Dünyanın en sessiz toz torbasız süpürgesi.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Dünyanın en sessiz toz torbasız süpürgesi."

Transkript

1 Dünyanın en sessiz toz torbasız süpürgesi. Relaxx x ProSilence 66 db e indirilmiş ses seviyesiyle toz torbasız elektrikli süpürgeler arasında dünyanın en sessizidir. BoschHomeTurkiye

2 Beklentilerinizi öğrenmek için önce sizi dinledik. Hızlı ama etkili bir temizlik istiyorum. Sessiz sedasız süpürmek istiyorum. Daima iyi bir temizlik elde etmek istiyorum. Masrafsız olmasını istiyorum.

3 Güçlü, sessiz, masrafsız süpürgeler ürettik. Bosch un toz torbasız elektrikli süpürgelerinde etkili çekim gücü ile gerçek sessizlik bir araya geldi. GÜÇ SESSİZLİK BAKIM EKONOMİ Sensör kontrolü Kompresör teknolojisi Yüksek güçlü hava akışı SilentClean Premium-Süpürme başlığı İyileştirilmiş aerodinamik açılar Gürültü açısından iyileştirilmiş motor izolasyonu Sürekli yüksek performans ve düşük bakım masrafı Ek masraf çıkarmayan uzun ömürlü filtre Kompresör teknolojisi sayesinde elektrikten tasarruf İnanılmaz performans. İnanılmaz sessizlik. Compressor Technology SuperSilent Bosch elektrikli süpürgelerde bulunan kompresör teknolojisi, aerodinamik dizaynı, geniş hortum çapı ve hava kanalı sayesinde yüksek temizleme performansı sağlar ve ek olarak elektrikten de tasarruf eder. Hava girişinden çıkış noktasına kadar her bir parçası gürültünün azaltılması için dizayn edilmiştir. Motor, süpürme başlığı ve tüm aksesuarlarda gerçekleştirilen ses izolasyonu ile gürültüsüz temizlik imkânı sunar. Minimum bakım. Neredeyse hiç bakıma gerek yok. Roxx x ve Relaxx x elektrikli süpürgelere entegre edilmiş olan akıllı sensör, SelfCleaning i yani kendi kendini temizleme sistemini devreye sokar ve filtre otomatik olarak temizlenir. Runn n modelinde ise bakım zamanı geldiğinde sinyal veren akıllı sensör manuel temizlik için sizi uyarır. Böylece performans konusunda asla hayal kırıklığı yaşatmaz. Ek masraf yok. Yenilikçi ve yıkanabilen HighTech filtre malzemeleri, cihazın uzun ömürlü olmasını sağlar. Böylece ekstra bir masraf yapmanıza gerek kalmaz.

4 teknolojisi Bosch toz torbasız elektrikli süpürgelerinde bulunan Akıllı teknolojisi sadece yüksek temizlik gücü vaat etmekle kalmıyor, bakım masrafını da en az seviyeye indiriyor. Hem de performansından hiçbir ödün vermeden. SelfCleaning tam otomatik filtre temizliği Roxx x ve Relaxx x elektrikli süpürgelerinin entegre sensörleri, süpürgenin performansını düzenli olarak kontrol eder. Hava geçişi uygun değerlerin altına düştüğünde, sensörler otomatik olarak yeni SelfCleaning System teknolojisini devreye sokar. Böylece süpürgeyi en iyi performans düzeyine getirmek için filtre otomatik olarak temizlenir. Filtre temizleme vakti geldi diyen teknoloji Toz torbasız Runn n elektrikli süpürgeye entegre edilen sensör sayesinde performans seviyesi devamlı olarak ölçümlenir. Geçirgenliği azalan filtre nedeniyle performans optimum seviyenin altına düşünce süpürgeden geçen hava miktarı azalır. Bu durumda sensör kontrol göstergesinin kırmızı ışığı yanar. Kullanıcı, filtreyi temizlediğinde ise süpürgeden geçen hava miktarı maksimum performans verecek seviyeye tekrar ulaşır.

5 Runn n. Dar alanlarda büyük performans isteyenlere... Roxx x. Güçlü ve çok yönlü olmasıyla ideal. Relaxx x ProSilence 66. Kimseyi rahatsız etmeden, sessiz sedasız temizlik.

