HİZMETLERİ ÜNİVERSİTE KÜTÜPHANE HİZMETLERİ Üniversitemiz, öğrenim ve öğretimin sürekliliğini sağlamak amacıyla, zaman ve mekân sınırlaması olmaksızın, akademik program ve bilimsel araştırmaları destekleyen, kullanıcılarının

Detaylı

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTME ve ATANMA YÖNERGESİ

T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTME ve ATANMA YÖNERGESİ T.C. İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELİĞİNE YÜKSELTME ve ATANMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK ve TANIMLAR Amaç MADDE 1: Bu yönergenin amacı, İstanbul AREL Üniversitesinde açık bulunan

Detaylı

Akademik Kadro İlanları

Akademik Kadro İlanları Akademik Kadro İlanları Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1013147 İlanın Çıkılacağı yer ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ >KÖŞK MESLEK

Detaylı

1- Başvuru işlemlerine başlamak için öncelikli olarak Başvuru Türü ve Kayıt Durumu bilgilerinizi seçmelisiniz.

1- Başvuru işlemlerine başlamak için öncelikli olarak Başvuru Türü ve Kayıt Durumu bilgilerinizi seçmelisiniz. Başvuru İşlemleri Online başvuru süreci aşağıdaki adımlardan oluşmaktadır: Giriş, Kullanıcı Kaydı, Kimlik Bilgileri, Lisansüstü Başvuru, Belge Yükleme ve Başvuru Formu Yazdırma 1- Başvuru işlemlerine başlamak

Detaylı

ALES/YDS. Bölüm/Program/ Anabilim Dalı. Kadro Unvanı. Kadro. Eşdeğeri Puanı *Başvuracak adayların Diş Hekimliği Fakültesi mezunu. Fakülte/Yüksekokul

ALES/YDS. Bölüm/Program/ Anabilim Dalı. Kadro Unvanı. Kadro. Eşdeğeri Puanı *Başvuracak adayların Diş Hekimliği Fakültesi mezunu. Fakülte/Yüksekokul Yeditepe Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemize 547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 3.Maddesi ile 09 Kasım 08 tarihli, 30590 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan ve Dışındaki Elemanı Kadrolarına Yapılacak

Detaylı

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2012 İŞ PLANI SORUMLU BİRİM FAALİYET TARİH SORUMLU DURUM AÇIKLAMA İLGİLİ BİRİM

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2012 İŞ PLANI SORUMLU BİRİM FAALİYET TARİH SORUMLU DURUM AÇIKLAMA İLGİLİ BİRİM Ş U B A T O C A K BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2012 İŞ PLANI BİRİM FAALİYET TARİH DURUM AÇIKLAMA İLGİLİ BİRİM 1 Güz Yarıyıl Final Sınavları Programının İlanı 06 Ocak 2012

Detaylı

T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ ADAYLARININ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA KABUL YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ ADAYLARININ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA KABUL YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. SİİRT ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ ADAYLARININ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA KABUL YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç; MADDE 1-(1) Bu Yönerge nin amacı, Siirt Üniversitesinde

Detaylı

ŞEKİLLER DİZİNİ AKADEMİK/ İDARİ BİRİM EŞLEŞTİRİLMESİ AKADEMİK /İDARİ BÖLÜM EŞLEŞTİRİLMESİ BİNA EŞLEŞTİRME...

ŞEKİLLER DİZİNİ AKADEMİK/ İDARİ BİRİM EŞLEŞTİRİLMESİ AKADEMİK /İDARİ BÖLÜM EŞLEŞTİRİLMESİ BİNA EŞLEŞTİRME... İÇİNDEKİLER ŞEKİLLER DİZİNİ... 3 1. AKADEMİK/ İDARİ BİRİM EŞLEŞTİRİLMESİ... 4 2. AKADEMİK /İDARİ BÖLÜM EŞLEŞTİRİLMESİ... 5 3. BİNA EŞLEŞTİRME... 6 4. DERSLİK EŞLEŞTİRME... 8 5. EXCEL DEN VERİ YÜKLEME...

