Fİrmamız bu kapsamda aşağıdaki projelendirme faaliyetlerini gerçekleştirmektedir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Fİrmamız bu kapsamda aşağıdaki projelendirme faaliyetlerini gerçekleştirmektedir."

Transkript

1 .. MÜHENDISLIK

2 HAKKIMIZDA Çağımızın gerektirdiği yenilikçi çözümleri, elektronik güvenlik sistemleri ve zayıf akım teknolojileri İle birleştiren Peraproject, sektör tecrübesi ve alanında uzmanlaşmış kadrosu İle hizmet vermektedir. Kurulduğu günden İtİbaren sürekli büyüyen firmamız; faaliyet alanları, müşteri İlİşkİlerİ, gelişen uzman kadrosu, İnsana, çevreye, toplumsal değerlere verdiği önem ve tüm bu alanlardaki sınırsız enerjisiyle sektörünün çok önemli bir çözüm markası haline gelmiştir. MİSYONUMUZ Teknolojİk alt yapımızı sürekli geliştirerek, profesyonel ve uluslararası standartlarda İş yapabilen ve kaliteden taviz vermeyen öncü bir firma olmaktır. VİZYONUMUZ Müşterİlerİn taleplerini en hızlı şekilde değerlendirerek, kaliteden ödün vermeden, müşteri İhtİyacını yerinde, zamanında ve uluslararası kalitede karşılamaktır.

3 FAALİYET ALANLARIMIZ Güçlü kadrosu İle yurtiçi ve yurtdışında önemli projelere İmza atan firmamız; Ülkemİzdekİ yönetmelikler ve uluslararası standartlar gözetilerek İşveren İle gerekli koordinasyon çerçevesinde tüm elektrik ve mekanik taahhüt İşlerİnde faaliyetlerini sürdürmektedir.

4 Fİrmamız bu kapsamda aşağıdaki projelendirme faaliyetlerini gerçekleştirmektedir. Elektrİk Taahhüt İşlerİ Elektrİk Tesİsat ve Kurulum İşlerİ Elektrİk Projelerİ Çİzİm ve Danışmanlık Elektrİk Panosu İmalat, Montaj ve Bakım İşlerİ Endüstrİyel Otomasyon Sİstemlerİ Kurulum ve Bakım İşlerİ Güvenlİk Kamerası Sİstemlerİ (CCTV) Kurulumu ve Bakım İşlerİ Kartlı Geçİş Sİstemlerİ Kurulum ve Bakım İşlerİ Yangın Algılama Sİstemlerİ Kurulumu Alarm Sİstemlerİ Kurulumu Akıllı Bİna Otomasyon Sİstemlerİ Mekanİk TaahHüt İşlerİ Mekanİk Projelerİ Çİzİm ve Danışmanlık Isıtma ve Soğutma Sİstemlerİ Chiller İmalatı, Montajı ve Bakımı İşlerİ Klİma Sİstemlerİnİn Satış, Montaj ve Bakım İşlerİ

5 Elektrİk Taahhüt İşlerİ Proje aşamasında keşfi yapılan İşler, teklifin kabulünden sonra ekiplerimiz tarafından titizlikle uygulamaya konur. Uygulama aşaması mühendislerimiz denetiminde, kalifiye ustalarımız ve elemanlarımız tarafından devam eder.

6 Elektrİk Tesİsat ve Kurulum İşlerİ Tecrübelİ kadromuz İle İlk günkü heyecanımızı kaybetmeden hizmet vermeye devam etmekteyiz. Tecrübemİz İle elektrik sektörünün gelişen teknolojileri ve güncel standartları doğrultusunda en optimum kurulumu sağlamayı sürdürmekteyiz.

7 ElektrİK Projelerİ Çİzİm ve Danışmanlık Uzman mühendis ekibimizin uzun yıllara dayanan tecrübesi İle elektrik mühendisliği konusunu İçeren tüm dallarda proje çizimi ve geliştirme hizmeti vermekteyiz.

8 Elektrİk Panosu İmalat, Montaj ve Bakım İşlerİ Pano, binaların ve tesislerin elektrik dağıtımının ve kontrolünün yapılması İçİn gerekli olan şalt ve kablo ekipmanlarının bir arada bulunduğu elemandır. Panoların kullanım amacına göre; dağıtım panosu, sayaç panosu, kompanzasyon panosu ve asansör panosu gibi çeşitleri bulunmaktadır. Panolar DKP saç ve PVC malzemelerden İmal edilirler.

9 Panoların İçerİğİnde kullanım amacına göre kompakt şalter, akım trafosu, kondansatör, röle, sigorta Gİbİ şalt ekipmanları; bağlantı kabloları ve kablo bağlantıları ve sabitlemesi İçİN klemens, pabuç gibi bağlantı ekipmanları ve monofaze, trifaze sayaçlar bulunur. Panolar İçİn sabit boyutlarda üretim olduğu gibi, tesis,ihtiyacına göre özel pano üretimi de yapılmaktadır. Projelerİnİze en optimum panoyu en hızlı biçimde size sağlıyoruz. Bozuk ya da yıpranmış panolarınızı size en verimli hale getirerek teslim ediyoruz.

10 Endüstrİyel Otomasyon Sİstemlerİ Kurulum ve Bakım İşlerİ Geçmİşten bugüne kadar sürekli olarak yeniliğe İhtiyacı olan toplumda birçok araştırma yapılmıştır. Bu kapsamda geliştirilen endüstriyel otomasyon sistemleri, özellikle sanayi devriminden sonraki İkİNcİ büyük adımdır. Herhangİ bir İş sektöründe İnsan gücünün yerini alabilen Endüstrİyel Otomasyon sistemlerinde robotlar, bilgisayarlar ve bilgi teknolojileri gibi önemli kontrol sistemleri sanayide kullanılmaktadır. Bu sayede bütün üretim süreçlerinde kalite ve esnekliğin artırılması sağlanır.

11 Büyük çalışmalar sonucunda ortaya çıkarılmış olan Endüstrİyel Otomasyon sistemlerinin İlk amacı, 24 saat çalışan sistemler İle üretimi artırmak ve bu sayede personel giderlerinden kar elde etmekti. Ancak günümüzde kullanılan endüstriyel otomasyon sistemleri İLe üretim sürecinde esneklik ve kaliteyi artırmak amaçlanmaktadır. Üretİmde İnsan gücüne olan İhtİyacı azaltan endüstriyel otomasyon, bu sayede personel İçİn masraf edilen SSK ödemesi, ücretli İzİn, tatiller ve İkramİye gibi ek ödemeleri ortadan kaldırmaktadır. Bu da düşük maliyet İle kar elde etmeyi sağlar.

12 Güvenlİk Kamerası Sİstemlerİ (CCTV) Kurulumu ve Bakım İşlerİ CCTV, kameralar aracılığıyla alınan görüntünün belirli bir konuma İletİldİğİ,sİsteme verilen İsİmdİr. CCTV açılımı, Kapalı Devre Televİzyon anlamına gelen Close Circuit TeleVision kavramından türetilmiştir. Televİzyon sisteminden farklı olarak CCTV, bir merkezden geniş kullanıcı kitlesine yayın yapmak yerine belli bir alandaki görüntüyü İzleme sistemi olarak tanımlanabilir. Günümüzde CCTV, genellikle güvenlik amaçlı kullanılmasının yanında trafik kontrolü, tehlikeli bölgelerin İZlenmesİnde de kullanılabilmektedir. CCTV sistemi, kameranın kablo aracılığıyla televizyona ya da monitöre bağlanması İLe oluşmaktadır.

