BÜLTEN. Keyifle okumanız dileğiyle SAYI: 4 HAZİRAN - ARALIK Prof. Dr. Murat GÜMÜŞ BATIOYO Müdür. Dr. Öğr. Üyesi S.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BÜLTEN. Keyifle okumanız dileğiyle SAYI: 4 HAZİRAN - ARALIK Prof. Dr. Murat GÜMÜŞ BATIOYO Müdür. Dr. Öğr. Üyesi S."

Transkript

1 SAYI: 4 HAZİRAN - ARALIK 2018 BÜLTEN B a t m a n Ü n i v e r s i t e s i Tu r i z m İ ş l e t m e c i l i ğ i v e O t e l c i l i k Y ü k s e k o k u l u (BATIOYO) Turizm ve Otel İşletmeciliği ile T u r i z m R e h b e r l i ğ i L i s a n s v e T u r i z m İşletmeciliği Yüksek Lisans programları ile eğitim-öğretim faaliyetlerine devam etmektedir. G e n ç k i m l i ğ i i l e e ğ i t i m - ö ğ r e t i m h a y a t ı n ı sürdüren yüksekokulumuz, BATIOYO BÜLTEN' in 2019 yılı Ocak sayısı ile yapılan etkinliklere ve faaliyetlere ilişkin bilgi paylaşımına devam etmektedir. Bültenimizin bu sayısında da öğrencilere yönelik etkinlikler, bilimsel faaliyetler, yüksekokulumuza ilişkin bilgiler gibi çeşitli konulara yer verilmektedir. E-bültenimizin dördüncü sayısını sizlerle paylaşmaktan olayı mutluluk duymaktayız. Prof. Dr. Murat GÜMÜŞ BATIOYO Müdür Keyifle okumanız dileğiyle Dr. Öğr. Üyesi S. Emre Dilek

2 Yüksekokulumuz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Umut BALCI'nın SAFİYE CAN'DA POETİK YAKLAŞIMLAR adlı kitabı yayınlanmıştır. Bu kitapta Balcı, günümüz Türk-Alman Göçmen Edebiyatının popüler yazarlarından biri olan Safiye Can'ın şiirlerini edebiyat biliminin temel kuramları bağlamında ele almış, şiirlerin yapısal ve içerik analizinden yola çıkarak yazarın poetik tutumunu ortaya koymuştur. Y ü k s e k o k u l u m u z ö ğ r e t i m ü y e l e r i n d e n D r. Ö ğ r. Ü y e s i S e r k a n D E M İ R A L ' ı n Yeni Başlayanlar İçin Türkçe Açıklamalı Fransızca Dilbilgisi ve Yeni Başlayanlar İçin Fransızca Dilbilgisi Alıştırmaları isimli kitapları yayınlanmıştır. Fransız dilinin temel dilsel yapılarının [başlangıç seviyesinde (A1)] ele alındığı kitaptaki amaç; üniversitelerde yabancı dil olarak Fransızcayı seçenlere ve bu dille ilgili bölümlerin hazırlık sınıfında okuyanlara Fransızcanın dilbilgisi mantığını kavratmaktır. Fransızca Dil Bilgisi Alıştırmaları kitabı ise, A1 ve A2 seviyelerini kapsayan dilbilgisi konularının göz önünde bulundurularak Fransızca öğrenmeye yeni başlayanlar için hazırlanmış bir kaynaktır. Yeni Başlayanlar İçin Türkçe Açıklamalı Fransızca Dilbilgisi adı altında yayınlanan çalışmanın alıştırma bölümünü tamamlayacak olan bu kitapta başlangıç seviyesinde birçok gramer yapısıyla ilgili alıştırmalara yer verilerek Fransızca öğrenenlerin bu alıştırmalar sayesinde dilbilgisi seviyelerinin ilerlemesi hedeflenmiştir.

3 SAYI: 4 HAZİRAN - ARALIK 2018 Batman Üniversitesi BAP Projesi kapsamında Doç. Dr. Mustafa Doğan, Dr. Öğr. Üyesi Sebahattin Emre Dilek ve Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Gülriz Kozbe tarafından hazırlanan The Effect of Interactive Applications on Visitors' Experience: A Case of Gobeklitepe, Turkey başlıklı bildiri 3-5 Ekim 2018 tarihinde Eskişehir'de Uluslararası Coğrafyacılar Birliği (IGU)'nin organize ettiği The 11th Tourism Outlook Conference: Heritage Tourism beyond Borders and Civilizations adlı kongrede sunuldu. The Second International Congress on Future of Tourism: Innovation, Entrepreneurship and Sustainability: FUTOURISM, Eylül 2018 tarihleri arasında Mersin Üniversitesi Turizm Fakültesi öncülüğünde, Erciyes Üniversitesi, Nişantaşı Üniversitesi, Wuyi University, Kharazmi University ve Universitetae Ştefan cel Mare Suceava üniversitelerin işbirliği ile Mersin'de düzenlendi. Kongrede Yüksekokulumuzu Relationship Between Quality Management Practices and Competitive Advantage: Evidence from Turkish Hotel Industry başlıklı çalışmalarıyla Dr. Öğretim Üyesi Feridun DUMAN temsil etti.

4 2018 Yılı Mali Destek Programları Batman İli Ekonomik Altyapının Geliştirilmesi Mali Destek Programı Kapsamında Batman Üniversitesi Adına Yüksekokulumuz Öğretim Üyeleri Tarafından Hazırlanan Proje Kabul Edildi Dicle Kalkınma Ajansı'nın (DİKA) 2018 Yılı Mali Destek Programları Batman İli Ekonomik Altyapının Geliştirilmesi Mali Destek Programı kapsamında Üniversitemiz adına Yüksekokulumuz öğretim üyeleri Mustafa DOĞAN, Sebahattin Emre DİLEK ve Feridun DUMAN tarafından hazırlanan "Batman Üniversitesi Hasankeyf Uygulama Oteli'nin Turizme Kazandırılması" başlıklı proje DİKA tarafından başarılı bulunarak, adresinden ilan edilmiş olup, sözleşme Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Aydın DURMUŞ ve DİKA Genel Sekreteri Yılmaz ALTINDAĞ' ın katılımlarıyla imzalanmıştır. Üniversitemize, Hasankeyf'e ve Batman'a hayırlı olması dileğimizle.

