Daha az enerji ile temizliğin ötesi: Kirlilerinizi Profilo Çamaşır Makinesinde yıkayın, sonra da asma toplama derdi olmadan Profilo

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Daha az enerji ile temizliğin ötesi: Kirlilerinizi Profilo Çamaşır Makinesinde yıkayın, sonra da asma toplama derdi olmadan Profilo"

Transkript

1

2 Kirlilerinizi Profilo Çamaşır Makinesinde yıkayın, sonra da asma toplama derdi olmadan Profilo Kurutma Makinesinde kurutun. İşte size hayatın güzellikleri için vakit bırakacak sihirli formül Biliyoruz kendinize ve dolayısıyla sevdiklerinize vakit ayıramamaktan şikayetçisiniz, çünkü ev işleri tüm zamanınızı alıyor. Özellikle çamaşırları yıkamak, asmak, kurumalarını beklemek ve toplamak en yorucu ve zaman alıcı işleriniz arasında... Hayatınızı kolaylaştırmak ve bir nebze olsun rahat ettirmek için Profilo olarak çözüm önerilerimiz var. Profilo nun çamaşır yıkama ve kurutma makinelerini kullanarak zamandan tasarruf etmek, kendinize ve sevdiklerinize daha fazla zaman ayırmak artık elinizde! Kendinize ayırdığınız geniş zaman etrafınızdakileri de şaşırtırsa onlara, tüm yaptıklarınızı, çamaşır yıkayıp kurutmaktan arta kalan zamanınıza sığdırdığınızı söyleyin ve onların da en önemli yardımcınız Profilo çamaşır ve kurutma makinesini keşfetmesine yardımcı olun. Bu kitapçıkta size teknolojinin hayatınızı nasıl daha da kolaylaştıracağını ve güzelleştireceğini gösterecek ipuçları vermeyi hedefliyoruz.

3 yın, o atın ıyor. e zı rak e ze m za o eyi Daha az enerji ile temizliğin ötesi: Profilo nun yeni Süper 7 - Süper 8 serisi çamaşır makineleri kullanıcısı için birçok konuda konfor sunuyor. Yeni serimizde öne çıkan konu başlıklarını sizin için toparlayalım istedik: 1. HijyenEkstra: Derinlemesine Temizlik! HijyenEkstra özelliği polen, hayvan tüyü ve deterjan gibi kalıntıları yüzde 99,9 a varan oranda yok eder. Bu özelliği üstelik tescil de edilmiştir: Bu özelliğimiz Avrupa nın 1 numaralı tescil mercii olan ECARF belgesine sahiptir. Derinlemesine temizlik sağlayan HijyenEkstra özelliği ile sevdikleriniz sağlıklı kalır, içiniz her zaman rahat eder. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri nin dört ürünü, dünyanın en köklü ve prestijli tasarım ödülü olan Red Dot ile ödüllendirildi. Profilo CM1001LTR ve CM1021LTR 6 kg kapasiteli çamaşır makineleri, Profilo BM6480MG ve BM5380MA bulaşık makineleri, üstün tasarım özellikleri ile Ev Aletleri ve Mutfak kategorilerinde Red Dot ödüllerinin sahibi oldu.

4 ECARF - The European Centre for Allergy Research Foundation (Alerji Araştırma Fonu Avrupa Merkezi) ilk defa bir çamaşır makinesini ürünün kalitesi ve alerjik bünyeliler için verdiği hizmetten ötürü ECARF kaşesi ile onurlandırdı. ECARF alerji uzmanlarının görüşlerine göre Profilo, Süper 7-Süper 8 serisi çamaşır makinelerinde bu özelliğe sahip modeller ECARF ödülü için gerekli tüm kriterleri yerine getiriyor! 2. Enerji tasarrufu: Profilo çamaşır makineleri A+ sınıfından A+++ -%10 enerji sınıfına varan enerji tasarrufuyla çevre dostudur; 8 kg kapasiteli yeni çamaşır makineleri A+++-%10 özelliği ile A sınıfı makinelere göre yüzde 40 daha verimlidir. Doğal kaynakları koruma konusunda büyük hassasiyet gösteren yeni seri çamaşır makinelerimizin 7 kg kapasiteli modellerinde rakiplere göre yılda yaklaşık litre, 8 kg kapasiteli ürünlerimizde ise yaklaşık litre su, yıkama sonucunun mükemmelliğinden ödün vermeden tasarruf edebilirsiniz. Bu özellikleri ile yeni çamaşır makinelerimiz sadece doğayı korumakla kalmaz aynı zamanda cebinizi de düşünür! 3. Akıllı su yönetimi sistemi: Derinlemesine temizlik sağlarken sadece gerektiği kadar su tüketimini, tek damlanın bile israf edilmemesini amaçlayan bu sistem sayesinde sadece doğayı değil, faturalarınızı düşürerek bütçenizi de korumuş olursunuz. İki aşamadan oluşan bu sistem bir taraftan makine içerisindeki su seviyesini çamaşır türüne göre kontrol ederken, diğer taraftan bir sayaç vasıtasıyla ne kadar suyun makineye girmesi gerektiğini ölçümler ve ayarlar.

5 4. Wave Drum: Etkin yıkama! Optimize edilmiş tambur ve yıkama pedalları sayesinde çamaşırınız yıpranmadan yıkanır, zarar görmez. Wave Drum olarak adlandırdığımız tambur sisteminde özel tambur dokusu üzerindeki damlacıklar yıkamanın yoğunluğunu etkilemek için düşünülmüştür. Yuvarlatılmış tarafıyla ipekliler gibi hassas çamaşırlarınızı, dik tarafıyla ise pamuklular gibi daha dayanıklı, ama daha çok kire maruz kalan giyeceklerinizi mükemmel yıkamanızı sağlar. Aynı sistem yıkama pedallarında da kullanılmıştır. Ayrıca bol gözenekli tambur yüzeyi hem suyun daha çabuk dolması hem de çamaşırları eşit bir şekilde ıslatılması için düşünülmüştür. 5. Kullanım esnekliği: Her zaman bir seçeneğiniz var! Profilo için tüketicinin istekleri her şeyden önemli. Sırf bu nedenle cihazlar tasarlanırken tüketicilerin seçimlerinde esnek bırakılmaları hedeflenmekte. Profilo çamaşır makinelerinde bu, MultiPlus serisi ile sağlanıyor. Tüketiciye zaman tasarrufu (JetPlus) ve enerji tasarrufu (EkoPlus) arasında seçme özgürlüğü bırakılıyor. Tercihinize veya o anki ihtiyacınıza göre yapacağınız seçim ile tek programa bağlı kalmadan JetPlus ile zamandan yüzde 65 e, EkoPlus ile enerjiden yüzde 50 ye varan oranda tasarruf etmeniz mümkün. Esnekliğini farklı kumaş türlerine göre düzenlenmiş yıkama programları sayesinde de tescilleyen Profilo Super 7 ve Super 8 çamaşır makineleri derinlemesine temizlik sağlıyor: Koyu renkliler/ Kot, Beyazlar,Sentetikler, İç giyim, Outdoor/AktifPlus, Gömlek/Bluz, Karışık çamaşırlar, Yünlüler, Hassas/İpek gibi her çamaşıra uygun yıkama programı Profilo çamaşır makinelerinde!