Detaylı

HALİÇ ÜNİVERSİTESİ YURTDIŞINDAN VEYA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KABULÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

HALİÇ ÜNİVERSİTESİ YURTDIŞINDAN VEYA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KABULÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar HALİÇ ÜNİVERSİTESİ YURTDIŞINDAN VEYA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ KABULÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, Haliç Üniversitesi bünyesindeki birimlerin

Detaylı

Ek Madde-2 Uyarınca Yemen'den Yapılabilecek Yatay Geçiş İşlemlerine İlişkin Esaslar

Ek Madde-2 Uyarınca Yemen'den Yapılabilecek Yatay Geçiş İşlemlerine İlişkin Esaslar Ek Madde-2 Uyarınca Yemen'den Yapılabilecek Yatay Geçiş İşlemlerine İlişkin Esaslar Yemen'de çıkan olaylar nedeniyle eğitimine bu ülkede başlayan Türk öğrencilerin yurdumuzdaki yükseköğretim kurumlarında

Detaylı

EK-7 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI

EK-7 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ STRATEJİK PLANI EK-7 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ 2017 2022 STRATEJİK PLANI Amaç 1. Çağdaş Eğitim Öğretim Faaliyetlerinin Sürekli İyileştirilmesi Hedef 1.1. Küresel Sanat, Bilim ve Dünyasında Yeni Yüzyılın Gereksinmelerini Karşılamaya

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=48881

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=48881 24.02.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=48881 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1007359 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

MALTEPE ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER

MALTEPE ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER TC MALTEPE ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM GENEL HÜKÜMLER AMAÇ Madde 1 Bu yönergenin amacı, Maltepe Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimininçalışma usul ve esaslarını düzenlemektir.

Detaylı

26/11/2018 Senato Kararı 2012/152

26/11/2018 Senato Kararı 2012/152 26/11/2018 Senato Kararı 2012/152 BAYBURT ÜNİVERSİTESİ ÇİFT ANADAL VE YANDAL PROGRAMLARI UYGULAMA YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Bayburt

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı için aşağıda verilen Anabilim

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

AKADEMİK PERSONEL İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. AKADEMİK PERSONEL İLANI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU Üniversitemiz birimlerine,

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Birim BALCI 2. Doğum Tarihi : 28.07.1975 3. Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Birim BALCI 2. Doğum Tarihi : 28.07.1975 3. Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Birim BALCI 2. Doğum Tarihi : 28.07.1975 3. Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Teknik Eğitim, Elektronik- Bilgisayar Eğitimi Marmara Üniversitesi.

Detaylı

Fakülte / Yüksekokul Bölüm / Program Akademik Personel Sayı Koşullar Mühendislik ve Doğa Bilgisayar Mühendisliği

Fakülte / Yüksekokul Bölüm / Program Akademik Personel Sayı Koşullar Mühendislik ve Doğa Bilgisayar Mühendisliği Maltepe Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirtilen akademik birimlerine, 547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 3. ve 33. Maddesi ile Öğretim Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak

Detaylı

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURU VE KONTENJAN İLANI

KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURU VE KONTENJAN İLANI KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURU VE KONTENJAN İLANI Kastamonu Üniversitesine kayıtlı bir öğrenci; her birimin kendi bünyesindeki veya Üniversite içinde yer alan diğer birimlerin bünyesindeki

Detaylı

28.02.2012 Tarihli Senato Kararı (Ankara Üniversitesine Yurtdışından Öğrenci Kabulüne İlişkin Yönerge nin değiştirilmesi hk.)

28.02.2012 Tarihli Senato Kararı (Ankara Üniversitesine Yurtdışından Öğrenci Kabulüne İlişkin Yönerge nin değiştirilmesi hk.) 28.02.2012 Tarihli Senato Kararı (Ankara Üniversitesine Yurtdışından Öğrenci Kabulüne İlişkin Yönerge nin değiştirilmesi hk.) ANKARA ÜNİVERSİTESİ Karar Tarihi : 28/02/2012 SENATO KARAR ÖRNEĞİ Toplantı

Detaylı

Öğr.Gör. H. Zeki DİRİL

Öğr.Gör. H. Zeki DİRİL Öğr.Gör. H. Zeki DİRİL BÖLÜMÜ Makine DOĞUM TARİHİ.06.960 TELEFON NO 0236 234 44 6 FAKS 0236 234 44 5 E-POSTA hzekidiril@gmail.com YABANCI DİL İngilizce EĞİTİM Mezuniyet Yılı Üniversite Bölümü ÖN LİSANS

