T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU FAALİYET RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU FAALİYET RAPORU"

Transkript

1 T.C. ORDU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU FAALİYET RAPORU 2013

2 İÇİNDEKİLER (Örnektir her birim kendi raporuna denk düşen sayfa numaralarını konu başlıklarının karşısına yazacaktır.) I. GENEL BİLGİLER. A. Misyon ve Vizyon. B. Yetki Görev ve Sorumluluklar.... C. İdareye İlişkin Bilgiler.. 1. Fiziksel Yapı Örgüt Yapısı ve Teşkilat Şeması.. 3. Bilgi ve Teknolojik Kaynaklar İnsan Kaynakları.. a. İdari Personel. b. Akademik Personel 5. Sunulan Hizmetler... a. Eğitim-Öğretim Hizmetleri. b. Spor Hizmetleri.. c. Kültür Hizmetleri. d. Beslenme Hizmetleri.. 6. Yönetim ve İç Kontrol Sistemi II. AMAÇ VE HEDEFLER A. İdarenin Amaç ve Hedefler... B. Temel Politikalar ve Öncelikler. III. FAALİYETLERE İLİŞKİN BİLGİ VE DEĞERLENDİRMELER A. Mali Bilgiler 1. Bütçe Uygulama Sonuçları ve Mali Tablolara İlişkin Açıklamalar Mali Denetim Sonuçları.. B. Performans Bilgileri. 1. Faaliyet ve Proje Bilgileri IV. KURUMSAL KABİLİYET VE KAPASİTENİN DEĞERLENDİRİLMESİ... A. Üstünlükler B. Zayıflıklar.. C. Değerlendirme. V. ÖNERİ VE TEDBİRLER.

3 I- GENEL BİLGİLER Tarihçe: Yüksekokulumuz, Sağlık Bakanlığı ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı arasında 10 Eylül 1992 tarihinde imzalanan protokol ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi ne bağlı olarak Ordu Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu adı altında kurulmuştur. Okulumuz Eğitim-Öğretim Yılında ön lisans eğitimi veren Ebelik ve Hemşirelik Programları ile eğitim öğretim faaliyetlerine başlamıştır. 02 Kasım 1996 tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayınlanan tarih ve 96/8655 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı gereği Sağlık Yüksekokullarının kurulması ile yüksekokulumuzun eğitim süresi dört yıla çıkmış ve adı Ordu Sağlık Yüksekokulu olmuştur yılından itibaren Yüksekokulumuzda lisans düzeyinde Hemşirelik Bölümü ile eğitim-öğretime devam edilmektedir. Yüksekokulumuz, 5467 sayılı Kanunun Ek 69. Maddesi ile tarihinde kabul edilen ve tarih, Sayılı Resmi Gazetede Yayınlanarak yürürlüğe giren kanun ile yeni kurulan Ordu Üniversitesine bağlanmıştır. Eğitim Öğretim Programı Ordu Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu, lisans düzeyinde sağlık personeli yetiştiren bir yükseköğretim kurumudur. Yüksekokul bünyesinde Hemşirelik, Çocuk Gelişimi, Sosyal Hizmetler, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Beslenme ve Diyetetik bölümleri yer almaktadır. Aktif eğitimin devam ettiği Hemşirelik Bölümünde 8 Anabilim Dalı bulunmaktadır. Bu bölüme öğrenciler YGS-2 puanına göre yerleşmekte ve halen 409 öğrenci eğitim görmektedir. A. MİSYON Bireyin, ailenin ve toplumun sağlık gereksinimini belirleyen, sağlığı koruyan ve geliştiren, tedavi hizmetlerinde ve rehabilitasyonda profesyonel hizmet veren mesleki bilgi ve beceri kazanmış, evrensel değerleri benimsemiş, etik değerlere saygılı, bilimsel düşünce sistemine sahip, analitik yönü kuvvetli, yeniliğe açık, ekip çalışmasına yatkın, etkili iletişim ve eleştirel düşünme becerilerini geliştirmiş bireyler yetiştirmektir. B. VİZYON Değişen ve gelişen sağlık sisteminde sağlık hizmetlerini başarıyla yerine getirebilecek nitelikli insan kaynağını yetiştiren, evrensel düzeyde eğitim-öğretim veren, bilimsel çalışmaları ve eğitim programlarıyla model oluşturan, ulusal ve uluslar arası alanda tanınan ve tercih edilen bir eğitim kurumu olmaktır.

4 C. İdareye İlişkin Bilgiler 1- Fiziksel Yapı 1.1- Fiziki Alanların Dağılımı (m 2 ) Birim Adı İdari Binalar Derslik Laboratuar Kantin, Kafe vb. Konferans Salonu Sirkülâsyon Alanı Açık Spor Tesisleri Kapalı Spor Tesisleri Sağlık Yüksekokulu Toplam Toplam Fiziki Alan Sosyal Alanlar Kantinler ve Kafeteryalar Kantin Sayısı: Kantin Alanı: - Kafeterya Sayısı: Kafeterya Alanı: Yemekhaneler Öğrenci yemekhane Sayısı: Öğrenci yemekhane Alanı: Öğrenci yemekhane Kapasitesi: Personel yemekhane Sayısı: Personel yemekhane Alanı: Personel yemekhane Kapasitesi: Toplantı Konferans Salonları Konferans Salonu Konferans Salonu Sayısı: Ambar Alanları Ambar Sayısı: 1 tane Ambar Alanı: 3- Bilgi ve Teknolojik Kaynaklar 3.1- Yazılımlar Bilgisayarlar Masa üstü bilgisayar Sayısı: 27 Adet Taşınabilir bilgisayar Sayısı: 3 Adet 3.3- Kütüphane Kaynakları Kitap Sayısı: 7 Adet

5 2-Örgüt Yapısı 1. Akademik Örgüt Yapısı Müdür Müdür Yardımcısı Müdür Yardımcısı Hemşirelik Bölümü Başkanlığı Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği ABD Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği ABD Hemşirelik Esasları ABD İç Hastalıkları Hemşireliği ABD Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği ABD Psikiyatri Hemşireliği ABD Hemşirelikte Öğretim ABD Halk Sağlığı Hemşireliği ABD Örgüt şemasında Müdüre, akademik işleyişte yardımcı olmak üzere iki Müdür Yardımcısı bulunmaktadır. Örgüt şemasının ikinci basamağında bölüm başkanlığı ve anabilim dalı başkanlıkları yer almaktadır. Hemşirelik Bölümüne bağlı; Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği ABD, Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği ABD, Hemşirelik Esasları ABD, İç Hastalıkları Hemşireliği ABD, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği ABD, Psikiyatri Hemşireliği ABD, Hemşirelikte Öğretim ABD ve Halk Sağlığı Hemşireliği ABD bulunmaktadır.

6 2. İdari Örgüt Yapısı Müdür Yüksekokul Sekreteri Müdür ve Bölüm Sekreterlikleri Evrak Kayıt Yazı İşleri Personel ve Özlük İşleri Öğrenci İşleri Tahakkuk ve Satın alma İşleri Sağlık Yüksekokulu idari organizasyon şemasında tepe noktada Müdür, sonra Yüksekokul Sekreteri gelmektedir. Yüksekokul sekreterine bağlı olarak Müdür ve Bölüm Sekreterlikleri, Tahakkuk ve Satın alma İşleri, Yazı İşleri, Personel ve Özlük İşleri, Öğrenci İşleri ve Evrak Kayıt birimleri bulunmaktadır.

7 B. YETKİ GÖREV ve SORUMLULUKLAR: 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 20. Maddesi İle Üniversitelerde Akademik Teşkilat ve İşleyiş Yönetmeliğinin 12.Maddesinde belirtilen yetki görev ve sorumluluklar çerçevesinde yürütülür. Sağlık Yüksekokulun Organları; Yüksekokul Müdürü, Yüksekokul Kurulu ve Yüksekokul Yönetim Kurulu dur. MÜDÜRÜN GÖREVLERİ: Yüksekokul Kurullarına başkanlık etmek, Yüksekokul Kurullarının kararlarını uygulamak ve Yüksekokul birimleri arasında düzenli çalışmayı sağlamak, Her öğretim yılı sonunda ve istendiğinde Yüksekokul genel durumu ve işleyişi hakkında rektöre rapor vermek, Yüksekokulun ödenek ve kadro ihtiyaçlarını gerekçesi ile birlikte rektörlüğe bildirmek, Yüksekokulun bütçesi ile ilgili öneriyi Yüksekokul Yönetim Kurulu nunda görüşünü aldıktan sonra rektörlüğe sunmak, Yüksekokulun birimleri ve her düzeydeki personeli üzerinde genel gözetim ve denetim görevini yapmak, Bu kanun ile kendisine verilen diğer görevleri yapmaktır. Yüksekokulların ve bağlı birimlerin Eğitim-Öğretim faaliyetlerinin rasyonel bir şekilde kullanılmasında ve geliştirilmesinde, gerektiği zaman güvenlik önlemlerinin alınmasında, öğrencilere gerekli sosyal hizmetlerin sağlanmasında, eğitim-öğretim, bilimsel araştırma ve yayın faaliyetlerinin düzenli bir şekilde yürütülmesinde, bütün faaliyetlerin gözetim ve denetiminin yapılmasında, takip ve kontrol edilmesinde ve sonuçlarının alınmasında rektöre karşı birinci derecede sorumludur. YÜKSEKOKUL KURULUNUN GÖREVLERİ: Yüksekokulun eğitim-öğretim, bilimsel araştırma ve yayım faaliyetleri ve bu faaliyetlerle ilgili esasları, plan, program ve eğitim-öğretim takvimini kararlaştırmak, Yüksekokul Yönetim Kurulu na üye seçmek, Bu kanunla verilen diğer görevleri yapmaktır. YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULUNUN GÖREVLERİ: Yüksekokul Yönetim Kurulu, idari faaliyetlerde müdüre yardımcı bir organ olup aşağıdaki görevleri yapar. Yüksekokul Kurulu nun kararları ile tespit ettiği esasların uygulanmasında müdüre yardım etmek. Yüksekokulun eğitim-öğretim, plan ve programları ile akademik takvimin uygulanmasını sağlamak. Yüksekokulun yatırım, program ve bütçe tasarısını hazırlamak. Müdürün, Yüksekokul Yönetimi ile ilgili olarak getireceği bütün işlerde karar almak. Öğrencilerin Kabulü, ders intibakları ve çıkarılmaları ile eğitim-öğretim ve sınavlara ait işlemleri hakkında karar vermek.

