Tavan rafı üzerinde çalışma

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Tavan rafı üzerinde çalışma"

Transkript

1 Genel bilgiler Genel bilgiler Bu belge kabin içerisindeki iç panellerin sökülmesini ve takılmasını açıklamaktadır. Amacı ön tavan rafı üzerinde çalışmayı kolaylaştırmaktır. Çoğu panele sökülmelerini kolaylaştıran braketler takılmıştır. Sökerken Scania araç kitini kullanın. Bu belge aşağıdaki bölümlere ayrılmıştır:. Yüksek veya normal tavanlı araçlar Alçak tavanlı araçlar Ön tavan rafı için panelleri takma. Yüksek veya normal tavanlı araçlar Alçak tavanlı araçlar Paneller için Scania araç kiti, (parça no ) Scania CV AB 2017, Sweden 1 (19)

2 Yüksek veya normal tavanlı araçlar ÖNEMLİ! Panelleri hasar vermemek adına dikkatle kullanın. Paneller için Scania araç kiti, (parça no ). 1. Tavan rafının braketlerle takılan dış panelini sökün, şekle bakın. Sökmeye panelin alt kenarından başlayın Scania CV AB 2017, Sweden 2 (19)

3 2. Alet bölmesinden üniteleri sökün. Takografı sökerken aşağıdakileri gözetin: 2 ÖNEMLİ! Takografa giden voltajın bağlantısı kesildiğinde ya da akü voltajı 9,5 V nin altına düştüğünde takografta bir hata kodu oluşur. Hata kodu kontrol edilirse belirli ülkelerde büyük cezalara neden olabilir. Takograf güç bağlantısı kesildikten sonra bir araçta kullanılacaksa servis kartının güç bağlantısı kesildiğinde takografa takılması gerekir. Karta zarar verebileceği için takograf karta yazarken güç bağlantısını kesmeyin Tavan rafının iç panelini ve anahtar modülüne yönelik kontak yuvasını sökün Scania CV AB 2017, Sweden 3 (19)

4 4. Gerekliyse Scania Communicator ünitesini sökün. a) Kapağı açın. b) Altlığı çıkarın. c) Saklama kutusunu çıkarın. d) Scania Communicator ünitesini çekip çıkarın. e) Bağlantıların bağlantısını kesin. 4a 4b 4c 4d 4e Scania CV AB 2017, Sweden 4 (19)

5 5. Yolcu tarafındaki panelin sökün Scania CV AB 2017, Sweden 5 (19)

6 6. A direği panellerini sökün. UYARI! 6a 6b Perde hava yastıkları bulunan araçlarda A direği paneline takılmış hassas kılavuz rayları vardır. A direği panelini kılavuz raylarına hasar vermemek adına dikkatle sökün. 1 a) Araç güneş sensörü ile donatılırsa A direği panelindeki elektrik bağlantısını sökün. b) Üst kapağı serbest bırakarak küçük hoparlörü/örtme parçasını sökün. Vidayı sökün. A direği panelini üstten sabitlenmiş 2 kelepçeden içe doğru sökün. A direği panelini alttaki 2 kancadan ayırmak için yukarıya doğru kaldırın. 2 Kılavuz rayları hakkında daha fazla bilgi Kabin üzerinde çalışmaya yönelik sınırlamalar adlı belgede bulunur a) A direği panelindeki güneş sensörünü sökme. 6b) Hoparlörlü veya örtme parçalı A direği panelini sökme. Scania CV AB 2017, Sweden 6 (19)

7 Alçak tavanlı araçlar ÖNEMLİ! Panelleri hasar vermemek adına dikkatle kullanın. Paneller için Scania araç kiti, (parça no ). 1. Vidaları sökün. Paneller için Scania araç kiti, (parça no ) Scania CV AB 2017, Sweden 7 (19)

8 2. Scania nın paneller için araç kitini kullanarak tavan rafının dış panelini sökün (parça no ). Panelin üst kenarından başlayın, şekle bakın. 3. Alet bölmesinden üniteleri sökün. Takografı sökerken aşağıdakileri gözetin: 2 ÖNEMLİ! Takografa giden voltajın bağlantısı kesildiğinde ya da akü voltajı 9,5 V nin altına düştüğünde takografta bir hata kodu oluşur. Hata kodu kontrol edilirse belirli ülkelerde büyük cezalara neden olabilir. Takograf atılmayacaksa ancak güç bağlantısı kesildikten sonra bir araçta kullanılacaksa servis kartının güç bağlantısı kesildiğinde takografa takılması gerekir. Karta zarar verebileceği için takograf karta yazarken güç bağlantısını kesmeyin Scania CV AB 2017, Sweden 8 (19)

9 4. Tavan rafının iç panellerini sabitleyen 4 vidayı sökün. 5. Kontak yuvasını panelin içindeki anahtar modülünden sökün Scania CV AB 2017, Sweden 9 (19)

10 6. Gerekliyse Scania Communicator ünitesini sökün. a) Scania Communicator ın konumu. b) Scania Communicator ünitesini çekip çıkarın. c) Bağlantıların bağlantısını kesin. 6a 6b 6c Scania CV AB 2017, Sweden 10 (19)

11 7. A direği panellerini sökün. UYARI! 7a 7b Perde hava yastıkları bulunan araçlarda A direği paneline takılmış hassas kılavuz rayları vardır. A direği panelini kılavuz raylarına hasar vermemek adına dikkatle sökün. 1 a) Araç güneş sensörü ile donatılırsa A direği panelindeki elektrik bağlantısını sökün. b) Üst kapağı serbest bırakarak küçük hoparlörü veya örtme parçasını sökün. Vidayı sökün. A direği panelini üstten sabitlenmiş 2 kelepçeden içe doğru sökün. A direği panelini alttaki 2 kancadan ayırmak için yukarıya doğru kaldırın. 2 Kılavuz rayları hakkında daha fazla bilgi Kabin üzerinde çalışmaya yönelik sınırlamalar adlı belgede bulunur a) A direği panelindeki güneş sensörünü sökme. 7b) Hoparlörlü veya örtme parçalı A direği panelini sökme. Scania CV AB 2017, Sweden 11 (19)

