Bu teknolojinin merkezinde tazelik var.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bu teknolojinin merkezinde tazelik var."

Transkript

1 Bu teknolojinin merkezinde tazelik var. Bosch NoFrost Kombi buzdolabının HydroFresh çekmecesi sebze ve meyveleri, ChillerSafe çekmecesi ise et ürünlerini 2 kat daha uzun süre taze tutar.

2 2 Bosch Buzdolapları Sadece bugünkü değil gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler. Bosch un sürdürülebilir, verimli, estetik, ekonomik ve kullanışlı ev aletleri üretirken izlediği yolun temelini teknoloji oluşturur. Çevre dostu üretim yöntemlerinden enerji verimliliğine sahip teknoloji araştırmalarına kadar tüm birimlerde, işimize daima bu ilke yön verir. Tüketiminin ev içindeki dağılımı Elektrik tüketimi Kişi başına günlük su tüketimi: 123 litre Aydınlatma TV, iletişim ve bilgisayar %12 %8 %29 Buzdolabı ve dondurucular Diğer Sifon %9 %36 Banyo, duş yapmak ve vücut bakımı Isıtma (Kalorifer) %27 %15 Suyun ısıtılması (çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi dahil) %17 %19 Yemek, ütü ve çamaşır kurutma Çamaşır yıkamak Bulaşık yıkamak %12 %6 %6 %4 Yeme içme Oda temizliği, araç bakımı, bahçe Kaynak: Bundesverband der Energie- und Wasserwirtschaft (BDEW), 2008 (Elektrik ve su idaresinden sorumlu Alman federal birlik) yıllarında Bosch ürünlerinde enerji ve su tüketim oranları karşılaştırma tablosu Çamaşır Makinesi Kurutma Makinesi Bulaşık Makinesi Elektrikli Ankastre Fırın Buzdolabı Derin Dondurucu Buzdolabı-Dondurucu Kombinasyonu Bir kilogram çamaşır başına tüketim (60 C de yıkanan renkli çamaşırlar için). Bir kilogram çamaşır başına tüketim (Pamuklu çamaşırın dolaba kaldırılacak kadar 1000 devirde kurutulması). Her yıkamada bulaşık birimi başına tüketim. EN e göre güç tüketimi. 100 litre kullanım hacminin 24 saat içindeki güç tüketimi. 100 litre kullanım hacminin 24 saat içindeki güç tüketimi. 100 litre kullanım hacminin 24 saat içindeki güç tüketimi. Elektrik tüketimi* Su tüketimi* Elektrik tüketimi* Elektrik tüketimi* Su tüketimi* Elektrik tüketimi* Elektrik tüketimi* Elektrik tüketimi* Elektrik tüketimi* 0,26 13 l 0,61 0,10 1,33 l 1,10 0,55 0,13 7 l 0,23 0,05 0,56 l 0,69 0,30 0,13 0,15 0,50 0, %50 ye -%46 ya -%62 ye -%47 ye -%58 e -%37 ye -%57 ye -%73 e -%68 e WAS kodlu çamaşır makinesi, WTW kodlu kurutma makineleri, SMS 69T68 EU / SMI 69T65 EU kodlu bulaşık makineleri, KIR 26A61 kodlu buzdolabı, GSN 40AW40 kodlu derin dondurucu ve KGN 36SB40 kodlu buzdolabı-derin dondurucu kombinasyonunun standart programa göre ölçülen tüketim değerlerinin karşılarştırılması. Tüm 2010 Bosch modeller, standart programa göre elde edilen tüketim değerleriyle 1996 yılına ait benzer Bosch modellerin (WFM 2030, WFM 3030, WFM SMS 6702 / SMI KIR 2503, GSU 3102, KGF 3302) tüketim değerlerinin karşılaştırılması. HBA 38B752 D kodlu elektrikli ankastre fırının (2011 model) standartlara uygun olarak ölçülen tüketim değerlerinin, 1999 model HBN 4550 kodlu elektrikli ankastre fırının, yine aynı şekilde ölçülen tüketim değerlerinin karşılaştırılması.

3 Bosch Buzdolapları 3 Doğa Dostu Teknoloji Doğa Dostu Teknoloji mühürü; enerji, su veya diğer doğal kaynaklarda son derece düşük tüketim değerlerine sahip, devrim yaratan teknolojilerin kullanıldığı, en üst düzey verimliliği olan ürünleri gösterir. Ve tabii ki tüm bu ürünler, diğer Bosch ürünlerinde olduğu gibi çevre dostudurlar.

