T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI"

Transkript

1 T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 26 Ocak 2016 Toplantı Sayısı : 01 Karar:1 Üniversitemiz Önlisans, Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği komisyonu tarafından revize edilen Çukurova Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği hakkında görüşüldü. Üniversitemiz Önlisans, Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği komisyonu tarafından revize edilen Çukurova Üniversitesi Ön Lisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği nin yapılan değişikliklerle kabulüne oy birliği ile kabul edildi. Karar:2 Üniversitemiz Yumurtalık Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümüne bağlı Dış Ticaret programına eğitim-öğretim yılından itibaren 30 (otuz) öğrenci alınması hakkında görüşüldü. Üniversitemiz Yumurtalık Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Bölümüne bağlı Dış Ticaret programına eğitim-öğretim yılından itibaren 30 (otuz) öğrenci alınmasının uygun olduğuna ve gereği için Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına sunulmasına oy birliği ile karar verildi. Karar:3 Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Staj Yönergesinde, Psikoloji ve İstatistik Bölüm Programlarında yer alan Staj Değerlendirme dersi ile ilgili olarak 5.maddede yapılması önerilen değişiklik hakkında görüşüldü. Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Staj Yönergesinde, Psikoloji ve İstatistik Bölüm Programlarında yer alan Staj Değerlendirme dersi ile ilgili olarak 5.maddede önerilen değişikliğin anılan Fakülte tarafından önerildiği şekliyle kabulüne oy birliği ile karar verili.

2 Karar:4 Üniversitemiz Ceyhan Veteriner Fakültesinin eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı 1.sınıf ders kredileri ve ders programı hakkında görüşüldü. Üniversitemiz Ceyhan Veteriner Fakültesi eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı 1.sınıf ders kredileri ve ders programının anılan Fakülte tarafından önerildiği şekliyle kabulüne oy birliği ile karar verildi. Karar:5 Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun Beden Eğitimi Öğretmenliği, Antrenörlük Eğitimi ve Spor Yöneticiliği bölümlerinde eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında seçmeli ve alan içi-dışı derslerinin açılması hakkında görüşüldü. Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun Beden Eğitimi Öğretmenliği, Antrenörlük Eğitimi ve Spor Yöneticiliği bölümlerinde eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında seçmeli ve alan içi-dışı derslerinin anılan Yüksekokul tarafından önerildiği şekliyle açılmasının uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi. Karar:6 Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında okutulacak Farmakoloji, Yaşlı Bakımı İlke ve Uygulamaları II ve Kişiler Arası İlişkiler derslerinin AKTS leri ile ilgili değişiklikler hakkında görüşüldü. Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında okutulacak Farmakoloji, Yaşlı Bakımı İlke ve Uygulamaları II ve Kişiler Arası İlişkiler derslerinin AKTS leri ile ilgili değişikliklerin anılan Meslek Yüksekokul tarafından önerildiği şekliyle kabulüne oy birliği ile karar verildi. Karar:7 Üniversitemiz Yönetim Kurulu Üyesi Prof.Dr.Hatice SOFU nun görev süresinin dolması nedeniyle 2547 sayılı kanunun 15/a maddesi uyarınca Üniversitemiz Yönetim Kuruluna üye seçilmesi hakkında görüşüldü. Üniversitemiz Yönetim Kurulu Üyesi Prof.Dr.Hatice SOFU nun görev süresinin dolması nedeniyle 2547 sayılı kanunun 15/a maddesi uyarınca Üniversitemiz Yönetim Kurulu Üyeliğine tarihinden itibaren 4 (dört) yıl süreyle yeniden seçilmesinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi.

3 Karar:8/1 amacıyla kurulan Üniversitemiz Özel Öğrenci Komisyonunun tarihli toplantısının 1 No lu kararında bahsi geçen Erzincan Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı öğrencisi Merve Nur GÖBEKLİ nin, eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı ve eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı için öğrenimine Üniversitemiz Eğitim Fakültesinde özel öğrenci olarak devam etmesinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi. Karar:8/2 amacıyla kurulan Üniversitemiz Özel Öğrenci Komisyonunun tarihli toplantısının 2 No lu kararında bahsi geçen Dicle Üniversitesi Ziya Gökalp Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Bölümü Almanca Öğretmenliği Anabilim Dalı öğrencisi Şafak TURĞUT un, eğitimöğretim yılı bahar yarıyılı için öğrenimine Üniversitemiz Eğitim Fakültesinde özel öğrenci olarak devam etmesinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi. Karar:8/3 amacıyla kurulan Üniversitemiz Özel Öğrenci Komisyonunun tarihli toplantısının 3 No lu kararında bahsi geçen Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi İslami İlimler Bölümü Hazırlık sınıfı öğrencisi Suna IŞIK ın, eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı ve eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı için öğrenimine Üniversitemiz İlahiyat Fakültesinde özel öğrenci olarak devam etmesinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi. Karar:8/4 amacıyla kurulan Üniversitemiz Özel Öğrenci Komisyonunun tarihli toplantısının 4 No lu kararında bahsi geçen Kafkas Üniversitesi Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yaşlı Bakımı Programı öğrencisi Ayşe AVCILI (ECEVİT) in, eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı için öğrenimine Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda özel öğrenci olarak devam etmesinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi.