13 GelİşmİŞ bir CCTV sisteminde kamera ve monitörün yanı sıra lens, switch ve kayıt cihazı (DVR, NVR vb.) GİBİ parçalar da bulunabilir. Kameraya harici olarak eklenebilecek bir mikrofon veya kameraların üzerinde bulunan dahili mikrofonlar aracılığıyla ses kaydı da mümkün olabilmektedir. CCTV Sİstemİ, başta güvenlik ve suçla mücadele alanlarında kullanılmasının yanında geniş bir kullanım alanına sahiptir. CCTV sistemlerinin kullanım alanları arasında; Trafİk İzleme ve yönetme, İşyerİ, fabrika ve İşletmelerde ürün kalitesi kontrolü, Toplu taşıma araçlarında servis kalitesini arttırma, Kaza ve tedbirsiz davranışların önlenmesi, Kötü niyetli kişilerin tespiti, Tİyatro, konferans salonu vb. alanlarda farklı yerlerden gösterim.

14 Kartlı Geçİş Sİstemlerİ Kurulum ve Bakım İşlerİ Kartlı Geçİş Sİstemlerİ; can, mal ve bilginin korunması amacıyla belirlenmiş noktalardan geçişleri kontrol etmeye yarayan çözümlerdir. Kartlı Geçİş Sİstemlerİ İle can, mal ve bilginin korunması amaçlanmaktadır. Kartlı geçiş sisteminin personel devam takip sistemleri İle entegre İmkânı da bulunmaktadır. GüvenlİK amacıyla kurulan Kartlı Geçİş Sİstemlerİ kim, nerede, ne zaman sorularına cevap verir. Kullanıcıların o sorular temelinde yetkilerinin tanımlanmasını sağlar, geriye dönük raporlama İMkanı verir.

15 Personel Devam Takİp Kontrol Sİstemlerİ İse, İşletme İçİnde belirlenmiş kontrol noktalarındaki geçiş hareketlerini, yasal mevzuatlara, vardiya saatlerine ve İşletmenİn özel koşullarına göre anlamlı hale getirerek, her personelin o ay İçİndekİ çalışma saatini tespit eder, bordroya esas teşkil eden puantaj bilgisini oluşturur. Paket çözümlerin yanı sıra projeye özel çözümler sunabilmekte, İşletmenİn özel İsteklerİ karşılanabilmektedir.

16 Yangın Algılama Sİstemlerİ Kurulumu Yangın kontrol altına alınması zor, çok hızlı İlerleyebİlen, hasarı da güçlü maddi ve manevi kalıcı problemler oluşturan bir sorundur. Bu problemin önlenmesi oldukça hassas bir konudur. Fİrma olarak uzun yıllardır Yangın Alarm Sİstemlerİ üzerinde çalışıyoruz. Durdurulmasından ziyade İlk etapta önlem alınması, çabuk tespit edilmesi ve erken müdahale edilmesi konusunda çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Çalışmalarımız sayesinde sistem olarak en uygun ve etkili çözümleri sunuyoruz.

17 Yangın alarm sisteminin amacı; kamu kurum ve kuruluşları ve özel kuruluşlar dahil her türlü yapı, bina, tesis ve İşletmede çıkabilecek yangınların en aza İndİrİlmesİnİ ve herhangi bir şekilde çıkmış olan yangının can ve mal kaybını en aza İndİrerek söndürülmesini sağlamak üzere, yangın öncesinde ve sırasında ortamda bulunan İnsanları uyarmak amacı güder. Erkenden tespit edip hemen müdahale etmek önemlidir yangın alarm sistemleri İşte bu noktada devreye girer.

18 Alarm Sİstemlerİ Kurulumu Alarm sistemleri birçok teknoloji gibi, yıllar geçtikçe teknolojilerin özellikle fiyat ve dağıtım olarak daha ulaşabilir olmasıyla hayatlarımıza hızlı bir giriş yaptı. Alarm sistemleri, çoğumuzun öngörebildiği ama beklemediği durumlarda hayatımızı kolaylaştırmak ve bizi güvene almak İÇİN tasarlandı. Alarm sistemi farklı güvenlik firmalarının kullanıcılarının İHtİyaçlarını ücretsiz keşif gibi hizmetleri sayesinde tespit ederek sunduğu ve birçok farklı durumda güvenlik sağlamayı amaçlayan, caydırıcı ve koruyucu özellikleri bir arada bulunduran cihazlara verilen İsİmdİr.

19 Alarm sistemi niteliğine göre farklı çalışma prensiplerine sahiptir. Her farklı durum İçİn özelleştirilmiş alarm sistemleri, bu farklı durumları algılamaya yönelik farklı sensörler İle çalışır. Ancak temelde prensibi aynıdır. Buna göre, öncelikle sensörlerle yangın, hırsızlık, gaz kaçağı vb. durum algılanır, sensörlerin gönderdiği sinyallerin alarm sinyaline dönüşmesi sağlanır ve ardından duruma göre alarm İzleme merkezine sinyal göndermek, Sİren çalmak ve sorunun Gİderİlmesİne yardımcı olmak gibi İşlemler vasıtasıyla alarm harekete geçer.

20 Akıllı Bİna Otomasyon Sİstemlerİ Genel tabirle akıllı binalar, enerji verimliliğini en yüksek seviyeye çıkarmak İçİn tüm bina adına enerji kullanımlarını yine bina İçerİsİnde bulunan sistemler kapsamında, kontrollü şekilde gerçekleştirilerek yapılan bir İşlem olarak ön plana çıkmaktadır. Burada önemli olan gerçekleştirilen herhangi bir İşlem adına her şeyin tam olarak yüksek performans dahilinde yapılırken, enerji harcanmasının mümkün olduğu kadar minimum seviyede tutulması durumudur. Özellİkle fabrikasyon İşlemler kapsamında farklı sektörler İçİn üretim hatlarındaki çalışmayı en İyİ biçimde sağlarken; aynı zamanda sistematik olarak enerji tasarrufunu da yakalaması konusu günümüzde büyük bir önem arz etmektedir.

21 Havalandırma sistemleri, klimalar, ısıtma sistemleri İle birlikte otomasyonel olarak çalışan farklı makineler İçİn bütün enerji verimliliği otomatik bir şekilde kontrol altında tutulmaktadır. Bu sayede en ufak bir enerji kaybı gerçekleşmeden, maliyet büyük bir oranda düşünülmektedir. Bu şekilde üretim konforunu en yüksek seviyede tutmak suretiyle, tek bir pota noktasında kontrol gerçekleştirilen bu sistem İle daha fazla üretim İmkanı elde edilebilmektedir. O yüzden günümüzde birçok değişik sektör adına farklı üretim hatları İçİn mutlaka fabrikalarda kullanılırken, aynı zamanda bireysel anlamda değişik bina yapılar İçİn de tercih edilmektedir. Burada belirli bir sistem çatısı altında yazılım ve donanım açısından farklı fabrikasyon alanlarının, elektrikli sistemlerin otomatik değiştirilmesi bina otomasyon sistemi olarak söylenebilir. Burada merkezi havalandırma sistemleri İle birlikte nem parametreleri gibi farklı durumların dengeli bir şekilde, üretim hatlarını en ufak bir biçimde etkilemeyecek Bİçİmde düzenlenmesi olarak ön plana çıkmaktadır. Yanİ genel anlamda elektrik ve kontrol otomasyonu İle verimliliği sağlama akıllı binaların görevidir.

22 Mekanİk TaaHhüt İşlerİ Mekanİk Tesİsat İnşaat İşlerİnde yaşam standartlarını ve konforu arttırmaya yönelik yapılan ve yapının İç sistemini oluşturan bileşenlerin bütünüdür. Makİne mühendisliğinin etkinlik alanına giren mühendislik dalıdır. Bunu İnsanlardakİ atardamar sistemine benzetebiliriz.

