MÜŞTERİ ÇEKLERİ. Müşteri Çekleri Listesi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MÜŞTERİ ÇEKLERİ. Müşteri Çekleri Listesi"

Transkript

1 MÜŞTERİ ÇEKLERİ Müşteri Çekleri Listesi Müşterilerinizden almış olduğunuz çeklerin raporudur. Detayında portföyünüzdeki, karşılıksız, ödenmiş, iade, tahsil ve teminat hesabındaki çeklerin dökümünü aylara göre kırılımlı alabilirsiniz. Müşteri çekleri için alınabildiği gibi, müşteri senetleri içinde aynı rapor alınabilmektedir. İçeriğinde; çek no, vadesi, asıl borçlu, çeki veren, banka, durumu, yeri, verilen ve çek tutarı bulunmaktadır. Vade Aralığı Raporda listelenmesi istenen çeklerin vade tarihinin girileceği Bu alanda vade tarihi için aralık vermek mümkündür. Vade tarihi için sınır verilmesi istenilmiyorsa, bu alan boş geçilebilir. Bordro Tarihi Raporda listelenmesi istenen çeklerin girildiği işlem tarih alanıdır.bu alanda işlem tarihi için aralık vermek mümkündür. Çek No Aralığı Raporda sadece, numarası belirli bir aralıkta olan çeklerin listelenmesi isteniyorsa, bu alana çek no aralığı girilmesi yeterlidir. Bu alan boş geçilmesi halinde tüm çekler listelenecektir.

2 Tutar Aralığı Raporda listelenmesi istenen çeklerin tutar aralığı girildiği Bu alanda belirli tutar aralığı vermek mümkündür. Cari Ġsim Tek bir müşteriye ait çeklerin listelenmesi isteniyorsa bu alana cari isim girilir. Yer Kodu Raporda Hepsi, Portföy, Ciro, Tahsil ve Teminattaki çeklerin listelenmesi için kullanılan Durumu Hepsi, Beklemede, İade, Karşılıksız ve Ödenmiş olan çeklerin listelenmesi için kullanılan Tüm parametreler belirtilerek Ekran yada Yazıcıdan rapor dökümü alınabilir.

3 Portföyde ki Çek Listesi Şirketinizin elinde bulunan mevcut çeklerin listelerini alabileceğiniz bölümdür. Şirketinizin portföyüne giren çeklerden ciro, tahsil veya teminat hesaplarına çıkışı yapılmamış olup halen elinizde (portföyde) bulunanları Çek no, Vade tarihi, Asıl Borçlu, Durumu ve Çek Tutarı başlıkları altında listeler. Vade Aralığı Raporda listelenmesi istenen çeklerin vade tarihinin girileceği Bu alanda vade tarihi için aralık vermek mümkündür. Vade tarihi için sınır verilmesi istenilmiyorsa, bu alan boş geçilebilir. Bordro Tarihi Raporda listelenmesi istenen çeklerin girildiği işlem tarih alanıdır. Bu alanda işlem tarihi için aralık vermek mümkündür. Çek No Aralığı Raporda sadece, numarası belirli bir aralıkta olan çeklerin listelenmesi isteniyorsa, bu alana çek no aralığı girilmesi yeterlidir. Bu alan boş geçilmesi halinde tüm portföydeki çekler listelenecektir. Tutar Aralığı Raporda listelenmesi istenen portföydeki çeklerin tutar aralığı girildiği Bu alanda belirli tutar aralığı vermek mümkündür.

4 Cari Ġsim Tek bir müşteriye ait çeklerin listelenmesi isteniyorsa bu alana cari isim girilir. Yer Kodu Raporda Hepsi, Portföy, Ciro, Tahsil ve Teminattaki çeklerin listelenmesi için kullanılan Bu raporda portföydeki çeklerin listesi alınacağından dolayı Yer Kodu Portföy seçili durumdadır. Durumu Hepsi, Beklemede, İade, Karşılıksız ve Ödenmiş olan çeklerin listelenmesi için kullanılan Tüm parametreler belirtilerek Ekran yada Yazıcıdan rapor dökümü alınabilir.

5 Karşılıksız Müşteri Çekleri Ciro edilen çeklerden karşılıksız çıkanların belirlenecek parametrelere göre listeleneceği rapordur. Vade Aralığı Raporda listelenmesi istenen çeklerin vade tarihinin girileceği Bu alanda vade tarihi için aralık vermek mümkündür. Vade tarihi için sınır verilmesi istenilmiyorsa, bu alan boş geçilebilir. Bordro Tarihi Raporda listelenmesi istenen çeklerin girildiği işlem tarih alanıdır. Bu alanda işlem tarihi için aralık vermek mümkündür. Çek No Aralığı Raporda sadece, numarası belirli bir aralıkta olan çeklerin listelenmesi isteniyorsa, bu alana çek no aralığı girilmesi yeterlidir. Bu alan boş geçilmesi halinde karşılıksız tüm çekler listelenecektir. Tutar Aralığı Raporda listelenmesi istenen karşılıksız çeklerin tutar aralığı girildiği Bu alanda belirli tutar aralığı vermek mümkündür.

6 Cari Ġsim Tek bir müşteriye ait karşılıksız çeklerin listelenmesi isteniyorsa bu alana cari isim girilir. Yer Kodu Raporda Hepsi, Portföy, Ciro, Tahsil ve Teminattaki çeklerin listelenmesi için kullanılan Durumu Hepsi, Beklemede, İade, Karşılıksız ve Ödenmiş olan çeklerin listelenmesi için kullanılan Bu raporda karşılıksız çeklerin listesi alınacağından dolayı Durumu Karşılıksız seçili durumdadır. Tüm parametreler belirtilerek Ekran ya da Yazıcıdan rapor dökümü alınabilir.

7 Ödenmiş Müşteri Çekleri Çeklerinizin ödenmiş olanlarının listesinin alındığı rapordur. Vade Aralığı Raporda listelenmesi istenen ödenmiş çeklerin vade tarihinin girileceği Bu alanda vade tarihi için aralık vermek mümkündür. Vade tarihi için sınır verilmesi istenilmiyorsa, bu alan boş geçilebilir. Bordro Tarihi Raporda listelenmesi istenen çeklerin girildiği işlem tarih alanıdır. Bu alanda işlem tarihi için aralık vermek mümkündür. Çek No Aralığı Raporda sadece, numarası belirli bir aralıkta olan ödenmiş çeklerin listelenmesi isteniyorsa, bu alana çek no aralığı girilmesi yeterlidir. Bu alan boş geçilmesi halinde ödenmiş tüm çekler listelenecektir. Tutar Aralığı Raporda listelenmesi istenen ödenmiş çeklerin tutar aralığı girildiği Bu alanda belirli tutar aralığı vermek mümkündür. Cari Ġsim Tek bir müşteriye ait ödenmiş çeklerin listelenmesi isteniyorsa bu alana cari isim girilir.

8 Yer Kodu Raporda Hepsi, Portföy, Ciro, Tahsil ve Teminattaki çeklerin listelenmesi için kullanılan Durumu Hepsi, Beklemede, İade, Karşılıksız ve Ödenmiş olan çeklerin listelenmesi için kullanılan Bu raporda ödenmiş çeklerin listesi alınacağından dolayı Durumu Ödenmiş seçili durumdadır. Tüm parametreler belirtilerek Ekran ya da Yazıcıdan rapor dökümü alınabilir.

