MINEADERM Sun Care Products 2015

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MINEADERM Sun Care Products 2015"

Transkript

1 MINEADERM Sun Care Products 2015

2 Güneş Yaşamla olan ilişkisi nedeniyle varlığına muhtaç olduğumuz Güneş in muhtemel zararları nedeniyle korunmanın da öneminin arttığını hepimiz biliyoruz. Peki nasıl? Güneşten yayılan ışınlar ve bu ışınlarla taşınan ısı enerjisinin % 50 si yeryüzüne ulaşır. Güneşten yayılan ultraviyole (UV) ışınlar 3 e ayrılır ve her birinin farklı etkileri vardır:

3 Ultraviyole C Tamamına yakını ozon tabakası tarafından tutulan en zararlı ışın türüdür. Ameliyathaneler de sterilizasyon amaçlı kullanılır.

4 Ultraviyole B Yeni melanin inyapımını uyarır ve cilde salınımını sağlar. DNA bantlarına ciddi hasar verir. Ben oluşmasına ve bazı cilt kanseri tiplerine neden olur. Cildin yaşlanmasına neden olur D Vitamininin oluşumunu uyararak, hastalıklara ve ironik olarak cilt ve diğer kanserlere karşı korur. UVA'dandaha kolay güneş yanığına yol açar, ancak ölçülü dozu sağlıklı olabilir. Hemen hemen tümgüneş koruyucularıile engellenir.

5 Ultraviyole A 01 Melanositlerde daha önceden üretilmiş olan melanin in salınımını sağlar. Cildin hızlı yaşlanmasına neden olur. UVB'yekıyasla daha az kansere neden olduğu düşünülmekle birlikte diğer cilt kanserlerinden daha tehlikeli olanmelanomaneden olur. Birçok güneş koruyucu tarafındanengellenememektedir ancak giysi ile bir miktar engellenebilir. UVB'yekıyasla sezon ve gün boyu daha istikrarlı bir seviyede bulunur.

6

7

8 Cilt tipiniz hangisi? TİP 1 TİP 2 TİP 3 TİP 4 TİP 5 TİP 6

9 TİP 1 Kolay yanar, asla bronzlaşmaz. Açık renk gözler, sarı ya da kızıl saçlar, süt beyaz tene sahip olup kolay çillenenler bu gruptadır. SPF 50 + (50 faktör ve üzeri) olan ürünler kullanmalıdır.

10 TİP 12 Kolay Genellikle yanar, çok asla az bronzlaşır, bronzlaşmaz. Açık renk kolay açılır. Kumral saçlara, ela gözler, gözlere ve sarı açık tene ya da sahip kızıl olup saçlar, süt beyaz tene sahip çillenmeye olup meyillidir. kolay SPF çillenenler 50 + (50 bu gruptadır. faktör ve üzeri) ürünlerle başlayıp SPF 50 + (50 faktör ve üzeri) olan ürünler biraz bronzlaşınca SPF 3525 (25 35 kullanmalıdır. faktör) ürünler kullanabilirler.

11 TİP 3 Hafif yanar, genellikle bronzlaşır ve uzun süre kalıcı değildir. Açık kahverengi gözlü, koyu kumral veya kahverengi saçlı, kumral tenli, çok az çillenir. SPF 30 (30 faktör) olan ürünlerle başlayıp biraz bronzlaştıktan sonra SPF (15 20 faktör) olan ürünler kullanabilirler.

12 TİP 4 Çok nadiren yanar, her zaman iyi bronzlaşır. Kahverengi göz ve saç rengine sahip olup esmer tenli olurlar. Kısa zamanda bronzlaşırlar ancak bronzlaşmaları kalıcı değildir. SPF (15 20 faktör) ile başlayıp bronzlaşınca SPF (10 15 faktör) ile devam edebilirler.

13 TİP 5 Çok nadiren yanarlar, çok koyu bronzlaşırlar. Koyu kahve veya siyah gözlü, buğday tenli olurlar. SPF 15 (15 faktör) ile başlayıp SPF 10 (10 faktör) ile devam edebilirler.

14 TİP 6 Yanmazlar, tenleri ve gözleri siyahtır. Zenciler ve koyu tenli ırklar bu gruba girerler.

15 Cilt Tipi I II Cilt Tipleri ve Kişisel MED Değerleri Güneş Işınlarına Verdiği Cevap Çok kolay yanan, bronzlaşması çok güç olan, beyaz tenli, kızıl veya sarı saçlı Güneşe karşı hassas, yavaş bronzlaşan, güneş yanığı sık görülen, sarışın, açık tenli III Güneş yanığı olmayan, güzel bronzlaşabilen, kahverengi saçlı, buğday tenli IV Kolay ve iyice bronzlaşabilen, güneş yanığı olmayan, koyu renk saçlı, esmer tenli (veya daha önceden bronzlaşmış) V VI Kolay ve çok iyi bronzlaşabilen, güneş yanığı pek rastlanmayan, koyu renk tenli ve saçlı (Pasifik ırkları) Derin pigmentli cilt, koyu renk saçlı, güneş yanığı görülmeyen cilt tipi (zenciler, koyu renk derili yerliler gibi) Kişisel MED Süresi (Dakika)

16 Güneş Işınlarından korunmak için neler yapmalıyız? Güneş ışınlarının en dik olarak geldiği ve en çok zararlı ışın içeren ile saatleri arasında imkan olduğu sürece güneşe çıkılmamalıdır. Güneşe çıkarken olabildiğince cildi güneş ışığından koruyabilecek, ışığı yansıtan giysiler giyilmelidir. Güneşe çıkarken mutlaka UV ışığı geçirmeyen nitelikte güneş gözlüğü kullanılmalıdır. Unutulmamalıdır ki gözler de cildimiz gibi güneşten yanabilir. Yüksek faktörlü (40 50 faktör) güneşten koruyucu kremler kullanılabilir. Bu kremlerin de UV ışığı geçirmeyen nitelikte olması önemlidir. Ayrıca bir güneş koruyucu krem ancak saat cildimizi güneşten koruyabilir. Sağlıklı bronzlaşmadiye bir kavram yoktur. Bronzlaşmak zaten vücudun güneş ışınlarına verdiği bir tepkidir. Bronzlaşmak adına saatlerce güneş altında kalınmamalıdır. Çocuklar, yaşlılar, beyaz tenliler, hastalar, vücudunda ben olanlar daha fazla korunmaya ihtiyaç duyar. 01

17 Güneş Kremi Nasıl Kullanılmalıdır? SPF- Sun Protective Factor (Güneş Koruyucu Faktör) Güneşten koruyucu ürünleriçin farklılığı oluşturan, hepimizin sıkça duyduğu ve kullandığı ancak tam olarak anlamını birçoğumuzun bilmediği SPF Sun Protection Factor kavramı yani pratikte kullanıldığı şekliyle faktör kavramıdır. Bir güneşten koruyucu ürünün faktörü, güneşten koruyucu etkinliğinin ölçümüdür. Örneğin herhangi bir günde 12 dakikalık güneş maruziyetindeyanan bir kişinin, 10 SPFbir ürün kullanması durumunda 120 dakikada yanması beklenir. Ayrıca Amerikan sistemine göre 10 SPF ninavrupa sistemine göre 5 SPF ye eşit olduğu unutulmamalıdır. Cilt tipimizegöre değişmekle beraber en az 15 SPF ürünleri kullanmamız gerekir. Açık renk ve kolay yanabilen ciltler için minimum 30 SPF ürünler seçilmelidir. Çocuklarda cilt tipine bakılmaksızın yüksek faktörlü ürünler kullanılmalıdır. 0

18 KORUMA FAKTÖRLERİ Güneş ürünlerinde kullanılan koruma faktörü SPF (Sun Protection Factor) cildin doğal korunma mekanizmasının ne ölçüde artırıldığını gösterir. UVA filtreleri, cildin yaşlanma sürecini hızlandıran UVA ışınlarına karşı koruma sağlar. UVB filtreleri güneş yanığına yol açan UVB ışınlarını karşı etkilidir.

19 Güneş Koruyucu Ürünlerin Özellikleri Bir güneş koruyucunun etkinliği bu ürünün Güneş Koruma Faktörü (SPF) değerine dayanır ve ürünün deriyi güneş yanığına karşı koruyabilme yeteneğini gösterir. Minimal Eritemal Doz (MED) UV ışınına saat maruziyetten sonra insan cildinde eritemetki oluşturan en düşün UV enerjisinin miktarıdır

20 Güneşten Koruma Faktörü (GKF veya SPF) : Güneşten koruyucu ürün tarafından korunan cilt üzerindeki minimal eritemaldozun, aynı korunmasız cilt üzerindeki minimal eritemaldoza oranıdır. UVA Koruma Faktörü (UVAPF) : Güneş koruyucu ürün tarafından korunan ciltte devamlı bronzluk sağlamak için gerekli minimum UVA dozunun, aynı korunmasız cilt üzerinde minimum bronzlaştırıcı etkiyi sağlamak için gerekli minimum UVA dozuna oranıdır.