12 Ön tavan rafı için panelleri takma Ön tavan rafı için panelleri takma Yüksek veya normal tavanlı araçlar 1a 1b ÖNEMLİ! 2 Panelleri ve dahili parçalarını hasar vermemek adına dikkatle kullanın. 1. A direği panellerini takın. a) Araç güneş sensörüyle donatılmışsa güneş sensörü için elektrik bağlantısı takın. b) Alttan sabitlenmesi için A direği panelini 2 mandala takın. Üstten sabitlenmesi için A direği panelini 2 kelepçeye takın. Vidayı takın. Anahtar ile küçük hoparlörü veya örtme parçasını takın a) Güneş sensörü takma. 1b) Hoparlörlü veya örtme parçalı A direği panelini takma. Scania CV AB 2017, Sweden 12 (19)

13 Ön tavan rafı için panelleri takma 2. Yolcu tarafındaki panelin takın. 3. Sökülmüşse Scania Communicator ı takın. a) Scania Communicator ı takın ve bağlantıları bağlayın. b) Saklama kutusunu takın. c) Altlığı takın. d) Kapağı kapatın a 3b 3c 3d Scania CV AB 2017, Sweden 13 (19)

14 Ön tavan rafı için panelleri takma 4. Kontak yuvasını anahtar modülüne ağlayın ve tavan rafının iç panelini takın. 5. Üniteleri alet bölmesine takın Scania CV AB 2017, Sweden 14 (19)

15 6. Tavan rafının dış panelini takın. 6 Ön tavan rafı için panelleri takma Scania CV AB 2017, Sweden 15 (19)

16 Alçak tavanlı araçlar Ön tavan rafı için panelleri takma ÖNEMLİ! Panelleri ve dahili parçalarını hasar vermemek adına dikkatle kullanın. 1a 1b 1. A direği panellerini takın. a) Araç güneş sensörüyle donatılmışsa güneş sensörü için elektrik bağlantısı takın. b) Alttan sabitlenmesi için A direği panelini 2 mandala takın. Üstten sabitlenmesi için A direği panelini 2 kelepçeye takın. Vidayı takın. Anahtar ile küçük hoparlörü veya örtme parçasını takın a) Güneş sensörü takma. 1b) Hoparlörlü veya örtme parçalı A direği panelini takma. Scania CV AB 2017, Sweden 16 (19)

17 Ön tavan rafı için panelleri takma 2. Sökülmüşse Scania Communicator ı takın. a) Bağlantıları takın. b) Scania Communicator ı takın. c) Scania Communicator ın konumu. 2a 2b 2c Scania CV AB 2017, Sweden 17 (19)

18 Ön tavan rafı için panelleri takma 3. Anahtar modülüne yönelik kontak yuvasını takın. 4. Tavan rafının iç panellerini takın ve 4 vidayla sabitleyin. 5. Üniteleri alet bölmesine takın Scania CV AB 2017, Sweden 18 (19)

19 Ön tavan rafı için panelleri takma 6. Tavan rafının dış panelini takın. 7. Vidaları takın Scania CV AB 2017, Sweden 19 (19)

Gösterge paneliyle çalışmak

Gösterge paneliyle çalışmak Gösterge paneli, genel Gösterge paneli, genel 1 1 Aşağıdaki ekipmanlara erişmek için gösterge paneli panellerinin parçaları ve koruyucu kaplamalar çıkarılmalıdır. 2 3 4 5 6 Anahtarlar Üstyapı konsolu Merkezi

Detaylı

Merkezi elektrik ünitesi ile çalışma

Merkezi elektrik ünitesi ile çalışma Merkezi elektrik ünitesi hakkında genel bilgiler Merkezi elektrik ünitesi hakkında genel bilgiler Not: Üstyapıcılar birincil olarak üstyapı işlevlerini aracın elektrik sistemine bağlamak için üstyapı merkezi

Detaylı

Üstyapı merkezi elektrik ünitesi üzerinde çalışma, P9. Üstyapı merkezi elektrik ünitesi hakkında genel bilgiler. Konum

Üstyapı merkezi elektrik ünitesi üzerinde çalışma, P9. Üstyapı merkezi elektrik ünitesi hakkında genel bilgiler. Konum Üstyapı merkezi elektrik ünitesi hakkında genel bilgiler Üstyapı merkezi elektrik ünitesi, üstyapı fonksiyonlarını aracın elektrik sistemine bağlamak amacıyla kullanılmalıdır. Üstyapı merkezi elektrik

Detaylı

R19 Highline için entegre ekipmanlı tavan rafı. İş tanımı

R19 Highline için entegre ekipmanlı tavan rafı. İş tanımı R9 Highline için entegre ekipmanlı tavan rafı tavan rafının komple nasıl çıkarılacağını ve takılacağını tarif eder. Bileşen parçalarını yenilenirken veya tamir ederken bu tarifi takip edin. Önce iç kısmın

Detaylı

Gösterge paneli. Gösterge paneli, genel. Yumuşak gösterge paneli. Bir anahtarın yenilenmesi ÖNEMLİ!

Gösterge paneli. Gösterge paneli, genel. Yumuşak gösterge paneli. Bir anahtarın yenilenmesi ÖNEMLİ! Gösterge paneli, genel Yumuşak gösterge paneli 3 4 1 5 Gösterge paneli, genel ÖNEMLİ! Yumuşak gösterge paneline dikkatli davranın. Parçalar, özellikle de dekoratif şeritler çok hassastır. Dekoratif şeritler

Detaylı

Topraklama ve güç kaynağı

Topraklama ve güç kaynağı Akü topraklama vidasının üstyapı işlevlerinin topraklanması için kullanılmaması gerekir. Şasi çerçevesi üzerindeki üstyapı işlevleri için tüm topraklamanın akünün eksi kutbu sol şasi elemanına bağlı olduğundan

Detaylı

Üstyapı konsolu ve konnektörlerle ilgili genel bilgiler

Üstyapı konsolu ve konnektörlerle ilgili genel bilgiler Üst yapı konsolu ve konnektörler Üst yapı konsolu ve konnektörler Üstyapı konsolu, kaporta işlevleri için kullanılan konnektörler için braket görevi gören bir panel bölmesidir. Konnektörler iki kablo tesisatına

Detaylı

Direksiyon simidi deri ısıtmalı

Direksiyon simidi deri ısıtmalı Installation instructions, accessories Talimat No 31390249 Sürüm 1.2 Parça No. 31373979, 31373745 Direksiyon simidi deri ısıtmalı Volvo Car Corporation Direksiyon simidi deri ısıtmalı- 31390249 - V1.2

Detaylı

Installation instructions, accessories. Direksiyon simidi. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 20

Installation instructions, accessories. Direksiyon simidi. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 20 Installation instructions, accessories Talimat No 31390248 Sürüm 1.0 Parça No. 31390242, 31390245 Direksiyon simidi Volvo Car Corporation Direksiyon simidi- 31390248 - V1.0 Sayfa 1 / 20 Donanım IMG-345497