9 İade Edilmiş Çekler Bu raporda müşterilere iade edilen çeklerin listelendiği Vade Aralığı Raporda listelenmesi istenen iade çeklerin vade tarihinin girileceği Bu alanda vade tarihi için aralık vermek mümkündür. Vade tarihi için sınır verilmesi istenilmiyorsa, bu alan boş geçilebilir. Bordro Tarihi Raporda listelenmesi istenen çeklerin girildiği işlem tarih alanıdır. Bu alanda işlem tarihi için aralık vermek mümkündür. Çek No Aralığı Raporda sadece, numarası belirli bir aralıkta iade edilmiş çeklerin listelenmesi isteniyorsa, bu alana çek no aralığı girilmesi yeterlidir. Bu alan boş geçilmesi halinde ödenmiş tüm iade edilmiş çekler listelenecektir. Tutar Aralığı Raporda listelenmesi istenen iade edilmiş çeklerin tutar aralığı girildiği Bu alanda belirli tutar aralığı vermek mümkündür.

10 Cari Ġsim Tek bir müşteriye ait iade edilmiş çeklerin listelenmesi isteniyorsa bu alana cari isim girilir. Yer Kodu Raporda Hepsi, Portföy, Ciro, Tahsil ve Teminattaki çeklerin listelenmesi için kullanılan Durumu Hepsi, Beklemede, İade, Karşılıksız ve Ödenmiş olan çeklerin listelenmesi için kullanılan Bu raporda ödenmiş iade edilmiş çeklerin listesi alınacağından dolayı Durumu İade seçili durumdadır. Tüm parametreler belirtilerek Ekran ya da Yazıcıdan rapor dökümü alınabilir.

11 Tahsil Hesabındaki Çekler Tahsile çıkılmış, Yer Kodu Tahsil olan çeklerin listesini veren rapordur. Vade Aralığı Raporda listelenmesi istenen çeklerin vade tarihinin girileceği Bu alanda vade tarihi için aralık vermek mümkündür. Vade tarihi için sınır verilmesi istenilmiyorsa, bu alan boş geçilebilir. Bordro Tarihi Raporda listelenmesi istenen çeklerin girildiği işlem tarih alanıdır. Bu alanda işlem tarihi için aralık vermek mümkündür. Çek No Aralığı Raporda sadece, numarası belirli bir aralıkta tahsildeki çeklerin listelenmesi isteniyorsa, bu alana çek no aralığı girilmesi yeterlidir. Bu alan boş geçilmesi halinde ödenmiş tüm tahsildeki çekler listelenecektir. Tutar Aralığı Raporda listelenmesi istenen tahsildeki çeklerin tutar aralığı girildiği Bu alanda belirli tutar aralığı vermek mümkündür.

12 Cari Ġsim Tek bir müşteriye tahsildeki çeklerin listelenmesi isteniyorsa bu alana cari isim girilir. Yer Kodu Raporda Hepsi, Portföy, Ciro, Tahsil ve Teminattaki çeklerin listelenmesi için kullanılan Bu raporda tahsildeki çeklerin listesi alınacağından dolayı Durumu Tahsil seçili durumdadır. Durumu Hepsi, Beklemede, İade, Karşılıksız ve Ödenmiş olan çeklerin listelenmesi için kullanılan Tüm parametreler belirtilerek Ekran ya da Yazıcıdan rapor dökümü alınabilir.

13 Teminat Hesabı Çek Listesi Teminata çıkılmış, Yer Kodu Teminat olan çeklerin listesini veren rapordur. Vade Aralığı Raporda listelenmesi istenen çeklerin vade tarihinin girileceği Bu alanda vade tarihi için aralık vermek mümkündür. Vade tarihi için sınır verilmesi istenilmiyorsa, bu alan boş geçilebilir. Bordro Tarihi Raporda listelenmesi istenen çeklerin girildiği işlem tarih alanıdır. Bu alanda işlem tarihi için aralık vermek mümkündür. Çek No Aralığı Raporda sadece, numarası belirli bir aralıkta teminattaki çeklerin listelenmesi isteniyorsa, bu alana çek no aralığı girilmesi yeterlidir. Bu alan boş geçilmesi halinde teminattaki bütün çekler listelenecektir. Tutar Aralığı Raporda listelenmesi istenen teminattaki çeklerin tutar aralığı girildiği Bu alanda belirli tutar aralığı vermek mümkündür.

14 Cari Ġsim Tek bir müşteriye teminat hesabındaki çeklerin listelenmesi isteniyorsa bu alana cari isim girilir. Yer Kodu Raporda Hepsi, Portföy, Ciro, Tahsil ve Teminattaki çeklerin listelenmesi için kullanılan Bu raporda teminat hesabındaki çeklerin listesi alınacağından dolayı Durumu Teminat seçili durumdadır. Durumu Hepsi, Beklemede, İade, Karşılıksız ve Ödenmiş olan çeklerin listelenmesi için kullanılan Tüm parametreler belirtilerek Ekran ya da Yazıcıdan rapor dökümü alınabilir.

15 Müşteri Çek Dağılımı Müşterilerinizden aldığınız çeklerin aylara göre toplamlarını alabileceğiniz rapordur. Borç çek dağılımı içinde aynı raporu kullanabilirsiniz. İçeriğinde aylar ve çek tutar toplamları bulunmaktadır. YIL Çek dağılımlarının yapılacağı yılın belirtilmesi için doldurulması gereken zorunlu TUTAR ARALIĞI Raporda listelenmesi istenen çek dağılımlarının tutar aralığı girildiği Bu alanda belirli tutar aralığı vermek mümkündür. Cari Ġsim Tek bir müşteriye ait çek dağılımları listelenmesi isteniyorsa bu alana cari isim girilir. Yer Kodu Raporda Hepsi, Portföy, Ciro, Tahsil ve Teminattaki çeklerin listelenmesi için kullanılan Durumu Hepsi, Beklemede, İade, Karşılıksız ve Ödenmiş olan çeklerin listelenmesi için kullanılan Tüm parametreler belirtilerek Ekran ya da Yazıcıdan rapor dökümü alınabilir.

16

CARİ İŞLEMLER. Genel Borç Alacak Dökümü

CARİ İŞLEMLER. Genel Borç Alacak Dökümü CARİ İŞLEMLER Genel Borç Alacak Dökümü Cari hesaplarınıza ilişkin borç, alacak ve bakiyelerinin alındığı rapordur. Cari aktif kodları kullanılabildiğinden gruplar halinde borç alacaklar görülebilmektedir.

Detaylı

SATIŞ VE DAĞITIM İŞLEMLERİ

SATIŞ VE DAĞITIM İŞLEMLERİ Satış Fatura Özet Raporu SATIŞ VE DAĞITIM İŞLEMLERİ Herhangi bir cari hesaba düzenlenmiş fatura toplamları alınabildiği gibi belirli bir grup için düzenlenmiş fatura toplamları da alınabilmektedir. Amaç

Detaylı

STOK YÖNETİMİ. Stok Hareket Ekstresi

STOK YÖNETİMİ. Stok Hareket Ekstresi STOK YÖNETİMİ Stok Hareket Ekstresi Stok hareketlerinizin detaylarını alabileceğiniz rapordur. Nereye ne kadar, hangi fiyatla ürün satıldığını veya alındığını görüntüleyebilirsiniz. İçeriğinde; tarih,

Detaylı

HESAP İŞLEMLERİ MODÜLÜ

HESAP İŞLEMLERİ MODÜLÜ HESAP İŞLEMLERİ MODÜLÜ Hesap işlemleri modülü İşletmelerde dönem içersinde gerçekleşen tüm hesap işlemlerini kayıt altına almak Bu modül 4 bölümden oluşur.(banka, Kasa, Çek,Senet) Banka Modülü, Bankalar

Detaylı

CARİ HESAP ANALİSTİ. Seçilmiş olan cariyi burada görebilirsiniz.

