DEZÖDES PROJESİ. Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 27

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DEZÖDES PROJESİ. Tarih Aralığı: 07.06.2016-13.06.2016. Haber Sayısı: 27"

Transkript

1 DEZÖDES PROJESİ Tarih Aralığı: Haber Sayısı: 27

2 İÇİNDEKİLER No Adı Haber Başlığı AA.COM.TR Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek AKADEMIDE.COM Dezavantajlı Öğrencilerin İstihdamına KYK Desteği - Akademiden Haberler ARTI49.COM Dezavantajlı Öğrencilerin İstihdamına Destek DIYARBAKIRSOZ.COM Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek DUSUNCEMEKTEBI.COM Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek E-GAZETEOKU.NET Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek YeniŞafak Gündem hab EGITIMAJANSI.COM Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına bakanlıktan destek! - Eğiti EKOBASARI.COM Ekobaşarı» Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek FELAKETHABERLERI.COM Dezavantajlı Öğrencilerin İstihdamına Destek Felaket haberleri FELAKETHABERLERI.COM Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek Haberler GAZETEHABEROKU.ORG Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek YeniŞafak Gündem hab HABER.CESITLI.NET Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek - Created by haber - In category: Gündem - Tagged with: - Çeşitli Haberler - Ne Varsa HABER10.COM Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek - Haber 10 - Haberler - Güncel ve Son Dakika Haberleri HABERBASLIKLARIM.COM Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek YeniŞafak Gündem hab HABERLER01.COM Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek - Haberler01.com Haberin Bir Numarası HABERLER01.COM Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek - Haberler01.com Haberin Bir Numarası HABERTURK.COM Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek Ankara Haberleri HURRIYET.COM.TR Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek MEMLEKET.COM.TR Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek MEMURLAR.NET Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek - Memurlar.Net MYMEMUR.COM.TR GSB Kredi ve Yurtlar Kurumu'ndan öğrencilere istihdam desteği OGRETMENDIYARI.COM KYK'dan dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek OGUNHABER.COM Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek PERSONELMEBHABER.NET Dezavantajlı öğrenci istihdamı için bakanlıktan destek TUMHABER.COM Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek TURKISHEXPODIRECTORY.COM Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına bakanlıktan destek! YENISAFAK.COM Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek

3 Adı Bağlantı : AA.COM.TR : Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunca, gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan dezavantajlı üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon avro bütçeli proje uygulanacak Selma Kasap Ankara eğitim Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek ilgili haberler 'Bizim nezdimizde böyle bir karar 'yok' hükmündedir' 'Bizim nezdimizde böyle bir karar 'yok' hükmündedir' Kılıç Gençlik ve Spor Bakanlığı görevine devam edecek Kılıç Gençlik ve Spor Bakanlığı görevine devam edecek Rio'ya kota alan sporcu sayısı 142'ye ulaştı Rio'ya kota alan sporcu sayısı 142'ye ulaştı GSB Müsteşarı Özçelik'ten Kazancı'ya ziyaret GSB Müsteşarı Özçelik'ten Kazancı'ya ziyaret Yurtlarda kalan 500 bin öğrenci için fidan dikilecek Yurtlarda kalan 500 bin öğrenci için fidan dikilecek ANKARA - Selma Kasap Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunca (KYK), gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon avro bütçeli proje uygulamaya konulacak. AB ve Türkiye eş finansmanı ile yürütülen ve bu yılın ocak ayında başlatılan 1 milyon 950 bin avroluk proje, gelecek yılın temmuz ayında tamamlanacak. Proje, üniversiteler ve istihdam politikaları ile ilgili çalışan diğer kurumlar arasındaki işbirliğini güçlendirerek, dezavantajlı yükseköğrenim öğrencilerine daha iyi hizmet sunmayı ve bu öğrencilerin iş gücü piyasasına erişimini kolaylaştırarak kurumun bu konudaki çalışma kapasitesini artırmayı amaçlıyor. Üniversite öğrencilerinin okuldan işe geçiş sürecinde AB ve Türkiye tarafından sunulan fırsatlarla ilgili farkındalığın artırılması da hedefleniyor. Ankara merkezli yürütülecek projede, Adana, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Malatya ve Samsun'da da yerel faaliyetler yürütülecek. Hedef en az yüzde 50 kız öğrenci Projenin hedef kitlesini yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil olan öğrenciler ile KYK il müdürlükleri ve üniversitelerin öğrenci işleri personeli oluşturuyor. Katılımcıların en az yüzde 50'sinin kız öğrenci olmasının hedeflendiği proje ile 7 ilde yaklaşık 40 bin öğrenciye ulaşılması planlanıyor.

4 Adı : AKADEMIDE.COM Bağlantı : Dezavantajlı Öğrencilerin İstihdamına KYK Desteği Akademiden Haberler Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunca, gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan dezavantajlı üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon avro bütçeli proje uygulanacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunca (KYK), gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon avro bütçeli proje uygulamaya konulacak. AB ve Türkiye eş finansmanı ile yürütülen ve bu yılın ocak ayında başlatılan 1 milyon 950 bin avroluk proje, gelecek yılın temmuz ayında tamamlanacak. Proje, üniversiteler ve istihdam politikaları ile ilgili çalışan diğer kurumlar arasındaki işbirliğini güçlendirerek, dezavantajlı yüksek öğrenim öğrencilerine daha iyi hizmet sunmayı ve bu öğrencilerin iş gücü piyasasına erişimini kolaylaştırarak kurumun bu konudaki çalışma kapasitesini artırmayı amaçlıyor. Üniversite öğrencilerinin okuldan işe geçiş sürecinde AB ve Türkiye tarafından sunulan fırsatlarla ilgili farkındalığın artırılması da hedefleniyor. Ankara merkezli yürütülecek projede, Adana, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Malatya ve Samsun da da yerel faaliyetler yürütülecek. Hedef en az yüzde 50 kız öğrenci Projenin hedef kitlesini yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil olan öğrenciler ile KYK il müdürlükleri ve üniversitelerin öğrenci işleri personeli oluşturuyor. Katılımcıların en az yüzde 50 sinin kız öğrenci olmasının hedeflendiği proje ile 7 ilde yaklaşık 40 bin öğrenciye ulaşılması planlanıyor. Öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantıları, konferanslar ve çalıştaylar düzenlenecek proje kapsamında, ilgili konularda ihtiyaç analizleri, KYK çalışanlarına yönelik kapasite geliştirme çalışmaları, internet tabanlı Öğrenci Bilgi Sistemi nin güçlendirilmesine yönelik bölgesel toplantılar, hizmet kalitesi standardı ve kontrol listesi oluşturulması, AB ülkelerindeki çalışmalara yönelik karşılaştırmalar, KYK yurtlarındaki sosyal çalışmacılar, psikologlar ve İŞKUR meslek danışmanları için eğitimlerin yanı sıra AB finansmanlı bursların etki değerlendirmesi gibi araştırma faaliyetleri de yapılacak. Yeni akademik takvimle 7 ildeki KYK yurtlarında başlatılacak projenin içerik ve planlama çalışmaları sürüyor.

5 Adı Bağlantı : ARTI49.COM : h.htm Dezavantajlı Öğrencilerin İstihdamına Destek Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunca, gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan dezavantajlı üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon avro bütçeli proje uygulanacak 7 ilde uygulanacak AB ANKARA (AA) SELMA KASAP Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunca (KYK), gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon avro bütçeli proje uygulamaya konulacak. AB ve Türkiye eş finansmanı ile yürütülen ve bu yılın ocak ayında başlatılan 1 milyon 950 bin avroluk proje, gelecek yılın temmuz ayında tamamlanacak. Proje, üniversiteler ve istihdam politikaları ile ilgili çalışan diğer kurumlar arasındaki işbirliğini güçlendirerek, dezavantajlı yükseköğrenim öğrencilerine daha iyi hizmet sunmayı ve bu öğrencilerin iş gücü piyasasına erişimini kolaylaştırarak kurumun bu konudaki çalışma kapasitesini artırmayı amaçlıyor. Üniversite öğrencilerinin okuldan işe geçiş sürecinde AB ve Türkiye tarafından sunulan fırsatlarla ilgili farkındalığın artırılması da hedefleniyor. Ankara merkezli yürütülecek projede, Adana, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Malatya ve Samsun'da da yerel faaliyetler yürütülecek. Hedef en az yüzde 50 kız öğrenci Projenin hedef kitlesini yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil olan öğrenciler ile KYK il müdürlükleri ve üniversitelerin öğrenci işleri personeli oluşturuyor. Katılımcıların en az yüzde 50'sinin kız öğrenci olmasının hedeflendiği proje ile 7 ilde yaklaşık 40 bin öğrenciye ulaşılması planlanıyor. Öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantıları, konferanslar ve çalıştaylar düzenlenecek proje kapsamında, ilgili konularda ihtiyaç analizleri, KYK çalışanlarına yönelik kapasite geliştirme çalışmaları, internet tabanlı Öğrenci Bilgi Sistemi'nin güçlendirilmesine yönelik bölgesel toplantılar, hizmet kalitesi standardı ve kontrol listesi oluşturulması, AB ülkelerindeki çalışmalara yönelik karşılaştırmalar, KYK yurtlarındaki sosyal çalışmacılar, psikologlar ve İŞKUR meslek danışmanları için eğitimlerin yanı sıra AB finansmanlı bursların etki değerlendirmesi gibi araştırma faaliyetleri de yapılacak. Yeni akademik takvimle 7 ildeki KYK yurtlarında başlatılacak projenin içerik ve planlama çalışmaları sürüyor.

