İstanbul Sağlık Yönetimi Öğrenci Platformu Tüzüğü

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İstanbul Sağlık Yönetimi Öğrenci Platformu Tüzüğü"

Transkript

1 İstanbul Sağlık Yönetimi Öğrenci Platformu Tüzüğü 1 - PLATFORMUN ADI VE MERKEZİ Madde 1- Platformun adı İstanbul Sağlık Yönetimi Öğrenci Platformu dur. Merkezi İstanbul dur. 2- PLATFORMUN AMACI VE ÇALIŞMA KONULARI 2.1 PLATFORMUN AMACI Madde 2- Madde 3- Madde 4- Madde 5- Madde 6- Madde 7- Madde 8- Madde 9- İstanbul da bulunan Sağlık Yönetimi ve ilgili bölümlerde okuyan öğrencileri birlik ve bütünlük çerçevesinde bir araya getirebilecek akademik, mesleki ve sosyal platform oluşturmak. İlgili bölümlerin ilgili kulüp ve toplulukları ile birlik olup lokomotif kulüp etkinliklerine katkı sağlayıp etkinliklerin amacına ulaşmasını sağlamak. İlgili kulüp ve topluluklarla oluşturulacak olan birliktelik ve sinerji ortamının katkısıyla, 'Sağlığın Yönetimi' hususunda ulusal ve uluslararası organizasyonlar gerçekleştirmek. Sağlığın yönetimine dair tüm kamu / özel kurum ve kuruluşlarda; 'Öğrenci İnsiyatifi' kullanılarak sektörel buluşmaları gerçekleştirmek. Kamu / Özel sağlık kuruluşlarının ilgili tüm departman yöneticileri ile görüşülerek sistemin işleyişi ve yürütülmesi hususunda her türlü eğitsel programları düzenlenerek, platformda yer alan tüm üyelerin bu sinerjiden istifade etmelerini sağlamak. Çözüm ortağı edindiğimiz kuruluşlar ile akademik ve mesleki eğitim kampları gerçekleştirilerek, 'kalifiye personel' bilincinin oluşturulması, staj ve kariyer yapma olanağının arttırılmasını sağlamak. Mesleğin, mesleki olgunluğa erişmesi için öğrenciler olarak yapacağımız tüm etkinlik ve organizasyonlarda, alanımıza girebilecek tüm kurum ve kuruluşlarda çözüm ortağı olup 'ortak mesleki akıl ve bilincin' yerleşmesine vesile olabilmek. Kurulan bu yapılanma içinde attığı her adımda, mesleki odalaşmanın zeminine öğrenciler olarak bir nebze de olsa vesile olabilmek. 2.2 PLATFORMUN ÇALIŞMA KONULARI Madde 10- Platform; alanın multidisipliner yapısına uygun her alanda çalışma yapabilir. 3- PLATFORMA ÜYE OLMA VE ÜYELİKTEN ÇIKMA ŞEKLİ Madde 11- Üye Alma; öncelikle internetten başvuru şeklinde olup sonra İnsan Kaynakları Departmanı ile görüşme sonrasında onay alındığı takdirde üyelik formu ve 2 fotoğrafla birlikte üye olunur.

2 Madde 12- Üyelikten Çıkma: Üyelikten çıktığına yönelik bir dilekçe ile üyelikten çıkarılabilir. Üye Kartı geri alınır. 4- TEŞKİLAT VE ORGANLARIN GENEL SORUMLULUKLARI 4.1 GENEL MECLİS KURULU Madde 13- Madde 14- Madde 15- Her ayın son haftasında platformun planlarının konulduğu, onaylandığı ve gerek görüldüğünde iptal edildiği yönetim kurulu, denetim kurulu ve meclis başkanının katılımıyla gerçekleşen genel değerlendirme toplantısıdır. Platforma kayıtlı üyelerden oluşur. Meclis bir yönetim kurulu toplantısı değildir. Madde 16- Meclisin işleyişi; Planlanmış faaliyetlerin durumu, yeni projelerin istişare edilmesi ve değerlendirilmesi şeklinde ilerleyecektir. Madde 17- Önceden tutulan raporların yapılıp yapılmadığını kontrol eder ve gerçekleşmeyen faaliyetlerin gerçekleşmemesi hakkında bilgi verir. Madde 18- Madde ONURSAL KURUL Madde 20- Madde YÖNETİM KURULU Mecliste söz hakkını meclis başkanı verecektir. Meclis başkanı yok ise sırası ile Başkan, Denetim Kurulu Başkanı ve ya Başkan yardımcısı meclisi açacaktır. Genel Meclis Kurulu Başkanı; açık seçim ile oylama usulü şeklinde seçilecektir. Meclis başkanının meclis dışında hiçbir şekilde karar verme ve yönetme yetkisi yoktur. Meclis başkanının meclis dışında rutbe olarak bir mevkisi yoktur. Herhangi bir departmanın sorumluluğunu, Platform başkanlığını, Başkan yardımcılığını, Denetim Kurulu Başkanlığını ve ya Genel Sekreterliği üstlenemez. Meclis başkanının olağanüstü gördüğü durumlarda toplantı yapma yetkisi vardır. İstanbul Sağlık Yönetimi Öğrenci Platformu'na bağlılığını kanıtlamış, daha öncesinde doğrudan ve ya dolaylı bir şekilde Platforma katkısı bulunan, öğrenci olmayan bireylerin oluşturduğu bir kuruldur. Onursal kurulun Yönetim Kurulu toplantısında bulunma yetkisi yoktur. Onursal kurulun oy yetkisi yoktur. Onursal kurulun karar yetkisi yoktur. Onursa kurul Meclis toplantılarına katılıp, görüş bildirebilir. Madde 22- Madde 23- Madde 24- Her akademik yılın başında toplanan Genel Meclis Kurulu tarafından seçilecek 5 üyeden oluşur. Aday olan başkan kendi ekibinin yer aldığı listeyi Genel Meclis Kuruluna sunarak seçime girer. Oylama kapalı usül şeklinde gerçekleşir.