6 Relaxx x: Sessiz sedasız birinci. Yeni Bosch Relaxx x ProSilence 66, dünyanın en sessiz ve bir o kadar da güçlü, toz torbasız elektrikli süpürgesi. Kimseyi rahatsız etmeden etkili bir temizlik. Relaxx x ProSilence 66: Relaxx x elektrikli süpürge, geliştirilmiş kompresör teknolojisi ve sesi emen aksamları sayesinde 66 db e indirilmiş ses seviyesiyle, toz torbasız elektrikli süpürgeler arasında dünyanın en sessizidir. Günün her saatinde, gece ya da gündüz, kimseyi rahatsız etmeden süpürge yapmanın özgürlüğünü yaşayın diye sesini çok kıstık ama gücünü asla. 130 db(a) 66 db(a) Dayanılmaz seviyedeki gürültü ile fısıltı arasında sadece birkaç desibel fark bulunur. 66 db ses seviyesi, IEC ve IEC normuna göredir. Bir bakışta Relaxx x ProSilence 66 nın en önemli avantajları SuperSilent Compressor Technology İnanılmaz sessiz: 66 db(a) En yeni SilenceSound Sistemi sayesinde Relaxx x ProSilence 66 dünyanın en sessiz, toz torbasız elektrikli süpürgesidir. SilentClean Premium Süpürme Başlığı Üstün temizlik performansı için geliştirilmiş süpürme başlığı İnanılmaz güçlü RobustAir sistemi ve yenilikçi kompresör teknolojisi sayesinde, yüksek hava geçişi ile üstün temizlik performansı sağlar, üstelik elektrikten de tasarruf eder. SelfCleaning fonksiyonu Entegre sensörler, süpürgenin performansını düzenli olarak kontrol eder. Hava geçişi uygun değerlerin altına düştüğünde en iyi performans düzeyine getirmek için sensörler kendiliğinden devreye girer ve filtre otomatik olarak kendi kendini temizler. Ek masraflar yok Yıkanabilen HEPA ve GORE HighTech filtreleri cihazın uzun ömürlü olmasını sağlar. Kullanım alanı yarıçapı: 11 m Konteyner: 3 litre Elektronik güç ayarı 360 mobilite için 4 tekerlek Teleskopik boruya sabitlenmiş 3 parçalı aksesuar * * GORE, CLEANSTRFAM ve resmi markalar, W. L. Gore & Associates in markalarıdır.

7 SelfCleaning tam otomatik kendi kendini temizleme özelliği Entegre bir sensör, sürekli olarak süpürgenin performansını denetler. İhtiyaç duyulması halinde kendi kendini temizleme sistemini otomatik olarak aktifleştirir. Böylece Relaxx x sürekli optimum performans seviyesinde çalışır. Kompresör teknolojisi Compressor Technology Çok güçlü olan kompresör motor, aerodinamik olarak şekillendirilen fan çarkları sayesinde, yüksek bir hava geçişi olmasını ve hava direncinin azalmasını sağlar. Bu özellikler, mükemmel temizlik elde edilmesini sağlar, üstelik elektrikten de tasarruf eder. Relaxx x da büyütülmüş fan çarkları sayesinde, hava geçişi etkilenmeden hava sirkülasyonu %11 azaltılarak ürünün sessizliğine katkıda bulunulmuştur. SilentClean Premium süpürme başlığı Mühendislerimiz, gürültü açısından iyileştirilmiş pazardaki en sessiz süpürme başlıklarından biri olan, yeni SlientClean Premium süpürme başlığını geliştirdiler. İyi bir temizlik için daha yüksek hava geçişi Aerodinamik tasarımı ve büyük çaplı hava girişi sağlayan geniş hortum bağlantısı sayesinde etkili bir temizlik gücü sağlar.

8 Runn n: Performansın en kompakt hali. Yeni Bosch Runn n toz torbasız elektrikli süpürgeler CrossFlow sistemi sayesinde toz ve kiri, hava akımı sağlayan santrifüj gücüyle ayrıştırarak toz konteynerinde toplar. Böylece Bosch Runn n elektrikli süpürgeler küçük boyutlarına karşın yüksek performans sunar. Kompakt tasarım içinde etkili bir temizlik performansı. Filtre temizleme vakti geldi diyen teknoloji Runn n ın sahip olduğu güçlü performans seviyesini korumak amacıyla ürüne entegre edilmiş olan sensör, filtreleri sadece gerekli olduğunda temizlemenizi hatırlatır. Bir bakışta Runn n ın en önemli avantajları Güçlü performans Güçlü kompresör teknolojisi, yenilikçi CrossFlow toz ayırma sistemi ile bağlantılı olarak, yüksek hava geçişi sayesinde mükemmel temizlik sonuçları elde edilmesini sağlar, üstelik elektrikten de tasarruf eder. Compressor Technology SuperSilent Filtre temizleme vakti geldi diyen teknoloji Runn n ı sahip olduğu optimum performans seviyesinde tutmak amacıyla içine entegre edilen sensör, filtreleri sadece gerçekten gerekli olduğunda temizlemeniz gerektiğini haber verir. Böylece sayesinde bakım masrafı da olmaz. EasyClean Sistemi 1,9 litrelik hacmi ve güvenli kapak sistemi ile süpürgenin toz konteyneri sadece bir düğmeye basılarak kolayca çıkartılabilir. Ve böylece çok kolay bir şekilde temizlenir. Sessiz işletim SilenceSound System ile donatılmış olan Runn n oldukça düşük bir ses seviyesinde çalışır. Kolay kullanım Şık, kompakt tasarımı, Runn n ı özellikle kullanışlı bir hale getirmektedir. İki opsiyonlu tutma yeri sayesinde istendiği şekilde kolayca taşınabilir. Ek masraflara elveda Yıkanabilen HighTech yüksek teknolojili filtreler sayesinde hem cihazın uzun ömürlü olmasını sağlar, hem de filtre değiştirme maliyetini ortadan kaldırır.