23 Vücudumuzu kaplayan derimizi binanın dış cephesine, kemiklerimizi de binanın kolon ve kirişlerine benzetirsek; vücudumuzda dolaşan ve bir sistem oluşturan damarlara da mekanik tesisat diyebiliriz. Yapı ve tesislerin diğer mekanik ve her türlü ısı donanımı İle İlgİlİ plan, proje, resim, hesap ve İhale dosyasının hazırlanması ve bunların uygulanması İle İlgİlİ her türlü teknik denetim ve kontrollük hizmetlerinin kanun ve yönetmeliklere, tekniğin ve mesleğin genel İlke ve çıkarlarına uygun olarak uyum ve birlik İçİnde yapılmasıdır.

24 Mekanİk Projelerİ Çİzİm ve Danışmanlık Makİne mühendisleri ve teknik ressamlar tarafından hazırlanan mekanik projeler binalarda yaşam standartlarını ve konforu üst seviyeye taşıyan projelerdir. Mekanİk projelendirmede sistemlerin kendi aralarında bir bütün olması esas olduğundan dolayı toplam kaliteyi de doğrudan etkilemektedir. Mekanİk projeler İlgİlİ yönetmelik ve İhale şartlarına uygun olarak hazırlanmalıdır. Bİnanın mekanik aksamı ve ısı yalıtımı İle İLGİlİ her türlü resim ve çizimin kapsamına girdiği mekanik projelerde gerekli evrakların ve dosyaların hazırlanması İçİn de mühendislik deneyimine ve uzman yardımına İhtİyaç vardır.

25 Mekanİk projelerde kullanılacak malzemelerin seçiminde uzun ömürlülük ve konfor esastır. Mekanİk projeler binanın bir yaşam alanı olması İçİn çok önemli olduğundan bazı kriterler esas alınarak hazırlanmalıdır. Konforlu şartlar, fonksiyonellik, uzun ömürlülük ve sağlamlık, güvenli olması, düşük maliyetler, uygulanmasının ve montajının kolay olması gibi detaylar mekanik projelerde ürün seçiminde önemlidir. Mekanİk projeler bir sistemler bütünüdür. Kabaca bir mekanik projede, ısıtma ve soğutma sistemleri, havalandırma alt yapısı, temiz su tahliye sistemleri, atık su ve kanalizasyon sistemleri, sıcak su ve yangın söndürme sistemleri yer almaktadır. Bunların dışında ticari veya endüstriyel İşletmelerde, doğalgaz tesisat sistemleri, basınçlı hava sistemleri, güneş enerjisi sistemleri gibi ekstra sistemler de mekanik projeler kapsamına girmektedir.

26 Chiller İmalatı, Montajı ve Bakımı İşlerİ Chiller teknik olarak su soğutucu olarak bilinen mekanik ve elektronik bir cihazdır. Enjeksİyon soğutma sistemi olarak da bilinmektedir. Su soğutma İşlemİnİ gazlı sistem kullanarak faaliyete geçirir. Chiller'İn üretimi İse su soğutmalı ve hava soğutmalı olmak üzere İkİ ana model dallarında gerçekleştirilmektedir. Chiller Soğutma Sİstemleri, soğutma sistemlerinin İhtİyaç olduğu hemen hemen tüm proseslerde kullanılmaktadır. Bunların başında HVAC (İklİmlendİrme sistemleri) olmak üzere, metal, plastik, MR cihazları, kaynak hatları, gıda sanayi, soğuk hava depoculuğu, CNC Plazma ve lazer İle İşlem yapan cihazlar, tekstil sektöründe İplİk nemlendirilmesi vb. sektörlerde uygulanabilecek bir soğutma sistemidir. Sıcak İklİme sahip ülkelerde, hazır beton tesislerinde beton suyunun soğutulması İçİn de oldukça yoğun bir biçimde kullanılmaktadır.

27 Klİma Sİstemlerİnİn Satış, Montaj ve Bakım İşlerİ Klİma sistemlerinde ısıtma ve soğutma yükleri belirlenmeli, hava dağıtım yolları, şayet var İse boruların dağıtımı, menfez seçimi, cihazların yerleşimi yapıldıktan sonra; taslak projeler oluşturulup, kanal ve boru çapı hesapları çıkarılmalıdır. Klİma sistemleri İçermİş oldukları ısıtma ve soğutma ekipmanlarının kontrol ve kumanda ediliş biçimlerine göre kategorize edilmektedir. Sİstem dizaynında bir diğer önemli husus, sistemin zonlarına ayrılması ve bu zonların kumanda tarzlarının belirlenmesidir. Klİma zonu ayrı bir termostat, ayrı bir kumanda sistemi veya mantığıyla kumanda edilmiş bir bölge olarak tanımlanabilmektedir. Özellİkle konut ve ticari alanlarda enerji tasarrufu sağlayan, çevre dostu ve mekana uygun fonksiyonel çözümler sunan VRF nedir ve nasıl çalışır bir bakalım

28 VRF nedir sorunuza İlk olarak kelime anlamını açıklayarak cevap verelim. Variable Refrigerant Flow (VRF) veya Variable Refrigerant Volume (VRV) kelimelerinin baş harflerinden oluşmuş olan VRF klimalar; değişken debili soğutucu akışkan sistemleri demektir. Yanİ sistem İçerİsİnde barındırdığı akışkan debisini değiştirerek İhtİyaç olan kapasiteyi, tam ve net olarak ayarlayabilmektedir. VRF sistemi nasıl çalışır diye düşünenler İçİn İlk olarak; VRF klima sistemlerinin temelde dış ortama yerleştirilen bir dış ünite grubu, buna bağlı çok sayıda İç ünite, hassas kontrollü bir otomasyon sistemi, bakır boru hattı İle sistemde dolaşan soğutucu gazdan oluştuğunu belirtelim. Merkezİ klima sistemleri olarak da bilinen VRF klimalar çalışırken dış üniteden çıkan gaz ve sıvı, üniteler boyunca sistemi dolaşarak tekrar dış üniteye geri döner. VRF klima kullanımının avantajları da bu durumda ortaya çıkar.

29 Çözüm Ortaklarımız

GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve Bakan Group; uzman ve idealist EKİP

GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve Bakan Group; uzman ve idealist EKİP www.bakangroup.com GÜVENLİK ve SĞAĞLIK Bakan Group, bizim siteleri, işlerin ve ofislerinin tüm çalışanlarının ve mühendislik operasyonları etkilenebilir herhangi bir diğer kişilerin sağlık, güvenlik ve

Detaylı

VRF/V SİSTEMLERİ Keşif, satış, montaj ve bakım hizmetleri

VRF/V SİSTEMLERİ Keşif, satış, montaj ve bakım hizmetleri Mevsimler Değişse de Konfor Hep Aynı VRF/V SİSTEMLERİ Keşif, satış, montaj ve bakım hizmetleri Mevsimler Değişse de Konfor Hep Aynı DOĞ-TEK Mühendislik bünyesinde VRV / VRF sistemlerin satış, montaj, bakım

Detaylı

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W.

Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. w w w. a s s a m u h e n d i s l i k. c o m Körfez Mah. Ankara Karayolu Cd. No.119 Birleşim İş Mrk. K.3 D. 306 İzmit, KOCAELİ T. T. M. W. 0262 331 87 00 0532 772 87 01 info@assamuhendislik.com KURUMSAL

Detaylı

HAKKIMIZDA. www.ottomekanik.com

HAKKIMIZDA. www.ottomekanik.com HAKKIMIZDA 2005 yılı başında kurulan Otto Mekanik Malzeme Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited; ısıtma, soğutma, havalandırma, klima, yangın tesisatı ve sıhhi tesisat alanlarında, fizibilite, mühendislik,

Detaylı

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ

500+ Proje. Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK MECİDİYEKÖY MEYDAN TÜNELİ 500+ Proje Bulundukları sektörde öncü olan firmaları bünyemize katmaya devam ediyoruz. AMACIMIZ AYDINLATLAK Güçlü teknik kadromuz ve alt yapımız ile güç santralleri, enerji iletim hatları, orta gerilim

Detaylı

VRF SİSTEMLERİ 1 / 5

VRF SİSTEMLERİ 1 / 5 1 / 5 Variable Refrigerant Flow (VRF) kelimelerinin baş harflerinden oluşmuş olan VRF; değişken debili soğutucu akışkan sistemi klima sistemi olarak Türkçe ye çevrilebilir.vrv; Variable Refrigerant Volume

Detaylı

VRF SİSTEMLERİ MMO ADANA ŞUBE / MERVE ECEMİŞ

VRF SİSTEMLERİ MMO ADANA ŞUBE / MERVE ECEMİŞ MMO ADANA ŞUBE / MERVE ECEMİŞ VRF Sistemleri Merve Ecemiş Makine Mühendisi 2 VRF Klima / VRV Klima Sistemleri Nedir? Variable Refrigerant Flow Kelimelerinin baş harflerinden oluşan VRF; Değişken Debili

Detaylı

Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır.

Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır. TAAHHÜT ve PROJE YÖNETİMİ Proje aşamasından başlayarak; yatırım ve uygulama aşamasını kapsayan elektrik tesisat uygulamalarını kapsamaktadır. Mühendislik desteği sağlayarak yatırımların ve uygulamaların

Detaylı

Vizyon Misyon Vizyonumuz Misyonumuz

Vizyon Misyon Vizyonumuz Misyonumuz Vizyon Misyon Vizyonumuz Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın memnuniyeti ile Tesis Yönetimi ve Danışmanlık hizmetleri sektöründe Türkiye de örnek şirket olmak. Misyonumuz İş çeşitlerimiz, çözümlerimiz,

Detaylı

www.misyonelektrik.com

www.misyonelektrik.com ENERJİDE TASARRUF, GELECEKTE GÜVENCE SAVING ENERGY, THE FUTURE SECURITY www.misyonelektrik.com Biz Kimiz ENERJİDE TASARRUF, GELECEKTE GÜVENCE Misyon Elektrik, otomasyon proje ve taahhüt alanında faaliyet

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi sistemler... ARKE Otomasyon Bil. Mak. San. ve Tic. Ltd. Şti. Atilla KARAÇAY Ramazan EKİN Proje & Yazılım 0.533 430 19 45 Üretim & Satış 0.533 223 13 46 atilla.karacay@arkeotomasyon.com ramazan.ekin@arkeotomasyon.com

Detaylı

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ.

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ. K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k Faaliyet Konularımız Soğutma tesisatları Isıtma tesisatları Sıhhi tesisat Yangından Korunma tesisatları Havalandırma tesisatları Enerji verimliliği Buhar tesisatları

Detaylı

VRF DEĞİŞKEN SOĞUTUCU DEBİLİ KLİMA SİSTEMLERİ

VRF DEĞİŞKEN SOĞUTUCU DEBİLİ KLİMA SİSTEMLERİ VRF DEĞİŞKEN SOĞUTUCU DEBİLİ KLİMA SİSTEMLERİ MARGEM ENERJİ MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. Yalım Atalay Mak. Yük. Mühendisi DEĞİŞKEN SOĞUTUCU DEBİSİ VARIABLE REFRIGERANT FLOW Sistemin Temel Elemanları 1. İÇ ÜNİTELER

Detaylı

AKILLI BİNALAR VE ENERJİ VERİMLİLİĞİ

AKILLI BİNALAR VE ENERJİ VERİMLİLİĞİ AKILLI BİNALAR VE ENERJİ VERİMLİLİĞİ AKILLI BİNALAR VE ENERJİ VERİMLİLİĞİ Bilindiği gibi, akıllı binalar enerji verimliliğini artırmak üzere, binanın enerji harcamalarının otomatik olarak binanın kendi

Detaylı

www.evrekateknik.com.tr Mekanik Tesisat alanında sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Evreka Teknik; faaliyetlerine 1997 yılında, Ankara Ostim de ısıtma soğutma malzemesi satış ve servis hizmetleri

Detaylı

Demirci Mah. Baha Sok. No:3A/A-1 Nilüfer / BURSA Tel :

Demirci Mah. Baha Sok. No:3A/A-1 Nilüfer / BURSA Tel : Demirci Mah. Baha Sok. No:3A/A-1 Nilüfer / BURSA Tel : 0507 077 16 51 www.okurtes.com info@okurtes.com Faaliyet Alanlarımız Endüstriyel ve Sanayi Doğalgaz Tesisatları LNG ve CNG Gaz Tesisatları Sanayi

Detaylı

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net

ERBİL GRUP ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN. www.erbilgrup.net ELEKTROMEKANİK TAAHHÜT TE HEDEFİMİZ KALİTE VE GÜVEN Kurumsal Hakkımızda Erbil Grup temellerini 2000 yılında Erbil Endüstriyel Elektrik Elektronik Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. adı atında kurmuştur.

Detaylı

SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ SALİKS ENERJİ & TEKNOLOJİ SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ Saliks Teknoloji Sistemleri A.Ş. olarak müşterilerimizin istek ve beklentileri doğrultusunda proseslerimizi ve buna bağlı çözümlerimizi

Detaylı

Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri. mineral

Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri. mineral Entegre Bina Yönetimi ve Teknik İşletme Hizmetleri mineral Hakkımızda Mineral kurulduğu günden bugüne kadar teknik işletme hizmetlerinde uluslararası ve yerli birçok kurumsal firmanın çözüm ortağı olarak

Detaylı

retim aşamalarımızdan ilki olan alanında yola çıkan MP SYSTEM üşteri memnuniyetini standartlara

retim aşamalarımızdan ilki olan alanında yola çıkan MP SYSTEM üşteri memnuniyetini standartlara mpsystem 01 03 05 HAKKIMIZDA SERTİFİKALAR PROJELENDİRME 1 M Ü 998 yılında pano tasarımı ve üretimi üşteri memnuniyetini standartlara retim aşamalarımızdan ilki olan alanında yola çıkan MP SYSTEM uygunluk

Detaylı

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL

TEKNİK ŞARTNAME. Sayfa 1 / 5 YAPI GENEL TEKNİK ŞARTNAME YAPI GENEL Binada uygulanacak standartlar ve tasarım bileşenleri İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Master Plan El Kitabı nda belirlenen standartlara göre oluşturulacaktır. Ayrıca aşağıdaki

Detaylı

Paket Tip Isı Pompaları

Paket Tip Isı Pompaları Paket Tip Isı Pompaları Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Tesisat ekipmanları aynı gövdenin içine yerleştirilmiş Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma,

Detaylı

Enerji Verimli Çelik Evler

Enerji Verimli Çelik Evler Enerji Verimli Çelik Evler Enerji verimliliği nedir? Enerji verimliliği son yıllarda sıkça duyduğumuz bir kavram. Genel olarak; yaşam standardını düşürmeden, enerjinin verimli kullanılarak tüketimin azaltılmasına