6 Adı : DIYARBAKIRSOZ.COM Bağlantı : Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunca, gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan dezavantajlı üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon avro bütçeli proje uygulanacak. 7 ilde uygulanacak AB projesinde, 40 bin dezavantajlı öğrencinin üniversite sonrası iş gücü piyasasına erişiminin kolaylaştırılması için çeşitli faaliyetler yürütülecek Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunca (KYK), gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon avro bütçeli proje uygulamaya konulacak. AB ve Türkiye eş finansmanı ile yürütülen ve bu yılın ocak ayında başlatılan 1 milyon 950 bin avroluk proje, gelecek yılın temmuz ayında tamamlanacak. Proje, üniversiteler ve istihdam politikaları ile ilgili çalışan diğer kurumlar arasındaki işbirliğini güçlendirerek, dezavantajlı yükseköğrenim öğrencilerine daha iyi hizmet sunmayı ve bu öğrencilerin iş gücü piyasasına erişimini kolaylaştırarak kurumun bu konudaki çalışma kapasitesini artırmayı amaçlıyor. Üniversite öğrencilerinin okuldan işe geçiş sürecinde AB ve Türkiye tarafından sunulan fırsatlarla ilgili farkındalığın artırılması da hedefleniyor. Ankara merkezli yürütülecek projede, Adana, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Malatya ve Samsun'da da yerel faaliyetler yürütülecek. Hedef en az yüzde 50 kız öğrenci Projenin hedef kitlesini yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil olan öğrenciler ile KYK il müdürlükleri ve üniversitelerin öğrenci işleri personeli oluşturuyor. Katılımcıların en az yüzde 50'sinin kız öğrenci olmasının hedeflendiği proje ile 7 ilde yaklaşık 40 bin öğrenciye ulaşılması planlanıyor. Öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantıları, konferanslar ve çalıştaylar düzenlenecek proje kapsamında, ilgili konularda ihtiyaç analizleri, KYK çalışanlarına yönelik kapasite geliştirme çalışmaları, internet tabanlı Öğrenci Bilgi Sistemi'nin güçlendirilmesine yönelik bölgesel toplantılar, hizmet kalitesi standardı ve kontrol listesi oluşturulması, AB ülkelerindeki çalışmalara yönelik karşılaştırmalar, KYK yurtlarındaki sosyal çalışmacılar, psikologlar ve İŞKUR meslek danışmanları için eğitimlerin yanı sıra AB finansmanlı bursların etki değerlendirmesi gibi araştırma faaliyetleri de yapılacak. Yeni akademik takvimle 7 ildeki KYK yurtlarında başlatılacak projenin içerik ve planlama çalışmaları sürüyor.

7 Adı : DUSUNCEMEKTEBI.COM Bağlantı : Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunca, gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan dezavantajlı üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon avro bütçeli proje uygulanacak :14 0 yorum 104 okunma Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunca (KYK), gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon avro bütçeli proje uygulamaya konulacak. AB ve Türkiye eş finansmanı ile yürütülen ve bu yılın ocak ayında başlatılan 1 milyon 950 bin avroluk proje, gelecek yılın temmuz ayında tamamlanacak. Proje, üniversiteler ve istihdam politikaları ile ilgili çalışan diğer kurumlar arasındaki işbirliğini güçlendirerek, dezavantajlı yükseköğrenim öğrencilerine daha iyi hizmet sunmayı ve bu öğrencilerin iş gücü piyasasına erişimini kolaylaştırarak kurumun bu konudaki çalışma kapasitesini artırmayı amaçlıyor. Üniversite öğrencilerinin okuldan işe geçiş sürecinde AB ve Türkiye tarafından sunulan fırsatlarla ilgili farkındalığın artırılması da hedefleniyor. Ankara merkezli yürütülecek projede, Adana, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Malatya ve Samsun'da da yerel faaliyetler yürütülecek. HEDEF EN AZ YÜZDE 50 KIZ ÖĞRENCİ Projenin hedef kitlesini yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil olan öğrenciler ile KYK il müdürlükleri ve üniversitelerin öğrenci işleri personeli oluşturuyor. Katılımcıların en az yüzde 50'sinin kız öğrenci olmasının hedeflendiği proje ile 7 ilde yaklaşık 40 bin öğrenciye ulaşılması planlanıyor.

8 Adı : E-GAZETEOKU.NET Bağlantı : Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek YeniŞafak Gündem hab Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafndan, gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda ka...

9 Adı : EGITIMAJANSI.COM Bağlantı : Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına bakanlıktan destek! Eğiti... Yurtlarda kalan dezavantajlı üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon avro bütçeli proje uygulanacak. 0 Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunca, gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan dezavantajlı üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon avro bütçeli proje uygulanacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunca (KYK), gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon avro bütçeli proje uygulamaya konulacak. AB ve Türkiye eş finansmanı ile yürütülen ve bu yılın ocak ayında başlatılan 1 milyon 950 bin avroluk proje, gelecek yılın temmuz ayında tamamlanacak. Proje, üniversiteler ve istihdam politikaları ile ilgili çalışan diğer kurumlar arasındaki işbirliğini güçlendirerek, dezavantajlı yükseköğrenim öğrencilerine daha iyi hizmet sunmayı ve bu öğrencilerin iş gücü piyasasına erişimini kolaylaştırarak kurumun bu konudaki çalışma kapasitesini artırmayı amaçlıyor. Üniversite öğrencilerinin okuldan işe geçiş sürecinde AB ve Türkiye tarafından sunulan fırsatlarla ilgili farkındalığın artırılması da hedefleniyor. Ankara merkezli yürütülecek projede, Adana, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Malatya ve Samsun'da da yerel faaliyetler yürütülecek. Hedef en az yüzde 50 kız öğrenci Projenin hedef kitlesini yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil olan öğrenciler ile KYK il müdürlükleri ve üniversitelerin öğrenci işleri personeli oluşturuyor. Katılımcıların en az yüzde 50'sinin kız öğrenci olmasının hedeflendiği proje ile 7 ilde yaklaşık 40 bin öğrenciye ulaşılması planlanıyor.

10 Adı : EKOBASARI.COM Bağlantı : Ekobaşarı» Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunca, gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan dezavantajlı üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon avro bütçeli proje uygulanacak.

11 Adı Bağlantı : FELAKETHABERLERI.COM : Dezavantajlı Öğrencilerin İstihdamına Destek Felaket haberleri Dezavantajlı Öğrencilerin İstihdamına Destek ANKARA (AA) SELMA KASAP Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunca (KYK), gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil üniversite öğrencilerinin Haberin Devami Anadolu Ajansı haber oku

12 Adı Bağlantı : FELAKETHABERLERI.COM : Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek Haberler Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu'nca (KYK), gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi Haberin Devami

13 Adı : GAZETEHABEROKU.ORG Bağlantı : Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek YeniŞafak Gündem hab Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafndan, gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda ka...

14 Adı : HABER.CESITLI.NET Bağlantı : Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek Created by haber In category: Gündem Tagged with: Çeşitli Haberler Ne Varsa Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunca, gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan dezavantajlı üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon avro bütçeli proje uygulanacak. Devamı

15 Adı : HABER10.COM Bağlantı : Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek Haber 10 Haberler Güncel ve Son Dakika Haberleri Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunca, gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan dezavantajlı üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon euro bütçeli proje uygulanacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunca (KYK), gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon euro bütçeli proje uygulamaya konulacak. AB ve Türkiye eş finansmanı ile yürütülen ve bu yılın ocak ayında başlatılan 1 milyon 950 bin euroluk proje, gelecek yılın temmuz ayında tamamlanacak. Proje, üniversiteler ve istihdam politikaları ile ilgili çalışan diğer kurumlar arasındaki işbirliğini güçlendirerek, dezavantajlı yükseköğrenim öğrencilerine daha iyi hizmet sunmayı ve bu öğrencilerin iş gücü piyasasına erişimini kolaylaştırarak kurumun bu konudaki çalışma kapasitesini artırmayı amaçlıyor. Üniversite öğrencilerinin okuldan işe geçiş sürecinde AB ve Türkiye tarafından sunulan fırsatlarla ilgili farkındalığın artırılması da hedefleniyor. Ankara merkezli yürütülecek projede, Adana, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Malatya ve Samsun'da da yerel faaliyetler yürütülecek. HEDEF EN AZ YÜZDE 50 KIZ ÖĞRENCİ Projenin hedef kitlesini yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil olan öğrenciler ile KYK il müdürlükleri ve üniversitelerin öğrenci işleri personeli oluşturuyor. Katılımcıların en az yüzde 50'sinin kız öğrenci olmasının hedeflendiği proje ile 7 ilde yaklaşık 40 bin öğrenciye ulaşılması planlanıyor.

16 Adı : HABERBASLIKLARIM.COM Bağlantı : Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek YeniŞafak Gündem hab Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafndan, gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda ka...

17 Adı : HABERLER01.COM Bağlantı : Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek Haberler01.com Haberin Bir Numarası Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından, gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan dezavantajlı üniversite öğrencilerinin is...

18 Adı : HABERLER01.COM Bağlantı : Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek Haberler01.com Haberin Bir Numarası Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından, gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan dezavantajlı üniversite öğrencilerinin is...

19 Adı : HABERTURK.COM Bağlantı : Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek Ankara Haberleri ANKARA (AA) SELMA KASAP Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunca (KYK), gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon avro bütçeli proje uygulamaya konulacak. AB ve Türkiye eş finansmanı ile yürütülen ve bu yılın ocak ayında başlatılan 1 milyon 950 bin avroluk proje, gelecek yılın temmuz ayında tamamlanacak. Proje, üniversiteler ve istihdam politikaları ile ilgili çalışan diğer kurumlar arasındaki işbirliğini güçlendirerek, dezavantajlı yükseköğrenim öğrencilerine daha iyi hizmet sunmayı ve bu öğrencilerin iş gücü piyasasına erişimini kolaylaştırarak kurumun bu konudaki çalışma kapasitesini artırmayı amaçlıyor. Üniversite öğrencilerinin okuldan işe geçiş sürecinde AB ve Türkiye tarafından sunulan fırsatlarla ilgili farkındalığın artırılması da hedefleniyor. Ankara merkezli yürütülecek projede, Adana, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Malatya ve Samsun'da da yerel faaliyetler yürütülecek. Hedef en az yüzde 50 kız öğrenci Projenin hedef kitlesini yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil olan öğrenciler ile KYK il müdürlükleri ve üniversitelerin öğrenci işleri personeli oluşturuyor. Katılımcıların en az yüzde 50'sinin kız öğrenci olmasının hedeflendiği proje ile 7 ilde yaklaşık 40 bin öğrenciye ulaşılması planlanıyor. Öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantıları, konferanslar ve çalıştaylar düzenlenecek proje kapsamında, ilgili konularda ihtiyaç analizleri, KYK çalışanlarına yönelik kapasite geliştirme çalışmaları, internet tabanlı Öğrenci Bilgi Sistemi'nin güçlendirilmesine yönelik bölgesel toplantılar, hizmet kalitesi standardı ve kontrol listesi oluşturulması, AB ülkelerindeki çalışmalara yönelik karşılaştırmalar, KYK yurtlarındaki sosyal çalışmacılar, psikologlar ve İŞKUR meslek danışmanları için eğitimlerin yanı sıra AB finansmanlı bursların etki değerlendirmesi gibi araştırma faaliyetleri de yapılacak. Yeni akademik takvimle 7 ildeki KYK yurtlarında başlatılacak projenin içerik ve planlama çalışmaları sürüyor.