9 Üç kademeli CrossFlow toz ayırma sistemi, yüksek bir performans elde edilmesini ve bakım masrafının düşük olmasını sağlar. Seperatör HighTech filtre Motor koruyucu filtre 1. Merkezkaç kuvveti ile tozun ayrılması Seperatör içerisinde hava 180 km/h e kadar bir hızla döner. Bu hızla toz ve kir çevrilerek merkezkaç kuvvetine tabi tutulur. Böylece havadan ayrıştırılan tozlar, kolayca boşaltılabilen toz konteynerine yönlendirilir. 2. HighTech Filtre 0,01 mm den daha küçük partiküller, ekstra ince gözenekli olan HighTech ayırıcı filtrede tutulur. Böylece kirin büyük kısmı konteynerde kalır ve son filtre kademesine hiç ulaşmaz. 3. Derin Filtreleme Büyük yüzeyli motor koruyucu filtre göz ile göremediğimiz ince tozu havadan alır ve dışarıya çıkmasına izin vermez. Böylece üç kademeli CrossFlow toz ayırma sistemi tamamlanmış olur. Ayrıca Runn n da bulunan HEPA filtre sayesinde alerjen bünyeli kişilerin de rahat kullanmasını sağlar. Sensör kontrolü sayesinde inanılmaz güçlü performans. Optimum bir temizleme performansı için, torbasız süpürge sistemlerinde bulunan filtrelerin düzenli olarak temizlenmesi gerekmektedir. Uygulamada, birçok kullanıcı filtreleri temizler, fakat bunu belirli bir performans kaybı oluştuktan sonra yapar. Sonuç olarak, birçok toz torbasız elektrikli süpürge çoğu zaman performans seviyesinin altında çalışır. Buna karşılık Runn n da entegre sensör, ihtiyaç duyulması halinde motor koruyucu filtrenin temizlenmesi için uyarıda bulunur. Böylece sensör kontrol göstergesi yandığında, motor koruyucu filtreyi temizlerseniz, Runn n sürekli optimum performans seviyesinde çalışır. Hem de yıllar boyunca. Güçlü performans Kolay kullanım. EasyClean sistemi sayesinde toz konteyneri sadece bir düğmeye basılarak çıkarılır ve basit şekilde kolayca temizlenir. İki opsiyonlu tutma yeri tasarımı ile Runn n isteğe bağlı olarak rahatça taşınabilir: İki büyük yumuşak arka tekerleği ise süpürgeyi zahmetsiz bir şekilde kullanmanızı sağlar.

10 Roxx x: Geride hiçbir şey bırakmıyor; diğerlerinin çekememesi çok normal. Bosch Roxx x toz torbasız elektrikli süpürge, diğer toz torbasız süpürgelerin çekemediği taşları ve cam kırıklarını bile kolayca yutar. SelfClean fonksiyonu Roxx x Saksı mı devrildi, bardak mı kırıldı, tadilat döküntüleri mi var? Artık hiç önemli değil. Bosch Roxx x toz torbasız elektrikli süpürge, çakıl taşlarını ve hatta cam kırıklarını bile ekmek kırıntısı gibi çeker; geride hiçbir kir bırakmaz, gözünüz arkada kalmaz. Bir bakışta Roxx x un en önemli avantajları Compressor Technology En yüksek. beklentileri karşılayan performans Yüksek hava geçişi sağlayan RobustAir kompresör teknolojisi sayesinde, her türlü kiri çekerek etkili bir temizlik performansı sunar. Ek masraflara elveda Yıkanabilen HEPA ve GORE HighTech filtreleri cihazın uzun ömürlü olmasını sağlar. * SelfCleaning fonksiyonu Entegre sensörler, süpürgenin performansını düzenli olarak kontrol eder. Hava geçişi uygun değerlerin altına düştüğünde, en iyi performans düzeyine getirmek için sensörler kendiliğinden devreye girer ve filtre, SelfCleaning fonksiyonunu devreye sokarak otomatik olarak kendi kendini temizler. Kullanım yarı çapı: 11 m Konteyner: 3 litre Elektronik güç ayarı 360 mobilite için 4 tekerlek Otomatik kablo toplama özelliği * GORE, CLEANSTREAM ve resimli markalar, W.L. Gore & Associates in markalarıdır.