Detaylı

Ek lambalar, montaj kiti

Ek lambalar, montaj kiti Installation instructions, accessories Talimat No 8641051 Sürüm 1.0 Parça No. 9487111 Ek lambalar, montaj kiti IMG-235751 Volvo Car Corporation Ek lambalar, montaj kiti- 8641051 - V1.0 Sayfa 1 / 24 Donanım

Detaylı

Direksiyon simidi, spor

Direksiyon simidi, spor Installation instructions, accessories Talimat No 31373344 Sürüm 1.1 Parça No. 31390471, 31373333 Direksiyon simidi, spor Volvo Car Corporation Direksiyon simidi, spor- 31373344 - V1.1 Sayfa 1 / 19 Donanım

Detaylı

Merkezi elektrik üniteleri. Genel. Araçta dört merkezi elektrik ünitesi vardır:

Merkezi elektrik üniteleri. Genel. Araçta dört merkezi elektrik ünitesi vardır: Genel Araçta dört merkezi elektrik ünitesi vardır: Genel Açıklama Tanımlama Konum Merkezi elektrik ünitesi P2 Kabinde, yolcu koltuğunun Üstyapı merkezi elektrik P9 önünde, koruyucu mahfazanın ünitesi arkasındaki

Detaylı

Akü bakımı UYARI! Akü bakımı hakkında genel bilgi Akü bakımı hakkında genel bilgi. Scania Truck Bodybuilder 22: Yayım

Akü bakımı UYARI! Akü bakımı hakkında genel bilgi Akü bakımı hakkında genel bilgi. Scania Truck Bodybuilder 22: Yayım Akü bakımı hakkında genel bilgi Akü bakımı hakkında genel bilgi UYARI! Aküler aşındırıcı asit içerir. Bu nedenle akü üzerinde çalışırken son derece dikkatli olunmalı ve uygun koruyucu donanım kullanılmalıdır.

Detaylı

Üstyapı konsolu ve konnektörlerle ilgili genel bilgiler

Üstyapı konsolu ve konnektörlerle ilgili genel bilgiler Üst yapı konsolu ve konnektörler Üst yapı konsolu ve konnektörler Üstyapı konsolu, kaporta işlevleri için kullanılan konnektörler için braket görevi gören bir panel bölmesidir. Pimlerin, sinyallerin ve

Detaylı

Eklenti ünitelerinin montajı. Genel. BCI eklenti üniteleri

Eklenti ünitelerinin montajı. Genel. BCI eklenti üniteleri Genel 493 2 190 281 2 204 973 Genel BWE sistemi (ÜStyapı Elektrik Sistemi) BI (Üstyapı İletişim Arabirimi) kontrol ünitesinin ilk olarak sunduklarından daha fazla giriş ve çıkışa ihtiyaç duyulması durumunda

Detaylı

Kablo ve uçları üzerinde çalışma. Genel. Mevcut kablo tesisatları hakkında bilgiler aşağıdaki belgelerde bulunur:

Kablo ve uçları üzerinde çalışma. Genel. Mevcut kablo tesisatları hakkında bilgiler aşağıdaki belgelerde bulunur: Genel Üstyapı imalatını kolaylaştırmak için tüm şasiler adaptasyonlarla hazırlanır. ve kablo tesisatları fabrikadan hazırlık olarak sipariş edilebilir. Bu belge aşağıdaki bilgileri açıklar: Gösterge grubundaki

Detaylı

Installation instructions, accessories. Park yardımı, kamera, arka. Sensus Connect için. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden.

Installation instructions, accessories. Park yardımı, kamera, arka. Sensus Connect için. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Installation instructions, accessories Talimat No 31428626 Sürüm 1.1 Parça No. 31428062 Park yardımı, kamera, arka. Sensus Connect için IMG-350196 Volvo Car Corporation Park yardımı, kamera, arka. Sensus

Detaylı

Zamanlama zinciri - çıkartma/takma

Zamanlama zinciri - çıkartma/takma Sayfa 1/21 Uyarılar ve öneriler Üretici tarafından aksi önerilmedikçe, aşağıdaki işlemler tavsiye edilir: Üretici tarafından aksi önerilmedikçe, aşağıdaki işlemler tavsiye edilir: Zamanlama zincirini her

Detaylı

iphone 4S 'hücresel antene değiştirin. Yazan: Walter Galan

iphone 4S 'hücresel antene değiştirin. Yazan: Walter Galan iphone 4S Hücresel Anten Değişimi iphone 4S 'hücresel antene değiştirin. Yazan: Walter Galan GİRİŞ Normalde hoparlör kasasına yapıştırılmış hücresel antene değiştirmek için bu kılavuzu kullanın. ARAÇLAR:

Detaylı

Installation instructions, accessories. Park yardımı, kamera, arka. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 45. Volvo Car Corporation

Installation instructions, accessories. Park yardımı, kamera, arka. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 45. Volvo Car Corporation Installation instructions, accessories Talimat No 31428064 Sürüm 1.0 Parça No. 31428062 Park yardımı, kamera, arka IMG-350196 Volvo Car Corporation Park yardımı, kamera, arka- 31428064 - V1.0 Sayfa 1 /

Detaylı

Installation instructions, accessories. Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 22

Installation instructions, accessories. Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 22 Installation instructions, accessories Talimat No 31324633 Sürüm 1.0 Parça No. 31414859, 31373184 Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli IMG-264110 Volvo Car Corporation Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli- 31324633

Detaylı

Inspiron 15 Oyun Servis El Kitabı

Inspiron 15 Oyun Servis El Kitabı Inspiron 15 Oyun Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 15-7566 Resmi Model: P65F Resmi Tip: P65F001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, ürününüzü daha iyi kullanmanıza yardımcı

Detaylı

Şanzıman, hibrid araç. Sökme UYARI! Sıcak soğutma suyuna dikkat edin. Koruyucu eldiven ve gözlük kullanın.

Şanzıman, hibrid araç. Sökme UYARI! Sıcak soğutma suyuna dikkat edin. Koruyucu eldiven ve gözlük kullanın. UYARI! Sıcak soğutma suyuna dikkat edin. Koruyucu eldiven ve gözlük kullanın. Not: Büyük miktarda soğutma suyunun sızmaması için, motor soğutma sistemi ve otobüs ısıtma sistemi arasındaki muslukları kapatın.