Detaylı

Beykent Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sisteminde tüm eğitim ve öğretim faaliyetleri bir Web yazılımı olan Beykent Üniversitesi Öğretim Yönetim Sistemi

Beykent Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sisteminde tüm eğitim ve öğretim faaliyetleri bir Web yazılımı olan Beykent Üniversitesi Öğretim Yönetim Sistemi Beykent Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sisteminde tüm eğitim ve öğretim faaliyetleri bir Web yazılımı olan Beykent Üniversitesi Öğretim Yönetim Sistemi (ÖYS) üzerinden yürütülmektedir. Öğretim Yönetim Sisteminde,

Detaylı

ÖSYS PUANI İLE YATAY GEÇİŞ MÜRACAATLARI

ÖSYS PUANI İLE YATAY GEÇİŞ MÜRACAATLARI ÖSYS PUANI İLE YATAY GEÇİŞ MÜRACAATLARI Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans Ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal İle Kurumlararası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SELÇUK ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ FAKÜLTE TANITIMI Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI YÜKSEK LİSANS DOKTORA ANABİLİM DALLARI T.C. Vatandaşı Yatay Geçiş Yabancı Uyruklu T.C. Vatandaşı

Detaylı

Kurumiçi Yatay Geçiş İşlemleri

Kurumiçi Yatay Geçiş İşlemleri Kurumiçi Yatay Geçiş İşlemleri Bir fakülte, yüksekokul, konservatuvar ve meslek yüksekokulunun kendi bünyesindeki ya da üniversite içinde yer alan diğer fakülte, yüksekokul, konservatuvar veya meslek yüksekokulunun

Detaylı

TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ YILLAR İTİBARIYLA DEĞİŞİMİ

TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ YILLAR İTİBARIYLA DEĞİŞİMİ TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISININ 16.746 19.128 21.610 23.871 26.503 26.343 2010 2011 2012 2013 2014 Ocak 2015 Kaynak: Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (31.01.2015 itibarıyla) LİSANS ÖĞRENCİ SAYISININ ÖNLİSANS ÖĞRENCİ

Detaylı

Proje başvuruları : 01 Eylül Ekim 2016 Proje değerlendirmeleri : 10 Ekim Aralık 2016 Proje Sözleşmeleri : 15 Aralık Ocak 2017

Proje başvuruları : 01 Eylül Ekim 2016 Proje değerlendirmeleri : 10 Ekim Aralık 2016 Proje Sözleşmeleri : 15 Aralık Ocak 2017 II.DÖNEM PROJE BAŞVURU TAKVİMİ Proje başvuruları : 01 Eylül 2016 03 Ekim 2016 Proje değerlendirmeleri : 10 Ekim 2016 09 Aralık 2016 Proje Sözleşmeleri : 15 Aralık 2016 15 Ocak 2017 NOT: Başvuru tarihleri

Detaylı

ÜNİVERSİTEDE KULLANILAN TERİMLER

ÜNİVERSİTEDE KULLANILAN TERİMLER ÜNİVERSİTEDE KULLANILAN TERİMLER Yükseköğretim: Ortaöğretime dayalı ve en az dört yarı yılı kapsayan her kademedeki eğitimöğretimin tümüdür. Yükseköğretimde önlisans, lisans ve lisansüstü düzeylerde eğitim

Detaylı

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMI

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2013-2014 BAHAR YARIYILI LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARA ÖĞRENCİ ALIMI Lisansüstü Programlara Başvurularının Alınması Mülakat Sınavına Girmeye Hak Kazanan Öğrenci

Detaylı

27 Ağustos 2018 Güz yarıyılında açılacak ders ve şubelerin ÖBS ye girilmesi için son gün

27 Ağustos 2018 Güz yarıyılında açılacak ders ve şubelerin ÖBS ye girilmesi için son gün 1-17 Ağustos 2018 GAZİ ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvimi Lisansüstü öğrencilerinin yatay geçiş başvuruları (Araştırma Görevlileri için) 1-17 Ağustos 2018 Özel ve Misafir Öğrenci