11 SelfCleaning tam otomatik kendini temizleme özelliği. Sensör teknolojisi süpürgenin performansını sürekli olarak kontrol eder. İhtiyaç duyulması halinde, SelfClean sistemini otomatik olarak aktifleştirir. Böylece her zaman minimum bakım masrafı ile optimum performans seviyesi sağlar. RobustAir Sistemi. En iyi güçlerin birlikteliği. Bütün Roxx x ürünleri, Bosch un eşsiz teknolojisine sahiptir. Hava yollarından materyallere, tam otomatik kendi kendini temizleme özelliğine kadar, toz torbasız süpürge sisteminin performansı konusunda belirleyici rol oynayan bütün bileşenler, Roxx x ta birbiriyle mükemmel bir uyum içerisindedir. Böylece bütün Roxx x modelleri, ağır olan kir türleri için bile kullanılabilir. Yüksek teknoloji karmaşıktır ama Roxx x u kullanmak oldukça kolaydır. Günlük temizliklerde, Roxx x elektrikli süpürge kullanma konforunun keyfini sürün. 3 litrelik hacmi ve güvenli kapak sistemi olan toz konteyneri sayesinde farklı atıkları süpürebilme olanağı sunan Roxx x ile çok rahat edeceksiniz. Üstelik temizlemesi de çok kolay; konteyneri boşalttıktan sonra akan su altında yıkayabilirsiniz.

12 Relaxx x ** ** SuperSilent Compressor Technology BGS 5SIL66A Relaxx x ProSilence 66 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Motor gücü: 1200 w. kompresör teknolojisi SilenceSound System : Yenilikçi izolasyon malzemeli, ideal hava akışı sağlayan ve gürültüsü azaltılmış aksesuarlarıyla aşırı sessiz çalışma özelliği Kompressör teknolojisi: Yenilikçi motor teknolojisi. Aerodinamik hava akış pervaneleri sayesinde bütün cihaz içinde mükemmel hava yönlendirmesi ve düşük enerji sarfiyatı ile optimum toz alma kapasitesi SelfClean sistem (Otomatik kendi kendini temizleyen filtreleme sistemi) Maksimum hava akışı sağlayan RobustAir System Uzun ömürlü filtreler: Yıkanabilir Air Clean Hepa hijyenik filtreleme sistemi ve GORE CLEANSTREAM kartuj filtre sayesinde alerjik bünyelere uygun Aşırı sessiz, klip bağlantılı zemine göre değiştirilebilen metal tabanı sayesinde mükemmel temizlik performanslı SilentClean Premium süpürme ucu (genişlik: 270 mm) Konteyner kapasitesi: 3 l Hem cihazı kaldırma hem de boşaltma sırasında kolay kullanım Elektronik güç ayarı Ergoplus tutma yeri Sürgülü ve kilitleme mekanizmalı teleskopik boru Yumuşak fırçalı özel parke ucu (genişlik: 300 mm) Teleskopik boruya klipslenebilen 3 parçalı aksesuar: Kenar-köşe için dar aralık ucu ve mobilya, yastık için çıkarılabilir fırçalı uç Dikey ve yatay park etme özelliği Otomatik kablo toplama özelliği Renk: Siyah BGS Relaxx x Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Motor gücü: 2200 w. teknolojisi Maksimum hava akışı sağlayan RobustAir System Filtre temizliği: lı RotationClean sistemi (manuel temizlenen filtre sistemi) Uzun ömürlü filtreler: Yıkanabilir Air Clean II hijyenik filtreleme sistemi ve GORE CLEANSTREAM kartuj filtre sayesinde alerjik bünyelere uygun Elektronik güç ayarı Ergoplus tutma yeri Sürgülü ve kilitleme mekanizmalı teleskopik boru Halı ve sert zeminler için süpürge başlığı (genişlik: 280 mm) Teleskopik boruya klipslenebilen 3 parçalı aksesuar: Kenar-köşe için dar aralık ucu ve mobilya, yastık için çıkarılabilir fırçalı uç Dikey ve yatay park etme özelliği Konteyner kapasitesi: 3 l Otomatik kablo toplama özelliği Hem cihazı kaldırma hem de boşaltma sırasında kolay kullanım Renk: İsot kırmızısı

13 Runn n SuperSilent Compressor Technology BGS Runn n Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Motor gücü: 1400 w. kompresör Güçlü, temiz, hızlı ve torbasız teknolojisi SilenceSound System : Yeni teknolojili izolasyon malzemeleri, en iyi hale getirilmiş hava akış yolları ve gürültüsü azaltılmış aksesuarları ile sessiz bir çalışma sağlar. Kompressör teknolojisi: Yenilikçi motor teknolojisi aerodinamik hava akış pervaneleri sayesinde bütün cihaz içinde mükemmel hava yönlendirmesi ve düşük enerji sarfiyatı ile optimum toz alma kapasitesi sunar. Filtre temizleme işlemi: Sensör kontrol sisteminin akıllı göstergesi, süpürgenin filtre temizleme işleminin zamanını hatırlatır. En verimli toz ayırma işlemi için CrossFlow sis. Kompakt dizayn Yeni ekstra sessiz, ayarlanabilir metal tabanlı SilentClean Premium süpürme ucu ile mükemmel temizlik performansı Yıkanabilir Air Clean Hepa hijyenik filtreleme sis. Hem cihazı kaldırma hem de boşaltma sırasında kolay kullanım Konteyner kapasitesi: 1,9 l Elektronik güç ayarı Ergoplus tutma yeri Sürgü tuşlu teleskopik boru Yumuşak fırçalı özel parke ucu (genişlik: 300 mm) Dikey ve yatay park etme özelliği Otomatik kablo toplama özelliği 2 adet büyük arka, 1 adet hareketli ön tekerlek 2 adet konforlu tutma yeri 2in1: Teleskopik boruya entegre edilebilen, dar aralık ucu ve fırçalı mobilya ucu Renk: Siyah BGS Runn n Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Motor gücü: 2200 w. Güçlü, temiz, hızlı ve toz torbasız teknolojisi Filtre temizleme işlemi: Sensör kontrol sisteminin akıllı göstergesi, filtre temizleme işleminin gerekliliğini hatırlatır. En verimli toz ayırma işlemi için CrossFlow sistemi Kompakt dizayn Air Clean Hepa hijyenik filtreleme sistemi Konteyner kapasitesi: 1,9 l Hem cihazı kaldırma hem de boşaltma sırasında kolay kullanım Elektronik güç ayarı Ergoplus tutma yeri Sürgü tuşlu teleskopik boru Halı ve sert zeminler için süpürme başlığı (genişlik: 280 mm) 2 aksesuar: Mobilya ucu ve dar aralık ucu Dikey ve yatay park etme özelliği Otomatik kablo toplama özelliği 2 adet büyük arka, 1 adet hareketli ön tekerlek Renk: Kızılcık