8 Kanun ve yönetmeliklerle verilen diğer görevleri yapmaktır Sayılı Kanunun 20/c Maddesi ile Üniversitelerde Akademik Teşkilat ve İşleyiş Yönetmeliğinin 12/c maddesine göre oluşturulan YÜKSEKOKUL KURULU: Müdürün Başkanlığında, müdür yardımcıları ve okuldaki bölüm ve anabilim dalı başkanlarından oluşur Sayılı Kanunun 20/d Maddesi ile Üniversitelerde Akademik Teşkilat ve İşleyiş Yönetmeliğinin 12/d Maddesine göre oluşturulan YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU: Müdürün Başkanlığında, müdür yardımcıları ile müdürce gösterilecek altı aday arasından yüksekokul kurulu tarafından üç yıl için seçilecek üç öğretim üyesinden oluşur. SAĞLIK YÜKSEKOKULU SAĞLIK YÜKSEKOKULU KURUL ÜYELERİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ Doç.Dr.Ahmet BAYRAK Müdür V. Doç.Dr.Ahmet BAYRAK Müdür V. Yrd.Doç.Dr.Ebru ŞAHİN-Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Hacer Gök UĞUR-Müdür Yardımcısı Halk Sağlığı Hemşireliği ABD Başkanı Yrd.Doç.Dr.Ebru ŞAHİN-Müdür Yardımcısı Doç.Dr.Nülüfer ERBİL Hemşirelik Bölüm Başkanı Doğum ve Kadın Hastalıkları ABD Başkanı Öğr.Gör.Hacer Gök UĞUR-Müdür Yardımcısı Halk Sağlığı Hemşireliği ABD Başkanı Yrd.Doç.Dr.Nurgül BÖLÜKBAŞ Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği ABD Başkanı Öğr.Gör.Azize Nuran KAHRAMAN Hemşirelik Esasları ABD Başkanı Öğr.Gör.Meryem PAYDAŞ İç Hastalıkları Hemşireliği ABD Başkanı Öğr.Gör.Figen BAYKAL TOP Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği ABD Başkanı Öğr.Gör.Nevin GÜNAYDIN Psikiyatri Hemşireliği ABD Başkanı Öğr.Gör.Özgül BOSTAN Hemşirelikte Öğretim ABD Başkanı Doç.Dr.Nülüfer ERBİL Hemşirelik Bölüm Başkanı Doğum ve Kadın Hastalıkları ABD Başkanı Doç.Dr.Soner ÇANKAYA Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Biyoistatistik Anabilim Dalı Başkanı Yrd.Doç.Dr.Nurgül BÖLÜKBAŞ Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği ABD Başkanı

9 SAĞLIK YÜKSEKOKULU HEMŞİRELİK BÖLÜMÜ ve ANABİLİM DALI BAŞKANLIKLARI KADRO ÜNVANI GÖREVİ ADI-SOYADI Bölüm Başkanı Hemşirelik Bölüm Başkanlığı Doç.Dr.Nülüfer ERBİL Anabilim Dalı Başkanlıkları 1 Anabilim Dalı Başkanı Doğum ve Kadın Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanlığı Doç.Dr.Nülüfer ERBİL 2 Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Başkanlığ Yrd.Doç.Dr.Nurgül BÖLÜKBAŞ 3 Hemşirelik Esasları Anabilim Dalı Başkanlığı Öğr.Gör.Azize Nuran KAHRAMAN 4 İç Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Başkanlığı Öğr.Gör.Meryem PAYDAŞ 5 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı Başkanlığı Öğr.Gör.Figen BAYKAL TOP 6 Psikiyatri Hemşireliği Anabilim Dalı Başkanlığı Yrd.Doç.Dr.Nevin GÜNAYDIN 7 Hemşirelikte Öğretim Anabilim Dalı Başkanlığı Öğr.Gör.Özgül BOSTAN 8 Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalı Başkanlığı Öğr.Gör.Hacer Gök UĞUR 3. Bilgi ve Teknolojik Kaynaklar Cinsi İdari Amaçlı (Adet) Eğitim Amaçlı (Adet) Projeksiyon 14 Slayt makinesi Tepegöz Episkop Barkot Okuyucu 1 Baskı makinesi Fotokopi makinesi 3 Faks 1 Fotoğraf makinesi Kameralar Televizyonlar Tarayıcılar Müzik Setleri Mikroskoplar DVD ler Araştırma Amaçlı (Adet)

10 4- İnsan Kaynakları (Biriminin faaliyet dönemi sonunda mevcut insan kaynakları, istihdam şekli, hizmet sınıfları, kadro unvanları, bilgilerine yer verilir.) 4.1- Akademik personelinin ünvanlarına göre dağılımı Birim Adı Profesör Doçent Yrd. Doç. Öğretim Görevlisi Araştırma Görevlisi Uzman Okutman Eğt. Öğr. Planlama Sağlık Yüksekokulu Genel Toplam 4.3- Akademik Personelin Yaş İtibariyle Dağılımı ve üzeri Kişi Sayısı Yüzde %12,5 %31,25 %12,5 %12,5 %18,75 %12,5 4.4 Akademik Personele Ait Kadın/Erkek Oranları Kadın Erkek Toplam Kişi Sayısı Yüzde %100 0 % Akademik Personelin Hizmet Süreleri 1 Yıldan 1-5 Yıl 6-10 Yıl Yıl ve Kişi Sayısı az zeri Yüzde 0 %16,66 %8,33 %16,66 %8,33 %16,66 %33, Akademik Kadroların Doluluk Oranları Dolu Boş Toplam Profesör - - Doçent 1 1 Yardımcı Doçent 3 3 Öğretim Görevlisi 8 8 Okutman 0 0 Araştırma Görevlisi 4 4 Uzman 0 0 Çevirici 0 0 Eğt. Öğr. Pl. 0 0 Toplam 16 16

11 4.7 İdari Personelin Kadro ve İstihdam Durumlarına Göre Dağılımı Birim Adı G.İ.H S.H.S T.H.S Y.H.S A.H.S D.H.S Toplam Sağlık Yüksekokulu 5 5 Genel Toplam İdari Personel Kadroların Doluluk Oranlarına Göre Dağılımı Sınıf Türü Dolu Boş Toplam Genel İdari Hizmetler Sınıfı 5 5 Sağlık Hizmetleri Sınıfı - Teknik Hizmetleri Sınıfı - Eğitim ve Öğretim Hizmetleri Sınıfı Avukatlık Hizmetleri Sınıfı Din Hizmetleri Sınıfı Yardımcı Hizmetli Sınıfı Toplam İdari Personele Ait Kadın ve Erkek Oranları Kadın Erkek Toplam İdari Personel Sayısı Yüzdelik Oran %40 %60 % İdari Personelin Hizmet Süresi 1-3 yıl 4-6 yıl 7-10 yıl yıl yıl 21 ve üzeri Kişi Sayısı Yüzde Oranı %20 %40 %20 % İdari Personelin Eğitim Düzeyi İlköğretim Lise Ön Lisans Lisans Y.Lisans/Doktora Kişi Sayısı 1 4 Yüzde Oranı %10 % İdari Personelin Yaş Dağılımları ve üzeri Kişi Sayısı Yüzde %20 %60 %20