3 Madde 25- Madde 26- Madde 27- Madde 28- Madde 29- Başkan, İstanbul Sağlık Yönetimi Öğrenci Platformu'nun Yönetim Kurulu'nu temsil eden en üst mercidir. Yönetim kurulunda bulunan gönüllü çalışanları planlar ve organize eder. Yönetim kurulu toplantılarının planlanması ve yürütülmesini sağlar. Yönetim kuruluna sunulan bilgilerin doğruluğunu, içeriğini ve zamanlılığını sorgular. Yönetim kurulunun etkinliğinin artırılmasını sağlar. Yönetim kurulunun gelişiminin artmasını sağlar. Başkan Yardımcısı; Yönetim kurulunda Başkan yardımcısı Başkan'ın yokluğunda vekalet Başkan Yardımcısındadır. Yönetim kurulunda iletişimden sorumludur. Departmanların yönetiminden sorumludur. Departman üyeleri tarafından planlanan projelerin depolanmasında, projelerin hayat seyri için Genel Sekreter ile beraber çalışma yürütür. Genel Sekreter; İstanbul Sağlık Yönetimi Öğrenci Platformu'nun genel olarak idari ve resmi prosedürlerini yürüten kişidir. Genel Sekreter Başkan'ın sorumluluğu altındadır. Platformun vizyonu, stratejik ajandası (etkinlik takvimi) ve iş planlarının gelişimine katkıda bulunur. Etkinlik takvimini oluşturur. Planlanmış faaliyetlerin Yönetim kurulunun koymuş olduğu kurallar ve şartlar doğrultusunda yürütüldüğünden emin olur. Platformun mesleki sahadaki sözcüsü olur. Mali İşler Sorumlusu; Platformun gelir ve giderlerinin kayıt altına alır. Mali raporları gösteren Excel tablosu ve dönemsel finansal planlama raporu hazırlar. Yazı İşleri Sorumlusu; Raporların düzenler. Yönetim kurulu ve meclis toplantılarının raporlanması ve depolanmasından sorumlu olur. Mail akışının planlamasını sağlar. Bilişim departmanı ile koordineli şekilde web site editörlüğünü üstlenir ve bülten oluşturur. Madde 30- Madde 31- Yönetim Kurulunun görev süreleri 1 yıldır. Üst üste en fazla 2 defa kurula seçilme hakları vardır. Yönetim Kurulu her iki hafta da bir genel durum değerlendirilmesi yapmak üzere toplanır. 4.4 DENETLEME KURULU Madde 32- Madde 33- Madde 34- Madde 35- Her akademik yılının başında Genel Kurul Meclisi tarafından seçilen 3 üyeden oluşur. Platform evrakını, defterlerini ve demirbaş eşyanın durumunu, yapılan harcamaların çalışma esaslarına ve Yönetim Kurulu kararlarına uygunluğunu denetleyerek Genel Kurul ve Yönetim Kuruluna bilgi ve rapor vermekle görevlidir. Görev süresi 1 yıldır. Denetleme kuruluna seçilen üye üst üste en fazla 2 defa seçilir. Kurulun toplanma şekli her ay sonunda gerçekleşir ve genel meclis kuruluna nihai raporlar sunulur.

4 4.5 PROJE GELİŞTİRME DEPARTMANI Madde 36- Platformu bilimsel ve stratejik açıdan zenginleştirmek ile sorumludur. Bilimsel yayınlara bilimsel çalışma ( makale, bildiri vs.) hazırlar. Platformun gelişimi ile ilgili stratejik planları sunar. Platformun gelişimi ile ilgili konularda profesyoneller ile deneyim toplantıları düzenler. Platform ile eşdeğer kurumlarla kıyaslama yaparak analiz oluşturur. Araştırma grubu oluşturma süreçlerinden sorumludur. 4.6 KURUMSAL İLETİŞİM VE PAZARLAMA DEPARTMANI Madde 37- Planlanan projeler doğrultusunda stratejik iletişim planları oluşturur. Broşür, afiş, dergi, ilan gibi basılı materyallerin içeriklerini bilişim komisyonu ile koordineli olarak yürütür. Basılı malzemelerin arşiv edilmesi ve kullanılmasını planlar. Medya ile ilişkilerini yürütür ve ziyaretler gerçekleştirir. Görsel ve yazılı medyada yer alan Sağlık Yönetimi ni doğrudan ya da dolaylı olarak ilgilendiren her türlü haberlere yönelik medya takibini yürütür. Diğer kurumların iletişim bilgilerini kayıt altında tutmak. Sponsorluk görüşmelerini gerçekleştirmek. 4.7 İNSAN KAYNAKLARI DEPARTMANI Madde 38- Başvuru kriterleri ve formları hazırlar. Başvuru ilanını ve içeriğini hazırlar. Başvuru yapan adayları görüşme öncesinde analiz eder. Mülakat görüşmeleri gerçekleştirerek b başvurusu onay/red bulunan adaylara geri bildirim yapar. Adaylara oryantasyon eğitimi verir (eğitimin içeriğini hazırlama). Üye kayıtlarını tutar ve kişi bazlı aylık, üç aylık ve yıllık performans değerlendirmesi yapar. Platformun disiplin cezaları ve disiplin prosedürlerini belirler ve doğru şekilde işlemesini sağlar. Yönetim ile departmanlar arasında dengeyi sağlar. 4.8 BİLİŞİM DEPARTMANI Madde 39- Platformun network, website, sosyal medya ve grafik tasarım işlevselliğini sağlar. Platformun sosyal ağda etkin olmasını sağlar. Platform içerisinde sağlanacak network ağını geliştirmek için,mail sistemini düzenler. Platformun resmi web sayfasını güncel tutar. Platformun grafik tasarım ihtiyacını giderir. Sosyal ağda tanınırlık için projeler üretir ve gerçekleştirir. 4.9 ORGANİZASYON DEPARTMANI Madde 40- Planlanan faaliyetlerin organize edilmesinde ve platformun sosyal birlikteliğini sağlamak amacıyla sosyal etkinliklerin planlamasını yürütür. Etkinlik öncesinde eksikliklerin giderilmesi için ilgili komisyon ile işbirliği yapar. Etkinlik saatinde etkinliğin tüm süreçlerinde sorumlu olur(kayıt, yemek, fotoğraf, video, mikrofon, plaketler vb.). Aylık sosyal etkinlik faaliyetleri planlar. 5- TÜZÜĞÜN DEĞİŞTİRİLME ŞEKLİ

5 Madde 41- Tüzük değişikliği Meclis Toplantılarında dile getirilir. Yönetim Kurulu Başkanı, Denetim Kurulu Başkanı ve çoğunluğun evet oylaması sonucunda değişiklik yapılabilir. 6- PLATFORMUN FESHİ HALİNDE MALVARLIĞININ TASFİYE ŞEKLİ Madde 41- Platformun feshi halinde malvarlığı; borçlar ödendikten sonra kalanı yardım kuruluşlarına verilecek ve sıfırlanacaktır.

