BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA TÜR VE VADE

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA TÜR VE VADE"

Transkript

1 BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA TÜR VE VADE EYLÜL 2001 VADESĐZ MEVDUAT 1 TASARRUF MEVDUATI (2+5) Yurtiçinde Yerleşik Kişiler (3+4) a) Dönem Sonu Faiz Ödemeli 0 4 b) Dönem Đçi Faiz Ödemeli 0 5 Yurtdışında Yerleşik Kişiler (6+7) a) Dönem Sonu Faiz Ödemeli 0 7 b) Dönem Đçi Faiz Ödemeli 0 8 MEVDUAT SERTĐFĐKASI 0 9 RESMĐ, TĐCARĐ VE DĐĞER KURULUŞLAR MEVDUATI (10+15) RESMĐ KURULUŞLAR MEVDUATI (Yurtiçinde Yerleşik Kişiler)( ) a) Genel Bütçeli Daire ve Kurumlar b) Katma Bütçeli Đdareler c) Yerel Yönetimler d) Mahkeme, Savcılık, Đcra ve Đflas Daireleri, Tereke Hakimlikleri TĐCARĐ VE DĐĞER KURULUŞLAR MEVDUATI ( ) TĐCARĐ KURULUŞLAR MEVDUATI (Y.içinde Yer. Kişiler) ( ) a) Gerçek Kişilerin Ticari Đşlemleri b) Her Çeşit Ortaklıklar (Sigorta Şirketleri Hariç) c) Kooperatifler d) Döner Sermayeli Kuruluşlar e) Sigorta Şirketleri f) Vakıf, Dernek, Sendika, Birlik ve Mes.Krlş.Kur.Katıl.Tic.Đşletmeleri g) KĐT ile Bunlara Bağlı Müessese ve Ortaklıklar h) Yerel Yönetimlerin Ticari Đşletmeleri i) Özel Finans Kurumları DĐĞER KURULUŞLAR MEVDUATI (Yurtiçinde Yerleşik Kişiler)( ) a) Vakıf, Dernek, Birlik ve Sendikalar b) Apartman Yönetimi Hesapları c) Tasarruf ve Yardımlaşma Sandıkları d) Kanunla Kurulmuş Sosyal Güvenlik Kurumları e) Mahk.,Sav.,Đcra ve Đf.D., Tereke Hk.Nez.Para ve Noter Hesapları f) Mahkemelerce Tevdi Yeri Gösterilerek Yatırılan Paralar g) Elçilik ve Kons. ile Ulusl. Kur.Türkiye'deki Büro ve Temsilcilikleri h) Fonlar i) Devlet Mem.,Đşçi.,Emekli.Konut Edindirme Yardım Hes j) Diğer TĐCARĐ VE DĐĞER KUR. MEV. (Y.dışında Yer. Kişiler) ( )

2 38 a) Gerçek Kişilerin Ticari Đşlemleri b) Her Çeşit Ortaklıklar c) Diğer Kuruluşlar DÖVĐZ TEVDĐAT HESABI ( ) a) Yurtiçinde Yerleşik Gerçek Kişiler b) Yurtiçinde Yerleşik Tüzel Kişiler c) Yurtdışında Yerleşik Gerçek Kişiler d) Yurtdışında Yerleşik Tüzel Kişiler ALTIN DEPO HESAPLARI TOPLAM MEVDUAT ( ) EYLÜL 2001 VADESĐZ MEVDUAT 1 TASARRUF MEVDUATI (2+5) Yurtiçinde Yerleşik Kişiler (3+4) a) Dönem Sonu Faiz Ödemeli 0 4 b) Dönem Đçi Faiz Ödemeli 0 5 Yurtdışında Yerleşik Kişiler (6+7) a) Dönem Sonu Faiz Ödemeli 0 7 b) Dönem Đçi Faiz Ödemeli 0 8 MEVDUAT SERTĐFĐKASI 0 9 RESMĐ, TĐCARĐ VE DĐĞER KURULUŞLAR MEVDUATI (10+15) RESMĐ KURULUŞLAR MEVDUATI (Yurtiçinde Yerleşik Kişiler)( ) a) Genel Bütçeli Daire ve Kurumlar b) Katma Bütçeli Đdareler c) Yerel Yönetimler d) Mahkeme, Savcılık, Đcra ve Đflas Daireleri, Tereke Hakimlikleri TĐCARĐ VE DĐĞER KURULUŞLAR MEVDUATI ( ) TĐCARĐ KURULUŞLAR MEVDUATI (Y.içinde Yer. Kişiler) ( ) a) Gerçek Kişilerin Ticari Đşlemleri b) Her Çeşit Ortaklıklar (Sigorta Şirketleri Hariç) c) Kooperatifler d) Döner Sermayeli Kuruluşlar e) Sigorta Şirketleri f) Vakıf, Dernek, Sendika, Birlik ve Mes.Krlş.Kur.Katıl.Tic.Đşletmeleri g) KĐT ile Bunlara Bağlı Müessese ve Ortaklıklar h) Yerel Yönetimlerin Ticari Đşletmeleri i) Özel Finans Kurumları DĐĞER KURULUŞLAR MEVDUATI (Yurtiçinde Yerleşik Kişiler)( )

3 27 a) Vakıf, Dernek, Birlik ve Sendikalar b) Apartman Yönetimi Hesapları c) Tasarruf ve Yardımlaşma Sandıkları d) Kanunla Kurulmuş Sosyal Güvenlik Kurumları e) Mahk.,Sav.,Đcra ve Đf.D., Tereke Hk.Nez.Para ve Noter Hesapları f) Mahkemelerce Tevdi Yeri Gösterilerek Yatırılan Paralar g) Elçilik ve Kons. ile Ulusl. Kur.Türkiye'deki Büro ve Temsilcilikleri h) Fonlar i) Devlet Mem.,Đşçi.,Emekli.Konut Edindirme Yardım Hes j) Diğer TĐCARĐ VE DĐĞER KUR. MEV. (Y.dışında Yer. Kişiler) ( ) a) Gerçek Kişilerin Ticari Đşlemleri b) Her Çeşit Ortaklıklar c) Diğer Kuruluşlar DÖVĐZ TEVDĐAT HESABI ( ) a) Yurtiçinde Yerleşik Gerçek Kişiler b) Yurtiçinde Yerleşik Tüzel Kişiler c) Yurtdışında Yerleşik Gerçek Kişiler d) Yurtdışında Yerleşik Tüzel Kişiler ALTIN DEPO HESAPLARI TOPLAM MEVDUAT ( ) EYLÜL 2001 VADESĐZ MEVDUAT 1 TASARRUF MEVDUATI (2+5) Yurtiçinde Yerleşik Kişiler (3+4) a) Dönem Sonu Faiz Ödemeli 0 4 b) Dönem Đçi Faiz Ödemeli 0 5 Yurtdışında Yerleşik Kişiler (6+7) a) Dönem Sonu Faiz Ödemeli 0 7 b) Dönem Đçi Faiz Ödemeli 0 8 MEVDUAT SERTĐFĐKASI 0 9 RESMĐ, TĐCARĐ VE DĐĞER KURULUŞLAR MEVDUATI (10+15) RESMĐ KURULUŞLAR MEVDUATI (Yurtiçinde Yerleşik Kişiler)( ) a) Genel Bütçeli Daire ve Kurumlar b) Katma Bütçeli Đdareler c) Yerel Yönetimler d) Mahkeme, Savcılık, Đcra ve Đflas Daireleri, Tereke Hakimlikleri TĐCARĐ VE DĐĞER KURULUŞLAR MEVDUATI ( ) TĐCARĐ KURULUŞLAR MEVDUATI (Y.içinde Yer. Kişiler) ( )

4 17 a) Gerçek Kişilerin Ticari Đşlemleri b) Her Çeşit Ortaklıklar (Sigorta Şirketleri Hariç) c) Kooperatifler d) Döner Sermayeli Kuruluşlar e) Sigorta Şirketleri f) Vakıf, Dernek, Sendika, Birlik ve Mes.Krlş.Kur.Katıl.Tic.Đşletmeleri g) KĐT ile Bunlara Bağlı Müessese ve Ortaklıklar h) Yerel Yönetimlerin Ticari Đşletmeleri i) Özel Finans Kurumları DĐĞER KURULUŞLAR MEVDUATI (Yurtiçinde Yerleşik Kişiler)( ) a) Vakıf, Dernek, Birlik ve Sendikalar b) Apartman Yönetimi Hesapları c) Tasarruf ve Yardımlaşma Sandıkları d) Kanunla Kurulmuş Sosyal Güvenlik Kurumları e) Mahk.,Sav.,Đcra ve Đf.D., Tereke Hk.Nez.Para ve Noter Hesapları f) Mahkemelerce Tevdi Yeri Gösterilerek Yatırılan Paralar g) Elçilik ve Kons. ile Ulusl. Kur.Türkiye'deki Büro ve Temsilcilikleri h) Fonlar i) Devlet Mem.,Đşçi.,Emekli.Konut Edindirme Yardım Hes j) Diğer TĐCARĐ VE DĐĞER KUR. MEV. (Y.dışında Yer. Kişiler) ( ) a) Gerçek Kişilerin Ticari Đşlemleri b) Her Çeşit Ortaklıklar c) Diğer Kuruluşlar DÖVĐZ TEVDĐAT HESABI ( ) a) Yurtiçinde Yerleşik Gerçek Kişiler b) Yurtiçinde Yerleşik Tüzel Kişiler c) Yurtdışında Yerleşik Gerçek Kişiler d) Yurtdışında Yerleşik Tüzel Kişiler ALTIN DEPO HESAPLARI 0 47 TOPLAM MEVDUAT ( ) EYLÜL 2001 VADESĐZ MEVDUAT 1 TASARRUF MEVDUATI (2+5) Yurtiçinde Yerleşik Kişiler (3+4) a) Dönem Sonu Faiz Ödemeli 0 4 b) Dönem Đçi Faiz Ödemeli 0 5 Yurtdışında Yerleşik Kişiler (6+7) a) Dönem Sonu Faiz Ödemeli 0