4 Karar:8/5 amacıyla kurulan Üniversitemiz Özel Öğrenci Komisyonunun tarihli toplantısının 5 No lu kararında bahsi geçen Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencisi Ramazan ATEŞ in, eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı ve eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı için öğrenimine Üniversitemiz Mühendislik-Mimarlık Fakültesinde özel öğrenci olarak devam etmesinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi. Karar:8/6 amacıyla kurulan Üniversitemiz Özel Öğrenci Komisyonunun tarihli toplantısının 6 No lu kararında bahsi geçen Mersin Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Uğur TOZKOPARAN ın, eğitimöğretim yılı bahar yarıyılı ve eğitim-öğretim yılı güz yarıyılı için öğrenimine Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda özel öğrenci olarak devam etmesinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi. Karar:8/7 amacıyla kurulan Üniversitemiz Özel Öğrenci Komisyonunun tarihli toplantısının 7 No lu kararında bahsi geçen Bülent Ecevit Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Ayhan AKYÜZ ün, öğrenimine Üniversitemizde özel öğrenci olarak devam etmesinin uygun olmadığına oy birliği ile karar verildi. Karar:8/8 amacıyla kurulan Üniversitemiz Özel Öğrenci Komisyonunun tarihli toplantısının 8 No lu kararında bahsi geçen Mersin Üniversitesi Mustafa Baysan Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programı öğrencisi Ayşe ŞAHİN in, öğrenimine Üniversitemizde özel öğrenci olarak devam etmesinin uygun olmadığına oy birliği ile karar verildi.

5 Karar:8/9 amacıyla kurulan Üniversitemiz Özel Öğrenci Komisyonunun tarihli toplantısının 9 No lu kararında bahsi geçen Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğrencisi Sedat AVCI nın, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirlik Bölümünde özel öğrenci olarak öğrenimine devam etmesinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi. Karar:8/10 amacıyla kurulan Üniversitemiz Özel Öğrenci Komisyonunun tarihli toplantısının 10 No lu kararında bahsi geçen Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yöneticiliği Bölümü öğrencisi Mahmut BORAN ın, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Yaşar Doğu Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümünde özel öğrenci olarak öğrenimine devam etmesinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi. Karar:8/11 amacıyla kurulan Üniversitemiz Özel Öğrenci Komisyonunun tarihli toplantısının 11 No lu kararında bahsi geçen Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programı öğrencisi Tolgahan İNCE nin, Aksaray Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Programında özel öğrenci olarak öğrenimine devam etmesinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi. Karar:8/12 amacıyla kurulan Üniversitemiz Özel Öğrenci Komisyonunun tarihli toplantısının 12 No lu kararında bahsi geçen Üniversitemiz Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Anabilim Dalı öğrencisi Emine SÖNMEZ in, Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü Ortaöğretim Sosyal Alanlar Eğitimi Bölümünde özel öğrenci olarak öğrenimine devam etmesinin uygun olduğuna oy birliği ile karar verildi.

6 Karar:9 Üniversitemiz Eğitim Fakültesi bünyesinde yürütülen Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı için ön başvuruda bulunan ancak kesin kayıt sırası gelmeyen Üniversitemiz 4.sınıf öğrencilerinin mağduriyetinin giderilmesi için 47 kişilik ek kontenjan tahsis edilmesi ile ilgili anılan Fakültenin önerisi hakkında görüşüldü. Üniversitemiz Eğitim Fakültesi bünyesinde yürütülen Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı için ön başvuruda bulunan ancak kesin kayıt sırası gelmeyen Üniversitemiz 4.sınıf öğrencilerinin mağduriyetinin giderilmesi için 47 kişilik ek kontenjan tahsis edilmesi ile ilgili anılan Fakültenin önerisinin kabulüne oy birliği ile karar verildi. Karar:10 Üniversitemiz İletişim Fakültesi İletişim Bilimleri Bölümünde eğitim-öğretim yılı Bahar yarıyılında okutulacak olan 4.sınıf VIII. Yarıyıl zorunlu ve seçmeli derslerin saat ve kredilerinin değiştirilmesi ile ilgili anılan Fakültenin önerisi hakkında görüşüldü. Üniversitemiz İletişim Fakültesi İletişim Bilimleri Bölümünde eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında okutulacak olan 4.sınıf VIII. yarıyıl zorunlu ve seçmeli derslerin saat ve kredilerinin değiştirilmesi ile ilgili anılan Fakültenin önermiş olduğu değişikliklerin uygun olduğuna oybirliği ile karar verildi.