Detaylı

KATALOG

KATALOG KATALOG 2018 ŞİRKET PROFİLİ BEC MÜHENDİSLİK Elektrik Mekanik taahhüt sektöründe geniş tecrübeye sahip, genç, dinamik ve başarıya odaklı takım arkadaşları tarafından kurulmuştur. Yurtiçinde ve yurtdışında

Detaylı

MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU

MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU MEKATRONİK YAPI TAAHHÜT SANAYİ A.Ş. FİRMA TANITIM KATALOĞU Projelerinize eksiksiz hizmet & akılcı çözüm anlayışıyla yaklaşıyoruz... HAKKIMIZDA 20 senelik sektör deneyimimizle yurt içi ve yurt dışında birçok

Detaylı

NİLKA KLİMA DÖRT MEVSİM HAVA PERDESİ

NİLKA KLİMA DÖRT MEVSİM HAVA PERDESİ NİLKA KLİMA DÖRT MEVSİM HAVA PERDESİ 25 yıllık tecrübenin ürünü olan, Nilka Dört Mevsim Hava Perdesi, dünyada ve Türkiye de multifonksiyon özelliklere sahip ilk ve tek hava perdesidir. 0zla 7 % a Fa rufu

Detaylı

İKLİMLENDİRME NEDİR?

İKLİMLENDİRME NEDİR? İKLİMLENDİRME NEDİR? İnsan, hayvan ve bitkilerin konforu veya endüstriyel bir ürünün üretilmesi için gerekli olan iklim şartlarının (sıcaklık, nem, hava hızı, taze hava miktarı vb) otomatik olarak sağlanması

Detaylı

MPU ENERJİ MEKANİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

MPU ENERJİ MEKANİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ MPU ENERJİ MEKANİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Kemeraltı Mahallesi 78.Sokak 1/3 Marmaris MUĞLA TEL : (553) 721 39 39 www.mpuenerji.com info@mpuenerji.com NELER YAPIYORUZ MÜHENDİSLİK PROJE UYGULAMA

Detaylı

VİZYONUMUZ: MİSYONUMUZ:

VİZYONUMUZ: MİSYONUMUZ: HAKKIMIZDA: Entegre Teknik Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. yaklaşık 15 yıllık yurt içi ve yurt dışı bir çok projenin tecrübesiyle 2014 te kurulmuştur. Ana faaliyet konusu Binalara Yönelik Elektrik ve Elektronik

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz

Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı. Logatherm WPLS. Isıtma bizim işimiz [ Hava ] [ Su ] Havadan Suya Isı Pompası (Split Tip) [ Toprak ] [ Buderus ] Kışın sıcaklığı ve yazın ferahlığı Logatherm WPLS Isıtma bizim işimiz Tüm yıl boyunca konfor için yenilenebilir enerjiye yer

Detaylı

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler...

Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr Profesyonel, verimli, yenilikçi çözümler... www.mekatromuhendislik.com.tr çözüm üretiyoruz... Hakkımızda 2012 yılında endüstriyel otomasyon sektöründe yenilikçi ve kaliteli

Detaylı

Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır...

Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır... Yarınları olmayan teknolojilere, bugünden hayır... Mekanikte çözüm ortağınız... 1992 yılında faaliyetine başlayan Serkon A.Ş., ısıtma-soğutma, havalandırma ve yangın söndürme sistemleri sektörüne hizmet

Detaylı

Özlenen serinlik, keyif veren konfor...

Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Özlenen serinlik, keyif veren konfor... Genel Katalog Kaset Tipi Klimalar Kapasite Aralığı Soğutma Kapasitesi : 18.000 48.000 Btu/h Isıtma Kapasitesi : 20.000 52.000 Btu/h İç ünite Dış ünite Özellikleri

Detaylı

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir.

Ürettiğimiz ve satışını yaptığımız ürünler CE, ISO 9001 ve TSE belgelerine sahiptir. Masvent, gelişen teknolojiye uyum sağlayarak, uzmanlaşmış kadrosu ve modern makina parkuruyla yürüttüğü imalatlarıyla havalandırma sektöründe başarıyla hizmet vermektedir. Firmamız; Klima Santralleri,

Detaylı

MIT PAKET SİSTEMLER AKILLI ÇÖZÜMLER SORUNSUZ SİSTEMLER

MIT PAKET SİSTEMLER AKILLI ÇÖZÜMLER SORUNSUZ SİSTEMLER MIT PAKET SİSTEMLER AKILLI ÇÖZÜMLER SORUNSUZ SİSTEMLER Ekin Endüstriyelin Isıtma-Soğutma sanayisine sunduğu paket sistem çözümleri ile uygulamacı firmalar ve son kullanıcılara büyük kolaylıklar sağlamaktadır.

Detaylı

Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri

Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri TM 2003 yılında faaliyete başlayan firmamız, günümüze kadar Bina Otomasyon Sistemleri konusunda uzman kadrosuyla yurtiçi ve yurtdışında pek çok projeye imzasını

Detaylı

Enervis H o ş g e l d i n i z Ocak 2015

Enervis H o ş g e l d i n i z Ocak 2015 Enervis H o ş g e l d i n i z Ocak 2015 Enervis Sanayide Enerji Verimliliği Hizmetleri Soğutmanın Temelleri Doğalgazlı Soğutma Otomotiv Fabrikası İçin Örnek Çalışma Örnek Çalışma Sonuçları Enervis Sanayide

Detaylı

Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR. Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri

Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR. Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri Yeni Nesil TOPLU KONUTLAR Akıllı Ev Sistemleri Çözümleri Akıllı Ev ÇÖZÜMLERİ Güvenlik Sistemi Aydınlatma Otomasyonu Priz Kontrol Isıtma Otomasyonu Senaryolar İklimlendirme Enerji Tasarufu Smart BS Kurumsal

Detaylı

MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ.

MÜŞAVİRLİK MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. Sayın İşletme İdari ve Teknik Yönetimleri, Mühendislik hizmetlerinde proje ve uygulama alanlarında geçmişten bugüne yürütmüş olduğumuz çalışmalardan edindiğimiz tecrübelere paralel olarak, bu hizmetlerin

Detaylı

www.enkomekanik.com.tr BİZ KİMİZ Yıllardır çeşitli ülkelerde yatırım yapan Enko Elektromekanik 2016 yılından bu yana Türkiyede de hizmet vermeye başlamıştır. Enko Elektromekanik teknik kadrosu ve başarılı

Detaylı

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır.

Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Cihazlar yalnızca soğutma modunda çalışmaktadır. Standart ürünlerde çevre dostu R407c soğutucu akışkan kullanılmaktadır. Su sıcaklık rejimine veya isteğe göre farklı soğutucu akışkan ile sistem oluşturulabilmektedir.

Detaylı

Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri

Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri Klima Kontrol ve Bina Otomasyon Sistemleri TM 2003 yılında faaliyete başlayan firmamız, günümüze kadar Bina Otomasyon Sistemleri konusunda uzman kadrosuyla yurtiçi ve yurtdışında pek çok projeye imzasını

Detaylı

Güneş Enerjisi nde Lider

Güneş Enerjisi nde Lider Güneş Enerjisi nde Lider GO Enerji, 2003 yılından itibaren, Güneş enerjisinden elektrik üretimi teknolojilerinde uzmanlaşmış ekibiyle faaliyet göstermektedir. Kendi markaları ile ABD den Avustralya ya

Detaylı

Motor, rulman, dönen parçaların yağlanmamasından kaynaklanan sürtünme ve oluşturduğu yerlerin tespiti,

Motor, rulman, dönen parçaların yağlanmamasından kaynaklanan sürtünme ve oluşturduğu yerlerin tespiti, TERMAL KAMERA NEDİR? Hemen hemen güç kullanan veya ileten tüm ekipmanlar arızalanmadan önce ısınırlar ve infrared enerji (ısı) yayarlar. Temassız ölçüm cihazları olan termal kameralar nesnelerin yaymış

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

2243/1-1. İstihdam. Edilecek Personel. Personelin. Görev Yapacağı Şehir. Birimi İlan Numarası Referans Kodu Hizmet Grubu Bölümü.