5 7 b) Dönem Đçi Faiz Ödemeli 0 8 MEVDUAT SERTĐFĐKASI 0 9 RESMĐ, TĐCARĐ VE DĐĞER KURULUŞLAR MEVDUATI (10+15) RESMĐ KURULUŞLAR MEVDUATI (Yurtiçinde Yerleşik Kişiler)( ) a) Genel Bütçeli Daire ve Kurumlar b) Katma Bütçeli Đdareler 8 13 c) Yerel Yönetimler d) Mahkeme, Savcılık, Đcra ve Đflas Daireleri, Tereke Hakimlikleri TĐCARĐ VE DĐĞER KURULUŞLAR MEVDUATI ( ) TĐCARĐ KURULUŞLAR MEVDUATI (Y.içinde Yer. Kişiler) ( ) a) Gerçek Kişilerin Ticari Đşlemleri b) Her Çeşit Ortaklıklar (Sigorta Şirketleri Hariç) c) Kooperatifler d) Döner Sermayeli Kuruluşlar e) Sigorta Şirketleri f) Vakıf, Dernek, Sendika, Birlik ve Mes.Krlş.Kur.Katıl.Tic.Đşletmeleri g) KĐT ile Bunlara Bağlı Müessese ve Ortaklıklar h) Yerel Yönetimlerin Ticari Đşletmeleri i) Özel Finans Kurumları DĐĞER KURULUŞLAR MEVDUATI (Yurtiçinde Yerleşik Kişiler)( ) a) Vakıf, Dernek, Birlik ve Sendikalar b) Apartman Yönetimi Hesapları c) Tasarruf ve Yardımlaşma Sandıkları d) Kanunla Kurulmuş Sosyal Güvenlik Kurumları e) Mahk.,Sav.,Đcra ve Đf.D., Tereke Hk.Nez.Para ve Noter Hesapları f) Mahkemelerce Tevdi Yeri Gösterilerek Yatırılan Paralar 1 33 g) Elçilik ve Kons. ile Ulusl. Kur.Türkiye'deki Büro ve Temsilcilikleri 2 34 h) Fonlar i) Devlet Mem.,Đşçi.,Emekli.Konut Edindirme Yardım Hes j) Diğer TĐCARĐ VE DĐĞER KUR. MEV. (Y.dışında Yer. Kişiler) ( ) a) Gerçek Kişilerin Ticari Đşlemleri 3 39 b) Her Çeşit Ortaklıklar c) Diğer Kuruluşlar 3 41 DÖVĐZ TEVDĐAT HESABI ( ) a) Yurtiçinde Yerleşik Gerçek Kişiler b) Yurtiçinde Yerleşik Tüzel Kişiler c) Yurtdışında Yerleşik Gerçek Kişiler d) Yurtdışında Yerleşik Tüzel Kişiler ALTIN DEPO HESAPLARI 0 47 TOPLAM MEVDUAT ( )

6 EYLÜL 2001 VADESĐZ MEVDUAT 1 TASARRUF MEVDUATI (2+5) Yurtiçinde Yerleşik Kişiler (3+4) a) Dönem Sonu Faiz Ödemeli 0 4 b) Dönem Đçi Faiz Ödemeli 0 5 Yurtdışında Yerleşik Kişiler (6+7) a) Dönem Sonu Faiz Ödemeli 0 7 b) Dönem Đçi Faiz Ödemeli 0 8 MEVDUAT SERTĐFĐKASI 0 9 RESMĐ, TĐCARĐ VE DĐĞER KURULUŞLAR MEVDUATI (10+15) RESMĐ KURULUŞLAR MEVDUATI (Yurtiçinde Yerleşik Kişiler)( ) a) Genel Bütçeli Daire ve Kurumlar b) Katma Bütçeli Đdareler c) Yerel Yönetimler d) Mahkeme, Savcılık, Đcra ve Đflas Daireleri, Tereke Hakimlikleri TĐCARĐ VE DĐĞER KURULUŞLAR MEVDUATI ( ) TĐCARĐ KURULUŞLAR MEVDUATI (Y.içinde Yer. Kişiler) ( ) a) Gerçek Kişilerin Ticari Đşlemleri b) Her Çeşit Ortaklıklar (Sigorta Şirketleri Hariç) c) Kooperatifler d) Döner Sermayeli Kuruluşlar e) Sigorta Şirketleri f) Vakıf, Dernek, Sendika, Birlik ve Mes.Krlş.Kur.Katıl.Tic.Đşletmeleri g) KĐT ile Bunlara Bağlı Müessese ve Ortaklıklar h) Yerel Yönetimlerin Ticari Đşletmeleri i) Özel Finans Kurumları DĐĞER KURULUŞLAR MEVDUATI (Yurtiçinde Yerleşik Kişiler)( ) a) Vakıf, Dernek, Birlik ve Sendikalar b) Apartman Yönetimi Hesapları c) Tasarruf ve Yardımlaşma Sandıkları d) Kanunla Kurulmuş Sosyal Güvenlik Kurumları e) Mahk.,Sav.,Đcra ve Đf.D., Tereke Hk.Nez.Para ve Noter Hesapları f) Mahkemelerce Tevdi Yeri Gösterilerek Yatırılan Paralar g) Elçilik ve Kons. ile Ulusl. Kur.Türkiye'deki Büro ve Temsilcilikleri h) Fonlar i) Devlet Mem.,Đşçi.,Emekli.Konut Edindirme Yardım Hes j) Diğer TĐCARĐ VE DĐĞER KUR. MEV. (Y.dışında Yer. Kişiler) ( ) a) Gerçek Kişilerin Ticari Đşlemleri b) Her Çeşit Ortaklıklar c) Diğer Kuruluşlar DÖVĐZ TEVDĐAT HESABI ( )

7 42 a) Yurtiçinde Yerleşik Gerçek Kişiler b) Yurtiçinde Yerleşik Tüzel Kişiler c) Yurtdışında Yerleşik Gerçek Kişiler d) Yurtdışında Yerleşik Tüzel Kişiler ALTIN DEPO HESAPLARI TOPLAM MEVDUAT ( ) EYLÜL 2001 VADESĐZ MEVDUAT 1 TASARRUF MEVDUATI (2+5) Yurtiçinde Yerleşik Kişiler (3+4) a) Dönem Sonu Faiz Ödemeli 0 4 b) Dönem Đçi Faiz Ödemeli 0 5 Yurtdışında Yerleşik Kişiler (6+7) a) Dönem Sonu Faiz Ödemeli 0 7 b) Dönem Đçi Faiz Ödemeli 0 8 MEVDUAT SERTĐFĐKASI 0 9 RESMĐ, TĐCARĐ VE DĐĞER KURULUŞLAR MEVDUATI (10+15) RESMĐ KURULUŞLAR MEVDUATI (Yurtiçinde Yerleşik Kişiler)( ) a) Genel Bütçeli Daire ve Kurumlar b) Katma Bütçeli Đdareler c) Yerel Yönetimler 0 14 d) Mahkeme, Savcılık, Đcra ve Đflas Daireleri, Tereke Hakimlikleri 0 15 TĐCARĐ VE DĐĞER KURULUŞLAR MEVDUATI ( ) TĐCARĐ KURULUŞLAR MEVDUATI (Y.içinde Yer. Kişiler) ( ) a) Gerçek Kişilerin Ticari Đşlemleri b) Her Çeşit Ortaklıklar (Sigorta Şirketleri Hariç) c) Kooperatifler d) Döner Sermayeli Kuruluşlar 0 21 e) Sigorta Şirketleri f) Vakıf, Dernek, Sendika, Birlik ve Mes.Krlş.Kur.Katıl.Tic.Đşletmeleri g) KĐT ile Bunlara Bağlı Müessese ve Ortaklıklar h) Yerel Yönetimlerin Ticari Đşletmeleri i) Özel Finans Kurumları DĐĞER KURULUŞLAR MEVDUATI (Yurtiçinde Yerleşik Kişiler)( ) a) Vakıf, Dernek, Birlik ve Sendikalar b) Apartman Yönetimi Hesapları c) Tasarruf ve Yardımlaşma Sandıkları 0 30 d) Kanunla Kurulmuş Sosyal Güvenlik Kurumları e) Mahk.,Sav.,Đcra ve Đf.D., Tereke Hk.Nez.Para ve Noter Hesapları 10

8 32 f) Mahkemelerce Tevdi Yeri Gösterilerek Yatırılan Paralar 0 33 g) Elçilik ve Kons. ile Ulusl. Kur.Türkiye'deki Büro ve Temsilcilikleri h) Fonlar 1 35 i) Devlet Mem.,Đşçi.,Emekli.Konut Edindirme Yardım Hes j) Diğer TĐCARĐ VE DĐĞER KUR. MEV. (Y.dışında Yer. Kişiler) ( ) a) Gerçek Kişilerin Ticari Đşlemleri 0 39 b) Her Çeşit Ortaklıklar c) Diğer Kuruluşlar DÖVĐZ TEVDĐAT HESABI ( ) a) Yurtiçinde Yerleşik Gerçek Kişiler b) Yurtiçinde Yerleşik Tüzel Kişiler c) Yurtdışında Yerleşik Gerçek Kişiler d) Yurtdışında Yerleşik Tüzel Kişiler ALTIN DEPO HESAPLARI 0 47 TOPLAM MEVDUAT ( )

9 DELERĐNE GÖRE MEVDUATI 7 GÜN TMSF DAHĐL BANKACILIK SEKTÖRÜ (MĐLYAR TL) VADELĐ MEVDUAT ĐHBARLI 1 AYA 1-3 AY 3-6 AY 6 AY - 1 YIL MEVDUAT KADAR ARASI ARASI ARASI

