Servis Tanımı 4/12/2011

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Servis Tanımı 4/12/2011"

Transkript

1 Servis Tanımı 1 Cebim HerYerde servisi ile GSM aboneleri kendi telefon ve sim kartlarından bağımsız şekilde gsm operatörü tarafından sunulan bu hizmetle yakınlarına her zaman ulaşabilecektir.

2 Servis Tanımı 2 Bunun için herhangi bir sim kart ve cep telefonu, ankesörlü telefon, gsm operatörü tarafından kullanılmak üzere belirli yerlere yerleştirilmiş özel cihazlar veya bir bilgisayar ve internet bağlantısı yeterli olacaktır.

3 Servis Tanımı 3 Servis için kullanılan ikinci şahsın telefonuna hiç bir şekilde ücretlendirme yapılmayacak ve tahsilat bu servisi kullanan kişinin hattından sağlanacaktır, diğer yöntemlerle sisteme erişimde ise sistem kullanım ücreti yine GSM operatörü tarafından belirlenecektir.

4 Kimler Bu Servisten Yararlanır? 4 Cebim HerYerde servisi an itibariyle telefonu herhangi bir sebeple kullanıma uygun olmayan abonelere hitap etmektedir. Şarjı bitmiş aboneler Telefonunu kaybetmiş aboneler Herhangi bir sebeple teknik arıza yaşayan abone Telefon kullanımının yasaklandığı bölgede bulunan aboneler Yurtdışında bulunan aboneler

5 Kullanım Kolaylığı 5 Servise erişim bir çok yönden mümkün olmalı Herhangi bir cep telefonu Ankesörlü telefonlar GSM operatörünün kuracağı sisteme direkt bağlı cihazlar İnternet bağlantısı olan bir bilgisayar, yeni nesil telefon veya tablet bilgisayarlar.

6 Erişim 6 1-Herhangi Bir Cep Telefonu Servisi kullanmak isteyen abone herhangi bir cep telefonu aracılığı ile sisteme tahsis edilmiş kısa numarayı arayarak sesli yanıt sistemine girer ve kendisinden istenen kimlik doğrulamasını gerçekleştirerek aramasını yapar.

7 Erişim 7 2-Ankesörlü Telefonlar Servisi kullanmak isteyen abone herhangi bir ankesörlü telefon aracılığı ile sisteme tahsis edilmiş numarayı arayarak sesli yanıt sistemine girer ve kendisinden istenen kimlik doğrulamasını gerçekleştirerek aramasını yapar, bu kullanım için arama kartı seçeneğinin dışında ankesör hizmetini veren firma ile anlaşma yapılıp kullanım maliyeti aşağı çekilebilir veya ücretsiz hatlar üzerinden kullanıcı sisteme girebilir(0 811 numaraları uygundur.)

8 Erişim 8 3-GSM Operatörü tarafından kurulacak sistemler Bu yöntemle erişim için GSM operatörü kullanımın yoğun olacağı bölgelere kendi sim kartlarını içeren arama cihazları yerleştirecek ve bu cihazlardan sisteme erişim mümkün olacak.

9 Erişim 9 Cihazlar nereye kurulacak? Alışveriş merkezlerine Üniversitelere İş merkezlerinin yoğun olduğu bölgelere Popüler buluşma noktalarına Otogarlara Hava alanlarına Metro iskeleleri ve vapur istasyonlarına Kışlalara

10 Erişim 10 4-Bilgisayar İnternete bağlı bir bilgisayar aracılığı ile sisteme erişim internet üzerinden sağlanıp kullanıma izin verilir, bağlantı voip(voice over ip) ile sağlanır ve çağrı başlatma ücreti maliyeti sıfırlanır.

11 Erişim 11 5-Yeni Nesil Telefon veya Tabletler Bu cihazlara uygun mobil aplikasyonlar ile sisteme erişim sağlanabilir ve kullanım kolaylığı en üst seviyeye çekilmiş olur, 3G dışında Wi-Fi ile de kullanıcılar sisteme erişebilecekler.

12 Servis Nasıl Çalışacak? 12 Abone çeşitli şekillerde servise erişebilecektir, erişim sonrasında yapılacak yönlendirme ile kullanıcının aramak istediği numara bilgisi istenecek ve kullanıcı tuşlamayı yapıp görüşmeye başlayacaktır, bu arama servisi kullanan kişinin kendi ücret tarifesiyle kendi faturasına yansıtılacak ve servis için ekstra ücret konusuna yine GSM operatörü karar verecektir.

13 Aranacak Numara Bilinmiyorsa? 13 Kullanıcı numarayı bilmiyorsa aramayı nasıl gerçekleştirecek? Tam bu aşamada ses tanıma sistemi devreye girecektir, sesli yanıt servisinde aramak istediğiniz numarayı tuşlayın bilgisinden sonra, rehberden arama seçeneği devreye girecektir, peki bu sistem nasıl çalışacak?