21 Minimum Etkinlik Güneşten koruyucu ürünlerin bu özelliği taşımaları için sağlamaları gereken minimum koşul; UVB ve UVA ışınlarına karşı minimum düzey olarak belirtilen seviyede koruma sağlamasıdır. Koruma derecesi, standardize edilmiş, tekrarlanabilir test yöntemleriyle ölçülmeli ve foto bozunmagöz önünde bulundurulmalıdır. Invitrotest yöntemlerine öncelik verilmelidir. Güneşten koruyucu ürünler tarafından sağlanan minimum derecede koruma aşağıdakiler gibi olmalıdır: 1. UVB yekarşı koruma için Uluslararası Güneş Koruma Test Yöntemi (International Sun ProtectionFactorTest Method2006) ile ya da herhangi bir in vitroyöntem ile elde edilen güneşten koruma faktörü (GKF veya SPF) değeri 6 olmalıdır. 2. Etikette belirtilen güneşten koruma faktörünün 1/3 ünün UVA koruma faktörüne ait olması kalıcı pigment koyulaştırma yöntemleri (persistentpigment darkeningmethod) ile ya da herhangi bir in vitroyöntemle eşit düzeyde bir koruma ile elde edilmelidir. 3. Kritik dalga boyu ölçme yönteminin uygulanması ile elde edilen 370 nm likkritik dalga boyu.

22 TECHNOLOGY NEXT GENERATION SUNSCREEN FOSFOLİPİT TEKNOLOJİSİ

23 in vitrospf Testi

24 MINEADERM FOSFOLİPİT TEKNOLOJİSİ TEKNOLOJİ ADI : FOSFOLİPİT TEKNOLOJİSİ Ürün İçeriğindeki UV Filtreler fossolipitlerle, Encapsul Tecnology İle kapsule edildiğinden stabilitesi ve SPF değeri değişmez. Suda dispers olduğundan yağlılık hissi oluşturmaz. Sudan etkilenmez ve suda çözünmez Nano moleküler boyutta olmadığından cilt yüzeyinde film tabakası oluşturarak UV A, UVB ve UV C ye karşı koruma sağlar.

25 MINEADERM FOSFOLİPİT TEKNOLOJİSİ FOSFOLİPİT TEKNOLOJİSİ ÜRÜNLERİ KOZMETİK ETKİ Cildin UVA-UVB- UV C ışınlarına ve serbest radikallere karşı korunmasına yardımcı olur. Deri üzerinde su geçirmez koruyucu ince bir tabaka oluşturur. Raf ömrü uzundur kapsule edilmiş UV filtreler kullanıldığından SPF değeri raf ömrü süresince değişmez. Non irritant tır.( hassas ciltlerde kullanılır.) Günlük kullanım için uygundur Hafif ve kolay emilen formülüyle cildi nemlendirir ve yumuşatır. UV ışınlardan kaynaklı erken yaşlılık belirtilerine karşı cildin savunma bariyerini güçlendirir. Cilt üzerine kolayca yayılır ve yağlılık hissi bırakmaz. Cildin nefes almasına engel olmaz.

26 MINEADERM FOSFOLİPİT TEKNOLOJİSİ Diğer UV filtrelere göre daha iyi ve homojen dağılım sağladığından tüm uygulanan ciltte eşit koruma sağlar.

27 MINEADERM FOSFOLİPİT TEKNOLOJİSİ

28 MINEADERM FOSFOLİPİT TEKNOLOJİSİ UVC, UVB, UVA Koruma Sağlar.

29 Kimyasal ve Fiziksel Koruma

30 01 13 MINEADERM GÜNEŞ SERİSİ ÜRÜNLER DÖRT YENİ ÜRÜN GÜNEŞ ÖNCESİ BODY 1-MINEADERM UV PROTECTION & HYDRATION SPREY SPF ml GÜNEŞ ÖNCESİ BODY 2-MINEADERM UV PROTECTION & HYDRATION SPF 32+ LOTION 115 ml 3-MINEADERM 4-MINEADERM GÜNEŞ SONRASI BODY SOOTHING& COOLING AFTER SUN EMULSION GÜNEŞ ÖNCESİ VE SONRASI SAÇ BAKIM ANTI DAMAGED HAIR SERUM 100 ml 115 ml

31 1-MINEADERM UV PROTECTION & HYDRATION SPREY SPF 50+ MINEADERM UV PROTECTION & HYDRATION SPREY, özel fosfolipid teknolojisi sayesinde, UVA ve UVB ışınlarına karşı homojen ve uzun süreli yüksek korumaya yardımcı olur. 200 ml Sprey FORMU Kolayca tolere olur, hafif bir yapıya sahiptir, iz bırakmaz. İçeriğindeki Marine EM (Ocean Minerals) enzimi, cilt için değerli elementler: Cu, Mn, Mg, Fe, Ca ile Beta Glucan, GotuKola, AloeVera, Boababve Sodium PCA sayesinde ciltte canlandırıcı ve yatıştırıcı etkiyi destekler. Güneşe karşı toleransın azlığı sonucu oluşan olumsuz etkileri ve güneş kaynaklı erken yaşlanma belirtilerinin önlenmesini destekler. Cilde pürüzsüz ve doğal ışıltılı bir görüntü kazandırmaya, cilt tonunu dengelemeye ve sağlıklı bronzlaşmaya yardımcı olur. Paraben ve parfüm içermez.

32 2-MINEADERM UV PROTECTION & HYDRATION SPF ML LOSYON FORMUNDA MINEADERM UV PROTECTION, özel fosfolipid teknolojisi sayesinde, UVA ve UVB ışınlarına karşı homojen ve uzun süreli yüksek korumaya yardımcı olur. İçeriğindeki Marine EM (Ocean Minerals) enzimi, cilt için değerli elementler: Cu, Mn, Mg, Fe, Ca ile Beta Glucan, Gotu Kola, Aloe Vera, Boabab ve Sodium PCA sayesinde ciltte canlandırıcı ve yatıştırıcı etkiyi destekler. Güneşe karşı toleransın azlığı sonucu oluşan olumsuz etkileri ve güneş kaynaklı erken yaşlanma belirtilerinin önlenmesini destekler. Kolayca tolere olur, hafif bir yapıya sahiptir, iz bırakmaz. Cilt tonunu dengelemeye ve sağlıklı bronzlaşmaya yardımcı olur. Parabensiz ve parfümsüzdür.

33 GÜNEŞ ÖNCESİ ÜRÜNLER AKTİF MADDELER Phytosan Marine EM Beta Glucan GotuKola Boabab Aloevera Sodium PCA

34 Phytosan

35 Phytosan Bitkisel kaynaklı, Proteinler, glycoproteinler ve polysaccharidler içerir. Biyolojik ve UV kaynaklı cilt yaşlanmasına karşı savaşır. Biyolojik güneş koruma faktörleri gibi davranır. Ciltte canlandırıcı ve koruyucu etki sayesinde DNA hasarlarına karşı koruma sağlar. Yenileyici cilt fonksiyonları uyarır, ciltte sıkılaştırıcı ve iyileştirici etkileri geliştirir.

36 Phytosan

37 Phytosan

38 Phytosan

39 Phytosan

40 Phytosan

41 1-MINEADERM UV PROTECTION & HYDRATION SPREY SPF 50+ Marine EM EXTRACT OF CORALLINA OFFICINALIS Doğal hücre yenileme etkisini yeniden aktive eder. Yaşlanmaya karşı cilt hücrelerinin kendini savunma etkisini güçlendirir.