6 Gele yıka Etkili kitapç n Çam n Do üze çam Tem n He n İç ç yıka 6. Profilo çamaşır makinelerinde bir + nız var: Zaman tasarrufu! n Eks çam Yazımızın başında belirttiğimiz gibi teknoloji aslında insan hayatını kolaylaştırınca ve ona kendi sevdikleri için daha fazla zaman yaratınca güzel. Profilo çamaşır makineleri kendinize daha fazla zaman ayırabilmenizi sağlayacak özelliklerle donatılmış durumda. Örneğin Ekspres15 gibi kısa program seçenekleri ile zaman konusunda da dilediğiniz esnekliğe sahipsiniz. Bu programla az kirli ve az miktardaki çamaşırlarınızı sadece 15 dakikada yıkamanız mümkün. n Jet terc JetPlus seçeneği ile MultiPlus serisi çamaşır makinelerimizde gerçekleştireceğiniz zaman tasarrufundan zaten daha önce bahsetmiştik. Yine 8 kg çamaşır makinelerimizde bulunan Hızlı/Karışık programı da zamandan tasarruf etmenizi sağlayan diğer bir özelliğimiz. n Kı böy kull n Aşı seç n Do has Hi

7 Gelelim çamaşır yıkamanın püf noktalarına Etkili bir yıkama işlemi için yapmanız gerekenleri sizler için bu kitapçıkta toparladık: n Çamaşırlarınızı renklerine ve türlerine göre doğru ayırın n Doğru miktarda deterjan kullanmak için mutlaka ambalajın üzerindeki talimatlara uyun (bu konuda yardıma ihtiyacınız varsa çamaşır makinemizin üzerinde bulunan bilgilerden OMO Lekesiz Temizlik Servisi mize danışabilirsiniz!) n Her kumaşın kendine has özelliklerine uygun programı seçin n İç çamaşırları ve çoraplarınızı mutlaka çamaşır filesi içersinde yıkayın n Ekspres 15 kısa yıkama programını sadece 2 kg ve az kirli çamaşırlarınız için seçin n JetPlus ve EkoPlus seçenekleri ile çamaşırlarınızı daha hızlı ya da tercihinize göre daha ekonomik yıkayabilirsiniz n Kırışık Azaltma seçeneği ile kırışıklıkların önüne geçebilirsiniz, böylece ütüye ayıracağınız zamanı ve enerjiyi başka şeyler için kullanabilirsiniz n Aşırı kirlenmiş çocuk giysileri gibi çamaşırlar için Ön Yıkama seçeneğini kullanın n Doğrudan tenin üzerine giyilen çamaşırlar için, özellikle cilt hassasiyetine karşı modeline göre Ekstra Durulama ya da HijyenEkstra seçeneğinden yararlanabilirsiniz

8 için size tavsiyelerimiz var! Çilek n Ilık sabunlu su sürün ve durulayın Toprak/kum n Kurumasını bekleyin, fırçalayın ve normal şekilde yıkayın Kahve/ çay n Lekeyi sıcak suyla temizleyin, leke giderici sabun sürün. Yaklaşık 30 dakika etki etmesini bekledikten sonra durulayın Yumurta n Soğuk su damlatın, bezle silin veya ılık sabunlu su ekleyin, etki etmesini bekleyin ve durulayın Kırmızı şarap n Tuz döküp lekeye nüfuz etmesini bekleyin. Silin. Yıkayın ve durulayın Çimen n İnceltilmiş amonyağa batırıp yaklaşık 10 dakika etki etmesini bekleyin. Durulayın ve sıcak suyla yıkayın, gerekirse suda bekletin Kozmetik n Lekeyi gliserin veya okaliptüs yağı ile yumuşatın ve etki etmesini bekleyin, bezle dikkatlice silin. Durulayın Domates n Sıcak sabunlu suda yumuşatın ve durulayın Ter n Sabunlu su sürün ve durulayın Bebek maması n Sıvı leke giderici sabun sürün, etki etmesini bekleyin ve durulayın Kan n Lekeyi soğuk suyla durulayın, sabunlu su sürün, yıkayın.

9 devrini kapatın! Bir Profilo kurutma makinesi ile evinizde sadece çamaşırlarınızı kurutmayan, aynı zamanda bakımını yapan bir yardımcıya kavuşabilirsiniz. Sizi okula ve işe hazırlık stresinden kurtaran bu yardımcı ile en sevdiğiniz ve en gerekli giysiler yaz ya da kış demeden en sağlıklı şekilde her zaman elinizin altında hazır olur. Kurutma makinesi kullandığınızda çamaşırlarınız kurutma makinelerinden en az kırışıklıkla ve havla çıkar, yani bir şekilde bakımdan geçer. Profilo kurutma makinesi sizin konforunuzu düşünür, çamaşırlarınızı hemen kullanıma hazırlamakla kalmaz, kendi kendini de temizler. Çamaşırlarınız kururken kirlenmez, eviniz rutubetlenmez ve hastalıklara davetiye çıkmaz. Sessiz çalışır, komşularınızı rahatsız etmez. Az enerji kullanır, üstüne ütü için harcanacak enerjiden de tasarruf etmenizi sağlar. Az yer kaplar, istenirse çamaşır makinesinin üzerine (montaj çubuğunu yetkili servislerimiz ücretsiz şekilde uygular) ve hatta balkona bile monte edilebilir. Etkili bir kurutma işlemi için yapmanız gerekenler: n Üreticinin kumaşla ilgili bakım talimatlarını mutlaka kurutma işlemi öncesinde inceleyin n Farklı kumaşlar için makinelerimizin kontrol panelinde yer alan doğru kurutma programını seçin n Naylon çorapları, ipekleri, sentetik perdeleri, ince örgüleri, metal süsler taşıyan giysileri kurutma makinesinde kurutmayın n Çoraplarınızı ve iç çamaşırlarınızı file içerisinde kurutmayı tercih edin (çamaşır makinesinden çıkardığınız şekilde yani!) n Kurutma işleminden sonra su haznesi nde biriken saf suyu ütü işleminde ya da çiçek sulamada kullanabileceğinizi unutmayın!

10 Kumaş özelliklerine göre yıkama ve kurutma: Her kumaşın kendine has özellikleri vardır. Dolayısıyla her kumaşın uzun süre güzel kullanılabilmesi için özel bakıma ihtiyacı vardır. En sevdiğiniz giysinin etiketinde bulunan uyarılar ve sembolleri doğru yorumlamanız onu daha uzun süre giymenize yardımcı olacaktır. Hangi kumaşlarda yumuşatıcı kullanılmayacağını, ipek giysilerinizi nasıl yıkamanız gerektiğini ve yeni kaşmir kazağınızın makinede yıkanıp yıkanamayacağını buradan öğrenebilirsiniz. Biz yine de sizler için aşağıdaki bilgileri de toparladık: Sent olabil ek ola Kete giysil Pamuk: Islak haliyle de çok güçlüdür. Bu nedenle endişe duymaksızın yüksek ısılarda/ devirlerde yıkanabilir. İpek: İpeğin boya bırakma eğilimi vardır, bu nedenle sadece benzer kumaş ve renklerle birlikte yıkanmalı ve asla tamamen ıslak vaziyette asılarak kurutulmamalıdır. Karma kumaşlar: İçeriğinde doğal ve suni liflerin bulunmasından dolayı karma kumaşlar güçlü ve bakımı kolaydır. Yün: Yünü her zaman yün yıkama programında ve yün deterjanı ile yıkayın. Kurutucu için uygun olmayan kumaşları bir el havlusuna düz bir şekilde sererek kurutun. Asla asmayın, kaloriferin üzerine koymayın veya doğrudan güneş ışığında bırakmayın. işlevs sprey Visk veya