14 Runn n Roxx x ** Compressor Technology BGS Runn n Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Motor gücü: 1800 w. Güçlü, temiz, hızlı ve torbasız En verimli toz ayırma işlemi için CrossFlow sistemi Kompakt dizayn Air Clean Hepa hijyenik filtreleme sistemi Hem cihazı kaldırma hem de boşaltma sırasında kolay kullanım Konteyner kapasitesi: 1,9 l Elektronik güç ayarı Ergoplus tutma yeri Sürgü tuşlu teleskopik boru Halı ve sert zeminler için süpürme başlığı (genişlik: 280 mm) 2 aksesuar: Mobilya ucu ve dar aralık ucu Dikey ve yatay park etme özelliği Otomatik kablo toplama özelliği 2 adet büyük arka ve 1 adet hareketli ön tekerlek Renk: Kristal mavisi BGS 6PRO2 Roxx x HomeProfessional Elektrikli Süpürge Motor gücü: 1800 w. kompresör teknolojisi Maksimum hava akışı sağlayan RobustAir System Filtre temizliği: Akıllı SelfClean otomatik kendi kendini temizleme sistemi Uzun ömürlü kompresör motoru sayesinde düşük enerji sarfiyatı ile ekstra uzun ömürlü Özel dokulu profesyonel süpürme hortumu Elektronik güç ayarı Uzun ömürlü filtreler: Yıkanabilir Air Clean Hepa hijyenik filtreleme sistemi ve GORE CLEANSTREAM kartuj filtre sayesinde alerjik kişilere uygun Hem cihazı taşıma hem de konteyner boşaltma esnasında kolay kullanım En yüksek emiş gücü ayarında bile düşük ses seviyesinde çalışma özelliği Uzun ömürlü metal aksamlar Uzun ömürlü ve çok şık, 4 adet çelik tekerlek Özel dizayn, ergonomik soft-touch tutma yeri Sürgü manşetli ve klipsli çelik teleskopik boru Ses seviyesi optimize edilmiş ayarlanabilir süpürme başlığı (emme ağzı genişliği: 280 mm) Sert zemin süpürme başlığı (emme başlık genişliği: 300 mm) Halı ve sert zeminler için vurmalı (beater) tip özel süpürge başlığı XXL koltuk süpürme başlığı: Hızlı ve etkili koltuk ve kanepe temizliğinde mükemmel sonuç verir. Hayvan tüylerini temizlemekte çok etkin (başlık genişliği: 185 mm) Ekstra uzun dar aralık ucu 2 parçalı entegre aksesuar: Kenar-köşe ve döşemeler için süpürme başlıkları Dikey ve yatay park etme özelliği Konteyner kapasitesi: 3 l Çizilmeye karşı korumalı titanyum kaplama Renk: Titanyum kaplama/kırmızı

15

16 %100 güvenebileceğiniz servis. Bosch Servis, yaygın servis ağı ve 2 saat aralığında randevu sistemi ile haftanın 7 günü hizmetinizdedir Küçük ev aletlerinin evden teslim alınarak onarılması On-line servis kaydı Tüketicimize tavsiyeler Satın aldığınız üründen en yüksek faydayı sağlamanız için lütfen yetkili satıcımızdan yeterince bilgi alınız. Satın aldığınız ürünü kullanmaya başlamadan önce kullanma kılavuzunu mutlaka okuyunuz ve kullanma kılavuzuna uygun kullanınız. Yetkili satıcılarımız, sattıkları ürünleri hemen teslim etmektedirler. Ürünlerin ileriki bir tarihte teslim edilmesini talep etmeniz ve yetkili satıcılarımız ile bu yönde anlaşmanız halinde, teslimata ilişkin sorumluluk sadece ürünü satın aldığınız yetkili satıcımızda olacaktır. Satın alacağınız ürünün montajını ve onarımını mutlaka yetkili servislerimize yaptırınız. Ürünlerimizin (özellikle klima, şofben ve ankastre ürünler) montaj yeri ve tesisatı, kullanma ve/veya montaj kılavuzunda belirtilen teknik şartlara mutlaka uygun olmalıdır. Aksi halde montaj gerçekleştirilemeyecektir. Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. 04/2013 BSH Ev Aletleri San. ve Tic. AŞ Fatih Sultan Mehmet Mah. Balkan Cad. No: 51 Ümraniye İstanbul Bosch Çağrı Yönetim Merkezi /24 hizmetinizde

Her türlü kirliliğe karşıyız, gürültü dahil.