10 GÜN TMSF HARĐÇ BANKACILIK SEKTÖRÜ (MĐLYAR TL) VADELĐ MEVDUAT ĐHBARLI 1 AYA 1-3 AY 3-6 AY 6 AY - 1 YIL MEVDUAT KADAR ARASI ARASI ARASI

11 GÜN KAMU BANKALARI (MĐLYAR TL) VADELĐ MEVDUAT ĐHBARLI 1 AYA 1-3 AY 3-6 AY 6 AY - 1 YIL MEVDUAT KADAR ARASI ARASI ARASI

12 GÜN TMSF'DEKĐ BANKALAR (*) (MĐLYAR TL) VADELĐ MEVDUAT ĐHBARLI 1 AYA 1-3 AY 3-6 AY 6 AY - 1 YIL MEVDUAT KADAR ARASI ARASI ARASI

13 ÖZEL BANKALAR

14 7 GÜN (MĐLYAR TL) VADELĐ MEVDUAT ĐHBARLI 1 AYA 1-3 AY 3-6 AY 6 AY - 1 YIL MEVDUAT KADAR ARASI ARASI ARASI

15 GÜN YABANCI BANKALAR (MĐLYAR TL) VADELĐ MEVDUAT ĐHBARLI 1 AYA 1-3 AY 3-6 AY 6 AY - 1 YIL MEVDUAT KADAR ARASI ARASI ARASI

16

17 T 7 GÜN 1 YIL VE VADELĐ GENEL VADESĐZ ĐHBARLI 1 AYA DAHA UZUN TOPLAM TOPLAM MEVDUAT MEVDUAT KADAR

18 T 7 GÜN 1 YIL VE VADELĐ GENEL VADESĐZ ĐHBARLI 1 AYA DAHA UZUN TOPLAM TOPLAM MEVDUAT MEVDUAT KADAR

19 GÜN 1 YIL VE VADELĐ GENEL VADESĐZ ĐHBARLI 1 AYA DAHA UZUN TOPLAM TOPLAM MEVDUAT MEVDUAT KADAR

20 GÜN 1 YIL VE VADELĐ GENEL VADESĐZ ĐHBARLI 1 AYA DAHA UZUN TOPLAM TOPLAM MEVDUAT MEVDUAT KADAR

21

22 7 GÜN 1 YIL VE VADELĐ GENEL VADESĐZ ĐHBARLI 1 AYA DAHA UZUN TOPLAM TOPLAM MEVDUAT MEVDUAT KADAR

23 GÜN 1 YIL VE VADELĐ GENEL VADESĐZ ĐHBARLI 1 AYA DAHA UZUN TOPLAM TOPLAM MEVDUAT MEVDUAT KADAR

24

25 TMSF DAHĐL BANKACILIK SEKTÖRÜ (MĐLYON USD) VADELĐ MEVDUAT 1-3 AY 3-6 AY 6 AY - 1 YIL 1 YIL VE VADELĐ GENEL ARASI ARASI ARASI DAHA UZUN TOPLAM TOPLAM

26 TMSF HARĐÇ BANKACILIK SEKTÖRÜ (MĐLYON USD) VADELĐ MEVDUAT 1-3 AY 3-6 AY 6 AY - 1 YIL 1 YIL VE VADELĐ GENEL ARASI ARASI ARASI DAHA UZUN TOPLAM TOPLAM

27 KAMU BANKALARI (MĐLYON USD) VADELĐ MEVDUAT 1-3 AY 3-6 AY 6 AY - 1 YIL 1 YIL VE VADELĐ GENEL ARASI ARASI ARASI DAHA UZUN TOPLAM TOPLAM

28 TMSF'DEKĐ BANKALAR (*) (MĐLYON USD) VADELĐ MEVDUAT 1-3 AY 3-6 AY 6 AY - 1 YIL 1 YIL VE VADELĐ GENEL ARASI ARASI ARASI DAHA UZUN TOPLAM TOPLAM

29 ÖZEL BANKALAR

30 (MĐLYON USD) VADELĐ MEVDUAT 1-3 AY 3-6 AY 6 AY - 1 YIL 1 YIL VE VADELĐ GENEL ARASI ARASI ARASI DAHA UZUN TOPLAM TOPLAM

31 YABANCI BANKALAR (MĐLYON USD) VADELĐ MEVDUAT 1-3 AY 3-6 AY 6 AY - 1 YIL 1 YIL VE VADELĐ GENEL ARASI ARASI ARASI DAHA UZUN TOPLAM TOPLAM

32

BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA TÜR VE VADELER

BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA TÜR VE VADELER BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA TÜR VE VADELER MART 2001 VADESĐZ MEVDUAT 1 TASARRUF MEVDUATI (2+5) 1.027.287 2 Yurtiçinde Yerleşik Kişiler (3+4) 1.022.626 3 a) Dönem Sonu Faiz Ödemeli 0

Detaylı

file://c:\yenisite\aralik2000mevduat.htm

file://c:\yenisite\aralik2000mevduat.htm Page 1 of 8 BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA TÜR VE VADELERĐ I 1 TASARRUF I (2+5) 907,903 677,732 2 Yurtiçinde Yerleşik Kişiler (3+4) 904,894 676,977 5 Yurtdışında Yerleşik Kişiler (6+7)

Detaylı

file://c:\yenisite\eylul2000mevduat.htm

file://c:\yenisite\eylul2000mevduat.htm Page 1 of 8 BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA TÜR VE VADELERĐ I 1 TASARRUF I (2+5) 865,025 53,167 2 Yurtiçinde Yerleşik Kişiler (3+4) 862,157 53,167 5 Yurtdışında Yerleşik Kişiler (6+7) 2,868

Detaylı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasından:

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasından: Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankasından: Mevduatın Vade ve Türleri ile Katılma Hesaplarının Vadeleri Hakkında Tebliğ (Sıra No: 2002/1) (29 Mart 2002 tarih ve 24710 sayılı Resmi Gazete de yayımlanmıştır)

Detaylı

MEVDUAT VE KATILIM FONLARININ VADELERİ VE TÜRLERİ HAKKINDA TEBLİĞ (SAYI:2007/1)

MEVDUAT VE KATILIM FONLARININ VADELERİ VE TÜRLERİ HAKKINDA TEBLİĞ (SAYI:2007/1) MEVDUAT VE KATILIM FONLARININ VADELERİ VE TÜRLERİ HAKKINDA TEBLİĞ (SAYI:2007/1) (23.07.2015 tarih ve 29423 sayılı Resmi Gazete de yayımlanmış, güncellenen hali) Amaç ve kapsam MADDE 1 - (1) Bu Tebliğin

Detaylı

BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA KREDĐL

BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA KREDĐL BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA KREDĐL MART 2001 1Đskonto ve Đştira Senetleri 5.480 145.478 2Đhracat Kredileri 462.398 7.066.562 3Đthalat Kredileri 7.207 8.982 4Đhracat Garantili Yatırım

Detaylı

BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA MENKUL

BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA MENKUL BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA MENKUL TMSF DAHĐL BANKACILIK SEKTÖRÜ (MĐLYAR ) 1 Devlet Tahvilleri 6.163.686 1.662.438 2 Hazine Bonoları 110.370 44.728 3 Gelir Ortaklığı Senetleri 4 Dövize

Detaylı

BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA MENKUL

BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA MENKUL BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA MENKUL TMSF DAHĐL BANKACILIK SEKTÖRÜ (MĐLYAR ) 1 Devlet Tahvilleri 6.429.275 2.433.949 2 Hazine Bonoları 197.975 379.699 3 Gelir Ortaklığı Senetleri 4 Dövize

Detaylı

BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA MENKUL

BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA MENKUL BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA MENKUL TMSF DAHĐL BANKACILIK SEKTÖRÜ (MĐLYAR ) 1 Devlet Tahvilleri 6.792.336 1.761.049 2 Hazine Bonoları 356.389 74.007 3 Gelir Ortaklığı Senetleri 4 Dövize

Detaylı

BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA MENKUL DEĞE

BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA MENKUL DEĞE BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA MENKUL DEĞE TMSF DAHĐL BANKACILIK SEKTÖRÜ (MĐLYAR ) 1 Devlet Tahvilleri 24.661.236 8.534.421 2 Hazine Bonoları 1.574.891 307.084 3 Gelir Ortaklığı Senetleri

Detaylı

BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA KREDĐL

BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA KREDĐL BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA KREDĐL EYLÜL 2001 TL 1Đskonto ve Đştira Senetleri 11.946 191.456 2Đhracat Kredileri 610.009 9.587.916 3Đthalat Kredileri 4.133 19.087 4Đhracat Garantili

Detaylı

BANKA MUHASEBESİ 3 MEVDUAT VE DİĞER YABANCI KAYNAKLAR

BANKA MUHASEBESİ 3 MEVDUAT VE DİĞER YABANCI KAYNAKLAR BANKA MUHASEBESİ 3 MEVDUAT VE DİĞER YABANCI KAYNAKLAR Mevduat: Yazılı ya da sözlü olarak veya herhangi bir şekilde halka duyurulmak suretiyle ivazsız veya bir ivaz karşılığında, istendiğinde ya da belli

Detaylı

BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA MENK

BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA MENK BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA MENK TMSF DAHĐL BANKACILIK S 1 Devlet Tahvilleri 6.463.428 2 Hazine Bonoları 426.600 10 Hisse Senetleri 360.648 11 Yatırım Fonu Katılma Belgeleri 15.494

Detaylı

BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA

BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA ARALIK 2002 5 Dövize Endeks.Kamu Borçlan.Senetl. 7 Varlığa Dayalı Menkul Kıymetler 17 Kıymetli Madenler 19 REPO KONUSU MENKUL DEĞERLER (20+21) (*) Đller

Detaylı

Ülkemizde kalkınma bankaları ve yatırım bankaları mevduat ya da katılım fonu kabul etme yetkisine sahip değildir.