CARİ HESAP ANALİSTİ. Seçilmiş olan cariyi burada görebilirsiniz. CARİ HESAP ANALİSTİ Seçmiş olduğunuz cari hesabın firma için önem derecesini ve kapasitesini tespit edebileceğiniz bir analiz çalışmasıdır. Bu form sayesinde bir müşteri temsilcisi ilgili cari hesabı hiç

Detaylı

Çek-Senet Modülü Dizayn. Dökümanı. Turquaz Muhasebe. Versiyon 0.2. Önsel Armağan. 15 Eylül 04

Çek-Senet Modülü Dizayn. Dökümanı. Turquaz Muhasebe. Versiyon 0.2. Önsel Armağan. 15 Eylül 04 Çek-Senet Modülü Dizayn Dökümanı Turquaz Muhasebe Versiyon 0.2 Önsel Armağan 15 Eylül 04 Turquaz Muhasebe, Çek-Senet Modülü Dizayn Dökümanı Sayfa 2 İçindekiler İÇİNDEKİLER 2 GEÇMİŞ DEĞİŞİKLİKLER 3 1. GİRİŞ

Detaylı

LKS2. Kredi Kartı Uygulamaları

LKS2. Kredi Kartı Uygulamaları LKS2 Kredi Kartı Uygulamaları LOGO Kasım 2006 İçindekiler LKS2 Kredi Kartı Uygulamalarında kullanılan parametreler... 3 Banka Hesabı Kayıt Türleri... 3 Geri Ödeme Planları... 4 Geri Ödeme Plan Bilgileri...

Detaylı

Çek ve Senet LOGO Mayıs 2014

Çek ve Senet LOGO Mayıs 2014 Çek ve Senet LOGO Mayıs 2014 İçindekiler İçindekiler... 2 Çek / Senet... 3 Çek ve Senetler... 4 Çek Kartları... 5 Senet Kartları... 7 Devir Çek/Senet Girişleri... 9 Statü seçimi... 9 Çeklerin Yazdırılması...

Detaylı

YURTİÇİ KREDİ SİGORTALARI BAŞVURU FORMU

YURTİÇİ KREDİ SİGORTALARI BAŞVURU FORMU Şirket Adı: YURTİÇİ KREDİ SİGORTALARI BAŞVURU FORMU Lütfen tüm bölümleri eksiksiz olarak doldurunuz, gerekirse sayfa ilave ediniz. Lütfen tüm sorulara cevap veriniz. 1)MÜŞTERİ BİLGİLERİ Ticaret Siciline

Detaylı

İHRACAT KREDİ SİGORTALARI BAŞVURU FORMU

İHRACAT KREDİ SİGORTALARI BAŞVURU FORMU İHRACAT KREDİ SİGORTALARI BAŞVURU FORMU ÖNEMLİ UYARI : İhracat alacak sigortalarında ağırlıklı olarak hangi para birimi ile satış yapıyorsanız formdaki tüm bilgileri o para birimi cinsinden ve tüm sorulara

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2014 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/20/2014 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.23 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Kredi Kartı Fiş Tahsilatı - Firma Kredi Kartı Fiş Ödemesi Pencerelerinde

Detaylı

BANKA TEMĐNAT MEKTUPLARI

BANKA TEMĐNAT MEKTUPLARI BANKA TEMĐNAT MEKTUPLARI Versiyon : 3.6.6.x Đlgili Programlar : Yakamoz ve Üstü Ticari Paketler Tarih : 26.01.2009 Doküman Seviyesi (1 5) : 3 (Tecrübeli Kullanıcı) GĐRĐŞ Teminat mektubu, bankadan alınarak

Detaylı

Firma/Gümrük Müşavirliği Giriş Ekranı

Firma/Gümrük Müşavirliği Giriş Ekranı Dış Ticaret Modülü Dış ticaret servisi belge tipine (ATR, EUR. 1, Form A, Mense vs) göre stok yaratılmasını ve bu stokun eritilmesini esas alarak çalışmaktadır. Belge satışı odaca yapıldıktan sonra stoktan

Detaylı

GO Plus Çek ve Senet LOGO Mart 2012

GO Plus Çek ve Senet LOGO Mart 2012 GO Plus Çek ve Senet LOGO Mart 2012 İçindekiler İçindekiler... 2 İçindekiler... 2 Çek / Senet... 4 Çek ve Senetler... 5 Çekler... 6 Senetler... 9 Devir Çek/Senet Girişleri... 12 Statü seçimi... 12 Çeklerin

Detaylı

START İçindekiler Kasa 2/17

START İçindekiler Kasa 2/17 Kasa LOGO Ocak 2012 İçindekiler Kasalar... 3 Kasa Bilgileri... 4 Kasa Hesap Özeti... 5 Hesap Özeti Grafiği... 5 Kasa Ekstresi... 6 Kasa İşlemleri... 7 Kasa İşlem Türleri... 8 Kasa Cari Hesap İşlemleri...

Detaylı

Demsilver Muhasebe Programı

Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı Demsilver Muhasebe Programı; Stok,Cari,Fatura, İrsaliye, Kasa, Banka, Çek, Senet ve Raporlama Mödüllerinden Oluşur. CARİ Muhasebe Programında Sınırsız cari kart açabilirsiniz

Detaylı

Teminatlar LOGO Haziran 2008

Teminatlar LOGO Haziran 2008 Teminatlar LOGO Haziran 2008 içindekiler LOGO-GO Teminatlar...3 Teminat Bilgileri...4 Teminat mektubu türündeki teminatlar için Teminat Detay Bilgileri...6 İpotek Türü Teminatlar için İpotek Detay Bilgileri...8

Detaylı

HESAPÇI. Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş.

HESAPÇI. Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi. 2008 Mikro Yazılımevi A.Ş. HESAPÇI Küçük İşletmeler İçin Ticari Otomasyon Paketi 1 HESAPÇI KÜÇÜK İŞLETMELER İÇİN TİCARİ OTOMASYON PAKETİ ARTIK SİZİN DE BİR OTOMASYONA İHTİYACINIZ VAR. Ekonomik, pratik, becerikli. tam sizin için.,

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. Ödeme planlarında taksitli ödeme bilgileri. Ürün :

DESTEK DOKÜMANI. Ödeme planlarında taksitli ödeme bilgileri. Ürün : Taksitli Satış Đşlemleri Taksitli Satış sistemi adı üzerinde tüm taksitle satış yapan firmalarda kullanılabilir. Bunun yanısıra peşin fiyatı belirli ancak vadeli fiyatı ve taksit sayısı bilinmeyen tüm

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2014 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/20/2014 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.23 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Kredi Kartı Fiş Tahsilatı - Firma Kredi Kartı Fiş Ödemesi Pencerelerinde

Detaylı

1) Mal alımı faturasının kaydedilmesi ile faturada kullanılan stok ve cari kartları hangi taraflarından hareket görürler? Kısaca açıklayınız

