T.C. VA ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi. Toplantı : Temmuz Karar Sayısı :189 Birleşim : 08/07/2011 Karar Tarihi : 08/07/2011

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. VA ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi. Toplantı : Temmuz Karar Sayısı :189 Birleşim : 08/07/2011 Karar Tarihi : 08/07/2011"

Transkript

1 Toplantı : Temmuz Karar Sayısı :189 nin Mayıs 2011 tarihli toplantısında verilen önergeye istinaden gündeme alınan ve incelenerek rapora bağlamak üzere Turizm Komisyonuna havale edilen; Đlimiz Başkale Đlçesine bağlı Albayrak Köyünde bulunan tarihi yapı ve kilisenin turizme kazandırılması ve durumuna ilişkin tarihi geçmişi hakkında hazırlanan raporunu yasal süre içersinde Meclis Başkanlığına sunmuş konu nin Haziran 2011 ayı toplantı gündemine yeniden alınmıştır. Komisyonca hazırlanan raporun Kabulüne; Komisyonun yerinde inceleme yapması ile görüntü resim alması için ilgilerin gerekli izinin alınmasını gelecek ay Đl Özel Đdaresi Đmar ve Kentsel Đyileştirme Müdürlüğüne bağlı KUDEB Bürosu ile birlikte çalışmalarına devam edilmesi uygun görülmüştür. Konu mizin 2011 Temmuz ayı toplantı gündemine yeniden alınmış Meclisimizce komisyon raporu üzerinde yapılan müzakere neticesinde;komisyonca hazırlanan raporun Kabulüne; Anılan tarihi eserin Askeri alan içerisinde çıkarılması, gerekli restorasyonların yapılması ve Turizme kazandırılması amacı ile Đl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Đl Özel Đdaresi Đmar ve Kentsel Đyileştirme Müdürlüğü (KUDEP) birimi tarafından çalışma yürütülmesi uygun görülmüştür. Meclis kararı ve Komisyon raporunun birer suretinin Đl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Đl Özel Đdaresi Đmar ve Kentsel Đyileştirme Müdürlüğüne bağlı KUDEB Bürosuna gönderilmesine; nin Temmuz 2011 ayı toplantısının 08/07/2011 tarihli birleşiminde yapılan işarı oylamada oy birliği ile karar verildi.

2 Toplantı : Temmuz Karar Sayısı : 190 nin Ocak 2011 tarihli toplantısında verilen önergeye istinaden gündeme alınan ve incelenerek rapora bağlamak üzere Çevre ve Sağlık Komisyonuna havale edilen; Đlimiz Gürpınar ve Başkale Đlçelerindeki köylerin içme sularındaki klorlama Cihazların çalışıp çalışmadığı ve içme suları hakkında nin 04/05/2011 tarih ve 118 sayılı Meclis kararı ile çalışmalarına Đlimiz Özalp Đlçesine bağlı köylerinde çalışmalarına devam edilmesi kararı alınmış idi; Komisyon Đlimiz Özalp Đlçesine bağlı köylerdeki içme sularlı klorlama cihazlarının çalışıp çalışmadığı ve içme suları hususunda hazırlanan raporunu yasal süre içersinde Meclis Başkanlığına sunmuş konu nin Haziran 2011 ayı toplantı gündemine yeniden alınmıştır. Meclisimizce komisyon raporu üzerinde yapılan müzakereler neticesinde komisyonca hazırlanan raporun Kabulüne; Komisyonun Đlimiz Merkez ve Đlçelerine bağlı köylerinde çalışmalarına devam edilmesi uygun görülmüş idi. Konu mizin 2011 Temmuz ayı toplantı gündemine yeniden alınmış Meclisimizce komisyon raporu üzerinde yapılan müzakere neticesinde; Komisyonca hazırlanan raporun kabulüne; Đlimiz Merkez ve bağlı Đlçelerdeki köylerin içme sularındaki klorlama cihazlarının çalışıp çalışmadığı hususunun araştırılması için Sanayi ve Ticaret Komisyonunca gerekli araştırmaların yapılması uygun görülmüştür. Meclis kararı ve Komisyon raporunun birer suretinin Đl Sağlık Müdürlüğü ve Đl Özel Đdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne gönderilmesine; nin Temmuz 2011 ayı toplantısının 08/07/2011 tarihli birleşiminde yapılan işarı oylamada oybirliği ile karar verildi.

3 Toplantı : Temmuz Karar Sayısı :192 nin Haziran 2011 tarihli toplantısında verilen önergeye istinaden gündeme alınan ve incelenerek rapora bağlamak üzere Köye Hizmet Götürme ve Köye Dönüş Komisyonuna havale edilen; 2009,2010 yılları içinde gerek verilen önergeler üzerine ve gerekse iki yıl içinde Đlin tüm hizmet kurumlarının yatırım programları çerçevesinde Đlimiz Çatak Đlçesinde boşaltılan köyler hizmetin götürülüp götürülmediği hususunda hazırlanan raporunu yasal süre içersinde Meclis Başkanlığına sunmuş konu nin Temmuz 2011 ayı toplantı gündemine yeniden alınmıştır. Meclisimizce komisyon raporu üzerinde yapılan müzakereler neticesinde komisyonca hazırlanan raporun Kabulüne; Çatak Đlçesi antiçen köyü ve mezraları konalga köyüne bağlı mezralarındaki köy altyapı hizmetlerinin (Su,Yol.Elektrik,Sulama kanalları) yapılması amacı ile Kurumların gerekli çalışmalara başlaması uygun görülmüştür. Meclis Kararı ve Komisyon Raporunun birer suretinin Valilik Makamı (KDRP Bürosu) na, Đl Özel Đdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne,Đl Özel Đdaresi Tarım Hizmetleri Müdürlüğüne, Tedaş Müessese Müdürlüğüne gönderilmesine; nin Temmuz 2011 ayı toplantısının 08/07/2011 tarihli birleşiminde yapılan işarı oylamada oybirliği ile karar verildi.

4 Toplantı : Temmuz Karar Sayısı : 193 nin Haziran 2011 tarihli toplantısında verilen önergeye istinaden gündeme alınan ve incelenerek rapora bağlamak üzere Gençlik ve Spor Komisyonuna havale edilen; Đl Özel Đdaresinin bünyesinde bulunan Özvan Spor yönetim kurulunun okulların tatilinden sonra okul çağındaki öğrencilere ve gençlere yönelik spor etkinliklerinin yapılıp yapılmadığı hususunda hazırlanan raporunu yasal süre içersinde Meclis Başkanlığına sunmuş konu nin Temmuz 2011 ayı toplantı gündemine yeniden alınmıştır. Meclisimizce komisyon raporu üzerinde yapılan müzakereler neticesinde komisyonca hazırlanan raporun Kabulüne; Đl Özel Đdaresi bünyesinde bulunan Özvan Spor yönetim kurulunun okulların tatilinden sonra okul çağındaki öğrencilere ve gençlere yönelik spor etkinliklerinin yapılması uygun görülmüştür. Meclis Kararı ve Komisyon Raporunun birer suretinin Đl Özel Đdaresi Yazı Đşleri Müdürlüğüne gönderilmesine; nin Temmuz 2011 ayı toplantısının 08/07/2011 tarihli birleşiminde yapılan işarı oylamada oybirliği ile karar verildi.

5 Toplantı : Temmuz Karar Sayısı : 194 nin Haziran 2011 tarihli toplantısında verilen önergeye istinaden gündeme alınan ve incelenerek rapora bağlamak üzere Köy-Altyapı Hizmetleri Komisyonuna havale edilen; Đl Özel Đdaresinin 2011 yatırım (Đş) programındaki ihale aşamasına getirilmesindeki süreç Merkez hariç diğer Đlçelerdeki Yol, Su ve Tarımsal Hizmetlerin çalışmaları hangi yasal mevzuatlar gerekçe gösterilerek K.H.G.B lerinde ihalelerin yapıldığı yapılan bu çalışmanın, Đl Özel Đdaresine nasıl bir fayda getireceği ayrıca son üç yılda K.H.G.B lerinde hangi firmaların hangi Đlçe ihalelerinin alındığı hususunda hazırlanan raporunu yasal süre içersinde Meclis Başkanlığına sunmuş konu nin Temmuz 2011 ayı toplantı gündemine yeniden alınmıştır. Meclisimizce komisyon raporu üzerinde yapılan müzakereler neticesinde komisyonca hazırlanan raporun Kabulüne; Đl Özel Đdaresinin çalışmalarında ve nin 2011 çalışma (Đş) proğramının takibinin Đl Genel Meclis üyeleri ile ortaklaşa karar alınmasının uygun olacağı kanaati uygun görülmüştür. Meclis Kararı ve Komisyon Raporunun birer suretinin Đl Özel Đdaresi Strateji Geliştirme Müdürlüğüne gönderilmesine; nin Temmuz 2011 ayı toplantısının

6 Toplantı : Temmuz Karar Sayısı : 195 nin Haziran 2011 tarihli toplantısında verilen önergeye istinaden gündeme alınan ve incelenerek rapora bağlamak üzere Meclis Kararları ve Önergeleri Takip Etme Komisyonuna havale edilen;genelde meclis çalışmalarında her ay tartışılan köylerde enerji sorununa verilen önergelerin bugüne kadar çözümleri ve 2011 yılında programda olan işlerin ve verilen önergeler hususunda hazırlanan raporunu yasal süre içersinde Meclis Başkanlığına sunmuş konu nin Temmuz 2011 ayı toplantı gündemine yeniden alınmıştır. Meclisimizce komisyon raporu üzerinde yapılan müzakereler neticesinde komisyonca hazırlanan raporun Kabulüne; Đlimiz Merkez Alabayır köyü Elçi mezrası, Erciş Đlçesi Çelebibağı Merkez Mahallesi ile Çaldıran Đlçesi Aşağı Çanak ve Yukarı Çanak Köyleri arasında yeni oluşan Şahin mezrasının enerji sorunlarının ilgili Kurumca giderilmesi uygun görülmüştür. Meclis Kararı ve Komisyon Raporunun birer suretinin Tedaş Müessese Müdürlüğüne gönderilmesine; nin Temmuz 2011 ayı toplantısının 08/07/2011 tarihli birleşiminde yapılan işarı oylamada oybirliği ile karar verildi.