14 Aranacak Numara Bilinmiyorsa? 14 Rehber Yedekleme Öncelikle bu servisi kullanmak isteyen abonelerden telefon rehberlerini olarak belirlenmiş bir formatta manuel(excel, csv, txt vs vs..) internet üzerinden veya GSM operatörünün belirleyeceği bir yöntemle sisteme yüklemeleri istenecektir.

15 Aranacak Numara Bilinmiyorsa? 15 Son olarak kullanıcının yapması gereken tek şey arayacağı numarayı sisteme yüklediği şekilde sesli bir şekilde telafuz etmektir, bu aşamada ses tanıma sistemi devreye girecek söylenen ismi metin haline çevirip kullanıcının yüklediği rehberden eşleme yaparak o numarayı arayacaktır.

16 Ücretlendirme 16 Ücretlendirme servisi kullanan abonenin hattına yapılacak ve extra kullanım bedeline GSM operatörü karar verecektir, bu erişim şekline göre değişebilir veya sabit tutulabilir, servisi hem ön ödemeli hem de faturalı hat sahibi abonelerin kullanması mümkündür.

17 Kimler Kullanır? 17 Telefonu kullanıma uygun olmayan aboneler dışında, Askerler Öğrenciler Yurt dışına çıkan aboneler tarafından da yoğun olarak kullanılabilecek bir servistir.

18 Kimler Kullanır? 18 Askerler, civarında bir asker topluluğu yılın her döneminde görev yapmakta ve cep telefonu kullanamamaktadır, bu servisle mevcut abonelerin dışında diğer askerler de bu sisteme sahip operatörü tercih edecektir, bu da yüzbinlerce yeni abone anlamına gelir.

19 Kimler Kullanır? 19 Yurtdışına çıkan abonler!! Yurt dışında bulunan ve roaming masrafı ödemek istemeyen aboneler, internet üzerinden sisteme bağlanacak ve aramak istediği kişi ile yurt içindeymiş gibi konuşacak ve faturasına normal tarifesinden yansıtılacaktır.

20 Kazanç 20 Bir GSM abonesinin ortalama konuşma süresi 240 dakika civarındadır, asker kitlesinden sağlanacak kullanıcı sayısı, roaimng müşterileri ve telefonunu kullanamayan abonelerden gelecek milyonlarca dakika hem trafik hacmi hem abone sayısı hem de mali konuda gözle görülür bir kazanç sağlayacaktır.

21 Aranan Kişi!! 21 Cebim HerYerde servisi ile aranan kişinin hiç bir şekilde sistem ile bağlantısı olmayacak ve aranan telefonda arayan kişinin sisteme kayıtlı olduğu numara görünecektir.

22 22

23 23

24 24

VODAFONE 1 TL DAKİKA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 1 TL DAKİKA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Cep Avantaj Mini Süper 1 TL DAKİKA Kampanyası ndan ( Kampanya ) Cep Avantaj Midi Tarifesi 1 TL DAKİKA Kampanyası ndan ( Kampanya ) Cep Avantaj Her Yöne Tarifesi

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, İş Ortağım Benim İşim Süper Tarifesi İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya 1 ) İş Ortağım Benim İşim Mega Tarifesi İndirim Kampanyası ndan ( Kampanya 2 ) (birlikte

Detaylı

VODAFONE 5 TL YE AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 5 TL YE AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan 5 TL ye Avantaj Kampanyasından (Kampanya) Cep Avantaj Midi 5 TL YE AVANTAJ Paketine ( Paket 1 ) Cep Avantaj Heryöne 5 TL YE AVANTAJ Paketine ( Paket 2 ) Dahil

Detaylı

VODAFONE YILLIK PAKETLER TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE YILLIK PAKETLER TAAHHÜTNAMESİ ye, VODAFONE YILLIK PAKETLER TAAHHÜTNAMESİ (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Yıllık Paketler Kampanyası ndan ( Kampanya ) Kampanya Dahilindeki Paket İsmi Yıllık Haftasonu Paket 1 Yıllık Gece Paket

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone +1 TL ye Katlayan Kampanya Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan +1 TL ye Katlayan Kampanyası ndan ( Kampanya ) Esnaf Avantaj Mini Her Yöne+ tarifesine ( Tarife 1 ) Esnaf Avantaj

Detaylı

2N STARGATE. 1 ISDN PRI portuilebağlantı. Telefon Santralinde mevcut PRI port a bağlanabilir. Ayrıca PRI port yatırımı yapılmasına gerek yoktur.