1) Mal alımı faturasının kaydedilmesi ile faturada kullanılan stok ve cari kartları hangi taraflarından hareket görürler? Kısaca açıklayınız TUZLA SÜLEYMAN DEMİREL TİCARET MESLEK LİSESİ MAÖL MUHASEBE FİNANSMAN ALANI BİLGİSAYARLI MUHASEBE DALI İŞLETMELERDE BECERİ EĞİTİMİ I.DÖNEM TELAFİ EĞİTİMİ VE BECERİ SINAVI HAZIRLIK ÇALIŞMASI II.BÖLÜM SORULAR

Detaylı

GO Plus Çek ve Senet LOGO Kasım 2012

GO Plus Çek ve Senet LOGO Kasım 2012 GO Plus Çek ve Senet LOGO Kasım 2012 İçindekiler Çek / Senet... 4 Çek ve Senetler... 5 Çekler... 6 Senetler... 9 Devir Çek/Senet Girişleri... 12 Statü seçimi... 13 Çeklerin Yazdırılması... 13 Senetlerin

Detaylı

GO Plus Teminatlar LOGO Kasım 2012

GO Plus Teminatlar LOGO Kasım 2012 GO Plus Teminatlar LOGO Kasım 2012 İçindekiler Teminatlar... 3 Teminat Bilgileri... 4 Teminat mektubu türündeki teminatlar için Teminat Detay Bilgileri... 6 İpotek Türü Teminatlar için İpotek Detay Bilgileri...

Detaylı

GO Plus Teminatlar LOGO Mart 2013

GO Plus Teminatlar LOGO Mart 2013 GO Plus Teminatlar LOGO Mart 2013 İçindekiler Teminatlar... 3 Teminat Bilgileri... 4 Teminat mektubu türündeki teminatlar için Teminat Detay Bilgileri... 6 İpotek Türü Teminatlar için İpotek Detay Bilgileri...

Detaylı

VPOS 724 Versiyon 3 KULLANMA KILAVUZU

VPOS 724 Versiyon 3 KULLANMA KILAVUZU VPOS 724 Versiyon 3 KULLANMA KILAVUZU İçindekiler Giriş 1 Ana Menü 2 Manuel Provizyon 2 VakıfPara İşlemleri 3 Satış İptali 4 İade 5 Ön provizyon Onayı 6 Günsonu 6 Günsonu detay 7 Listeleme 7 Kullanıcı

Detaylı

ÇEK/SENET LOGO Haziran 2008

ÇEK/SENET LOGO Haziran 2008 ÇEK/SENET LOGO Haziran 2008 İçindekiler İçindekiler...2 Çek / Senet...4 Çek ve Senetler...5 Çek Kartları...6 Senet Kartları...8 Devir Çek/Senet Girişleri...10 Statü seçimi...10 Çeklerin Yazdırılması...11

Detaylı

Banka Kredi Takibi ve Kredi Geri Ödemeleri BANKA KREDİ TAKİBİ

Banka Kredi Takibi ve Kredi Geri Ödemeleri BANKA KREDİ TAKİBİ Banka Kredi Takibi ve Kredi Geri Ödemeleri BANKA KREDİ TAKİBİ Banka Kredi Takip sistemi ile işletmelerin bankalardan aldığı ticari kredilerin ve bu kredilerin geri ödemelerinin takip edilmesi ve raporlanması

Detaylı

LKS2 Çek/Senet LOGO Ocak 2007

LKS2 Çek/Senet LOGO Ocak 2007 LKS2 Çek/Senet LOGO Ocak 2007 içindekiler Çek / Senet... 3 Çek ve Senetler... 4 Çek Kartları... 5 Senet Kartları... 7 Devir Çek/Senet Girişleri... 9 Çeklerin Yazdırılması... 10 Senetlerin Yazdırılması...

Detaylı

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 GO PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 7/20/2012 GO PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.14 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Defter - i Kebir Raporunda Borç Bakiye ve Alacak Bakiye Alanları Defter-i

Detaylı

Risen Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri A.Ş. Finans İşlemleri. Logo Tiger ile Finansal İşlemler

Risen Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri A.Ş. Finans İşlemleri. Logo Tiger ile Finansal İşlemler Risen Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri A.Ş. Finans İşlemleri Logo Tiger ile Finansal İşlemler 12/2/2013 Table of Contents Finans... 3 Finans Tanımları... 3 Kasa Kartı Tanımlanması... 3 Cari Hesap Tanımları...

Detaylı

Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı Defter Dökümleri Kılavuzu

Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı Defter Dökümleri Kılavuzu Datasoft Yazılım Genel Muhasebe Programı Defter Dökümleri Kılavuzu Uygulamanın Đçeriği: Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı 19 Aralık 2012 tarih ve 28502 sayılı Resmi gazetede yayınladığı

Detaylı

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI

GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI STOK CARİ BANKA KASA FATURA ÇEK/SENET PERSONEL TOPLU SMS RAPORLAR DÖVİZ KUR HESABI GUSTOLOJİ ÖN MUHASEBE PROGRAMI GENEL ÖZELLİKLERİ Muhasebe Programı istediğiniz para biriminden

Detaylı

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası

WOLVOX Hızlı Satış. AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası AKINSOFT WOLVOX 7 Hızlı Satış Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Oluşturma Tarihi : 01.03.2011 Düzenleme Tarihi : 01.03.2011 Sayfa 1 Copyright 2011 1. İŞLEMLER 1.1. Satış Ekranı AKINSOFT Programı,

Detaylı

Aynı sırada yer alan belirlenen iki tarih arasındaki eldeki çeklerin Döviz Cinslerine göre toplamları gösterilir.

Aynı sırada yer alan belirlenen iki tarih arasındaki eldeki çeklerin Döviz Cinslerine göre toplamları gösterilir. AGSoft Çek ve Senet Takip Programı Ana Menü Bölümünün Kullanımı Genel: Tüm işlemlere bağlantıların olduğu ve anlık durumun görüntülendiği bölümdür. Eldeki ve cirolanan çeklerin listeleneceği vade aralığını

Detaylı

ODAK İŞLETME YÖNETİM ORTAMI ÇEK/SENET. MODÜLÜ Sürüm 2.00 KULLANICI KİTABI. Odak Yazılım Hizmetleri A.Ş. 1994-2000 Her Hakkı Saklıdır.

ODAK İŞLETME YÖNETİM ORTAMI ÇEK/SENET. MODÜLÜ Sürüm 2.00 KULLANICI KİTABI. Odak Yazılım Hizmetleri A.Ş. 1994-2000 Her Hakkı Saklıdır. ODAK İŞLETME YÖNETİM ORTAMI ÇEK/SENET MODÜLÜ Sürüm 2.00 KULLANICI KİTABI Odak Yazılım Hizmetleri A.Ş. 1994-2000 Her Hakkı Saklıdır. İÇİNDEKİLER Çek/Senet Modülü... Çek/Senet Modülü... Giriş 1 Çek/Senet

Detaylı

NETKOD HAL OTOMASYONU. Ver. V1.8.8.12.91 Doc ver. 0.1

NETKOD HAL OTOMASYONU. Ver. V1.8.8.12.91 Doc ver. 0.1 HAL OTOMASYONU Ver. V1.8.8.12.91 Doc ver. 0.1 Program İçeriği 1 Hal Programı Giriş Ekranı...5 2 Hal Programı Ana Ekran ve Üst menü...6 3 Üst Menü...7 3.1 STOK...7 3.1.1 STOK KART KAYITLARI...8 3.1.2 STOK

Detaylı

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE

ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE ETA Work İLE ETA CEBİNİZDE Hangi platformlarda çalışır? Uygulama ios ve Android işletim sistemi destekli tüm cep telefonlarında ve tabletlerde çalışır. Çalışma Özellikleri İNTERNET BAĞLANTISI ŞART DEĞİL!