7 Toplantı : Temmuz Karar Sayısı : 196 nin Haziran 2011 tarihli toplantısında verilen önergeye istinaden gündeme alınan ve incelenerek rapora bağlamak üzere Basın Yayın ve Halkla Đlişkiler Komisyonuna havale edilen;đlimiz Merkez ve 11 Đlçede basın envanterinin oluşturulması hususunda hazırlanan raporunu yasal süre içersinde Meclis Başkanlığına sunmuş konu Đl Genel Meclisinin Temmuz 2011 ayı toplantı gündemine yeniden alınmıştır. Meclisimizce komisyon raporu üzerinde yapılan müzakereler neticesinde komisyonca hazırlanan raporun Kabulüne; Basın Yayın ve Halkla Đlişkiler bürosunu oluşturularak büro yerinin tahsis edilmesi, büroya Teknik elemen, Kamera,Bilgisayar,Ofis malzemeleri ve bir sosyolog dan oluşmak üzere tefrişatının tamamlanarak Temmuz ayı sonuna kadar faaliyete geçirmesi çalışmaları başlatılmıştır. Bu nedenle Temmuz ayı itibariyle Basın Yayın ve Halkla Đlişkiler komisyonu olarak Van Đlinde bulunan tüm köylerde çalışmalara yeni kurulacak Teknik büro ile komisyon çalışmalarına devam etmesi uygun görülmüştür. Meclis Kararı ve Komisyon Raporunun birer suretinin Yazı Đşleri Müdürlüğüne gönderilmesine; nin Temmuz 2011 ayı toplantısının 08/07/2011 tarihli birleşiminde yapılan işarı oylamada oybirliği ile karar verildi.

8 Toplantı : Temmuz Karar Sayısı :197 nin Haziran 2011 tarihli toplantısında verilen önergeye istinaden gündeme alınan ve incelenerek rapora bağlamak üzere Tarım Orman ve Hayvancılık Komisyonuna havale edilen; yılları arasında Merkez ve 11 Đlçe Tarımsal Hizmetler Müdürlüğünce yürütülen (Gölet, Kanal yapımı ve Kanal temizliği) olmak üzere yapılan çalışmalar hususunda hazırlanan raporunu yasal süre içersinde Meclis Başkanlığına sunmuş konu nin Temmuz 2011 ayı toplantı gündemine yeniden alınmıştır. Meclisimizce komisyon raporu üzerinde yapılan müzakereler neticesinde komisyonca hazırlanan raporun Kabulüne; Van Đl Özel Đdaresinin Envanter kayıtlarının kurulması uygun görülmüştür. Meclis Kararı ve Komisyon Raporunun birer suretinin Đl Özel Đdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğüne gönderilmesine; nin Temmuz 2011 ayı toplantısının

9 Toplantı : Temmuz Karar Sayısı :198 nin Haziran 2011 tarihli toplantısında verilen önergeye istinaden gündeme alınan ve incelenerek rapora bağlamak üzere Çeşitli Đşler Komisyonuna havale edilen; Đlimiz Saray Đlçesine bağlı Yamanyurt Köyü ile Beyasalan Köyü sınırları içerisinde iki ayrı noktadaki taş ocağı hususunda hazırlanan raporunu yasal süre içersinde Meclis Başkanlığına sunmuş konu nin Temmuz 2011 ayı toplantı gündemine yeniden alınmıştır. Meclisimizce komisyon raporu üzerinde yapılan müzakereler neticesinde komisyonca hazırlanan raporun Kabulüne; Af-Ra Kömür Sanayi Ticaret A.Ş nin çevreyi olumsuz etkileyen faaliyetleri olduğu kazlıgöl sahası koruma alanı ve uluslar arası sınır yolunu ihlal ettiği bu yönlü ilgili Kurumların içerisinde bulunacağı bir komisyon oluşturularak gerek çevresel ve ekolojik zararları ve gerekse tarım alanlarına olan etkisi ve aynı zamanda bulunduğu itibariyle Kamu alanlarına karşı ihlalinin araştırılması amacı ile komisyonca çalışmalara devam edilmesi uygun görülmüştür. Meclis Kararı ve Komisyon Raporunun birer suretinin Đl Özel Đdaresi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğüne gönderilmesine; nin Temmuz 2011 ayı toplantısının

10 Toplantı : Temmuz Karar Sayısı : 199 nin Haziran 2011 tarihli toplantısında verilen önergeye istinaden gündeme alınan ve incelenerek rapora bağlamak üzere Kadın Erkek Eşitlik Komisyonuna havale edilen; Đl Özel Đdaresinin Strateji Geliştirme Müdürlüğü bünyesinde kurulu olan Ar-ge strateji planlama birimi çerçevesinde alt birim olaraktan kadın Ar-ge biriminin oluşturulması hususunda hazırlanan raporunu yasal süre içersinde Meclis Başkanlığına sunmuş konu Đl Genel Meclisinin Temmuz 2011 ayı toplantı gündemine yeniden alınmıştır. Meclisimizce komisyon raporu üzerinde yapılan müzakereler neticesinde komisyonca hazırlanan raporun Kabulüne; Kurulması düşünülen Kadın Ar-Ge biriminin kırsal alandaki kadınların sorunları ve Kurumumuzda çalışan kadın personellerin sorunlarını çözümünün daha pratik olarak çözümünün sağlanması ve bir kadın bütçesinin oluşturulması uygun görülmüştür. Meclis Kararı ve Komisyon Raporunun birer suretinin Đl Özel Đdaresi Strateji Geliştirme Müdürlüğüne gönderilmesine; nin Temmuz 2011 ayı toplantısının

11 Konu: Đşletme Masrafları Toplantı : Temmuz Karar Sayısı : 200 Đlimiz Đl Özel Đdaresi ve KÖYDES programları kapsamında 1052 yerleşim birimine hizmet sunulmaktadır. Bu yerleşim birimlerinin öncelikli ihtiyaçlarına göre hizmet planlanması yapılmaktadır yılı sonuna kadar sondajdan ve membadan yapılan terfili sisteme dayalı şebekeli içmesuyu tesis sayısı 155 adettir. Bunlarda çok az sayıda tesisin elektrik aboneliği bulunmaktadır. Çoğu tesisin elektrik aboneliği olmayıp veya borçları birikmiş olup cezai işlemler yapılmaktadır sayılı Kanun ile Şubat 2011 tarihine kadar bu konuda oluşan borçlar Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi tarafından üstlenilecektir. 155 adet terfili sistemden çoğunda kurulu tesis gücü 25 Kw kapasite ile çalışmakta ve yıllık elektrik tüketim bedeli Vangölü Edaş tan alınan endekslere göre yaklaşık olarak Yıllık ile TL arasında değişmektedir sayılı Köye Yönelik Hizmetler hakkında Kanunun 2. maddesine göre Köy ve bağlı yerleşim birimlerinin yol, su, elektrik, kanalizasyon tesislerinin inşaatı, bakımı, onarımı, geliştirme ve işletme hizmetlerini düzenlemek üzere gerekli tedbirleri almak, bakım, onarım, işletme ve geliştirme hizmetlerine ait esasları tespit etmek ve yürütmek görevi Đl özel Đdaresine verilmiştir. Bu sisteme sahip köylerimizde sürekli olarak cazibeli sistem talebi gelmekte olup terfili sistem ile yapılmış olan içmesuyu tesisleri köylü vatandaşlarımızın ekonomik imkansızlıklarından dolayı yeterince kullanılmamakta ve tesisler atıl durumda bekletilmektedir. Kullanılmayan ve atıl durumda bekletilen terfili sistemlerin yeniden faal duruma getirilmesi için Đl Özel Đdaresi bütçesi kapsamında işletme gideri adı altında bir alt yapı çalışmasının yapılarak Đl Özel Đdaresi 2011 yılı bütçesinde Đl Genel Meclis kararı ile işletme giderlerinin karşılanması için Van Đl Gelen Meclisinin 06/04/2007 tarih ve 53 sayılı kararı ile yürürlüğü konulan Van Đl Özel Đdaresi Köy Đçme Suyu Şebekeleri Đşletme Yönetmeliği nde gerekli değişiklikleri yaparak uygulanmasının görüşülerek karara bağlamak üzere 5302 sayılı Kanunun 13. maddesi uyarınca nin gündemine alınması Đl Özel Đdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğünün 02/03/2011 tarih ve 037 sayılı yazıları ile Đl Makamınca teklif edilmiştir. Konu nin Mart ayı gündemine alınmış ve yapılan görüşmelerde Nisan 2011 ayına ertelenmiş idi; Nisan 2011 ayı Đl Genel Meclis gündemine yeniden alınmış ve incelenerek rapora bağlanmak üzere Enerji ve Tabi Kaynaklar komisyonuna havale edilmiştir. Komisyon Başkanı yasal süresi içinde raporunu hazırlayıp Meclis Başkanlığına sunmuş ve Đl Genel Meclisimizin 2011 Mayıs ayı toplantı gündemine yeniden alınmış Meclisimizce Đdarenin teklifi ve komisyon raporu üzerinde yapılan müzakere neticesinde; Komisyon raporunda belirtildiği gibi ENH lı içme suyu tesisi bulunan yerleşim birimlerine ait listedeki borçların ilgili kanunla silindiği tespit edilmiş ayrıca Van Đl Özel Đdaresi Köy Đçme suyu Şebekeleri Đşletme Yönetmeliği nde yapılacak gerekli değişikliklerle ilgili komisyonun Haziran 2011 ayda çalışmalarına devam etmesi uygun görülmüştür. Konu mizin 2011 Temmuz ayı toplantı gündemine yeniden alınmış Meclisimizce dosya ve komisyon raporu üzerinde yapılan müzakere neticesinde; Komisyonca hazırlanan raporun kabulüne; komisyonun Temmuz 2011 ayında çalışmalarına Plan ve Bütçe komisyonu ile birlikte çalışmalarına devam etmesi uygun görülmüştür. Meclis kararı ve Komisyon raporunun birer suretinin Đl Özel Đdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne gönderilmesine; Meclisimizin Temmuz 2011 tarihli toplantısının 08/07/2011 tarihli birleşiminde yapılan işarı oylamada oybirliği ile karar verildi.

