Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?"

Transkript

1 Özel Durum Açıklaması (Genel) Gönderim Tarihi: :10:29 Bildirim Tipi: ODA Bağlı Ortaklığımızdan Temettü Alınması Özel Durum Açıklaması (Genel) Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Bildirim İçeriği Açıklamalar Hollanda'da yerleşik bağlı ortaklığımız Grundig Multimedia B.V. tarafından Arçelik A.Ş.'ye EUR tutarında temettü dağıtılmasına karar verilmiştir. Bu temettü itibariyle tahsil edilmiş olup, konsolide finansal tablolarımız üzerinde herhangi bir etkisi bulunmamaktadır.

2 Özel Durum Açıklaması (Genel) Gönderim Tarihi: :25:56 Bağlı Ortaklığımızdan Temettü Alınması Özel Durum Açıklaması (Genel) Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Bildirim İçeriği Açıklamalar Hollanda'da yerleşik bağlı ortaklığımız Ardutch B.V. tarafından Arçelik A.Ş.'ye EUR tutarında temettü dağıtılmasına karar verilmiştir. Temettünün EUR tutarındaki kısmı itibariyle tahsil edilmiş olup, bakiye EUR ise tarihinde ödenecektir.

3 İhraç Belgesi Gönderim Tarihi: :58:54 Bildirim Tipi: DG Yurtiçinde borçlanma aracı İhraç Belgesinin SPK onayı İhraç Belgesi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Evet (Yes) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Bildirim İçeriği Açıklamalar tarihli açıklamamıza konu olan; yurtiçinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere, 1 yılık dönem içerisinde bir veya birden fazla seferde gerçekleştirilecek toplam Türk Lirası tutarına kadar tahvil ya da finansman bonosu ihraç edilmesine ilişkin ihraç belgesi, Sermaye Piyasası Kurulu'nun tarih ve 56/1293 sayılı kararı ile onaylanmış olup, söz konusu ihraca ilişkin Başvuru Formu, İhraç Belgesi ve İhraç Belgesi Eki ekte yer almaktadır.

4 İhraç Tavanına İlişkin Bildirim Gönderim Tarihi: :50:57 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yurtiçinde borçlanma aracı İhraç Belgesinin SPK onayı Evet Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Yetkili Organ Karar Tarihi İhraç Tavanı Tutarı Para Birimi TRY İhraç Tavanı Kıymet Türü Borçlanma Aracı Satış Türü Nitelikli Yatırımcıya Satış Yurt İçi / Yurt Dışı Yurt İçi SPK Başvuru Tarihi SPK Başvuru Sonucu ONAY SPK Onay Tarihi İhraç Tavanı Son Geçerlilik Tarihi Ek Açıklamalar tarihli açıklamamıza konu olan; yurtiçinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere, 1 yılık dönem içerisinde bir veya birden fazla seferde gerçekleştirilecek toplam Türk Lirası tutarına kadar tahvil ya da finansman bonosu ihraç edilmesine ilişkin ihraç belgesi, Sermaye Piyasası Kurulu'nun tarih ve 56/1293 sayılı kararı ile onaylanmış olup, söz konusu ihraca ilişkin Başvuru Formu, İhraç Belgesi ve İhraç Belgesi Eki ekte yer almaktadır. Eklenen Dökümanlar EK: 1 EK: 2 EK: 3 Arçelik Başvuru Formu.pdf Arçelik İhraç Belgesi.pdf Arçelik İhraç Belgesi Eki.pdf

5 İhraç Tavanına İlişkin Bildirim Gönderim Tarihi: :18:41 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Yurtiçinde borçlanma aracı ihraç edilmesi hakkında karar alınması ve SPK başvurusu. Yetkili Organ Karar Tarihi İhraç Tavanı Tutarı Para Birimi TRY İhraç Tavanı Kıymet Türü Borçlanma Aracı Satış Türü Nitelikli Yatırımcıya Satış Yurt İçi / Yurt Dışı Yurt İçi SPK Başvuru Tarihi Ek Açıklamalar Yönetim Kurulumuz tarafından tarihinde Şirketimiz Esas Sözleşmesinin 7. maddesinin vermiş olduğu yetkiye istinaden, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Borçlanma Araçları Tebliği hükümlerine uygun olarak, yurtiçinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak ve halka arza yol açmayacak şekilde Borsa İstanbul A.Ş.'nin ilgili pazarında işlem görmek üzere 1 yıllık dönem içerisinde çeşitli tertip ve vadelerde bir veya birden fazla seferde gerçekleştirilecek toplam Türk Lirası tutarına kadar Türk Lirası cinsinden piyasa koşullarına bağlı olarak belirlenecek esaslar çerçevesinde tahvil ya da finansman bonosu ihraç edilmesine, söz konusu tahvil ve finansman bonosu ihraçlarına ilişkin yukarıda belirtilen sınırlar dahilinde kalmak kaydıyla, Sermaye Piyasası Kurulu'na ihraç belgesinin onaylanması talebiyle başvuru yapılmasına; Sermaye Piyasası Kurulu'nca onaylı toplu ihraç limitimizin geçerlilik süresi boyunca yapılacak tüm ihraçlarda, ihraçlara ilişkin tutar, vade, faiz, ek getiri oranı, ihraç zamanı ve satış şekli dahil tüm koşulların belirlenmesi; aracı kurumun seçimi; ihraçların gerçekleştirilmesi, dağıtım esasları ve tahsisatların belirlenmesi ve ihraç ve satış amacıyla ilgili olabilecek Sermaye Piyasası Kurulu, Borsa İstanbul A.Ş., Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş., Takasbank A.Ş. ve diğer ilgili merciler nezdinde gerekli başvuruların ve sair tüm işlemlerin yapılması ve tamamlanması ve düzenlenecek sözleşme ve her türlü evrakın şirketimiz adına tanzim ve imza edilmesi hususlarında Genel Müdür ve Genel Müdür Yardımcılarından herhangi ikisinin birlikte imzası ile yetkili kılınmasına karar verilmiştir. Bu karar kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu'na gerekli izin başvurusu bugün yapılmıştır.

6 Kredi Derecelendirmesi Gönderim Tarihi: :08:05 Fitch Ratings in kredi notu açıklaması Kredi Derecelendirmesi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Evet (Yes) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Bildirim İçeriği Açıklamalar Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Şirketimizin "BB+" olan yabancı para ve TL cinsinden uzun vadeli kredi notlarını, "AA+" olan uzun vadeli ulusal kredi notunu teyit etti ve görünümü "negatif" olarak revize etti. Fitch Ratings, Şirketimizin kıdemli teminatsız tahvil notunu ise "BB+" olarak teyit etti.

7 Özel Durum Açıklaması (Genel) Gönderim Tarihi: :15:07 Üst Düzey Yönetici Ataması Özel Durum Açıklaması (Genel) Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Bildirim İçeriği Açıklamalar Şirketimizin Genel Müdür Yardımcısı Strateji ve Dijital görevine tarihinden geçerli olmak üzere Utku Barış Pazar 'ın atanmasına karar verilmiştir.

8 Kredi Derecelendirmesi Gönderim Tarihi: :08:39 S&P kredi notu açıklaması Kredi Derecelendirmesi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Evet (Yes) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Bildirim İçeriği Açıklamalar S&P, Arçelik A.Ş.'nin kredi notunu "BB+" olarak teyit etti ve görünümünü "negatif" olarak revize etti.

9 Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirmesi Gönderim Tarihi: :06:45 Bildirim Tipi: ODA Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirmesi Bildirim İçeriği Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Evet (Yes) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Derecelendirme Kuruluşu Unvanı Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. Sözleşme Geçerlilik Başlangıç Tarihi 02/02/2018 Sözleşme Geçerlilik Bitiş Tarihi 02/02/2019 Not Geçerlilik Başlangıç Tarihi 20/07/2018 Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Kurumsal Yönetim İlkelerine uygun olarak derecelendirme yapmak üzere faaliyet izni bulunan SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. (SAHA) tarafından yapılan çalışma sonucunda, tarihi itibariyle Şirketimizin Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu 9,53 (%95,35) olarak yükseltilmiştir. Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu, SPK'nın Kurumsal Yönetim İlkelerine uygun olarak ağırlıklandırılmış dört ana başlık (Pay Sahipleri, Kamuyu Aydınlatma ve Şeffaflık, Menfaat Sahipleri, Yönetim Kurulu) altında yapılan değerlendirme sonucu belirlenmiştir. Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notumuzun ana başlıklar itibariyle dağılımı aşağıda verilmektedir. Ana Başlıklar Pay Sahipleri Kamuyu Aydınlatma ve Şeffaflık Menfaat Sahipleri Yönetim Kurulu Toplam Alınan Not (%) 95,17 97,22 99,13 92,52 95,35 Kurumsal Yönetim Derecelendirmesine ilişkin SAHA'nın hazırlamış olduğu rapor ekte bilgilerinize sunulmaktadır. Ayrıca bu rapor Şirketimizin internet sitesinde daha önceki raporlar ile birlikte yayınlanmaktadır.

10 Kredi Derecelendirmesi Gönderim Tarihi: :02:32 Bildirim Tipi: ODA Fitch Ratings in kredi notu açıklaması Kredi Derecelendirmesi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Evet (Yes) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Bildirim İçeriği Açıklamalar Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Şirketimizin "BB+" olan yabancı para ve TL cinsinden uzun vadeli kredi notlarını teyit etti, "AA" olan uzun vadeli ulusal kredi notunu "AA+"a yükseltti. Notların görünümü durağandır. Fitch Ratings, Şirketimizin kıdemli teminatsız tahvil notunu ise "BB+" olarak teyit etti.