12 4.13- İşçiler İşçiler (Çalıştıkları Pozisyonlara Göre) Dolu Boş Toplam Sürekli İşçiler Vizeli Geçici İşçiler (adam/ay) Vizesiz işçiler (3 Aylık) Toplam Sürekli İşçilerin Hizmet Süreleri Sürekli İşçilerin Hizmet Süresi 1 3 Yıl 4 6 Yıl 7 10 Yıl Yıl Yıl 21 - Üzeri Kişi Sayısı Yüzde Sürekli İşçilerin Yaş İtibariyle Dağılımı Sürekli İşçilerin Yaş İtibariyle Dağılımı Yaş Yaş Yaş Yaş Yaş 51- Üzeri Kişi Sayısı Yüzde

13 5- Sunulan Hizmetler 5.1- Eğitim Hizmetleri Öğrenci Sayıları I.Öğretim II. Öğretim Toplam Genel Birimin Adı Kadın Erkek Toplam Kadın Erkek Toplam Kız Erkek Toplam Sağlık Yüksekokulu Birimin Adı Toplam Öğrenci Kontenjanları Öğrenci Kontenjanları ve Doluluk Oranı YGS Kontenjanı YGS sonucu Yerleşen Boş Kalan Doluluk Oranı Sağlık Yüksekokulu % Yatay Geçişle Gelen ve Giden Öğrenci Sayıları Kurum Dışı Kurum İçi Birim Adı Gelen Giden Gelen Giden Sağlık Yüksekokulu Toplam Akademik Başarı Oranları I. ÖĞRETİM II. ÖĞRETİM Birim Adı Güz (%) Bahar (%) Yıllık (%) Güz (%) Bahar (%) Yıllık (%) Sağlık Yüksekokulu %86 %92 % Ortalama Başarı Oranı %86 %92 % Birim Adı Mevcut Öğrenci Sayıları Bölüm / Program I. Öğretim II. Öğretim Genel Toplam K E T K E T K E T Sağlık Yüksekokulu Genel Toplam Mezun Öğrenci Sayıları Öğretim Türü Birim Adı Toplam I. Öğretim II. Öğretim Sağlık Yüksekokulu Genel Toplam 63-63

14 5.1.9 Kaydı Silinen Öğrenci Sayıları Neden Erkek Kız Toplam Başarısızlık Devamsızlık Diğer Kendi isteği ile Transfer - Diğer Üniversite Aynı Prog Toplam Disiplin Cezası Alan Öğrencilerin Sayıları I. Öğretim II. Öğretim Birim Adı Uyarma Kınama Uzaklaştırma Çıkartılma Uyarma Kınama Uzaklaştırma Çıkartılma Sağlık Yüksekokulu Toplam Not: Disiplin cezası alan öğrencimiz bulunmamaktadır.

15 5.3-İdari Hizmetler Yüksekokulumuzda, 2013 Yılında Akademik Personel İhtiyaçlarının karşılanması için 2547 Sayılı Kanunun 23.maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin 8. ve 9.maddelerine göre 2 (iki) öğretim üyesinin unvan ve kadro dereceleri yükseltilerek atamaları gerçekleşmiştir. 6- Yönetim ve İç Kontrol Sistemi İdarenin yönetim sorumluluğu çerçevesinde Müdür tarafından atanan Müdür Yardımcıları ve Yüksekokul Sekreteri tarafından içi kontrol süreç aşaması sağlanır. Harcama Yetkilisi / Müdür; Ödemenin Yapılması için ödeme emri belgesini imzalar. Harcama yetkilileri, harcama talimatlarının bütçe ilke ve esaslarına, kanun, tüzük ve yönetmelikler ile diğer mevzuata uygun olmasından, ödeneklerin etkili, ekonomik ve verimli kullanılmasından ve bu kanun çerçevesinde yapmaları gereken diğer işlemlerden sorumludur. Gerçekleştirme Görevlisi / Yüksekokul Sekreteri: Harcama talimatı üzerine, işin yaptırılması, mal veya hizmetin alınması, teslim almaya ilişkin işlemlerin yapılması, belgelendirilmesi ve ödeme için gerekli belgelerin hazırlanması görevlerini yürütürler. Gerçekleştirme görevlileri bu kanun çerçevesinde yapmaları gereken iş ve işlemlerden sorumludurlar. Taşınır Kayıt ve Kontrol Yetkilisi/: Taşınırları teslim alan, koruyan, kullanım yerlerine teslim eden, Yönetmelikte belirtilen esas ve usullere göre kayıtları tutan ve bunlara ilişkin belge ve cetvelleri düzenleyen ve bu hususlarda doğrudan harcama yetkilisine karşı sorumlu olan görevli kişidir. Harcama Yetkilisi Mutemedi: Alınacak mal veya yapılacak işle ilgili olarak ayrı yerlerde sonuçlandırılması gereken vergi, resim, harç, ödeme yükümlülükleri ile yükleme, boşaltma ve gümrük işlemleri gibi özellik arz eden işlere ilişkin giderler. Muayene ve Kabul Komisyonunun Görevleri: Satın alma suretiyle edinme ve değer artırıcı değişiklik hallerinde maliyet bedeli, bedelsiz devir, kullanılamaz hale gelme, yok olma ve hurdaya ayrılma hallerinde kayıtlı değer, bağış ve yardım yoluyla edinilen taşınırlarda; bağış ve yardımda bulunan tarafından ispat edici bir belge ile değeri belirtilmiş ise bu değer, belli bir değeri yoksa değer tespit komisyonunca belirlenen değer, harcama yetkilisinin onayı ile taşınır kayıt ve kontrol yetkilisi ile birlikte, sayım kurulu, devir-teslim kurulu ve değer ve tespit kurulu olarak görevli kişilerdir. MUAYENE VE KABUL KOMİSYONU: Taşınır Kayıt ve Kontrol Yetkilisi : /2013 Yılı Muayene Komisyonu Başkanı : Doç.Dr.Ahmet BAYRAK Üye :Ayfer KAYA Üye :Necmi AKTAŞ Yedek Üye :

16 II- AMAÇ ve HEDEFLER STRATEJİK AMAÇLAR A-İdarenin Amaç ve Hedefleri STRATEJİK AMAÇ I. Ulusal ve uluslar arası alanda başarılı sağlık personeli yetiştirmek. Hedef.1.1 Lisans eğitiminde kaliteyi artırmak Ders materyallerinin temini ve güncel ders içeriklerinin internet ortamına aktarılması Eğitim-öğretimin fiziksel ve teknolojik alt yapısının iyileştirilmesi Öğrenci başına düşen öğretim elemanı sayısının arttırılması Socrates-Erasmus Öğrenci Değişim Programlarından faydalanan öğrenci sayısını arttırmak Hedef.1.2 Uygulama alanlarının genişletilmesi ve iyileştirilmesi Üniversitenin kendisine ait bir araştırma hastanesinin olması Uygulamaya gidilen hastaneler ile protokol anlaşmalarının yapılması Uygulama alanlarında ihtiyaç duyulan materyallerin temin edilmesi Uygulama alanlarında öğrencilerin fizyolojik ihtiyaçlarının karşılanması Uygulama alanlarında öğrencilere motivasyon amaçlı part-time ücret ödenmesi Hedef.1.3 Nitelikli akademik kadro alımlarının gerçekleştirilmesi Öğretim üyesi sayısının arttırılması ve aşamalı olarak ders yükünün azaltılması Araştırma görevlisi sayısının arttırılması Öğretim elemanlarının uluslararası nitelikteki yayın sayısının arttırılması Öğretim elemanlarının ulusal nitelikteki yayınlarının sayısının arttırılması Öğretim elemanlarının ulusal ve uluslararası bilimsel etkinliklere katılımlarının arttırılması Üniversitemiz ve TÜBİTAK gibi diğer kurumların ya da AB fonlarının desteklediği bilimsel araştırma projesi sayısının arttırılması Hedef.1.4 Lisansüstü eğitim programlarının açılması Hemşirelik Bölümünde Yüksek Lisans programının açılması Bilimsel anlayışlı, çağdaş, nitelikli sağlık elemanları yetiştirmek Kendi alanında akademik eğitim yapmak isteyen adayları yetiştirmek Hedef.1.5 Paydaşlarla işbirliğini geliştirmek Öğretim elemanlarının Socrates-Erasmus Öğretim Elemanı Değişim Programlarından faydalandırılması Ulusal alanda bilimsel kongrelere ev sahipliği yapılması Kamu ve özel sektör kuruluşlarının ihtiyaçlarına yönelik araştırma ve projelerin geliştirilmesi Sağlık alanında sivil toplum kuruluşları ile ortak proje çalışmalarının yapılması Hedef.1.6 Öğretim Elemanları ile öğrencilerin yurtiçi ve yurtdışı bilimsel faaliyetlere katılımını artırmak Öğretim elemanlarının ulusal nitelikteki yayınlarının sayısının arttırılması Öğretim elemanlarının ve öğrencilerin kongre, seminer, sempozyum gibi çalışmalara katılımının sağlanması Hedef.1.7 Yüksekokulumuzun diğer bölümlerine akademik kadro alımları ile öğrenci alımlarının gerçekleştirilmesi. (Çocuk Gelişimi /Sosyal Hizmetler/Fizyoterapi ve Rehabilitasyon/ Beslenme ve Diyetetik Bölümü)