12 Toplantı : Temmuz Karar Sayısı : 201 nin 08/07/2011 tarihli birleşiminde Đl Genel Meclis Üyesi Tahir HAKIN ın vermiş olduğu önerge de (Köye Hizmet Götürme ve Köye Dönüş Kom.)istifa etmek istiyorum. Daha başarılı olabileceğim (Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonunda yer almak istiyorum. hususu gündeme alınmıştır. Meclisimizce önerge üzerinde yapılan müzakereler neticesinde; Đl Genel Meclis Üyesi Tahir HAKAN ın Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler komisyonunda görev yapması uygun görülmüştür. mizin Temmuz 2011 ayı toplantısının 08/07/2011 tarihli birleşiminde yapılan işarı oylamada oybirliği ile karar verildi.

13 Toplantı : Temmuz Karar Sayısı : 202 nin 08/07/2011 tarihli birleşiminde Đl Genel Meclis Üyesi Nüsret HAKIN ın vermiş olduğu önerge de Görev yaptığım Milli Eğitim ve Kültür Sosyal Hizmetler komisyonunda çalışmak istemiyorum. hususu gündeme alınmıştır. Meclisimizce önerge üzerinde yapılan müzakereler neticesinde; Đl Genel Meclis Üyesi Nüsret HAKAN ın Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler komisyonunda görev yapmaması uygun görülmüştür. mizin Temmuz 2011 ayı toplantısının 08/07/2011 tarihli birleşiminde yapılan işarı oylamada oybirliği ile karar verildi.

14 Toplantı : Temmuz Karar Sayısı : 203 nin 08/07/2011 tarihli birleşiminde Đl Genel Meclis Üyeleri Faruk GÖREN,Cemal CANDEMĐR,Salih ATAY ve Yaşar AVUN un vermiş oldukları önerge de 2011 yatırım iş programında yer alan Yavuzlar köyü, Ekkaynak Đçmesuyu işinin yeterli suyun olmamasından kaynaklı daha önce programda olan Kaşıkara köyü Đçme suyu projesinin yapılması hususu gündeme alınmıştır. Meclisimizce önerge üzerinde yapılan müzakereler neticesinde; 2011 yatırım iş programında yer alan Yavuzlar köyü, Ekkaynak Đçmesuyu işinin yeterli suyun olmamasından kaynaklı daha önce programda olan Kaşıkara köyü Đçme suyu projesinin uygulanması uygun görülmüştür. Meclis kararı ve Önergenin birer suretinin Đl Özel Đdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne gönderilmesine; mizin Temmuz 2011 ayı toplantısının

15 Toplantı : Temmuz Karar Sayısı : 204 nin 08/07/2011 tarihli birleşiminde Đl Genel Meclis Üyeleri Koçero ĐMRE ve Tahir HAKAN ın vermiş oldukları önerge de Gevaş Đlçemize bağlı Yanıkça köyünde hayvan sulamasında kullanmak üzere 1250 M 100 lük boruya ihtiyaç vardır ihtiyacın giderilmesi hususu gündeme alınmıştır. Meclisimizce önerge üzerinde yapılan müzakereler neticesinde; Gevaş Đlçemize bağlı Yanıkça köyünde hayvan sulamasında kullanmak üzere 1250 M 100 lük boru verilmesi uygun görülmüştür. Meclis kararı ve Önergenin birer suretinin Đl Özel Đdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne gönderilmesine; mizin Temmuz 2011 ayı toplantısının

16 Toplantı : Temmuz Karar Sayısı : 205 nin 08/07/2011 tarihli birleşiminde Đl Genel Meclis Üyeleri Koçero ĐMRE ve Tahir HAKAN ın vermiş oldukları önerge de Gevaş Đlçemize bağlı Dilmetaş köyünün selden kaynaklı 35 metre içmesuyu şebekesi tahrip olmuştur dolayısıyla şuanda içme su sıkıntısı çekilmektedir. Bu arızanın giderilmesi hususu gündeme alınmıştır. Meclisimizce önerge üzerinde yapılan müzakereler neticesinde; Gevaş Đlçemize bağlı Dilmetaş köyünün selden kaynaklı 35 metre içmesuyu şebekesi tahrip olmuştur dolayısıyla şuanda içme su sıkıntısı çekilmektedir. Bu arızanın giderilmesi uygun görülmüştür. Meclis kararı ve Önergenin birer suretinin Đl Özel Đdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğüne gönderilmesine; mizin Temmuz 2011 ayı toplantısının

17 Toplantı : Temmuz Karar Sayısı : 206 nin 08/07/2011 tarihli birleşiminde Đl Genel Meclis Üyeleri Koçero ĐMRE ve Tahir HAKAN ın vermiş oldukları önerge de Gevaş Đlçemize bağlı Yanıkçay grup yolu 2,5 Km lik hasbey içme suyu yapılırken arazide kazı izni verilmezken dolayısıyla asfalt tahrip edilmiştir.bu yolu tekrar işler hale gelmesi hususu gündeme alınmıştır. Meclisimizce önerge üzerinde yapılan müzakereler neticesinde; Gevaş Đlçemize bağlı Yanıkçay grup yolu 2,5 Km lik hasbey içme suyu yapılırken arazide kazı izni verilmezken dolayısıyla asfalt tahrip edilmiştir.bu yolu tekrar işler hale gelmesi uygun görülmüştür. Meclis kararı ve Önergenin birer suretinin Đl Özel Đdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne gönderilmesine; mizin Temmuz 2011 ayı toplantısının

18 Toplantı : Temmuz Karar Sayısı : 207 nin 08/07/2011 tarihli birleşiminde Đl Genel Meclis Üyeleri Koçero ĐMRE ve Tahir HAKAN ın vermiş oldukları önerge de Gevaş Đlçemize bağlı Yanıkçay köy yolunun hasbey içme suyu yapılırken mecburiyetten dolayı 500 metre yol tahrip edilmiştir. Bu yolu tekrar faaliyete geçirilmesi için 500 Metre kilit taşı yapılması hususu gündeme alınmıştır. Meclisimizce önerge üzerinde yapılan müzakereler neticesinde; Gevaş Đlçemize bağlı Yanıkçay köy yolunun hasbey içme suyu yapılırken mecburiyetten dolayı 500 metre yol tahrip edilmiştir. Bu yolu tekrar faaliyete geçirilmesi için 500 Metre kilit taşı yapılması uygun görülmüştür. Meclis kararı ve Önergenin birer suretinin Đl Özel Đdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne gönderilmesine; mizin Temmuz 2011 ayı toplantısının

19 Toplantı : Temmuz Karar Sayısı : 208 nin 08/07/2011 tarihli birleşiminde Đl Genel Meclis Üyeleri Koçero ĐMRE ve Tahir HAKAN ın vermiş oldukları önerge de Gevaş Đlçemize bağlı Altınsaç Köyünde 3 gün dövencik mezrasında kırıcılı olmak kaydıyla dört gün iş makinesinin sulama kanalının temizlenmesi hususu gündeme alınmıştır. Meclisimizce önerge üzerinde yapılan müzakereler neticesinde; Gevaş Đlçemize bağlı Altınsaç Köyünde 3 gün dövencik mezrasında kırıcılı olmak kaydıyla dört gün iş makinesinin sulama kanalının temizlenmesi uygun görülmüştür. Meclis kararı ve Önergenin birer suretinin Đl Özel Đdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğüne gönderilmesine; mizin Temmuz 2011 ayı toplantısının

20 Toplantı : Temmuz Karar Sayısı : 209 nin 08/07/2011 tarihli birleşiminde Đl Genel Meclis Üyeleri Koçero ĐMRE ve Tahir HAKAN ın vermiş oldukları önerge de Gevaş Đlçemize bağlı Kurultu köyünün alt yapısı için (kanalizasyon) Đller Bankasından TL ödenek gönderilmiş fakat bu miktar yeterli gelmediğinden dolayı Özel Đdarenin Gevaş a ayırmış olduğu bütçeden TL daha aktarılması hususu gündeme alınmıştır. Meclisimizce önerge üzerinde yapılan müzakereler neticesinde; Gevaş Đlçemize bağlı Kurultu köyünün alt yapısı için (kanalizasyon) Đller Bankasından TL ödenek gönderilmiş fakat bu miktar yeterli gelmediğinden dolayı Özel Đdarenin Gevaş a ayırmış olduğu bütçeden TL nin aktarılması uygun görülmüştür. Meclis kararı ve Önergenin birer suretinin Đl Özel Đdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğüne gönderilmesine; mizin Temmuz 2011 ayı toplantısının

21 Toplantı : Temmuz Karar Sayısı : 210 nin 08/07/2011 tarihli birleşiminde Đl Genel Meclis Üyeleri Koçero ĐMRE ve Tahir HAKAN ın vermiş oldukları önerge de Gevaş Đlçemize bağlı Kuşluk, Kazanç, Koçak, Yanıkçay ve Yemişlik arazi yollarının açılması hususu gündeme alınmıştır. Meclisimizce önerge üzerinde yapılan müzakereler neticesinde; Gevaş Đlçemize bağlı Kuşluk, Kazanç, Koçak, Yanıkçay ve Yemişlik arazi yollarının açılması uygun görülmüştür. Meclis kararı ve Önergenin birer suretinin Đl Özel Đdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğüne gönderilmesine; mizin Temmuz 2011 ayı toplantısının