2N STARGATE. 1 ISDN PRI portuilebağlantı. Telefon Santralinde mevcut PRI port a bağlanabilir. Ayrıca PRI port yatırımı yapılmasına gerek yoktur. 2N STARGATE PRI FCT Akıllı geri arama Geri arama otomatik yönlendirme Sisteme dışarıdan erişim: DISA Cevapsız aramada SMS bildirimi SIM Kartlar arası dengeli trafik dağılımı ve sınırlama Ölçeklenebilir

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Yeni +1 TL ye Katlayan Kampanya Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Yeni +1 TL ye Katlayan Kampanyası ndan ( Kampanya ) Esnaf Avantaj Mini Her Yöne+ tarifesine ( Tarife 1 )

Detaylı

Yeni Cep Limitsiz Tarifeleri Cep Limitsiz Vodafone + Sabit Hat

Yeni Cep Limitsiz Tarifeleri Cep Limitsiz Vodafone + Sabit Hat Cep Limitsiz Vodafone Yeni Cep Limitsiz Tarifeleri Cep Limitsiz Vodafone + Sabit Hat Vodafone + Sabit Hat ve 1000 Dakika Diğer Ceplere Aylık Ücret 35 TL 55 TL 75 TL Diğer Operatör Şebeke içi 25 kr Limitsiz

Detaylı

VODAFONE 1 TL YE 1000 ESNAF AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 1 TL YE 1000 ESNAF AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan 1 TL ye 1000 Esnaf Avantaj Kampanyası ndan (Kampanya) Esnaf Avantaj Mini Süper tarifesinde 1 TL ye 1000 Esnaf Avantaj Paketi ne Esnaf Avantaj Her Yöne Ekstra tarifesinde

Detaylı

VODAFONE MARKALI CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE MARKALI CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen VODAFONE Markalı Cihaz Kampanyası ndan yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip GSM Abonelik Sözleşmesi

Detaylı

VODAFONE 1 TL YE AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 1 TL YE AVANTAJ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan 1 TL ye Avantaj Kampanyasından (Kampanya) Cep Avantaj Mini Heryöne+ 1 TL YE AVANTAJ Paketine ( Paket 1 ) Cep Avantaj Mini Süper 1 TL YE AVANTAJ Paketine ( Paket

Detaylı

VODAFONE SAMSUNG GALAXY POCKET CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE SAMSUNG GALAXY POCKET CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Samsung Pocket Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

VODAFONE AKILLI BAS KONUŞ BİREYSEL SERVİS SÖZLEŞMESİ

VODAFONE AKILLI BAS KONUŞ BİREYSEL SERVİS SÖZLEŞMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Akıllı Bas Konuş Servisi nden ( Servis ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi

Detaylı

VODAFONE SAMSUNG GALAXY POCKET S5301 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE SAMSUNG GALAXY POCKET S5301 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone Samsung Galaxy Pocket S5301 Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım

Detaylı

VODAFONE KURUMSAL BLACKBERRY 9320 KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE KURUMSAL BLACKBERRY 9320 KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone Kurumsal Blackberry 9320 Kampanyası Ek Ödeme Kurgusu ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek-2 de listesi verilen GSM

Detaylı

Uyumlu 1 Fırsat Tarifesi

Uyumlu 1 Fırsat Tarifesi Uyumlu 1 Fırsat Tarifesi o Tarife faturalı bireysel abonelerin kullanımı içindir. o Uyumlu 1 Fırsat Tarifesi kullanan aboneler aylık kontratsız 44 TL karşılığında, yurtiçi heryöne 750 dakika arama, yurt

Detaylı

BLACKBERRY 9220 KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

BLACKBERRY 9220 KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ BLACKBERRY 9220 KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) BLACKBERRY 9220 KAMPANYASI ndan ( Kampanya ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone iphone 3G S Kampanyasından (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip Abonelik

Detaylı

VODAFONE iphone 4 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ KONTRATLI MOBİL İNTERNET PAKETLERİ

VODAFONE iphone 4 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ KONTRATLI MOBİL İNTERNET PAKETLERİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone iphone 4 Kampanyası ndan yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli,...numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi ile

Detaylı

VODAFONE iphone 4 8GB CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE iphone 4 8GB CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone iphone 4 Kampanyası ndan (kısaca Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli,...numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip Abonelik

Detaylı

VODAFONE 958 BRANDY CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 958 BRANDY CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone 958 Brandy Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip

Detaylı

İşinizi Kolaylaştıran Servisler Tanıtım Sunumu

İşinizi Kolaylaştıran Servisler Tanıtım Sunumu İşinizi Kolaylaştıran Servisler Tanıtım Sunumu İşinizi Kolaylaştıran Servisler Nedir? Müşterilerinizi daha yakından tanımanızı, analizler doğrultusunda doğru müşterilere doğru hizmetleri sunulmasını, şirket

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone iphone 3G S Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli,...numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip Abonelik

Detaylı

VODAFONE HTC EXPLORER CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE HTC EXPLORER CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen VODAFONE HTC Explorer Cihaz Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, EK- 2 de verilen GSM hatları için imzaladığımız Vodafone Tip GSM

Detaylı

Yeni nesil iletişimde kaliteli çözümünüz: PbxMaster Ip Santral Sistemi

Yeni nesil iletişimde kaliteli çözümünüz: PbxMaster Ip Santral Sistemi Çağrı Alın Çağrı Yapın Yeni nesil iletişimde kaliteli çözümünüz: PbxMaster Ip Santral Sistemi PbxMaster, yazılım tabanlı olarak SAZAK Telekom tarafından geliştirilmiş yeni nesil santral sistemidir. PbxMaster

Detaylı

VODAFONE Blackberry 9320 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE Blackberry 9320 CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone Blackberry 9320 Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

2006 yılında Türksat A.Ş. nin çağrı merkezini kurup, 5 yıl süreyle işlettik.