5 SAYI: 4 HAZİRAN - ARALIK 2018 TÜRKİYE VEGAN DERNEĞİ'NİN DESTEKLEMİŞ OLDUĞU ARAŞTIRMA YAYIMLANDI Eski adıyla Türkiye Vegan ve Vejetaryenler Derneği yeni adıyla Türkiye Vegan Derneği tarafından desteklenen ve Dr. Öğr. Üyesi S. Emre DİLEK ile Prof. Dr. David Fennell (Department of Geographyand Tourism Studies, Brock University, Canada) tarafından hazırlanan Discovering the hotel selection factors of vegetarians: the case of Turkey başlıklı çalışma dünyanın en eski akademik turizm dergisi olan Tourism Review' in (SSCI) Aralık 2018 sayısında yayımlanmıştır. Çalışmaya adresinden ulaşılabilmektedir Ekim 2018 tarihleri arasında Batman Üniversitesi Kalite Komisyonu tarafından organize edilen Batman Üniversitesi Kalite Komisyonu Akademik Personel Çalıştayı tamamlandı. Eğitim Öğretim, Araştırma Geliştirme, Yönetsel Sistemler ve Toplumsal Katkı konu başlıkları etrafında grup çalışmaları şeklinde düzenlenen Çalıştay'a Yüksekokulumuz akademik personeli de katılarak destek sağladı.

6 Yüksekokulumuz Turizm Rehberliği öğrencilerine, Batman İl Sağlık Müdürlüğü UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi) tarafından hem teorik hem de uygulamalı anlatımlarla ilkyardım ve temel sağlık teknikleri konusunda eğitim verildi. Eğitim sonunda yapılan teorik ve uygulamalı değerlendirmede başarılı olan öğrencilerimiz, İlkyardımcı Sertifikası almaya hak kazandı. Turizm ve Otel İşletmeciliği ve Turizm Rehberliği öğrencileri İnsan Kaynakları, İşletme Bilimine Giriş ve Turizm İşletmelerinde Hizmet Kalitesi Yönetimi dersleri kapsamında okulumuz öğretim üyelerinden Sayın Dr. Öğr. Üyesi Feridun DUMAN eşliğinde Real Konak Hotel'de uygulama eğitimi aldılar. Otel Genel Müdürü Sayın Hüseyin Aslan ve otel çalışanları öğrencilerimize uygulamaya dönük bilgiler aktararak, deneyimlerini paylaştılar. Vermiş oldukları destekten ötürü kendilerine teşekkür ederiz.

7 Batman Anadolu Lisesi öğrencilerine Meslek tanıtım günleri kapsamında Yüksekokulumuz Araştırma Görevlisi Nur KULAKOĞLU DİLEK tarafından Turizm ve Otel İşletmeciliği, Turizm Rehberliği ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümleri tanıtıldı. Yüksekokulumuz akademik ve idari personeli tarafından peyzaj düzenlemesi kapsamında fidan dikim etkinliğimizi gerçekleştirdik. Tabii doğanın bir öznesi olan patili dostlarımızı da unutmadık. Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız

8 Üniversitemizin yenilenen web sayfası için, akademik-idari kadromuz ve öğrencilerimizle fotoğraf çekimleri gerçekleştirildi. Dokuz Eylül Üniversitesinde Juvenil Myelomonositlik Lösemi (JMML) hastalığı tanısı konulan Öykü Arin Yazıcı şahsında tüm lösemi hastalarının tedavisine destek olmak ve bu konuda mümkün olan en geniş farkındalığın yaratılması amacıyla Yüksekokulumuz personel ve öğrencileri Kızılay'ın düzenlediği bağış platformunda kök hücre bağışında bulundular. Öykü Arin ve tüm ihtiyacı olanlara umut olması dileğiyle!

9 Doç. Dr. Serhat HARMAN'ın danışmanlığında hazırlamış olduğu yüksek lisans tezini başarıyla savunan öğrencimiz Tuğba ARIK YÜKSEL'i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Doç. Dr. Umut BALCI'nın danışmanlığında hazırlamış olduğu yüksek lisans tezini başarıyla savunan öğrencimiz Kasım ACAR'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Doç. Dr. Mustafa DOĞAN'ın danışmanlığında hazırlamış olduğu yüksek lisans tezini başarıyla savunan öğrencimiz Zehra ÇAĞLAR'ı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Dr. Öğretim Üyesi S. Emre DİLEK'in danışmanlığında hazırlamış olduğu yüksek lisans tezini başarıyla savunan öğrencimiz Macide TİĞİZ'i tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

10 SAYI: 4 HAZİRAN - ARALIK 2018 UNVANDA YÜKSELEN HOCALARIMIZ Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü'nde görev yapmakta olan Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa DOĞAN, ÜAK'tan doçentlik unvanı almıştır. Kendisini tebrik ediyor, akademik hayatta başarılarının daim olmasını diliyoruz. UNVANDA YÜKSELEN HOCALARIMIZ Turizm Rehberliği Bölümü öğretim elemanlarımızdan Araş. Gör. Seray GÜLERTEKİN GENÇ, Doç. Dr. Saadet Pınar TEMİZKAN danışmanlığında hazırlamış olduğu Destinasyon Estetik Yargısı İle Estetik Mesafenin Turistin Davranışsal Niyeti Üzerindeki Etkisi başlıklı doktora tezini tarihinde başarıyla sunarak doktor unvanı almıştır. Kendisini tebrik ediyor, akademik hayatta başarılarının daim olmasını diliyoruz. Araş. Gör. Dr. Sonay KAYGALAK ÇELEBİ, İzmir Dokuz Eylül Üniversite'sinde hazırlamakta olduğu doktora tezini başarıyla tamamlayarak, BATIOYO Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümü'nde görev yapmaya başlamıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.