22 Toplantı : Temmuz Karar Sayısı : 211 nin 08/07/2011 tarihli birleşiminde Đl Genel Meclis Üyeleri Koçero ĐMRE ve Tahir HAKAN ın vermiş oldukları önerge de Edremit Đlçemize bağlı Doğanlarda 1 Km Köşk Köyünde 1 Km e Çayırbaşı ile Köprüler arası metre olan stabilizenin yapılması hususu gündeme alınmıştır. Meclisimizce önerge üzerinde yapılan müzakereler neticesinde;edremit Đlçemize bağlı Doğanlarda 1 Km Köşk Köyünde 1 Km e Çayırbaşı ile Köprüler arası metre olan stabilizenin yapılması uygun görülmüştür. Meclis kararı ve Önergenin birer suretinin Đl Özel Đdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne gönderilmesine; mizin Temmuz 2011 ayı toplantısının

23 Toplantı : Temmuz Karar Sayısı : 212 nin 08/07/2011 tarihli birleşiminde Đl Genel Meclis Üyeleri Đdris KOÇ,Haydar KARADAĞ ve Mehdi Zana DĐNÇ in vermiş oldukları önerge de Erciş Đlçesinin Çökekler köyünün köy içi stabilizesi iş programında olmasına rağmen bu köyün stabilizesi evraklar üzerinde yapılmış olarak gözükmekte aslen daha yapılmayan bu programın tekrardan gözden geçirilmesi hususu gündeme alınmıştır. Meclisimizce önerge üzerinde yapılan müzakereler neticesinde; Erciş Đlçesinin Çökekler köyünün köy içi stabilizesi iş programında olmasına rağmen bu köyün stabilizesi evraklar üzerinde yapılmış olarak gözükmekte aslen daha yapılmayan bu programın tekrardan gözden geçirilmesi uygun görülmüştür. Meclis kararı ve Önergenin birer suretinin Đl Özel Đdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne gönderilmesine; mizin Temmuz 2011 ayı toplantısının

24 Toplantı : Temmuz Karar Sayısı : 213 nin 08/07/2011 tarihli birleşiminde Đl Genel Meclis Üyeleri Kutbettin HACIYUSUFOĞULLARI ve Kemal GÜLER in vermiş oldukları önerge de Gürpınar Đlçesi Akdoğu köyü muhtarı ve köylülerce meclisimize yapmış oldukları müracaatta selden dolayı tarladaki ekinlerine ulaşım sorunu yaşadıkları ve ekinlerin toplama ve taşıma yollarının olmadığını ve gerekli çalışmanın yapılması yönündeki talep ve konunun acili yetiyle yolun açılması hususu gündeme alınmıştır. Meclisimizce önerge üzerinde yapılan müzakereler neticesinde;gürpınar Đlçesi Akdoğu köyü muhtarı ve köylülerce meclisimize yapmış oldukları müracaatta selden dolayı tarladaki ekinlerine ulaşım sorunu yaşadıkları ve ekinlerin toplama ve taşıma yollarının olmadığını ve gerekli çalışmanın yapılması yönündeki talep ve konunun acili yetiyle yolun açılması uygun görülmüştür. Meclis kararı ve Önergenin birer suretinin Đl Özel Đdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne gönderilmesine; mizin Temmuz 2011 ayı toplantısının

25 Toplantı : Temmuz Karar Sayısı : 214 nin 08/07/2011 tarihli birleşiminde Đl Genel Meclis Üyeleri Kutbettin HACIYUSUFOĞULLARI ve Fahrettin ATABAY ın vermiş oldukları önerge de Çaldıran Đlçesi Sarıharman köyünde bulunan H.Mahir mahallenin 1,5 kilo metre yolunun stabilize yapılabilmesi hususu gündeme alınmıştır. Meclisimizce önerge üzerinde yapılan müzakereler neticesinde;çaldıran Đlçesi Sarıharman köyünde bulunan H.Mahir mahallenin 1,5 kilo metre yolunun stabilize yapılabilmesi uygun görülmüştür. Meclis kararı ve Önergenin birer suretinin Đl Özel Đdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne gönderilmesine; mizin Temmuz 2011 ayı toplantısının

26 Toplantı : Temmuz Karar Sayısı : 215 nin 08/07/2011 tarihli birleşiminde Đl Genel Meclis Üyesi Kemal GÜLER in vermiş olduğu önerge de Gürpınar Đlçesinin Çepkenli köyünün Yukarı Beşparmak mezrasının yayla yolunun şivekür mevkii nin Başkale köprü ağzı arasını açma ulaşımı sağlamak acil ihtiyaçtır. hususu gündeme alınmıştır. Meclisimizce önerge üzerinde yapılan müzakereler neticesinde; Gürpınar Đlçesinin Çepkenli köyünün Yukarı Beşparmak mezrasının yayla yolunun şivekür mevkii nin Başkale köprü ağzı arasını ulaşıma açılması uygun görülmüştür. Meclis kararı ve Önergenin birer suretinin Đl Özel Đdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne gönderilmesine; mizin Temmuz 2011 ayı toplantısının

27 Toplantı : Temmuz Karar Sayısı : 216 nin 08/07/2011 tarihli birleşiminde Đl Genel Meclis Üyesi Kemal GÜLER in vermiş olduğu önerge de Gürpınar Đlçesinde bulunan Topçu değirmeni köyü Bükülmez mezrası yani eski akrak mezra yolu halen açılmaması bir talihsizliktir. Mevcut mezra yolunun 2,5 Km lik hususu gündeme alınmıştır. Meclisimizce önerge üzerinde yapılan müzakereler neticesinde; Gürpınar Đlçesinde bulunan Topçu değirmeni köyü Bükülmez mezrası eski akrak mezra yolunun 2,5 Km lik kısmının ulaşıma açılması uygun görülmüştür. Meclis kararı ve Önergenin birer suretinin Đl Özel Đdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne gönderilmesine; mizin Temmuz 2011 ayı toplantısının

28 Toplantı : Temmuz Karar Sayısı : 217 nin 08/07/2011 tarihli birleşiminde Đl Genel Meclis Üyeleri Đdris KOÇ,Haydar KARADAĞ ve Mehdi Zana DĐNÇ in vermiş oldukları önerge de Erciş Đlçesinin Hocaali ile Pay Köyü arasında eski bir kadastro yolu mevcut tekrardan bu yolun açılması hususu gündeme alınmıştır. Meclisimizce önerge üzerinde yapılan müzakereler neticesinde; Đlimiz Erciş Đlçesine bağlı Hocaali ve Pay Köyleri arasında bulunan eski bir kadastro yolunun tekrardan açılması uygun görülmüştür. Meclis kararı ve Önergenin birer suretinin Đl Özel Đdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne gönderilmesine; mizin Temmuz 2011 ayı toplantısının

29 Toplantı : Temmuz Karar Sayısı : 218 nin 08/07/2011 tarihli birleşiminde Đl Genel Meclis Üyeleri Đdris KOÇ,Haydar KARADAĞ ve Mehdi Zana DĐNÇ in vermiş oldukları önerge de Erciş Đlçesinde bulunan Şeytanava mezrasının yolunun açılması hususu gündeme alınmıştır. Meclisimizce önerge üzerinde yapılan müzakereler neticesinde; Đlimiz Erciş Đlçesinde bulunan Şeytanava mezrasının yolunun açılması uygun görülmüştür. Meclis kararı ve Önergenin birer suretinin Đl Özel Đdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne gönderilmesine; mizin Temmuz 2011 ayı toplantısının

30 Toplantı : Temmuz Karar Sayısı : 219 nin 08/07/2011 tarihli birleşiminde Đl Genel Meclis Üyesi Celattin BARTU nun vermiş olduğu önerge de Çatak Đlçesi Sırmalı köyü Beğendik mezrasının yayla yolu acilyetten dolayı birkaç yere büz döşenerek yapılmıştır hususu gündeme alınmıştır. Meclisimizce önerge üzerinde yapılan müzakereler neticesinde; Đlimiz Çatak Đlçesi Sırmalı köyü Beğendik mezrasının yayla yolu acilyetten dolayı birkaç yere büz döşemesi yapılarak nin bilgisine sunulması uygun görülmüştür. Meclis kararı ve Önergenin birer suretinin Đl Özel Đdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne gönderilmesine; mizin Temmuz 2011 ayı toplantısının

T.C. VAN ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi. Toplantı : Ekim Karar Sayısı : 148 Birleşim : 07/10/2009 Karar Tarihi : 07/10/2009

T.C. VAN ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi. Toplantı : Ekim Karar Sayısı : 148 Birleşim : 07/10/2009 Karar Tarihi : 07/10/2009 Toplantı : Ekim Karar Sayısı : 148 nin Eylül 2009 tarihli toplantısında verilen önergeye istinaden gündeme alınan ve incelenerek rapora bağlamak üzere Tarım Orman ve Hayvancılık Komisyonuna havale edilen;

Detaylı

T.C. VA ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi G Ü D E M Đ

T.C. VA ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi G Ü D E M Đ T.C. VA ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi G Ü D E M Đ Đl Genel Meclisinin 2010 Ekim ayı mutat toplantısı. Birleşimin Başlama Tarihi ve Saati: 04/10/2010-10.00 1- Açılış ve Yoklama. 2- Đl Özel Đdaresi (II)

Detaylı

T.C. VA ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi. Toplantı : Haziran Karar Sayısı : 163 Birleşim : 06/06/2011 Karar Tarihi : 06/06/2011

T.C. VA ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi. Toplantı : Haziran Karar Sayısı : 163 Birleşim : 06/06/2011 Karar Tarihi : 06/06/2011 Toplantı : Haziran Karar Sayısı : 163 nin Mayıs 2011 tarihli toplantısında verilen önergeye istinaden gündeme alınan ve incelenerek rapora bağlamak üzere Köy-Altyapı Hizmetleri Komisyonuna havale edilen;