2006 yılında Türksat A.Ş. nin çağrı merkezini kurup, 5 yıl süreyle işlettik. Biz Kimiz Faaliyetlerimize 2002 yılında çok şubeli şirketlerin merkez ve şubeleri arasındaki telefon görüşmelerinin ücretsiz yapmasını sağlayan altyapı projeleri gerçekleştirerek başladık. Süreç içerisinde

Detaylı

VODAFONE HTC WILDFIRE S CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE HTC WILDFIRE S CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen VODAFONE Wildfire S Cihaz Kampanyası ndan yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip GSM Abonelik

Detaylı

VODAFONE KURUMSAL BLACKBERRY 9300 KAMPANYASI 24 AYLIK KURGU TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE KURUMSAL BLACKBERRY 9300 KAMPANYASI 24 AYLIK KURGU TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Kurumsal Blackberry 9300 Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek-2 de listesi verilen GSM hatlarımız için

Detaylı

BİLECİK ÜNİVERSİTESİ IP TELEFON SİSTEMİ

BİLECİK ÜNİVERSİTESİ IP TELEFON SİSTEMİ BİLECİK ÜNİVERSİTESİ IP TELEFON SİSTEMİ Bilecik Üniversitesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı 12.01.2012 Neden IP Telefon (1/9) 2 Önceki santral hurdadan hibe idi 15 sene öncesinin teknolojisi. Maksimum

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Internet Paylaşımı Tabletler Kampanyaları Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım Internet Paylaşımı Tabletler Kampanyaları Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Internet Paylaşımı Tabletler Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen hatlarımız

Detaylı

VODAFONE 958 BRANDY KURUMSAL CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE 958 BRANDY KURUMSAL CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone 958 Brandy Kurumsal Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek-2 de listesi verilen GSM hatlarımız için

Detaylı

VODAFONE HTC SENSATION XE CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE HTC SENSATION XE CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen VODAFONE HTC Sensation XE Cihaz Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

VODAFONE KURUMSAL IPHONE 3GS KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI 24 / 36 AYLIK KURGU TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE KURUMSAL IPHONE 3GS KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI 24 / 36 AYLIK KURGU TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Kurumsal iphone 3GS Kampanyası Ek Ödeme Kurgusu ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek-2 de listesi verilen GSM hatlarımız

Detaylı

VODAFONE SMART CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE SMART CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen VODAFONE Smart Cihaz Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip Abonelik

Detaylı

Turkcell Europe Faturalı Hat Hizmet Tanımlaması

Turkcell Europe Faturalı Hat Hizmet Tanımlaması Turkcell Europe Faturalı Hat Hizmet Tanımlaması Turkcell Europe GmbH (bunden böyle Turkcell olarak anılacaktır), mevcut teknik ve işletmesel olanaklar çerçevesinde, mobil telefon bağlantılarının yanı sıra

Detaylı

VODAFONE KURUMSAL NOKIA 1280 KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE KURUMSAL NOKIA 1280 KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Kurumsal Nokia 1280 Kampanyası ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek-2 de listesi verilen GSM hatlarımız için imzaladığımız

Detaylı

DİYABET PAKETİ (24 AY) KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

DİYABET PAKETİ (24 AY) KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ DİYABET PAKETİ (24 AY) KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin 20 Aralık 2017 tarihine kadar geçerli olacak ( AVEA ) DİYABET PAKETİ 24 AY KAMPANYASI ndan ( Kampanya )... adresinde mukim...

Detaylı

VODAFONE HTC EXPLORER CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE HTC EXPLORER CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen VODAFONE Explorer Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip Abonelik

Detaylı

KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Blackberry 9360 Blackberry 9790 Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, Ek-2 de listesi verilen GSM hatlarım

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Benim İşim Samsung Galaxy S III Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi

Detaylı

Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası Taahhütnamesi

Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Small tarifesine ( Tarife 1 ) İnternetli Esnaf Medium tarifesine ( Tarife

Detaylı

Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri

Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri MOBİL PAZARLAMA Dünya da ve Türkiye de Mobil in Yeri Dünyada 1,5 milyar insan akıllı telefon kullanıyor. Türkiye de kadınların %44 ü, erkeklerin %56 sı akıllı telefon kullanıyor. Cep telefonu kullanıcılarının

Detaylı

TT Ofis, TTNET Bayi ya da Çağrı Merkezi ne talebinizi bildirmeniz yeterlidir. Bu özellik talebinizi

TT Ofis, TTNET Bayi ya da Çağrı Merkezi ne talebinizi bildirmeniz yeterlidir. Bu özellik talebinizi TTNET Alo kullanım kolaylıkları nedir? Nasıl faydalanabilirim? Clip (Arayan Numaranın Aranan Abone Cihazında Görünmesi) Telefonunuzu arayan abonenin numarasının görünmesi özelliğidir. Bu özellik hattınıza