11 Bölünme İşlemlerine İlişkin Bildirim Gönderim Tarihi: :00:30 Bildirim Tipi: ODA Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? İştirak modeliyle kolaylaştırılmış usulde kısmi bölünmeye ilişkin tescil Evet Yönetim Kurulu Karar Tarihi Bölünme Yöntemi Bölünme Nedeniyle Yeni Kurulacak Ortaklığın/Ortaklıkların Unvanı Bölünme Nedeniyle Yeni Kurulacak Ortaklığın Faaliyet Konusu Yeni Kurulacak Ortaklık İçin Borsa da İşlem Görme Başvurusu Yapılacak mı? Para Birimi İştirak Modeliyle Kısmi Bölünme WAT MOTOR SANAYİ VE TİCARET A.Ş., TOKEN FİNANSAL TEKNOLOJİLER A.Ş. WAT: Salt mono-trifaze, elektronik kontrollü motor ve aksamları, redüktör ve güç aktarım ekipmanları üretmek, servo ve elektrikli ulaşım alt-sistemleri ve durum izleme ekipman ve yazılımları geliştirmek, yurtiçi ve yurtdışı satışını yapmak veya yaptırmak. TOKEN: Yenilikçi perakende ve ödeme çözümleri ve katma değerli servisleri geliştirmek, satış, sipariş otomasyon ve mobil ödeme gibi yeni servisler ile birleştirmek, global çapta çözümlerin yayılımını sağlamak TRY Bölünmeye Esas Mali Tablo Tarihi Mevcut Sermaye (TL) Ulaşılacak Sermaye (TL) Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye (TL) Pay Değişim Oranı Bölünme Nedeniyle Azaltılacak Sermaye Tutarı (TL) Bölünme Nedeniyle Azaltılacak Sermaye (%) Bölünme Nedeniyle İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) Bölünme Nedeniyle İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) Verilecek Menkul Kıymet ISIN Bölünme Nedeniyle Verilecek Menkul Kıymet Miktarı ARCLK, TRAARCLK91H Bölünmeye İlişkin SPK Başvuru Tarihi Bölünmeye İlişkin SPK Başvuru Sonucu ONAY Bölünmeye İlişkin SPK Onay Tarihi Kolaylaştırılmış Usulde Bölünmeye İlişkin Tescil Tarihi Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi Genel Kurul da Bölünme Konusu Görüşüldü mü? Kabul edildi mi? Kabul edildi Ek Açıklamalar tarihli Olağanüstü Genel Kurulun Kısmi Bölünme Kararı tarihinde İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından tescil edilmiştir. Bölünmeye İlişkin Dokümanlar EK: 1 EK: 2 EK: 3 EK: 4 EK: 5 EK: 6 EK: 7 EK: 8 EK: 9 EK: 10 EK: 11 EK: 12 EK: 13 EK: 14 EK: 15 EK1-Bölünme Planı.pdf - Bölünme Planı EK2-Bölünme Raporu.pdf - Bölünme Raporu EK3a-YMM Raporu-Wat.pdf - Diğer EK3b-YMM Raporu-TOKEN.pdf - Diğer EK5-Arcelik A.S. Konsolide Mali Tablo.pdf - Diğer EK6-Arcelik A.S.Vuk Bilanco.pdf - Diğer EK7-WAT A.Ş.UFRS Açılış Bilançosu.pdf - Diğer.pdf - Diğer EK8-Wat AS VUK Acılıs Bilancosu.pdf - Diğer EK9-Wat A.Ş. Esas Sözleşme.pdf - Diğer EK10-TOKEN A.Ş.UFRS Açılış Bilançosu.pdf - Diğer.pdf - Diğer EK11-Token AS VUK Acılıs Bilancosu.pdf - Diğer EK12-Token A.S. Esas Sözleşme.pdf - Diğer EK13-Bölünme İşlemi İnceleme Hakkı Duyurusu.pdf - Diğer EK4-Duyuru Metni.pdf - Duyuru Metni EK14-SPK Onaylı Duyuru Metni.pdf - Duyuru Metni

12 Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Gönderim Tarihi: :37:11 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Kararının Tescili Evet Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Genel Kurul Çağrısı Genel Kurul Tipi Karar Tarihi Genel Kurul Tarihi Genel Kurul Saati 11:00 GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih Ülke Şehir İlçe Adres Gündem Maddeleri 1 - Açılış ve Toplantı Başkanı'nın seçilmesi, Olağanüstü Genel Kurul Türkiye İSTANBUL ŞİŞLİ Divan İstanbul Oteli, Asker Ocağı Caddesi No: Elmadağ Şişli, İstanbul 2 - Gündemin 4'üncü maddesinde görüşülecek kısmi bölünme işlemiyle ilgili olarak; Türk Ticaret Kanunu (TTK) kapsamında İnceleme Hakkı Duyurusu, Alacaklıların Korunmasına İlişkin Duyuru, Özvarlık Tespitine İlişkin YMM raporu hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi, 3 - Kısmi bölünme kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-23.1 sayılı "Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği" uyarınca ayrılma hakkının doğmadığına dair Yönetim Kurulu Beyanı hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi, 4 - TTK'nın 159. mad., SPK'nın Birleşme ve Bölünme Tebliğinin kolaylaştırılmış usulde bölünme hükümleri ve KVK'nın 19., 20. mad. uygun olarak; endüstriyel motor üretimi, servis hizmetleri ve ilgili Ar-Ge faaliyetlerinin aktif ve pasif kalemleri ile işletme bütünlüğünü bozmayacak şekilde kül halinde kısmi bölünme ile şirketimizin %100 bağlı ortaklığı olarak yeni kurulacak WAT MOTOR SAN. VE TİC. A.Ş. unvanlı şirkete devrolunması ve ödeme sistemleri operasyonları ile buna ilişkin Ar-Ge faaliyetlerinin aktif ve pasif kalemleri ile birlikte işletme bütünlüğünü bozmayacak şekilde kül halinde kısmi bölünme ile şirketimizin %100 bağlı ortaklığı olarak yeni kurulacak TOKEN FİNANSAL TEKNOLOJİLER A.Ş. unvanlı şirkete devrolunması amacıyla hazırlanan tarihli Bölünme Raporu, Bölünme Planının okunması, Bölünme Raporu, Bölünme Planı ile ekindeki yeni kurulacak şirketlerin Esas Sözleşmelerinin ve Yönetim Kurulu'nun Kısmi Bölünme işlemine ilişkin teklifinin müzakeresi ve onaylanması, 5 - Dilek ve görüşler. Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri Bölünme Genel Kurul Sonuçları Genel Kurul Yapıldı mı? Evet Şirketimizin 26 Haziran 2018 Salı günü, saat 11:00'de, Divan İstanbul Oteli, Asker Ocağı Caddesi No: Elmadağ Şişli, İstanbul adresinde yapılan kısmi bölünme hakkındaki Olağanüstü Genel Kurul toplantısında özet olarak aşağıdaki kararlar alınmıştır. - Gündemin 2. maddesinde, Bölünme Planı, Bölünme Raporu, Son Üç Yılın Finansal Tabloları ile Faaliyet Raporlarının, Genel Kurulun onayına sunulmasından önce iki ay süresince tarihinden itibaren Şirket Merkezimizde ortaklarımızın incelemesine hazır bulundurulduğu, kamuoyuna (Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda, Şirketin internet adresinde ve tarihli Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde) duyurulduğu bilgisi verildi. Türk Ticaret Kanunu kapsamında yapılan "İnceleme Hakkı Duyurusu", "Alacaklıların Korunmasına İlişkin Duyuru" ve Özvarlık Tespitine İlişkin YMM raporları hakkında pay sahiplerine bilgi verildi. Genel Kurul Sonuçları - Gündemin 3. maddesinde, kısmi bölünme kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-23.1 sayılı "Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği" uyarınca ayrılma hakkının doğmadığına dair Yönetim Kurulu Beyanı hakkında pay sahiplerine bilgi verildi. - Gündemin 4. maddesinde, Bölünme Raporu ve Bölünme Planının tüm ekleri ile birlikte onaylanması, TTK'nın 159'uncu maddesi, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Birleşme ve Bölünme Tebliği'nin kolaylaştırılmış usulde bölünmeye ilişkin hükümleri ve Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 19'uncu ve 20'nci maddelerine uygun olarak; endüstriyel motor üretimi, servis hizmetleri ve buna ilişkin Ar-Ge faaliyetlerine ait aktif ve pasif kalemleri ile birlikte işletme bütünlüğünü bozmayacak şekilde kül halinde kısmi bölünme yolu ile Şirketimizin %100 bağlı ortaklığı olarak yeni kurulacak WAT MOTOR SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ unvanlı şirkete devir olunması ve ödeme sistemleri operasyonları ile buna ilişkin Ar-Ge faaliyetlerine ait aktif ve pasif kalemleri ile birlikte işletme bütünlüğünü bozmayacak şekilde kül halinde kısmi bölünme yolu ile Şirketimizin %100 bağlı ortaklığı olarak yeni

13 kurulacak TOKEN FİNANSAL TEKNOLOJİLER ANONİM ŞİRKETİ unvanlı şirkete devir olunması ve devrin WAT MOTOR SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ unvanlı şirketin Esas Sözleşmesinin Çerkezköy Ticaret Sicili Müdürlüğü'ne ve TOKEN FİNANSAL TEKNOLOJİLER ANONİM ŞİRKETİ unvanlı şirketin Esas Sözleşmesinin İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü'ne tescili tarihi itibari ile gerçekleştirilmesi kabul edildi. İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi aşağıda yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir. Hak Kullanım Süreçleri İle İlgili Alınan Kararlar Bölünme Kabul edildi Genel Kurul Kararları Tescili Genel Kurul Kararları Tescil Edildi mi? Evet Tescil Tarihi Genel Kurul Sonuç Dökümanları EK: 1 EK: 2 Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Tutanağı pdf - Tutanak Hazır Bulunanlar Listesi pdf - Hazır Bulunanlar Listesi Ek Açıklamalar Şirketimizin tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Tutanağı İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tarihinde tescil edilmiştir.