SAYI: 3 HAZİRAN - ARALIK Keyifle okumanız dileğiyle. Prof. Dr. Murat GÜMÜŞ BATIOYO Müdür. (BATIOYO) Turizm ve Otel İşletmeciliği ile

SAYI: 3 HAZİRAN - ARALIK Keyifle okumanız dileğiyle. Prof. Dr. Murat GÜMÜŞ BATIOYO Müdür. (BATIOYO) Turizm ve Otel İşletmeciliği ile SAYI: 3 HAZİRAN - ARALIK 2018 Prof. Dr. Murat GÜMÜŞ BATIOYO Müdür B a t m a n Ü n i v e r s i t e s i T u r i z m İ ş l e t m e c i l i ğ i v e O t e l c i l i k Y ü k s e k o k u l u (BATIOYO) Turizm

Detaylı

MÜDÜRÜN MESAJI SAYI:1 OCAK HAZİRAN 2017

MÜDÜRÜN MESAJI SAYI:1 OCAK HAZİRAN 2017 BATIOYO OCAK HAZİRAN 2017 MÜDÜRÜN MESAJI Doç. Dr. Umut BALCI BATIOYO Müdür V. Batman Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu (BATIOYO) Turizm ve Otel İşletmeciliği, Konaklama İşletmeciliği,

Detaylı

KARAR Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sefa TARHAN ın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sefa TARHAN ın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 08.01- Üniversitemiz Rektör

Detaylı

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 1, Sayı 3 Mayıs, 2017

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 1, Sayı 3 Mayıs, 2017 TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Mayıs, 2017 BU SAYIDA; Değerlerimiz : Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK 1 Aramızdan Yükselenler...2 Doktora Ders Dönemi Piknikle Bitti..3 DEĞERLERİMİZ; Prof. Dr. Mehmet SARIIŞIK Aramıza

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Merba TAT 2. Doğum Tarihi: 1977 3. Ünvanı: Dr., Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Merba TAT 2. Doğum Tarihi: 1977 3. Ünvanı: Dr., Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Merba TAT 2. Doğum Tarihi: 1977 3. Ünvanı: Dr., Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Doktora Halkla İlişkiler ve Ege Üniversitesi 2007 Y. Lisans Halkla

Detaylı

Yrd.Doç.Dr. ÜLKER ÇOLAKOĞLU

Yrd.Doç.Dr. ÜLKER ÇOLAKOĞLU Yrd.Doç.Dr. ÜLKER ÇOLAKOĞLU Turizm Fakültesi Konaklama Konaklama İşletmeciliği Anabilim Dalı Eğitim Bilgileri 1982-1988 Lisans Uludağ Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü İşletme

Detaylı

ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ ULUSAL HAREKETLİLİK KONSORİSYUMU 2014/2015 FAALİYET RAPORU

ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ ULUSAL HAREKETLİLİK KONSORİSYUMU 2014/2015 FAALİYET RAPORU ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ ULUSAL HAREKETLİLİK KONSORİSYUMU 2014/2015 FAALİYET RAPORU Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Ulusal Konsorsiyum Projesi Kapsamında Berlin Wildau Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Ziyaret

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 9. İş Deneyimleri

ÖZGEÇMİŞ. 9. İş Deneyimleri ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Ergün KARA 2. Ünvanı : Yrd. Doç. Dr. 3. Öğrenim Durumu : Doktora 4. Çalıştığı Kurum : Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi 5. Yabancı Dil : İngilizce / İyi Düzeyde 6. Telefon(Dahili)

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl

Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Levent KOŞAN Doğum Tarihi: 13.05.1976 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Y. Lisans Doktora Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu

Detaylı

CV AKADEMİK PERSONEL FOTOĞRAF: 1. ADI: Nesrin 2. SOYADI: Menemenci 3. DOĞUM YERİ: Mersin 4. DOĞUM TARİHİ (GG.AA.YYYY): 27.11.1977

CV AKADEMİK PERSONEL FOTOĞRAF: 1. ADI: Nesrin 2. SOYADI: Menemenci 3. DOĞUM YERİ: Mersin 4. DOĞUM TARİHİ (GG.AA.YYYY): 27.11.1977 FOTOĞRAF: 1. ADI: Nesrin 2. SOYADI: Menemenci 3. DOĞUM YERİ: Mersin 4. DOĞUM TARİHİ (GG.AA.YYYY): 27.11.1977 5. İLETİŞİM BİLGİLERİ: 5.1. BÖLÜM: Turizm ve Otel İşletmeciliği 5.2. TELEFON NUMARASI: +90 (392)

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. : Cevizlik Mah. İzzet Molla Sok. 8/5 Bakırköy / İSTANBUL

ÖZGEÇMİŞ. : Cevizlik Mah. İzzet Molla Sok. 8/5 Bakırköy / İSTANBUL ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Onay Budak İletişim Bilgileri Adres Telefon Mail : Cevizlik Mah. İzzet Molla Sok. 8/5 Bakırköy / İSTANBUL : 0534 846 46 16 : onaybudak@gmail.com 2. Doğum Tarihi : 01.01.1987 3.

Detaylı

Doç.Dr. ABDULLAH TANRISEVDİ

Doç.Dr. ABDULLAH TANRISEVDİ Doç.Dr. ABDULLAH TANRISEVDİ Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü Turizm Rehberliği Anabilim Dalı Eğitim Bilgileri 1987-1991 Lisans Dokuz Eylül Üniversitesi 1993-1997 Yüksek Lisans Hacettepe Üniversitesi

Detaylı

Fotoğraf: Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İlyas Çapoğlu nun Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Ziyareti

Fotoğraf: Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İlyas Çapoğlu nun Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Ziyareti Ülkemizin turizm sektörüne kalifiye elemanlar yetiştirme amacıyla 2008 yılında kurulan Erzincan Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu, aynı yıl Turizm ve Otel İşletmeciliği programı, sonrasında

Detaylı

GÖKYÜZÜNDE FARK YARATANLAR Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kişisel Gelişim Programı

GÖKYÜZÜNDE FARK YARATANLAR Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kişisel Gelişim Programı GÖKYÜZÜNDE FARK YARATANLAR Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Kişisel Gelişim Programı Maltepe Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi,

Detaylı

BATMAN ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ PROGRAMI WROCLAW ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI PERSONEL EĞİTİM HAFTASI VE POLONYA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ

BATMAN ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ PROGRAMI WROCLAW ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI PERSONEL EĞİTİM HAFTASI VE POLONYA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ BATMAN ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ PROGRAMI WROCLAW ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI PERSONEL EĞİTİM HAFTASI VE POLONYA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ 14-18 MAYIS 2018 Üniversitemizin uluslar arasılaşma faaliyetleri

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Kişisel Bilgiler: Eğitim Durumu: Emine BALCI. Doğum Tarihi 1985 Telefon 0(242)

ÖZGEÇMİŞ. Kişisel Bilgiler: Eğitim Durumu: Emine BALCI. Doğum Tarihi 1985 Telefon 0(242) ÖZGEÇMİŞ Kişisel Bilgiler: Unvanı/ Adı Soyadı Doktor Öğretim Üyesi Emine BALCI Uyruğu T.C. Medeni Durumu Evli ve 1 çocuk Doğum Tarihi 1985 Telefon 0(242) 510 60 60 E-posta emine.balci@alanya.edu.tr Eğitim