42 Marine EM Marine EM içerisinde 3 değerli bileşenler vardır: Marine(okyanus) enzimi, epidermal büyüme faktörü ve cilt için değerli elementler: Cu, Mn, Mg, Fe, Ca( Bakır, Manganez, Magnezyum, Demir ve Kalsiyum sağlar. Marine enzimi: Antibakteriyel etki, cildi arındırma etkisi, anti-inflammation etki ve hücre yenilime desteği sağlar. Marine EM iki parametre dikkate alınarak In vivo olarak test edilmiştir. Pürüzsüzlük ve Nemlendirme

43 Marine EM IN VIVO Bu testte 20 gönüllü deneğe günde iki kez, 4 hafta boyunca 10% luk Marine EM litonik ve placeboel değmeden uygulandı. İnci çizgilerde 40,14% ve nemlendirme artışında 30% başarı sağlandı W1 W4

44 BETA GLUCAN in Sun Care Products BETA GLUCAN FAYDALARI Cilt Yumuşaklığı Nemlendirici Doğal Kolayca Emilir Langerhans Hücrelerini Koruyarak Güneş Yanığı Riskini Azaltır Kızarıklık Azaltır Canlandırıcı Yatıştırıcı

45 BAOBAB OIL

46 3-MINEADERM SOOTHING&COOLING AFTER SUN EMULSION 115 ml MINEADERM SOOTHING AFTER SUN EMULSION, Güneş sonrasında yatıştırıcı etkiyi destekler, yoğun güneş ışınlarına maruz kalmış cildi nemlendirir ve yumuşatır. İçeriğindeki Marine EM (Ocean Minerals) enzimi, cilt için değerli elementler: Cu, Mn, Mg, Fe, Ca ile zengin sheabuttur,..,sodium PCA, Bisabolol, Menthyllactate, içeriği ile ciltte canlandırıcı ve yatıştırıcı etkiyi destekler. Yüz ve vücut için çabuk emilen, hafif kıvamlı, yağlılık hissi bırakmayan, ferahlatıcı bir losyondur.

47 3-MINEADERM SOOTHING&COOLING AFTER SUN EMULSION 115 ml GÜNEŞ SONRASI AKTİF MADDELER Syri Calm CLR (PC) Phragmites Communis Extract, Poria Cocos Extract Grape Seed Extract (Procyanidin Oligomers) Nar kabuğu ekstraktı MARİNE EM Shea Butter Sodium PCA Bisabolol

48 SyriCalm CLR (PC) Phragmites Communis Extract, Poria Cocos Extract

49 SyriCalm CLR (PC) İçerik: Phragmites CommunisExtract,PoriaCocos Extract Doğal kaynaklardan elde edilmiş enflamasyonu azaltıcı etki sağlar, tahrişi kontrol altına alır. Bariyer onarımı ve bariyer fonksiyonlarını güçlendirmeyi sağlar. Yatıştırıcı rahatlatıcı etkiyi destekler. SyriCalm CLR ECOCERT Natural ve Organic Cosmetics standartlarında üretilmiştir.

50 SyriCalm CLR (PC) Klinik test Yapılan klinik çalışmalarda % 5 likpanthenol,lanolin karışımıyla % 3lük SyriCalm kıyaslanmıştır. Sonuç:Özellikle UV kaynaklı cilt irritasyonunda, anti inflamasyonetkide ve UV kaynaklı eritemyani enfeksiyon, alerji, kızarıklık gibi etkilerde SyriCalmile çok daha iyi sonuçlar alınmıştır. SyriCalm CLR ECOCERT Natural ve Organic Cosmetics standartlarında üretilmiştir.

51 SyriCalm CLR (PC)

52 SyriCalm CLR (PC)

53 SyriCalm CLR (PC)

54 SyriCalm CLR (PC)

55 SyriCalm CLR (PC)

56 4-MINEADERM ANTI DAMAGED HAIR SERUM 100 ml Powerful protection for all hair types MINEADERM ANTI DAMAGED HAIR SERUM, Isıya ve UV ışınlarına karşı koruyucu etkiyi destekleyen antioksidan ve besleyici aktifler içerir. Doğal bitkisel içerikleri ve saça parlaklık veren özel formülü ile fön, maşa gibi ısıveren şekillendiricilerin ve güneş ışınları gibi çevresel dış etkenlerin, saçınızda oluşturduğu olumsuz etkilere karşı korumayı destekler. Saç uçlarındaki kırılmayı önlemeye ve yıpranmış saçlara canlılık kazandırmaya yardımcı olur.

57 4-MINEADERM ANTI DAMAGED HAIR SERUM 100 ml Powerful protection for all hair types AKTİF MADDELER GSPT Folicusan Zeytinyaprağı Ekstraktı Amino Acid Complex Elma Ekstraktı PHYTO KERATIN

58 HAIR CARE PRODUCTS PROTECT RESTORE RECOVER IMPROVE STRENTHENING SMOOTHING TREATMENT RADIANT

59 AKTIF MADDELER 01 09

60 AKTIF MADDELER 01 09

61 AKTIF MADDELER 01 09

62 AKTIF MADDELER 01 09

63 AKTIF MADDELER 01 09

64

65 UYGULAMA TEKNİĞİ Etkili bir korunma sağlamak için güneşten koruyucu ürünün cilt üzerine eşit miktarda dağıtılarak bir tabaka oluşturmak gerekmektedir. Çoğunlukla buna dikkat edilmediği gibi güneş koruyucusunun kullanılmasının unutulduğu yerler kulaklar, boyun, ayaklar ve bacaklardır. Güneşten koruyucu ürünü güneşe çıkmadan en az dakika önce uygulamak gerekmektedir.

66 TEKRAR UYGULAMA Güneşe maruz kalındığında güneş koruyucusunu tekrar uygulama sebebi daha önceden uygulanmış olanı telafi etmektir. Bu sayede SPF istenilen değerinde tutulur. Su, havluyla aşırı kurulama, kıyafet veya kuma sürtünme ile yok olan güneş koruyucusu yerine konmuş olur.

67 GÜNEŞTEN KORUYUCU ÜRÜNLERİN YAN ETKİLERİ Fiziksel UV Filtrelerinin Yan Etkisi: İnorganik UV filtreleri kimyasal ve biyolojik olarak etkisiz maddeler oldukları için irritasyon, duyarlılık, fotoalerjik veya fototoksik reaksiyon gelişimine neden olmazlar. Geçmiş yıllarda fiziksel UV filtrelerinin kullanımına bağlı olarak görülen yan etkiler deri üzerinde kalın bir tabaka oluşturarak kapatıcı etki oluşturmaları, buna bağlı olarak komedon sayısında artış ve elbiselerde boyanma idi. Yeni geliştirilen mikronize formlar sayesinde bu yan etkilere günümüzde nadir rastlanmaktadır.

68 Kimyasal UV Filtrelerinin Yan Etkileri: Kimyasal UV filtrelerine bağlı olarak irritan ve alerjik kontakt dermatit,fototoksisite, fotoalerjik kontaktite, dermatit gibi yan etkiler görülebilir. Bununla birlikte güneşten koruyucu ürünlerin yaygın kullanımlarına rağmen bildirilen yan etkileri fazla oranda değildir ve en sık saptanan yan etki kontakt irritasyondur.

69 Kontakt İrritasyon: Güneşten koruyucu ürünlerin irritasyon etkisi derinin yanı sıra gözlerde de olabilmektedir. Alına uygulanan ürünün terleme sonucu gözlere doğru akması, gözlerde yanmaya yol açmaktadır. Ayrıca güneşten koruyucu ürünlerin kullanımı sırasında daha önceden varolan atopik dermatit, seboreik dermatit, rozasea gibi dermatozlar kontakt irritasyon nedeniyle alevlenebilmektedir.

70 Alerjik Reaksiyonlar: Günümüzde en sık saptanan foto alerjenlerden biri UV filtreleridir. Güneşten koruyucu ürün kullanımının kesilmesinden 4 gün sonrasına kadar ışığa duyarlılık devam edebilmektedir. UV filtrelerinin yanı sıra güneşten koruyucu ürünlerin içinde bulunan koruyucular ve koku maddeleri de reaksiyona yol açabilmektedir. Bu maddelere karşı gelişen reaksiyon çoğunlukla alerjik kontakt dermatit şeklindedir.

TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU GÜNEŞTEN KORUYUCU ÜRÜNLERE İLİŞKİN KILAVUZ

TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU GÜNEŞTEN KORUYUCU ÜRÜNLERE İLİŞKİN KILAVUZ TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU GÜNEŞTEN KORUYUCU ÜRÜNLERE İLİŞKİN KILAVUZ Amaç MADDE 1- Kozmetik Yönetmeliği nin 6 ncı maddesi gereğince piyasaya arz edilen bir kozmetik ürün, normal ve üretici tarafından

Detaylı

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır. Yakın geçmişte moda tasarımcıları,

Detaylı

Yrd Doç Dr Gülben Sarıcı

Yrd Doç Dr Gülben Sarıcı Yrd Doç Dr Gülben Sarıcı GÜNEŞ IŞINLARININ OLUMLU ETKİLERİ Vitamin D sentezi Patojenlerin yok edilmesi Psikolojik durum üzerindeki olumlu etkileri GÜNEŞ IŞINLARININ OLUMSUZ ETKİLERİ Güneş yanığı Hiperpigmentasyon

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir

Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cildinizde yaşın ilerlemesine ve çevresel faktörlere bağlı olarak kurumalar ve kırışıklıklar meydana gelir Cilt kırışıklıkları herhangi bir hastalık belirtisi değil, doğal bir süreçtir. Ciltte oluşan kırışıklıkların

Detaylı

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım.

