Kuala Şifonyer Kurulum Kılavuzu

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "www.demontemobilya.com Kuala Şifonyer Kurulum Kılavuzu"

Transkript

1 Kuala Şifonyer Kurulum Kılavuzu Parçaları Kuruluma Hazırlama Şifonyer kolilerinizi koli numarası sırasıyla açınız.

2 Koli içerisinden aparat poşetini bulun ve resimdeki gibi tüm parçaları tek tek aparatlarını takarak koliden çıkartalım. Resimde plastik yuvalara metal vidalar, yanlarındaki deliklere ise kavale adını verdiğimiz siyah plastik parçalar takılmıştır.

3 Resimdeki parçanın yan deliklerine, resimde gördüğünüz minifix gövdelerini monte ediyoruz. Dikkat edilmesi gereken minifix gövdeleri üzerinde bir ok işareti mevcuttur ve bu okların muhakkak parçanın yanındaki deliğe doğru bakması gerekmektedir.

4 Bu parçada minifix gövdeleri sağa doğru bakmaktadır. Elinizde parçanın sağ kısmını kontrol ettiğinizde yan tarafta birer delik göreceksiniz.

5 Aynı şekilde diğer parçalarada Minifix gövdelerini, metal vidaları ve siyah plastik çubukları takmaya devam ederek parçaları ayırınız.

6

7

8

9 Bu parçaya geldiğinizde daha önce anlatılmayan küçük vida izleri göreceksiniz. Bu parça şifonyerinizin sağ ve sol gövdesini oluşturmaktadır ve Raylarımız buraya takılmaktadır. Öncelikle koli içerisinde kağıt bant ile tutturulmuş raylarımızı bulalım.

10 Kağıt bantları söktüğünüzde karşılıklı olmak üzere toplam 8 ray göreceksiniz.

11

12 Rayları ince kısım gövdeye monte edilecek şekilde ayarlayın. Ek olarak resimde rayın kalın kısmına dikkatlice bakınız. 2 adet yan yana delik olan kalın kısım parçanın kanal açılan kısmına gelmeyecek şekilde monte etmelisiniz. İnce kısımın 3 deliği parça üzerindeki ize tam denk gelmektedir. Buradan vidanızı atınız.

13

14 Ön kısmı vidaladıktan sonra rayın kalın tarafını öne doğru itin. Arka kısımda 4.Delik malzememiz üzerindekiize denk gelmektedir. Buradan da vidalama işlemini yapınız.

15 Aynı parçadan sağ ve sol olmak üzere 2 adet mevcuttur. İki ürünüde resimdeki şekilde hazırlayınız.

16 Resimde çekmece kasamızı oluşturan parçalar mevcuttur. Bu parçalarada Minifix vidalarını, gövdelerini monte ederek koliden çıkartınız.

17

18 Ürünü Kurma Bölümü Öncelikle kuruluma çekmecelerimizi oluşturarak başlayalım. Resimdeki parçaları parçalarınız aranızdan bulun ve şekildeki gibi sıralayın.

19 Çekmecenin 3 parçasını şekildeki gibi bir araya getirin. Kanalların aynı hizada olması gerekmektedir.

20 Paketten hazır olarak çıkan 4 adet çekmece altlığından bir tanesini şekildeki gibi kanala yukarıdan geçirin. Nadiren çekmece altları kanallara tam oturmayabilir. Elinizle orta kısmı bir ileri ve geriye tıklatarak tam olarak yerleştirebilirsiniz.

21 Hazırladığınız çekmece yüzünü de kanalı aynı çizgiye denk gelecek şekilde takarak vidaları sıkabilirsiniz.

22 Çekmece kulplarını da içerden vidaları atarak takabilirsiniz. Çekmece vidaları sivri uçlu olmayan küt kesim olan vidalardır.

23 Aynı işlemi diğer çekmeceler içinde uygulayıp tamamlayınız.

24 Etrafdaki dağınık parçaları azaltmak için şekildeki parçaları bulunuz. Bu parçalar ile hediye rafınızı oluşturacağız.

25 Önce resimdeki gibi orta ve arka parçayı monte edin. Daha sonra yan parçalarıda monte ederek rafınızı tamamlayınız. Bu parçalar şifonyerlerinize göre değişik renklerde olabilir. Parçaları delik yerlerine göre belirleyebilirsiniz.

26 Artık Rafınızda çekmeceleriniz gibi hazır.

27 Gövdeyi oluşturmak için önce ayakları bir araya getirmeliyiz. Resimdeki parçaları kalan parçalar arasından bulunuz. Eğimli olan parça Şifonyerinizin ön alt ayağı, onunla aynı uzunlukta yükseklikte olan parça arka parçanız ve sağ ile solu oluşturacak 2 adet kısa parçanız mevcuttur.

28 Önce ön parçaya sağ ve sol parçayı monte ediniz.

29 Daha sonra arka parçayı da takarak alt tablayı tamamlayınız. Arka parçadaki delik yerlerine dikkat ediniz. Minifix gövdesi yukarda kalacak şekilde takılmış olmalıdır.

30 Alt tablanın üstüne monte edeceğimiz parça resimdedir. Bir yüzeyinde resimdeki gibi 4 adet vida takılması için plastik yuvalı delikler mevcuttur. Diğer yüzünde ise 1 tarafında kanal açılmıştır.

31 Parçayı vidaları alt tabladaki deliklere denk gelecek şekilde takınız ve minifix gövdelerini sağ tarafa doğru çevirerek sıkınız.

32 Hazırladığımız alt tablaya rayları taktığımız iki parçayı kanallar aynı hizaya denk gelecek şekilde takınız. Sağ ve sol olmak üzere 2 parça için aynı işlemi yapınız.

33 Montajdan sonra şifonyeriniz şekildeki gibi görünecektir.

34 Arkada kanal kanala 2 adet arkalık parçasını çekmece montajında yaptığımız gibi yerleştirin. Arkalıklar arasında bir boşluk kalacaktır. Bu boşluğa ise kolilerden çıkan uzun ince bir plastik parça takacağız.

35 Plastik parçanın takılmış hali. Nadiren plastik parçanın takılmasına 4-5 cm kala zorlanabiliyor. Bu aşamada çekiç yardımıyla kırılmayacak şiddetle burarak arkalık plastiğini aralığa yerleştirebilirsiniz.

36 Boşta kalan son parçamız. Kenarları yuvarlatılmış olan şifonyer üst parçasıdır. Daha önceden hazırladığımız aparatları ile birlikte kanal kısmı arkada kalacak şekilde şifonyerin üstüne monte ediniz ve minifix gövdelerini sıkınız.

37 Üst parçanın takılmış hali

38 Çekmeceleri raylara takmak için rayları elinizle dışarı doğru resimdeki çekiniz.