20 Adı Bağlantı : HURRIYET.COM.TR : Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu'nca (KYK), gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon avro bütçeli proje uygulamaya konulacak. AB ve Türkiye eş finansmanı ile yürütülen ve bu yılın ocak ayında başlatılan 1 milyon 950 bin avroluk proje, gelecek yılın temmuz ayında tamamlanacak. Proje, üniversiteler ve istihdam politikaları ile ilgili çalışan diğer kurumlar arasındaki işbirliğini güçlendirerek, dezavantajlı yükseköğrenim öğrencilerine daha iyi hizmet sunmayı ve bu öğrencilerin iş gücü piyasasına erişimini kolaylaştırarak kurumun bu konudaki çalışma kapasitesini artırmayı amaçlıyor. Üniversite öğrencilerinin okuldan işe geçiş sürecinde AB ve Türkiye tarafından sunulan fırsatlarla ilgili farkındalığın artırılması da hedefleniyor. Ankara merkezli yürütülecek projede, Adana, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Malatya ve Samsun'da da yerel faaliyetler yürütülecek. Hedef en az yüzde 50 kız öğrenci Projenin hedef kitlesini yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil olan öğrenciler ile KYK il müdürlükleri ve üniversitelerin öğrenci işleri personeli oluşturuyor. Katılımcıların en az yüzde 50'sinin kız öğrenci olmasının hedeflendiği proje ile 7 ilde yaklaşık 40 bin öğrenciye ulaşılması planlanıyor. Öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantıları, konferanslar ve çalıştaylar düzenlenecek proje kapsamında, ilgili konularda ihtiyaç analizleri, KYK çalışanlarına yönelik kapasite geliştirme çalışmaları, internet tabanlı Öğrenci Bilgi Sistemi'nin güçlendirilmesine yönelik bölgesel toplantılar, hizmet kalitesi standardı ve kontrol listesi oluşturulması, AB ülkelerindeki çalışmalara yönelik karşılaştırmalar, KYK yurtlarındaki sosyal çalışmacılar, psikologlar ve İŞKUR meslek danışmanları için eğitimlerin yanı sıra AB finansmanlı bursların etki değerlendirmesi gibi araştırma faaliyetleri de yapılacak. Yeni akademik takvimle 7 ildeki KYK yurtlarında başlatılacak projenin içerik ve planlama çalışmaları sürüyor.

21 Adı : MEMLEKET.COM.TR Bağlantı : h.htm Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunca, gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan dezavantajlı üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon avro bütçeli proje uygulanacak 7 ilde uygulanacak AB ANKARA (AA) SELMA KASAP Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunca (KYK), gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon avro bütçeli proje uygulamaya konulacak. AB ve Türkiye eş finansmanı ile yürütülen ve bu yılın ocak ayında başlatılan 1 milyon 950 bin avroluk proje, gelecek yılın temmuz ayında tamamlanacak. Proje, üniversiteler ve istihdam politikaları ile ilgili çalışan diğer kurumlar arasındaki işbirliğini güçlendirerek, dezavantajlı yükseköğrenim öğrencilerine daha iyi hizmet sunmayı ve bu öğrencilerin iş gücü piyasasına erişimini kolaylaştırarak kurumun bu konudaki çalışma kapasitesini artırmayı amaçlıyor. Üniversite öğrencilerinin okuldan işe geçiş sürecinde AB ve Türkiye tarafından sunulan fırsatlarla ilgili farkındalığın artırılması da hedefleniyor. Ankara merkezli yürütülecek projede, Adana, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Malatya ve Samsun'da da yerel faaliyetler yürütülecek. Hedef en az yüzde 50 kız öğrenci Projenin hedef kitlesini yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil olan öğrenciler ile KYK il müdürlükleri ve üniversitelerin öğrenci işleri personeli oluşturuyor. Katılımcıların en az yüzde 50'sinin kız öğrenci olmasının hedeflendiği proje ile 7 ilde yaklaşık 40 bin öğrenciye ulaşılması planlanıyor. Öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantıları, konferanslar ve çalıştaylar düzenlenecek proje kapsamında, ilgili konularda ihtiyaç analizleri, KYK çalışanlarına yönelik kapasite geliştirme çalışmaları, internet tabanlı Öğrenci Bilgi Sistemi'nin güçlendirilmesine yönelik bölgesel toplantılar, hizmet kalitesi standardı ve kontrol listesi oluşturulması, AB ülkelerindeki çalışmalara yönelik karşılaştırmalar, KYK yurtlarındaki sosyal çalışmacılar, psikologlar ve İŞKUR meslek danışmanları için eğitimlerin yanı sıra AB finansmanlı bursların etki değerlendirmesi gibi araştırma faaliyetleri de yapılacak. Yeni akademik takvimle 7 ildeki KYK yurtlarında başlatılacak projenin içerik ve planlama çalışmaları sürüyor.

22 Adı : MEMURLAR.NET Bağlantı : Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek Memurlar.Net Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunca, gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan dezavantajlı üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon avro bütçeli proje uygulanacak. 07 Haziran :23 Yazdır Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunca, gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan dezavantajlı üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon avro bütçeli proje uygulanacak. 07 Haziran :23 Devamını gör Selma Kasap Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunca (KYK), gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon avro bütçeli proje uygulamaya konulacak. AB ve Türkiye eş finansmanı ile yürütülen ve bu yılın ocak ayında başlatılan 1 milyon 950 bin avroluk proje, gelecek yılın temmuz ayında tamamlanacak. Proje, üniversiteler ve istihdam politikaları ile ilgili çalışan diğer kurumlar arasındaki işbirliğini güçlendirerek, dezavantajlı yükseköğrenim öğrencilerine daha iyi hizmet sunmayı ve bu öğrencilerin iş gücü piyasasına erişimini kolaylaştırarak kurumun bu konudaki çalışma kapasitesini artırmayı amaçlıyor. Üniversite öğrencilerinin okuldan işe geçiş sürecinde AB ve Türkiye tarafından sunulan fırsatlarla ilgili farkındalığın artırılması da hedefleniyor. Ankara merkezli yürütülecek projede, Adana, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Malatya ve Samsun'da da yerel faaliyetler yürütülecek. Hedef en az yüzde 50 kız öğrenci Projenin hedef kitlesini yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil olan öğrenciler ile KYK il müdürlükleri ve üniversitelerin öğrenci işleri personeli oluşturuyor. Katılımcıların en az yüzde 50'sinin kız öğrenci olmasının hedeflendiği proje ile 7 ilde yaklaşık 40 bin öğrenciye ulaşılması planlanıyor.

23 Adı : MYMEMUR.COM.TR Bağlantı : GSB Kredi ve Yurtlar Kurumu'ndan öğrencilere istihdam desteği Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından gelecek eğitim öğretim yılında yurtlarda kalan dezavantajlı üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için proje başlatıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı na bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte üniversite yurtlarında kalan yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı tüm gruplara dahil olan üniversite öğrencileri için destek çalışmasına başlayacak. Öğrencilerin istihdamının desteklenmesi için proje bütçesinden 2 milyon Avro kullanılacak. Avrupa Birliği (AB) ve Türkiye ile birlikte ortak yürütülen ve Ocak 2016 yılı itibarıyla başlanan proje gelecekyıl Temmuz ayında sona erecek eğitim öğretim yılı akademik takviminin başlamasıyla yapılacak proje ile üniversiteler diğer bir çok kurum arasındaki işbirliği güçlendirilecek ve üniversitelerdeki özellikle dezavantajlı öğrencilerin iş gücü piyasasına erişiminin sağlanması için çalışmalar yapılacak. Üniversite öğrencilerinin okuldan iş hayatına geçiş sürecinde AB ve Türkiye tarafından sunulan fırsatlarla farkındalık da arttırılacak. Proje Ankara merkezli yürütülecek ve ayrıca Adana, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Malatya ve Samsun'da da faaliyetler yapılacak. Yapılacak olan bu proje ile özellikle üniversitelerde hedef kitle olan yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil olan öğrenciler ile KYK il müdürlükleri ve üniversitelerin öğrenci işleri personeli oluşturuyor. Katılımcıların en az yüzde 50'sinin kız öğrenci olmasının hedeflendiği proje ile 7 ilde yaklaşık 40 bin öğrenciye ulaşılması planlanıyor. Öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantıları, konferanslar ve çalıştaylar düzenlenecek proje kapsamında Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK), İŞKUR ve bir çok kurum ile ortak çalışmalar yürütülecek yeni akademik takvimi ile 7 ildeki Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında başlatılacak projenin planlaması devam etmekte olduğu açıklandı.

24 Adı : OGRETMENDIYARI.COM Bağlantı : KYK'dan dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunca, gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan dezavantajlı üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon avro bütçeli proje uygulanacak. 07 Haziran 2016 Salı 12:28Bu haber kez okundu. Selma Kasap Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunca (KYK), gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon avro bütçeli proje uygulamaya konulacak. AB ve Türkiye eş finansmanı ile yürütülen ve bu yılın ocak ayında başlatılan 1 milyon 950 bin avroluk proje, gelecek yılın temmuz ayında tamamlanacak. Proje, üniversiteler ve istihdam politikaları ile ilgili çalışan diğer kurumlar arasındaki işbirliğini güçlendirerek, dezavantajlı yükseköğrenim öğrencilerine daha iyi hizmet sunmayı ve bu öğrencilerin iş gücü piyasasına erişimini kolaylaştırarak kurumun bu konudaki çalışma kapasitesini artırmayı amaçlıyor. Üniversite öğrencilerinin okuldan işe geçiş sürecinde AB ve Türkiye tarafından sunulan fırsatlarla ilgili farkındalığın artırılması da hedefleniyor. Ankara merkezli yürütülecek projede, Adana, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Malatya ve Samsun'da da yerel faaliyetler yürütülecek. Hedef en az yüzde 50 kız öğrenci Projenin hedef kitlesini yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil olan öğrenciler ile KYK il müdürlükleri ve üniversitelerin öğrenci işleri personeli oluşturuyor. Katılımcıların en az yüzde 50'sinin kız öğrenci olmasının hedeflendiği proje ile 7 ilde yaklaşık 40 bin öğrenciye ulaşılması planlanıyor.