Detaylı

Inspiron Gaming Servis El Kitabı

Inspiron Gaming Servis El Kitabı Inspiron 15 7000 Gaming Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 15-7567 Resmi Model: P65F Resmi Tip: P65F001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, ürününüzü daha iyi kullanmanıza

Detaylı

Inspiron Servis El Kitabı

Inspiron Servis El Kitabı Inspiron 17 5000 Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 17 5767 Resmi Model: P32E Resmi Tip: P32E001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, ürününüzü daha iyi kullanmanıza yardımcı

Detaylı

Vites kolu düğmesi, ışıklı

Vites kolu düğmesi, ışıklı Installation instructions, accessories Talimat No 31363551 Sürüm 1.1 Parça No. 31367032 Vites kolu düğmesi, ışıklı IMG-367867 Volvo Car Corporation Vites kolu düğmesi, ışıklı- 31363551 - V1.1 Sayfa 1 /

Detaylı

Installation instructions, accessories. Geniş açılı ön park yardımı kamerası. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden.

Installation instructions, accessories. Geniş açılı ön park yardımı kamerası. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Installation instructions, accessories Talimat No 31373152 Sürüm 1.2 Parça No. 31339994 Geniş açılı ön park yardımı kamerası IMG-376581 Volvo Car Corporation Geniş açılı ön park yardımı kamerası- 31373152

Detaylı

DiBos 8, SCSI Upgrade Kit DBEK061. Kurulum Kılavuzu

DiBos 8, SCSI Upgrade Kit DBEK061. Kurulum Kılavuzu DiBos 8, SCSI Upgrade Kit DBEK061 tr Kurulum Kılavuzu DiBos 8, SCSI Upgrade Kit Içindekiler tr 3 Içindekiler 1 Giriş 4 2 Güvenlik notları 4 3 Upgrade Kit DBEK061 4 4 DiBos yükseltmesi 5 4.1 Hazırlıklar

Detaylı

Inspiron Servis El Kitabı

Inspiron Servis El Kitabı Inspiron 17 5000 Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 17 5767 Resmi Model: P32E Resmi Tip: P32E001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, ürününüzü daha iyi kullanmanıza yardımcı

Detaylı

Installation instructions, accessories. Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 22

Installation instructions, accessories. Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 22 Installation instructions, accessories Talimat No 31324634 Sürüm 1.0 Parça No. 31414859, 31373184 Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli Volvo Car Corporation Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli- 31324634 - V1.0 Sayfa

Detaylı

Inspiron Servis El Kitabı. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P66F Resmi Tip: P66F001

Inspiron Servis El Kitabı. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P66F Resmi Tip: P66F001 Inspiron 15 5000 Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 15-5567 Resmi Model: P66F Resmi Tip: P66F001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, ürününüzü daha iyi kullanmanıza yardımcı

Detaylı

Inspiron 24. Servis El Kitabı. 5000 Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron 24 5459 Resmi Model: W12C Resmi Tip: W12C004

Inspiron 24. Servis El Kitabı. 5000 Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron 24 5459 Resmi Model: W12C Resmi Tip: W12C004 Inspiron 24 5000 Series Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 24 5459 Resmi Model: W12C Resmi Tip: W12C004 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı

Detaylı

Inspiron 13. Servis El Kitabı Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P57G Resmi Tip: P57G001

Inspiron 13. Servis El Kitabı Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P57G Resmi Tip: P57G001 Inspiron 13 7000 Series Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 13 7348 Resmi Model: P57G Resmi Tip: P57G001 Notlar, Dikkat Edilecek Noktalar ve Uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı

Detaylı

Tartma aletleri. Tartma hücrelerinin kurulumu

Tartma aletleri. Tartma hücrelerinin kurulumu Tartma aletleri ile ilgili genel bilgiler Tartma aletleri ile ilgili genel bilgiler Aracın yükünü tartma diğer şeyler, kullanım arasında üstyapı ve süspansiyon tipine bağlı olarak farklı şekillerde gerçekleştirilebilir.

Detaylı

Installation instructions, accessories. Direksiyon simidi. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden

Installation instructions, accessories. Direksiyon simidi. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden Installation instructions, accessories Talimat No 31414797 Sürüm 1.0 Parça No. 39842097, 39842096, 39842095, 39842094, 31414792, 31414793, 31414794, 31414791 Direksiyon simidi Volvo Car Corporation Direksiyon

Detaylı

Installation instructions, accessories. Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 18

Installation instructions, accessories. Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 18 Installation instructions, accessories Talimat No 31346062 Sürüm 1.2 Parça No. 31346058, 31414907 Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli Volvo Car Corporation Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli- 31346062 - V1.2 Sayfa

Detaylı

Inspiron Servis El Kitabı. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P66F Resmi Tip: P66F001

Inspiron Servis El Kitabı. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P66F Resmi Tip: P66F001 Inspiron 15 5000 Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 15-5567 Resmi Model: P66F Resmi Tip: P66F001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, ürününüzü daha iyi kullanmanıza yardımcı

Detaylı

Inspiron 15. Servis El Kitabı Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P57F Resmi Tip: P57F002

Inspiron 15. Servis El Kitabı Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P57F Resmi Tip: P57F002 Inspiron 15 7000 Series Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 15-7559 Resmi Model: P57F Resmi Tip: P57F002 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı

Detaylı

Multimedya sistemi, RSE, iki ekran, iki oynatıcılı V1.5

Multimedya sistemi, RSE, iki ekran, iki oynatıcılı V1.5 Installation instructions, accessories Talimat No 31399359 Sürüm 1.5 Parça No. 39825250, 39825249, 39825248, 39825247, 39825239, 39825238, 39825237, 39825233 Multimedya sistemi, RSE, iki ekran, iki oynatıcılı

Detaylı

Multimedya sistemi, RSE, iki ekran, iki oynatıcılı V1.0

Multimedya sistemi, RSE, iki ekran, iki oynatıcılı V1.0 Installation instructions, accessories Talimat No 31408665 Sürüm 1.0 Parça No. 39825247, 39829613, 39834476, 39825250, 39841562, 39825249, 39825248, 39825237, 39825238, 39825233 Multimedya sistemi, RSE,

Detaylı

XPS 12. Servis El Kitabı. Bilgisayar Modeli: XPS Resmi Model: T02H Resmi Tip: T02H001

XPS 12. Servis El Kitabı. Bilgisayar Modeli: XPS Resmi Model: T02H Resmi Tip: T02H001 XPS 12 Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: XPS 12 9250 Resmi Model: T02H Resmi Tip: T02H001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, tabletinizi daha iyi kullanmanızı sağlayan önemli bilgileri

Detaylı

Inspiron Servis El Kitabı. 2-in-1. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P30E Resmi Tip: P30E001