4 4 Bosch Buzdolapları Bizce, enerji tüketimi konusunda büyükler örnek olmalı. A++ enerji sınıfına sahip Bosch Glass Edition NoFrost buzdolabı, çok daha az elektrik tüketir. Doğa Dostu Teknoloji verimlilik sınıfı A++ Yeni Glass Edition NoFrost buzdolabı, A enerji sınıfına göre %45 e kadar daha az enerji kullanır. Bu da çok büyük bir enerji tasarrufu sağlar. Çünkü buzdolabı ve dondurucular tüm ev aletleri arasında en uzun ömürlü olanlardır ve ortalama olarak yıl kadar kullanılır, üstelik tüm yıl boyunca çalışır. tasarrufuna dair tavsiyeler - Buzdolabı ve derin dondurucular, ocak veya kalorifer gibi ısı kaynaklarının yakınına yerleştirilmemelidir. - Buzdolabı ve derin dondurucuların kapısının tam olarak kapandığına ve lastik izolasyonun sağlam olmasına dikkat edilmelidir. - Buzdolabı ve derin dondurucuların kapısını, mümkün olduğunca az süre açık tutun ki cihazın içi, dışarıdan gelen havayla dolmasın. - Eski buzdolabınızı bodrumunuzda değerlendiriyor olabilirsiniz; ancak bu size tahmininizden daha pahalıya patlayabilir. Çünkü yeni bir cihaza göre eski buzdolabınız yaklaşık 3 kat daha fazla elektrik tüketmektedir. Buzdolabı-Dondurucu Kombinasyonu 100 litre kullanım hacminin 24 saat içindeki güç tüketimi. Elektrik tüketimi* 0,50 0, yıllarında Bosch buzdolaplarında enerji tüketim oranları karşılaştırma tablosu %68 e

5 Bosch Buzdolapları 5

6 6 Bosch Buzdolapları Yeni NoFrost Kombi buzdolaplarında sebze ve et ürünleri 2 çekmeceden oluşan tazelik merkezi nde korunur. Yeni NoFrost Kombi buzdolaplarının HydroFresh çekmecesinde sebzeler, ChillerSafe çekmecesinde et ürünleri farklı sıcaklıklarda korunarak çok daha uzun süre taptaze kalır. Camdan gelen şıklık Farklı tasarımı ile ön plana çıkan NoFrost kombi buzdolapları, camla kaplı ön yüzeyleriyle mutfağınıza eşsiz bir şıklık katacak. Siyah cam veya çelik cam seçeneklerinden mutfağınıza uygun olanı seçebilirsiniz. Mükemmel tasarım, üstün teknoloji ve yüksek enerji tasarrufunun bir araya geldiği NoFrost kombi buzdolapları ile çok rahat edeceksiniz. Vitamin koruma merkezi HydroFresh teknolojisi HydroFresh Box a özel manuel sürgü sistemi, bu teleskopik çekmeceye yerleştirdiğiniz yiyeceklerin daha fazla hava ile temas etmesini engeller. Ayrıca HydroFresh Box ın dalgalı tabanı, yiyeceklerin zemine daha az değmesini sağlayarak onları korur. Mükemmel saklama koşulları sunan HydroFresh teknolojisi, vitamin ve nem kaybını önleyerek sebze ve meyvelerin besin değerlerini daha uzun süre muhafaza eder ve yiyecekleri 2 kat daha uzun süre taze tutar. ChillerSafe Ekstra soğuk teleskopik ChillerSafe çekmecesi ise balık ve etin 2 kat daha uzun süre taze kalmasına imkân tanır. Dondurucudan gelen soğuk buhar, sıcaklığı yaklaşık 0 C ortalama değerde sabit tutarak gıdaların ömrünü uzatır. verimlilik sınıfı A+ Yeni NoFrost kombi buzdolapları, A enerji sınıfına göre %23 e kadar daha az enerji kullanır. Bu da çok büyük bir enerji tasarrufu sağlar. Çünkü buzdolapları ve dondurucular tüm ev aletleri arasında en uzun ömürlü olanlardır ve ortalama olarak yıl kadar kullanılır, üstelik tüm yıl boyunca çalışır. LED ışıklı panel NoFrost kombi buzdolapları, yeni ışıklandırma sistemi ile hem daha aydınlık hem daha kullanışlı. LED ışıkları arkaya yansıtılarak gözlerinizi kamaştırmadan buzdolabının içini aydınlatır. Ayrıca buzdolabının içinde size daha fazla alan sunmak için LED ışıkları yan duvarın içine yerleştirilmiştir. Üstelik buzdolabının ömrü boyunca çalışan LED ışıklar, diğer buzdolabı lambalarından daha az enerji tüketir. İşte bu nedenlerle NoFrost kombi buzdolaplarının yeni ışıklandırma sistemi sadece şık değil; aynı zamanda pratik ve ekonomik. NoFrost NoFrost sistemiyle buz çözme işlemi tarihe karışıyor. Bu sistem sayesinde soğuk ve kuru hava soğutma kanalları ile buzdolabı içinde homojen olarak dağıtılarak yiyeceklerin en etkin ve en kısa sürede soğutulması sağlanır. *HydroFresh çekmecesi olmayan bir Bosch NoFrost buzdolabıyla kıyaslandığında.