25 Adı : OGUNHABER.COM Bağlantı : Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunca, gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan dezavantajlı üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon avro bütçeli proje uygulanacak. Haber: Ozan Koltuk Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunca (KYK), gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon avro bütçeli proje uygulamaya konulacak. AB ve Türkiye eş finansmanı ile yürütülen ve bu yılın ocak ayında başlatılan 1 milyon 950 bin avroluk proje, gelecek yılın temmuz ayında tamamlanacak. Proje, üniversiteler ve istihdam politikaları ile ilgili çalışan diğer kurumlar arasındaki işbirliğini güçlendirerek, dezavantajlı yükseköğrenim öğrencilerine daha iyi hizmet sunmayı ve bu öğrencilerin iş gücü piyasasına erişimini kolaylaştırarak kurumun bu konudaki çalışma kapasitesini artırmayı amaçlıyor. Üniversite öğrencilerinin okuldan işe geçiş sürecinde AB ve Türkiye tarafından sunulan fırsatlarla ilgili farkındalığın artırılması da hedefleniyor. Ankara merkezli yürütülecek projede, Adana, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Malatya ve Samsun'da da yerel faaliyetler yürütülecek. Hedef en az yüzde 50 kız öğrenci Projenin hedef kitlesini yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil olan öğrenciler ile KYK il müdürlükleri ve üniversitelerin öğrenci işleri personeli oluşturuyor. Katılımcıların en az yüzde 50'sinin kız öğrenci olmasının hedeflendiği proje ile 7 ilde yaklaşık 40 bin öğrenciye ulaşılması planlanıyor.

26 Adı : PERSONELMEBHABER.NET Bağlantı : Dezavantajlı öğrenci istihdamı için bakanlıktan destek Yurtlarda barınan ve türü sıkıntıları bulunan dezavantajlı öğrencilerin istihdamı için bakanlık harekete geçti. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunca, gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan dezavantajlı üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon avro bütçeli proje uygulanacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunca (KYK), gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon avro bütçeli proje uygulamaya konulacak. AB ve Türkiye eş finansmanı ile yürütülen ve bu yılın ocak ayında başlatılan 1 milyon 950 bin avroluk proje, gelecek yılın temmuz ayında tamamlanacak. Proje, üniversiteler ve istihdam politikaları ile ilgili çalışan diğer kurumlar arasındaki işbirliğini güçlendirerek, dezavantajlı yükseköğrenim öğrencilerine daha iyi hizmet sunmayı ve bu öğrencilerin iş gücü piyasasına erişimini kolaylaştırarak kurumun bu konudaki çalışma kapasitesini artırmayı amaçlıyor. Üniversite öğrencilerinin okuldan işe geçiş sürecinde AB ve Türkiye tarafından sunulan fırsatlarla ilgili farkındalığın artırılması da hedefleniyor. Ankara merkezli yürütülecek projede, Adana, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Malatya ve Samsun'da da yerel faaliyetler yürütülecek. Hedef en az yüzde 50 kız öğrenci Projenin hedef kitlesini yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil olan öğrenciler ile KYK il müdürlükleri ve üniversitelerin öğrenci işleri personeli oluşturuyor. Katılımcıların en az yüzde 50'sinin kız öğrenci olmasının hedeflendiği proje ile 7 ilde yaklaşık 40 bin öğrenciye ulaşılması planlanıyor.

27 Adı : TUMHABER.COM Bağlantı : Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunca, gelecek akademik yılın başından bu yana yurtlarda olan dezavantajlı üniversite talebelerinin istihdamının desteklenmesi için tahmini 2 milyon euro bütçeli proje yapılacak. 07 Haziran 2016 Salı 11:51 Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunca (KYK), gelecek akademik yılın başından bu yana yurtlarda olan fakir ya da fakirlik riski taşıyan, engelli ve öbür dezavantajlı gruplara dahil üniversite talebelerinin istihdamının desteklenmesi için tahmini 2 milyon euro bütçeli proje uygulamaya konulacak. AB ve Türkiye eş finansmanıyla sürdürülen ve bu yılın ocakta ayı içinde başlatılan 1 milyon 950 bin euro'luk proje, gelecek yılın temmuz ayı içinde bitirecek. Proje, üniversiteler ve istihdam siyasetleri konusunda çalışan öbür müesseseler arasındaki işbirliğini güçlendirerek, dezavantajlı yükseköğrenim talebelerine daha iyi hizmet sunmayı ve bu talebelerin iş gücü piyasasına erişimini kolaylaştırarak müessesenin bu konudaki iş kapasitesini artırmayı hedefliyor. Üniversite talebelerinin okuldan işe geçiş sürecinde AB ve Türkiye tarafından getirilen fırsatlarla ilgili farkındalığın artırılması da amaçlaniyor. Ankara merkezli yürütülecek projede, Adana, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Malatya ve Samsun'da da mahalli faaliyetler yürütülecek. Hedef en az yüzde 50 kız öğrenci Projenin hedef kitlesini fakir ya da fakirlik riski taşıyan, engelli ve öbür dezavantajlı gruplara katılan öğrenciler ile KYK il müdürlükleri ve üniversitelerin öğrenci işleri elemanı oluşturuyor. Katılımcıların en az yüzde 50'sinin kız öğrenci meydana gelmesinin amaçlandığı proje ile 7 ilde tahmini 40 bin öğrenciye erişilmesi tasarılanıyor.

28 Adı : TURKISHEXPODIRECTORY.COM Bağlantı : Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına bakanlıktan destek! Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına bakanlıktan destek! Yurtlarda kalan dezavantajlı üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon avro bütçeli proje uygulanacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunca, gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan dezavantajlı üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon avro bütçeli proje uygulanacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumunca (KYK), gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon avro bütçeli proje uygulamaya konulacak. AB ve Türkiye eş finansmanı ile yürütülen ve bu yılın ocak ayında başlatılan 1 milyon 950 bin avroluk proje, gelecek yılın temmuz ayında tamamlanacak. Proje, üniversiteler ve istihdam politikaları ile ilgili çalışan diğer kurumlar arasındaki işbirliğini güçlendirerek, dezavantajlı yükseköğrenim öğrencilerine daha iyi hizmet sunmayı ve bu öğrencilerin iş gücü piyasasına erişimini kolaylaştırarak kurumun bu konudaki çalışma kapasitesini artırmayı amaçlıyor. Üniversite öğrencilerinin okuldan işe geçiş sürecinde AB ve Türkiye tarafından sunulan fırsatlarla ilgili farkındalığın artırılması da hedefleniyor. Ankara merkezli yürütülecek projede, Adana, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Malatya ve Samsun'da da yerel faaliyetler yürütülecek. Hedef en az yüzde 50 kız öğrenci Projenin hedef kitlesini yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil olan öğrenciler ile KYK il müdürlükleri ve üniversitelerin öğrenci işleri personeli oluşturuyor. Katılımcıların en az yüzde 50'sinin kız öğrenci olmasının hedeflendiği proje ile 7 ilde yaklaşık 40 bin öğrenciye ulaşılması planlanıyor.

29 Adı : YENISAFAK.COM Bağlantı : Dezavantajlı öğrencilerin istihdamına destek Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından, gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan dezavantajlı üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon avro bütçeli proje uygulanacak. Bu yılın ocak ayında başlatılan proje gelecek yılın temmuz ayında tamamlanacak.projenin hedef kitlesini yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil olan öğrenciler ile KYK il müdürlükleri ve üniversitelerin öğrenci işleri personeli oluşturuyor Internet Haber Merkezi 12:36 Haziran 07, 2016 AA Katılımcıların en az yüzde 50'sinin kız öğrenci olmasının hedeflendiği proje ile 7 ilde yaklaşık 40 bin öğrenciye ulaşılması planlanıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafndan, gelecek akademik yılın başından itibaren yurtlarda kalan yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil üniversite öğrencilerinin istihdamının desteklenmesi için yaklaşık 2 milyon avro bütçeli proje uygulamaya konulacak. AB ve Türkiye eş finansmanı ile yürütülen ve bu yılın ocak ayında başlatılan 1 milyon 950 bin avroluk proje, gelecek yılın temmuz ayında tamamlanacak.proje, üniversiteler ve istihdam politikaları ile ilgili çalışan diğer kurumlar arasındaki işbirliğini güçlendirerek, dezavantajlı yükseköğrenim öğrencilerine daha iyi hizmet sunmayı ve bu öğrencilerin iş gücü piyasasına erişimini kolaylaştırarak kurumun bu konudaki çalışma kapasitesini artırmayı amaçlıyor. Üniversite öğrencilerinin okuldan işe geçiş sürecinde AB ve Türkiye tarafından sunulan fırsatlarla ilgili farkındalığın artırılması da hedefleniyor.ankara merkezli yürütülecek projede, Adana, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Malatya ve Samsun'da da yerel faaliyetler yürütülecek. Hedef en az yüzde 50 kız öğrenci Projenin hedef kitlesini yoksul veya yoksulluk riski taşıyan, engelli ve diğer dezavantajlı gruplara dahil olan öğrenciler ile KYK il müdürlükleri ve üniversitelerin öğrenci işleri personeli oluşturuyor. Katılımcıların en az yüzde 50'sinin kız öğrenci olmasının hedeflendiği proje ile 7 ilde yaklaşık 40 bin öğrenciye ulaşılması planlanıyor.