MUTABAKAT TUTANAĞI VE ÇALIŞMA, İŞLEYİŞ USUL VE ESASLARI YÖNERGESİ

MUTABAKAT TUTANAĞI VE ÇALIŞMA, İŞLEYİŞ USUL VE ESASLARI YÖNERGESİ TÜRKİYE ALKOL POLİTİKALARI PLATFORMU (TAPP) MUTABAKAT TUTANAĞI VE ÇALIŞMA, İŞLEYİŞ USUL VE ESASLARI YÖNERGESİ PLATFORMUN ADI 1- Platformun adı, Türkiye Alkol Politikaları Platformu dur. Kısa adı ise TAPP

Detaylı

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ TEMİZ İNSAN TEMİZ ÇEVRE TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ TEMİZ İNSAN TEMİZ ÇEVRE TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ TEMİZ İNSAN TEMİZ ÇEVRE TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ TOPLULUĞUN AMACI MADDE 1- AMAÇ 1- Ekolojik dengenin korunması amacı ile içinde bulunduğumuz çevreye ve burada yaşayan bütün canlı varlıklara

Detaylı

ODTÜ KKK Öğrenci Temsilcileri Konseyi Yönergesi

ODTÜ KKK Öğrenci Temsilcileri Konseyi Yönergesi ODTÜ KKK Öğrenci Temsilcileri Konseyi Yönergesi Birinci Bölüm Amaç, Kapsam, Dayanak Amaç MADDE 1 (1) Bu yönergenin amaçları aşağıda belirtilmiştir. a) Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kuzey Kıbrıs Kampusu

Detaylı

İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğrenci Konseyi Yönergesi

İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğrenci Konseyi Yönergesi İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğrenci Konseyi Yönergesi Birinci Kısım Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 Bu Yönerge 'nin amacı; İstanbul Ticaret Üniversitesi nde kayıtlı öğrencilerin eğitim,

Detaylı

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ BİLİNÇLİ GENÇLER TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ BİLİNÇLİ GENÇLER TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ BİLİNÇLİ GENÇLER TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ Topluluğun Amacı MADDE 1-Bu topluluk, üniversitemiz öğrencilerinin sosyal ve kültürel anlamda bilinçlenmelerini sağlamayı, sosyal projeler üreterek

Detaylı

İYTE TOPLUMSAL SORUMLULUK PROJELERİ YÜRÜTME VE DEĞERLENDİRME YÖNERGESİ (TASLAK) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

İYTE TOPLUMSAL SORUMLULUK PROJELERİ YÜRÜTME VE DEĞERLENDİRME YÖNERGESİ (TASLAK) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar İYTE TOPLUMSAL SORUMLULUK PROJELERİ YÜRÜTME VE DEĞERLENDİRME YÖNERGESİ (TASLAK) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Rektörlüğüne

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÇEVRE KULÜBÜ TÜZÜĞÜ

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÇEVRE KULÜBÜ TÜZÜĞÜ T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI ÇEVRE KULÜBÜ TÜZÜĞÜ MADDE 1. Cumhuriyet Üniversitesi Çevre Kulübü, Cumhuriyet Üniversitesi Öğrenci Toplulukları/Kulüpleri Yönergesine dayanarak

Detaylı

T.C. YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI TÜZÜĞÜ

T.C. YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI TÜZÜĞÜ T.C. YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI TÜZÜĞÜ KURULUŞ VE TOPLULUK ADI MADDE 1- Yüksek İhtisas Üniversitesi Dans Topluluğu (YİD) Yüksek İhtisas Üniversitesi nin yönetmenlikleri ve yasalar

Detaylı

ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ BİRLİĞİ YÖNERGESİ

ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ BİRLİĞİ YÖNERGESİ ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ BİRLİĞİ YÖNERGESİ (Senato Tarihi: 21.12.2010; Senato Sayısı: 2010-08) AMAÇ, KAPSAM ve DAYANAK AMAÇ Madde 1 - Bu Yönerge, Özyeğin Üniversitesi öğrencilerinin eğitim, sağlık,

Detaylı

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SATRANÇ VE FİZİKSEL AKTİVİTE TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ

BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SATRANÇ VE FİZİKSEL AKTİVİTE TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ SATRANÇ VE FİZİKSEL AKTİVİTE TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ MADDE 1: TOPLULUĞUN ADI VE MERKEZİ 1.1 Topluluğu adı Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Satranç ve Fiziksel Aktivite

Detaylı

T.C. NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ FOTOĞRAFÇILIK KULÜBÜ TÜZÜĞÜ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ FOTOĞRAFÇILIK KULÜBÜ TÜZÜĞÜ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ FOTOĞRAFÇILIK KULÜBÜ TÜZÜĞÜ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Kulüp, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Fotoğrafçılık Kulübü ismi ile anılır.

Detaylı

TÜRK ÜROLOJİ DERNEĞİ ULUSLARARASI AKADEMİK, İDARİ VE SOSYAL İLİŞKİLER KURULU YÖNERGESİ

TÜRK ÜROLOJİ DERNEĞİ ULUSLARARASI AKADEMİK, İDARİ VE SOSYAL İLİŞKİLER KURULU YÖNERGESİ TÜRK ÜROLOJİ DERNEĞİ ULUSLARARASI AKADEMİK, İDARİ VE SOSYAL İLİŞKİLER KURULU YÖNERGESİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1- Bu Yönergenin amacı, Türk Üroloji Derneği nin uluslararası

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL HİZMETLER BİRİMİ YÖNERGESİ

GAZİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL HİZMETLER BİRİMİ YÖNERGESİ GAZİ ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL HİZMETLER BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç Amaç, Kapsam ve Dayanak Madde 1- Bu Yönergenin amacı, Gazi Üniversitesi Sağlık

Detaylı

T.C ÇAYIROVA BELEDİYESİ HUKUK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ

T.C ÇAYIROVA BELEDİYESİ HUKUK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ T.C ÇAYIROVA BELEDİYESİ HUKUK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ HUKUK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ORGANİZASYON ŞEMASI BELEDİYE BAŞKANI BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI HUKUK İŞLERİ MÜDÜRÜ AVUKAT BÜRO ELEMANI

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAAT OTURUM NO 27/09/ İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAAT OTURUM NO 27/09/ İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAAT OTURUM NO 27/09/2017 11.00 18 İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ Amaç ve kapsam MADDE 1 (1) Bu yönergenin amacı, İstinye Üniversitesinin ön lisans, lisans ve lisansüstü

Detaylı

Yüksek Öğretim Kurumları Öğrenci Konseyleri ve Yüksek Öğretim Kurumları Ulusal Öğrenci Konseyi Yönetmeliği

Yüksek Öğretim Kurumları Öğrenci Konseyleri ve Yüksek Öğretim Kurumları Ulusal Öğrenci Konseyi Yönetmeliği Yüksek Öğretim Kurumları Öğrenci Konseyleri ve Yüksek Öğretim Kurumları Ulusal Öğrenci Konseyi Yönetmeliği Resmi Gazete Tarihi: 20.09.2005 Resmi Gazete Sayısı: 25942 YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI ÖĞRENCİ KONSEYLERİ

Detaylı

CANİK BAŞARI ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ

CANİK BAŞARI ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ CANİK BAŞARI ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI İLİŞKİLER KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE 1 - (1) Bu Yönerge nin amacı ve kapsamı, Rektörlüğe bağlı

Detaylı

T.C. YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ TİYATRO TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ

T.C. YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ TİYATRO TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ KURULUŞ VE TOPLULUK ADI MADDE 1- T.C. YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ TİYATRO TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ Tiyatro Topluluğu Yüksek İhtisas Üniversitesi nin yönetmelikleri ve yasalar uyarınca Yüksek İhtisas Üniversitesi