7 Bosch Buzdolapları 7

8 8 Bosch Buzdolapları Yiyecekler daha önce hiç bu kadar iyi korunmamıştı. Üstün teknolojili Bosch NoFrost buzdolapları yiyeceklere mükemmel koruma sağlar.

9 Bosch Buzdolapları 9 4 Yıldızlı Derin Dondurucu Buzdolabınızın dört yıldızlı derin dondurucu bölümü, yiyeceklerinizi sürekli taze tutmak ve uzun süre korumak için en ideal çözümdür. Buzdolabınızın derin dondurucu bölümü, yiyecekleri +25 C den -18 C ye kadar soğutur ve bu işlem, sadece 24 saat içinde gerçekleştiği için yiyeceklerin hücre zarı zarar görmez. Böylece yiyeceklerinizi derin dondurucunuzda 2 ila 12 ay tazeliğini koruyarak saklayabilirsiniz. AirFresh Filter AirFresh Filter özellikle sarmısak, balık, peynir veya soğan gibi yoğun kokulu gıdalardan gelen kötü kokuları önemli ölçüde azaltır ve buzdolabı içinde kötü kokuların birbirine karışmasını engeller. AirFresh Filter ömür boyu garantili ve değiştirilmesi gerekmeyen tek filtredir. Dinamik MultiAirflow ve AirCarpet ile Homojen Soğutma Geliştirilmiş yeni hava akış sistemi MultiAirflow sayesinde gıdalar %40 daha hızlı sürede soğur ve buzdolabı içindeki her noktada eşit oranda soğukluk sağlanır. Ayrıca %30 genişletilmiş hava kanallarından oluşan AirCarpet hava halısı sayesinde tüm cam rafların her noktasında dengeli ve eşit soğukluk elde edilir. Böylece gıdalar buzdolabının içindeki her konumda ideal sıcaklığını ve tazeliğini korur. ColdTray Kapı raflarına özel ColdTray sistemi, diğer gıdalardan biraz daha soğuk servis edilmesi gereken beyaz peynir, yumurta, açık süt veya içecek gibi gıdalar için idealdir. Buzdolabının iç bölümlerinden gelen ekstra soğuk hava doğrudan bu özel kapı raflarına yönelir, böylece daha iyi bir soğutma sağlanır. VitaControl Buzdolabının hem iç hem de dış yüzeyine yerleştirilmiş sensörler, cihazın içindeki sıcaklığın sabit kalmasını sağlar. Böylece yiyecekler buzdolabında daha uzun süre bozulmadan ve gerçek tadında saklanabilir.

10 10 Bosch Buzdolapları Sadece yiyecekleri değil, sizi de düşündük. Fonksiyonel kullanım olanakları sunan Bosch NoFrost buzdolapları ile çok rahat edeceksiniz. Buzmatik Dondurucunun kapısına entegre edilen buzmatik sayesinde dondurucuda daha fazla kullanım alanı sağlanır. Ayrıca yukarıdan çekmeli kol sistemi sayesinde kolayca buz alabilirsiniz. Özel Şişe Rafı Buzdolabı içine entegre edilmiş özel tasarım şişe rafı, şişelerin rahat ve güvenli bir şekilde muhafaza edilmesini sağlar. Metal Çerçeveli Kırılmaya Dirençli Cam Raflar Yeni tasarımlı genişletilmiş metal çerçeve ile çevrili kırılmaya dirençli cam raflar hem daha dayanıklı, hem de daha şık bir görünüm sunar. Değiştirilebilir Kapı Yönü Buzdolabınızın kapı yönünü arzunuza göre ayarlayabilir; soldan sağa ya da sağdan sola açılmasını sağlayabilirsiniz. Fingerprint free (Leke Tutmayan Çelik) Buzdolabınızın dış yüzeyine kaplanan özel bir film tabakası sayesinde çelik dış yüzey üzerinde parmak izi kalmaz ve leke oluşmaz.