14 Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Gönderim Tarihi: :29:32 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Sonucu Evet Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Genel Kurul Çağrısı Genel Kurul Tipi Karar Tarihi Genel Kurul Tarihi Genel Kurul Saati 11:00 GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih Ülke Şehir İlçe Adres Gündem Maddeleri 1 - Açılış ve Toplantı Başkanı'nın seçilmesi, Olağanüstü Genel Kurul Türkiye İSTANBUL ŞİŞLİ Divan İstanbul Oteli, Asker Ocağı Caddesi No: Elmadağ Şişli, İstanbul 2 - Gündemin 4'üncü maddesinde görüşülecek kısmi bölünme işlemiyle ilgili olarak; Türk Ticaret Kanunu (TTK) kapsamında İnceleme Hakkı Duyurusu, Alacaklıların Korunmasına İlişkin Duyuru, Özvarlık Tespitine İlişkin YMM raporu hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi, 3 - Kısmi bölünme kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-23.1 sayılı "Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği" uyarınca ayrılma hakkının doğmadığına dair Yönetim Kurulu Beyanı hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi, 4 - TTK'nın 159. mad., SPK'nın Birleşme ve Bölünme Tebliğinin kolaylaştırılmış usulde bölünme hükümleri ve KVK'nın 19., 20. mad. uygun olarak; endüstriyel motor üretimi, servis hizmetleri ve ilgili Ar-Ge faaliyetlerinin aktif ve pasif kalemleri ile işletme bütünlüğünü bozmayacak şekilde kül halinde kısmi bölünme ile şirketimizin %100 bağlı ortaklığı olarak yeni kurulacak WAT MOTOR SAN. VE TİC. A.Ş. unvanlı şirkete devrolunması ve ödeme sistemleri operasyonları ile buna ilişkin Ar-Ge faaliyetlerinin aktif ve pasif kalemleri ile birlikte işletme bütünlüğünü bozmayacak şekilde kül halinde kısmi bölünme ile şirketimizin %100 bağlı ortaklığı olarak yeni kurulacak TOKEN FİNANSAL TEKNOLOJİLER A.Ş. unvanlı şirkete devrolunması amacıyla hazırlanan tarihli Bölünme Raporu, Bölünme Planının okunması, Bölünme Raporu, Bölünme Planı ile ekindeki yeni kurulacak şirketlerin Esas Sözleşmelerinin ve Yönetim Kurulu'nun Kısmi Bölünme işlemine ilişkin teklifinin müzakeresi ve onaylanması, 5 - Dilek ve görüşler. Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri Bölünme Genel Kurul Sonuçları Genel Kurul Yapıldı mı? Evet Şirketimizin 26 Haziran 2018 Salı günü, saat 11:00'de, Divan İstanbul Oteli, Asker Ocağı Caddesi No: Elmadağ Şişli, İstanbul adresinde yapılan kısmi bölünme hakkındaki Olağanüstü Genel Kurul toplantısında özet olarak aşağıdaki kararlar alınmıştır. - Gündemin 2. maddesinde, Bölünme Planı, Bölünme Raporu, Son Üç Yılın Finansal Tabloları ile Faaliyet Raporlarının, Genel Kurulun onayına sunulmasından önce iki ay süresince tarihinden itibaren Şirket Merkezimizde ortaklarımızın incelemesine hazır bulundurulduğu, kamuoyuna (Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda, Şirketin internet adresinde ve tarihli Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde) duyurulduğu bilgisi verildi. Türk Ticaret Kanunu kapsamında yapılan "İnceleme Hakkı Duyurusu", "Alacaklıların Korunmasına İlişkin Duyuru" ve Özvarlık Tespitine İlişkin YMM raporları hakkında pay sahiplerine bilgi verildi. Genel Kurul Sonuçları - Gündemin 3. maddesinde, kısmi bölünme kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-23.1 sayılı "Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği" uyarınca ayrılma hakkının doğmadığına dair Yönetim Kurulu Beyanı hakkında pay sahiplerine bilgi verildi. - Gündemin 4. maddesinde, Bölünme Raporu ve Bölünme Planının tüm ekleri ile birlikte onaylanması, TTK'nın 159'uncu maddesi, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Birleşme ve Bölünme Tebliği'nin kolaylaştırılmış usulde bölünmeye ilişkin hükümleri ve Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 19'uncu ve 20'nci maddelerine uygun olarak; endüstriyel motor üretimi, servis hizmetleri ve buna ilişkin Ar-Ge faaliyetlerine ait aktif ve pasif kalemleri ile birlikte işletme bütünlüğünü bozmayacak şekilde kül halinde kısmi bölünme yolu ile Şirketimizin %100 bağlı ortaklığı olarak yeni kurulacak WAT MOTOR SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ unvanlı şirkete devir olunması ve ödeme sistemleri operasyonları ile buna ilişkin Ar-Ge faaliyetlerine ait aktif ve pasif kalemleri ile birlikte işletme bütünlüğünü bozmayacak şekilde kül halinde kısmi bölünme yolu ile Şirketimizin %100 bağlı ortaklığı olarak yeni

15 kurulacak TOKEN FİNANSAL TEKNOLOJİLER ANONİM ŞİRKETİ unvanlı şirkete devir olunması ve devrin WAT MOTOR SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ unvanlı şirketin Esas Sözleşmesinin Çerkezköy Ticaret Sicili Müdürlüğü'ne ve TOKEN FİNANSAL TEKNOLOJİLER ANONİM ŞİRKETİ unvanlı şirketin Esas Sözleşmesinin İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü'ne tescili tarihi itibari ile gerçekleştirilmesi kabul edildi. İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi aşağıda yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir. Hak Kullanım Süreçleri İle İlgili Alınan Kararlar Bölünme Kabul edildi Genel Kurul Sonuç Dökümanları EK: 1 EK: 2 Olağanüstü Genel Kurul Toplantı Tutanağı pdf - Tutanak Hazır Bulunanlar Listesi pdf - Hazır Bulunanlar Listesi Ek Açıklamalar

16 Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Gönderim Tarihi: :55:26 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Bilgilendirme Notu Evet Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Genel Kurul Çağrısı Genel Kurul Tipi Karar Tarihi Genel Kurul Tarihi Genel Kurul Saati 11:00 GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih Ülke Şehir İlçe Adres Gündem Maddeleri 1 - Açılış ve Toplantı Başkanı'nın seçilmesi, Olağanüstü Genel Kurul Türkiye İSTANBUL ŞİŞLİ Divan İstanbul Oteli, Asker Ocağı Caddesi No: Elmadağ Şişli, İstanbul 2 - Gündemin 4'üncü maddesinde görüşülecek kısmi bölünme işlemiyle ilgili olarak; Türk Ticaret Kanunu (TTK) kapsamında İnceleme Hakkı Duyurusu, Alacaklıların Korunmasına İlişkin Duyuru, Özvarlık Tespitine İlişkin YMM raporu hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi, 3 - Kısmi bölünme kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-23.1 sayılı "Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği" uyarınca ayrılma hakkının doğmadığına dair Yönetim Kurulu Beyanı hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi, 4 - TTK'nın 159. mad., SPK'nın Birleşme ve Bölünme Tebliğinin kolaylaştırılmış usulde bölünme hükümleri ve KVK'nın 19., 20. mad. uygun olarak; endüstriyel motor üretimi, servis hizmetleri ve ilgili Ar-Ge faaliyetlerinin aktif ve pasif kalemleri ile işletme bütünlüğünü bozmayacak şekilde kül halinde kısmi bölünme ile şirketimizin %100 bağlı ortaklığı olarak yeni kurulacak WAT MOTOR SAN. VE TİC. A.Ş. unvanlı şirkete devrolunması ve ödeme sistemleri operasyonları ile buna ilişkin Ar-Ge faaliyetlerinin aktif ve pasif kalemleri ile birlikte işletme bütünlüğünü bozmayacak şekilde kül halinde kısmi bölünme ile şirketimizin %100 bağlı ortaklığı olarak yeni kurulacak TOKEN FİNANSAL TEKNOLOJİLER A.Ş. unvanlı şirkete devrolunması amacıyla hazırlanan tarihli Bölünme Raporu, Bölünme Planının okunması, Bölünme Raporu, Bölünme Planı ile ekindeki yeni kurulacak şirketlerin Esas Sözleşmelerinin ve Yönetim Kurulu'nun Kısmi Bölünme işlemine ilişkin teklifinin müzakeresi ve onaylanması, 5 - Dilek ve görüşler. Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri Bölünme Genel Kurul Çağrı Dökümanları EK: 1 Bilgilendirme Notu.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı Ek Açıklamalar SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri gereğince tarihli Olağanüstü Genel Kurul toplantısında görüşülecek konular ile ilgili olarak açıklanması gereken bilgi ve belgeler ekli dosya ile yatırımcılarımızın bilgisine sunulmuş olup, ayrıca Şirketimiz internet sitesi adresinde de bulunmaktadır.

17 Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Gönderim Tarihi: :14:16 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı için Yönetim Kurulu Kararı Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Genel Kurul Çağrısı Genel Kurul Tipi Karar Tarihi Genel Kurul Tarihi Genel Kurul Saati 11:00 GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih Ülke Şehir İlçe Adres Gündem Maddeleri 1 - Açılış ve Toplantı Başkanı'nın seçilmesi, Olağanüstü Genel Kurul Türkiye İSTANBUL ŞİŞLİ Divan İstanbul Oteli, Asker Ocağı Caddesi No: Elmadağ Şişli, İstanbul 2 - Gündemin 4'üncü maddesinde görüşülecek kısmi bölünme işlemiyle ilgili olarak; Türk Ticaret Kanunu (TTK) kapsamında İnceleme Hakkı Duyurusu, Alacaklıların Korunmasına İlişkin Duyuru, Özvarlık Tespitine İlişkin YMM raporu hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi, 3 - Kısmi bölünme kapsamında Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-23.1 sayılı "Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği" uyarınca ayrılma hakkının doğmadığına dair Yönetim Kurulu Beyanı hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi, 4 - TTK'nın 159. mad., SPK'nın Birleşme ve Bölünme Tebliğinin kolaylaştırılmış usulde bölünme hükümleri ve KVK'nın 19., 20. mad. uygun olarak; endüstriyel motor üretimi, servis hizmetleri ve ilgili Ar-Ge faaliyetlerinin aktif ve pasif kalemleri ile işletme bütünlüğünü bozmayacak şekilde kül halinde kısmi bölünme ile şirketimizin %100 bağlı ortaklığı olarak yeni kurulacak WAT MOTOR SAN. VE TİC. A.Ş. unvanlı şirkete devrolunması ve ödeme sistemleri operasyonları ile buna ilişkin Ar-Ge faaliyetlerinin aktif ve pasif kalemleri ile birlikte işletme bütünlüğünü bozmayacak şekilde kül halinde kısmi bölünme ile şirketimizin %100 bağlı ortaklığı olarak yeni kurulacak TOKEN FİNANSAL TEKNOLOJİLER A.Ş. unvanlı şirkete devrolunması amacıyla hazırlanan tarihli Bölünme Raporu, Bölünme Planının okunması, Bölünme Raporu, Bölünme Planı ile ekindeki yeni kurulacak şirketlerin Esas Sözleşmelerinin ve Yönetim Kurulu'nun Kısmi Bölünme işlemine ilişkin teklifinin müzakeresi ve onaylanması, 5 - Dilek ve görüşler. Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri Bölünme Ek Açıklamalar Şirketimiz Yönetim Kurulu tarihinde aşağıdaki kararı aldı. 1. Arçelik A.Ş. Olağanüstü Genel Kurulu'nun, aşağıdaki gündemi müzakere etmek üzere, 26 Haziran 2018 Salı günü, saat 11:00'de, Divan İstanbul Oteli, Asker Ocağı Caddesi No: Elmadağ Şişli, İstanbul adresinde toplantıya davet edilmesine, davet merasiminin usulüne uygun olarak yapılmasına, davet ilanının Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde, Şirket'in internet adresinde, Merkezi Kayıt Kuruluşu'nun e-şirket ile Elektronik Genel Kurul Sistemi ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ilan edilmesine ve bu münasebetle; - Yönetim Kurulumuzun tarih ve 953 sayılı Kararı uyarınca gerçekleştirilecek olan İştirak Modeliyle Kolaylaştırılmış Usulde Bölünmesine ilişkin SPK onaylı Duyuru Metninin, Bölünme Planının, Bölünme Raporunun, son üç yıllık finansal raporların, bölünme sonrası tahmini açılış bilançosunun, son üç yıllık bağımsız denetim raporlarının, Genel Kurul toplantı tarihinden en az 30 gün önce Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ve Şirketin kurumsal internet sitesinde kamuya duyurulmasına; - Aşağıdaki gündem maddeleri ile Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemelerine uyum için gerekli açıklamaları içeren Bilgilendirme Notu'nun en geç, ilan ve toplantı günleri hariç olmak üzere, Genel Kurul toplantı tarihinden en az üç hafta önce Şirket Merkezi'nde pay sahiplerinin incelemelerine hazır bulundurulmasına, Şirketin kurumsal internet sitesinde, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda ve Elektronik Genel Kurul sisteminde yayınlanmasına, karar verilmiştir. 2. Hazır Bulunanlar Listesi'nin, Yönetim Kurulu Başkanı veya Yönetim Kurulu Başkanı'nın hazır bulunmadığı durumlarda, diğer Yönetim Kurulu üyelerinden biri tarafından imzalanmasına, 3. Toplantıya katılacak gerçek kişi/tüzel kişi pay sahiplerinin ve temsilcilerinin temsil belgeleri ile birlikte kimliklerinin Genel Kurul İç Yönergesinin 5. maddesine göre kontrollerini yapmak üzere Sn. Faik Bülent Alagöz ün yetkilendirilmesine karar verildi. İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.