Detaylı

T.C. VA ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi. Toplantı : Ocak Karar Sayısı : 7 Birleşim : 06/01/2011 Karar Tarihi : 06/01/2011

T.C. VA ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi. Toplantı : Ocak Karar Sayısı : 7 Birleşim : 06/01/2011 Karar Tarihi : 06/01/2011 Konu: Mevzii Đmar Toplantı : Ocak Karar Sayısı : 7 Đlimiz Merkez Alaköy Köyü sınırları içerisinde bulunan mülkiyeti AKA Madencilik Đthalat Đhracat San. Tic. Ltd. Şti. adına kayıtlı taşınmaza Mevzi Đmar

Detaylı

T.C. VAN İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. VAN İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi Toplantı : Temmuz Karar Sayısı : 154 nin Haziran 2013 tarihli toplantısında verilen önergeye istinaden gündeme alınan ve incelenerek rapora bağlanmak üzere Enerji ve Tabi Kaynaklar Komisyonuna havale edilen;

Detaylı

T.C. VAN ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi. Toplantı : Şubat Karar Sayısı : 29 Birleşim : 05/02/2010 Karar Tarihi : 05/02/2010

T.C. VAN ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi. Toplantı : Şubat Karar Sayısı : 29 Birleşim : 05/02/2010 Karar Tarihi : 05/02/2010 T.C. VAN ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi Dönem : 2010 Konu: Önerge Toplantı : Şubat Karar Sayısı : 29 Birleşim : 05/02/2010 Karar Tarihi : 05/02/2010 Đl Genel Meclisinin Ocak 2010 tarihli toplantısında

Detaylı

T.C. VAN ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi

T.C. VAN ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi Dönem : 2008 Konu : Soğuk Hv.Dep.ve Loj.Satışı Toplantı : Mart Karar Sayısı : 27 Mülkiyeti Đdaremize ait Van Merkez, Tebrizkapı Mahallesi, Körkehriz mevkii Pafta;97, Ada: 484 ve Parsel:89 da kayıtlı taşınmaz

Detaylı

Van-Tuşba Belediye Meclisi Ağustos Ayı Karar Özetleri

Van-Tuşba Belediye Meclisi Ağustos Ayı Karar Özetleri Van-Tuşba Belediye Meclisi Ağustos Ayı Karar Özetleri Karar Sayısı: 219 1- Belediye Meclisinin 07.07.2015 tarih ve 185 sayılı kararı ile gündeme alınarak, Đmar ve Şehircilik Komisyonuna havale edilen;

Detaylı

Öner YİĞİT Kutbettin HACIYUSUFOĞULLARI Ayla TARHAN İl Genel Meclisi Katip Katip 1. Başkan Vekili

Öner YİĞİT Kutbettin HACIYUSUFOĞULLARI Ayla TARHAN İl Genel Meclisi Katip Katip 1. Başkan Vekili Konu: Program Değişikliği. Toplantı : Mayıs Karar Sayısı : 101 mizin 30.11.2012 tarih ve 277 sayılı kararları ile Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünün 2013 Yılı İş Programında yapımı karara bağlanan Çatak

Detaylı

T.C. VA ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi

T.C. VA ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi Dönem : 2011 Konu: 2011 Yılı Çalışma (Performans) Programı Toplantı : isan Karar Sayısı : 102 Đl Özel Đdaresi 2011 Yılı Çalışma (Performans) Programı ile ilgili nin 07/03/2011 tarih ve 57 sayılı kararı

Detaylı

İL GENEL MECLİSİNİN 2012 YILI EYLÜL AYI TOPLANTI ZABIT VE KARARLARI

İL GENEL MECLİSİNİN 2012 YILI EYLÜL AYI TOPLANTI ZABIT VE KARARLARI İL GENEL MECLİSİNİN 2012 YILI EYLÜL AYI TOPLANTI ZABIT VE KARARLARI Birleşim : 1 Karar Tarihi : 03.09.2012 Karar No : 187 Konusu: Düziçi İlçesi, Alibozlu Köyü, Hemenler Mahal lesi 3 Km, Dereobası Mahallesi

Detaylı

Van-Tuşba Belediye Meclisi Şubat 2015 Ayı Karar Özetleri

Van-Tuşba Belediye Meclisi Şubat 2015 Ayı Karar Özetleri Van-Tuşba Belediye Meclisi Şubat 2015 Ayı Karar Özetleri Kararı Sayısı : 38 1- Đlimiz Van Tuşba Đlçesi Polatoğlu Mahallesinde bulunan 90 pafta, 949 ada, 37 nolu taşınmaz Uygulama Đmar Planında Emsal:1.60,

Detaylı

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİNOCAK AYI KARAR ÖZETLERİ

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİNOCAK AYI KARAR ÖZETLERİ VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİNOCAK AYI KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ : 04.01.2016 KARAR NO: 1 5393 sayılı Belediye Kanunun 20. Maddesi, Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 6.maddesi hükmü çerçevesinde

Detaylı

6- Belediye Başkanlığı Đmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün tarih ve 507 sayılı yazıları ile

6- Belediye Başkanlığı Đmar ve Şehircilik Müdürlüğü nün tarih ve 507 sayılı yazıları ile T.C. VAN TUŞBA BELEDĐYESĐ G Ü N D E M Belediye Meclisinin 2015 Temmuz Ayı Mutat Toplantısı. Birleşimin Başlama Tarihi ve Saati: 06/07/2015-15.00 1-Açılış ve Yoklama. 2- Belediye Başkanlığı Đmar ve Şehircilik

Detaylı

AFYONKARAHĐSAR BELEDĐYESĐ BAYINDIRLIK VE ĐMAR KOMĐSYONUNUN 09-05-2011 TARĐHLĐ VE 87-106 SAYILI RAPORLARI 01 09/05/2011-87 02 09/05/2011-88

AFYONKARAHĐSAR BELEDĐYESĐ BAYINDIRLIK VE ĐMAR KOMĐSYONUNUN 09-05-2011 TARĐHLĐ VE 87-106 SAYILI RAPORLARI 01 09/05/2011-87 02 09/05/2011-88 01 09/05/2011-87 02 09/05/2011-88 03 09/05/2011-89 04 09/05/2011-90 05 09/05/2011-91 06 09/05/2011-92 07 09/05/2011-93 08 09/05/2011-94 09 09/05/2011-95 Belediye Meclisinin 02.05.2011 Tarih ve 278 sayılı

Detaylı

Van-Tuşba Belediye Meclisi Eylül Ayı Karar Özetleri

Van-Tuşba Belediye Meclisi Eylül Ayı Karar Özetleri Van-Tuşba Belediye Meclisi Eylül Ayı Karar Özetleri Karar Sayısı: 246 Komisyon Raporunda; Van Đli Tuşba Đlçesi Bardakçı Mahallesi pafta:vank50c16d, ada:-, parsel:70 nolu taşınmaz 1/1000 ölçekli Uygulama

Detaylı

Van-Tuşba Belediye Meclisi Haziran Ayı Karar Özetleri

Van-Tuşba Belediye Meclisi Haziran Ayı Karar Özetleri Van-Tuşba Belediye Meclisi Haziran Ayı Karar Özetleri Karar Sayısı:158 Đmar ve Şehircilik Müdürlüğünün, Tuşba Đlçesi Şemsibey Mahallesinde bulunan 191 pafta, 689 ada, 2nolu taşınmaz 1/1000 ölçekli Koruma

Detaylı

T.C. VA ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi Dönem : 2011 Konu : Vakıf Mütevelli Heyetine

T.C. VA ĐL ÖZEL ĐDARESĐ Đl Genel Meclisi Dönem : 2011 Konu : Vakıf Mütevelli Heyetine Dönem : 2011 Konu : Vakıf Mütevelli Heyetine Toplantı : Şubat Temsilci seçilmesi. Birleşim : 02/02/2011 Karar Sayısı : 20 Karar Tarihi : 02/02/2011 5263 Sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü

Detaylı

Van-Tuşba Belediye Meclisi Ocak 2015 Ayı Karar Özetleri

Van-Tuşba Belediye Meclisi Ocak 2015 Ayı Karar Özetleri Van-Tuşba Belediye Meclisi Ocak 2015 Ayı Karar Özetleri Kararı Sayısı : 1 5393 Sayılı Belediye Kanunun 25 maddesi ve Belediye Meclis Çalışma Yönetmeliğinin 22. Maddesi uyarınca Belediye Meclisi her yıl

Detaylı

T.C. VAN TUŞBA BELEDĐYESĐ G Ü N D E M

T.C. VAN TUŞBA BELEDĐYESĐ G Ü N D E M T.C. VAN TUŞBA BELEDĐYESĐ G Ü N D E M Belediye Meclisinin 2015 Nisan Ayı Mutat Toplantısı. Birleşimin Başlama Tarihi ve Saati: 06/04/2015-13.00 1-Açılış ve Yoklama. 2-5393 Sayılı Belediye Kanunun 33. maddesinin

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 60 Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Değişikliği Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Sarıçam İlçe Belediye

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-306 09.12.2013 Özü: Ödenek aktarılması K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-306 09.12.2013 Özü: Ödenek aktarılması K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-306 09.12.2013 Özü: Ödenek aktarılması K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 09.12.2013 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 09.12.2013

Detaylı

YOL VE ULAŞIM HĐZMETLERĐ MÜDÜRLÜĞÜ

YOL VE ULAŞIM HĐZMETLERĐ MÜDÜRLÜĞÜ YOL VE ULAŞIM HĐZMETLERĐ MÜDÜRLÜĞÜ Van Merkez ve ilçe köy sayısının 577 ve 491 bağlı mezrası ile toplam 1068 adet yerleşim yeri ile ilgili ulaşımları sağlanmaktadır. Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğümüzce

Detaylı

Rapor No: 01 Rapor Tarihi: 16/05/2014 İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞINA

Rapor No: 01 Rapor Tarihi: 16/05/2014 İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞINA Rapor No: 01 Rapor Tarihi: 16/05/2014 İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞINA muz, İl Genel Meclisinin 08.05.2014 tarih ve 2014/083 sayılı kararı doğrultusunda 12-16 Mayıs 2014 tarihlerinde toplanmıştır. İlk toplantıda

Detaylı

Çalışma Türü. Adet 1

Çalışma Türü. Adet 1 ĐŞ (ÇALIŞMA) PROGRAMI 2007 MAKĐNE ĐKMAL Sıra Đlçe No Çalışma Türü Adet Đl Özel Đdaresi Yapım Greyderi Alımı 2 Đl Özel Đdaresi Paletli Excavatör Alımı 3 Đl Özel Đdaresi Kar Makinesi (Rotatif) Alımı 4 Đl

Detaylı

BOZKURT KAYMAKAMLIĞI KÖYLERE HĐZMET GÖTÜRME BĐRLĐĞĐ 2009 YILI FAALĐYET RAPORU

BOZKURT KAYMAKAMLIĞI KÖYLERE HĐZMET GÖTÜRME BĐRLĐĞĐ 2009 YILI FAALĐYET RAPORU BOZKURT KAYMAKAMLIĞI KÖYLERE HĐZMET GÖTÜRME BĐRLĐĞĐ 2009 YILI FAALĐYET RAPORU 1.SUNUŞ Bozkurt Köylere Hizmet Götürme Birliği Bakanlar kurulunun 17/07/1992 tarih ve 92/3545 sayılı kararıyla Birlik Tüzüğünün

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 104 Mülkiyeti Maliye Hazinesine Erzurum ili Palandöken ilçesi Güzelyurt Mahallesi, 1153 Parsel Belediyemiz sınırları içerisinde olup, 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımız dışındadır.çevre

Detaylı

AFYONKARAHĐSAR BELEDĐYESĐ BAYINDIRLIK VE ĐMAR KOMĐSYONUNUN 10/06/2011 TARĐHLĐ VE SAYILI RAPORLARI. Kararın Özeti

AFYONKARAHĐSAR BELEDĐYESĐ BAYINDIRLIK VE ĐMAR KOMĐSYONUNUN 10/06/2011 TARĐHLĐ VE SAYILI RAPORLARI. Kararın Özeti 01 10/06/2011-112 02 10/06/2011-113 03 10/06/2011-114 04 10/06/2011-115 05 10/06/2011-116 06 10/06/2011-117 07 10/06/2011-118 AFYONKARAHĐSAR Belediye Meclisinin 01.06.2011 Tarih ve 329 sayılı kararı ile

Detaylı

T.C. KIRKLARELĐ ĐL ÖZEL ĐDARESĐ KÖY ĐÇME SUYU TESĐSLERĐ ĐŞLETME, BAKIM VE ONARIM YÖNETMELĐĞĐ. BĐRĐNCĐ BÖLÜM Genel Esaslar

T.C. KIRKLARELĐ ĐL ÖZEL ĐDARESĐ KÖY ĐÇME SUYU TESĐSLERĐ ĐŞLETME, BAKIM VE ONARIM YÖNETMELĐĞĐ. BĐRĐNCĐ BÖLÜM Genel Esaslar T.C. KIRKLARELĐ ĐL ÖZEL ĐDARESĐ KÖY ĐÇME SUYU TESĐSLERĐ ĐŞLETME, BAKIM VE ONARIM YÖNETMELĐĞĐ BĐRĐNCĐ BÖLÜM Genel Esaslar Amaç ve kapsam MADDE 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı, mülga Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü

Detaylı

Sayı : 61943286-301- 08/02/2016 Konu : Meclis Karar Özetleri İlanı. DUYURU

Sayı : 61943286-301- 08/02/2016 Konu : Meclis Karar Özetleri İlanı. DUYURU T.C. MENTEŞE BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü Sayı : 61943286-301- 08/02/2016 Konu : Meclis Karar Özetleri İlanı. DUYURU Menteşe Belediye Meclisinin 02 Şubat 2016 Salı günü saat 14.00 de Konakaltı

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi T.C. TOPLANTI DÖNEMİ 2013/Haziran TOPLANTI GÜNÜ Pazartesi BİRLEŞİM 1 TOPLANTI TARİHİ 03/06/2013 KARAR NO 147 Özü:İlimiz Oğuzlar İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Arslan TÜREMİŞ ve Sungurlu İlçesi İl Genel Meclis

Detaylı

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip

Nuh KARA Ali KILIÇ İbrahim AKKUŞ İl Genel Meclis Başkanı Katip Katip Birleşim : 1 Oturum : 1 Karar Tarihi : 01.10.2015 Karar No : 323 Konusu: İlimize bağlı, Bahçe İlçesi, Yaylalık İnderesi grup yolunun 1.5 Km lik 2.kat asfalt yapım işinin 2015 Mali yılı yatırım programına

Detaylı

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20

T.C. PALANDÖKEN İLÇE BELEDİYE MECLİSİ. Dönemi : 2014 Karar Tarihi : 08.04.2014 Karar No : 20 Karar No : 20 5393 Sayılı Belediye Kanununun 19. Maddesi ile Belediye Meclisi Çalışma Yönetmeliğinin 5.ve 19.maddesi uyarınca görev süreleri tamamlanan 1. Meclis Başkan Vekili ve 2. Meclis Başkan Vekilinin

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi TOPLANTI DÖNEMİ KARAR NO 282 Özü: İlimiz Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyesi Erhan AKAR ve Sungurlu İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Ünal CEVİZCİ nin, İl Genel Meclis Başkanlığına vermiş oldukları dilekçelerinde,

Detaylı

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN MART 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ : 01.03.2016 KARAR NO: 40 Belediye Meclisinin 07.05.2014 tarih ve 10 sayılı kararlarıyla ihdas edilen, Tuşba Belediyesi norm

Detaylı

H. Necmi BAYKAN Sayit CİNER Mahmut ŞAHİN Meclis Başkanı Kâtip Kâtip

H. Necmi BAYKAN Sayit CİNER Mahmut ŞAHİN Meclis Başkanı Kâtip Kâtip Karar Tarihi 01.08.2012 Dönem No 2012/8 Birleşim No 1 Karar No 205 Oturum No 1 Toplantı No 1 hazır bulunan (27) üyenin iştirakiyle Meclis Başkanı H. Necmi BAYKAN ın başkanlığında 28 üye ile toplandı. İlimiz

Detaylı

T.C. KOCAELİ İL ÖZEL İDARESİ İL GENEL MECLİSİ

T.C. KOCAELİ İL ÖZEL İDARESİ İL GENEL MECLİSİ DÖNEM KARAR NO : 55 AĞUSTOS KARAR NO : 1 BİRLEŞİM TARİHİ : 01.08.2013 BİRLEŞİM NO : 1 İl Genel Meclisinin 2013 dönemi, Ağustos toplantısının 01 Ağustos 2013 tarihli, birinci birleşimine ait birinci oturum

Detaylı

Köye Yönelik Alt Yapı Yatırımlar Destekleme Projesi

Köye Yönelik Alt Yapı Yatırımlar Destekleme Projesi Köye Yönelik Alt Yapı Yatırımlar Destekleme Projesi 2013 ADIYAMAN VALİLİĞİ KÖYDES PROJESİ FAALİYET RAPORU Ülke genelinde suyu ve yolu olmayan köy kalmayacak parolasıyla, 2005 yılında hayata geçirilen KÖYDES

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi T.C. TOPLANTI DÖNEMİ 2015/Eylül TOPLANTI GÜNÜ Salı BİRLEŞİM 1 TOPLANTI TARİHİ 01/09/2015 KARAR NO 274 Özü: nin 2015 yılı Eylül ayında görüşülecek konuların toplantı süresince dağılımlarının periyodik şekilde

Detaylı

T.C. KOCAELİ İL ÖZEL İDARESİ İL GENEL MECLİSİ

T.C. KOCAELİ İL ÖZEL İDARESİ İL GENEL MECLİSİ KOCAELİ İL ÖZEL İDARESİ İL GENEL MECLİSİ DÖNEM KARAR NO : 4 ŞUBAT KARAR NO : 1 BİRLEŞİM TARİHİ : 05.02.2014 BİRLEŞİM NO : 3 KOMİSYONA HAVALE GEREKÇESİ : Bütçeyi ve komisyonlarının görev alanını ilgilendirmesi

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 114 Mülkiyeti S.S Beyaz Site Konut Yapı Kooperatifine ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Harput Mahallesi, Pafta:72, Ada:5734, Parsel:5 de kayıtlı taşınmaz 18 K-IV 1/1000 ölçekli uygulama imar

Detaylı

Van-Tuşba Belediye Meclisi Nisan Ayı Karar Özetleri

Van-Tuşba Belediye Meclisi Nisan Ayı Karar Özetleri Van-Tuşba Belediye Meclisi Nisan Ayı Karar Özetleri Kararı Sayısı : 97 Đmar ve Şehircilik Müdürlüğünün, Tuşba Đlçesi Polatoğlu Mahallesi 1137 ada, 22 nolu parsel ile 14 ada, 1 nolu parsel 1/1000 ölçekli

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 24.06.2016 Kararın Nosu : 68 Belediye Meclisinin 01.06.2016 tarih ve 66 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen konuya ilişkin İmar Komisyonu' nun 22.06.2016 tarih ve

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R Sayı: M.01.1.ABB.0.10.01-050.01.04-141 10.09.2012 Özü: İsim verilmesi Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.09.2012 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 10.09.2012 tarih ve M.01.1.ABB.010.01-301.01-151 sayılı

Detaylı

/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ

/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ TOPLANTI TARİHİ 02.05.2017 KARAR NO 57 BÜTÇE KOMİSYON BAŞKANLIĞI 19-20-27.04.2017/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ 04.04.2017 tarih ve 47 nolu Meclis Kararı ile Plan