Detaylı

TTNET MOBİL 3G KADEMELİ 1GB GİRİŞ PAKETİ SIKÇA SORULAN SORULAR

TTNET MOBİL 3G KADEMELİ 1GB GİRİŞ PAKETİ SIKÇA SORULAN SORULAR TTNET MOBİL 3G KADEMELİ 1GB GİRİŞ PAKETİ SIKÇA SORULAN SORULAR TTNET Mobil 3G Kademeli 1GB Giriş Paketi Nedir? TTNET Mobil 3G Kademeli 1GB Giriş Paketi, bilgisayarınıza takılan ve içinde SIM Kart bulunan

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Esnaf Zengin Kampanya Taahhütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan Esnaf Zengin Kampanyası ndan ( Kampanya ) Esnaf Paketi Zengin Small tarifesine ( Tarife 1 ) Esnaf Paketi Zengin Medium

Detaylı

VODAFONE NOKIA LUMIA 620 GENÇLIK TEKLIFI KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE NOKIA LUMIA 620 GENÇLIK TEKLIFI KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen VF Nokia Lumia 620 Gençlik Teklifi Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan ( Kampanya ) Faturalıya Başlangıç Kampanyası ndan Geçerli Olduğu Tarife Red li 7 Tarifesi Paket 1 Faturalıya Başlangıç Kampanyası Seçim Yukarıdaki tabloda işaretleyerek

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan ( Kampanya ) ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan ( Kampanya ) Faturalıyı Dene Kampanyası ndan Geçerli Olduğu Tarife Faturalıyı Dene Kampanyası Seçim Saçma Güzel 4 Tarifesi Paket 1 Saçma Güzel 8 Tarifesi Paket

Detaylı

Firma Adı : Firma Tebligat Adresi: IMEI No : KSK Unvanı : KSK Kod No : Firma Yetkili İmza : İmza Tarihi :.../.../...

Firma Adı : Firma Tebligat Adresi: IMEI No : KSK Unvanı : KSK Kod No : Firma Yetkili İmza : İmza Tarihi :.../.../... ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Internet Paylaşımı Yüksek Hızlı Vodem ve Cepte WiFi Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te

Detaylı

VODAFONE KURUMSAL SAMSUNG POCKET KAMPANYASI 24 AYLIK KURGU TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE KURUMSAL SAMSUNG POCKET KAMPANYASI 24 AYLIK KURGU TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Kurumsal Samsung Pocket Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek-2 de listesi verilen GSM hatlarımız için

Detaylı

VODAFONE SMART II CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE SMART II CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone Smart II Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

YENİ NESİL TELEKOM OPERATÖRÜ

YENİ NESİL TELEKOM OPERATÖRÜ HİZMETLERİMİZ KURUMSAL SES HİZMETİ Verimor Telekom un ses hizmetleriyle en basit yapılardan en kompleks yapılara kadar, firmanız için en uygun ses çözümünü alarak şehiriçi, şehirlerarası, gsm ve milletlerarası

Detaylı

Vodafone Yarına Hazırlayan Cihazlar Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Yarına Hazırlayan Cihazlar Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Yarına Hazırlayan Cihazlar Kampanyasından (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, EK 2 de belirtilen GSM hatlarım için imzaladığım

Detaylı

TTNET MOBİL ADSL Bağımsız 4 GB 3G PAKETİ SIKÇA SORULAN SORULAR

TTNET MOBİL ADSL Bağımsız 4 GB 3G PAKETİ SIKÇA SORULAN SORULAR TTNET MOBİL ADSL Bağımsız 4 GB 3G PAKETİ SIKÇA SORULAN SORULAR 1. TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4GB 12 Ay Taahhütlü Paketi Nedir? TTNET Mobil 3G ADSL Bağımsız 4 GB Paketi, bilgisayarınıza takılan ve içinde

Detaylı

İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf

İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf ye, İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf (kısaca Vodafone ) tarafından İşini Bilen Esnaf Kampanyası ndan ( Kampanya ) İşini Bilen Esnaf S tarifesine ( Tarife 1 ) İşini Bilen Esnaf M tarifesine

Detaylı

İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf

İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf ye, İşini Bilen Esnaf Kampanyası Taahütnamesi Şahıs Esnaf (kısaca Vodafone ) tarafından İşini Bilen Esnaf Kampanyası ndan ( Kampanya ) İşini Bilen Esnaf S tarifesine ( Tarife 1 ) İşini Bilen Esnaf M tarifesine

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Kurumsal İnternet Paketleri Büyük İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2

Detaylı

Firma Adı : Firma Tebligat Adresi: IMEI No : BHM Unvanı : BHM Kod No : Firma Yetkili İmza : İmza Tarihi :.../.../...