18 Bölünme İşlemlerine İlişkin Bildirim Gönderim Tarihi: :42:31 İştirak modeliyle kolaylaştırılmış usulde kısmi bölünmeye ilişkin SPK onayı Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Evet Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Yönetim Kurulu Karar Tarihi Bölünme Yöntemi Bölünme Nedeniyle Yeni Kurulacak Ortaklığın/Ortaklıkların Unvanı Bölünme Nedeniyle Yeni Kurulacak Ortaklığın Faaliyet Konusu Yeni Kurulacak Ortaklık İçin Borsa da İşlem Görme Başvurusu Yapılacak mı? Para Birimi İştirak Modeliyle Kısmi Bölünme WAT MOTOR SANAYİ VE TİCARET A.Ş., TOKEN FİNANSAL TEKNOLOJİLER A.Ş. WAT: Salt mono-trifaze, elektronik kontrollü motor ve aksamları, redüktör ve güç aktarım ekipmanları üretmek, servo ve elektrikli ulaşım alt-sistemleri ve durum izleme ekipman ve yazılımları geliştirmek, yurtiçi ve yurtdışı satışını yapmak veya yaptırmak. TOKEN: Yenilikçi perakende ve ödeme çözümleri ve katma değerli servisleri geliştirmek, satış, sipariş otomasyon ve mobil ödeme gibi yeni servisler ile birleştirmek, global çapta çözümlerin yayılımını sağlamak TRY Bölünmeye Esas Mali Tablo Tarihi Mevcut Sermaye (TL) Ulaşılacak Sermaye (TL) Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye (TL) Pay Değişim Oranı Bölünme Nedeniyle Azaltılacak Sermaye Tutarı (TL) Bölünme Nedeniyle Azaltılacak Sermaye (%) Bölünme Nedeniyle İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) Bölünme Nedeniyle İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) Verilecek Menkul Kıymet ISIN Bölünme Nedeniyle Verilecek Menkul Kıymet Miktarı ARCLK, TRAARCLK91H Bölünmeye İlişkin SPK Başvuru Tarihi Bölünmeye İlişkin SPK Başvuru Sonucu ONAY Bölünmeye İlişkin SPK Onay Tarihi Ek Açıklamalar tarihli Bölünme İşlemlerine İlişkin Bildirimimizde belirttiğimiz gibi Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından tarihinde alınan kısmi bölünme kararına ilişkin hazırlanan ve aynı tarihte kamuya açıklanan duyuru metninin onayı için tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) yapmış olduğumuz başvuru tarihli Kurul toplantısında olumlu karşılanmış ve tarihinde SPK yazılı onay vermiştir. Bölünmeye İlişkin Dokümanlar EK: 1 EK: 2 EK: 3 EK: 4 EK: 5 EK: 6 EK: 7 EK: 8 EK: 9 EK: 10 EK: 11 EK: 12 EK: 13 EK: 14 EK1-Bölünme Planı.pdf - Bölünme Planı EK2-Bölünme Raporu.pdf - Bölünme Raporu EK3a-YMM Raporu-Wat.pdf - Diğer EK3b-YMM Raporu-TOKEN.pdf - Diğer EK5-Arcelik A.S. Konsolide Mali Tablo.pdf - Diğer EK6-Arcelik A.S.Vuk Bilanco.pdf - Diğer EK7-WAT A.Ş.UFRS Açılış Bilançosu.pdf - Diğer.pdf - Diğer EK8-Wat AS VUK Acılıs Bilancosu.pdf - Diğer EK9-Wat A.Ş. Esas Sözleşme.pdf - Diğer EK10-TOKEN A.Ş.UFRS Açılış Bilançosu.pdf - Diğer.pdf - Diğer EK11-Token AS VUK Acılıs Bilancosu.pdf - Diğer EK12-Token A.S. Esas Sözleşme.pdf - Diğer EK13-Bölünme İşlemi İnceleme Hakkı Duyurusu.pdf - Diğer EK4-Duyuru Metni.pdf - Duyuru Metni

19 EK: 15 EK14-SPK Onaylı Duyuru Metni.pdf - Duyuru Metni

20 Geleceğe Dönük Değerlendirmeler Gönderim Tarihi: :03: Yılı 1. Çeyrek Mali Sonuçlarımız ve 2018 Yılı Beklentilerimiz Geleceğe Yönelik Değerlendirmeler Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Bildirim İçeriği Açıklamalar Bugün açıklanan 2018 yılı 1.Çeyrek mali sonuçlarımıza ilişkin olarak hazırlanan özet bilgiler ve 2018 yılı beklentilerimizi içeren yatırımcı sunumu ekli dosyadadır. İlgili sunuma adresinden de ulaşılabilir.

21 Özel Durum Açıklaması (Genel) Gönderim Tarihi: :56:07 Bağlı Ortaklığımız Beko Thai Co. Ltd. sermaye artırımına katılım Özel Durum Açıklaması (Genel) Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Bildirim İçeriği Açıklamalar Şirketimiz Yönetim Kurulu, Tayland'da yerleşik ve %99 hissesine sahip olduğumuz Beko Thai Co. Ltd. ünvanlı bağlı ortaklığımızın yapacağı Baht tutarına kadar sermaye artışına katılmaya karar vermiştir.

22 Bölünme İşlemlerine İlişkin Bildirim Gönderim Tarihi: :51:31 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? İştirak modeliyle kolaylaştırılmış usulde kısmi bölünme işlemi inceleme hakkı duyurusu Evet Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Yönetim Kurulu Karar Tarihi Bölünme Yöntemi Bölünme Nedeniyle Yeni Kurulacak Ortaklığın/Ortaklıkların Unvanı Bölünme Nedeniyle Yeni Kurulacak Ortaklığın Faaliyet Konusu Yeni Kurulacak Ortaklık İçin Borsa da İşlem Görme Başvurusu Yapılacak mı? Para Birimi İştirak Modeliyle Kısmi Bölünme WAT MOTOR SANAYİ VE TİCARET A.Ş., TOKEN FİNANSAL TEKNOLOJİLER A.Ş. WAT: Salt mono-trifaze, elektronik kontrollü motor ve aksamları, redüktör ve güç aktarım ekipmanları üretmek, servo ve elektrikli ulaşım alt-sistemleri ve durum izleme ekipman ve yazılımları geliştirmek, yurtiçi ve yurtdışı satışını yapmak veya yaptırmak. TOKEN: Yenilikçi perakende ve ödeme çözümleri ve katma değerli servisleri geliştirmek, satış, sipariş otomasyon ve mobil ödeme gibi yeni servisler ile birleştirmek, global çapta çözümlerin yayılımını sağlamak TRY Bölünmeye Esas Mali Tablo Tarihi Mevcut Sermaye (TL) Ulaşılacak Sermaye (TL) Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye (TL) Pay Değişim Oranı Bölünme Nedeniyle Azaltılacak Sermaye Tutarı (TL) Bölünme Nedeniyle Azaltılacak Sermaye (%) Bölünme Nedeniyle İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) Bölünme Nedeniyle İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) Verilecek Menkul Kıymet ISIN Bölünme Nedeniyle Verilecek Menkul Kıymet Miktarı ARCLK, TRAARCLK91H Bölünmeye İlişkin SPK Başvuru Tarihi Ek Açıklamalar Türk Ticaret Kanunu'nun 171'inci maddesi kapsamında ortakların incelemesine sunulan Bölünme Planı, Bölünme Raporu, son üç yılın Finansal Tabloları ile Faaliyet Raporları 09 Nisan 2018 tarihinde kamuya açıklanmış olup, anılan madde gereği yapılan ilan da 12 Nisan 2018 tarih ve 9557 sayılı ekli Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde çıkmıştır. Bölünmeye İlişkin Dokümanlar EK: 1 EK: 2 EK: 3 EK: 4 EK: 5 EK: 6 EK: 7 EK: 8 EK: 9 EK: 10 EK: 11 EK: 12 EK: 13 EK: 14 EK1-Bölünme Planı.pdf - Bölünme Planı EK2-Bölünme Raporu.pdf - Bölünme Raporu EK3a-YMM Raporu-Wat.pdf - Diğer EK3b-YMM Raporu-TOKEN.pdf - Diğer EK4-Duyuru Metni.pdf - Duyuru Metni EK5-Arcelik A.S. Konsolide Mali Tablo.pdf - Diğer EK6-Arcelik A.S.Vuk Bilanco.pdf - Diğer EK7-WAT A.Ş.UFRS Açılış Bilançosu.pdf - Diğer.pdf - Diğer EK8-Wat AS VUK Acılıs Bilancosu.pdf - Diğer EK9-Wat A.Ş. Esas Sözleşme.pdf - Diğer EK10-TOKEN A.Ş.UFRS Açılış Bilançosu.pdf - Diğer.pdf - Diğer EK11-Token AS VUK Acılıs Bilancosu.pdf - Diğer EK12-Token A.S. Esas Sözleşme.pdf - Diğer EK13-Bölünme İşlemi İnceleme Hakkı Duyurusu.pdf - Diğer