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 24 Ocak 2017 Toplantı Sayısı : 02 Karar:02/01 Erasmus +öğrenci hareketliliği kapsamında Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından yapılan Erasmus

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI. Çukurova Üniversitesi Sosyal Yardım Programı Yönergesi hakkında görüşüldü.

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI. Çukurova Üniversitesi Sosyal Yardım Programı Yönergesi hakkında görüşüldü. T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 10 Şubat 2015 Toplantı Sayısı : 03 Karar:1 Çukurova Üniversitesi Sosyal Yardım Programı Yönergesi hakkında görüşüldü. Çukurova Üniversitesi Sosyal Yardım

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 29 Haziran 2016 Toplantı Sayısı : 08 Karar:1 Üniversitemiz Fen, Sağlık ve Sosyal Bilimler Enstitü Müdürlüklerinin ortak görüşü doğrultusunda hazırlanan

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 17 Eylül 2015 Toplantı Sayısı : 13 Karar:1 Üniversitemiz ile Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüleri Biyoistatistik Anabilim Dalları arasında

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 20 Eylül 2016 Toplantı Sayısı : 11 Karar:1 Üniversitemiz ile Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüleri Makine Mühendisliği Anabilim

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI. Çukurova Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Staj Yönergesi hakkında görüşüldü.

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI. Çukurova Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Staj Yönergesi hakkında görüşüldü. T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 21 Şubat 2017 Toplantı Sayısı : 04 Karar:01 Çukurova Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Staj Yönergesi hakkında görüşüldü. Çukurova Üniversitesi Meslek

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 11 Temmuz 2017 Toplantı Sayısı : 10 Karar:01 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Üniversitemizce hazırlanacak bildiri hakkında görüşüldü.

Detaylı

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve 938 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve 938 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 05.01- Sağlık Kültür ve Spor Daire

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 12 Eylül 2017 Toplantı Sayısı : 15 Karar:01 Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 25.08.2017 tarihli ve 59541 sayılı yazısı uyarınca Üniversitemiz İlahiyat

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 02 Ekim 2018 Toplantı Sayısı : 16 Karar:01/01 Fakültesine kayıt yaptıran Hilmi Zahit KAYA nın ikameti nedeniyle aynı Kanunun Uygulama Usul ve Esaslarının

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 09 Ağustos 2016 Toplantı Sayısı : 10 Karar:1 Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Bilimleri Anabilim Dalında Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık

Detaylı

İletişim: 0 282 250 31 19

İletişim: 0 282 250 31 19 NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÜKSEKOKULUMUZA MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSUNDA BULUNAN ÖĞRENCİLERE DUYURU 1. 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Güz dönemi

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 09 Eylül 2014 Toplantı Sayısı : 12 Karar:1/1 Üniversitemiz ile Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüleri Çevre Mühendisliği Anabilim

Detaylı

Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde 2014-2015 eğitim-öğretim yılı güz

Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde 2014-2015 eğitim-öğretim yılı güz T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 18 Mart 2014 Toplantı Sayısı : 04 Karar:1 Üniversitemiz Fen Bilimleri Enstitüsü bünyesinde 2014-2015 eğitim-öğretim yılı güz yarıyılından itibaren eğitim

Detaylı

Seçmeli Ders Havuzu Ders Kaydı Tarihi 21.08.2013 23.08.2013

Seçmeli Ders Havuzu Ders Kaydı Tarihi 21.08.2013 23.08.2013 TIP FAKÜLTESİ 2013 2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ İLK KAYITLAR VE KAYIT YENİLEME BAŞLANGIÇ BİTİŞ 1. Sınıf i Katkı Payı 1. Taksitini Yatırma Tarihleri (Kayıt Yenileme Tarihleri) 12.08.2013 04.09.2013

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /23-48

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /23-48 Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 30 Haziran 2015 Toplantı Sayısı : 10 Karar:1 "Çukurova Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi"nin kurulması hakkında

Detaylı

KARAR 09.01- Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü nün 12.12.2011 tarih ve 1959 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR 09.01- Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü nün 12.12.2011 tarih ve 1959 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

Detaylı

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü.

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 03.01- Eğitim Komisyonu Başkanlığı

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Prof.Dr.Muzaffer ELMAS REKTÖR Prof.Dr.Mehmet Ali YALÇIN Prof.Dr.MusaEKEN Prof.Dr.Ümit KOCABIÇAK REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI REKTÖR YARDIMCISI Prof.Dr.Orhan TORKUL Prof.Dr.Uğur ŞEN Prof.Dr.Nejat

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO. 1- Üniversitemiz Yönetim Kuruluna üye seçilmesinin görüşülmesi;

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO. 1- Üniversitemiz Yönetim Kuruluna üye seçilmesinin görüşülmesi; T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO Karar Tarihi : 11/08/2017 Karar No : 8 GÜNDEM: 1- Üniversitemiz Yönetim Kuruluna üye seçilmesinin 2- Üniversitemiz Senatosunun 22/12/2015 tarihli ve 11/12 sayılı kararıyla

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 352 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü.