Inspiron Servis El Kitabı. 2-in-1. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P30E Resmi Tip: P30E001 Inspiron 17 7000 2-in-1 Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 17-7779 Resmi Model: P30E Resmi Tip: P30E001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı

Detaylı

EK PTO ları için daha büyük kapasiteli hava-yağ soğutucusu. Genel bilgiler

EK PTO ları için daha büyük kapasiteli hava-yağ soğutucusu. Genel bilgiler Genel bilgiler Bu belge, PTO nun 250 kw ye kadar sürekli bir güç çıkışıyla çalıştığı EK730 veya EK740 türü bir PTO ya sahip araçlardaki şanzıman yağının soğutulmasını açıklar. PTO EK750, şanzıman yağının

Detaylı

Inspiron Servis El Kitabı. 2'si 1 Arada. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P30E Resmi Tip: P30E001

Inspiron Servis El Kitabı. 2'si 1 Arada. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P30E Resmi Tip: P30E001 Inspiron 17 7000 2'si 1 Arada Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 17-7773 Resmi Model: P30E Resmi Tip: P30E001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, ürününüzü daha iyi kullanmanıza

Detaylı

Montaj Talimatnamesi. MONDIAL RX3i EVO. UĞUR MOTORLU ARAÇLAR A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Montaj Talimatnamesi. MONDIAL RX3i EVO. UĞUR MOTORLU ARAÇLAR A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü Montaj Talimatnamesi MONDIAL RX3i EVO UĞUR MOTORLU ARAÇLAR A.Ş. Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü TSB No : MNT 16/06 Tarih: 22.12.26 İlgili Marka(lar) : MONDIAL İlgili Model(ler): RX3İ Evo Konu : RX3İ

Detaylı

Elektrikli motor ısıtıcısı, 230V V1.0

Elektrikli motor ısıtıcısı, 230V V1.0 Installation instructions, accessories Talimat No 31414353 Sürüm 1.0 Parça No. 31359329 Elektrikli motor ısıtıcısı, 230V IMG-378302 Volvo Car Corporation Elektrikli motor ısıtıcısı, 230V- 31414353 - V1.0

Detaylı

Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu

Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

PTO ED160. Genel bilgiler Genel bilgiler. Scania Truck Bodybuilder 22: Yayım Scania CV AB 2017, Sweden 1 (8)

PTO ED160. Genel bilgiler Genel bilgiler. Scania Truck Bodybuilder 22: Yayım Scania CV AB 2017, Sweden 1 (8) Genel bilgiler Genel bilgiler Aşağıdaki sipariş seçenekleri ED160 PTO için mevcuttur. Hidrolik pompa bağlamak için fabrikada takılı sürüş kiti (PTO ED160P) PTO hazırlığı Daha fazla bilgi Sipariş etme seçenekleri

Detaylı

Çalışma lambası. Genel. Çalışma lambalarına ilişkin daha fazla bilgi Çalışma lambasını etkinleştirme belgesinde

Çalışma lambası. Genel. Çalışma lambalarına ilişkin daha fazla bilgi Çalışma lambasını etkinleştirme belgesinde Genel Hazırlıklara, kablo uçları, anahtar modülündeki anahtarlar ve konnektörleri olan bir kablo tertibatı dahildir. Ayrıca fabrika çıkışı lambaları sipariş etmek de mümkündür. Tüm lambalar yedek parça

Detaylı

Ek kılavuz. Aşırı gerilim güvenlik modülü B Document ID: 50708

Ek kılavuz. Aşırı gerilim güvenlik modülü B Document ID: 50708 Ek kılavuz Aşırı gerilim güvenlik modülü B81-35 Document ID: 50708 İçindekiler İçindekiler 1 Kendi emniyetiniz için 1.1 Amaca uygun kullanım... 3 1.2 Genel güvenlik uyarıları... 3 1.3 Ex alanlar için güvenlik

Detaylı

Elektrikli motor ısıtıcısı, 230V V1.0

Elektrikli motor ısıtıcısı, 230V V1.0 Installation instructions, accessories Talimat No 31373630 Sürüm 1.0 Parça No. 31359397 Elektrikli motor ısıtıcısı, 230V IMG-380479 Volvo Car Corporation Elektrikli motor ısıtıcısı, 230V- 31373630 - V1.0

Detaylı

Inspiron Servis El Kitabı. 2-in-1. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P69G Resmi Tip: P69G001

Inspiron Servis El Kitabı. 2-in-1. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P69G Resmi Tip: P69G001 Inspiron 13 5000 2-in-1 Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 13-5378 Resmi Model: P69G Resmi Tip: P69G001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı

Detaylı

Inspiron 14. Servis El Kitabı Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P64G Resmi Tip: P64G001

Inspiron 14. Servis El Kitabı Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P64G Resmi Tip: P64G001 Inspiron 14 5000 Series Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 14 5458 Resmi Model: P64G Resmi Tip: P64G001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı

Detaylı

Alienware 15 R3 Servis El Kitabı

Alienware 15 R3 Servis El Kitabı Alienware 15 R3 Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Alienware 15 R3 Resmi Model: P69F Resmi Tip: P69F001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, ürününüzü daha iyi kullanmanıza yardımcı

Detaylı

Multimedya sistemi, RSE, iki ekran, iki oynatıcılı V1.0

Multimedya sistemi, RSE, iki ekran, iki oynatıcılı V1.0 Installation instructions, accessories Talimat No 31414283 Sürüm 1.0 Parça No. 39825257, 39825262, 39825263, 39825264, 39825254, 39825255, 39825256, 39825253 Multimedya sistemi, RSE, iki ekran, iki oynatıcılı

Detaylı

TÜRKÇE KURULUM KILAVUZU

TÜRKÇE KURULUM KILAVUZU TÜRKÇE KURULUM KILAVUZU * CompactFlash(TM), bir A.B.D şirketi olan SanDisk Corporation a ait ticari bir markadır. İÇİNDEKİLER. BAŞLANGIÇTA YAPILAN KONTROLLER... () Kullanılacak olan kontrol kutusu... ()

Detaylı

Alienware 17 R4 Servis El Kitabı

Alienware 17 R4 Servis El Kitabı Alienware 17 R4 Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Alienware 17 R4 Resmi Model: P31E Resmi Tip: P31E001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, ürününüzü daha iyi kullanmanıza yardımcı

Detaylı

Lumination TM Yüzeye Montaj Kiti (ET Serisi Yüzeye Montaj ET22 ve ET14 Kiti İçin)

Lumination TM Yüzeye Montaj Kiti (ET Serisi Yüzeye Montaj ET22 ve ET14 Kiti İçin) Montaj Kılavuzu Lumination TM Yüzeye Montaj Kiti (ET Serisi Yüzeye Montaj ve Kiti İçin) BAŞLAMADAN ÖNCE Bu talimatların tümünü dikkatli bir şekilde okuyun. ELEKTRİK ÇARPMASI RİSKİ Her türlü inceleme, montaj

Detaylı

PTO ED120 UYARI! Not: Mekanik hazırlığı olmayan bir araçtaki sürüş kiti olan PTO yu sonradan takmak pahalıdır ve fazla iş yükü gerektirir.