23 Bölünme İşlemlerine İlişkin Bildirim Gönderim Tarihi: :46:50 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? İştirak modeliyle kolaylaştırılmış usulde kısmi bölünmeye ilişkin SPK başvurusu Evet Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Yönetim Kurulu Karar Tarihi Bölünme Yöntemi Bölünme Nedeniyle Yeni Kurulacak Ortaklığın/Ortaklıkların Unvanı Bölünme Nedeniyle Yeni Kurulacak Ortaklığın Faaliyet Konusu Yeni Kurulacak Ortaklık İçin Borsa da İşlem Görme Başvurusu Yapılacak mı? Para Birimi İştirak Modeliyle Kısmi Bölünme WAT MOTOR SANAYİ VE TİCARET A.Ş., TOKEN FİNANSAL TEKNOLOJİLER A.Ş. WAT: Salt mono-trifaze, elektronik kontrollü motor ve aksamları, redüktör ve güç aktarım ekipmanları üretmek, servo ve elektrikli ulaşım alt-sistemleri ve durum izleme ekipman ve yazılımları geliştirmek, yurtiçi ve yurtdışı satışını yapmak veya yaptırmak. TOKEN: Yenilikçi perakende ve ödeme çözümleri ve katma değerli servisleri geliştirmek, satış, sipariş otomasyon ve mobil ödeme gibi yeni servisler ile birleştirmek, global çapta çözümlerin yayılımını sağlamak TRY Bölünmeye Esas Mali Tablo Tarihi Mevcut Sermaye (TL) Ulaşılacak Sermaye (TL) Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye (TL) Pay Değişim Oranı Bölünme Nedeniyle Azaltılacak Sermaye Tutarı (TL) Bölünme Nedeniyle Azaltılacak Sermaye (%) Bölünme Nedeniyle İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) Bölünme Nedeniyle İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) Verilecek Menkul Kıymet ISIN Bölünme Nedeniyle Verilecek Menkul Kıymet Miktarı ARCLK, TRAARCLK91H Bölünmeye İlişkin SPK Başvuru Tarihi Ek Açıklamalar Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından tarihinde alınan kısmi bölünme kararına ilişkin hazırlanan ve aynı tarihte kamuya açıklanan duyuru metninin onayı için tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapılmıştır. Bölünmeye İlişkin Dokümanlar EK: 1 EK: 2 EK: 3 EK: 4 EK: 5 EK: 6 EK: 7 EK: 8 EK: 9 EK: 10 EK: 11 EK: 12 EK: 13 EK1-Bölünme Planı.pdf - Bölünme Planı EK2-Bölünme Raporu.pdf - Bölünme Raporu EK3a-YMM Raporu-Wat.pdf - Diğer EK3b-YMM Raporu-TOKEN.pdf - Diğer EK4-Duyuru Metni.pdf - Duyuru Metni EK5-Arcelik A.S. Konsolide Mali Tablo.pdf - Diğer EK6-Arcelik A.S.Vuk Bilanco.pdf - Diğer EK7-WAT A.Ş.UFRS Açılış Bilançosu.pdf - Diğer.pdf - Diğer EK8-Wat AS VUK Acılıs Bilancosu.pdf - Diğer EK9-Wat A.Ş. Esas Sözleşme.pdf - Diğer EK10-TOKEN A.Ş.UFRS Açılış Bilançosu.pdf - Diğer.pdf - Diğer EK11-Token AS VUK Acılıs Bilancosu.pdf - Diğer EK12-Token A.S. Esas Sözleşme.pdf - Diğer

24 Bölünme İşlemlerine İlişkin Bildirim Gönderim Tarihi: :16:44 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? İştirak modeliyle kolaylaştırılmış usulde kısmi bölünmeye ilişkin Yönetim Kurulu Kararı Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Yönetim Kurulu Karar Tarihi Bölünme Yöntemi Bölünme Nedeniyle Yeni Kurulacak Ortaklığın/Ortaklıkların Unvanı Bölünme Nedeniyle Yeni Kurulacak Ortaklığın Faaliyet Konusu Yeni Kurulacak Ortaklık İçin Borsa da İşlem Görme Başvurusu Yapılacak mı? Para Birimi İştirak Modeliyle Kısmi Bölünme WAT MOTOR SANAYİ VE TİCARET A.Ş., TOKEN FİNANSAL TEKNOLOJİLER A.Ş. WAT: Salt mono-trifaze, elektronik kontrollü motor ve aksamları, redüktör ve güç aktarım ekipmanları üretmek, servo ve elektrikli ulaşım alt-sistemleri ve durum izleme ekipman ve yazılımları geliştirmek, yurtiçi ve yurtdışı satışını yapmak veya yaptırmak. TOKEN: Yenilikçi perakende ve ödeme çözümleri ve katma değerli servisleri geliştirmek, satış, sipariş otomasyon ve mobil ödeme gibi yeni servisler ile birleştirmek, global çapta çözümlerin yayılımını sağlamak TRY Bölünmeye Esas Mali Tablo Tarihi Mevcut Sermaye (TL) Ulaşılacak Sermaye (TL) Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye (TL) Pay Değişim Oranı Bölünme Nedeniyle Azaltılacak Sermaye Tutarı (TL) Bölünme Nedeniyle Azaltılacak Sermaye (%) Bölünme Nedeniyle İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) Bölünme Nedeniyle İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) Verilecek Menkul Kıymet ISIN Bölünme Nedeniyle Verilecek Menkul Kıymet Miktarı ARCLK, TRAARCLK91H Ek Açıklamalar Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından 09/04/2018 tarihinde aşağıdaki kararlar alınmıştır. Motor üretimi ve ödeme sistemleri faaliyet konularında daha etkin ve odaklanmış birer yapı kurulması amacıyla; Şirketimizin genel maksat motor üretimini, ürün gamını genişleterek piyasa ihtiyaçlarına özel çözümler sunacak şekilde daha verimli bir organizasyona dönüştürmek amacıyla, endüstriyel motor üretimi, servis hizmetleri ve buna ilişkin AR-GE faaliyetlerine ait aktif ve pasif kalemlerin işletme bütünlüğünü bozmayacak şekilde kül halinde kısmi bölünme yolu ile Şirketimizin %100 bağlı ortaklığı olarak 130 milyon TL sermaye ile yeni kurulacak olan WAT MOTOR SANAYİ VE TİCARET unvanlı bir anonim şirkete devrine; Şirketimizin ödeme sistemleri birikimini, finansal teknoloji alanına odaklanarak, daha esnek ve yeni bir yapıya dönüştürmek, yazılım bazlı perakendecilik ve ödeme alanlarında katma değerli çözümler oluşturmak ve yeni iş modelleri yaratmak amacıyla ödeme sistemleri operasyonlarını ve buna ilişkin Ar-Ge faaliyetlerine ait aktif ve pasif kalemlerin işletme bütünlüğünü bozmayacak şekilde kül halinde kısmi bölünme yolu ile Şirketimizin %100 bağlı ortaklığı olarak 18 milyon TL sermaye ile yeni kurulacak olan TOKEN FİNANSAL TEKNOLOJİLER unvanlı bir anonim şirkete devrine; Söz konusu kısmi bölünme işlemlerinin 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun ("TTK")159'uncu maddesinin 1.fıkrasının "b" bendi, Sermaye Piyasası Kurulu'nun ("SPK") Birleşme ve Bölünme Tebliği'nin (II-23.2) kolaylaştırılmış usulde bölünmeye ilişkin hükümleri ve 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 19'uncu maddesinin 3'üncü fıkrasının "b" bendi ile 20'nci maddesine uygun olarak gerçekleştirilmesine; kurulacak yeni şirketlerin sermayelerinin tamamını temsil eden payların Arçelik A.Ş. tarafından iktisap edilmesine; Kısmi bölünme işlemine ilişkin olarak:

25 1. a) Kısmi bölünme işlemlerinin Şirketimizin tarihli finansal tabloları esas alınarak gerçekleştirilmesine, 2. b) Bölünme Planı'nın ve ekinde yer alan yeni şirketlerin esas sözleşmeleri taslaklarının, Bölünme Raporu'nun ve Duyuru Metni'nin ek'te yer aldığı şekilde kabulüne, 3. c) Bölünme Raporu'nun ve Bölünme Planı'nın TTK, SPK ve ilgili mevzuat hükümleri uyarınca pay sahiplerinin incelemesine sunulmalarına, bağımsız üyeler dahil tüm yönetim kurulu üyelerimizin oybirliği ile karar verilmiştir. İşbu açıklamamızın İngilizce çevirisi ekte yer almakta olup, açıklama metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir. Bölünmeye İlişkin Dokümanlar EK: 1 EK: 2 EK: 3 EK: 4 EK: 5 EK: 6 EK: 7 EK: 8 EK: 9 EK: 10 EK: 11 EK: 12 EK: 13 EK1-Bölünme Planı.pdf - Bölünme Planı EK2-Bölünme Raporu.pdf - Bölünme Raporu EK3a-YMM Raporu-Wat.pdf - Diğer EK3b-YMM Raporu-TOKEN.pdf - Diğer EK4-Duyuru Metni.pdf - Duyuru Metni EK5-Arcelik A.S. Konsolide Mali Tablo.pdf - Diğer EK6-Arcelik A.S.Vuk Bilanco.pdf - Diğer EK7-WAT A.Ş.UFRS Açılış Bilançosu.pdf - Diğer.pdf - Diğer EK8-Wat AS VUK Acılıs Bilancosu.pdf - Diğer EK9-Wat A.Ş. Esas Sözleşme.pdf - Diğer EK10-TOKEN A.Ş.UFRS Açılış Bilançosu.pdf - Diğer.pdf - Diğer EK11-Token AS VUK Acılıs Bilancosu.pdf - Diğer EK12-Token A.S. Esas Sözleşme.pdf - Diğer

26 Kredi Derecelendirmesi Gönderim Tarihi: :37:56 S&P kredi notu açıklaması Kredi Derecelendirmesi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Evet (Yes) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Bildirim İçeriği Açıklamalar S&P, Arçelik A.Ş.'nin kredi notunu BB+ ve görünümünü "durağan" olarak teyit etti.

27 Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi Gönderim Tarihi: :10:43 Bildirim Tipi: ODA Bağımsız Denetim Kuruluşu seçiminin tescil ve ilanı Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Evet (Yes) Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi ve Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Bildirim İçeriği Bağımsız Denetim Kuruluşunun Unvanı PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. Hangi Faaliyet Dönemi İçin Seçildiği 2018 Seçildiği Genel Kurul Toplantısı Tarihi Tescil Tarihi Tescile İlişkin Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi Tarih ve No.su Açıklamalar Şirketimizin tarihinde yapılan genel kurul toplantısında, Şirketimizin 2018 yılı hesap dönemi finansal raporlarının denetlenmesi için bağımsız denetim kuruluşu olarak PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine ilişkin karar İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tarihinde tescil edilmiş ve tarih, 9546 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde ilan edilmiştir.

28 Yönetim Kurulu Komiteleri Gönderim Tarihi: :16:24 Yönetim Kurulu Komiteleri Yönetim Kurulu Komiteleri Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Bildirim İçeriği Açıklamalar Şirketimiz Yönetim Kurulu tarihinde aşağıdaki kararları almıştır. 1- Yönetim Kurulu görev dağılımı yapılarak, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mustafa Rahmi Koç'un, Başkan Vekilliği'ne Mehmet Ömer Koç'un seçilmesine, 2- Yönetim Kurulumuzun tarih ve 758 no'lu kararı ile belirlenen çalışma esasları ile mevcut komitelerimizin faaliyetlerine devam etmesine; a. Denetimden Sorumlu Komite'nin üyelerinin tamamının bağımsız yönetim kurulu üyeleri arasından seçilmek suretiyle 2 üyeden oluşmasına ve Başkanlığına K.Ömer Bozer'in ve üyeliğe M.M.Gülay Barbarosoğlu'nun getirilmesine, b. Aday Gösterme Komitesi ve Ücret Komitesi görevlerini de yerine getirmek kaydıyla Kurumsal Yönetim Komitesi'nin Başkanının bağımsız yönetim kurulu üyeleri arasından seçilmek suretiyle 3 üyeden oluşmasına ve Başkanlığına K.Kaynak Küçükpınar'ın ve üyeliklere Levent Çakıroğlu ile Polat Şen'in getirilmesine, c. Risk Yönetim Komitesi'nin, Başkanının bağımsız yönetim kurulu üyeleri arasından seçilmek suretiyle 2 üyeden oluşmasına ve Başkanlığına K. Kaynak Küçükpınar'ın ve üyeliğe Fatih K. Ebiçlioğlu'nun getirilmesine, d. Yürütme Komitesi'nin 5 üyeden oluşmasına ve Başkanlığına Rahmi M. Koç'un ve üyeliklerine Ömer M. Koç, Semahat S. Arsel, Ali Y. Koç ve Caroline N. Koç'un getirilmesine, 3- Şirketin Sürdürülebilirlik Kurulu çalışmaları hakkında Yönetim Kurulu'nu bilgilendirmek üzere Fatih K. Ebiçlioğlu'nun görevlendirilmesine, karar verildi.