11 Bosch Buzdolapları 11

12 12 Bosch Buzdolapları KGN 49S70 NE NoFrost Buzdolabı Metal Glass Edition KGN 57S70 NE Metal Glass Edition KGN 57S50 NE Black Glass Edition Teknik özellikler Çelik cam dış yüzey Tamamen düz ve kapalı arka yüzey Dokunmatik cam kapı elektroniği VitaControl elektronik (LED üzerinden okunabilir) Görsel ve işitsel uyarı sistemi MultiAirflow ChillerSafe ColdTray (ekstra soğuk kapı rafı) Otomatik kapanabilen şok dondurma fonksiyonu Buzmatik Buzdolabı net hacim: 380 l Derin dondurucu net hacim: 98 l Toplam brüt hacim: 509 l performansı: A++ Çelik cam dış yüzey Dokunmatik cam kapı elektroniği VitaControl elektronik (LED üzerinden okunabilir) HighDoor (yüksek kapı) HydroFresh (sebze ve meyveler için 2 kat daha uzun tazelik) LED aydınlatma Otomatik kapanabilen şok dondurma fonksiyonu Dondurucu takvimi Buzdolabı net hacim: 373 l Derin dondurucu net hacim: 70 l Toplam brüt hacim: 505 l performansı: A+ Siyah cam dış yüzey Dokunmatik cam kapı elektroniği VitaControl elektronik (LCD üzerinden okunabilir) HighDoor (yüksek kapı) HydroFresh (sebze ve meyveler için 2 kat daha uzun tazelik) LED aydınlatma Otomatik kapanabilen şok dondurma fonksiyonu Dondurucu takvimi Buzdolabı net hacim: 373 l Derin dondurucu net hacim: 70 l Toplam brüt hacim: 505 l performansı: A+ Boyutlar (YxGxD) 185 cm x 70 cm x 72 cm 185 cm x 70 cm x 72 cm 185 cm x 70 cm x 72 cm

13 KGN 57P72 NE KGN 57P75 NE KGN 57P62 NE Fingerprint free (leke tutmayan çelik) dış yüzey VitaControl elektronik (LED üzerinden okunabilir) 2 çekmeceli derin dondurucu Dinamik MultiAirflow (%40 daha fazla hava sirkülasyonu) AirCarpet (%30 daha geniş hava kanalları) HydroFresh (sebze ve meyveler için 2 kat daha uzun tazelik) LED aydınlatma Tatil modu; yarım yük için ekonomi tuşu Buzdolabı net hacim: 373 l Derin dondurucu net hacim: 70 l Toplam brüt hacim: 505 l performansı: A+ Fingerprint free (leke tutmayan çelik) dış yüzey VitaControl elektronik (LED üzerinden okunabilir) 2 çekmeceli derin dondurucu Dinamik MultiAirflow (%40 daha fazla hava sirkülasyonu) AirCarpet (%30 daha geniş hava kanalları) HydroFresh (sebze ve meyveler için 2 kat daha uzun tazelik) LED aydınlatma Su pınarı Tatil modu; yarım yük için ekonomi tuşu Buzdolabı net hacim: 373 l Derin dondurucu net hacim: 70 l Toplam brüt hacim: 505 l performansı: A+ Gümüş dış yüzey VitaControl elektronik (LED üzerinden okunabilir) 2 çekmeceli derin dondurucu Dinamik MultiAirflow (%40 daha fazla hava sirkülasyonu) AirCarpet (%30 daha geniş hava kanalları) HydroFresh (sebze ve meyveler için 2 kat daha uzun tazelik) LED aydınlatma Tatil modu; yarım yük için ekonomi tuşu Buzdolabı net hacim: 373 l Derin dondurucu net hacim: 70 l Toplam brüt hacim: 505 l performansı: A+ 185 cm x 70 cm x 75 cm* 185 cm x 70 cm x 75 cm* 185 cm x 70 cm x 75 cm* *Verilen derinlik değerlerine kapı kolu dahildir.