Ülkemizde kalkınma bankaları ve yatırım bankaları mevduat ya da katılım fonu kabul etme yetkisine sahip değildir. 4. HAFTA DERS NOTU Mevduat bankalarda tutulan paralardır. Gerçek ya da tüzel kişilerin ellerinde bulunan paralar ile döviz ve altın gibi diğer birikim ve satın alma gücü veren araçların belirli ya da belirsiz

Detaylı

BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA MENKUL DEĞERL

BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA MENKUL DEĞERL Page 1 of 5 BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA MENKUL DEĞERL MART 2000 TMSF DAHĐL BANKACILIK SEKTÖRÜ TMSF DA S 1 Devlet Tahvilleri 6,841,324 2,163,901 11 2 Hazine Bonoları 487,296 62,698 4

Detaylı

KKTC MERKEZ BANKASI KKTC BANKALAR TEKDÜZEN HESAP PLANI DETAYI

KKTC MERKEZ BANKASI KKTC BANKALAR TEKDÜZEN HESAP PLANI DETAYI KKTC MERKEZ BANKASI KKTC BANKALAR TEKDÜZEN HESAP PLANI DETAYI Son Düzenleme Tarihi : 27 Mayıs 2013 1 0 DÖNER DEĞERLER TEK DÜZEN HESAP PLANI DETAYI 010 KASA 011 EFEKTİF DEPOSU 012 YOLDAKİ PARALAR -T.P.

Detaylı

Finansal Sistem ve Bankalar. 1. Bankacılık İşlemleri ve Banka Türleri. 2. Dünya da ve Türkiye de Bankacılığın Gelişimi

Finansal Sistem ve Bankalar. 1. Bankacılık İşlemleri ve Banka Türleri. 2. Dünya da ve Türkiye de Bankacılığın Gelişimi Finansal Sistem ve Bankalar 1. Bankacılık İşlemleri ve Banka Türleri 2. Dünya da ve Türkiye de Bankacılığın Gelişimi 3. Türk Finans Sektöründe Bankacılık Sistemi 4. Bankacılıkta ve Sigortacılıkta Risk

Detaylı

BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA MENKUL DEĞERLER CÜZDANI EYLÜL 2002

BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA MENKUL DEĞERLER CÜZDANI EYLÜL 2002 BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA MENKUL DEĞERLER CÜZDANI TMSF DAHĐL BANKACILIK SEKTÖRÜ TMSF DAHĐL BANKACILIK SEKTÖRÜ 1 Devlet Tahvilleri 4.085.193 10.650.681 2.478 6.460 2 Hazine Bonoları

Detaylı

BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA BĐLANÇOSU TMSF DAHĐL

BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA BĐLANÇOSU TMSF DAHĐL Page 1 of 14 BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA BĐLANÇOSU (KESĐNLEŞMEMĐŞ GEÇĐCĐ VERĐLERDĐR.) ARALIK 2003 TMSF DAHĐL BANKACILIK SEKTÖRÜ (MĐLYAR TL) TP YP TOPLAM 1 Nakit Değerler 1.005.795 1.024.966

Detaylı

BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA BĐLANÇOSU

BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA BĐLANÇOSU Page 1 of 9 BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA BĐLANÇOSU TMSF DAHĐL BANKACILIK SEKTÖRÜ 1 Nakit Değerler 449,913 364,826 814,739 2 Merkez Bankasından Alacaklar 605,863 429,251 1,035,114 3 Bankalararası

Detaylı

HAFTALIK MENKUL KIYMET İSTATİSTİKLERİ (23.09.2015 TARİHİ İTİBARIYLA)

HAFTALIK MENKUL KIYMET İSTATİSTİKLERİ (23.09.2015 TARİHİ İTİBARIYLA) HAFTALIK MENKUL KIYMET İSTATİSTİKLERİ (23.09.2015 TARİHİ İTİBARIYLA) İSTATİSTİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PARASAL VE FİNANSAL VERİLER MÜDÜRLÜĞÜ 1 Ekim 2015 TABLO- 1 YURTDIŞINDA YERLEŞİK KİŞİLERİN PORFÖYÜNDEKİ HİSSE

Detaylı

TEBLİĞ. h) Bu maddede sayılanların bağlı ortaklıkları, müessese ve işletmeleri ile birlikleri,

TEBLİĞ. h) Bu maddede sayılanların bağlı ortaklıkları, müessese ve işletmeleri ile birlikleri, 11 Eylül 2013 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 28762 TEBLİĞ Başbakanlık (Hazine Müsteşarlığı) ile Maliye Bakanlığından: KAMU HAZNEDARLIĞI GENEL TEBLİĞİ Amaç MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı, kapsamda yer alan

Detaylı

BEYANNAME BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMUNA

BEYANNAME BANKACILIK DÜZENLEME VE DENETLEME KURUMUNA ORTAKLARIN/YÖNETĐM KURULU BAŞKANI VE ÜYELERĐN/ DENETÇĐLERĐN/PERSONELĐN ÖZGEÇMĐŞLERĐ EK-1 : ĐKAMETGAH ADRESĐ : ÖĞRENĐM DURUMU(Ayrıntılı) : HALEN ÇALIŞTIĞI ĐŞYERĐNĐN I VE ADRESĐ : MESLEĞĐ VE GÖREV I : T.C.

Detaylı

BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA BĐLANÇO-DIŞI ĐŞL TMSF DAHĐL BANKACILIK SEKTÖR

BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA BĐLANÇO-DIŞI ĐŞL TMSF DAHĐL BANKACILIK SEKTÖR Page 1 of 9 BANKACILIK SEKTÖRÜNÜN GRUPLAR VE SEKTÖR BAZINDA BĐLANÇO-DIŞI ĐŞL TMSF DAHĐL BANKACILIK SEKTÖR 1 TEMiNAT MEKTUPLARI(2+3) 4,628,807 8,633,459 13,262,2 2 a)açık 1,357,598 2,024,990 3,382,5 3 b)teminatlı

Detaylı

HAFTALIK PARA VE BANKA İSTATİSTİKLERİ 19 Kasım 2015

HAFTALIK PARA VE BANKA İSTATİSTİKLERİ 19 Kasım 2015 HAFTALIK PARA VE BANKA İSTATİSTİKLERİ 19 Kasım 2015 PARASAL VE FİNANSAL VERİLER MÜDÜRLÜĞÜ İÇİNDEKİLER 1. MERKEZ BANKASI SEÇİLMİŞ BİLANÇO KALEMLERİ VE PARA ARZI 2. BANKACILIK SEKTÖRÜ SEÇİLMİŞ BİLANÇO BÜYÜKLÜKLERİ

Detaylı

HAFTALIK PARA VE BANKA İSTATİSTİKLERİ 30 Ekim 2015

HAFTALIK PARA VE BANKA İSTATİSTİKLERİ 30 Ekim 2015 HAFTALIK PARA VE BANKA İSTATİSTİKLERİ 30 Ekim 2015 PARASAL VE FİNANSAL VERİLER MÜDÜRLÜĞÜ İÇİNDEKİLER 1. MERKEZ BANKASI SEÇİLMİŞ BİLANÇO KALEMLERİ VE PARA ARZI 2. BANKACILIK SEKTÖRÜ SEÇİLMİŞ BİLANÇO BÜYÜKLÜKLERİ

Detaylı

SINAVA ĐLĐŞKĐN ÖNEMLĐ NOTLAR

SINAVA ĐLĐŞKĐN ÖNEMLĐ NOTLAR KTÜ - Đşletme-Ekonometri- Çalışma Ekonomisi ve Endüstri Đlişkileri Bölümleri Trabzon, 08.11.2008 Dersin Sorumluları: Prof. Dr. Yusuf SÜRMEN Süre: 90 dk. Y.Doç. Dr. Uğur KAYA Y.Doç. Dr. Abdulkerim DAŞTAN

Detaylı

6 - Kalan Vadeye Göre Borçlu Bazında Kısa Vadeli Dış Borç Stoku (Aralık 2015)

6 - Kalan Vadeye Göre Borçlu Bazında Kısa Vadeli Dış Borç Stoku (Aralık 2015) İÇİNDEKİLER 1 - Kısa Vadeli Dış Borç Stoku (1989Q4-2015Q4) 2 - Borçlu Bazında Kısa Vadeli Dış Borç Stoku (2002Q1-2015Q4) 3 - Alacaklı Bazında Kısa Vadeli Dış Borç Stoku (2002Q1-2015Q4) 4 - Kısa Vadeli

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Banka Bonosu İhracı Tanıtım Sunumu. Hazine Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı Finansal Piyasalar Bölüm Başkanlığı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Banka Bonosu İhracı Tanıtım Sunumu. Hazine Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı Finansal Piyasalar Bölüm Başkanlığı T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. Banka Bonosu İhracı Tanıtım Sunumu Hazine Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı Finansal Piyasalar Bölüm Başkanlığı İhraç Miktarı Vade İhraç Şekli Bono Bilgileri 500.000.000 TL nominal

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. 173 Gün Vadeli Banka Bonosu Ve 383 Gün Vadeli Tahvil İhracı Tanıtım Sunumu

T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. 173 Gün Vadeli Banka Bonosu Ve 383 Gün Vadeli Tahvil İhracı Tanıtım Sunumu T.C. ZİRAAT BANKASI A.Ş. 173 Gün Vadeli Banka Bonosu Ve 383 Gün Vadeli Tahvil İhracı Tanıtım Sunumu Hazine ve Strateji Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığı Finansal Piyasalar Bölüm Başkanlığı İhraç Miktarı

Detaylı

BASIN AÇIKLAMASI

BASIN AÇIKLAMASI 05.10.2004 BASIN AÇIKLAMASI 1999 yılında yürürlüğe giren 4389 Sayılı Bankalar Kanununun uygulanmasında ortaya çıkan sorunların giderilmesi ve söz konusu Kanunun değişen ihtiyaçlara cevap verebilir hale

Detaylı

T. ĐMAR BANKASI T.A.Ş. MÜŞTERĐLERĐNĐN KURUMUMUZA ĐLETTĐKLERĐ SORULARA ĐLĐŞKĐN AÇIKLAMA

T. ĐMAR BANKASI T.A.Ş. MÜŞTERĐLERĐNĐN KURUMUMUZA ĐLETTĐKLERĐ SORULARA ĐLĐŞKĐN AÇIKLAMA Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu ve Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu ndan: 11.7.2003 T. ĐMAR BANKASI T.A.Ş. MÜŞTERĐLERĐNĐN KURUMUMUZA ĐLETTĐKLERĐ SORULARA ĐLĐŞKĐN AÇIKLAMA T. Đmar Bankası T.A.Ş.