BARTIN ÜNİVERSİTESİ VE ALT KOORDİNATÖRLÜKLERİN 2016 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI

BARTIN ÜNİVERSİTESİ VE ALT KOORDİNATÖRLÜKLERİN 2016 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI BARTIN ÜNİVERSİTESİ PROJE VE TEKNOLOJİ OFİSİ GENEL KOORDİNATÖRLÜĞÜ VE ALT KOORDİNATÖRLÜKLERİN 2016 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI Ocak-2016 PROJE VE TEKNOLOJİ OFİSİNİN (PTO) 2016 YILI ÇALIŞMA PROGRAMI Proje ve

Detaylı

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM

T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM T. C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ ENGELLİ ÖĞRENCİ BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1: Bu yönergenin amacı, Selçuk Üniversitesinde öğrenim görmekte olan engelli öğrencilerin

Detaylı

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI YÜKSEK ÖĞRENİM KREDİ VE YURTLAR KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2016 YILI KURUMSAL MALİ DURUM VE BEKLENTİLER RAPORU STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI ANKARA TEMMUZ 2016 1 KURUMSAL

Detaylı

SPOR DAMA MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

SPOR DAMA MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü SPOR DAMA MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2013 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı karşıya olması ve daha karmaşık bir

Detaylı

Erasmus Programı. Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Faaliyeti NİHAİ RAPOR FORMU

Erasmus Programı. Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Faaliyeti NİHAİ RAPOR FORMU Erasmus Programı Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Faaliyeti NİHAİ RAPOR FORMU Yurtdışındaki öğrenim dönemini tamamlayarak kendi yükseköğretim kurumuna dönen öğrenciden alınan sözel rapor Deneyimleriniz

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EYLÜL AYI DİN ÖĞRETİMİ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI

2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EYLÜL AYI DİN ÖĞRETİMİ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI EYLÜL AYI DİN ÖĞRETİMİ MESLEKİ ÇALIŞMA PROGRAMI Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce 2014-2015 eğitim öğretim yılına hazırlık kapsamında Eylül ayının ilk

Detaylı

T. C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ ENGELSİZ ÜNİVERSİTE BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Amaç

T. C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ ENGELSİZ ÜNİVERSİTE BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar. Amaç T. C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ ENGELSİZ ÜNİVERSİTE BİRİMİ YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1: Bu yönergenin amacı, Necmettin Erbakan Üniversitesinde öğrenim görmekte

Detaylı

ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI BAŞVURU ÇAĞRISI ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI BAŞVURU ÇAĞRISI

ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI BAŞVURU ÇAĞRISI ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI BAŞVURU ÇAĞRISI ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI w w w. i s t a n b u l a b. co m ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI 1 ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI 2 ŞEHİR EŞLEŞTİRME PROGRAMI İstanbul AB ye Hazırlanıyor Projesi Şehir Eşleştirme Programı

Detaylı

HASTA VE YAŞLI HİZMETLERİ HASTA KABUL İŞLEMLERİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

HASTA VE YAŞLI HİZMETLERİ HASTA KABUL İŞLEMLERİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü HASTA VE YAŞLI HİZMETLERİ HASTA KABUL İŞLEMLERİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2010 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim

Detaylı

Gazi Üniversitesi Patent Destek Birimi Deneyimleri

Gazi Üniversitesi Patent Destek Birimi Deneyimleri Teknoloji Transfer Destekleri ve Fikri Mülkiyet Hakları Ankara, 17 Ekim, 2011 Gazi Üniversitesi Patent Destek Birimi Deneyimleri A. Özge Eken Uzman Gazi Üniversitesi, Ankara İçerik Patent Destek Birimi

Detaylı

SPOR ORYANTİRİNG YILDIZLAR(12-16 YAŞ) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

SPOR ORYANTİRİNG YILDIZLAR(12-16 YAŞ) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü SPOR ORYANTİRİNG YILDIZLAR(12-16 YAŞ) MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2013 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı karşıya

Detaylı

Sekizinci ve Son Toplantı BaĢkentte

Sekizinci ve Son Toplantı BaĢkentte Yerel Yönetimler için Çevre Yönetimi Eğitimleri Sekizinci ve Son Toplantı BaĢkentte Prof.Dr. Mustafa Öztürk: Her belediye kendi iklim politikasını oluşturmalı, sektörlere göre azaltım planını ortaya koymalıdır.

Detaylı

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ

T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ÖN LİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI YATAY GEÇİŞ YÖNERGESİ Amaç MADDE 1 (1) Bu yönergenin amacı, ön lisans ve lisans programlarına devam eden öğrencilerin Karabük Üniversitesi ndeki

Detaylı

ADALET MESLEK ELEMANI

ADALET MESLEK ELEMANI TANIM Adli yargı ve infaz kurumlarında hakim ve savcılara yardımcı eleman olarak çalışan kişidir. A- GÖREVLER - Vatandaşların başvurularını kaydeder, - Bu başvuruları mahkemelere iletir, - Yargıçların

Detaylı

TARIM TEKNOLOJİLERİ PEYZAJ PROJESİ UYGULAMA MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

TARIM TEKNOLOJİLERİ PEYZAJ PROJESİ UYGULAMA MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü TARIM TEKNOLOJİLERİ PEYZAJ PROJESİ UYGULAMA MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2012 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı

Detaylı

GIDA TEKNOLOJİSİ İŞLETMELERDE HİJYEN MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

GIDA TEKNOLOJİSİ İŞLETMELERDE HİJYEN MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü GIDA TEKNOLOJİSİ İŞLETMELERDE HİJYEN MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2012 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı karşıya

Detaylı

TARIM TEKNOLOJİLERİ MEYVELERDE HASAT VE MUHAFAZA MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

TARIM TEKNOLOJİLERİ MEYVELERDE HASAT VE MUHAFAZA MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü TARIM TEKNOLOJİLERİ MEYVELERDE HASAT VE MUHAFAZA MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2012 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile

Detaylı

EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ BASİT NAKIŞ İĞNE TEKNİKLERİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ BASİT NAKIŞ İĞNE TEKNİKLERİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ BASİT NAKIŞ İĞNE TEKNİKLERİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2009 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim

Detaylı

EĞİTİM GELECEĞİM KEP İL KONFERANSINA HOŞ GELDİNİZ

EĞİTİM GELECEĞİM KEP İL KONFERANSINA HOŞ GELDİNİZ EĞİTİM GELECEĞİM KEP İL KONFERANSINA HOŞ GELDİNİZ Proje Kapsamında 3 Kişilik İl Koordinasyon Ekibi Oluşturulmuştur. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı kurumlarımızdan 3 öğretmen projeyi yürütmek adına görevlendirilmiştir.

Detaylı

EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ SANAYİ MAKİNESİNDE TÜRK NAKIŞLARI DESENİ HAZIRLAMA MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ SANAYİ MAKİNESİNDE TÜRK NAKIŞLARI DESENİ HAZIRLAMA MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ SANAYİ MAKİNESİNDE TÜRK NAKIŞLARI DESENİ HAZIRLAMA MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2013 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde

Detaylı

EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ DEKORATİF AHŞAP SÜSLEME MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ DEKORATİF AHŞAP SÜSLEME MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ DEKORATİF AHŞAP SÜSLEME MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2009 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim

Detaylı

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ AÇIK ALAN SATICILARI EĞİTİMİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ AÇIK ALAN SATICILARI EĞİTİMİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ AÇIK ALAN SATICILARI EĞİTİMİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2012 ANKARA ÖNSÖZ Günümüzde mesleklerin değişim

Detaylı

3. Aşağıda belirtilen takvime uygun olarak işlemlerin gerçekleştirilmesi, 30 Mart 2016 Sistemin açılması

3. Aşağıda belirtilen takvime uygun olarak işlemlerin gerçekleştirilmesi, 30 Mart 2016 Sistemin açılması EK-1 a. İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerince Kurum Standartları Sistemi Uygulama Öncesi Tamamlanması Gereken Çalışmalar 1. Kurum Standartları Sisteminin amacına uygun olarak işlemesini sağlamak üzere sistemin

Detaylı

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Eczacılık Fakültesi HİZMET ENVANTERİ TABLOSU

T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ Eczacılık Fakültesi HİZMET ENVANTERİ TABLOSU Ek-1 T.C. GAZİ ÜNİVERSİTESİ HİZMET ENVANTERİ TABLOSU SIRA NO KURUM KODU STANDART DOSYA PLANI KODU HİZMETİN ADI HİZMETİN TANIMI HİZMETİN DAYANAĞI MEVZUATIN ADI VE MADDE NUMARASI HİZMETTEN YARARLANANLAR

Detaylı

BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİK DANIŞMA GÖREVLİSİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİK DANIŞMA GÖREVLİSİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİK DANIŞMA GÖREVLİSİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2009 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim

Detaylı

TÜBİTAK Lisans Destek Programları. Mustafa Öztürk 03/16/2016

TÜBİTAK Lisans Destek Programları. Mustafa Öztürk 03/16/2016 TÜBİTAK Lisans Destek Programları Mustafa Öztürk 03/16/2016 Destekler 2209-A Üniversite Öğrencileri Yurt İçi Araştırma Projeleri Destek Programı 2209-B Sanayi Odaklı Lisans Bitirme Tezi Destekleme Programı

Detaylı

İNŞAAT TEKNOLOJİSİ DEPREME DAYANIKLI YAPILARDA BETON- BETONARME DENEYLERİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

İNŞAAT TEKNOLOJİSİ DEPREME DAYANIKLI YAPILARDA BETON- BETONARME DENEYLERİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü İNŞAAT TEKNOLOJİSİ DEPREME DAYANIKLI YAPILARDA BETON- BETONARME DENEYLERİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2013 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde

Detaylı

EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ KEÇE YAPIMI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ KEÇE YAPIMI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ KEÇE YAPIMI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2013 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı karşıya

Detaylı

SPOR KĠCK BOKS (BEYAZ KUġAK) MODÜLER PROGRAMI (YETERLĠĞE DAYALI)

SPOR KĠCK BOKS (BEYAZ KUġAK) MODÜLER PROGRAMI (YETERLĠĞE DAYALI) T.C. MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü SPOR KĠCK BOKS (BEYAZ KUġAK) MODÜLER PROGRAMI (YETERLĠĞE DAYALI) 2011 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı karşıya