Cilt sorunlarının çözümü. Tıbbi etki. Doğal bakım. Cilt sorunlarının çözümü Tıbbi etki. Doğal bakım. Yeni doğmuş bebek cildi gibi Cildiniz için sorun giderici DADO SENS DADO SENS olarak amacımız cildinizin ihtiyacı olanı vermektir. DADO SENS ürünlerini

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik

Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik İMDİ YENİLENME ZAMANI! IT'S TIME TO SLOW DOWN! EXCLUSIVE Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Kozmetik ŞİMDİ YENİLENME ZAMANI! Ultra Enerji Kremi Salyangoz Mukus Süzüntüsü Bazlı Cildi yenilemek için olağanüstü

Detaylı

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur

Hiçbir katkı maddesi içermez. Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar. Doğal nem dengesine kavuşturur G İ R İ Ş %100 Doğal Hiçbir katkı maddesi içermez Gül çiçeklerinin işlenmesi esnasında elde edilir Doğal tonik etkisi sağlar Cildi nemlendirir Doğal nem dengesine kavuşturur Cilde taze ve duru bir görünüm

Detaylı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı

YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Menalind professional Yaşlı ve hassas cilt için profesyonel cilt bakım serisi YENİ! Profesyonel Cilt Bakımı Cildin koruyuculuğuna mükemmel destek: Nutriskin Protection Complex Yeni Nutriskin Protection

Detaylı

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ ŞAMPUANLAR İçeriğinde bulunan zeytinyağı, ısırgan özü, sarımsak özü, argan yağı ve defne özü sayesinde saçlarınızda bulunan tüm sorunları çözebilirsiniz. Saç ve saç

Detaylı

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc.

Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. Başladığı günden bu güne bitkisel yağlar ve özleri ile kozmetik sektöründe faaliyet gösteren ve 1924 yılında kurulan Aroma Cosmetics Jsc. 90 yıllık bir Bulgaristan şirketidir. Üretim sahası olarak Balkanların

Detaylı

SPAKARE Kenevir yağı ile

SPAKARE Kenevir yağı ile Kenevir yağı ile Kenevir oldukça çok yönlü bir bitkidir. Geleneksel olarak, kenevir yelkenli gemilerde halatlar yapmak için kullanılır. Daha yakın zamanlarda, moda tasarımcıları kenevir liflerini elbise

Detaylı

Cilt İçin Moleküler Koruma! Klinik Testlerle kanıtlanmış üstün koruma ve onarım

Cilt İçin Moleküler Koruma! Klinik Testlerle kanıtlanmış üstün koruma ve onarım Tuz Gölleri, Çöller ve Buzullara Dayanabilen Mucize; Ectoin Cilt İçin Moleküler Koruma! Klinik Testlerle kanıtlanmış üstün koruma ve onarım Hücresel Koruma Çevre Kirliliğine Karşı Doğal UVA ve AVB Koruması

Detaylı

w w w.sanovis.com.tr

w w w.sanovis.com.tr w w w.sanovis.com.tr WWW.MELINESKIN.COM NEDEN MELINE? ÇÜNKÜ HER CİLT KENDİNE ÖZEL BİR YAPIYA SAHİPTİR, MELINE BU BİLİNÇLE ÜRETİLMİŞTİR. FELSEFEMİZ Meline; nedeni ve yerleşim yeri neresi olursa olsun, her

Detaylı

Ürünlerimiz paraben içermez

Ürünlerimiz paraben içermez Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder Ürünlerimiz paraben içermez www.dermadolin.com.tr www.minidolin.com.tr SLES, SLS, Sabun, Boyar Madde, Fenoksietanol, Paraben içermez Nemlendirici bileşenler

Detaylı

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder

Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder Yaşam MiniDolin le başlar DermaDolin le devam eder www.dermadolin.com.tr www.minidolin.com.tr www.seranem.com.tr Büyükler de kullanabilir 1- Hodan Yağı (Borago Officinalis) 2- Bal Özütü (Ekstraktı) 3-

Detaylı

anti-age güzelliðinizin sýrrý

anti-age güzelliðinizin sýrrý anti-age güzelliðinizin sýrrý 1 Lubex anti-age Lubex in Vizyonu 2 güzelliðinizin sýrrý 3 day light Cildinizin ideal þekilde nemlenmesini, cilt elastikiyetinin saðlanmasýný, serbest radikallere karþý korunmasýný,

Detaylı

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice.

Yeni. Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Yeni Genç görünümlü bir cilt? Dâhice. Cildin yaşlanması ile ilgili gerçekler Kabul edelim, kadınlar da erkekler de mümkün olduğunca uzun süre genç görünümünü korumak ister. Zamanın ilerleyişini durdurmayı,

Detaylı

PARFÜM VE GÜNEŞ BAKIM ÜRÜNLERİ

PARFÜM VE GÜNEŞ BAKIM ÜRÜNLERİ PARFÜM VE GÜNEŞ BAKIM ÜRÜNLERİ Koku maddelerinin kullanımı oldukça eskidir. Böcekleri uzaklaştırmak için kokulu odunların kullanılması ilk ilkel kullanımlardan birisidir. Toplumun gelişmesi ile birlikte

Detaylı

PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR

PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR PROFESYONEL SAÇ BAKIM SERİSİ THE COMPLETE NOURISHING THERAPY FOR SCALP & HAIR Tam bir tedavi için, Nutri+ Şampuan haftada en az 2 kere olmak üzere düzenli olarak kullanılmalıdır. Haftada en az 1 kez Nutri+

Detaylı

Genel Bilgiler MADDE 5- Ekipman MADDE 6-

Genel Bilgiler MADDE 5- Ekipman MADDE 6- TÜRKİYE İLAÇ VE TIBBİ CİHAZ KURUMU TEN RENK TİPİNİN KOLORİMETRİK OLARAK TAYİNİ VE UV MARUZİYETİ OLMAKSIZIN MİNİMAL ERİTEM DOZUN (MED) TAHMİN EDİLMESİNE YÖNELİK KILAVUZ Amaç MADDE 1- (1) Bu Kılavuz, ten

Detaylı

%98 OKSİJEN GEÇİRGEN RENKLİ MİNERAL FONDÖTEN

%98 OKSİJEN GEÇİRGEN RENKLİ MİNERAL FONDÖTEN %98 OKSİJEN GEÇİRGEN RENKLİ MİNERAL FONDÖTEN SPF30 Mineral güneş koruyucu Temel olarak cildin tüm dokularına oksijen geçirgenliği sağlayan üçlü silika retiküler taşıyıcı sistem. FDA nın cilt iyileştirici

Detaylı

Glikolik Asit Bazlı. Cilt Bakım Ürünleri

Glikolik Asit Bazlı. Cilt Bakım Ürünleri Glikolik Asit Bazlı Cilt Bakım Ürünleri Cosmoscience Laboratuvarları nda geliştirilmiştir ve Fransa da üretimi yapılmaktadır. Bitki ekstraktları ve glikolik asit bazlı amenokozmetk ürün serisine sahiptir.

Detaylı

Turcos Kozmetik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi

Turcos Kozmetik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Turcos Kozmetik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Turcos Kozmetik A.Ş 2014 yılında kurulmuş olup kozmetik ürünleri, bitkisel ekstreler ve etken molekül üretiminde sektöre yön veren lider firmalardan biridir.

Detaylı

Aloe Vera SSS. Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar

Aloe Vera SSS. Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar Aloe Vera SSS Aloe Vera hakkında sorular ve cevaplar s Aloe Vera nedir ve bakım için neden uygundur? Aloe Vera binlerce yıldır bilinmektedir. Aloe Vera bitkisinin içeriğindeki sayısız madde özellikle de

Detaylı

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi

Cilt Bakımları. *Epidermisin en üst katmanının nemlendirilmesi GÜZELLİĞİNİZ İÇİN Cilt Bakımları Bu bakım, cildin doğal parlaklığını ortaya çıkararak yüzün ışıldamasını sağlar. Ölü deri giderme, yüz ve boyun masajı ile başlar, özel bir maskenin uygulanması ile devam

Detaylı

Derideki kök hücrelerinin korunması için bitkisel kök hücre teknolojisi!

Derideki kök hücrelerinin korunması için bitkisel kök hücre teknolojisi! www.orenda.gen.tr Derideki kök hücrelerinin korunması için bitkisel kök hücre teknolojisi! Cansız, mat ve dökülen saçlar için hazırlanmış, saç bakım ailesinin yeni bir üyesi olan Orenda Magic Power Serum

Detaylı

SAÇLARINIZIN GÜZELLİĞİ KONUŞULSUN.