Firma Adı : Firma Tebligat Adresi: IMEI No : BHM Unvanı : BHM Kod No : Firma Yetkili İmza : İmza Tarihi :.../.../... ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Internet Paylaşımı Yüksek Hızlı MiFiKampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen hatlarımız

Detaylı

FATURANI PAYLAŞ TARİFE 1-2-3 KAMPANYASI BİREYSEL ABONE (ÇALIŞAN) TAAHHÜTNAMESİ

FATURANI PAYLAŞ TARİFE 1-2-3 KAMPANYASI BİREYSEL ABONE (ÇALIŞAN) TAAHHÜTNAMESİ FATURANI PAYLAŞ TARİFE 1-2-3 KAMPANYASI BİREYSEL ABONE (ÇALIŞAN) TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri nin ( AVEA ) Faturanı Paylaş Modeli nde 3 farklı tarife üzerinden başlattığı Kampanya uygulamasından

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business %50 İndirim Kampanyası ndan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen hatlarımız

Detaylı

Firma Adı : Firma Tebligat Adresi: IMEI No : BHM Unvanı : BHM Kod No : Firma Yetkili İmza : İmza Tarihi :.../.../...

Firma Adı : Firma Tebligat Adresi: IMEI No : BHM Unvanı : BHM Kod No : Firma Yetkili İmza : İmza Tarihi :.../.../... ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Internet Paylaşımı Yüksek Hızlı MiFiKampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen hatlarımız

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye,

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, ye, Dijital Esnaf Kampanyası Taahütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından Dijital Esnaf Kampanyası ndan ( Kampanya ) Dijital Esnaf 6 tarifesine ( Tarife 1 ) Dijital Esnaf 8 tarifesine ( Tarife 2 ) (Birlikte

Detaylı

*Tarifeye giriş için abonelerin ilgili belgeleri mağaza/ bayilere ibraz etmeleri gerekir.

*Tarifeye giriş için abonelerin ilgili belgeleri mağaza/ bayilere ibraz etmeleri gerekir. Sosyal Destek Tarifesi: * Bu tarife, engellilere, harp ve vazife şehitlerinin dul ve yetimlerine ve gazilere özel olarak sunulur. Bu aboneler hattını Vodafone'a son 30 gün içinde taşıyan, yeni hat alan

Detaylı

KURUMSAL CİHAZ VE FATURA İNDİRİMİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL CİHAZ VE FATURA İNDİRİMİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ 1. Taahhüt Süresi: ÖNYÜZ 12 ay 18 ay 24 ay 2. Taahhüt tutarı (tüm vergiler dahil TL) : 100 250 500 750 1,000 2,500 5,000 7,500 10,000 15,000 3. İndirimi istiyorum İşbu Taahhütname yi imzaladığımız tarihte

Detaylı

KURUMSAL CİHAZ VE FATURA İNDİRİMİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL CİHAZ VE FATURA İNDİRİMİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ 1. Taahhüt Süresi: ÖNYÜZ 12 ay 18 ay 24 ay 2. Taahhüt tutarı (tüm vergiler dahil TL) : 100 250 500 750 1,000 2,500 5,000 7,500 10,000 15,000 3. İndirimi istiyorum İşbu Taahhütname yi imzaladığımız tarihte

Detaylı

MogulSIM TM. Kullanım Kılavuzu

MogulSIM TM. Kullanım Kılavuzu MogulSIM TM Kullanım Kılavuzu Başlarken SIM kartı plastik bölmeden dikkatlice ayırınız. SIM kartı telefonunuza yerleştiriniz. Telefonunuzu açınız, telefonunuz mevcut ağlardan birine bağlanacaktır. Bakiyenizi

Detaylı

HAKKIMIZDA. Sınırsız, bağımsız ve kesintisiz iletişim Bringo ile iletişim, özgürlüğüne. Bringo, iletişim özgürlüğünü kısıtlayan ne varsa onun tam

HAKKIMIZDA. Sınırsız, bağımsız ve kesintisiz iletişim Bringo ile iletişim, özgürlüğüne. Bringo, iletişim özgürlüğünü kısıtlayan ne varsa onun tam br ngo ÖZGÜR KAMU br ngo ÖZGÜR KAMU HAKKIMIZDA Sınırsız, bağımsız ve kesintisiz iletişim Bringo ile iletişim, özgürlüğüne kavuştu. Fatura korkusu ve mesafe sınırı olmadan dünyanın bir ucundan başka bir

Detaylı

VODAFONE MOBİL FORM KURUMSAL SERVİS SÖZLEŞMESİ

VODAFONE MOBİL FORM KURUMSAL SERVİS SÖZLEŞMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone Mobil Form Servisi nden ( Servis ) yararlanmak istememiz sebebiyle işbu Servis Sözleşmesi ekinde (EK-2) imza tarih(ler)i ve numara(lar/s)ı belirtilerek