Detaylı

GAZETECĐLĐK TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ

GAZETECĐLĐK TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ GAZETECĐLĐK TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ Topluluğun Adı ve Merkezi a) Topluluğun Adı : Gazetecilik Topluluğu b) Topluluğun Merkezi : Sakarya dır. Topluluğun Amacı, Çalışma Konuları ve Faaliyet Alanı Madde 1-Topluluğun

Detaylı

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ HALK OYUNLARI TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ HALK OYUNLARI TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ HALK OYUNLARI TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ Topluluğun Amacı MADDE 1- Muş Alparslan Üniversitesi Halk Oyunları Topluluğu, öğrencilerin ders dışı zamanlarını sosyal ve kültürel olarak değerlendirmelerini

Detaylı

ÇANKIRI KARATEKĐN ÜNĐVERSĐTESĐ STRATEJĐ GELĐŞTĐRME KURULUNUN KURULUŞ VE ĐŞLEYĐŞĐ HAKKINDAKĐ YÖNERGE. BĐRĐNCĐ BÖLÜM Genel Hükümler

ÇANKIRI KARATEKĐN ÜNĐVERSĐTESĐ STRATEJĐ GELĐŞTĐRME KURULUNUN KURULUŞ VE ĐŞLEYĐŞĐ HAKKINDAKĐ YÖNERGE. BĐRĐNCĐ BÖLÜM Genel Hükümler ÇANKIRI KARATEKĐN ÜNĐVERSĐTESĐ STRATEJĐ GELĐŞTĐRME KURULUNUN KURULUŞ VE ĐŞLEYĐŞĐ HAKKINDAKĐ YÖNERGE Amaç BĐRĐNCĐ BÖLÜM Genel Hükümler MADDE 1 Bu yönerge, Üniversitenin misyon, vizyon ve temel değerlerinin

Detaylı

ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU ENERJİ TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ

ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU ENERJİ TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ ODTÜ KUZEY KIBRIS KAMPUSU ENERJİ TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ 1.TOPLULUĞUN ADI Topluluğun adı ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu Enerji Topluluğu dur 2.TOPLULUĞUN AMACI Enerji Topluluğu; mevcut bilinen enerji kaynaklarının

Detaylı

İKİNCİ BÖLÜM Öğrenci Konseyinin Seçimleri, Organları ve Çalışma Esasları

İKİNCİ BÖLÜM Öğrenci Konseyinin Seçimleri, Organları ve Çalışma Esasları GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ (06/08/2009 tarih ve 14 Sayılı Senato kararıyla) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı Gümüşhane Üniversitesinin

Detaylı

SANKO ÜNİVERSİTESİ ÇALIŞMA ESASLARI ÖRNEĞİ

SANKO ÜNİVERSİTESİ ÇALIŞMA ESASLARI ÖRNEĞİ SANKO ÜNİVERSİTESİ..... ÖĞRENCİ KULÜBÜ ÇALIŞMA ESASLARI ÖRNEĞİ Dayanak Madde 1-:. Kulübü SANKO Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Ana Yönergesi doğrultusunda kurulur ve faaliyette bulunur. Kulübün Adı Madde

Detaylı

İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar İZMİR KATİP ÇELEBİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- Bu Yönergenin amacı, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi ne kayıtlı öğrencilerin eğitim,

Detaylı

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ DÜŞÜNCE VE ETKİLEŞİM TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ DÜŞÜNCE VE ETKİLEŞİM TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ DÜŞÜNCE VE ETKİLEŞİM TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ AMAÇLAR: MADDE 1-1- Muş Alparslan Üniversitesi öğrencileri ve toplumun düşünmesine ve sorgulamasına katkı sağlamak. 2. Öğrencilerin toplumla

Detaylı

FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI KORUMA DERNEĞİ ÇALIŞMA GRUPLARI VE KOMİTELER YÖNETMELİĞİ

FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI KORUMA DERNEĞİ ÇALIŞMA GRUPLARI VE KOMİTELER YÖNETMELİĞİ FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI KORUMA DERNEĞİ ÇALIŞMA GRUPLARI VE KOMİTELER YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Hukuki Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 Bu Yönetmeliğin amacı, Fikri Mülkiyet Hakları Koruma Derneği

Detaylı

BASIN, YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ

BASIN, YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ Revizyon Tarihi 016 Görev ve Yetki Tanımları BASIN, YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Çeşme Belediyesi nin kurum içi ve kurum dışı tüm iletişim faaliyetlerini

Detaylı

w w w. t e g e p. o r g. t r

w w w. t e g e p. o r g. t r w w w. t e g e p. o r g. t r TEGEP ÇALIŞMA KOMİTELERİ REHBERİ SÜREÇ A. Komiteler her faaliyet döneminde yönetim kurulu kararı ile (yeniden) oluşturulur. Faaliyetlerin derneğe katma değer sağlayan somut

Detaylı

IEEE ODTÜ Öğrenci Topluluğu İç Tüzüğü

IEEE ODTÜ Öğrenci Topluluğu İç Tüzüğü IEEE ODTÜ Öğrenci Topluluğu İç Tüzüğü 2 IEEE ODTÜ Öğrenci Topluluğu İç Tüzüğü 1.Kurumsal Bilgiler 1.1. İsim: Kuruluş, IEEE (Institute of Electrical and Electronics Engineers, Inc.,www.ieee.org) ye bağlı

Detaylı

ÖĞRENCİ REHBERLİK DANIŞMANLIK VE SOSYAL DESTEK MERKEZİ (ÖREM) YÖNERGESİ

ÖĞRENCİ REHBERLİK DANIŞMANLIK VE SOSYAL DESTEK MERKEZİ (ÖREM) YÖNERGESİ Sayfa 1/6 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1- Bu yönergenin amacı; Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerine verilecek rehberlik, danışmanlık ve sosyal hizmetlerin amacına, faaliyet

Detaylı

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ GÖSTERİ SANATLARI TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ GÖSTERİ SANATLARI TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ Topluluğun Amacı MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ GÖSTERİ SANATLARI TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ MADDE 1- Topluluğun amacı Sanata gönül vermiş Muş Alparslan Üniversitesi öğrencilerini bir araya getirerek, yetenekleri doğrultusunda

Detaylı

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SPOR BİRLİĞİ YÖNERGESİ

MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SPOR BİRLİĞİ YÖNERGESİ MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SPOR BİRLİĞİ YÖNERGESİ Kuruluş ve Kapsam Madde 1- Bu yönerge, 2547 Sayılı Kanunun 47. Maddesi ve Yüksek Öğretim Kurumları Mediko - Sosyal, Sağlık, Kültür ve Spor İşleri Daire

Detaylı

T.C. YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ BESLENME VE DİYETETİK TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ

T.C. YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ BESLENME VE DİYETETİK TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ T.C. YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ BESLENME VE DİYETETİK TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ KURULUŞ VE TOPLULUK ADI MAADE 1-Yüksek İhtisas Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Topluluğu (YİÜBES) Yüksek İhtisas Üniversitesi