39 Çekmecenizin kenarlarında bulunan kanallara raylar denk gelecek şekilde havada tutarak çekmecenizi monte edilmiş gibi kapatınız. Sağ ve Sol kanal aynı anda kanala denk geldiğinde iterek kapatığınız.

40 Çekmecenin kapanmış hali.

41 Çekmecenizi geri açınız. Yan taraftan baktığınızda rayların resimdeki gibi çekmece yüzüne doğru tam girmiş olması gerekmektedir. Eğer ray kanalı tam kapatmıyorsa elinizle veya bir vida ile delik kısmından dışarıya doğru iterek resimdeki hale getiriniz. Dikkat: Çekmecenin tam açık olması durumunda rayları kanalı tam kapatacak şekilde çekemeyebilirsiniz. O nedenle çekmeceler tam açık olmasın.

42 Rayları tamamladıktan sonra çekmecenizin sabitlenmesi gerekmektedir. Çekmecelerinizin iç tarafında minifix gövdelerinin arasında bir vida deliği göreceksiniz.

43 Vidanızı kurulum için gönderilen aparatlar arasından bulup şekildeki gibi takınız. Bu vidadan 8 adet gönderilmiş olması gerekmektedir.

44 Vidayı içeriden taktığınızda rayın 2.Deliğine denk gelecek şekilde vidalayınız. Nadiren vida deliğe tam oturmayabilmektedir. Yandaki rayı çok az ileri veya geri alarak deliğe denk getirebilirsiniz.

45 Tüm ray vidalarını taktıktan sonra artık çekmeceleriniz ne kadar çekerseniz çekin düşmeyecek veya çıkmayacaktır.

46 Şifonyeriniz kullanıma hazırdır. Dilerseniz rafınızı Duvarınıza Çivi ile takabilirsiniz. Dilerseniz resimdeki gibi şifonyer üst parçası gibi kullanabilirsiniz. İyi Günlerde Kullanmanız Dileğiyle

MERCAN BEŞİK RESİMLİ KURULUM TALIMATI www.ermoda.net

MERCAN BEŞİK RESİMLİ KURULUM TALIMATI www.ermoda.net MERCAN BEŞİK RESİMLİ KURULUM TALIMATI www.ermoda.net ERMODA MODÜLER MOBILYA / TÜRKIYE www.ermoda.net BEŞİK ALT KASA KURULUMU Beşik alt kasasını hazırlarken kullanacağımız malzemeleri resimde görebilirsiniz.

Detaylı

www.ermoda.net İNCİ ASANSÖRLÜ BEŞİK RESİMLİ KURULUM TALIMATI www.ermoda.net ERMODA MODÜLER MOBILYA / TÜRKIYE www.ermoda.net

www.ermoda.net İNCİ ASANSÖRLÜ BEŞİK RESİMLİ KURULUM TALIMATI www.ermoda.net ERMODA MODÜLER MOBILYA / TÜRKIYE www.ermoda.net İNCİ ASANSÖRLÜ BEŞİK RESİMLİ KURULUM TALIMATI ERMODA MODÜLER MOBILYA / TÜRKIYE İÇİNDEKİLER BAŞLARKEN... 2 MEVCUT HIRDAVAT MALZEMESİ TABLOSU... 2 BEŞİK ALT KASA KURULUMU... 4 ÇEKMECELERİN KURUMU... 5 BEŞİK

Detaylı

IBM Gen-II Sürgü Takımı için Raf Kuruluş Yönergeleri

IBM Gen-II Sürgü Takımı için Raf Kuruluş Yönergeleri IBM Gen-II Sürgü Takımı için Raf Kuruluş Yönergeleri Güvenlik ve kablolama bilgileri için raf kabiniyle birlikte gönderilen belgeleri inceleyin. Sunucuyu raf kabinine kurmadan önce aşağıdaki yönergeleri

Detaylı

Raf Kuruluş Yönergeleri

Raf Kuruluş Yönergeleri Raf Kuruluş Yönergeleri Güvenlik ve kablolama bilgileri için raf kabininizle birlikte gönderilen belgeleri inceleyin. Depolama kasasını raf kabinine kurmadan önce, aşağıdaki yönergeleri gözden geçirin:

Detaylı

MD-GK403V GÜÇ KAYNAĞI KILAVUZ

MD-GK403V GÜÇ KAYNAĞI KILAVUZ MD-GK403V GÜÇ KAYNAĞI KILAVUZ 1) TRAFO: Güç kaynağımızın besleme transformatörünün primeri 2 uçlu, sekonderi 3 uçlu şekilde özel olarak sardırılmaktadır. Gücü 25 W, Giriş 220V, Çıkışlar: 2x12V 2) KUTU:

Detaylı

İŞLEM ANALİZ FORMU YETERLİKLER. İç donanım birimlerinin montajını yapmak

İŞLEM ANALİZ FORMU YETERLİKLER. İç donanım birimlerinin montajını yapmak İŞLEM NUMARASI 1 İŞLEMİN ADI Anakartı montaja hazırlamak Antistatik Poşet, Antistatik Ambalaj Köpükleri, Antistatik Bileklik, Antistatik Altlık, Anakart, plastik ayak, el takımları Ortamı statik elektrikten

Detaylı

12.10.2011 PENCERELER. Öğr. Grv. Mustafa KAVAL

12.10.2011 PENCERELER. Öğr. Grv. Mustafa KAVAL AHŞAP PENCERELER Öğr. Grv. Mustafa KAVAL 1 Birleştirme şekilleri Ahşap pencere kasalarında birleştirme işlemi köşe, ara ve orta kayıtlarda aşağıdaki şekillerde yapılır 2 3 Köşede zıvana ek Köşede hampaylı

Detaylı

Montaj Kılavuzu PERGOLA KAMELYA. www.arline.com.tr

Montaj Kılavuzu PERGOLA KAMELYA. www.arline.com.tr Montaj Kılavuzu PERGOLA KAMELYA GİRİŞ Elinizdeki kılavuzda Arline Pergola kurulumuna başlamak için ihtiyacınız olan bilgiler mevcuttur. Montaj ve kurulum tekniklerinin anlatıldığı bu kılavuz ürünlerimizin

Detaylı

Installation instructions, accessories. Park yardımı, kamera, arka. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 45. Volvo Car Corporation

Installation instructions, accessories. Park yardımı, kamera, arka. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 45. Volvo Car Corporation Installation instructions, accessories Talimat No 31428064 Sürüm 1.0 Parça No. 31428062 Park yardımı, kamera, arka IMG-350196 Volvo Car Corporation Park yardımı, kamera, arka- 31428064 - V1.0 Sayfa 1 /