Detaylı

İşini Bilen Esnaf Aile Kampanyası Taahütnamesi

İşini Bilen Esnaf Aile Kampanyası Taahütnamesi ye, İşini Bilen Esnaf Aile Kampanyası Taahütnamesi (kısaca Vodafone ) tarafından İşini Bilen Esnaf Aile Kampanyası ndan ( Kampanya ) İşini Bilen Esnaf Aile tarifesine ( Tarife 2 ) İşini Bilen Esnaf L Tarfesine

Detaylı

VODAFONE AKILLI TELEFONLARDA BAHAR INDIRIMI HTC SENSATION XE VE NOKIA 701 CIHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAME

VODAFONE AKILLI TELEFONLARDA BAHAR INDIRIMI HTC SENSATION XE VE NOKIA 701 CIHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAME ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Akıllı Telefonlarda Bahar İndirimi HTC Sensation XE ve Nokia 701 Cihaz Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [

Detaylı

... adet... (...) GB internet kullanımı içeren ve kampanya süresince aylık... (...) TL

... adet... (...) GB internet kullanımı içeren ve kampanya süresince aylık... (...) TL ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Vodafone ipad Air ve Mini Retina Tablet Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen

Detaylı

TAAHHÜTNAME Tarife Taahhütname 1- Taahhüt Süresi 2-

TAAHHÜTNAME Tarife Taahhütname 1- Taahhüt Süresi 2- TAAHHÜTNAME AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Korkusuz 21 Mbps Jet Tarife sinden ( Tarife ) işbu taahhütnamede ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı bildiğimi, buna göre;

Detaylı

ESNEK VODAPARA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ÖNYÜZ

ESNEK VODAPARA KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ÖNYÜZ URUMSAL KAANYASI TAAHHÜTNAMESİ 1. Taahhüt Süresi : ÖNYÜZ 12 ay 18 ay 24 ay 2. Aylık Taahhüt tutarı (KDV ÖİV dahil TL) : 500 750 1,000 2,500 5,000 7,500 10,000 15,000 3. Fatura tutarı taahhüdünün kontrol

Detaylı

VODAFONE IPHONE 3G S KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE IPHONE 3G S KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone IPhone 3G S Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip Abonelik

Detaylı

Faturasız Esnek 19 TL Tarifesi Esasları. * Bu tarife 7-25 yaş arası bireysel faturasız abonelikler için geçerlidir.

Faturasız Esnek 19 TL Tarifesi Esasları. * Bu tarife 7-25 yaş arası bireysel faturasız abonelikler için geçerlidir. Faturasız Esnek 19 TL Tarifesi Esasları * Bu tarife 7-25 yaş arası bireysel faturasız abonelikler için geçerlidir. * Bu tarifeden son 30 günde numarasını taşıma veya yeni bir hat alarak gelen aboneler

Detaylı

TAAHHÜTNAME. Buna göre;

TAAHHÜTNAME. Buna göre; TAAHHÜTNAME AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Bireysel Kurumsal Taahhütlü İnternet Paketleri ( Paket ) işbu Taahhütname de ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı bildiğimi;

Detaylı

ESNEK VODAPARA KAMPANYASI (ALIŞVERİŞORTAĞIM) TAAHHÜTNAMESİ

ESNEK VODAPARA KAMPANYASI (ALIŞVERİŞORTAĞIM) TAAHHÜTNAMESİ KURUMSAL KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ÖNYÜZ 1. Taahhüt Süresi : 18 ay 24 ay 2. Aylık Taahhüt tutarı (KDV ÖİV dahil TL) : 250 500 750 1.000 1.500 2.000 2.500 3.000 4.000 5.000 7.500 10.000 15.000 3. Fatura

Detaylı

KUZEY KIBRIS TURKCELL PAKET / TARİFE TAAHHÜTNAMESİ

KUZEY KIBRIS TURKCELL PAKET / TARİFE TAAHHÜTNAMESİ KUZEY KIBRIS TURKCELL PAKET / TAAHHÜTNAMESİ İşbu Taahhütname, Kıbrıs Mobile Telekomünikasyon Ltd. den (bundan böyle KKTCELL olarak anılacaktır) EK-1 de belirtilen paket/tarifeden bireysel ve/veya kurumsal

Detaylı

Vodafone Yeni Yıla Özel Samsung Kampanyası Taahhütnamesi

Vodafone Yeni Yıla Özel Samsung Kampanyası Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Yeni Yıla Özel Samsung Kampanyasından (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, EK 2 de belirtilen GSM hatlarım için imzaladığım Vodafone

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Samsung Galaxy S3 Kampanya Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım Samsung Galaxy S3 Kampanya Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Samsung Galaxy S III Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip

Detaylı

VODAFONE KURUMSAL BLACKBERRY 9300 KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI 24 / 36 AYLIK KURGU TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE KURUMSAL BLACKBERRY 9300 KAMPANYASI EK ÖDEME YAPISI 24 / 36 AYLIK KURGU TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Kurumsal Blackberry 9300 Kampanyası Ek Ödeme Kurgusu ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek-2 de listesi verilen GSM

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya )

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) ye, (kısaca Vodafone ) tarafından Esnafa Ozel Vodafone lular ile Sınırsız Konuşma Kampanyası ndan ( Kampanya ) İnternetli Esnaf Small tarifesine ( Tarife 1 ) İnternetli Esnaf Medium tarifesine ( Tarife

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Tek Telefonlu Red Business %50 İndirim Kampanyası 12 ay dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2

Detaylı

Bu tarife yalnızca Vodafone bireysel faturasız müşteriler için geçerlidir

Bu tarife yalnızca Vodafone bireysel faturasız müşteriler için geçerlidir Gani 1000 Bu tarife yalnızca Vodafone bireysel faturasız müşteriler için geçerlidir Bu tarife kapsamında yurtiçi aramalarda ve yurtiçi mobil internette kullanılabilen ve aynı kota içerisinde yer alan Gani

Detaylı

YENİ NESİL TELEKOM OPERATÖRÜ

YENİ NESİL TELEKOM OPERATÖRÜ KURUMSAL SES HİZMETİ Verimor Telekom un ses hizmetleriyle en basit yapılardan en kompleks yapılara kadar, firmanız için en uygun ses çözümünü alarak şehiriçi, şehirlerarası, gsm ve milletlerarası görüşmelerini

Detaylı

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş.

Vodafone Telekomünikasyon A.Ş. ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen A.C.A.İ.P. Akıllı Telefon Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip

Detaylı

Sacma Guzel 4 Paketi

Sacma Guzel 4 Paketi Sacma Guzel 4 Paketi o Tarife faturalı bireysel abonelerin kullanımı içindir. o Aboneler Sacma Guzel 4 Paketi ile aylık kontratsız 49 TL karşılığında, yurtiçi heryöne 500 dakika arama,yurt içi heryöne

Detaylı

VODAFONE VODEM E AVANTAJLI KONUŞMA KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE VODEM E AVANTAJLI KONUŞMA KAMPANYA TAAHHÜTNAMESİ ye (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Ek 1 de detayları verilen Vodeme Avantajlı Konuşma Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem ve söz konusu Kampanya koşullarını karşılamam sebebiyle... numaralı

Detaylı

VODAFONE SMART MİNİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE SMART MİNİ CİHAZ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone ) tarafından yürütülen Vodafone Smart Mini Cihaz Kampanyası ndan ( Kampanya ) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip

Detaylı

Red Business 10+ İndirim Kampanyası (24 ay) Taahhütnamesi

Red Business 10+ İndirim Kampanyası (24 ay) Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Red Business Büyük İndirim Kampanyası (24 ay) dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2 de belirtilen

Detaylı

* Paketi satın alan kullanıcıların 3G ve 4,5G servisi otomatik olarak açılır. Paket kullanıldığı sürece 3G ve

* Paketi satın alan kullanıcıların 3G ve 4,5G servisi otomatik olarak açılır. Paket kullanıldığı sürece 3G ve Sosyal Destek Tarifesi: * Bu tarife, engellilere, şehit yakınlarına ve gazilere özel olarak sunulur. Bu aboneler hattını Vodafone'a son 30 gün içinde taşıyan, yeni hat alan veya mevcuttaki bir Vodafone

Detaylı

Toplu İnternet Paketleri 5+ İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi

Toplu İnternet Paketleri 5+ İndirim Kampanyası - 12 Ay Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone ) tarafından sunulan, Toplu İnternet Paketleri 5+ İndirim Kampanyaları (12 Ay) dan yararlanmak istememiz sebebiyle GSM no ları ve Vodafone Tip Abonelik Sözleşmesi imza tarihleri EK-2

Detaylı

1-12 ( ) 2- ( ) 3-4- 5-30 TL.)

1-12 ( ) 2- ( ) 3-4- 5-30 TL.) TAAHHÜTNAME AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) MODEMSİZ Aşımsız 5GB Taahhütlü Tarife sinden ( Tarife ) işbu taahhütnamede ( Taahhütname ) belirtilen şartlar kapsamında yararlanacağımı bildiğimi,

Detaylı

M2M DATA PAKETLERİ TAAHHÜTNAMESİ

M2M DATA PAKETLERİ TAAHHÜTNAMESİ M2M DATA PAKETLERİ TAAHHÜTNAMESİ AVEA İletişim Hizmetleri A.Ş. nin ( AVEA ) Avea Taahhütlü Data Paketleri Kampanyası ndan ( Kampanya )... adresinde mukim... ünvanlı şirket olarak işbu Taahhütname de (

Detaylı

Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanya Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanya Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen hatlarımız için

Detaylı

KURUMSAL CİHAZ VE FATURA İNDİRİMİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

KURUMSAL CİHAZ VE FATURA İNDİRİMİ KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ K 1. Taahhüt Süresi : ÖNYÜZ 18 ay 24 ay 2. Taahhüt tutarı (tüm vergiler dahil TL) : 100 250 500 750 1,000 2,500 5,000 7,500 10,000 15,000 3. Fatura İndirimi istiyorum İşbu Taahhütname yi imzaladığımız

Detaylı