PTO ED120 UYARI! Not: Mekanik hazırlığı olmayan bir araçtaki sürüş kiti olan PTO yu sonradan takmak pahalıdır ve fazla iş yükü gerektirir. Genel bilgiler Genel bilgiler Aşağıdaki sipariş seçenekleri ED120 PTO için mevcuttur. Hidrolik pompa bağlamak için fabrikada takılı sürüş kiti (PTO ED120P) PTO hazırlığı Daha fazla bilgi Sipariş etme seçenekleri

Detaylı

ED PTO etkinleştirmesi. Genel bilgiler. PTO'ların nasıl birleştirilebileceği ile ilgili bilgiler PTO kombinasyonları belgesinde bulunabilir.

ED PTO etkinleştirmesi. Genel bilgiler. PTO'ların nasıl birleştirilebileceği ile ilgili bilgiler PTO kombinasyonları belgesinde bulunabilir. Genel bilgiler ED PTO motor tarafından mekanik olarak çalıştırılır ve motor çalışırken daima çalışır. PTO devreden çıkarıldığında bağlantısı çalıştırması niyetlenen fonksiyondan kesilir. PTO'ların nasıl

Detaylı

iphone 6 Plus Ana Düğme Montaj Değiştirilmesi

iphone 6 Plus Ana Düğme Montaj Değiştirilmesi iphone 6 Plus Ana Düğme Montaj Değiştirilmesi iphone 6 Plus Ana Düğme Meclisi değiştirin. Yazan: Walter Galan GİRİŞ ev düğmesini düzeneğini değiştirmek için bu kılavuzu kullanın. Yalnızca telefonun orijinal

Detaylı

Installation instructions, accessories. Tablet tutucu. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 32

Installation instructions, accessories. Tablet tutucu. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 32 Installation instructions, accessories Talimat No 31414847 Sürüm 1.9 Parça No. 31470917, 31435856 Tablet tutucu Volvo Car Corporation Tablet tutucu- 31414847 - V1.9 Sayfa 1 / 32 Donanım A0000162 IMG-239664

Detaylı

Nikon Coolpix S5300 Mercek Değiştirme

Nikon Coolpix S5300 Mercek Değiştirme Nikon Coolpix S5300 Mercek Değiştirme Nasıl Nikon Coolpix S5300 lens takımının ulaşmak için. Yazan: Riordan McCole ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com Sayfa 1/ 11 GİRİŞ Bu kılavuz bir kameradan mercek montaj

Detaylı

Şasi üzerinde çalışma için sınırlamalar. Genel bilgiler

Şasi üzerinde çalışma için sınırlamalar. Genel bilgiler Genel bilgiler Üstyapıyı planlayabilmek için, erken bir aşamada bir araç için neye izin verilip neye izin verilmediğini bilmek çok önemlidir. Genel bilgiler Bu döküman, opsiyonel donanımların ve üstyapının

Detaylı

Installation instructions, accessories. Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 18

Installation instructions, accessories. Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 18 Installation instructions, accessories Talimat No 31346064 Sürüm 1.2 Parça No. 31346060, 31414905 Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli Volvo Car Corporation Çekme çubuğu, kablo, 13-pimli- 31346064 - V1.2 Sayfa

Detaylı

Inspiron Servis El Kitabı. 2-in-1. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P58F Resmi Tip: P58F001

Inspiron Servis El Kitabı. 2-in-1. Bilgisayar Modeli: Inspiron Resmi Model: P58F Resmi Tip: P58F001 Inspiron 15 5000 2-in-1 Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 15-5578 Resmi Model: P58F Resmi Tip: P58F001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı

Detaylı

Dell Storage Center. Başlangıç Kılavuzu. SC100 ve SC120 Genişletme Kasası. Resmi Model: E03J, E04J Resmi Tip: E03J001, E04J001

Dell Storage Center. Başlangıç Kılavuzu. SC100 ve SC120 Genişletme Kasası. Resmi Model: E03J, E04J Resmi Tip: E03J001, E04J001 Dell Storage Center SC100 ve SC120 Genişletme Kasası Başlangıç Kılavuzu Resmi Model: E03J, E04J Resmi Tip: E03J001, E04J001 Notlar, Dikkat Edilecek Noktalar ve Uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi

Detaylı

Installation instructions, accessories. elektrikli motor ısıtıcı, 230 V, R-design V1.0. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden

Installation instructions, accessories. elektrikli motor ısıtıcı, 230 V, R-design V1.0. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden Installation instructions, accessories Talimat No 31414355 Sürüm 1.0 Parça No. 31359329 elektrikli motor ısıtıcı, 230 V, R-design IMG-378205 Volvo Car Corporation elektrikli motor ısıtıcı, 230 V, R-design-

Detaylı

Intel Pentium 4 LGA775/ mpga478 AMD AM2 (940) / K8 (939/754) Kurulum Kılavuzu GH-PDU21-MF

Intel Pentium 4 LGA775/ mpga478 AMD AM2 (940) / K8 (939/754) Kurulum Kılavuzu GH-PDU21-MF Intel Pentium 4 LGA775/ mpga478 AMD AM2 (940) / K8 (939/754) Kurulum Kılavuzu GH-PDU21-MF Türk İçindekiler Kontrol Listesi...3 Fan Kontrol Kutusu ve Güç Kablosu için Kurulum Talimatları...3 Teknik Özellikler...4

Detaylı

Bellek Modülleri Kullanım Kılavuzu

Bellek Modülleri Kullanım Kılavuzu Bellek Modülleri Kullanım Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

Resimli Onarım Talimatnamesi

Resimli Onarım Talimatnamesi Döküman Tipi Kimlik kodu 1 İşlem için gerekli malzemeler HT-236E2 Sıkma Aleti Araçlar Kablo sıkma anahtarı Ek ucu Tornavida Multimetre İzole malzemesi 0.5 1.5mm2 Sembol ST-061/R Tornavida(Uç tipi: T10)