Her türlü kirliliğe karşıyız, gürültü dahil. Her türlü kirliliğe karşıyız, gürültü dahil. Yeni Bosch Relaxx x toz torbasız elektrikli süpürge, 71 db ile hem çok sessiz, hem çok güçlü. www.bosch-home.com/tr Etkili emiş gücüyle gerçek sessizlik bir

Detaylı

Üç adımda sahip olmak istediğiniz makineye

Üç adımda sahip olmak istediğiniz makineye Setaltı bulaşık makineleri UC Serisi Üç adımda sahip olmak istediğiniz makineye UC-XL UC-L UC-M UC-S Önsöz Değerli gastronomlar, Son yıllarda gastronomi dünya çapında hızla değişim ve gelişim gösterdi.

Detaylı

Bu teknolojinin merkezinde tazelik var.

Bu teknolojinin merkezinde tazelik var. Bu teknolojinin merkezinde tazelik var. Bosch NoFrost Kombi buzdolabının HydroFresh çekmecesi sebze ve meyveleri, ChillerSafe çekmecesi ise et ürünlerini 2 kat daha uzun süre taze tutar. 2 Bosch Buzdolapları

Detaylı

Lojistik 2015 Depo lojistiğinde tüm ihtiyaçlarınıza komple çözümler sunuyoruz

Lojistik 2015 Depo lojistiğinde tüm ihtiyaçlarınıza komple çözümler sunuyoruz Lojistik 2015 Depo lojistiğinde tüm ihtiyaçlarınıza komple çözümler sunuyoruz Jungheinrich e hoş geldiniz Ankara Jungheinrich firması malzeme taşıma ekipmanları, depolama ve malzeme akış teknolojisi alanlarında

Detaylı

BiG X 600 / 700 / 850 / 1100 Kendi Yürür Silaj Makinası

BiG X 600 / 700 / 850 / 1100 Kendi Yürür Silaj Makinası BiG X 600 / 700 / 850 / 1100 Kendi Yürür Silaj Makinası www.krone.de BiG X 1100 Dünyanın en güçlü silaj makinası Geniş görüş açılı konforlu kabin Mükemmel operatör konforu için joystick 1,078 hp ye kadar

Detaylı

GETINGE wd46 Turbo çok daha hizli bir yikayici dezenfektör

GETINGE wd46 Turbo çok daha hizli bir yikayici dezenfektör GETINGE wd46 turbo çok daha hızlı bir yıkayıcı dezenfektör 2 Getinge WD46 Turbo Getinge WD46 Turbo 3 daha aziyla daha fazlasini yapmaniz için Kaynaklar sınırlı ve sağlık tesislerindeki verimlilik talepleri

Detaylı

Çalışma Alanı Bileşenleri Besleme Üniteleri İçin

Çalışma Alanı Bileşenleri Besleme Üniteleri İçin D-26615-2009 D-27753-2009 D-26530-2009 Çalışma Alanı Bileşenleri Besleme Üniteleri İçin 02 ÇALIŞMA ALANI BİLEŞENLERİ ÇALIŞMA ALANI BİLEŞENLERİ 03 Çalışma Alanı Bileşenleri* Göz alıcı şekilde tasarlanan

Detaylı

her şeyin üstesinden gelebilen aletler.

her şeyin üstesinden gelebilen aletler. Her detay için. Her durum için. Birçok yeteneğe sahip her şeyin üstesinden gelebilen aletler. New Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Salınım yapan çok fonksiyonlu aletler PMF 250

Detaylı

Basım tarihi: Eylül 2013

Basım tarihi: Eylül 2013 Fiat ın en yeni modellerini, otomobilinizle ilgili en son bilgileri ve güncel haberleri web sitemizde bulabilirsiniz. Dilerseniz tüm sorularınızı, istek ve önerilerinizi bize ulaştırabilir, kısa sürede

Detaylı

Her zorluğun üstesinden gelen. Tork Konvertörlü Forklift sizlerle.

Her zorluğun üstesinden gelen. Tork Konvertörlü Forklift sizlerle. Her zorluğun üstesinden gelen. Tork Konvertörlü Forklift sizlerle. Hidrodinamik tahrikli Dizel ve LPG forkliftler (Tork konvertörü) 1.600 ile 3.500 kg arası taşıma kapasitesi sunar. 1 Neden bir Jungheinrich

Detaylı

Doğru. Ona. sonucu alın! bırakın.