SAÇLARINIZIN GÜZELLİĞİ KONUŞULSUN. SAÇLARINIZIN GÜZELLİĞİ KONUŞULSUN www.perfectmeturkiye.com Belıso Dünyanın bir çok ülkesinde tüketicinin sık kullandığı saç serilerine sahip olan Polonya firmasıdır. Perfect.Me serisi Londra tesislerinde

Detaylı

Kusursuz Saç Güzelliği

Kusursuz Saç Güzelliği Kusursuz Saç Güzelliği CEYLINN PROFESSIONAL FELSEFESİ Ceylinn Professional, saç güzelliği ve estetiği felsefesini benimser. Bu düşünceden hareketle, profesyonel saç bakımı alanında bilimsel, çözümsel,

Detaylı

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ

CİLT BESLENMESİ: 7 7 GÜNDE ETKİ ÜRÜN EĞİTİMİ 7 günde daha parlak, pürüzsüz ve genç görünümlü bir cilde sahip olmanıza yardımcı cilt bakım ürünleri* ETKİLİ CİLT BESLENMESİ: 7 GÜNDE ETKİ İçeriğinde 15 in üzerinde vitamin ve bitkisel içerik

Detaylı

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü 3 %100 Bitkisel Krem Reishi 50 ml Total kırışıklık bakımı %100

Detaylı

DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ.

DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ. DÜNYADA TEK SERTİFİKALI, ORGANİK, PROFESYONEL SAÇ BAKIMI SERİSİ. İLE SAÇLARIN ORGANİK VE SAĞLIKLI Natulique neden üstün? Natulique de vizyonumuz, saç bakım endüstrisinde mümkün olan en güvenilir ve temiz

Detaylı

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu

Bio-Oil Cilt Bakım Yağı 125 ml. 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu. Hassas Dişler İçin Beyazlatıcı Diş Macunu. Diş Minesi Onarıcı Diş Macunu DUDAK BAKIM ÜRÜNLERİ İsmi 2940F 2940F Happy Lips Strawberry 14,00 TL 2950F 2950F Happy Lips Mango 14,00 TL 1100F 1100F MedPlus Stick 14,50 TL 8002F 8002F Lip Protector 14,00 TL 1001F 1001F European MedPlus

Detaylı

Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG.

Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG. КРАСОТА HER YAŞTA В GÜZELLİK! ЛЮБОМ ВОЗРАСТЕ! ПРЕДСТАВЛЯЕМ ВАМ ОБНОВЛЕННУЮ И УСОВЕРШЕНСТВОВАННУЮ СЕРИЮ ЛЮБИМЫХ АНТИВОЗРАСТНЫХ СРЕДСТВ CHRONOLONG Yenilenmiş ve geliştirilmiş anti-aging favori serisi CHRONOLONG.

Detaylı

CREAMOL. Creamol Cream&Cologne. Laber Kimya Ar-Ge San.Tic.

CREAMOL. Creamol Cream&Cologne. Laber Kimya Ar-Ge San.Tic. CREAMOL 1 2 CREAMOL Nedir? Yeni bir krem Yeni bir Balsam Yeni bir kolonya Yeni bir antiseptik Yeni bir parfüm şekli 3 CREAMOL Nedir? Yeni bir krem Yeni bir Balsam Yeni bir kolonya Yeni bir antiseptik Yeni

Detaylı

İÇERİĞİ Krem bazı, Hümik asit, Gliserin, Kayısı çekirdek yağı, Fenoksietanol, Parfüm Paraben içermez.

İÇERİĞİ Krem bazı, Hümik asit, Gliserin, Kayısı çekirdek yağı, Fenoksietanol, Parfüm Paraben içermez. Cildi beslemeye, pürüzsüzleştirmeye ve yumuşatmaya yardımcı olmak üzere formüle edilmiştir. Temizlenmiş ve kurulanmış cildinize yukarı ve dışa doğru hareketlerle uygulayınız. Krem bazı, Hümik asit, Gliserin,

Detaylı

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK

Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü GHESER ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK Ruhu güçlü olanlar için doğal gücü ERKEK KOZMETIK SERISINDE YENILIK ERKEK KOZMETİK SERİSİNDE İLKİ* ULTRA KONFOR TRAŞ JELİ Bu ferahlatıcı jel mükemmel tıraş için olağanüstü ipeksi kopük oluşturur. Jel sadece

Detaylı

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi Bitkisel Şampuan Serisi Active Shine, her saç tipine özel olarak tasarlanmış, bitkisel aktiflerle zenginleştirilmiş bir seridir. Bitkisel içeriğiyle herhangi bir yan etkiye neden olamadan doğrudan saçlara

Detaylı

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ İŞ HİJYENİ-4 PROF. DR. SARPER ERDOĞAN İş Hijyeni-4 Işınlar İyonizan olmayan ışınlar İyonizan ışınlar Eşik değerler 1 Işınlar

Detaylı

KOZMETİKLERİN SİSTEMİK TOKSİK ETKİLERİ

KOZMETİKLERİN SİSTEMİK TOKSİK ETKİLERİ KOZMETİKLERİN SİSTEMİK TOKSİK ETKİLERİ Kozmetik ürün: İnsan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak

Detaylı

Deriye Uygulanan Ürünler. 9. Hafta

Deriye Uygulanan Ürünler. 9. Hafta Deriye Uygulanan Ürünler 9. Hafta Cilt bakım ürünlerinin temel amaçları: Cildin sağlıklı ve iyi durumda kalmasını sağlamak, Derinin temizlenmesi Derinin nem dengesinin korunması Derinin yaşlanması belirtilerinin

Detaylı

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz!

TIENS. Aprotie Organics. Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! TIENS Aprotie Organics Sağlıklı ve güzel cildin sırrını bulunuz! APROTIE ORGANICS Aprotie Organics, organik portakal suyunu su yerine kullanır, çünkü bu, vitamin ve mineraller gibi besleyici maddeler açısından

Detaylı

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı. Cildimiz, yaşlanma belirtilerini en belirgin olarak yansıtan organdır.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı. Cildimiz, yaşlanma belirtilerini en belirgin olarak yansıtan organdır. YAŞLILARDA SIK KARŞILAŞILAN DERİ SORUNLARI Prof.Dr.Ayşen Karaduman Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Anabilim Dalı Cildimiz, yaşlanma belirtilerini en belirgin olarak yansıtan organdır.

Detaylı

Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT. Straight, Smooth, Shine

Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT. Straight, Smooth, Shine Keratin Saç Düzleştirme Sistemi KERA-FORCE TREATMENT Straight, Smooth, Shine KERATİN SAÇ DÜZLEŞTİRME SİSTEMİ Ceylinn Keratin Systems Keratin Saç Düzleştirme Sistemi, tüm saç tipleri için geliştirilmiş,

Detaylı

ANTİPERSPİRANTLAR, DEODORANTLAR ve ANTİMİKROBİYAL AJANLAR

ANTİPERSPİRANTLAR, DEODORANTLAR ve ANTİMİKROBİYAL AJANLAR ANTİPERSPİRANTLAR, DEODORANTLAR ve ANTİMİKROBİYAL AJANLAR Deodorantlar ve antiperspirantlar en fazla kullanılan kozmetik ürünlerindendir. Her gün milyonlarca kişi tarafında koltuk altına uygulanmaktadırlar.

Detaylı

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri

Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Kişisel Bakım ve Estetik Ürünleri Mescare ürünleri, insanların kaliteli ve doğal ürün isteklerine cevap verebilmek için, uzun ve özenli bir ar-ge sürecinden sonra Polattürk güvencesi ile üretilmiştir.

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & TEDAVİ DEVAM ÜRÜNLERİ KOZMESÖTİK BAKIM

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & TEDAVİ DEVAM ÜRÜNLERİ KOZMESÖTİK BAKIM PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & TEDAVİ DEVAM ÜRÜNLERİ KOZMESÖTİK BAKIM ESTETİK DERMATOLOJİDE. FELSEFEMIZ : Araştırma, Geliştirme ve Yüksek Performans Dermaceutic Laboratuvarlarının ana amacı, doktorlara

Detaylı

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir.

Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. CORONA Tarihçe Şirketler-Laboratuvarlar Indermo Laboratuvarları, S.L. İspanya'da profesyonel kozmetik en yenilikçi üretim şirketlerinden biridir. Firmamız 1985 yılında kurulmuştur ve o zamandan beri kendini

Detaylı

www.efendikozmetik.com

www.efendikozmetik.com www.efendikozmetik.com HAKKIMIZDA 2005 yılında kurulan Efendi Kozmetik, kurucularının kozmetik ve perakende sektöründeki 17 yıllık deneyimini de birleştirerek, müşterilerine doğal kozmetik alanında uzun

Detaylı

SECRETS DE SOTHYS. Sothys'in Prestij Serisi. Haz ve teknolojinin simyası. 19 janv 04

SECRETS DE SOTHYS. Sothys'in Prestij Serisi. Haz ve teknolojinin simyası. 19 janv 04 SECRETS DE SOTHYS Sothys'in Prestij Serisi Haz ve teknolojinin simyası 1 Sothys uzmanlığı Cilt yaşlanmasında uzmanlık 2 yıl boyunca süren araştırmalar Yeni buluş Cilt stresine karşı zafer Hormonal ve beslenme

Detaylı

Deri, vücudun sa lam ve koruyucu dı örtüsüdür. Salgı bezleri, tırnaklar,tüyler ile deri bir organ ve sistemdir. En geni organdır (Yakla ık 1.

Deri, vücudun sa lam ve koruyucu dı örtüsüdür. Salgı bezleri, tırnaklar,tüyler ile deri bir organ ve sistemdir. En geni organdır (Yakla ık 1. Deri, vücudun sa lam ve koruyucu dı örtüsüdür. Salgı bezleri, tırnaklar,tüyler ile deri bir organ ve sistemdir. En geni organdır (Yakla ık 1.5-2 m 2 ) Deri esas olarak iki tabakadan olu ur Üst deri (Epidermis)

Detaylı

Güzellik... Asırlardır.

Güzellik... Asırlardır. www.syorell.com Güzellik... Asırlardır. Anadolu... Efsanevi karakterleri ve tanrıçaları temsil eden güzellik ve dişil enerjinin ana vatanı. Güzeller güzeli Helen, estetik ve dişiliğin simgesi Kleopatra,

Detaylı

Deriye Uygulanan Ürünler. 7. Hafta

Deriye Uygulanan Ürünler. 7. Hafta Deriye Uygulanan Ürünler 7. Hafta Deriye uygulanan preparatlar Günlük deri bakım preparatları Yaşlanmayı önleyici preparatlar Dekoratif kozmetik ürünler Deodorant ve antiperspiranlar Güneş preparatları

Detaylı

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke

Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke Efsanevi SBK serisi 19 yıllık başarı! 20 den fazla ülke ! Saç bakım eko-ürünlerinin tasarımı, doğa ile bilimin sentezi temelinde yenilikçi ürünleri yaratabilen profesyonellere bırakılmalıdır. Saç bakımı

Detaylı

Günde bir elma doktoru evden uzak tutar.

Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. ELMANIN FAYDALARI Günde bir elma doktoru evden uzak tutar. Elmanın Sağlığa Faydaları Elma A, E, B6, C, K vitamin kaynağıdır, bunun yanında yüksek miktarda potasyum ve çeşitli mineralleri içeren su içerir.

Detaylı

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI

PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI PROFESYONEL DERİN KİMYASAL PEELING & LEKE ÜRÜNLERİ ESTETİK DERMATOLOJİ UZMANI Dermaceutic, dünya çapında 30.000 i aşkın dermatoloji uzmanının tercih ettiği bir markadır. İçeriğinde, hyaluronik asit, stabilize

Detaylı

SPIRULINA NEDİR? Spirulina yosunu ağır metallere karşı çok hassastır, bu itibarla kirlenmenin olmadığı yerlerde büyür.

SPIRULINA NEDİR? Spirulina yosunu ağır metallere karşı çok hassastır, bu itibarla kirlenmenin olmadığı yerlerde büyür. TIENS SPIRULINA SPIRULINA NEDİR?. Spirulina mavi yeşil renkte bir su yosunudur İlk olarak yeryüzünde 3.5 milyon yıl önce görülmüş olup, gezegendeki en yaşlı yaşam biçimlerinden biridir. Doğal haliyle Çin

Detaylı

Güzellik... Asırlardır.

Güzellik... Asırlardır. www.syorell.com Güzellik... Asırlardır. Anadolu... Efsanevi karakterleri ve tanrıçaları temsil eden güzellik ve dişil enerjinin ana vatanı. Güzeller güzeli Helen, estetik ve dişiliğin simgesi Kleopatra,

Detaylı

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ

KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ KAMPANYA 4 CİLT BAKIMI TAVSİYESİ Anew Vitale +25 Serisi -Pro Energy Kompleksi ile formüle edilen Anew Vitale serisi ilk yaşlanma belirtileri ile mücadelede ince çizgi görünümü, genişlemiş gözenek görünümü,

Detaylı

DERİ PRICK TESTİ (SPT) HASTA BİLGİLENDİRME VE ONAY FORMU

DERİ PRICK TESTİ (SPT) HASTA BİLGİLENDİRME VE ONAY FORMU DERİ PRICK TESTİ (SPT) HASTA BİLGİLENDİRME VE ONAY FORMU 1. Deri prick testi (SPT: Skin Prick Test ), yakınmaları bir solunum yolu ya da besin allerjisinin varlığını düşündüren olgularda uygulanan bir

Detaylı

Bileşenleri: (Active) Aluminum Chloride %12, (Inactive) Sodium Bicarbonate, Purified Water Ticari takdim: Rollon 1.2fl.oz. / 35,5ml.

Bileşenleri: (Active) Aluminum Chloride %12, (Inactive) Sodium Bicarbonate, Purified Water Ticari takdim: Rollon 1.2fl.oz. / 35,5ml. Certain Dri ürünleri, Certain Dri Rollon antiperspirant 1, Certain Dri Solid antiperspirant, Certain Dri A.M. Scented Rollon ve Certain Dri A.M. Scented Stick olmak üzere dört çeşittir. Certain Dri Rollon

Detaylı

Kozmetik dünyasında kaliteli ve vazgeçilmez ürünlerin yaratıcısı olmak amacıyla sektöre giren Dermosed, gün geçtikçe gücüne güç, bilgisine bilgi

Kozmetik dünyasında kaliteli ve vazgeçilmez ürünlerin yaratıcısı olmak amacıyla sektöre giren Dermosed, gün geçtikçe gücüne güç, bilgisine bilgi Dermosed Ürün Kataloğu 2018-2019 Kozmetik dünyasında kaliteli ve vazgeçilmez ürünlerin yaratıcısı olmak amacıyla sektöre giren Dermosed, gün geçtikçe gücüne güç, bilgisine bilgi katıyor. Uzman ekip kadrosuyla

Detaylı

BABOR SKINOVAGE PX VITA BALANCE. Bireysel ihtiyaçlara tam uyarlanmış Akıllı ve premium cilt bakım sistemi

BABOR SKINOVAGE PX VITA BALANCE. Bireysel ihtiyaçlara tam uyarlanmış Akıllı ve premium cilt bakım sistemi BABOR SKINOVAGE PX Bireysel ihtiyaçlara tam uyarlanmış Akıllı ve premium cilt bakım sistemi Doğal güzelliğin sınırlarını zorlamak için tasarlanmış bir cilt bakımı sistemi. SKINOVAGE PX cildinizin doğal

Detaylı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER 2.Hafta Ders Notları Deri ve Bakımı 1 Deri en geniş ve en ağır organ (9 kg) tüm vücut ağırlığının ~ % 16 sını kaplar ve alanı yetişkinlerde ~ 1.8 m²- 2 m 2, bebeklerde ~ 0.25 m²dir

Detaylı

ADELA ICE TRIO TRIO CLUSTERED DIODE TECHNOLOGY EN İYİ EPİLA EN İYİ EPİL S A Y S ON DENE

ADELA ICE TRIO TRIO CLUSTERED DIODE TECHNOLOGY EN İYİ EPİLA EN İYİ EPİL S A Y S ON DENE EN İYİ EPİLASYON DENEYİMİ İÇİN EN SON TEKNOLOJİ Aynı Anda 3 Farklı Dalga Boyu Atışı ile Teknolojide Gelinen Son Nokta! 755 nm 810 nm 1064 nm CROSS ailesinin en son teknolojilerinden olan ADELA ICE TRIO,

Detaylı

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma

Gıdalar ve Güzellik Ananas Armut Avokado Balık Balkabağı Biber Böğürtlen Brezilya fıstığı Çilek Elma Gıdalar ve Güzellik Besinlerin dengeli bir şekilde tüketilmesi cildin sağlıklı bir görünüme sahip olmasını sağlar. Aşağıda cilt sağlığına katkıları olan besinler ve içerdikleri vitaminler ile mineraller

Detaylı

07.10.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

07.10.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 07.10.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü Doç. Dr. Hoşnuter: Basit Merdiven Altı Güzellik Merkezlerine Dikkat Yaz aylarında

Detaylı

YÜZ BAKIM. ANTİ-AGEİNG-Yaşlanma Karşıtı Bakım ANTİ-WRİNKLE-Kırışıklık karşıtı bakım FIRMING- sıkılaştırıcıgerici

YÜZ BAKIM. ANTİ-AGEİNG-Yaşlanma Karşıtı Bakım ANTİ-WRİNKLE-Kırışıklık karşıtı bakım FIRMING- sıkılaştırıcıgerici ANTİ-AGEİNG-Yaşlanma Karşıtı Bakım ANTİ-WRİNKLE-Kırışıklık karşıtı bakım FIRMING- sıkılaştırıcıgerici REGENERATING-Yenileyici MOISTURIZING- SOOTHING-Yoğun Nemlendirme Rahatlatma MAKE UP- Renkli Kozmetik

Detaylı

KULLANMA TALİMATI. Bu ilacı kullanmaya başlamadan önce bu KULLANMA TALİMATINI dikkatlice okuyunuz, çünkü sizin için önemli bilgiler içermektedir.