17 Çocuk Gelişimi, Sosyal Hizmetler, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Beslenme ve Diyetik Bölümüne akademik personel alımları ile öğrenci alımlarının gerçekleşmesi Stratejik Amaçlar Ulusal ve Uluslar arası alanda başarılı sağlık personeli yetiştirmek. Stratejik Hedefler Lisans eğitiminde kaliteyi artırmak Uygulama alanlarının genişletilmesi ve iyileştirilmesi Nitelikli akademik kadro alımlarının gerçekleştirilmesi Lisansüstü eğitim programlarının açılması Paydaşlarla işbirliğini geliştirmek Öğretim Elemanları ile öğrencilerin yurtiçi ve yurtdışı bilimsel faaliyetlere katılımını artırmak Yüksekokulumuzun diğer bölümlerine akademik kadro alımları ile öğrenci alımlarının gerçekleştirilmesi. (Çocuk Gelişimi /Sosyal Hizmetler/Fizyoterapi ve Rehabilitasyon/ Beslenme ve Diyetetik Bölümü) A. Temel Politikalar ve Öncelikler 1. Sağlık Yüksekokulunun kendisine ait bir binasının olması 2. Üniversitenin kendisine ait bir araştırma hastanesinin olması 3. Laboratuar ve uygulama alanlarının iyileştirilmesi 4. Akademik kadro alımlarının nitelik ve nicelik yönünden sayısının artırılması 5. Lisansüstü eğitim programlarının açılması 6.Yüksekokulumuzun diğer bölümlerine öğrenci alımlarının gerçekleştirilmesi (Çocuk Gelişimi, Sosyal Hizmetler, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Beslenme ve Diyetetik Bölümü) 7. Ülkemizin ihtiyaç duyduğu kaliteli sağlık personelinin yetiştirilmesi B. Diğer Hususlar/Yok

18 III- FAALİYETLERE İLİŞKİN BİLGİ VE DEĞERLENDİRMELER Bütçe Uygulama Sonuçları Yılı Bütçe Uygulama Sonuçları ve Mali Tablolara İlişkin Açıklamalar: GERÇEKLEŞME GERÇEK. BÜTÇE TOPLAMI ORANI BAŞLANGIÇ ÖDENEĞİ TL TL % BÜTÇE GİDERLERİ TOPLAMI PERSONEL GİDERLERİ 02 - SOSYAL GÜVENLİK KURUMLARINA DEVLET PRİMİ GİDERLERİ MAL ALIM GİDERLERİ YOLLUKLAR 03.5 HİZMET ALIM GİDERLERİ 03.7 GAYRİ MENKUL ALIM GİDERLERİ , ,08 0, , ,24 2, Temel Mali Tablolara İlişkin Açıklamalar 3- Mali Denetim Sonuçları Herhangi bir mali denetimde mali hususlar söz konusu edilmemiştir. 4- Diğer Hususlar /Yok A- Performans Bilgileri - Akademik kadroların oluşturulması. - Eğitim-Öğretim Faaliyetleri için yeni sınıfların oluşturulması faaliyete geçmesi. - Eğitim-Öğretim Faaliyetleri için gerekli Laboratuvar Malzemelerinin alınması.

19 1- Faaliyet Bilgileri Öğretim Elemanlarının Katıldığı Bilimsel Toplantılar Tablosu Birim Adı Tebliğ/Bildiri/ Poster Konferans/Seminer/Panel Kongre /Sempozyum Sergi/Konser Yurtiçi Yurtdışı Kurum içi Yurtiçi Yurtdışı Yurtiçi Yurtdışı Yurtiçi Yurtdışı Sağlık Yüksekokulu Öğretim Elemanlarının 2013 Yılı İçerisindeki Bilimsel Yayın Çalışmaları Tablosu Makale / Yayın Kitap Tez Birim Adı Yurtiçi Telif Yüksek Lisans Doktora Diğer Uzm. Vb. Dergi Türkçe Y. Dil Türkçe Y. Dil Türkçe Y. Dil Türkçe Y. Dil Türkçe Y. Dil Y. Dışı Y. Dışı Sağlık Yüksekokulu Toplam Uluslararası Makaleler 1- Erbil N., The relationship between sexual function, body image and body mass index among women. Sexuality and Disability, 2013; 31(1): DOI: /slll (SSCI) ttp://link.sprinaer.com/article/ /slll Ulusal Makaleler 1- Şahin E., Kadın Sağlığı açısından Yaşlılık ve yaşam kalitesi, Anadolu Hemşirelik ve Sağlık Bilimleri Dergisi.(2013) 2- Erbil N., Bölükbaş N., Belkıran E., Balcı A. Factors affecting and genital hygiene behaviors of married women,türkiye Klinikleri Nurs Sci 2013;5(2): Aktaş D., Şahin E, Gönenç İ. (2012) Kadın Sağlığını Etkileyen Sık Görülen Bazı Jinokoljik Problemler ve Hemşirelik Yaklaşımları, Ankara sağlık Bilimleri Dergisi; 1 (2): Uluslararası Bildiri 1- Günaydın N. The Relationship Between The Communication Skills and Conflict Trends of Nursing Students,Horatio European Psychiatric Nursing Congress, Poster Presentation P044 s.191, İSTANBUL, Turkey, october 31- November 2, Günaydın N. Comparison The Needs of Psychological Counseling and Life Satisfaction of Elderly Nursing Home Residents.Horatio European Psychiatric Nursing Congress, Oral Presentation O- O56,s.108, İSTANBUL, Turkey, October 31-November 2, 2013 Ulusal Bildiri 1- Erbil N, Can K., Ersoy T., Karadeniz B. Üniversite Öğrencilerinin çiftler arası şiddeti kabul düzeyleri ve etkileyen faktörler, Poster Bildiri-185, s.207, Selçuk Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Bölümü, 12.Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi, Konya, Nisan 2013.

20 2- Erbil N., Topal E. Gebelerin doğum beklentileri ve etkileyen faktörlerin belirlenmesi. 1. Ulusal Doğal Doğum Kongresi, Poster Bildiri-034, s.67, İstanbul Üniversitesi, Florence Nightingale Hemşirelik Fakültesi, Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı, Kongre ve Kültür Merkezi, İstanbul, Nisan Erbil N. Postpartum depresyon sıklığı ve ilişkili faktörler, Uluslararası Katılımlı 1.Ulusal Doğum Sonu Bakım Kongresi, Poster Bildiri-119, Crovvne Plaza, İzmir, Haziran Orak O, Kılıçaslan B. Hemşirelik Öğrencilerinin Sigara Ve Alkol Kullanma Durumlarına Ve Bazı Değişkenlere Göre Stresle Başa Çıkma Tarzlarının Belirlenmesi konulu poster bildiri, 12. Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi Nisan 2013,Konya 5- Orak O, Can K. 2 Hafta -24 Aylık Bebeğe Sahip Olan Annelerde Postpartum Depresyon Görülme Sıklığı Ve Etkileyen Faktörler Konulu Poster Bildiri, 12. Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi Nisan 2013,Konya 6- Orak O, Başocak N. Hemodiyaliz hastalarında benlik saygısı ve evlilik uyumu arasındaki ilişki,konulu Poster Bildiri 12. Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi Nisan 2013,Konya 7- Gök Uğur H., Orak O., Başkök F., Serdaroğlu S., Küçüköner Ö. Yatağa Bağımlı Hastalara Bakım Verenlerin Algıladıkları Sosyal Destek ile Yalnızlık Düzeyleri Arasındaki İlişkinin incelenmesi konulu Poster Bildiri,14.Ulusal Hemşirelik Kongresi (Uluslar arası Katılılımlı), Ekim 2013, Bodrum/Muğla 8- Orak O, Gök Uğur H, Kılıçaslan B. 65 Yaş Üstü Hasta Bireylerde Ölüm Kaygısının Günlük Yaşam İşlevlerine Etkisi konulu Poster Bildiri, 14.Ulusal Hemşirelik Kongresi (Uluslar arası Katılımlı), Ekim 2013, Bodrum/Muğla 9- Bölükbaş N., İnan Ç, Kılıçaslan B., Şılbır M.F. Hemşirelikte Motivasyonu Etkileyen Faktörlerin Belirlenmesi konulu poster bildiri 14.Ulusal Hemşirelik Kongresi (Uluslar arası Katılımlı), Ekim 2013, Bodrum/Muğla 10- Bölükbaş N, Cengiz D. Yoğun Bakım Hemşirelerinin Yaşadıkları Etik Sorunlar ve Yaklaşımları konulu poster bildiri 8. Ulusal Cerrahi ve Ameliyathane Hemşirelik Kongresi Kasım 2013 Kuşadası/Muğla 11- Günaydın N., Bağdatlıoğlu N. Hemşirelerin Mesleki Sorunları ile Rol Çatışması, Rol Belirsizliğinin incelenmesi konulu poster bildiri 14.Ulusal Hemşirelik Kongresi (Uluslar arası Katılımlı), Ekim 2013, Bodrum/Muğla 12- Günaydın N., Bağdatlıoğlu N. Hemşirelerde Çalışma Koşulları ile Algılanan İş Stresinin Belirlenmesi konulu poster bildiri 14.Ulusal Hemşirelik Kongresi (Uluslar arası Katılımlı), Ekim 2013, Bodrum/Muğla