Doğru. Ona. sonucu alın! bırakın. Ona bırakın. Doğru sonucu alın! YENİ! Bosch PowerControl özelliğine sahip Bosch akülü delme/ vidalama makinesi PSR 14,4 LI-2 ve PSR 18 LI-2. Delme ve vidalama daha önce hiç olmadığı kadar rahat ve kolay.

Detaylı

AL 422 T AL 423 T AL 423 TS

AL 422 T AL 423 T AL 423 TS AL 422 T AL 423 T AL 423 TS Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilen üründen en iyi verimi almanızı istiyoruz. Bu nedenle,

Detaylı

VOLVO S60 KULLANICI EL KİTABI. Web Edition

VOLVO S60 KULLANICI EL KİTABI. Web Edition VOLVO S60 KULLANICI EL KİTABI Web Edition DEĞERLI VOLVO SAHIBI VOLVO'YU SEÇTIĞINIZ IÇIN TEŞEKKÜRLER! Volvo'nuzu uzun yıllar zevkle kullanacağınızı ümit ediyoruz. Otomobiliniz, sizin ve yolcularınızın

Detaylı

Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu AL 161 B AL 181 B AL 181 BS AL 182 B AL 191 B

Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu AL 161 B AL 181 B AL 181 BS AL 182 B AL 191 B Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu AL 161 B AL 181 B AL 181 BS AL 182 B AL 191 B Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilen

Detaylı

Kış günlerinde içinizi ısıtacak fırsatlar

Kış günlerinde içinizi ısıtacak fırsatlar Şubat kampanyaları Kış günlerinde içinizi ısıtacak fırsatlar www.bosch-home.com/tr Bosch Çağrı Merkezi 444 6 333 7/24 hizmetinizde Daha fazla bilgi için cep telefonunuz ile QR kodunu tarayabilir ya da

Detaylı

Viega bağlantı sistemleri. Daima doğru bağlantı.

Viega bağlantı sistemleri. Daima doğru bağlantı. Viega bağlantı sistemleri Daima doğru bağlantı. 2 Viega. Çok daha iyi bir fikir! Bazı şeyler vardır ki, hiç geçmişte kalmazlar. Aradan 110 yıl geçse bile. Viega da inovasyon ve girişimcilik ruhu gecmiştekinden

Detaylı

Orta yük taşıma. KUKA robotları

Orta yük taşıma. KUKA robotları Orta yük taşıma kapasiteleri için KUKA robotları KUKA GÜÇLÜ ORTAĞINIZ. Kalite "made in Germany", yaratıcılık ve en üst düzeyde müşteri odaklı çalışma: Bu ilkelere dayanarak KUKA onlarca yıldır üstün teknolojiler

Detaylı

TAVİZ YOK ATIK SU TRANSFERİNDE EN YÜKSEK TOPLAM VERİMLİLİK

TAVİZ YOK ATIK SU TRANSFERİNDE EN YÜKSEK TOPLAM VERİMLİLİK grundfos se & sl ranges SERİSİ DALGIÇ TİP VE KURU MONTAJLI ATIK SU POMPALARI 0.9-30 kw 2, 4, 6 KUTUPLU 50Hz TAVİZ YOK ATIK SU TRANSFERİNDE EN YÜKSEK TOPLAM VERİMLİLİK ATIK SU TRANSFERİNDE EN SON TEKNOLOJİ

Detaylı

MERAKLA BEKLENEN KADJAR TÜRKİYE DE. YIL: 11 SAYI: 202 15-30 HAZİRAN 2015 F YATI: 3 TL www.otomobilden.com.tr

MERAKLA BEKLENEN KADJAR TÜRKİYE DE. YIL: 11 SAYI: 202 15-30 HAZİRAN 2015 F YATI: 3 TL www.otomobilden.com.tr MERAKLA BEKLENEN KADJAR TÜRKİYE DE s.9 YIL: 11 SAYI: 202 F YATI: 3 TL www.otomobilden.com.tr BAŞKENT OTOMOTİVCİLER DERNEĞİ NDEN FUAR ÇIKARTMASI TÜM GÖZLER ÜSTÜNDE s.4 KARCHER BABALARI UNUTMUYOR 1.5 litre

Detaylı

Sanatlar & El becerileri

Sanatlar & El becerileri Sanatlar & El becerileri Fırınlar ve Aksesuar Çömlekçilik Porselen desenciliği Vitray Cam eritme Süsleme Emaye Raku www.nabertherm.com Made in Germany Made in Germany Nabertherm, dünya çapındaki 400 çalışanıyla

Detaylı

Yüksek yük taşıma kapasiteli KUKA robotları

Yüksek yük taşıma kapasiteli KUKA robotları Yüksek yük taşıma kapasiteli KUKA robotları KUKA GÜÇLÜ ORTAĞINIZ. Kalite "made in Germany", yaratıcılık ve en üst düzeyde müşteri odaklı çalışma: Bu ilkelere dayanarak KUKA onlarca yıldır üstün teknolojiler

Detaylı

Baumit Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri. Güvenilir ve Mükemmel Isı Yalıtım Çözümleri. İleriye yönelik fikirler.