Detaylı

Doç.Dr. ÇAĞRI KÖROĞLU

Doç.Dr. ÇAĞRI KÖROĞLU Doç.Dr. ÇAĞRI KÖROĞLU Nazilli İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Muhasebe Ve Finansman Anabilim Dalı Eğitim Bilgileri İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi 2001-2004 Lisans Muğla Sıtkı

Detaylı

İLK ve ACİL YARDIM PROGRAMI. 2. Ambulans Sürüş Teknikleri Eğitimi

İLK ve ACİL YARDIM PROGRAMI. 2. Ambulans Sürüş Teknikleri Eğitimi T.C. Kocaeli Üniversitesi Kocaeli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İLK ve ACİL YARDIM PROGRAMI İkinci Sınıf Öğrencileri İçin Düzenlenen 2. Ambulans Sürüş Teknikleri Eğitimi Başarıyla Tamamlandı. 28.5.2015

Detaylı

Doç.Dr. OSMAN NURİ ÖZDOĞAN

Doç.Dr. OSMAN NURİ ÖZDOĞAN Doç.Dr. OSMAN NURİ ÖZDOĞAN Konaklama İşletmeciliği Bölümü Konaklama İşletmeciliği Anabilim Dalı Eğitim Bilgileri 1995-1999 Lisans Gazi Üniversitesi Ticaret Ve Turizm Eğitim Fakültesi Turizm İşletmeciliği

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Gürkan AKDAĞ Doğum Tarihi: 14.01.1981 Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Seyahat İşletmeciliği Mersin Üniversitesi 2005 Y. Lisans

Detaylı

Öğr. Gör. Dilruba BİNBOĞA

Öğr. Gör. Dilruba BİNBOĞA Öğr. Gör. Dilruba BİNBOĞA ÖZGEÇMİŞ 1958 Eskişehir doğumludur. 1982. Ege Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu Lisans, 2002 Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsünde hemşirelik esaslarında yüksek

Detaylı

BATMAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK DÜZENLEME, DENETLEME VE İTİRAZ KOMİSYONU KARARI

BATMAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK DÜZENLEME, DENETLEME VE İTİRAZ KOMİSYONU KARARI BATMAN ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK TEŞVİK DÜZENLEME, DENETLEME VE İTİRAZ KOMİSYONU KARARI FEN-EDEBİYAT FAKÜLTESİ (28.01.2019) Prof. Dr. Gülriz KOZBE Dr. Öğr. si.emin YAŞ Dr. Öğr. si Fahri ÖZTEKE Doç. Dr. Selman

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ Adı ve Soyadı: Serdar YAMAN Doğum Tarihi: 06/10/1991 Doğum Yeri: Uludere / Şırnak Akademik Unvanı: Öğretim Görevlisi İş Telefonu: +90 486 616 59 08 (Dahili Hat:123)

Detaylı

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI

TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TED KAYSERİ KOLEJİ 1-5 ŞUBAT 8. SINIF TEOG HAZIRLIK PROGRAMI TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. TEMA il toplantisi okulumuzda yapildi. Toplantiya il milli egitim sube muduru Osman Sekerci, TEMA il baskani E.Ü. ogretim gorevlisi Abdulkadir Dagli ve okullarda

Detaylı

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 2, Sayı 4 Ocak, 2018

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 2, Sayı 4 Ocak, 2018 BU SAYIDA; Dekanımızdan.. 1 TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Ocak, 2018 DEKANIMIZDAN İşbirliği Protokolü..2 Birinci sınıfların Sapanca gezisi.....3 Aramızdan Yükselenler....4 Aramıza Katılanlar....5 Aramıza Katılanlar....6

Detaylı

SİVİL HAVACILIK KABİN HİZMETLERİ PROGRAMI ETKİNLİKLER. Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri mezunları

SİVİL HAVACILIK KABİN HİZMETLERİ PROGRAMI ETKİNLİKLER. Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri mezunları SİVİL HAVACILIK KABİN HİZMETLERİ PROGRAMI ETKİNLİKLER Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri 2014-2015 mezunları Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri 2014-2015 stajları 7.Kariyer Günleri kapsamında Türk Hava Yolları

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

Doç.Dr. OSMAN ERALP ÇOLAKOĞLU

Doç.Dr. OSMAN ERALP ÇOLAKOĞLU Doç.Dr. OSMAN ERALP ÇOLAKOĞLU Turizm Fakültesi Seyahat İşletmeciliği Bölümü Seyahat İşletmeciliği Anabilim Dalı Eğitim Bilgileri Aydın Turizm İşletmeciliği Ve Otelcilik 1981-1986 Lisans Dokuz Eylül Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Burak Mil 2. Doğum Tarihi: 04.09.1980 3. Unvanı: Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu: Doktora

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: Burak Mil 2. Doğum Tarihi: 04.09.1980 3. Unvanı: Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu: Doktora 1. Adı Soyadı: Burak Mil 2. Doğum Tarihi: 04.09.1980 3. Unvanı: Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu: Doktora ÖZGEÇMİŞ Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Mersin Universitesi

Detaylı

TOROS ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA ÖLÇÜTLERİ

TOROS ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA ÖLÇÜTLERİ TOROS ÜNİVERSİTESİ AKADEMİK YÜKSELTİLME VE ATANMA ÖLÇÜTLERİ BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç MADDE Bu ölçütlerin Toros Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atanma Ölçütlerinin amacı, Toros Üniversitesi

Detaylı

Merhaba, (PSİART bilimsellik, gönüllülük ve sürdürebilirlik ücretsiz PSİART Eğitim Koordinatörlüğü

Merhaba, (PSİART bilimsellik, gönüllülük ve sürdürebilirlik ücretsiz PSİART Eğitim Koordinatörlüğü Merhaba, Psikoloji Öğrencileri Araştırma ve Eğitim Topluluğu (PSİART) olarak 2014 yılından beri İstanbul da farklı üniversitelerde lisans eğitimi alan psikoloji öğrencilerin bulunduğu ekiple faaliyetler

Detaylı

BİRİM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU. Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi. Yenidoğan Mahallesi, Ahmet El Biruni Caddesi Talas / KAYSERİ

BİRİM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU. Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi. Yenidoğan Mahallesi, Ahmet El Biruni Caddesi Talas / KAYSERİ BİRİM İÇ DEĞERLENDİRME RAPORU Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi Yenidoğan Mahallesi, Ahmet El Biruni Caddesi 38280 Talas / KAYSERİ 2017 İçindekiler A. Kurum Hakkında Bilgiler.... 1 İletişim Bilgileri.....