21 PROJELER DPT TÜBİTAK A.B. 1.2 Proje Bilgileri Önceki Yıldan Devreden Proje Bilimsel Araştırma Proje Sayısı Yıl İçinde Eklenen Proje 2013 Toplam Yıl İçinde Tamamlanan Proje Toplam Ödenek TL BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ DİĞER TL TOPLAM TL IV- KURUMSAL KABİLİYET ve KAPASİTENİN DEĞERLENDİRİLMESİ A- Üstünlükler Akademik ve idari personelin alanlarında deneyimli ve bilgili olması Genç, dinamik ve nitelikli akademik personele sahip olması Farabi, Mevlana ve Sokrates-Erasmus gibi öğrenci-öğretim elemanı değişim programlarına katılım olanağına sahip olması AB Ülkeleri serbest dolaşım kapsamında olan meslekler içinde yer alması Dış Paydaşların ortak çalışma talepleri (proje) Mezunlarımız için kamu ve özel sektörde geniş istihdam alanlarının olması Yüksekokulumuzun ÖYP kapsamında yer alması Üniversitemizin veri tabanına sahip olması Proje ve yayınların finansal olarak desteklenmesi Hemşirelik alanında ulusal/uluslarası hakemli dergi sayısının artması Üniversitenin gelişmeye açık bir bölgede bulunması Ordu yöresinde yeni hastanelerin açılması ve istihdam olanaklarının artması Atama yükseltme kriterlerinin araştırmayı teşvik etmesi Meslekte başarılı, tanınmış mezunların varlığı Tüm öğretim elemanlarının üniversitenin elektronik veri tabanlarını kullanma olanağının olması Anabilim dallarının kurulmuş olması Okulumuzda yapı ve işleyişin kurumsallaşmış olması Kurum içi olumlu ilişkiler Yüksekokulumuzun diğer Sağlık Bilimleri Fakülteleri, Hemşirelik ve Sağlık Yüksekokulları ile iyi ilişkiler içinde olması Öğrenci-öğretim elemanı iletişiminin iyi olması Sağlık Yüksekokulları içinde tanınırlığımızın yüksek olması Öğretim elemanlarının eğitimi geliştirmeye inançlı olması B- Zayıflıklar Kendisine ait bir binasının bulunmaması Uygulama alanlarına uzak olunması (Hastaneler)

22 Uygulama alanlarında rol modellerinin az sayıda olması Lisansüstü eğitim programının olmaması Diğer Bölümlere akademik personel ve öğrenci alımlarının gerçekleşmemesi İdari Personel Sayısının yetersiz olması Derslik Sayısının yetersiz olması Anabilim Dallarında yeterli öğretim elemanının bulunmaması Konferans salonunun olmaması Kurumda öğretim elemanı başına düşen öğrenci sayısının fazla olması Binanın ısınma probleminin olması Demonstrasyon ve uygulama için yeterli laboratuar olanaklarının kısıtlı olması C- Değerlendirme Yüksekokulumuzun Hemşirelik Bölümü ve diğer bölümlerine nitelikle akademik kadro alımlarının gerçekleştirilmesi yönünde çalışmalar sürdürülecektir. Uygulama derslerine giden öğretim elemanları ile öğrencilerimizin fizyolojik ihtiyaçlarının karşılanması için (yemek) gerekli görülen protokol çalışmaları gerçekleştirilmiştir. Sınıflarda ihtiyaç duyulan eğitim-öğretim materyallerinin temini için gerekli çalışmalar yapılmıştır.

23 Ek-3: Harcama Yetkilisinin İç Kontrol Güvence Beyanı Harcama yetkilisi olarak yetkim dahilinde; İÇ KONTROL GÜVENCE BEYANI [6] Bu raporda yer alan bilgilerin güvenilir, tam ve doğru olduğunu beyan ederim. Bu raporda açıklanan faaliyetler için idare bütçesinden harcama birimimize tahsis edilmiş kaynakların etkili, ekonomik ve verimli bir şekilde kullanıldığını, görev ve yetki alanım çerçevesinde iç kontrol sisteminin idari ve mali kararlar ile bunlara ilişkin işlemlerin yasallık ve düzenliliği hususunda yeterli güvenceyi sağladığını ve harcama birimimizde süreç kontrolünün etkin olarak uygulandığını bildiririm. Bu güvence, harcama yetkilisi olarak sahip olduğum bilgi ve değerlendirmeler, iç kontroller, iç denetçi raporları ile Sayıştay raporları gibi bilgim dahilindeki hususlara dayanmaktadır. [7] Burada raporlanmayan, idarenin menfaatlerine zarar veren herhangi bir husus hakkında bilgim olmadığını beyan ederim. [8] (21/02/2014) Doç.Dr.Ahmet BAYRAK Müdür V. [6] Harcama yetkilileri tarafından imzalanan iç kontrol güvence beyanı birim faaliyet raporlarına eklenir. [7] Yıl içinde harcama yetkilisi değişmişse benden önceki harcama yetkilisi/yetkililerinden almış olduğum bilgiler ibaresi de eklenir. [8] Harcama yetkilisinin herhangi bir çekincesi varsa bunlar liste olarak bu beyana eklenir ve beyanın bu çekincelerle birlikte dikkate alınması gerektiği belirtilir.

24

2011 YILI Gazi Üniversitesi Maliye Meslek Yüksekokulu Birim Faaliyet Raporu

2011 YILI Gazi Üniversitesi Maliye Meslek Yüksekokulu Birim Faaliyet Raporu 2011 YILI Gazi Üniversitesi Maliye Meslek Yüksekokulu Birim Faaliyet Raporu 1 İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- İdareye İlişkin

Detaylı

2018 YILI FAALİYET RAPORU

2018 YILI FAALİYET RAPORU N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI EREĞLİ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki,

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 2015 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 2015 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU TRAKYA ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 2015 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU 1 İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER... A- Misyon ve Vizyon... B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- Birime İlişkin Bilgiler... 1- Fiziksel

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ 2006 YILI..ÜNİVERSİTESİ FAALİYET RAPORU (BİRİMLER İÇİN FAKÜLTE/YO/MYO/ENSTİTÜ/DAİRE BAŞKANLIĞI/HUKUK MÜŞAVİRLİĞİ)

Detaylı

N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ

N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI EREĞLİ KEMAL AKMAN MESLEK YÜKSEKOKULU FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B-

Detaylı

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İçindekiler SUNUŞ... 2 I- GENEL BİLGİLER... 3 A. Misyon ve Vizyon... 3 1. Misyon (Özgörev);... 3 2. Vizyon (Özgörüş);... 3 B. Yetki, Görev ve Sorumluluklar... 3 1. Yetki... 3

Detaylı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU 2017 YILI FAALİYET RAPORU HAZIRLAYAN Prof. Dr. Adnan KARAİSMAİLOĞLU 2017 ÖNSÖZ Yüksekokulumuz Bakanlar Kurulunun 2013/4623 sayılı kararı ile 08 Nisan 2013

Detaylı

EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK_İDARİ_HİZMETLER

EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK_İDARİ_HİZMETLER EĞİTİM FAKÜLTESİ AKADEMİK_İDARİ_HİZMETLER Akademik Personel Hizmet Alanları Sayısı (Adet) Alanı (m 2 ) Kullanan Kişi Sayısı Çalışma Odası 51 720 85 Öğretim Elemanı Dinlenme Odası - - - Toplam 51 720 85

Detaylı

T.C. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. ANKARA SOSYAL BİLİMLER ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2015 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU ANKARA, OCAK 2016 1 İçindekiler BİRİM YÖNETİCİ SUNUŞU... 3 I. GENEL BİLGİLER... 4 I.I.

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 2013 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 2013 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU TRAKYA ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ 2013 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- Birime İlişkin Bilgiler....

Detaylı

ORTAK DERSLER BÖLÜM BAŞKANLIĞI

ORTAK DERSLER BÖLÜM BAŞKANLIĞI ORTAK DERSLER BÖLÜM BAŞKANLIĞI İçindekiler SUNUŞ... 2 I- GENEL BİLGİLER... 3 A. Misyon ve Vizyon... 3 1. Misyon (Özgörev);... 3 2. Vizyon (Özgörüş);... 3 B. Yetki, Görev ve Sorumluluklar... 3 C. Birime

Detaylı

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 YILI FAALİYET RAPORU

ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 YILI FAALİYET RAPORU ÖĞRENCİ İŞLERİ DAİRE BAŞKANLIĞI 2013 YILI FAALİYET RAPORU HAKKARİ ŞUBAT 2014 İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU.... 1 I- GENEL BİLGİLER...... 2 A. MİSYON VE VİZYON..... 2 B. YETKİ, GÖREV VE SORUMLULUKLAR..