11 Sentetik: Sentetik giysiler aşırı sıcaklarda deforme olabileceğinden bu ısılarda yıkanmamalıdır. Kurutma esnasında da ek olarak koruma tuşuna basılmalıdır. Keten: Keten kumaş çok kolay kırışır ve çeker. Bu nedenle giysilerinizi biraz büyük almakta fayda vardır. Yıkarken kırışık önleme seçeneğini kullanın. Kurutmadan önce gerdirin ve ipe asın. Jean (Kot): Kot kumaşları ilk yıkamada çok boya vereceğinden ayrı yıkanmalı. Kumaş üzerindeki kırışık izlerinin önüne geçmek için makineye en fazla 3,5 kg çamaşır koyun ve fazla hızlıda sıktırmayın. Özel koyu renkli çamaşırlar için hazırlanmış deterjan kullanmayı tercih edin. Membran Kumaşlar: Yıkarken mutlaka hassas deterjan kullanın ve yumuşatıcı kullanmayın. Yumuşatıcılar membran kumaşın işlevselliğini etkiler. Mikrolif giysiler için piyasada satılan koruyucu spreyle düzenli olarak bakım yapın. Viskoz: İlk yıkamadan önce soğuk suda yumuşatın. Sadece yün veya hassas deterjan kullanın. Kurutmak için ıslak vaziyette asın.

12

ÇAMAŞIR MAKiNELERi. Daha fazla çamaşır, daha az zaman, daha çok tasarruf!

ÇAMAŞIR MAKiNELERi. Daha fazla çamaşır, daha az zaman, daha çok tasarruf! Daha fazla çamaşır, daha az zaman, daha çok tasarruf! 20 ÖZELLiKLER A+ Sınıfı A sınıfından %13 daha tasarruflu. -%20 A+++ -%20 Sınıfı A+++ sınıfından %20 daha tasarruflu. A+++ Sınıfı A sınıfından %33 daha

Detaylı

ÇAMAŞIR MAKiNELERi. Daha fazla çamaşır, daha az zaman, daha çok tasarruf!

ÇAMAŞIR MAKiNELERi. Daha fazla çamaşır, daha az zaman, daha çok tasarruf! Daha fazla çamaşır, daha az zaman, daha çok tasarruf! 22 ÖZELLiKLER A+ Sınıfı A sınıfından %13 daha tasarruflu. -%20 A+++ -%20 Sınıfı A+++ sınıfından %20 daha tasarruflu. A+++ Sınıfı A sınıfından %33 daha

Detaylı

MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD.

MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. # 1.# Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu Mod. BO 0289B Deterjan Kompartmanı# Program Düğmesi Elektronik # Gösterge# 2 1 7 A. Ön Yıkama Bölümü B. Ana Yıkama Bölümü C. Yumuşatıcı

Detaylı

Çamaşırlarınızı kurutmak için mutlaka Profilo Kurutma Makinasının rüzgarından yararlanın... Farkı göreceksiniz..

Çamaşırlarınızı kurutmak için mutlaka Profilo Kurutma Makinasının rüzgarından yararlanın... Farkı göreceksiniz.. Çamaşırlarınızı kurutmak için mutlaka Profilo Kurutma Makinasının rüzgarından yararlanın... Farkı göreceksiniz.. Değişen şehir hayatıyla birlikte bir lüks olmaktan çıkan çamaşır kurutma makineleri, gelişen

Detaylı

Hotpoint. hotpoint.com.tr

Hotpoint. hotpoint.com.tr Hotpoint hotpoint.com.tr HOTPOİNT YENİ NESİL BUZDOLABI HIGH DEFINITION SOĞUTMA FONKSİYONEL DİZAYN STİL HIGH DEFINITION SOĞUTMA Maksimum besin tazeliğini sağlama Bakteri ve kötü kokuları önleme ve dolap

Detaylı

TITANIUM SERİSİ YAPIŞMAZ PİŞİRME ÜRÜNLERİ. Kullanım Kılavuzu

TITANIUM SERİSİ YAPIŞMAZ PİŞİRME ÜRÜNLERİ. Kullanım Kılavuzu TITANIUM SERİSİ YAPIŞMAZ PİŞİRME ÜRÜNLERİ Kullanım Kılavuzu BAKIM, ONARIM VE KULLANIMDA UYULMASI GEREKEN KURALLAR Ürününüzü kullanmadan önce üzerindeki tüm etiketleri çıkartınız. İlk kullanımdan önce ürünün

Detaylı

Ýlave Program Paketleri:

Ýlave Program Paketleri: Ýlave Program Paketleri: Bebek Eco Ev EvXL Hijyen & Çocuklar Medic Spor & Saðlýk tr-tr M.-Nr. 09 495 120 Ýçindekiler Program-Paketleri...3 Program Seçimi...4 Sýkma....5 Program Tablosu...6 Program Akýþý....10

Detaylı

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar!

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! 28 Prof ilo EkDurulama özelliği, bulaşıklarınızı daha fazla su ile durulayarak deterjan kalıntılarından daha iyi arındırır. Aileniz için maksimum hijyen sağlar! 29 ÖZELLiKLER

Detaylı

TEMİZLEME TALİMATI NO: 01

TEMİZLEME TALİMATI NO: 01 NO: 01 Kutu Açıcı 1. Donmuş kaba yağları akıtmak için önce sıcak suyun altına tutun ve fırçalayın. 2. Evyeyi ılık su ve önerilen miktarda ki MSS- Kreon Blitz ile doldurun. 3. Islanması için birkaç dakika

Detaylı

Her kumaşın kendine özgü bir ütüleme tekniği vardır Fitilli kadife ve kadife: Kalın bir örtüyü ütü masasına yerleştirin. Giysinin içini dışına

Her kumaşın kendine özgü bir ütüleme tekniği vardır Fitilli kadife ve kadife: Kalın bir örtüyü ütü masasına yerleştirin. Giysinin içini dışına Her kumaşın kendine özgü bir ütüleme tekniği vardır Fitilli kadife ve kadife: Kalın bir örtüyü ütü masasına yerleştirin. Giysinin içini dışına getirin ve ütüleyin. Zor ütülenen bölgeler için dikey buhar

Detaylı

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar!

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! 28 Prof ilo EkDurulama özelliği, bulaşıklarınızı daha fazla su ile durulayarak deterjan kalıntılarından daha iyi arındırır. Aileniz için maksimum hijyen sağlar! 29 ÖZELLiKLER

Detaylı

mikrofiber bezler www.anbertem.com

mikrofiber bezler www.anbertem.com mikrofiber bezler www.anbertem.com MİKROFİBER TEKNOLOJİ HARİKASI Mikrof iber Temizlik Bezleri Berceste mikrofiber temizlik bezleri, teknoloji kullanılarak polyester ve poliamid bileşiminden üretilmiştir.

Detaylı

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar!