Detaylı

T.C. İstanbul Arel Üniversitesi ÖĞRENCİ KULÜPLERİ BİRLİĞİ KURULUŞ VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ

T.C. İstanbul Arel Üniversitesi ÖĞRENCİ KULÜPLERİ BİRLİĞİ KURULUŞ VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ T.C. İstanbul Arel Üniversitesi ÖĞRENCİ KULÜPLERİ BİRLİĞİ KURULUŞ VE ÇALIŞMA ESASLARI YÖNERGESİ Madde 1: KURULUŞ İstanbul Arel Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri kuruluş ve çalışma esasları hükümlerini temel

Detaylı

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İNSAN KAYNAKLARI VE EĞİTİM DAİRESİ ORGANİZASYON PERFORMANS ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam

Detaylı

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ BÖLÜM I. TANIM VE AMAÇ Madde 1. Tanım Topluluğun adı Mustafa Kemal Üniversitesi. Topluluğu dur...topluluğu, Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına

Detaylı

OMÜ TOPLULUKLARI TÜZÜĞÜ

OMÜ TOPLULUKLARI TÜZÜĞÜ OMÜ TOPLULUKLARI TÜZÜĞÜ Tanım Madde 1- Omü... Topluluğu 2547sayılı yüksek öğretim kanununun 47 nci maddesi esas alınarak hazırlanan Ondokuz Mayıs üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı

Detaylı

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Öğrenci Kurulu Yönergesi

Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Öğrenci Kurulu Yönergesi Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Öğrenci Kurulu Yönergesi Kapsam: Madde 1-Bu Yönerge Tıp Eğitimi Öğrenci Kurulunun amacını, görevlerini, oluşumunu, çalışma usul ve esaslarını, üyelerin görev

Detaylı

KIRSAL KALKINMA PROGRAMI YÖNETİM OTORİTESİNİN GÖREVLERİ VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK

KIRSAL KALKINMA PROGRAMI YÖNETİM OTORİTESİNİN GÖREVLERİ VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK Resmi Gazete Tarihi: 22.06.2012 Resmi Gazete Sayısı: 28331 KIRSAL KALKINMA PROGRAMI YÖNETİM OTORİTESİNİN GÖREVLERİ VE ÇALIŞMA ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ BİRLİĞİ YÖNERGESİ (Senato Tarihi: 30.05.2014; Senato Sayısı: 2014/06) BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM ve DAYANAK

ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ BİRLİĞİ YÖNERGESİ (Senato Tarihi: 30.05.2014; Senato Sayısı: 2014/06) BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM ve DAYANAK ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ BİRLİĞİ YÖNERGESİ (Senato Tarihi: 30.05.2014; Senato Sayısı: 2014/06) BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM ve DAYANAK AMAÇ MADDE 1 Bu Yönerge, Özyeğin Üniversitesi öğrencilerinin eğitim,

Detaylı

TED Kdz. Ereğli Koleji Okul-Aile Birliği Çalışma Yönergesi

TED Kdz. Ereğli Koleji Okul-Aile Birliği Çalışma Yönergesi TED Kdz. Ereğli Koleji Okul-Aile Birliği Çalışma Yönergesi 1. AMAÇ, KAPSAM VE DAYANAK 1.1. Amaç Bu yönergenin amacı; Milli Eğitim Bakanlığı Okul-Aile Birliği Yönetmeliğine uygun olarak TED Karadeniz Ereğli

Detaylı

T.C MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ DOĞA, KÜLTÜR VE İZCİLİK TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ

T.C MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ DOĞA, KÜLTÜR VE İZCİLİK TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ TOPLULUĞUN ADI T.C MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ DOĞA, KÜLTÜR VE İZCİLİK TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ Muş Alparslan Üniversitesi Doğa, Kültür ve İzcilik Topluluğudur. TOPLULUĞUN AMACI (1) Doğa, Kültür ve İzcilik Topluluğu

Detaylı

PROJE SAHİBİ KURUM : Erzurum Cumhuriyet Kız Teknik Ve Meslek Lisesi (Erzurum Cumhuriyet Girl Technical And Vocational High School)

PROJE SAHİBİ KURUM : Erzurum Cumhuriyet Kız Teknik Ve Meslek Lisesi (Erzurum Cumhuriyet Girl Technical And Vocational High School) PROJE SAHİBİ KURUM : Erzurum Cumhuriyet Kız Teknik Ve Meslek Lisesi (Erzurum Cumhuriyet Girl Technical And Vocational High School) PROJE ADI : İletişim Ve Etkileşimde Avrupa Deneyimi (European Experience

Detaylı

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SATINALMA DAİRESİ BAŞKANLIĞI MAL ALIMLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SATINALMA DAİRESİ BAŞKANLIĞI MAL ALIMLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SATINALMA DAİRESİ BAŞKANLIĞI MAL ALIMLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve kapsam MADDE 1- (1) Bu

Detaylı

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK ve TANIMLAR

FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK ve TANIMLAR FATİH SULTAN MEHMET VAKIF ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK ve TANIMLAR AMAÇ Madde 1- Bu Yönergenin amacı, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesine kayıtlı öğrencilerin

Detaylı

İstanbul İmam Hatip Liseliler Derneği YÖNERGESİ

İstanbul İmam Hatip Liseliler Derneği YÖNERGESİ AKADEMİ BİRLİĞİ YÖNERGESİ Birinci Bölüm Genel Hükümler Amaç Madde 1 tarafından yürürlüğe konan bu yönergenin amacı, Akademi Birliği nin amacını, görev, yetki ve çalışma alanlarını düzenlemektir. Tanımlar

Detaylı

T. C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KULÜPLERİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T. C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KULÜPLERİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T. C. KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KULÜPLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1: Bu Yönergenin amacı, Kocaeli Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olarak faaliyet gösteren

Detaylı

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜŞAVİRLİĞİ İŞLEYİŞ PROSEDÜRÜ Sayfa 1/5 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı, Ahi Evran Üniversitesi bünyesinde yürütülen basın ve halkla ilişkiler faaliyetlerinin yürütülmesi ile ilgili esasları belirlemektir. 2. KAPSAM Bu prosedür, Ahi Evran

Detaylı

TARIM ORKAM-SEN SENDİKA MERKEZ GENEL MECLİSİ YÖNETMELİĞİ ( ANKARA) (TARIM VE ORMANCILIK HİZMETLERİ KAMU EMEKÇİLERİ SENDİKASI)

TARIM ORKAM-SEN SENDİKA MERKEZ GENEL MECLİSİ YÖNETMELİĞİ ( ANKARA) (TARIM VE ORMANCILIK HİZMETLERİ KAMU EMEKÇİLERİ SENDİKASI) TARIM ORKAM-SEN (TARIM VE ORMANCILIK HİZMETLERİ KAMU EMEKÇİLERİ SENDİKASI) SENDİKA MERKEZ GENEL MECLİSİ YÖNETMELİĞİ (2014 - ANKARA) 1 Amaç BÖLÜM I GENEL HÜKÜMLER Madde 1- Bu yönetmeliğin amacı Tarım ve