2243/1-1. İstihdam. Edilecek Personel. Personelin. Görev Yapacağı Şehir. Birimi İlan Numarası Referans Kodu Hizmet Grubu Bölümü. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığından: TÜBİTAK MARMARA ARAŞTIRMA MERKEZİNE (MAM) BAĞLI İDARİ VE MALİ İŞLER BAŞKAN YARDIMCILIĞI BÜNYESİNDE GÖREV YAPMAK ÜZERE PERSONEL ALINACAKTIR

Detaylı

DÜNYANIN İLK HİBRİD İKLİMLENDİRME SİSTEMİ

DÜNYANIN İLK HİBRİD İKLİMLENDİRME SİSTEMİ Ekim 2016 Mitsubishi Electric ten yeni bir çevreci teknoloji hamlesi DÜNYANIN İLK HİBRİD İKLİMLENDİRME SİSTEMİ Dünyanın önde gelen teknoloji devlerinden Mitsubishi Electric, bir ilke imza atarak hibrid

Detaylı

PROMEDA.

PROMEDA. PROMEDA 2016 www.promeda.net Otomasyon Elektromekanik Elektrik Anahtar teslim Otomasyon çözümlerimizle size; elektrik enstelasyonundan karmaşık proje imalatlarına, özel makina otomasyonundan yoğun scada

Detaylı

www.enveenerji.com.tr Enve Enerji Mühendislik Proje Müşavirlik Taahhüt Ticaret A.Ş. 1971 yılında kurumsal çalışmalarına başlayan organizasyonumuz; elektrik, elektronik ve makina mühendisliği uygulamalarının

Detaylı

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği

Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Konfor Tasarımı Gürültü Kontrolu Yangın Güvenliği Mühendislik ve mimari yaklaşımların proje sayfalarından yaşanacak alanlar haline gelmesinin bütün süreçlerini yaşayarak edindiğimiz tecrübe ile müşterilerimizin

Detaylı

Biz Kimiz! Misyon & Vizyon

Biz Kimiz! Misyon & Vizyon DKP SİYAH KANAL Biz Kimiz! 2004 Yılında Havalandırma sektöründe siz değerli müştelerimize hizmet vermek üzere kurulan firmamız kuruluşundan itibaren dürüst kaliteli uygun fiyat politikasını prensip edinmiş

Detaylı

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında.

SAFARi. M ü h e n d i s I i k. Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARi M ü h e n d i s I i k Elektrik İşleriniz SAFARİ Güvencesi Altında. SAFARİ KURUMSAL PROFİL İÇİNDEKİLER GENEL BİLGİ Hakkımızda Vizyon & Misyon FAALİYET VE YETENEKLER FAALİYET ALANLARI REFERANSLAR

Detaylı

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ

ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ ÇELİK KONSTRÜKSİYON TALAŞLI İMALAT MAKİNA BAKIM ENDÜSTRİYEL BORU TESİSATI YANGIN SİSTEMLERİ KÖRFEZ SANAYİ SİTESİ 202 BLOK NO: 52 41100 İZMİT/KOCAELİ Tel : 0262 335 54 33 Fax : 0262 335 54 34 Web : www.tufekcimakina.com

Detaylı

MESLEKİ EĞİTİM VE BELGELENDİRME ÇALIŞMALARI

MESLEKİ EĞİTİM VE BELGELENDİRME ÇALIŞMALARI MESLEKİ EĞİTİM VE BELGELENDİRME ÇALIŞMALARI 3 Bilim, teknoloji ve mühendislik uygulama alanlarında yaşanan hızlı değişim süreci; örgün eğitim kurumlarında verilen eğitimin zaman içerisinde atıl bilgi haline

Detaylı

Güvenle Geleceğe Taşır.

Güvenle Geleceğe Taşır. Güvenle Geleceğe Taşır HAKKIMIZDA KARAMAN DORUK MÜHENDİSLİK ENERJİ SİSTEMLERİ Makina Mühendisi Ali GÜRBÜZ tarafından 2010 yılında kurulmuştur. İlk faaliyetlerini mekanik tesisat sistemlerinin projelendirilmesi

Detaylı

www.entesenerji.com htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız.

www.entesenerji.com htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız. www.entesenerji.com htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız. HAKKIMIZDA Entes her türlü yapıya yönelik mekanik tesisat mühendisli i konularında hizmet veren bir ısıtma-so

Detaylı

Aqua Clean BASIC. Aqua Clean Basic Yenilikçi katı madde filtrelemesi YENİLİKÇİ KATI MADDE FİLTRELEMESİ. www.aquastream.at

Aqua Clean BASIC. Aqua Clean Basic Yenilikçi katı madde filtrelemesi YENİLİKÇİ KATI MADDE FİLTRELEMESİ. www.aquastream.at Aqua Clean BASIC YENİLİKÇİ KATI MADDE FİLTRELEMESİ Aqua Clean Basic Yenilikçi katı madde filtrelemesi www.aquastream.at Avantajlar BENZERSİZ SATIŞ NOKTALARI Sıvı maddelerin, çok sayıda uygulamada sınanmış,

Detaylı

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır.

Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Firmamız mühendislik hizmet sektöründe kurulduğu 1998 yılından bugüne 16 yılı aşkın sürede faaliyette bulunmaktadır. Tüm altyapı çalışmalarının ilk adımı olan harita mühendislik hizmetlerinin ülke kalkınmasındaki

Detaylı

The Power to Save Energy.

The Power to Save Energy. The Power to Save Energy. SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU CT SERİSİ Soğutma CT serisi chiller cihazları sayesinde her enjeksiyon makinesinin kalıbında ayrı ayrı su sıcaklıkları ile çalışılabilir. Dolayısıyla

Detaylı

12.04.2010. Aşağıdaki tipleri vardır: 1- Kondenser Tipine Göre: - Hava Soğutmalı Tip -Su Soğutmalı Tip - Kondensersiz Tip (Remote Condenser Chiller)

12.04.2010. Aşağıdaki tipleri vardır: 1- Kondenser Tipine Göre: - Hava Soğutmalı Tip -Su Soğutmalı Tip - Kondensersiz Tip (Remote Condenser Chiller) SOĞUTMA GRUPLARI Binalarda kullanılacak soğutma suyunu hazırlayıp kullanıcılarına (klima, FCU, vs.) gönderen sistemlere soğutma sistemleri denilmektedir. Soğutma sistemleri en genel anlamda mahaldeki ısınan

Detaylı

Isı İstasyonu Ürün Kataloğu

Isı İstasyonu Ürün Kataloğu Isı İstasyonu Ürün Kataloğu Nisan 2014 1 2 DAF Enerji 2007 yılında çıkan Enerji Verimliği Kanunu sonrasında, MASDAF Grup un yöneticileri tarafından yarım asırlık sektör tecrübesi ile 2009 yılından tamamen

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

Vizyon - Misyon. Şirket Profili

Vizyon - Misyon. Şirket Profili www.ak-grup.com.tr Vizyon - Misyon Şirket Profili Misyon Müşteri odaklı çözümler sağlayarak güncel ve gelişen teknolojilerle uyumlu, nitelikli ve maliyet etkin ürün ve sistemler tasarlamak, geliştirmek,