Detaylı

2012 MALİ YILI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU

2012 MALİ YILI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU 2012 MALİ YILI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER SUNUŞ I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- İdareye İlişkin Bilgiler.... 1- Fiziksel

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ 2012 YILI ÇEVRE SORUNLARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU

MARMARA ÜNİVERSİTESİ 2012 YILI ÇEVRE SORUNLARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU MARMARA ÜNİVERSİTESİ 2012 YILI ÇEVRE SORUNLARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU.. 3 I- GENEL BİLGİLER...4 A- Misyon ve Vizyon....4 B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar.....4

Detaylı

2011 MALİ YILI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU

2011 MALİ YILI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU 2011 MALİ YILI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER SUNUŞ I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- İdareye İlişkin Bilgiler.... 1- Fiziksel

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU PERFORMANS ANALİZİ ( )

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU PERFORMANS ANALİZİ ( ) KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 1.4. Eğitim Alanları PERFORMANS ANALİZİ (07.02.2019) Toplam Kapasite Adı Sayısı Alanı (m²) (Kişi) Sınıf 4 540 120 Anfi Bilgisayar Laboratuvarı

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ 2014 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ 2014 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU TRAKYA ÜNİVERSİTESİ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2014 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar C- Birime

Detaylı

2018 YILI FAALİYET RAPORU

2018 YILI FAALİYET RAPORU N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI EREĞLİ KEMAL AKMAN MESLEK YÜKSEKOKULU FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B-

Detaylı

T.C TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SINAV UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2015 MALİ YILI FAALİYET RAPORU

T.C TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SINAV UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2015 MALİ YILI FAALİYET RAPORU T.C TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SINAV UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2015 MALİ YILI FAALİYET RAPORU SUNUŞ Üniversitemiz Rektörlüğü nün, Sınav Uygulama ve Araştırma Merkezi kurulması konusundaki talebi, 04/12/2013

Detaylı

SUNUŞ... 1 I- GENEL BİLGİLER...

SUNUŞ... 1 I- GENEL BİLGİLER... İçindekiler SUNUŞ... 1 I- GENEL BİLGİLER... 2 A. Misyon ve Vizyon... 2 1. Misyon (Özgörev);... 2 2. Vizyon (Özgörüş);... 2 B. Yetki, Görev ve Sorumluluklar... 2 1.Yetki... 2 2.Görev... 2 3.Sorumluluk...

Detaylı

N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ

N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki,

Detaylı

2015 YILI ORDU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ FAALİYET RAPORU

2015 YILI ORDU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ FAALİYET RAPORU 2015 YILI ORDU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER I. GENEL BİLGİLER...3 A. Misyon ve Vizyon....3 B. Yetki Görev ve Sorumluluklar....3 C. İdareye İlişkin Bilgiler.. 5 1.

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ POZANTI MESLEK YÜKSEKOKULU STRATEJİK PLANI 2014-2018

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ POZANTI MESLEK YÜKSEKOKULU STRATEJİK PLANI 2014-2018 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ POZANTI MESLEK YÜKSEKOKULU STRATEJİK PLANI 2014-2018 Çukurova Üniversitesi Pozantı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü 2014 İÇİNDEKİLER HARCAMA YETKİLİSİ SUNUŞU 2 I- GENEL BİLGİLER 3 A-

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU PERFORMANS ANALİZİ ( )

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU PERFORMANS ANALİZİ ( ) KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 1.4. Eğitim Alanları PERFORMANS ANALİZİ (05.12.2016) Toplam Kapasite Adı Sayısı Alanı (m²) (Kişi) Sınıf 4 540 120 Anfi Bilgisayar Laboratuvarı

Detaylı

2013 MALİ YILI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU

2013 MALİ YILI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU 2013 MALİ YILI PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER SUNUŞ I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- İdareye İlişkin Bilgiler.... 1- Fiziksel

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ 2016 MALİ YILI FAALİYET RAPORU

FIRAT ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ 2016 MALİ YILI FAALİYET RAPORU FIRAT ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ 2016 MALİ YILI FAALİYET RAPORU İçindekiler BİRİM / ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU...4 I.GENEL BİLGİLER...5 A-Vizyon... 5 B-Misyon... 5 C- İdareye İlişkin Bilgiler... 5 C.1.

Detaylı

2017 YILI FAALİYET RAPORU

2017 YILI FAALİYET RAPORU N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI EREĞLİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon

Detaylı

II. İÇ KONTROL GÜVENCE BEYANI...

II. İÇ KONTROL GÜVENCE BEYANI... İçindekiler SUNUŞ... 1 I. GENEL BİLGİLER... 1 1. Misyon (Özgörev);... 1 2. Vizyon (Özgörüş);... 1 A. Yetki, Görev ve Sorumluluklar... 1 B. Birime İlişkin Bilgiler... 2 1- Fiziksel Yapı... 2 2. Teşkilat

Detaylı

2016 YILI FAALİYET RAPORU

2016 YILI FAALİYET RAPORU N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI MÜHENDİSLİK VE MİMARLIK FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki,

Detaylı

2017 YILI KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU

2017 YILI KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU 2017 YILI KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU 2017 İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar...

Detaylı

2013 YILI ORDU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ FAALİYET RAPORU

2013 YILI ORDU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ FAALİYET RAPORU 2013 YILI ORDU ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER I. GENEL BİLGİLER...3 A. Misyon ve Vizyon....3 B. Yetki Görev ve Sorumluluklar....3 C. İdareye İlişkin Bilgiler.. 5 1.

Detaylı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ Yabancı Diller Yüksekokulu MALİ YILI Faaliyet Raporu

FIRAT ÜNİVERSİTESİ Yabancı Diller Yüksekokulu MALİ YILI Faaliyet Raporu FIRAT ÜNİVERSİTESİ Yabancı Diller Yüksekokulu 2018 MALİ YILI Faaliyet Raporu İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A. Vizyon ve Misyon... B. Yetki, Görev ve Sorumluluklar... 1. Yetki... 2.

Detaylı

ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2012 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU

ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2012 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2012 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU BURSA 2012 SUNUŞ Bursa Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi, 21.07.2010 tarih ve 27648 sayılı Resmi Gazete'de yayınlanan Bakanlar Kurulu kararına

Detaylı

N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ

N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki, Görev ve

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2013 FAALİYET RAPORU

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2013 FAALİYET RAPORU ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BİLGİ İŞLEM DAİRESİ BAŞKANLIĞI 2013 FAALİYET RAPORU I.GENEL BİLGİLER A. Misyon ve Vizyon Misyon Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek uyumlu ve hızlı olarak kullanıcıların

Detaylı

N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ

N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ 2018 YILI SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki, Görev

Detaylı

N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ

N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki, Görev

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİ 2013 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU

BARTIN ÜNİVERSİTESİ İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİ 2013 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU BARTIN ÜNİVERSİTESİ İSLAMİ İLİMLER FAKÜLTESİ 2013 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU I-GENEL BİLGİLER KURULUŞ VE TARİHÇE Bakanlar Kurulunun 13.08.2012 tarihli kararına göre, Bartın Üniversitesinde İslami ilimler

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU PERFORMANS ANALİZİ (30.06.2014)

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU PERFORMANS ANALİZİ (30.06.2014) KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 1.4. Eğitim Alanları PERFORMANS ANALİZİ (30.06.2014) Toplam Kapasite Adı Sayısı Alanı (m²) (Kişi) Sınıf 4 540 120 Anfi Bilgisayar Laboratuvarı

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI GENEL SEKRETERLİK BİRİM FAALİYET RAPORU

HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI GENEL SEKRETERLİK BİRİM FAALİYET RAPORU HİTİT ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI GENEL SEKRETERLİK BİRİM FAALİYET RAPORU Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder. I- GENEL

Detaylı

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PERFORMANS ANALİZİ

ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PERFORMANS ANALİZİ ARTVİN ÇORUH ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ.4. Eğitim Alanları PERFORMANS ANALİZİ Adı Sayısı Alanı (m²) Toplam Kapasite (Kişi) Sınıf 0 650 Anfi 0 650 Bilgisayar Laboratuvarı 4 00 Araştırma Laboratuvarı

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2011 YILI FAALİYET RAPORU

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2011 YILI FAALİYET RAPORU T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2011 YILI FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- İdareye

Detaylı

2017 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU

2017 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2017 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2017 BİRİM FAALİYET RAPORU GENEL BİLGİLER -Yetki, Görev ve Sorumluluklar Fakültemizin yetki görev

Detaylı

T.C AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ TurizmİşletmeciliğiveOtelcilik. Yüksekokulu 2016 MALİ YILI FAALİYET RAPORU

T.C AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ TurizmİşletmeciliğiveOtelcilik. Yüksekokulu 2016 MALİ YILI FAALİYET RAPORU T.C AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ TurizmİşletmeciliğiveOtelcilik Yüksekokulu 2016 MALİ YILI FAALİYET RAPORU Ağrı İbrahim ÇeçenÜniversitesi 2016 1 İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A-

Detaylı

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI MERKEZİ ARAŞTIRMA LABARATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU

RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI MERKEZİ ARAŞTIRMA LABARATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI MERKEZİ ARAŞTIRMA LABARATUVARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU Rize 2016 1 1-SUNUŞ Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı

Detaylı

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLAN ( )

KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLAN ( ) KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK PERSONEL DAİRESİ BAŞKANLIĞI STRATEJİK PLAN (2014-2018) 1 2.5 Kuruluş içi Analiz ve Çevre Analizi 2.5.1. Birim İçi Analiz Güçlü Yönler Personelin bilgi düzeyinin

Detaylı

2013 YILI GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK FAALİYET RAPORU

2013 YILI GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK FAALİYET RAPORU 2013 YILI GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ GENEL SEKRETERLİK FAALİYET RAPORU Bağlarbaşı Mahallesi/Gümüşhane/ TÜRKİYE Tel : 0 456 233 75 50 Fax : 0 456 233 74 27 İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER

Detaylı

SUNUŞ... 1 I- GENEL BİLGİLER...