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) PAZARLAMA VE PERAKENDE İŞLEM TAKİBİ

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) PAZARLAMA VE PERAKENDE İŞLEM TAKİBİ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MEGEP (MESLEKİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) PAZARLAMA VE PERAKENDE İŞLEM TAKİBİ ANKARA 2008 Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geliştirilen modüller;

Detaylı

1. Dekont Modülü Yenilikleri

1. Dekont Modülü Yenilikleri B Formu Yenilikleri Ürün Grubu [X] Fusion@6 [X] Fusion@6 Standard [X] Entegre@6 Kategori Versiyon Önkoşulu [X] İyileştirme @6 Dekont.dll, Cari.dll, Kasa.dll, Dektrk.dll, Kastrk.dll, Cartrk.dll Uygulama

Detaylı

Kullanıcı Giriş Ekranı

Kullanıcı Giriş Ekranı Tarih: 01.12.2010 Mobilteg Saha Satış Otomasyonu Terminal Kullanım Kılavuzu (V.2x) Aşağıda bilgilerini bulacağınız Saha Satış Otomasyonu El Terminali tarafı kullanım bilgileri o günkü sürüme göre hazırlanmıştır.

Detaylı

MTP KULLANIM KLAVUZU

MTP KULLANIM KLAVUZU MTP KULLANIM KLAVUZU İçindekiler MTP KULLANIM KLAVUZU İçindekiler... 1 ANA MENÜ... 2 Firma Ve Müşteri Bilgilerini Güncelleme... 3 Maliyet Hesaplamaları... 4 AYARLAR... 6 TEKLİF HAZIRLAMA... 6 Teklif Ekranı...

Detaylı

Fiş Giriş Hizmet Fişleri

Fiş Giriş Hizmet Fişleri Doküman Kodu : FSG003 İlk Yayın Tarihi : Aralık 2016 Revizyon Tarihi : Aralık 2016 Revizyon No : 1 İÇERİK Genel Bilgi Hizmet Fişleri Cari Hizmet Fişleri Kasa Hizmet Fişleri Banka Hizmet Fişleri Hizmet

Detaylı

Gü nsonu Raporları... 20. Detaylı Kasada İptal Edilen Ü rü nler... 10 Stok bazında DCS raporu... 11 Mağaza bazında DCS raporu...

Gü nsonu Raporları... 20. Detaylı Kasada İptal Edilen Ü rü nler... 10 Stok bazında DCS raporu... 11 Mağaza bazında DCS raporu... İÇ İNDEKİLER GENIUS RAPORLAR... 3 LİSTE RAPORLARI... 4 Gü nsonu Raporları... 5 Ü rü n Listesi... 6 Ü rü n Listesi(DCS)... 6 Yeni Açılan Stok Kartları Raporu... 7 Detaylı Ü rü n Listesi Raporu... 7 GÜ NSONU

Detaylı

Banka. İrsaliye Sipariş

Banka. İrsaliye Sipariş Çek ve Senet Fatura Sen Söyle Stok Cari Banka Kasa İrsaliye Sipariş Depo Sayım Seri No. Kasa 1. Serbest Kasa Girişi 2. Cari Hesaptan Nakit Tahsilat 3. Elden Çek Tahsilatı 4. Elden Senet Tahsilatı 5. Banka

Detaylı

Kredi Ödeme Planı- Tahakkuk Ayırma

Kredi Ödeme Planı- Tahakkuk Ayırma Kredi Ödeme Planı- Tahakkuk Ayırma Ürün Grubu [X] Redcode Enterprise [X] Redcode Standart [X] Entegre.NET Kategori [X] Yenilik Versiyon Önkoşulu Uygulama 5.0.12 Onaylı Sürüm Banka modülünde, ödeme planı

Detaylı

ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI

ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI ASTSOFT YARDIM DÖKÜMANI (MUHASEBE / FİNANS MODÜLÜ) VERSION 1.03 ( 01.09.2013 ) AST MUHASEBE KAYIT İŞLEMLERİ Diğer modüllerden aktarılan bilgiler AST MUHASEBE SİSTEM İNE entegre olarak aktarılır. Bu bilgilere

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/25/2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.11 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Fişlere Birden Fazla Doküman Bağlanması Fişlerde, Doküman İzleyicisi

Detaylı

KREDİ KARTI. Yapılacak tanımlamalar ve bu tanımlamalar doğrultusunda oluşacak uygulama sonuçları aşağıda anlatılmaktadır.

KREDİ KARTI. Yapılacak tanımlamalar ve bu tanımlamalar doğrultusunda oluşacak uygulama sonuçları aşağıda anlatılmaktadır. KREDİ KARTI Ürün Grubu [X] Fusion@6 [X] Fusion@6 Standard 2000 [X] Entegre@6 (Ek Modül) Kategori [X] Yeni Modül Versiyon Önkoşulu @6 Uygulama Kredi kartı modülü, mağaza ile bankalar arası sözleşmelerin

Detaylı

Asist Satış Yönetim Sistemi. Muhasebe Hesap Tanımları Sihirbazı

Asist Satış Yönetim Sistemi. Muhasebe Hesap Tanımları Sihirbazı Muhasebe Hesap Tanımları Sihirbazı 1. Muhasebe Hesap Tanımları Asistte muhasebe kullanımını kolaylaştırmak amacıyla, Servisler/Servis Çalıştır/Muhasebe bölümüne Muhasebe Hesap Tanımları servisi eklenmiştir.

Detaylı

ENSTİTÜ ONLINE BAŞVURU

ENSTİTÜ ONLINE BAŞVURU ENSTİTÜ ONLINE BAŞVURU Enstitüye kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin kayıt işlemlerini yapabilecekleri link aşağıdadır. İnternet sitenizde öğrencilere online kayıt yapabilecekleri linkin duyurusunu yapmanız

Detaylı

BOLOGNA SÜRECİ PROGRAM TANITIM İŞLEMLERİ FAKÜLTE/BÖLÜM/PROGRAM TANITIM

BOLOGNA SÜRECİ PROGRAM TANITIM İŞLEMLERİ FAKÜLTE/BÖLÜM/PROGRAM TANITIM BOLOGNA SÜRECİ PROGRAM TANITIM İŞLEMLERİ FAKÜLTE/BÖLÜM/PROGRAM TANITIM Fakülte/Bölüm/Program tanıtım ekranı Üniversite de var olan programların tanıtım bilgileri girişinin yapıldığı ekrandır. Herhangi

Detaylı

AGSoft Vade Farkı Hesaplama Programı

AGSoft Vade Farkı Hesaplama Programı Programın Kullanımı AGSoft Vade Farkı Hesaplama Programı Genel: Değişik tarihlerdeki vadeleri olan borç ve alacakların ortalama vadelerinin hesaplandığı ve girilen vade farkı oranına göre işlem tarihinde

Detaylı

KONSOLİDE FİNANS ÇİZELGESİ. İlgili haftada yapmanız gereken ödemeleri ve tahsilatları anlık olarak görebileceğiniz finans tablosudur.