Detaylı

T.C. VAN İLİ GENEL MECLİSİ. Konu : Okul Bahçelerinin Karar No : 2 Asfaltlanması

T.C. VAN İLİ GENEL MECLİSİ. Konu : Okul Bahçelerinin Karar No : 2 Asfaltlanması Konu : Okul Bahçelerinin Karar No : 2 Asfaltlanması 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 13. maddesi uyarınca Valilik Makamınca İl Genel Meclisimizin gündemine alınması amacıyla havale edilen Milli Eğitim

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 23 Mevcut Yaşar KESKİN- Mustafa ÖZDEMİR- Feruze DUMAN-İsmail KAHYA- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile 2017

Detaylı

A.Settar DEMİR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis 2.Başkan V. Kâtip Üye Kâtip Üye

A.Settar DEMİR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis 2.Başkan V. Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 133 Mülkiyeti Ramazan DURMAZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahmangazi Mahallesi, Ada:957, Parsel: 25 de kayıtlı taşınmazlar 18-M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda h: 10

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ Karar Tarihi : 03/10/2011 Toplantı Dönemi : 2011 Karar Niteliği :Olağan Meclis Toplantısı Toplantı No : 10 Birleşim No : 10 Oturum No : 1 Belediye Meclisi 2011

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Revizyon Uygulama İmar Planına Ait Komisyon Raporu

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 47 Palandöken İlçesi Adnan Menderes Mahallesinde bulunan taşınmazın ifraz tevhit ve parselasyon işlemleri sonucunda Kadastronun ada 1620 parsel 17 de kayıtlı 172,38 m² den ibaret olan taşınmazda

Detaylı

T.C. VAN ĐL ÖZEL ĐDARESĐ ĐL ENCÜMENĐ TARĐHĐ : 16/02/2006 KONUSU: Kilim Đpliği KARAR NO : 6

T.C. VAN ĐL ÖZEL ĐDARESĐ ĐL ENCÜMENĐ TARĐHĐ : 16/02/2006 KONUSU: Kilim Đpliği KARAR NO : 6 TARĐHĐ : 16/02/2006 KONUSU: Kilim Đpliği KARAR NO : 6 Đl Encümeni Genel Sekreter in başkanlığında, Üye Seyfettin YAĞIZ, Üye Đsmail GÖKTAŞOĞLU, Üye M.Salih ÖZBEK, Üye Sedat GÖRÜR ün katılımıyla toplandı.

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 44 Mülkiyeti Belediyemize ait Erzurum İli Palandöken İlçesi Yunus Emre (Osman Bektaş) Mahallesi Kadastronun Ada 6090, Parsel 5 de kayıtlı 2381.17 m² den ibaret konut arsası 2886 sayılı Devlet

Detaylı

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN HAZİRAN 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ

VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN HAZİRAN 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ VAN-TUŞBA BELEDİYE MECLİSİNİN HAZİRAN 2016 TARİHLİ KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ : 06.06.2016 KARAR NO: 104 Belediyemiz 2015 Mali yılı kesin hesabının 5393 sayılı Belediye Kanununun 18. maddesinin (b) bendi

Detaylı

Kosova Cumhuriyeti İpek Belediyesi Kardeş Şehir Olma Talebi

Kosova Cumhuriyeti İpek Belediyesi Kardeş Şehir Olma Talebi T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU 21 Kosova Cumhuriyeti İpek Belediyesi Kardeş Şehir Olma Talebi Kosova Cumhuriyeti İpek Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 02.04.2018 tarihli oturumunda

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 03 Mart 2017 Cuma günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

2013 YILI ĐL GENEL MECLĐSĐ KASIM AYI KARAR ÖZETLERĐ

2013 YILI ĐL GENEL MECLĐSĐ KASIM AYI KARAR ÖZETLERĐ 2013 YILI ĐL GENEL MECLĐSĐ KASIM AYI KARAR ÖZETLERĐ KARAR TARĐHĐ NO SU ÖZÜ 04/11/2013 249 5302 Sayılı Đl Özel Đdaresi Kanunu nun 10. ve 45. maddeleri ile 10/03/2006 tarih ve 26104 Sayılı Resmi Gazete de

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-32 11.02.2014 Özü: Yetki verilmesi K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-32 11.02.2014 Özü: Yetki verilmesi K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-32 11.02.2014 Özü: Yetki verilmesi K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 11.02.2014 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 11.02.2014

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 82 Mülkiyeti Murat AYDIN a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Taşlıgüney Mahallesi, 3 Pafta, 455 Parselde kayıtlı taşınmaz Belediyemiz sınırları içerisinde olup, 1/1000 ölçekli uygulama imar

Detaylı

K A R A R I N Ö Z Ü Başkanın Senelik İzin Kullanımı

K A R A R I N Ö Z Ü Başkanın Senelik İzin Kullanımı Karar No : 1 Konusu : Başkanin senelik izni. Evrak No : 2410 Dönemi : Ocak 2014 Geliş Tarihi : 27/12/2013 Toplantı No : 1 Dairesi : Yazi İşleri Müd. Birleşim No : 1 Birimi : Yazi İşleri Müd. Oturum No

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 19 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 19 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.12.2017 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 19 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : A.S.M Yer Tahsisi. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 04/12/2017 tarihli

Detaylı

T.C. DEREPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. 2 Adet Encümen Üyesi seçimi. Kararın Konusu. Karar No 17. Kararın Tarihi 02/04/2015 Ö N E R İ :

T.C. DEREPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. 2 Adet Encümen Üyesi seçimi. Kararın Konusu. Karar No 17. Kararın Tarihi 02/04/2015 Ö N E R İ : Tarihi 17 2 Adet Encümen Üyesi seçimi. Hakkı ERDOĞAN-İsmail DENİZERİ 5393 Sayılı Belediye Kanununun 33/b Maddesi gereğince belediye meclisinin bir yıl için gizli oyla seçeceği 2 üye, Mali Hizmetler Birim

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi T.C. TOPLANTI DÖNEMİ 2015/Ekim TOPLANTI GÜNÜ Pazartesi BİRLEŞİM 1 TOPLANTI TARİHİ 05/10/2015 KARAR NO 310 Özü: Mecitözü İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Hacı BOLAT ve Kargı İlçesi İl Genel Meclis Üyesi Mesut

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 07.07.2015 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 02 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 07.07.2015 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 02 PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 02 KONU : Ödenek Aktarma. Komisyonumuza havale edilen Mali Hizmetler Müdürlüğü nün 22/05/2015 tarih ve 5183 sayılı teklifi üzerinde inceleme yapılması talep edilmektedir.

Detaylı

İL ÖZEL İDARESİ 2011 YILI YATIRIM PROGRAMI. Bütçe Yılı 2011 FAALİYET PROGRAMI 5 ULAŞTIRMA HİZMETLERİ

İL ÖZEL İDARESİ 2011 YILI YATIRIM PROGRAMI. Bütçe Yılı 2011 FAALİYET PROGRAMI 5 ULAŞTIRMA HİZMETLERİ KURUMSAL 44.11.01. İL Sİ Sayfa No 1 BİRİMİ 10 YOL VE ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYET TÜRÜ 4 LER VE HİZMETLER FAALİYET PROGRAMI 5 ULAŞTIRMA HİZMETLERİ ÖDENEK ( TL ) TESVİYE ( YENİ LER ) 1. 06 5 7 08

Detaylı

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ

T.C. SAKARYA SERDĠVAN BELEDĠYE MECLĠSĠ Karar No : 95 Özü: Adapazarı-Tepeören (Kuzey) Yenileme Karar Trh : Enerji Ġletim Hattının Plan Tadilat teklifi. (PĠN: 4260,6) Belediye Meclisi, ın BaĢkanlığında, seçilmiģ Haluk Uğur DAĞISTANLI, Hüseyin

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R Sayı: M.01.1.ABB.0.10.01-050.01.04-112 10.07.2012 Özü: Nazım İmar Planı Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.07.2012 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 10.07.2012 tarih ve M.01.1.ABB.0.10.01-301.01-91

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 161 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

İL GENEL MECLİSİNİN 01 TEMMUZ 2015 ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPILAN 1. BİRLEŞİM ZABIT ÖZETİ

İL GENEL MECLİSİNİN 01 TEMMUZ 2015 ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPILAN 1. BİRLEŞİM ZABIT ÖZETİ İL GENEL MECLİSİNİN 01 TEMMUZ 2015 ÇARŞAMBA GÜNÜ YAPILAN 1. BİRLEŞİM ZABIT ÖZETİ, Meclis Başkanı Nuh KARA nın Başkanlığında Toplantı salonunda 01.07.2015 Çarşamba günü saat 14.00 da toplandı. Gündemin

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 3.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 3.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal, Yakacık 120 Pafta, 12626 Ada 1 parsel ile 12341 Ada 68 parsel arasında kalan tescilsiz kadastral alandaki (Eski 970 Ada 2 Parselin) Park Alanının bir kısmının Cami Alanına Alınmasına

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 4 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 4 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA MECLİSİ Tarih : 07.02.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 4 KONU : İptal-İhdas. üzere Komisyonumuza havale edilen İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü nün 27/01/2012 tarih ve 116 sayılı teklifi üzerinde

Detaylı

EK -2 ANTALYA İL ÖZEL İDARESİ TARIM ve ALTYAPI HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI

EK -2 ANTALYA İL ÖZEL İDARESİ TARIM ve ALTYAPI HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 36 Yerüstü suyundan cazibeli sulama tesisi yapımı 1- Muhtarlık veya Belediye başkanlığı tarafından verilecek dilekçe (Örnek-1 ) 2- Üzerinde inşaat çalışması yapılacak olan arazi sahiplarinden alınacak

Detaylı

ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA HUKUK KOMİSYONU RAPORU

ŞİŞLİ BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA HUKUK KOMİSYONU RAPORU TEKLİFİN ÖZÜ..: 2 adet mimar kadrosunun iptal edilerek yerine 2 adet mühendis kadrosunun ihdas edilmesi talebi hk. Komisyonumuza havale edilmiş bulunan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünün 14 Ocak 2015