Detaylı

ERASMUS+ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞANLARI GÖREV TANIMLARI

ERASMUS+ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞANLARI GÖREV TANIMLARI ERASMUS+ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ ÇALIŞANLARI GÖREV TANIMLARI Erasmus Kurum Koordinatörü Üniversite ile Ulusal Ajans arasındaki iletişimin ve koordinasyonun sağlanması İkili Anlaşmalar: AB Programları çerçevesinde

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ KURULUŞ, GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Detaylı

T.C ALANYA BELEDİYESİ KIRSAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETMELİK

T.C ALANYA BELEDİYESİ KIRSAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETMELİK T.C ALANYA BELEDİYESİ KIRSAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ YÖNETMELİK 1 ALANYA BELEDİYESİ KIRSAL HİZMETLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak, Tanımlar, Temel

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Öğrenci topluluklarının kurulmasındaki amaç; öğrencilerin ders dışı sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetleri yapmasına, değerlendirmesine, tanıtım ve

Detaylı

SANKO ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KULÜPLERİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak ve Tanımlar

SANKO ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KULÜPLERİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak ve Tanımlar SANKO ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KULÜPLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı SANKO Üniversitesi ne bağlı öğrenci kulüplerinin kuruluş, işleyiş

Detaylı

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNASYON OFİSİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNASYON OFİSİ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNASYON OFİSİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar Amaç Madde 1- (1) Bu yönergenin amacı, ulusal ve uluslararası bilimsel araştırma ve geliştirme

Detaylı

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KÜLTÜR VE SANAT BİRLİĞİ İTÜ HAVACILIK KULÜBÜ TÜZÜĞÜ

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KÜLTÜR VE SANAT BİRLİĞİ İTÜ HAVACILIK KULÜBÜ TÜZÜĞÜ İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KÜLTÜR VE SANAT BİRLİĞİ İTÜ HAVACILIK KULÜBÜ TÜZÜĞÜ 1. İsim İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ HAVACILIK KULÜBÜ - İTÜHAVK 2. Amaç Kulübün amacı İTÜ bünyesinde yamaç paraşütü sporu

Detaylı

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR Amaç MADDE 1. Stajın amacı, öğrencilerin, öğrenim gördükleri bölümler ile ilgili iş alanlarını tanımalarını,

Detaylı

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ.TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ

İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ.TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ İZMİR YÜKSEK TEKNOLOJİ ENSTİTÜSÜ.TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ MADDE 1- DAYANAK Topluluğu İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Öğrenci Toplulukları Yönergesi doğrultusunda kurulur ve faaliyette bulunur. MADDE 2- TOPLULUĞUN

Detaylı

KAYISI ARAŞTIRMA İSTASYONU MÜDÜRLÜĞÜ EK 3.17 EĞİTİM - YAYIM BİRİMİ

KAYISI ARAŞTIRMA İSTASYONU MÜDÜRLÜĞÜ EK 3.17 EĞİTİM - YAYIM BİRİMİ KAYISI ARAŞTIRMA İSTASYONU MÜDÜRLÜĞÜ EK 3.17 EĞİTİM - YAYIM BİRİMİ Eğitim Yayım Sorumlusu Dök.No KAİM.İKS.FRM.070 Sayfa No 1 / 2 İŞİN KISA TANIMI: Kayısı Araştırma İstasyonu Müdürlüğü üst yönetimi tarafından

Detaylı

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KOORDİNATÖRLER KURULU YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KOORDİNATÖRLER KURULU YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar YÜKSEK İHTİSAS ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU KOORDİNATÖRLER KURULU YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı; Yüksek İhtisas Üniversitesi

Detaylı

EK-3.9 İDARİ İSLER VE KOORDİNASYON DAİRE BAŞKANLIĞI

EK-3.9 İDARİ İSLER VE KOORDİNASYON DAİRE BAŞKANLIĞI EK-3.9 İDARİ İSLER VE KOORDİNASYON DAİRE BAŞKANLIĞI İdari İşler ve Koordinasyon Daire Başkanı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü; Genel Müdür Yardımcılığı (Bağlı) İŞİN KISA TANIMI: Tarımsal

Detaylı

T.C AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YAŞLI BAKIMI PROGRAMI YAZ STAJI DOSYASI

T.C AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YAŞLI BAKIMI PROGRAMI YAZ STAJI DOSYASI T.C AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU YAŞLI BAKIMI PROGRAMI YAZ STAJI DOSYASI ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI : OKUL NUMARASI : BÖLÜM/PROGRAM : STAJ BAŞLANGIÇ TARİHİ : STAJ BİTİŞ TARİHİ

Detaylı

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Sosyal Topluluk Kulübü Tüzüğü

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Sosyal Topluluk Kulübü Tüzüğü Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Sosyal Topluluk Kulübü Tüzüğü Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Sosyal Topluluk Kulübü ana tüzüğü aşağıdaki maddelerden oluşur; 1. Tanım 2. Kulübün amaç ve faaliyetleri 3. Üyelik

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ BAĞIŞ, İLETİŞİM VE KAYNAK GELİŞTİRME KOMİSYONU OLUŞUM, GÖREV, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ BAĞIŞ, İLETİŞİM VE KAYNAK GELİŞTİRME KOMİSYONU OLUŞUM, GÖREV, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ BAĞIŞ, İLETİŞİM VE KAYNAK GELİŞTİRME KOMİSYONU OLUŞUM, GÖREV, ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA DAİR YÖNETMELİK 1 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam Amaç Madde 1 Bu Yönetmeliğin amacı, Tüzüğün

Detaylı

T.C. KÖRFEZ BELEDĐYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN ve HALKLA ĐLĐŞKĐLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNETMELĐĞĐ ĐKĐNCĐ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. KÖRFEZ BELEDĐYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN ve HALKLA ĐLĐŞKĐLER MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA YÖNETMELĐĞĐ ĐKĐNCĐ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar DOKÜMAN NO: BHĐM.ÇY.01 TARĐH: SAYFA NO:1 REVĐZYON NO: 00 BĐRĐNCĐ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 Bu yönetmeliğin amacı, Basın Yayın ve Halkla Đlişkiler Müdürlüğünün kuruluş, görev,

Detaylı

HĠTĠT ÜNĠVERSĠTESĠ KONGRE, ÇALISTAY, KURULTAY, SEMPOZYUM, KONFERANS, PANEL VE DĠĞER ETKĠNLĠKLERĠN DÜZENLEMESĠ YÖNERGESĠ

HĠTĠT ÜNĠVERSĠTESĠ KONGRE, ÇALISTAY, KURULTAY, SEMPOZYUM, KONFERANS, PANEL VE DĠĞER ETKĠNLĠKLERĠN DÜZENLEMESĠ YÖNERGESĠ HĠTĠT ÜNĠVERSĠTESĠ KONGRE, ÇALISTAY, KURULTAY, SEMPOZYUM, KONFERANS, PANEL VE DĠĞER ETKĠNLĠKLERĠN DÜZENLEMESĠ YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, DAYANAK, TANIMLAR Amaç MADDE 1- (1) Hitit Üniversitesine