KULLANMA TALİMATI. Bu ilacı kullanmaya başlamadan önce bu KULLANMA TALİMATINI dikkatlice okuyunuz, çünkü sizin için önemli bilgiler içermektedir. KULLANMA TALİMATI ACNELYSE FORT jel Deriye uygulanır. Etkin Madde: 1 g ACNELYSE FORT, 0.5 mg Retinoik Asit (Tretinoin) içerir. Yardımcı Maddeler: Karbopol-940, Trietanolamin, Etanol, Gliserin, Butil hidroksitoluen

Detaylı

SNAKE VENOM ANTI AGING YÜZ KREMİ 50gr.

SNAKE VENOM ANTI AGING YÜZ KREMİ 50gr. SNAKE VENOM ANTI AGING YÜZ KREMİ 50gr. SNAKE VENOM Anti-Aging Yüz Kremi, tropikal ormanlarda yaşayan Tapınak Yılanı zehirinin sentetik versiyonunu içeren ve Kolajen - Alantoin ile güçlendirilmiş özel formülü

Detaylı

KULLANMA TALİMATI. Bu ilacı kullanmaya başlamadan önce bu KULLANMA TALİMATINI dikkatlice okuyunuz, çünkü sizin için önemli bilgiler içermektedir.

KULLANMA TALİMATI. Bu ilacı kullanmaya başlamadan önce bu KULLANMA TALİMATINI dikkatlice okuyunuz, çünkü sizin için önemli bilgiler içermektedir. KULLANMA TALİMATI TRETIN %0.05 krem Deriye uygulanır. Etkin Madde: 1 g TRETIN, 0.5 mg Retinoik Asit (Tretinoin) içerir. Yardımcı Maddeler: İsopropil miristat, Karbopol 1382, Polisorbat 80, Migliol 812,

Detaylı

ageloc Sıkça Sorulan Sorular Genel Sorular (sayfa 2-3) Kullanımı (sayfa 3-5) Güvenlik Sorusu (page 5)

ageloc Sıkça Sorulan Sorular Genel Sorular (sayfa 2-3) Kullanımı (sayfa 3-5) Güvenlik Sorusu (page 5) Genel Sorular (sayfa 2-3) 1. arsupermarkers Nedir? 2. ageloc ürünleri alt deride (dermis tabakasında) etkili olur mu? Etkili değilse, içindeki maddeler genleri nasıl hedeflemektedir? 3. Nu Skin Galvanic

Detaylı

ÇOCUĞUNUZ VE SİZİN İÇİN. dünyanın. en saf* kozmetiği. * USDA Organik Sertifikası * FDA Yiyecek Sertifikası

ÇOCUĞUNUZ VE SİZİN İÇİN. dünyanın. en saf* kozmetiği. * USDA Organik Sertifikası * FDA Yiyecek Sertifikası ÇOCUĞUNUZ VE SİZİN İÇİN dünyanın en saf* kozmetiği * USDA Organik Sertifikası * FDA Yiyecek Sertifikası Mambino Organics ürünleri el yapımıdır ( toplu üretim yapılmamaktadır) ve doğal hammaddelerimizin

Detaylı

Synergy+ Nedir? Bu bakımları farklı çalışma modu ve ayrı başlık ile gerçekleştirir.

Synergy+ Nedir? Bu bakımları farklı çalışma modu ve ayrı başlık ile gerçekleştirir. SYNERGY + Synergy+ Nedir? Synergy + cildin derinlemesine temizliğini bakımını sağlayan, çeşitli cilt problemlerine çözüm bulmayı hedefleyen kombine bir bakım cihazıdır. Bu bakımları farklı çalışma modu

Detaylı

DENEY RAPORU N. 15/ düzenlenme tarihi / 07/10/2015

DENEY RAPORU N. 15/ düzenlenme tarihi / 07/10/2015 DENEY RAPORU N. 15/000354959 düzenlenme tarihi / 07/10/2015 Sayın Müşteri ID Kodu 0072498 EST-EYÜP SABRİ TUNCER KOZMETİK SANAYİ A.Ş. YEŞİLKÖY MH. ATATÜRK CD.N:12/2 EGS BUSINESS PARK B-3 BLOK K:15 N:447

Detaylı

İntİm Temİzleme Ürünlerİ

İntİm Temİzleme Ürünlerİ İntİm Temİzleme Ürünlerİ 2 Gvyna, özel bölgenizin günlük bakım ve temizliğini sağlamak için güvenebileceğiniz bir yardımcıya ihtiyacınız olduğunun farkındadır. Bu nedenle size özellikle ihtiyaçlarınıza

Detaylı

BASIC HYDRO 3 BASIC HYDRO TÜM CİLTLER İÇİN TEMEL BAKIM SERİSİ 4 BASIC CLEAR AKNELİ VE YAĞLI CİLTLER İÇİN ARINDIRICI BAKIM SERİSİ

BASIC HYDRO 3 BASIC HYDRO TÜM CİLTLER İÇİN TEMEL BAKIM SERİSİ 4 BASIC CLEAR AKNELİ VE YAĞLI CİLTLER İÇİN ARINDIRICI BAKIM SERİSİ CLEANSER (Ref. No: 710 ve 710.1) Bu hafif kıvamdaki temizleme sütü; kiri, yağ fazlasını ve makyaj artıklarını cildinizden yumuşak bir şekilde arındırır. 3 BASIC HYDRO TÜM CİLTLER İÇİN TEMEL BAKIM SERİSİ

Detaylı

Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız.

Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız. Tepeden Tırnağa Vücut bakımı Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız. Bakım için Duş Yapılan araştırmalarda en çok tercih edilen yıkanma

Detaylı

Ne yazık ki bugün piyasada bulunan ve büyük beğeni toplayan kozmetiklerin çoğunda sentetik ve toksik maddeler bulunmaktadır.

Ne yazık ki bugün piyasada bulunan ve büyük beğeni toplayan kozmetiklerin çoğunda sentetik ve toksik maddeler bulunmaktadır. DOĞAL ÜRÜNLER KOZMETİK Ne yazık ki bugün piyasada bulunan ve büyük beğeni toplayan kozmetiklerin çoğunda sentetik ve toksik maddeler bulunmaktadır. Cildimiz vücudumuzun en büyük organıdır. Kullandığınız

Detaylı

Deri Kanseri. Prof. Dr. Tamer İrfan Kaya Mersin ÜTF, Dermatoloji AD

Deri Kanseri. Prof. Dr. Tamer İrfan Kaya Mersin ÜTF, Dermatoloji AD Deri Kanseri Prof. Dr. Tamer İrfan Kaya Mersin ÜTF, Dermatoloji AD Deri Kanseri 1. 2. 3. 4. Sıklığı Önemi Deri kanserinin sebepleri: UV (Güneş) Deri kanserleri tipleri ve belirtileri Korunma Deri Kanseri

Detaylı

Özel Formülasyon DAHA İYİ DAHA DÜŞÜK MALIYETLE DAHA SAĞLIKLI SÜRÜLER VE DAHA FAZLA YUMURTA IÇIN AGRALYX!

Özel Formülasyon DAHA İYİ DAHA DÜŞÜK MALIYETLE DAHA SAĞLIKLI SÜRÜLER VE DAHA FAZLA YUMURTA IÇIN AGRALYX! Özel Formülasyon DAHA İYİ Yumurta Verimi Kabuk Kalitesi Yemden Yararlanma Karaciğer Sağlığı Bağırsak Sağlığı Bağışıklık Karlılık DAHA DÜŞÜK MALIYETLE DAHA SAĞLIKLI SÜRÜLER VE DAHA FAZLA YUMURTA IÇIN AGRALYX!