Detaylı

VİZYONUMUZ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı iş sağlığı ve güvenliği Türkiye de İş Sağlığı ve Güvenliği Kültürü

VİZYONUMUZ Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı iş sağlığı ve güvenliği Türkiye de İş Sağlığı ve Güvenliği Kültürü DEĞERLERİMİZ 2 VİZYONUMUZ Müşterilerimizin beklentilerini ulusal ve uluslararası mevzuat çerçevesinde değerlendiriyoruz. Gelişmiş çağdaş ülkelerdeki uygulamaları irdeleyip mükemmel çözümler sağlayarak,

Detaylı

...İŞLETMENİZİN SÜREKLİLİĞİ İÇİN BAKIM YAPTIRDINIZ MI? Sayın İlgili;

...İŞLETMENİZİN SÜREKLİLİĞİ İÇİN BAKIM YAPTIRDINIZ MI? Sayın İlgili; 11.09.2014 Sayın İlgili; Değişik sektörlerde, birbirlerinden farklı özellikte çalışma şartlarına sahip işletmelerin çalışmalarını gerçekleştirirken, iş yerinde iş sağlığı ve güvenliği açısından gerekli

Detaylı

TANITIM KATALOĞU. Expert Teknoloji yenilikçi ve uzman kadro

TANITIM KATALOĞU. Expert Teknoloji yenilikçi ve uzman kadro TANITIM KATALOĞU Expert Teknoloji yenilikçi ve uzman kadro Hakkımızda Expert Teknoloji, endüstriyel uygulamalarda yenilikçi ve uzman kadrosuyla ülkemize ve tüm dünyaya hizmet veren yenilikçi bir kuruluştur.

Detaylı

ISITMA SOĞUTMA KLİMA ARAŞTIRMA

ISITMA SOĞUTMA KLİMA ARAŞTIRMA Yalçın KATMER 02 Otomatik Kontrol içeren AKILLI İnternete bağlı Öğrenebilen Cloud tabanlı çalışan 9.5.2017 ISITMA SOĞUTMA KLİMA ARAŞTIRMA ve EĞİTİM VAKFI yalcin.katmer@belimo.com.tr 03 Akıllı Ürün/Cihaz:

Detaylı

KATALOG.

KATALOG. KATALOG ŞİRKET PROFİLİ BEC MÜHENDİSLİK Elektrik Mekanik taahhüt sektöründe geniş tecrübeye sahip, genç, dinamik ve başarıya odaklı takım arkadaşları tarafından kurulmuştur. Yurtiçinde ve yurtdışında faaliyette

Detaylı

ÖĞRETİM PROGRAMI İÇERİĞİ

ÖĞRETİM PROGRAMI İÇERİĞİ ELEKTRİK TESİSATLARI VE PANO MONTÖRLÜĞÜ DALI İÇ TESİSAT DÖŞEME TEKNİKLERİ ÇAĞIRMA TESİSATLARI GÜVENLİK TESİSATLARI HABERLEŞME VE BİLDİRİM TESİSATLARI ZAYIF AKIM TESİSATI ARIZA TESPİTİ VE ONARIMI AYDINLATMA

Detaylı

: SICK Türkiye SEÖS BUGÜNÜ VE YARINI : SICK A.Ş. : ĐZMĐR SEMĐNER

: SICK Türkiye SEÖS BUGÜNÜ VE YARINI : SICK A.Ş. : ĐZMĐR SEMĐNER : SICK Türkiye SEÖS BUGÜNÜ VE YARINI : SICK A.Ş. : ĐZMĐR SEMĐNER HOŞGELDĐNĐZ : SICK A.Ş. : ĐZMĐR SEMĐNER MUSTAFA ÇOPUROĞLU 2 Đlk Kontrast Fotoseli Đlk Güvenlik Bariyeri Erwin SICK (1909-1988) : SICK A.Ş.

Detaylı

Yenilikçi Çözüm Ortağınız

Yenilikçi Çözüm Ortağınız Yenilikçi Çözüm Ortağınız www.goldgirisim.com GOLD GİRİŞİM HAKKIMIZDA GOLD ORGANİZASYON TEMİZLİK TEKSTİL PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş. olarak; Verdiğimiz hizmetlerde, ilgili sektörlerden pay almanın, rekabet

Detaylı

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman

Güçlü Hedefler İçin Her Zaman Güçlü Hedefler İçin Her Zaman OTOMOTİV SANAYİ MAKİNA VE YEDEK PARÇA İMALATÇILARI ISITMA, SOĞUTMA, HAVALANDIRMA VE KLİMA SANAYİ ENDÜSTRİYEL MUTFAK PANO VE TABELA İMALATÇILARI RAF VE RAF AKSESUAR İMALATÇILARI

Detaylı

AG DAĞITIM PANO VE MALZEMELERİ

AG DAĞITIM PANO VE MALZEMELERİ AG DAĞITIM PANO VE MALZEMELERİ Ana dağıtım panosu ile tesisin enerjisi tek bir panodan kontrol edilebilir. Fabrika, atölye ve iş yerlerinde elektrik enerjisinin ana dağıtımının yapıldığı panolardır. Trafosuz

Detaylı

PROFESYONELLERİN TERCİHİ MITSUBISHI ELECTRIC KLİMA

PROFESYONELLERİN TERCİHİ MITSUBISHI ELECTRIC KLİMA Medya İlişkileri: Mitsubishi Electric Türkiye PR Ajansı İnomist İletişim Danışmanlığı Sibel Selvi Arslantürk sibel@inomist.com +90 216 639 60 16 / +90 533 441 80 33 Kasım 2016 Yatırım maliyetini kısa sürede

Detaylı

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa

Her türlü kazı dolgu tesviye ve altyapı işleri. Su izolasyonu BTM veya muadili Isı izolasyonu Arfa Ses izolasyonu Arfa Paket Ürün Grubu Arfa-Magu Yalıtımlı Kaba İnşaat Yapım Paketleri (Uygulamalı) MODEL:HAUS CORNER-15002-79,10 TEKNİK ŞARTNAME-1 Yapının Arfa- Taşıyıcı Magu Strüktür Yapı Donanımlı Sistemini Paket Ürün n

Detaylı

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI

GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI GRANUL (KIRIK) BUZ MAKİNASI HİJYENİK TEMİZ SU SOĞUTMA CİHAZI SU SOĞUTMA (CHİLLER) CİHAZLARI SOĞUK HAVA DEPOLARI KALIP BUZ MAKİNASI www.eserteknik.com GRANÜL (KIRIK) BUZ MAKİNESİ Balıkçılar ve fırınlar

Detaylı

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 1 HAKKIMIZDA Firmamız 2001 yılında ERBA MAKİNA LTD. ŞTİ olarak kurulmuş olup firma adı 2007 yılında MMMERBA MAKİNA A.Ş. olarak değişmiştir. Firmamız Yenikent Sanayi Sitesinde 60 m2 lik

Detaylı

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet

Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Güven Verir, Yapılar Kurar, Mükemmel Mühendislik, Tam Memnuniyet Hakkımızda Polatsan, Mekanik Tesisat Taahhüt konusunda uzmanlığını geliştiren Türkiye'nin gelişen Endüstriyel mekanik sektöründe bugüne

Detaylı

ELEKTRİK PROJE VE TAAHHÜT. PROFESYONEL AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ PHILIPS Value Added Partner GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ

ELEKTRİK PROJE VE TAAHHÜT. PROFESYONEL AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ PHILIPS Value Added Partner GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ Hizmetlerimiz ELEKTRİK PROJE VE TAAHHÜT PROFESYONEL AYDINLATMA ÇÖZÜMLERİ PHILIPS Value Added Partner GÜNEŞ ENERJİ SİSTEMLERİ ELEKTRİK MALZEMELERİ ONLINE SATIŞ SİSTEMİ GREEN ELEKTRONİK HİZMETLER TİCARET