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 25.11.2015 Kararın Nosu : 91 Belediyemizin 2016 mali yılında vermiş olduğu hizmetlerden dolayı alınması gereken fiyat tarife cetvellerine ek gelir ücretlerinin belirlenmesinin

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 57 Mevcut Mustafa ÖZDEMİR-Yaşar KESKİN- Feruze DUMAN- İsmail KAHYA- Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki ile 2017

Detaylı

MECLİS MÜZEKKERE TUTANAĞI

MECLİS MÜZEKKERE TUTANAĞI 1 MECLİS MÜZEKKERE TUTANAĞI Arhavi Belediye Meclisi 05.02.2013 Çarşamba günü sat 15.00 da Belediye Başkanlık makamında Belediye Başkanı Coşkun HEKİMOĞLU Başkanlığında üyelerden, M. Namık KÖSEOĞLU,Mehmet

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ

İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ Talas Belediyesi 31.15 km2 lik yüzölçüm ve 9 malaleden oluşmakta iken 5747 Sayılı Yasa gereği Erciyes,Zincidere, Başakpınar, Kuruköprü ve Kepez Belediyesi Tüzel Kişiliğini

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ Yavuz KOCAMAN Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 154 Mülkiyeti Üçüzler Konut Yapı Kooperatifine ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Osman Bektaş Mahallesi, Ada: 5829, Parsel:1 de kayıtlı taşınmaz 17 L-II 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

T.C VAN İLİ GENEL MECLİSİ

T.C VAN İLİ GENEL MECLİSİ Konu: Hayvancılığın Geliştirilmesi Karar No : 19 Kanun Taslağı İl Makamından İl Genel Meclis Başkanlığına gönderilen 13.04.2005 tarih ve B054VLK4650400.05.(12/272) sayılı Hayvancılığı Geliştirme Kanun

Detaylı

Komisyonuna havale edilmesine Meclisimizce mevcudun oybirliği ile karar verildi.

Komisyonuna havale edilmesine Meclisimizce mevcudun oybirliği ile karar verildi. (2015/1) Meclis te yapılan görüşmeler ve açık oylama neticesinde; Belediyemiz Zabıta Müdürlüğünde görev yapan Zabıta Müdürü, Zabıta Amiri, Zabıta Komiserleri ve Zabıta Memurlarına 2015 Yılında ödenecek

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 26.07.2016 Kararın Nosu : 72 Meclis Üyelerinden Hüseyin ERTUĞRUL bulunduğu Cumhuriyet Halk Partisi' nden istifa etmiş olduğundan, 5393 Sayılı Belediye Kanununun 24.maddesi ile

Detaylı

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU

PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU PLAN VE BÜTÇE HİZMETLERİ KOMİSYONU RAPORU İl Genel Meclisinin 01.10.2015 tarih ve 326 sayılı kararı ile komisyonumuza havale edilen, 5302 Sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 31.maddesi ile 5018 Sayılı Kamu

Detaylı

T.C KARABÜK İLİ İL GENEL MECLİSİ 2014 YILI KASIM AYI KARAR ÖZETLERİ

T.C KARABÜK İLİ İL GENEL MECLİSİ 2014 YILI KASIM AYI KARAR ÖZETLERİ K. No. Karar Tarihi KARAR ÖZETLERİ 228 03.11.2014 229 03.11.2014 230 04.11.2014 231 05.11.2014 232 06.11.2014 233 06.11.2014 Yurtdışına gidecek olan İl Genel Meclis Üyesi Metin ÇAKIR ın Kasım ayı toplantıları

Detaylı

T.C. KONYA MERAM BELEDİYE BAŞKANLIĞI PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

T.C. KONYA MERAM BELEDİYE BAŞKANLIĞI PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK T.C. KONYA MERAM BELEDİYE BAŞKANLIĞI PLAN VE PROJE MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV VE ÇALIŞMA ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1: Bu Yönetmeliğin

Detaylı

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi

T.C. ÇORUM İL ÖZEL İDARESİ İl Genel Meclisi TOPLANTI DÖNEMİ Pazartesi BİRLEŞİM 1 TOPLANTI TARİHİ 04/05/2015 KARAR NO 164 Özü: İlimiz Merkez İlçe İl Genel Meclis Üyesi Yurdanur ÖZZEHİNLİ nin, İl Genel Meclis lığına vermiş olduğu dilekçesinde, mazereti

Detaylı

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. MUĞLA İLİ DALAMAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI MECLİS I Havale Tarihi : 09.11.2016 Kararın Nosu : 98 Belediye Meclisinin 01.11.2016 tarih ve 95 sayılı kararı ile İmar Komisyonuna havale edilen sokak ismi ile ilgili 09.11.2016 tarih ve 12 sayılı İmar

Detaylı

DESTEK HĐZMETLERĐ MÜDÜRLÜĞÜ

DESTEK HĐZMETLERĐ MÜDÜRLÜĞÜ 1. MALĐ BĐLGĐLER SOSYAL TESĐSLER DESTEK HĐZMETLERĐ MÜDÜRLÜĞÜ Misafirhanenin Genel Bilançosu Dönem Kalan Misafir sayısı Elde Edilen Gelir 2006 1144 6.919,00.-YTL Kira ve Lokal Geliri: 5.300,00.- YTL Đl

Detaylı

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Görevleri. MADDE 12.6. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görevleri, aşağıda sıralandığı gibidir.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Görevleri. MADDE 12.6. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görevleri, aşağıda sıralandığı gibidir. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün Görevleri MADDE 12.6. İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün görevleri, aşağıda sıralandığı gibidir. 12.6.1. 5393 Sayılı Belediye Kanunu, 5216 Sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu,

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU ÖZEL KALEM MÜDÜRLÜĞÜ. 50 plan değişikliği T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 50 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Akkuyu Mahallesi 158 ada 1 Sarıçam İlçe Belediye Meclisinin 04.05.2015 tarihli oturumunda okunan parsel 1/1000

Detaylı

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13 Karar No : 13 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

SARAY Saray İlçesinin Tarihçesi:

SARAY Saray İlçesinin Tarihçesi: Saray İlçesinin Tarihçesi: Saray İlçesinin ne zaman ve kimler tarafından hangi tarihte kurulduğu kesin bilinmemekle beraber, bölgedeki yerleşimin Van Bölgesinde olduğu gibi tarih öncesi dönemlere uzandığı

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 153 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

T.C. KOCAELİ İL ÖZEL İDARESİ İL GENEL MECLİSİ

T.C. KOCAELİ İL ÖZEL İDARESİ İL GENEL MECLİSİ DÖNEM KARAR NO : 12 ŞUBAT KARAR NO : 1 BİRLEŞİM TARİHİ : 04.02.2013 BİRLEŞİM NO : 1 İl Genel Meclisinin 2013 dönemi, ŞUBAT toplantısının 04.02.2013 tarihli, birinci birleşimine ait, birinci oturum gündemde

Detaylı

İL GENEL MECLİSİ 2015 EYLÜL AYI KARAR ÖZETLERİ

İL GENEL MECLİSİ 2015 EYLÜL AYI KARAR ÖZETLERİ İL GENEL MECLİSİ 2015 EYLÜL AYI KARAR ÖZETLERİ KARAR TARİHİ NO SU KARAR ÖZETİ 01/09/2015 188 Lalapaşa İlçesi Ortakçı-Karayusuf (6,5 Km.) yolunun 2015 yılı İl Özel İdaresi I.Kat Asfalt programına alınması

Detaylı

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI KONU : 5393 sayılı Belediye Kanununun 18 nci maddesi ile Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Yönetmeliğinin 36 ncı maddesine istinaden mütenevvi müdürlüklerden mütenevvi kalemler arasında ödenek aktarılması.

Detaylı

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ

T.C. DÜZCE İL ÖZEL İDARESİ İL ENCÜMENİ Karar Tarihi: 05.03.2015 Karar No : 69 Konu: İlimiz, Çilimli İlçesi, Pırpır Köyü 101 ve 1281 nolu parsellerin tevhidi. İl Encümeni 05.03.2015 Perşembe günü saat 11:00 de İl Özel İdaresi Genel Sekreteri

Detaylı

Meclisin tasviplerine arz olunur. 07/09/2009

Meclisin tasviplerine arz olunur. 07/09/2009 BELEDĐYE TRAFĐK KOMĐSYON RAPORLARI Tarihi Sayısı Karar Özeti 07/09/2009 2009/112 (2009/112: Belediye Meclisinin 01/09/2009 tarih ve 465 sayılı kararı ile Trafik Komisyonuna havale edilen; 2. Belediye Şehir

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 28 : İller Bankasından Araç Ve İş Makinesi Alımı İçin Kredi Kullanılması Hususunun Görüşülmesi Destek Hizmetleri Müdürlüğümüzün Araç ve İş Makinesi Alımı Hususunda kredi

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S. Sayı: 67597785-050.01.04-288 13.10.2015 Özü: Nazım İmar Plan Değişikliği K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S. Sayı: 67597785-050.01.04-288 13.10.2015 Özü: Nazım İmar Plan Değişikliği K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-288 13.10.2015 Özü: Nazım İmar Plan Değişikliği K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisi nin 13.10.2015 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın

Detaylı

U T A N A K. Dönem : 2015 Toplantı : Mayıs Birleşim : 4 Oturum : 1 Birleşim Tarihi : 07.05.2015 Birleşim Saati : 16.00

U T A N A K. Dönem : 2015 Toplantı : Mayıs Birleşim : 4 Oturum : 1 Birleşim Tarihi : 07.05.2015 Birleşim Saati : 16.00 T U T A N A K Dönem : 2015 Toplantı : Mayıs Birleşim : 4 Oturum : 1 Birleşim Tarihi : 07.05.2015 Birleşim Saati : 16.00 Gündemin 1. maddesinde yer alan yoklama yapıldı. 34 üyeden müteşekkil İl Genel Meclisinin

Detaylı