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 05.01- Eğitim Komisyonu Başkanlığı

Detaylı

Yıllık Öğrenim Ücreti (2015-2016) Öğretim Kurumu ve Önlisans / Lisans Programı. Öğrenim Süresi. Özel Koşul. Kontenjan. Ceyhan Mühendislik Fakültesi

Yıllık Öğrenim Ücreti (2015-2016) Öğretim Kurumu ve Önlisans / Lisans Programı. Öğrenim Süresi. Özel Koşul. Kontenjan. Ceyhan Mühendislik Fakültesi Öğretim Kurumu ve Önlisans / Lisans Programı Öğrenim Süresi Kontenjan Özel Koşul Yıllık Öğrenim Ücreti (2015-2016) Ceyhan Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği (Türkçe) 4 1-1.548 TL Diş Hekimliği Fakültesi

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 12/12/2011 2011-2012/5

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 12/12/2011 2011-2012/5 Üniversitemiz Senatosu 12/12/2011 Pazartesi Günü saat 13.30 da Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

KARAR Tıp Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 1112 sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Tıp Fakültesi Dekanlığı nın tarih ve 1112 sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 05.01- Koyulhisar Kaymakamlığı nın

Detaylı

KARAR Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 09.01- Kütüphane ve Dokümantasyon

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ Rektörlüğü SENATO KARARI Toplantı Sayısı Karar Tarihi Karar Sayısı 17 09/12/2015 2015/1-8

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ Rektörlüğü SENATO KARARI Toplantı Sayısı Karar Tarihi Karar Sayısı 17 09/12/2015 2015/1-8 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Faruk KOCACIK Başkanlığında toplandı. Karar No 1-2016 yılı için Üniversitemiz akademik birimlerine yurtdışından alınması düşünülen öğrenci kontenjanları programlarının

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet KURAN başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda

Detaylı

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü.

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü. T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 11.01- Eğitim Komisyonu Başkanlığı

Detaylı

1 Kamu Yönetimi. Uluslararası İlişkiler

1 Kamu Yönetimi. Uluslararası İlişkiler ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ 04-05 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI KONTENJANLARI İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 5 İktisat İktisat (İ.Ö) Maliye Tüm İkt. Ve İdari Bilimler Fak. Pr. Maliye (İ.Ö) Tüm İkt.

Detaylı

S.NO ANLAŞMALI ÜNİVERSİTELER. Sayısı (Her Bölüm İçin)

S.NO ANLAŞMALI ÜNİVERSİTELER. Sayısı (Her Bölüm İçin) S.NO ANLAŞMALI ÜNİVERSİTELER 1 4 ADIYAMAN AFYON KOCATEPE AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN AKDENİZ BÖLÜMLER Türk Dili Edebiyatı İ.Ö, İşletme, İşletme İ.Ö, İktisat, İktisat İ.Ö, Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi, Siyaset

Detaylı

YURTDIŞI VEYA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ BAŞVURU VE KAYIT TAKVİMİ

YURTDIŞI VEYA YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ BAŞVURU VE KAYIT TAKVİMİ GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GUZ YARIYILI Yeni kayıtlar 1-5 Eylül 2014 Ders Kayıtları (İnternet Üzerinden) 08-14 Eylül 2014 Danışman Onayı 15-17 Eylül 2014

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 29.12.2015 2015-2016/4

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 29.12.2015 2015-2016/4 Üniversitemiz Senatosu 29.12.2015 tarihinde saat 13.30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 432 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Mehmet DURMAN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü.

KARAR Eğitim Komisyonu Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ekindeki 01 nolu kararı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 08.01- Eğitim Komisyonu Başkanlığı

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 468 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları

Detaylı

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 11.01- Sağlık Kültür ve Spor Daire

Detaylı

Yabancı Uyruklu Kont. ALES Puan Türü SÖZ EA. 5 - - - EA Eğitim Fakültesi mezunu olmak. 5 - - - EA SÖZ EA SÖZ EA SÖZ EA SÖZ EA SAY

Yabancı Uyruklu Kont. ALES Puan Türü SÖZ EA. 5 - - - EA Eğitim Fakültesi mezunu olmak. 5 - - - EA SÖZ EA SÖZ EA SÖZ EA SÖZ EA SAY T.C. PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN, Üniversitemiz Sosyal, Fen ve Sağlık Bilimleri Enstitülerine, 2009-2010 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında aşağıda belirtilen Anabilim Dallarına, kontenjanlar

Detaylı

ş Ü Ö Ü ö Ğ ş ş ş ş ö ş ş ş ş ş ş ş ş ş ş ö ş ş ö ş ş Ğ ö ş ö ş ş ö ş ş ö ö ş ş ö ö ş ö ö ş ö ö ş ö ö ö ö ş ş ö ş ş ş ö ö ö ö ö ş ş ş ö ş ş ö ö ş ş ö ş ö ö ş ş ö ö ö ö ö ş ş ö ö ş ö ö ö ö ş ş ş ş ö ö ş