Detaylı

EBA Öğrenci Kılavuzu EBA HAKKINDA A DAN Z YE

EBA Öğrenci Kılavuzu EBA HAKKINDA A DAN Z YE EBA Öğrenci Kılavuzu EBA HAKKINDA A DAN Z YE 1 EBA Nedir? EBA; ilkokul, ortaokul, lise ve açıktan okuyan tüm öğrencilerin ücretsiz olarak faydalanabildiği bir web sitesidir. Size kendi hızınızda ve kendi

Detaylı

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ DANIŞMANLIĞI YÖNERGESİ

T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ DANIŞMANLIĞI YÖNERGESİ T.C. İZMİR KÂTİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ DANIŞMANLIĞI YÖNERGESİ Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı; İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi ndeki tüm fakülte ve yüksekokullarda öğrenim görmekte olan öğrencilere

Detaylı

yabancı dilde (İngilizce) eğitim veren bölümler/programlar için geçerlidir.).

yabancı dilde (İngilizce) eğitim veren bölümler/programlar için geçerlidir.). Maltepe Üniversitesi Rektörlüğünden: ÜNİVERSİTEMİZE ÖĞRETİM ÜYELERİ ALINACAKTIR Üniversitemizin aşağıda gösterilen bölüm, program, anabilim dalları ve anasanat dallarına 2547 sayılı Kanun ve Üyeliğine

Detaylı

17. Yurt dışı kontenjanlarından yerleşenler söz konusu madde hükümlerinden yararlanamazlar.

17. Yurt dışı kontenjanlarından yerleşenler söz konusu madde hükümlerinden yararlanamazlar. ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS/LİSANS PROGRAMLARINA MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ KAPSAMINDA ÖĞRENCİ KABULÜNE İLİŞKİN ESASLAR Yüksek Öğretim Kurumlarında

Detaylı

T.C. ĠSTANBUL YENĠ YÜZYIL ÜNĠVERSĠTESĠ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCĠ ADAYLARININ LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAġVURU VE KABUL YÖNERGESĠ

T.C. ĠSTANBUL YENĠ YÜZYIL ÜNĠVERSĠTESĠ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCĠ ADAYLARININ LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAġVURU VE KABUL YÖNERGESĠ T.C. ĠSTANBUL YENĠ YÜZYIL ÜNĠVERSĠTESĠ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCĠ ADAYLARININ LĠSANSÜSTÜ PROGRAMLARA BAġVURU VE KABUL YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç: MADDE 1- (1) Bu Yönerge,

Detaylı

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Online Yatay Geçiş Başvuru Kılavuzu 1. Sisteme Üye Olma ve Giriş Yapma Yeni Kullanıcılar alanından sisteme kayıt

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDE YURT DIŞINDAN VEYA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME YÖNERGESİ

SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDE YURT DIŞINDAN VEYA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME YÖNERGESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDE YURT DIŞINDAN VEYA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ SEÇME VE YERLEŞTİRME YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 GÜZ YARIYILI EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 GÜZ YARIYILI EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 GÜZ YARIYILI EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ YATAY GEÇİŞ BAŞVURU KILAVUZU İçindekiler 1. SİSTEME GİRİŞ... 2 2. KİMLİK BİLGİLERİ, İLETİŞİM BİLGİLERİ VE KULLANICI BİLGİLERİNİN

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN KABUL VE KAYIT ESASLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN KABUL VE KAYIT ESASLARI YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar BARTIN ÜNİVERSİTESİ YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLERİN KABUL VE KAYIT ESASLARI YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu Yönerge, üniversitenin yabancı uyruklu öğrenci kontenjanına

Detaylı

İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ

İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ U Z A K T A N E Ğ İ T İ M M E R K E Z İ Öğretim Yönetim Sistemi ve Sanal Sınıf (ESLMS) Öğrenci Kılavuzu İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ Uzaktan Eğitim Sisteminde tüm eğitim

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Üniversitenin Kurucu Vakfı olan Gevher Sultan Eğitim, Araştırma, Kültür ve Sağlık Vakfı (GESAV) nın 2007 yılında kurulması ile birlikte kuruluş çalışmaları başlayan Mevlana Üniversitesi