KONSOLİDE FİNANS ÇİZELGESİ. İlgili haftada yapmanız gereken ödemeleri ve tahsilatları anlık olarak görebileceğiniz finans tablosudur. KONSOLİDE FİNANS ÇİZELGESİ İlgili haftada yapmanız gereken ödemeleri ve tahsilatları anlık olarak görebileceğiniz finans tablosudur. Ödemelerde; Kendi çekimiz borç senedimiz, Firma kredi kartları, Banka

Detaylı

Telefon Defteri Modülü Kullanım Kılavuzu

Telefon Defteri Modülü Kullanım Kılavuzu Telefon Defteri Modülü Kullanım Kılavuzu YETKİ VE KAYIT İŞLEMİ Kayıt yapacak kullanıcıya yetki verilmesi Kayıt yapacak kullanıcı yetkilendirilirken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, kullanıcının

Detaylı

VERİ SİHİRBAZI. İşletmenizin Sihirli Değneği. VERİ SİHİRBAZI ile verilerinizi detaylı olarak inceleyebilir,

VERİ SİHİRBAZI. İşletmenizin Sihirli Değneği. VERİ SİHİRBAZI ile verilerinizi detaylı olarak inceleyebilir, VERİ SİHİRBAZI ile verilerinizi detaylı olarak inceleyebilir, işletmeniz için alacağınız kararların sürecini hızlandırabilirsiniz. VERİ SİHİRBAZI İşletmenizin Sihirli Değneği MİKROMAKS İÇİNDEKİLER Veri

Detaylı

Banka Hesap Tanımı ĠÇERĠK

Banka Hesap Tanımı ĠÇERĠK Doküman Kodu : MST005 İlk Yayın Tarihi : Ocak 2017 Revizyon Tarihi : Ocak 2017 Revizyon No : 1 ĠÇERĠK GENEL BĠLGĠ BANKA HESAP TANIMI Genel Sekmesi Diğer Sekmesi GeliĢmiĢ Sekmesi EK ĠġLEMLER Banka Hesap

Detaylı

Fatura FiĢ GiriĢi ĠÇERĠK

Fatura FiĢ GiriĢi ĠÇERĠK Doküman Kodu : FSG004 İlk Yayın Tarihi : Ocak 2017 Revizyon Tarihi : Ocak 2017 Revizyon No : 1 ĠÇERĠK Genel Bilgi Fatura Girişleri Fatura Başlığı Fatura Detayı Alım Fatura Girişi Satış Fatura Girişi Fatura

Detaylı

% 100 Türk mühendislerin başarısı

% 100 Türk mühendislerin başarısı % 100 Türk mühendislerin başarısı Çek ve Senet Stok Fatura Cari Sen Söyle Banka Kasa 1. Cari Hesaptan Nakit Tahsilat 2. Elden Çek Tahsilatı 3. Elden Senet Tahsilatı 4. Banka Hesabından Tahsilat 5. Satış

Detaylı

BİLNEX KREDİ KARTLARI MODÜLÜ

BİLNEX KREDİ KARTLARI MODÜLÜ BİLNEX KREDİ KARTLARI MODÜLÜ Bilnex in standart programlarında işletmelerin müşterilerinden yapmış oldukları kredi kartlı tahsilatları, bunların komisyon kesintilerini, blokaj sürelerini vb. takip etmek

Detaylı

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 1/25/2012 2.11 Sürümüyle Gelen Yeni Özellikler 1. Fişlere Birden Fazla Doküman Bağlanması TIGER ENTERPRISE ÜRÜN FARKLARI Fişlerde, Doküman

Detaylı

INDEX. 1. Giriş,NOS dünyasına hoş geldiniz.

INDEX. 1. Giriş,NOS dünyasına hoş geldiniz. INDEX 1. Giriş,NOS dünyasına hoş geldiniz. 2. Genel Kullanım 2.1. Menu Yapısı 2.2. Rehber Kullanımları 2.3. Program Parametreleri 2.4. Yedek Alma 2.5. Veri Tabanı Bakımı 3. Ana Moduller 3.1. Servis İşlemleri

Detaylı

Her hakkı saklıdır. POS A.Ş. 2001 Döküman ver.2.08 Genius POS (Kasa) Kullanım Kılavuzu 06.04.09

Her hakkı saklıdır. POS A.Ş. 2001 Döküman ver.2.08 Genius POS (Kasa) Kullanım Kılavuzu 06.04.09 GENIUS POS (KASA) KULLANIM KILAVUZU 1 ĐÇĐNDEKĐLER 1. OTURUM AÇMA... 4 2. ÜRÜN SATIŞI ve ĐPTALLERĐ... 5 Barkod ile Ürünlerin Satılması... 5 Stok Kodu ile Ürünlerin Satılması... 5 En Son Satılan Ürünün Satışının

Detaylı

GO Plus Cari Hesap LOGO Kasım 2014

GO Plus Cari Hesap LOGO Kasım 2014 GO Plus Cari Hesap LOGO Kasım 2014 İçindekiler Cari Hesap... 4 Cari Hesap Fişleri... 5 Cari Hesap Fiş Türleri... 7 Cari Hesap Fiş Bilgileri... 8 Cari Hesap Fişleri Başlık Bilgileri... 9 Cari Hesap Fişleri

Detaylı

BORÇ TAKİP PROGRAMI..3

BORÇ TAKİP PROGRAMI..3 İçindekiler Tablosu BORÇ TAKİP PROGRAMI..3 1.Özellikler..3 2.Kullanım 3 2.1. Borç Takip Programı Menü İçeriği...3 2.1.1. Müşteri Borç Takip Sayfa İçeriği..4 2.1.1.1. İşlemler Bölümünde Bulunan Butonların

Detaylı

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI

TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI 2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARK DOKÜMANI LOGO Business Solutions 7/20/2012 TIGER PLUS ÜRÜN FARKLARI 2.14 SÜRÜMÜYLE GELEN YENİ ÖZELLİKLER 1. Cari Hesap Ekstresi Rapor Tasarımlarında İşlem Dövizi Borç, İşlem Dövizi

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ AKÖREN ALİ RIZA ERCAN MESLEK YÜKSEK OKULU

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ AKÖREN ALİ RIZA ERCAN MESLEK YÜKSEK OKULU T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ AKÖREN ALİ RIZA ERCAN MESLEK YÜKSEK OKULU SİSTEM ANALİZİ VE TASARIM (POLİÇE TAKİP PROGRAMI) Kadir DİREK 08742057 BİLGİSAYAR TEKNOLOJİSİ VE PROGRAMLAMA P22B İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ 2

Detaylı

ELEKTRONİK PROVİZYON SİSTEMİ (E-PRO) KULLANIM KLAVUZU

ELEKTRONİK PROVİZYON SİSTEMİ (E-PRO) KULLANIM KLAVUZU ELEKTRONİK PROVİZYON SİSTEMİ (E-PRO) KULLANIM KLAVUZU Sürüm 1.0 Ocak 2011 İÇİNDEKİLER 1. Sisteme Giriş Ve Program Kullanımı 2. Provizyon Süreci 3. Paket Oluşturma ve Fatura Gönderim Süreçleri 1 1. Sisteme

Detaylı

BANKA KREDĐ TAKĐBĐ DESTEK DOKÜMANI. Ürün : UNITY2 / TIGER2 / GO Bölüm : Finans

BANKA KREDĐ TAKĐBĐ DESTEK DOKÜMANI. Ürün : UNITY2 / TIGER2 / GO Bölüm : Finans BANKA KREDĐ TAKĐBĐ Banka Kredi Takip sistemi ile işletmelerin bankalardan aldığı ticari kredilerin ve bu kredilerin geri ödemelerinin takip edilmesi ve raporlanması sağlanmıştır. Banka kredi takip işlemlerinde,