Detaylı

Veri Dağıtım Kablo Sistemi Montajı

Veri Dağıtım Kablo Sistemi Montajı Veri Dağıtım Kablo Sistemi Montajı Genel Bakış Veri Dağıtım Kablo Sistemi, veriler ve iletişim ekipmanı için yüksek yoğunlukta ve kabinden kabine giden bir bağlantı sistemi sağlamaktadır. Düzgün monte

Detaylı

Puritan Bennett. 800 Serisi Ventilatör Kompresör Montaj Arabası 800 Serisi Ventilatör Direk Arabası. Setin içeriğini kontrol edin. Kurulum Talimatları

Puritan Bennett. 800 Serisi Ventilatör Kompresör Montaj Arabası 800 Serisi Ventilatör Direk Arabası. Setin içeriğini kontrol edin. Kurulum Talimatları Kurulum Talimatları Puritan Bennett TM 800 Serisi Ventilatör Kompresör Montaj Arabası 800 Serisi Ventilatör Direk Arabası Setin içeriğini kontrol edin Tablo 1 de belirtilen tüm parçaların ve Şekil 1 de

Detaylı

Nintendo 3DS XL Üst LCD Ekran Yedek

Nintendo 3DS XL Üst LCD Ekran Yedek Nintendo 3DS XL Üst LCD Ekran Yedek Bu kılavuz bir kez daha Nintendo 3DS XL sevdiğiniz oyunları oynamak mümkün olacak böylece üst LCD ekranı ayrı çekmenize yardımcı oluyor! Yazan: Charlene Donlon GİRİŞ

Detaylı

900 KURULUM YARDIMCISI

900 KURULUM YARDIMCISI 900 KURULUM YARDIMCISI * Bu liste tüm ürünler için oluşturulmuş genel bir listedir. Bu parçaların tümü ürününüzde kullanılmamaktadır. MİNİFİKS BAĞLANTISI Raylı parçaların yanlarında bulunan üç delikten

Detaylı

Montaj Kılavuzu LADEN. www.arline.com.tr

Montaj Kılavuzu LADEN. www.arline.com.tr Montaj Kılavuzu LADEN GİRİŞ Elinizdeki kılavuzda Ardeck döşeme kurulumuna başlamak için ihtiyacınız olan bilgiler mevcuttur. Montaj ve kurulum tekniklerinin anlatıldığı bu kılavuz ürünlerimizin kurulumu

Detaylı

El işi aleti seti. Ürün Bilgisi. Tchibo GmbH D Hamburg 71001FV05XIII05NB

El işi aleti seti. Ürün Bilgisi. Tchibo GmbH D Hamburg 71001FV05XIII05NB El işi aleti seti 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 cm Ürün Bilgisi Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 71001FV05XIII05NB - 296 807 Güvenlik uyarıları Yaralanma UYARISI Biz, makas ve bıçaklar çok sivridir. Bıçaklar

Detaylı

BEBEK YÜRÜTECİ İskelet 1adet

BEBEK YÜRÜTECİ İskelet 1adet YÜRÜTEÇ PARÇALARI (Ürünü koliden çıkardıktan sonra lütfen tüm parçaların tam olduğundan emin olunuz.) BEBEK YÜRÜTECİ İskelet 1adet Oturma pedi 1 adet Sağ ve sol kanat 1'er adet ÜRÜN NO : S509 Pil 2 adet

Detaylı

Montaj Kılavuzu LADEN. www.arline.com.tr

Montaj Kılavuzu LADEN. www.arline.com.tr Montaj Kılavuzu LADEN GİRİŞ Elinizdeki kılavuzda Ardeck döşeme kurulumuna başlamak için ihtiyacınız olan bilgiler mevcuttur. Montaj ve kurulum tekniklerinin anlatıldığı bu kılavuz ürünlerimizin kurulumu

Detaylı

MD-GK401V ÖZEL TASARIM GÜÇ KAYNAĞI

MD-GK401V ÖZEL TASARIM GÜÇ KAYNAĞI MD-GK401V ÖZEL TASARIM GÜÇ KAYNAĞI 1) TRAFO: Güç kaynağımızın besleme transformatörü özel olarak tasarlanıp primeri 2 uçlu, sekonderi 7 uçlu şekilde bize özgün sardırılmaktadır. Gücü 35 W, Giriş 220V,

Detaylı

IBM System Storage. EXN1000 ve Ayar Yönergeleri

IBM System Storage. EXN1000 ve Ayar Yönergeleri IBM System Storage EXN1000 Kuruluş ve Ayar Yönergeleri Bu belge, IBM System Storage EXN1000 depolama genişletme birimine ilişkin kuruluş ve ayar yönergelerini içerir. EXN1000 ürününe ilişkin ek bilgileri

Detaylı

Nintendo DSi XL Üst LCD Değiştirme

Nintendo DSi XL Üst LCD Değiştirme Nintendo DSi XL Üst LCD Değiştirme Üst LCD değiştirme. Yazan: David Hodson GİRİŞ Yeni üst ekran ile çift ekran işlevselliği geri alın. ARAÇLAR: Phillips 00 Tornavida (1) Raptiye (1) Lehim (1) Lehimleme

Detaylı

Pencere Güvenlik Sistemleri MONTAJ KILAVUZU.

Pencere Güvenlik Sistemleri MONTAJ KILAVUZU. Pencere Güvenlik Sistemleri MONTAJ KILAVUZU www.winblock.com.tr ÖZELLİKLER Tüm kanatlı PVC pencereler içindir. Pencere kanatlarının kapanmasına engel olmaz. Her ebattaki pencereye uyar. Ürünün tasarımından

Detaylı

Montaj Kılavuzu 27312 CEPHE. www.arline.com.tr

Montaj Kılavuzu 27312 CEPHE. www.arline.com.tr Montaj Kılavuzu 27312 CEPHE GİRİŞ Elinizdeki kılavuzda Arline Cephe Kaplama kurulumuna başlamak için ihtiyacınız olan bilgiler mevcuttur. Montaj ve kurulum tekniklerinin anlatıldığı bu kılavuz ürünlerimizin

Detaylı

Tavan rafı üzerinde çalışma

Tavan rafı üzerinde çalışma Genel bilgiler Genel bilgiler Bu belge kabin içerisindeki iç panellerin sökülmesini ve takılmasını açıklamaktadır. Amacı ön tavan rafı üzerinde çalışmayı kolaylaştırmaktır. Çoğu panele sökülmelerini kolaylaştıran

Detaylı

BODYGYM PLUS ÇALIŞMA İSTASYONU KULLANMA KILAVUZU IMPORTANT SAFETY PRECAUTIONS

BODYGYM PLUS ÇALIŞMA İSTASYONU KULLANMA KILAVUZU IMPORTANT SAFETY PRECAUTIONS BODYGYM PLUS ÇALIŞMA İSTASYONU KULLANMA KILAVUZU IMPORTANT SAFETY PRECAUTIONS Bu egzersiz aleti optimal güvenlik için imal edilmiştir. Ancak bir egzersiz aleti kullanırken bazı önlemlerin alınması gerekir.