Detaylı

Değerli üyemiz, "Elektronik Tebligat Yönetmeliği" 06/12/2018 Tarih ve Sayılı Resmi Gazete de yayımlanmıştır.

Değerli üyemiz, Elektronik Tebligat Yönetmeliği 06/12/2018 Tarih ve Sayılı Resmi Gazete de yayımlanmıştır. TÜZEL KİŞİLER E RESMİ TEBLİGATLAR ELEKTRONİK ORTAMDA YAPILACAKTIR. TÜZEL KİŞİLER 31.01.2019 TARİHİNE KADAR PTT YE MÜRACAAT EDEREK SİSTEME KAYIT OLACAKTIR. Değerli üyemiz, 13.12.2018 "Elektronik Tebligat

Detaylı

TEBLİĞ. 2) Sermayesinin yarısından fazlasına doğrudan ve/veya dolaylı olarak sahip olduğu şirketleri,

TEBLİĞ. 2) Sermayesinin yarısından fazlasına doğrudan ve/veya dolaylı olarak sahip olduğu şirketleri, 18 Kasım 2015 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29536 TEBLİĞ Başbakanlık (Hazine Müsteşarlığı) ve Maliye Bakanlığından: KAMU HAZNEDARLIĞI GENEL TEBLİĞİ Amaç MADDE 1 (1) Bu Tebliğin amacı, kapsamda yer alan

Detaylı

TÜRKİYE SINAİ KALKINMA BANKASI A.Ş. TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş.

TÜRKİYE SINAİ KALKINMA BANKASI A.Ş. TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş. TÜRKİYE SINAİ KALKINMA BANKASI A.Ş. TÜRKİYE KALKINMA BANKASI A.Ş. TÜRK EXİMBANK (TÜRKİYE İHRACAT KREDİ BANKASI A.Ş.) DÜNYA BANKASI AVRUPA YATIRIM BANKASI İSLAM KALKINMA BANKASI Ortaklık Yapısı İlk özel

Detaylı

Kısa Vadeli Dış Borç İstatistikleri ne İlişkin Yöntemsel Açıklama

Kısa Vadeli Dış Borç İstatistikleri ne İlişkin Yöntemsel Açıklama Kısa Vadeli Dış Borç İstatistikleri ne İlişkin Yöntemsel Açıklama İSTATİSTİK GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Ödemeler Dengesi Müdürlüğü TANIM VE AÇIKLAMALAR Kısa vadeli dış borçlara ilişkin genel bazı tanımlar ve açıklamalara

Detaylı

KKTC MERKEZ BANKASI PARA ARZI

KKTC MERKEZ BANKASI PARA ARZI KKTC MERKEZ BANKASI PARA ARZI İ Ç E R İ K I. KKTC MERKEZ BANKASI PARASAL BÜYÜKLÜK TANIMLARI (ÖZET) II. KKTC MERKEZ BANKASI PARA ARZI VERİLERİ III. PARASAL BÜYÜKLÜKLERDEKİ GELİŞMELER SUNUŞ Kurumumuzun kamuoyunu

Detaylı

SİNERJİ SİRKÜLER RAPOR

SİNERJİ SİRKÜLER RAPOR 1 Sirküler Tarihi: 05.03.2014 Sirküler No : 2014/11 SİNERJİ SİRKÜLER RAPOR GERÇEK KİŞİLERCE 2013 YILINDA ELDE EDİLEN FAİZ, KAR PAYI, REPO VE BENZERİ GELİRLERİN BEYAN DURUMU Vergi uygulamasında aşağıda

Detaylı

Bono İhracı Sunumu NİSAN 2018

Bono İhracı Sunumu NİSAN 2018 Bono İhracı Sunumu NİSAN 2018 İhraç Bilgileri İHRAÇ BİLGİLERİ İhraççı İhraç Tutarı Kıymet Türü TURKISHBANK A.Ş. 10 Milyon TL Finansman Bonosu İhraç Şekli Nitelikli yatırımcıya satış Vade 171 Gün Talep

Detaylı

VAKIFBANK BANKA BONOLARINI HALKA ARZ EDİYOR TALEP TOPLAMA 13-14-15 MAYIS 2013

VAKIFBANK BANKA BONOLARINI HALKA ARZ EDİYOR TALEP TOPLAMA 13-14-15 MAYIS 2013 VAKIFBANK BANKA BONOLARINI HALKA ARZ EDİYOR TALEP TOPLAMA 13-14-15 MAYIS 2013 Yasal Uyarı Bu doküman Yatırımcıya bilgi vermek amacıyla hazırlanmış olup, kaynak olarak Vakıfbank tarafından kamuya açıklanan

Detaylı

MENKUL KIYMETLEŞTİRME

MENKUL KIYMETLEŞTİRME MENKUL KIYMETLEŞTİRME Prof. Dr. Güven SAYILGAN Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümü Muhasebe-Finansman Anabilim Dalı Öğretim Üyesi DÜNYADA KONUT FİNANSMANI DÜNYADA KONUT FİNANSMANI

Detaylı

BANKACILIK VE SİGORTACILIĞA GİRİŞ KISA ÖZET KOLAY AOF

BANKACILIK VE SİGORTACILIĞA GİRİŞ KISA ÖZET KOLAY AOF DİKKAT!...BURADA SADECE İLK ÜNİTE GÖSTERİL- MEKTEDİR.ÖZETİN TAMAMININ KAÇ SAYFA OLDU- ĞUNU İÇİNDEKİLER DEN GÖREBİLİRSİNİZ.. BANKACILIK VE SİGORTACILIĞA GİRİŞ KISA ÖZET KOLAY AOF Kolayaöf.com 0362 233 8723

Detaylı

22. BANKACILIK İSTATİSTİKLERİ

22. BANKACILIK İSTATİSTİKLERİ Kalkınma Göstergeleriyle TR41 Bursa Eskişehir Bilecik Bölgesi Bankacılık İstatistikleri 22. BANKACILIK İSTATİSTİKLERİ 22.1. Banka Şube Sayısı 2007-2011 Türkiye TR41 Bursa Eskişehir Bilecik 2007 7 906 365

Detaylı

PTT Banka Kartı (Debit) Yurtiçi İşlemleri PTT DEBİT KART & ATM BKM HESAPLAŞMA RAPORU NDA YER ALAN BİLGİLERE GÖRE YAPILACAK İŞLEMLER:

PTT Banka Kartı (Debit) Yurtiçi İşlemleri PTT DEBİT KART & ATM BKM HESAPLAŞMA RAPORU NDA YER ALAN BİLGİLERE GÖRE YAPILACAK İŞLEMLER: PTT Banka Kartı (Debit) Yurtiçi İşlemleri PTT DEBİT KART & ATM BKM HESAPLAŞMA RAPORU NDA YER ALAN BİLGİLERE GÖRE YAPILACAK İŞLEMLER: Posta çeki hesabında 1,000.00 TL olan bir posta çeki hesap sahibinin

Detaylı

EK-1 (Değişik: RG-24/07/ ) ORTAKLARIN/YÖNETĐM KURULU BAŞKANI VE ÜYELERĐN/GENEL MÜDÜR VE YARDIMCILARININ ÖZGEÇMĐŞLERĐ (GERÇEK KĐŞĐLER)

EK-1 (Değişik: RG-24/07/ ) ORTAKLARIN/YÖNETĐM KURULU BAŞKANI VE ÜYELERĐN/GENEL MÜDÜR VE YARDIMCILARININ ÖZGEÇMĐŞLERĐ (GERÇEK KĐŞĐLER) EK- (Değişik: RG-/07/007-69) ORTAKLARIN/YÖNETĐM KURULU BAŞKANI VE ÜYELERĐN/GENEL MÜDÜR VE YARDIMCILARININ ÖZGEÇMĐŞLERĐ (GERÇEK KĐŞĐLER) ADI-SOYADI : ĐKAMETGAH ADRESĐ : ÖĞRENĐM DURUMU : (Ayrıntılı) HALEN

Detaylı

YATIRIMLARINIZI DİLEDİĞİNİZ VADE SEÇENEKLERİYLE DEĞERLENDİREN GETİRİ VAKIFBANK'TA TALEP TOPLAMA 14-15-16 OCAK 2013

YATIRIMLARINIZI DİLEDİĞİNİZ VADE SEÇENEKLERİYLE DEĞERLENDİREN GETİRİ VAKIFBANK'TA TALEP TOPLAMA 14-15-16 OCAK 2013 YATIRIMLARINIZI DİLEDİĞİNİZ VADE SEÇENEKLERİYLE DEĞERLENDİREN GETİRİ VAKIFBANK'TA TALEP TOPLAMA 14-15-16 OCAK 2013 Yasal Uyarı Bu doküman Yatırımcıya bilgi vermek amacıyla hazırlanmış olup, kaynak olarak