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI VE KULÜPLERİ YÖNERGESİ. Birinci Bölüm Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI VE KULÜPLERİ YÖNERGESİ. Birinci Bölüm Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI VE KULÜPLERİ YÖNERGESİ Birinci Bölüm Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 Bu Yönergenin amacı, Afyon Kocatepe Üniversitesi öğrencilerinin mesleki,

Detaylı

T.C. İSTANBUL ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. İSTANBUL ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. İSTANBUL ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin amacı, İstanbul Şişli Meslek Yüksekokuluna kayıtlı öğrencilerin

Detaylı

HASSAS GÖREV TESPİT FORMU

HASSAS GÖREV TESPİT FORMU okulu Müdürü Risk Düzeyi Riskler Kontroller veya Tedbirler Harcama Yetkililiği Ödenek üstü harcama, Ödeneklerin etkili, ekonomik ve verimli kullanılmaması, Bütçelerden bir giderin yapılabilmesi için iş,

Detaylı

T.C. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI EĞİTİM YÖNERGESİ

T.C. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI EĞİTİM YÖNERGESİ T.C. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI EĞİTİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımalar, Hedefler, İlkeler Amaç MADDE 1- (1) Bu yönergenin amacı, Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı nda çalışan

Detaylı

T.C. YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI. BASIN YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM

T.C. YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI. BASIN YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM T.C. YÜKSEKOVA BELEDİYE BAŞKANLIĞI BASIN YAYIN ve HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönetmeliğin amacı, Basın

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM/STAJ/GRUP ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİ SEÇİMİ VE GÖREVLERİNE DAİR USUL VE ESASLAR

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM/STAJ/GRUP ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİ SEÇİMİ VE GÖREVLERİNE DAİR USUL VE ESASLAR ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ DÖNEM/STAJ/GRUP ÖĞRENCİ TEMSİLCİLERİ SEÇİMİ VE GÖREVLERİNE DAİR USUL VE ESASLAR BİRİNCİ BÖLÜM Amaç MADDE 1 (1) Bu yönergenin amacı, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi

Detaylı

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ ETKİNLİK YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ ETKİNLİK YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ ETKİNLİK YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç MADDE1-(1) Bu yönergenin amacı Üsküdar Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilecek bilimsel, sanatsal, kültürel, sportif her tür etkinliğin planlanmasına

Detaylı

T.C NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ.. TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ

T.C NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ.. TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ T.C NECMETTĠN ERBAKAN ÜNĠVERSĠTESĠ.. TOPLULUĞU TÜZÜĞÜ Topluluğun KuruluĢu: Madde 1 - Topluluğu, Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Yönergesi uyarınca kurulmuştur. Topluluğu, Necmettin

Detaylı

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI

T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ ESASLARI T.C. İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ STAJ ESASLARI STAJ ESASLARI I. GENEL İLKELER Madde 1- Ticari Bilimler Fakültesi ne bağlı Turizm İşletmeciliği bölümü öğrencilerinin stajlarının amacı, İstanbul Ticaret

Detaylı

İSTANBUL ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ ETKİNLİKLERİ YÖNERGESİ

İSTANBUL ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ ETKİNLİKLERİ YÖNERGESİ İSTANBUL ŞEHİR ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ ETKİNLİKLERİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Tanımlar Amaç ve kapsam Madde 1 (1) Bu yönergenin amacı, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu nun 47 nci maddesi uyarınca

Detaylı

Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurumsal Dış Değerlendirici Eğitim Çalıştayı , Ankara

Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurumsal Dış Değerlendirici Eğitim Çalıştayı , Ankara Yükseköğretim Kalite Kurulu Kurumsal Dış Değerlendirici Eğitim Çalıştayı 29.11.2016, Ankara Değerlendirme Süreci KİDR ile Ön Değerlendirme Ziyaret Öncesi Süreç Kurum Ziyareti Süreci DEĞERLENDİRME TAKIMI

Detaylı

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ. TURİZM ve OTEL İŞLETMECİLİĞİ LİSANS PROGRAMI STAJ YÖNERGESİ

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ. TURİZM ve OTEL İŞLETMECİLİĞİ LİSANS PROGRAMI STAJ YÖNERGESİ İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM ve OTEL İŞLETMECİLİĞİ LİSANS PROGRAMI STAJ YÖNERGESİ Kabul eden makam, tarih ve sayı : Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Kurulu, 07/01/2016 (341) Ek ve değişiklikler :

Detaylı

HİTİT ÜNİVERSİTESİ KALİTE KOMİSYONU ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI

HİTİT ÜNİVERSİTESİ KALİTE KOMİSYONU ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HİTİT ÜNİVERSİTESİ KALİTE KOMİSYONU ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE 1-(1) Bu Usul ve Esasların amacı, Hitit Üniversitesi Kalite Komisyonunun

Detaylı

TÜBİTAK BİLİM VE TOPLUM DAİRE BAŞKANLIĞI POPÜLER BİLİM DERGİLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI

TÜBİTAK BİLİM VE TOPLUM DAİRE BAŞKANLIĞI POPÜLER BİLİM DERGİLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI TÜBİTAK BİLİM VE TOPLUM DAİRE BAŞKANLIĞI POPÜLER BİLİM DERGİLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve kapsam MADDE 1- (1) Bu esasların amacı, Popüler

Detaylı

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr 2015 Sosyal Medya Kulübü SMÖ 2015 Takvim Dijital Dünya da Biz Benzer Etkinlikler Sponsorluk Türleri Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Gold Sponsor Silver Sponsorluk Kategori Sponsorlukları Diğer Sponsorluklar

Detaylı

T.C. ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İŞLETME ve İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

T.C. ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İŞLETME ve İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar T.C. ÜMRANİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İŞLETME ve İŞTİRAKLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönetmeliğin amacı, İşletme ve İştirakler

Detaylı

T.C. GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSI HİZMET İÇİ EĞİTİM YÖNERGESİ

T.C. GÜNEY MARMARA KALKINMA AJANSI HİZMET İÇİ EĞİTİM YÖNERGESİ Sıra No :GMKA/Yönerge/18 Revizyon No : 1 Tarih : 26/09/2011 T.C. HİZMET İÇİ EĞİTİM YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanım, Hedef, İlkeler Amaç MADDE 1 - (1) Bu yönerge amacı, Güney Marmara

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ KLİNİK BESLENME EĞİTİMİ VE UYGULAMALARI KURULU YÖNERGESİ

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ KLİNİK BESLENME EĞİTİMİ VE UYGULAMALARI KURULU YÖNERGESİ ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ KLİNİK BESLENME EĞİTİMİ VE UYGULAMALARI KURULU YÖNERGESİ 1.BÖLÜM Madde.1.1. Tanım: Bu yönergede adı geçen ve ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK

Detaylı

TBMM GENEL SEKRETERLİĞİ (MERKEZ TEŞKİLATI) BÜNYESİNDE STAJ YAPACAK OLANLARIN BELİRLENMESİ İLE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNERGE

TBMM GENEL SEKRETERLİĞİ (MERKEZ TEŞKİLATI) BÜNYESİNDE STAJ YAPACAK OLANLARIN BELİRLENMESİ İLE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNERGE TBMM GENEL SEKRETERLİĞİ (MERKEZ TEŞKİLATI) BÜNYESİNDE STAJ YAPACAK OLANLARIN BELİRLENMESİ İLE GÖREV VE SORUMLULUKLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç MADDE 1- (1) Bu yönerge, TBMM Genel

Detaylı

AFYONKARAHİSAR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HER TÜRLÜ BAĞIMLILIKLA MÜCADELE PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ

AFYONKARAHİSAR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HER TÜRLÜ BAĞIMLILIKLA MÜCADELE PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ AFYONKARAHİSAR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ HER TÜRLÜ BAĞIMLILIKLA MÜCADELE PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ PROJENİN TANIMI; Bu proje, bağımlılıkla mücadele alanında paydaşlarımızla etkin bir işbirliği çerçevesinde

Detaylı

T.C. Karar No : 2018/31 MERAM BELEDİYESİ MERAM. MECLİS KARARI

T.C. Karar No : 2018/31 MERAM BELEDİYESİ MERAM. MECLİS KARARI T.C. Karar No : 2018/31 MERAM BELEDİYESİ MERAM. MECLİS KARARI Tarih : 09/02/2018 BELEDİYESİ Konu Teklif : Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği. : Muhtarlık İşleri Müdürlüğü'nün 30/01/2018

Detaylı

Gelişen Teknoloji Günleri 2012 [GETEK 12] 11-12-13 Aralık 2012

Gelişen Teknoloji Günleri 2012 [GETEK 12] 11-12-13 Aralık 2012 Gelişen Teknoloji Günleri 2012 [GETEK 12] 11-12-13 Aralık 2012 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ IEEE ÖĞRENCİ KOLU Bu yıl 4. sünü düzenleyeceğimiz GETEK te sizleri de aramızda görmekten onur ve mutluluk duyarız. Elektrik

Detaylı

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU UYGULAMA VE STAJ YÖNERGESİ

T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU UYGULAMA VE STAJ YÖNERGESİ T.C. MEHMET AKİF ERSOY ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK YÜKSEKOKULU UYGULAMA VE STAJ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam ve Dayanak Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu

Detaylı

CHP CUMHURİYET HALK PARTİSİ PARTİ İÇİ EĞİTİM YÖNETMELİĞİ

CHP CUMHURİYET HALK PARTİSİ PARTİ İÇİ EĞİTİM YÖNETMELİĞİ CHP CUMHURİYET HALK PARTİSİ PARTİ İÇİ EĞİTİM YÖNETMELİĞİ 2012 1 PARTİ İÇİ EĞİTİM YÖNETMELİĞİ KAPSAM MADDE 1- Parti içi eğitim çalışmaları, Parti Tüzük ve Programında belirtilen amaç ve hedeflerini, partinin

Detaylı

ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU TÜZÜĞÜ

ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU TÜZÜĞÜ ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU TÜZÜĞÜ (19.1.2012 - R.G. 12 - EK III - A.E. 28 Sayılı Tüzük) KUZEY KIBRIS EĞİTİM VAKFI VE DOĞU AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ KURULUŞ YASASI (18/1986, 39/1992, 58/1992, 37/1997 ve 37/2011

Detaylı

Sayı: 2000/01 FAALİYET TEKNİK RAPORU

Sayı: 2000/01 FAALİYET TEKNİK RAPORU Sayı: 2000/01 FAALİYET TEKNİK RAPORU 2000 Sayfa No: İÇERİK Kapak 2 İçerik 3 1. AKEV Hakkında 4 2. Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu 5 3. Özet 6 4. Faaliyetler ve Çıktılar 8 5. Genel Başarı Göstergeleri

Detaylı

HASSAS GÖREV TESPİT FORMU

HASSAS GÖREV TESPİT FORMU okulu Müdürü Risk Düzeyi Riskler Kontroller veya Tedbirler Harcama Yetkililiği Müdür Eğitim-öğretim işleyişinin, öğrencilerin ve akademik personelin sorunlarını çözüme kavuşturmak Ödenek üstü harcama,

Detaylı

Coca-Cola İçecek A.Ş. Yönetim Kurulu. Kurumsal Yönetim Komitesi ÇALIŞMA ESASLARI

Coca-Cola İçecek A.Ş. Yönetim Kurulu. Kurumsal Yönetim Komitesi ÇALIŞMA ESASLARI COCA-COLA İÇECEK A.Ş. Versiyon Sayısı: 3 Kabul Tarihi: 2 Nisan 2009 Geçerlik Tarihi: 2 Nisan 2009 Coca-Cola İçecek A.Ş. Yönetim Kurulu Kurumsal Yönetim Komitesi ÇALIŞMA ESASLARI İşbu Yönetmelik Yönetim

Detaylı

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Misyon ve Vizyon

T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Misyon ve Vizyon T.C. BARTIN ÜNİVERSİTESİ DIŞ İLİŞKİLER GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar ve Misyon ve Vizyon Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönergenin amacı, Bartın Üniversitesi nin yükseköğretim

Detaylı

Stajyer Eğitim Programı (SEP)

Stajyer Eğitim Programı (SEP) Stajyer Eğitim Programı (SEP) Güzin Ceyhan içindekiler İstanbul Enstitüsü Hakkında Stajyer Eğitim Programı (SEP) Vizyon ve Misyon Beklentilerimiz Programın Akışı Programın Özellikleri Başvuru Seminerler

Detaylı

TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar TUNCELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 - (1) Bu Yönergenin amacı; Tunceli Üniversitesinde kayıtlı öğrencilerin eğitim, sağlık, spor

Detaylı

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Psikoloji Topluluğu Tüzüğü

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Psikoloji Topluluğu Tüzüğü Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Psikoloji Topluluğu Tüzüğü MADDE-1 : TANIM : Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Psikoloji Topluluğu, ülkemizde psikoloji biliminin tanınması, bu bilim dalının ışığında mevcut kaynak

Detaylı

T.C. TEPEBAŞI BELEDİYESİ MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BÖLÜM I

T.C. TEPEBAŞI BELEDİYESİ MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BÖLÜM I TEPEBAŞI BELEDİYE MECLİSİNİN 03.11.2016 TARİH VE 203 SAYILI KARARI İLE KABUL EDİLMİŞTİR. T.C. TEPEBAŞI BELEDİYESİ MUHTARLIK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BÖLÜM I AMAÇ,

Detaylı