Detaylı

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 2 3 6 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 2 3 6 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 12 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 2 3 6 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM 332.589050 FALEZ-LEGO 160'LIK ETEJER+KESONLU

Detaylı

RCA Radyo Çalar Saat Teardown

RCA Radyo Çalar Saat Teardown RCA Radyo Çalar Saat Teardown Bu devrelerde biz RCA Radyo Alarm Clock deconstruct ve onun dahili bileşenler bir göz atacağız. Yazan: Brittany McCrigler ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Sayfa 1/ 16 GİRİŞ

Detaylı

Bellek Modülleri. Kullanım Kılavuzu

Bellek Modülleri. Kullanım Kılavuzu Bellek Modülleri Kullanım Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

MONTAJ ve BAĞLANTI KILAVUZU

MONTAJ ve BAĞLANTI KILAVUZU MONTAJ ve BAĞLANTI KILAVUZU Radyatör Montajı 1. Montaj seti içeriği; a. 10 mm dübel (4 adet) (Şekil-1) b. 10 mm vida (4 adet) (Şekil-2) c. Radyatör konsolu (2 adet) (Şekil-3) d. Konsol klipsi (4 adet)

Detaylı

IBIZA YEMEK ODASI VİTRİN MONTAJ TALİMATI

IBIZA YEMEK ODASI VİTRİN MONTAJ TALİMATI 9 7 4 6 3 8 5 0 TABAN TABLASI 500 330 SOL DIŞ YAN TABLA 440 800 3 SOL ARAKAYIT 4 SOL ARKALIK 5 İÇ YAN TABLA 440 800 6 SAĞ ARAKAYIT 7 SAĞ ARKALIK 8 SAĞ DIŞ YAN 440 800 9 TAÇ TABLASI 440 300 0 ÖN DEKORATİF

Detaylı

HY-8010A Oyun Parkı Kullanım Kılavuzu

HY-8010A Oyun Parkı Kullanım Kılavuzu HY-8010A Oyun Parkı Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanım kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız. KURULUM: Açma/Kapama:

Detaylı

PlayStation 3 Teardown PS3. Yazan: Mint137. ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Sayfa 1/ 22

PlayStation 3 Teardown PS3. Yazan: Mint137. ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Sayfa 1/ 22 PlayStation 3 Teardown PS3 Yazan: Mint137 ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Sayfa 1/ 22 GİRİŞ Bu özgün başlatmak 60GB PlayStation 3 sistemi bir teardown olduğunu. geriye dönük uyumluluk ve kart okuyucuları

Detaylı

E-514 YAZICI KURULUM TALİMATINI OKUMADAN YAZICINIZI KUTUSUNDAN ÇIKARTMAYINIZ!!!

E-514 YAZICI KURULUM TALİMATINI OKUMADAN YAZICINIZI KUTUSUNDAN ÇIKARTMAYINIZ!!! E-514 YAZICI KURULUM TALİMATINI OKUMADAN YAZICINIZI KUTUSUNDAN ÇIKARTMAYINIZ!!! Tel : (0232) 244 5 244 Adres Gazi Osman Paşa Bulvarı. Niyazi Ersoy İşhanı No:61 Kat :1 D:108 Çankaya-Konak/İzmir Mesai Saatlerimiz

Detaylı

MG3500 SERiSi KURULUM TALİMATINI OKUMADAN YAZICINIZI KUTUSUNDAN ÇIKARTMAYINIZ!!!

MG3500 SERiSi KURULUM TALİMATINI OKUMADAN YAZICINIZI KUTUSUNDAN ÇIKARTMAYINIZ!!! MG3500 SERiSi KURULUM TALİMATINI OKUMADAN YAZICINIZI KUTUSUNDAN ÇIKARTMAYINIZ!!! Tel : (0232) 244 5 244 Adres Gazi Osman Paşa Bulvarı. Niyazi Ersoy İşhanı No:61 Kat :1 D:108 Çankaya-Konak/İzmir Mesai Saatlerimiz

Detaylı

PowerBook G4 Alüminyum 12" 867 MHz Metal Çerçeve Değiştirme

PowerBook G4 Alüminyum 12 867 MHz Metal Çerçeve Değiştirme PowerBook G4 Alüminyum 12" 867 MHz Metal Çerçeve Değiştirme Yazan: irobot ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Sayfa 1/ 25 GİRİŞ İç metal sertleştirme çerçeve. ARAÇLAR: 4mm Somun Sürücü (1) Arctic Silver

Detaylı

LARA KOMPAKT S STEM. MONTAJ AfiAMALARI. 155x120 cm

LARA KOMPAKT S STEM. MONTAJ AfiAMALARI. 155x120 cm LARA KOMPAKT S STEM 155x120 cm Ebat (cm) Yükseklik (cm) A rl k (kg) : 155x120 cm : 220 : 150 kg Dikkat Edilecek Noktalar: Kompakt Sistemler in garanti kapsam nda olabilmesi için montajlar n n VitrA-Artema

Detaylı

Yazan: Sam Lionheart

Yazan: Sam Lionheart iphone 6 Plus SIM Çıkarma Kolu Değiştirme iphone 6 Plus SIM çıkarma kolunu değiştirin. Yazan: Sam Lionheart GİRİŞ Telefonunuzda SIM kart saplanıyor edilir? iphone 6 Plus, hatalı SIM çıkarma kolunu yerine,

Detaylı

NetShelter SX Hava Devridaim Önleme Kiti AR7708

NetShelter SX Hava Devridaim Önleme Kiti AR7708 NetShelter SX Hava Devridaim Önleme Kiti AR7708 Genel Bakış NetShelter SX Hava Devridaim Önleme Kiti kurulu ekipmandan atılan sıcak havanın dolaşıp, ekipmana tekrar girmesini önler. Dikey montaj flanşları

Detaylı

MacBook Pro 17 "Yekpare Çift Sabit Sürücü Takma

MacBook Pro 17 Yekpare Çift Sabit Sürücü Takma MacBook Pro 17 "Yekpare Çift Sabit Sürücü Takma optik sürücünün yerine ikinci bir sabit sürücü takmak için bu kılavuzu kullanın. Yazan: Andrew Optimus Goldberg GİRİŞ yeni yazılım yüklerken böyle gelişmiş

Detaylı

Intel Pentium 4 LGA775 / mpga478 AMD AM2 / K8. Kurulum Kılavuzu GH-PCU23-VE REV. 1001