Detaylı

İ İ Ş İ İ İ İ İ Ö İ Ö İ Ü Ü İ Ü İ Ü Ü Ü Ü Ö Ö Ö İ İ Ö Ö Ü Ü Ü İ Ö Ö Ö İ Ö Ö Ü İ Ü Ü Ş Ş Ş Ü Ş Ş Ü Ş Ö Ö Ö Ü İ İ Ö İ Ş Ş Ş Ş Ş Ş Ş Ş Ş İ Ü Ü Ü Ü Ü İ Ü İ Ş Ş Ö İ Ş İ İ İ İ İ İ İ Ş İ İ İ İ İ İ İ İ

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YAZ DÖNEMİ KONTENJAN BİLGİLERİ

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI YAZ DÖNEMİ KONTENJAN BİLGİLERİ Cumhuriyet Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı 2016 2017 Yaz Dönemi kontenjan bilgileri ve açıklamalar aşağıda sunulmuştur. Ön kayıt başvurusu yapmadan önce tüm

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 15:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI

TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI 01.03.2012 TARİHLİ EĞİTİM KOMİSYONU KARARLARI Eğitim Komisyon Karar No: 044 Fen Fakültesi Fakülte Kurulu nun İstatistik Bölümü öğrencileri için Erasmus Staj Hareketliliği kapsamında bölüm programında İST

Detaylı

TARİH: 26.08.2015 NO: 89

TARİH: 26.08.2015 NO: 89 Prof. Dr. Hüseyin KARAMAN Rektör Hukuk Fakültesi Dekanı (Tedviren) Prof. Dr. Davut TURAN Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep YEŞİL DUYMUŞ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gökhan ABAY

Detaylı

BaĢvurular ġahsen olarak yapılacaktır. Posta yoluyla baģvuru kabul edilmeyecektir.

BaĢvurular ġahsen olarak yapılacaktır. Posta yoluyla baģvuru kabul edilmeyecektir. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNĠRSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ EĞĠTĠM FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI 2017-2018 EĞĠTĠM-ÖĞRETĠM YILI ÖN KAYIT BAġVURU ĠLANI BaĢvuru Adresi BaĢvuru Tarihleri Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 8.1. ÜNİVERSİTEMİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ NÜN 1. SINIF MÜFREDATINDA YER ALAN FİZ-112 FİZİK-II

Detaylı

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI

T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI T.C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTI TUTANAĞI Toplantı Tarihi Toplantı No 29.06.2006 2006/9 Üniversitemiz Senatosu 29.06.2006 Perşembe günü saat 10:30 da Rektör Prof.Dr.Baki KOMSUOĞLU Başkanlığında

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 07/02/ /6

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 07/02/ /6 Üniversitemiz Senatosu 07.02.2017 tarihinde saat 09:30 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerinin katılımlarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş ve

Detaylı

Öğrenci Değişim. Meslek Yüksekokulu

Öğrenci Değişim. Meslek Yüksekokulu ÖD: i Meslek okulu 11.3 11.3 04.9 04.9 04. 04. 04.9 04.9 04.0 04.0 Bilgisayar Programcılığı Bilgisayar Programcılığı Bankacılık ve Sigortacılık Bankacılık ve Sigortacılık Muhasebe ve Vergi Uygulamaları

Detaylı

2015 2016 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME SINAVI İLE YATAY GEÇİŞ KILAVUZU

2015 2016 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME SINAVI İLE YATAY GEÇİŞ KILAVUZU 2015 2016 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI MERKEZİ YERLEŞTİRME SINAVI İLE YATAY GEÇİŞ KILAVUZU 1- Yükseköğretim Kurumlarında Ön Lisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal, Yan Dal

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 398 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI. Çukurova Üniversitesi Yayınevi Çalışma Yönergesi hakkında görüşüldü.

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI. Çukurova Üniversitesi Yayınevi Çalışma Yönergesi hakkında görüşüldü. T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 30 Aralık 2014 Toplantı Sayısı : 17 Karar:1 Çukurova Üniversitesi Yayınevi Çalışma Yönergesi hakkında Çukurova Üniversitesi Yayınevi Çalışma Yönergesinin

Detaylı

AŞAĞIDA ADINIZA YAZILMIŞ OLAN KARARLARI DİKKATLE İNCELEYİNİZ.

AŞAĞIDA ADINIZA YAZILMIŞ OLAN KARARLARI DİKKATLE İNCELEYİNİZ. NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÜKSEKOKULUMUZA YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSUNDA BULUNAN ÖĞRENCİLERE DUYURU Yüksekokulumuz 2014 2015 Eğitim- Öğretim Yılı Güz Dönemi Hemşirelik

Detaylı

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI. öğrencilere Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından gönderilen kutlama belgeleri takdim edildi.