Detaylı

TEMEL CİLT BAKIM REHBERİ

TEMEL CİLT BAKIM REHBERİ TEMEL CİLT BAKIM REHBERİ UZMANLIĞIMIZ Cilt bakımı uzmanlığımız 50 seneye yakın süredir gerçekleştirdiğimiz ürün geliştirme ve gelişmiş cilt bakımı araştırmalarından gelmektedir. Bugün farklı teknik tecrübeleri

Detaylı

KULLANMA TALİMATI. Bu ilacı kullanmaya başlamadan önce bu KULLANMA TALİMATINI dikkatlice okuyunuz, çünkü sizin için önemli bilgiler içermektedir.

KULLANMA TALİMATI. Bu ilacı kullanmaya başlamadan önce bu KULLANMA TALİMATINI dikkatlice okuyunuz, çünkü sizin için önemli bilgiler içermektedir. KULLANMA TALİMATI TRE %0.05 Krem Deriye uygulanır. Etkin Madde: 1 g TRE, 0.5 mg Retinoik asit (Tretinoin) içerir. Yardımcı Maddeler: İsopropil miristat, karbopol 974P, polisorbat 80, gliserol, trigliseritler

Detaylı

Trend pazarında erkek akımı

Trend pazarında erkek akımı Care Line Man Trend pazarında erkek akımı İçerik: Mineraller ve doğal ekstreler Saç güçlendirici ajanlar Saçlı deri için onarıcı ürünler Şekillendirici ürünlerde destekleyici ajanlar Trend pazarında erkek

Detaylı

Gözde Bilginer, Tuğçe Kandemir, Özen Taş, Deniz Türküm Atikcan, Hamit Koç, Onur Can Özkan

Gözde Bilginer, Tuğçe Kandemir, Özen Taş, Deniz Türküm Atikcan, Hamit Koç, Onur Can Özkan BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM II VE III ÖĞRENCİLERİNİN GÜNEŞTEN KORUNMA BİLİNCİNİN EĞİTİCİ SEMİNER ÖNCESİ VE SONRASINDA DEĞERLENDİRİLEREK KARŞILAŞTIRILMASI Gözde Bilginer, Tuğçe Kandemir, Özen

Detaylı

LABORATUVAR - FABRİKA

LABORATUVAR - FABRİKA FARMONA DOĞAL KOZMETİK FARMONA NIN HİKAYESİ Farmona Doğal Kozmetik Laboratuvarı Üretim Tesisi, 1997 yılında Güney Polonya nın Krakow şehrinde inşa edilmiştir. Farmona nın güvenilirliği ve modern yapısından

Detaylı

2017 ÖNERİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ

2017 ÖNERİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ 2017 ÖNERİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ Tüm Cilt Tipleri için Yüksek Anti-Aging Etkili Bakım Serisi SKIN ACTIVE Stok Kodu Barkod No Ürün Adı Açıklama Fiyatı TL NEO3010 732013300104 Skin Active Exfoliating

Detaylı

Uygulama yirmi dakika sürüyor ve hemen normal yaşamınıza dönebiliyorsunuz. "Kaşlarımın arasındaki çizgi beni aslında olmasamda, kızgın gösteriyor.

Uygulama yirmi dakika sürüyor ve hemen normal yaşamınıza dönebiliyorsunuz. Kaşlarımın arasındaki çizgi beni aslında olmasamda, kızgın gösteriyor. Yüzümüzde aşırı çalışan mimik kasları dinamik yüz çizgilerine yol açıyor ve bizi olduğumuzdan daha yaşlı gösteriyor. Bu çizgilerin cerrahi ile giderilmesi çok zahmetli olabiliyor. Botoks maddesini yüzdeki

Detaylı

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 15.Hafta Ders Notları Traş Kozmetikleri Ambalaj Yan etkiler

ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER. 15.Hafta Ders Notları Traş Kozmetikleri Ambalaj Yan etkiler ECH 208 KOZMETİK ÜRÜNLER 15.Hafta Ders Notları Traş Kozmetikleri Ambalaj Yan etkiler 1 TRAŞ KOZMETİKLERİ Erkekler traş olarak günde 20bin-25bin sakal kılını cildinden uzaklaştırır. Kıl günde 0,25-0,5 mm

Detaylı

DERİMİZİ KORUMA YÖNTEMLERİ

DERİMİZİ KORUMA YÖNTEMLERİ DERİMİZİ KORUMA YÖNTEMLERİ Doç Dr Ülker GÜL Hasta ve Yakınlarını Bilgilendirme Toplantısı 01.03.2012 Derimiz Bizi dış çevreye karşı korur Dış çevrenin zararlı etkilerinden en hızlı şekilde etkilenir Doç

Detaylı

Saç dökülmelerinde*: Saçları güçlendirir. YENİ. * Hastalığa bağlı olmayan saç dökülmelerinde.

Saç dökülmelerinde*: Saçları güçlendirir. YENİ. * Hastalığa bağlı olmayan saç dökülmelerinde. Saç dökülmelerinde*: Saçları güçlendirir. YENİ * Hastalığa bağlı olmayan saç dökülmelerinde. Saçımız: doğanın bir mucizesi Saçlar, insan vücudunun en gösterişli yerlerinden biridir. Kişiliğimizi vurgular,

Detaylı

OSMANLI HANEDAN KİMYA KOZMETİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

OSMANLI HANEDAN KİMYA KOZMETİK SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kremler 1.Acıbademli El ve Yüz Kremi: Badem Yağı Kremi Faydaları, Badem yağı kremi uzun yıllardır faydaları bilinen ve özellikle cilt bakımı için kullanılan badem yağından yapılmakta ve badem yağına nazaran,

Detaylı

Doğal hayatlar, hayat dolu yenilikler!

Doğal hayatlar, hayat dolu yenilikler! Doğal hayatlar, hayat dolu yenilikler! ECOBABY ÜRÜNLERİ Gelişimini tamamlamamış bebek cildi kat kat koruma gerektirir! Bebeğinizin cildi, sizin cildinizden 3 kat daha ince ve narindir. Yetişkin cildinin

Detaylı

BESLEYİCİ ARGAN YAĞI UZUN SÜRE KALICI RENKLER ÇARPICI RENKLER GÖZ ALICI SAÇLAR IŞILTILI YANSIMALAR % 100 BEYAZ KAPATMA 92 FARKLI RENK

BESLEYİCİ ARGAN YAĞI UZUN SÜRE KALICI RENKLER ÇARPICI RENKLER GÖZ ALICI SAÇLAR IŞILTILI YANSIMALAR % 100 BEYAZ KAPATMA 92 FARKLI RENK BESLEYİCİ ARGAN YAĞI UZUN SÜRE KALICI RENKLER ÇARPICI RENKLER GÖZ ALICI SAÇLAR IŞILTILI YANSIMALAR % 100 BEYAZ KAPATMA 92 FARKLI RENK Saçlarınızdaki İtalyan Esintisi... Farklılık yaratan, her saç tipine

Detaylı

www.havrano.com 0 212 210 4595-0 505 147 1919 NATÜREL SIZMA ZEYTİNYAĞI Havran ın Edremit Körfezi ne bakan yamaçlarından, özenle toplanan zeytinlerden eşsiz ve enfes Havrano natürel sızma zeytinyağı üretildi.

Detaylı

Parkim Fragrance ile Mavi Yolculuk...

Parkim Fragrance ile Mavi Yolculuk... TEMMUZ 2017 SAYI 07 TrendBox Parkim Fragrance ile Mavi Yolculuk... www.parkimfragrance.com TRENDBOX Temmuz İçindekiler 03 Hoşgeldin Temmuz Sıcakları 04 10 Parkim Fragrance Cruise Koleksiyonu Parkim Fragrance

Detaylı

YILBAŞI KATALOĞU 2017

YILBAŞI KATALOĞU 2017 YILBAŞI KATALOĞU 2017 Levi Kolye Pirinç kaplamadan ithal Hint ürünü Gümüş, altın, siyah renk kombinasyonları 66,00 TL 42,95 TL Ürün Kodu: 3998 Ürün Kodu: 3999 Ürün Kodu: 4000 Tüm gözler üzerinizde olsun...

Detaylı

w w w. f u m e k o z. c o m

w w w. f u m e k o z. c o m www.fumekoz.com www.fumekoz.com KLAPROOS ANTİ-WRİNKLE KREM kırışıklıkların hızlı onarımına muhteşem destek Cildinizin içten dışa nemlendirilmesinde kırışıklıkların düzgünleşip azalmasında katkı sağlar.

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri PROFESYONEL TEMIZLIK KAĞIDI ÜRÜNLERI / Professional Tissue Paper Products Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri Personal Care and Hygiene Products SIVI SABUNLAR VE EL DEZENFEKTANLARI / Liquid Soaps and

Detaylı