29 Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Gönderim Tarihi: :36:23 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? 2017 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı Kararlarının Tescili Evet Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Genel Kurul Çağrısı Genel Kurul Tipi Olağan Genel Kurul Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi Hesap Dönemi Bitiş Tarihi Karar Tarihi Genel Kurul Tarihi Genel Kurul Saati 10:00 GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih Ülke Şehir İlçe Adres Gündem Maddeleri 1 - Açılış ve Toplantı Başkanı'nın seçilmesi, Türkiye İSTANBUL ŞİŞLİ Divan İstanbul Oteli, Asker Ocağı Caddesi No: Elmadağ Şişli-İstanbul 2 - Şirket Yönetim Kurulu'nca hazırlanan 2017 Yılı Faaliyet Raporunun okunması, müzakeresi ve onaylanması, yılı hesap dönemine ilişkin Bağımsız Denetim Rapor Özeti'nin okunması, yılı hesap dönemine ilişkin Finansal Tabloların okunması, müzakeresi ve onaylanması, 5 - Yönetim Kurulu üyelerinin Şirketin 2017 yılı faaliyetlerinden dolayı ayrı ayrı ibra edilmesi, 6 - Şirket'in kâr dağıtım politikası çerçevesinde hazırlanan, 2017 yılı kârının dağıtılması ve kâr dağıtım tarihi konusundaki Yönetim Kurulu'nun önerisinin kabulü, değiştirilerek kabulü veya reddi, 7 - Yönetim Kurulu Üye sayısının ve görev sürelerinin belirlenmesi, belirlenen üye sayısına göre seçim yapılması, Bağımsız Yönetim Kurulu Üyelerinin seçilmesi, 8 - Kurumsal Yönetim İlkeleri gereğince Yönetim Kurulu Üyeleri ve Üst Düzey Yöneticiler için "Ücret Politikası" ve politika kapsamında yapılan ödemeler hakkında Pay Sahiplerine bilgi verilmesi ve onaylanması, 9 - Yönetim Kurulu üyelerinin yıllık brüt ücretlerinin belirlenmesi, 10 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince Yönetim Kurulu tarafından yapılan Bağımsız Denetim Kuruluşu seçiminin onaylanması, 11 - Şirket'in 2017 yılı içerisinde yaptığı bağışları hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi ve 2018 yılında yapılacak bağışlar için üst sınır belirlenmesi, 12 - Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince Şirketin ve bağlı ortaklıklarının 2017 yılında 3. kişiler lehine verdiği teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatler hakkında Pay Sahiplerine bilgi verilmesi, 13 - Yönetim kontrolünü elinde bulunduran pay sahiplerine, Yönetim Kurulu Üyelerine, üst düzey yöneticilere ve bunların eş ve ikinci dereceye kadar kan ve sıhrî yakınlarına; Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddeleri çerçevesinde izin verilmesi ve Sermaye Piyasası Kurulu Kurumsal Yönetim Tebliği doğrultusunda 2017 yılı içerisinde bu kapsamda gerçekleştirilen işlemler hakkında pay sahiplerine bilgi verilmesi, 14 - Dilek ve görüşler. Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri Kar Payı Dağıtım Genel Kurul Sonuçları Genel Kurul Yapıldı mı? Evet Şirketimizin 19 Mart 2018 Pazartesi günü, saat 10:00'da, Divan İstanbul Oteli, Asker Ocağı Caddesi No: Elmadağ Şişli, İstanbul adresinde yapılan 2017 yılına ait Olağan Genel Kurul toplantısında özet olarak aşağıdaki kararlar alınmıştır. Genel Kurul Sonuçları - Şirket Yönetim Kurulu'nca hazırlanan 2017 Yılı Faaliyet Raporu kabul edildi. - Şirket'in Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II-14.1 sayılı "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin Esaslar Tebliği" uyarınca hazırlanan Bağımsız Denetimden geçmiş, konsolide 2017 yılı Finansal Tabloları kabul edildi.

Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?

Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Kredi Derecelendirmesi Gönderim Tarihi:21.09.2018 09:08:39 Bildirim Tipi: ODA S&P kredi notu açıklaması Şirketler Fonlar Kredi Derecelendirmesi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

Divan İstanbul Oteli, Asker Ocağı Caddesi No: Elmadağ Şişli, İstanbul

Divan İstanbul Oteli, Asker Ocağı Caddesi No: Elmadağ Şişli, İstanbul Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Gönderim Tarihi:26.06.2018 16:29:32 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı Sonucu Evet Yapılan Açıklama

Detaylı

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde

Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde / ARCLK [] 08.02.2017 182921 Kayıtlı Sermaye Tavanı İşlemlerine İlişkin Bildirim 08.02.2017 182530 08.02.2017 182749 Ortaklığın Adresi Karaağaç Cad.No2-6 34445 Sütlüce Beyoğlu - İSTANBUL Ortaklığın Yatırımcı/Pay

Detaylı

Divan İstanbul Oteli, Asker Ocağı Caddesi No: Elmadağ Şişli, İstanbul

Divan İstanbul Oteli, Asker Ocağı Caddesi No: Elmadağ Şişli, İstanbul Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Gönderim Tarihi:21.05.2018 17:14:16 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı için Yönetim Kurulu Kararı Yapılan

Detaylı

İştirak modeliyle kolaylaştırılmış usulde kısmi bölünmeye ilişkin SPK onayı Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi?

İştirak modeliyle kolaylaştırılmış usulde kısmi bölünmeye ilişkin SPK onayı Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Bölünme İşlemlerine İlişkin Bildirim Gönderim Tarihi:14.05.2018 16:42:31 İştirak modeliyle kolaylaştırılmış usulde kısmi bölünmeye ilişkin SPK onayı Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Evet Yapılan Açıklama

Detaylı

ARÇELİK A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim. Gönderim Tarihi: :21:19 Bildirim Tipi:ODA Yıl: Periyot:

ARÇELİK A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim. Gönderim Tarihi: :21:19 Bildirim Tipi:ODA Yıl: Periyot: Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Gönderim Tarihi:15.02.2019 20:21:19 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Olağan Genel Kurul Toplantısı için Yönetim Kurulu Kararı Yapılan

Detaylı

Bağlı Ortaklığımız Beko Thai Co. Ltd. sermaye artırımına katılım

Bağlı Ortaklığımız Beko Thai Co. Ltd. sermaye artırımına katılım Özel Durum Açıklaması Gönderim Tarihi:16.04.2018 13:56:07 Bağlı Ortaklığımız Beko Thai Co. Ltd. sermaye artırımına katılım Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TAT GIDA SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TAT GIDA SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TAT GIDA SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi?

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TAT GIDA SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TAT GIDA SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TAT GIDA SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi?

Detaylı

ARÇELİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 26/06/2018 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

ARÇELİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 26/06/2018 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü-54957 ARÇELİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 26/06/2018 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara bağlamak

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TAT GIDA SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TAT GIDA SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TAT GIDA SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi?

Detaylı

ARÇELİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 26/12/2016 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

ARÇELİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 26/12/2016 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü-54957 ARÇELİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 26/12/2016 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara bağlamak

Detaylı

TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME NOTU

TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME NOTU 26.06.2018 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME NOTU 1. 26/06/2018 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz aşağıda yazılı gündemi görüşüp karara bağlamak

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

GÖLTAŞ GÖLLER BÖLGESİ ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim Gönderim Tarihi:02.01.2019 08:49:30 Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? İç

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

Sensitivity: Public ARÇELİK A.Ş. / ARCLK, 2017 [] :33:55. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim ARÇELİK A.Ş

Sensitivity: Public ARÇELİK A.Ş. / ARCLK, 2017 [] :33:55. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim ARÇELİK A.Ş / ARCLK, 2017 [] 23.02.2018 19:33:55 Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim 23.02.2018 19:32:20 23.02.2018 19:09:59 Adres Telefon 212-3143434 Faks 212-3143463 Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Birimi

Detaylı

ARÇELİK A.Ş. / ARCLK, 2017 [] :10:22. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim :07:03 ARÇELİK A.Ş. FİNANSMAN DİREKTÖRÜ

ARÇELİK A.Ş. / ARCLK, 2017 [] :10:22. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim :07:03 ARÇELİK A.Ş. FİNANSMAN DİREKTÖRÜ / ARCLK, 2017 [] 28.02.2017 21:10:22 Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim 1 HANDE SARIDAL FİNANSMAN DİREKTÖRÜ 28.02.2017 21:07:03 2 POLAT ŞEN GENEL MÜDÜR YARDIMCISI - FİNANSMAN VE MALİ İŞLER 28.02.2017

Detaylı

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2018

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2018 TARİH:16.03.2018 16:23:22 - Finansal Tablo ve/veya Dipnot Değişikliği Özet Bilgi: Finansal tablonun 5 no lu dipnotunda değişiklik Değişikliğin Yapıldığı Finansal Tablo veya Dipnotların Hesap Dönemi: 1

Detaylı

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX:

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX: 21300 - Esas Sözleşme Tadili / KLMSN [] 20.04.2015 18:23:58 Esas Sözleşme Tadili 1 TEVFİK GÜNHAN GENEL MÜDÜR 20.04.2015 18:21:05 2 SERKAN UYANIK MALİ İŞLER DİREKTÖRÜ 20.04.2015 18:23:35 Ortaklığın Adresi

Detaylı

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX:

Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1 Yunusemre/MANİSA Telefon ve Faks Numarası : TEL: FAX: 21300 - Esas Sözleşme Tadili KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN [] 20.04.2015 18:23:58 Esas Sözleşme Tadili 1 TEVFİK GÜNHAN GENEL MÜDÜR KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 20.04.2015 18:21:05

Detaylı

ARÇELİK A.Ş. / ARCLK, 2016 [] :52:36. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim ARÇELİK A.Ş :45:44 FİNANSMAN DİREKTÖRÜ

ARÇELİK A.Ş. / ARCLK, 2016 [] :52:36. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim ARÇELİK A.Ş :45:44 FİNANSMAN DİREKTÖRÜ / ARCLK, 2016 [] 26.12.2016 18:52:36 Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim 1 HANDE SARIDAL FİNANSMAN DİREKTÖRÜ 26.12.2016 18:45:44 2 POLAT ŞEN GENEL MÜDÜR YARDIMCISI - FİNANSMAN VE MALİ İŞLER 26.12.2016

Detaylı

Karaağaç Cad.No: Sütlüce Beyoğlu - İSTANBUL Telefon ve Faks Numarası : (0212) (0212) :

Karaağaç Cad.No: Sütlüce Beyoğlu - İSTANBUL Telefon ve Faks Numarası : (0212) (0212) : / ARCLK [] 19.03.2018 18:02:06 Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi 19.03.2018 17:58:21 19.03.2018 18:00:34 Ortaklığın Adresi : Karaağaç Cad.No:2-6 34445 Sütlüce Beyoğlu - İSTANBUL Telefon ve Faks

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama

Detaylı

ARÇELİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 23/03/2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

ARÇELİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 23/03/2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü-54957 ARÇELİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 23/03/2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz 2014 yılı çalışmalarını incelemek ve aşağıda yazılı

Detaylı

Yönetim Kurulumuz'un 19 Mart 2018 tarihli toplantısında;

Yönetim Kurulumuz'un 19 Mart 2018 tarihli toplantısında; LOGO YAZILIM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi Gönderim Tarihi:19.03.2018 20:53:09 Bağımsız Denetim Şirketinin Belirlenmesi Şirketler Fonlar Türkç e Bağımsız Denetim Kuruluşunun

Detaylı

Özet Bilgi Bangladeş'te faaliyet gösterilmesi amacıyla finansal duran varlık edinimi Finansal Duran Varlık Edinimi Yapılan Açıklama Düzeltme mi?