Detaylı

ADABANK A.Ş. EYLÜL - 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

ADABANK A.Ş. EYLÜL - 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU v ADABANK A.Ş. EYLÜL - 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 1. İletişim bilgileri Bankanın Yönetim Merkezinin Adresi : Büyükdere Caddesi Rumelihan No:40, Kat: 2 34394 Mecidiyeköy-İstanbul Bankanın Telefon ve

Detaylı

Karşılaştırılan Husus: GENEL DENETİM KRİTERLERİ (Madde 3/1-b-3)

Karşılaştırılan Husus: GENEL DENETİM KRİTERLERİ (Madde 3/1-b-3) 19/12/2012 TARİHLİ VE 2012/4213 SAYILI BAĞIMSIZ DENETİME TABİ OLACAK ŞİRKETLERİN BELİRLENMESİNE DAİR BAKANLAR KURULU KARARI (ESKİ KARAR) İLE 26/03/2018 TARİHLİ VE 2018/11597 SAYILI BAĞIMSIZ DENETİME TABİ

Detaylı

Resmi Gazete Tarihi: 07.09.2001 Resmi Gazete Sayısı: 24516

Resmi Gazete Tarihi: 07.09.2001 Resmi Gazete Sayısı: 24516 Resmi Gazete Tarihi: 07.09.2001 Resmi Gazete Sayısı: 24516 KAMU GÖREVLİLERİ SENDİKALARI VE TOPLU SÖZLEŞME KANUNU KAPSAMINA GİREN KURUM VE KURULUŞLARIN GİRDİKLERİ HİZMET KOLLARININ BELİRLENMESİNE İLİŞKİN

Detaylı

SİRKÜLER NO: POZ-2018 / 57 İST,

SİRKÜLER NO: POZ-2018 / 57 İST, SİRKÜLER NO: POZ-2018 / 57 İST, 30.05.2018 ÖZET: 26 Mayıs 2018 tarihli Resmi Gazete de yayımlanan 2018/11597 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile bağımsız denetim zorunluluğu getirilen şirketlerin kapsamı

Detaylı

Konu :2018 YILI İÇİN BAĞIMSIZ DENETİME TABİ OLMA KRİTERLERİ DEĞİŞTİ

Konu :2018 YILI İÇİN BAĞIMSIZ DENETİME TABİ OLMA KRİTERLERİ DEĞİŞTİ 29 Mayıs 2018 ERTÜRK YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLİK VE BAĞIMSIZ DENETİM A.Ş. 2017/55 Konu :2018 YILI İÇİN BAĞIMSIZ DENETİME TABİ OLMA KRİTERLERİ DEĞİŞTİ 2018 Yılında Bağımsız Denetime Tabi Olma Kriterleri 26.03.2018

Detaylı

T.VAKIFLAR BANKASI T.A.O Banka Bonosu Ġhracı 17-18-19 Eylül 2012

T.VAKIFLAR BANKASI T.A.O Banka Bonosu Ġhracı 17-18-19 Eylül 2012 T.VAKIFLAR BANKASI T.A.O Banka Bonosu Ġhracı 17-18-19 Eylül 2012 Yasal Uyarı Bu doküman Yatırımcıya bilgi vermek amacıyla hazırlanmış olup, kaynak olarak Vakıfbank tarafından kamuya açıklanan finansal

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BANKALAR YASASI. 39/2001 sayılı yasa. Madde(5), (6), (8), (10), ve (42)altında tebliğ

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BANKALAR YASASI. 39/2001 sayılı yasa. Madde(5), (6), (8), (10), ve (42)altında tebliğ R.G. 46 29.04.2002 KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BANKALAR YASASI 39/2001 sayılı yasa Madde(5), (6), (8), (10), ve (42)altında tebliğ Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Merkez Bankası, 39/2001 sayılı Bankalar

Detaylı

Tarih : Sayı : 16 Konu : 2016 YILINDA BAĞIMSIZ DENETİME TABİ OLACAK ŞİRKETLERİN BELİRLENMESİNE İLİŞKİN BAKANLAR KURULU KARARI

Tarih : Sayı : 16 Konu : 2016 YILINDA BAĞIMSIZ DENETİME TABİ OLACAK ŞİRKETLERİN BELİRLENMESİNE İLİŞKİN BAKANLAR KURULU KARARI Tarih : 19.03.2016 Sayı : 16 Konu : 2016 YILINDA BAĞIMSIZ DENETİME TABİ OLACAK ŞİRKETLERİN BELİRLENMESİNE İLİŞKİN BAKANLAR KURULU KARARI 2016/8549 sayılı BKK 19.03.2016 tarih ve 29658 sayılı R.G. de yayımlanmıştır

Detaylı

T.VAKIFLAR BANKASI T.A.O Banka Bonosu Ġhracı Talep Toplama 21-22-23 Kasım 2012

T.VAKIFLAR BANKASI T.A.O Banka Bonosu Ġhracı Talep Toplama 21-22-23 Kasım 2012 T.VAKIFLAR BANKASI T.A.O Banka Bonosu Ġhracı Talep Toplama 21-22-23 Kasım 2012 Yasal Uyarı Bu doküman Yatırımcıya bilgi vermek amacıyla hazırlanmış olup, kaynak olarak Vakıfbank tarafından kamuya açıklanan

Detaylı

KATILIM BANKALARINCA UYGULANACAK TEKDÜZEN HESAP PLANI VE İZAHNAMESİ HAKKINDA TEBLİĞDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ MADDE

KATILIM BANKALARINCA UYGULANACAK TEKDÜZEN HESAP PLANI VE İZAHNAMESİ HAKKINDA TEBLİĞDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ MADDE 19 Nisan 2013 CUMA Resmî Gazete Sayı : 28623 TEBLİĞ Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumundan: KATILIM BANKALARINCA UYGULANACAK TEKDÜZEN HESAP PLANI VE İZAHNAMESİ HAKKINDA TEBLİĞDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA

Detaylı

BANKA MUHASEBESİ 2 YATIRIM AMAÇLI DEĞERLER VE DİĞER AKTİFLER. Yrd. Doç. Dr. Figen Esin

BANKA MUHASEBESİ 2 YATIRIM AMAÇLI DEĞERLER VE DİĞER AKTİFLER. Yrd. Doç. Dr. Figen Esin BANKA MUHASEBESİ 2 YATIRIM AMAÇLI DEĞERLER VE DİĞER AKTİFLER Yrd. Doç. Dr. Figen Esin 2 YATIRIM AMAÇLI DEĞERLER VE DİĞER AKTİFLER Kısa vade içinde likide çevrilebilme kabiliyeti taşımayan veya kısa vadede

Detaylı

DERS İÇERİĞİ. Banka Muhasebesi. Seçmeli DERS HEDEFİ. Banka Muhasebesi dersini alan öğrenciler aşağıdaki becerileri kazanacaktır:

DERS İÇERİĞİ. Banka Muhasebesi. Seçmeli DERS HEDEFİ. Banka Muhasebesi dersini alan öğrenciler aşağıdaki becerileri kazanacaktır: DERS İÇERİĞİ Ders Adı Ders Türü Banka Muhasebesi Seçmeli DERS HEDEFİ Banka Muhasebesi dersini alan öğrenciler aşağıdaki becerileri kazanacaktır: Bankalarda yapılan işlemlerin muhasebeleştirebilme, Bankalara

Detaylı

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU 2014 YILI AYRINTILI BİLANÇOSU

TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU 2014 YILI AYRINTILI BİLANÇOSU TÜRKİYE TENİS FEDERASYONU 2014 YILI AYRINTILI BİLANÇOSU AKTİF ( VARLIKLAR ) PASİF (KAYNAKLAR ) I.DÖNEN VARLIKLAR I. KISA VADELİ YABANCI KAYNAKLAR A. HAZIR DEĞERLER 2.007.484,35 3. BANKALAR 2.007.484,35

Detaylı

Finansal Kesim Dışındaki Firmaların Döviz Varlık ve Yükümlülükleri Tablosuna İlişkin Yöntemsel Açıklama

Finansal Kesim Dışındaki Firmaların Döviz Varlık ve Yükümlülükleri Tablosuna İlişkin Yöntemsel Açıklama Finansal Kesim Dışındaki Firmaların Döviz Varlık ve Yükümlülükleri Tablosuna İlişkin Yöntemsel Açıklama İstatistik Genel Müdürlüğü Parasal ve Finansal Veriler Müdürlüğü İçindekiler I- Amaç... 3 II- Tanımlar...

Detaylı

ADABANK A.Ş. HAZİRAN - 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

ADABANK A.Ş. HAZİRAN - 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU v ADABANK A.Ş. HAZİRAN - 2015 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 1. İletişim bilgileri Bankanın Yönetim Merkezinin Adresi : Büyükdere Caddesi Rumelihan No:40, Kat: 2 34394 Mecidiyeköy-İstanbul Bankanın Telefon

Detaylı

ĐDARE MERKEZĐ ANKARA, 17 Ekim 2012 Cevaplarda şu işaretlerin tekrarını dileriz : B.02.2.TCM.0.10.01.00-010.07.01/

ĐDARE MERKEZĐ ANKARA, 17 Ekim 2012 Cevaplarda şu işaretlerin tekrarını dileriz : B.02.2.TCM.0.10.01.00-010.07.01/ ĐDARE MERKEZĐ ANKARA, 17 Ekim 2012 Cevaplarda şu işaretlerin tekrarını dileriz : B.02.2.TCM.0.10.01.00-010.07.01/ Konu: HMVKŞ Tarafından Đhraç Edilen Kira Sertifikalarına Đlişkin APĐ Uygulama Talimatı

Detaylı

SİRKÜLER SAYI : 2018 / 33 İstanbul,

SİRKÜLER SAYI : 2018 / 33 İstanbul, SİRKÜLER SAYI : 2018 / 33 İstanbul,28.05.2018 KONU : Bağımsız Denetime Tabi Olma Hadleri Değişti. Türk Ticaret Kanununa göre bağımsız denetime tabi olacak şirketlerin, bağımsız denetime tabi olma kriterleri

Detaylı

Muhasebe Müdürlüğü ne

Muhasebe Müdürlüğü ne Muhasebe Müdürlüğü ne SİRKÜ : 2004/02 KAYSERİ Konu : 5035 Sayılı Kanun ile Vergi Mevzuatında Yapılan Değişiklikler 06.01.2004 02.01.2004 tarih ve 25334 (Mükerrer) Sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 5035

Detaylı

Bağımsız denetime tabi olacak şirketler hakkında sirküler.