BULAŞIK MAKiNELERi. Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! Jet gibi yıkar, pırıl pırıl yapar! 27 ÖZELLiKLER Enerji Sınıfı A+ Sınıfı A sınıfından %10 a varan enerji tasarrufu sağlar. EkDurulama Bulaşık makineniz, bu opsiyon seçildiğinde 3 lt. kadar daha fazla su

Detaylı

Ürün Bakım ve Yıkama Talimatları

Ürün Bakım ve Yıkama Talimatları Ürün Bakım ve Yıkama Talimatları TheraTogs patentli ve teknik bir kumaş olup, likranın esneklik ve gerginliğini bir arada sunan yumuşak, eşsiz ve hassas bir köpüklü yüzeye sahiptir. Kumaşı eşsiz kılan

Detaylı

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL

VESTEL. V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL VESTEL V-BRUNCH SERiSi 3000 INOX KAHVE MAKiNESi KULLANIM KILAVUZU GARANTİ 2 YIL 1. Hazne kapağı 2. Hazne 3. Üst kapak 4. Filtre 5. Cam sürahi Bu kahve makinesini tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

STANDART EBATTA MAKSİMUM KAPASİTE 10kg ÇAMAŞIR MAKİNASI

STANDART EBATTA MAKSİMUM KAPASİTE 10kg ÇAMAŞIR MAKİNASI BUHARLI STANDART EBATTA MAKSİMUM KAPASİTE 10kg ÇAMAŞIR MAKİNASI HOOVER DYNAMIC BUHARLI Buhar teknolojisi ve daha fazla yükleme kapasitesi özellikleri İle, temizlikte yeni bir dönem başlıyor. Beyaz eşya

Detaylı

DÜNYANIN TEMİZLİĞİ INOKSCLEAN 2016 ürün kataloğu 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 Temizlik arabanızda bulunması gerekli malzemelerin eskizsiz olduğunu kontrol edin. Ofise girip, genel durumunu gözlemleyin.

Detaylı

Beklentinizin ötesindeki teknoloji tasarımla buluştu. Siemens avantgarde. siemens-home.bsh-group.com/tr. Gelecek evinizde. Siemens Ev Aletleri

Beklentinizin ötesindeki teknoloji tasarımla buluştu. Siemens avantgarde. siemens-home.bsh-group.com/tr. Gelecek evinizde. Siemens Ev Aletleri Beklentinizin ötesindeki teknoloji tasarımla buluştu. Siemens avantgarde. siemens-home.bsh-group.com/tr Gelecek evinizde. Siemens Ev Aletleri Zamanın ötesinde bir tasarım. avantgarde çamaşır makinesinin

Detaylı

Bisküvi ruloları için sürekli kullanımlı pişirme altlığı

Bisküvi ruloları için sürekli kullanımlı pişirme altlığı tr Ürün bilgisi ve tarif Bisküvi ruloları için sürekli kullanımlı pişirme altlığı Değerli Müşterimiz! Mükemmel bir bisküvi rulosu elde etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı: Hamuru sızdırmaz bir pişirme altlığı

Detaylı

Tırnak Mantarının Özellikleri

Tırnak Mantarının Özellikleri Mantar çoğunlukla ayak tırnaklarınızda olur ancak el tırnaklarınızda da çıkabilir. Tedavi edilmesi, göze hoş görünmemesinin yanısıra, sağlık açısından da önemlidir. Sarımsı, yeşil veya kahverengi tırnaklarınız

Detaylı

Guglhupf kek kalıpları tr

Guglhupf kek kalıpları tr Guglhupf kek kalıpları tr Ürün bilgileri ve tarifler Değerli Müşterimiz! Mini Guglhupf kek kalıpları silikon malzemeden oldukları için çok esnek ve yapışmaz özelliğe sahiptirler. Bu sayede mini kekleri

Detaylı

Akıllı dozaj sistemi sayesinde 7 ton su, 11 litre deterjan tasarrufu.*

Akıllı dozaj sistemi sayesinde 7 ton su, 11 litre deterjan tasarrufu.* Akıllı dozaj sistemi sayesinde 7 ton su, 11 litre deterjan tasarrufu.* Akıllı dozaj sistemli yeni EcoLogixx 8 i-dos çamaşır makinesi. * Wfk, Uygulamalı Araştırma Enstitüsü, inceleme raporu WL 5132/10,

Detaylı

Yüksek Performanslı Yüzey Koruma Sistemleri.

Yüksek Performanslı Yüzey Koruma Sistemleri. Yüksek Performanslı Yüzey Koruma Sistemleri. Sağlık ve Güvenlik Alman Teknolojisi Alman Kalitesi Gündem 1. VIP Çözümler 2. Sağlık ve Güvenlik 3. Yüzeyler ve Yüzey Hazırlığı 1. Beton Yüzeyler 2. Çelik Yüzeyler

Detaylı

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA Temizligin Aydınlatan Gücü ( KİMYA Firma Profili HAKKIMIZDA 1998 yılında, çamaşır suyu ve tuzruhu üretimiyle Eskişehir Baksan Sanayi Sitesinde imalat hayatına başlayan SİRAÇ ailesi üretim ve çalışma ağını

Detaylı

Tarçınlı yıldız kurabiye kalıbı seti

Tarçınlı yıldız kurabiye kalıbı seti tr Ürün bilgisi ve tarif Tarçınlı yıldız kurabiye kalıbı seti Değerli Müşterimiz! Mükemmel şekillendirilmiş tarçınlı yıldız kurabiyeler hazırlamak hiç bu kadar kolay olmamıştı: Tarçınlı yıldız kurabiye

Detaylı

KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU

KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU KABLOSUZ SU ISITICI KULLANIM KILAVUZU 1 5 2 4 3 6 7 8 1. Kilit Düzenekli Kapak 2. Şeffaf Su Seviye Göstergesi 3. Alt Elektrik Tabanı 4. Açma / Kapama Anahtarı 5. Gösterge Lambası 6. Su Filtresi 7. Açık

Detaylı

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt)

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt) İÇİNDEKİLER TEMİZLİK SETLERİ... 4 MOPLAR... 6 APARATLAR... SAPLAR... 14 CAM TEMİZLİK ÜRÜNLERİ... 16 TEMİZLİK BEZLERİ... 18 SÜNGER VE OVMA ÜRÜNLERİ... 20 Temizlik Setleri Mop Temizleme alanı genişletilmiş

Detaylı

ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ Cihazınızı kullanmadan önce bu kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere saklayın. BU CİHAZ SADECE EV TİPİ KULLANIMLAR İÇİNDİR. ÖNEMLİ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ UYARILARIN AÇIKLANMASI

Detaylı

Toyota Araç Bakım Ürünleri

Toyota Araç Bakım Ürünleri TOYOTA PAZARLAMA VE SATIŞ A.Ş. Cumhuriyet Mah. E-5 Yan Yol No: 11 Yakacık 34876 Kartal - İSTANBUL Toyota İletişim Merkezi (0212) 354 0 354 www.toyota.com.tr Toyota Araç Bakım Ürünleri Aracınıza bakım yapmak

Detaylı

Ýlave Program-Paketleri:

Ýlave Program-Paketleri: Ýlave Program-Paketleri: Spor & Saðlýk Ev Hijyen & Çocuklar Bebek tr-tr M.-Nr. 07 742 240 Ýçindekiler Program Seçimi...3 Yeni Program Seçimi...3 Sýkma....4 Program Tablosu...5 Ekstralar...9 Program Akýþý....10

Detaylı

MUTFAK CİHAZLARI KULLANIMI DESTEK DOKUMANI SLİCER( ŞARKUTERİ DİLİMLEME) MAKİNASI KULLANMA TALİMATI

MUTFAK CİHAZLARI KULLANIMI DESTEK DOKUMANI SLİCER( ŞARKUTERİ DİLİMLEME) MAKİNASI KULLANMA TALİMATI SLİCER( ŞARKUTERİ DİLİMLEME) MAKİNASI KULLANMA TALİMATI KULLANIMI 1. MAKİNANIN DAHA ÖNCEDEN TEMİZ OLMASINA DİKKAT EDİN 2. MAKİNAYI AÇMA KAPAMA DÜĞMESİNİ KULLANARAK ÇALIŞTIRIN 3. DİLiMLEYECEĞİNİZ MALZEMEYE

Detaylı

CADILLAC AIR. Travel Sistem Bebek Arabası Kurulum ve Kullanma Kılavuzu. Avrupa Güvenlik Standartlarına Uygundur.