Özet Bilgi Bangladeş'te faaliyet gösterilmesi amacıyla finansal duran varlık edinimi Finansal Duran Varlık Edinimi Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Finansal Duran Varlık Edinimi Gönderim Tarihi:22.03.2019 13:44:46 Bildirim Tipi:ODA Bangladeş'te faaliyet gösterilmesi amacıyla finansal duran varlık edinimi Finansal Duran Varlık Edinimi Yapılan Açıklama

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TEMAPOL POLİMER PLASTİK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. TEMAPOL POLİMER PLASTİK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TEMAPOL POLİMER PLASTİK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN, 2015 [KLMSN] :42:21

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN, 2015 [KLMSN] :42:21 / KLMSN, 2015 [KLMSN] 05.06.2015 18:42:21 Genel Kurul Kararları Tescili (C Grubu) 1 TEVFİK 2 SERKAN 05.06.2015 18:36:13 05.06.2015 18:41:49 Adres Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1

Detaylı

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :21:44

ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] :21:44 ECZACIBAŞI YATIRIM HOLDİNG ORTAKLIĞI A.Ş. / ECZYT [INTEM] 19.12.2013 09:21:44 Hisse Alım Satım Bildirimi Ortaklığın Adresi : Büyükdere Cad. No:185, Kanyon Ofis 34394 Levent -İstanbul Telefon ve Faks No.

Detaylı

: Fitch Ratings'in kredi notu açıklaması

: Fitch Ratings'in kredi notu açıklaması ARÇELİK A.Ş. / ARCLK [] 12.03.2013 172631 1 ALİ TAYYAR MALİ İŞLER DİREKTÖRÜ MRK. - İŞL. ARÇELİK A.Ş. 12.03.2013 172204 2 FATİH KEMAL EBİÇLİOĞLU GEN. MÜD.YRD.- FİNANS. VE MALİ İŞL. ARÇELİK A.Ş. 12.03.2013

Detaylı

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

TEB FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi

TEB FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU TEB FİNANSMAN A.Ş. Genel Kurul Bildirimi Özet Bilgi Şirketimizin 2017 yılı Olağan Genel Kurulu 28/03/2018 tarihinde yapılmıştır. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim İlgili

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU AKMERKEZ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAY REKLAMCILIK YAPI DEKORASYON PROJE TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama

Detaylı

Karaağaç Cad.No:2-6 34445 Sütlüce Beyoğlu - İSTANBUL Telefon ve Faks Numarası : (0212) 314 34 34 - (0212) 314 34 63. : yatirimciiliskileri@arcelik.

Karaağaç Cad.No:2-6 34445 Sütlüce Beyoğlu - İSTANBUL Telefon ve Faks Numarası : (0212) 314 34 34 - (0212) 314 34 63. : yatirimciiliskileri@arcelik. ARÇELİK A.Ş. / ARCLK [] 02.05.2014 17:32:57 1 ALİ TAYYAR MALİ İŞLER DİREKTÖRÜ MRK. - İŞL. ARÇELİK A.Ş. 02.05.2014 17:30:04 2 FATİH KEMAL EBİÇLİOĞLU GEN. MÜD.YRD.- FİNANS. VE MALİ İŞL. ARÇELİK A.Ş. 02.05.2014

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. COSMOS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. COSMOS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU COSMOS YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. İTTİFAK HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. İTTİFAK HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU İTTİFAK HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi?

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU EURO YATIRIM HOLDİNG A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

https://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=519852

https://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=519852 https://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=519852 1 / 1 01.04.2016 18:56 English Ek dosyalar AKENERJİ ELEKTRİK ÜRETİM A.Ş. / AKENR [] 01.04.2016 18:52:10 Özel Durum Açıklaması (Genel)

Detaylı

2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET 2012 YILINA AİT 18 NİSAN 2013 TARİHİNDE YAPILACAK AIT ORTAKLAR OLAGAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı 18 Nisan 2013 günü saat 11:00

Detaylı

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2017

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2017 TARİH: 05.01.2017 15:43:09 - Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) Özet Bilgi: Eczacıbaşı-Monrol Nükleer Ürünler Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin %100'üne sahip olduğu Capintec, Inc.'nın satışına yönelik işlemler

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. VAKKO TEKSTİL VE HAZIR GİYİM SANAYİ İŞLETMELERİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. VAKKO TEKSTİL VE HAZIR GİYİM SANAYİ İŞLETMELERİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU VAKKO TEKSTİL VE HAZIR GİYİM SANAYİ İŞLETMELERİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

KOÇ HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 31 MART 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

KOÇ HOLDİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 31 MART 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü-85714 YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 31 MART 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz 2014 yılı çalışmalarını incelemek ve aşağıda yazılı gündemi görüşüp

Detaylı

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU BİSAŞ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

ARÇELİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 23/03/2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

ARÇELİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 23/03/2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü-54957 ARÇELİK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 23/03/2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz 2016 yılı çalışmalarını incelemek ve aşağıda yazılı

Detaylı

SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI SENKRON GÜVENLİK VE İLETİŞİM SİSTEMLERİ A.Ş. 04.06.2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2014 yılına ilişkin pay sahipleri olağan genel kurul toplantısı,

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Unvanı : Denizbank A.Ş. Adresi : Büyükdere Caddesi No:141 34394 Esentepe Şişli İstanbul Telefon ve Faks no : Telefon: (212) 348 20 00 Faks: (212) 336 30 80 E posta

Detaylı

ARÇELİK A.Ş. / ARCLK, 2016 [] :21:31. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim ARÇELİK A.Ş :17:49 FİNANSMAN DİREKTÖRÜ

ARÇELİK A.Ş. / ARCLK, 2016 [] :21:31. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim ARÇELİK A.Ş :17:49 FİNANSMAN DİREKTÖRÜ / ARCLK, 2016 [] 28.11.2016 20:21:31 Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim 1 HANDE SARIDAL FİNANSMAN DİREKTÖRÜ 28.11.2016 20:17:49 2 POLAT ŞEN GENEL MÜDÜR YARDIMCISI - FİNANSMAN VE MALİ İŞLER 28.11.2016

Detaylı

İstanbul, Ticaret Sicil No: / 46239

İstanbul, Ticaret Sicil No: / 46239 İstanbul, Ticaret Sicil No: 100324 / 46239 TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 31.03.2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz 2015 yılı çalışmalarını

Detaylı

Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirmesi

Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirmesi / ARCLK [] 21.07.2017 09:55:13 Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirmesi 1 HANDE 21.07.2017 09:50:27 21.07.2017 09:54:13 Ortaklığın Adresi : Karaağaç Cad.No:2-6 34445 Sütlüce Beyoğlu - İSTANBUL

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BAKANLAR MEDYA A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BAKANLAR MEDYA A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU BAKANLAR MEDYA A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme mi?

Detaylı

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU

ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU ÖZEL DURUM AÇIKLAMA FORMU Ortaklığın Ünvanı : Denizbank A.Ş. Adresi : Büyükdere Caddesi No:141 34394 Esentepe Şişli İstanbul Telefon ve Faks no : Telefon: (212) 348 20 00 Faks: (212) 336 30 80 E posta

Detaylı

OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET ATA YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ NİN 07.09.2012 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA VE 07.09.2012 TARİHLİ (A) GRUBU İMTİYAZLI PAY SAHİPLERİ GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET - Şirketimizin 2011 faaliyet

Detaylı

İstanbul OTOKAR OTOMOTĠV VE SAVUNMA SANAYĠ A.ġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN TARĠHLĠ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI'NA DAVET

İstanbul OTOKAR OTOMOTĠV VE SAVUNMA SANAYĠ A.ġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN TARĠHLĠ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI'NA DAVET İstanbul 83467 OTOKAR OTOMOTĠV VE SAVUNMA SANAYĠ A.ġ. YÖNETĠM KURULU BAġKANLIĞI NDAN 28.03.2014 TARĠHLĠ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI'NA DAVET Şirketimiz 2013 yılı çalışmalarını incelemek ve aşağıda yazılı

Detaylı

Özel Durum Açıklaması (Genel) Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Özel Durum Açıklaması (Genel) Açıklanacak Özel Durum/Durumlar: ARÇELİK A.Ş. / ARCLK [] 04.11.2013 181125 Özel Durum Açıklaması (Genel) 1 ALİ TAYYAR MALİ İŞLER DİREKTÖRÜ MRK. - İŞL. ARÇELİK A.Ş. 04.11.2013 181005 2 FATİH KEMAL EBİÇLİOĞLU GEN. MÜD.YRD.- FİNANS. VE MALİ

Detaylı

GENEL MÜDÜR YARDIMCISI - FİNANSMAN VE MALİ İŞLER

GENEL MÜDÜR YARDIMCISI - FİNANSMAN VE MALİ İŞLER / ARCLK [] 29.12.2017 17:19:27 Özel Durum Açıklaması (Genel) 1 HANDE 29.12.2017 17:14:54 29.12.2017 17:16:58 Ortaklığın Adresi : Karaağaç Cad.No:2-6 34445 Sütlüce Beyoğlu - İSTANBUL Ortaklığın Yatırımcı/Pay

Detaylı

3. Şirketin 2010 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmeleri,

3. Şirketin 2010 yılı faaliyetlerinden dolayı Yönetim Kurulu üyeleri ve Denetçilerin ayrı ayrı ibra edilmeleri, MARMARĐS ALTINYUNUS TURĐSTĐK TESĐSLER A.Ş. NĐN 22 MART 2011 TARĐHLĐ OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMi 1. Açılış ve Başkanlık Divanı nın seçimi, 2. 2010 yılı faaliyet ve hesapları hakkında, Yönetim Kurulu ve Denetçi

Detaylı

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI BİZİM TOPTAN SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş. 18 NİSAN 2013 TARİHLİ 2012 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2012 yılına ilişkin Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü,73232 FORD OTOMOTİV SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 19/03/2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA

İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü,73232 FORD OTOMOTİV SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 19/03/2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü,73232 FORD OTOMOTİV SANAYİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 19/03/2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz, 2017 yılı çalışmalarını incelemek ve

Detaylı

: , Borçlanma Aracının İhraç Tutarı : 1 milyar ABD Doları veya muadili yabancı para tutarına kadar

: , Borçlanma Aracının İhraç Tutarı : 1 milyar ABD Doları veya muadili yabancı para tutarına kadar ARÇELİK A.Ş. / ARCLK [] 14.03.2013 131529 Borçlanma Aracı İhracı-Gelişmeler 1 ALİ TAYYAR MALİ İŞLER DİREKTÖRÜ MRK. - İŞL. ARÇELİK A.Ş. 14.03.2013 131010 2 FATİH KEMAL EBİÇLİOĞLU GEN. MÜD.YRD.- FİNANS.