Detaylı

Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi. Personel Modülü Kullanım Kılavuzu

Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi. Personel Modülü Kullanım Kılavuzu Bilge Elektronik Ltd. Şti. Eczanem Otomasyon Sistemi Personel Modülü Kullanım Kılavuzu 1 1. GİRİŞ... 3 2. YÖNETİCİ GİRİŞİ... 4 3. PERSONEL TANIMLARI... 4 3.1 Personel Tanımlarına Erişim... 4 3.2 Personel

Detaylı

NOS GARAGE ECOEĞİTİM DÖKÜMAN

NOS GARAGE ECOEĞİTİM DÖKÜMAN NOS GARAGE ECOEĞİTİM DÖKÜMAN 1. Program Açılışı : Masa üstünde yer alan NOS GARAGE simgesine tıklanır. Kullanıcı adı otomatik gelir. Şifre yazılır ve TAMAM Butonuna basılır. 2. Program Menü Yönetimi :

Detaylı

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir.

BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. BAY.t Entegre, KOBİ'lerin iş süreçlerinin her aşamasına cevap verecek, tüm modülleri entegre olan bilgi yönetim sistemidir. Standart Paket, her işletmenin rahatlıkla kullanabileceği, içerisinde olmazsa

Detaylı

AGSoft Kasa ve Cari Hesap Takip Programı Kullanım Kılavuzu

AGSoft Kasa ve Cari Hesap Takip Programı Kullanım Kılavuzu Giriş Bölümünün Kullanımı: Program ilk açıldığında karşımıza çalışmak istediğimiz Firma Kodu ile firma seçim ve Çalışma Yılı ile firma çalışma yılı seçimi bölümü gelir. Bu bölümde en son giriş yapılan

Detaylı

Seri Takibi Yenilikleri

Seri Takibi Yenilikleri Seri Takibi Yenilikleri Ürün Grubu [X] Fusion@6 [X] Fusion@6 Standard [X] Entegre@6 Kategori Versiyon Önkoşulu [X] Yeni Fonksiyon @6 Uygulama Yardımcı Programlar/ Şirket/Şube/Parametre Tanımlamaları bölümünde

Detaylı

Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı

Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı BİLNEX YAZILIM Seri Numarası Takibi Destek Dökümanı Hazırlayan Sinan Karagöz BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARINDA SERİ NUMARASI TAKİBİ İŞLEMLERİ Bilnex Yazılım Programlarında bir ürün için tek bir stok kartı

Detaylı

BÖLÜM I Genel Bilgiler

BÖLÜM I Genel Bilgiler BÖLÜM I Genel Bilgiler 1. Şirket Bilgileri Tüzel Kişi Şirket Unvanı ve Şirket Türü* Kuruluş Tarihi* Kayıtlı Adresi* Faaliyet Adresi* Çalışılan Banka Bilgileri* Ortaklık Yapısı, Sermayedarlar ve Hisse Dağılımı

Detaylı

LKS2 Banka LOGO Ocak 2007

LKS2 Banka LOGO Ocak 2007 LKS2 Banka LOGO Ocak 2007 içindekiler Banka... 3 Bankalar ve Banka Hesapları... 4 Banka Kartları... 5 Banka Bilgileri... 6 Banka Döviz Toplamları... 7 Banka Hareketleri... 8 Banka Ekstresi... 9 Banka Hesapları...

Detaylı

TARIM POS KULLANIM KILAVUZU

TARIM POS KULLANIM KILAVUZU TARIM POS KULLANIM KILAVUZU 444 0 724 vakifbankpos.com.tr 1. CİHAZA RULO TAKILMASI Cihazın üst kısmında rulo takılan bölümdeki kapak, tırnak yukarı doğru kaldırılarak açılır. Rulo kağıdının bir kısmı cihazın

Detaylı

DESTEK DOKÜMANI. Borç Avans Yönetimi

DESTEK DOKÜMANI. Borç Avans Yönetimi Borç Avans Yönetimi Borç/Avans yönetimi, kurum tarafından personellere verilen borçların,iş ve maaş avanslarının ve geri ödemelerinin takip edildiği modüldür.personele verilen borçlar, iş avansı, maaş

Detaylı

HAKSIZ REKABET MODÜLÜ MESLEK MENSUBU KULLANICI KILAVUZU

HAKSIZ REKABET MODÜLÜ MESLEK MENSUBU KULLANICI KILAVUZU HAKSIZ REKABET MODÜLÜ MESLEK MENSUBU KULLANICI KILAVUZU Sözleşme İşlemleri A- Asgari Ücret Tarifesi B- Yeni Sözleşme C- Sözleşme Listesi D- Devir Teslim Başvuruları A-Asgari Ücret Tarifesi; İlgili yıla

Detaylı

TAŞINIR MAL KAYIT VE TAKİP MODÜLÜ

TAŞINIR MAL KAYIT VE TAKİP MODÜLÜ MALİYE SGB..net TAŞINIR MAL KAYIT VE TAKİP MODÜLÜ 1 Taşınır Mal Yönetimi Taşınır Mal Yönetimi ile ilgili işlemlere Kaynak Yönetimi menüsü altındaki Taşınır Mal alt menüsünden ulaşıyoruz. Bu menünün seçenekleri

Detaylı

ÜNİVERSİTELERİN ÖĞRENCİ SOSYAL HİZMETLER BİRİMİ SAYMANLIK HESAPLARININ ÜNİVERSİTE MUHASEBE BİRİMLERİNE DEVRİNE İLİŞKİN UYGULAMA KILAVUZU

ÜNİVERSİTELERİN ÖĞRENCİ SOSYAL HİZMETLER BİRİMİ SAYMANLIK HESAPLARININ ÜNİVERSİTE MUHASEBE BİRİMLERİNE DEVRİNE İLİŞKİN UYGULAMA KILAVUZU ÜNİVERSİTELERİN ÖĞRENCİ SOSYAL HİZMETLER BİRİMİ SAYMANLIK HESAPLARININ ÜNİVERSİTE MUHASEBE BİRİMLERİNE DEVRİNE İLİŞKİN UYGULAMA KILAVUZU Üniversitelerin Öğrenci Sosyal Hizmetler Birimlerine ait hesapların,

Detaylı

RedCode Anket Tanımlama

RedCode Anket Tanımlama RedCode Anket Tanımlama Ürün Grubu [X] Redcode Enterprise [X] Redcode Standart [X] Entegre.NET Kategori [X] Yeni Fonksiyon Versiyon Önkoşulu Uygulama RedCode paketi Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM) modulünün

Detaylı

WOLVOX Mobil Satış PDA

WOLVOX Mobil Satış PDA AKINSOFT Yardım Dosyası Doküman Versiyon : 1.02.01 Tarih : 01.Mart.2011 Sayfa 1 İçindekiler Dizini 1. ÇALIŞMA SİSTEMİ HAKKINDA KISA BİLGİ...3 2. BAĞLANTISI VE KULLANIMI...3 2.1. Ayarlar...3 2.2. Merkez

Detaylı

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz.