CADILLAC AIR. Travel Sistem Bebek Arabası Kurulum ve Kullanma Kılavuzu. Avrupa Güvenlik Standartlarına Uygundur. CADILLAC AIR Travel Sistem Bebek Arabası Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Avrupa Güvenlik Standartlarına Uygundur. Çocuğunuzun güvenliği için açıklamaları dikkatlice okuyup kullanım kılavuzunu saklayınız.

Detaylı

Aşağı Pazarcı Mahallesi 1010 Sokak No: 7 Manavgat Antalya Telefon: 0 242 746 61 50 Faks: 0242 742 75 73 www.sorti.com.tr Sipariş Hattı: 0532 773 13 30

Aşağı Pazarcı Mahallesi 1010 Sokak No: 7 Manavgat Antalya Telefon: 0 242 746 61 50 Faks: 0242 742 75 73 www.sorti.com.tr Sipariş Hattı: 0532 773 13 30 Aşağı Pazarcı Mahallesi 1010 Sokak No: 7 Manavgat Antalya Telefon: 0 242 746 61 50 Faks: 0242 742 75 73 www.sorti.com.tr Sipariş Hattı: 0532 773 13 30 TARİHÇE: Sorti Kimya, 1989 yılında Yusuf Sönmez tarafından

Detaylı

KİRLENMEK GÜZELDİR EKOLOJİK DETERJAN İLE

KİRLENMEK GÜZELDİR EKOLOJİK DETERJAN İLE KİRLENMEK GÜZELDİR EKOLOJİK DETERJAN İLE Hazırlayan Öğrenciler Arzum KARAHAN (6B) İpek AKYOL (6B) Danışman Öğretmen Pınar ÇALIK ÖZBAY İZMİR, 2014 İÇİNDEKİLER 1. Proje özeti...2 2. Projenin amacı...2 3.

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ il HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) Çamaşır suyu 1. ph değeri 12,5-14 arasında, sodyum hipoklorit oranı en az %5 olmalıdır.

Detaylı

! 1. On/Off Göstergesi: Makinenin açık ve çalışır durumda olduğunu gösterir

! 1. On/Off Göstergesi: Makinenin açık ve çalışır durumda olduğunu gösterir MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. # 1.# Bulaşık Makinesi Kullanma Kılavuzu Mod. BOLS12S/E I. Kontrol Panel 1. On/Off Göstergesi: Makinenin açık ve çalışır durumda olduğunu gösterir 2. On/Off Düğmesi: Makineyi açma

Detaylı

Çamaşır ve Kurutma Makinesi Kataloğu 2012

Çamaşır ve Kurutma Makinesi Kataloğu 2012 Çamaşır ve Kurutma Makinesi Kataloğu 2012 2 Hayatı kolaylaştıran akıllı çözümler... 3 4 İyi bir çamaşır makinesi ileri teknoloji ürünü olmalıdır. Temizlik ve hijyen konusunda hassas olmalı, üretilirken

Detaylı

Evinizin enerjisi nereye gidiyor?

Evinizin enerjisi nereye gidiyor? Evinizin enerjisi nereye gidiyor? Yaşam biçimi aygıtları %4 Çalışmazken %6 Isıtma ve soğutma %22 Buzdolabı %7 Mutfak aygıtları %9 Lambalar %9 Diğerleri %3 Çamaşır yıkama ve kurutma %3 Sıcak su %37 Ortalama

Detaylı

Bütün temizlik. yöntemleri

Bütün temizlik. yöntemleri FAKİR BUHARLI TEMİZLEYİCİLER Bütün temizlik yöntemleri www.facebook.com/fakirevaletleri www.twitter.com/fakirevaletleri www.fakir.com.tr Fakir Steam Mop Buharlı temizliğin en pratik hali! Fakir Steam Mop

Detaylı

TENCEL Micro A100 ve TENCEL A100 kullanarak karışımlarda farklı olasılıklar

TENCEL Micro A100 ve TENCEL A100 kullanarak karışımlarda farklı olasılıklar 1 TENCEL Micro A100 ve TENCEL A100 kullanarak karışımlarda farklı olasılıklar TENCEL A100 çeşitleri Lif inceliği Lif uzunluğu Iplik çekim sistemi TENCEL A100 1.25 dtex 38 mm Kısa lif çekim sistemi TENCEL

Detaylı

ANKASTRE MONTAJ KILAVUZU

ANKASTRE MONTAJ KILAVUZU ANKASTRE MONTAJ KILAVUZU 54,8 cm 59,7 cm 82 cm 81,6 cm 60 cm 58 cm 1,4 cm 15,3 cm 5,9 cm 2807110174/021009.1246 2 DOLAP KAPAĞI SOL TARAFA AÇILACAKSA 35 3 4 ø10 Havșa delme DOLAP KAPAĞI SAĞ TARAFA AÇILACAKSA

Detaylı

ANA BULAŞIKHANE BÖLÜM TEMİZLİK PLANI

ANA BULAŞIKHANE BÖLÜM TEMİZLİK PLANI ANA BULAŞIKHANE BÖLÜM PLANI DAVLUMBAZ VE FİLTRESİ SUMA SÜPERFOAM 1. Davlumbaz filtrelerini yerlerinden dikkatlice sökünüz. 2. Sökülen filitreler kazan kaynatmada kaynatılır15 dk-30 dk 3. Son olarak su

Detaylı

M688 Deep Crystal Ultra Paint Coating Uygulama Kılavuzu SERAMİK KAPLAMA UYGULAMA KILAVUZU.

M688 Deep Crystal Ultra Paint Coating Uygulama Kılavuzu SERAMİK KAPLAMA UYGULAMA KILAVUZU. SERAMİK KAPLAMA UYGULAMA KILAVUZU M688 Deep Crystal Ultra Paint Coating Uygulama Kılavuzu UYGULAMA KILAVUZU ADIM 1 1. Aracı yıkayın ve iyi ışıklandırılmış, toz bulunmayan kapalı bir alana çekin. ADIM 2

Detaylı

ŞİMDİ DE BAZI LEKELERİN KOLAYLIKLA NASIL ÇIKARILDIĞINI BİRLİKTE GÖRELİM

ŞİMDİ DE BAZI LEKELERİN KOLAYLIKLA NASIL ÇIKARILDIĞINI BİRLİKTE GÖRELİM ŞİMDİ DE BAZI LEKELERİN KOLAYLIKLA NASIL ÇIKARILDIĞINI BİRLİKTE GÖRELİM RUJ LEKESİ: lekeli kısmı oksijenli su ile silin. Sonra ılık su ile durulayın. Bu arada renkli kumaşlarda oksijenin kumaşın rengini

Detaylı

gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları

gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları gria HAKKIMIZDA GRIA Endüstriyel Mutfak Ekipmanları, müşteri memnuniyeti ilkesi kabul ederek, genç ve tecrübeli kadrosuyla endüstriyel mutfak sektöründe hizmet vermektedir.

Detaylı

Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 CMY

Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 CMY Beyaz utu KK02.pdf 5 14.02.2011 17:10 C M Y CM MY CY CMY K Cihazınızın Özellikleri ve Yapısı: Cihazınız, ısı ayarı, sprey özelliği, kuru ütüleme, değişken buhar, ani buhar vb gibi birçok fonksiyona sahiptir.