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KARTONSAN KARTON SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BRİSA BRIDGESTONE SABANCI LASTİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BRİSA BRIDGESTONE SABANCI LASTİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU BRİSA BRIDGESTONE SABANCI LASTİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ADESE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ADESE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ADESE ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU ÇUHADAROĞLU METAL SANAYİ VE PAZARLAMA A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

Borçlanma Aracı İhracı-Satışın Tamamlanması

Borçlanma Aracı İhracı-Satışın Tamamlanması ARÇELİK A.Ş. / ARCLK [] 04.04.2013 105156 Borçlanma Aracı İhracı-Satışın Tamamlanması 1 FAİK BÜLENT ALAGÖZ SERMAYE PİYASASI MEVZUATI UYUM YÖNETİCİSİ 2 ALİ TAYYAR MALİ İŞLER DİREKTÖRÜ MRK. - İŞL. ARÇELİK

Detaylı

İhraç Belgesi. İlgi: tarih ve 14:08 'deki özel durum açıklamamız

İhraç Belgesi. İlgi: tarih ve 14:08 'deki özel durum açıklamamız ARÇELİK A.Ş. / ARCLK [] 22.08.2014 191842 İhraç Belgesi İlgi 20.08.2014 tarih ve 1408 'deki özel durum açıklamamız Şirketimiz tarafından 1 yıllık dönem içerisinde Türkiye dışında yerleşik gerçek ve tüzel

Detaylı

2.SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

2.SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ 2.SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun ( SPK ) 3 Ocak 2014 tarihinde yürürlüğe giren II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği uyarınca yapılması gereken ek açıklamalardan

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU EMEK ELEKTRİK ENDÜSTRİSİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 27.03.2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 27.03.2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET İstanbul, Ticaret Sicil No: 100324 / 46239 TOFAŞ TÜRK OTOMOBİL FABRİKASI A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN 27.03.2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Şirketimiz 2014 yılı çalışmalarını

Detaylı

Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı

Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı Şirketimizin 2016 yılı faaliyet dönemi Olağan Genel Kurulu, Mahmutbey Mahallesi 2655..Sokak No:3 Bağcılar / İstanbul adresinde 28 Nisan 2017 günü saat 14:00 de aşağıda

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SARAY MATBAACILIK KAĞITÇILIK KIRTASİYECİLİK TİCARET VE SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama

Detaylı

PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ

PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ PARK ELEKTRİK ÜRETİM MADENCİLİK SAN. VE TİC. A.Ş. NİN 10 MAYIS 2017 TARİHLİ 2016 YILI OLAĞAN GENEL KURUL GÜNDEMİNE İLİŞKİN AÇIKLAMALARIMIZ 1. Açılış ve Başkanlık Divanı'nın seçilmesi, Türk Ticaret Kanunu

Detaylı

: Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu

: Kurumsal Yönetim Derecelendirme Notu ARÇELİK A.Ş. 29.07.2013 Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) Ortaklığın Adresi Karaağaç Cad.No2-6 34445 Sütlüce Beyoğlu - İSTANBUL Telefon ve Faks No. (0212) 314 34 34 - (0212) 314 34 63 Ortaklığın Biriminin

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SEYİTLER KİMYA SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SEYİTLER KİMYA SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SEYİTLER KİMYA SANAYİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama Düzeltme

Detaylı

06 Nisan 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET

06 Nisan 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Kayseri Ticaret Sicil Müdürlüğü Ticaret Sicil No : 31187 Mersis No : 0833049089000015 TEMAPOL POLİMER PLASTİK VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 06 Nisan 2016 TARİHLİ OLAĞAN GENEL

Detaylı

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG, 2016 [] :08:34

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG, 2016 [] :08:34 TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş. / TURGG, 2016 [] 24.02.2016 11:08:34 Genel Kurul Toplantısı Çağrısı 1 ERİM ÖZMAN 2 ALİ NURİ TÜRKER ŞİRKET PERSONELİ YÖNETİM KURULU BAŞKAN VEKİLİ TÜRKER

Detaylı

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR SÜT MAMULLERİ SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2016 yılına ilişkin Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. KARSU TEKSTİL SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. KARSU TEKSTİL SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU KARSU TEKSTİL SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan Açıklama

Detaylı

PASHA YATIRIM BANKASI A.Ş YILINA İLİŞKİN 16 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PASHA YATIRIM BANKASI A.Ş YILINA İLİŞKİN 16 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Zirvelere doğru. Hep birlikte. PASHA YATIRIM BANKASI A.Ş. 2017 YILINA İLİŞKİN 16 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Bankamızın 2017 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul

Detaylı

PINAR SU SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR SU SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR SU SANAYİ VE TİCARET A.Ş. 30 MART 2017 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2016 yılına ilişkin Pay Sahipleri Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı

ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

ÇEMAŞ DÖKÜM SANAYİ A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimizin 2014 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı aşağıdaki gündemi görüşüp karara bağlamak üzere 21 Mayıs 2015 Perşembe günü

Detaylı

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2017

EİS ECZACIBAŞI İLAÇ, SINAİ VE FİNANSAL YATIRIMLAR 2017 TARİH: 05.01.2017 15:43:09 - Özel Durum Açıklaması (Güncelleme) Özet Bilgi: Eczacıbaşı-Monrol Nükleer Ürünler Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin %100'üne sahip olduğu Capintec, Inc.'nın satışına yönelik işlemler

Detaylı

Fiziken Toplantı salonuna gelen kişilerin pay sahibi veya temsilcisi olup olmadığı pay sahipleri listesi üzerinden kontrolü yapılacaktır.

Fiziken Toplantı salonuna gelen kişilerin pay sahibi veya temsilcisi olup olmadığı pay sahipleri listesi üzerinden kontrolü yapılacaktır. BOMONTİ ELEKTRİK MÜHENDİSLİK MÜŞAVİRLİK İNŞAAT TURİZM VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN 15 HAZİRAN 2015 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA DAVET Ticaret Sicili Numarası: 639184

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BURÇELİK BURSA ÇELİK DÖKÜM SANAYİİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BURÇELİK BURSA ÇELİK DÖKÜM SANAYİİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU BURÇELİK BURSA ÇELİK DÖKÜM SANAYİİ A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

İhraç Belgesi. İlgi: 09.09.2014 tarihli özel durum açıklamamız.

İhraç Belgesi. İlgi: 09.09.2014 tarihli özel durum açıklamamız. ARÇELİK A.Ş. / ARCLK [] 11.09.2014 171549 İhraç Belgesi 1 ALİ TAYYAR MALİ İŞLER DİREKTÖRÜ MRK. - İŞL. ARÇELİK A.Ş. 11.09.2014 171122 2 FATİH KEMAL EBİÇLİOĞLU GEN. MÜD.YRD.- FİNANS. VE MALİ İŞL. ARÇELİK

Detaylı

Sermaye Piyasası Aracı İhracına İlişkin Gelişmeler

Sermaye Piyasası Aracı İhracına İlişkin Gelişmeler ARÇELİK A.Ş. / ARCLK [] 02.09.2014 135750 Sermaye Piyasası Aracı İhracına İlişkin Gelişmeler 1 ALİ TAYYAR MALİ İŞLER DİREKTÖRÜ MRK. - İŞL. ARÇELİK A.Ş. 02.09.2014 135322 2 FATİH KEMAL EBİÇLİOĞLU GEN. MÜD.YRD.-

Detaylı

Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?

Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi - Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri Gönderim Tarihi:29.09.206 8:25:58 Bildirim Tipi:ODA Yıl: Periyot: Olağan Dışı Fiyat ve Miktar Hareketleri Hakkında İlgili Şirketler İlgili Fonlar [TKURU] [] Türkç

Detaylı

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI

PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI PINAR ENTEGRE ET VE UN SANAYİİ A.Ş. 30 MART 2018 TARİHLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DOKÜMANI Şirketimiz 2017 yılına ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı, aşağıdaki gündemdeki

Detaylı

NİĞBAŞ NİĞDE BETON SANAYİ VE TİCARET A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI

NİĞBAŞ NİĞDE BETON SANAYİ VE TİCARET A.Ş YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI 2014 YILI OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINA İLİŞKİN BİLGİLENDİRME DÖKÜMANI Şirketimizin 2014 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 9 Nisan 2015 Perşembe günü saat 11:30 da Çubuklu Mahallesi Orhan Veli Kanık

Detaylı

Tarihli Olağan Genel Kurul Bildirimimiz Hakkında

Tarihli Olağan Genel Kurul Bildirimimiz Hakkında NUH ÇİMENTO SANAYİ A.Ş. / NUHCM, 2016 [] 07.03.2016 20:25:28 Genel Kurul Toplantısı Çağrısı 1 SERAP AKTAŞ YATIRIMCI İLİŞKİLERİ YÖNETİCİSİ 2 AYŞIN CAN HAZİNE VE FİNANS MÜDÜRÜ NUH ÇİMENTO SANAYİ A.Ş. NUH

Detaylı

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER, 2014 [] 04.04.2014 17:06:20 ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş.

ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER, 2014 [] 04.04.2014 17:06:20 ÜLKER BİSKÜVİ SANAYİ A.Ş. / ULKER, 204 [] 04.04.204 7:06:20 Genel Kurul Kararları Tescili 04.04.204 7:05:53 Adres Kısıklı Mah. Ferah Cad. No: Büyük Çamlıca Üsküdar İstanbul Telefon 22-5676800 Faks 22-302828 İlişkiler Birimi Telefon

Detaylı

GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet

GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet GERSAN ELEKTRİK TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN Olağan Genel Kurul Toplantısına Davet Şirketimizin 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, 26 Nisan 2017 Çarşamba günü,

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BOSSA TİCARET VE SANAYİ İŞLETMELERİ T.A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. BOSSA TİCARET VE SANAYİ İŞLETMELERİ T.A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU BOSSA TİCARET VE SANAYİ İŞLETMELERİ T.A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Yapılan

Detaylı

ÇELİK HALAT VE TEL SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET

ÇELİK HALAT VE TEL SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET ÇELİK HALAT VE TEL SANAYİİ A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NDAN OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI NA DAVET Şirketimizin 2014 hesap dönemine ait Olağan Genel Kurulu, gündemindeki maddeleri görüşmek ve karara

Detaylı