14 14 Bosch Buzdolapları KGN 57P01 NE KGN 57A61 NE KGN 57A01 NE Teknik özellikler Parlak beyaz dış yüzey VitaControl elektronik (LED üzerinden okunabilir) 2 çekmeceli derin dondurucu Otomatik defrost Dinamik MultiAirflow (%40 daha fazla hava sirkülasyonu) AirCarpet (%30 daha geniş hava kanalları) HydroFresh (sebze ve meyveler için 2 kat daha uzun tazelik) LED aydınlatma Tatil modu; yarım yük için ekonomi tuşu Buzdolabı net hacim: 373 l Derin dondurucu net hacim: 70 l Toplam brüt hacim: 505 l performansı: A+ Gümüş dış yüzey 2 çekmeceli derin dondurucu VitaControl elektronik (LED üzerinden okunabilir) Dinamik MultiAirflow (%40 daha fazla hava sirkülasyonu) HydroFresh (sebze ve meyveler için 2 kat daha uzun tazelik) Buzdolabı net hacim: 373 l Derin dondurucu net hacim: 70 l Toplam brüt hacim: 505 l performansı: A+ Parlak beyaz dış yüzey 2 çekmeceli derin dondurucu AntiBacteria VitaControl elektronik (LED üzerinden okunabilir) Dinamik MultiAirflow (%40 daha fazla hava sirkülasyonu) Otomatik defrost HydroFresh (sebze ve meyveler için 2 kat daha uzun tazelik) Buzdolabı net hacim: 373 l Derin dondurucu net hacim: 70 l Toplam brüt hacim: 505 l performansı: A+ Boyutlar (YxGxD) 185 cm x 70 cm x 75 cm* 185 cm x 70 cm x 75 cm* 185 cm x 70 cm x 75 cm* *Verilen derinlik değerlerine kapı kolu dahildir.

15 KGN 56A72 NE KGN 56A01 NE KGN 46A04 NE Fingerprint free (leke tutmayan çelik) dış yüzey 3 çekmeceli derin dondurucu AntiBacteria VitaControl elektronik (LED üzerinden okunabilir) Dinamik MultiAirflow (%40 daha fazla hava sirkülasyonu) Otomatik defrost Süper dondurma HydroFresh (sebze ve meyveler için 2 kat daha uzun tazelik) Buzdolabı net hacim: 313 l Derin dondurucu net hacim: 117 l Toplam brüt hacim 497 l performansı: A+ Parlak beyaz dış yüzey 3 çekmeceli derin dondurucu VitaControl elektronik (LED üzerinden okunabilir) Dinamik MultiAirflow (%40 daha fazla hava sirkülasyonu) HydroFresh (sebze ve meyveler için 2 kat daha uzun tazelik) Buzdolabı net hacim: 313 l Derin dondurucu net hacim: 117 l Toplam brüt hacim 497 performansı: A+ Parlak beyaz dış yüzey VitaControl elektronik (LED üzerinden okunabilir) 3 çekmeceli derin dondurucu Buzdolabı ve derin dondurucu bölmeleri için farklı ısı ayarı Dinamik MultiAirflow (%40 daha fazla hava sirkülasyonu) Otomatik defrost AirFresh Filter HydroFresh (sebze ve meyveler için 2 kat daha uzun tazelik) Özel tasarım şişelik PizzaBox 2 kademeli iç aydınlatma Buzdolabı net hacim: 264 l Derin dondurucu net hacim: 82 l Toplam brüt hacim 397 l sınıfı: A+ 185 cmx 70 cmx 75 cm* 185 cm x 70 cm x 75 cm* 185 cm x 70 cm x 65 cm*

16 Bosch ta her şey yaşam kalitenizi yükseltmek için Bosch ta her ürün, sadece bugünkü değil, gelecekteki ihtiyaçlarınıza da cevap verecek şekilde tasarlanır ve üretilir. Hayatın büyük bir bölümünün geçtiği mutfaklara kusursuz teknoloji, yüksek verim, işlevsel estetik ve tartışılmaz kaliteyi getiren Bosch; buzdolabından mikrodalgaya, fırından ocağa, çamaşır makinesinden davlumbaza, bulaşık makinesinden küçük ev aletlerine kadar tüm ürünleri ile hayat kalitesini yükseltecek ayrıntılarla donatılmıştır ve size güvenebileceğiniz tüm çözümleri sunar. 2 yıl garanti kapsamına giren Bosch ürünleri: Solo ve ankastre ocaklar, aspiratörler, davlumbazlar, midi fırınlar, küçük ev aletleri, elektrikli süpürgeler, kişisel bakım ürünleri, elektrikli termosifonlar (220 v) ve ani su ısıtıcısı. 3 yıl garanti kapsamına giren Bosch ürünleri: Solo ve ankastre buzdolaplar, derin dondurucular, çamaşır makineleri, bulaşık makineleri, fırınlar, mikrodalga fırınlar, kurutma makineleri, midi bulaşık makineleri, şofbenler, klimalar ve su arıtma cihazı. +4 yıl ek garanti kapsamına giren Bosch ürünleri: Solo ve ankastre buzdolaplar (solo tezgâh altı ve mini buzdolaplar, ankastre gardırop tipi ve CoolDimension buzdolaplar hariç) derin dondurucular (tezgâh altı ve mini dondurucular hariç), solo ve ankastre çamaşır makineleri, bulaşık makineleri, fırınlar, gourmet fırınlar (mini, midi ve mikrodalga fırınlar hariç) ve kurutma makineleri. +4 yıl ek garanti satın alma koşulları: Fatura tarihinden itibaren 3 aylık süre içerisinde yetkili servislerimizden 4 yıl ek garanti satın alabilirsiniz. 4 yıl ek garanti; otel, çamaşırhane vb. ticari amaçlı yerlerde kullanılmak amacı ile satın alınan ürünlere verilemez. Ek garanti belgenizi, garanti sürenizin bitim tarihine kadar saklayınız. Detaylı bilgi için Çağrı Yönetim Merkezimizi arayabilirsiniz. 05/2011 Yetkili Satıcı BSH Ev Aletleri San. ve Tic. AŞ Çakmak Mah. Balkan Cad. No.: 51 Ümraniye İstanbul Bosch Çağrı Yönetim Merkezi:

Kış günlerinde içinizi ısıtacak fırsatlar

Kış günlerinde içinizi ısıtacak fırsatlar Şubat kampanyaları Kış günlerinde içinizi ısıtacak fırsatlar www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir ya da

Detaylı

Her türlü kirliliğe karşıyız, gürültü dahil.

Her türlü kirliliğe karşıyız, gürültü dahil. Her türlü kirliliğe karşıyız, gürültü dahil. Yeni Bosch Relaxx x toz torbasız elektrikli süpürge, 71 db ile hem çok sessiz, hem çok güçlü. www.bosch-home.com/tr Etkili emiş gücüyle gerçek sessizlik bir

Detaylı

Üç adımda sahip olmak istediğiniz makineye

Üç adımda sahip olmak istediğiniz makineye Setaltı bulaşık makineleri UC Serisi Üç adımda sahip olmak istediğiniz makineye UC-XL UC-L UC-M UC-S Önsöz Değerli gastronomlar, Son yıllarda gastronomi dünya çapında hızla değişim ve gelişim gösterdi.

Detaylı

Haziran fırsatı değil, yılın fırsatı!

Haziran fırsatı değil, yılın fırsatı! Haziran fırsatı değil, yılın fırsatı! Birbirinden güzel Siemens nkastre setler, haziran ayına özel fırsatlarla sizi bekliyor. Haziran 2014 - nkastre Ürünler Fiyat Listesi Farklı ürün gruplarından 3 ürün

Detaylı

Dünyanın en sessiz toz torbasız süpürgesi.

Dünyanın en sessiz toz torbasız süpürgesi. Dünyanın en sessiz toz torbasız süpürgesi. Relaxx x ProSilence 66 db e indirilmiş ses seviyesiyle toz torbasız elektrikli süpürgeler arasında dünyanın en sessizidir. www.bosch-home.com/tr BoschHomeTurkiye

Detaylı

Mükemmele yakın olmayın, sahip olun.

Mükemmele yakın olmayın, sahip olun. Mükemmele yakın olmayın, sahip olun. Birbirinden mükemmel Siemens Ankastre Setlere, ağustos ayına özel fırsatlarla kolayca sahip olun. Ağustos 2014 - Ankastre Ürünler Fiyat Listesi Farklı ürün gruplarından

Detaylı

Evinizi doğru havalandırın.

Evinizi doğru havalandırın. Evinizi doğru havalandırın. Dört duvarınız arasındaki iyi gelen hava hakkında herşey. www.wbm.de İÇİNDEKİLER KONUMUZ ISITMA 2 3 Evinizde rahat bir yaşam için faydalı bilgiler. Örneğin evdeki yaşam konusunda

Detaylı

Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu AL 161 B AL 181 B AL 181 BS AL 182 B AL 191 B

Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu AL 161 B AL 181 B AL 181 BS AL 182 B AL 191 B Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu AL 161 B AL 181 B AL 181 BS AL 182 B AL 191 B Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilen

Detaylı

BiG X 600 / 700 / 850 / 1100 Kendi Yürür Silaj Makinası

BiG X 600 / 700 / 850 / 1100 Kendi Yürür Silaj Makinası BiG X 600 / 700 / 850 / 1100 Kendi Yürür Silaj Makinası www.krone.de BiG X 1100 Dünyanın en güçlü silaj makinası Geniş görüş açılı konforlu kabin Mükemmel operatör konforu için joystick 1,078 hp ye kadar

Detaylı

Her zorluğun üstesinden gelen. Tork Konvertörlü Forklift sizlerle.