Detaylı

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ Sevgili Adaylar,

T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ Sevgili Adaylar, T.C. ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARINA BAŞVURU KOŞULLARI KILAVUZU 2015-2016 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ Sevgili Adaylar, 2015-2016 eğitim-öğretim güz yarıyılında üniversitemizde

Detaylı

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN

İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN İLAN ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜNDEN 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü bünyesindeki lisansüstü

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ WEB TEMELLİ ÖĞRENME VE İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ

GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ WEB TEMELLİ ÖĞRENME VE İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ WEB TEMELLİ ÖĞRENME VE İÇERİK YÖNETİM SİSTEMİ GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

BİDB Enformatik Servisleri. Nisan 2005

BİDB Enformatik Servisleri. Nisan 2005 BİDB Enformatik Servisleri Nisan 2005 İçerik Enformatik servisleri Elektronik listeler Duyuru sistemi Forum servisi Web kullanıcıları servisi Elektronik duyuru yöntemleri İş olanakları sistemi 2/14 Enformatik

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ YAZI İŞLERİ BÜROSU HİZMET STANDARTLARI

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ YAZI İŞLERİ BÜROSU HİZMET STANDARTLARI SIRA NO İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ EDEBİYAT FAKÜLTESİ YAZI İŞLERİ BÜROSU HİZMET STANDARTLARI HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMALANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Fakültemiz Öğretim Kanunun 40/a maddesi

Detaylı

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1-(1) Bu Yönergenin amacı; Bitlis Eren Üniversitesi nde öğrenim gören özel gereksinimli

Detaylı

26 Aralık 2018 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 30637

26 Aralık 2018 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 30637 26 Aralık 2018 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 30637 NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN; Üniversitemizin birimlerine 09.11.2018 tarihli ve 30590 sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAŞVURU KLAVUZU GÜZ YARIYILI A- YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA KONTENJAN VE KOŞULLARI

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAŞVURU KLAVUZU GÜZ YARIYILI A- YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA KONTENJAN VE KOŞULLARI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAŞVURU KLAVUZU 2017-2018 GÜZ YARIYILI A- YÜKSEK LİSANS ve DOKTORA KONTENJAN VE KOŞULLARI a.1 Anatomi Anabilim Dalı a.2 Biyokimya Anabilim Dalı a 3 Histoloji ve Embriyoloji Anabilim

Detaylı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Evrak Tarih ve Sayısı: 14/06/2017-79163 T.C. AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı *BELCBASCU* Sayı : 61939645-103-E.79163 14/06/2017 Konu : 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Akademik

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Genel Sekreterlik DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Genel Sekreterlik DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Evrak Tarih ve Sayısı: 20/02/2015-8725 T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ Genel Sekreterlik *BENUENY8* Sayı :39633678/903.08.01/ Konu :KAKAD Genç Araştırmacılar Ödülü DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Katı

Detaylı

Bölüm/Program/ Fakülte. Duyuru Başlama Tarihi: Son Başvuru Tarihi: Mimarlık Fakültesi Mimarlık Doçent 1

Bölüm/Program/ Fakülte. Duyuru Başlama Tarihi: Son Başvuru Tarihi: Mimarlık Fakültesi Mimarlık Doçent 1 İstanbul Bilgi Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemize 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun ve Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği nin ilgili maddeleri ve Üyesi Dışındaki Elemanı Kadrolarına

Detaylı

14 Şubat 2018 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 30332

14 Şubat 2018 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 30332 14 Şubat 2018 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 30332 YÖNETMELİK İzmir Demokrasi Üniversitesinden: İZMİR DEMOKRASİ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

Kadrolarına yapılacak atamalarda uygulanacak merkezi sınav ile giriş sınavlarına ilişkin usul ve esaslar hakkında yönetmelik

Kadrolarına yapılacak atamalarda uygulanacak merkezi sınav ile giriş sınavlarına ilişkin usul ve esaslar hakkında yönetmelik 3-Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen merkezi yabancı dil dınavından en az 50 puan veya eşdeğerliği kabul edilen bir sınavdan bu puanı muadili bir puan almış olması gerekir. (Meslek Yüksekokulları

Detaylı

Lisansüstü Programlara Online Başvuru işlemleri linkini tıklayarak başlayınız.