Detaylı

Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013

Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013 Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Haziran 2013 Yüksekokulumuz Projeleri Ankara da Tanıtıldı. Ankara Atatürk Kültür Merkezi nde düzenlenen Kahramanmaraş Tanıtım Günleri nde; Yüksekokulumuzda

Detaylı

Bilindiği gibi TÜBİTAK tarafından desteklenen Cumhuriyet Üniversitesi Akademik

Bilindiği gibi TÜBİTAK tarafından desteklenen Cumhuriyet Üniversitesi Akademik Bilindiği gibi TÜBİTAK tarafından desteklenen Cumhuriyet Üniversitesi Akademik Kadroları için TUBİTAK Tarafından Desteklenen Ulusal ve Uluslararası Araştırma Projelerinde Farkındalık Yaratma ve Üretme/Kabul

Detaylı

2017 Yılı İçerisinde Bilimsel Etkinliklere Katılan Akademik Personellerimiz

2017 Yılı İçerisinde Bilimsel Etkinliklere Katılan Akademik Personellerimiz 2017 Yılı İçerisinde Bilimsel Etkinliklere Katılan Akademik Personellerimiz 1.Demirözü Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yaşar ERDOĞAN Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yaşar ERDOĞAN, Bayburt

Detaylı

MUT TİCARET VE SANAYİ ODASI EYLÜL AYI BÜLTENİ. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir.

MUT TİCARET VE SANAYİ ODASI EYLÜL AYI BÜLTENİ. Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir. 05/09/2018 Üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda ilgili makamlara sorunlar ile ilgili yazılar gönderilmiştir. 10/09/2018 MUT ZEYTİNİ AVRUPA YOLUNDA: Koordinatörlüğü Mersin Üniversitesi bünyesinde

Detaylı

Hacettepe Üniversitesi Sözlük Bilimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından düzenlenen Türk

Hacettepe Üniversitesi Sözlük Bilimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından düzenlenen Türk Hacettepe Üniversitesi Sözlük Bilimi Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından düzenlenen Türk Sözlükçülüğü Araştırmaları konulu İç Anadolu Bölgesi Dilcileri

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ ve ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ

ÖZGEÇMİŞ ve ESERLER LİSTESİ ÖZGEÇMİŞ ÖZGEÇMİŞ ve ESERLER LİSTESİ Dr. Yasin KELEŞ Öğretim Görevlisi, Giresun Üniversitesi Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümü KİŞİSEL BİLGİLER ÖZGEÇMİŞ

Detaylı

T.C BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KALİTE KOMİSYONU KOMİSYON KARARLARI

T.C BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KALİTE KOMİSYONU KOMİSYON KARARLARI T.C BİLECİK ŞEYH EDEBALİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ KALİTE KOMİSYONU *BE6E3E981* Toplantı Tarihi :24/10/2018 Konu :2018/6 No'lu Toplantı KOMİSYON KARARLARI Komisyonumuz; bir önceki toplantıda alınan kararların

Detaylı

EK - 4A ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Burak Yasin YILMAZ İletişim Bilgileri Adres

EK - 4A ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı : Burak Yasin YILMAZ İletişim Bilgileri Adres EK - 4A ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Burak Yasin YILMAZ İletişim Bilgileri Adres : Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Programları ve Öğretim ABD Meşelik Yerleşkesi

Detaylı

ÇOCUK EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

ÇOCUK EĞİTİMİ UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ ÖRNEK GÖRSEL Proje İçin Son Kontroller Yapıldı Destekliyor projesi Aralık ayında son bulurken projenin asıl önemli kısmı olan sürdürülebilirlik aşaması için çalışmalar başladı. Proje kapsamında destek

Detaylı

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 1, Sayı 1 Mart, 2017

TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Yıl 1, Sayı 1 Mart, 2017 TURİZM FAKÜLTESİ BÜLTENİ Mart, 2017 BU SAYIDA; Yrd. Doç. Dr. Şevki ULAMA Doçent Unvanı aldı.. 2 Sakarya Üniversitesinde Futbol Şöleni..3 Turizm Fakültesi Sinerji Topluluğu Çalışmaya Devam Ediyor.3 Gençler

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu. Lisans Hemşirelik Hemşirelik Bölümü Lisans Programı

ÖZGEÇMİŞ. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu. Lisans Hemşirelik Hemşirelik Bölümü Lisans Programı ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Hatice Dilek DOĞAN 2. Doğum Yeri. Afyonkarahisar/ Merkez 3. Unvanı: Dr. Öğr. Üyesi. 4. Öğrenim Durumu: Doktora Mezunu Derece Alan Üniversite Yıl Lisans lik Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

Detaylı

İşletme Doktora (Yönetim ve Organizasyon) MBA (Master of Business administration ) EBYS Komisyonu üyelik Yaşar Üniversitesi 2012 (Devam Ediyor)

İşletme Doktora (Yönetim ve Organizasyon) MBA (Master of Business administration ) EBYS Komisyonu üyelik Yaşar Üniversitesi 2012 (Devam Ediyor) ÖZGEÇMİŞ: 1. Adı Soyadı: Gülsevil AĞCA 2. Ünvanı: Müdür 3. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Doktora İşletme Doktora (Yönetim ve Organizasyon) Yaşar Üniversitesi 2010-(Devam ediyor) Yüksek Lisans

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 7.3. Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceedings) basılan bildiriler

ÖZGEÇMİŞ. 7.3. Uluslararası bilimsel toplantılarda sunulan ve bildiri kitabında (Proceedings) basılan bildiriler 1. Adı Soyadı: Hale TOSUN 2. Doğum Tarihi: 07.07.1970 3. Unvanı: Yard. Doç. 4. Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ Derece Alan Üniversite Yıl Lise Hemşirelik Kızılay Özel Hemşirelik Lisesi 1988 Lisans Hemşirelik

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Araştırmaları Geliştirme Komisyonu

Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Araştırmaları Geliştirme Komisyonu Akdeniz Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Araştırmaları Geliştirme Komisyonu ÜYELER Prof Dr Emine EFE (Başkan) Prof Dr Kamile KABUKÇUOĞLU Prof Dr Selma ÖNCEL Doç Dr Ayşegül İŞLER DALGIÇ Doç Dr Filiz KANTEK

Detaylı

Yrd.Doç.Dr. BİLGE DOĞANLI

Yrd.Doç.Dr. BİLGE DOĞANLI Yrd.Doç.Dr. BİLGE DOĞANLI Nazilli İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Ticaret Ve Finansman Bölümü Uluslararası İşletmecilik Anabilim Dalı Eğitim Bilgileri 1990-1994 Lisans Anadolu Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: E. Görkem KAYAALP ERSOY. 2. Doğum Tarihi: 22.10.1980. 3. Ünvanı: Yardımcı Doçent Doktor. 4.