Her zorluğun üstesinden gelen. Tork Konvertörlü Forklift sizlerle. Her zorluğun üstesinden gelen. Tork Konvertörlü Forklift sizlerle. Hidrodinamik tahrikli Dizel ve LPG forkliftler (Tork konvertörü) 1.600 ile 3.500 kg arası taşıma kapasitesi sunar. 1 Neden bir Jungheinrich

Detaylı

Okul Kantinlerine Dair. Özel Hijyen Kılavuzu

Okul Kantinlerine Dair. Özel Hijyen Kılavuzu Okul Kantinlerine Dair Özel Hijyen Kılavuzu İçindekiler Önsöz 03 Sunuş 05 Amaç 06 Kapsam 06 Genel Bilgiler 06 I. Bölüm 1. Dayanak 11 2. Tanımlar 11 II. Bölüm 3. Özel Hijyen Kuralları 15 3.1. Genel Şartlar

Detaylı

Orta yük taşıma. KUKA robotları

Orta yük taşıma. KUKA robotları Orta yük taşıma kapasiteleri için KUKA robotları KUKA GÜÇLÜ ORTAĞINIZ. Kalite "made in Germany", yaratıcılık ve en üst düzeyde müşteri odaklı çalışma: Bu ilkelere dayanarak KUKA onlarca yıldır üstün teknolojiler

Detaylı

AL 422 T AL 423 T AL 423 TS

AL 422 T AL 423 T AL 423 TS AL 422 T AL 423 T AL 423 TS Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilen üründen en iyi verimi almanızı istiyoruz. Bu nedenle,

Detaylı

BK 9621 NE BK 9621 NE SP

BK 9621 NE BK 9621 NE SP No-Frost BK 9620 NE BK 9621 NE BK 9621 NE SP Lütfen önce bu k lavuzu okuyunuz! De erli Müflterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrol ifllemlerinden geçirilmifl olan ürününüzün size en

Detaylı

Basım tarihi: Eylül 2013

Basım tarihi: Eylül 2013 Fiat ın en yeni modellerini, otomobilinizle ilgili en son bilgileri ve güncel haberleri web sitemizde bulabilirsiniz. Dilerseniz tüm sorularınızı, istek ve önerilerinizi bize ulaştırabilir, kısa sürede

Detaylı

Baumit Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri. Güvenilir ve Mükemmel Isı Yalıtım Çözümleri. İleriye yönelik fikirler.

Baumit Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri. Güvenilir ve Mükemmel Isı Yalıtım Çözümleri. İleriye yönelik fikirler. Baumit Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri Güvenilir ve Mükemmel Isı Yalıtım Çözümleri İleriye yönelik fikirler. Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri Her Açıdan Avantajlı Yaşam kalitesinin tadına varın Yüksek

Detaylı

Çalışma Alanı Bileşenleri Besleme Üniteleri İçin

Çalışma Alanı Bileşenleri Besleme Üniteleri İçin D-26615-2009 D-27753-2009 D-26530-2009 Çalışma Alanı Bileşenleri Besleme Üniteleri İçin 02 ÇALIŞMA ALANI BİLEŞENLERİ ÇALIŞMA ALANI BİLEŞENLERİ 03 Çalışma Alanı Bileşenleri* Göz alıcı şekilde tasarlanan

Detaylı

Yüksek yük taşıma kapasiteli KUKA robotları

Yüksek yük taşıma kapasiteli KUKA robotları Yüksek yük taşıma kapasiteli KUKA robotları KUKA GÜÇLÜ ORTAĞINIZ. Kalite "made in Germany", yaratıcılık ve en üst düzeyde müşteri odaklı çalışma: Bu ilkelere dayanarak KUKA onlarca yıldır üstün teknolojiler

Detaylı

Viega bağlantı sistemleri. Daima doğru bağlantı.

Viega bağlantı sistemleri. Daima doğru bağlantı. Viega bağlantı sistemleri Daima doğru bağlantı. 2 Viega. Çok daha iyi bir fikir! Bazı şeyler vardır ki, hiç geçmişte kalmazlar. Aradan 110 yıl geçse bile. Viega da inovasyon ve girişimcilik ruhu gecmiştekinden

Detaylı

MERAKLA BEKLENEN KADJAR TÜRKİYE DE. YIL: 11 SAYI: 202 15-30 HAZİRAN 2015 F YATI: 3 TL www.otomobilden.com.tr

MERAKLA BEKLENEN KADJAR TÜRKİYE DE. YIL: 11 SAYI: 202 15-30 HAZİRAN 2015 F YATI: 3 TL www.otomobilden.com.tr MERAKLA BEKLENEN KADJAR TÜRKİYE DE s.9 YIL: 11 SAYI: 202 F YATI: 3 TL www.otomobilden.com.tr BAŞKENT OTOMOTİVCİLER DERNEĞİ NDEN FUAR ÇIKARTMASI TÜM GÖZLER ÜSTÜNDE s.4 KARCHER BABALARI UNUTMUYOR 1.5 litre

Detaylı

Siemens fırsatlarıyla mutfağınızı güzelleştirmek başka bahara kalmasın.