Lisansüstü Programlara Online Başvuru işlemleri linkini tıklayarak başlayınız. Online Başvuru işlemine başlamadan önce Başvuru ve Kayıt Kılavuzu MUTLAKA OKUYUNUZ! I. ONLINE BAŞVURU İŞLEMLERİ İnternet tarayıcısı kullanılarak http://www.istanbul.edu.tr adresinde Duyurular ve Öğrenci

Detaylı

DOKTORA TEZSİZ YÜKSEK LİSANS TEZLİ YÜKSEK LİSANS. DOKTOR A/ (Yüksek. (Lisansa. Lisansa. Dayalı) Dayalı) Yabancı Uyruklu T.C.

DOKTORA TEZSİZ YÜKSEK LİSANS TEZLİ YÜKSEK LİSANS. DOKTOR A/ (Yüksek. (Lisansa. Lisansa. Dayalı) Dayalı) Yabancı Uyruklu T.C. lu lu lu lu lu lu lu lu lu lu lu lu lu lu lu lu lu lu lu lu lu lu MARMARA ÜNİVERSİTESİ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARI YILI FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ ÜSTÜ PROGRAMLARINA EK KONTENJANLA ÖĞRENCİ ALIMI

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: İlan Tarihi: 21-22/03/2018. Son Başvuru Tarihi: 04-05/04/2018. Ön Değerlendirme Tarihi: 10/04/2018

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: İlan Tarihi: 21-22/03/2018. Son Başvuru Tarihi: 04-05/04/2018. Ön Değerlendirme Tarihi: 10/04/2018 ÖNEMLİ NOT: 1024335,1024338 ve 1024339 NOLU İLANLAR İLE İLGİLİ GÜNCELLEME YAPILMIŞTIR. AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

Detaylı

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=52869

https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=52869 03.11.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=52869 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1011312 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönetmeliğin amacı; Uludağ Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama

Detaylı

Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı (BİDEB)

Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı (BİDEB) Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı (BİDEB) BİDEB Organizasyon Yapısı 2 BİDEB 2011 Yılı Destek Bütçesi 2011 Toplam Destek Bütçesi 81,3 Milyon TL 3 BİDEB Burslarının Temel Amacı Başarıya verilen ödül

Detaylı

SIKÇA SORULAN SORULAR. (Ortak Zorunlu Dersler için)

SIKÇA SORULAN SORULAR. (Ortak Zorunlu Dersler için) SIKÇA SORULAN SORULAR (Ortak Zorunlu Dersler için) Bartın Üniversitesi -2018 Ortak Zorunlu Derslerin Uzaktan Eğitimle Verilmesine Yönelik Kime Danışabilirim? Üniversitemizin fakülte/yüksekokul/meslek yüksekokulları

Detaylı

Dr.Öğr.Üyesi HACER ÖZYURT

Dr.Öğr.Üyesi HACER ÖZYURT Dr.Öğr.Üyesi HACER ÖZYURT ÖZGEÇMİŞ DOSYASI KİŞİSEL BİLGİLER Doğum Yılı : Doğum Yeri : Sabit Telefon : Faks : E-Posta Adresi : Web Adresi : Posta Adresi : 1982 TRABZON - VAKFIKEBİR T: 4623778387 F: hacerozyurt@ktu.edu.tr

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN LİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI ULUSLARARASI ÖĞRENCİ TERCİH İŞLEMLERİ KILAVUZU

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN LİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI ULUSLARARASI ÖĞRENCİ TERCİH İŞLEMLERİ KILAVUZU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN LİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI ULUSLARARASI ÖĞRENCİ TERCİH İŞLEMLERİ KILAVUZU 1 BAŞVURU TAKVİMİ Tüm Adaylar için Tercih İşlemleri Başvuru Tarihi Önlisans

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 GÜZ YARIYILI EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 GÜZ YARIYILI EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 2015-2016 GÜZ YARIYILI EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ LİSANSÜSTÜ BAŞVURU KILAVUZU İçindekiler 1. SİSTEME GİRİŞ... 2 2. KİMLİK BİLGİLERİ, EĞİTİM BİLGİLERİ VE İLETİŞİM BİLGİLERİNİN SİSTEME

Detaylı