ÖZGEÇMİŞ. 1. Adı Soyadı: E. Görkem KAYAALP ERSOY. 2. Doğum Tarihi: 22.10.1980. 3. Ünvanı: Yardımcı Doçent Doktor. 4. ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: E. Görkem KAYAALP ERSOY 2. Doğum Tarihi: 22.10.1980 3. Ünvanı: Yardımcı Doçent Doktor 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Anadolu Üniversitesi 1998-2002

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Etkinlikler. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 2 Sayı: 3 Mayıs 2015

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Etkinlikler. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 2 Sayı: 3 Mayıs 2015 SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Etkinlikler Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 2 Sayı: 3 Mayıs 2015 * Uluslararası Radyolojik Görüntüleme Teknolojisinde Yeni Projeksiyonlar Kongresi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçentlik Tarihi: 1999 Doçentlik Tarihi: 2012

ÖZGEÇMİŞ. Yardımcı Doçentlik Tarihi: 1999 Doçentlik Tarihi: 2012 ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Arzu Araz 2. Doğum Tarihi: 17/ 04/ 1967 3. Ünvanı: Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Psikoloji Ege Üniversitesi 1988 Y. Lisans Sosyal Psikoloji

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Lisans Hemşirelik Hacettepe Üniversitesi 2013

ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ. Lisans Hemşirelik Hacettepe Üniversitesi 2013 ÖZGEÇMİŞ VE ESERLER LİSTESİ 1. ADI SOYADI: Erdal Ceylan 2. E-MAIL: erdlcyln.ec@gmail.com 3. UNVANI: Araştırma Görevlisi Derece Alan Üniversite Mezuniyet Yılı Lisans Hemşirelik Hacettepe Üniversitesi 2013

Detaylı

OCAK-ŞUBAT-MART 2008 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ

OCAK-ŞUBAT-MART 2008 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ OCAK-ŞUBAT-MART 2008 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ SAĞLIK PROGRAMLARI ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMI: Aydın Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı 17 Mart 2008 tarihinde

Detaylı

Sektör paydaşı seçkin bir davetli grubu ile gerçekleştirilen Çalıştayda, aşağıdaki soruların yanıtları aranmıştır:

Sektör paydaşı seçkin bir davetli grubu ile gerçekleştirilen Çalıştayda, aşağıdaki soruların yanıtları aranmıştır: Likya Yolunun Turizme Kazandırılması Projesi, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) 2015 Yılı Proje Teklif Çağrısı Alternatif Turizmin Desteklenmesi Mali Destek Programı kapsamında, TR61/15/TRZMK/0022 sözleşme

Detaylı

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ Yüksekokulumuzda 10 Ocak 2007 günü TEMA Vakfı nın düzenlediği Erozyon, Çevreye Verdiği Zararlar ve Alınabilecek Önlemler konulu seminer verildi. Seminer tema

Detaylı

bilimsellik, gönüllülük ve sürdürebilirlik ücretsiz PSİART Eğitim Koordinatörlüğü

bilimsellik, gönüllülük ve sürdürebilirlik ücretsiz PSİART Eğitim Koordinatörlüğü Merhaba, Psikoloji Öğrencileri Araştırma ve Eğitim Topluluğu(PSİART) olarak 2014 yılından beri İstanbul da farklı üniversitelerde lisans eğitimi alan psikoloji öğrencilerin bulunduğu ekiple faaliyetler

Detaylı

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2017 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2017 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2017 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ MF Matematik Sınavı (LYS-1) : 11 Haziran 2017 Pazar, Saat:10:00, Tek Oturum: 135 dakika Matematik

Detaylı

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 IFAT EURASIA- 2. ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ FUARI 16-18 Şubat 2017 AKADEMİ ÇEVRE A.Ş. olarak ekibimizle Türkiye de 2. kez gerçekleşen IFAT Eurasia da standımızı kurarak paydaşlarımız,

Detaylı

Sevgili Öğrencilerimiz;

Sevgili Öğrencilerimiz; Yukarıda görüldüğü üzere, Üniversite Senatomuzun 1.9.2015 tarihli kararı uyarınca yeni eğitim-öğretim yılı derslere başlama tarihi 28 Eylül 2015 Pazartesi günü olarak belirlenmiştir. Bu nedenle yeni öğretim

Detaylı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı 1964 yılında Ankara da doğmuştur. Lisans eğitimini 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü, Psikolojik Danışma ve

Detaylı

Daha Önce Alınan Dersler Bölümümüzdeki Karşılığı Olan Dersler Uygunluğu

Daha Önce Alınan Dersler Bölümümüzdeki Karşılığı Olan Dersler Uygunluğu Öğrencinin Soyadı: Mürsel ARSLAN Daha Önce Alınan Dersler Bölümümüzdeki Karşılığı Olan Dersler luğu Geçme tu Kodu 1 İngilizce I 2 80 210014 İngilizce- I 6 Değil* 2 Türk Dili- I 2 80 210010 Türk Dili- I

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SANDIKLI UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SANDIKLI UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SANDIKLI UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU 2017 2018 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI EĞİTİM REHBERİ T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ SANDIKLI UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU e-posta subyo@aku.edu.tr

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : GÜL YILMAZ 2. Doğum tarihi : 19.05.1963 3. Unvanı : Yrd.Doç.Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Fransız Dili ve Edebiyatı Marmara Üniv. 1984 Lisansüstü Turizm

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007 ÖZGEÇMİŞ 1.Adı Soyadı : Gülnur KAPLAN ESEN 2.Doğum Tarihi : 29 Ekim 1968 3.Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4.Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Mimar Sinan