SUNUŞ... 1 I- GENEL BİLGİLER... İçindekiler SUNUŞ... 1 I- GENEL BİLGİLER... 2 A. Misyon ve Vizyon... 2 1. Misyon (Özgörev);... 2 2. Vizyon (Özgörüş);... 2 B. Yetki, Görev ve Sorumluluklar... 2 1.Yetki... 2 2.Görev... 2 3.Sorumluluk...

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ 2010 YILI KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU. I- GENEL

Detaylı

2013 YILI BİLİŞİM ENSTİTÜSÜ FAALİYET RAPORU

2013 YILI BİLİŞİM ENSTİTÜSÜ FAALİYET RAPORU 2013 YILI BİLİŞİM ENSTİTÜSÜ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- İdareye İlişkin Bilgiler.... 1- Fiziksel Yapı.

Detaylı

2014 YILI FAALİYET RAPORU

2014 YILI FAALİYET RAPORU N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ 2014 YII EREĞİ EĞİTİM FAKÜTESİ FAAİYET RAPORU İÇİNDEKİER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU İÇİNDEKİER I- GENE BİGİER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar

Detaylı

EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016 YILI FAALİYET RAPORU

EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016 YILI FAALİYET RAPORU 2016 EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016 YILI FAALİYET RAPORU EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016 YILI FAALİYET RAPORU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon Misyonumuz Yüksek lisans ve doktora eğitiminin gerektirdiği

Detaylı

2015 YILI FAALİYET RAPORU

2015 YILI FAALİYET RAPORU NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ 2015 YII FEN BİİMERİ ENSTİTÜSÜ FAAİYET RAPORU İÇİNDEKİER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU İÇİNDEKİER I- GENE BİGİER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar C- Birime

Detaylı

BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GENEL SEKRETERLİK 2013 YILI FAALİYET RAPORU

BARTIN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GENEL SEKRETERLİK 2013 YILI FAALİYET RAPORU BARTN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ GENEL SEKRETERLİK 2013 YL FAALİYET RAPORU 1 BİRİM YÖNETİCİSİ SUNUŞU Genel Sekreterliğimizin 2013 yılı faaliyet raporu 17/03/2006 tarih ve 26111 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan

Detaylı

Stratejik planı hazırlamak ve uygulanabilirliğini kontrol etmek,

Stratejik planı hazırlamak ve uygulanabilirliğini kontrol etmek, ( ) Enstitü kurullarına başkanlık etmek, enstitü kurullarının kararlarını uygulamak ve enstitü birimleri arasında düzenli çalışmayı sağlamak, Her öğretim yılı sonunda ve istendiğinde enstitü genel durumu

Detaylı

2016 YILI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FAALİYET RAPORU PINARHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU

2016 YILI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FAALİYET RAPORU PINARHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU 2016 YILI KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ FAALİYET RAPORU PINARHİSAR MESLEK YÜKSEKOKULU KIRKLARELİ 2016 İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki, Görev

Detaylı

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2015 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2015 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2015 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- Birime

Detaylı

2018 YILI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU

2018 YILI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI BİRİM FAALİYET RAPORU 2018 YILI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI (Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü) BİRİM FAALİYET RAPORU Manisa / 2019 1 İ Ç İ N D E K İ L E R I. GENEL BİLGİLER... 3 A. Misyon ve Vizyon... 3 1. Misyon...

Detaylı

MARMARA ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI

MARMARA ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI MARMARA ÜNİVERSİTESİ 2016 YILI İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ KOORDİNASYON BİRİMİ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- İdareye İlişkin Bilgiler....

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEKE MESLEK YÜKSEKOKULU STRATEJİK PLAN (2014 2018)

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEKE MESLEK YÜKSEKOKULU STRATEJİK PLAN (2014 2018) T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ FEKE MESLEK YÜKSEKOKULU STRATEJİK PLAN (2014 2018) ADANA / FEKE MART 2014 1 İÇİNDEKİLER Sayfa No 1. GENEL BİLGİLER...3 1.1. Tarihçe...4 1.2. Organizasyon Şeması...5 1.3. Fiziki

Detaylı

2016 YILI BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ FAALİYET RAPORU

2016 YILI BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ FAALİYET RAPORU 2016 YILI BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ FAALİYET RAPORU () İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- İdareye İlişkin Bilgiler.... 1-

Detaylı

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ. Görev Tanımı ve İş Akış Şeması İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 1

MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ. Görev Tanımı ve İş Akış Şeması İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 1 MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ Görev Tanımı ve İş Akış Şeması Sayfa No İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 1 1. GENEL GÖREV TANIMLARI... 1 1.1. Enstitü Müdürü Görev Tanımı...

Detaylı

AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ

AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ T.C AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ 2014 MALİ YILI DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi 2014 İÇİNDEKİLER SUNUŞ 3 I.GENEL BİLGİLER 4 A.MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ KARAİSALI MESLEK YÜKSEKOKULU 2014 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ KARAİSALI MESLEK YÜKSEKOKULU 2014 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ KARAİSALI MESLEK YÜKSEKOKULU 2014 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar C-

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ 2016 YILI T.C AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ UZAKTAN EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ BİRİM FAALİYET

Detaylı

2014 YILI. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU

2014 YILI. YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU 2014 YILI YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- İdareye

Detaylı

GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ

GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ GÜZEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ İçindekiler SUNUŞ... 2 I- GENEL BİLGİLER... 3 A. Misyon ve Vizyon... 3 1. Misyon (Özgörev);... 3 2. Vizyon (Özgörüş);... 3 B. Yetki, Görev ve Sorumluluklar... 3 C. Birime İlişkin

Detaylı

BATMAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU

BATMAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU BATMAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2017 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU İletişim Adresi: Batman Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü 72100 BATMAN Telefon : +90 (488) 217 38 73 Belgegeçer : +90

Detaylı

AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ

AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ T.C AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN ÜNİVERSİTESİ 2013 MALİ YILI DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi 2013 İÇİNDEKİLER SUNUŞ 3 I.GENEL BİLGİLER 4 A.MİSYON, VİZYON VE DEĞERLER

Detaylı

Bölüm 1. Faaliyet Raporu Hazırlanmasında Uyulması Zorunlu Olan Usul Ve Esaslar:

Bölüm 1. Faaliyet Raporu Hazırlanmasında Uyulması Zorunlu Olan Usul Ve Esaslar: YENİMAHALLE BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2015 YILI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ Bölüm 1. Faaliyet Raporu Hazırlanmasında Uyulması Zorunlu Olan Usul Ve Esaslar: 1. Faaliyet raporu 2015 takvim yılını kapsayacaktır.

Detaylı

2009 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU

2009 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU T.C. BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı 2009 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU...1 I. GENEL BİLGİLER...2 I.A. MİSYON VE VİZYON... 2 I.B. YETKİ, GÖREV

Detaylı

YÜKSEKÖĞRETĐM KURULU BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETĐM KURUMLARI FAALĐYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERĐ

YÜKSEKÖĞRETĐM KURULU BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETĐM KURUMLARI FAALĐYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERĐ YÜKSEKÖĞRETĐM KURULU BAŞKANLIĞI YÜKSEKÖĞRETĐM KURUMLARI FAALĐYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERĐ 2008 YILI NAMIK KEMAL ÜNĐVERSĐTESĐ, BĐYOLOJĐ BÖLÜMÜ FAALĐYET RAPORU 2 ĐÇĐNDEKĐLER ÜST YÖNETĐCĐ SUNUŞU I- GENEL

Detaylı

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ TORUL MESLEK YÜKSEKOKULU

T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ TORUL MESLEK YÜKSEKOKULU T.C. GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ TORUL MESLEK YÜKSEKOKULU 2015 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU Ocak 2016-1 - İÇİNDEKİLER SAYFA ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU...3 I- GENEL BİLGİLER.4 A- Misyon ve Vizyon..4 B- Yetki, Görev

Detaylı

N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ

N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki, Görev

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2016 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU Ocak 2016 İçindekiler SUNUŞ...1 I. GENEL BİLGİLER...2 A. Misyon ve Vizyon... 2 1. Misyon... 2 2. Vizyon... 2 B.