Intel Pentium 4 LGA775 / mpga478 AMD AM2 / K8. Kurulum Kılavuzu GH-PCU23-VE REV. 1001 Intel Pentium 4 LGA775 / mpga478 AMD AM2 / K8 Kurulum Kılavuzu GH-PCU23-VE REV. 1001 Türk Kontrol Listesi (1) GH-PCU23-VE Fan (2) GH-PCU23-VE kullanici el kitabi (3) Isı Düşürme Macunu (4) 3.5" Sürücü

Detaylı

Dell SCv360 Genişletme Kasası Başlangıç Kılavuzu

Dell SCv360 Genişletme Kasası Başlangıç Kılavuzu Dell SCv360 Genişletme Kasası Başlangıç Kılavuzu Resmi Model: CYAE Notlar, Dikkat Edilecek Noktalar ve Uyarılar NOT: NOT, ürününüzü daha iyi kullanmanıza yardımcı olacak önemli bilgiler sağlar. DİKKAT:

Detaylı

iphone 6 Ön Kamera ve Sensör Kablosu Değişimi

iphone 6 Ön Kamera ve Sensör Kablosu Değişimi iphone 6 Ön Kamera ve Sensör Kablosu Değişimi iphone 6'nın ön kamera ve sensör kablosunu değiştirin. Yazan: Sam Lionheart ifixit CC BY-NC-SA tr.ifixit.com Sayfa 1/ 20 GİRİŞ Bu kılavuzu kullanarak ön kamerayı,

Detaylı

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. 9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

HOOK-ON TAVAN MONTAJ TALİMATNAMESİ

HOOK-ON TAVAN MONTAJ TALİMATNAMESİ HOOK-ON TAVAN MONTAJ TALİMATNAMESİ I. Hook-On Sistem Profil ve Aksesuarları I. Montaj Öncesi ve Esnasında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar 1. Uygulama yapılacak mekanın boş ve temiz olması gereklidir.

Detaylı

MX390-MX470 SERİSİ KURULUM TALİMATINI OKUMADAN YAZICINIZI KUTUSUNDAN ÇIKARTMAYINIZ!!!

MX390-MX470 SERİSİ KURULUM TALİMATINI OKUMADAN YAZICINIZI KUTUSUNDAN ÇIKARTMAYINIZ!!! MX390-MX470 SERİSİ KURULUM TALİMATINI OKUMADAN YAZICINIZI KUTUSUNDAN ÇIKARTMAYINIZ!!! Tel : (0232) 244 5 244 Adres Gazi Osman Paşa Bulvarı. Niyazi Ersoy İşhanı No:61 Kat :1 D:108 Çankaya-Konak/İzmir Mesai

Detaylı

Tamamen Panasonic Lumix DMC-FZ1000 sökmeye. Yazan: Robseth Taas

Tamamen Panasonic Lumix DMC-FZ1000 sökmeye. Yazan: Robseth Taas Panasonic Lumix DMC-FZ1000 Sökme Tamamen Panasonic Lumix DMC-FZ1000 sökmeye. Yazan: Robseth Taas GİRİŞ Bu uzun rehberde tamamen Leica değil Panasonic tarafından üretilen lensi hariç, senin FZ1000 sökmeye

Detaylı

550 1240 MM 2 SOL DIŞ YAN 1 TABAN 550 1800 MM 3 SABİT RAF 385 525 MM 4 İÇ YAN DİKME 5 BÖLME 800 525 MM 6 SAĞ DIŞ YAN 7 SOL ARKALIK

550 1240 MM 2 SOL DIŞ YAN 1 TABAN 550 1800 MM 3 SABİT RAF 385 525 MM 4 İÇ YAN DİKME 5 BÖLME 800 525 MM 6 SAĞ DIŞ YAN 7 SOL ARKALIK RÜYA GENÇ ODASI GARDROP MONTAJ ŞEMASI 3 NOLU SABİT RAFI 2 NOLU SOL YANA MONTE EDİNİZ. 4 NOLU İÇ YANI 3 NOLU SABİT RAFA MONTE EDİNİZ. 5 NOLU BÖLMEYİ 4 NOLU İÇ YANA MONTE EDİNİZ. 6 NOLU SAĞ YANI 1 NOLU TABANA

Detaylı

AHŞAP KAPILAR 12.10.2011. Öğr. Grv. Mustafa KAVAL

AHŞAP KAPILAR 12.10.2011. Öğr. Grv. Mustafa KAVAL AHŞAP KAPILAR Öğr. Grv. Mustafa KAVAL KAPI KASASI Kapı Kasa Doğrama Elemanlarını Birleştirme Kapı elemanlarının duvara bağlantısını sağlayan, duvardaki boşluk içinde çerçeve şeklinde yapılan kısma kapı

Detaylı

SULU MODEL MONTAJ KLAVUZU

SULU MODEL MONTAJ KLAVUZU SULU MODEL MONTAJ KLAVUZU ARKİTERMO PARÇALARI RESİM KOD AÇIKLAMA BTR-01 SICAK SU BATARYASI (1 BOY 2,5 MT.) APK-01 ALUMİNYUM PANEL KAPAK (1 BOY 2,5 MT.) BBE-DR 90 DİRSEK BBE-SN 180 SONLANDIRMA BBE-PS 180

Detaylı

HTC One Ekran Aksamı Değiştirme

HTC One Ekran Aksamı Değiştirme HTC One Ekran Aksamı Değiştirme Written By: alcs99 TOOLS: SIM Kart Çıkarma Aracı (1) ifixit Tech Bıçak (1) Cımbız (1) ifixit Açılış Araçları (1) Phillips # 000 Tornavida (1) ifixit açma Talep 6 ayarlamak

Detaylı

Inspiron 24. Servis El Kitabı. 5000 Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron 24 5459 Resmi Model: W12C Resmi Tip: W12C004

Inspiron 24. Servis El Kitabı. 5000 Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron 24 5459 Resmi Model: W12C Resmi Tip: W12C004 Inspiron 24 5000 Series Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 24 5459 Resmi Model: W12C Resmi Tip: W12C004 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı

Detaylı

iphone 6 Plus Ana Düğme Montaj Değiştirilmesi

iphone 6 Plus Ana Düğme Montaj Değiştirilmesi iphone 6 Plus Ana Düğme Montaj Değiştirilmesi iphone 6 Plus Ana Düğme Meclisi değiştirin. Yazan: Walter Galan GİRİŞ ev düğmesini düzeneğini değiştirmek için bu kılavuzu kullanın. Yalnızca telefonun orijinal

Detaylı

Yazan: Nicolas Siemsen

Yazan: Nicolas Siemsen Mercedes W123 Ahşap Kesim Değiştirme W123 en ahşap döşeme, ancak bitiş 30 + yıl sonra düşmesine yok, çok kaliteli. senin içini çeki düzen vermek kolay bir yolu, kullanılan iyi veya restore parçaları ile

Detaylı

Bellek Modülleri Kullanım Kılavuzu

Bellek Modülleri Kullanım Kılavuzu Bellek Modülleri Kullanım Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

Toshiba Satellite M45 Anakart Değiştirme

Toshiba Satellite M45 Anakart Değiştirme Toshiba Satellite M45 Anakart Değiştirme Nasıl kaldırmak veya uydu M45 hatalı bir anakart yerine. Yazan: Nick GİRİŞ Bu kılavuz kaldırmak ve bilgisayarınızın anakart nasıl değiştirileceği gösterecektir.