Sigorta Programı. Policede Müşteri bilgilerini detaylı olarak girebilirsiniz. her bir müşteriyi cari kart olarak algılar ve cari işlem yapabilirsiniz. Sigorta Programı Winpol Police, Cari,Kasa,Banka, Çek,Senet,Ödeme Planı,Fatura, Stok, Sms, İnsan Kaynakları, Kur Takibi, Personel, Uyarı Modüllerinden Oluşur. Police Modülü, Cari Mödül, Kasa Modülü, Banka

Detaylı

2017 Haziran & Temmuz Yenilikleri

2017 Haziran & Temmuz Yenilikleri 2017 Haziran & Temmuz Yenilikleri Föy Ekranları 1- Gelişme girişlerinde Dava seçilebilmesi sağlanmıştır. Böylece dosyadaki hangi davaya ilişkin gelişme girildiği belirtilmiş olabilecek. Dava seçmek istenilen

Detaylı

İçindekiler Tablosu Nakit Akış Programı...3

İçindekiler Tablosu Nakit Akış Programı...3 İçindekiler Tablosu Nakit Akış Programı...3 1.Özellikler..3 2.Kullanım 4 2.1. Nakit Akış Programı Ana Tablo İçeriği..4 2.2. Üst Menü İçeriği..6 2.2.1. Ayarlar Menü.....6 2.2.2. Yönetim Menü...8 2.3. Alt

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ OCAK İnsan Kaynakları Yönetimi Uygulamasında, Bordro Denetimi ekranında İşlemler menüsüne Toplu Puantaj seçeneği eklenmiştir. (Proje No: 202403) İnsan Kaynakları Yönetimi Uygulamasında, Personel İzin Bilgileri

Detaylı

2017 Eylül & Ekim Yenilikleri

2017 Eylül & Ekim Yenilikleri 2017 Eylül & Ekim Yenilikleri Uyap Sorgulama 1- Uyap Sorgu Safahat ve Duruşma sekmelerine Daralt/Genişlet butonu eklenmiştir. Listedeki kayıtlar durumuna göre gruplandığında butonlar görünecek ve liste

Detaylı

Otomasyona Giriş. Otomasyona ilk giriş sırasında standart olarak;

Otomasyona Giriş. Otomasyona ilk giriş sırasında standart olarak; Otomasyona Giriş Otomasyona ilk giriş sırasında standart olarak; Kullanıcı Adı: Öğrenci Numarası Şifre: T.C. Kimlik numaranızın ilk 5 hanesi olarak belirlenir. Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve sayıların

Detaylı

Doğrudan Borçlanma Sistemi

Doğrudan Borçlanma Sistemi Doğrudan Borçlanma Sistemi DOĞRUDAN BORÇLANDIRMA SİSTEMİ Doğrudan Borçlandırma Sistemi (DBS), ana firmanın elektronik ortamda bankaya gönderdiği fatura bilgilerine göre fatura tarihlerinde müşteri hesaplarından

Detaylı

Fatura Modülü Dizayn Dökümanı. Turquaz Muhasebe. Versiyon 0.2. Hüseyin Ergün 13 EYLÜL 2004

Fatura Modülü Dizayn Dökümanı. Turquaz Muhasebe. Versiyon 0.2. Hüseyin Ergün 13 EYLÜL 2004 Fatura Modülü Dizayn Dökümanı Turquaz Muhasebe Versiyon 0.2 Hüseyin Ergün 13 EYLÜL 2004 Turquaz Muhasebe, Fatura Modülü Dizayn Dökümanı Sayfa 2 İÇİNDEKİLER GEÇMİŞ DEĞİŞİKLİKLER 3 1. GİRİŞ 4 1.1 AÇIKLAMA

Detaylı

Kasa Cari Stok. Fatura Çek/Senet Banka. İrsaliye Sipariş Fatura

Kasa Cari Stok. Fatura Çek/Senet Banka. İrsaliye Sipariş Fatura Kasa Cari Stok Fatura Çek/Senet Banka İrsaliye Sipariş Fatura Depo Sayım Seri No. Barkod Kredi Kartı Mail Order Yönetici Taşören Hızlı Üretim Kasa 1. Serbest Kasa Girişi 2. Cari Hesaptan Nakit Tahsilat

Detaylı

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4

KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KOLAY SİPARİŞ TAKİBİ v4 KISA TANITIM DOKÜMANI PROGRAMDA NELER VAR Bu doküman, Kolay Sipariş Takibi programının temel özelliklerini size kısaca tanıtmak ve programı kısa sürede kavramanızı sağlanmak için

Detaylı

5 Haziran Kıymetli ETA Dostu Bayimiz,

5 Haziran Kıymetli ETA Dostu Bayimiz, 5 Haziran 2007 Kıymetli ETA Dostu Bayimiz, Sizlere, müşterilerimize sunduğunuz Eğitim ve Destek kalitesini arttırmanıza katkıda bulunmak ve teknik çalışmalarınıza destek olmak üzere hazırladığımız Teknik

Detaylı

GO 3 Cari Hesap LOGO Haziran 2016

GO 3 Cari Hesap LOGO Haziran 2016 GO 3 Cari Hesap LOGO Haziran 2016 İçindekiler Cari Hesap... 4 Cari Hesap Fişleri... 5 Cari Hesap Fiş Türleri... 7 Cari Hesap Fiş Bilgileri... 8 Cari Hesap Fişleri Başlık Bilgileri... 9 Cari Hesap Fişleri

Detaylı

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri

1. Tahsilat Ödeme İşlemleri. Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri 1. Tahsilat Ödeme İşlemleri Aylık ya da belli tarihler arasında tahsilat ve ödeme işlemlerini görebilme. 2.Stok İşlemleri Alış/Satış irsaliyeleri, Giriş/Çıkış İşlemleri Fire ve Sarf Fişleri Girebilme 3.Sms

Detaylı

E - YENİLİKLER BÜLTENİ

E - YENİLİKLER BÜLTENİ Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Uygulamasında, İthalat rezervasyon ekranındaki Hazır Olma Tarihinin, Yükün Alınma Tarihine atanmaması için parametrik düzenleme yapılmıştır. (Proje No: 243559) Kara İthalat

Detaylı

Program üzerinde Müşteri, Satıcı ve diğer carilerimizin tanımlandığı alandır. Aşağıdaki alanlara sahiptir.

Program üzerinde Müşteri, Satıcı ve diğer carilerimizin tanımlandığı alandır. Aşağıdaki alanlara sahiptir. Cari Kart İşlemleri Program üzerinde Müşteri, Satıcı ve diğer carilerimizin tanımlandığı alandır. Aşağıdaki alanlara sahiptir. ÇİFTÇİ/FİRMA KODU: Açılması istenen cari kartına ilişkin tanımlanan kod alanıdır.

Detaylı

FİNANSAL MUHASEBE I DERSİ ARA SINAVI

FİNANSAL MUHASEBE I DERSİ ARA SINAVI Sınav süresi 45 dakikadır. Soru kağıtlarını alabilirsiniz. İşletme mal hareketlerini aralıklı envanter yöntemine göre izlemektedir. 1-7. sorular için sadece günlük defter kayıtlarını yapınız. SORU 1: İşletme,

Detaylı

Müşteri Kredi Kartı Takibi Destek Dökümanı

Müşteri Kredi Kartı Takibi Destek Dökümanı BİLNEX YAZILIM Müşteri Kredi Kartı Takibi Destek Dökümanı Hazırlayan Sinan Karagöz BİLNEX QUANTUM V3 PROGRAMLARINDA KREDİ KARTI MÖDÜLÜ Bilnex in standart programlarında işletmelerin müşterilerinden yapmış

Detaylı