Detaylı

HUKUK ADLİ KALEM İŞLERİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

HUKUK ADLİ KALEM İŞLERİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü HUKUK ADLİ KALEM İŞLERİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2009 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı karşıya olması

Detaylı

SPOR ATLETĠZM MODÜLER PROGRAMI (YETERLĠĞE DAYALI)

SPOR ATLETĠZM MODÜLER PROGRAMI (YETERLĠĞE DAYALI) T.C. MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü SPOR ATLETĠZM MODÜLER PROGRAMI (YETERLĠĞE DAYALI) 2011 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı karşıya olması ve daha karmaşık

Detaylı

IV. ENGELSİZ ÜNİVERSİTELER ÇALIŞTAYI 11-12 MART 2010 EGE ÜNİVERSİTESİ İZMİR

IV. ENGELSİZ ÜNİVERSİTELER ÇALIŞTAYI 11-12 MART 2010 EGE ÜNİVERSİTESİ İZMİR IV. ENGELSİZ ÜNİVERSİTELER ÇALIŞTAYI 11-12 MART 2010 EGE ÜNİVERSİTESİ İZMİR Çalıştaya, PDR yüksek lisans öğrencisi Elif EMĠR, Psikoloji lisans öğrencisi Hüseyin NERGĠZ ve Sosyoloji Bölümü Araş. Gör. Çiğdem

Detaylı

ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ 3-6 YAŞ ÇOCUK ETKİNLİKLERİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ 3-6 YAŞ ÇOCUK ETKİNLİKLERİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ 3-6 YAŞ ÇOCUK ETKİNLİKLERİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2013 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim

Detaylı

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ GAZİANTEP MUTFAĞI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ GAZİANTEP MUTFAĞI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ GAZİANTEP MUTFAĞI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2013 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı

Detaylı

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ

KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ T.C. KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ Yılı Ocak-Haziran Dönemi Kurumsal Mali Durum ve Beklentiler Raporu STRATEJİ GELİŞTİRME DAİRE BAŞKANLIĞI TEMMUZ - 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanunu nun 30. maddesi

Detaylı

AHŞAP TEKNOLOJİSİ AHŞAP HEDİYELİK EŞYA YAPIMCISI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

AHŞAP TEKNOLOJİSİ AHŞAP HEDİYELİK EŞYA YAPIMCISI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü AHŞAP TEKNOLOJİSİ AHŞAP HEDİYELİK EŞYA YAPIMCISI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2008 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim

Detaylı

İNSAN KIYMETLERİ YÖNETİMİ 4

İNSAN KIYMETLERİ YÖNETİMİ 4 İNSAN KIYMETLERİ YÖNETİMİ 4 İKY PLANLANMASI 1)Giriş 2)İK planlanması 3)İK değerlendirilmesi 4)İK ihtiyacının belirlenmesi 2 İnsanların ihtiyaçları artmakta ve ihtiyaçlar giderek çeşitlenmektedir. İhtiyaçlardaki

Detaylı

KİŞİSEL GELİŞİM VE EĞİTİM İMAM HATİP, MÜEZZİN KAYYIM VE KUR AN KURSU ÖĞRETİCİLİĞİ YETERLİK SINAVINA HAZIRLIK MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

KİŞİSEL GELİŞİM VE EĞİTİM İMAM HATİP, MÜEZZİN KAYYIM VE KUR AN KURSU ÖĞRETİCİLİĞİ YETERLİK SINAVINA HAZIRLIK MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü KİŞİSEL GELİŞİM VE EĞİTİM İMAM HATİP, MÜEZZİN KAYYIM VE KUR AN KURSU ÖĞRETİCİLİĞİ YETERLİK SINAVINA HAZIRLIK MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

Detaylı

SANAT TARİHÇİSİ TANIM. Türkiye de ve dünyada yapılmış sanat eserlerini kronolojik gelişme ve yöresel boyutlarında inceleyen ve değerlendiren kişidir.

SANAT TARİHÇİSİ TANIM. Türkiye de ve dünyada yapılmış sanat eserlerini kronolojik gelişme ve yöresel boyutlarında inceleyen ve değerlendiren kişidir. TANIM Türkiye de ve dünyada yapılmış sanat eserlerini kronolojik gelişme ve yöresel boyutlarında inceleyen ve değerlendiren kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN - Sanat tarihçisi; resim,

Detaylı

ELEKTRİK-ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ PLC VE OPERATÖR PANELİ PROGRAMLAMA GELİŞTİRME VE UYUM EĞİTİMİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

ELEKTRİK-ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ PLC VE OPERATÖR PANELİ PROGRAMLAMA GELİŞTİRME VE UYUM EĞİTİMİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ELEKTRİK-ELEKTRONİK TEKNOLOJİSİ PLC VE OPERATÖR PANELİ PROGRAMLAMA GELİŞTİRME VE UYUM EĞİTİMİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2014 ANKARA

Detaylı

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU KALİTE HEDEFLERİ VE AKSİYON PLANI

YABANCI DİLLER YÜKSEKOKULU KALİTE HEDEFLERİ VE AKSİYON PLANI Sayfa 1/6 Kalite Hedefleri 1.Yüksekokulumuz, üniversitemizin değişik programlarında öğrenim görmeye hak kazanan İngilizce bilgisi yeterli düzeyde olmayan öğrencilere temel dil becerilerini (okuma, yazma,

Detaylı

Panel: Kayağın geleceği ve antrenör modeli Moderatör: Yrd. Doç. Dr. Özer Ayık Antrenör Eğitimi

Panel: Kayağın geleceği ve antrenör modeli Moderatör: Yrd. Doç. Dr. Özer Ayık Antrenör Eğitimi Panel: Kayağın geleceği ve antrenör modeli Moderatör: Yrd. Doç. Dr. Özer Ayık Antrenör Eğitimi Prof. Dr. Caner Açıkada Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu acikada@hacettepe.edu.tr

Detaylı

SPOR YÜZME MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

SPOR YÜZME MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü SPOR YÜZME MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2012 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı karşıya olması ve daha karmaşık

Detaylı

AVRUPA BİRLİĞİ PROJELERİ

AVRUPA BİRLİĞİ PROJELERİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ STRATEJİK PLANLAMA YEREL PROJELER AVRUPA BİRLİĞİ PROJELERİ 1) GİRİŞ; A) Müdürlüğümüz bünyesindeki AR-GE birimi Strateji Geliştirme şubesinden sorumlu Müdür Yardımcısı başkanlığında;

Detaylı

GIDA TEKNOLOJİSİ PESTİL ÜRETİMİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

GIDA TEKNOLOJİSİ PESTİL ÜRETİMİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü GIDA TEKNOLOJİSİ PESTİL ÜRETİMİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2011 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı karşıya

Detaylı

AİLE VE TÜKETİCİ BİLİMLERİ EV YEMEKLERİ HAZIRLAMA MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

AİLE VE TÜKETİCİ BİLİMLERİ EV YEMEKLERİ HAZIRLAMA MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü AİLE VE TÜKETİCİ BİLİMLERİ EV YEMEKLERİ HAZIRLAMA MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2010 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim

Detaylı

DEVLET KEMER TAKIYOR. Kamu Aracı Kullanan Sürücüler ve Kurum Yöneticileri için Emniyet Kemeri Kullanımı Farkındalık Projesi. Doç. Dr.

DEVLET KEMER TAKIYOR. Kamu Aracı Kullanan Sürücüler ve Kurum Yöneticileri için Emniyet Kemeri Kullanımı Farkındalık Projesi. Doç. Dr. 1 DEVLET KEMER TAKIYOR Kamu Aracı Kullanan Sürücüler ve Kurum Yöneticileri için Emniyet Kemeri Kullanımı Farkındalık Projesi Doç. Dr. Tuncay DURNA 27.02.2015 2 Paydaşlar İPA Türkiye Bölümü Başkanlığı TUGAM

Detaylı

YÖNETİM MUHASEBESİ ve Uygulamaları

YÖNETİM MUHASEBESİ ve Uygulamaları YÖNETİM MUHASEBESİ ve Uygulamaları Prof. Dr. Gürbüz GÖKÇEN Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Yrd. Doç. Dr. Hakan ÇELENK Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi Yrd. Doç. Dr. Emre HORASAN Kafkas Üniversitesi

Detaylı

TARIM TEKNOLOJİLERİ TOPRAK İŞLEME-ARAZİ TEMİZLEME VE TESVİYE ALET MAKİNELERİ BAKIM VE ONARIM MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

TARIM TEKNOLOJİLERİ TOPRAK İŞLEME-ARAZİ TEMİZLEME VE TESVİYE ALET MAKİNELERİ BAKIM VE ONARIM MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü TARIM TEKNOLOJİLERİ TOPRAK İŞLEME-ARAZİ TEMİZLEME VE TESVİYE ALET MAKİNELERİ BAKIM VE ONARIM MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2012 ANKARA

Detaylı

Horizon 2020 Marie Sklodowska Curie Araştırma Programları ve Bursları

Horizon 2020 Marie Sklodowska Curie Araştırma Programları ve Bursları Horizon 2020 Marie Sklodowska Curie Araştırma Programları ve Bursları Numan GÖLÜKCÜ Ulusal İrtibat Noktası İzmir Üniversitesi 08 Ocak 2015, Perşembe Sunum İçeriği Marie Skłodowska Curie Terminolojisi Marie

Detaylı

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI SAĞLIĞIN GELİŞTİRİLMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI SAĞLIĞIN GELİŞTİRİLMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI SAĞLIĞIN GELİŞTİRİLMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK SİSTEMİNİN GÜÇLENDİRİLMESİ VE DESTEKLENMESİ PROJESİ KAPSAMINDA ALINACAK DANIŞMANLAR İÇİN İSTİHDAM DUYURUSU İLGİ BİLDİRİMİNE DAVET İkraz

Detaylı

Dünya Bankası Gençliğin Sesi Grubu Gençlik ve Yönetişim Çalışma Grubu Raporu

Dünya Bankası Gençliğin Sesi Grubu Gençlik ve Yönetişim Çalışma Grubu Raporu Dünya Bankası Gençliğin Sesi Grubu Gençlik ve Yönetişim Çalışma Grubu Raporu Yönetişim Tanımı: Bir ülkedeki karar alma süreçlerinde ve alınan kararların uygulanmasında ilgili tüm paydaşların etkin rol

Detaylı

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ AŞÇI ÇIRAĞI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ AŞÇI ÇIRAĞI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü YİYECEK İÇECEK HİZMETLERİ AŞÇI ÇIRAĞI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2008 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı

Detaylı

Çukurova Üniversitesi İş Sağlığı & Güvenliği Uygulamaları

Çukurova Üniversitesi İş Sağlığı & Güvenliği Uygulamaları Çukurova Üniversitesi İş Sağlığı & Güvenliği Uygulamaları Prof. Dr. Ferdi TANIR Ç.Ü. Tıp Fakültesi Halk Sağlığı AD. Ç.Ü. İSG Eğitim, Uygulama & Araştırma Merkezi ÇİSAM/ADANA Türkiye İş Sağlığı & Güvenliği

Detaylı

GİRESUN KOBİ LERİNİN İHRACAT EĞİTİM İHTİYACI ARAŞTIRMA RAPORU

GİRESUN KOBİ LERİNİN İHRACAT EĞİTİM İHTİYACI ARAŞTIRMA RAPORU Export Giresun Projesi GİRESUN KOBİ LERİNİN İHRACAT EĞİTİM İHTİYACI ARAŞTIRMA RAPORU Ocak 16 Bu Rapor, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı Kapsamında Hazırlanmıştır.