Detaylı

Microsoft Wedge Dokunmatik Fare Pil Kapağı Tespit Klip Tamir

Microsoft Wedge Dokunmatik Fare Pil Kapağı Tespit Klip Tamir Microsoft Wedge Dokunmatik Fare Pil Kapağı Tespit Klip Tamir Sökme, onarım ve pil kapağı kapalı kalacak değil Kama Dokunmatik fare takılması. Ayrıca diğer bileşenleri onarmak için iyi bir rehber Yazan:

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 6 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 6 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK4) Sıra No: 6 ÜRÜNE AİT RESİM ÜRÜNE AİT TEKNİK ÇİZİM MASA İÇİN TEKNİK ÖZELLİKLER Genel Boyutlar ( Not1) MELAMİN KAPLI E1 KALİTESİNDE YONGA, PVC KENAR BANDI,SUNİ DERİ,MİNİFİX BAĞLANTI,

Detaylı

SMT 110 Üstten Kılavuzlu Sürme Kapak Mekanizması

SMT 110 Üstten Kılavuzlu Sürme Kapak Mekanizması SMT 110 Üstten Kılavuzlu Sürme Kapak Mekanizması PLUS - Kolay montaj aparatı ile kapakların, kabine kolaylıkla montajının ve demontajının gerçekleştirilmesi - Mükemmel frenleme sistemi - Kompakt ve hafif

Detaylı

HP Mini 1000 Anakart Değiştirme

HP Mini 1000 Anakart Değiştirme HP Mini 1000 Anakart Değiştirme HP Mini 1000 anakart değiştirin. Yazan: Walter Galan GİRİŞ tamamen anakart yerine bu kılavuzu kullanın. ARAÇLAR: Arctic Silver ArctiClean (1) Arctic Silver Termal Macun

Detaylı

Yükleme MacBook Pro 15 "Core 2 Duo Modelleri A1226 ve A1260 Çift Sabit Disk

Yükleme MacBook Pro 15 Core 2 Duo Modelleri A1226 ve A1260 Çift Sabit Disk Yükleme MacBook Pro 15 "Core 2 Duo Modelleri A1226 ve A1260 Çift Sabit Disk optik sürücünün yerine ikinci bir sabit sürücü takmak için bu kılavuzu kullanın. Yazan: Jake Devincenzi GİRİŞ yeni yazılım yüklerken

Detaylı

5.BÖLÜM ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT

5.BÖLÜM ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT 5.BÖLÜM ÇİZGİ İZLEYEN ROBOT Çizgi izleyen robot bu kitapta yer alan yapımı en kolay robottur. Robotlar hakkında temel bilgileri edinebilmek için çizgi izleyen robot uygulamasını yapmak yeterli olacaktır.

Detaylı

Tarihi:27.04.2015 KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 2 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ

Tarihi:27.04.2015 KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 2 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK-4) Sıra No: 13 Tarihi:27.04.2015 KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 2 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM 332.717.085 BERUSSA

Detaylı

VESTEL VANTİLATÖR KULLANIM KILAVUZU GA RA NT İ 2 YIL

VESTEL VANTİLATÖR KULLANIM KILAVUZU GA RA NT İ 2 YIL VESTEL VANTİLATÖR KULLANIM KILAVUZU Vestel Cool Fan MV GA RA NT İ 2 YIL DĠKKAT Cihazınızı güvenli bir Ģekilde kullanmak için lütfen bu kullanım kılavuzunu dikkatlice okuyun ve ileride yararlanmak üzere

Detaylı

İSKELELER. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi

İSKELELER. Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü. Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi İSKELELER Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü Öğretim Görevlisi Tekin TEZCAN İnşaat Yüksek Mühendisi İSKELE Yapılar inşa edilirken işçilerin, normal çalışma yüksekliğini

Detaylı

Yazan: Adam GİRİŞ ARAÇLAR: Bu kılavuz olacak detay nasıl Apple G5'in ana güç kaynağını kaldırın.

Yazan: Adam GİRİŞ ARAÇLAR: Bu kılavuz olacak detay nasıl Apple G5'in ana güç kaynağını kaldırın. Yazan: Adam GİRİŞ Bu kılavuz olacak detay nasıl Apple G5'in ana güç kaynağını kaldırın. ARAÇLAR: 2.5mm Hex Anahtarı (uzun şaft) (1) T10 Torx Tornavida (1) Phillips 2. Tornavida (1) ifixit CC BY-NC-SA tr.ifixit.com

Detaylı

Tamir Bodum Bistro Elektrik Blender Çubuk Plastik motorlu nakil bölümü

Tamir Bodum Bistro Elektrik Blender Çubuk Plastik motorlu nakil bölümü Tamir Bodum Bistro Elektrik Blender Çubuk Plastik motorlu nakil bölümü Bu blender ağır kullanımdan sonra, dönen kısım sürtünme mevcut olduğunda hareketli vermeyebilir. Bu kılavuz Bunu düzeltmek ve muhtemelen

Detaylı

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM ÜRÜNE AİT TEKNİK ÖZELLİK FORMU (EK-4) Sıra No: 4 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 3 7 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜNE AİT RESİM ÜRÜNE AİT TEKNİK ÇİZİM MASA İÇİN KİTAPLIK VEYA DOLAP İÇİN TEKNİK ÖZELLİKLER 180*76

Detaylı

Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu

Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

RS-RK01/02 rsbot Gezer Robot Kit KULLANICI KILAVUZU

RS-RK01/02 rsbot Gezer Robot Kit KULLANICI KILAVUZU RS-RK01/02 rsbot Gezer Robot Kit KULLANICI KILAVUZU ĐÇĐNDEKĐLER 1 GENEL BAKIŞ... 3 2 KURULUM... 5 2.1 KIT ĐÇERĐĞĐ... 5 2.2 BĐRLEŞTĐRME... 6 2.3 KAT EKLEME... 15 1 Genel Bakış rsbot (RS-RK01/02) Gezer Robot

Detaylı

TAŞLAMA MAKİNASI MODEL RTM118 RTM123 RTM126 RTM129 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

TAŞLAMA MAKİNASI MODEL RTM118 RTM123 RTM126 RTM129 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU TAŞLAMA MAKİNASI MODEL RTM118 RTM123 RTM126 RTM129 TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 6 7 4 3 2 5 1 CİHAZIN ÜNİTELERİ 1. KORUYUCU KAPAK 2. KORUYUCU KAPAK SIKIŞTIRMA KOLU 3. AÇMA / KAPAMA ŞALTERİ 4. İLAVE SAP