Detaylı

Merkezi elektrik ünitesi. Merkezi elektrik ünitesi

Merkezi elektrik ünitesi. Merkezi elektrik ünitesi yolcu tarafında, gösterge panelindeki eşya gözünün altında bulunur. Aşağıdaki şekilde açın: 1. Gösterge panelindeki eşya gözünün kapağını açın. Kapak yolcu koltuğunun ön kısmında yer alır. 2. Lastik döşemeyi

Detaylı

Installation instructions, accessories. Çekme çubuğu, kontrol modülü (TRM) Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , ,

Installation instructions, accessories. Çekme çubuğu, kontrol modülü (TRM) Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , , Installation instructions, accessories Talimat No 31346084 Sürüm 1.2 Parça No. 31288762, 31350479, 31407108 Çekme çubuğu, kontrol modülü (TRM) Volvo Car Corporation Çekme çubuğu, kontrol modülü (TRM)-

Detaylı

Installation instructions, accessories. Akü Şarj Cihazı (R-design) Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 26. Volvo Car Corporation

Installation instructions, accessories. Akü Şarj Cihazı (R-design) Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 26. Volvo Car Corporation Installation instructions, accessories Talimat No 31399437 Sürüm 1.1 Parça No. 31373735 Akü Şarj Cihazı (R-design) Volvo Car Corporation Akü Şarj Cihazı (R-design)- 31399437 - V1.1 Sayfa 1 / 26 Donanım

Detaylı

Alarm sensörlerini bağlama. Genel

Alarm sensörlerini bağlama. Genel Genel ALM kontrol ünitesi (Alarm sistemi) harici alarm sensörlerinin bağlantısı için fabrika hazırlığıyla sipariş edilebilir. Hazırlık konnektör C8112'den oluşmaktadır. Konnektör sarı renkli olup gösterge

Detaylı

XPS 27. Servis El Kitabı. Bilgisayar Modeli: XPS 7760 Resmi Model: W13C Resmi Tip: W13C001

XPS 27. Servis El Kitabı. Bilgisayar Modeli: XPS 7760 Resmi Model: W13C Resmi Tip: W13C001 XPS 27 Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: XPS 7760 Resmi Model: W13C Resmi Tip: W13C001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, ürününüzü daha iyi kullanmanıza yardımcı olacak önemli bilgiler

Detaylı

Hazırlanmış kablolama için alarm bağlantısı. Açıklama

Hazırlanmış kablolama için alarm bağlantısı. Açıklama Alarm kontrol ünitesinin, aşağıdaki fonksiyonları bağlayabilmek için fabrikadan hazırlanmış olarak elde edebileceği bağlantıları vardır: Kapı kilidi ile birlikte çalışması için kargo bölgesinin merkezi

Detaylı

Üstyapı fonksiyonlarına dair kablo tesisatı. Kabinden şasiye kablo tesisatı

Üstyapı fonksiyonlarına dair kablo tesisatı. Kabinden şasiye kablo tesisatı Kabinden şasiye kablo tesisatı Üstyapı konsolundan gelen sinyaller şasi çerçevesindeki üstyapı fonksiyonlarına kablo tesisatıyla gönderilir. Kablo tesisatı üstyapı konsolundaki C494 konnektöründen şasideki

Detaylı

iphone 6'lı kulaklık hoparlörü değiştirin. Yazan: Evan Noronha

iphone 6'lı kulaklık hoparlörü değiştirin. Yazan: Evan Noronha iphone 6s Kulaklık Hoparlör Değiştirme iphone 6'lı kulaklık hoparlörü değiştirin. Yazan: Evan Noronha GİRİŞ Bir telefon görüşmesi sırasında ses almak için hoparlörü kullanmak varsa, size kulaklık hoparlörü

Detaylı

Yazan: Andrew Bookholt

Yazan: Andrew Bookholt iphone 4 Verizon Kulaklık Hoparlör Değiştirme iphone 4 Verizon bir üflemeli-kulaklık hoparlörü değiştirin. Yazan: Andrew Bookholt GİRİŞ Yanan-out kulaklık hoparlörü değiştirmek için bu kılavuzu kullanın.

Detaylı

Inspiron 24. Servis El Kitabı. 3000 Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron 24 3452 Resmi Model: W12C Resmi Tip: W12C002

Inspiron 24. Servis El Kitabı. 3000 Series. Bilgisayar Modeli: Inspiron 24 3452 Resmi Model: W12C Resmi Tip: W12C002 Inspiron 24 3000 Series Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 24 3452 Resmi Model: W12C Resmi Tip: W12C002 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı

Detaylı

Kusursuz bir onarım ancak cihazın tamamı gerekli olduğu her zaman zarar verilmeden sökülebiliyorsa mümkündür.

Kusursuz bir onarım ancak cihazın tamamı gerekli olduğu her zaman zarar verilmeden sökülebiliyorsa mümkündür. Kurulum yalnızca uzman personel tarafından yapılabilir. Tüm iş adımları sırasıyla eksiksiz olarak uygulanmalı ve kontrol edilmelidir. Geçerlilik kapsamı Bu kurulum kılavuzu aşağıdakiler için geçerlidir:

Detaylı

Tork sınırlayıcı. Analog sinyaller kullanarak etkinleştirme. Harici CAN kullanarak etkinleştirme

Tork sınırlayıcı. Analog sinyaller kullanarak etkinleştirme. Harici CAN kullanarak etkinleştirme Arka Plan Arka Plan Tork sınırlayıcı fonksiyonu BCI kontrol ünitesi (Bodywork Communication Interface) ile kontrol edilir. Bu fonksiyon hem analog sinyallerle hem de Harici CAN (Controller Area Network)

Detaylı

Elektrikli motor ısıtıcısı, 230V V1.2

Elektrikli motor ısıtıcısı, 230V V1.2 Installation instructions, accessories Talimat No 31454380 Sürüm 1.2 Parça No. 31454379 Elektrikli motor ısıtıcısı, 230V IMG-391075 Volvo Car Corporation Elektrikli motor ısıtıcısı, 230V- 31454380 - V1.2

Detaylı

PowerBook G4 Alüminyum 15 "1.67 GHz Ekran Data Kablosu Değişimi

PowerBook G4 Alüminyum 15 1.67 GHz Ekran Data Kablosu Değişimi PowerBook G4 Alüminyum 15 "1.67 GHz Ekran Data Kablosu Değişimi senin 1.67 GHz 15 "PowerBook G4 Alüminyum üzerinde yıpranmış görüntü veri kablosunu değiştirin. Yazan: Walter Galan ifixit CC BY-NC-SA /Www.ifixit.com

Detaylı

Inspiron 20 Servis El Kitabı

Inspiron 20 Servis El Kitabı Inspiron 20 Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 20 Model 3043 Resmi Model: W13B Resmi Tip: W13B001 Notlar, Dikkat Edilecek Noktalar ve Uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı

Detaylı

Çekme üniteleri. Genel bilgiler. Çekme üniteleri hakkında daha fazla bilgi Arka uç adaptasyonları belgesinde bulunur.