Detaylı

GAZĠOSMANPAġA ÜNĠVERSĠTESĠ PROJE DESTEK OFĠSĠ KOORDĠNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESĠ

GAZĠOSMANPAġA ÜNĠVERSĠTESĠ PROJE DESTEK OFĠSĠ KOORDĠNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESĠ GAZĠOSMANPAġA ÜNĠVERSĠTESĠ PROJE DESTEK OFĠSĠ KOORDĠNATÖRLÜĞÜ YÖNERGESĠ BĠRĠNCĠ BÖLÜM Amaç, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1- (1) Bu Yönergenin amacı, Gaziosmanpaşa Üniversitesi bünyesinde kurulan Proje

Detaylı

EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ HAFİF DÜZEYDE ZİHİNSEL ENGELLİLER İÇİN BASİT NAKIŞ İĞNE TEKNİKLERİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ HAFİF DÜZEYDE ZİHİNSEL ENGELLİLER İÇİN BASİT NAKIŞ İĞNE TEKNİKLERİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ HAFİF DÜZEYDE ZİHİNSEL ENGELLİLER İÇİN BASİT NAKIŞ İĞNE TEKNİKLERİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2015 ANKARA

Detaylı

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ ÖNLİSANS VE LİSANS DÜZEYİNDEKİ PROGRAMLAR ARASINDA YATAY GEÇİŞ ESASLARINA İLİŞKİN YÖNERGE Amaç ve Kapsam MADDE 1 BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Bu Yönergenin amacı,

Detaylı

HAYVAN YETİŞTİRİCİLİĞİ

HAYVAN YETİŞTİRİCİLİĞİ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü HAYVAN YETİŞTİRİCİLİĞİ SÜRÜ YÖNETİCİLİĞİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2013 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı karşıya

Detaylı

ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ÇOCUK BAKIM ELEMANI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ÇOCUK BAKIM ELEMANI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ÇOCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ ÇOCUK BAKIM ELEMANI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2013 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı

Detaylı

EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ HAFİF DÜZEYDE OTİZMİ OLAN ENGELLİLER İÇİN TIĞ ÖRGÜ PARA KESESİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ HAFİF DÜZEYDE OTİZMİ OLAN ENGELLİLER İÇİN TIĞ ÖRGÜ PARA KESESİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ HAFİF DÜZEYDE OTİZMİ OLAN ENGELLİLER İÇİN TIĞ ÖRGÜ PARA KESESİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2015 ANKARA 1

Detaylı

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz 2014-2015 eğitim öğretim

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz 2014-2015 eğitim öğretim SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU 6 Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz 2014-2015 eğitim öğretim döneminde açılmış olup Çocuk Gelişimi (I. ve II. Öğretim), İlk ve Acil Yardım (I. ve II. Öğretim),

Detaylı

SANAT VE TASARIM ALANI TEZHİP MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

SANAT VE TASARIM ALANI TEZHİP MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü SANAT VE TASARIM ALANI TEZHİP MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2009 ANKARA 1 ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı karşıya

Detaylı

GÜDÜMLÜ PROJE DESTEĞİ

GÜDÜMLÜ PROJE DESTEĞİ GÜDÜMLÜ PROJE DESTEĞİ 2 GÜDÜMLÜ PROJE DESTEĞİ NEDİR? Güdümlü Proje Desteği, bölgesel gelişmenin hızlandırılması, bölgenin rekabet edebilirliğinin güçlendirilmesi ve bölgedeki iş ortamının iyileştirilmesi

Detaylı

BAHÇECİLİK ÖRTÜ ALTI SEBZE YETİŞTİRİCİLİĞİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

BAHÇECİLİK ÖRTÜ ALTI SEBZE YETİŞTİRİCİLİĞİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü BAHÇECİLİK ÖRTÜ ALTI SEBZE YETİŞTİRİCİLİĞİ MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2010 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile

Detaylı

EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ BEBEK ODASI HAZIRLAMA MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ BEBEK ODASI HAZIRLAMA MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ BEBEK ODASI HAZIRLAMA MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2013 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı

Detaylı

Küresel Rekabet Edilebilirlikte Beyin Göçü ve Beyin Kazanımı Konferansı. Boğaziçi Üniversitesi 22.12.2011

Küresel Rekabet Edilebilirlikte Beyin Göçü ve Beyin Kazanımı Konferansı. Boğaziçi Üniversitesi 22.12.2011 Küresel Rekabet Edilebilirlikte Beyin Göçü ve Beyin Kazanımı Konferansı Boğaziçi Üniversitesi 22.12.2011 Tuğba Arslan Kantarcıoğlu AB Çerçeve Programları Ulusal Koordinasyon Ofisi İçerik 1) Beyin Dolaşımı

Detaylı

EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ DEKORATİF TABLO YAPIMI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ DEKORATİF TABLO YAPIMI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ DEKORATİF TABLO YAPIMI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2013 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı

Detaylı

GİYİM ÜRETİM TEKNOLOJİSİ KADIN ELBİSE DİKİMİ MODÜL PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

GİYİM ÜRETİM TEKNOLOJİSİ KADIN ELBİSE DİKİMİ MODÜL PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü GİYİM ÜRETİM TEKNOLOJİSİ KADIN ELBİSE DİKİMİ MODÜL PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2014 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı

Detaylı

TEKSTİL TEKNOLOJİSİ DÜZ DOKUMACI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

TEKSTİL TEKNOLOJİSİ DÜZ DOKUMACI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü TEKSTİL TEKNOLOJİSİ DÜZ DOKUMACI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2014 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı karşıya olması

Detaylı

EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ İŞİTME ENGELLİLER İÇİN DEKORATİF EV AKSESUARLARI HAZIRLAMA MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ İŞİTME ENGELLİLER İÇİN DEKORATİF EV AKSESUARLARI HAZIRLAMA MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ İŞİTME ENGELLİLER İÇİN DEKORATİF EV AKSESUARLARI HAZIRLAMA MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2015 ANKARA ÖN SÖZ

Detaylı

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL ÖNCESİ, İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM OKULLARI İÇİN REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ YILSONU ÇALIŞMA RAPORU

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL ÖNCESİ, İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM OKULLARI İÇİN REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ YILSONU ÇALIŞMA RAPORU T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL ÖNCESİ, İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM OKULLARI İÇİN REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA HİZMETLERİ YILSONU ÇALIŞMA RAPORU Okulunuzda rehberlik ve psikolojik danışma hizmetleri

Detaylı

Erasmus+ Stratejik Ortaklıklar. Celil YAMAN Mesleki Eğitim Koordinatörü

Erasmus+ Stratejik Ortaklıklar. Celil YAMAN Mesleki Eğitim Koordinatörü Erasmus+ Stratejik Ortaklıklar Celil YAMAN Mesleki Eğitim Koordinatörü Stratejik Ortaklıklar AE2 - Yenilik ve İyi Uygulamaların Değişimi İçin İşbirliği: Stratejik Ortaklıklar Bilgi Ortaklıkları Sektörel

Detaylı

Giresun Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı 2014

Giresun Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı 2014 Giresun Eğitimde İyi Örnekler Çalıştayı Çağrı Mektubu Yirmi birinci yüzyılda eğitim programlarının öğrencilere çok yönlü, soyut, eleştirel, yaratıcı, bağımsız düşünme, problem çözme, etkili iletişim becerileri

Detaylı

EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ HAFİF DÜZEYDE ZİHİNSEL ENGELLİLER İÇİN DEKORATİF TABLO YAPIMI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ HAFİF DÜZEYDE ZİHİNSEL ENGELLİLER İÇİN DEKORATİF TABLO YAPIMI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ HAFİF DÜZEYDE ZİHİNSEL ENGELLİLER İÇİN DEKORATİF TABLO YAPIMI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2015 ANKARA ÖN

Detaylı

ÜNİVERSİTE&OKUL VE SEKTÖR BULUŞMASI TOPLANTISI DÜZENLENDİ.