T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI. öğrencilere Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından gönderilen kutlama belgeleri takdim edildi. T.C. ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Tarih : 22 Kasım 2016 Toplantı Sayısı : 16 Karar:1 2016-2017 eğitim yılında Üniversitemizin fakültelerini, fakülte birincisi olarak kazanan öğrencilere Yükseköğretim

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof.Dr.Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 16:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO. 1- Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu na üye seçilmesinin görüşülmesi;

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO. 1- Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu na üye seçilmesinin görüşülmesi; T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO Karar Tarihi : 03.01.2017 Karar No : 1 GÜNDEM: 1- Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonu na üye seçilmesinin 2-2547 sayılı Kanunun 53/E-7 maddesi uyarınca

Detaylı

BAHAR DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU (GÜNCELLENMİŞTİR)

BAHAR DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU (GÜNCELLENMİŞTİR) 2018-2019 BAHAR DÖNEMİ PEDAGOJİK FORMASYON SERTİFİKA PROGRAMI DUYURUSU (GÜNCELLENMİŞTİR) Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi 2018-2019 BAHAR döneminde başlayacak Pedagojik Formasyon programı

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 07/07/2011 2010-2011/19

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 07/07/2011 2010-2011/19 Üniversitemiz Senatosu 07/07/2011 Perşembe günü Saat 14.00 de Rektör Prof.Dr. A. Feyzi BİNGÖL ün başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO. 2- Danışma Kurulu oluşturulması ve Kurula üye seçiminin görüşülmesi;

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO. 2- Danışma Kurulu oluşturulması ve Kurula üye seçiminin görüşülmesi; T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO Karar Tarihi : 07/06/2016 Karar No : 4 GÜNDEM: 1- Kırım Türklerinin milli birliği, teşkilatlanması, sosyal ve kültürel açıdan gelişmesi ve Kırım Türkleri ile Türk Dünyası

Detaylı

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2015 2016 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvimi

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2015 2016 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvimi T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2015 2016 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Takvimi 2015 ÖSYM Kayıtları ile Yerleşim Başlangıç Bitiş Üniversitemize 2015 ÖSYM ce Yerleştirilenlerin Kayıtlarının 03.08.2015 07.08.2015

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO Karar Tarihi : 04.10.2016 Karar No : 7 GÜNDEM: 1- Eğitim Fakültesi Dekanlığı bünyesinde 2016-2017 öğretim yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programının açılmasının,

Detaylı

GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ

GÜZ DÖNEMİ AKADEMİK TAKVİMİ Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Birimi Duyurusu Yükseköğretim Kurulunun yazıları esas alınarak 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Pedagojik

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 377 TOPLANTI TARİHİ : SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE SENATOSU TOPLANTI TUTANAĞI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Muzaffer ELMAS Başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO. 1- Üniversitemiz Yönetim Kuruluna üye seçilmesinin görüşülmesi;

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO. 1- Üniversitemiz Yönetim Kuruluna üye seçilmesinin görüşülmesi; Karar Tarihi : 19/04/2016 Karar No : 3 T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO GÜNDEM: 1- Üniversitemiz Yönetim Kuruluna üye seçilmesinin görüşülmesi; 2- Üniversitemiz Senatosunun 22.12.2015 tarih ve 11/12 sayılı

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /74-85

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /74-85 2018-74 2018-75 Toplantı gündeminin oylanması. Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ Başkanlığında saat 11:30 da Rektörlük Toplantı Salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 06.11.2015 2015-2016/3

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU KARARLARI 06.11.2015 2015-2016/3 Üniversitemiz Yönetim Kurulu, 06.11.2015 Cuma Günü saat 15.00 da Rektör Prof. Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ ın başkanlığında, aşağıda imzaları bulunan üyelerin katılmalarıyla toplanarak gündemdeki konuları görüşmüş

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı; Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Eğitim Kurumlarına

Detaylı

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 06.09.2013 2012-2013/12

T.C. F I R A T Ü N İ V E R S İ T E S İ SENATO KARARLARI 06.09.2013 2012-2013/12 06.09.2013 2012-2013/12 Üniversitemiz Senatosunun, 01.07.2013 tarih ve 2012-2013/9.12 sayılı kararı uyarınca yaz aylarında çoğunluğun sağlanamadığı hallerde acil konularda karar almak ve bu kararları ilk

Detaylı

KARAR Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI 11.03.2016 03 01-33 Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 03.01-Strateji

Detaylı

* Kontenjan açık kaldığı takdirde, 07 Ekim 2010 tarihinde yedek ilanı yapılıp, 08 Ekim 2010 tarihlerinde yedek adayların kayıtları yapılacaktır.

* Kontenjan açık kaldığı takdirde, 07 Ekim 2010 tarihinde yedek ilanı yapılıp, 08 Ekim 2010 tarihlerinde yedek adayların kayıtları yapılacaktır. DUYURU Yükseköğretim Kurulu tarafından üniversitelerin Eğitim Fakültesi dışındaki Fakültelerinden, mezun olanlar için 2010-2011 Eğitim-Öğretim Yılında Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı açılacaktır.