Detaylı

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI

TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED OKULLARI 14. MÜDÜRLER TOPLANTISI ESKİŞEHİR DE YAPILDI TED Okulları müdürleri arasında iletişim ve işbirliğini güçlendirmek amacıyla düzenlenen TED Okulları Müdürler Toplantıları nın on dördüncüsü,

Detaylı

YATIRIMDAN İŞLETMEYE TERMAL TURİZM

YATIRIMDAN İŞLETMEYE TERMAL TURİZM YATIRIMDAN İŞLETMEYE TERMAL TURİZM Hazırlayan: Turabi ÇELEBİ Termal Turizm Yatırımlarına yaklaşım *Termal Turizm Destinasyonları *Termal Otel Yatırımları * * Geleneksel Anlayış ( Asya Tipi ) * Modern

Detaylı

Pazartesi günü Ulusal Eğitim Programı nı saat da İstanbul da düzenlenecek bir

Pazartesi günü Ulusal Eğitim Programı nı saat da İstanbul da düzenlenecek bir TEDMEM 20 Nisan 2015 Pazartesi günü Ulusal Eğitim Programı nı saat 09.00 da İstanbul da düzenlenecek bir basın toplantısı ile açıklayacak. TEDMEM 20 Nisan 2015 Pazartesi günü Ulusal Eğitim Programı nı

Detaylı

Uzaktan Eğitim Sistemi ve Yeni Hedeflerimiz

Uzaktan Eğitim Sistemi ve Yeni Hedeflerimiz Uzaktan Eğitim Sistemi ve Yeni Hedeflerimiz 1 Sunum Planı Misyon Vizyon İdari Kadro Mevcut Durum Hedefler ve Çalışma Planı 26.05.2011 ue.atilim.edu.tr 02 Misyon Üniversitemiz ilke olarak, uzaktan eğitim

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı ETKİNLİK BÜLTENİ 1 Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 2008

Detaylı

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası Öğrenmek İstiyorum Kampanyası TRABZON DA KAMPANYAYA İLGİ ARTIYOR sağlık üreme sağlığı bilgilerinin girmesine yönelik olarak başlanan Öğrenmek İstiyorum Kampanyası kapsamında Trabzon da ilgi gün geçtikçe

Detaylı

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Tanışma Toplantısı. Bölümünüze Hoşgeldiniz!

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Tanışma Toplantısı. Bölümünüze Hoşgeldiniz! Elektrik-Elektronik Mühendisliği Tanışma Toplantısı Bölümünüze Hoşgeldiniz! 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Tanışma Toplantısı Kırıkkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği

Detaylı

/Pazartesi

/Pazartesi 28.01.2019/Pazartesi 12. YILINDA SİNOP ÜNİVERSİTESİ Kuruluşundan Bugüne Sinop Üniversitesi Onbirinci Yılını Kutladığımız Sinop Üniversitesi 29 Mayıs 2007 de Ondokuz Mayıs Üniversitesinden ayrılarak

Detaylı

Düpol"den Köseköy Myo"ya Ziyaret KAYNAŞLI MYO DAN STANDARD PROFİL E TEKNİK GEZİ Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Lastik ve Plastik Teknolojisi Programı öğretim elemanları ve öğrencileri

Detaylı

Namık Kemal Üniversitesi

Namık Kemal Üniversitesi Namık Kemal Üniversitesi Kurumsal Değerlendirme ve Stratejik Planlama Çalışmaları Bilgilendirme Notu No. 2 Öğr. Gör. Özcan Konur Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü Mayıs Đçindekiler listesi Özet... 3

Detaylı

İSTATİSTİKLERLE MANAS

İSTATİSTİKLERLE MANAS KЫРГЫЗ-ТYРK МАНАС УНИВЕРСИТЕТИ KIRGIZİSTAN-TÜRKİYE MANAS ÜNİVERSİTESİ İSTATİSTİKLERLE MANAS 2017 2011-2012 2012-2013 2013-2014 2014-2015 2015-2016 2016-2017 www.manas.edu.kg ÖN SÖZ Çağımızın en önemli

Detaylı

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ BİRİMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ

ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ BİRİMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ ERZİNCAN ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ BİRİMİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ FAALİYET RAPORU (2009-2014) 0 İÇİNDEKİLER SUNUŞ.. 2 1-GENEL BİLGİLER.. 3 A-Misyon ve Vizyon.. 3 B-Yetki, Görev Ve Sorumluluklar.

Detaylı

Türk Yapısal Çelik Derneği 2001-2009. Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 05 Kasım 2009

Türk Yapısal Çelik Derneği 2001-2009. Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 05 Kasım 2009 Türk Yapısal Çelik Derneği 2001-2009 2009 Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI 05 Kasım 2009 2001 Prof. Dr. Nesrin YARDIMCI Yapısal Çelik Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı na seçildi. İzmir, Ankara, Mersin, İstanbul

Detaylı

Yüzyüze Dersler Video Konferans Danışmanlık E - Öğrenme Sanal Sınıf E - Öğrenme İçeriği Doğru Meslek Seçimine Destek Bursu Tüm programlarda, Plato MYO tarafından hazırlanan Mesleki Eğilim Testi ni uygulayan

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007 ÖZGEÇMİŞ 1.Adı Soyadı : Gülnur KAPLAN ESEN 2.Doğum Tarihi : 29 Ekim 1968 3.Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4.Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Mimar Sinan

Detaylı

ATAMIZI ÖZLEM VE SAYGIYLA ANDIK

ATAMIZI ÖZLEM VE SAYGIYLA ANDIK Ocak 2017 İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Tarafından Hazırlanmıştır. ATAMIZI ÖZLEM VE SAYGIYLA ANDIK 10 Kasım 1938 Perşembe günü saat 09.05'te yaşamını yitiren, Türkiye Cumhuriyeti'nin

Detaylı

Ulaştırma ve Lojistik Üniversitesi

Ulaştırma ve Lojistik Üniversitesi 1.Adı Soyadı: GÖZDE YANGINLAR 2. Doğum Tarihi: 19.08.1985.Unvanı: Yrd.Doç.Dr. 4.Öğrenim Durumu: Doktora 5. Çalıştığı Kurum: Beykent Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Yüksek lisans Ulaştırma ve Lojistik