ÜNİVERSİTE&OKUL VE SEKTÖR BULUŞMASI TOPLANTISI DÜZENLENDİ. ÜNİVERSİTE&OKUL VE SEKTÖR BULUŞMASI TOPLANTISI DÜZENLENDİ. 23.05.2016 Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz ev sahipliğinde, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu kararı doğrultusunda, Üniversite Okul ve

Detaylı

SPORCULAR için YURT DIŞI EĞiTiM DANIŞMANLIĞI

SPORCULAR için YURT DIŞI EĞiTiM DANIŞMANLIĞI SPORCULAR için YURT DIŞI EĞiTiM DANIŞMANLIĞI SPORCULAR İÇİN YURT DIŞI EĞİTİM DANIŞMANLIĞI NEDİR? Sporcu-öğrencilerin, akademik ve sportif kariyer hedeflerine uygun olarak ABD de spor bursu ile üniversite

Detaylı

DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENİ

DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENİ TANIM Çalıştığı eğitim kurumunda, öğrencilere, din kültürü ve ahlak bilgisi ile ilgili eğitim veren kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN Din kültürü ve ahlak bilgisi ile ilgili hangi

Detaylı

EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ KEÇE AKSESUARLARI YAPIMI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ KEÇE AKSESUARLARI YAPIMI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü EL SANATLARI TEKNOLOJİSİ KEÇE AKSESUARLARI YAPIMI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2013 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile

Detaylı

Dünya Nüfus Günü, 2016

Dünya Nüfus Günü, 2016 Sayı: 21508 01 Temmuz 2016 Saat: 10:00 Dünya Nüfus Günü, 2016 Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) tarafından, her yıl 11 Temmuz Dünya Nüfus Günü nde, nüfusun önemli konularını ele alan bir tema belirlenmekte

Detaylı

ATÇILIK İŞLETMECİLİĞİ MESLEK ELEMANI

ATÇILIK İŞLETMECİLİĞİ MESLEK ELEMANI TANIM At yetiştirme çiftliklerinin, haraların, aşım istasyonlarının, idman pistlerinin ve hipodromun çeşitli bölümlerinin işletilmesinde görev alan yardımcı meslek elemanıdır. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ,

Detaylı

SPOR. FUTBOL (9-10 YAġ GRUPLARI) MODÜLER PROGRAMI (YETERLĠĞE DAYALI)

SPOR. FUTBOL (9-10 YAġ GRUPLARI) MODÜLER PROGRAMI (YETERLĠĞE DAYALI) T.C. MĠLLĠ EĞĠTĠM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü SPOR FUTBOL (9-10 YAġ GRUPLARI) MODÜLER PROGRAMI (YETERLĠĞE DAYALI) 2011 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı karşıya olması

Detaylı

1- KONTROL ORTAMI. Eylem Kod No. Öngörülen Eylem veya Eylemler KOS 1.3-E1. verilecektir. İlgili personele eğitim. KOS 1.2-E1 verilecektir.

1- KONTROL ORTAMI. Eylem Kod No. Öngörülen Eylem veya Eylemler KOS 1.3-E1. verilecektir. İlgili personele eğitim. KOS 1.2-E1 verilecektir. 1- KONTROL ORTAMI Standart Kod No Kamu İç Kontrol Standardı ve Genel Şartı Mevcut Durum Eylem Kod No Öngörülen Eylem veya Eylemler Sorumlu Birim veya Çalışma grubu üyeleri İşbirliği Yapılacak Birim Çıktı/

Detaylı

GIDA TEKNOLOJİSİ REÇEL VE MARMELAT YAPIM ELEMANI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

GIDA TEKNOLOJİSİ REÇEL VE MARMELAT YAPIM ELEMANI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü GIDA TEKNOLOJİSİ REÇEL VE MARMELAT YAPIM ELEMANI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2008 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim

Detaylı

SUSFOOD Sustainable Food Production and Consumption Sürdürülebilir Gıda Üretimi ve Tüketimi

SUSFOOD Sustainable Food Production and Consumption Sürdürülebilir Gıda Üretimi ve Tüketimi SUSFOOD Sustainable Food Production and Consumption Sürdürülebilir Gıda Üretimi ve Tüketimi AHMET BUDAKLIER GIDA MÜHENDİSİ Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Hayvan Sağlığı, Gıda ve Yem

Detaylı

FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENİ

FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENİ TANIM Çalıştığı eğitim kurumunda, öğrencilere, fen bilgisi konularıyla (fizik, kimya, biyoloji) ilgili eğitim veren kişidir. A- GÖREVLER Fen bilgisi konusu ile ilgili hangi bilgi, beceri, tutum ve davranışların,

Detaylı

MOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ DİZEL POMPA VE ENJEKTÖR AYARCISI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

MOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ DİZEL POMPA VE ENJEKTÖR AYARCISI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü MOTORLU ARAÇLAR TEKNOLOJİSİ DİZEL POMPA VE ENJEKTÖR AYARCISI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2008 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin

Detaylı

KADIN ERKEK EŞİTLİĞİ YÖNETİM KOMİTESİ (CDEG) Avrupa Konseyi Kadın Erkek Eşitliğinden Sorumlu. 7. Bakanlar Konferansı TASLAK EYLEM PLANI

KADIN ERKEK EŞİTLİĞİ YÖNETİM KOMİTESİ (CDEG) Avrupa Konseyi Kadın Erkek Eşitliğinden Sorumlu. 7. Bakanlar Konferansı TASLAK EYLEM PLANI KADIN ERKEK EŞİTLİĞİ YÖNETİM KOMİTESİ (CDEG) Avrupa Konseyi Kadın Erkek Eşitliğinden Sorumlu 7. Bakanlar Konferansı TASLAK EYLEM PLANI Hukuki ve fiili toplumsal cinsiyet eşitliğinin gerçekleştirilmesine

Detaylı

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE ART BOYA MALZEMELERİ KIRTASİYE VE TURİZM DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (LUKAS

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE ART BOYA MALZEMELERİ KIRTASİYE VE TURİZM DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (LUKAS MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI HAYAT BOYU ÖĞRENME GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İLE ART BOYA MALZEMELERİ KIRTASİYE VE TURİZM DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ (LUKAS PortART TÜRKİYE TEMSİLCİLİĞİ) İŞBİRLİĞİNDE SANATSAL VE HOBİ ALANLARINDA

Detaylı

İş kazalarında yaşamını yitiren binlerce işçinin anısına...

İş kazalarında yaşamını yitiren binlerce işçinin anısına... GÜVENLİK KÜLTÜRÜ İş kazalarında yaşamını yitiren binlerce işçinin anısına... KÜLTÜR Geçmiş davranışlar Kültür Gelecekteki davranışlar (Bozkurt, V. (2005), Değişen Dünyada Sosyoloji, 3, Aktüel Yayınları,

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Uluslararası Akademik İlişkiler Birimi

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Uluslararası Akademik İlişkiler Birimi Tarih ve Sayı: 09/04/2016-131511 T.C. Sayı :67038262-203.01.05.01- Konu :Proje Tabanlı Mevlana Değişimi Başvuru Çağrısı hk. SU ÜRÜNLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Yükseköğretim Kurumlarımızın uluslararasılaşma

Detaylı

Kent Konseyi nin Temel Misyonu

Kent Konseyi nin Temel Misyonu Kent Konseyi nin Temel Misyonu Kent Konseyi bir icra organı değildir. Kent Konseyi bir öneri organı gibi çalışır, projeler geliştirir, bunları sunar. Uygun olanlar, icracı kuruluşlar tarafından hayata

Detaylı

İNŞAAT TEKNOLOJİSİ SERAMİK KARO KAPLAMACI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI)

İNŞAAT TEKNOLOJİSİ SERAMİK KARO KAPLAMACI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü İNŞAAT TEKNOLOJİSİ SERAMİK KARO KAPLAMACI MODÜLER PROGRAMI (YETERLİĞE DAYALI) 2013 ANKARA ÖN SÖZ Günümüzde mesleklerin değişim ile karşı karşıya

Detaylı

Tuba ÖZDİNÇ. Örgün Eğitim

Tuba ÖZDİNÇ. Örgün Eğitim ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ-II Dersin Adı Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi-II Dersin Kodu 630920 Dersin Türü Dersin Seviyesi Dersin AKTS Kredisi Haftalık Ders Saati Zorunlu Önlisans 2 AKTS 2 (Kuramsal)

Detaylı

HİBE VEREN KURUMLAR TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ

HİBE VEREN KURUMLAR TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ HİBE VEREN KURUMLAR TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ Gaziantep ve AB Projeleri SIRASI KURULUŞ SÖZLEŞME ADEDİ YÜZDESİ HİBE TUTARI ( ) YÜZDESİ 1 Ankara 206 6,39 23.461.895,52 5,83 2 İstanbul 203 6,29 25.963.219,98

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Sistemi Modeller ve Süreçler

Anadolu Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Sistemi Modeller ve Süreçler Anadolu Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Sistemi Modeller ve Süreçler Prof.Dr. Aydın Ziya ÖZGÜR Yrd.Doç.Dr. M. Emin MUTLU Anadolu Üniversitesi, Açıköğretim Fakültesi Yükseköğretimde Uzaktan Eğitim Paneli

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

ÖZGEÇMİŞ. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 1. Adı Soyadı : Mustafa Naci KULA ÖZGEÇMİŞ İletişim Bilgileri Adres Telefon Mail : Üniversitesi, İlahiyat Fakültesi, Eskişehir, Türkiye : 0(535) 445 83 50 / 0(222) 217 57 57 / 6052 : nkula@yahoo.com 2.

Detaylı

OTOMOTİV MÜHENDİSİ TANIM. Kamyon, otobüs, minibüs, otomobil gibi motorlu kara taşıtlarını planlayan ve üretimini denetleyen kişidir.

OTOMOTİV MÜHENDİSİ TANIM. Kamyon, otobüs, minibüs, otomobil gibi motorlu kara taşıtlarını planlayan ve üretimini denetleyen kişidir. TANIM Kamyon, otobüs, minibüs, otomobil gibi motorlu kara taşıtlarını planlayan ve üretimini denetleyen kişidir. A- GÖREVLER KULLANILAN ARAÇ, GEREÇ VE EKİPMAN Otomotiv mühendisinin görevleri makine mühendisinin

Detaylı

GELENEKSEL EL SANATLARI TEKNİKERİ

GELENEKSEL EL SANATLARI TEKNİKERİ TANIM Geçmişten gelen geleneksel el sanat örneklerini, teknoloji ile kendi öz değerlerini birleştirerek, turizm, ekonomi ve kültürümüze katkıda bulunacak el sanat ürünlerini tasarlama, geliştirme ve uygulama

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2007 2010 STRATEJİK PLANI

GAZİ ÜNİVERSİTESİ KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2007 2010 STRATEJİK PLANI GAZİ ÜNİVERSİTESİ KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 2007 2010 STRATEJİK PLANI 1. GİRİŞ 1982 yılında kurulan Kamu Yönetimi Bölümümüzün 2007 2010 yılları stratejik plan ve hedeflerini ortaya koymayı amaçlayan bu çalışmada;

Detaylı