Siemens fırsatlarıyla mutfağınızı güzelleştirmek başka bahara kalmasın. Siemens fırsatlarıyla mutfağınızı güzelleştirmek başka bahara kalmasın. 1. fırsat: Farklı ürün gruplarından oluşan 6 özel fırsat paketi.* 2. fırsat: Farklı ürün gruplarından 3 ürün alana %15 e varan indirimler.**

Detaylı

GETINGE wd46 Turbo çok daha hizli bir yikayici dezenfektör

GETINGE wd46 Turbo çok daha hizli bir yikayici dezenfektör GETINGE wd46 turbo çok daha hızlı bir yıkayıcı dezenfektör 2 Getinge WD46 Turbo Getinge WD46 Turbo 3 daha aziyla daha fazlasini yapmaniz için Kaynaklar sınırlı ve sağlık tesislerindeki verimlilik talepleri

Detaylı

KE KX KG TL KW KE KX KG TL KW

KE KX KG TL KW KE KX KG TL KW KE KX KG TL KW KE KX KG TL KW Her zaman doğru tercih! Toprak mikserleri ve ağır tip toprak mikserleri eskiden olduğu gibi tohum yatağı hazırlanması konusunda her yönden çok beceriklidir. Başka hiçbir zemin

Detaylı

DCN Kablosuz Kongre Sistemi Toplantı yapılan her yerde...

DCN Kablosuz Kongre Sistemi Toplantı yapılan her yerde... DCN Kablosuz Kongre Sistemi Toplantı yapılan her yerde... 2 DCN Kablosuz Kongre Sistemi Kablosuz Kongre Sistemi kolaylık ve esneklikte son nokta Modern, gelecek teknolojisiyle uyumlu çözüm Mekanı hiç etkilemeyen

Detaylı

3M Speedglas Kaynak Güvenliği. 2010 Ürün Kataloğu. Güvenilir Kaynak için. Konforlu Koruma

3M Speedglas Kaynak Güvenliği. 2010 Ürün Kataloğu. Güvenilir Kaynak için. Konforlu Koruma 3M Speedglas Kaynak Güvenliği 2010 Ürün Kataloğu Güvenilir Kaynak için Konforlu Koruma Sürekli Kaynakçılardan ilham aldık Neredeyse otuz yıldır ürünlerimizin performansını ve sağladıkları rahatlığı sürekli

Detaylı

Doğru. Ona. sonucu alın! bırakın.

Doğru. Ona. sonucu alın! bırakın. Ona bırakın. Doğru sonucu alın! YENİ! Bosch PowerControl özelliğine sahip Bosch akülü delme/ vidalama makinesi PSR 14,4 LI-2 ve PSR 18 LI-2. Delme ve vidalama daha önce hiç olmadığı kadar rahat ve kolay.

Detaylı

Çok Fonksiyonlu Kombi Fırın

Çok Fonksiyonlu Kombi Fırın Çok Fonksiyonlu Kombi Fırın PAKET SERViS Combistar FX ile gastronomi spesiyallerini daha kolay ve hızlı hazırlayabilirsiniz.combistar FX ile arzuladığınız herşeyi otomatik olarak pişirebilir; FX kendi

Detaylı

İÇİNDEKİLER Sayfa ŞEKİL LİSTESİ... iv TABLO LİSTESİ...vii SEMBOL LİSTESİ... viii KISALTMA LİSTESİ... x ÖZET... 1 GİRİŞ...

İÇİNDEKİLER Sayfa ŞEKİL LİSTESİ... iv TABLO LİSTESİ...vii SEMBOL LİSTESİ... viii KISALTMA LİSTESİ... x ÖZET... 1 GİRİŞ... İÇİNDEKİLER Sayfa ŞEKİL LİSTESİ... iv TABLO LİSTESİ...vii SEMBOL LİSTESİ... viii KISALTMA LİSTESİ... x ÖZET... 1 GİRİŞ... 2 BÖLÜM 1 1 GÜNEŞ... 4 1.1 Güneş Enerjisi... 4 1.2 Türkiye de Güneş Enerjisi Potansiyeli...

Detaylı

Yola devam. Moving on up. Kendi evinizde yaşama kılavuzu

Yola devam. Moving on up. Kendi evinizde yaşama kılavuzu Yola devam Moving on up Kendi evinizde yaşama kılavuzu Yola devam Kendi evinizde yaşama kılavuzu Moving on up Íçindekiler Eaves Başkanından Mesaj 5 1. Noktalı bölümün imzalanması 6 2. En baştan doğrusunu

Detaylı