Bağımsız denetime tabi olacak şirketler hakkında sirküler. Tarih : 31.01.2013 Sayı : İST.YMM.2013/ 232 Sirküler No : İST.YMM.2013/ 12 Bağımsız denetime tabi olacak şirketler hakkında sirküler. Bağımsız Denetime Tabi Olacak Şirketler Belirlendi 6102 sayılı Türk

Detaylı

ADABANK A.Ş. EYLÜL ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

ADABANK A.Ş. EYLÜL ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU v ADABANK A.Ş. EYLÜL -2016 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU İçindekiler Genel Bilgiler Hesap Dönemine Ait Özet Finansal Bilgiler Yönetim Kurulu Başkanı nın Değerlendirmesi Genel Müdür ün Değerlendirmesi 1 1.

Detaylı

ADABANK A.Ş. HAZİRAN - 2014 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

ADABANK A.Ş. HAZİRAN - 2014 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU v ADABANK A.Ş. HAZİRAN - 2014 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 1. İletişim bilgileri Bankanın Yönetim Merkezinin Adresi : Büyükdere Caddesi Rumelihan No:40, Kat: 2 34394 Mecidiyeköy-İstanbul Bankanın Telefon

Detaylı

Finansal Kesim Dışındaki Firmaların Döviz Varlık ve Yükümlülükleri Tablosuna İlişkin Yöntemsel Açıklama

Finansal Kesim Dışındaki Firmaların Döviz Varlık ve Yükümlülükleri Tablosuna İlişkin Yöntemsel Açıklama Finansal Kesim Dışındaki Firmaların Döviz Varlık ve Yükümlülükleri Tablosuna İlişkin Yöntemsel Açıklama İstatistik Genel Müdürlüğü Parasal ve Finansal Veriler Müdürlüğü İçindekiler I- Amaç... 3 II- Tanımlar...

Detaylı

S i R K Ü L E R : 2 0 1 5 / 13 27.01.2015

S i R K Ü L E R : 2 0 1 5 / 13 27.01.2015 S i R K Ü L E R : 2 0 1 5 / 13 27.01.2015 ŞUBAT AYI SONUNA KADAR MAL BİLDİRİMLERİ VERİLMELİDİR 3628 Sayılı Mal Bildiriminde Bulunulması, Rüşvet Ve Yolsuzluklarla Mücadele Kanunu nda Amaç; bu kanunda sayılanların

Detaylı

ADABANK A.Ş. HAZİRAN-2016 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

ADABANK A.Ş. HAZİRAN-2016 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU v ADABANK A.Ş. HAZİRAN-2016 ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU İçindekiler Genel Bilgiler Hesap Dönemine Ait Özet Finansal Bilgiler Yönetim Kurulu Başkanı nın Değerlendirmesi Genel Müdür ün Değerlendirmesi 1 1.

Detaylı

TABLO 1.1 BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI TABLOSU 800 BÜTÇE GELİRLERİ HESABI ,79

TABLO 1.1 BÜTÇE UYGULAMA SONUÇLARI TABLOSU 800 BÜTÇE GELİRLERİ HESABI ,79 Yılı : 25 GİDERLER HESABI 75.6.319,79 BÜTÇE GELİRLERİ HESABI 45.332.3,96 PERSONEL GİDERLERİ 61.610.3,43 Teşebbüs ve Mülkiyet Gelirleri 892.272,93 MEMURLAR 57.9.563, Mal ve Hizmet Satış Gelirleri 882.242,74

Detaylı

Ocak-Aralık 2010 Devresi Gelirlerin Özeti

Ocak-Aralık 2010 Devresi Gelirlerin Özeti I II III IV GELİR TAHMİNLERİ 2,517,689,600.00 2,800,517,121.70 2,660,606,917.45 139,910,204.25 01 VERGİ GELİRLERİ 1,185,035,000.00 1,185,035,000.00 1,276,754,453.02-91,719,453.02 01 1 GELİR, KAR VE SERMAYE

Detaylı

Ocak-Eylül 2011 Devresi Gelirlerin Özeti

Ocak-Eylül 2011 Devresi Gelirlerin Özeti I II III IV GELİR TAHMİNLERİ 2,775,432,120.00 3,051,154,085.35 2,043,897,274.21 1,007,256,811.14 01 VERGİ GELİRLERİ 1,419,144,120.00 1,425,644,120.00 988,629,222.02 437,014,897.98 01 1 GELİR, KAR VE SERMAYE

Detaylı

Bono İhracı Sunumu MAYIS 2016

Bono İhracı Sunumu MAYIS 2016 Bono İhracı Sunumu MAYIS 2016 Öngörülen İhraç Yapısı İhraç Bilgileri İhraççı : TURKISHBANK A.Ş. İhraç Tutarı : 18,000,000 TL, Talebe göre artırılabilir. Kıymet Türü : Banka Bonosu İhraç Şekli : Nitelikli

Detaylı

Sayı : 2018/233 2 Tarih : Ö Z E L B Ü L T E N. MENKUL SERMAYE İRADI BEYANI (2017 Yılı Kazançları)

Sayı : 2018/233 2 Tarih : Ö Z E L B Ü L T E N. MENKUL SERMAYE İRADI BEYANI (2017 Yılı Kazançları) Sayı : 2018/233 2 Tarih : 07.03.2018 Ö Z E L B Ü L T E N MENKUL SERMAYE İRADI BEYANI (2017 Yılı Kazançları) 1 İ Ç İ N D E K İ L E R 1. Menkul Sermaye İradı Sayılan Gelirler.. : 3 2. Menkul Sermaye İratlarının

Detaylı

TAM VE DAR MÜKELLEFİYETE İLİŞKİN ÖDEMELERDE YAPILACAK YENİ TEVKİFAT ORANLARI HAKKINDA SİRKÜLER SİRKÜLER NO: 2004/02

TAM VE DAR MÜKELLEFİYETE İLİŞKİN ÖDEMELERDE YAPILACAK YENİ TEVKİFAT ORANLARI HAKKINDA SİRKÜLER SİRKÜLER NO: 2004/02 TAM VE DAR MÜKELLEFİYETE İLİŞKİN ÖDEMELERDE YAPILACAK YENİ TEVKİFAT ORANLARI 1 İstanbul, 05.01.2004 30.12.2003 tarih ve 25332 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 2003/6575 ve 2003/6577 sayılı Bakanlar Kurulu

Detaylı

Bono İhracı Sunumu ARALIK 2016

Bono İhracı Sunumu ARALIK 2016 Bono İhracı Sunumu ARALIK 2016 İHRAÇ BİLGİLERİ İhraç Bilgileri İhraççı : TURKISHBANK A.Ş. İhraç Tutarı : 15 Milyon TL Kıymet Türü : Banka Bonosu İhraç Şekli : Nitelikli yatırımcıya satış Vade : 150 gün

Detaylı

Bono İhracı Sunumu EKİM 2016

Bono İhracı Sunumu EKİM 2016 Bono İhracı Sunumu EKİM 2016 İHRAÇ BİLGİLERİ İhraç Bilgileri İhraççı : TURKISHBANK A.Ş. İhraç Tutarı : 20,000,000 TL (Talebe göre artırılabilir.) Kıymet Türü : Banka Bonosu İhraç Şekli : Nitelikli yatırımcıya

Detaylı

HAFTALIK PARA VE BANKA İSTATİSTİKLERİ 17 Ocak 2019

HAFTALIK PARA VE BANKA İSTATİSTİKLERİ 17 Ocak 2019 HAFTALIK PARA VE BANKA İSTATİSTİKLERİ 17 Ocak 2019 İstatistik Genel Müdürlüğü Parasal ve Finansal Veriler Müdürlüğü İÇİNDEKİLER 1 MERKEZ BANKASI SEÇİLMİŞ BİLANÇO KALEMLERİ VE PARA ARZI 2 BANKACILIK SEKTÖRÜ

Detaylı

Bankacılık Sisteminde Banka, Çalışan ve Şube Sayıları

Bankacılık Sisteminde Banka, Çalışan ve Şube Sayıları Bankacılık Sisteminde Banka, Çalışan ve Şube Sayıları Eylül 2017 Rapor Kodu: DT13 Ekim 2017 İçindekiler Sayfa No. Banka Sayısı.... i İstihdam.. i Cinsiyet ve Eğitim Durumuna Göre Çalışan Sayısı.. ii Şube

Detaylı

Resmi Gazete Tarihi: Resmi Gazete Sayısı: 24516

Resmi Gazete Tarihi: Resmi Gazete Sayısı: 24516 Resmi Gazete Tarihi: 07.09.2001 Resmi Gazete Sayısı: 24516 KAMU GÖREVLİLERİ SENDİKALARI VE TOPLU SÖZLEŞME KANUNU KAPSAMINA GİREN KURUM VE KURULUŞLARIN GİRDİKLERİ HİZMET KOLLARININ BELİRLENMESİNE İLİŞKİN

Detaylı

9. Kurucular ile tüzel kişi kurucularda yüzde on ve üzeri paya sahip veya kontrolü elinde

9. Kurucular ile tüzel kişi kurucularda yüzde on ve üzeri paya sahip veya kontrolü elinde EK- ŞĐRKETLERĐN KURULUŞUNDA ARANACAK BELGELER. Kurucularca imzalanmış ortaklık ana sözleşme taslağı.. Şirket kurulmasından beklenen faydayı analiz eden ve yapılması düşünülen işlem türlerini açıklayan