Detaylı

HP L-sınıf Sunucuiçin montaj kiti AR8013A

HP L-sınıf Sunucuiçin montaj kiti AR8013A HP L-sınıf Sunucuiçin montaj kiti AR8013A Bu kit bir HP L-sınıfı veya rp5400 serisi sunucunun bir NetShelter SX veya VX muhafazasına monte edilmesi için kullanılır. Envanter M6 12 Torx vida (16) M6 kafesli

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No:

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 0 1 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 1 7 332421105 AHŞAP LEVHA KAPLAMALI YÖNETİCİ AHŞAP MASA TAKIMLARI PELLE AHŞAP MASA İÇİN Üründe kullanılan malzemeler 220X100 X75h ölçüler cm dir Masa tablası 30 mm yonga

Detaylı

Yazan: Miroslav Djuric

Yazan: Miroslav Djuric PSP Go Ekran Değiştirme Yazan: Miroslav Djuric GİRİŞ Eğer PSP Go ekran çatlak varsa bu kılavuzu kullanın! ARAÇLAR: Phillips 00 Tornavida (1) Cımbız (1) Plastik Açılış Araçları (1) PARÇALAR: Sony PSP Go

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI MEGEP (MESLEKÎ EĞİTİM VE ÖĞRETİM SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ PROJESİ) İNŞAAT TEKNOLOJİSİ PVC ORTA KAYIT ANKARA 2006 Milli Eğitim Bakanlığı tarafından geliştirilen modüller; Talim

Detaylı

Canon EOS 7D Bent CF Pin Fix / Kart Okuyucu Değiştirme

Canon EOS 7D Bent CF Pin Fix / Kart Okuyucu Değiştirme Canon EOS 7D Bent CF Pin Fix / Kart Okuyucu Değiştirme Eğer bükülmüş CF pimi ya da olmayan işleyen kart okuyucusu ile bir sorun yaşamış, bu kılavuz kart okuyucusunu nasıl değiştirileceği gösterilmektedir.

Detaylı

iphone 6 Plus Yıldırım Bağlayıcı ve Kulaklık Jack Kablo Değiştirme

iphone 6 Plus Yıldırım Bağlayıcı ve Kulaklık Jack Kablo Değiştirme iphone 6 Plus Yıldırım Bağlayıcı ve Kulaklık Jack Kablo Değiştirme iphone 6 Plus Yıldırım Connector ve Kulaklık Jack Kablo değiştirin. Yazan: Walter Galan ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Sayfa 1/ 25

Detaylı

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 4. Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO MASA TAKIMI NMOL 3001 TEKNİK ÖZELLİKLER

ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 4. Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI DMO KATALOG KOD NO MASA TAKIMI NMOL 3001 TEKNİK ÖZELLİKLER ÜRÜN BİLGİ FORMU (EK-4) Sıra No: 4 Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 1 1 7 DMO KATALOG KOD NO 332 425 006 ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM MASA TAKIMI NMOL 3001 OFİSLINE/NORMA

Detaylı

HP Latex Çift Rulo Kiti. Kullanım Kılavuzu

HP Latex Çift Rulo Kiti. Kullanım Kılavuzu HP Latex Çift Rulo Kiti Kullanım Kılavuzu 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Yasal bildirimler Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP Ürünleri ve hizmetleri

Detaylı

ÖĞRENME FAALİYETİ 2 ÖĞRENME FAALİYETİ-2

ÖĞRENME FAALİYETİ 2 ÖĞRENME FAALİYETİ-2 ÖĞRENME FAALİYETİ 2 ÖĞRENME FAALİYETİ-2 AMAÇ Bu faaliyette verilecek bilgiler doğrultusunda, uygun atölye ortamında, standartlara ve elektrik iç tesisleri yönetmeliğine uygun olarak, kablo döşeme malzemelerini

Detaylı

İçindekiler. Sayfa. Uyarılar 1. Talimatlar 2. Açıklamalar 3. Ürün Bilgileri ve Tanıtımı 4. Dübel Özellikleri 5. Dübel ve Post Montajı 6

İçindekiler. Sayfa. Uyarılar 1. Talimatlar 2. Açıklamalar 3. Ürün Bilgileri ve Tanıtımı 4. Dübel Özellikleri 5. Dübel ve Post Montajı 6 KURULUM KILAVUZU İçindekiler Sayfa Uyarılar 1 Talimatlar 2 Açıklamalar 3 Ürün Bilgileri ve Tanıtımı 4 Dübel Özellikleri 5 Dübel ve Post Montajı 6 Bariyer Montajı 7-8 Montajın Resimli Anlatımı 9-10 Bariyer

Detaylı

Bellek Modülleri. Kullanıcı Kılavuzu

Bellek Modülleri. Kullanıcı Kılavuzu Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

618 KULLANMA KILAVUZU

618 KULLANMA KILAVUZU 0 10 20 30 40 50 60 70 618 KULLANMA KILAVUZU Kullanmaya başlamadan önce Kullanma Kılavuzunu Dikkatlice okuyunuz ve verilen talimatlara riayet ediniz. Daha sonraki kullanımlar için muhafaza ediniz OYUN

Detaylı

Çok amaçlı duvar askısı

Çok amaçlı duvar askısı Çok amaçlı duvar askısı Organizasyon yeteneği Çok amaçlı duvar askısı Karmaşaya son! Etrafta dağınık duran her şey için çok amaçlı duvar askısı ideal bir saklama yeridir. 1 Giriş Dolaplar, çekmeceler,

Detaylı

Taşıma koltuğunu çıkarmak. Taşıma koltuğunun kurulumu. ÖNEMLİ : Taşıma koltuğunu bebek arabasına monte etmeden önce, talimatları dikkatlice okuyunuz.