Detaylı

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO

T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SENATO Karar Tarihi : 21.06.2013 Karar No : 5 GÜNDEM: 1- Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde lisans ve önlisans programlarında kayıtlı olan öğrencilerin 2012-2013 öğretim

Detaylı

Başvuru Adresi. Başvuru Tarihleri ,00-TL. (Güz Yarıyılı Kesin kayıtta 1.027,00-TL. Bahar yarıyılı kayıt yenilemede 1.027,00-TL.

Başvuru Adresi. Başvuru Tarihleri ,00-TL. (Güz Yarıyılı Kesin kayıtta 1.027,00-TL. Bahar yarıyılı kayıt yenilemede 1.027,00-TL. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT BAŞVURU İLANI Başvuru Adresi Başvuru Tarihleri

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAHAR DÖNEMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE MÜRACAAT ŞARTLARI KONTENJANLAR

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ BAHAR DÖNEMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE MÜRACAAT ŞARTLARI KONTENJANLAR SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016 2017 BAHAR DÖNEMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE MÜRACAAT ŞARTLARI Lisansüstü Programlara Başvurular : 02 Ocak - 13 Ocak 2017 Lisansüstü Yatay Geçiş

Detaylı

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÜZ DÖNEMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE MÜRACAAT ŞARTLARI KONTENJANLAR

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ GÜZ DÖNEMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE MÜRACAAT ŞARTLARI KONTENJANLAR SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2016 2017 GÜZ DÖNEMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE MÜRACAAT ŞARTLARI Lisansüstü Programlara Başvurular : 01 Ağustos - 12 Ağustos 2016 Lisansüstü Yatay

Detaylı

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÜNİVERSİTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI NO : 466 TOPLANTI TARİHİ : Üniversitemiz Yönetim Kurulu Rektör Vekili Prof. Dr. Musa EKEN başkanlığında toplanmış ve aşağıdaki

Detaylı

TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI VE KONTENJANLARI. Kontenjan Alan içi Alan dışı 10 -

TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI VE KONTENJANLARI. Kontenjan Alan içi Alan dışı 10 - KASTAMONU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Üniversitemiz Sosyal Bilimler Enstitüsüne Bağlı İlgili Anabilim Dallarına, 017-018 Akademik Yılı Güz Yarıyılı İçin Tezli Yüksek Lisans Programlarına Öğrenci alınacaktır.

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /34-65

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /34-65 2018-34 Ülkemizin Suriye sınır bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG/DAEŞ ten oluşan terör öbeklerini konuşlandırmak suretiyle ülkemizi terörize etmeye çalışanlara ve toprak bütünlüğümüze yönelik mütecaviz faaliyetlere

Detaylı

mezunları) ile açıktan ve uzaktan öğrenim gören mezun durumunda olan öğrenciler,

mezunları) ile açıktan ve uzaktan öğrenim gören mezun durumunda olan öğrenciler, MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT BAŞVURU İLANI Başvuru Tarihleri 22-25 Eylül 2016 [Başvurular 22 Eylül 2016 Saat 08.30 ile 25

Detaylı

Başvuru belgelerinin temin edileceği adres: http://www.yok.gov.tr/web/farabi/belgeler

Başvuru belgelerinin temin edileceği adres: http://www.yok.gov.tr/web/farabi/belgeler FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ FARABİ Değişim Programı Başvuruları Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından yürütülen ve diğer yükseköğretim kurumları arasında öğrenci değişimini amaçlayan 2016-2017 Eğitim-Öğretim

Detaylı

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI

T.C. FIRAT ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI Üniversitemiz Senatosu tarihinde saat da Rektör Prof.Dr. Kutbeddin DEMİRDAĞ 10.1. ÜNİVERSİTEMİZ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ İŞYERİ EĞİTİMİ YÖNERGESİ NİN BAZI MADDELERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASI VE YÖNERGEYE MADDE

Detaylı

CBÜ. SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2014-2015 BAHAR YARIYILI YURTİÇİ VE YURT DIŞI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI

CBÜ. SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2014-2015 BAHAR YARIYILI YURTİÇİ VE YURT DIŞI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI CBÜ. SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2014-2015 BAHAR YARIYILI YURTİÇİ VE YURT DIŞI YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI Karar 4 Iğdır Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu İlk ve Acil Yardım

Detaylı

İletişim:

İletişim: NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÜKSEKOKULUMUZA MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ BAŞVURUSUNDA BULUNAN ÖĞRENCİLERE DUYURU 1. 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Bahar

Detaylı

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI

T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI T.C. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KONTENJANLARI Ana Bilim Dalı Program ALES Puan Türü Türk Uyruklu Yabancı Uyruklu UNİP

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI / Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:00 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS / ÖNLİSANS KONTENJANLARI

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS / ÖNLİSANS KONTENJANLARI ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI LİSANS / ÖNLİSANS KONTENJANLARI Fakülte / Yüksekokul / Konservatuar Süresi Kontenjan Özel Koşul Yıllık Ücreti Ceyhan Mühendislik Fakültesi Kimya Mühendisliği

Detaylı

4. Ön kayıt başvurularında herhangi bir önkoşul (ALES vb ) ve taban puan aranmamaktadır.