Detaylı

HAFTALIK PARA VE BANKA İSTATİSTİKLERİ 2 Haziran 2016

HAFTALIK PARA VE BANKA İSTATİSTİKLERİ 2 Haziran 2016 HAFTALIK PARA VE BANKA İSTATİSTİKLERİ 2 Haziran 2016 PARASAL VE FİNANSAL VERİLER MÜDÜRLÜĞÜ İÇİNDEKİLER 1. MERKEZ BANKASI SEÇİLMİŞ BİLANÇO KALEMLERİ VE PARA ARZI 2. BANKACILIK SEKTÖRÜ SEÇİLMİŞ BİLANÇO BÜYÜKLÜKLERİ

Detaylı

HAFTALIK PARA VE BANKA İSTATİSTİKLERİ 26 Kasım 2015

HAFTALIK PARA VE BANKA İSTATİSTİKLERİ 26 Kasım 2015 HAFTALIK PARA VE BANKA İSTATİSTİKLERİ 26 Kasım 2015 PARASAL VE FİNANSAL VERİLER MÜDÜRLÜĞÜ İÇİNDEKİLER 1. MERKEZ BANKASI SEÇİLMİŞ BİLANÇO KALEMLERİ VE PARA ARZI 2. BANKACILIK SEKTÖRÜ SEÇİLMİŞ BİLANÇO BÜYÜKLÜKLERİ

Detaylı

TÜRK BANKACILIK SEKTÖRÜ GENEL GÖRÜNÜMÜ EYLÜL 2009

TÜRK BANKACILIK SEKTÖRÜ GENEL GÖRÜNÜMÜ EYLÜL 2009 TÜRK BANKACILIK SEKTÖRÜ GENEL GÖRÜNÜMÜ EYLÜL 2009 Çalışmada, Türk Bankacılık Sektörünün Eylül 2009 tarihi itibarıyla personel ve şube sayısı gelişimi, aktif ve pasifin önemli kalemleri ile kârlılık yapısı

Detaylı

Ocak-Mart 2010 Devresi Gelirlerin Özeti

Ocak-Mart 2010 Devresi Gelirlerin Özeti I II III IV GELİR TAHMİNLERİ 2,517,689,600.00 2,686,927,270.01 621,054,555.04 2,065,872,714.97 01 VERGİ GELİRLERİ 1,185,035,000.00 1,185,035,000.00 266,076,572.26 918,958,427.74 01 1 GELİR, KAR VE SERMAYE

Detaylı

KONU: Bağımsız Denetime Tabi Olacak Şirketlerin Belirlenmesinde Dikkate Alınan Ölçütler Yeniden Belirlenmiştir.

KONU: Bağımsız Denetime Tabi Olacak Şirketlerin Belirlenmesinde Dikkate Alınan Ölçütler Yeniden Belirlenmiştir. AA BAĞIMSIZ DENETİM VE YMM AŞ Şehit Ersan Cad. No: 28 / 5 06680 Çankaya- Ankara. Tel:+90 312 4688150 Faks: +90 312 4270847 Ticaret Sicil No: Ankara-170606 www.aa-ymm.com SİRKÜLER Tarih,23/03/2016 Sayı:2016/14

Detaylı

DANIŞTAYIN 1606 SAYILI YASAYLA İLGİLİ KANUN YARARINA BOZMA KARARI

DANIŞTAYIN 1606 SAYILI YASAYLA İLGİLİ KANUN YARARINA BOZMA KARARI 18.05.2009/88 DANIŞTAYIN 1606 SAYILI YASAYLA İLGİLİ KANUN YARARINA BOZMA KARARI ÖZET : Danıştayın 1606 sayılı Bazı Dernek ve Kurumların Bazı Vergilerden, Bütün Harç ve Resimlerden Muaf Tutulmasına İlişkin

Detaylı

1 MAYIS AYI VAN İLİ EKONOMİK İSTATİSTİKLER 2017 MAYIS AYI VAN İLİ EKONOMİK İSTATİSTİKLER Hazırlayan: Hüseyin ABİ

1 MAYIS AYI VAN İLİ EKONOMİK İSTATİSTİKLER 2017 MAYIS AYI VAN İLİ EKONOMİK İSTATİSTİKLER Hazırlayan: Hüseyin ABİ 1 AYI VAN İLİ EKONOMİK İSTATİSTİKLER 2017 Hazırlayan: Hüseyin ABİ TÜRKİYE DIŞ TİCARET İSTATİSTİKLERİ 2016 (BİN DOLAR) TÜRKİYE İHRACAT ($) İTHALAT ($) D. T. AÇIĞI ($) HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM

Detaylı

Bankacılık Sisteminde Banka, Çalışan ve Şube Sayıları. Eylül 2018

Bankacılık Sisteminde Banka, Çalışan ve Şube Sayıları. Eylül 2018 Bankacılık Sisteminde Banka, Çalışan ve Şube Sayıları Eylül 2018 Rapor Kodu:DT13 Kasım 2018 İçindekiler Sayfa No. Banka Sayısı.... i İstihdam.. i Cinsiyet ve Eğitim Durumuna Göre Çalışan Sayısı.. ii Şube

Detaylı

Bankacılık Sisteminde Banka, Çalışan ve Şube Sayıları. Aralık 2018

Bankacılık Sisteminde Banka, Çalışan ve Şube Sayıları. Aralık 2018 Bankacılık Sisteminde Banka, Çalışan ve Şube Sayıları Aralık 2018 Rapor Kodu:DT13 Şubat 2019 İçindekiler Sayfa No. Banka Sayısı.... i İstihdam.. i Cinsiyet ve Eğitim Durumuna Göre Çalışan Sayısı.. ii Şube

Detaylı

No: Gelir Vergisi Kanunu 94. Madde ve Geçici 67. Madde Oranlar. Gelir vergisi kanunu 103 ve 104 madde. 1) Ücretlerden

No: Gelir Vergisi Kanunu 94. Madde ve Geçici 67. Madde Oranlar. Gelir vergisi kanunu 103 ve 104 madde. 1) Ücretlerden No: Gelir Vergisi Kanunu 94. Madde ve Geçici 67. Madde Oranlar 1) Ücretlerden Hizmet erbabına ödenen ücretlerden GVK 103. maddedeki dilimlere ve 104. maddedeki esaslara göre stopaj yapılacaktır. (Bkz.

Detaylı

Sirküler Rapor Mevzuat /53-1 BAĞIMSIZ DENETİME TABİ OLACAK ŞİRKETLERİN BELİRLENMESİNE DAİR KARARDA DEĞİŞİKLİK YAPILDI

Sirküler Rapor Mevzuat /53-1 BAĞIMSIZ DENETİME TABİ OLACAK ŞİRKETLERİN BELİRLENMESİNE DAİR KARARDA DEĞİŞİKLİK YAPILDI Sirküler Rapor Mevzuat 22.03.2016/53-1 BAĞIMSIZ DENETİME TABİ OLACAK ŞİRKETLERİN BELİRLENMESİNE DAİR KARARDA DEĞİŞİKLİK YAPILDI ÖZET : 19.12.2012 tarihli ve 2012/4213 sayılı Bakanlar Kurulu Kararında değişiklik

Detaylı

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BANKALAR YASASI. (39/2001 Sayılı Yasa)

KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BANKALAR YASASI. (39/2001 Sayılı Yasa) R.G. 67 20 Haziran 2002 KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ BANKALAR YASASI (39/2001 Sayılı Yasa) Madde 23(2)B, (2)Ç ve (5) Altında Tebliğ Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Merkez Bankası, 39/2001 sayılı Bankalar

Detaylı

HAFTALIK PARA VE BANKA İSTATİSTİKLERİ 22 Aralık 2016

HAFTALIK PARA VE BANKA İSTATİSTİKLERİ 22 Aralık 2016 HAFTALIK PARA VE BANKA İSTATİSTİKLERİ 22 Aralık 2016 PARASAL VE FİNANSAL VERİLER MÜDÜRLÜĞÜ İÇİNDEKİLER 1. MERKEZ BANKASI SEÇİLMİŞ BİLANÇO KALEMLERİ VE PARA ARZI 2. BANKACILIK SEKTÖRÜ SEÇİLMİŞ BİLANÇO BÜYÜKLÜKLERİ

Detaylı

a) Aktif toplamı koşulu kırkmilyon ve üstü Türk Lirası.

a) Aktif toplamı koşulu kırkmilyon ve üstü Türk Lirası. SİRKÜLER TARİH : 21.03.2016 SAYI : 2016-03-4 KONU : Bağımsız Denetime Tabi Olacak Şirketlerin Belirlenmesine Dair Kararda Değişiklik ÖZETİ : 16.02.2016 tarihli ve 2016/8549 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı

Detaylı

SİRKÜLER NO: POZ-2008 / 61 İST, 26.11.2008

SİRKÜLER NO: POZ-2008 / 61 İST, 26.11.2008 SİRKÜLER NO: POZ-2008 / 61 İST, 26.11.2008 ÖZET: 22 Kasım 2008 Tarih ve 27062 sayılı Resmi Gazete de yayımlanan 5811 sayılı Bazı Varlıkların Milli Ekonomiye Kazandırılması Hakkında Kanun yayımlanmıştır.

Detaylı

Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması ve Bankalar Kanunu Hükümlerine İstinaden Bankacılık İşlemleri Yap

Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması ve Bankalar Kanunu Hükümlerine İstinaden Bankacılık İşlemleri Yap Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması ve Bankalar Kanunu Hükümlerine İstinaden Bankacılık İşlemleri Yapma ve Mevduat Kabul Etme İzni Kaldırılan Türkiye İmar Bankası Türk Anonim Şirketi Hakkında Tesis Edilecek

Detaylı