Çekme üniteleri. Genel bilgiler. Çekme üniteleri hakkında daha fazla bilgi Arka uç adaptasyonları belgesinde bulunur. Genel bilgiler Çekme birimleri, bir aracın römork çekebilmesi için donatılmış olması gereken parçanın hepsine birden verilen isimdir. Çekme biriminin amacı, aracın çekme gücünü treylera aktarmaktır. Çekme

Detaylı

Kabin dışındaki montaj. Genel. Delikler ve delik işaretleri. Delik açma

Kabin dışındaki montaj. Genel. Delikler ve delik işaretleri. Delik açma Genel Genel Bu belge, deliklerin, delik işaretlerinin ve kaynaklı somunların kabinin dışında nerede konumlandırılacağını açıklamaktadır. Amacı ekstra aksesuarların veya donanımın takılmasını kolaylaştırmaktır.

Detaylı

Üstyapı arayüzü. Açıklama. Üstyapı arayüzü. BWS (Bodywork System)

Üstyapı arayüzü. Açıklama. Üstyapı arayüzü. BWS (Bodywork System) Açıklama Açıklama Üstyapı arayüzü Scania araçlarındaki elektrik sistemi, (CAN protokolü üzerine kurulu) bir ortak ağ yoluyla birbiri ile iletişim sağlayan bir dizi kontrol ünitesine dayanır. Mevcut teknolojiyi

Detaylı

Sürekli motor devri sınırlayıcısı

Sürekli motor devri sınırlayıcısı Arka Plan Arka Plan Sürekli motor devri sınırlayıcısı fonksiyonunun nasıl etkinleştirileceğine yönelik üç seçenek vardır. Aracın BCI işlevselliğiyle donatılması (Üstyapı İletişim Arabirimi): Analog sinyaller

Detaylı

Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu

Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Bellek Modülleri Kullanıcı Kılavuzu Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Bu belgede yer alan bilgiler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir. HP ürünleri ve hizmetlerine ilişkin

Detaylı

Installation instructions, accessories. elektrikli motor ısıtıcı, 230 V, R-design V1.0. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden

Installation instructions, accessories. elektrikli motor ısıtıcı, 230 V, R-design V1.0. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden Installation instructions, accessories Talimat No 31399519 Sürüm 1.0 Parça No. 30776728, 31373831 elektrikli motor ısıtıcı, 230 V, R-design IMG-378205 Volvo Car Corporation elektrikli motor ısıtıcı, 230

Detaylı

Installation instructions, accessories. Park yardımı, arka. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , ,

Installation instructions, accessories. Park yardımı, arka. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden , , Installation instructions, accessories Talimat No 31339907 Sürüm 1.2 Parça No. 31339904, 9487267, 31359217 Park yardımı, arka Volvo Car Corporation Park yardımı, arka- 31339907 - V1.2 Sayfa 1 / 26 Donanım

Detaylı

Uzaktan motor marşı. Fonksiyon

Uzaktan motor marşı. Fonksiyon Fonksiyon Uzaktan motor çalıştırma mesela kabin dışında bir anahtar kullanarak marş anahtarını çalıştırma konumuna çevirmeden motoru çalıştırmak için kullanılır. Fonksiyon Uzaktan etkinleştirme ile motorun

Detaylı

Inspiron Gaming Servis El Kitabı

Inspiron Gaming Servis El Kitabı Inspiron 15 7000 Gaming Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 15-7577 Resmi Model: P72F Resmi Tip: P72F001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, ürününüzü daha iyi kullanmanıza

Detaylı

Installation instructions, accessories. Park yardımı, pilot. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 89. Volvo Car Corporation

Installation instructions, accessories. Park yardımı, pilot. Volvo Car Corporation Gothenburg, Sweden. Sayfa 1 / 89. Volvo Car Corporation Installation instructions, accessories Talimat No 31470176 Sürüm 1.3 Parça No. 32207367, 31470821 Park yardımı, pilot Volvo Car Corporation Park yardımı, pilot- 31470176 - V1.3 Sayfa 1 / 89 Özel aletler

Detaylı

XPS 13 Servis El Kitabı

XPS 13 Servis El Kitabı XPS 13 Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: XPS 13 9360 Resmi Model: P54G Resmi Tip: P54G002 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, bilgisayarınızı daha iyi kullanmanızı sağlayan önemli

Detaylı

Inspiron 15. Servis El Kitabı Serisi. Bilgisayar Modeli: Inspiron 7547 Resmi Model: P41F Resmi Tip: P41F001

Inspiron 15. Servis El Kitabı Serisi. Bilgisayar Modeli: Inspiron 7547 Resmi Model: P41F Resmi Tip: P41F001 Inspiron 15 7000 Serisi Servis El Kitabı Bilgisayar Modeli: Inspiron 7547 Resmi Model: P41F Resmi Tip: P41F001 Notlar, dikkat edilecek noktalar ve uyarılar NOT: NOT, ürününüzü daha iyi kullanmanıza yardımcı

Detaylı

Ek kılavuz. Konnektör Harting HAN 8D. devamlı ölçüm yapan sensörler için. Document ID: 30376

Ek kılavuz. Konnektör Harting HAN 8D. devamlı ölçüm yapan sensörler için. Document ID: 30376 Ek kılavuz Konnektör Harting HAN 8D devamlı ölçüm yapan sensörler için Document ID: 30376 İçindekiler İçindekiler 1 Kendi emniyetiniz için 1.1 Amaca uygun kullanım... 3 1.2 Kullanımına izin verilmiyor...

Detaylı

www.demontemobilya.com Kuala Şifonyer Kurulum Kılavuzu

www.demontemobilya.com Kuala Şifonyer Kurulum Kılavuzu www.demontemobilya.com Kuala Şifonyer Kurulum Kılavuzu Parçaları Kuruluma Hazırlama Şifonyer kolilerinizi koli numarası sırasıyla açınız. Koli içerisinden aparat poşetini bulun ve resimdeki gibi tüm parçaları

Detaylı