4. Ön kayıt başvurularında herhangi bir önkoşul (ALES vb ) ve taban puan aranmamaktadır. 1 ÜNİVERSİTEMİZDE 2015-2016 ÖĞRETİM YILINDA AÇILACAK OLAN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMINA ÖN KAYIT BAŞVURULARI 07.12.2015 TARİHİNDE BAŞLAYACAKTIR. 1. Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /63-88

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARI KARAR TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI /63-88 Üniversite Senatosu Rektör Prof. Dr. Sait BİLGİÇ başkanlığında saat 14:30 da toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak kabul edildi. Konuların görüşülmesine geçilerek aşağıda yazılı

Detaylı

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Başvuru, Yerleştirme ve Kayıt İşlemleri

Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına Başvuru, Yerleştirme ve Kayıt İşlemleri KAFKAS ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI KAPSAMINDA AKADEMİK TAKVİM, AÇILACAK PROGRAMLAR, ALANLAR VE KONTENJANLARA İLİŞKİN UYGULAMA

Detaylı

ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ DUYURUSU

ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ DUYURUSU 2018-2019 ÖĞRETİM YILI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ DUYURUSU 2018 Şubat ayında eğitime başlamak üzere Pedagojik Formasyon eğitimi sertifika programı için 600 kişilik okuyan öğrenciler için 200 kişilik de

Detaylı

Yükseköğretim Kurulu Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı 2014 Aralık Dönemi İlan Bazlı En Büyük En Küçük Öyp Puanları Satır Etiketleri En Küçük PUAN En

Yükseköğretim Kurulu Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı 2014 Aralık Dönemi İlan Bazlı En Büyük En Küçük Öyp Puanları Satır Etiketleri En Küçük PUAN En Yükseköğretim Kurulu Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı 2014 Aralık Dönemi İlan Bazlı En Büyük En Küçük Öyp Puanları Satır Etiketleri En Küçük PUAN En Büyük PUAN 27241 84,529 84,529 BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

TÜRK 102-35/36 Türk Dili II A-5. TÜRK 102-35/36 Türk Dili II. SHMY202-04 iletişim A-5. SHMY202-04 iletişim A-5. DIT244-01 Dönem Uygulaması

TÜRK 102-35/36 Türk Dili II A-5. TÜRK 102-35/36 Türk Dili II. SHMY202-04 iletişim A-5. SHMY202-04 iletişim A-5. DIT244-01 Dönem Uygulaması Diyaliz Haftalık Ders Programı 2. Yıl 2. Yarıyıl (2012-2013 Bahar Dönemi) 09.00-09.50 DIT244-01 Dönem SHMY202-03 iletişim 10.00-10.50 DIT244-01 Dönem SHMY202-03 iletişim 11.00-11.50 DIT244-01 Dönem DIT202-01Beslenme

Detaylı

mezunları) ile açıktan ve uzaktan öğrenim gören mezun durumunda olan öğrenciler,

mezunları) ile açıktan ve uzaktan öğrenim gören mezun durumunda olan öğrenciler, MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖN KAYIT BAŞVURU İLANI Başvuru Tarihleri 22-25 Eylül 2016

Detaylı

YGS 5 PUAN TÜRÜYLE YERLEŞEBİLECEK BÖLÜMLER 2015 BAŞARI SIRASI 2015 TABAN PUANI ÖZEL DURUM DEVLET- VAKIF. Puan Türü

YGS 5 PUAN TÜRÜYLE YERLEŞEBİLECEK BÖLÜMLER 2015 BAŞARI SIRASI 2015 TABAN PUANI ÖZEL DURUM DEVLET- VAKIF. Puan Türü YGS PUAN TÜRÜYLE YERLEŞEBİLECEK BÖLÜMLER Program Adı ŞEHİR DEVLET- VAKIF ÜNİVERSİTE ÖĞRETİM ÖZEL DURUM Puan Türü 201 BAŞARI SIRASI 201 TABAN PUANI Çocuk Gelişimi Aydın Devlet Adnan Menderes Üniversitesi

Detaylı

KARAR Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sefa TARHAN ın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü.

KARAR Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sefa TARHAN ın tarih ve sayılı yazısı görüşüldü. T.C. TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ SENATO KARARLARI KARAR TARİHİ OTURUM NO KARAR SAYISI Üniversitemiz Senatosu Rektör Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN başkanlığında toplandı. KARAR 08.01- Üniversitemiz Rektör

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI

HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI HİTİT ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAM İLANI 2014 2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILINDA AŞAĞIDA BELİRTİLEN PROGRAMLARA YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA Sİ ALINACAKTIR

Detaylı