Taşıma koltuğunu çıkarmak. Taşıma koltuğunun kurulumu. ÖNEMLİ : Taşıma koltuğunu bebek arabasına monte etmeden önce, talimatları dikkatlice okuyunuz. Taşıma koltuğunun kurulumu 1.Taşıma koltuğunu bebek arabasına monte etmek için gerekli olan adaptorleri taşıma koltuğuna sabitlemek için, klik sesi duyana kadar adaptorleri taşıma koltuğu üzerindeki uygun

Detaylı

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 8 2 10 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM

Tarihi: KATAGORİ KIRILIMI 8 1 8 2 10 DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ÜRÜNE AİT RESİM DMO KATALOG KOD NO ÜRÜN ADI ORJİNAL ÜRÜN KODU (P/N) ÜRÜNÜN MARKASI / MODELİ ŞEF ÇALIŞMA MASASI ETAJERLİ VENÜS L İKON VENÜS ŞEF MASASI ETAJERLİ MASA İÇİN TEKNİK ÖZELLİKLER 28+18 MM YONGA LEVHA VE MELAMİN

Detaylı

İçindekiler. Teknik bilgiler.. 2. Önsöz...3. Parçalar...4. Kullanım talimatları..5, 6, 7. Sıkça sorulan sorular / problemler 8

İçindekiler. Teknik bilgiler.. 2. Önsöz...3. Parçalar...4. Kullanım talimatları..5, 6, 7. Sıkça sorulan sorular / problemler 8 1 İçindekiler Teknik bilgiler.. 2 Önsöz......3 Parçalar...4 Kullanım talimatları..5, 6, 7 Sıkça sorulan sorular / problemler 8 Bakım ve sorun giderme..9 Teknik Bilgiler Kutunun içindekiler 1 Adet Cavex

Detaylı

Retina MacBook 2015 Ekran Aksamı

Retina MacBook 2015 Ekran Aksamı Retina MacBook 2015 Ekran Aksamı Değiştirme Retina MacBook 2015 Ekran aksamını yerine takın. Yazan: Geoff Wacker GİRİŞ senin Retina MacBook 2015 tam Retina Display düzeneğini değiştirmek için bu kılavuzu

Detaylı

Daha kullanışlı alanlar doğru çözümler

Daha kullanışlı alanlar doğru çözümler Daha kullanışlı alanlar doğru çözümler Ten çekmece sistemini seçmek için on neden 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Kusursuz bir tasarım Şekli her zaman için uygun, en ince ayrıntısı dikkatle değerlendirilmiş, renk

Detaylı

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. 9140 TIAMO KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

8. HAFTA KBT104 BİLGİSAYAR DONANIMI. KBUZEM Karabük Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi

8. HAFTA KBT104 BİLGİSAYAR DONANIMI. KBUZEM Karabük Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi 8. HAFTA KBT104 BİLGİSAYAR DONANIMI Karabük Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi 2 Konu Başlıkları Bilgisayar Kasasının Toplanması Vidalar P4 işlemci ve Fan Ram (256 Mb DDR) Ekran

Detaylı

SW 138 Beşik Salıncak. Kullanım Kılavuzu

SW 138 Beşik Salıncak. Kullanım Kılavuzu SW 138 Beşik Salıncak Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. c Parçalar: 1- Asma

Detaylı

VLF DEFİNE DEDEKTÖRÜ KULLANIM KILAVUZU

VLF DEFİNE DEDEKTÖRÜ KULLANIM KILAVUZU VLF DEFİNE DEDEKTÖRÜ KULLANIM KILAVUZU 1.MONTAJ 1.Detektörünüzün montajını yaparken, aşağıdaki basit adımları takip edebilirsiniz; Detektöre (ayarlama düğmelerinin ve ekranın olduğu kısım) kol desteğini,

Detaylı

CAM KORKULUK SİSTEMLERİ

CAM KORKULUK SİSTEMLERİ 0 CAM KORKULUK SİSTEMLERİ Profiller - Zemine Monte Edilen (Zemin Üzeri) Cam Korkuluklar 5-57mm Alt Baza 80mm Alt Baza 00mm Takviyeli Alt Baza 00mm Takviyeli Uzun Alt Baza Zemine Gömülen (Zemin İçi) Cam

Detaylı

Kapı Menteşeleri. Ölçülerde değişiklik yapma hakkı saklıdır. 19.0. Sürekli güncellenen kataloğunuz: www.hafele.com

Kapı Menteşeleri. Ölçülerde değişiklik yapma hakkı saklıdır. 19.0. Sürekli güncellenen kataloğunuz: www.hafele.com .0 Bilgi Bilgi.......................................2 -.3 Saplama menteşeler Saplama menteşeler..........................4 -.5 Sac kasa - Ahşap kanat menteşeleri Sac kasa - Ahşap kanat menteşeleri...................6

Detaylı

Samsung Galaxy Tab Wi-Fi Anakartının

Samsung Galaxy Tab Wi-Fi Anakartının Samsung Galaxy Tab 4 8.0 Wi-Fi Anakartının Değiştirilmesi Bu kılavuzda, anakartın yerini alacağız; Cihazın ana işleyen bileşeni. Çoğu teknik sorun arızalı bir anakarttan kaynaklanabilir; Bu yüzden basitçe

Detaylı

Renée. High / Low Kullanım ve Montaj Kılavuzu

Renée. High / Low Kullanım ve Montaj Kılavuzu Renée High / Low Kullanım ve Montaj Kılavuzu Güçlü detaylardaki zarafet German Design Award, Design Türkiye, if, Good Design, Red-dot Design Award ve daha birçok ödüllü tasarımı bulunan Nurus Design Lab

Detaylı

Yazan: Brandon Baldovin

Yazan: Brandon Baldovin HP Pavilion DV3 Soğutucu / Fan Değişimi Bu kaldırma ve HP Pavilion DV3 gelen soğutucu ve fan birimini değiştirirken bir rehberdir. Yazan: Brandon Baldovin GİRİŞ Sen soğutucu ve fan ünitesi kaldıracaktır.

Detaylı

STORMY DC 4100. Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU

STORMY DC 4100. Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU STORMY DC 4100 Yatık Toz Torbalı Elektrikli Süpürge KULLANIM KILAVUZU Sayın FANTOM dostu; Modern tesislerde üretilmiș ve son derece titiz kalite kontrolünden geçmiș STORMY DC 4100 Yatık Toz Torbalı Elektrikli

Detaylı

Yeni Nesil Oto Koltuğu Kurulum ve Kullanma Kılavuzu

Yeni Nesil Oto Koltuğu Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Yeni Nesil Oto Koltuğu Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Bu Çocuk Güvenlik Koltuğunun Grup I (9-18kg), Grup II (15-25kg) ya da 9 ay ila 7 yaş arası çocuklar için uygun olduğunu unutmayınız. Kullanım kılavuzunu

Detaylı

ipad Wi-Fi Kulaklık Jak / Mikrofon Meclisi Değiştirilmesi

ipad Wi-Fi Kulaklık Jak / Mikrofon Meclisi Değiştirilmesi ipad Wi-Fi Kulaklık Jak / Mikrofon Meclisi Değiştirilmesi Bir dışarı üflenir mikrofon veya ipad Wi-Fi üzerinde kırık bir kulaklık jakı değiştirin. Yazan: Andrew Bookholt ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com

Detaylı

203 İRİS MAMA SANDALYESİ KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU

203 İRİS MAMA SANDALYESİ KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU 203 İRİS MAMA SANDALYESİ KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU TS EN 14988 Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyup muhafaza ediniz. Verilen talimatlara uymadığınız zaman çocuğunuz güvende olmayabilir. Lü en verilen

Detaylı