Detaylı

htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız.

htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız. www.entesenerji.com htiyaçlarınıza verimli çözümler, mühendislik ve gerekli destegi saglarız. HAKKIMIZDA Entes her türlü yapıya yönelik mekanik tesisat mühendisli i konularında hizmet veren bir ısıtma-so

Detaylı

ISKAV ISITMA SOĞUTMA KLİMA ARAŞTIRMA VE EĞİTİM VAKFI TEKNİK EĞİTİM PROGRAMI / 2013-2014 EKİM 2013 KASIM 2013

ISKAV ISITMA SOĞUTMA KLİMA ARAŞTIRMA VE EĞİTİM VAKFI TEKNİK EĞİTİM PROGRAMI / 2013-2014 EKİM 2013 KASIM 2013 TEKNİK EĞİTİM PROGRAMI 2013 / 2014 EKİM 2013 1 25 Ekim 13 Cuma Soğutmanın Temel İlkeleri 2 30 Ekim 13 Çarşamba Havalandırma Sistemlerinde ve Klima 3 31 Ekim 13 Perşembe Soğutma Sistemlerinde Otomatik Kontrol

Detaylı

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU

AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU AYTEK COOLING SYSTEMS SU SOĞUTMALI CHILLER + TCU www.ayteksogutma.com CT SERİSİ SOĞUTMA CT serisi chiller cihazları sayesinde her enjeksiyon makinesinin kalıbında ayrı ayrı su sıcaklıkları ile çalışılabilir.

Detaylı

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ GENEL MÜDÜRLÜK ADRESİMİZ: Adres : Çakmak Mh. Tavukçuyolu Cd. Saatçi Sk. No : 22/4 Tepeüstü / Ümraniye - İstanbul Tel : (0216) 540 87 00-01 Fax : (0216) 540 87 23 Web: www.itsgrup.com.tr

Detaylı

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar EA Serisi ETNA Norm Pompalar Tecrübe Çevre Dostu Mühendislik ETNA Norm Pompalar (DIN EN 733) İhtiyacınızın Tam Karşılığı Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı

Detaylı

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi

Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar. EA Serisi Yatay Tek Kademeli Santrifüj Norm Pompalar EA Serisi Tecrübe Pompa teknolojileri alanındaki 35 yılı aşkın ARGE, üretim ve uygulama deneyimi, uzman satış ve satış sonrası hizmetlerimiz ile kaliteden ödün

Detaylı

O T O M A S Y O N P A R T N E R İ N İ Z C O F A S O. T A S A R I M G E L İ Ş T İ R M E Ü R E T İ M K O M P L E S Ü R E Ç M Ü H E N D İ S L İ Ğ İ

O T O M A S Y O N P A R T N E R İ N İ Z C O F A S O. T A S A R I M G E L İ Ş T İ R M E Ü R E T İ M K O M P L E S Ü R E Ç M Ü H E N D İ S L İ Ğ İ O T O M A S Y O N P A R T N E R İ N İ Z C O F A S O. T A S A R I M G E L İ Ş T İ R M E Ü R E T İ M K O M P L E S Ü R E Ç M Ü H E N D İ S L İ Ğ İ Performans Küresellik Başarı c o f a s o, e l e k t r i

Detaylı

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir.

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir. FİRMA TANITIM Kuruluşundan itibaren doğru işi zamanında teslim etme anlayışı başarı odaklı yaklaşımıyla sektörün yetkin şirketlerinden biri haline gelmiştir. Şirket politikası gereği yalnız inşaat sektöründe

Detaylı

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri

VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Çoklu klima sistemleri VITOclima 300-s/HE Free Joint DC Inverter Free Joint DC Inverter Viessmann İle tek dış üniteye 5 adede kadar iç ünite kombinasyonu yapabilir, değişken debili soğutucu akışkan teknolojisi ile bireysel iklimlendirmenin

Detaylı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı IGK cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını karşılamakta amacı ile tasarlanmış özel

Detaylı

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS

90 kw kw YENİ SERİ EKO PLUS 90 kw - 315 kw YENİ SERİ EKO PLUS www.ekomak.com.tr _2 3_ 90-160 Üstün vida elementi maksimum serbest hava dağıtımı ve düşük enerji tüketiminin optimum kombinasyonunu sağlamaktadır. En son teknolojiye

Detaylı

mühendislik ve etik www.hskelektrik.com.tr

mühendislik ve etik www.hskelektrik.com.tr mühendislik ve etik HİZMETLERİMİZ Elektrik Taahhüt Proje & Danışmanlık İşletme Sorumluluğu Ölçüm Arıza & Bakım Malzeme Satış ELEKTRİK TAAHHÜT Firmamız, eği mli ve uzman kadrosuyla günümüzün gerek rdiği

Detaylı

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr

Tanıtım Kataloğu. www.tuncelektrik.com.tr Tanıtım Kataloğu www.tuncelektrik.com.tr www.tuncelektrik.com.tr hakkımızda Tunç Elektrik 1985 ten beri gerçekleştirdiği tasarım, mühendislik ve taahhüt hizmetleriyle elektrik taahhüt sektöründe kendine

Detaylı

AirMini 04 08 kw Serisi Isı Pompası Sistemleri

AirMini 04 08 kw Serisi Isı Pompası Sistemleri AirMini 04 08 kw Serisi Isı Pompası Sistemleri Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma, soğutma, kullanım sıcak suyu

Detaylı

IDC101 Bağlantı Şeması

IDC101 Bağlantı Şeması IDC101 Bağlantı Şeması 1 Şubat 2018 IDC101 Kontrol Panosuna ait kullanım kitapçığı okunduktan sonra elektriksel bağlantıların nasıl yapılacağı ile ilgili bilgiler bu dokümanda yer almaktadır. Her bir elektriksel

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE

Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE Teknik sistem kataloğu Kompakt panolar AE 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Orjinal Dünya çapında onayları ile stoklarımızda derhal gönderime hazır. Sayısız pratik boyutları ve tüm ortak uygulamalar için fonksiyonel

Detaylı

kurumsal katalog

kurumsal katalog www.udmuhendislik.com kurumsal katalog www.udmuhendislik.com Web Sitemizi ziyaret ederek şirke mizin tüm detaylarına erişim sağlayabilirsiniz. AG - ALÇAK GERİLİM Alçak Gerilim Sistemleri Alanında; Elektrik

Detaylı

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık

( ( ( ( ( ( Müşteri Odaklılık Tesis yönetim hizmetleri, ülkemizin gelecek dönemde daha da önem vereceği bir dışarıdan temin kalemi olacaktır. Sektörde olan bizler, deneyimimizle bu sektöre değer katmaya devam edeceğiz. HAKKIMIZDA Tüm

Detaylı

keşfetmeye hazır mısın?

keşfetmeye hazır mısın? keşfetmeye hazır mısın? Kazım Dirik Mah. 372/16 Sokak No6 Bornova - İZMİR Tel 0232 339 25 55-56 Faks 0232 339 25 57 www.mevaport.com info@mevaport.com w w w. m e v a p o r t. c o m Tarihçemiz Üç kardeşin

Detaylı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı

HRV-DX Plus. DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı HRV-DX Plus DX Tavan Tipi Isı Geri Kazanım Cihazı IGK cihazları kapalı mekanlardaki egzoz ve taze hava ihtiyacını karşılamak amacı ile tasarlanmış alüminyum

Detaylı