Baumit Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri. Güvenilir ve Mükemmel Isı Yalıtım Çözümleri. İleriye yönelik fikirler. Baumit Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri Güvenilir ve Mükemmel Isı Yalıtım Çözümleri İleriye yönelik fikirler. Dış Cephe Isı Yalıtım Sistemleri Her Açıdan Avantajlı Yaşam kalitesinin tadına varın Yüksek

Detaylı

VOLKSWAGEN TÜM MODELLER KATALOĞU

VOLKSWAGEN TÜM MODELLER KATALOĞU VOLKSWAGEN TÜM MODELLER KATALOĞU 2 VOLKSWAGEN DÜNYASINA HOŞ GELDİNİZ. İçindekiler Polo sf. 4-7 Yeni Golf sf. 8-11 Jetta sf. 12-15 Passat sf. 16-19 Passat Variant sf. 20-23 Scirocco sf. 24-27 The Beetle

Detaylı

Daha temiz motorlar için ileri teknoloji

Daha temiz motorlar için ileri teknoloji Daha temiz motorlar için ileri teknoloji aha az yakıt ve yağ ağ tüketimi CO2 emisyonlarını azaltma Daha az yakıt ve yağ tüketimi C Daha az yakıt ve yağ tüketimi CO2 emisyon Daha temiz ve daha dayanıklı

Detaylı

Değerli Müşterimiz. Adrenalin VLF ürünü satın aldığınız için sizi tebrik ederiz. Sahip olduğunuz yüksek performanslı profesyonel metal dedektörü uzun

Değerli Müşterimiz. Adrenalin VLF ürünü satın aldığınız için sizi tebrik ederiz. Sahip olduğunuz yüksek performanslı profesyonel metal dedektörü uzun Değerli Müşterimiz. Adrenalin VLF ürünü satın aldığınız için sizi tebrik ederiz. Sahip olduğunuz yüksek performanslı profesyonel metal dedektörü uzun süre sorunsuz kullanabilmek için, kullanım talimatlarını

Detaylı

Orta Gerilim AC Sürücüleri Seçim Kılavuzu. PowerFlex 7000 Direct-to-Drive Teknolojisi Hava soğutmalı Sıvı soğutmalı

Orta Gerilim AC Sürücüleri Seçim Kılavuzu. PowerFlex 7000 Direct-to-Drive Teknolojisi Hava soğutmalı Sıvı soğutmalı Orta Gerilim AC Sürücüleri Seçim Kılavuzu PowerFlex 7000 Direct-to-Drive Teknolojisi Hava soğutmalı Sıvı soğutmalı POWERFLEX 7000 ORTA GERILIM AC SÜRÜCÜLERI 200 bg'den 34.000 bg'ye (150 kw'den 25.400 kw'ye)

Detaylı

GARANTİ VE BAKIM KİTABI. 14A_CPE_0220_TU.indd 1 25/02/2014 13:04:35

GARANTİ VE BAKIM KİTABI. 14A_CPE_0220_TU.indd 1 25/02/2014 13:04:35 GARANTİ VE BAKIM KİTABI 14A_CPE_0220_TU.indd 1 25/02/2014 13:04:35 Garanti belgesi Garanti sözleşmesi PEUGEOT garanti sözleşmesinin geçerlilik kazanması için, bu sertifika doldurulmalı ve satış noktasının

Detaylı

CİHAZI KULLANMAYA BAŞLAMADAN ÖNCE DİKKATLİCE OKUYUNUZ!

CİHAZI KULLANMAYA BAŞLAMADAN ÖNCE DİKKATLİCE OKUYUNUZ! CİHAZI KULLANMAYA BAŞLAMADAN ÖNCE DİKKATLİCE OKUYUNUZ! YASAL UYARILAR Cihazı kullanırken o bölgede geçerli olan kanun ve yönetmeliklere uyunuz. Sit alanlarında, ören yerlerinde ve askeri bölgelerde cihazı

Detaylı

İÇİNDEKİLER Sayfa ŞEKİL LİSTESİ... iv TABLO LİSTESİ...vii SEMBOL LİSTESİ... viii KISALTMA LİSTESİ... x ÖZET... 1 GİRİŞ...

İÇİNDEKİLER Sayfa ŞEKİL LİSTESİ... iv TABLO LİSTESİ...vii SEMBOL LİSTESİ... viii KISALTMA LİSTESİ... x ÖZET... 1 GİRİŞ... İÇİNDEKİLER Sayfa ŞEKİL LİSTESİ... iv TABLO LİSTESİ...vii SEMBOL LİSTESİ... viii KISALTMA LİSTESİ... x ÖZET... 1 GİRİŞ... 2 BÖLÜM 1 1 GÜNEŞ... 4 1.1 Güneş Enerjisi... 4 1.2 Türkiye de Güneş Enerjisi Potansiyeli...

Detaylı