Detaylı

GENÇ PUPA. e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ KASIM SAYI 12

GENÇ PUPA. e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ KASIM SAYI 12 GENÇ PUPA e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ KASIM SAYI 12 1 1 KASIM 2016 KOSGEB Kocaeli OSB Müdürü Hakan DEMİRCİ den Dinliyoruz Girişimcilik Destek Programı, Ar-ge, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Endüstri Mühendisliği Kadir Has Üniversitesi

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Endüstri Mühendisliği Kadir Has Üniversitesi ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Ayşegül Ertuğrul Ayrancı 2. Doğum Tarihi : 19.07.1985 3. Unvanı : Öğretim Görevlisi Dr. 4. Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Endüstri Mühendisliği Kadir Has Üniversitesi

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ Yönetim Kurulu Kararları

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ Yönetim Kurulu Kararları Evrak Tarih ve Sayısı: 20/08/2014-49930 T.C. Oturum Tarihi Oturum Sayısı 18/08/2014 2013-2014 Yönetim Kurulu Kararları/20 Üniversitemiz Yönetim Kurulu'nun 2013-2014/15.9 tarih ve 01.07.2014 sayılı kararı

Detaylı

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ PAZAR MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ PAZAR MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ PAZAR MESLEK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Sayı: 64 Toplantı Tarih: 13.10.2014 Toplantı Saati: 14.00 Toplantı Yeri: Toplantı Salonu Toplantıda

Detaylı

Haber Bülteni. Sayı: 8, Temmuz Saygıdeğer Üyelerimiz,

Haber Bülteni. Sayı: 8, Temmuz Saygıdeğer Üyelerimiz, ki Fen Eğitimi ve Araştırmaları Derneği Haber Bülteni Sayı: 8, Temmuz 2017 Saygıdeğer Üyelerimiz, 2017 yılının ilk altı ayına yönelik hazırladığımız bülten ile derneğimizle ilgili bilgi ve paylaşımları

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. İsmail KENAR

Yrd. Doç. Dr. İsmail KENAR Yrd. Doç. Dr. İsmail KENAR Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Fen Bilgisi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Evliya Çelebi Yerleşkesi (43100) KÜTAHYA Cep Telefonu: Telefon: 02742652031/4591

Detaylı

:Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Eyüp Yerleşkesi Eyüp/İstanbul. Derece Alan Üniversite Yıl

:Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Eyüp Yerleşkesi Eyüp/İstanbul. Derece Alan Üniversite Yıl KİŞİSEL BİLGİLER Adı Soyadı Adres :Elif KOYUNCUOĞLU :Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Eyüp Yerleşkesi Eyüp/İstanbul Telefon-GSM : 0 542 435 42 00 e-mail Doğum yeri

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Araştırma Hastanesi, Acil Tıp Kliniği. /

ÖZGEÇMİŞ. Araştırma Hastanesi, Acil Tıp Kliniği. / ÖZGEÇMİŞ Adı Soyadı: Akademik Durum: Çalıştığı Kurum: Serkan Emre EROĞLU Doçent Doktor, Acil Tıp Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Acil Tıp Kliniği İletişim: +90 (216)

Detaylı

3.ORTAK AKIL TOPLANTISI SONUÇ RAPORU

3.ORTAK AKIL TOPLANTISI SONUÇ RAPORU BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ 3.ORTAK AKIL TOPLANTISI SONUÇ RAPORU 14 HAZİRAN 2013 ÖNSÖZ Üniversitemiz Rektörlüğü olarak ilkini 14 Mayıs 2011 de Kongre ve Kültür Merkezinde, ikincisini 22 Mayıs 2012 de Burhaniye

Detaylı

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018

TURKLAB Bülten Ocak-Şubat-Mart. Metot Validasyonu Eğitimi Şubat 2018 TURKLAB Bülten 2018 Ocak-Şubat-Mart Metot Validasyonu Eğitimi 13-14 Şubat 2018 13-14 Şubat 2018 tarihlerinde Metot Validasyonu konulu eğitim gerçekleştirilmiştir. Katılımcılara, TS EN ISO/IEC 17025 standardı

Detaylı

Bölümümüzün Vizyonu: Bölümümüzün Misyonu:

Bölümümüzün Vizyonu: Bölümümüzün Misyonu: Bölümümüzün Vizyonu: Uluslararası düzeyde ilişkiler kuran, üniversitemizin akademik, kültürel, kültürlerarası gelişim ve ilişkilerine katkı sağlayan bir bölüm olmak. Bölümümüzün Misyonu: Ulusal ve uluslararası

Detaylı

Sayı : 2012 / 193 Konu: Bilgilendirme 12 Ekim 2012. Derneğimize intikal eden Deniz Demirdizen in ait cv ilişikte sunulmuştur.

Sayı : 2012 / 193 Konu: Bilgilendirme 12 Ekim 2012. Derneğimize intikal eden Deniz Demirdizen in ait cv ilişikte sunulmuştur. Sayı : 2012 / 193 Konu: Bilgilendirme 12 Ekim 2012 Değerli Üyemiz, Derneğimize intikal eden Deniz Demirdizen in ait cv ilişikte sunulmuştur. Bilgilerinizi rica eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Detaylı

AKADEMİK ZAMMI ADIMDA ALDIK

AKADEMİK ZAMMI ADIMDA ALDIK AKADEMİK ZAMMI ADIMDA ALDIK BİR SORUNU DAHA ÇÖZÜME KAVUŞTURDUK Üniversitelerde idari ve akademik personeli bir bütün olarak görüyoruz. 666 Sayılı KHK ile idari personelin ek ödeme oranlarında artış gerçekleştirilirken,

Detaylı

TURİZM FAKÜLTESİ mezunları iş olanakları. İzmir

TURİZM FAKÜLTESİ mezunları iş olanakları. İzmir TURİZM FAKÜLTESİ mezunları iş olanakları İzmir İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi bünyesinde ; Turizm İşletmeciliği, Turizm Rehberliği, Rekreasyon Yönetimi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Detaylı

Yükseköğretim Kurumlarımızın Mühendislik Fakültelerinin Kıymetli Dekanları ve Çok Değerli Hocalarım..

Yükseköğretim Kurumlarımızın Mühendislik Fakültelerinin Kıymetli Dekanları ve Çok Değerli Hocalarım.. Yükseköğretim Kurumlarımızın Mühendislik Fakültelerinin Kıymetli Dekanları ve Çok Değerli Hocalarım.. Sizlerle tekrar bir arada olmaktan mutluluk duyduğumuzu ifade ederek, hoş geldiniz diyor; şahsım ve

Detaylı