Detaylı

Çamaşır Hijyeni Ürünleri

Çamaşır Hijyeni Ürünleri Çamaşır Hijyeni Ürünleri M664 Fosfatsız Komple Yıkama Çamaşır Deterjanı M665 Fosfatsız Ana Yıkama Çamaşır Deterjanı Özel aktif madde kombinasyonu ile fosfata ihtiyaç duymadan yüksek performans sağlar.

Detaylı

GAZLI OCAK KULLANMA KILAVUZU

GAZLI OCAK KULLANMA KILAVUZU GAZLI OCAK KULLANMA KILAVUZU GAZLI OCAĞI ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AGO 890 1 İÇİNDEKİLER I- Gazlı Ocakların Kullanım Alanı 3 II- Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 4 III- Teknik Özellikler

Detaylı

ÇAMAŞIR VE KURUTMA MAKİNELERİ

ÇAMAŞIR VE KURUTMA MAKİNELERİ ÇAMAŞIR VE KURUTMA MAKİNELERİ 2012 ÇAMAŞIR MAKİNELERİ ÇAMAŞIR MAKİNELERİ 9127 N 9123 HE 9 kg Yıkama Kapasitesi 1200 Sıkma Devri (d/d) A+++ Enerji Sınıfı (A+++ Enerji sınıfından %20 daha tasarruflu) B Sıkma

Detaylı

AÇIK ALAN TASARIMI RELAZZO TERAS SİSTEMİ - GÜNLÜK KULLANIM İÇİN TAVSİYELER. www.rehau.com/relazzo Otomotiv Endüstri

AÇIK ALAN TASARIMI RELAZZO TERAS SİSTEMİ - GÜNLÜK KULLANIM İÇİN TAVSİYELER. www.rehau.com/relazzo Otomotiv Endüstri AÇIK ALAN TASARIMI RELAZZO TERAS SİSTEMİ - GÜNLÜK KULLANIM İÇİN TAVSİYELER www.rehau.com/relazzo Yapı Otomotiv Endüstri Değerli müşterilerimiz! Ürünümüzü tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz! Takip

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 109 Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SERACARE Çimento Sökücü SERACARE Leke Çıkartıcı SERACARE Derz Temizleyici SERACARE Yüzey Koruyucu 110 Kalekim Yüzey Temizlik

Detaylı

Paslanmaz Çelik Çatal Bıçak Setleri. Zarafetin sofradaki yansıması... Kullanım Kılavuzu ve Garanti Belgesi

Paslanmaz Çelik Çatal Bıçak Setleri. Zarafetin sofradaki yansıması... Kullanım Kılavuzu ve Garanti Belgesi Paslanmaz Çelik Çatal Bıçak Setleri Zarafetin sofradaki yansıması... Kullanım Kılavuzu ve Garanti Belgesi Seçkin sofraların eşsiz kalitesi... Bernardo çatal bıçak setleri yıllar boyunca ilk günkü ışıltısını

Detaylı

Çeşit çeşit buzdolabı, birisi mutlaka müşterinizin ihtiyacı!

Çeşit çeşit buzdolabı, birisi mutlaka müşterinizin ihtiyacı! Çeşit çeşit buzdolabı, birisi mutlaka müşterinizin ihtiyacı! PROFİLO BUZDOLAPLARI NIN HAYATI KOLAYLAŞTIRAN ÖZELLİKLERİNDEN BAZILARI: NoFrost: Buzdolabının iç duvarları içerisinde nem ve kar oluşumunu engelleyerek

Detaylı

Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu

Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu D7 7101 E Döküman Numarası 2820524568/ 25-02-15.(16:13) Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Beko ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yüksek

Detaylı

Çamaşır Makinesi AL 591 EX. Kullanma Kılavuzu. Döküman Numarası 2820523449/190313.1321

Çamaşır Makinesi AL 591 EX. Kullanma Kılavuzu. Döküman Numarası 2820523449/190313.1321 AL 591 EX Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu Döküman Numarası 2820523449/190313.1321 Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Altus ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yüksek kalite

Detaylı

XXL REALLIFE 0H\GDQ 2NXPD

XXL REALLIFE 0H\GDQ 2NXPD XXL REALLIFE ÇOK YOL KATETTİK. BUGÜNLERDE MUTFAK REPERTUARIMIZ ÇOK DAHA İDDİALI VE ÇOK DAHA EĞLENCELİ: KÖŞELİ YEMEK TABAKLARI, BÜYÜK ŞARAP BARDAKLARI, DERİN MAKARNA KASELERİ. HİÇBİR ŞEY REALLIFE 'IN ALAMAYACAĞI

Detaylı

Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak üretilmiş olan cihazınızı güven ve maksimum verimle kullanmanıza yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır.

Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak üretilmiş olan cihazınızı güven ve maksimum verimle kullanmanıza yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır. Değerli Müşterimiz, Hedefimiz, modern tesislerimizde, dikkatli bir şekilde üretilen, özel olarak test edilen, beklentilerinizin de ötesinde kaliteli ürünler üretmektir. Kılavuzumuz en son teknoloji kullanılarak

Detaylı

lagoon Advanced Care Electrolux Profesyonel Profesyonel Giysi Bakımı Hızlı, kolay ve çevreci

lagoon Advanced Care Electrolux Profesyonel Profesyonel Giysi Bakımı Hızlı, kolay ve çevreci lagoon Advanced Care Electrolux Profesyonel Profesyonel Giysi Bakımı Hızlı, kolay ve çevreci İster misiniz......daha sağlıklı bir iş yeri için çevre dostu, solvent içermeyen bir sistem?...hassas tüm kumaşları

Detaylı

ULTRASONİK NEMLENDİRİCİ VE KULLANIM KILAVUZU MH-508. Talimatlar. Teknik Bilgiler. Çalışma Prensipleri. Özellikler. Doğru Nem Seviyesi

ULTRASONİK NEMLENDİRİCİ VE KULLANIM KILAVUZU MH-508. Talimatlar. Teknik Bilgiler. Çalışma Prensipleri. Özellikler. Doğru Nem Seviyesi ULTRASONİK NEMLENDİRİCİ VE KULLANIM KILAVUZU MH-508 Talimatlar Teknik Bilgiler Çalışma Prensipleri Özellikler Doğru Nem Seviyesi MH-508 fonksiyonları Güvenlik Kılavuzu Resimli Açıklamalar Çalışma Talimatı

Detaylı

YAZ TEMİZLİĞİ FERAHLIK VEREN BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE. 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye

YAZ TEMİZLİĞİ FERAHLIK VEREN BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE. 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye BOL KÖPÜKLÜ HEDİYE 19 Ağustos ta www.tchibo.com.tr de ve tüm Tchibo larda 200 g Türk Kahvesi alışverişlerinizde, 100 g Türk Kahvesi de bizden hediye Her hafta yeni bir dünya keşfedin. Bu hafta: FERAHLIK

Detaylı

FinishPlus Mükemmel Ütüleme

FinishPlus Mükemmel Ütüleme FinishPlus Mükemmel Ütüleme FinishPlus Mükemmel Ütüleme Daima Daha İyi Miele kalite demektir. "Daima Daha İyi" sloganı 110 yıldan uzun süredir Miele nin felsefesidir. Bu mükemmel çamaşır bakımı işlemleri

Detaylı

ÖNEMLİ: BAŞLAMADAN ÖNCE

ÖNEMLİ: BAŞLAMADAN ÖNCE ARAY DIŞ TİC VE PAZ AŞ Bakım ve Kullanım Rehberi ÖNEMLİ: BAŞLAMADAN ÖNCE Basınçlı yıkayıcı kullanımı, sadece 1500 psi (inçkare başına düşen pound) altında basınç ve döşemenin 12 inç yukarısında olmak kaydıyla