Detaylı

FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ

FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ Birim Yöneticisinin Sunuşu İçindekiler I - GENEL BİLGİLER A. Misyon, Vizyon ve Değerler B. Yetki, Görev ve Sorumluluklar C. Birime İlişkin Bilgiler 1. Fiziksel Yapı 2.

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2012 YILI FALİYET RAPORU

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2012 YILI FALİYET RAPORU SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2012 YILI FALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER ; 1- Üst Yönetici Sunuşu 2- Genel Bilgiler 3- Misyon 4- Vizyon 5- Fiziki Yapı; 5-a ) Örgüt Yapısı 5-b ) Enstitü Yönetim Kurulu 5-c ) Enstitü

Detaylı

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2014 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU

T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2014 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU T.C. MARMARA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 2014 YILI BİRİM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- İdareye İlişkin Bilgiler....

Detaylı

DOĞA BİLİMLERİ, MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2011 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU

DOĞA BİLİMLERİ, MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2011 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU DOĞA BİLİMLERİ, MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2011 MALİ YILI BİRİM FAALİYET RAPORU Bursa 2012 İÇİNDEKİLER SUNUŞ... 3 I- GENEL BİLGİLER... 4 A. MİSYON VE VİZYON... 4 B. YETKİ GÖREV SORUMLULUKLAR...

Detaylı

SUNUŞ... 2 I- GENEL BİLGİLER...

SUNUŞ... 2 I- GENEL BİLGİLER... MİMARLIK FAKÜLTESİ İçindekiler SUNUŞ... 2 I- GENEL BİLGİLER... 4 A. Misyon ve Vizyon... 4 1. Misyon (Özgörev);... 4 2. Vizyon (Özgörüş);... 4 B. Yetki, Görev ve Sorumluluklar... 4 1.Yetki... 4 2.Görev...

Detaylı

T.C. ANTALYA KEPEZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Mali Hizmetler Müdürlüğü ANTALYA KEPEZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2010 YILI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ

T.C. ANTALYA KEPEZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI Mali Hizmetler Müdürlüğü ANTALYA KEPEZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2010 YILI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ 2010 YILI FAALİYET RAPORU HAZIRLAMA REHBERİ Bölüm 1. Faaliyet Raporu Hazırlanmasında Uyulması Zorunlu Olan Usul Ve Esaslar: 1. Faaliyet raporu 2010 takvim yılını kapsayacaktır. 2. Faaliyet raporları mali

Detaylı

ENSTİTÜ MÜDÜRÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI:

ENSTİTÜ MÜDÜRÜ GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI: ENSTİTÜ MÜDÜRÜ ORGANİZASYONDAKİ YERİ : Rektöre bağlı görev yapar. Enstitü kurullarına başkanlık etmek, enstitü kurullarının kararlarını uygulamak ve enstitü birimleri arasında düzenli çalışmayı sağlamak,

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEK OKULU 2012 YILI FAALİYET RAPORU

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEK OKULU 2012 YILI FAALİYET RAPORU T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEK OKULU 2012 YILI FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- İdareye

Detaylı

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ

T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ T.C. AMASYA ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2011 - YILI BİRİM FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar C-

Detaylı

T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU

T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU T.C. ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ 2015 YILI FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU OCAK-2015 İÇİNDEKİLER BİRİM / ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU... 1 I- GENEL BİLGİLER... 2 A- Misyon ve Vizyon... 3 B- Yetki,

Detaylı

2014 YILI FAALİYET RAPORU

2014 YILI FAALİYET RAPORU N E C M E T T Ġ N E R B A K A N ÜNĠVERSĠTESĠ 2014 YILI SEYDİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU FAALİYET RAPORU ĠÇĠNDEKĠLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki, Görev

Detaylı

Ç.Ü. KARAİSALI MESLEK YÜKSEKOKULU 2014-2018 YILI STRATEJİK PLANI

Ç.Ü. KARAİSALI MESLEK YÜKSEKOKULU 2014-2018 YILI STRATEJİK PLANI Ç.Ü. KARAİSALI MESLEK YÜKSEKOKULU 2014-2018 YILI STRATEJİK PLANI Adana 2014 Çukurova Üniversitesi Karaisalı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, 2014 İÇİNDEKİLER HARCAMA YETKİLİSİ SUNUŞU 2 I- GENEL BİLGİLER 3

Detaylı

FAALİYET RAPORLARI HAZIRLANMASI BİRİMLERCE HAZIRLANACAK FAALİYET RAPORLARI İÇERİĞİ

FAALİYET RAPORLARI HAZIRLANMASI BİRİMLERCE HAZIRLANACAK FAALİYET RAPORLARI İÇERİĞİ FAALİYET RAPORLARI HAZIRLANMASI 5018 sayılı yasa gereği hazırlanan Birim Faaliyet Raporları 5018 sayılı Kamu Mali Yönetim Yasasının 41 maddesi gereği her yıl Kurumsal Faaliyet raporu hazırlama işlemleri

Detaylı

GİRNE ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞKİLAT VE İŞLEYİŞ YÖNETMELİĞİ

GİRNE ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞKİLAT VE İŞLEYİŞ YÖNETMELİĞİ GİRNE ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞKİLAT VE İŞLEYİŞ YÖNETMELİĞİ Amaç Madde 1 Bu yönetmeliğin amacı Girne Üniversitesi akademik birimlerin teşkilatlanması, işleyiş, görev, yetki ve sorumluluklarıyla, ilgili

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Yılı Sağlık Bilimleri Enstitüsü Birim Faaliyet Raporu

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Yılı Sağlık Bilimleri Enstitüsü Birim Faaliyet Raporu ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ 2014 Yılı Sağlık Bilimleri Enstitüsü Birim Faaliyet Raporu Ocak 2015 Adana BİRİM FAALİYET RAPORU BİRİM YÖNETİCİSİ SUNUŞU 1 Çukurova Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Balcalı

Detaylı

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018 FAALİYET RAPORU

T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018 FAALİYET RAPORU T.C. SİNOP ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2018 FAALİYET RAPORU 0 I. GENEL BİLGİLER Fen Bilimleri Enstitüsü, 17.05.2007 tarihinde kabul edilen 5662 sayılı kanunun 74. Ek Maddesine göre Sinop'ta kurulan

Detaylı

2014 YILI KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANILIĞI FAALİYET RAPORU

2014 YILI KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANILIĞI FAALİYET RAPORU 2014 YILI KİLİS 7 ARALIK ÜNİVERSİTESİ KÜTÜPHANE VE DOKÜMANTASYON DAİRE BAŞKANILIĞI FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar...

Detaylı

2016 YILI ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU

2016 YILI ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU 2016 YILI ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU OCAK-2016 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... i Şekiller... iii Tablolar... iv Grafikler... v Görseller... vi BİRİM / ÜST YÖNETİCİ

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ STRATEJİK PLANI. una universa academia in Anatolia

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ STRATEJİK PLANI. una universa academia in Anatolia ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ STRATEJİK PLANI una universa academia in Anatolia 2015 2019 1 2 İÇİNDEKİLER Sayfa No I.DURUM ANALİZİ. 4 1.TARİHÇE VE TANIMI. 4 1.1.Tarihçe.. 4 2.SAĞLIK

Detaylı

2013 Yılı İdare Faaliyet Raporu Hazırlama Rehberi

2013 Yılı İdare Faaliyet Raporu Hazırlama Rehberi T.C. ESKİŞEHİR OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2013 Yılı İdare Faaliyet Raporu Hazırlama Rehberi Hazırlayan: Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü OCAK 2014 Ek 2 BİRİMİN YÖNETİCİSİ TAKDİMİ

Detaylı

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV TANIMI FORMU FAKÜLTE DEKANI SORUMLULUKLARI

T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV TANIMI FORMU FAKÜLTE DEKANI SORUMLULUKLARI SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GÖREV TANIMI FORMU FAKÜLTE DEKANI SORUMLULUKLARI 1- Fakültenin ve birimlerinin temsilcisi olan Fakülte Dekanı Rektör tarafından 3 yıl süre ile atanır. Fakülte Dekanı kendisine

Detaylı

N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ FAALİYET RAPORU

N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ FAALİYET RAPORU N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ 2014 YILI SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki, Görev

Detaylı

2017 YILI ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU

2017 YILI ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU 2017 YILI ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU OCAK-2017 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... i Şekiller... iii Tablolar... iv Grafikler... v Görseller... vi BİRİM / ÜST YÖNETİCİ

Detaylı

N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ

N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ N E C M E T T İ N E R B A K A N ÜNİVERSİTESİ 2017 YILI FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER BİRİM YÖNETİCİSİNİN SUNUŞU İÇİNDEKİLER I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar C- Birime

Detaylı

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ

AKSARAY ÜNİVERSİTESİ AKSARAY ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2017 MALİ YILI FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER ÜST YÖNETİCİ SUNUŞU I- GENEL BİLGİLER A- Misyon ve Vizyon.. B- Yetki, Görev ve Sorumluluklar... C- İdareye

Detaylı