Detaylı

(0216)

(0216) www.usmop.com.tr (0216) 577 65 73 Hakkımızda Usmop olarak amacımız; kaliteli ürünler üreterek bu alanda standart oluşturmak ve kalitenin devamını sağlamaktır. Birkaç kullanımda ömrü tükenen ve işlevini

Detaylı

Kullanma Talimatı 1:1

Kullanma Talimatı 1:1 Kullanma Talimatı : Programınıza bağlı olarak, paneli makinenizin üzerindeki panel ile karşılaştırın. Kullanma Talimatı Ön Hazırlık Giysilerin yıkama talimatlarına göre giysilerinizi 3 ayırın. Cepleri

Detaylı

AYAKKABI KULLANIM & BAKIM KILAVUZU

AYAKKABI KULLANIM & BAKIM KILAVUZU AYAKKABI KULLANIM & BAKIM KILAVUZU Ayakkabınızı yapısına ve kullanım amacına uygun koşullarda giymeye dikkat ediniz. Amaç dışı alanlar ve durumlarda kullanılan ayakkabılar kısa sürede yıpranabilir ve telafisi

Detaylı

2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz.

2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. 2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.

Detaylı

Ç AMAŞ IR KURUTMA MAKİNESİ- T3300S,TD3030 SERİLERİ

Ç AMAŞ IR KURUTMA MAKİNESİ- T3300S,TD3030 SERİLERİ Ç AMAŞ IR KURUTMA MAKİNESİ- T3300S,TD3030 SERİLERİ Uyarı : Emniyetiniz iç in bu kılavuzdaki bilgiler yangın veya patlama tehlikesini minimuma veya mülkiyete zarar gelmesini kiş isel yaralanmayı veya ölümü

Detaylı

Kullaným talimatlarý ÇAMAÞIR MAKÝNESÝ. Ýçindekiler AQXL 85

Kullaným talimatlarý ÇAMAÞIR MAKÝNESÝ. Ýçindekiler AQXL 85 Kullaným talimatlarý ÇAMAÞIR MAKÝNESÝ Türkçe,1 AQXL 85 Ýçindekiler Montaj, 2-3 Ambalaj malzemesinin kaldýrýlmasý ve makinenin seviye ayarýnýn yapýlmasý Elektrik ve su baðlantýlarý Teknik bilgiler Çamaþýr

Detaylı

Silikon poşetleri. Ürün Bilgisi

Silikon poşetleri. Ürün Bilgisi Silikon poşetleri tr Ürün Bilgisi Değerli Müşterimiz! Yeni silikon poşetleriniz ile yiyeceklerinizi hem taze tutabilir, dondurabilir, salamuraya yatırabilir, hem de poşetin içindeyken ısıtabilir ve pişirebilirsiniz.

Detaylı

Temizlik ve Bakým Cozumleri

Temizlik ve Bakým Cozumleri Temizlik ve Bakým Cozumleri KÜF TEMÝZLEYÝCÝ HÝJYENÝK EV KULLANIMI anýnda etki beyazlatýr aktif klor etkisi KÜF TEMÝZLEYÝCÝ Güçlü ve kalýcý bir þekilde her çeþit küfün giderilmesinde kullanýlýr. Kalýcý

Detaylı

DRY. Professionel Laundry Services PROFESYONEL ÇAMAŞIRHANE HİZMETLERİ TANITIM KİTAPÇIĞI YENİ NESİL ÇEVREYE SAYGILI, AKILLI TEMİZLEME...

DRY. Professionel Laundry Services PROFESYONEL ÇAMAŞIRHANE HİZMETLERİ TANITIM KİTAPÇIĞI YENİ NESİL ÇEVREYE SAYGILI, AKILLI TEMİZLEME... Professionel Laundry Services PROFESYONEL ÇAMAŞIRHANE HİZMETLERİ TANITIM KİTAPÇIĞI YENİ NESİL ÇEVREYE SAYGILI, AKILLI TEMİZLEME... AB standartlarına uygun Hijyenik Çamaşır Yıkama Hizmeti sunan, Elazığ

Detaylı

! 4. Başlatma/Durdurma Düğmesi: Programı başlatma veya askıya alma düğmesi

! 4. Başlatma/Durdurma Düğmesi: Programı başlatma veya askıya alma düğmesi MÜNİR HÜSEYİN ŞTİ. LTD. # 1.# Bulaşık Makinesi Kullanma Kılavuzu Mod. BOLF12B/E I. Kontrol Panel 1. On/Off Göstergesi: Makinenin açık ve çalışır durumda olduğunu gösterir 2. On/Off Düğmesi: Makineyi açma

Detaylı

Sağlık için temizlik!

Sağlık için temizlik! Sağlık için temizlik! ENDÜSTRİYEL ÇAMAŞIR YIKAMA HİZMETLERİ Endüstriyel Çamaşır Yıkama Hizmeti sektöründe olan tecrübemizin getirdiği birikimle teknolojinin buluştuğu yer olan OXİ LAUNDRY olarak biz; Teknolojik

Detaylı

ŞİMDİ PROFİLOLAR KASIM 2014 FİYATLARIYLA! *

ŞİMDİ PROFİLOLAR KASIM 2014 FİYATLARIYLA! * MART 2015 ŞİMDİ PROFİLOLAR KASIM 2014 FİYATLARIYLA! * Baharın gelişi bahane, Profilo Ankastrelerle yenilenen mutfaklar şahane! * BM2021EA, CM0804KTR, FRS3210GTL ve FRS3210GTD kodlu ürünler kampanyaya dahil

Detaylı

HAFTANIN FIRSATLARI 5-11 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. 15.25

HAFTANIN FIRSATLARI 5-11 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. 15.25 HAFTANIN FIRSATLARI 5-11 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA GEÇERLİDİR. dakikalarınızı ŞOK ta yükleyebilirsiniz. Yüklemelerinizde işlem ücreti alınmamaktadır. YENİLENEN WEB SİTEMİZİ GÖRDÜNÜZ MÜ? 5 kg Çamaşır Deterjanı

Detaylı

Süt köpürtücü. Açma/kapama şalteri. Pil yuvası. Sap. Köpürtücü spiral için kilit açma işareti. Maks. daldırma derinliği.

Süt köpürtücü. Açma/kapama şalteri. Pil yuvası. Sap. Köpürtücü spiral için kilit açma işareti. Maks. daldırma derinliği. Süt köpürtücü Pil yuvası Açma/kapama şalteri Sap Köpürtücü spiral için kilit açma işareti Maks. daldırma derinliği Köpürtücü spiral tr Kullanım Kılavuzu Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 87070FV03X00VII 2016-06

Detaylı

w w w. m e k a n i k s i s t e m. c o m. t r

w w w. m e k a n i k s i s t e m. c o m. t r TÜLDİKEY PERDE En yeni üre mimiz olan tül dikey perde sistemleri, tek parça geniş ve yüksek olçüler için kullanıma uygun olan, iki kontrollü ve mekanizmalı olan bir perde türüdür. Pvc veya kumaş dikey

Detaylı

TEL : +90 (212) 639 00 99 PBX FAX : +90 (212) 639 54 90. WEB : www.emartmakine.com. E-MAIL : info@emartmakine.com

TEL : +90 (212) 639 00 99 PBX FAX : +90 (212) 639 54 90. WEB : www.emartmakine.com. E-MAIL : info@emartmakine.com KULLANIM KILAVUZU 1) ÜRETİCİ VE SERVİS İRTİBAT BİLGİSİ 2) KULLANIM ALANLARI VE KULLANIM AMACI 3) MONTAJ TALİMATLARI 4) GÜVENLİK ÖNLEMLERİ 5) ÇALIŞTIRMA TALİMATLARI 6) BAKIM VE TEMİZLİK 7) PERİYODİK BAKIM

Detaylı

Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız.

Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız. Tepeden Tırnağa Vücut bakımı Burada kısa sürede ve fazla masrafa girmeden uygulayabileceğiniz birkaç Vücut bakım önerisi bulacaksınız. Bakım için Duş Yapılan araştırmalarda en çok tercih edilen yıkanma

Detaylı

Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu

Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu BK 7101E TR Döküman Numarası= 2820523996/ 30-07-15.(0:13) Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Beko ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yüksek

Detaylı

Muffin kalıpları. Ürün bilgisi ve tarif

Muffin kalıpları. Ürün bilgisi ve tarif Muffin kalıpları tr Değerli Müşterimiz! Ürün bilgisi ve tarif Silikondan muffin kalıpları son derece esnektir ve yapışmaz özelliğe sahiptir. Bu sayede muffinler kolayca çıkarılır, kalıpların yağlanmasına

Detaylı

TU11 - Standart düz ısı baskıda polyester giysikıyafet nasıl sublime edilir köpük işlemi.docx. Alt Tabaka Örnekleri.

TU11 - Standart düz ısı baskıda polyester giysikıyafet nasıl sublime edilir köpük işlemi.docx. Alt Tabaka Örnekleri. TU11 Standart düz ısı baskıda polyester giysi/kıyafet nasıl sublime edilir köpük işlem 380-390 F / 193-199 C 35-45 SANİYE 1 ÇOK DÜŞÜK (10 psi) VİDEO: http://youtube.com/v/wpioxh- NHB8&cc_load_policy=1

Detaylı

Ev tipi çamaşır makineleri sayfası

Ev tipi çamaşır makineleri sayfası Ev tipi çamaşır makineleri sayfası Kalite geliştirme amaçlı olarak tasarım ve özellikler, bildirilmeksizin değiştirilebilir. WF8*F5E*Q4* WF8*F5E*W4* Kapasite kg 8,0 Yıllık (AE_C) 1) kwsaat/yıl 166 Enerji

Detaylı

Cakepop pişirme kalıbı

Cakepop pişirme kalıbı tr Ürün bilgisi ve tarif Cakepop pişirme kalıbı Değerli Müşterimiz! Çubukta kek keyfi: Cakepop'lar çubuğa takılmış tatlı şirin mini keklerdir. Silikondan üretilmiş yeni Cakepop pişirme kalıbınızla aynı

Detaylı

Bardak yıkama makinesi WT2

Bardak yıkama makinesi WT2 Electrolux Bulaşık Yıkama serisi, bulaşık yıkama işleminde verimlilik, ekonomi ve ergonomi konusunda hayal edilebilir en yüksek taleplere sahip müşteriler için üretilmektedir. Ürün yelpazesi bardak yıkama,

Detaylı

Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu D5 8101 E

Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu D5 8101 E Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu D5 8101 E Döküman Numarası 2820524705/ 29-05-15.(20:00) Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Beko ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yüksek

Detaylı

www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI

www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI Makine ve Kimya Kompleksi TEMİZLİK KAZANÇ Saruhan şirketler grubu olarak faaliyette bulunduğumuz sektörlerde uluslararası standartlarda ürünler geliştirerek üretimimizi

Detaylı

UFAK TEFEK AMA MARİFETİ ÇOK GÜÇLÜ. Portatif Jeneratörler

UFAK TEFEK AMA MARİFETİ ÇOK GÜÇLÜ. Portatif Jeneratörler UFAK TEFEK AMA MARİFETİ ÇOK GÜÇLÜ Portatif Jeneratörler PENSA BENZİNLİ JENERATÖR SERİSİ PH 3200M PH 7500M/T İ-M-O PH 12000M/T İ-M-O PH 15000M/T İ-M-O PH 7500M İ -M-O / PH 7500T İ-M-O PENSA portatif jeneratörler,

Detaylı

Muffin kalıbı. Ürün bilgisi ve tarif

Muffin kalıbı. Ürün bilgisi ve tarif Muffin kalıbı Ürün bilgisi ve tarif Değerli Müşterimiz! Yeni muffin kalıbınızla en lezzetli muffinleri hazırlaya bilir - siniz. Muffin kalıbınızın ekstra yüksek taşıma kapağını takın ve kilitleyin. Bu

Detaylı

Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu

Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu WD 964 YK Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu Döküman Numarası 2820523416/ 18-03-13.(9:58) www.beko.com Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Beko ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür

Detaylı

Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu

Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu Kurutmalı Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu 9146 YK Döküman Numarası 2820523531/ 13-05-13.(17:06) Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Arçelik ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu

Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu 7103 MK 7123 MK Döküman Numarası 2820523694/ 11-08-14.(20:19) Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Arçelik ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Detaylı

Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu

Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu 7103 Y Döküman Numarası 2820524567/ 25-02-15.(9:06) Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Arçelik ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yüksek

Detaylı

Kullanma Kılavuzu W455H

Kullanma Kılavuzu W455H Kullanma Kılavuzu W455H 438 9212-51 05.16 İçindekiler İçindekiler Genel... 5 Kontrol Paneli... 5 Kontrol düğmesi... 5 Ekran... 6 Ayar butonları... 6 Yıkama Programı... 7 Başlat Menüsü... 9 Başlat... 9

Detaylı

Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu

Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu N 8125 NB 8125 NR 8125 TR Döküman Numarası 2820523188/14-09-15.(16:41) Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Beko ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür

Detaylı

Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu

Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu Çamaşır Makinesi Kullanma Kılavuzu 8103 CMK Döküman Numarası 2820523725_KGB/10-03-14.(17:51) Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Arçelik ürününü tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yüksek

Detaylı

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU ELEKTRİKLİ ÇİT BUDAMA MODEL RTM925 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU TEKNİK ÖZELLİKLER -RTM925- VOLTAJ 230V~50HZ GİRİŞ GÜCÜ 710W BIÇAK UZUNLUĞU 530MM DEVİR HIZI 1600 R/MİN DİŞ ARALIĞI 20MM MAX KESİLECEK ÇALI

Detaylı

Beyaz utu KK02.pdf 3 14.02.2011 17:10 CMY

Beyaz utu KK02.pdf 3 14.02.2011 17:10 CMY Beyaz utu KK02.pdf 3 14.02.2011 17:10 C M Y CM MY CY CMY K Cihazınızın Özellikleri ve Yapısı: Cihazınız, ısı ayarı, sprey özelliği, kuru ütüleme, değişken buhar, ani buhar vb gibi birçok fonksiyona sahiptir.

Detaylı

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı nca Satın Alınacak TONER VE KARTUŞ /KIRTASİYE VE TEMİZLİK MALZEMELERİNE Ait

Detaylı

Sirkenin Yarari ve Marifetleri Değerlendirmeleri Öğrenebilirsiniz.

Sirkenin Yarari ve Marifetleri Değerlendirmeleri Öğrenebilirsiniz. Sirkenin Yarari ve Marifetleri Değerlendirmeleri Öğrenebilirsiniz. Bilgisayar ve çevre birimleri temizler: 1 / 16 Bilgisayarınız, yazıcınız, faks makineniz ve diğer ev ofis araçlarını tozdan uzak tutarsanız

Detaylı